PDA

View Full Version : Hornet Vs Z750

Σελίδες : 1 [2] 3

PPPPPAV
17/11/2005, 13:32
ESI FILE MOU AN EPITREPETE TI MIXANI IPEVIS... GIA NA EXOUME KALO ROTIMA

Tigas
17/11/2005, 13:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από PPPPPAV

sniper moderator στα cbr παλιότερα κάτοχος Fs μαχητικού
scbr1000rr εγώ έχω ένα sh150 HRC:D

idi
17/11/2005, 13:37

Κοιτα τη φωτο και θα δεις ΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΕ να ειχε

(100% αληθινή φωτο οχι μονταζ.....)
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao::a20: :a25: :a25: :a25: :a25: :a25: :a23: :a021: :a021: :a021:

28284

Tigas
17/11/2005, 13:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
Κοιτα τη φωτο και θα δεις ΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΕ να ειχε

(100% αληθηνη φωτο οχι μονταζ.....):rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Τη πάτησες δέν φαίνεται τίποτα :a22: :a22: :a22:

idi
17/11/2005, 13:43
OK εγω και καμια 20ρια αλλοι το ειδαμε απο κοντα οτι γραφει....
KAWASAKI RACING TEAM :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

stavrogin
17/11/2005, 13:43
1.Το hornet ποτε δε μου αρεσε
Τα βρισκω χοντρα,και το 600 και το 900.

2.Το Ζ το S το βρισκω μια χαρα ομορφο και στην εθνικη δεν ειχα κανενα προβλημα να το κραταω στα 250 σταθερο.Ηθελα να ξερα πως θα με περναγε το zr7!!!

3.Το Ζ ειναι βαρυ,αρκετα

4.Δεν πιστευω οτι το hornet μπορει να στριβει οπως το Z

5.Tα φρενα του Ζ δεν εχουν καμια αισθηση αλλα κανουν καλουτσικη δουλεια,το διαπιστωσα οταν τα χρειαστηκα.Μαλλον το hornet εχει καλητερα.

6.Το μπροστινο θελει μονο λαδια και αλλαζει αισθηση.Ουτε ελατηρια ουτε προφορτιση. Αλλιως πας κατευθειαν σε μπροστινα κομπλε 636 και τελειωνεις.

7.Το πισω μου φαινεται μια χαρα για το ρολο της μηχανης.

8.Τα λιτα και σιδερενια ψαλιδια και πηρουνια της μηχανης ειναι φτηνιαρικα αλλα ειναι οτι πρεπει για τον ρολο της.Το μηχανακι δεν ειναι SS.Για αυτο ειναι και φτηνο.

9.Το μηχανακι ειναι απολυτα ισσοροπημενο,αυτο ειναι και το μεγαλητερο ατου του.Τα κανει ολα αρκετα καλα

10.Δεν βρισκω τον λογο γιατι να μην ριξει σε κοντρα εκκινηση σε 600SS .Oι αρετες του SS ειναι για την πιστα.

11.Μεταξι 750S και hornet 900 προτιμω το πρωτο ακομα κι αν ειχαν την ιδια τιμη.

12.Τεστ Μοτο συγκριτικο
GSXR1000Κ5
ΒΜW GS1200
TR SPEED TRIPLE
TR SPEED ST
CBR 600RR
Z750
Συγκριση σε δρομο,πολη,πιστα,ανεση συνεπιβατη,τελικες, συντηριση- μεταπωληση

Το Ζ πηρε την 3η θεση γιατι δεν επασχε πουθενα και τα εκανα ολα περιπου καλα

bonepeeler
17/11/2005, 13:49
OK εγω και καμια 20ρια αλλοι το ειδαμε απο κοντα οτι γραφει....
KAWASAKI RACING TEAM :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ρε.είστε πολύ χάλιες.:lol: :lol: :rotflmao: :lol: :lol:

DUKASII
17/11/2005, 13:50
και το παπακι μου τα κανει ολα περιπου καλα..

και η 3 θεση τι ετσι δηλαδη??

:confused: :confused:

stavrogin
17/11/2005, 13:50
Σχετικα με την κοντρα 600SS kαι Ζ750

Για να φυγεις γρηγορα πρεπει να καταφερεις οσο το δυνατον γρηγοροτερα να εχεις τη μεγαλητερη δυνατη ιπποδυναμη στον τροχο,δηλαδη αμπραγιαζ.(χωρις καπακι ομως)
Τα 15-20 παραπανησια αλογα του 600 θα τα εχει 3000-4000 στροφες ψηλοτερα ,τα ιδια και η ροπη.
Αρα πιστευω οτι με καλα χερια το 600 θα ριξει στο Ζ.
Αλλα με μετρια χερια ειναι πιο ευκολο το Ζ να παρει κεφαλι
Οσο για κουλους το παπι ειναι πιο γρηγορο κι απ τα δυο.

sniper
17/11/2005, 13:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin

Ενώ το μινιμαλιστικό 750 είναι σούπερ.... το δε 1000 είναι σαν χαρτί στενό......

2.Το Ζ το S το βρισκω μια χαρα ομορφο και στην εθνικη δεν ειχα κανενα προβλημα να το κραταω στα 250 σταθερο.Ηθελα να ξερα πως θα με περναγε το zr7!!!

3.Το Ζ ειναι βαρυ,αρκετα

ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Έλα Αλέκο για δες τι σε περνάει απ' έξω...

5.Tα φρενα του Ζ δεν εχουν καμια αισθηση αλλα κανουν καλουτσικη δουλεια,το διαπιστωσα οταν τα χρειαστηκα.Μαλλον το hornet εχει καλητερα.

Μάλλον :D

6.Το μπροστινο θελει μονο λαδια και αλλαζει αισθηση.Ουτε ελατηρια ουτε προφορτιση. Αλλιως πας κατευθειαν σε μπροστινα κομπλε 636 και τελειωνεις.

Οπότε πάει το φτηνό της υπόθεσης....

8.Τα λιτα και σιδερενια ψαλιδια και πηρουνια της μηχανης ειναι φτηνιαρικα αλλα ειναι οτι πρεπει για τον ρολο της.Το μηχανακι δεν ειναι SS.Για αυτο ειναι και φτηνο.

Δηλαδή μόνο τα SS είναι ακριβά; και τα υπόλοιπα ας έχουν και μαντέμια βρε αδερφέ.... τι τεχνολογία εξέλιξη και μαλακίες.... αυτά είναι για τους άλλους... όχι για την Kawa... :lol:

9.Το μηχανακι ειναι απολυτα ισσοροπημενο,αυτο ειναι και το μεγαλητερο ατου του.Τα κανει ολα αρκετα καλα

Και ένα παπί τα κάνει όλα και συμφέρει...

10.Δεν βρισκω τον λογο γιατι να μην ριξει σε κοντρα εκκινηση σε 600SS .Oι αρετες του SS ειναι για την πιστα.

ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ορισμένες φορές με κάνετε και κλαίω από τα γέλια.....

12.Τεστ Μοτο συγκριτικο
GSXR1000Κ5
ΒΜW GS1200
TR SPEED TRIPLE
TR SPEED ST
CBR 600RR
Z750

stavrogin
17/11/2005, 13:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII

...και η 3 θεση τι ετσι δηλαδη??

:confused: :confused:

Δεν καταλαβα τι θες να πεις.

DUKASII
17/11/2005, 13:55
3 θεση !! ουτε εγω καταλαβα τι θες να θιξεις λεγοντας οτι πηρε τη 3 θεση..
ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΕΣ ΔΗΛΑΔΗ??:confused:

idi
17/11/2005, 13:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ενώ το μινιμαλιστικό 750 είναι σούπερ.... το δε 1000 είναι σαν χαρτί στενό......

ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Έλα Αλέκο για δες τι σε περνάει απ' έξω...

Μάλλον :D

Οπότε πάει το φτηνό της υπόθεσης....

Δηλαδή μόνο τα SS είναι ακριβά; και τα υπόλοιπα ας έχουν και μαντέμια βρε αδερφέ.... τι τεχνολογία εξέλιξη και μαλακίες.... αυτά είναι για τους άλλους... όχι για την Kawa... :lol:

Και ένα παπί τα κάνει όλα και συμφέρει...

ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ορισμένες φορές με κάνετε και κλαίω από τα γέλια.....

ΦΤΗΝΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟ!!!!

ΚΑΙ "ΦΡΕΣΚΟ"... ΣΑΝ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ HONDA ΠΡΙΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

stavrogin
17/11/2005, 14:07
Ρε παιδια ,δεν ειναι το μοτερ τα κυβικα ,τα ηλεκτρικα ,τα ηλεκτρονικα,που ανεβαζουν το κοστος της μηχανης.
Αλλα τα αλουμινενια ψαλιδια ,τα χοντρα αναποδα ,οι περιτεχνοι μαρσπιεδες και γενικα οτι αλουμινενιο ή απο τιτανιο μεταλικο απο επεξεργασια.Εκει ειναι το κοστος παραγωγης.Αυτη ειναι η διαφορα των 4000ευρο 30 κιλων μεταξι Ζ και 600RR, οχι τα αλογα.
To στυσιμο εχει να κανει με κατανομες και γεωμετριες.Οι στιβαροτητες των αναρτησεων ,οι ελαστικωτητες των πλαισιων και τα ακτινικα τετραπιστωνα ειναι κοστος.Το που βρισκει την ροπη εχει να κανει με τον ρολο της μηχανης .Οτι πληρωνεις περνεις.

Κανενα μηχανακι δεν ειναι τεχνολογικα εφαμιλλο της εποχης του.Γιατι η μεγαλητερη αλλαγη που θα μπορουσαμε να δουμε στην μηχανη ειναι το μπροστινο.Ολα τα πιρουνια της εποχης μας κανονικα κι αναποδα ειναι λαθος σχεδιασεις γιατι μπερδευουν την αναρτηση με την διευθηνση,Υπο αυτο το πρισμα και το Κ5 ειναι μπακατελα.

stavrogin
17/11/2005, 14:10
3 θεση !! ουτε εγω καταλαβα τι θες να θιξεις λεγοντας οτι πηρε τη 3 θεση..
ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΕΣ ΔΗΛΑΔΗ??:confused:

ε βεβαια αφου ειναι κατα 4000ευρο το φτηνοτερο του συγκριτικου,το καλητερο στην πολη,Τριτο σε δρομο,3ο σε συνεπιβατη ανεση παρα το δισελο,

PPPPPAV
17/11/2005, 14:14
periodika me sigritika gia naked pou na perilamvanoun to z750 iparxoun? opios pistos ta exi, poli tha ithela na ta copiaro na tous rikso mia matia... parakalo pm

DUKASII
17/11/2005, 14:21
periodika me sigritika gia naked pou na perilamvanoun to z750 iparxoun? opios pistos ta exi, poli tha ithela na ta copiaro na tous rikso mia matia... parakalo pm

ΝΟΜΙΖΩ ΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ 7,5 ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΣΤΕΡ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ..ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΡΝΕΤ..ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΖΕΡ..

DUKASII
17/11/2005, 14:23
ε βεβαια αφου ειναι κατα 4000ευρο το φτηνοτερο του συγκριτικου,το καλητερο στην πολη,Τριτο σε δρομο,3ο σε συνεπιβατη ανεση παρα το δισελο,

ΚΑΛΑ ΣΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ πιο καλο απο το 1200gs ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ.

και το οτι ειναι φτηνο προσον ειναι?? ολα τα κανει και ενα παπακι ξαναλεω ..πουθενα φυσικα δεν ειναι καλυτερο και σε τιποτα..
αλλα νταξει μπορεις να λες οτι ειναι το πιο φτηνο.

stavrogin
17/11/2005, 14:23
Ασε φιλε μη τα ψαχνεις ,παντου βγαζουν το Ζ καλητερο οι πουλημενοι:rotflmao:

stavrogin
17/11/2005, 14:29
ΚΑΛΑ ΣΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ πιο καλο απο το 1200gs ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ.

και το οτι ειναι φτηνο προσον ειναι?? ολα τα κανει και ενα παπακι ξαναλεω ..πουθενα φυσικα δεν ειναι καλυτερο και σε τιποτα..
αλλα νταξει μπορεις να λες οτι ειναι το πιο φτηνο.

Οχι το τεστ ηταν ανεξαρτητως κοστους αποκτησης,ειχε κοστη συντηρισης και μεταπωλησης αλλα εκει το Ζ υστερουσε γιατι επεφτε η τιμη του γρηγορα.

Το GS ηταν καλητερο στο ταξιδι αλλα αρκετα χειροτερο στην πολη,και το βρισκω πολυ λογικο
Στη πιστα ειναι καλητερο απο το GS
Στις απολυτες επιδοσεις ηταν καλητερο απο το GS.
To GS ειναι λιγο εξειδικευμενο.Το Ζ δεν ειναι

sniper
17/11/2005, 14:30
Ασε φιλε μη τα ψαχνεις ,παντου βγαζουν το Ζ καλητερο οι πουλημενοι:rotflmao:

Πουλημένοι όλου του κόσμου ενωθείτε!!!!

(η ισχύς εν τη ενώσει)

Tigas
17/11/2005, 14:47
Λοιπόν μια και το έχετε ρίξει στην σοβαρή συζήτηση εγώ λέω ότι το καλύτερο απο όλα είναι το sh150 μου και σας ρίχνω σε όλους
τιμή 3300 ευρο
κατανάλωση 7lt στα 270+km
είναι πιο ευέλικτο απο το Z750, είναι πιο οικονομικό τα ανταλλακτικά του είναι σίγουρα πιο φθηνά, άρα λοιπόν οι άνθρωποι στο μοτοπεριοδικό ήταν εγκάθετοι της Kawasaki και δέν είδαν αντικειμενικά το όλο ζήτημα :lol: :lol:

Ουστ βρε :rotflmao: :rotflmao:

sapila racing
17/11/2005, 14:50

Δικαίωμα σου να το βρίσκεις όμορφο.
Ομως εγώ όταν είπα ότι δεν μπορείς να πας γρήγορα (τέρμα) γι απάνω από 5-10 λεπτά αναφερόμουνα στο Ζ750, όχι στο S.

Τώρα αν εσύ επειδή έχεις το S διαβάζεις παντού 'S'... :confused:

stavrogin
17/11/2005, 15:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Δικαίωμα σου να το βρίσκεις όμορφο.
Ομως εγώ όταν είπα ότι δεν μπορείς να πας γρήγορα (τέρμα) γι απάνω από 5-10 λεπτά αναφερόμουνα στο Ζ750, όχι στο S.

Τώρα αν εσύ επειδή έχεις το S διαβάζεις παντού 'S'... :confused:

Δε διαβαζα S παντου ,διαβαζα ZR7 παντου.
Ξερεις...Το φεριγκατο.Και ειπα με το φτωχο μου το μυαλο αφου συνγκρινουμε διαφορετικα μηχανακια ,εχω κι εγω ενα ............................SSSSSSSSSSSSSSSS :lol:

sapila racing
17/11/2005, 15:06
Δε διαβαζα S παντου ,διαβαζα ZR7 παντου.
Ξερεις...Το φεριγκατο.Και ειπα με το φτωχο μου το μυαλο αφου συνγκρινουμε διαφορετικα μηχανακια ,εχω κι εγω ενα ............................SSSSSSSSSSSSSSSS :lol:

Πάλι εκτός θέματος. Ποιός είπε για φαιρινγκάτο???

Πάλι έβαλες ένα S αυτή τη φορά στο ZR7!!!

Λοιπόν, το ZR7S όπως και το Z750S έχουν ΦΑΙΡΙΝΓΚ.
To ZR7 και το Z750 ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ :wave2:

Μήπως έχεις κολλήσει την ασθένεια των SSSSSS?

sapila racing
17/11/2005, 15:11
Ολα τα πιρουνια της εποχης μας κανονικα κι αναποδα ειναι λαθος σχεδιασεις γιατι μπερδευουν την αναρτηση με την διευθηνση,Υπο αυτο το πρισμα και το Κ5 ειναι μπακατελα.

Εν μέρει σωστό στην θεωρία αλλά λάθος στην πράξη.

Θα ήθελα πολύ να το συζητήσουμε αλλά μήπως γ...με το thread?

stavrogin
17/11/2005, 15:13
Πάλι εκτός θέματος. Ποιός είπε για φαιρινγκάτο???

Πάλι έβαλες ένα S αυτή τη φορά στο ZR7!!!

Λοιπόν, το ZR7S όπως και το Z750S έχουν ΦΑΙΡΙΝΓΚ.
To ZR7 και το Z750 ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ :wave2:

Μήπως έχεις κολλήσει την ασθένεια των SSSSSS?

Ναι σωστα, παω πασο
Οσο για τα μπροστινα καπου αλλου θα τα πουμε.

nassosxlvbros
17/11/2005, 20:07

...ελα,τωρα...σοβαρα! ειναι χοντρα;πως τα κοιτας απο φωτο η απο κοντα;

...και το Χορνετ μια χαρα ωραιοτατο και πολυ πιο κλασσικο απο το Ζ που σε 5-6 χρονια δε θα το θελει κανεις...σορρυ αλλα σου αρεσει το Ζ το S????????:confused:

3.Το Ζ ειναι βαρυ,αρκετα

...να το πιστεψεις,αδερφε...και μην ξεγελαστεις (λογω της πολυ καλης ομοιογενειας του Ζ) να το ακολουθησεις σε στροφιλικι..θα πικραθεις..:wave2:

...οχι μαλλον,απλα ειναι φρενα ΧΟΝΤΑ! χωνεψε το!!!ΤΑ ΧΟΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΦΡΕΝΑ!

...αυτο στο ειπαν γνωστοι σου και διαφοροι,η το διαπιστωσες; γιατι αν αλλαξεις λαδια μπροστα στο Ζ βελτιωνεις ενα πραμα και χαλας 10...πας για ελατηρια φιλε,... και πολυ ψαξιμο με λαδια και (εξτρα) προφορτιση...και φυσικα και πισω αμορτισσερακι...

...μαλλον δε το πολυ κυνηγας....αλλα οπως ειπα αν σκαλισεις το μπροστινο πας ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ και για πισω αμορτισερι....(βεβαια αν το κυνηγας,και αν τα διαπιστωσες ολα αυτα, μαλλον επρεπε να'χες παρει το σουπερσπορτ 5ετιας αντι του Ζ )

...και ποιος σου ειπε οτι μας ενοχλει το ψαλιδι του;

...μαζυ σου! αλλα το μετριο θα ειναι (για) παντα μετριο....

...ναι,οκ, αντε λεω οτι μπορει να του φυγει μερικα μετρα...αλλα μετα το SS θαχει απλα τελικιασει...:cool:
και αν τα βαλουμε και με αριθμους,τοτε απλα κανε ονειρα: (ολοι παινευουμε το απιτι μας αλλα μη τρελαθουμε κιολα)...
παραθετω απο το ΜΟΤΟ
0-400 το Ζ:...........11,85...
0-400το CBR.........11.14.....
0-400 Hornet 600..11.96 (not bad)
0-100km Z...............3.80
0-100km Hornet.......3.79....
0-100 CBR 600.........3.45 (απλα,forget it,...)
ουτε και το πιο "αργο" SS της παρεας (749 dark) δε πλησιαζει το καλο και χρυσο κατα τ'αλλα Ζ σου...

οκ και γω το ιδιο λεω...αν το Ζ το κατεβασουν στα μισα λεφτα παλι Χορνετ θα επαιρνα...ειπαμε περι ορεξεως κολοκυθοπιττα!!!

12.Τεστ Μοτο συγκριτικο
GSXR1000Κ5
ΒΜW GS1200
TR SPEED TRIPLE
TR SPEED ST
CBR 600RR
Z750

...αρα το Χορνετ μπορει και να χτυπαγε την 2η χαλαρα σαν πιο στριφτερο και πιο φιλικο στο συνεπιβατη/πολη συντηρηση/μεταπωληση...:cool: ε;

α! κι αν βαλεις οτι απο φωτα το Ζ..εχμ απλα εχει,(αν και το νεο Ζ φοραει του 1000),τοτε η πλαστιγγα γερνει προς το χορνετακι αδερφε....καλα τα λες για γκαζια/ομορφια κλπ,αλλα να βλεπουμε και τιποτα αν μας πιασει η νυχτα...οχι να γινουμε,...:eyepop: :lol:
αδερφε μηχανακια street fighter ειναι για την πολη και για καμια ταρζανια η κανα στριφτερο δρομο να σου δειξουν τα κολπα....δεν ειναι τιποτα θεικο...! απλα,καλα να ειμαστε να τα βολταρουμε,και οχι να σαπιζουν στο δρομο η το γκαραζ....:beer:

stavrogin
18/11/2005, 00:52
Κατ 'αρχην ειχα επι 16 χρονια honda,αρα εμπαθεια με τα honda δεν εχω.
Ειχα και cbr1000f του 88' poly xontro mixanaki αλλα με χαρακτηρα.
Το hornet ειναι χοντρο και χαρακτηρα δεν εχει.Ειναι κλασικο τετρακιλυνδρο honda, to ιδιο απο το πρωτο boldor μεχρι σημερα.
Υπερβολη αλλα περιπου ετσι ειναι.

5.Honda φρενα δεν υπαρχουν.Yπαρxουν tokiko nissin brebo,αυτα
Παρεπιπτωντως στο brosaki μου ειχα απο gsxr1000 παλιο, Τα δικα του δε φτουραγαν μια.

6.Μου το ειπαν.Για πες μου κι εσυ πια ειναι αυτα που θα χαλασουν

8.Απαντας ακομα κι εκει που δεν εχεις τιποτα να πεις.
10.πασο

Φωτα αψογα, εχω το S,
δεν ειναι streetfighter κι αν θες την γνωμη μου ,ουτε το Z750 to γυμνο ουτε τo hornet ειναι streetfighter.Απλα τα μηχανακια ειναι γυμνα κι ελαφρως φλωρικα.ιδιως το hornet.Aποψη μου.

stavrogin
18/11/2005, 00:55
Παρε κι ενα πραγματικα ωραιο και καλιγραμμο hondasuzukiKTM

28333

Akefalos
18/11/2005, 01:17
Ela re Dukas pou prosvlithikes gia ta KTM!!Gamo ta mixanakia einai ki afta.Apla de mou aresei o ixos genika apo afto to eidos!!Oxi mono to KTM.Genika apo KTM,Husqvarna kai tetoia.Oute apo aftokinita me thoryvodeis eksatmiseis i apo papia pou allazoun tin eksatmisi kai mazi allazoun kai ta fota st'aftia mou!Kata t'alla ta KTM emfanisiaka einai poly oraia kai apo epidoseis ti na leme...apaixta!!:D :D

Oso gia to varos pou eipes kai to an prosthesoume ta ygra,to idio einai giati kai stis 2 mixanes tha prostethoun ygra opote tha afksithei to varos kai stis 2 opote to Hornet paramenei elafrytero.

Tora gia to oti to Hornet einai floriko eno to Z den einai ti na po....

AAAA....vrika...tha po mallon oti to Hornet einai toulaxiston gnisia naked mixani kai oxi mia gymni apomimisi ss(ss xoris ta fairing gia opoion den katalave...)Kai ap'oti thymamai afou to theteis etsi oi ''agrioi'' mixanovioi stin America as poume(ksereis aftoi oi makrymallides rokades me ta dermatina) naked eixan kai harley oi perissoteroi...oxi ss kai apomimiseis tous....Opote mantepse poia einai pio floriki mixani etsi????(Esy milises gia forikes mixanes.Gia mena einai oles kales.Alla oxi oi Hornet pio florikes ap'to Z.....)

Ap'oti vlepo vevaia eseis de theoreite apla to Z kalytero apo ta Hornet....ta theoreite kalytera kai apo ta ss.... :rotflmao:

Edo gelane :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Toulaxiston an kanete tora kontra me 600ari ss me tis kainouries pinakides-tapsia tha prolavete na deite to arithmo tous...giati me tis palies tha kataleigate kapos etsi: :bigcry: :bigcry: :bawl: :bawl:

Ante kai de xalao xatiri!!!

TO Z750 EINAI I KALYTERI MIXANI!!!!!!!!!
:yuck: :yuck: :yuck: :a04: :a04:

Xlitos
18/11/2005, 01:21
Οχι το τεστ ηταν ανεξαρτητως κοστους αποκτησης,ειχε κοστη συντηρισης και μεταπωλησης αλλα εκει το Ζ υστερουσε γιατι επεφτε η τιμη του γρηγορα.

Το GS ηταν καλητερο στο ταξιδι αλλα αρκετα χειροτερο στην πολη,και το βρισκω πολυ λογικο
Στη πιστα ειναι καλητερο απο το GS
Στις απολυτες επιδοσεις ηταν καλητερο απο το GS.
To GS ειναι λιγο εξειδικευμενο.Το Ζ δεν ειναι

Το συγκεκριμένο Test,το οποίο περεπιπτώντος δεν το έκαναν συντάκτες του μοτό αλλά Άγγλοι συνάδελφοί τους(περιοδικό T.W.O) είναι ότι πιο γελοίο έχω διαβάσει ποτέ.
Πάρτε πως βαθμολόγησαν οι κάφροι την άνεση του συνεπιβάτη:

1.Triumph Sprint ST-->15
2.Suzuki GSX-R1000-->13
3.Kawasaki Z750--->10
4.BMW 1200GS--->8

Κοινώς το γ@μησαν τελείως το θέμα,στην γενική κατάταξη το GS το βγάλαν έβδομο! από τα 8 μηχανάκια που συμμετείχαν στο τεστ.(όλος ο πλανήτης κάνει λάθος..αυτοί ξέρουν καλύτερα)Φυσικά βγάλαν δευτερο το...καμάρι τους το Τραιμφ. .Βρήκαν γερμανικό μηχανάκι και το χαντάκωσαν για τα καλά.

Στον ανοικτό δρόμο(Εθνική-στροφές):

1.GSX-R1000
2.Sprint ST
3.1200GS
4.Z750(όχι ρε βάλτο και πρώτο)
5.SPEED TRIPLE(ελεος)
6.CBR600RR(όχι ρε βάλτο κάτω κι απ'το V-ROD)
κτλ κτλ
Τελική κατάταξη για να γελάσουμε λίγο:

1.GSX-R1000
2.SPRINT ST
3.Z750
4.SPEED TRIPLE
5.CBR600RR
6.ZRX1200R
7.1200GS
8.V-ROD

idi
18/11/2005, 09:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από nassosxlvbros
...αρα το Χορνετ μπορει και να χτυπαγε την 2η χαλαρα σαν πιο στριφτερο και πιο φιλικο στο συνεπιβατη/πολη συντηρηση/μεταπωληση...:cool: ε;

ε?

πιο στριφτερο? :uplate:
πολη? :wacko:
συντηρηση? :sick:
μεταπωληση? :lol:

ρε δε πατε καλα....

sniper
18/11/2005, 10:02
ε?

πιο στριφτερο? :uplate: NAI!!!
πολη? :wacko: τα ίδια είναι...
συντηρηση? :sick: NAI!!! ΕΥΚΟΛΑ!!!!
μεταπωληση? :lol: NAI!!!

ρε δε πατε καλα....

εμείς; για ξαναδές τον εσωτερικό σου κόσμο :D

Tigas
18/11/2005, 10:45
ε?

μεταπωληση? :lol:

ρε δε πατε καλα....

Άσε δέν σε παίρνει να λές ότι δέν έχει μεταπώληση κανένα Honda
πλήν ίσως των Goldwing και Vfr

idi
18/11/2005, 10:46
εμείς; για ξαναδές τον εσωτερικό σου κόσμο :D

:a21: :a24: :a01: :a01: :a01: :a01:

sniper
18/11/2005, 11:57
Να ένας μελλοντικός κάτοχος Z750S...

Συνειδητοποιημένος....

Θέλω να πάρω Ζ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=225519#post225519)

Άντε με το καλό παλικάρι..... :lol: :rotflmao: :lol:

idi
18/11/2005, 12:02
Να ένας μελλοντικός κάτοχος Z750S...

Συνειδητοποιημένος....

Θέλω να πάρω Ζ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=225519#post225519)

Άντε με το καλό παλικάρι..... :lol: :rotflmao: :lol:

ΑΚΟΜΑ ενας...

σε λιγο θα γεμιζουμε το ολυμπιακο σταδιο!!!

ΕΣΤΙ ΕΣΤΙ παλι καλα που ΔΕ σας ακουει ο κοσμος και αγοραζει μηχανακια 10ετιας που του τα πουλανε για καινουρια:lol:

Tigas
18/11/2005, 12:22
ΑΚΟΜΑ ενας...

ΕΣΤΙ ΕΣΤΙ παλι καλα που ΔΕ σας ακουει ο κοσμος και αγοραζει μηχανακια 10ετιας που του τα πουλανε για καινουρια:lol:

Γιωρίκα και λοιποί άπιστοι προσκυνήστε αφου ζητήστε άφεση αμαρτιών γραφωντας
΄΄Δέν θα γράψω ξανά μαλακίες για τα καλύτερα μηχανάκια του κόσμου τα Honda´´

Αρχίστε τις μετάνοιες :a23: :a23: :a23: :a23:

28367

sniper
18/11/2005, 12:26
Α...

Ρε Γιωρίκα.....

το..... ΕΣΤΙ.... είναι από το Βουκουρέστι;

Πάλι με Ρουμάνες ήσουν το βράδυ; :rotflmao: :rotflmao: :lol:

Tigas
18/11/2005, 12:32
Ρε Γιωρίκα.....

το..... ΕΣΤΙ.... είναι από το Βουκουρέστι;

Πάλι με Ρουμάνες ήσουν το βράδυ; :rotflmao: :rotflmao: :lol:

Με Ρουμάνους :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

sniper
18/11/2005, 12:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
Με Ρουμάνους :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΜΕΑ CULPA :a5: :a18: :a2: :a22: :a19:

Tigas
18/11/2005, 12:36
ΜΕΑ CULPA :a5: :a18: :a2: :a22: :a19:

Οι Ρουμάνοι έμαθα του μάθαιναν κάτι κόλπα απο το
Cama Tsouhtra

Didis ο επισημος tetster :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

hornet
18/11/2005, 12:36
ΑΚΟΜΑ ενας...

ετσι ετσι ενω το Z εχει κινητηρα απευθειας απο 2007 σχεδιαση
Ψαλιδι απο τριλιονιο (νεο υλικο δεν εχει ανακαλυφθει ακομα)
Ηλεκτρονικη με εγκεφαλο φωτονιων
Μπροστινο συστημα απο ελασματα νανορομποτ
Και συστημα φρενων μεσω ανασχεσης πυραυλων ρετρο

Και φυσικα καιει Διλιθιο!!!!!

Α και επισης μην το ξεχασω στο κοντερ δεν γραφει χιλιομετρα αλλα warp speed!!!!

Ρεεεε συνελθετε!!!!!!!

Tigas
18/11/2005, 12:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
ετσι ετσι ενω το Z εχει κινητηρα απευθειας απο 2007 σχεδιαση
Ψαλιδι απο τριλιονιο (νεο υλικο δεν εχει ανακαλυφθει ακομα)
Ηλεκτρονικη με εγκεφαλο φωτονιων
Μπροστινο συστημα απο ελασματα νανορομποτ
Και συστημα φρενων μεσω ανασχεσης πυραυλων ρετρο

Και φυσικα καιει Διλιθιο!!!!!

Α και επισης μην το ξεχασω στο κοντερ δεν γραφει χιλιομετρα αλλα warp speed!!!!

Ρεεεε συνελθετε!!!!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ρεεεεεεεεε κόφτε λέμε δέν μπορώ άλλο :lol: :lol:

PPPPPAV
18/11/2005, 12:41
Oloi asxolountai me to z pia... kati san ton olympiaco re pedi... panta protos kai oloi aloi na ton kakologounn...

sniper
18/11/2005, 12:43
Oloi asxolountai me to z pia... kati san ton olympiaco re pedi... panta protos kai oloi aloi na ton kakologounn...

Γιατί και ο Τάκης Ζ καβαλάει; :rotflmao: :lol:

ΑΑΑααααα..... Εξ' ου και το μαλλί; :rotflmao: :rotflmao: :lol:

Tigas
18/11/2005, 12:45
Γιατί και ο Τάκης Ζ καβαλάει; :rotflmao: :lol:

ΑΑΑααααα..... Εξ' ου και το μαλλί; :rotflmao: :rotflmao: :lol:

:a20: :a19: :a08:

:rotflmao:

PPPPPAV
18/11/2005, 12:47
Etsi Etsi... asxolisou ligo akoma.... ax ti omorfa mixanakia pou exete... :ZZZ: :ZZZ: :lol: :lol:

sniper
18/11/2005, 12:50
Etsi Etsi... asxolisou ligo akoma.... ax ti omorfa mixanakia pou exete... :ZZZ: :ZZZ: :lol: :lol:

Εχεις όμως ρε μεγάλε και καταπληκτικά επιχειρήματα....

Όσο γουστάρουμε θα ασχολούμαστε.... Και θα λέμε και ότι θέλουμε..... μην σε στεναχωρούμε όμως.....

Κι εσύ ωραίο μηχανάκι έχεις..... λίγο απ' όλα... όπως και η πίτα γύρος..... να προσέξεις όμως μην σου αρπάξει.... το άλλο στο κιάτο ακόμα καπνίζει :rotflmao: :rotflmao:

sniper
18/11/2005, 12:53
έτσι......

28369

Tigas
18/11/2005, 12:54

Πήγαινε αμέσως Λεωφόρο Αθηνών 71 και ζήτα τον παπα τίγκα να σε εξομολογήσει , βλάσφημε .

28370

PPPPPAV
18/11/2005, 12:58
Ligi prospathia akoma akoma kai tha parete kanonaki....

28371

sniper
18/11/2005, 13:05
Επειδή είσαι μικρό παιδί...... σε συγχωρούμε.....

μας δείχνεις κάτι τώρα δλδ?

Για να δούμε λοιπόν......

28373

PPPPPAV
18/11/2005, 13:09
Efxaristo na'sai kala

28375

sapila racing
18/11/2005, 13:09
Ηθελα να ρωτήσω (idi ακούς??) τι γίνεται με τους σκελετούς των Ζ750.

Χωρίς πλάκα τώρα, σε πολλά Ζ1000 έχουν παρουσιαστεί ρωγμές στην περιοχή κάτω από τον λαιμό, εννοείται χωρίς τρακάρισμα.

Ο idi το γνωρίζει, άλλο αν δεν έχει αναφερθεί σ' αυτό....:look:
Για 750 όμως δεν έχει ακουστεί τίποτα.

Δεν πάω να κάνω ύπουλο χτύπημα, απλώς το αναφέρω να το ξέρει ο κόσμος.¨

Να και ένα τέτοιο ράγισμα

28376

sniper
18/11/2005, 13:14
έλα ρε συ.....

Ραγίζει το τριλιονιο;

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:

Ρε ούτε μια κόλληση της προκοπής σίδερο με σίδερο δεν μπορείτε να κάνετε; ή περιμένετε τον Στάθη να έρθει με το cargoship από τον Πλανήτη Χ231.2 το αστρικό έτος 123232.23232,1 για να σας φέρει υλικό; :lol:

idi
18/11/2005, 13:31
Ηθελα να ρωτήσω (idi ακούς??) τι γίνεται με τους σκελετούς των Ζ750.

Χωρίς πλάκα τώρα, σε πολλά Ζ1000 έχουν παρουσιαστεί ρωγμές στην περιοχή κάτω από τον λαιμό, εννοείται χωρίς τρακάρισμα.

Ο idi το γνωρίζει, άλλο αν δεν έχει αναφερθεί σ' αυτό....:look:
Για 750 όμως δεν έχει ακουστεί τίποτα.

Δεν πάω να κάνω ύπουλο χτύπημα, απλώς το αναφέρω να το ξέρει ο κόσμος.¨

Να και ένα τέτοιο ράγισμα

ραγίσματα σε πλαίσια ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ

και στο Ζ1000 2004 και μετα υπάρχει ενίσχυση στο συγκεκριμένο σημείο (και στο δικο μου)

idi
18/11/2005, 13:36
Επισης Αρη ξερεις πολυ καλα οτι τα περισσότερα Ζ ειναι στα χερια ΣΟΥΖΑΚΙΔΩΝ ΚΑΓΚΟΥΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΗΤΙΔΩΝ :a13: :a24: :a21: :a25: :a25: :a08: :a08:

Αρα.... 1-2 περιστατικά οχι μονο ειναι ανησυχητικά αλλα ειναι ... πολυ καλο ποσοστό σύμφωνα με αυτα που τραβανε τα μηχανάκια
:a012: :a012: :a012: :a46: :a46: :a51:

gdevelek
18/11/2005, 13:49
ραγίσματα σε πλαίσια ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ

και στο Ζ1000 2004 και μετα υπάρχει ενίσχυση στο συγκεκριμένο σημείο (και στο δικο μου)

Ναι, βάλανε λέει ΖΖΖΖελοτέιπ...

:rotflmao:

hornet
18/11/2005, 13:51
"The Z1000's engine is mounted in a rigid, yet lightweight diamond frame with thin-walled tubes, which contributes to responsive handling performance. The engine itself is mounted as a stressed member of the frame, adding an unflappable feel to the chassis. Plus, a detachable right front-top engine mount eases maintenance."

" The donor engine came from the old ZX9R, and has been bored out by 2.2 mm resulting in bigger displacement, more low-RPM torque, and only a slight power loss of 4bhp from the original ZX9 lump"

"The Z1000 is basically an engine and two wheels with a straight forward and simple steel cradle frame holding it all together"

"Comprised of ZX-9R parts, the Z's suspension package--a 41mm inverted fork and piggyback-reservoir single shock--is definitely top shelf, though compression-damping adjustability is lacking on both ends, an obvious effect of cost-cutting. The shock is mounted to an aluminum swingarm plucked from the previous-generation ZX-9's parts bin"

Τα παραπανω τα βρηκα με μια γρηγορη ματια στο νετ...δεν μου λε ρε γιωργακη που ειδες εσυ τη καινουρια τεχνολογια που λες οτι το Ζ ειναι νεα σχεδιαση!!!

Λοιπον κινητηρας απο ZX9 περασμενης γενιας οπως και το hornet
Αναρτηση απο zx9 περασμενης γενιας
Και πλαισιο σιδερενιο διαταξης διαμαντι οπως και το hornet

Ποιος λοιπον πουλαει στο κοσμο περασμενης τεχνολογιας μηχανες!!!

hornet
18/11/2005, 13:56
Μου αρεσει που μιλατε για cbr600rr,r6 κλπ κλπ ντροπη ουτε στις βιδες δεν τα φτανετε σε τεχνολογια

τεσπα εμεις οι αλλοι οπως το θετετε ουδεποτε εχουμε πει τιποτα για Ζ μια χαρα τιμιοτατο μηχανακι αλλα ...οχι και η κορυφη της τεχνολογιας που μας κοπανατε καθε λιγο και λιγακι με το μοτερ απο το παλιο το ζαχο και τις σιδεριες...

DUKASII
18/11/2005, 13:57
πεταχτε ολα αυτα τα γιαπωνεζικα μπρικια σας lego..

ενα πιρουνι απο το ταδε..ενα πλαισιο που βρηκαμε εκει πισω στην αποθηκη..αναρτησεις για το μπεουλο...

ενα μοτερ δεκαετιας..

ροδες απο το ταδε..μανετες απο το εκεινο..

ουστοδιαλα με τα σουργελα.

sniper
18/11/2005, 14:08
πεταχτε ολα αυτα τα γιαπωνεζικα μπρικια σας lego..

ενα πιρουνι απο το ταδε..ενα πλαισιο που βρηκαμε εκει πισω στην αποθηκη..αναρτησεις για το μπεουλο...

ενα μοτερ δεκαετιας..

ροδες απο το ταδε..μανετες απο το εκεινο..

ουστοδιαλα με τα σουργελα.

Μάθανε πως πηδι@μαστε πλακώσανε και οι ευρωπαικοί δονητές :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:

sapila racing
18/11/2005, 14:25
Επισης Αρη ξερεις πολυ καλα οτι τα περισσότερα Ζ ειναι στα χερια ΣΟΥΖΑΚΙΔΩΝ ΚΑΓΚΟΥΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΗΤΙΔΩΝ :a13: :a24: :a21: :a25: :a25: :a08: :a08:

Αρα.... 1-2 περιστατικά οχι μονο ειναι ανησυχητικά αλλα ειναι ... πολυ καλο ποσοστό σύμφωνα με αυτα που τραβανε τα μηχανάκια
:a012: :a012: :a012: :a46: :a46: :a51:

Είναι γεγονός ότι οι ιδιοκτήτες ΟΛΩΝ όσων εμφάνισαν ρωγμή παραδέχτηκαν ότι έκαναν σούζες.

Πάντως δεν είναι 1-2 αφού μονο στο Ridersforum είναι καμπόσοι.

Αλλά ρε συ idi μην λές ότι ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ εχουν παρουσιάσει τέτοια φαινόμενα γιατί θα μας κυνηγήσουν.

Εντάξει κάτι Triumph που ραγίσανε όλα τα μηχανάκι ατου συγκεκριμένου μοντέλου ήταν εξαίρεση.

sapila racing
18/11/2005, 14:30
ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΜΕ ΤΑ Ζ ΦΤΑΙΝΕ!!!!

:rotflmao: :beer:

gojakla
18/11/2005, 14:46
Τωρα τι να πω κι' εγω απ' τη ζωη μου!!!!
Διαβασα προσεχτικα τα οσα γραφετε... ενδιαφεροντα και μη... εξυπναδες και μαντιναδες... ολα καλα...
Διαβασα και πραγματα που δεν πολυγνωριζα επισης... οπως το οτι το μοτερακι μου ειναι απο παλιοτερο ΖΧ9...
Διαβασα και τις συγκριτικες τιμες ιπποδυναμεων, επιταχυνσεων και λοιπων στοιχειων...
ΨΙΛΟκαταλαβα και τα κολληματα του καθενος σας... γιατι ΟΛΟΙ εχουμε απο δαυτα... έτσι δεν ειναι?
ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΛΕΟΝ:
Η ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ!!!!!!
Ο Λ Ο Ι Ε Χ Ο Υ Μ Ε Α Π Ο Μ Ι Α ! ! !

Εμενα μου αρεσει παντως να καβαλαω το Ζ μου και να πηγαινουμε μαζι παρεα βολτες... να το εχω απεναντι μου και να το χαζευω... με φτιαχνει. Ετσι απλα. Κανενα χαρτι,κανενα νουμερο, κανενας αναβατης, κανενα περιοδικο δεν μπορει να το κρινει αυτο.
Και σε αυτο τον τομεα ΚΑΙ το Ζ ΚΑΙ το HORNET και οποιοδηποτε αλλο σκατολοιδι ΔΕΝ μπορουν να συγκριθουν! ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΙΔΙΑ Κ_ΒΛΑ... απλα μοιραζεται σε διαφορετικους ανθρωπους...

Και να ρωτησω κατι ???
Αν υπηρχε το ΚΟΡΥΦΑΙΟ σε ολους τους τομεις μηχανακι/μηχανημα θα σας αρεσε?
Θα σας πρηζωνε?
Θα σας πορωνε?
Οταν θα τα εκανε ΟΛΑ ΚΑΛΑ & ΕΥΚΟΛΑ ποσο θα συμμετεχαμε εμεις? Ποσο θα γινομασταν εμεις καλυτεροι???

ΥΓ: Απιστευτο! Μολις εγραψα το μεγαλυτερο μηνυμα μου... με βαρεθηκα ακομα κι' εγω οσο το εγραφα! Αλλη μια αποδειξη οτι η αποψη ειναι σαν...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Χαιρομαι που σας κουρασα με αμπελοφιλοσοφιες!!!

Tigas
18/11/2005, 14:52
Μάθανε πως πηδι@μαστε πλακώσανε και οι ευρωπαικοί δονητές :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :a20: :a23:

idi
18/11/2005, 14:53

Τα παραπανω τα βρηκα με μια γρηγορη ματια στο νετ...δεν μου λε ρε γιωργακη που ειδες εσυ τη καινουρια τεχνολογια που λες οτι το Ζ ειναι νεα σχεδιαση!!!

Λοιπον κινητηρας απο ZX9 περασμενης γενιας οπως και το hornet
Αναρτηση απο zx9 περασμενης γενιας
Και πλαισιο σιδερενιο διαταξης διαμαντι οπως και το hornet

Ποιος λοιπον πουλαει στο κοσμο περασμενης τεχνολογιας μηχανες!!!

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΜΕ INJECTION ΣΤΑ 953CC AMA ΒΡΕΙΣ ΣΕ ΖΧ9 ΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΧΕΣΕΙΣ :lol: :lol:

Α ΚΑΙ USD ΑΝΑΡΤΗΣΗ ...

ΤΟ ΨΑΛΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ZX636R 2003-2004 ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΖΧ9

ΑΡΑ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

ΤΟ HORNET OΥΤΕ ΚΑΝ ΜΟΧΛΙΚΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ, ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ... :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

idi
18/11/2005, 14:55
Είναι γεγονός ότι οι ιδιοκτήτες ΟΛΩΝ όσων εμφάνισαν ρωγμή παραδέχτηκαν ότι έκαναν σούζες.

Πάντως δεν είναι 1-2 αφού μονο στο Ridersforum είναι καμπόσοι.

Αλλά ρε συ idi μην λές ότι ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ εχουν παρουσιάσει τέτοια φαινόμενα γιατί θα μας κυνηγήσουν.

Εντάξει κάτι Triumph που ραγίσανε όλα τα μηχανάκι ατου συγκεκριμένου μοντέλου ήταν εξαίρεση.

ΜΠΩΡΩ ΧΑΛΑΡΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΕ FORUM ΜΕ CBR Η HORNET ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΡΑΓΙΣΜΕΝΑ ΠΛΑΙΣΙΑ.... ΘΕΣ?

hornet
18/11/2005, 14:59
αρα λενε ψεματα και εσυ λες αληθεια...καταρχην ας αποσαφηνισουμε οτι οτι εγραψα ηταν για το 1000 και παμε:

Το οτι ενα κινητηρας εχει injection δεν σημαινει οτι δεν ειναι παλαιας σχεδιασης αντι για carb βαζεις injection αυτο δεν λεει κατι για μεσα στο μοτερ το οτι ειναι 953 δεν λεει και παλι κατι αφου υπερκυβισμο κανει και ο δρακος!!!

Τωρα αυτα που ειδες τα πηρα απο νετ απο διαφορα περιοδικα εαν δεν ξερουν τι λενε αλλο αυτο

Αλλα εσυ εισαι σιγουρος οτι ειναι απο 636 2004;

sapila racing
18/11/2005, 15:03
ΜΠΩΡΩ ΧΑΛΑΡΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΕ FORUM ΜΕ CBR Η HORNET ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΡΑΓΙΣΜΕΝΑ ΠΛΑΙΣΙΑ.... ΘΕΣ?

YES YES YES !

Οχι τίποτ αάλλο αλλά είμαι σίγουρος ότι θα κάνεις πολύ καλή έρευνα και θα ξέρω τι να περιμένω!
:Θα σε παρακαλέσω να το συγκεκριμενοποιήσουμε για Hornet 900 2005..... ελπιζω να μην βρείς τίποτα

ΥΓ. Το μηχανάκι ήρθε και έχει εκτελωνιστεί! Επιτέλους, μετά από 4 μήνες....Ο Σαρακάκης μου τα πρηξε πριν το πάρω.....Λογικά Δευτέρα Τρίτη θα το παραλάβω με την ΤΑΜΠΕΛΑ ΓΙΑ ΠΙΝΑΚΙΔΑ :bigcry: :bigcry

idi
18/11/2005, 15:04
αρα λενε ψεματα και εσυ λες αληθεια...καταρχην ας αποσαφηνισουμε οτι οτι εγραψα ηταν για το 1000 και παμε:

Το οτι ενα κινητηρας εχει injection δεν σημαινει οτι δεν ειναι παλαιας σχεδιασης αντι για carb βαζεις injection αυτο δεν λεει κατι για μεσα στο μοτερ το οτι ειναι 953 δεν λεει και παλι κατι αφου υπερκυβισμο κανει και ο δρακος!!!

Τωρα αυτα που ειδες τα πηρα απο νετ απο διαφορα περιοδικα εαν δεν ξερουν τι λενε αλλο αυτο

το μοτερ ειναι ενα υπερκυβισμενο ΖΧ9 αλλα με προσθηκη injection

αρα εχεις ενα δυνατο μοτερ (πιο δυνατο απο τα 1000 της εποχης του....) και το κανεις injectio

ποια ειναι παλια τεχνολογια? αν ειναι αυτη παλια τοτε γιατι βγαζει σουπερ αλογακια? και μαλιστα με πολυ καλη λειτουργία /αξιοπιστία /απόκριση / HXOΣ... που ζηλεύουν πολλοι...

για το ψαλιδι ελα να το βαλουμε διπλα σε ενα ΖΧ9 (του Περικλη ας πουμε) και σε ενα 636 να δεις και μονος σου. καρατσεκαριμενο (ασε που του ΖΧ9 εχει γεφυρα ...)
:smokin:

stavrogin
18/11/2005, 15:05
Τελικα ποιο ειναι καλητερο;

Britten PERFORMANCE:

WEIGHT 138KG.
* 166 HP @ 11,800 RPM
* MAX RPM @ 12500
* MAX SPEED 303KM/HR

28404

sniper
18/11/2005, 15:06
......

αρα εχεις ενα δυνατο μοτερ (πιο δυνατο απο τα 1000 της εποχης του....) και το κανεις injectio

ποια ειναι παλια τεχνολογια? αν ειναι αυτη παλια τοτε γιατι βγαζει σουπερ αλογακια? και μαλιστα με πολυ καλη λειτουργια/αξιοπιστια/αποκρηση... που ζηλευουν πολοι...

.........

Κάποιος πιο πριν έλεγε κάτι για κάτι μηχανάκια 10 χρόνια πριν......

ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΧΑ ΑΧ ΑΑ

Ουτε συνοχή ουτε συνέπεια έχετε ρεεεεεεεε

idi
18/11/2005, 15:07
Κάποιος πιο πριν έλεγε κάτι για κάτι μηχανάκια 10 χρόνια πριν......

ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΧΑ ΑΧ ΑΑ

Ουτε συνοχή ουτε συνέπεια έχετε ρεεεεεεεε

θες να πεις και απο που πηρε το μοτερ το Ηοrnet :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

το 900 μαλιστα το πηρε απο το μηχανακι που εβλεπε παντα (μα ΠΑΝΤΑ) κωλοφαναρα απο το ΖΧ9 :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

sniper
18/11/2005, 15:08
θες να πεις και απο που πηρε το μοτερ το Ηοrnet :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

το 900 μαλιστα το πηρε απο το μηχανακι που εβλεπε παντα (μα ΠΑΝΤΑ) κωλοφαναρα απο το ΖΧ9 :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αυτό δεν απαντάει στο γεγονός ότι έχεις ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ μοτέρ από το ζχ9 του κολοκοτρώνη.......

idi
18/11/2005, 15:09
YES YES YES !

Οχι τίποτ αάλλο αλλά είμαι σίγουρος ότι θα κάνεις πολύ καλή έρευνα και θα ξέρω τι να περιμένω!
:Θα σε παρακαλέσω να το συγκεκριμενοποιήσουμε για Hornet 900 2005..... ελπιζω να μην βρείς τίποτα

ΥΓ. Το μηχανάκι ήρθε και έχει εκτελωνιστεί! Επιτέλους, μετά από 4 μήνες....Ο Σαρακάκης μου τα πρηξε πριν το πάρω.....Λογικά Δευτέρα Τρίτη θα το παραλάβω με την ΤΑΜΠΕΛΑ ΓΙΑ ΠΙΝΑΚΙΔΑ :bigcry: :bigcry

χωρις πλακα μη παμε μακρια.... στο φορουμ υπαρχει ποστ με ραγισμενο πλαισιο απο CBR1000 2004 στην Ελλαδα...

μαλιστα θυμαμαι οτι ουτε ειχε πεσει ουτε σουζακιας ηταν ο ιδιοκτητης

δεν εχω χρονο τωρα αλλα θα το βρω που θα μου παει....

idi
18/11/2005, 15:10
Αυτό δεν απαντάει στο γεγονός ότι έχεις ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ μοτέρ από το ζχ9 του κολοκοτρώνη.......

το ΖΧ9 ειναι μηχανακι πολυ καλυτερο απο τα αντιστοιχα της HONDA αρα δε με χαλαει :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

sniper
18/11/2005, 15:11
το ΖΧ9 ειναι μηχανακι πολυ καλυτερο απο τα αντιστοιχα της HONDA αρα δε με χαλαει :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Γουστάρω επιχειρήματα.... έτσι επιστημονικά...... :a9: :a5: :a5: :a5: :a31: :a31: :a31:

idi
18/11/2005, 15:14
εχεις δικιο...

Ζ ruleZ

δε χρειάζονται επιχειρήματα.+_
:smokin:

sapila racing
18/11/2005, 15:27
χωρις πλακα μη παμε μακρια.... στο φορουμ υπαρχει ποστ με ραγισμενο πλαισιο απο CBR1000 2004 στην Ελλαδα...

μαλιστα θυμαμαι οτι ουτε ειχε πεσει ουτε σουζακιας ηταν ο ιδιοκτητης

δεν εχω χρονο τωρα αλλα θα το βρω που θα μου παει....

ΟΚ δεν αμφιβάλλω ότι θα το βρείς, idi είσαι εσύ :beer:

Ομως άλλο τα super thin αλουμινένια πλαίσια των σημερινών SS κι άλλο τα ΄δικά' μας.

stavrogin
18/11/2005, 15:29

Για πες μου μερικα καινουργια μοτερ;
Μηπως απο το δικο σου μηχανακι;
που προερχεται απο το ...το οποιο προερχεται απο το...το οποιο αρχικα προερχοταν απο το...το οποιο τελικα προηλθε απο το bold'or
Ειναι πιο καινουργιο απο το ZX:rotflmao: :rotflmao:

Aπ το bold'or ξεκινησατε και στο bold'or παραμεινατε.

sniper
18/11/2005, 15:33
που προερχεται απο το ...το οποιο προερχεται απο το...το οποιο αρχικα προερχοταν απο το...το οποιο τελικα προηλθε απο το bold'or

Το δικό μου μηχανάκι δεν είναι hornet..... Ήταν όμως :winka: και όποιος θέλει εδώ είμαστε :D

Τώρα μην ασχολείστε με το bold' or.... ούτε στα όνειρά σας :D

hornet
18/11/2005, 15:42

Ε συγγνωμη λαθος απο το cb750 ξεκινησαμε αλλα και ξεκινησαν ολοι αφου ειναι το πρωτο 4κ inline παραγωγης την εποχη που οι αλλοι επαιζαν με μονοκυλινδρα και μανιβελες

stavrogin
18/11/2005, 17:11
Ε συγγνωμη λαθος απο το cb750 ξεκινησαμε αλλα και ξεκινησαν ολοι αφου ειναι το πρωτο 4κ inline παραγωγης την εποχη που οι αλλοι επαιζαν με μονοκυλινδρα και μανιβελες

Ναι :rotflmao: κι εμεις οταν ειχαμε πολιτισμο εσεις εισασταν πανω στα δεντρα ακομα.Ετσι το παμε τωρα;

stavrogin
18/11/2005, 17:13
Το δικό μου μηχανάκι δεν είναι hornet..... Ήταν όμως :winka: και όποιος θέλει εδώ είμαστε :D

Τώρα μην ασχολείστε με το bold' or.... ούτε στα όνειρά σας :D

Γιατι να μην ασχολουμαστε με το bold'or ,νεοπουλο;
34χρονια μετραμε λες εμεις να μην το καβαλησαμε;

nassosxlvbros
18/11/2005, 17:23
Κατ 'αρχην ειχα επι 16 χρονια honda,αρα εμπαθεια με τα honda δεν εχω.
Ειχα και cbr1000f του 88' poly xontro mixanaki αλλα με χαρακτηρα.
Το hornet ειναι χοντρο και χαρακτηρα δεν εχει.Ειναι κλασικο τετρακιλυνδρο honda, to ιδιο απο το πρωτο boldor μεχρι σημερα.
Υπερβολη αλλα περιπου ετσι ειναι.

5.Honda φρενα δεν υπαρχουν.Yπαρxουν tokiko nissin brebo,αυτα
Παρεπιπτωντως στο brosaki μου ειχα απο gsxr1000 παλιο, Τα δικα του δε φτουραγαν μια.

6.Μου το ειπαν.Για πες μου κι εσυ πια ειναι αυτα που θα χαλασουν

8.Απαντας ακομα κι εκει που δεν εχεις τιποτα να πεις.
10.πασο

Φωτα αψογα, εχω το S,
δεν ειναι streetfighter κι αν θες την γνωμη μου ,ουτε το Z750 to γυμνο ουτε τo hornet ειναι streetfighter.Απλα τα μηχανακια ειναι γυμνα κι ελαφρως φλωρικα.ιδιως το hornet.Aποψη μου.

ok αν το κρινεις χοντρο συγκρινοντας το με το Brosακι (αχ,ρε Brosακι...) τοτε ΝΑΙ!!! ειναι βουβαλι... στο τεστ του μοτο παντως (και απο κοντα που τα'χω δει)απο ανφας και προφιλ μια απο τα ιδια ολα, αααντε το Ζ να δειχνει πιο μικρο (και πιο αλητηριο να λεμε την αληθεια ...οοοοχι το S δε μ'αρεσε).Α! και πουθενα δεν ειπα κατιτι για εμπαθεια ουτε και προβλημα εχω να παρω Καβα (που το σκεφτομαι 50-50 Ζ η Χορνετ)η Γιαβα η Ντουκα...να ξηγιομαστε (μονο ΚΤΜ δε θα παρω ποτε)...

5. οταν εγραψα για τα φρενα της Χοντα εννοω τις επιλογες της μαμας και το αποτελεσμα στο φρενο...και μη μου πεις οτι το μαμα φρενο στο Brosaki(ξανα ααααχχχ...)δε σου αρκουσαν με το ταψι το 320αρι μπροστα και την τετραπιστονη,γιατι 2 πραγματα συνεβαιναν:...α) η λογω ηλικιας το μπροσακι ηθελε ανακατασκευη η δαγκανα (υπαρχουν τα παντα),το γνωριζω καλα γιατι ειχα 2 μπροσακια, το πρωτο ηταν αγκυρα το δευτερο φρεναρε σαν βιραγκο 250...-κολλημενα 2 εμβολα...-η β) εβαζες λαθος τακακια!ΜΟΝΟ κοκκινα FERODO παιζαν α-ψ-ο-γ-α!
τα δικα του δε φτουραγαν μια;:confused: σε τι; σε συγκριση με του gsxr????? ελεος! ακομα και τωρα τα (καλοσυντηρημενα )μπροσακια εχουν μακρααααν καλυτερα φρενα απο πολλα σημερινα μηχανακια.Αλλα μη τα συγκρινεις με φρενα 1000αρας...αδικια...

6. αν βαλεις μονο λαδια στα καλαμια,θα "στρωσει" καπως απο αποσβεση συμπιεσης ΑΛΛΑ:
1) α.τερμα τα "ψιλα"...θα γινει καπως αναισθητο,καιψ τις ανωμαλιες τις "ψιλες" λογω παχυτερου λαδιου,θα τις περναει ντουκου-οχι παντα καλο αυτο-και β) πολυ πολυ αργο γενικα (λογικο) ητοι παει η περιφημη ομοιογενεια του Ζ περιπατο...
2) αν κυκλοφορας κατα 90% μες την πολη θα σου "κοβει " τα χερια...
3) το "χασιμο" του μπροστινου θα ερχεται αργα μεν,ξαφνικα δε..γενικα θες ενα μπροστινο να δουλευει παντου και το παχυτερο λαδι το μονο που σου κανει ειναι να σου "αργοπορει" πληροφορια...
4) στο φρεναρισμα (και αφημα φρενου)θα αργει να επανελθει και θα αρχισουν αλλες παραξενιες... (κουνημα η ανοιγμα/κλεισιμο της τροχιας αν εισαι υπο κλιση)
5) στα φρενα (πανικου) απλα δεν δα εχεις πισω φρενο...το πηρουνι θα "κλειδωσει"τερμα κατω,και ......ασε δε θελω να το σκεφτομαι..:sad:
6) με τη μετατροπη αυτη στη βροχη,το αφηνεις σπιτι και πας με ταξι,χωρις δευτερη σκεψη...

7) .για να μη σου γραφω και τα υπολοιπα,(βαριεμαι)το σωστο ειναι ΑΝ θελεις να ασχοληθεις,(γιατι αξιζει το μοτορι αυτο το δωρακι) αγοραζεις μπροστα σετακι τα ελατηρια με λαδακια αλλα και ρυθμιστες προφορτισης!αλλιως κανεις μιση δουλεια,και πακετο για πισω ενα πληρες ρυθμιζομενο αμορτισερι ....
Ψαγμενη λυση απο φιλο. (εφτυσε αιμα να τα σεταρει βεβαια και ακομα δεν τελειωσε-οποτε θα σου εχω νεωτερα)

8.εχεις δικιο...αλλα αναφερεις κατι (το σιδερενιο ψαλιδι) που δε χρειαζοταν αναφορα...περισσοτερο απορια μου ηταν, παρα απαντηση...
10. τι πασο; Ελ Πασο;:lol:

οσο για τα φωτα... καταλαβα, ισχυει οτι μονο το "S"εχει τα καλα..το απλο εχει απλως βιδωμενα φωτα πανω...

ρε μαστορα γιατι φλωρικα;να τα ελεγες "τυποποιημενα" street ενεκα κοστους,οκ να το καταλαβω...οχι και φλωρικα...και δε νομιζω να υπαρχουν γενικως μηχανακια "φλωρικα"...μαλλον ο αναβατης τα υποβιβαζει εκει...:)
ρε καλα να ειμαστε!:beer:

nassosxlvbros
18/11/2005, 17:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από gojakla
Τωρα τι να πω κι' εγω απ' τη ζωη μου!!!!
Διαβασα προσεχτικα τα οσα γραφετε... ενδιαφεροντα και μη... εξυπναδες και μαντιναδες... ολα καλα...
Διαβασα και πραγματα που δεν πολυγνωριζα επισης... οπως το οτι το μοτερακι μου ειναι απο παλιοτερο ΖΧ9...
Διαβασα και τις συγκριτικες τιμες ιπποδυναμεων, επιταχυνσεων και λοιπων στοιχειων...
ΨΙΛΟκαταλαβα και τα κολληματα του καθενος σας... γιατι ΟΛΟΙ εχουμε απο δαυτα... έτσι δεν ειναι?
ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΛΕΟΝ:
Η ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ!!!!!!
Ο Λ Ο Ι Ε Χ Ο Υ Μ Ε Α Π Ο Μ Ι Α ! ! !

Εμενα μου αρεσει παντως να καβαλαω το Ζ μου και να πηγαινουμε μαζι παρεα βολτες... να το εχω απεναντι μου και να το χαζευω... με φτιαχνει. Ετσι απλα. Κανενα χαρτι,κανενα νουμερο, κανενας αναβατης, κανενα περιοδικο δεν μπορει να το κρινει αυτο.
Και σε αυτο τον τομεα ΚΑΙ το Ζ ΚΑΙ το HORNET και οποιοδηποτε αλλο σκατολοιδι ΔΕΝ μπορουν να συγκριθουν! ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΙΔΙΑ Κ_ΒΛΑ... απλα μοιραζεται σε διαφορετικους ανθρωπους...

Και να ρωτησω κατι ???
Αν υπηρχε το ΚΟΡΥΦΑΙΟ σε ολους τους τομεις μηχανακι/μηχανημα θα σας αρεσε?
Θα σας πρηζωνε?
Θα σας πορωνε?
Οταν θα τα εκανε ΟΛΑ ΚΑΛΑ & ΕΥΚΟΛΑ ποσο θα συμμετεχαμε εμεις? Ποσο θα γινομασταν εμεις καλυτεροι???

ΥΓ: Απιστευτο! Μολις εγραψα το μεγαλυτερο μηνυμα μου... με βαρεθηκα ακομα κι' εγω οσο το εγραφα! Αλλη μια αποδειξη οτι η αποψη ειναι σαν...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Χαιρομαι που σας κουρασα με αμπελοφιλοσοφιες!!!

ΕΥΓΕ!
μπυρα και καφες-(οτι γουσταρεις )κερασμενο οποτε βρεθουμε...
ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΩΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΓΚΑΡΑΖ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΒΟΛΤΑ!!!:beer: :beer: :beer:

Lazio
19/11/2005, 01:04

Δε το κανεις χοντα φορουμ να μπαινετε να τα λετε ολοι εσεις οι ευτυχισμενοι πελατες τους σαρακακη ολοι μαζι μια παρεουλα..... :yuck: :yuck:

Α και μην ξεχασες να βαλεις κανα αλλο mod με χοντα ....αξιοκρατια σε ολο της το μεγαλειο :wave2:

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΕΛΑΤΕΣ

28443

idi
20/11/2005, 20:44
ο periklisk εμαθε τα σχολια σας για το zx9 (:a13: ) και θα σας .... πει λεει αυριο.... ποιος εχει ξεπερασμενη τεχνολογια

:a9: :a22: :a25: :a25: :a01: :a01:

GRT Z-750
20/11/2005, 21:03
Φιλε σφήκα καταρχην καλοριζικη η hornet,αλλα θα σου πω κατι!Το Ζ εχει φτιαξει δικη του κατηγορια εδω και πολλα χρονια!εισαστε πισω λοιπον κατι δεκαετιες!Για να περασεισ το Ζ σε αυτα τα κυβικα φτιαχνεις κατι μεγαλυτερο,μονο ετσι!να δεισ που φτιαξει και η honda ενα γυμνο 750 και τοτε ελα να τα συγκρινουμε σωστα!το 1000 το Z εγω σου λεω οτι το σκιζει το 900 το hornet.Δε μου τη σπαει που την εχουν πολλοι τη Ζ,αυτο κατι σημαινει και την εχουν!Ξερουν που να δωσουν τα λεφτα τους!

Lazio
20/11/2005, 23:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
Δε το κανεις χοντα φορουμ να μπαινετε να τα λετε ολοι εσεις οι ευτυχισμενοι πελατες τους σαρακακη ολοι μαζι μια παρεουλα..... :yuck: :yuck:

Α και μην ξεχασες να βαλεις κανα αλλο mod με χοντα ....αξιοκρατια σε ολο της το μεγαλειο :wave2:

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΕΛΑΤΕΣ

ΤΩΡΑ ΔΕΙΤΕ :eyepop: :eyepop:

28624

Lazio
20/11/2005, 23:42
Να και ενας παραγματικα ευτυχισμενος αναβατης :wave2: :wave2:

28625

Tigas
21/11/2005, 07:48
Να και ενας παραγματικα ευτυχισμενος αναβατης :wave2: :wave2:

Άμα είναι αυτός ευτυχισμένος (που επιτέλους έστριψε τη γαλέρα)
για αυτόν τι να πούμε συνηθισμένος :wave2:

28631

PPPPPAV
21/11/2005, 08:34
Kavalate to mixanaki pou goustarete kai afiste ta salia kai tis saxlamares... tis istorias. o kathenas gia na agorasi tin mixani tou tou arese prosopika. Tora an kapios patai kapion me triti i o allos stamatai pio kala i strivi pio kala einai leptomeries.

Geri na eimaste kai ta alla einai xazomares...

Y/G: Eftixos pou den kikloforoun koutaklides sto forum giati tha tous eixame faei

periklisk
21/11/2005, 08:36
Τελικά οι χοντάκηδες έχετε μεγάλη πλάκα!

ΑΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑ

Άκου το πορ..... συγγνώμη το χόρνετ καλύτερο από το Ζ αχαχαχαχαχαχαχαχα

το ZX ξεπερασμένη τεχνολογία..... ρε παιδιά ας το στείλει κάποιος στα ανέκδοτα!

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑ σε καλό μας πάλι......

Lazio
21/11/2005, 12:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
Άμα είναι αυτός ευτυχισμένος (που επιτέλους έστριψε τη γαλέρα)
για αυτόν τι να πούμε συνηθισμένος :wave2:

εχεις πολυ πλακα τελικα....αλλα εσυ δικαιολογεισαι καπως ...αμα δεν παινεψεις το σπιτι σου (ΣΑΡΑΚΛΑΚΗΣ) θα πεσει να σε πλακωσει.

Τωρα το τι σπιτι παινευεις αυτο ειναι μια αλλη ιστορια :wave2: :wave2:

sniper
21/11/2005, 12:30
εχεις πολυ πλακα τελικα....αλλα εσυ δικαιολογεισαι καπως ...αμα δεν παινεψεις το σπιτι σου (ΣΑΡΑΚΛΑΚΗΣ) θα πεσει να σε πλακωσει.

Τωρα το τι σπιτι παινευεις αυτο ειναι μια αλλη ιστορια :wave2: :wave2:

και αστείοι είμαστε και χιουμορίστες..... τουλάχιστον όμως δεν λέμε ότι αγοράσαμε κάτι και κάνει κάτι καλύτερα από ένα άλλο που φτιάχτηκε γι΄ αυτό το σκοπό....

Πήρατε ένα τουριστικό μηχανάκι..... μέχρι εκεί παίδες.... τα περί στριφτερών, street fighter κλπ αφήστε τα για όταν πάρετε κανένα τέτοιο...

idi
21/11/2005, 12:35
και αστείοι είμαστε και χιουμορίστες..... τουλάχιστον όμως δεν λέμε ότι αγοράσαμε κάτι και κάνει κάτι καλύτερα από ένα άλλο που φτιάχτηκε γι΄ αυτό το σκοπό....

τουριστικο ειναι το δικο σου!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: