PDA

View Full Version : Θα ξεκολλησω ποτε, αραγε....????

Σελίδες : 1 [2]

Bob_o_mastoras
14/09/2016, 18:14
Εάν οι οδηγικές σου ικανότητες, είναι στο ίδιο επίπεδο, με τις
ορθογραφικές σου, οι ευχές μας μακάρι να πιάσουν τόπο..........

Αυτός ο πλίτσερ, δουλεύει ή λουφάρει;;;;;;;;;;;;;;;;;;:bawl:

Εν τη ρυμη του λογου κανουμε και κανενα λαθακι... :D Και ασε που μολις ειχα γυρισει σπιτι απο τρου αντβεντσουρ τρεφεν και ημουν κουρασμενος!! :p

Η πικρη αληθεια ειναι οτι ειμαι αρκετα καλυτερος στην ορθογραφια απ' οτι στην οδηγηση μηχανης.. :cry:

Bob_o_mastoras
14/09/2016, 18:29
Σε συνεχεια λοιπον του πρωτου μερους της χαρτογραφησης των σκεψεων...

Ειχα μεινει λοιπον να ψαχνω αναμεσα σε ολα τα μεσαια Ιαπωνικα street. Ζαλαδα.. :dizzy:
Ειχα αποφασισει επισης να μην μετακινηθω απο τη Θεσσαλονικη για την αποκτηση μηχανης και επισης να δωσω οσο το δυνατον λιγοτερα.. :look:
Το Z750 που σκεφτομουν δεν επαιζε σε S και τα γυμνα Z ειναι πονεμενη ιστορια και τα περισσοτερα εχουν φαει κακοποιηση. Δεν θαρρευομουν να προβω σε τετοια αγορα..
Το cbf 600 το εβρισκα σε υψηλοτερες τιμες και συν το γεγονος οτι δεν μου καθεται καλα στο ματι και ειναι αρκετα πιο ραθυμο και βαρυτερο απο το Fazer, απορριφθει και αυτο..
To Bandit το σκεφτομουν σοβαρα. Δυστυχως ομως δεν υπηρχαν ντυμενα 600αρια αεροψυκτα στο νομο για να τα εκανα μια δοκιμη..

Οποτε εμεινα μεταξυ Fazer παλιου και Fazer καινουργιου..

Διαλεξα το παλιο λογω γραμμικοτερου μοτερ, καρμπυρατερ και αισθητικης. Φυσικα ενα συν ηταν και η χαμηλοτερη τιμη.
Δεν πιστευω οτι μπορω να εκμεταλευτω το οντως καλυτερο στησιμο του καινουργιου οποτε δεν χρειαζοταν να παραβλεψω τα πλεονεκτηματα του παλιου.
Ουτως ή αλλως ειναι αρκετα παραπλησια οδηγικα..

spyrakos35
14/09/2016, 19:23
να δω τι θα το κάνεις τώρα εκεί στα κατσάβραχα

καλορίζικο βρε :D

theofilos888
16/09/2016, 07:33
Καλοριζικο! :beer:

teogtp
16/09/2016, 07:40
Κοίτα να δεις που θα το πούλησε και με τα λεφτά αγόρασε fjr.......

:tooth:

Bob_o_mastoras
16/09/2016, 10:01
Κοίτα να δεις που θα το πούλησε και με τα λεφτά αγόρασε fjr.......

Oχι, αλλα εχω τρεξιματα αυτες τις μερες και δεν το εχω ξανακουνησει.
Τρεφεν την Κυριακη παλι.. Μαλλον προς Καλαμιτσι για καμια βουτια!! (ουτε ενα μπανιο δεν εκανα φετος.. :bigcry:)

teogtp
16/09/2016, 10:14
Oχι, αλλα εχω τρεξιματα αυτες τις μερες και δεν το εχω ξανακουνησει.
Τρεφεν την Κυριακη παλι.. Μαλλον προς Καλαμιτσι για καμια βουτια!! (ουτε ενα μπανιο δεν εκανα φετος.. :bigcry:)

Να αναψω θερμοσίφωνα;

bulmont
16/09/2016, 10:44
Να αναψω θερμοσίφωνα; ..

πονηρούλη.............................:bawl:

Bob_o_mastoras
16/09/2016, 12:22
Να αναψω θερμοσίφωνα;

πονηρούλη.............................:bawl:

:lol::lol::lol: