Σύνδεση

View Full Version : Εντυπώσεις 1ης διεθνούς σιδερόκωλης στην ορεινή Βουλγαρία - Μάης 2016

Σελίδες : [1] 2 3

XLGeorge
15/05/2016, 21:32
Ητανε μια υπεροχη καταδρομικη εξορμηση σε φοβερα μερη στην ορεινη νοτια Βουλγαρια :cool: η παρεα εδεσε φοβερα και ητανε ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ, τα μερη που ειδαμε θα μεινουν στον σκληρο δισκο του μυαλου για παντα, ευχαριστηθηκαμε οδηγηση σε υπεροχους δρομους και δεν ειχαμε ουτε μια αβαρεια (εεε, εκτος απο δυο κρανη που πεσανε κατω απο τον αερα και απο ενα ελατηριο κεντρικου σταντ που εσπασε μετα απο υπηρεσιες ..14 χρονων). Για μενα συνολικα 1400 χιλιομετρα με αφετηρια/προσωρινο τερμα τα Τρικαλα, τα παιδια απο την Αθηνα πρεπει να κανανε κοντα στα 2000χμ. Αυριο θαμαι Αθηνα και μεθαυριο στη δουλεια στο Λονδινο, οποτε περισοτερα απο μενα εν καιρω.

Ενα μεγαλο ευχαριστω στον Κωστα-Kordix για την ιδεα, οργανωση και πλοηγηση και επισης στον ΗλιαΚΤΜ(-Τρανσαλπ) για το κλεισιμο των πολυ ωραιων ξενοδοχειων και αλλα πολλα. Ξαναλεω οτι η παρεα ητανε φοβερη, αντε και σε μια επομενη στη Σερβια το φθινοπωρο οπως κουβεντιασαμε :beer:

DAYMAN
15/05/2016, 22:45
Ητανε μια υπεροχη καταδρομικη εξορμηση σε φοβερα μερη στην ορεινη νοτια Βουλγαρια :cool: η παρεα εδεσε φοβερα και ητανε ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ, τα μερη που ειδαμε θα μεινουν στον σκληρο δισκο του μυαλου για παντα, ευχαριστηθηκαμε οδηγηση σε υπεροχους δρομους και δεν ειχαμε ουτε μια αβαρεια (εεε, εκτος απο δυο κρανη που πεσανε κατω απο τον αερα και απο ενα ελατηριο κεντρικου σταντ που εσπασε μετα απο υπηρεσιες ..14 χρονων). Για μενα συνολικα 1370 χιλιομετρα με αφετηρια/προσωρινο τερμα τα Τρικαλα, τα παιδια απο την Αθηνα πρεπει να κανανε κοντα στα 2000χμ. Αυριο θαμαι Αθηνα και μεθαυριο στη δουλεια στο Λονδινο, οποτε περισοτερα απο μενα εν καιρω.

Ενα μεγαλο ευχαριστω στον Κωστα-Kordix για την ιδεα, οργανωση και πλοηγηση και επισης στον Ηλια-ΚΤΜ-Τρανσαλπ για το κλεισιμο των πολυ ωραιων ξενοδοχειων και αλλα πολλα. Ξαναλεω οτι η παρεα ητανε φοβερη, αντε και σε μια επομενη στη Σερβια το φθινοπωρο οπως κουβεντιασαμε :beer:

Γιωργαρα περασαμε τελεια φιλε αλλα καμια kamenitza δεν ηπιαμε και φωτογραφιες δεν βγαλαμε πολλες μονο 2000 στο συνολο.Αντε για Σερβια τωρα.:):):beer:

XLGeorge
15/05/2016, 23:01
Η φοβερη μοτοπαρεα ητανε η εξης - βαζω επισης μηχανακι και αφετηρια:

1. Κωστας-kordix - 1150 GS, Αθηνα (οργανωτης και πλοηγος)
2. Ηλιας-ΗΛΙΑΣΚΤΜ - Transalp 650, Θεσσαλονικη (κανονισμα ξενοδοχειων)
3. Δημητρης-sahara - Bandit 650, Θεσσαλονικη
4. Δημητρης-Joyrider - Hornet 600, Κοζανη
5. Κωστας-kyo - Africa 750, Λαμια
6. Τζανης-pektis - VFR 800 VTEC, Αθηνα
7. Τιμος-TimosV - Multistrada 1100, Αθηνα
8. Τασος-airmav - Crosstourer 1200, Αθηνα
9. Χριστοφορος-christof40 - Transalp 650, Αθηνα
10. George-XLGeorge - Transalp 650, Τρικαλα

Παρτε και κανα δυο γκομενιτσες ..εεε kamenitzes ηθελα να πω! :beer: :beer:

ΥΓ Πριν την εξορμηση ηξερα μονο τους Κωστα-kordix, Χριστοφορο-christof40 και ελαχιστα τον Τζανη-pekti αλλα μετα αυτες τις 3 υπερ-γεματες μερες αισθανομαι οτι τους ξερω ολους απο παλια, thanks guys για την φανταστικη παρεα :smokin:

sugariasgeorge
15/05/2016, 23:30
καλως μας ξαναηρθατε
και καλως μας βρηκατε !!!
ρε πολυλογαδες----->......ΦΩΤΟΟΟΟΟ !!!! :beer::beer::beer:

YianPep
15/05/2016, 23:31
Είστε ωραίοι:beer::beer::beer:

Καλό ξεμούδιασμα,καλή ξεκούραση,καλή δύναμη και καλή βδομάδα απο αυριο!

Βάλτε φωτο να γουστάρουμε:)

7 στα 10 Honda !!
3 στα 10 Transalp !!!

kordix
15/05/2016, 23:41
Πριν απο 10 λεπτά μπήκα σπίτι.

Ήταν μια καταπληκτική βόλτα, και αισθάνομαι λες και ταξίδευα 10 μέρες. Είμαι γεμάτος...

Καλή ξεκούραση σε όλους και τα λέμε αύριο.

Joyrider
15/05/2016, 23:44
Φωτό εδώ ή στο άλλο; Έχω μια 50άρα να δώσω.

Καλή ξεκούραση στους νότιους. Σιδερόκωλοι :beer:

TimosV
16/05/2016, 00:00
Μόλις φτάσαμε στα σπίτια μας οι Νότιοι. Παρόλη την κούραση θεωρώ υποχρέωση να πώ ότι η παρέα 'ηταν άπαιχτη. Παρόλο ότι είμαι νέο μέλος, από τις πολλές Karmenitza, Zagorka και Staroprammer είναι σα να ξέρω όλα τα παιδιά χρόνια. Οι διαδρομές που επιλέχθηκαν από τους υπεύθυνους ήταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ. Ούτε στην Ελβετία ή στην Αυστρία δε βρίσκεις τέτοια μέρη. Και το λέω εγώ που μετά 2 χρόνοα δουλειάς στη Βουλγαριά έχω δει κάμποσα μέρη.Το φαί ικανοποιητικό (Ψάξαμε πολύ και δοκιμάσαμε από παραδοσιακά μέχρι .....). Δεν μας έπιασε τίποτα δύσκολο, όλοι επιζήσαμε από αυτά που φάγαμε. Από φωτό θα βάλω μερικές μόλις ... ξυπνήσει και το δικό μου κινητό.
Άλλες ιστορίες στη συνέχεια από τους υπόλοιπους. Οι Νότιοι έχουν να διηγούνται.
Άλλη μια φορά ευχαριστώ όλα τα παιδια για την ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΗ ΠΑΡΕΑ.

Επειδή οι εικόνες δύσκολα ανεβαίνουν παρόλο ότι τις μίκρυνα βάζω μερικές σε εξωτερικά link. Δώστε μου τα φώτα σας αν υπάρχει καλύτερος τρόπος.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ
http://s32.postimg.org/5gd1wvd1x/20160513_145141.jpg

ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΕΚΕΙ
http://s32.postimg.org/6z3uo3u8l/20160513_161122.jpg

ΚΑΙ ΕΝΩ ΗΜΑΣΤΑΝ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ
http://s32.postimg.org/kh65mnh05/20160513_161127.jpg

ΠΛΑΚΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ .......
http://s32.postimg.org/q79tn1n11/20160513_165636.jpg
http://s32.postimg.org/w0fa9v9at/20160513_165702.jpg

ΜΕΤΑ ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ, ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ (Μέρα 1η κοντά στα σύνορα)
http://s32.postimg.org/eoo4fwul1/20160513_182114.jpg
http://s32.postimg.org/4okhrwlhx/20160513_182120.jpg
http://s32.postimg.org/t9nktpj2t/20160513_203447.jpg

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ ΤΗΝ ΠΟΛΛΗ ΕΙΠΑΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΑ ........ΠΛΥΝΟΥΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
http://s32.postimg.org/50fq9w639/20160514_154905.jpg

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΛΥΘΗΚΕ ΤΟΝ ΠΝΙΞΑΜΕ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ
http://s32.postimg.org/vmj07dvit/20160515_105326.jpg

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΜΑΡΤΗΣΑΜΕ ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ
http://s32.postimg.org/mg5axufo5/20160515_132942.jpg

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ

airmav
16/05/2016, 00:06
Πίσω κ γω... 2000χλμ για πλάκα... Χαρηκα που εκανα 9 καινούριους φίλους...πολύ κούραση αλλά ήταν μαγεία...τα υπόλοιπα εν καιρώ
Υ.Γ. Πολλα ευχαριστω και credit στον εμπνευστη kordix και στον αξιο συμπαραστατη σε θεματα οργανωσης HLIASKTM..

taisteal
16/05/2016, 00:08
:a014::a014:

πυξιδας990
16/05/2016, 07:55
δωστε λεμε....

Eversman
16/05/2016, 08:31
Καλωσήρθατε! Αναμένουμε .... :beer:

George_M.
16/05/2016, 08:35
ομορφιες βλεπω κ χαιρομαι!!
αντε δωστε συνεχεια στις φωτο...:beer:

DAYMAN
16/05/2016, 09:17
358712

Shiroka Laka πανεμορφο χωριο

358713

Λαρυγγι του διαβολου φαράγγι Trigrad

358714

DAYMAN
16/05/2016, 09:50
358717

Bansko χιονοδρομικο κεντρο

358718

Dospat η λιμνη

358719

κλαρινα,τουμπερλεκια κτλ η μουσικη των βαλκανιων παντου ιδια

christof40
16/05/2016, 10:40
γυρισα στην βαση μου,χθες στις 11,30 το βραδυ,απολογισμος 2,000χλμ.
ενα υπεροχο ΠΣΚ στην υπαιθρο της βουλγαριας με φανταστικα τοπια,διαδρομες και φανταστικη παρεα με παλιους καλους φιλους και καινουργιους.
στον γυρισμο μου εφυγε η ασφαλεια της αλυσιδας,ειχα μαζι μου αλλη και την εβαλα,ή οποία μου έφυγε καί αυτή και επειτα συνεχισα κανονικα χωρις προβλημα και
χωρις ασφαλεια αλυσιδας:eek:
μετα τα τεμπη ειδα τον pektis να σπρωχνει το vfr στην ΛΕΑ,σταματησα και μου ειπε οτι περιμενει την οδικη (μαλλον καμενα πηνια),ηθελα να το κοιταξω και γω μπας και ηταν
κατι αλλο και μπορουσα να το φτιαξω ωστε να συνεχισει...αλλα ηρθε η οδικη βοηθεια της εθνικης οδου και επειδη ημουν χωρις πινακιδα (την συγκεκριμενη στιγμη και αμεσως μετα τα διοδια),μου ειπε ο τζαννης να φυγω μην εχουμε προβληματα και εφυγα.
ελπιζω να πηγαν ολα καλα για τον τζαννη και να γυρισε πισω με ασφαλεια,τον σκεφτομαι συνεχεια απο χθες,δεν εχω μαθει να αφηνω καποιον στον δρομο με προβλημα και
ανησηχω αν ολα πηγαν καλα και αν γυρισε πισω με ασφαλεια.
αν ξερει καποιος κατι γι αυτο ας μας ενημερωσει...

kordix
16/05/2016, 10:47
Για τις διαδρομές που κάναμε boys, ο "ηθικός αυτουργός" είναι ο matpat. Πέρσυ που ανέβηκα Ρουμανία του χα ζητήσει να μου πει πληροφορίες για κάποια μέρη, και μου πρότεινε μεταξύ άλλων, να κάνω την διάσχιση της Ροδόπης από την μεριά της Βουλγαρίας. Δεν είχαμε χρόνο να την κάνουμε με το κορίτσι και μου είχε μείνει που λέμε.

Ετσι μου ρθε η ιδέα να ανέβουμε μια καταδρομική αλλά με παρέα. Και την βόλτα την ήθελα ανοιχτή, να ρθει κόσμος, να ταξιδέψουμε παρέα, να ρθουν και παιδιά που δεν εχουν ξαναβγει έξω να κολλήσουν το μικρόβιο, να κάνουμε χαβαλέ και να περάσουμε καλά. Χαίρομαι που η βόλτα άρεσε σε όλους, να πω την αλήθεια ούτε γω περίμενα ότι θα είναι τόσο όμορφα.
Και οι φωτογραφίες όσο και να παλεύουν να παγώσουν το τώρα, δεν το καταφέρνουν, δεν μπορούν να περιγράψουν τα αρώματα και τις μυρωδιές, τ' αεράκι στο κράνος, το ξάφνιασμα των ματιών στο άγνωστο και στο ωραίο, είναι αδύνατο να "παγώσουν" την λαχτάρα, την αδρεναλίνη, τον θαυμαστό, την κούραση, το γέλιο, το συναίσθημα είναι τώρα, μετά δεν υπάρχει, πάει χάνεται, μένει μόνο μια γλυκιά ανάμνηση.

Αυτές οι δυο μέρες ήταν πολύ "γεμάτες", οδηγήσαμε σε μέρη ονειρικά, σε μέρη που κάθε μοτοσυκλετιστής ονειρεύεται και όμως είναι δίπλα μας, μόλις 14 διόδια δρόμος :).

ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ
Τι boxer και v2, γιαπωνέζικα και ευρωπαϊκά, ιταλικά και γερμανικά, ον/οφφ και τούρινγκ, άσε ρε φίλε, άμα το γουστάρεις το ταξιδι σε δύο ρόδες, ξέχνα επιδόσεις, δυναμομετρήσεις, τεχνικά χαρακτηριστικά, πάρε ενα σάκο με τα βασικά και ξεκίνα με την μοτοσυκλέτα σου, μικρή, μεγάλη δεν έχει σημασία, τα βουνά είναι εκεί και σε περιμένουν. Αααα και κάντο τώρα, μην το αφήνεις για αύριο, ξέρεις γιατί.

Σας ευχαριστώ όλους για την υπέροχη παρέα, ευχαριστώ και τα παιδιά που κάνανε δουλειά για την οργάνωση της βόλτας αλλά δεν μπόρεσαν να έρθουν. Να μαστε καλά, την υγειά μας να χουμε, και με το καλό να ξαναταξιδέψουμε μαζί.

358729

XLGeorge
16/05/2016, 11:24
γυρισα στην βαση μου,χθες στις 11,30 το βραδυ,απολογισμος 2,000χλμ.
μετα τα τεμπη ειδα τον pektis να σπρωχνει το vfr στην ΛΕΑ,σταματησα και μου ειπε οτι περιμενει την οδικη (μαλλον καμενα πηνια),ηθελα να το κοιταξω και γω μπας και ηταν κατι αλλο και μπορουσα να το φτιαξω ωστε να συνεχισει...αλλα ηρθε η οδικη βοηθεια της εθνικης οδου και επειδη ημουν χωρις πινακιδα (την συγκεκριμενη στιγμη και αμεσως μετα τα διοδια),μου ειπε ο τζαννης να φυγω μην εχουμε προβληματα και εφυγα.
ελπιζω να πηγαν ολα καλα για τον τζαννη και να γυρισε πισω με ασφαλεια,τον σκεφτομαι συνεχεια απο χθες,δεν εχω μαθει να αφηνω καποιον στον δρομο με προβλημα και ανησηχω αν ολα πηγαν καλα και αν γυρισε πισω με ασφαλεια.
αν ξερει καποιος κατι γι αυτο ας μας ενημερωσει...

Ε οχι παλι ρε παιδια μ'αυτα τα πηνια των VFR :mad: και ειχαμε σχετικη κουβεντα με τον Τζανη στη Βουλγαρια και τον ρωτησα "Εχεις κανει κατι για τα πηνια μιας και μολις εχεις περασει τα 50000χμ?" αλλα μου ειπε οτι ο προηγουμενος ιδιοκτητης ειχε κανει τα περισοτερα χιλιομετρα σε ταξιδια (δηλ. οχι σε ψηλες θερμοκρασιες μοτερ με το βεντιλατερ στην πολη) οποτε λογικα θα κραταγανε περισοτερο. Υποψιαζομαι οτι αυτο ητανε Χριστοφορε με τα χιλιομετρα πουχει κανει το μηχανακι καθως ειναι και το μονο που βγαζει (και πολυ σπανια και καποια μονο VTEC και ανορθωτη). Η μονη λυση για να συνεχισει κανεις ειναι να αποσυνδεθουν οι φισες των φωτων αν ειναι μερα και να γινει ανταλλαγη μπαταριας με αλλο μηχανακι (του Τρανσαλπ κανει απο διαστασεις καθως ειναι ΥΤΖ12), εχει γυρισει ετσι VFR με καμενα πηνια απο βορεια Ιταλια στην Αθηνα.

Τζανη, γραψε δυο κουβεντες ρε φιλε για το τι εγινε, ελπιζω παντως αυτο το ατυχο συμβαν στο τελος να μη σου χαλασε τη γευση του υπεροχου ταξιδιου που καναμε.

TimosV
16/05/2016, 11:41
Σχετικά με τον Τζανή (pektis) και για να μην ανησυχείτε, έφτασε με μία ... σχετική ταλαιπωρία στην Αθήνα μαζί με τα .... φαντάσματα (ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ). Περισσότερα στη συνέχεια!!

Να μου πείτε πού βλέπετε παπαρούνες στο λιβάδι. Και ρωτάω γιατί κάποιος .... έβλεπε.
358731

Εγώ βλέπω μία κάπου κάτω. Ας μας δείξει που είναι οι ..... παπαρούνες.

Joyrider
16/05/2016, 11:47
Όλα καλά ευτυχώς.
Τζανή στη ματιάξαμε ρε φίλε. Τόσο μπάνισμα έφαγε.
358732

kyo
16/05/2016, 11:48
ολα ηταν υπεροχα.χαιρομαι πολυ για τους καινουργιους φιλους που εκανα.αλλα ρε παιδια μου δημιουργησατε θεμα.απο την στιγμη που εσβησα το μηχανακι το μονο που σκεφτομαι ειναι ποτε θα ξαναφυγω.παει αυτο ηταν μαλλον κολησα!! ευχομαι να βολταρουμε συντομα και ποιο μακρια την επομενη φορα:beer:

pektis
16/05/2016, 11:50
Για σας και απο εμενα...!
Η παρεα ηταν super και περασαμε ολοι πολυ ωραια...
Ηξερα μονο τον kordix και ελαχιστα τον kyo...
O TimosV είναι παλια ιστορια:D
Ευχαριστω παρα πολυ τον kordix που με επεισε να ακολουθησω και δεν το μετανιωσα καθολου.
Τα τοπια που εχει η Βουλγαρια απλά δεν τα χωράει ο νους... Το επαρχιακο δίκτυο, αν εξαιρεσες κάποια χωριά, ηταν πολυ καλο και το ευχαριστηθήκαμε...(τουλάχιστον εγώ, με τον ΓιώργοΧL!)
Η επιστροφή μου, ειχε εκπλήξεις...
Ως πρώην κατοχος gsf600, η αληθεια ειναι, οτι δεν εχω συνηθισει απο τετοια σκηνικα:rolleyes:
Στο γυρισμο, μετα τα Τεμπη, επειδη ειχε σταματησει η βροχη, σταματαω, να βγαλω τα αδιαβροχα...
Ανοιγω διακοπτη να ξεκινησω, αλλά τίποτα...ούτε μίζα δεν ειχε δύναμη να γυρίσει...
Περνάει το φορτιγάκι της εθνικής& μου λενε, δεν ειναι τιποτα, απο μπαταρια θα εμεινες...
Βαζω μπροστα με καλωδια και ξεκιναω για σερυ ταξιδι Αθηνα...
Μην τα πολυλογώ, πήρε και 2ρη φορά μπροστα με καλώδια(να'ναι καλα ο ανθρωπος) από την βοηθεια του βενζινά, λίγο πιο έξω από την Λαμια.
Συνεχόμενα χωρίς στάση φτάνω Αθήνα, όπου έσβησε και δεν ξαναπήρε...
Η συνέχεια απο τον γιατρό του συνεργείου σε λίγες ώρες...(φοβάμαι τι θα με περιμένει...)

ΥΓ: Ρε XLGeorge...τι το μελεταγες ρε παιδακι μου???:lol:

Joyrider
16/05/2016, 12:00
Την πρώτη μέρα παρά την βαρετή εθνική όλοι ορεξάτοι αφήναμε πίσω το ελληνικό τοπίο ανηφορίζοντας προς τα σύνορα.
358733

Α και συ φυσιολάτρης; "λέει ο Τζανής". Που να' ξερε τι θα περνούσε σαν σκούπα :evil:
358734

Πρώτη ξενέρα, τα σύνορα κλειστά. Τελικά ήταν για καλό, ευκαιρία να γνωριστούμε. Καθώς και να γνωρίσουν οι νότιοι τα γκατζολόπτερά μας. :lol:

Joyrider
16/05/2016, 12:05
Ακούμε καμπάνες, το πλήθος κραυγάζει. Γιορτάζουμε μάλλον την πρώτη φορά που κολλάει το σύστημα ελέγχου και έτυχε σ'εμάς. :lol:
Φύγαμε
358736

358737

Το πάρτυ ξεκινάει
358738

Joyrider
16/05/2016, 12:10
Λίγη φύση αργότερα
358739
και 35 χιλιόμετρα επαρχιακό στροφιλίκι
358741
έχει φύγει τελείως η εθνικίλα από πάνω μας.
358740

Joyrider
16/05/2016, 12:21
Χωριουδάκια, ποταμάκια
358742
χαιρόμαστε την φύση
358743

Ψάχνουμε το ξενοδοχείο και κάνουμε κύκλους. Κύκλους κάνουν και αυτοκίνητα από ένα γάμο. Κορνάρουμε μαρσάρουμε όλοι μαζί.

Τελικά βαλκάνιος σύντροχος με bandit1250??? μας οδηγεί ακριβώς μπροστά. :beer:

Μπανάκι, βολτούλα, φαγητό και τοπικές μπύρες. Ύπνος ακαριαίος. Συγκάτοικε :beer:

airmav
16/05/2016, 12:22
ολα ηταν υπεροχα.χαιρομαι πολυ για τους καινουργιους φιλους που εκανα.αλλα ρε παιδια μου δημιουργησατε θεμα.απο την στιγμη που εσβησα το μηχανακι το μονο που σκεφτομαι ειναι ποτε θα ξαναφυγω.παει αυτο ηταν μαλλον κολησα!! ευχομαι να βολταρουμε συντομα και ποιο μακρια την επομενη φορα:beer:

μην ανησυχεις ο ηλιας υποσχεθηκε να ξεκινησει το καινουριο προτζεκτ για φθινοπωρο...

Joyrider
16/05/2016, 12:31
Ξυπνητήρι έβαλα 8μιση αλλά σηκώθηκα από μόνος μου στις 7 για να αντικρίσω αυτό. Η δεύτερη μέρα ξεκινά.
358744

Κάτι σαν πρωινό, κάτι σαν καφές, κάτι σαν νερό και ξεκινάμε. :lol:

Οι leaders έχουν πληροφορίες για φοβερό στροφιλίκι μέσα στο δάσος.
Τρώμε άκυρο από έργα. Έχει χώμα λέει δεν πάνε τα μηχανάκια σας και σαν να ακούω στο μυαλό μου τους χωμάτινους συνοδοιπόρους: ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.
Ξέρω ότι θα πήγαιναν αν δεν είμασταν και στριτ μαζί.
358745
Ψιλοξενέρα και αναστροφή. Αλλά ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ, τίποτα δεν χαλάει την διάθεση, γελάνε μέχρι και τα αυτιά του suomi. :beer:
358746

Joyrider
16/05/2016, 12:43
Εδώ ο Τζανής μου παίζει τα φώτα
358747
Εδώ μου κορνάρει
358748
Το νεό άθλημα speed photographing γεννιέται. Ενώ βάζω νεκρά ανοίγω φερμουάρ τανκμπαγκ, αλλάζω χέρι στο τιμόνι φρενάρω και βγάζω φωτογραφική, πόδι στο φρένο και φωτογραφία. gogogo.

Λίγες στροφές αργότρα σταματάμε όλοι μαζί. Η ξεγνοιασιά της βόλτας για τους πρωτάρηδες αποτυπώνεται στην παρακάτω φάση.
Ενώ φωτογραφίζουμε τον αετό σταματάει αυτοκίνητο με ελληνικές πινακίδες:
-Κυρία:Καλημέρα παιδιά, που πάτε
-Κώστας Kyo: Δεεεν ξέεερω :look:
-Κυρία: :dizzy:

Άντε γεια :lol:
358749

Joyrider
16/05/2016, 12:50
"Φραπεδάρα" σε χωριό μακεδονικής αρχιτεκτονικής και ιστορίες από τους παλιούς.

358751

358752

358753

Joyrider
16/05/2016, 12:58
Πράσινο παντού, πόσο καλύτερο μπορεί να γίνει;

358754

358755

358756

Joyrider
16/05/2016, 13:09
Περιμένετε και θα δείτε έλεγε ο leader :evil:
358757

"Επιτέλους" και κάτι χωρίς πρασινίλα. Κάτι βράχια ξεκινούν να ορθώνονται.
358758

Trigrad Gorge
358759

Joyrider
16/05/2016, 13:13
:a32:

358762

358763

358764

Joyrider
16/05/2016, 13:30
Μια τελευταία φωτό της παρέας από το φαράγγι, ανεφοδιασμός και προχωράμε.
358765

358766

358767

Joyrider
16/05/2016, 13:37
Συνέχεια σε λίγο.

Pan (dvs)
16/05/2016, 13:40
Απο τις πρωτες κουβεντες καταλαβα οτι υπηρχε "χημεια" και αμα υπαρχει χημεια ολα τα αλλα παιρνουν το δρομο τους.Για δωστε.

Joyrider
16/05/2016, 14:29
Στις λίμνες βγήκε ο καλλιτέχνης από μέσα μας. Λίγο μούρη, λίγο ζάντα, λίγο καθρέφτη, λίγο ρόδα. Αν να μια βαρκούλα, να ένα αλογάκι, κτλ κτλ. :lol:

358774

358775

358777

kordix
16/05/2016, 14:31
Την δεύτερη μέρα ξεκινάμε για την διαδρομή και μπαίνουμε σε ενα δρόμο που κάνουν όλα έργα. Ρωτάω αν περνάει, τσου μου λένε, γυρνάμε πίσω, ξαναρωτάμε εναν που ξέρει Αγγλικά, ερχεται δίπλα στο gs, το χαζεύει, και μου λέει "πάει κι από εκεί αλλά είναι off road και μπαααα, μμμμ, δεν είναι για τέτοια μηχανάκια".

Ειλικρινά με πιάσανε τα γέλια, με μιας ο ευγενέστατος κατ' τα άλλα Βούλγαρος, μου έσχισε τα όνειρα, πέταξε στον κάλαθο των αχρήστων όλη την τρου αντέτσου αισθητική του μηχανακίου μου, έθαψε τον χωμάτινο εγωϊσμό μου 3 μέτρα βαθιά στο απάτητο από εμάς χώμα, ειδικά με το τελευταίο του γελάκι, μα την Αγία Τούρατεκ. :D

Με την ψυχολογία στο ναδίρ και με οράματα του Σπανού ανα μισάωρο, να μου τα χώνει, που με βασανισαν τελικά ολημερής, συνέχισα από άσφαλτο μαζί με τα υπόλοιπα street μηχανάκια... :p

TimosV
16/05/2016, 14:43
Την δεύτερη μέρα ξεκινάμε για την διαδρομή και μπαίνουμε σε ενα δρόμο που κάνουν όλα έργα. Ρωτάω αν περνάει, τσου μου λένε, γυρνάμε πίσω, ξαναρωτάμε εναν που ξέρει Αγγλικά, ερχεται δίπλα στο gs, το χαζεύει, και μου λέει "πάει κι από εκεί αλλά είναι off road και μπαααα, μμμμ, δεν είναι για τέτοια μηχανάκια".

Ειλικρινά με πιάσανε τα γέλια, με μιας ο ευγενέστατος κατ' τα άλλα Βούλγαρος, μου έσχισε τα όνειρα, πέταξε στον κάλαθο των αχρήστων όλη την τρου αντέτσου αισθητική του μηχανακίου μου, έθαψε τον χωμάτινο εγωϊσμό μου 3 μέτρα βαθιά στο απάτητο από εμάς χώμα, ειδικά με το τελευταίο του γελάκι, μα την Αγία Τούρατεκ. :D

Με την ψυχολογία στο ναδίρ και με οράματα του Σπανού ανα μισάωρο, να μου τα χώνει, που με βασανισαν τελικά ολημερής, συνέχισα από άσφαλτο μαζί με τα υπόλοιπα street μηχανάκια... :p

Δε σκέφτηκες όμως ότι ο Βούλγαρος που ξέρει Αγγλικά ήταν ο μηχανικός του ...... έργου, άρα κάτι παραπάνω ξέρει. Μάλλον εννόησε ότι το δικό μου πάει καλύτερα εκτός δρόμου :rotflmao: :panic:.

Joyrider
16/05/2016, 14:48
Η σκούπα μένει πίσω με τον xlgeorge να ασφαλίσουν το σπασμένο σταντ και βρίσκω ευκαιρία για φωτό. νιεχ νιεχ νιεχ :a08:
358779

Οι στροφές φοβερές οπότε δεν έβγαλα άλλη και είπα να το χαρώ μέχρι που πετάχτηκε ένα άλογο ολόκληρο μέσα στο ρεύμα μου. Μετά χεσμεντέν...

Ο καιρός κρύωνε, βλέπαμε μαύρα σύννεφα πίσω αλλά η πείνα μεγάλη οπότε στάση για φαί.

Από κει και μέχρι το μπάνσκο είχε ένα δρόμο με πολύ καλή χάραξη και ορατότητα για στρίψιμο που προς το τέλος του έπιασε και η αναμενόμενη βροχή.
Έτσι για να σβήσει την έξαψη της ημέρας...

Joyrider
16/05/2016, 14:51
Τσάρκα στο βρεγμένο μπάνσκο με την σκέψη στην αυριανή βροχή που έδιναν οι προβλέψεις.
358780

358781

358782

Joyrider
16/05/2016, 14:58
7 το πρωί το εσωτερικό ρολόι βαράει πάλι

358783

Κάνε μετεωρολόγους να δεις καλό. Βροχή λέει. :lol:

358784

Joyrider
16/05/2016, 15:02
Το ζευγάρι ιδιοκτητών του ξενοδοχείου πολύ εξυπηρετικοί, μας έφτιαξαν προσεγμένο πρωινό και φωτογράφιζαν τις μηχανές που είχαν καταλάβει την αυλή τους.

358785

358786

Joyrider
16/05/2016, 15:08
Το πρόγραμμα της τρίτη μέρας είχε χιονοδρομικό του μπάνσκο και μοναστήρι rila.

Μετά από κάνα δυο σπριντάκια για να στηθεί η μηχανή, βγήκε και μια ομαδική.
358787

Ο δρόμος για το μοναστήρι πάρα πολύ κακός αλλά με ωραίο τοπίο φυσικά.
358788

358789

Joyrider
16/05/2016, 15:15
Σε κάποια φάση ακούστηκε το "σταματάτε όπου θέλετε για φωτό, συνάντηση στο μοναστήρι".

:wlae:

Κλείνω με τρεις φωτογραφίες από την διαδρομη εκείνη.

358790

358791

358792

Ελπίζω να καταφέρω να ξανασυμμετέχω σε κάτι παρόμοιο. :beer:

taisteal
16/05/2016, 18:46
Μπραβο ρε μουτρα,μπραβο.
Μακαρι να τα καταφερουμε στην επομενη.

:beer::beer::beer::beer:

spyro
16/05/2016, 19:00
ωραίοι

:beer::beer::beer:

AXL954
16/05/2016, 19:34
Μπράβο που καταφέρατε να μαζευτείτε τόσοι και να κάνετε την παρόρμηση και την τρέλα σας πράξη!!!

Να είστε καλά και στα επόμενα!!!

xarisiero
16/05/2016, 20:52
Πολυ σας χαίρομαι.....:beer:

gior-gos
16/05/2016, 21:09
Φοβερα τοπία..

δεν εχει άλλες;;

:beer:

George_M.
16/05/2016, 21:57
Μπραβο ρε μουτρα,μπραβο.
Μακαρι να τα καταφερουμε στην επομενη.

:beer::beer::beer::beer:

την χρωσταμε την επομενη Γιωργη,τοσο στην παρεα οσο κ στους εαυτους μας.;)

κυριοι τα σεβη μου,περασατε σουπερ κ μπραβο στην παρεα!!:beer:

spyrakos35
16/05/2016, 22:05
Φοβερα τοπία..

δεν εχει άλλες;;

Αυτο περιμενω, τις υπολοιπες για να τους πω οτι τον Μπαιρνουν.....

:D

Joyrider
16/05/2016, 22:14
Αυτο περιμενω, τις υπολοιπες για να τους πω οτι τον Μπαιρνουν.....

:D
Spyrakos selfotribute :cool:

358959

DAYMAN
16/05/2016, 22:26
358961
οι εικονες της ελληνικης Ροδοπης ειναι ιδιες και στο κομματι της βουλγαρικης Ροδοπης

358962

βρυσες παντου σε ολη την διαδρομη μας

358963

παλικαρι η γρια

kalampokas
17/05/2016, 08:38
μπραβο ρε παίδες, ήμανε σίγουρος ότι θα περνάγατε τόσο όμορφα και θα γεμίζατε μπαταρίες ! άντε μακάρι να τα καταφέρουμε και άλλοι στην επόμενη:beer:

airmav
17/05/2016, 10:44
358973
εδω τα λεμε ολα...χιλιομετρα, μεση καταναλωση, ωρα επιστροφης στο παρκινγκ του σπιτιου....το πρασινο φως ειναι για την επομενη βολτα που ειμαι μεσα απο τωρα.....η παρεα, η εμπειρια και οι εικονες δεν μου αφηνουν αλλη επιλογη...για εμας τους αρχαριους σε τετοιες βολτες αυτο το σκ ....ηταν.....ηταν κατι ρε παιδι μου...

ggs
17/05/2016, 10:48
μπραβο ρε μαγκες!!! ωραιο ταξιδι!!! ωραια μερη!!!ωραια παρεα!!!

κι αυτο...

Τι boxer και v2, γιαπωνέζικα και ευρωπαϊκά, ιταλικά και γερμανικά, ον/οφφ και τούρινγκ, άσε ρε φίλε, άμα το γουστάρεις το ταξιδι σε δύο ρόδες, ξέχνα επιδόσεις, δυναμομετρήσεις, τεχνικά χαρακτηριστικά, πάρε ενα σάκο με τα βασικά και ξεκίνα με την μοτοσυκλέτα σου, μικρή, μεγάλη δεν έχει σημασία, τα βουνά είναι εκεί και σε περιμένουν. Αααα και κάντο τώρα, μην το αφήνεις για αύριο, ξέρεις γιατί.

pektis
17/05/2016, 11:14
Φοβερα τοπία..

δεν εχει άλλες;;

Ελα, παρε μερικες απο το χωριο που μου αρεσε πιο πολυ και που πηραμε τις σουπερ φραπεδαρες που ειπε και ο Joyrider...!!358975

pektis
17/05/2016, 11:14
...358977

gaslion
17/05/2016, 11:26
είστε ωραίοι...Μπράβο!

alexxxcbr
17/05/2016, 12:13
:beer::beer:

kordix
17/05/2016, 14:18
Μόλις βρω χρόνο, θα ποστάρω μερικές φωτογραφίες και θα γράψω μια περιγραφή της βόλτας...

QSpec
17/05/2016, 14:51
Ωραία πράγματα!

Ελπίζω στο μέλλον να μπορέσω να ακολουθήσω.

matmat
17/05/2016, 17:04
Για τις διαδρομές που κάναμε boys, ο "ηθικός αυτουργός" είναι ο matpat.

Να τον προσέχεις αυτόν τον matpat ειναι μεγάλη λέρα :P :P

*πάντα τέοια* και ακόμη πιο όμορφα :)

sapila racing
17/05/2016, 19:07
Ωραίοι μάγκες!!! :beer:

christof40
17/05/2016, 21:50
βαζω καποιες διασπαρτες φωτο που εχω
359020
359021
359022

christof40
17/05/2016, 21:53
359023
359024
359025

christof40
17/05/2016, 21:57
359026
359027
359028

christof40
17/05/2016, 21:59
359029
359030
359031

christof40
17/05/2016, 22:01
359032
359033
359034

christof40
17/05/2016, 22:03
359035
359036
359037

christof40
17/05/2016, 22:05
359038
359039
359040

christof40
17/05/2016, 22:06
359041
359042
359043

christof40
17/05/2016, 22:08
359044
359045
359046

christof40
17/05/2016, 22:15
359047
359048
359049

jimmis5
17/05/2016, 22:16
Ομορφα πραγματα Ζηλευτα!!!:beer::beer:beer:

christof40
17/05/2016, 22:16
359050
359051
359052

christof40
17/05/2016, 22:23
359053
359054
359055

christof40
17/05/2016, 22:25
359056
359057
359058

christof40
17/05/2016, 22:31
359059
359060
359061

christof40
17/05/2016, 22:33
359062
359063
359064

christof40
17/05/2016, 22:35
359065
359066
359067

christof40
17/05/2016, 22:38
359068
359069
359070

christof40
17/05/2016, 22:39
359071
359072
359073

christof40
17/05/2016, 22:41
359074
359075

foogr01
17/05/2016, 22:43
Super! Και στο επόμενο, που απ' ότι καταλαβαίνω σχεδιάζεται ήδη :)
:beer: :beer: :beer:

sahara
17/05/2016, 23:34
Δύο μέρες έχει που γυρίσαμε, και το μυαλό ακόμα εκεί πάνω είναι.:D
Μεγάλο κόλλημα τελικά το ταξίδι εκτός συνόρων με τη μηχανή και καλή παρέα...
Τζαννή, πολύ κρίμα για την ταλαιπωρεία που είχες στο τέλος του ταξιδιού. Εύχομαι μόνο απροβλημάτιστα χιλιόμετρα από εδώ και πέρα.
Ακολουθούν μερικές φωτό και από εμένα.:beer::beer::beer:

sahara
17/05/2016, 23:38
359078
359079
359080

sahara
17/05/2016, 23:42
359081
359082
359083

sahara
17/05/2016, 23:44
359084

sahara
17/05/2016, 23:46
359085
359086

sahara
17/05/2016, 23:51
359087
359088

sahara
17/05/2016, 23:57
359089

sahara
18/05/2016, 00:06
Και ένα σύντομο βίντεο, ενδεικτικό των όμορφων εικόνων που αντικρίσαμε στη Ροδόπη.

https://www.youtube.com/watch?v=fx4mVYNO4cg

giannis113
18/05/2016, 01:42

airmav
18/05/2016, 08:18
κ μερικες απο μενα
συνορα εχινος
359092
359091
359093

airmav
18/05/2016, 08:21
εισοδος στο φαραγγι (devin) του διαβολου
359094
359096
359095

airmav
18/05/2016, 08:24
359097
christof40 και λιμνη dospat
359098
προς το trigrad και HLIASKTM

airmav
18/05/2016, 08:27
359099
Rila,προς το μοναστηρι της Rilski
359100
παραταξη στο χιονοδρομικο του Bansko

airmav
18/05/2016, 08:29
359101
αντιο Βουλγαρια, θα τα ξαναπουμε συντομα....