View Full Version : Κινητο..... Τι;
Το πρόβλημα ήταν σημαντικό, δεν μιλάμε ούτε για ένα κουμπί ελαττωματικό ούτε για ηχείο που δεν δουλεύει. Το ευρύ κοινό δεν θα κάτσει να ασχοληθεί με το αν έκανε ανάκληση και αν αντικατέστησε όλες της συσκευές κλπ αλλα και μόνο που ακούστηκε μια τέτοια δυσλειτουργία προϊδεάζει αρνητικά τους καταναλωτές οι οποίοι παρεμπιπτόντως είναι όλο και περισσότεροι οι δυσαρεστημένοι πελάτες της σαμμυ.
θα μπορουσε να ελυνε μεσω software το προβλημα...και ουτε γατα ουτε ζημια...
θα μπορουσε να ελυνε μεσω software το προβλημα...και ουτε γατα ουτε ζημια...
Ή θα μπορούσε να τα δώσει στον στρατό. :tooth:
365412
Desperado
06/09/2016, 17:06
Καμία άποψη ρε παιδιά για το LG X screen?
http://www.skroutz.gr/s/8988217/LG-X-Screen-16GB.html#reviews
Έχετε να προτείνεται κάτι άλλο σε αυτή την κατηγορία τιμής και κάτω??
Πήρα προ 15 ημερών το p8 lite. Μια χαρά σπεκς για τα λεφτά του αλλά η διάρκεια της μπαταρίας του είναι το λιγότερο αστεία...
Χάθηκε ρε μαλλιά να άνοιγες αυτό το Φρεντ πριν δύο βδομάδες ??
το προηγουμενο huawei που ειχα, μετα από περιπου 5 πληρες κυκλους φορτισης αποφόρτισης ξεχνουσα να το φορτισω... περιμενω να δω και με το p8 αν θα είναι ετσι.. μεχρι στιγμης το εχω φορτισει 2 φορες, με τελευταια την κυριακη το βραδυ και αυτή τη στιγμη που γραφω είμαι στο 75%..
basilis_k6
06/09/2016, 20:20
το προηγουμενο huawei που ειχα, μετα από περιπου 5 πληρες κυκλους φορτισης αποφόρτισης ξεχνουσα να το φορτισω... περιμενω να δω και με το p8 αν θα είναι ετσι.. μεχρι στιγμης το εχω φορτισει 2 φορες, με τελευταια την κυριακη το βραδυ και αυτή τη στιγμη που γραφω είμαι στο 75%..
απο μπαταρια ειναι για κλαμματα. το πουλησα μονο γιαυτο το λόγο. Τωρα εσυ για να λες οτι το φορτισες κυριακη βραδυ και να γραφεις τριτη βραδυ με 75%.... Μάλλον δεν ηθελες τηλεφωνο. και με τα ελτα την εκανες τη δουλεια σου...:D
απο μπαταρια ειναι για κλαμματα. το πουλησα μονο γιαυτο το λόγο. Τωρα εσυ για να λες οτι το φορτισες κυριακη βραδυ και να γραφεις τριτη βραδυ με 75%.... Μάλλον δεν ηθελες τηλεφωνο. και με τα ελτα την εκανες τη δουλεια σου...:D ξερω γω ρε παλικαρε? εγω μια λογικη χρηση του κανω οσο και οταν χρειαζομαι, δεν είναι και προεκταση του χεριου μου, ουτε ασχολουμαι συνεχως μαζι του..
basilis_k6
06/09/2016, 21:02
ξερω γω ρε παλικαρε? εγω μια λογικη χρηση του κανω οσο και οταν χρειαζομαι, δεν είναι και προεκταση του χεριου μου, ουτε ασχολουμαι συνεχως μαζι του..
data δεν εχεις. wifi ανοιγεις σπανια. bluteooth ποτε. το βραδυ το κλεινεις. ξυπνητηρι δεν βαζεις. φωτεινοτητα πολύ χαμηλα. Μονο ετσι μπορω να φανταστω πως εχεις 48 ωρες μετα χασει 25%. ουτε το dose δεν το καταφερνει αυτο!
data δεν εχεις. wifi ανοιγεις σπανια. bluteooth ποτε. το βραδυ το κλεινεις. ξυπνητηρι δεν βαζεις. φωτεινοτητα πολύ χαμηλα. Μονο ετσι μπορω να φανταστω πως εχεις 48 ωρες μετα χασει 25%. ουτε το dose δεν το καταφερνει αυτο!αν data εννοεις τα δεδομενα δικτυου, εχω αλλα δε χαλαω πανω από 80 το μηνα, οποτε συνηθως τα εχω απενεργοποιημένα... από εγκατεστημένες εφαρμογες εκτως τις ηδη υπάρχουσες του τηλεφωνου, εχω μονο messanger, instagram, earth.. φωτεινοτητα στο 50%, αρχεια τα μεταφερω στον υπολογιστη οποτε η μνημη ειναι σχεδόν παντα κενη... κατά τα αλλα όπως ακριβως τα ειπες..
με την ιδια χρηση το προηγουμενο σημερα θα ειχε πανω από 85%...
βασικα και κλεισιμο μεσα στη μερα :lol:
to p8 lite ειναι κινητο, με σχετικα κακη αυτονομια
http://www.anandtech.com/show/9435/the-huawei-p8-lite-review/6
βασικα και κλεισιμο μεσα στη μερα :lol:
to p8 lite ειναι κινητο, με σχετικα κακη αυτονομια
http://www.anandtech.com/show/9435/the-huawei-p8-lite-review/6
βασικα είναι αναλογα και τη χρηση.. με αυτή που κανω εγω το κοβω να μου βγαζει καμια βδομαδα η μπαταρια.. καλα είναι!
ε ναι, αυτο σου ειπε και ο αλλος παραπανω, δεν κανεις τη λεγομενη αναμενομενη χρηση...γι αυτο εχεις και τετοια διαρκεια μπαταριας
ε ναι, αυτο σου ειπε και ο αλλος παραπανω, δεν κανεις τη λεγομενη αναμενομενη χρηση...γι αυτο εχεις και τετοια διαρκεια μπαταριας
παντως όταν το εψαχνα πριν αγορασω, διαβασα κατι για μια ολοκληρη μερα διαρκεια με φουλ χρηση, πραγμα που το εβρισκαν λογικο κιολας..
basilis_k6
06/09/2016, 22:48
παντως όταν το εψαχνα πριν αγορασω, διαβασα κατι για μια ολοκληρη μερα διαρκεια με φουλ χρηση, πραγμα που το εβρισκαν λογικο κιολας..
και γω ετσι διαβαζα αλλα τελικα ηταν απο τους λεγομενους happy early adopters. με ανοιχτα data, wifi, μια+ ωρα στον chrome και φυσιολογικα τηλεφωνα εφτανες να κοιμηθεις με 10%. αν εκανες τιποτα πραπανω οπως πλοηγηση κτλ ηθελε φορτιση στις 8-9 το βραδυ. το φοβερο ειναι οτι το π9 εχει μολις 300mah μεγαλυτερη μπαταρια αλλα βγαζει 2πλασιο χρονο sot. βαραει sot 6hr και κοντα 2 μερες. αν εισαι και ελαφροχέρης σαν εσενα θα φορτιζεις καθε μηνα.
amyroukai
06/09/2016, 22:48
φουλ χρήση... αν πεις μουσική και web ας πούμε, σε μιά μέρα που πήζεις στις ουρές στο δημόσιο, το κινητό έχει κλείσει το μεσημέρι. 6 ώρες οθόνης με 4G κλπ και πάπαλα. Δεν νομίζω ότι υπάρχουν κινητά που αντέχουν "μία μέρα φουλ χρήση".
basilis_k6
06/09/2016, 22:53
ενταξει μια μερα φουλ χρηση σημαινει 5 ωρες οθονη. αν εισαι ξυπνιος τις 15 χοντρικα ποση ωρα να κοιτας το κινητο? 5 ωρες ειναι το 1/3 της μερας σου.
lleonidas
06/09/2016, 23:26
Μια που ήρθε η κουβέντα στην μπαταρία, εδώ ένα screenshot από τις πρώτες μέρες που πήρα το redmi note 3 pro στα χέρια μου με πολύ λίγη χρήση βέβαια.
365432
basilis_k6
06/09/2016, 23:41
ποση ωρα εχεις ανοιχτη την οθονη? data ανοιγεις?
φουλ χρήση... αν πεις μουσική και web ας πούμε, σε μιά μέρα που πήζεις στις ουρές στο δημόσιο, το κινητό έχει κλείσει το μεσημέρι. 6 ώρες οθόνης με 4G κλπ και πάπαλα. Δεν νομίζω ότι υπάρχουν κινητά που αντέχουν "μία μέρα φουλ χρήση".
To sony z2 που έχω, με την 3200mAh μπαταρία του, την βγάζει εύκολα μια μέρα φουλ χρήση (με brightness οθόνης στο χαμηλό με αυτόματη προσαρμογή στα πιο φωτεινα), 3g όλη μέρα ανοιχτό, web/messaging + μουσική + noise cancelation με τα ακουστικα του. Σε νορμάλ χρήση να μην το λιώνεις πιάνει 2ήμερο χαλαρά και άμα αρχίσεις τα stamina modes που έχει, flight mode το βράδυ κλπ μου έχει βγάλει σε χωμάτινη εκδρομή που δεν έπαιζει πολύ ρευμα πάνω απο 4 μέρες
AristidisZ
07/09/2016, 08:10
ενταξει μια μερα φουλ χρηση σημαινει 5 ωρες οθονη. αν εισαι ξυπνιος τις 15 χοντρικα ποση ωρα να κοιτας το κινητο? 5 ωρες ειναι το 1/3 της μερας σου.
Θέλω να μου πεις πως καταφέρνεις και κοιμάσαι 9 ώρες σε καθημερινή βάση :a012:
LogOutGoRide
07/09/2016, 08:11
Υπάρχουν κινητά με πραγματικά καλές μπαταρίες, αλλά οι μεγάλες οθόνες και επεξεργαστική ισχύς μπορούν να τελειώσουν την μπαταρία. Όλο και πιο πολλοί χρησιμοποιούν κάποιο τσαντάκι που μεταφέρουν διάφορα. Ένα power bank δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο να είναι πάντα μαζί, οπότε όλη η μέρα βγαίνει χαλαρά.
Έχω ένα Xiaomi 16000 από Κίνα με 26€ και είμαι ήσυχος.
Και δεν είναι μόνο το τηλέφωνο. Action cameras, Bluetooth και οτιδήποτε άλλο έχει φόρτιση με usb.
kostas777
07/09/2016, 14:38
Διαστημική τεχνολογία 2016: GTPK
Μια μπαταρία που να διαρκεί και να μη σπάει νεύρα δεν έχουν καταφέρει να βγάλουν, θέλουνε να πάνε και στο διάστημα.
Θέλω να μου κρατάει 2 εβδομάδες και να φορτίζω για 10 λεπτά το πολύ σε όλες τις συσκευές. Τόσο δύσκολο είναι πια; Τι να τα κάνουμε τα 4G, Wifi και BT όταν έχουμε συνέχεια στο μάτι το επίπεδο της μπαταρίας; Αμάν πια! Έλεοc! Σικτίρ! :a37:
akis_trevor
07/09/2016, 15:04
Με το xiaomi παντως είχα κάνει ένα τεστ της μπαταρίας πριν κάνα 2-3 μήνες.
Γαστρεντερίτιδα οπότε όλη μέρα ξάπλα στον καναπέ,ολη μέρα ανοιχτό wifi χαζευα λίγο τηλεόραση και έπαιζα με το κινητό απτό πρωί μέχρι το βράδυ.χαλασε περίπου 70-80% μπαταρία.
Αν το έκανα αυτό με το s3 που είχα θα έπρεπε να το είχα φορτίσει 2 φορές.
Διαστημική τεχνολογία 2016: GTPK
Μια μπαταρία που να διαρκεί και να μη σπάει νεύρα δεν έχουν καταφέρει να βγάλουν, θέλουνε να πάνε και στο διάστημα.
Θέλω να μου κρατάει 2 εβδομάδες και να φορτίζω για 10 λεπτά το πολύ σε όλες τις συσκευές. Τόσο δύσκολο είναι πια; Τι να τα κάνουμε τα 4G, Wifi και BT όταν έχουμε συνέχεια στο μάτι το επίπεδο της μπαταρίας; Αμάν πια! Έλεοc! Σικτίρ! :a37:
κινητα με μεγαλες μπαταριες υπαρχουν...ο κοσμος ομως φαινεται να προτιμα τις λεπτες συσκευες, μετα την παρουσιαση του iphone 6, και να μαζευει οτι ειναι απο τα powerbank...
οποτε αν εφτιαχναν ενα κινητο με 5000+ μπαταρια αλλα και 10 11χιλ παχος, και δε το παιρνε κανεις, παλι στη λεπτη συσκευη με μικρη μπαταρια καταληγουμε...λεπτη συσκευη με μεγαλη μπαταρια δε γινεται, ειναι θεμα επιστημης μπαταριων και υλικων το να βγει μπαταρια με μεγαλυτερη χωρητικοτητα σε αυτα τα μεγεθη...
πλεον παντως υπαρχουν αρκετες συσκευες, και ναυαρχιδες ακομα, που πιανουν ανετα 6 ωρες sot, το οποιο ειναι αρκετη χρηση για μια μερα...
kostas777
07/09/2016, 15:47
κινητα με μεγαλες μπαταριες υπαρχουν...ο κοσμος ομως φαινεται να προτιμα τις λεπτες συσκευες
Σιγά μην κουβαλάμε τις μπαταρίες με backpack! Τη δουλειά μας σαν άνθρωποι είπαμε να κάνουμε, όχι να πάμε πίσω στις παντόφλες ή να μας σβήνει το κινητό στα καλά καθούμενα ενώ είμαστε σε video call. Πολλά ζητάμε.
Αυτό λέω κι εγώ, ότι δεν υπάρχει. Σουπερ ντουπερ τατς σκριν υπάρχει, μπαταρία της προκοπής που να την σηκώνει δεν υπάρχει.
καλα, συσκευες με μεγαλες μπαταριες, υπαρχουν ηδη...στα midrange ειδικα γινεται χαμος, δε μπορει να μην εχεις βρει τπτ
basilis_k6
07/09/2016, 17:33
Θέλω να μου πεις πως καταφέρνεις και κοιμάσαι 9 ώρες σε καθημερινή βάση :a012:
δεν τα καταφερνω. παραπανω κοιμαμαι...
AUFGEBRACHT
07/09/2016, 22:17
Θέλεις πανάλαφρο λειτουργικό και γρήγορο (1 μόλις GB)?
Windows phone ->Lumia 640 XL me 5,7'' .
Κάμερα με φακό Zeiss.
Δυστυχώς, βλαστημάω την ώρα και την στιγμή που πήγα και αγόρασα Windows Phone -ένα Lumia 532 για την ακρίβεια. Ιδιαίτερα μετά την "αναβάθμιση" σε W10 Anniversary Edition... Κινητό σκάρτο 1,5 μήνα και ΧΩΡΙΣ Wifi-Internet-Bluetooth-εφαρμογές να τρέχουν στο παρασκήνιο, η μπαταρία κρατάει μετά βίας 8-10 ώρες. Το τηλ απλά είναι στην αναμονή δηλ...
Στα 200€ να πάω σε αυτό ή υπάρχει καλύτερη επιλογή;
http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-note-3-pro-3gb-ram-32gb-rom-snapdragon-650-hexa-core-miui-v7-16-0mp-touch-id-5-5-inch-fhd-4000mah-battery.html
akis_trevor
11/09/2016, 10:06
Στα 200€ να πάω σε αυτό ή υπάρχει καλύτερη επιλογή;
http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-note-3-pro-3gb-ram-32gb-rom-snapdragon-650-hexa-core-miui-v7-16-0mp-touch-id-5-5-inch-fhd-4000mah-battery.html
http://www.e-shop.gr/kinito-xiaomi-3x-redmi-dual-sim-lte-32gb-2gb-silver-white-p-TEL.090402
ή
http://www.e-shop.gr/kinito-meizu-m3-note-16gb-octa-core-4100mah-silver-p-TEL.090192 αν θες 5.5 οθονη,
εγω το πρωτο θα τσιμπαγα.
http://www.e-shop.gr/kinito-xiaomi-3x-redmi-dual-sim-lte-32gb-2gb-silver-white-p-TEL.090402
ή
http://www.e-shop.gr/kinito-meizu-m3-note-16gb-octa-core-4100mah-silver-p-TEL.090192 αν θες 5.5 οθονη,
εγω το πρωτο θα τσιμπαγα.
Καλές επιλογές κι αυτές, όμως ένα βασικό που πρέπει να έχει το κινητό είναι η κάμερα. Έχουν καλύτερη κάμερα αυτά από το pro; Γενικά η κάμερα του pro θεωρείται από τις καλές;
Θα αγοραστούν 2 συσκευές, το ένα για τη σύζυγο, η οποία είχε το Sony xperia L, που αν και είχε μόνο 8ΜΡ κάμερα, ήταν ευχαριστημένη. Μη πάρω το κινέζικο με μάπα κάμερα και μου το φέρει στο κεφάλι...
Υ.Γ. Αυτά που πρότεινες έχουν παλιότερα λειτουργικά, τώρα το είδα. Δεν είναι μειονέκτημα, στα ίδια χρήματα;
akis_trevor
11/09/2016, 10:23
η καμερα τους γ@μει.εχω το redmi 3.
για το λειτουργικο ας σου απαντησει καποιος πιο σχετικος αν εχουν αξιολογες διαφορες.
απλα το ενα το παιρνεις ελλαδα το αλλο κινα,με οτι συνεπαγεται αυτο.
η καμερα τους γ@μει.εχω το redmi 3.
για το λειτουργικο ας σου απαντησει καποιος πιο σχετικος αν εχουν αξιολογες διαφορες.
απλα το ενα το παιρνεις ελλαδα το αλλο κινα,με οτι συνεπαγεται αυτο.
Δε φοβάμαι τις αγορές από Κίνα, εξάλλου πολλά σκουτζομάγαζα αγοράζουν από Κίνα και τα πουλάνε σαν ελληνικής αντιπροσωπίας. Το αυτό έπαθα με το Doogee που πήρα από εδώ, το οποίο τελικά δεν ήταν της ελληνικής αντιπροσωπίας (ναι έχει ελληνική αντιπροσώπηση η Doogee! ).
Επέλεξα το pro λόγω μπαταρίας, κάμερας, και τιμής. Θα τα είχα ήδη παραγγείλει αλλά με μπέρδεψαν κάποια ποστ του Λεωνίδα λίγο πίσω που λέει για ταλαιπωρία με τις γλώσσες και τα updates και τις rom.
Δε θέλω να μπλέξω με αυτά. Βέβαια έχει επιλογή για Official DEV Global Rom(OTA update&Greek Language) και διάβασα ότι με αυτή είσαι έτοιμος.
akis_trevor
11/09/2016, 10:36
το απο ελλαδα το λεω σε μια περιπτωση που βγει προβληματικη η συσκευη.οχι για αλλο λογο.
το δικο μου 4100 μπαταρια εχει.μια διαφορα στην πισω καμερα εχει,δεν την ειχα δει.
εγω το παραγγειλα με την worldwide rom μου ηρθε στα αγγλικα το τηλεφωνο αλλαξα την γλωσσα και ολα καλα.κανενα θεμα.
Τελικά κάνω δεύτερες σκέψεις για το xiaomi redmi note 3 pro γιατί από αυτά που διάβασα δεν έχει ζουμ η κάμερα, παρόλα τα 16 MP, δεν έχει ραδιόφωνο, και το σημαντικότερο ότι θέλει ψάξιμο το κινητό δεν είναι "το πήρες και τελείωσες".
Κάποια άλλη επιλογή στα 170-180€ υπάρχει;
basilis_k6
11/09/2016, 16:37
δεν εχει ζουμ? ραδιο? εγω βλεπω οτι εχει ραδιο παντως.
Έχει; Έτσι διάβασα. Που το είδες;
basilis_k6
11/09/2016, 16:43
http://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note_3-7863.php
George_Sp
11/09/2016, 16:44
μια χαρά ζουμ έχει η τηλεφωνάρα το redmi note 3 pro.
:)
basilis_k6
11/09/2016, 16:49
http://xiaomi-mi.com/redmi-note-3-pro/xiaomi-redmi-note-3-pro-3gb32gb-dual-sim-gray/
και εδω επισης που ειναι επισημο
μια χαρά ζουμ έχει η τηλεφωνάρα το redmi note 3 pro.
:)
Όλο μαλακίες γράφουν στα ιντερνέτια... Το έχεις το κινητό; Να το πάρω (2 συσκευές); Έχω πελαγώσει.
Με τι rom το πήρες; Πήρες την international rom και φόρτωσες εσύ τα ελληνικά ή πήρες την έκδοση με ελληνικά που δίνουν οι κινεζοι του βικμολ;
George_Sp
11/09/2016, 16:53
Όλο μαλακίες γράφουν στα ιντερνέτια... Το έχεις το κινητό; Να το πάρω (2 συσκευές); Έχω πελαγώσει.
Με τι rom το πήρες; Πήρες την international rom και φόρτωσες εσύ τα ελληνικά ή πήρες την έκδοση με ελληνικά που δίνουν οι κινεζοι του βικμολ;
Το κινητό το έχει φίλος. Από vickmall και εκείνος που είναι η πιο safe επιλογή. Φορτώνουν την τελευταία ευρωπαϊκή και είσαι ήσυχος. Η ελληνική κοινότητα είναι πολύ δραστήρια και βελτιώνεται συνεχώς η rom.
Τελικά κάνω δεύτερες σκέψεις για το xiaomi redmi note 3 pro γιατί από αυτά που διάβασα δεν έχει ζουμ η κάμερα, παρόλα τα 16 MP, δεν έχει ραδιόφωνο, και το σημαντικότερο ότι θέλει ψάξιμο το κινητό δεν είναι "το πήρες και τελείωσες".
Κάποια άλλη επιλογή στα 170-180€ υπάρχει;
Κινεζικο με καλη καμερα δεν υπαρχει ακομα.
Το κινητό το έχει φίλος. Από vickmall και εκείνος που είναι η πιο safe επιλογή. Φορτώνουν την τελευταία ευρωπαϊκή και είσαι ήσυχος. Η ελληνική κοινότητα είναι πολύ δραστήρια και βελτιώνεται συνεχώς η rom.
Δηλαδή ποιο από τα δυο; Το πρώτο έχει επιλογή για δική τους rom με ελληνικά. όμως δεν έχει την 800άρα μπάντα για 4G. To δεύτερο έχει την Official International που δεν έχει ελληνικά. Προτιμώ να πάρω το δεύτερο. Πόσο δύσκολο είναι να περάσω τα ελληνικά σε 2 συσκευες;
http://www.vickmall.com/official-international-version-xiaomi-redmi-note-3-pro-3gb-32gb-snapdragon-650-hexa-core-miui-v7-16-0mp-touch-id-5-5-inch-fhd-4000mah-battery-grey.html
George_Sp
11/09/2016, 17:02
να σε ενημερώσω οτι το Redmi note 3 pro φοράει την κάμερα του S6 ;)
George_Sp
11/09/2016, 17:04
Δηλαδή ποιο από τα δυο; Το πρώτο έχει επιλογή για δική τους rom με ελληνικά. όμως δεν έχει την 800άρα μπάντα για 4G. To δεύτερο έχει την Official International που δεν έχει ελληνικά. Προτιμώ να πάρω το δεύτερο. Πόσο δύσκολο είναι να περάσω τα ελληνικά σε 2 συσκευες;
http://www.vickmall.com/official-international-version-xiaomi-redmi-note-3-pro-3gb-32gb-snapdragon-650-hexa-core-miui-v7-16-0mp-touch-id-5-5-inch-fhd-4000mah-battery-grey.html
πιθανότατα ξέχασαν να προσθέσουν στα χαρακτηριστικά οτι υποστηρίζει και την 800άρα μπάντα. Του φίλου ήρθε με την ελληνική αλλά και το international να πάρεις μια χαρά φλασάρεις όλες τις rom.
να σε ενημερώσω οτι το Redmi note 3 pro φοράει την κάμερα του S6 ;)
Γιώργη δεν αντιλέγω αλλά ο αισθητήρας από μόνος του δεν κάνει την διαφορά.
Πιστεύω ότι είναι και θέμα σοφτγουερ.
Όσα κινέζικες μπραντες έχω δει μέχρι στιγμής έχουν ένα θέμα με την φωτογραφία.
Όλα έχουν μια έντονη απόχρωση του μωβ.
George_Sp
11/09/2016, 17:16
Γιώργη δεν αντιλέγω αλλά ο αισθητήρας από μόνος του δεν κάνει την διαφορά.
Πιστεύω ότι είναι και θέμα σοφτγουερ.
Όσα κινέζικες μπραντες έχω δει μέχρι στιγμής έχουν ένα θέμα με την φωτογραφία.
Όλα έχουν μια έντονη απόχρωση του μωβ.
τα προβληματα software φτιάχνονται για πλάκα ειδικά όταν μιλάμε για xiaomi που είναι μακράν 3 σκαλιά επάνω από τα υπόλοιπα κινέζικα. Αν είχα τα χρήματα θα το χτύπαγα αλλά βολεύομαι και με το Lenovo μου.
basilis_k6
11/09/2016, 17:23
ειναι θεμα σοφτ. κανενα κινεζικο δεν χτυπαει ακριβο τηλεφωνο κορεατικο ας πουμε. αυτο ομως ενδιαφέρει μονο οσους ψαχνονται πολύ με φωτο. εχουν ανεβει τοσο πολύ ακομη και οι κινεζοι που δεν σε νοιαζει.
Μετά το διάβασμα που έχω ρίξει αυτές τις μέρες για τα κινέζικα κινητά, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.
μιας και φαινεστε σχετικοι εδω, ποια ειναι -πλεον- μια καλη τιμη για το galaxy s5?
και που (φορουμ, αγγελιοσαιτ) παιζουν ασφαλη (οχι κλεψιμεικα) μεταχειρισμενα?
ειχα το s4 και ημουν πολυ ευχαριστημενος αλλα μας τελειωσε και λεω να δοκιμασω το λιγο καλυτερο.
(ειναι?)
lleonidas
13/09/2016, 19:40
Κοντά στα 200€ να υπολογίζεις για μεταχειρισμένο s5.Ρίξε μια ματιά στις αγγελίες του insomnia προτιμώντας κάποιον αξιόπιστο πωλητή.
Με αυτά τα χρήματα βέβαια αγοράζεις αξιοπρεπές καινούριο smartphone
basilis_k6
13/09/2016, 19:59
με 200 ευρω αγοράζεις πολύ καλυτερα τηλεφωνα. και σε ενα s5 θα χρειαστεις σιγουρα καινουργια μπαταρια οποτε βαλε αλλα 20 ευρουλακια.
αν και καβαλαω το θρεντ, ποιες ειναι δηλαδη οι καλυτερες επιλογες με απολυτο ταβανι τα 200?
εντιτ, νταξει, το ινσομνια εχει 40 αγγελιες μονο οι σημερινες...
spyrakos35
13/09/2016, 20:29
Lg g3
basilis_k6
13/09/2016, 20:41
οι καλυτερες επιλογες για τι πραγμα? πρεπει να το συγκεκριμενοποιησεις λιγο. μεγεθος οθονης για αρχη και βλεπουμε.
Lg g3καλοδουλευτο, να το χαρεις!
edit: εν το μεταξυ το Ρ8λιτε μου οσο παει και αποδιδει καλυτερα.. φορτιζα χθες βραδυ, (ανοιξα σημερα με 100% δλδ) και θα κλεισω με 90...
βεβαια το σκ που δεν το αφησα σε ησυχια (εγκατασταση εφαρμογών, ληψη θεματων, περιηγηση στα μενου του, φωτογραφιες, ιντερνετ....) κρατησε 3 μερες.. (σαββατο-κυριακη-δευτερα)
οι καλυτερες επιλογες για τι πραγμα? πρεπει να το συγκεκριμενοποιησεις λιγο. μεγεθος οθονης για αρχη και βλεπουμε.
η χρηση ειναι η ελαχιστη δυνατη.
πολλα τηλεφωνα, αρκετα μειλ, καποιο μπραουζιν οταν δεν εχω λαπτοπ και λιγα μηνυματα.
μοτο, κοινωνικα δικτυα, γιουτιουμπ, παιχνιδια τεινουν στο 0, μονο απο λαπτοπ.
απο (βαριες) εφαρμογες, χαρτες ξηρας και θαλασσης και κανα σαζαμ, κανα φακο, καναν υπολογιστη κοστους για τα μηχανακια και το αμαξι.
θα βοηθουσε πολυ να ηταν αδιαβροχο/ψιλοανθεκτικο.οχι οτι το εμπιστευομαι (παιζει θαλασσονερο), αλλα απο το καθολου...
μεγεθος οθονης, οτιδηποτε μεγαλυτερο απο το s4 μου φαινεται κουμουτσα, αλλα ετσι ηταν αρχικα και η μεταβαση απο αιφον4 στο σ4.
θα μου αρεσε να ειχε καλη ποιοτητα και μπαταρια για να το δουλευα και σαν music player, αλλα δεν τρεφω αυταπατες...
απο την χρηση φαινεται οτι δεν εχω θεμα με το ιος, απεναντιας.εχω ομως με την τιμη τους...200 για αιφον5, σημερα??αστειο μου φαινεται.
γενικα, η πρωτη μου κινηση ηταν να ψαξω για s4 αλλα βλεποντας οτι παιζει στα 140-200 και το s5 στα 200-250 σκεφτηκα μηπως γεροντιζω...ειναι και ι67 το s5.
που κανω λαθος?
Το S5 πάει "αιμα" την μπαταρία.
Ότι μαλακια θες τρέχει από bloatware.
Αν βρεις oneplus 1 χτυπα το.
basilis_k6
13/09/2016, 22:16
πουθενα.
προσωπικα δεν εδινα ουτε 100 ευρω για το σ5 αλλα αν το ιπ67 το θες τοτε πασο. αν οχι τοτε p9 lite. εγω θα επερνα ενα rugged τηλεφωνο για το νερο. αν το πλυνεις μετα την επαφη με αλατι ειναι κομπλε. βεβαια θες και χαρτες οποτε δεν παιζει το rugged και το samsung active ειναι ακριβο. music player με ηχεια εννοεις η ακουστικα? τα ηχεια ειναι πλεον ειδος προς εξαφανιση.
πουθενα.
προσωπικα δεν εδινα ουτε 100 ευρω για το σ5 αλλα αν το ιπ67 το θες τοτε πασο. αν οχι τοτε p9 lite. εγω θα επερνα ενα rugged τηλεφωνο για το νερο. αν το πλυνεις μετα την επαφη με αλατι ειναι κομπλε. βεβαια θες και χαρτες οποτε δεν παιζει το rugged και το samsung active ειναι ακριβο. music player με ηχεια εννοεις η ακουστικα? τα ηχεια ειναι πλεον ειδος προς εξαφανιση.
χαχα, ακουστικα!νταξει, παλιομοδιτης αλλα ειπαμε!
ακριβως εκει ειναι το κολλημα μου, θα με βολευε ενα τουβλο εκτος απο τις φορες που ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ενα σμαρτφον.
να δωσω πανω απο 200 δεν παιζει με την καμια.
ενα χπερια ζ στα 90 ευρω που βρηκα σε μια τοπικη αγγελια, τα αξιζει?βλεπω ειναι παραπλησιο με το s4 που ειχα και ιπ57.
navionics θα τρεχει ή μπλουμ?
basilis_k6
13/09/2016, 22:57
δεν το εχω και δεν ξερω ποσο βαρυ ειναι. ποιο βαρυ απο google maps? xperia επισης δεν θα επερνα αλλα δεν εχω γνωμη για το συγκεκριμενο δυστυχως.
google maps δεν χρησιμοποιω να σου πω την αληθεια, εχω μεινει στο viamicelin.ειπαμε, παλιομοδιτης!
τελοσπαντων, μην κουραζω, θα κατσω να ψαξω λιγο κριτικες απο τα σονυ και ισως χτυπησω αυτο το φθηνο χπερια ζ.
ευχαριστω οσους απαντησαν!
Αυτά που θες να κάνεις με το κινητό τα κάνεις και με λιγότερα από 200€. Εγώ τουλάχιστον τα έκανα με το Doogee X5 Pro που τώρα κοστίζει λιγότερα από 100€ από Ελλάδα. Αν μου έλεγες ότι θες καλή κάμερα και βίντεο, οκ, να ανέβεις αλλά για αυτά που κάνεις, τα κάνεις και με λιγότερα.
google maps δεν χρησιμοποιω να σου πω την αληθεια, εχω μεινει στο viamicelin.ειπαμε, παλιομοδιτης!
τελοσπαντων, μην κουραζω, θα κατσω να ψαξω λιγο κριτικες απο τα σονυ και ισως χτυπησω αυτο το φθηνο χπερια ζ.
ευχαριστω οσους απαντησαν!
Xiaomi redmi s 32 γιγα χώρο 3 γίγα ραμ γειά σας χαιρεται και αντίο. http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_367775.html
δες και το oukitel k6000 pro και αδιαβροχο.
Γιάννη το έχεις το ουκιτελ;
Εγώ που έχω το Samsung S7710 που είναι IP 67 certified και μια χαρά με βολεύει 3 χρόνια τώρα αλλά η οθόνη είναι μικρή για την πρεσβυωπία μου και τα δακτυλάκια μου τί να κοιτάζω; S5 Active, S7, Xperia?
el_hymador
14/12/2016, 09:50
Έχει προκύψει ανάγκη λόγο δουλειάς να πάρω κινητό με Android για να τρέχω κάποιες εφαρμογές που δεν υπάρχουν στα Win. Το ζητούμενο είναι πρωτίστως καλή / ευκρινής οθόνη (μεγάλη – υψηλή ανάλυση) και μεγάλος αποθηκευτικός χώρος. Βudget μέχρι 200 ευρουά. Xiaomi τηράω ως Value for Money επιλογή αλλά έχω χαθεί στα specs... αρώτηξις λοιπόν, ποιος Κινέζος (Xiaomiή άλλος) πληροί τις προϋποθέσεις που ζητώ και από που αγοράζω; Εναλλακτικά θα μπορούσε να παίξει και tablet για αυτή την χρήση...
Ευχαριστώ ιν αντβάνς
Έχει προκύψει ανάγκη λόγο δουλειάς να πάρω κινητό με Android για να τρέχω κάποιες εφαρμογές που δεν υπάρχουν στα Win. Το ζητούμενο είναι πρωτίστως καλή / ευκρινής οθόνη (μεγάλη – υψηλή ανάλυση) και μεγάλος αποθηκευτικός χώρος. Βudget μέχρι 200 ευρουά. Xiaomi τηράω ως Value for Money επιλογή αλλά έχω χαθεί στα specs... αρώτηξις λοιπόν, ποιος Κινέζος (Xiaomiή άλλος) πληροί τις προϋποθέσεις που ζητώ και από που αγοράζω; Εναλλακτικά θα μπορούσε να παίξει και tablet για αυτή την χρήση...
Ευχαριστώ ιν αντβάνς
Η αγορά απο Ελλάδα? Ουσιαστικά για το budget ρωτάω
El Hymador
http://m.gearbest.com/cell-phones/pp_367775.html
Υποθέτω μπορεί να βρεθεί και φτηνότερα. Ανάλυση 1280 720 για κινητό είναι μια χαρά.
devil's animal
14/12/2016, 10:10
Ευχαριστώ ιν αντβάνς
τσιμπα το... phablet.. (https://www.skroutz.gr/s/9472784/Xiaomi-Mi-Max-16GB.html)
ρε συ, θες να ελεγχεις τις κυψελες με την εφαρμογη που διαφημιζει η vodafone?:p
Μαγαζιά αξιόπιστα.
Minideal
Pandawill
Geekbuing
Κοίτα κάτι σε xiaomi και meizu με snapdragon επεξεργαστή.
Τα περισσότερα από αυτά είναι δικαρτα με δυνατότητα η μία από τις 2 θέσεις για κάρτα(sim) να παίρνει κάρτα επέκτασης μνήμης.
Προσοχή, πριν αγοράσεις να τονίσεις ότι θες να έχει η συσκευή playstore.
Οι συσκευές που προορίζονται μόνο για Κίνα δεν έχουν store.
el_hymador
14/12/2016, 10:27
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Η αγορά απ όπου να ναι... και από Κίνα direct να μου το στείλει Panda, δεν έχω πρόβλημα άμα βγει πιο φθηνό...
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Η αγορά απ όπου να ναι... και από Κίνα direct να μου το στείλει Panda, δεν έχω πρόβλημα άμα βγει πιο φθηνό...
Θα έχεις πρόβλημα γιατί σε περίπτωση που σου έρθει κινέζικης αγορας απλά θα το κοιτάς .
Hymador αν δε σου είναι τρελλά επείγον σε λίγες μέρες που θα παραλάβω το Mi Mix θα έχω διαθέσιμο το Xiaomi Mi Note Pro σε καλή τιμούλα, έτοιμο σεταρισμένο με ελληνική developer rom :D
BlackAdder
14/12/2016, 11:05
Μπορείς να περάσεις το play store και μόνος σου.
Hymador αν δε σου είναι τρελλά επείγον σε λίγες μέρες που θα παραλάβω το Mi Mix θα έχω διαθέσιμο το Xiaomi Mi Note Pro σε καλή τιμούλα, έτοιμο σεταρισμένο με ελληνική developer rom :D
ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ :a8:
GIXXERAKIAS
14/12/2016, 14:06
Εναλλακτικά θα μπορούσε να παίξει και tablet για αυτή την χρήση...
Ευχαριστώ ιν αντβάνς
Παίρνεις άφοβα το http://www.skroutz.gr/s/9831913/Lenovo-Tab-2-A10-30-10-1-WiFi-2GB-16GB.html και με λίγο παραπάνω το 4G μοντέλο και είσαι μέσα στο budget.
Χμμμ... από που το πήρες?
Εγώ το περιμένω αύριο (estimated) από flosmall. Με καλύπτουν αν περάσει από τελωνείο, αλλά προτιμώ να περάσει αέρα για να μην με τρέχουν.
Με το καλό να τα δεχτούμε :D
Οταν με το καλό παραλάβει κάποιο το Μι Μιχ ας βάλει καμια φώτο και ας κάνει κανα review ρε παίδες :D
Ίσως η ομορφότερη συσκευή.
Αλλά ρε παίδες, 700 ευρωπαϊκά .......
Και βάάάάάάλε :lol:
Και σκάει το γκαρσόνι το ποτήρι με το νερό επάνω στο μιξ. ........
Συμφωνώ. Από τη στιγμή που βγήκε το ερωτεύτηκα αλλά δεν προχωρούσα γιατί τα 700+ είναι ΠΟΛΛΑ λεφτά σήμερα. Η γυναίκα μου που γενικά δυσκολεύομαι να την πείσω για τα gadget που κατά καιρούς λυγουρεύομαι μου είπε να το πάρω τώρα που μπορώ γιατί δεν ξέρουμε αν θα μπορέσουμε να ξανακάνουμε τέτοια γούστα έτσι όπως πάει η κατάσταση. Άλλο που δεν ήθελα κι έγω και το χτύπησα αβλεπή.
Πάντα είχα ακριβά κινητά τα οποία αντικαθιστούσα με νεότερα hi end με τη σχετική χασούρα φυσικά. Σημ. ΠΟΤΕ iPhone.
Τελευταία όμως έχω γίνει πολύ επιφυλακτικός μιας και οι οικογενειακές δαπάνες έχουν αυξηθεί και η κατάσταση αρχίζει να σφίγγει επικίνδυνα. Με αυτό το σκεπτικό τώρα είμαι με ένα Nexus 5x 32GB που είναι μάλλον η φθηνότερη συσκευή που πέρασε από τα χέρια μου. Πολύ τίμιο κινητό που ενδίκνυται για πειράματα. Οσονούπω βέβαια θα πάει για πούλημα για να τσοντάρω στο 700αρι.
ΟΚ. Είναι πολλά τα λεφτά Άρη άλλα YOLO και ας ελπίσουμε να συνεχίσουμε να μπορούμε να κάνουμε τέτοιες ατασταλίες.
Και σκάει το γκαρσόνι το ποτήρι με το νερό επάνω στο μιξ. ........
Και μετά, "να ζήσετε να τον θυμάστε..." :lol:
Μόλις τώρα κατάλαβα ότι μιλάμε για μια κινέζικη ταμπλέτα ενός μηνιάτικου που σε 2 χρόνια θα είναι για ψιλοπέταμα :faint:
Κωστα Hymador
Εχω και εγω αυτο...
http://www.public.gr/product/tilefonia/kinita-smartphones/smartphone-lenovo-vibe-x2-32gb-leyko/prod6970220pp/
http://www.skroutz.gr/s/5825810/Lenovo-Vibe-X2-32GB.html
Octa-core, 2Gb RAM, 32 ROM
1 ετους με νεα μπαταρια (θα σου δωσω και την παλια)
2-3 θηκες δερματινες και αλλες κλπ
αν σε ενδιαφερει...το ανταλλασω και με 10 κιλα μελι...
Μόλις τώρα κατάλαβα ότι μιλάμε για μια κινέζικη ταμπλέτα ενός μηνιάτικου που σε 2 χρόνια θα είναι για ψιλοπέταμα :faint:
Με τον τελευταίο επεξεραστή που κυκλοφορεί SD 821, 6GB μνήμη και 256GB χώρο δεν υπάρχει κάτι πιο σύγχρονο. Όσο για το κινέζικο, μιλάμε για την Xiaomi. Την εταιρία που ξεπέρασε την Apple στην Κίνα όλοι παραδέχονται ότι βγάζει πολύ καλές συσκευές.
Με αυτό το σκεπτικό ποιό προϊόν (και ιδιαίτερα κινητό) δεν είναι για ψιλοπέταμα σε δύο χρόνια?
Υπάρχει και αυτή η προσέγγιση, αλλά υπάρχει και η άλλη που λέει πως το κινητό είναι η συσκευή που χρησιμοποιούμε συνέχεια, πολλές ώρες και εξυπηρετεί αρκετές ανάγκες. Ουσιαστικά τα βγάζει τα λεφτά της για το sex που τρώει σε σχέση με άλλα ακριβά αντικείμενα που λειτουργούν μια στο τόσο.
Τα αντιλαμβάνομαι αυτά που λέτε, απλά επειδή δεν ασχολούμαι με τεχνολογία καθόλου (αλλάζω κινητό μόνο αν το χάσω ή έχει χαλάσει) μου φαίνονται τρελά ποσά για κινητό για μη επαγγελματική χρήση (όπου εκεί υποθέτω πας σε λαπτοπ ή ταμπλέτα).
Anyway.
Τα αντιλαμβάνομαι αυτά που λέτε, απλά επειδή δεν ασχολούμαι με τεχνολογία καθόλου (αλλάζω κινητό μόνο αν το χάσω ή έχει χαλάσει) μου φαίνονται τρελά ποσά για κινητό για μη επαγγελματική χρήση (όπου εκεί υποθέτω πας σε λαπτοπ ή ταμπλέτα).
Anyway.
Μα ακριβώς για επαγγελματική χρήση το παίρνω. Email, office, Calendar, Dropbox, Gdrive, Cosmote internet, εταιρική γραμμή (και πρεσβυωπία). Η δουλειά μου είναι σε Software House. Προγράμματα φτιάχνουμε.
Δεν το πήρα για Facebook και παιχνίδια. Στο Facebook τον έκλεισα το λογαριασμό μου πριν λίγους μήνες.
Επιπλέον μπορώ να δω και καμιά σειρούλα στην 6,4 οθόνη.
Μα ακριβώς για επαγγελματική χρήση το παίρνω. Email, office, Calendar, Dropbox, Gdrive, Cosmote internet, εταιρική γραμμή (και πρεσβυωπία). Η δουλειά μου είναι σε Software House. Προγράμματα φτιάχνουμε.
Δεν το πήρα για Facebook και παιχνίδια. Στο Facebook τον έκλεισα το λογαριασμό μου πριν λίγους μήνες.
Γι'αυτό γκαβωθηκες ......
:lol:
Βλάσφημε!
3 χρόνια με τη συγκεκριμένη μάρκα και συνεχίζει ακάθεκτο.
Anyway.
Οι ταμπλέτες και το laptop, δεν μπορούν να με καλύψουν για την χρήση που έκανα/κάνω, ιδίως αν το τρέχεις σε διάφορες βαριές επαγγελματικές δουλειές και πρέπει να μιλάς και ταυτόχρονα (χωρίς να είναι κάποιος σε ΙΤ που είναι κομμάτι της δουλειάς του). Μαζί θα το χρησιμοποιήσω και για FB, και για internet και για όλα τα σκατολοϊδια, και παίζει να του βάλω και το otg καλώδιο για να δω καμμιά ταινιά από το USB το βράδυ αν η τηλεόραση έχει κατάληψη.
Εξάρτηση, δε λέω. Από την άλλη, μου κάνει την ζωή πολύ πιο έυκολη σε πολλά πράγματα.
Τώρα ψιλοεξηγείται γιατί πριν που λες YOLO για τα κινητά λέω τι γράφει ο άνθρωπος ...
Τώρα ψιλοεξηγείται γιατί πριν που λες YOLO για τα κινητά λέω τι γράφει ο άνθρωπος ...
YOLO εννοώ πως καμιά φορά κάνουμε και την κ@βλα μας παρά την δύσκολη εποχή και την συντηριτική λογική που έχω τώρα τελευταία στο θέμα των gadjet.
ποσο τα βρηκατε τα μιμιξ παιδια?
εγω τσιμπησα τωρα ρεντμι προ, ευτυχως γλιτωσα τελωνια...
προσοχοι οσοι βιαζεστε να παρετε κινητα, ξεχαστε αυτα που ξερατε, πλεον αρχισαν να κοβουν κεφαλια...
αν θελετε να γλιτωσετε το καπελο ζητηστε express europe shipping, παει κανα 20ρικο παραπανω αλλα γλιτωνεις τελωνειο
ποσο τα βρηκατε τα μιμιξ παιδια?
εγω τσιμπησα τωρα ρεντμι προ, ευτυχως γλιτωσα τελωνια...
προσοχοι οσοι βιαζεστε να παρετε κινητα, ξεχαστε αυτα που ξερατε, πλεον αρχισαν να κοβουν κεφαλια...
αν θελετε να γλιτωσετε το καπελο ζητηστε express europe shipping, παει κανα 20ρικο παραπανω αλλα γλιτωνεις τελωνειο
740 το μεγάλο 6/256.
Σωστός με το express europe shipping. Έτσι έμαθα κι εγώ. Επιπλέον το Flosmall που το πήρα εγώ έχει επιλογή για κάλυψη από μέρους τους το κόστος του τελωνείου ΑΝ προκύψει τέτοιο θέμα με επιπλέον 6 ευρώ.
Flossmall? Πρωτη φορα το ακουω...ολο ξεφυτρωνουν μαγαζια :smile: