PDA

View Full Version : ΕΣΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣ!!!!!

Σελίδες : 1 2 [3]

akis_trevor
26/05/2016, 16:43
Ο γαμος σαν γάμος δεν προσφέρει και πολλά πράγματα νομίζω,περα απτους ανθρώπους που θέλουν την ευλογία του θεού κλπ κλπ κλπ.
Όμως βοηθάει σε γραφειοκρατικα θέματα κυρίως.
Το να είσαι με την άλλη χ χρόνια να μείνετε μαζι,σαν γάμος είναι.αν παντρευτείς και δεν κάνεις παιδιά,το ίδιο πράγμα είναι.

taisteal
26/05/2016, 16:48
Ο γαμος σαν γάμος δεν προσφέρει και πολλά πράγματα νομίζω,περα απτους ανθρώπους που θέλουν την ευλογία του θεού κλπ κλπ κλπ.
Όμως βοηθάει σε γραφειοκρατικα θέματα κυρίως.
Το να είσαι με την άλλη χ χρόνια να μείνετε μαζι,σαν γάμος είναι.αν παντρευτείς και δεν κάνεις παιδιά,το ίδιο πράγμα είναι.

Ευλογια του Θεου :lol:
Δεν ειναι σαν γαμος γιατι μπαινεις σε αλλο mode,δεν ειναι το ιδιο.
Ειδικα στις γυναικες,αλλαζει αρδην η συμπεριφορα τους.

akis_trevor
26/05/2016, 16:53
Ευλογια του Θεου :lol:
Δεν ειναι σαν γαμος γιατι μπαινεις σε αλλο mode,δεν ειναι το ιδιο.
Ειδικα στις γυναικες,αλλαζει αρδην η συμπεριφορα τους.

Είναι πολλοί φίλε που το βλέπουν έτσι.χωρις την ευχή πως θα ζήσουμε μαζί κλπ κλπ.
Για το άλλο,θα σου πω του χρόνου!!!!:bawl:

taisteal
26/05/2016, 16:55
Για το άλλο,θα σου πω του χρόνου!!!!:bawl:

Ελπιζω να ζεις για να μας διηγηθεις

:bawl::bawl::bawl:

akis_trevor
26/05/2016, 17:01
Ελπιζω να ζεις για να μας διηγηθεις

:bawl::bawl::bawl:

Πάω να ετοιμασω διαθήκη...:cry:

akis_trevor
26/05/2016, 17:26
Το θυμήθηκα....χαχαχαχα..
https://youtu.be/ZKSavp5kfp4

taisteal
26/05/2016, 17:29
Το θυμήθηκα....χαχαχαχα..
https://youtu.be/ZKSavp5kfp4

Ευσεβεις ποθοι..

:lol::lol:

amyroukai
26/05/2016, 17:39
Είναι πολλοί φίλε που το βλέπουν έτσι.χωρις την ευχή πως θα ζήσουμε μαζί κλπ κλπ.

Οι μανουλες του φεισμπουκ, ας πούμε;

akis_trevor
26/05/2016, 17:59
Οι μανουλες του φεισμπουκ, ας πούμε;

Αυτές είναι σε άλλο επίπεδο ..
Κι εγώ επαθα πλάκα από άτομα της γενιάς μου που τα θεωρούσα και λίγο πιο ανοιχτομυαλους σε τέτοια θέματα....

amyroukai
26/05/2016, 18:31
Αν το άκουγα από άνθρωπο αυτό, μάλλον θα ήταν και το τελευταίο που θα συζητούσαμε.

DrEvil
26/05/2016, 19:03
α?

τί να σεβαστώ από τη φαντασίωση του καθενός; ο άλλος πιστεύει σε θεούς, ο παρ'άλλος πιστεύει ότι μας ψεκάζουνε ή οτιδήποτε άλλο κουλό. Ο άλλος φαντάζεται ότι είναι γυναίκα και πάει και κόβει το λιλί του. Η άλλη νοιώθει ότι έχει ένα χέρι περισσευούμενο και πάει και το ακρωτηριάζει. Τί να σεβαστώ από τον παραλογισμό; θες να παντρευτείς γιατί το φαντάζεσαι ότι "έτσι είναι τα πράματα"; με γειά σου με χαρά σου, αλλά αυτό δεν είναι απάντηση όταν κάποιος σε ρωτάει "σε τί χρησιμεύει ο γάμος; γιατί τον χρειάζομαι;"

και μην ξεχνάς: είναι συμβόλαιο, δηλαδή έχει πολύ συγκεκριμένους όρους τους οποίους υποχρεώνεσαι να υπακούσεις. Θέτεις τον εαυτό σου σε μεγάλο ρίσκο προς κανένα ουσιαστικό όφελος (εκτός του χρηματικού).

Υποθετω οτι αυτο που εγραψα, το διαβασες ολο ε; φφφφφφφανταστικε συμφορυμιτη;
Παμε αλλη μια, μπας και σου ξεφυγε.

Μωρε, ολα τα κανεις χωρις γαμο.
Μονο σύνταξη δεν μεταφερεις, το οποίο δεν λεει και πολλα στην Ελλαδα του σημερα.
.
Τωρα αν εσυ επιλεγεις να απομονωνεις ενα κομματι απο τα λεγομενα μου για να εξηγησεις το ανουσιο του γαμου και το πως δεν σεβεσαι τις επιλογες των αλλων, οποιες και να ειναι αυτες, μαγκια σου Ω μεγαλε Φαραω!
Αντε, συνεχισε με το παραλληρημα σου κατα του γαμου, προσωπικα δεν μπορω να διαφωνισω μαζι σου.
Ο ενας λογος ειναι πως συμφωνω μαζι σου.
Τον αλλον μπορεις να τον φανταστεις.

o_gavros
26/05/2016, 21:30
Ρε μλκς περίοδο εχετε;
15 σελίδες ανάλυση σε θέμα στα ανέκδοτα;

Ρϊχτε ένα μπαν στον βολιώτη παρακαλώ.δεν γίνεται να συνεχίζει αυτο το πράμα,τα νεφρά μας κύριε πονέσανε

Panos76
26/05/2016, 23:40
Ρε μλκς περίοδο εχετε;
15 σελίδες ανάλυση σε θέμα στα ανέκδοτα;

Να πιάσουν σκούπα οι νέοι μοντς :lol:

sugariasgeorge
27/05/2016, 00:16
Ο γάμος είναι δύσκολη υπόθεση, χωρίς οδηγίες "χρήσης"...
Πολύπλοκη διαδικασία που κανένας παντρεμένος δεν ξέρει ποιανού "εφεύρεση" είναι και κανένας ανύπαντρος δεν μπαίνει στον κόπο να το ψάξει...
Συνήθως τα γιατί έρχονται μετά την απονενοημένη απόφαση...

Για να μην πάτε άκλαφτοι καλό είναι να έχετε υπόψη σας αυτόν τον δεκάλογο ..
1. Μην το σκέφτεσαι…παντρέψου!!!
Αν βρεις μια καλή σύζυγο θα γίνεις ευτυχισμένος.
Αν βρεις μια κακή σύζυγο, θα γίνεις φιλόσοφος!
2. Υπάρχει τρόπος για να θυμάσαι πάντα τα γενέθλια της: να τα ξεχάσεις μια φορά!
3. Όταν ένας άλλος άντρας σου παίρνει τη γυναίκα, η καλύτερη εκδίκηση είναι να τον αφήσεις να την κρατήσει!
4. Επιτέλους, βρέθηκε συντομότερος και ασφαλέστερος από το e-banking τρόπος μεταφοράς χρημάτων: ο γάμος!
5. Όποτε κάνεις λάθος ομολόγησέ το! Όποτε έχεις δίκιο, βγάλε το σκασμό!
6. Βρείτε χρόνο για ένα ρομαντικό δείπνο σε ακριβό εστιατόριο, χαμηλά φώτα, απαλή μουσική, κεριά… Εσείς θα πηγαίνετε κάθε Τρίτη και η σύζυγός σας κάθε Πέμπτη.
7. Υπάρχει κάτι χειρότερο από το να σε εγκαταλείψει η γυναίκα σου: να μην σε εγκαταλείψει!
8. Το καλό σεξ θα τονώσει την ψυχολογία σας και θα ανανεώσει τη σχέση σας αρκεί να μην το μάθει η γυναίκα σας!
9. Πρέπει να ζητάτε πάντα συγγνώμη όταν έχετε δίκιο!
10. Το μυστικό ενός κάλου γάμου παραμένει μυστικό!

Για τις γυναίκες ο γάμος είναι πιο βατός, αφού έχουν κυκλοφορήσει "προοδευτικές" οδηγίες απ' την δεκαετία του '50 και εξασφαλίζουν την επιτυχία του εγχειρήματος!!! Πασίγνωστη η λαϊκή ρήση: Η καλή νοικοκυρά, είναι δούλα και κυρά.....!!!!
Δείτε όμως τις καταπληκτικές και άκρως προχωρημένες οδηγίες προς όλες τις συζύγους...

https://www.youtube.com/watch?v=T2lPxutz2SU:lol::lol::lol:

ΥΓ: Καλά στέφανα.....
:a014:

sugariasgeorge
27/05/2016, 00:33
Ο γάμος με τα μάτια των παιδιών

Πώς αποφασίζεις ποια θα παντρευτείς;
-Πρέπει να είναι κάποια που της αρέσει ότι και σ” εσένα. Αν σου αρέσει το ποδόσφαιρο, θα πρέπει να αρέσει και σε εκείνη και να σου φέρνει πατατάκια και αναψυκτικά όταν βλέπεις έναν αγώνα.

Σε ποια ηλικία πρέπει να παντρεύεται κανείς;
-Στα 23, γιατί μέχρι τότε θα έχουν περάσει πολλά χρόνια και θα ξέρεις καλά το αγόρι που θα παντρευτείς.

Πώς καταλαβαίνεις ότι ένας άντρας και μια γυναίκα είναι παντρεμένοι;
-Tο καταλαβαίνεις όταν στην παιδική χαρά μαλώνουν και οι δύο, το ίδιο παιδί. Άρα είναι δικό τους, άρα είναι παντρεμένοι.

Τι κάνουν οι άνθρωποι όταν βγαίνουν ραντεβού;
-Λένε διάφορα ψέματα ο ένας στον άλλο και αν τα πιστέψουν, βγαίνουν ξανά ραντεβού την επόμενη μέρα.

Πότε επιτρέπεται να φιλήσεις κάποιον;
-Όταν είναι πολύ πλούσιος.
Νεφέλη, 7 ετών

Είναι καλύτερα να είσαι ελεύθερος ή παντρεμένος;
-Για τα κορίτσια είναι καλύτερα να μην είναι παντρεμένα, για τα αγόρια όμως είναι απαραίτητο γιατί χρειάζονται κάποιον να τους βοηθάει να πλένονται και να ντύνονται.
Λίνα, 9 ετών

tc-drift
11/06/2016, 18:12
Πλάκα είχε αυτό το θέμα, το έχασα λίγο στο τέλος!

Νομίζω κακώς πήρε μια τροπή και κατέληξε στο γάμο και τί αξία έχει ο γάμος.

Βασικά παντρεύεσαι νομίζω γιατί θες να κάνεις παιδιά και θες να είναι και να νιώθουν πως είναι σε ένα ασφαλές περιβάλλον.

Βασικά χ@στήκαμε με τον γάμο σαν νομική υπόσταση και σαν έθιμο κι εμενα δεν μου λέει τίποτα, πιο πολύ για τους γονείς είναι και για την ΄΄κοινωνία΄΄.

Η ουσία είναι περισσότερο αν θες να είσαι μακροχρόνια με ένα συγκεκριμένο άνθρωπο. Αν περνάς καλά και αν γουστάρεις και αν θες να κάνεις παιδιά μείνε. Αν δεν έχεις βρεί τον σωστό, αν δε γουστάρεις να κανεις παιδιά, αν απλά θες να αλλάζεις συντρόφους (δεν είναι κακό κι αυτό!) μην μείνεις με κάποιον μακροχρόνια.

Απλά μην είναι απόλυτοι κάποιοι πως πρέπει κάποιος παντρεμένος σώνει και καλά να είναι δυσττυχισμένος. Όχι ο γάμος... τα ΠΑΙΔΙΑ έχουν κόπο, έχουν πόνο, έχουν θυσίες αλλά το κάνουμε για τα παιδιά και όχι για τον εαυτό μας.

ΟΠΩΣ έκαναν για μας οι γονείς μας και μπορέσαμε και ζήσαμε!

Φυσικά και φαίνεται και είναι καλύτερο ενδεχομένως να είσαι σόλο, να αλλάζεις συντρόφους, εμπειρίες αλλά κάποια στιγμή κάποιος μπορεί να θέλει να φρενάρει, να βρήκε έναν άνθρωπο που γουστάρει και να θέλει να φτιάξει μια οικογένεια και να κάνει παιδιά?

Κακό είναι αυτό? Εϊναι μια εξέλιξη της ζωής. Δεν χρειάζεται να το κάνεις στα 20!! Κάντο στα 35-40 και ΑΝ το θες!

Αλλά δεν γουστάρουν όλοι σώνει και καλά να πάνε 40-50 χρονών και να είναι εργένηδες μόνοι σε ένα σπίτι, δεν είναι αυτό σώνει και καλά το καλύτερο σενάριο.

Τα παιδιά είναι δυσκολία και πόνος αλλά είναι και ευτυχία τεράστια που την ξέρει όποιος έχει κάνει παιδιά.

Τώρα αν σου έκατσε γυναίκα δυνάστης, γυναίκα πουτάνα, εντάξει ρε φίλε δεν σημαίνει πως και όλες οι γυναίκες είναι έτσι.Έχουν υπάρξει και ωραίες ιστορίες και ευτυχισμένες οικογένειες.

Ohm
11/06/2016, 18:39
Βασικά παντρεύεσαι νομίζω γιατί θες να κάνεις παιδιά και θες να είναι και να νιώθουν πως είναι σε ένα ασφαλές περιβάλλον.

δεν μου ακούγεται και πολυ πειστικό αυτό.

αν το ζευγάρι δεν μπορεί να εμπνεύσει ασφάλεια σε ένα παιδί, ο γάμος πώς θα τους δώσει την ικανότητα αυτή;

αν το ζευγάρι μπορεί, τότε τί τον χρειάζεται τον γάμο;

Φυσικά και φαίνεται και είναι καλύτερο ενδεχομένως να είσαι σόλο, να αλλάζεις συντρόφους, εμπειρίες αλλά κάποια στιγμή κάποιος μπορεί να θέλει να φρενάρει, να βρήκε έναν άνθρωπο που γουστάρει και να θέλει να φτιάξει μια οικογένεια και να κάνει παιδιά?
Κακό είναι αυτό? Εϊναι μια εξέλιξη της ζωής. Δεν χρειάζεται να το κάνεις στα 20!! Κάντο στα 35-40 και ΑΝ το θες!

δεν μπορείς να φρενάρεις άμα δεν παντρευτείς; ρίχνουν κάτι στην γαμήλια τούρτα που κάνει απάντες να χάσουν τις ορεξούλες τους;

έχεις συνδέσει στο μυαλό σου ότι "γάμος" = "μόνιμο, σταθερό"; (το οποίο εκ των πραγμάτων δεν ισχύει)

neeeext

SHOOTER045
11/06/2016, 19:34

αν το ζευγάρι δεν μπορεί να εμπνεύσει ασφάλεια σε ένα παιδί, ο γάμος πώς θα τους δώσει την ικανότητα αυτή;

δεν μπορείς να φρενάρεις άμα δεν παντρευτείς; ρίχνουν κάτι στην γαμήλια τούρτα που κάνει απάντες να χάσουν τις ορεξούλες τους;

έχεις συνδέσει στο μυαλό σου ότι "γάμος" = "μόνιμο, σταθερό"; (το οποίο εκ των πραγμάτων δεν ισχύει)

neeeext

Οκ
Μας επεισες
Δεν γουσταρεις γάμο
Δεν γουσταρεις παιδιά

Neeeext

Coyote.V
11/06/2016, 22:05
Καλύτερα να μην γράψω σε αυτό το νήμα, χωρισμένος γαρ :dizzy:

tc-drift
11/06/2016, 22:19

neeeext

φίλε μου δεν χρειάζεται να πείσεις εμένα οτι έκανα μαλακία που παντρεύτηκα..:lol:

Ούτε το έχω μετανιώσει, ούτε η γυναίκα μου με βασανίζει, ούτε κάνω κάτι χωρίς την θέληση μου, έχω τις μηχανές μου, έχω τις βόλτες μου, τους φίλους μου, δεν μου λείπει κάτι απλά τα παραπάνω είναι λίγο μειωμένα γιατί αφιερώνω πολύ χρόνο πλέον στα παιδιά μου και στην γυναίκα μου επειδή το γουστάρω και περνάω καλά και επειδή θέλω να τους προσφέρω αγάπη και χρόνο. Πράγματι τα παιδιά θέλουν και θυσίες, όπως τεράστιες θυσίες έκαναν για μας οι γονείς μας.

Εσύ προφανώς δεν είσαι σε φάση για σπίτι και για παιδιά αλλά μην βιάζεσαι, μπορεί σε μερικά χρόνια να γουστάρεις τη φάση, μην είσαι αρνητικός.

Αλλά και να μην γουστάρεις ποτέ, πάλι σεβαστό είναι. Άλλοι γουστάρουν ταξίδια, γυμναστήρια, ορθάδικα και σόλο ζωή μέχρι τα 80 τους και άλλοι επιδιώκουν την συντροφικότητα και την οικογένεια. Νομίζω μπορείς να το σεβαστείς κι εσύ αυτό.

Τώρα αν βρεις την κατάλληλη και την σωστή δεν το ξέρω, είναι και θέμα τύχης αλλά και θέμα τί κριτήρια έχεις και που την ψάχνεις.

Στο κομμάτι ΠΟΥ χρειάζεται ο γάμος, σου απάντησα και παραπάνω. Το θρησκευτικό κομμάτι δεν με αφορά, με αφορά όμως το τυπικό και νομικό. Και αυτό επειδή έχω κάνει παιδιά. Στα πλαίσια του γάμου αναγνωρίζονται τα παιδιά και η γυναίκα ως νόμιμοι κληρονόμοι σου και ως οικογένεια σου γενικώς.

Αλλά και στο κοινωνικό κομμάτι αν θες, όσο παρωχημένα και αν είναι κάποια πράγματα, υπάρχει και η παράδοση. Πάει το παιδί σου στο σχολείο και λέει, η μαμά μου ο μπαμπάς μου. Θα βρεθούν τώρα οι καλοπροέραιτες κατινούλες θα λένε καλε αυτοί είναι ανύπαντροι, την έχει έτσι αυτός σπιτωμένη, το παιδάκι θα το λένε μπασταρδάκι και λοιπές μπούρδες που όσο γελοία πράγματα και αν είναι η Ελληνική κοινωνία είναι ακόμα μια παραδοσιακή κοινωνία με τις όποιες αγκιλώσεις της. Γιατί να βάζεις τα παιδιά σε τέτοια ιστορία?Κάνεις ένα γάμο και πας παρακάτω.

Τώρα αν σε προβληματίζει το νομικό μέρος και η δέσμευση που προκύπτει και φοβάσαι πως θα χάσεις την περιουσία σου απο κάποια γυναίκα που αποδείχτηκε κ@ριόλα, υπάρχουν δικηγόροι να κάνεις ΟΠΟΙΟΝ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ και ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ θες εσύ για τον γάμο και τα δικαιώματα που έχει ο καθένας σε περίπτωση διαζυγίου.

Καμιά άλλη απορία έχεις να σου λύσω ή απλά περιμένεις όσοι παντρεμένοι συμμετέχουν στο θέμα απλα να παραδεχτούν πως είναι ανόητοι και έκαναν μ@λακία?:lol:

mikes
11/06/2016, 22:42
συνηθως, οσοι φωναζουν και σκιζουν τα ιματια τους ότι είναι κατά του γαμου, και προσπαθουν να πεισουν τους αλλους ποσο μαλακες και λαθος είναι που παντρευτηκαν, είναι οι ιδιοι που δε μπορεσαν ποτε να σταυρωσουν γυναικα, και τρωνε τη μια πιτα μετα την άλλη... τουλάχιστον ετσι συμβαινει στον κοινωνικο μου περιγυρο...

Ohm
11/06/2016, 22:42
φίλε μου δεν χρειάζεται να πείσεις εμένα οτι έκανα μαλακία που παντρεύτηκα..:lol:

Ούτε το έχω μετανιώσει, ούτε η γυναίκα μου με βασανίζει, ούτε κάνω κάτι χωρίς την θέληση μου, έχω τις μηχανές μου, έχω τις βόλτες μου, τους φίλους μου, δεν μου λείπει κάτι απλά τα παραπάνω είναι λίγο μειωμένα γιατί αφιερώνω πολύ χρόνο πλέον στα παιδιά μου και στην γυναίκα μου επειδή το γουστάρω και περνάω καλά και επειδή θέλω να τους προσφέρω αγάπη και χρόνο. Πράγματι τα παιδιά θέλουν και θυσίες, όπως τεράστιες θυσίες έκαναν για μας οι γονείς μας.

Εσύ προφανώς δεν είσαι σε φάση για σπίτι και για παιδιά αλλά μην βιάζεσαι, μπορεί σε μερικά χρόνια να γουστάρεις τη φάση, μην είσαι αρνητικός.

Αλλά και να μην γουστάρεις ποτέ, πάλι σεβαστό είναι. Άλλοι γουστάρουν ταξίδια, γυμναστήρια, ορθάδικα και σόλο ζωή μέχρι τα 80 τους και άλλοι επιδιώκουν την συντροφικότητα και την οικογένεια. Νομίζω μπορείς να το σεβαστείς κι εσύ αυτό.

Τώρα αν βρεις την κατάλληλη και την σωστή δεν το ξέρω, είναι και θέμα τύχης αλλά και θέμα τί κριτήρια έχεις και που την ψάχνεις.

Στο κομμάτι ΠΟΥ χρειάζεται ο γάμος, σου απάντησα και παραπάνω. Το θρησκευτικό κομμάτι δεν με αφορά, με αφορά όμως το τυπικό και νομικό. Και αυτό επειδή έχω κάνει παιδιά. Στα πλαίσια του γάμου αναγνωρίζονται τα παιδιά και η γυναίκα ως νόμιμοι κληρονόμοι σου και ως οικογένεια σου γενικώς.

Αλλά και στο κοινωνικό κομμάτι αν θες, όσο παρωχημένα και αν είναι κάποια πράγματα, υπάρχει και η παράδοση. Πάει το παιδί σου στο σχολείο και λέει, η μαμά μου ο μπαμπάς μου. Θα βρεθούν τώρα οι καλοπροέραιτες κατινούλες θα λένε καλε αυτοί είναι ανύπαντροι, την έχει έτσι αυτός σπιτωμένη, το παιδάκι θα το λένε μπασταρδάκι και λοιπές μπούρδες που όσο γελοία πράγματα και αν είναι η Ελληνική κοινωνία είναι ακόμα μια παραδοσιακή κοινωνία με τις όποιες αγκιλώσεις της. Γιατί να βάζεις τα παιδιά σε τέτοια ιστορία?Κάνεις ένα γάμο και πας παρακάτω.

Τώρα αν σε προβληματίζει το νομικό μέρος και η δέσμευση που προκύπτει και φοβάσαι πως θα χάσεις την περιουσία σου απο κάποια γυναίκα που αποδείχτηκε κ@ριόλα, υπάρχουν δικηγόροι να κάνεις ΟΠΟΙΟΝ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ και ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ θες εσύ για τον γάμο και τα δικαιώματα που έχει ο καθένας σε περίπτωση διαζυγίου.

Καμιά άλλη απορία έχεις να σου λύσω ή απλά περιμένεις όσοι παντρεμένοι συμμετέχουν στο θέμα απλα να παραδεχτούν πως είναι ανόητοι και έκαναν μ@λακία?:lol:

με τη σειρά:

δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν ότι έκανε μαλακία. η ερώτησή μου ήταν ξεκάθαρη: "τί δεν μπορείς να κάνεις παρά μόνο αν παντρευτείς;" μέχρι τώρα απτή απάντηση δεν έχω πάρει (όχι εδώ μόνο, παντού)
καλά κάνεις και δεν το έχεις μετανοιώσει... αλλά ότι τα παραπάνω είναι μειωμένα δεν είναι αποτέλεσμα του γάμου, αλλά του ότι ο ίδιος εσύ επιλέγεις να ασχολείσαι με τα παιδιά σου. Αυτό όμως είναι άσχετο με το γάμο. Σίγουρα θα ξέρεις γονείς παντρεμένους που έχουν γραμμένα τα παιδιά τους.
εγώ σε τι φάση είμαι το ξέρω εγώ, εσύ προφανώς δεν μπορείς να πεις τίποτα. αν θέλω να είμαι αρνητικός, θα είμαι, δεν έχω το δικαίωμα;
αν γουστάρω ταξίδια γυμναστήρια και όσα αναφέρεις... τί σχέση έχουν με το γάμο; Ναι, κάποιοι τα γουστάρουν κάποιοι όχι. Να σεβαστώ, τί; Τί σημαίνει "να σεβαστώ"; Είναι κάτι σαν το "συγγνώμη" που δεν σημαίνει απολύτως τίποτα;
την κατάλληλη και τη σωστή την έχω ήδη βρει, είμαστε μαζί 6 χρόνια και κανείς από τους δύο μας δεν θέλει γάμο. Ο γάμος, τί θα μας προσέφερε; Μονιμότητα; Αν ο γάμος προσέφερε μονιμότητα, οι μισοί γάμοι δεν θα κατέληγαν σε διαζύγιο.
νομικά αναγνωρίζονται τα παιδιά σαν κληρονόμοι αν έχεις κάνει την διαθήκη σου. οπότε να παντρευτείς για να κληρονομήσουν τα παιδιά σου είναι σα να σκοτώνεις κουνούπι με όλμο. Δεύτερον, ο νόμος μια χαρά αναγνωρίζει τα παιδιά άγαμων, αλλιώς θα υπήρχε πρόβλημα με τα παιδιά διαζευγμένων. Το μόνο που δεν μπορείς να κάνεις είναι να το βάλεις στη φορολογική σου δήλωση (πανευρωπαϊκή πρωτοπορία της ελλάδας, κάτι έλεγες για ήθη και έθιμα; στουπί και βενζίνη!)
αν οι άλλοι είναι γκάγκα και δεν νοιώθουν, δεν θα τρέξω να τους ικανοποιήσω. να μου φάνε το σκατό μου εμένα όσοι πούνε το παιδί μου μπάσταρδο. καλύτερα έτσι, για να ξεκαθαρίζεται ποιοί είναι κόπανοι και ποιοί εντάξει. Αν μη τι άλλο, αυτός είναι ένας λόγος να κάνεις παιδί εκτός γάμου: αποκαλύπτεται στα γρήγορα ποιός αξίζει (σαν άνθρωπος) και ποιός αξίζει (σαν τροφή για τα σκουλήκια. υπενθύμιση: μιλάω για αυτούς που θα σχολίαζαν πίσω από την πλάτη μου και θα λέγαν μπάσταρδο το παιδί μου)
να παντρευτώ επειδή υπάρχουν δικηγόροι για την περίπτωση διαζυγίου, μου θυμίζει κάτι σαν το "δεν χρειάζεται να φορέσεις κράνος, έχουμε νευροχειρουργούς".
καμία άλλη απορία, παρά μόνο αυτή που είπα στην αρχή. "έτσι συνηθίζεται", "για να μην σου λένε οι κόπανοι το παιδί σου μπάσταρδο" και "για φοροαπαλλαγές", που έχω ακούσει μέχρι τώρα, δεν είναι και πολύ καλοί λόγοι...

mikes ατύχησες :D

mikes
11/06/2016, 22:53
mikes ατύχησες :D
γενικα μιλαω ρε, μη το παιρνεις προσωπικα....

εσυ και τοσοι αλλοι αποτελουν εξαιρεση, αλλα δες λιγο γυρω σου συνηθως η πλειοψηφια που δηλωνει "κατά του γαμου" σε τι κατασταση βρισκεται..

εγω παλιοτερα ειχα παρτιδες με τουλάχιστον 3 τέτοιους..

οσο για το ερωτημα που θετεις και ξαναθετεις την απαντηση την εχω ηδη δωσει μερικες σελιδες πιο πισω... (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=149289&page=7&p=2752046&viewfull=1#post2752046) :p

taisteal
11/06/2016, 22:56
συνηθως, οσοι φωναζουν και σκιζουν τα ιματια τους ότι είναι κατά του γαμου, και προσπαθουν να πεισουν τους αλλους ποσο μαλακες και λαθος είναι που παντρευτηκαν, είναι οι ιδιοι που δε μπορεσαν ποτε να σταυρωσουν γυναικα, και τρωνε τη μια πιτα μετα την άλλη... τουλάχιστον ετσι συμβαινει στον κοινωνικο μου περιγυρο...

Τι βλακειες λες ρε Μικε,οποιος ειναι κατα του γαμου δεν σταυρωνει γκομενα;;
Θα πηδηχτω απ'το παραθυρο
Σε τι κατασταση ειμαι δηλαδη;;;:lol:
Κανενας δεν φωναζει,οποιος θελει παντρευεται οποιος θελει μενει εργενης,απλο.
Και πιο συγκεκριμενα δεν θα ηθελα ποτε να πεισω κανεναν να μην παντρευτει η να παντρευτει,
αυτο τον ρολο τον εχει αναλαβει η πατριαρχικη κοινωνια που ζουμε,οποτε στα π@π@ρια μου για το τι θα κανει ο αλλος.
Απλα πρεπει να κατανοηθει οτι αυτα που κανουμε οι περισσοτεροι ειναι αυτα που μας εμαθαν να κανουμε
και οχι αυτα που θα θελαμε αληθινα,γιατι λιγοι εχουν τα κοτσια να κανουν αυτο που πραγματικα θελουν.
Αμα δεν κανεις οικογενεια και παιδια εισαι αλλοκοτος και δεν ξερω και'γω τι αλλη μαλακια κατεβαζει
ο κοινωνικος περιγυρος.
Και να μην θιξουμε και το θεμα ανασφαλειες γιατι θα παμε μακρια.

mikes
11/06/2016, 23:12
Τι βλακειες λες ρε Μικε,οποιος ειναι κατα του γαμου δεν σταυρωνει γκομενα;;
Θα πηδηχτω απ'το παραθυρο
Κανενας δεν φωναζει,οποιος θελει παντρευεται οποιος θελει μενει εργενης,απλο.
Και πιο συγκεκριμενα δεν θα ηθελα ποτε να πεισω κανεναν να μην παντρευτει η να παντρευτει,
αυτο τον ρολο τον εχει αναλαβει η πατριαρχικη κοινωνια που ζουμε,οποτε στα π@π@ρια μου για το τι θα κανει ο αλλος.
Απλα πρεπει να κατανοηθει οτι αυτα που κανουμε οι περισσοτεροι ειναι αυτα που μας εμαθαν να κανουμε
και οχι αυτα που θα θελαμε αληθινα,γιατι λιγοι εχουν τα κοτσια να κανουν αυτο που πραγματικα θελουν.
Αμα δεν κανεις οικογενεια και παιδια εισαι αλλοκοτος και δεν ξερω και'γω τι αλλη μαλακια κατεβαζει
ο κοινωνικος περιγυρος.
Και να μην θιξουμε και το θεμα ανασφαλειες γιατι θα παμε μακρια.

κοιτα..
υπαρχουν αυτοι που το εκαναν, καηκαν και δικαιολογημένα είναι κατά...

υπαρχουν αυτοι που περνανε καλα, αλλαζουν τις γκομενες σαν τα πουκαμισα, κανουν τη ζωαρα τους οποτε δε θελουν να σκλαβωθουν και είναι κατά...
(οι οποιοι όμως καποια στιγμη θα το γυρισουν)

υπαρχουν ομως και αυτοι που δε μπορουν σταυρωσουν γυναικα, οποτε για να δικαιολογησουν το κενο τους δηλωνουν κατά του γαμου και το υποστηριζουν με σθενος..
προσεξε: ΔΗΛΩΝΟΥΝ ότι είναι κατά... (ισως για να δικαιολογησουν το γεγονος ότι δεν υπαρχει γυναικα διπλα τους), χωρις αυτό να σημαινει ότι είναι κιολας..
ε! σε αυτους αναφερωμαι...

taisteal
11/06/2016, 23:14
κοιτα..
υπαρχουν αυτοι που το εκαναν, καηκαν και δικαιολογημένα είναι κατά...

υπαρχουν αυτοι που περνανε καλα, αλλαζουν τις γκομενες σαν τα πουκαμισα, κανουν τη ζωαρα τους οποτε δε θελουν να σκλαβωθουν και είναι κατά...
(οι οποιοι όμως καποια στιγμη θα το γυρισουν)

υπαρχουν ομως και αυτοι που δε μπορουν σταυρωσουν γυναικα, οποτε για να δικαιολογησουν το κενο τους δηλωνουν κατά του γαμου και το υποστηριζουν με σθενος..
προσεξε: ΔΗΛΩΝΟΥΝ ότι είναι κατά... (ισως για να δικαιολογησουν το γεγονος ότι δεν υπαρχει γυναικα διπλα τους), χωρις αυτό να σημαινει ότι είναι κιολας..
ε! σε αυτους αναφερωμαι...

Εσυ σε ποια κατηγορια ανηκεις;;
:p

Ohm
12/06/2016, 06:12

πέρα βρέχει

notakos600
12/06/2016, 06:37
Ο παντρεμένος με γκόμενα σε τι κατάσταση είναι;

1) Μπερδεμένος;

2) Ανώριμος;

3) Χαίρεται τον γάμο του αλλά ζει και σαν εργένης;

amyroukai
12/06/2016, 06:55

1) Μπερδεμένος;

2) Ανώριμος;

Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες που παρουσιάστηκαν και στο φόρουμ ως αστεία, μιλάς για το 80κάτι τοις του πληθυσμού της γραικιας. Προφανώς το 20παρακάτι είναι όλα τα μέλη του φόρουμ, για να προλάβω αντιδράσεις. Άρα... είναι σίγουρα ο κανόνας. Κατά μερικούς είναι λοιπόν και η κοινή λογική αυτό... :)

notakos600
12/06/2016, 06:58
Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες που παρουσιάστηκαν και στο φόρουμ ως αστεία, μιλάς για το 80κάτι τοις του πληθυσμού της γραικιας. Προφανώς το 20παρακάτι είναι όλα τα μέλη του φόρουμ, για να προλάβω αντιδράσεις. Άρα... είναι σίγουρα ο κανόνας. Κατά μερικούς είναι λοιπόν και η κοινή λογική αυτό... :)

Ωραίες οι πρόσφατες έρευνες...

amyroukai
12/06/2016, 06:59
Και αφορούσαν αμφότερα τα φύλα, με μικρή διαφορά μεταξύ τους.

notakos600
12/06/2016, 07:00
Λογικό το βρίσκω!

SHOOTER045
12/06/2016, 07:59

1) Μπερδεμένος;

2) Ανώριμος;

Γαμικος

tsompanis
12/06/2016, 08:03
Γαμικος

Αντε ντε. ....πολύ το κουράζουν:lol:

mikes
12/06/2016, 08:09
Εσυ σε ποια κατηγορια ανηκεις;;
:p
στην κατηγορια που είμαι υπερ του γαμου, αλλα παλι δε μπορω να σταυρωσω γυναικα... :lol: :lol:

taisteal
12/06/2016, 12:38
πέρα βρέχει

Διαβασε την φεμινιστικη θεση της πατριαρχικης κοινωνιας,και ισως καταλαβεις
πως το εγραψα.
Κταβ

Ohm
12/06/2016, 13:32
α ναι ναι, σωστά, η "πατριαρχεία" φταίει ναι

SHOOTER045
12/06/2016, 14:51
α ναι ναι, σωστά, η "πατριαρχεία" φταίει ναι

Αν δεν είναι αυτό
Θα είναι το counter steering του πε@@ς

PortisHead
12/06/2016, 15:08
Να ρωτησω κατι.
Απο τους και καλα εργενηδες απο επιλογη....
Ποσοι ζουν ακομα με τους γονείς τους ή πόσοι τρωνε ακομα στη μαμα τους, ή σε ποσους πλενουν και σιδερωνουν ακομα τα ρουχα τους η μαμα τους?
:lol:

SHOOTER045
12/06/2016, 15:11
Να ρωτησω κατι.
Απο τους και καλα εργενηδες απο επιλογη....
Ποσοι ζουν ακομα με τους γονείς τους ή πόσοι τρωνε ακομα στη μαμα τους, ή σε ποσους πλενουν και σιδερωνουν ακομα τα ρουχα τους η μαμα τους?
:lol:

Ξέρεις ποσά πιάτα είχα πετάξει στα σκουπίδια κάποτε (σαν εργένης)
Μην πω για τίποτα άλλο.
εντάξει βάζω και πλυντήριο πιάτων τώρα

amyroukai
12/06/2016, 15:15
Μην να'χει κουράσει η φανατική αντιπαράθεση χωρίς νόημα;;;

SHOOTER045
12/06/2016, 15:22
Μην να'χει κουράσει η φανατική αντιπαράθεση χωρίς νόημα;;;

Καθόλου
Σε λίγο θα γράψουμε και συνταγές μαγειρικής
Συνταγές πως να βγαλεις ενα δύσκολο λέμε
Πόση ποσότητα απορρυπαντικού χρειάζεται στο σφουγγάρισμα
Πως ταιζεις ενα μωρό
Πως το αλλαζεις
Κλπ κλπ.....

amyroukai
12/06/2016, 15:24
Μήτσε το έχετε κάνει σαν τα της θρησκείας. Ε, φτάνει.

SHOOTER045
12/06/2016, 15:29
Μήτσε το έχετε κάνει σαν τα της θρησκείας. Ε, φτάνει.

VALE
Θρησκεια
Οικογένεια