Σύνδεση

View Full Version : προβλημα, η κοπελα μου δεν θελει να ανεβει στη μηχανη.

Σελίδες : 1 2 [3]

bulmont
07/09/2016, 20:21
εγώ γκρινιαξα περισσότερο ότι είχα πιαστεί και είχα και μασάζ στην πλάτη μετά για .............

Πές τα αλλού αυτά μικρέ...................

MG-KTiNoS
08/09/2016, 07:46
κι άμα κόβατε και αυτό το κοπέλα μου.... και λέγατε η γκόμενα μου ή αυτή που γ.... ίσως ν ανέβαινε κι όλας....
:D

:lol:

Panos76
08/09/2016, 07:50
Πιστεύω πάντως πως το κύριο πρόβλημα είναι όταν ''η γυναίκα μου δεν θέλει να ανεβεί στη μηχανή''.

Η κοπέλα έρχεται και παρέρχεται, η γυναίκα όπως είθισται να μένει. :sick:

Τι να πούμε και εμείς που αντιμετωπίζουμε το: ''η γυναίκα μου δεν θέλει να αγοράσω μηχανάκι επειδή φοβάται'' ;

Vice
08/09/2016, 08:11
Τα πράγματα είναι απλά:

*γυναίκα 30 χρονών και πάνω ή 60 κιλά και άνω δεν ανεβαίνει εύκολα σε μηχανή εκτός αν είναι τυπου touring ή sport touring ή scooter

*γυναίκα 20-29 χρονών ή 50-60 κιλά ανεβαίνει αρκετά πιο εύκολα σε μηχανή εκτός των SS

*γυναίκα κάτω απο 20 χρονών ή 50 κιλά και κάτω ανεβαίνει παντού....παντού...

αρα αφελείς ερωτήσεις οπως: "είμαι παντρεμένος και η γυναίκα μου δεν ανεβαίνει στο R1, γιατι;" καλό θα ήταν να μην διατυπώνωνται καν. :D

GiorgosLa
08/09/2016, 08:47
Θέλει με το μαλακό γιατί ένα δίκιο το έχουν. Για πάρτε το λίγο απ την άλλη. Πόσοι από μας θα ανέβαιναν συνοδηγοί? Και άντε να είσαι 25 να ανέβεις να σου κάνει μια γύρα στο τετράγωνο. Γιατί είσαι καψούρης και να της πιάσεις και λίγο το... παντελόνι. Αν σου πει όμως, ανέβα (εκεί ψιλά, στο πίσω σελάκι) να σε πάω τον γύρο της Πελοποννήσου, η να σε πάω Τζουμέρκα και Πίνδο μαζί, όσο καλά και να οδηγεί, πόσοι θα πήγαιναν? Οπότε κουβεντούλα και με το μαλακό. :a9:

Μιλάω γι αυτούς που τις θέλουν και ΔΕΝ ανεβαίνουν. Οι άλλοι που ανεβαίνουν, αλλά ΔΕΝ τις θέλουν, ας αλλάξουν μ αυτούς που τις θέλουν και ΔΕΝ ανεβαίνουν. :D

Vice
08/09/2016, 08:58
Μιλάω γι αυτούς που τις θέλουν και ΔΕΝ ανεβαίνουν. Οι άλλοι που ανεβαίνουν, αλλά ΔΕΝ τις θέλουν, ας αγοράσουν SS

*FIXED

o teos
08/09/2016, 09:03
Busted!!!:tooth::pantofla:

amyroukai
08/09/2016, 09:23
Πόσοι από μας θα ανέβαιναν συνοδηγοί?

been there, done that. Δεν ήταν άσχημα. Λίγο τρόμαξα σε βρεγμένο όπου μου φάνηκε ότι πάει γαμιώντας, άγνοια κινδύνου; δεν ξέρω.

alex14
08/09/2016, 09:29
Δηλαδη ρε παιδες η δικια μου (20 χρονια παντρεμενοι) που προτιμαει την μηχανη απο το αυτοκινητο εχει προβλημα ? :confused:

sahara
08/09/2016, 11:06
Δηλαδη ρε παιδες η δικια μου (20 χρονια παντρεμενοι) που προτιμαει την μηχανη απο το αυτοκινητο εχει προβλημα ? :confused:

Αυτη οχι, εσυ το εχεις........:D:lol:

GiorgosLa
08/09/2016, 11:20
been there, done that. Δεν ήταν άσχημα. Λίγο τρόμαξα σε βρεγμένο όπου μου φάνηκε ότι πάει γαμιώντας, άγνοια κινδύνου; δεν ξέρω.

Κι εγώ το έκανα, αλλά φοβάμαι. Ίσως γιατί την πάτησα από κάποιους που βρίσκουν την ευκαιρία, να σου δείξουν πως πάνε και δεν μασάνε από "κόψε φοβάμαι". Δεν είναι όλοι έτσι αλλά μέχρι να το διαπιστώσεις, πάει η καρδιά στην Κούλουρη. Γιαυτό, μακριά κι αγαπημένοι. :)

alex14
08/09/2016, 11:38
Αυτη οχι, εσυ το εχεις........:D:lol:

Λες ε ? :(

Ειναι τρελη δεν εξηγηται διαφορετικα. Τις προαλλες της ειπα οτι σχεδιαζω ενα και καλα 72ωρο και μου λεει οτι βρισκει την ιδεα καταπληκτικη και θα ερθει οπωσδηποτε :eek:

Περα απο την πλακα, ευτυχως που ακολουθει αλλιως θα ειχαμε σοβαρο θεμα

Vice
08/09/2016, 11:41
Είναι πολύ πιο τρομακτικό όταν είσαι μοτοσυκλετιστής να ανεβαίνεις συνοδηγός απότι οταν δεν εχεις ιδέα.

Παλια που δεν ειχα οδηγήσει τίποτα ανεβαινα που και που σε κανα φιλαράκι και πηγαιναμε αρκετά γρηγορα χωρίς να φοβάμαι. Τώρα δεν ανεβαίνω δικάβαλο ουτε στον Ρόσσι με scooter

Φαντάζομαι και για τις γυναίκες μας ισχύει το ίδιο. Η άγνοια είναι ευτυχία.

sugariasgeorge
08/09/2016, 17:12
20 χρονια με την πρωτη ....δεν ανεβηκε ποτε...
3 χρονια τωρα με την δευτερη....δεν κατεβαινει με τιποτα...
σε 17 χρονια θα σας πω , τι απο τα δυο ηταν καλυτερο !!!!

amyroukai
08/09/2016, 18:01
20 χρονια με την πρωτη ....δεν ανεβηκε ποτε...
3 χρονια τωρα με την δευτερη....δεν κατεβαινει με τιποτα...

σε τι αναφέρεσαι ακριβώς;

και αν δεν σου ανέβαινε, γιατί την κράτησες είκοσι χρόνια ρε παιδί, χαράμι τα καλύτερά σου :bawl:

sugariasgeorge
08/09/2016, 18:12
σε τι αναφέρεσαι ακριβώς;

και αν δεν σου ανέβαινε, γιατί την κράτησες είκοσι χρόνια ρε παιδί, χαράμι τα καλύτερά σου :bawl:

....:rotflmao::rotflmao::rotflmao:

teogtp
08/09/2016, 18:14
Τι θα τραβάνε και αυτά τα επιτοίχια πλακάκια στο μπάνιο. ......

Saxon
09/09/2016, 13:04
Φίλε μου για το προβληματάκι που έχεις υπάρχει λύση! Μονόσελο!

SONone
09/09/2016, 13:09
τελικα την χωρησε? βαριεμε να διαβαζω τοσες σελιδες!

Billymuse
09/09/2016, 13:32
τελικα την χωρησε? βαριεμε να διαβαζω τοσες σελιδες!

την χώρισε στην 8η σελίδα και βρήκε άλλη στην 11η..

teogtp
09/09/2016, 14:18
την χώρισε στην 8η σελίδα και βρήκε άλλη στην 11η..

Στην 13 όμως γύρισε η παλιά η σκουτεροβια μαζί με έναν τύπο με μακρύ μούσι και ταττου,επάνω σε ΤΜΑΧ και τον τσαγιασαν φωνάζοντας. ......
"Ότι κινείται εκτελείταιιιιι"

noodles
10/09/2016, 16:51
Θέλει με το μαλακό γιατί ένα δίκιο το έχουν. Για πάρτε το λίγο απ την άλλη. Πόσοι από μας θα ανέβαιναν συνοδηγοί? Και άντε να είσαι 25 να ανέβεις να σου κάνει μια γύρα στο τετράγωνο. Γιατί είσαι καψούρης και να της πιάσεις και λίγο το... παντελόνι. Αν σου πει όμως, ανέβα (εκεί ψιλά, στο πίσω σελάκι) να σε πάω τον γύρο της Πελοποννήσου, η να σε πάω Τζουμέρκα και Πίνδο μαζί, όσο καλά και να οδηγεί, πόσοι θα πήγαιναν? Οπότε κουβεντούλα και με το μαλακό. :a9:

εχω ανεβει συνοδηγος σε ςς πολλες φορες, αρκετες ηταν σε στροφιλικια. ναι πονεσανε τα χερια οταν κραταω κοντρα στο ντεποζιτο στο φρεναρισμα και τα γονατα επισης, αλλα κλαιν. δε θα το επιδιωξω, αλλα το ξανακανω ευκολα με οδηγο που εμπιστευομαι.
σε ονοφ, σπορ τουρινγκ κτλ, μπορω να ειμαι πανω ολη μερα χωρις προβλημα, δεν καταλαβαινω τιποτα.

τζουμερκα με ςς πηγα προσφατα, οδηγος ομως. δεν ξαναπαω εκει με ςς, καμια αλλη φορα δεν κουραστηκα τοσο πολυ:)