Σύνδεση

View Full Version : Η λίστα

Σελίδες : 1 2 [3]

akis_trevor
28/05/2016, 16:25
Το φόρουμ εξ' ορισμού είναι ένας διαδικτυακός τόπος συνάθροισης ανθρώπων και ιδεών. Είναι μια διαδικτυακή κοινότητα με κοινά ενδιαφέροντα (χωρις αυτό να ειναι απαραίτητο) όπου ο καθένας καταθέτει τις απόψεις του. Είναι ένα εργαλείο συζήτησης, ανταλλαγής ιδεών και πληροφοριών. Το φορουμ είναι τα μέλη του. Μία διαδικτιακή κοινότητα!

Λέσχη ή club είναι μια πιο κλειστή ομάδα με πιο συγκεκριμένους σκοπούς και στόχους. Πχ τα ταξίδια, την ανάγνωση βιβλίων, την αγωνιστική οδήγηση κτλ. Δημιουργούνται και δραστηριοποιούνται επάνω σε πιο συγκεκριμένες βάσεις και έχουν συγκεκριμένους στόχους. Οπότε η διεύθυνση είναι υποχρεωμένη να παρέχει στα μέλη της αυτό για το οποίο δημιουργήθηκε.

Το moto είναι φόρουμ δεν είναι λέσχη. Δεν είναι ομάδα είναι μια κοινότητα. Στα πλαίσια της γνωριμίας των μελών μεταξύ τους υπάρχει μια ετήσια και μια κοπή πίτας. Από 'κει και πέρα τα μέλη μπορούν να συγκροτούν ομάδες ανάλογα με τις προτιμήσεις τους (μοτοσυκλέτα, νομός, οδηγική ικανότητα, τερέν κ.α) και να δραστηριοποιούνται ανεξάρτητα.

Το moto σα φόρουμ παρέχει όλα όσα είναι υποχρεωμένο να παρέχει και αυτό το είχα ξαναγράψει όταν ήμουν απλός χρήστης. Εμένα τουλάχιστον μου έδωσε τη βάση που χρειαζόμουν, με έβαλε σε μια κοινότητα με ανθρώπους που έχουμε κοινά ενδιαφέροντα και διεύρυνε τις παρέες μου σε όλους τους νομούς της Ελλάδας. Μου δίνει τη δυνατότητα καθημερινά, μέσω των μελών του, να μάθω καινούρια πράγματα και να πάρω όση βοήθεια χρειάζομαι. Παρακολουθώντας για ένα διάστημα χωρίς να είμαι μέλος είδα ότι έχω και εγώ να προσφέρω και έκανα την εγγραφή. Δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι κάποιος έχει ευθύνη να μου παρέχει. Όταν θέλω να κάνω κάτι, ανοίγω ένα θρεντ, μια λέσχη σε μικρογραφία με ημερομηνία λήξεως, όπου προσκαλώ όποιον θέλει να συμμετάσχει σε μια δραστηριότητα. Η συμμετοχή του moto είναι η πλατφόρμα επικοινωνίας που μου δίνει.

Από κει και πέρα σαν απλό μέλος, θέλω οι δραστηριότητες να αυξηθούν και να υπάρχει καλύτερη οργάνωση και μεγαλύτερη συμμετοχή. Αυτό όμως επιβαρύνει εμένα σαν daz ανεξάρτητα από το αν ανήκω στην ομάδα συντονισμού ή όχι. Και για όλα αυτά υπάρχουν κάποιες σκέψεις τόσο με άτομα της ομάδας οσο και εκτός αυτής. Δεν απαιτώ όμως τη συμμετοχή του moto.gr γι' αυτό ούτε περιμένω να το κάνει άλλος για μένα.

:beer::beer:

Corki
28/05/2016, 16:29
.........

Δεν βλεπω να διαφωνούμε πουθενα........

Προσπαθεις βεβαια να γραψεις ενα σεντονι πραγματα ......για να δειξεις οτι διαφωνουμε αλλα στην ουσια λέμε το ιδιο πραγμα.

Η ετσι ή αλλιως ........ξερεις οτι αυτα που εγραψα δεν ειναι λαθος........και ακομα και αν ο γραπτος λογος μπρεδευει .........ειμαι σιγουρος οτι το επιασες το νοημα.

Δεν προκειτε να το συνεχισω ....ουτε λογος υπαρχει...... ουτε προσφερουμε κατι με αυτο τον διαλογο.

Pan (dvs)
28/05/2016, 16:45
Για αυτό που λέει ο Πάνος αναρωτιέμαι, ότι θα ερχόντουσαν άνθρωποι τόσο στην εκδήλωση όσο και στο φόρουμ αλλά έχουν... "καχυποψία" και δεν ήρθαν. Για ποιό πράγμα δεν καταλαβαίνω.

Ή ότι υπάρχουν μέλη στο τάδε μέρος, δεν γράφουν, δεν συναντιούνται και πάνε "αλλού" όπου τους δίνεται βήμα και βρίσκονται υπό άλλο λάβαρο... wtf? Ειπώθηκε ποτέ από όποιον "οι Ηπειρώτες σκασμός" ας πούμε; Δηλαδή αν δεν μπει ο όποιος Πάνος να πει "γειά είμαι ο Τάδε από 'κείθε" και να κανονίσει ο ίδιος με τους συντοπίτες του ότι νομίζει ότι θέλει να κανονίσει... Πως θα γίνει, θα τον πάρει ο Sniper από το χεράκι έλα να σου δείξω το φόρουμ; Ή περιμένει ότι ήρθε στους SOA και θα ιδρυθούν οι Mayans στην πόλη του για παράδειγμα;

Όταν ξεκίνησα να πάω Καλαμπάκα πήγα περισσότερο από περιέργεια να δω ποιός είναι ο Πάνος που γράφει τόσο καιρό. Και γιατί ήταν ωραία η βόλτα, αλλά αν δεν ήταν αυτό το πράγμα μπορεί να πήγαινα πιο καλοκαίρι. Δεν μου είπε κανείς "τράβα να δεις τι γίνεται"... Ούτε πήγα με όποια προδιάθεση, πέραν του πάμε να γνωρίσουμε κόσμο και να περάσουμε καλά. Και μετά διαβάζω αυτά που λέει και με εκπλήσσει δυσάρεστα.

Εκπλησεσσεσαι δυσαρεστα μαλλον,γιατι πιθανοτατα δεν με καταλαβαινεις.
Καπου αναφερω οτι δεν φταιει η ομαδα διαχειρησης για ολα.Φυσικα ουτε αφαιρεσε κανενας τον λογο απο κανεναν,ουτε θα μας παρει απο το χερακι να μας παει βολτα.Αλλα πως να το κανουμε ρε φιλε,οταν κοβεται μια πιτα ειναι κατα την αποψη μου ιδιαιτερο γεγονος και καποιοι ανθρωποι καλο θα ητανε να ειναι παροντες.Εδω διαφωνουμε?

Αυτο "Όταν ξεκίνησα να πάω Καλαμπάκα πήγα περισσότερο από περιέργεια να δω ποιός είναι ο Πάνος που γράφει τόσο καιρό. Και γιατί ήταν ωραία η βόλτα, αλλά αν δεν ήταν αυτό το πράγμα μπορεί να πήγαινα πιο καλοκαίρι. Δεν μου είπε κανείς "τράβα να δεις τι γίνεται"..." δεν το καταλαβαινω μαλλον.Αν εννοεις οτι καποιος θεωρει,οτι καποιοι ηρθανε με συγκεκριμενο σκοπο,θα με βρει απεναντι του.Αν οχι γραψε λαθος.

Την "καχυποψια" την αφησα για το τελος.
Ναι υπαρχει καχυποψια για την κλικα των Αθηνων.Αρεσει δεν αρεσει ετσι ειναι.Δεν πιστευω οτι υπαρχει τετοια κλικα,αλλα ειμαι σιγουρος οτι υπαρχει αυτη η αισθηση.Αυτο δεν σημαινει απαραιτητα οτι οι διαχειριστες υπευθυνοι,αλλα κατα την αποψη μου μονο αυτοι μπορουνε να το αλλαξουνε (αν θελουνε φυσικα).

Pan (dvs)
28/05/2016, 16:52
.............

Από κει και πέρα σαν απλό μέλος, θέλω οι δραστηριότητες να αυξηθούν και να υπάρχει καλύτερη οργάνωση και μεγαλύτερη συμμετοχή. Αυτό όμως επιβαρύνει εμένα σαν daz ανεξάρτητα από το αν ανήκω στην ομάδα συντονισμού ή όχι. Και για όλα αυτά υπάρχουν κάποιες σκέψεις τόσο με άτομα της ομάδας οσο και εκτός αυτής. Δεν απαιτώ όμως τη συμμετοχή του moto.gr γι' αυτό ούτε περιμένω να το κάνει άλλος για μένα.

Κανεις δεν την απαιτει,σας ειπε κανεις οτι χωρις την συμμετοχη σας θα μας φαει ο λυκος?
Αλλα σιγουρα με τη συμμετοχη του moto θα υπαρξει καλυτερη οργανωση,θα εχει αλλη βαρυτητα και πιθανοτατα θα υπαρξει και καλυτερο αποτελεσμα.

blackbusa
28/05/2016, 17:00
Για να μην έχουμε ποστ του στυλ "+1000", "Σωστός", "Σωραίος" κλπ

swraios kai swstos filai...+1299

kalgeorge
28/05/2016, 17:07
Για αυτό που λέει ο Πάνος αναρωτιέμαι, ότι θα ερχόντουσαν άνθρωποι τόσο στην εκδήλωση όσο και στο φόρουμ αλλά έχουν... "καχυποψία" και δεν ήρθαν. Για ποιό πράγμα δεν καταλαβαίνω.

Ή ότι υπάρχουν μέλη στο τάδε μέρος, δεν γράφουν, δεν συναντιούνται και πάνε "αλλού" όπου τους δίνεται βήμα και βρίσκονται υπό άλλο λάβαρο... wtf? Ειπώθηκε ποτέ από όποιον "οι Ηπειρώτες σκασμός" ας πούμε; Δηλαδή αν δεν μπει ο όποιος Πάνος να πει "γειά είμαι ο Τάδε από 'κείθε" και να κανονίσει ο ίδιος με τους συντοπίτες του ότι νομίζει ότι θέλει να κανονίσει... Πως θα γίνει, θα τον πάρει ο Sniper από το χεράκι έλα να σου δείξω το φόρουμ; Ή περιμένει ότι ήρθε στους SOA και θα ιδρυθούν οι Mayans στην πόλη του για παράδειγμα;

Όταν ξεκίνησα να πάω Καλαμπάκα πήγα περισσότερο από περιέργεια να δω ποιός είναι ο Πάνος που γράφει τόσο καιρό. Και γιατί ήταν ωραία η βόλτα, αλλά αν δεν ήταν αυτό το πράγμα μπορεί να πήγαινα πιο καλοκαίρι. Δεν μου είπε κανείς "τράβα να δεις τι γίνεται"... Ούτε πήγα με όποια προδιάθεση, πέραν του πάμε να γνωρίσουμε κόσμο και να περάσουμε καλά. Και μετά διαβάζω αυτά που λέει και με εκπλήσσει δυσάρεστα.

ρε τζων πολλα εχουν γινει πολλα γινονται και δεν είναι απαραιτητο να τα ξερουμε ολοι όλα.
το ότι δεν βλέπεις-βλεπω -βλεπει καποια πραγματα δεν σημαινει ότι δεν υπαρχουν.
αλλοι εφυγαν μετα από προσβλητικες απαντησεις αμεσως
αλλοι βρηκαν στεγη σε άλλο φορουμ
αλλοι κανονίζουν βολτες με συγκεκριμένα ατομα

γιατι σε ξενιζει?

kalgeorge
28/05/2016, 17:09
Ναι υπαρχει καχυποψια για την κλικα των Αθηνων.).

συγνωμη προκαταβολικα που θα το πω, αλλα είναι ότι πιο αστειο εχω διαβασει εδώ μεσα.
κλικα των αθηνων σε φορουμ μοτοσυκλέτας.....
οκ

blackbusa
28/05/2016, 17:17
συγνωμη προκαταβολικα που θα το πω, αλλα είναι ότι πιο αστειο εχω διαβασει εδώ μεσα.
οκ
https://www.youtube.com/watch?v=nBZH4hL1YXY

byron
28/05/2016, 17:22
οκ

+990...

Εντελώς αστείο, ιδίως όταν βόλτες (σιδηροκωλες επί npat) και ετήσιες που έγιναν σε Καλαμπάκα πχ, είχαν ανύπαρκτες συμμετοχές από μη Αθηναίους...
Και υποτίθεται πως έγιναν για να υπάρχουν συμμετοχές από κεντρική και βόρεια Ελλάδα.

Pan (dvs)
28/05/2016, 17:31
οκ

Οπως ειπα ουτε εγω πιστευω οτι υπαρχει,αρα δεν υπαρχει λογος να το συζηταμε.

vaska
28/05/2016, 18:06
swraios kai swstos filai...+1299

Το περίμενα ρε κιορατά, το περίμενα ότι θα βγεις και θα γράψεις ακριβώς αυτό!!

blackbusa
28/05/2016, 18:16
Το περίμενα ρε κιορατά, το περίμενα ότι θα βγεις και θα γράψεις ακριβώς αυτό!!

toso provlepsimos malakas e???LOL

kalgeorge
28/05/2016, 18:21
toso malakas e

fixed
:bawl:

Ichigo
28/05/2016, 18:31
Παίδες τραβάτε στο event του ΜΟΤΟ (http://www.motomag.gr/news/moto-nea/moto-test-ride-event-28-29-maioy-2016-egine-thesmos). ΤΣΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ!
Ειλικρινά κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας αυτό το Σ/Κ και σταματήστε το κάψιμο στα πολιτικά Threads... Τα οποία θα έπρεπε για μένα να πέσει λουκέτο και σφάξιμο... :wave2:

amyroukai
28/05/2016, 18:32
Εκπλησεσσεσαι δυσαρεστα μαλλον,γιατι πιθανοτατα δεν με καταλαβαινεις.
Καπου αναφερω οτι δεν φταιει η ομαδα διαχειρησης για ολα.Φυσικα ουτε αφαιρεσε κανενας τον λογο απο κανεναν,ουτε θα μας παρει απο το χερακι να μας παει βολτα.Αλλα πως να το κανουμε ρε φιλε,οταν κοβεται μια πιτα ειναι κατα την αποψη μου ιδιαιτερο γεγονος και καποιοι ανθρωποι καλο θα ητανε να ειναι παροντες.Εδω διαφωνουμε?

Ναι. Τα είπε και ο Daz στο σεντόνι. Σου παρέχεται ένας χώρος να γνωρίσεις ανθρώπους από όλη την Ελλάδα. Και από τον τόπου σου. Και να πάτε και βόλτα, να πιείτε καφέ, να να να. Αυτός που σου παρέχει τον χώρο ΔΕΝ έχει υποχρέωση απέναντί σου σώνει και καλά να έρθει σε ότι σου κατέβει εσένα. Και εγώ θα ήθελα να τους βλέπω πέραν της πίτας και το είπα. Αλλά πραγματικά, δεν υπάρχει υποχρέωση, λέω ότι θα μου άρεσε να γνωριζόμαστε γιατί θα καταλαβαινόμασταν καλύτερα αλλά πάλι, επειδή εγώ λέω αυτό δεν σημαίνει ότι είναι υποχρεωμένος ο όποιος "αποπάνω" να το κάνει. Αυτό που "οφείλει" και τα εισαγωγικά είναι πολύ σημαντικά, είναι να μου παρέχει τον χώρο όσο μπορεί και θέλει να το κάνει. Γνώρισα πάρα πολύ κόσμο, έμαθα πάρα πολλά πράγματα. Πάλι κερδισμένος είμαι. Και ας μην ξέρω τους μισούς.

Αυτο δεν το καταλαβαινω μαλλον.Αν εννοεις οτι καποιος θεωρει,οτι καποιοι ηρθανε με συγκεκριμενο σκοπο,θα με βρει απεναντι του.Αν οχι γραψε λαθος.

Την "καχυποψια" την αφησα για το τελος.
Ναι υπαρχει καχυποψια για την κλικα των Αθηνων.Αρεσει δεν αρεσει ετσι ειναι.Δεν πιστευω οτι υπαρχει τετοια κλικα,αλλα ειμαι σιγουρος οτι υπαρχει αυτη η αισθηση.Αυτο δεν σημαινει απαραιτητα οτι οι διαχειριστες υπευθυνοι,αλλα κατα την αποψη μου μονο αυτοι μπορουνε να το αλλαξουνε (αν θελουνε φυσικα).

Αλλα σιγουρα με τη συμμετοχη του moto θα ... υπαρξει και καλυτερο αποτελεσμα.

Πρόσεξε τώρα τι λες. Υπάρχει καχυποψία. Εσύ μετά γράφεις ότι κατά την γνώμη σου δεν υπάρχει κλίκα, αλλά "υπάρχει η αίσθηση της κλίκας". Από ποιόν υπάρχει η αίσθηση και εσύ γιατί και ως τι την αναπαράγεις; Συζητάς με άλλα μέλη που δεν θέλουν να μιλήσουν και το είπατε; Και η κλίκα ορίζεται ως τι; Βλέπεις πχ εσύ τυχαίε χρήστη ότι γίνονται βόλτες με κέντρο την Αθήνα; Ότι βρίσκονται οι Αθηναίοι για καφέ τακτικά; Και εσύ στο δικό σου μέρος δεν το κάνεις; Η διαχείριση τι θα κάνει για αυτό; Στο χέρι σου είναι να ανοίξεις ένα νήμα "καφές Ιωάννινα". "Βόλτα με αφετηρία/τερματισμό Λαμία". "Καλαμάτα-Ταΰγετος". Κάτι. ΕΣΥ τυχαίε χρήστη έχεις την ευθύνη. Το forum είναι ένα καφενείο. Είναι ευθύνη του καφετζή να γνωριστούν οι πελάτες; Όχι. Άλλοι πάνε με την παρέα τους, φεύγουν με την παρέα τους. Άλλοι πάνε και γνωρίζονται και μπορεί να ξαναπάνε. Άλλος θα μπει περνώντας να ρωτήσει που πάει, μπορεί να πιεί έναν καφέ, μπορεί όχι. Μπορεί χίλια δυό, να γίνει όλο το μαγαζί ένα γλέντι. Από τους πελάτες εξαρτάται.

Μην αρχίζουμε την γνωστή πολιτικάντικη παπάτζα "το κράτος των Αθηνών μας έχει αφήσει πίσω σε έργα υποδομής και ζητάμε από τον Πρωθυπουργό να επέμβει"...

Ούτε, φαντάζομαι, έχει νόημα να βγουν... 300 mods με λογική εκλογών, για να έχει κάθε νομός το βύσμα του και την "καρέκλα" του για να νιώθουν τα τοπικά μέλη εκπροσωπούμενα "από το επίσημο μοτό".

amyroukai
28/05/2016, 18:36
...

δεν με ξενίζει. αν όπως λες δεν ξέρω κάτι, να λοιπόν που κάτι έμαθα. μέσω της συζήτησης... :)

Pan (dvs)
28/05/2016, 19:07
Ναι. Τα είπε και ο Daz στο σεντόνι. Σου παρέχεται ένας χώρος να γνωρίσεις ανθρώπους από όλη την Ελλάδα. Και από τον τόπου σου. Και να πάτε και βόλτα, να πιείτε καφέ, να να να. Αυτός που σου παρέχει τον χώρο ΔΕΝ έχει υποχρέωση απέναντί σου σώνει και καλά να έρθει σε ότι σου κατέβει εσένα.
........

Πρόσεξε τώρα τι λες. Υπάρχει καχυποψία. Εσύ μετά γράφεις ότι κατά την γνώμη σου δεν υπάρχει κλίκα, αλλά "υπάρχει η αίσθηση της κλίκας". Από ποιόν υπάρχει η αίσθηση και εσύ γιατί και ως τι την αναπαράγεις; Συζητάς με άλλα μέλη που δεν θέλουν να μιλήσουν και το είπατε;
............

Φυσικα και δεν υπαρχει υποχρεωση.Αν θελει το κανει αν οχι κανενα προβλημα.Εγω το βλεπω χρησιμο να γινει αυτο,καποιος αλλος οχι.Ας κανουνε αυτο που θεωρουνε οτι πρεπει να κανουνε.Φυσικα στην περιπτωση της Καλαμπακας δεν ητανε οτι ηρθε σε μενα αλλα κατι που ηρθε σε πολλλους,αλλα δεν εχει και ιδιαιτερη σημασια.

Και βεβαια συζηταω με αλλα μελη τα οποια πιστευουνε οτι δεν υπαρχει λογος να εκθεσουνε τις αποψεις τους.Εγω το αναπαραγαγω γιατι ετσι θελω και ετσι θεωρω σωστο.Δεν θα δωσω λογαριασμο ρε Γιαννη γιατι κανω οτιδηποτε.Ουτε θα καθομαι να εξηγω και να αιτιολογω γραμμη γραμμη τα λεγομενα μου.Δηλαδη ολων των αλλων τις αποψεις τις καταλαβες και δεν εχει καμμια διαφωνια,αλλα για τις δικες μου θελεις αιτιολογηση?

Νομιζω οτι το πας σε προσωπικη αντιπαραθεση και δεν νομιζω οτι κατι τετοιο μπορει να προσφερει κατι.Ως γνωστον σπανια κανω προσωπικες αντιπαραθεσεις,το ιδιο σκοπευω να κανω και εδω.:beer:

Κατα τ αλλα ειπα την αποψη μου οπως την λεω παντα και δεν εχω κατι αλλο να προσθεσω.Αν καποιος κρινει οτι εχει να παρει κατι απο τα λεγομενα μου το παιρνει,αν οχι το πεταει στον καλαθο των αχρηστων.Το εχω γραψει δεκαδες φορες,δεν διατηρω το αλαθητο.

Υ.Γ.Φυσικα υπαρχει η περιπτωση να βλεπω με διαφορετικο ματι το φορουμ,απ οτι το βλεπουνε αυτοι που το τρεχουνε.Αν ισχυει αυτο,τα λεγομενα μου ειναι να χαμε να λεγαμε.Αλλα και παλι δεν εγινε τιποτε,κουβεντα να γινεται.:D

amyroukai
28/05/2016, 19:24
Να έρθει "ο πρωθυπουργός" σε πολλούς. Γιατί; Σε τι βοηθάει η παρουσία ή τι δυσχεραίνει η απουσία του γιατί είναι κάτι που από τότε το λες συνεχώς και δεν το καταλαβαίνω. Πες ότι στην πίτα ερχόταν ο Sniper. Και μετά τι; Ξαφνικά 20 άνθρωποι που δεν γράφουν, θα έγραφαν; Θα κανόνιζαν τον επόμενο καφέ στα βόρεια;

Επίσης, από την στιγμή που "ανέλαβες" να μεταφέρεις τα της κλίκας της Αθήνας χωρίς να το ασπάζεσαι ως άποψη, δεν είναι κακό να το εξηγήσεις κιόλας. Δεν θέλεις, σεβαστό.
Και δεν θέλεις να συνεχίσεις την κουβέντα δεν είναι ανάγκη να την χαρακτηρίσεις "προσωπική αντιπαράθεση" για να την αποφύγεις. Υποτίθεται ότι το νήμα άνοιξε για να συζητήσουμε ελεύθερα και αυτό νόμιζα ότι γίνεται.

Αυτά... Καλό βράδι, η ζωή συνεχίζεται με Jazz και street food festival απόψε. Τα ξαναματαλέμε αύριο.

kalgeorge
28/05/2016, 20:05
βράδι, ξαναματαλέμε .

αμεσα ξήλωμα του μπλιτζερ. ολο το θρεντακι εμπεριέχεται σε αυτές τις γραμμες.

μη επεμβαση του μοντ, ανισοτητες, κλπ κλπ κλπ

:bawl:
νταξ θα μου περασει....

Pan (dvs)
28/05/2016, 22:09
Να έρθει "ο πρωθυπουργός" σε πολλούς. Γιατί; Σε τι βοηθάει η παρουσία ή τι δυσχεραίνει η απουσία του γιατί είναι κάτι που από τότε το λες συνεχώς και δεν το καταλαβαίνω. Πες ότι στην πίτα ερχόταν ο Sniper. Και μετά τι; Ξαφνικά 20 άνθρωποι που δεν γράφουν, θα έγραφαν; Θα κανόνιζαν τον επόμενο καφέ στα βόρεια;

Επίσης, από την στιγμή που "ανέλαβες" να μεταφέρεις τα της κλίκας της Αθήνας χωρίς να το ασπάζεσαι ως άποψη, δεν είναι κακό να το εξηγήσεις κιόλας. Δεν θέλεις, σεβαστό.
Και δεν θέλεις να συνεχίσεις την κουβέντα δεν είναι ανάγκη να την χαρακτηρίσεις "προσωπική αντιπαράθεση" για να την αποφύγεις. Υποτίθεται ότι το νήμα άνοιξε για να συζητήσουμε ελεύθερα και αυτό νόμιζα ότι γίνεται.

Αυτά... Καλό βράδι, η ζωή συνεχίζεται με Jazz και street food festival απόψε. Τα ξαναματαλέμε αύριο.

:beer: για ολα με μια διευκρινηση.

Δεν ανελαβα να μεταφερω τιποτε και απο κανεναν.Επισης δεν παω να αποφυγω καμμια κουβεντα,απλα νομιζω οτι οτι ειχα να πω το ειπα και με το παραπανω.Καλα να περασεις στο festival,το προγραμμα εχει Παργα αυριο.

sugariasgeorge
28/05/2016, 23:26
:beer:
:beer::beer::beer:
:beer::beer::beer::beer:

nicksior
29/05/2016, 10:12
Διαχείριση εξουσίας ή άσκηση εξουσίας?

Και αν η εξουσία έχει άδικο πόσο επισφαλής είναι η θέση κάποιου που έχει δίκιο?

Λέμε τώρα.. Γενικώς και αορίστως..

Θα μου πεις… Βαριά «φιλοσοφικά» ερωτήματα να αφορούν στον χώρο ενός φόρουμ?

Κι όμως ! Ακόμη κι εδώ , υπάρχουν διαχειριστές που χαίρουν γενικής εκτίμησης και σεβασμού από όλους , αλλά υπάρχουν και μερικοί που μεροληπτούν υπέρ η κατά ιδεών και μελών. Αυτοί , κατά τη γνώμη μου , σκοπεύουν στην άσκηση εξουσίας , όσο κι αν αυτό ακούγεται υπερβολικό (και είναι) για τον χώρο ενός φόρουμ!

Για να μην παρεξηγηθώ.. Δεν θεωρώ κακό το φόρουμ , ούτε καν μέτριο . Είναι πολύ καλύτερο (γι αυτό και συμμετέχω) , απλά καταθέτω μια άποψη σχετικά με το πώς βλέπει τα πράγματα ένα απλό μέλος .

nicksior
29/05/2016, 10:34
Και πριν προλάβω να αποσώσω και ανεβάσω το ποστ..

Διαβάζω Αυτό!!

«Και με όλες αυτές τις μαλακίες, ξεπεράσαμε τα 2000 posts. Πιείτε έναν καφέ, δείτε λίγο ήλιο, χαλαρώστε και τα λέμε στο επόμενο.»

Ποιος είσαι συ βρε ανόητε που θα χαρακτηρίσεις μαλακίες όσα έγραψαν και υποστήριξαν σε2000 ποστ οι συνφορουμίτες σου?

Γιατί πλάκα … Δεν είναι!

BLiTzER
29/05/2016, 10:36

Διαβάζω Αυτό!!

«Και με όλες αυτές τις μαλακίες, ξεπεράσαμε τα 2000 posts. Πιείτε έναν καφέ, δείτε λίγο ήλιο, χαλαρώστε και τα λέμε στο επόμενο.»

Ποιος είσαι συ βρε ανόητε που θα χαρακτηρίσεις μαλακίες όσα έγραψαν και υποστήριξαν σε2000 ποστ οι συνφορουμίτες σου?

Γιατί πλάκα … Δεν είναι!

Αν διαβάσεις τα παραπάνω posts, θα δεις τουλάχιστον 2 χρήστες να αναφέρουν τη λέξη "μαλακίες" 15 φορές σε κάθε ποστ τους. Αυτό εννοούσα κι όχι αυτό που κατάλαβες. Άρπαξε τώρα την καρτούλα σου και να μάθεις να μιλάς καλύτερα.

AUFGEBRACHT
29/05/2016, 10:49
Αν διαβάσεις τα παραπάνω posts, θα δεις τουλάχιστον 2 χρήστες να αναφέρουν τη λέξη "μαλακίες" 15 φορές σε κάθε ποστ τους. Αυτό εννοούσα κι όχι αυτό που κατάλαβες. Άρπαξε τώρα την καρτούλα σου και να μάθεις να μιλάς καλύτερα.

Είμαι ο ένας χρήστης και επέτρεψέ μου να πω ότι είσαι υπερβολικός... όσν αφορά εμένα,η λέξη αναφέρθηκε δις στο τελευταίο ποστ και όχι σε κάθε ποστ.

BLiTzER
29/05/2016, 10:49
Ναι, για προειδοποίηση πήγαινε, λάθος κάρτα :p Θα διορθωθεί.

Όπως και να'χει, δεν αποκάλεσα μαλακίες τα γραφόμενά σας, αλλά ήταν αναφορά στα posts σας, στα οποία το παρακάνατε και είχε φτάσει σε προσωπική διαμάχη.

AUFGEBRACHT
29/05/2016, 10:54

Όπως και να'χει, δεν αποκάλεσα μαλακίες τα γραφόμενά σας, αλλά ήταν αναφορά στα posts σας, στα οποία το παρακάνατε.

Έχεις κάθε δικαίωμα να τα αποκαλέσεις όπως θες, τη συγκεκριμένη λέξη δεν την χρησιμοποιώ και γενικά και ειδικά εδώ μέσα, εάν δεις πιο πριν θα δεις ότι παρακαλώ τον Terens να είναι πιο ήπιος με τους χαρακτηρισμούς του. Απλά το ανέφερα παραπάνω γιατί δίνεις την εντύπωση ότι σε κάθε ποστ πετάω και ένας μ@λ@κας, που απλά δεν είναι έτσι. Εκεί πήγαινε το ότι είσαι υπερβολικός. Thx.

BLiTzER
29/05/2016, 10:57
Υπερέβαλα για να περάσω το point μου. Το κάνω αυτό. Δεν ήταν "15 σε κάθε ποστ" προφανώς. Δε μέτρησα πόσες φορές "έβρισε" ο καθένας. Απλά ξεφύγατε (δεν κατηγορώ κάποιον προσωπικά, σας βάζω και τους 2 στο ίδιο τσουβάλι, άσχετα ποιος ξεκίνησε/προκάλεσε πρώτος) και ήταν ευκαιρία να κλειδωθεί το thread πριν αρχίσουν να πέφτουν κάρτες και bans. Δεν έγινε κάτι, ούτε σε παρεξήγησα. Μην ανησυχείς :) Απλά γλύτωσα το thread και κάποιον χρήστη από τα χειρότερα.

nicksior
29/05/2016, 11:00

Όπως και να'χει, δεν αποκάλεσα μαλακίες τα γραφόμενά σας, αλλά ήταν αναφορά στα posts σας, στα οποία το παρακάνατε και είχε φτάσει σε προσωπική διαμάχη.

Δέχομαι την επεξήγηση και αποσύρω το «ανόητε»

Σου επιστρέφω όμως το «να προσέχεις πως μιλάς»

BLiTzER
29/05/2016, 11:03
Σου ζήτησα συγγνώμη και με πμ για την κόκκινη, αφού έκανα λάθος. Νομίζω ότι ξέρω πολύ καλά πώς μιλάω, αλλά κρατάω τη συμβουλή.

nicksior
29/05/2016, 11:14
Σου ζήτησα συγγνώμη και με πμ για την κόκκινη, αφού έκανα λάθος. Νομίζω ότι ξέρω πολύ καλά πώς μιλάω, αλλά κρατάω τη συμβουλή.

Το ξέχασα ήδη :wave2:
Καλορίζικος
:lol:

AUFGEBRACHT
29/05/2016, 11:17
Χαίρομαι που έγινα η αφορμή να έρθετε πιο κοντά :p

amyroukai
29/05/2016, 11:19
Να τα, σύσφιξη σχέσεων στην κλίκα...

BLiTzER
29/05/2016, 11:24
Συνεχίστε πάντως. Έχω κι άλλα κουμπάκια που θέλω να δω τι κάνουν.

kalgeorge
29/05/2016, 11:55
Νικσιορ νομίζω εισαι υπερβολικός. Πιο πολυ νομίζω αστειεύτηκε με τους χαρακτηρισμούς πιο πριν στα ποστς παρα εννοούσε οτι λενε μαλακιες

Εντίτ. Είδα οτι την βρήκατε την άκρη. Σορρυ κινητο γαρ και δεν τα είδα ολα απο την αρχή

SHOOTER045
29/05/2016, 13:47

Διαβάζω Αυτό!!

Γιατί πλάκα … Δεν είναι!

Η αλλιώς
<ποιος δικάζει τους δικαστές>

Υ.Γ το θυμηθηκα απο ενα επεισόδιο του judge dredd

Πέρα απ την πλακα
Βλέπω ενα γενικό<πέσιμο>στον blitzer απ όταν έγινε Μόντ.
Οκ έτυχε να είναι αθηναίος να μην έχει γυμνό 1000+ cc
Τι να κάνουμε τώρα.
Συμπάθειες και αντιπάθειες υπήρχαν,υπάρχουν, και θα υπάρχουν.
Άλλοι γνωρίζονται προσωπικά, άλλοι γουσταρουν τον λόγο του ατόμου που βρίσκεται πίσω απο ένα νικ-προφίλ,άλλοι γιατί είναι καλά τιμόνια, άλλοι γιατί έχουν γνώσεις, άλλοι γιατί κάνουν καλό sex(λέμε τώρα).
Ως γνωστόν είμαι ο champion σε κάρτες-μπαν.
Οκ όπως είπε ο sniper αν δεν μου αρέσει - η στον οποιοδήποτε φεύγει η δεν ξαναγράφει-προσωπικα δεν ακολουθησα τίποτα απο τα δύο.
Το φόρουμ το βρήκα ψάχνοντας για το Bandit μου, διάβασα, γράφτηκα,έμεινα.
Γνώρισα άτομα ,με κάνα δύο δημιουργήσαμε ισχυρούς δεσμούς πέρα απο το γράφουμε εδώ,αυτοι με κράτησαν σε περιπτώσεις Μπαν και εκνευρισμού.
Γράφω πολύ και γράφω σε πολλούς και σε πολλά θέματα.
Κάποτε μου την είπαν γι αυτό, δεν θυμάμαι ποιός.
Θυμάμαι πάμπολα θέματα καινούργιων να μην απαντάει κανείς και να απανταω μόνο εγώ.
Θυμάμαι μια περίπτωση που μπήκε ένας και ρωτούσε για υγρασίες στο σπίτι του για το τζάκι που έχει.
Απο τυχαία ανα,ητηση βρήκε ένα θέμα που γραφαμε για θέρμανση κλπ.
Τον από πήραν κάποιοι ,κλείδωσαν το θέμα ,μιλήσαμε με πμ ,βρήκε λύση.
Μετά απο καιρό μου έστειλε email ευχαριστώντας με.
Είπαμε ο μόνος κοινός παρανομαστής είναι οι δύο ρόδες ουτε αθλητικά, ουτε πολιτικά ουτε σε τίποτα άλλο δεν ταιριάζει κανεις μς κανέναν.
Αν ταιριαζαμε όλοι με ολους θα κάναμε παρτ@@ζες και σύμφωνα συμβίωσης.
Κανεις δεν είναι αρεστός σε όλους και κανείς δεν είναι μισητός για όλους.
Αυτά

Bowleno
29/05/2016, 13:56
Χαίρομαι που έγινα η αφορμή να έρθετε πιο κοντά :p

Να τους βρούμε και κανένα δωμάτιο τώρα :p

SHOOTER045
29/05/2016, 14:26

Αντί για Μπαν η κάρτα μοίραζε κάτι τέτοιο

359968

kalgeorge
29/05/2016, 18:14
παντως πολύ μου αρεσουν τα δακρύβρεχτα "μπηκα από τυχη, γνωρισα αξιολογα ατομα, εκανα παρεες, να ναι καλα το φορουμ κλπ κλπ" :lol:

ΜΟΝΟ σε εσας συμβαινει αυτό... οι υπολοιποι μπήκαν γιατι πληρωθηκαν κατι εξτρα :bawl::bawl::bawl::bawl:

(και δεν παει σε κανεναν αυτό, μην εχουμε και τζαμπα αντιπαραθέσεις)

AUFGEBRACHT
29/05/2016, 18:33
παντως πολύ μου αρεσουν τα δακρύβρεχτα "μπηκα από τυχη, γνωρισα αξιολογα ατομα, εκανα παρεες, να ναι καλα το φορουμ κλπ κλπ" :lol:

ΜΟΝΟ σε εσας συμβαινει αυτό... οι υπολοιποι μπήκαν γιατι πληρωθηκαν κατι εξτρα :bawl::bawl::bawl::bawl:

(και δεν παει σε κανεναν αυτό, μην εχουμε και τζαμπα αντιπαραθέσεις)

Κι εσύ για ηλιακό έψαχνες και στο πρότεινε το google ή είχες υγρασία στο σπίτι;

kalgeorge
29/05/2016, 18:35
Κι εσύ για ηλιακό έψαχνες και στο πρότεινε το google ή είχες υγρασία στο σπίτι;

με πληρωναν απο το μοτο να γραφω, αλλα τωρα που γερασα μπορω να το μαρτυρησω.. (αλλα κίσιντζερ που εγραφες καπου, κιετσ)

amyroukai
29/05/2016, 18:56
Έλα ρε μαν, κάτι αναδρομικά που έπρεπε να πάρουν οι Αθηναίοι, εσένα στα δώσανε ή ακόμα;

kalgeorge
29/05/2016, 19:09
Έλα ρε μαν, κάτι αναδρομικά που έπρεπε να πάρουν οι Αθηναίοι, εσένα στα δώσανε ή ακόμα;

φιλε κρύβε λόγια, και πολλά είπαμε
:alien::ninja:

gior-gos
29/05/2016, 20:28
Η αλλιώς
<ποιος δικάζει τους δικαστές>

Το 'εσωτερικων υποθεσεων' του μοτοτζιαρ

(ειναι ο σληρος πυρηνας της κλικας.. ;))

:p:lol:

7Tolis
29/05/2016, 20:30
Δικάζονται στον κρίκο. Τους τρώμε τα φιστίκια.

kalgeorge
29/05/2016, 20:56
Δικάζονται στον κρίκο. Τους τρώμε τα φιστίκια.

μην εκτιθεσαι, θα σου καταλογισουν οτι προσπαθεις να εισελθεις στην κλικα

amyroukai
29/05/2016, 21:31
Οι αντμινς σας φιστικωνουν και νομίζεις ότι τους τιμωρεις; Κυβερνητικός;

kalgeorge
29/05/2016, 21:53
Οι αντμινς σας φιστικωνουν και νομίζεις ότι τους τιμωρεις; Κυβερνητικός;

κατι με φυστικωμα παιζει......