PDA

View Full Version : προβλημα, η κοπελα μου δεν θελει να ανεβει στη μηχανη.

Σελίδες : [1] 2 3

manko973
28/08/2016, 14:29
Καλημερα στους φιλους συντροχους.
Πριν λιγο καιρο αλλαξα κατηγορια και απο σκουτερ (honda sh150) πηρα το suzuki gsf650 bandit s.
Ετσι κατα καποιο τροπο εκπληρωσα το ονειρο και την λαχταρα που ειχα να εχω επιτελους μια μηχανη τουρισμου !
Ομως την ιδια χαρα δεν συμμεριστηκε και η κοπελα μου που απο την αρχη δεν φαινοταν να εχει ενστασεις, ομως οταν την ειδε και επειτα μου ανακοινωσε οτι δεν ανεβαινει ουτε για βολτα σε αυτην.
Οπως καταλαβαινετε αυτο με στενοχωρησε και με πικρανε . Προσπαθω να μην την πιεσω πιστευοντας οτι σιγα σιγα θα θελησει να κανει εστω και μια μικρη βολτα.
Περασε κανεις σας κατι παρομοιο; Εχει καποιος καποια συμβουλη για να μου πει;:(:(:confused:

AristidisZ
28/08/2016, 14:30
Και δε χαίρεσαι ;

POLICE6
28/08/2016, 14:32
Στο σκούτερ ανέβαινε και στη μηχανή όχι???:confused:

Αν ανέβαινε.....άλλαξε....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
κοπέλα:look:

manko973
:) ενταξει, καποια στιγμη την θελεις την παρεουλα.

BLiTzER
ομως οταν την ειδε και επειτα μου ανακοινωσε οτι δεν ανεβαινει ουτε για βολτα σε αυτην.

Πολύ τυχερός. Απόλαυσέ το όσο κρατάει.

ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ
28/08/2016, 14:33
καλως ηρθες. στην προηγουμενη ανεβενε?

AristidisZ
28/08/2016, 14:35
:) ενταξει, καποια στιγμη την θελεις την παρεουλα.

Παρεούλα με το αμάξι, με τα πόδια, το λεωφορείο και ότι άλλο θες εκτός από δίτροχο

Προσωπικά θεωρώ τρομακτική ευθύνη το δικάβαλο στη μηχανή, και προσπαθώ να το αποφεύγω όσο γίνεται, κυρίως αν μιλάμε για ταξίδια - βόλτες κλπ (ήτοι πολλά χιλιόμετρα)

Pan (dvs)
28/08/2016, 14:42
Φιλε μου εισαι πολυ τυχερος και δεν το ξερεις.
Απολαυσε την μηχανη σου και μην σε νοιαζει,συντομα θα σου βρουμε μια "δικα μας".

ΥΓ Εκτυπωσε το παραπανω μηνυμα και δειξτο της.Αν δεν ανεβει,δυσκολα τα πραγματα.:D

Leon67
28/08/2016, 14:43
Πολύ καλύτερα από το να έρχεται και να σου σπάει τα νεύρα. Απλά μην ενδώσεις δε πιέσεις ακόμα και αν είναι τύπου Λυσιστράτης.... Άλλο η σχέση σας άλλο ο χρόνος που αφιερώνεις σε κάτι άψυχο πες της. Εσύ πας για ψώνια με τοις φιλες της;

manko973
28/08/2016, 14:48
καλως ηρθες. στην προηγουμενη ανεβενε?

ναι ανεβαινε. Πηγαμε και Σαμοθρακη (απο Ξανθη) με το σκουτερ!

sahara
28/08/2016, 14:49
Φορτωνεις και φευγεις μονοκαβαλος...
Και κανετε γουτσου γουτσου οταν γυρισεις...

bulmont
28/08/2016, 14:49
Να κοιτάξεις τι κάνει όταν εσύ οδηγάς.

Μην αρχίσεις σε λίγους μήνες και ρωτάς ''γιατί δεν μου μπαίνει το κράνος'';;;;;;

Ζεύκας
28/08/2016, 14:54
Πριν λιγο καιρο αλλαξα κατηγορια και απο σκουτερ (honda sh150) πηρα το suzuki gsf650 bandit s.
Ετσι κατα καποιο τροπο εκπληρωσα το ονειρο και την λαχταρα που ειχα να εχω επιτελους μια μηχανη τουρισμου !
Ομως την ιδια χαρα δεν συμμεριστηκε και η κοπελα μου που απο την αρχη δεν φαινοταν να εχει ενστασεις, ομως οταν την ειδε και επειτα μου ανακοινωσε οτι δεν ανεβαινει ουτε για βολτα σε αυτην.
Οπως καταλαβαινετε αυτο με στενοχωρησε και με πικρανε . Προσπαθω να μην την πιεσω πιστευοντας οτι σιγα σιγα θα θελησει να κανει εστω και μια μικρη βολτα.
Περασε κανεις σας κατι παρομοιο; Εχει καποιος καποια συμβουλη για να μου πει;:(:(:confused:

οκ και; γιατί θες με το ζόρι να σε ακολουθεί η κοπέλα σου;

άμα δεν της αρέσει ας σεβαστεί ο ένας τα (δεν) θέλω του άλλου.

Ζεύκας
28/08/2016, 14:56
Φιλε μου εισαι πολυ τυχερος και δεν το ξερεις.
Απολαυσε την μηχανη σου και μην σε νοιαζει,συντομα θα σου βρουμε μια "δικα μας".

11 χρόνια που είμαι εδώ μέσα, το πιο θηλυκό που ξέρω είναι ο Βάντας :rolleyes:

ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ
28/08/2016, 14:59
Όπα βρε παλικάρια. Δεν βλέπω πουθενά Ζόρι απ την στιγμή που στην προηγουμένη ανεβενε.
2 πράγματα μπορεί να συμβαίνουν. Η σου λέει με των τρόπο της γάμο οικογένεια αμάξι – η έχει άσχημη εμπειρία από μεγάλες μότο. Αν έχετε καλή σχέση ψάξε το.

Bob_o_mastoras
28/08/2016, 15:09
Tωρα που πλησιαζουν οι γιορτες παλιας πολης και θα ειναι "κομματια" ολος ο κοσμος ειναι ευκαιρια να βρεις μια αλλη..!!! :lol:

devil's animal
28/08/2016, 15:11
αλλαξε κοπελα...
επ'ουδενι μην θυσιασεις ουτε εκατοστο απο τα θελω τα δικα σου...

POLICE6
28/08/2016, 15:20
Αν πάλι ξέρεις καμιά κολλητή φίλη της αρκετά καλά φρόντισε να την κάνεις μια βόλτα με τη μηχανή...problem solved.Δουλεύει αποδεδειγμένα:smokin:
Αα...και καλώς ήρθες
:beer:

Bob_o_mastoras
28/08/2016, 15:25
Αν πάλι ξέρεις καμιά κολλητή φίλη της αρκετά καλά φρόντισε να την κάνεις μια βόλτα με τη μηχανή...problem solved.Δουλεύει αποδεδειγμένα:smokin:
Αα...και καλώς ήρθες
:beer:

:hmm:

Σατανικο!!! :evil:

:a013:

manko973
28/08/2016, 15:30
Νομιζω οτι ειναι νωρις ακομη. Αισθανεται ανασφαλεια γιατι ειναι γενικα φοβιτσιαρα. Πιστευω οτι σιγα σιγα θα αλλαξει αποψη. Παντως αυτο με την φιλη, καλο. Σατανικο οντως!

manko973
28/08/2016, 15:31
Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας. :):)

teogtp
28/08/2016, 15:33
Τι φοβηθηκε;
Τον όγκο της μηχανής;

rockobok
28/08/2016, 15:36
Θα ανεβεί μη φοβασε. Η γυναίκα μου όταν γνωριστήκαμε δεν ήθελε να ανεβεί στο μηχανάκι να πάμε στο Δασκαλειο από την Αθήνα γιατί ήταν λέει μεγάλο ταξίδι και φοβόταν. Το επόμενο καλοκαίρι κάναμε 1500 χιλιόμετρα στην Κρήτη το την άνοιξη πήγαμε Ιταλία Σλοβενία και το μεθεπόμενο καλοκαίρι Ιταλία Ελβετία Γαλλία. (Μετά κάναμε παιδί και τέρμα τα εξωτερικά!)

manko973
28/08/2016, 15:39
μαλλον ναι.

manko973
28/08/2016, 15:40
Θα ανεβεί μη φοβασε. Η γυναίκα μου όταν γνωριστήκαμε δεν ήθελε να ανεβεί στο μηχανάκι να πάμε στο Δασκαλειο από την Αθήνα γιατί ήταν λέει μεγάλο ταξίδι και φοβόταν. Το επόμενο καλοκαίρι κάναμε 1500 χιλιόμετρα στην Κρήτη το την άνοιξη πήγαμε Ιταλία Σλοβενία και το μεθεπόμενο καλοκαίρι Ιταλία Ελβετία Γαλλία. (Μετά κάναμε παιδί και τέρμα τα εξωτερικά!)

κατι τετοιο ονειρευομαι και εγω, μακαρι.

Nostradamus
28/08/2016, 15:47
11 χρόνια που είμαι εδώ μέσα, το πιο θηλυκό που ξέρω είναι ο Βάντας :rolleyes:

Ναι καλά... Ο βαντας έχει πιο μεγάλα παπακια από τους περισσοτερους εδώ μέσα πιστεύω.. :): ) :)

manko973
28/08/2016, 16:09
Ναι καλά... Ο βαντας έχει πιο μεγάλα παπακια από τους περισσοτερους εδώ μέσα πιστεύω.. :): ) :)

ποιος ειναι ο βαντας;
:rolleyes:

7Tolis
28/08/2016, 16:14
Φίλε επειδή αυτή είναι μια μάχη που δε πρέπει να χάσεις. Μη κάνεις πίσω. Άμα δε θέλει να ανέβει, πρόβλημα της.

Ο Βάντας είναι ιδέα, δε μεταφράζεται ακριβώς.

skylaros
28/08/2016, 16:25
Πόσο χρονών είσαι εσύ, πόσο η κοπέλα σου και πόσο καιρό είσαστε μαζί ;

Black Diamond
28/08/2016, 16:30
Θα σεβαστεις την επιθυμια της και εκεινη την δικη σου για τις βολτες σου. Συντομα θα καταλαβεις ποσο θα ευχαριστιεσαι την μηχανη σου χωρις δικαβαλο και μαλιστα το συγκεκριμενο δικαβαλο. Εχει δικαιωμα να μην θελει/φοβαται και συ να βρισκεις χρονο για την μηχανη σου και τα θελω σου. Μακαρι να ακολουθησει στο μελλον. Φιλικα

κβ7
28/08/2016, 16:30
φιλος εισαι λιγακι εγωιστης...εμ πηρες αυτο που θες εμ θες και να το θελει κι εκεινη αυτο που γουσταρεις...την ρωτησες πριν το αγορασεις; η μηχανη ειναι για παρτι σου ..αλλο πραμα η σχεση ....ξεχωρο....δεν εννοειται οτι παν μαζι. ειναι λαθος να διαλεξεις η να την βαλεις να διαλεξει. μπορεις και να χαρεις την μηχανη σου και την κοπελα σου απλα οχι μαζι.

toyar
28/08/2016, 16:36
μεχρι μουστακι θα σε βαλει να ξυρισεις...............:(

thunder ace
28/08/2016, 16:43
Εμ ρε φιλε και συ....απο honda πηγες σε suzuki....τι ηθελες να γινει;ποσο να ξεπεσει το κοριτσι;εχει και μια περηφανια.

vaska
28/08/2016, 17:00
Φίλε επειδή αυτή είναι μια μάχη που δε πρέπει να χάσεις. Μη κάνεις πίσω. Άμα δε θέλει να ανέβει, πρόβλημα της.

Ο Βάντας είναι ιδέα, δε μεταφράζεται ακριβώς.

Νταξ, απλά και μόνο γι' αυτό που έγραψες ..... :a012:

Δεινόσαυρος
28/08/2016, 17:05
Νομιζω οτι ειναι νωρις ακομη. Αισθανεται ανασφαλεια γιατι ειναι γενικα φοβιτσιαρα. Πιστευω οτι σιγα σιγα θα αλλαξει αποψη. Παντως αυτο με την φιλη, καλο. Σατανικο οντως!

Aν το μόνο που φοβάται είναι τον μεγαλύτερο όγκο της μηχανής, την περισσότερη δύναμη, κλπ, εξήγησε της (κατα προτίμηση όσο πιο "επιστημονικά" μπορείς) οτι είναι πολλές φορές πιο ασφαλής η μηχανή, λόγω καλύτερου ελέγχου, καλύτερων φρένων λαστιχων κλπ, δυνατότητας να ξεφύγεις πιο εύκολα από κινδύνους, κλπ. Αν σε ακούσει προσεκτικά, όλα καλά. Αλλιώς μπορεί να παίζει και αυτό που είπε ο φίλος, δλδ οτι προσβλέπει γάμο, αμάξι, οικογένεια.

vaska
28/08/2016, 17:08
Και δε χαίρεσαι ;

Στο σκούτερ ανέβαινε και στη μηχανή όχι???:confused:

Αν ανέβαινε.....άλλαξε....
.
.
.
κοπέλα:look:

Πολύ τυχερός. Απόλαυσέ το όσο κρατάει.

αλλαξε κοπελα...

ότι σου είπαν, αν δεν θέλει και τσινάει, άλλαξε γυναίκα

Η μοτο είναι κ@υλα, αγχολυτικό, γούστο, φάρμακο και πολλά άλλα, η γυναίκα είναι μόνιμο πρόβλημα.

364796

nikma
28/08/2016, 17:21
ποιος ειναι ο βαντας;
:rolleyes:

Φίλε αν και δε σου κρύβω ότι με προβλημάτισε το ξαφνικό ενδιαφέρον σου για το βαντα...θα σου συστήσω το γιατρό του φόρουμ Ευριπίδη στο όνομα μήπως σου δώσω κάποια ιδέα για να ανέβει το μωρό στο μοτόρι. :)
Μωρό είναι έτσι;

irinia
28/08/2016, 17:25
αλλαξε κοπελα...

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕΣ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Στον τρόπο ζωής των νέων σήμερα.
Αυτό που ανέφερες, το ΕΓΩ,
είναι ο σημαντικότερος λόγος
που σήμερα στους 3 γάμους οι 2 ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ..!!
Δεν είναι έτσι κούκλε,οι σχέσεις των ανθρώπων πρέπει
να βασίζονται στον ΑΛΛΗΛΟΣΕΒΑΣΜΟ,ούτε στον τσαμπουκά,
ούτε βέβαια και στην καταπίεση.
Πράγματα που σήμερα όταν τα εκφράσεις εισπράττεις
μόνο ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ,αυτό που πιθανόν θα σχηματίστηκε
στο πρόσωπο σου.
Προφανώς το παλικαράκι για να μας παραθέσει το πρόβλημα του
αγαπάει ΠΡΩΤΑ το κορίτσι του και μετά όλα τα υπόλοιπα..!!
Και δυστυχώς οι απαντήσεις που του δίνετε κάποιοι
είναι ΤΡΑΓΙΚΕΣ...!!!

ΥΓ. Φίλε μου,προς εσένα απευθύνομαι που εξέφρασες τον προβληματισμό.
Είμαι σίγουρος πως αν αγαπάς το κορίτσι θα βρεις τη χρυσή τομή και τη λύση.
Είναι ένα θέμα πολύ προσωπικό που όλοι εμείς εδώ μέσα εκτός από το να σε
ειρωνευτούμε και να πετάξουμε τη μαλακία μας,τίποτε παραπάνω δεν
μπορούμε να σου προσφέρουμε....

RaGe_Raptor
28/08/2016, 17:35
Tωρα που πλησιαζουν οι γιορτες παλιας πολης και θα ειναι "κομματια" ολος ο κοσμος ειναι ευκαιρια να βρεις μια αλλη..!!! :lol:

ΣΔΟΕ ... Τέρμα τα σουβλάκια

Bob_o_mastoras
28/08/2016, 17:44
ΣΔΟΕ ... Τέρμα τα σουβλάκια

Aααχ, τιποτα δεν θα αφησουν ορθιο σε αυτη τη χωρα... :(

thunder ace
28/08/2016, 17:52

στο πρόσωπο σου.
είναι ΤΡΑΓΙΚΕΣ...!!!

μηπως μπερδευεις τον υγιη χαβαλε με την ειρωνια;
Και για να μαθαινεις και 5 πραγματα (ποτε δεν ειναι αργα)ο νεος που κανει την ερωτηση,ξερει ΑΠΟ ΠΡΙΝ την λυση στο προβλημα του.Δεν θα την βρει εδω μεσα.
Φιλικα.

Bob_o_mastoras
28/08/2016, 18:01
Φιλε κατσε θα ανοιξουν και τα πανεπηστιμια σε λιγο, θα γυρισουν και οι φοιτητριες... Άπλα θα εισαι, πασαμ (που λετε και 'σεις).
Ασε τον Τερενς να λεει... :lol:

SONone
28/08/2016, 18:03
κλασικό παράδειγμα γυναικας που νομιζει οτι επειδή βλεπει ενα σκουτερ οτι ειναι μικρο ειναι και πιο ασφαλες.
απο πειρας σου λεω οτι με την κουβεντα δεν θα βγαλεις ακρη. οτι και να της πεις να την πείσεις θα μείνει κολημενη στην αρχική ιδεα της οτι το σκουτερ ηταν πιο ασφαλες. οποτε μην της πεις προσπαθήσεις καν , πες μονο μια φορα ετσι για τα πρακτικά οτι ολα ειναι στο μυαλο της και υπαρχουν στοιχεία που αποδεικνύουν οτι η μηχανη σου ειναι πιο ασφαλης απο το SH και αστο. απολαυσε εσυ τις βολτες σου και αν ποτε νιωσει οκ και ανεβει πας σαν να ησουν με το σκουτερ. ωστόσο χωρις να της λες τπτ βαλε να βλέπεις τουμπες στο youtube με σκουτερ και αστην να σε δει.

αν δεν το καταλαβει ποτε μην μασας δεν θα εισαι ο πρωτος ουτε ο τελευταίος με χαζη γυναικα, την αγαπας για αλλα πραγματα και οχι για τις αποψεις της στις μηχανες.

αν παλι δεν το αντέχεις μπορείς ειτε να καταπιεστείς εσυ και να εισαι μια ζωη δυστυχισμένος γιατι ετσι σου επεβαλε ενας αλλος ανθρωπος ή να την χωρισεις..

υ.γ. να φανταστω στο σκουτερ οταν ανεβενατε ειχατε εξοπλισμό?

Ζεύκας
28/08/2016, 18:14

στο πρόσωπο σου.
είναι ΤΡΑΓΙΚΕΣ...!!!

Και ναι, ήρθε η στιγμή που θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Τέρενς... :a10:

Μιλάμε ο μισογυνισμός έχει βαρέσει κόκκινα εδώ μέσα.

Υποβαθμίζουμε τις γυναίκες στις αντροπαρέες αλλά όταν γυρνάμε σπίτι το κεφάλι κάτω και η ουρά στα σκέλια

bulmont
28/08/2016, 18:21
Υποβαθμίζουμε τις γυναίκες στις αντροπαρέες αλλά όταν γυρνάμε σπίτι το κεφάλι κάτω και η ουρά στα σκέλια

Eiναι βαριά η παντόφλα ρε φίλε........................

RaGe_Raptor
28/08/2016, 18:29
Φιλε κατσε θα ανοιξουν και τα πανεπηστιμια σε λιγο, θα γυρισουν και οι φοιτητριες... Άπλα θα εισαι, πασαμ (που λετε και 'σεις).
Ασε τον Τερενς να λεει... :lol:

Πασά'μ , ΖΩΑΡΑ!!! και φωτό από καφέ στην παραλία :facepalm
(Αφού ξέρεις τόσα για την Ξάνθη θα ξέρεις και την "παραλία" :D )

rockobok
28/08/2016, 18:39

https://youtu.be/AzQG38zhctk

irinia
28/08/2016, 18:44
μηπως μπερδευεις τον υγιη χαβαλε με την ειρωνια;
Και για να μαθαινεις και 5 πραγματα (ποτε δεν ειναι αργα)ο νεος που κανει την ερωτηση,ξερει ΑΠΟ ΠΡΙΝ την λυση στο προβλημα του.Δεν θα την βρει εδω μεσα.
Φιλικα.

ΥΓΙΗΣ ΧΑΒΑΛΕΣ...??

Όσο ζω μαθαίνω..!!
Απλά μια απορία,ποια είναι τα όρια και ποιος τα καθορίζει
και τα διαχωρίζει του υγιή από αυτά του..........
ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΟΥ ΧΑΒΑΛΕ...??
Θα συμφωνήσω στο σκέτο ΧΑΒΑΛΕ.......εκεί μάλιστα,αλλά μέχρι εκεί....!!!

υγ. Αντιθέτως με σένα πιστεύω ότι όταν κάποιος ρωτάει εδώ μέσα κάτι σαν αυτό που ρώτησε
3 λόγοι υπάρχουν..!!
Ή κάνει υγιή χαβαλέ,ή δεν έχει την κουλτούρα να μην επιζητήσει εδώ μέσα την απάντηση
διότι θα εισπράξει τον ΥΓΙΗ ΧΑΒΑΛΕ ΣΟΥ,ή πράγματι ψάχνει μια τρίτη άποψη στο
θέμα του και γελάστηκε ο άνθρωπος θεωρώντας ότι θα βοηθηθεί.Βέβαια βλέπω και φίλους
να δίνουν έντιμες απαντήσεις κατά τη γνώμη τους,όμως ο ΥΓΙΗΣ ΧΑΒΑΛΕΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ..!!

LogOutGoRide
28/08/2016, 18:44
Ευτυχώς που δεν ανεβαίνει φίλος.
Δεν πίεσα ποτέ (μα ποτέ) κάποιον να ανέβει στην μηχανή μου. Δικάβαλο δεν ανεβαίνω ούτε στον VR46. Δεν πίεσα ποτέ μα ποτέ κάποιον φίλο να πάμε για βόλτα, αν τον έβλεπα και δεν είχε πολύ όρεξη.
Αν έχεις φίλους με μηχανές, μια χαρά θα περάσεις. Ακόμη και μόνος σου. Ασε το κορίτσι στην άκρη στο θέμα μοτό.

On topic
Το είχαν παρακάνει με τις τιμές στα σουβλάκια. Τους έβαλαν χέρι έμαθα και περιμένω να δω τι θα γίνει τελικά.

basilis_k6
28/08/2016, 18:47
κοίτα ρε κατι προβληματα. παρε και σκουτερ! αλλοι παρακαλανε να τους αφήσει να έχουν ένα μηχανακι.

δεν ξέρω τι θα κάνεις αλλά μην προσπαθησεις ποτε να της αλλάξεις γνώμη. σιγα σιγά αν θέλει θα ανέβει. αν αρχισεις να της το φερνεις γλυκά θα ανέβει μόνο για σένα. μην το κάνεις

LogOutGoRide
28/08/2016, 18:49
Φαντάσου ότι εγώ με προσπάθεια έκοψα την μηχανή από την γυναίκα μου :lol:

Bob_o_mastoras
28/08/2016, 18:57
Πασά'μ , ΖΩΑΡΑ!!! και φωτό από καφέ στην παραλία :facepalm
(Αφού ξέρεις τόσα για την Ξάνθη θα ξέρεις και την "παραλία" :D )

Tην ξερω αλλα την αποφευγω!! :lol:

LogOutGoRide
28/08/2016, 18:58
Ωχ, φαντάρος XXVTΘΤ :lol:

Bob_o_mastoras
28/08/2016, 19:01
Τερενς, γυρισες δυναμικα και οι οπαδοι σου εχουμε εξτασιαστει!!!! :a23::a25::a30::panic:

devil's animal
28/08/2016, 19:04

στο πρόσωπο σου.
είναι ΤΡΑΓΙΚΕΣ...!!!

οκ, καντε εσεις αυτο που θελει η συμβια σας και ας μην το θελετε εσεις και οταν ερθει το πληρωμα του χρονου και δειτε οτι ουσιαστικα τα περισσοτερα τα κανετε ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ, ελατε να μου χτυπησετε την πορτα και να μου πειτε για τα χαμενα χρονια...

και δεν το λεω αποκλειστικα για εσας τους 2 που εκανα παραθεση...

αλλα το να ζεις με τα θελω του συντροφου σου ειναι η μεγαλυτερη ΜΑΛΑΚΙΑ του κοσμου...
καταπιεζεσαι και στο τελος ξεσπας και δεν ξερεις που θα βγει ολο αυτο..ή δεν ξεσπας και ζεις μια ζωη δυστυχισμενος επειδη η γυναικα ηθελε παιδια, οικογενεια, αυτοκινητο και απο το πεζοδρομιο μην χτυπησουμε...:rolleyes:

ξαναλεω: ουτε εκατοστο!! γιατι τωρα μπορει..αν παντρευτει και κανει παιδια και μπει στο λουκι θα ειναι σαφως πιο δυσκολο...
:wave2:

Ζεύκας
28/08/2016, 19:06
ας σεβαστεί ο ένας τα (δεν) θέλω του άλλου.

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

bulmont
28/08/2016, 19:07
... εξτασιαστει!!!!

.....κι' εμείς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

irinia
28/08/2016, 19:12
οκ, καντε εσεις αυτο που θελει η συμβια σας και ας μην το θελετε εσεις και οταν ερθει το πληρωμα του χρονου και δειτε οτι ουσιαστικα τα περισσοτερα τα κανετε ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ, ελατε να μου χτυπησετε την πορτα και να μου πειτε για τα χαμενα χρονια...

και δεν το λεω αποκλειστικα για εσας τους 2 που εκανα παραθεση...

αλλα το να ζεις με τα θελω του συντροφου σου ειναι η μεγαλυτερη ΜΑΛΑΚΙΑ του κοσμου...
καταπιεζεσαι και στο τελος ξεσπας και δεν ξερεις που θα βγει ολο αυτο..ή δεν ξεσπας και ζεις μια ζωη δυστυχισμενος επειδη η γυναικα ηθελε παιδια, οικογενεια, αυτοκινητο και απο το πεζοδρομιο μην χτυπησουμε...:rolleyes:

ξαναλεω: ουτε εκατοστο!! γιατι τωρα μπορει..αν παντρευτει και κανει παιδια και μπει στο λουκι θα ειναι σαφως πιο δυσκολο...
:wave2:

ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΟΥ..??

Απλά...........ΚΡΙΜΑ

Coyote.V
28/08/2016, 19:15
Εμένα κάποτε, κάποια, μου κράταγε μούτρα που πήρα δίπορτο αυτοκίνητο... αυτό δεν το κατάλαβα μέχρι που μετά από νεύρα και καβγάδες μου αμόλησε το εξής:

Καλά, το παιδί θα το βάζεις εσύ πίσω στο καθισματάκι και θα το δένεις... :rolleyes:

annoula1981
28/08/2016, 19:22
Να πάρει και μια γυναικα το λόγο εδω μέσα;
Αν δεν θέλει μην την ζορίσεις να ανέβει. Καλύτερα μόνος σου παρά με ενα συνεπιβάτη που θα φοβάται, θα σε αγχώνει και γενικά θα σου βγάλει ξινη την βόλτα.
Δεν ξέρω τις απόψεις σου περι εξοπλισμού αλλά ξεκίνα με αυτό.
Αγόρασε κατι γιαυτήν. Ένα κρανος γυναικείο ίσως....
Εξήγησε της οτι η μηχανη είναι το γούστο σου αλλα εκείνη είναι η αγάπη σου. Και τις θες και τις δυο.
Αν παρόλα αυτά είναι ανένδοτη και εσυ απο την άλλη αντέχεις τη μουρμούρα κάνε το τεστ με την κολλητή της (να σημειώσω η κολλητή να είναι τούμπανο παρακαλω)
Αν όλα τα παραπάνω αποτύχουν η ψυχολόγα είναι εδω!! :p

edit: Bob εγραψες πάλι παλικάρι μου! :beer:

basilis_k6
28/08/2016, 19:26
αν τελικα δεν αντέξεις και θέλεις να φυγει μονη της βαλε ενα φιλο σου να παρει τυχαια τηλεφωνο στο σπιτι και να πει: ωραια μηχανη πηρατε, σας ειδα απο μακρια που περνουσατε ενω παρκαρα αλλα δεν με ακουσατε.

manko973
28/08/2016, 19:38
Μαλλον αφησα καποια πραγματα αδιευκρινοστα και παρεκτραπηκε για λιγο η συζητηση.
Πρωτον και κυριοτερο, ειμαι 43 χρονων και οχι 25. Εχω μια σοβαρη σχεση πολλων χρονων . Απο γαμο περασα και εφυγα οποτε δεν με προβληματιζει και ουτε εχω σκοπο να αμπω στο λουκι ξανα.
Την κοπελα μου την αγαπω και τη σεβομαι και ο λογος που ρωτησα αυτην την ερωτηση ηταν για να ακουσω κατι , καποια συμβουλη απο καποιο φιλο εδω που ειχε παρομοιο θεμα και το ελυσε με τον χ τροπο.
Τα σχολια του τυπου , βρες αλλη, τα παιρνω σαν χαβαλε φυσικα και δεν με θιγει κανενα παλικαρι, οποια οποψη και να εχει. Κουβεντα κανουμε.
Ευχαριστω πολυ ολους για τις απαντησεις.
Ειναι οντως ψυχοχαλαρωτικη η βολτα με την μηχανη.
Θα χαρω πολυ να την απολαυσω μαζι της.

bulmont
28/08/2016, 19:43
Τα καλύτερα μας τα φύλαγες γιά το τέλος........................

lykourgi
28/08/2016, 19:45
Και τις θες και τις δυο.
Αυτό πρόσεξε πότε θα το "σερβίρεις".
Μετά τη βόλτα με την φίλη της, μπορεί να γίνει παρεξήγηση ....................

amyroukai
28/08/2016, 19:46
φίλτατε το ΜΟΝΟ που μπορείς να κάνεις είναι να είσαι ειλικρινής. Με ηρεμία, της λες ότι είπες και εδώ πάνω. ΕΓΩ θέλω αυτό. Σ'αγαπώ, σέβομαι τον φόβο σου, πάρε τον χρόνο σου να το σκεφτείς αλλά δεν θα ήθελα να μου το αλλάξεις "γιατί έτσι". Αν δεν έχει άχυρα στο κεφάλι της και με δεδομένο ότι στο σκούτερ δεν είχε κανένα πρόβλημα (φαντάζομαι) να καβαλήσει με όποιον προορισμό, θα αλλάξει γνώμη. Λογικά, αν δεν κάνεις μαλακιούλες την/τις πρώτες φορές που θα ανέβει, θα καταλάβει ότι δεν έχει να φοβάται τίποτα παραπάνω σε σχέση με το σκούτερ.

Αν δεν αλλάξει γνώμη είτε συνηθίζεις την μοναξιά είτε τρως την ξενέρα του να γυρίσεις σε σκούτερ. Μέσες λύσεις και "κόλπα" δεν υπάρχουν. Τα "κόλπα" είναι για να μαθαίνουν τα ζώα, όχι οι άνθρωποι.

Bob_o_mastoras
28/08/2016, 19:47
Εννοειται πως κανουμε χαβαλε!! :beer:
Αλλωστε, λιγο ή πολυ, ολοι μας (ελπιζω) αντιλαμβανομαστε οτι το σημαντικοτερο στη ζωη μας ειναι οι ανθρωποι. Ειτε συντροφοι, ειτε φιλοι, ειτε οικογενεια, αντε ισως και οι συγγενεις (αν δεν ειναι τερμα μ@λακες.. :lol:).

Τωρα, καλο θα ηταν με καποιο τροπο να την κανεις να σου εξηγησει με ειληκρινια τους λογους που δεν θελει να ανεβει.
Και απο εκει και περα, αν ειναι θεμα φοβου, οφειλεις να την πεισεις οτι μια μηχανη σαν το bandit ειναι απειρως ασφαλεστερη απο οποιοδηποτε scooter και το οτι μπορει να τρεξει παραπανω δεν σημαινει οτι θα το κανεις κιολας.

Που να αγοραζες και κανενα supesport δηλαδη.. :lol:

amyroukai
28/08/2016, 19:50
Εννοειται πως κανουμε χαβαλε!! :beer:

α σου εξηγησει με ειληκρινια τους λογους που δεν θελει να ανεβει.

ευτυχώς που είπες το πρώτο και δικαιολογείται το δεύτερο.

Bob_o_mastoras
28/08/2016, 19:53
ευτυχώς που είπες το πρώτο και δικαιολογείται το δεύτερο.

Μπαρδον..;;;

amyroukai
28/08/2016, 20:06
Μπαρδον..;;;

γυναίκα. να σου πει "με ειλικρίνεια". Αλήθεια; καλά, ξέρω, η δική σου πάντα την λέει, μπράβο σας και πάντα μαζί να είστε κλπ απαραίτητες συμβατικές πολιτικώς ορθές ευγένειες.

όχι ότι δεν γελάω με τις δικές μας μαλακίες (και είναι πραγματικά ατέλειωτες και έχει τόση πλάκα να παρακολουθείς το ψέμα πως πετάγεται στ' αγοράκια από τα πιο απλά ως τα πιο σοβαρά και πως το μαύρο γίνεται ότι άλλο χρώμα βολέψει ας πούμε) αλλά τώρα μιλάμε για ΓΥΝΑΙΚΕΣ.

Ο χειρισμός είναι στο αίμα τους.

Η "αλήθεια" ΜΠΟΡΕΙ και να ειπωθεί, ΜΟΝΟ αν συμφέρει. Αλλά ακόμα και αυτό δύσκολο γιατί λέγοντάς την χάνεις, σε κανέναν δεν αρέσει να την ακούει. Οπότε κατά κανόνα θα πουν μιά μαλακία και αυτές, ότι πιστεύουν ότι πρέπει να ειπωθεί.

Coyote.V
28/08/2016, 20:14
Στην προηγούμενη σελίδα άφησα ένα δείγμα για αυτό που συζητάτε... φτάσαμε σε τσακωμό μέχρι να μου πει αυτό που σκεφτόταν.
Το θέμα είναι να καταλάβεις ακριβώς τι πρόβλημα έχει, συνήθως δεν το λένε αμέσως, αλλά το λένε. Αρκεί όταν το πουν να το εντοπίσεις και να μην το αφήσεις να περάσει χωρίς να το συζητήσεις.

annoula1981
28/08/2016, 20:15
Ναι μονο που επειδή εδω δεν μιλαμε γενικα για γυναίκες -γυναικειο ψυχισμό-( που τα μαυρα μας τα χάλια εχουμε αλλα τεσπα..) αλλά για τη γυναικα του συγκεκριμένου χριστιανού που έχει ενα bandit και το κοιταει γιατι θέλει βολτα με την παρεα της, να πω οτι σιγουρα ξερει τα κουμπια της. Να την ρωτήσει τι ακριβως φοβαται;
Τον ιδιο σαν οδηγό; Τη μηχανη λόγω όγκου; Την ταχύτητα; Ειναι κλειστοφοβική με τον εξοπλισμό;
Πάντως απαντήσεις του στιλ "εγω στο δηλώνω δεν ανεβαίνω" ή "γιατι έτσι" πρεπει να συνοδεύονται και απο μια σοβαρή δικαιολογία..

Coyote.V
28/08/2016, 20:17
Κάποτε μια μου το είχε πει στα ίσια...

«Ο πατέρας μου καταλάβαινε αμέσως αυτό που ήθελα»

Καταλάβατε; :)

MG-KTiNoS
28/08/2016, 20:22

ναΙ... Βρες άλλη που να γουστάρει...
Αυτή δε γκάνει θέλει να σε βάλει στο βρακί της

SONone
28/08/2016, 20:23
....
Εξήγησε της οτι η μηχανη είναι το γούστο σου αλλα εκείνη είναι η αγάπη σου. Και τις θες και τις δυο.
......

αν χρειάζεται να εξηγήσουμε πως ενα υλικό αγαθό όντως ειναι κατώτερο απο με εναν άνθρωπο πάμε χαμένοι σαν ανθρώπινο είδος.

bros 650
28/08/2016, 20:24
Εγω θα προτιμουσα προσωπικα να παρεσερνα την γυναικα μου να ξεκινησει να οδηγαει και αυτη μηχανη.Αυτον τον καιρο προσπαθω να την πισω να παρουμε ενα σκουτερ για να πηγαινει στην δουλεια.Αν το καταφερω μετα λογικα θα της αρεσει αυτο που προσφερει η αισθηση οδηγησης μια μοτο.Μετα ανεβενουμε κατηγορια παιρνει και αυτη μηχανη και κανουμε βολτες μαζι.Ετσι και το δικαβαλο αποφευγω που ειναι δυσκολο και αυτη θα αισθανεται πιο ασφαλης γιατι αυτη θα οδηγει την δικια της μηχανη και θα εχει αυτη τον ελενγχο πως και ποσο τρεχει.
Εννοηται οτι βολτα 2 μηχανες και περισσοτερες ειναι πολυ καλη φαση και θα γουσταρω και γω και αυτη.Τωρα σε περιπτωση που δεν την πεισω να παρουμε σκουτερ ή αν παρουμε και τελικα δεν της αρεσει η ολη φαση τοτε βλεποντας και κανοντας.;)

RaGe_Raptor
28/08/2016, 20:26

άντε και μια σοβαρή (απάντηση):

να την "εξαναγκάσεις" να ανέβει. να την πείσεις ότι μόλις ανέβει θα αλλάξει άποψη.δεν πήρες δα και κανένα ss!!!!αρχοντοσελάρα έχει το bandit.

amyroukai
28/08/2016, 20:29
Πάντως απαντήσεις του στιλ "εγω στο δηλώνω δεν ανεβαίνω" ή "γιατι έτσι" πρεπει να συνοδεύονται και απο μια σοβαρή δικαιολογία..

Βρε μαναράκιμ, όλο τον Ιαβέρη (τον μυτόγκα τον δικό μας, όχι τον λογοτεχνικό) μπορεί να του απαγγείλει σαν "σοβαρή δικαιολογία". Την ΑΛΗΘΕΙΑ δεν θα την πει (εμ, καλά, κρατάω μιά πισινή για πολλούς ακόμα λόγους που δεν θα αναλύσουμε στο παρόν).

Καβαλούσε την μαλακία των 150 κυβικών και τώρα κάνει την δύσκολη. Η αλήθεια δεν είναι στην συνοδήγηση. Ούτε στους σεξ πίστολς, για να σας προλάβω τσι ετοιμόλογοι.

Α, μάνκο παιδί μου, αυτό το 973 λες να μην μας υποψίασε για το ηλικιακό σου... είστε και εσείς με τα πρωτότυπα κρυπτογραφικά νικνέιμς... :lol:

αν χρειάζεται να εξηγήσουμε πως ενα υλικό αγαθό όντως ειναι κατώτερο απο με εναν άνθρωπο πάμε χαμένοι σαν ανθρώπινο είδος.

υπάρχουν και οι υλισταί κύριος. αμ πως.

manko973
28/08/2016, 20:32
Βρε μαναράκιμ, όλο τον Ιαβέρη (τον μυτόγκα τον δικό μας, όχι τον λογοτεχνικό) μπορεί να του απαγγείλει σαν "σοβαρή δικαιολογία". Την ΑΛΗΘΕΙΑ δεν θα την πει (εμ, καλά, κρατάω μιά πισινή για πολλούς ακόμα λόγους που δεν θα αναλύσουμε στο παρόν).

Καβαλούσε την μαλακία των 150 κυβικών και τώρα κάνει την δύσκολη. Η αλήθεια δεν είναι στην συνοδήγηση. Ούτε στους σεξ πίστολς, για να σας προλάβω τσι ετοιμόλογοι.

Α, μάνκο παιδί μου, αυτό το 973 λες να μην μας υποψίασε για το ηλικιακό σου... είστε και εσείς με τα πρωτότυπα κρυπτογραφικά νικνέιμς... :lol:

υπάρχουν και οι υλισταί κύριος. αμ πως.

χαχαχα, μα δεν εκρυψα τα χρονακια μου. Αυτο το νικνειμ το χω απο τοτε που βγηκαν τα πισια ;-)

Coyote.V
28/08/2016, 20:34
Ρε φίλε, μήπως αντιδράει επειδή ξεφεύγεις από τα στερεότυπα ενός οικογενειάρχη;
Το έχεις τσεκάρει αυτό;

amyroukai
28/08/2016, 20:39
Ρε φίλε, μήπως αντιδράει επειδή ξεφεύγεις από τα στερεότυπα ενός οικογενειάρχη;
Το έχεις τσεκάρει αυτό;

ήθελα να το πω και τούτο αλλά θα μας πούνε φαλλοκράτες (περισσότερο). Γιατί ξόδεψε τα λεφτά (του) χωρίς να της το πει, σημάδι ανωριμότητας, θα του κάνω μουτράκια να τον στρώσω, δεν ανεβαίνω, εμπρός της γης οι Λυσιστράτες.

και άλλα παίζουν... Μπορεί ο φίλος μας τον γάμο να τον έχει ξεγράψει, εκείνη όμως; Δεν θα ντυθεί νυφούλα; Η γειτονιά θα λέει για πάντα "η κόρη της κυραποτέτοιας η ανύπαντρη, η ραφάτη, που όλες οι άλλες έγιναν νύφες και μάνες και εκείνη είναι μπουκάλα με τον σουζάκια"; :lol: που με τα λεφτά του μπαντιτ εγώ τραπέζωνα όλο το σόι στην δεξίωση;

(είπες μπορούμε να κάνουμε και λίγη σοβαρή πλάκα, το είπες)

MG-KTiNoS
28/08/2016, 20:39
άντε και μια σοβαρή (απάντηση):

να την "εξαναγκάσεις" να ανέβει. να την πείσεις ότι μόλις ανέβει θα αλλάξει άποψη.δεν πήρες δα και κανένα ss!!!!αρχοντοσελάρα έχει το bandit.

Εγώ θα του λεγα να πάρει κράνος γιατί θα τον σαπίσει στη μπαντοφλιά..... αυριο μεθαυριο....

Coyote.V
28/08/2016, 20:48
Γιατί να μας πουν φαλλοκράτες;
Εφόσον αυτό είναι ο φυσικός προορισμός του ανθρώπου. Το ίδιο πρόβλημα το έχω τραβήξει πολλές φορές και όχι με μια αλλά για διαφορετικό λόγο κάθε φορά. Το μυστικό ήταν ότι ξέφευγα από τα στερεότυπα με τον α, ή β τρόπο.
Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο τότε θα πρέπει να της γνωρίσει ανθρώπους με οικογένεια και μηχανή.
Σε αυτό το σημείο εμείς δεν μπορούμε να παρέμβουμε και να του πούμε τίποτα.. γίνεται πλέον προσωπικό το θέμα.

thunder ace
28/08/2016, 20:54
ΥΓΙΗΣ ΧΑΒΑΛΕΣ...??

Όσο ζω μαθαίνω..!!
Απλά μια απορία,ποια είναι τα όρια και ποιος τα καθορίζει
και τα διαχωρίζει του υγιή από αυτά του..........
ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΟΥ ΧΑΒΑΛΕ...??
Θα συμφωνήσω στο σκέτο ΧΑΒΑΛΕ.......εκεί μάλιστα,αλλά μέχρι εκεί....!!!

υγ. Αντιθέτως με σένα πιστεύω ότι όταν κάποιος ρωτάει εδώ μέσα κάτι σαν αυτό που ρώτησε
3 λόγοι υπάρχουν..!!
Ή κάνει υγιή χαβαλέ,ή δεν έχει την κουλτούρα να μην επιζητήσει εδώ μέσα την απάντηση
διότι θα εισπράξει τον ΥΓΙΗ ΧΑΒΑΛΕ ΣΟΥ,ή πράγματι ψάχνει μια τρίτη άποψη στο
θέμα του και γελάστηκε ο άνθρωπος θεωρώντας ότι θα βοηθηθεί.Βέβαια βλέπω και φίλους
να δίνουν έντιμες απαντήσεις κατά τη γνώμη τους,όμως ο ΥΓΙΗΣ ΧΑΒΑΛΕΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ..!!
Για να πω την αληθεια δεν πολυ-καταλαβα αυτα που αγραψες,αλλα δεν τρεχει και τιποτα.
Το να εχουμε αλλη(διαφορετικη) αντιληψη στο ιδιο θεμα ειναι θεμιτο ,οποτε ξανα δεν τρεχει τιποτα.
Και φυσικα καλο βραδυ ναχουμε.

amyroukai
28/08/2016, 20:57
Εφόσον αυτό είναι ο φυσικός προορισμός του ανθρώπου.

εδώ θα διαφωνήσω. ΔΕΝ είναι ο φυσικός προορισμός πιά, παρά μόνον σε ζώα και έντομα, όπως ήταν πάντα. Η Γη έχει τέτοιο πρόβλημα ανθρώπινου υπερπληθυσμού που διαλύεται για να μας συντηρήσει, πιο σωστά την διαλύουμε για να συντηρηθούμε (και για να κερδίζουν κάποιοι εξ ημών). Σε οποιαδήποτε άλλη φάση του ΦΥΣΙΚΟΥ κύκλου της ζωής, το κοπάδι των ανθρώπων θα είχε "αδυνατίσει" από μόνο του, για να ισορροπήσει σε βιώσιμα νούμερα.

Η κόμπλα της κοινωνίας είναι αυτό που δεν αλλάζει, ειδικά στην χώρα μας.

Και γνωρίζοντας κάποιους ανθρώπους αξιόλογους που έχουν επιλέξει να μην κάνουν παιδιά (και μερικούς διόλου αξιόλογους, οπότε δεν λέω πως όποιος δεν τεκνοποιεί είναι αυτόματα έτσι ή αλλιώς) δεν μπορώ να δεχτώ ότι είναι κάτι "αφύσικο" σε σχέση με άλλους ΜΟΝΟ λόγω αυτής της απόφασης.

Coyote.V
28/08/2016, 21:15
Μεγάλη κουβέντα πας να πιάσεις. Το ότι είμαστε νοήμων ζώα αυτό δεν αλλάζει κάτι, ζώα είμαστε .Ούτε έχουν όλοι την ίδια νοημοσύνη. Οι περισσότεροι λειτουργούν με το ένστικτο.

ionized
28/08/2016, 22:05
βαλε της να διαβασει ταξιδιωτικα απο εδω μεσα,δειξε της φωτο.
Κανε την να καταλαβαει οτι το μονο κοινο με το σκουτερ ειναι οι δυο τροχοι,Εκτος αν το εχει μαθει στο παρελθον με λαθος τροπο και δεν στο εχει πει
Δεν εχουν ολες οι γυναικες την στοφα του μοτοσυκλετιστη,καποιες δυσκολα αλλαζουν το αμαξι για μια σελα σε ενα ταξιδι,αλλες παλι αμα το μαθουν δεν λενε να κατεβουν :)
αμα ειναι ανενδοτη τοτε κανε την ξηγα σου.μηχανη μονος σου αμαξι μαζι.καποιες φορες δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα

harris_x
28/08/2016, 22:09
Είσαι τυχερός και δεν το ξέρεις ;)

Άσε την, αν είναι θα ανέβει αργότερα, η δικιά μου ανέβηκε στην αρχή δυο τρείς φορές και μετά σταμάτησε... Τζάμπα ο εξοπλισμός....

nikma
29/08/2016, 02:56
Πες της ότι άμα ανέβει στη μηχανή και πάτε μια μεγάλη βόλτα...θα την παντρευτείς ;P

spyrakos35
29/08/2016, 05:34
ρε φίλε δίκιο έχει η κοπέλα....

Bandit?

χαθηκε να πάρεις bmw?

toyar
29/08/2016, 06:30
6 σελιδες για να εξηγησουμε γιατι δεν ανεβαινει το κοριτσακι στη μηχανη;
το cosmopolitan ωχρια.........:p

vaska
29/08/2016, 06:53
Τελικά είναι πολλά τα προβλήματα που ταλανίζουν ετούτο τον δύστυχο κόσμο και τα περισσότερα βρίσκουν λύση στο moto.gr

εγώ πάλι έχω τις ενστάσεις μου γιατί και μηχανάκιας είμαι και οικογενειάρχης. Και σε ρωτάω εσένα που την αγαπάς την κοπελιά και την σέβεσαι, αύριο έρχεται ένα κουτσούβελο και η μεγαλύτερη (τες πα από τις μεγαλύτερες) λαχτάρες του πατέρα μηχανάκια είναι να μάθει τον γόνο του να οδηγεί και να έρθει κάποια στιγμή η ώρα να βγουν βόλτα μαζί. Τότε τι θα κάνεις που θα έχεις ανοίξει πόλεμε μέσα στο σπίτι σου?? Τότε που θα σου λέει: "Το δικό μου το παιδί δεν θα το βάλεις πάνω στην σκοτώστρα"???
Αν η άρνησή της είναι ειλικρινής και δεν είναι για να σου πει ότι χάλασες χρήμα για την κ@υλα σου χωρίς να την υπολογίσεις (άρα δεν σκέφτεσαι "εμείς" αλλά "εγώ" και μπλα μπλα μπλα), θα έχεις τεράστιο πρόβλημα σε όλο το φάσμα της κοινής σας ζωή και των δραστηριοτήτων σας !!

Σκέψου καλά πως θα το χειριστείς. Μόνο εσύ ξέρεις τι πρέπει να κάνεις, πόσο πρέπει να υποχωρήσεις και αν αξίζει τον κόπο. Κάθε περίπτωση είναι μοναδική.

duke200
29/08/2016, 06:59
μαλλον την πρωτη φορά που την ανεβασες τσιγγλησες και λίγο το γκαζάκι για να της δείξεις τι μηχανάρα πήρες και έτσι εκείνη αναπωλεί τις ημερες του αργου σκουτερ....
4 επιλογες:
1. πουλας τη μηχανη και ξαναπαιρνεις σκουτερ
2. Πουλας την κοπέλα και αγοράζεις άλλη.
3. Αγοραζεις και ένα σκουτερ.
4. Καβαλας τη μηχανη και η κοπέλα παιρνει ταξι.

teogtp
29/08/2016, 08:13

Bandit?

χαθηκε να πάρεις bmw?

Ή αλήθεια είναι αυτή. .....
Με bandit δεν γ@μησε κανείς .
Ρώτα και τον Γιαννιωτη. .......Όλο μόνος με κάτι μαντράχαλους βολτάρει. .....

:tooth:

Pan (dvs)
29/08/2016, 08:21

Bandit?

χαθηκε να πάρεις bmw?

Καταρχην δεν γεννηθηκε η γυναικα που θα αποριψει το bandit.

Aπο εκει και περα ο καθενας εχει του λογους του που δεν θελει να ανεβει.Αν καταλαβεις ποιος ακριβως ειναι ο λογος,μονο τοτε εχεις ελπιδες.Το γενικα και αοριστα δεν ανεβαινω,δεν λεει κατι.

Pan (dvs)
29/08/2016, 08:24
Ή αλήθεια είναι αυτή. .....
Με bandit δεν γ@μησε κανείς .
Ρώτα και τον Γιαννιωτη. .......Όλο μόνος με κάτι μαντράχαλους βολτάρει. .....

:tooth:

Εσενα αν καποια στιγμη πρεπει να σου δειξω την λιστα,θα βαλεις φωτια το χαρχαλο και θα παρακαλας για bandit.

Γιατι ρε χαμενε νομιζεις οτι παιρνω συνεχεια τα βουνα?Μου εχουνε πεσει τα νεφρα απο τις υπερωριες.Για να γλυτωσω απο τις λυσσαρες το κανω.

nikma
29/08/2016, 08:27
Ρε μπας κι είχατε συμφωνήσει να πάρετε αυτοκίνητο κι είχε τσοντάρει κι η έρμη κανένα ψηλό...κι εσύ αλήτη μηχανόβιε πήγες και τα έκανες μηχανάκι!
Ρε μπας και την καταπιέζεις μια ζωή κι ήρθε η ώρα να κάνει την επανάσταση της η κοπέλα

Αν δεν συμβαίνει κάτι από τα παραπάνω, δηλαδή να έχεις κάνει τη μαλακιούλα σου εσύ με κάποιο τρόπο, τότε φίλε φοβάμαι ότι έχεις μπλέξει με φοβερή ζηλιάρα από αυτές που ζηλεύουν και τον αέρα που αναπνέεις (γιατί δεν είναι αυτές)

Ακόμα κι έτσι υπάρχουν πράγματα (τεχνάσματα) που μπορείς να κάνεις για να δει τη μηχανή με συμπάθεια κι όχι σαν απειλή ότι θα σε χάσει. Πχ φρόντισε κάθε φορά που γυρνάς από βόλτα να κάνετε ένα έρωτα (πήδημα;) όλο τρέλα, που λέει το λαϊκό άσμα.
Επίσης θα μπορούσες να της προτείνεις να κάνετε σεξ πάνω στο μηχανάκι...Στν αρχή με σβηστή μηχανή, αργότερα με αναμμένη μηχανή και στο ρελαντί και αργότερα θα τη βάλεις και να μαρσάρει με αντίστοιχη δικιά σου αντίδραση.

Αν τώρα πιστεύεις ότι η άρνηση της να μην έρθει μαζί σε βόλτα είναι ένα συνηθισμένο καπρίτσιο τότε της τραβάς δυο χαστούκια συνοδευόμενα μετά μπινελικίων και της ξεκαθαρίζεις ότι αν δεν έρθει μαζί σου θα τη δέσεις πίσω από τη μηχανή και θα τη γυρίζεις έτσι γύρω γύρω όλο χωριό ;P Αυτό είναι το λεγόμενο σκίσιμο της γάτας

amyroukai
29/08/2016, 08:34
Να φανταστώ ότι η δικιά σου δεν ανεβαίνει γιατί την τσούζει από κάτΟΥ από το τόσο πήδημα που της ρίχνεις; Βρε γεμίσαμε ζωντανά βιάγκρα στο φόρουμ...

mariza
29/08/2016, 08:51
Και εσύ τώρα πιστεύεις οτι θα βρείς την λύση εδώ μέσα..... :bawl: :bawl: :bawl:
Αντί να περνάς την ώρα σου εδώ,κάτσε και πέρνα την με την κοπελια σου συζητώντας.
Ζήτα της να την πάς μια ωραία χαλαρή βόλτα,καθήστε και κάπου όμορφα για καφέ και θα είναι πιστεύω θέμα χρόνου να το δεί το όλο θέμα με άλλο μάτι.
Αν πάλι αρνηθεί ή δεχτεί να την πάς και δεν της αρέσει τότε λήγει το θέμα εκεί.
Δεν θα χρειαστεί ούτε να αλλάξεις κοπέλα,ούτε να δώσεις την μηχανη.
Απο την ώρα και την στιγμή που είστε καιρό μαζί και βλέπετε ο ένας τον άλλο σοβαρά,είμαι σίγουρη πώς θα υπάρξει κατανόηση απο την μεριά της αν θελήσεις να πάς μια βόλτα μόνος σου :beer:

p@nos
29/08/2016, 10:36
η αληθεια ειναι οτι οντως, τις περισσοτερες φορες μπορει το σκουτερ να ειναι πιο ασφαλες, λογω οδηγου, μιας και με τη μηχανη μπαινεις σε αλλο mood οδηγησης, ενω με το σκουτερ πας αργα τα ζωα μου αργα...

μπορει να φταις εσυ γι αυτο, δηλαδη να την ανεβασες πανω καμια φορα η παλιοτερα, να ψιλοχουφτωσες το γκαζι και να τρομαξε, και μη ξεχνατε, πισω φαινονται ολα πιο τρομακτικα...μπορει να το εχει κανει καποιος αλλος παλιοτερα κ να εχει χασει την εμπιστοσυνη της στο μεσο...

αφου ανεβαινε στο σκουτερ, αργα η γρηγορα θα ανεβει και στη μηχανη...καποια στιγμη θα στο ζητησει, μπορει να ειναι και για μια αποσταση 200μ το πολυ...οταν το κανει αυτο, ΜΗ πας γρηγορα, μη χουφτωσεις γκαζια φρενα οδηγα πιο αργα απο το σκκουτερ και καπου εκει θα συνειδητοποιησει τις αρετες της μηχανης (ρε αυτο ειναι ανετο, δε κοπαναει πισω, δε καταλαβαινω λακουβες κλπ)

αν δεν ειναι συνηθισμενη σε εξοπλισμο, μη της τα πρηξεις βαλε κρανος μπουφαν για να παμε στο περιπτερο....αστην να ανεβει με τους δικους της ορους οπως νιωθει εκεινη ανετα για να ξεκολλησει απο το κοκομπλοκο της μεγαλης μηχανης....μολις φυγει αυτο, θα ερθουν και οι βολτουλες, και οι εκδρομες και ολα...αλλα πρωτα πρεπει να ξεσκαλωσει το κεφαλι της...been there, done that...

γενικα καλο ειανι να μη πολυγουσταρειι τη μηχανη, δηλαδη να εχεις μια ελευθερια να φυγεις μονος σου, αλλα καλο ειναι να μην ειναι και σε πληρη αρνηση με αυτη....καποια στιγμη θα θες να πατε διακοπες ας πουμε, και το να πας με αμαξι μπορει να σου τη σπασει τελειως...

οποτε σιγα σιγα, αστη να καταλαβει μονη της και μη την πριζεις ουτε για να ανεβει, ουτε για το οτι ειναι πιο καλα, ουτε για το πως...

7Tolis
29/08/2016, 14:24
Εμένα άκου.
Αν ανέβει και όοοταν ανέβει,βγαίνεις εθνική.Χτυπάς μια 220 για ώρα.Σταματάς σε ερημιά κάπου μετά τη Μαλακάσα.Κατεβαίνει,σε βρίζει κάνει ράνει.Στην ερημιά όμως δεν έχει άλλη επιλογη απο το να ανέβει ξανά για να επιστρέψετε.Τοτε λοιπον τα 140-150 που θα πηγαίνεις θα της φανούν εύκολα και θα έχει αίσθημα ασφάλειας.
Works every time.
:a05: