Σελίδα 1 από 16 12345611 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 226

Θέμα: δεν ξέρω τι θέλω και αν όντως θέλω

δεν ξέρω τι θέλω και αν όντως θέλω

Προσοχή: Ακολουθούν σκόρπιες σκέψεις από τις οποίες μπορεί και να μην βγάλετε άκρη. Κατανοήστε την κατάσταση μου και δικαιολογήστε με.

Το λοιπόν, μου την έχει βαρέσει να πάρω 1000άρα. Τόσο απλά.
    Η λαλακία είναι ότι πήρα κούτα 600άρα πριν 2 χρόνια η οποία έχει ακόμη τετραψήφιο αριθμό χιλιομέτρων και λυπάμαι να το δώσω μεν…αλλά πλέον δεν με συγκινεί το γκάζι του δε...
    Άρχισα να γαργαλιέμαι και οχι Aκράποβιτς έβαλα για ήχο, όχι λάστιχα D211 GP Racer, τα τερμάτισα και αυτά, πάλι κάτι μου ελείπε...βαριόμουν.

Πήρα προχθές το 1000 ενός φίλου για βόλτα και μόλις γέμισα Πρώτη-Δευτέρα-Τρίτη είπα εδώ είμαστε. Ως εδώ ήταν, τζάμπα τυραννιέμαι τόσο καιρό. Αρκουδόγκαζο θέλω.

Θα μου πείς: «γιατί ρε αδερφέ δεν πηρες 1000 από την αρχή;»,

Πρώτον γιατί χρησιμοποιούσα την μηχανή καθημερινά στην πόλη, και για πολεμικές βόλτες και για ταξιδάκια. Τώρα την χρησιμοποιώ μόνο για τα δυο τελευταία με πιο μεγάλη έμφαση στις πολεμικές.
    Δεύτερον, γιατί πριν δυο χρόνια δεν ένιωθα αυτό το πράγμα με το γκάζι και είχα κολλήσει να πάρω με ABS και καινούριο για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο από όλες τις πλευρές. Είδα αυτό, μου άρεσε και το πήρα.
    Τρίτον, είχα φάει και μια νίλα από ένα R6 με ραγισμένο πλαίσιο που αγόρασα από έναν βλάκα και έκανα αμάν μέχρι να του το γυρίσω…οπότε το καινούριο ήταν λύτρωση για εμένα.

Τώρα τι συμβαίνει;

Μπαίνω στο car και βλέπω Fireblade, CB1000R, R1 (μόνο αυτά τα τρία μ’αρέσουν) και ψήνομαι άγρια.
    Μετά σκέφτομαι αυτά που τράβηξα με το R6 και κλείνω κατευθείαν τον Browser αηδιασμένος. Λέω, καινούρια μηχανή έχεις ρε μλκ τι ψάχνεις να μπλέξεις με πιθανώς βιασμένα μοτέρ, ταλαιπωρημένες αναρτήσεις, απορρυθμισμένες βαλβίδες, φαγωμένα λάστιχα και αμφίβολα σέρβις;Σε ποιόν θα δώσεις την κούκλα σου που είναι τόσο όμορφη και περιποιημένη, χωρίς πτώσεις, χωρίς προβλήματα, χωρίς χωρίς χωρίς...

Μετά πάλι σκέφτομαι τριανταφεύγα είμαι, αν δεν πάρω τώρα τέτοια μηχανή πότε θα την πάρω; Μετα θα αρχίσουν μέσες, γκρίνιες, πιασίματα κτλ.

Έχω μπλέξει λοιπόν σε αυτήν την λούπα και δεν μπορώ να ξεφύγω και να δώσω λύση.

Να θυσιάσω τα πάντα για χάρη του γκαζιού ή να υποχωρήσω και να μείνω στα αυγά μου;

Παρακαλώ μόνο σοβαρές απαντήσεις και όπως πάντα...μόνο για γνώστες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    Παρτο αν μπορεις γιατι ο καιρος περναει γρηγορα, μια ζωη την εχουμε, μην αφηνεις απωθημενα κτλ κτλ...
    Quod me nutrit... me destruit.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace
    αγορασε το οσο πιο γρηγορα μπορεις!!!!!!!

Θα σου πω τι μου λείπει από το 600.. Η αίσθηση ότι το στύβω. Ότι καρυδώνω το γκάζι και έχω χρόνο να σκεφτώ που πάω και ποιά θα είναι η επόμενη κίνηση. Με το 1000 καρυδωμένο είμαι στο "κιχ" και το έχω κάνει... Τόσο σπάνια που δεν αξίζει αναφοράς (απολαυστικά ήταν, αλλά...).

Οπότε ναι, κράτα το. Το "βολτάκι στην πόλη και κόφτιασμα τρεις ταχύτητες" δεν είναι το ίδιο με το "πάω σαν τζιοβάνι ρόσι και προσπαθώ να κοφτιάσω το 1000 εκεί".

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    λογικό είναι ρε αδερφέ μετά το εξακόΣα να θες 1000....
    ανανήψαντας

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    αν το αρκουδόγκαζο που ψάχνεις γίνεται να βγει από το δικό σου με τα μισά λεφτά από την αγορά ενός άλλου αμφιβόλου ποιότητος και φροντίδας, φτιάξε το δικό σου. αυτό βέβαια σε περίπτωση που έχεις όλα τα υπόλοιπα και απλά σου λείπει το αρκουδόγκαζο.

αν δε θες να πειράξεις τα σωθικά του 600αριού γιατί το λυπάσαι που είναι κούτα τότε αναγκαστικά πας σε άλλο αλλά μέχρι να το βρεις όσο καθαρό το θες παίζει και να έχουν αλλάξει οι ορέξεις σου, οι προτεραιότητές σου και άλλα πολλά.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Πήρες καινούριο μηχανάκι πριν 2 χρόνια. Εκτός αν κολυμπάς στο χρήμα, κάτσε στα αυγά σου για 2-3 χρόνια ακόμα, θα έλεγα εγώ.
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος
    Ακουσα οτι η γουνα στην Καστορια πηρε τα πανω της.Αληθεια ητανε τελικα.

Κατσε στ αυγα σου και τα ξαναλεμε του χρονου τετοιον καιρο.
    Τελευταία τροποποίηση από Pan (dvs); 28/06/2016 στις 23:02.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace
    θα καθοσουν με μια γκομενα που την βαριεσαι;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ποπαϋ Προβολή μηνύματος
    YOLO

Παρτο...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sv1000s
    πάρε το 1000 να δεις χαρά.

Παλαιό μέλος
    Όπως μου είχαν γράψει κι εμένα σε ένα αντίστοιχο νήμα που είχα ανοίξει " τη μηχανή την έχεις δώσει ήδη και δεν το ξέρεις". Αφού σου μπήκε η ιδέα για μένα είναι τελειωμένη υπόθεση. Σίγουρα θα χάσεις πολλά λεφτά αλλά μια ζωή την έχουμε.

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Κράτα το 600 κάνα δυο χρόνια να το χαρείς και μετά πας για χίλια.

d.m.w.t.l. Το avatar του/της congate7
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ποπαϋ Προβολή μηνύματος
    YOLO
    Ότι λέει ο από πάνω
    O παππούλης

Θα πάω σε ένα νησί, να ψαρεύω πρόκες.

Σελίδα 1 από 16 12345611 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Tt600r και δεν ξέρω τι μΕ γίνεται (από λάστιχα...)
    από Akatanomastos στο forum Χωμάτινο τερέν
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 27/01/2009, 09:50
  2. Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 01/12/2007, 14:30
  3. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 08/02/2007, 15:12
  4. δεν ξερω τι να κανω
    από μοτορας στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 01/11/2005, 13:56

Κανόνες δημοσιεύσεων