Σύνδεση

View Full Version : δεν ξέρω τι θέλω και αν όντως θέλω

Σελίδες : 1 [2] 3

SHOOTER045
29/06/2016, 21:47
Τα 1000αρια είναι το καλυτερο ναρκωτικό.
Πολλοί τα έχουν,λίγοι τα πανε ,ελάχιστοι τα στιβουν

sugariasgeorge
29/06/2016, 22:26
αγαπητε φιλε δημητρη (Vice)....
απο οτι καταλαβες, εδω μεσα καποιοι σκαρφαλωνουμε στις ευθειες και καποιοι περπαταμε στις ανηφορες....
για αυτο κανε αυτο που θες ΕΣΥ και απολαυσε το, οσο πιο πολυ μπορεις....
καλους δρομους....
:beer:
:wave2:

Ohm
30/06/2016, 08:15
Vice :
Να θυμάσαι ότι και η καλύτερη γκόμενα με τα πιό στητά αξεσουάρ της φύσης, μετά από λίγο διάστημα χρήσης φαίνεται ίδια με τις υπόλοιπες παρακατιανές ...

αν σου συμβαίνει αυτό, μάντεψε τι σημαίνει

devil's animal
30/06/2016, 08:40
Εγώ θέλω να πάρω 1000 για να το σκίσω όχι για να το παρκάρω στην καφετέρια.

εξηγησε το λιγο παραπανω αυτο αν θελεις...
επισης περιμενω να απαντησεις και στον sapila που σε ρωτησε ποσες φορες το εχεις βαλει πιστα το 600...

notakos600
30/06/2016, 08:47
10 μήνες με το 1000 και το βαρέθηκα....
Πάω για κινέζικο παπί, να πάρω 110cc ή 125cc;
Ρε σεις, τη βενζίνη τη βάζουμε στο ρεζερβουάρ, δεν γεμίζουμε το κυπελλάκι του καφέ που παίρνουμε στη δουλειά....
ΟΚ, νομίζω πως τα έχω διαβάσει όλα πια...

pipe_smoker
30/06/2016, 09:09
Γενικά:

Αφού ξεφύγουμε από το στάδιο "οδήγησα ένα όπλο", "να πάρο μπούσα ή ζούζουρα για πρότο?", αφού έχει πάρει ο άλλος τα διπλώματά του, έχει καβαλήσει τα παπιά του/250άρια του/400άρια του/600άρια ψοφίμια of-off ή οτιδήποτε άλλο παραπλήσιο (καταλαβαίνετε τί θέλω να πω), έχει γράψει κάμποσα χιλιόμετρα πάνω σε κάποιο/α αδύναμο/α μηχανάκι/α, τότε συμβουλές περί γκαζιού και προσοχής περισσεύουν, και συμφωνώ με teo888 ότι ούτε απωθημένα είναι καλό να μένουν ούτε τίποτα.

Το έγραψε και κάποιος άλλος νωρίτερα.
600 ss έχει ο άθρωπας και ρωτάει για 1000. Δεν έχει ούτε πάπια ούτε τρανσάλπ.
Από τα 100 άλογα κι απάνου όλα το ίδιο σκοτώνουν (και πάλι γενικότητα, αλλά το πιάνετε το νόημα).

Αυτά όσον αφορά τον κίνδυνο.

Όσον αφορά τη χρήση, δεν είπε ο μάστορας ότι το τερμάτισε το 600 και ψάχνει για παραπάνω.
Είπε ότι τον φτιάχνει το γκάζι του 1000.
Όσες πίστες και να μπει, ότι μετατροπές και να κάνει στο 600, όσα σχολεία και να πάει, αυτό το συγκεκριμένο πράγμα που έχουν τα παραπάνω κυβικά δεν αλλάζει.
Καλύτερος οδηγός μπορεί να γίνει, να εκτιμήσει τις αρετές του 600 μπορεί, να μάθει να το πηγαίνει τάπα και να τσαγιάζει 1000άρια και δε συμμαζεύεται ναι.
Αλλά δε λέει αυτό.

Λέει απλά, θέλω το γκάζι του 1000.

Και για να πάμε τώρα και πιο συγκεκριμένα:

Αναδιατυπώνουμε την ερώτηση όπως σωστά έκανε ο μπλιτς.

"Αξίζει να πετάξω κάποια λεφτά στα σκουπίδια, για το γκάζι του 1000?"
Εσύ ξέρεις πόσο γαργαλήθηκε το τσουτσούνι σου (με το παρντόν) όταν το άνοιξες, εσύ ξέρεις και τί βάθος έχει η τσέπη σου.
Τα ζυγίζεις και αποφασίζεις.
Καλά κάνεις και ρωτάς, κουβέντα να γίνεται, αλλιώς θα το κλείναμε το μαγαζί:lol:
Αλλά στο τέλος ό,τι και να λέμε εμείς, δε θα μας βάλεις νταβατζήδες στα παντελόνια σου.

Αν μπορούσα θα είχα 10 μηχανάκια.
Αν δεν μπορούσα (που δεν μπορώ) θα προσπαθούσα να τα αλλάζω σαν τα πουκάμισα και να παίρνω ό,τι περισσότερο μπορώ από το καθένα μέχρι να μου γυαλίσει κάτι άλλο και να πάω εκεί.
Είτε αυτό σήμαινε από 600 να πάω σε 1000, είτε από busa να μου καπνίσει να το γυρίσω σε SXV550.

Ταπεινή μου άποψη:
Η μαλακία δε θα είναι να πετάξεις τώρα λεφτά στα σκουπίδια.
Η μαλακία ήταν ότι τα πέταξες όταν τα πέταξες για να πάρεις μηχανάκι κούτα (σηκώνει κουβέντα αυτό αλλά τέσπα).
Οπότε διόρθωσε εκείνη τη μαλακία που έκανες πριν 2 χρόνια, με το να πάρεις τώρα το μηχανάκι που σου κάνει κέφι, και σε 2 χρόνια αν θες άλλο να πάρεις άλλο και πάει λέγοντας.

Κι εγώ έμεινα με ένα αυτοκίνητο που στο τέλος ούτε μια φορά το 3μηνο δεν έμπαινα μέσα για να το βάλω μπροστά να πάω μια γύρα το τετράγωνο, γιατί όταν το είχα πάρει μου άρεσε και γούσταρα, αλλά όταν τελικά το βαρέθηκα, θα έχανα το 80% της αξίας του αν το πουλούσα.
Το αποτέλεσμα ήταν να το κρατάω για περισσότερα χρόνια, ούτε καινούριο αμάξι να παίρνω, ούτε αυτό να χαίρομαι.
Εγώ βέβαια κωλοφάρδισα γιατί μου το στουκάρανε, βγήκε ολική, και τελικά πήρα και κάτι παραπάνω απ'ότι αν δοκίμαζα να το πουλήσω:lol:
Αλλά το ηθικό δίδαγμα της ιστορίας είναι άλλο.

pipe_smoker
30/06/2016, 09:14
εξηγησε το λιγο παραπανω αυτο αν θελεις...
επισης περιμενω να απαντησεις και στον sapila που σε ρωτησε ποσες φορες το εχεις βαλει πιστα το 600...

Παίδες το σκίσιμο το εννοεί διαφορετικά ο καθένας.

Δεν είναι παιδάκι ο άνθρωπος (αν κατάλαβα καλά, δεν έχω ξεψαχνίσει κι όλα τα ποστ του θρεντ) για να του κάνουμε νουθεσίες περί CSS, πίστας κλπ.

Το παλικάρι μπορεί να γουστάρει να πηγαίνει μόνο ευθεία.
Σε αυτόν τον τομέα μπορεί να θεωρεί σκίσιμο το κόφτιασμα 1η-2η-3η ενός 1000.

Δεν μπήκε να υποδείξει πώς πρέπει να οδηγείται ένα 600άρι ή 1000άρι.
Τον καημό του λέει.

Κι εγώ το 1400 πρόσφατα ένιωσα ότι το σκίζω....
....γιατί κατάφερα να φτάσω με 2α το γκάζι μέχρι το στοπ για 2-3 δευτερόλεπτα:tooth:

o_gavros
30/06/2016, 09:16
Παναη λεβεντη'μ γιατί δεν σε έχουμε ορίσει ακόμα μέγα Δάσκαλο του Γένους ; :p

Και για το θέμα.
Πόσα λεφτά δηλαδή θα χάσεις ρε παλικάρι αν το δώσεις το σεμπερι;

pipe_smoker
30/06/2016, 09:31
Παναη λεβεντη'μ γιατί δεν σε έχουμε ορίσει ακόμα μέγα Δάσκαλο του Γένους ; :p

:blush::a07:

spyrakos35
30/06/2016, 09:33
Αυτο το “θελω το γκαζι του 1000" εχει φαει κοσμο, ουουουουου.....

kostas777
30/06/2016, 09:46
Πάρε ό,τι θες, αλλά πριν πάρεις κάνε μια καλή και φθηνή «αναβάθμιση» με €15 και βάλε -1 δόντι γρανάζι μπροστά, μπορεί να σε καλύψει, τουλάχιστον για την ώρα.

Το έκανα στο 954 και ήταν λες και του πρόσθεσα 30 άλογα. ;)

pipe_smoker
30/06/2016, 09:49
Αυτο το “θελω το γκαζι του 1000" εχει φαει κοσμο, ουουουουου.....

Περίμενε μωρέ κι εσύ τώρα.

Ποιού 1000?

Του 1000ss?
Όλων των 1000?
Συμπεριλαμβάνει και όλα τα >1000 (πχ το δικό σου που έχει γκάζι αλλά είναι touring, το δικό μου που έχει γκάζι αλλά είναι μόνο ροπή και 0 λύσσα ψηλά, και δεν ξέρω γω τί άλλο)?

amyroukai
30/06/2016, 09:51
Τώρα pipe κάθεσαι και ανοίγεις κουβέντα με τον κύριο "129,48" και ένα φωτοάλμπουμ τα τσίκεν στριπς και οι μπίλιες κάθε φορά που βγαίνει από το σπίτι του και πας να βγάλεις λογική...

BLiTzER
30/06/2016, 09:53
Όταν λέμε "1000", εννοούμε μόνο τα 1000άρια που δεν ξεπερνούν τα 210 κιλά γεμάτα.

pipe_smoker
30/06/2016, 09:59
Τώρα pipe κάθεσαι και ανοίγεις κουβέντα με τον κύριο "129,48" και ένα φωτοάλμπουμ τα τσίκεν στριπς και οι μπίλιες κάθε φορά που βγαίνει από το σπίτι του και πας να βγάλεις λογική...

:bawl:

Όταν λέμε "1000", εννοούμε μόνο τα 1000άρια που δεν ξεπερνούν τα 210 κιλά γεμάτα.

Αύριο με τον κηδεμόνα σου.

Ζεύκας
30/06/2016, 10:00
Πάρε ό,τι θες, αλλά πριν πάρεις κάνε μια καλή και φθηνή «αναβάθμιση» με €15 και βάλε -1 δόντι γρανάζι μπροστά, μπορεί να σε καλύψει, τουλάχιστον για την ώρα.

Το έκανα στο 954 και ήταν λες και του πρόσθεσα 30 άλογα. ;)

δυστυχώς nothing beats cubic inches.

devil's animal
30/06/2016, 10:04
Παίδες το σκίσιμο το εννοεί διαφορετικά ο καθένας.

Το παλικάρι μπορεί να γουστάρει να πηγαίνει μόνο ευθεία.
Σε αυτόν τον τομέα μπορεί να θεωρεί σκίσιμο το κόφτιασμα 1η-2η-3η ενός 1000.

γι'αυτο ειπα να μου το εξηγησει λιγο αυτο που ειπε...
γιατι αν οντως θεωρει σκισιμο το κοφτιασμα 1ης - 2ας - 3ης...πιθανοτατα και το 1000 να το βαρεθει σε πολυ λιγο χρονο...

ας παρει οτι περισσοτερο μπορει απο κυβικα και ντραγκστεραδικα κτηνη...

αλλα περιμενω τον ιδιο να απαντησει...
εσυ δεν εχει νοημα να μας πεις..
εκτος αν τον ξερεις προσωπικα...
:)

pipe_smoker
30/06/2016, 10:05
δυστυχώς nothing beats cubic inches.

Αυτό.

Καλές οι λύσεις με τα γρανάζια κλπ, αλλά για να βελτιώσει κάποιος συγκεκριμένα πράγματα, ξέροντας τί ακριβώς ψάχνει κλπ.

Ο άλλος δοκίμασε την αρκούδα και είδε το φως.
Τί γρανάζια και κοχλίες.

Vice
30/06/2016, 10:10
Pipe_Smoker έπεσες 100% μέσα. :beer:

Δεν σας λέω οτι ξεφτυλίζω το 600 και θελω να παω σε 1000. Αν ήταν έτσι δεν θα ρωτούσα καν, θα έλεγα οτι είναι φυσικό και επόμενο να παω εκει και θα συζητούσαμε ποιό 1000 θελω. Το γκάζι με κερδίζει. Γιαυτό αν δείτε εχω βάλει και cb1000 στις επιλογές μου που δεν είναι SS.

Πίστα δεν έχω μπεί ποτέ. Θέλω...αλλά μου είναι δύσκολο. Γιατί είναι μακριά, γιατί δεν έχω παρέα που να ψήνεται σε τακτική βάση, γιατί θέλει λεφτά γιατί, γιατί....Μην μπουμε στην λουπα οτι ετσι είναι σωστό, θα μαθω, θα αξιοποιήσω τα παντα στο 100% γιατί είμαι τόσα χρόνια μέλος εδω μεσα και τα ξερω αλλά και να πάω θα είναι μια φορά, άντε δυο γιατί τόσο μπορώ. Δεν θέλω να έχω μια μηχανή που θα την χαίρομαι μόνο οταν θα πηγαίνω πίστα, θέλω να περνάω καλά κάθε Σαββατοκυριακο.

Ξαναλέω το οτι πήρα κούτα μηχανή δεν σημαίνει οτι είμαι λεφτάς, καμία σχέση, απλά έτυχε εκείνη την χρονική περίοδο να έχω μια καβάτζα, ειδα το μοτόρι, το γουσταρα, πουλησα και το παλιό και βουαλά. Τώρα για εμένα η ιδανική περίπτωση ειναι να το δώσω και να παρω ενα 1000ρι χωρίς να βάλω ουτε ένα ευρώ πάνω πέρα απο της μεταβίβασης.

Αξίζει να θυσιάσω ολα τα καλά και την σιγουριά που σου παρέχει το καινούριο 600 για ενα μεταχειρισμένο 1000 μόνο και μονο γιατι γουστάρω το γκάζι του;

Αξίζει να παρατήσω την πανέμορφη γκόμενα μου, που μου φέρεται σωστά, που ήμουν ο πρώτος της αλλά δεν κάνει και το καλύτερο κρεββάτι για μια τσουλάρα του δρόμου που με φτιάχνει όσο τίποτα αλλά θα με τρέχει; :lol:

devil's animal
30/06/2016, 10:18
Pipe_Smoker έπεσες 100% μέσα. :beer:

Δεν σας λέω οτι ξεφτυλίζω το 600 και θελω να παω σε 1000. Αν ήταν έτσι δεν θα ρωτούσα καν, θα έλεγα οτι είναι φυσικό και επόμενο να παω εκει και θα συζητούσαμε ποιό 1000 θελω. Το γκάζι με κερδίζει. Γιαυτό αν δείτε εχω βάλει και cb1000 στις επιλογές μου που δεν είναι SS.

Πίστα δεν έχω μπεί ποτέ. Θέλω...αλλά μου είναι δύσκολο. Γιατί είναι μακριά, γιατί δεν έχω παρέα που να ψήνεται σε τακτική βάση, γιατί θέλει λεφτά γιατί, γιατί....Μην μπουμε στην λουπα οτι ετσι είναι σωστό, θα μαθω, θα αξιοποιήσω τα παντα στο 100% γιατί είμαι τόσα χρόνια μέλος εδω μεσα και τα ξερω αλλά και να πάω θα είναι μια φορά, άντε δυο γιατί τόσο μπορώ. Δεν θέλω να έχω μια μηχανή που θα την χαίρομαι μόνο οταν θα πηγαίνω πίστα, θέλω να περνάω καλά κάθε Σαββατοκυριακο.

ωραια..
αφου αυτα ειναι τα δεδομενα, πουλα το μικρουλι που εχεις και παρε ενα busa, κατα προτιμηση τουμπανιασμενο..θα το βρεις με κανα 5αρι-5,5αρι...
και σκιστο στα ισαδια...

τα 1000 ειναι για αλλη δουλεια...κανουν και για ισαδια...αλλα στα 280-290 φουσκωνουν και οτιδηποτε αλλο με περισσοτερα cc και καλυτερη αεροδυναμικη θα σε ξετρυπησει...

εκει που τωρα εισαι 6η τελικιασμενος, εκει θα εισαι 4η λιγο πριν τα κοκκινα και θα εχεις και αλλες 2 ταχυτητουλες...

με τα ιδια λεφτα που θα δωσεις την παπια σου θα ψαξεις και θα βρεις λΕλουδο του αγρου στα χαρακτηριστικα που σου λεω...
εχω και ενα υπ'οψιν μου αν σε ψηνει...λεπτομερειες με π.μ...
:wave2:

spyrakos35
30/06/2016, 10:23
Περίμενε μωρέ κι εσύ τώρα.

Ποιού 1000?

Του 1000ss?
Όλων των 1000?
Συμπεριλαμβάνει και όλα τα >1000 (πχ το δικό σου που έχει γκάζι αλλά είναι touring, το δικό μου που έχει γκάζι αλλά είναι μόνο ροπή και 0 λύσσα ψηλά, και δεν ξέρω γω τί άλλο)?

Αν το δουλεψετε που το χετε θα καταλαβετε τι εννοω.

Καλημερες

Bladerunner
30/06/2016, 10:27
Αξίζει να θυσιάσω ολα τα καλά και την σιγουριά που σου παρέχει το καινούριο 600 για ενα μεταχειρισμένο 1000 μόνο και μονο γιατι γουστάρω το γκάζι του;

Το R1 που είχα μου λείπει στα ταξίδια. Πήγαινα διαρκώς πάνω από 220-230 και το μηχανάκι γουργούριζε. Μου λείπει όταν μου κολλάνε υπερ-αμάξια (στις ευθείες).

Μόνο εκεί!

Στις γρήγορες στριφτερές βόλτες δεν έχει τόσο μεγάλες διαφορές από το 600αράκι μου.

Δεν αναφέρω την πίστα γιατί δεν σε ενδιαφέρει όπως έγραψες.

Αν δεν ταξιδεύεις με ρυθμούς για αυτόφωρο και το θέλεις για να το ανοίγεις που και που σε καμιά ευθεία, ΜΗ κάνεις την ανταλλαγή. Θα το μετανιώσεις όταν αρχίσουν τα πρώτα προβλήματα,

pipe_smoker
30/06/2016, 10:27
γι'αυτο ειπα να μου το εξηγησει λιγο αυτο που ειπε...
γιατι αν οντως θεωρει σκισιμο το κοφτιασμα 1ης - 2ας - 3ης...πιθανοτατα και το 1000 να το βαρεθει σε πολυ λιγο χρονο...

ας παρει οτι περισσοτερο μπορει απο κυβικα και ντραγκστεραδικα κτηνη...

αλλα περιμενω τον ιδιο να απαντησει...
εσυ δεν εχει νοημα να μας πεις..
εκτος αν τον ξερεις προσωπικα...
:)

Δεν τον ξέρω προσωπικά.

Απλά έτσι όπως ρώτησες κουοτάροντας το Σαπίλα, ήταν σα να ήθελες να του προτείνεις να μείνει στο 600.
Όχι να πάει σε ντραγκστερομήχανο.

kostas777
30/06/2016, 10:32
Ο άλλος δοκίμασε την αρκούδα και είδε το φως.
Τί γρανάζια και κοχλίες.

Ε, ας πάρει την αρκούδα τότε να δει και το σκότος; Γιατί αρκούδα δεν είναι μόνο φως, αλλιώς δεν θα είχαν λόγο ύπαρξης τα <1000 cc μηχανάκια, θα ήταν όλα αρκουδέϊκα και ευτυχισμένα.

devil's animal
30/06/2016, 10:32
Δεν τον ξέρω προσωπικά.

Απλά έτσι όπως ρώτησες κουοτάροντας το Σαπίλα, ήταν σα να ήθελες να του προτείνεις να μείνει στο 600.

οχι, απλα ηθελα να διαπιστωσω τι εννοουσε με την φραση "Εγώ θέλω να πάρω 1000 για να το σκίσω όχι για να το παρκάρω στην καφετέρια."...

μετα θα του προτεινα αναλογως, οπως και εκανα...

τεσπα, δεν εχει νοημα, το παλικαρι απαντησε τι θελει...εχει γινει κατανοητο...ο καθενας του προτεινει οτι γουσταρει...

Vice
30/06/2016, 10:36
τεσπα, δεν εχει νοημα, το παλικαρι απαντησε τι θελει...εχει γινει κατανοητο...ο καθενας του προτεινει οτι γουσταρει...

Απάντησα τι σκέφτομαι να κάνω, τι πρεπει να κανω τελικα συζητάμε

Sapadak
30/06/2016, 10:37

Πήγαινε για τη τσούλα, γυναίκα για σπίτι σε μερικά χρόνακια απο τώρα

pipe_smoker
30/06/2016, 10:37
Ε, ας πάρει την αρκούδα τότε να δει και το σκότος; Γιατί αρκούδα δεν είναι μόνο φως, αλλιώς δεν θα είχαν λόγο ύπαρξης τα <1000 cc μηχανάκια, θα ήταν όλα αρκουδέϊκα και ευτυχισμένα.

Εννοείται.
Δεν τα βάζω με τα μηχανάκια.

Ό,τι λέω το λέω κρίνοντας από αυτά που κατάλαβα ότι θέλει ο Vice.

οχι, απλα ηθελα να διαπιστωσω τι εννοουσε με την φραση "Εγώ θέλω να πάρω 1000 για να το σκίσω όχι για να το παρκάρω στην καφετέρια."...

μετα θα του προτεινα αναλογως, οπως και εκανα...

Ναι ρε σεις.
No harm done.

Κουβέντα κάνουμε.
Κι εγώ θα συμφωνήσω ότι με αυτά που περιγράφει ίσως καλύτερη λύση να είναι ένα μπούσα.
Αλλά μπορεί να μην του αρέσει για χ,ψ λόγους. Μπορεί και να του αρέσει και να βρει το μηχανάκι των ονείρων του.

sniper
30/06/2016, 10:38

Βασικά έχεις μια άριστη πλατφόρμα να μάθεις.

Το τι πρέπει να κάνεις δεν ειναι αντικείμενο συζήτησης. Είναι αποτέλεσμα του τι θες.

pipe_smoker
30/06/2016, 10:40

Κάνε αυτό που σκέφτεσαι. Το πρέπει δεν καταλαβαίνω πού κολλάει.

ΥΓ. Κρατάω μόνο μια πισινή για αυτό που είπε ο blade. Δεν ξέρω τί μπορεί να εννοεί με τα προβλήματα κλπ.
Αν είναι δίνοντας το 600 σου να πάρεις 1000άρι που θα αρχίσει να ζητάει τη μάνα του και τον πατέρα του από ζημιές, τότε αλλάζει το πράμα.
Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτό.

Sapadak
30/06/2016, 10:41
Κάνε αυτό που σκέφτεσαι. Το πρέπει δεν καταλαβαίνω πού κολλάει.

ΥΓ. Κρατάω μόνο μια πισινή για αυτό που είπε ο blade. Δεν ξέρω τί μπορεί να εννοεί με τα προβλήματα κλπ.
Αν είναι δίνοντας το 600 σου να πάρεις 1000άρι που θα αρχίσει να ζητάει τη μάνα του και τον πατέρα του από ζημιές, τότε αλλάζει το πράμα.
Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτό.

Μαλλον θα ζητάει, λάστιχα και αλυσίδες συχνότερα :lol:

sniper
30/06/2016, 10:43
Μαλλον θα ζητάει, λάστιχα και αλυσίδες συχνότερα :lol:

Και καύσιμα...

Vice
30/06/2016, 10:49
καυσιμα μην το λες, στα ίδια είναι πάνω κάτω. CBR600 CBR1000 ταξιδάκια με ταχύτητες 150-170 στο περίπου, 2 λιτρα διαφορά στο γεμισμα

sniper
30/06/2016, 10:54
καυσιμα μην το λες, στα ίδια είναι πάνω κάτω. CBR600 CBR1000 ταξιδάκια με ταχύτητες 150-170 στο περίπου, 2 λιτρα διαφορά στο γεμισμα

Το λέω.

spyrakos35
30/06/2016, 11:00
Το λέω.

Μπορει τελικα να μη θελει το 1000 για να το στιβει.....

Ναι, δεν ξερει τι θελει

:a014:

sapila racing
30/06/2016, 11:02

Με τόσα και λίγο παραπάνω παω ταξίδακι με το γυμνό που καβαλαω καθε μερα. :ZZZ:
Αν είναι να πηγαίνεις με τόσα τι να το κάνεις το 1000? :confused:

Vice
30/06/2016, 11:19
Ταξίδακι συνήθως πάμε δικαβαλιά, με πόσα να πάς; Πολεμική φυσικά παω παραπάνω

Η πολεμική ειναι 50 χιλιόμετρα και το ταξιδάκι 400-500 συνήθως.

Στην πολεμική θα τσιγκουνευτώ πχ 3-5-10 ευρώ που θα καψει παραπάνω το 1000 ή μήπως στο ταξίδι θα πρέπει ντε και καλά να πηγαίνω 260-300 μονιμα για να δικαιολογώ τα κυβικα του;

Δεν είναι έξοδα αυτά, μην μπλέξουμε με λεπτομέρειες τώρα.

harris_x
30/06/2016, 11:19
Με τόσα και λίγο παραπάνω παω ταξίδακι με το γυμνό που καβαλαω καθε μερα. :ZZZ:
Αν είναι να πηγαίνεις με τόσα τι να το κάνεις το 1000? :confused:
εύλογο το ερώτημα

Sapadak
30/06/2016, 11:42
εύλογο το ερώτημα

Για την πολεμική θέλει το 1000, οχι για να πάει ταξιδάκι

spyrakos35
30/06/2016, 11:44
@Vice

Εξ οσων αντιλαμβανομαι απο τις απαντησεις σου, την αποφαση την εχεις παρει.

Τα ρισκα τα ξερεις (οικονομικα αμεσα και μακροπροθεσμα - και οχι μονο), την τσεπη σου την ξερεις, τις αναγκες σου τις ξερεις, μενει να κανεις το βημα.

nathair
30/06/2016, 11:53
Για την πολεμική θέλει το 1000, οχι για να πάει ταξιδάκι

Τι είναι τεσπα αυτές οι 'πολεμικές', μπορεί να μου εξηγήσει κανείς;

amyroukai
30/06/2016, 11:58
road βόλτα, με ρυθμούς μπίστας.

DoctoR_k6
30/06/2016, 11:59
Πολεμικη= Επιδαυρος, Ρωσος, Μπραλος κλπ κλπ(για εμας τους αθηναιους).

Παντως ταξιδακι με 170 σταθερα θεωρω πως δεν μπορει να συγκριθει με ενα γυμνο οσο καλο κ αν ειναι...καποια στιγμη θα την ακουσεις κ δεν ξεω κ τι σοι καταναλωσεις εχει το γυμνο στα πολλα λογω αεροδυναμικης(Ενα 1000 στα 180 παιζει στα 7-7,5).

devil's animal
30/06/2016, 11:59
Τι είναι τεσπα αυτές οι 'πολεμικές', μπορεί να μου εξηγήσει κανείς;

φουλ δερματα, μποτες, γαντια και φυσικα κρανος..παντα ΜΟΝΟΚΑΒΑΛΟΣ...
υπαρξη στριφτερης διαδρομης κοντα στο σπιτι σου 50-100χλμ μαξ αποσταση...
και ξελυσσαμα στο στριφτερο κομματι που ξερεις...

συνισταται η παρεα γιατι αν πεσεις βαθυα σε κανενα γκρεμο, θα σε βρουν μονο καλοκαιρι και αν πιασει φωτια το σημειο...

BLiTzER
30/06/2016, 12:02
Ενδιαφέρον. Ο ένας θεωρεί ότι "πολεμική" σημαίνει "ρυθμός", ο άλλος, "τοποθεσία" και ο τρίτος, "εξοπλισμός, κοντινή απόσταση και στροφές".

DoctoR_k6
30/06/2016, 12:07
Ενδιαφέρον. Ο ένας θεωρεί ότι "πολεμική" σημαίνει "ρυθμός", ο άλλος, "τοποθεσία" και ο τρίτος, "εξοπλισμός, κοντινή απόσταση και στροφές".

Θεωρω τα ιδια ειπαμε κ οι 3 με διαφορετικες εικονες/ερμηνειες αλλα στο δια ταυτα αυτο ειναι η πολεμικη...
Ντυνεσαι αστακος, οι ρυθμοι ειναι γρηγοροι και δεν κανεις 300+ χλμ για να φτασεις στον προορισμο σου.

devil's animal
30/06/2016, 12:09
και ο τρίτος, "εξοπλισμός, κοντινή απόσταση και στροφές".

+ ρυθμος γιατι ξελυσσαμα = ρυθμος του καθενος στο οριο...

amyroukai
30/06/2016, 12:10
Και μιά οπτική στο θέμα του αστακού. (http://rideapart.com/articles/wearing-racing-leathers-public-roads-may-bad-idea)

spyrakos35
30/06/2016, 12:11

Το λεξικο τι λεει;

DoctoR_k6
30/06/2016, 12:14
Και μιά οπτική στο θέμα του αστακού. (http://rideapart.com/articles/wearing-racing-leathers-public-roads-may-bad-idea)

Η μεταμορφωση με την στολη...τελικα μηπως δεν πρεπει να φοραμε?? :lol:

Vice
30/06/2016, 12:20
φουλ δερματα, μποτες, γαντια και φυσικα κρανος..παντα ΜΟΝΟΚΑΒΑΛΟΣ...
υπαρξη στριφτερης διαδρομης κοντα στο σπιτι σου 50-100χλμ μαξ αποσταση...
και ξελυσσαμα στο στριφτερο κομματι που ξερεις...

συνισταται η παρεα γιατι αν πεσεις βαθυα σε κανενα γκρεμο, θα σε βρουν μονο καλοκαιρι και αν πιασει φωτια το σημειο...

Αυτός είναι ο ορισμός! :lol:

nathair
30/06/2016, 12:40
Αυτός είναι ο ορισμός! :lol:

Και είσαι σίγουρος οτι θα πηγαίνεις πιο ωραία με το 1000ρι;

thunder ace
30/06/2016, 13:19
Και είσαι σίγουρος οτι θα πηγαίνεις πιο ωραία με το 1000ρι;

Πιο ωραια δεν ξερω αν θα πηγαινει,αλλα οταν σταματαει σε κανα μαγαζι ,στη τουαλετα πιο γρηγορα σιγουρα θα πηγαινει.:bawl:

Panos76
30/06/2016, 13:26
Εν κατακλείδι ο Vice δε θέλει μεροκάματο (http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=Lyrics&act=details&song_id=51015), θέλει 1000άρα μηχανή :a48:

Ohm
30/06/2016, 13:30

ναι δεν τις φοράμε για να πάμε πιό γρήγορα ούτε γιατί πάμε πιό γρήγορα

τις φοράμε γιατί έχουν καλύτερη προστασία

το άρθρο είναι πολλή πάρλα για το τίποτα

Nostradamus
30/06/2016, 13:32
Ρε Vice τι το θες το 4κυλινδρο SS χιλια τοτε ?

Απο την ολη κουβεντα, με δεδομενο οτι η πιστα δεν σε ενδιαφερει και αν το πολεμικη ειναι ο ορισμος του devils οπως ειπες, τοτε παρε ενα χιλια δικυλινδρο ειτε γυμνο ειτε μισο (π.χ. tuono gen 2) η αλλο ευρωπαικο.

Στα κλειστα δυσκολα θα πας το ss 1000 καλυτερα/γρηγοροτερα/ασφαλεστερα, βαλε οτι θες εσυ σαν λεξη απο αυτο που εχεις... Αν παλι θες να να λυσας ψηλα σε ανοιχτα κομματια τοτε νομιζω ο devils παλι εχει δικιο, και ειναι μονοδρομος τα μπουσα ζουζουρες κτλ κτλ..

Αν απλα εισαι βαμμενος ss οκ... αλλα αφου μιλας και για cb1000 τοτε πρωτα διαλεξε τι θες και μετα το μηχανακι...

BLiTzER
30/06/2016, 13:34
ναι δεν τις φοράμε για να πάμε πιό γρήγορα ούτε γιατί πάμε πιό γρήγορα

τις φοράμε γιατί έχουν καλύτερη προστασία

το άρθρο είναι πολλή πάρλα για το τίποτα

Αυτό ακριβώς λέει το άρθρο. Καλύτερη προστασία = μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση = πιο επικίνδυνη οδήγηση.

Ohm
30/06/2016, 13:52
Καλύτερη προστασία = μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση

άμα είναι βλαμμένος

μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση = πιο επικίνδυνη οδήγηση.

άμα είναι ΠΟΛΥ βλαμμένος

ρε πλίτσι συγκεντρώσου...

amyroukai
30/06/2016, 14:15
Μάλιστα.

Οπότε Ωμ, θεωρείς πως όσοι κυκλοφορούν εκεί έξω δεν είναι βλαμμένοι ή πολύ βλαμμένοι; Σίγουρος;

Vice
30/06/2016, 14:16
Ρε Vice τι το θες το 4κυλινδρο SS χιλια τοτε ?

Απο την ολη κουβεντα, με δεδομενο οτι η πιστα δεν σε ενδιαφερει και αν το πολεμικη ειναι ο ορισμος του devils οπως ειπες, τοτε παρε ενα χιλια δικυλινδρο ειτε γυμνο ειτε μισο (π.χ. tuono gen 2) η αλλο ευρωπαικο.

Στα κλειστα δυσκολα θα πας το ss 1000 καλυτερα/γρηγοροτερα/ασφαλεστερα, βαλε οτι θες εσυ σαν λεξη απο αυτο που εχεις... Αν παλι θες να να λυσας ψηλα σε ανοιχτα κομματια τοτε νομιζω ο devils παλι εχει δικιο, και ειναι μονοδρομος τα μπουσα ζουζουρες κτλ κτλ..

Αν απλα εισαι βαμμενος ss οκ... αλλα αφου μιλας και για cb1000 τοτε πρωτα διαλεξε τι θες και μετα το μηχανακι...

Δεν είπα οτι θέλω SS ντέ και καλά. Θέλω γκάζι είπα.

Αν καπου εγραψα SS κατα λάθος θα το έγραψα.

sniper
30/06/2016, 14:19

Και μας βάζεις τόση ώρα και τσακωνόμαστε.... ΟΚ, μονόδρομος, busa.

basilis_k6
30/06/2016, 14:40
απο το λεπιδι το 600 στο βαριδι το Busa. αυτο ειναι προταση οχι αστεια...

amyroukai
30/06/2016, 14:43
Αφού το λέει το νικνέιμ, είναι βιτσιόζος, τι θες τώρα εσύ; :bawl:

devil's animal
30/06/2016, 14:44
απο το λεπιδι το 600 στο βαριδι το Busa. αυτο ειναι προταση οχι αστεια...

μμμ....:hmm:οταν το λεπιδι το χρησιμοποιεις για να κοψεις κορμο δεντρου, μην εκπλησσεσαι... θες βαρυ(δι) τσεκουρι....

basilis_k6
30/06/2016, 15:26
μμμ....:hmm:οταν το λεπιδι το χρησιμοποιεις για να κοψεις κορμο δεντρου, μην εκπλησσεσαι... θες βαρυ(δι) τσεκουρι....

γιαυτο λεει χιλια το παιδι. μπορει να του κανει και το busa δεν λεω αλλα μολις ανεβει πανω μετα το 600 δεν νομιζω να γουσταρει κιολας. τοσα χιλιαρια χαριζει ο κοσμος. θα παρει και λεφτα στο χερι μη σου πω

teogtp
30/06/2016, 18:01

Και μας βάζεις τόση ώρα και τσακωνόμαστε.... ΟΚ, μονόδρομος, busa.

Καπου εκει εξω ,ενας βασιλιας τον περιμενει.......
:evil:

Ohm
30/06/2016, 21:45
Μάλιστα.

Οπότε Ωμ, θεωρείς πως όσοι κυκλοφορούν εκεί έξω δεν είναι βλαμμένοι ή πολύ βλαμμένοι; Σίγουρος;

Ξέρω γω; Δικό τους πρόβλημα (αρκεί να μην στουκάρουν κάπου που με νοιάζει). Γω το μόνο που λέω είναι ότι ΑΝ επειδή κάποιος έχει καλύτερη προστασία αυξάνεται η αυτοπεποίθησή του, είναι βλαμμένος και ΑΝ κάποιος επειδή νοιώθει περισσότερη αυτοπεποίθηση οδηγάει πιό επικίνδυνα, του αρμόζει παράσημο. Αλλα οκ είμαι περίεργος, αυτό το ξέρουμε.

nikma
01/07/2016, 01:11
Vice@ ποιο μηχανάκι έχεις τώρα;
Μπορείς να ξεκινήσεις τα test drive με διάφορα χιλιάρια να δεις ποιο σου κάθεται καλύτερα. Επίσης μπορείς να βάλεις αγγελία το δικό σου και να καταλήξεις σε τι τιμή θα μπορείς να το δώσεις. Το να βρεις να το δώσεις σε καλή τιμή το μηχανάκι σου δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα σήμερα με τη κρίση και τα capital controls. Επίσης το να βρεις ένα καλοδιατηρημένο μηχανάκι σε καλή τιμή θέλει ψάξιμο.
Τα υπέρ και κατά του 600 με το 1000 λίγο πολύ τα είπαμε
Τα βασικά είναι η ευελιξία κι οικονομία του 600 με το παραπάνω γκάζι του 1000. Η διαφορά σε βενζίνες πάντως είναι σημαντική. Εκεί που έχει υψιλά το 600 ξεκινά το 1000. Βέβαια και η διαφορά στο γκάζι είναι χαοτική.

Vice
25/07/2016, 23:27
Έχουμε εξελίξεις στο θέμα. Αύριο το πρωί φεύγει το 600 και πάει στον καινούριο του ιδιοκτήτη. Στενοχώριεμαι λίγο, δεν το κρύβω αλλά θέλω να πιστεύω οτι πάμε για αλλά καλύτερα.Περισσότερα αύριο μετά την πράξη.

ptc
25/07/2016, 23:46
Έχουμε εξελίξεις στο θέμα. Αύριο το πρωί φεύγει το 600 και πάει στον καινούριο του ιδιοκτήτη. Στενοχώριεμαι λίγο, δεν το κρύβω αλλά θέλω να πιστεύω οτι πάμε για αλλά καλύτερα.Περισσότερα αύριο μετά την πράξη.

Αντε με το καλο! Ευχαριστημενος με το οικονομικο;

Vice
26/07/2016, 15:02
Ναι πολυ ευχαριστημένος, διότι έπιασε την τιμή που της άξιζε. Τώρα έχουμε δρόμο μπροστά για εύρεση και αγορά της επόμενης.

theofilos888
26/07/2016, 15:54
Ευκαιρια να παρεις ενα μεγαλο γυμνο να βγαλεις γουστα. Ας πουμε ενα hornet 900, που φοριεται πολυ τελευταια εδω στο φορουμ.....:D

virus
26/07/2016, 16:20
Τωρα που εγινε το μεγαλο βημα δΕν θα κανουμε εκπτωσεις 1.000cc ΚΑΙ πανω!!!!

harris_x
26/07/2016, 17:00
Εχω ενα καλό cb1300s κατα νου αν θέλεις ;)

Δεν κάνω πλάκα, ειναι πένα το εργαλείο

basilis_k6
26/07/2016, 17:13
Τι budget εχεις?

Vice
27/07/2016, 08:43
Χάρη δεν μου αρέσει καθόλου εμφανισιακά. Τώρα ειναι η ευκαιρία της ζωής μου να πάρω αυτό που πάντα ήθελα και απο θέμα εμφάνισης και απο θέμα δύναμης.

Το budget είναι 7000-8000 χιλιάρικα.

Μέχρι τώρα μου άρεσαν:

1. http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/7623338/
2. http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/8371028/
3. http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6939607/
4. http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/8246811/

Τα έχω βάλει στο πρόγραμμα να πάω να τα δω. Δεν εχω μιλήσει ακομη με τους ιδιοκτήτες

virus
27/07/2016, 11:15
Α ρε νοτακο τοκαψες το παιδι!!!!!

teogtp
27/07/2016, 11:40
Το 3ο το αποκλειεις .......;)

ptc
27/07/2016, 11:47
Χάρη δεν μου αρέσει καθόλου εμφανισιακά. Τώρα ειναι η ευκαιρία της ζωής μου να πάρω αυτό που πάντα ήθελα και απο θέμα εμφάνισης και απο θέμα δύναμης.

Μέχρι τώρα μου άρεσαν:

Τα έχω βάλει στο πρόγραμμα να πάω να τα δω. Δεν εχω μιλήσει ακομη με τους ιδιοκτήτες

Πονταρω στο 1. ;)

7Tolis
27/07/2016, 12:01

Μέχρι τώρα μου άρεσαν:

To R1 ειναι του 08 μοντέλο και ειναι έπιπλο,κομοδίνο,ντουκι,πένα,υβ σεν λοραν,καρτιέ και το δίνει ελαφρώς ακριβά.Ειναι κουκλί πάντως :a07::a07::a07::a52:

Panos76
27/07/2016, 12:06
Πονταρω στο 1. ;)

To R1 ειναι του 08 μοντέλο και ειναι έπιπλο,κομοδίνο,ντουκι,πένα,υβ σεν λοραν,καρτιέ και το δίνει ελαφρώς ακριβά.Ειναι κουκλί πάντως :a07::a07::a07::a52:

Από την αρχή αυτά τα δύο μου έκατσαν στο μάτι! :lol:

alex14
27/07/2016, 12:10
R1 λεμε. Απλα αστερι.

basilis_k6
27/07/2016, 17:36
βγαλε εξω τους εμπορους καταρχήν για να μην καταλήξεις με κανενα μοτερ των 785.000χλμ.

r1 για καποιο λογο τα ζητανε ακριβα. του 08 ηταν καλο μηχανακι αλλα μεχρι εκει. 6800 ουτε με το αγωνιστικο κιτ δεν θα του εδινα.
cbr βασικα ειναι το ιδιο μηχανακι απο το 08. οι διαφορες ειναι μικρες αλλα ειναι καλο και σωστο.
zx δεν κοιτας?

Vice
28/07/2016, 10:22
βγαλε εξω τους εμπορους καταρχήν για να μην καταλήξεις με κανενα μοτερ των 785.000χλμ.

r1 για καποιο λογο τα ζητανε ακριβα. του 08 ηταν καλο μηχανακι αλλα μεχρι εκει. 6800 ουτε με το αγωνιστικο κιτ δεν θα του εδινα.
cbr βασικα ειναι το ιδιο μηχανακι απο το 08. οι διαφορες ειναι μικρες αλλα ειναι καλο και σωστο.
zx δεν κοιτας?

Οντως τα R1 ολοι τα χτυπάνε λες και ειναι περσινά μοντέλα. Το CBR του 12 εχει τα showa και πιο ωραιο design σε σχέση με το "πλακουτσωτό" του 2008+.

ZX10 μονο του 2010 και μετα μου αρέσει με το καινουριο design αλλά εκτός του οτι δεν έχει, θα ειναι και πανάκριβο

devil's animal
28/07/2016, 10:28
gsxr k9

Ζεύκας
28/07/2016, 10:39
έχε στα υπόψιν ότι τα cbr1000 08-09 καίγανε λάδι. μετά τα φτιάξανε

Vice
28/07/2016, 15:29
έχε στα υπόψιν ότι τα cbr1000 08-09 καίγανε λάδι. μετά τα φτιάξανε

Ναι το γνωρίζω. Με προβλημματίζει επίσης και το θέμα βολάν με τα R1.

takisdemi
28/07/2016, 15:47
Τα r1 είχαν θέμα με τα βολάν σε μοντέλα 2004-08. Στα fz1 που ξερω το κόστος έχει 500€ για το νέο βολάν, φαντάζομαι και για το r1 εκεί γύρω πάνω κάτω. Το πολύ πολύ αν σ'ενδιαφέρει πας στην αντιπροσωπία να δουν αν έχει αλλαχτεί το βολαν.
Και κάτι για τα 1000αρια με τέτοια ιπποδύναμη. Να πάρεις μόνο αν πιστεύεις ότι το ελέγχεις εσύ και όχι αυτό. Να μπορείς να αντισταθείς και να δαμασεις ενα τετοιο μηχανάκι. Πολλοί παίρνουν ενώ δεν είναι έτοιμοι (και δεν εννοώ οδηγικα) για κάτι τέτοιο.
Φιλικά.

Vice
02/08/2016, 14:34
Βάζω επίλογο στο θέμα μιας και βρέθηκε και αγοράστηκε μηχανή. Τελικά πηγα προς Yamapa μεριά.

Σας ευχαριστώ όλους οσους ασχοληθήκατε με το θέμα μου. :beer:

amyroukai
02/08/2016, 14:39
τι έτσι; στεγνά; λίγη αγάπη (ποκ ποκ) να μας πεις ποιά ρουφιάνα σε κέρδισε; ντροπή σου βιτσιόζε.

ptc
02/08/2016, 15:55
Πονταρω στο 1. ;)

Βάζω επίλογο στο θέμα μιας και βρέθηκε και αγοράστηκε μηχανή. Τελικά πηγα προς Yamapa μεριά.

Σας ευχαριστώ όλους οσους ασχοληθήκατε με το θέμα μου. :beer:

Πάλι κουβά; :cry: :p

Καλοτάξιδο φίλε, περιμένουμε φωτο. :beer:

7Tolis
02/08/2016, 18:12
Το μαύρο ή το ανθρακί; Με γειες το θηρίο. Να το χαρείς!

Ohm
02/08/2016, 18:43
ε μα αστεία λέμε τώρα; άμα άντεχα τα ss και γω το r1 θα έπαιρνα

αλλά ποιό r1 όμως; ;) (http://image.motorcyclistonline.com/f/howto/smart_money/122_1002_2003_2004_suzuki_gsx_r1000/27763363/122_1002_06_o%2B2002_yamaha_yzf-r1%2Bright_side_view.jpg)

Vice
02/08/2016, 21:55
Το μαύρο. Το άνθρακι είχε αλλαγμενες μπουκάλες και δεν ασχολήθηκα καν. Πραγματικά είναι μια κούκλα, δεν το πιστεύω ότι είναι στο γκαράζ μου πλεον

Vice
02/08/2016, 21:59
363692

congate7
02/08/2016, 22:24
Καλορίζικο, καλόστριφτο και καλοτάξιδο :beer:

kyo
02/08/2016, 22:37
καλοριζικο:beer:

sugariasgeorge
02/08/2016, 22:54
:beer: