View Full Version : Μαρόκο 2016...
taisteal
17/09/2016, 11:46
Καποια στιγμη φτανω Λισαβονα,και ειναι τεραστα πολη,δεν της το'χα.
Βλεπω την γεφυρα της 25ης Απριλιου,και λεω πρεπει να την περασω,ετσι πληρωσα 1,70 και την περασα.
Ολα τα λεφτα,η θεα και το υψος κοβουν την ανασα...Ελειπε και η Μαρια να τραβηξει φωτο,αλλα ο κασκαντερ εβγαλε τη μηχανη και τραβηξε εν κινησει...
Καπου ειδα και ενα αγαλμα του Χριστου.
367025
367026
367027
taisteal
17/09/2016, 11:58
Συνεχισα για το Cabo da Roca,μεσα απο ενα δασος με στενη ασφαλτο ανεβαινεις και φτανεις στο Cabo.
Πολυ ωραια διαδρομη,αλλα ειχε πολυ αερα.
367028
367029
367030
taisteal
17/09/2016, 12:05
367031
367032
367033
taisteal
17/09/2016, 12:09
367034
367035
367036
taisteal
17/09/2016, 12:17
Κατεβαινοντας βγαινεις σε αυτη την παραλια.
Ξεκιναω για Μαδριτη,δεν θα φτασω ομως γιατι μετα τα συνορα Πορτογαλιας Ισπανιας βρισκω ενα φθηνο ξενοδοχειο και
την πεφτω για ξεκουραση.
Παρκινγκ δεν ειχε,αλλα ειχε ενα καφενειο διπλα και την βαλαμε εκει.
367037
367038
367039
taisteal
17/09/2016, 12:26
Σηκωθηκα,ηπια καφε και ξεκινησα για Μαδριτη και Βαρκελωνη,κι απο εκει για Γενοβα και Ανκονα.
Αλλο ενα ηλιοβασιλεμα στον δρομο...
367040
367041
367042
taisteal
17/09/2016, 12:34
Ξημερωνει και ειμαι Γαλλια στο Μονπελιε,σταση για καφε και συνεχιζω παραλιακα
367043
367044
367045
taisteal
17/09/2016, 12:40
367046
367047
367048
taisteal
17/09/2016, 12:51
Μπηκα Ιταλια απο Σαν Ρεμο και σταματησα να φαω πιτσα :D
Το βραδυ συνεχισα για Γενοβα,εφτασα και γυρω στις 3 η ωρα τη νυχτα βρισκω μια παραλια,απλωνω sleeping bag
και την πεφτω.
Εβαλα ξυπνητηρια 2 ωρες μετα αλλα δεν ακουσα τιποτα,σηκωθηκα 9 παρα πανικοβλητος γιατι θα εχανα το καραβι
στις 4κ30 Ανκονα.
Ετσι βγηκα autostrada και με πονεσε αλλα εφτασα εγκαιρως στο λιμανι.
Και χτυπησα φραπεδια αλλοκοτη Ελληνικη
367049
367050
taisteal
17/09/2016, 12:57
Το πλοιο φευγει και φτανει Ηγουμενιτσα,φευγω σφαιρα για Λαμια,ουτε καταλαβα ποτε εφτασα.
Back home safe
367051
367052
taisteal
17/09/2016, 13:10
Για το ταξιδι αφησα μπροστα το ελαστικο που ειχα το Heidenau αφου ειχε πολυ ψωμι ακομη,και πισω εβαλα ενα Mitas EO8
δεν μου δημιουργησε θεματα και αντεξε μια χαρα,αλλα δεν το εμπιστευομουν,για τα χρηματα του ομως ειναι οκ.
Η μοτοσυκλετα δεν εκαψε σταγονα λαδι αν και με κινητηρα σχεδον 100.000 χλμ,δεν με προβληματισε πουθενα περα
απο μια λαμπα και η αλυσιδα που ειναι αναλωσιμα.
Ηταν υπεραρκετο γι αυτο το ταξιδι προσωπικα μιλωντας,και εκανε 11.000 χλμ χωρις κανενα θεμα.
Περασε πραγματικα πολυ δυσκολες στιγμες,και ολα οκ.
Το αγαπω :D
Ολη η ιστορια μαζι με αεροπορικα,ακτοπλοικα κτλ κοστισε 3000.
Γυρισαμε με 5,70 στον λογαριασμο,και το μονο που χρωσταμε ειναι η καινουργια φωτογραφικη μηχανη.
Πολλα ευχαριστω στον Spyrako35,στον Sototzav και φυσικα στον Blackbusa,χωρις τον Παναγιωτη θα ηταν ζορικα
τα πραγματα για εμας.
Να ειμαστε καλα για το επομενο...
:wave2:
367054
367055
sapila racing
17/09/2016, 13:14
Πολύ ωραίο ταξίδι. Οι φωτό με ταξίδεψαν κι εμένα λίγο.
Να σαι καλά να ταξιδεύεις!!
:beer:
AristidisZ
17/09/2016, 13:20
Απίστευτη εμπειρία Γιώργη και πολύ ωραία παρουσίαση
Άντε και στην επόμενη !
Πάντα τέτοια Γιώργη!
Thodoris_vara
17/09/2016, 13:23
Το "ρούφηξα" το θέμα...μαζί με τον πρωινό καφέ..
Να είσαι καλά για το επόμενο.!!
sotostzav
17/09/2016, 13:25
Να σαι παντα καλα και να μας ταξιδευεις αδερφε!!!!Και ελπιζω καποια στιγμη να αξιωθω και να ταξιδεψουμε παρεα...
Να είσαι γερός να ταξιδευεις ρε φίλε!
Το ευχαριστηθηκα!
Μπραβο φιλε ωραιο ταξιδι εκανες .....μας μαγεψες να διαβαζουμε το καταπληκτικο εκδρομικο σου!!!
:)
Γαμώτο......τέλειωσε κι' όλας;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Ταξιδαρα!!!!
Σε πολλά ακόμα!!!!
:beer::beer::beer:
Γιώργο :beer: :) χαίρομαι πολύ που κατάφερες να το κάνεις αυτό το ταξίδι.
Από την περιγραφή και τις φωτό αγάπησα και γω το τενερέ σου. Στο επόμενο λοιπόν, να είστε καλά να ταξιδέψετε όπου τραβάει η καρδιά σας, καβάλα στο Τενερέ.
We :a07: Μαρόκο !!!
filipp0s
17/09/2016, 14:21
Γιωργαρε, σουπερ για αλλη μια φορα ρε φιλε!!! Παντα τετοια (ρε Malak :lol: )
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
πυξιδας990
17/09/2016, 14:27
Ωραιος φιλε και στα επομενα..
George_M.
17/09/2016, 14:37
Γιωργαρα κ Μαρακι οπως ειχαμε πει σε κεινον τον καφε στην Αμφικλεια τα ονειρα ''πρεπει'' να γινονται πραγματικοτητα,κ σεις ξερετε καλα πως να το καταφερνετε!!:beer:
σκονιστηκα κ γω λιγακι μαζι σας κ σιγουρα αναθεωρησα πολλα για τετοιους προορισμους!!
μαακρι να αξιωθουμε κ μεις καποτε....
ευχαριστουμε που το μοιραστηκατε μαζι μας!!:)
Μπράβο Αλί Μπαμπά και Αλί μαμά....
Ταξιδαρα επική το Μαρόκο και μας τα είπες πολύ όμορφα... Αυτό το χαρακτηριστικό σου το να οδηγείς βράδυ, είναι πολύ μοναδικό.. Θα εχεις δει κορυφαία ηλιοβασιλεματα και πρωινές καταστάσεις ...
:beer::beer::beer::beer:
akis_trevor
17/09/2016, 14:46
γιωργαρε...:beer::beer::beer:
οκ,σιδεροκωλοι παιζουν καμποσοι αλλα αυπνο καβαλαρη σαν και του λογου σου δεν εχω ματαδει!!!
να σαι καλα να ταξιδευεις!
Juohmaru!
17/09/2016, 15:11
Από τα χιόνια του Elefantentreffen στην ερήμο Σαχάρα στο Μαρόκο...! Τι να πω... είσαι άπαιχτος!!!
Χίλια μπράβο... άντε γρήγορα και στο επόμενο ταξίδι!
Υ.Γ. Για να πω την αλήθεια... το περίμενα αυτό το ταξιδιωτικό!
Έχεις ένα μοναδικό δικό σου τρόπο να περνάς τα συναισθήματά σου σ'αυτούς που σε διαβάζουν μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή!
Να σαι πάντα καλά και να ταξιδεύεις... :wave2:
μπράβο φίλε! Πολύ ωραίος!
anavatis19
17/09/2016, 15:21
ωραιος! σκυλι το τενερε!
Α ρε τριαρά! Μπράβο ρε κόρακα, μας ταξιδεψες πάλι. Να σαι καλά, και το βράδυ σε περιμένουν πανσέτες.
Pan (dvs)
17/09/2016, 15:41
Περιμενω το επομενο.:beer:
spyrakos35
17/09/2016, 15:47
γιωργαρε...:beer::beer::beer:
οκ,σιδεροκωλοι παιζουν καμποσοι αλλα αυπνο καβαλαρη σαν και του λογου σου δεν εχω ματαδει!!!
να σαι καλα να ταξιδευεις!
Αυτος ρε δεν ειναι σιδεροκωλος
Η ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ του Χαρρυ Ποτερ ειναι με μοτοσακο!
Παντα τετοια Τζωρτζ!
Eversman
17/09/2016, 16:00
Μπράβο Γιώργο!
Μακάρι να κάνεις πάντα, τα όνειρα σου πραγματικότητα. Καταπληκτική αφήγηση και φωτογραφίες :beer::beer::beer:
Πολυ ομορφο ταξιδι, υπεροχη αφηγηση και τελειες φωτο.
Με το καλο στα επομενα.
George_Sp
17/09/2016, 16:17
σουπερ :beer:
zannisvel
17/09/2016, 17:22
Παντως να ξερεις οτι απο πενα πας πολυ καλα.
Να ειστε παντα καλα και να κυνηγατε τετοιες εμπειριες!!!!
:beer::beer:
amyroukai
17/09/2016, 17:47
Ali malak...
Ότι και να πω λίγο. Πολύ ταξιδευτικό ταξίδι. Μπράβο ρε μαν...
skylaros
17/09/2016, 18:02
Δεν έχω τίποτα καλύτερο από το να βλέπω να πραγματοποιούνται τέτοια όνειρα! Μπράβο ρε Γιώργη, εύχομαι να γυρίσεις όλο τον πλανήτη πολλές πολλές φορές!
XJR_Billy
17/09/2016, 18:05
Καταπληκτικό ταξίδι, και μοτοσυκλέτα.:)
Ταξίδεψα μαζί σου, η εμπειρία πρέπει να ήταν φανταστική.
Πάντα γερός και όρθιος, εις τα επόμενα με υγεία!:beer::beer:
Τα σέβη μου :beer:
Και ο Μπλάκι είναι καλό παιδί. Βλακάκος, αλλά καλό παιδί
MG-KTiNoS
17/09/2016, 19:21
367243
GiorgosLa
17/09/2016, 19:25
Γιώργη, μου έχει μείνει μια ατάκα σου, που όποτε την σκέφτομαι, με κάνει να χαμογελάω και να... πεισμώνω ίσως.
Είμαστε Τιθορέα(?) και παίζει, οι κεντροβόρειοι να φύγουμε προς Μπράλο - Λαμία κι εγώ να συνεχίσω για Λάρισα, και οι νότιοι να πάνε από Αράχοβα.
Διάλογος:
-Γιώργη θα πάμε μέχρι Λαμία μαζί, η Θα πας από Αράχοβα? (Φαινόταν η δουλειά)
-Ναι ρε Αράχοβα θα πάμε. Γιατί δεν θα έρθεις?
-Μπα!!! Είμαι όλη μέρα στο μηχανάκι και θα κάνω όλο τον δρόμο νύχτα μωρέ μετά!
-Ε και? Δεν έχεις φώτα…?
Τι να απαντήσεις σε κάποιον, που κάπου στη Σαχάρα, έχει μόνο ένα μικρό άγχος για τον ανορθωτή?
...Φεύγω. Θα πάω μια βόλτα στον Πλαταμώνα τώρα. Νύχτα. Να πατήσω κι εγώ λίγο άμμο. :p
Να είσαι καλά ρε Γιώργη. Να είσαι καλά και πάντα γερός να ταξιδεύεις. :beer: :beer:
Pan (dvs)
17/09/2016, 19:29
Ρε Γιωργη,αν σου ελεγα να διαλεξεις μονο μια απο ολες τις φωτογραφιες που ανεβασες,ποια θα ητανε αυτη και γιατι?
Γιωργο, τα λογια ειναι περιττα...απλα...:a012:
Πολυ ωραιες φωτο...(μ' αρεσει που λες οτι δεν το'χεις με την αφηγηση!!)
Παντα τετοια...:beer::beer:
:beer: :beer: :beer:
δεν εχω να πω τιποτα.. με καλυψαν οι προηγούμενοι.. και εις αλλα με υγεια!
Nostradamus
17/09/2016, 20:42
Παντα γεροί ρε Γιώργο και στα επόμενα εύχομαι με υγεία!
Τώρα τι να σου πώ;Οτι το τερμάτισες; το ξέρω πως δεν......Μπράβο ρε γιώργο πάντα τέτοια,να διαβάζουμε τέτοια ταξιωτικά να ζουρλαινόμαστε :beer::beer:
υ.γ. μετά νόμιζα με 1500 χλμ οτι έκανα ταξιδιωτικό τρομάρα μου...
taisteal
17/09/2016, 21:57
Ρε Γιωργη,αν σου ελεγα να διαλεξεις μονο μια απο ολες τις φωτογραφιες που ανεβασες,ποια θα ητανε αυτη και γιατι?
Απο αυτες που ανεβασα αυτη που ειναι η τοπ για μενα ειναι αυτη μεσα στη σκηνη που φωτογραφιζω την παραλια και
περναει ο καμηλιερης,ηταν μια πολυ ιδιαιτερη στιγμη γιατι ημουν στην πιο ωραια φαση των τελευταιων χρονων,ηρεμια
και γαληνη...
taisteal
17/09/2016, 21:58
Τώρα τι να σου πώ;Οτι το τερμάτισες; το ξέρω πως δεν......Μπράβο ρε γιώργο πάντα τέτοια,να διαβάζουμε τέτοια ταξιωτικά να ζουρλαινόμαστε :beer::beer:
υ.γ. μετά νόμιζα με 1500 χλμ οτι έκανα ταξιδιωτικό τρομάρα μου...
Ευχαριστω ρε μαν,αλλα το καθε ταξιδι ειναι ξεχωριστο ειδικα για αυτον που το κανει,ειτε ειναι 1500 ειτε 15.000 χλμ..
Ευχαριστω πολυ ολους σας..
Τι να πω ρε Γιώργο, είσαι μοναδική περίπτωση, να είσαι πάντα γερός να ταξιδεύεις :beer::beer::beer: :beer::beer:
Δεν μου λες, αυτή την βελτίωση την απέκτησες και στον προφορικό λόγο; ;)
taisteal
17/09/2016, 22:22
Δεν μου λες, αυτή την βελτίωση την απέκτησες και στον προφορικό λόγο; ;)
Δεν ξερω,αλλα κοιτωντας τα προηγουμενα ταξιδιωτικα με ξυλινο λογο και χωρις να περιγραφω τα συναισθηματα
που μου εβγαζε το καθε ταξιδι,ειπα σε αυτο εδω να γραψω ο,τι ειχα στο μυαλο μου..
Και μαλλον μου βγηκε καλυτερο αποτελεσμα.
Ευχαριστω φιλε
amyroukai
17/09/2016, 22:30
έδειξες καλύτερα αυτό που νιώθεις χωρίς να το επιδιώξεις όπως λες και πιθανώς αυτή να είναι και η επιτυχία σου εν προκειμένω, ότι δεν προσπάθησες να περιγράψεις "λυρικά" αυτά που έζησες αλλά έβγαλες το "μέσα σου". απλά.
"έβρεχε". και στην έρημο ρε μπαγάσα. πεθαίνω. :bawl:
xarisiero
17/09/2016, 22:42
Γιώργο είσαι η Παρέα στο δικό μου το ταξίδι... Μόλις βρω λίγο χρόνο σε διαβάζω.... Έκανες ταξιδιάρα και μπράβο σου... Σε παραδέχομαι γιατί τα όνειρα μας πρέπει πάντα να τα κυνηγάμε.... Μπράβο και στα επομενα όπου τραβάει η όρεξη σου σύντομα....
Ευχαριστω ρε μαν,αλλα το καθε ταξιδι ειναι ξεχωριστο ειδικα για αυτον που το κανει,ειτε ειναι 1500 ειτε 15.000 χλμ..
Ευχαριστω πολυ ολους σας..
Η πιο σωστή κουβέντα. :beer:
Και την λέει κάποιος που έχει κάνει εκατοντάδες χιλιάδες χλμ. :beer::beer:
sugariasgeorge
18/09/2016, 01:24
blackbusa
18/09/2016, 03:03
@@ siderokolos...oute Ancona mexri LA den boreses na kaneis...:lol:
xareika poly gia tin gnwrimia kai sorry pou den boresa na eimai edw...alla opws eipame ta ksanaleme soon...Athina??Andalucia???kapou allou???kai sta 3????
p.s. to spiti mou einai panta anoixto gia opoion goustarei kai xwris emena...:lol:
Τι να απαντήσεις σε κάποιον, που κάπου στη Σαχάρα, έχει μόνο ένα μικρό άγχος για τον ανορθωτή? .........
Άλλη φορά να μην αγοράζει γιαπωνέζικα μηχανάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:bawl::bawl:
theofilos888
18/09/2016, 07:04
Απλα καταπληκτικος...... :beer:
Γιωργο.... απλα respect
GiorgosLa
18/09/2016, 07:13
@@
p.s. to spiti mou einai panta anoixto gia opoion goustarei kai xwris emena...:lol:
Το λες αυτό εκ του ασφαλούς ε? Εκεί κάτω, μόνο μερικοί "τρελοί" μπορούν να σε φτάσουν. Για πες το αυτό για κάποιο σπίτι στην Πελοπόννησο π.χ. να δεις πόσοι θα σε προτιμήσουμε!!! :D
Πέρα απ την πλάκα ένα μπράβο κι από μένα. :beer:
notakos600
18/09/2016, 08:16
Γιώργο, πραγματικά απίστευτα όλα ρε φίλε!!!
Αλλοτινός θαλασσοπόρος που η γαλέρα του έγινε ΧΤ, στο έλεγα στις Πλαταιές κάποτε, θυμάσαι?
Πάντα τέτοια. :beer::beer:
lykourgi
18/09/2016, 08:47
Μπράβο.
Ωραίο ταξίδι και ωραία παρουσίαση. :beer:
Απο την περιγραφη και τις φωτο φαινεται οτι απολαμβανεις και την παραμικρη ασυμαντη στιγμη του ταξιδιου σου , και αυτο ειναι που μου αρεσε περισσοτερο απο ολα...!
Ευχαριστουμε για τις μπριζες που μας βαζεις...να εισαι καλα...:beer::beer:
Πολυ ομορφο ταξιδιωτικο.!!! Πολυ ομορφες φωτογραφιες που με ταξιδεψαν. Ζηλευω και θαυμαζω κατι τυπους σα και του λογου σου. Απλοτητα, ειλικρηνεια, παθος αυτα που διακρινω. Ευχομαι καλους δρομους παντα. Σε ευχαριστουμε.
Γιωργη μου χαιρομαι με τη χαρα σου! :beer:
harris_x
18/09/2016, 13:16
Άντε και στο επόμενο ρε φίλε!
Btw, μου θύμισες το παρακάτω :)
367361
Κι εγω βροχή πέτυχα....
Τι έγινε ρε παιδιά....;;;
Μπήκα για πεντε λεπτα στο moto.gr να χαζεψω λίγο και εκλεισα κοντά μια ωρα...
Να σαι καλά Γιώργο και να κάνετε με την Μαρία πολλά πολλά ταξίδια ακόμα.
Να σαστε παντα καλά :beer:
Καταπληκτικές φωτογραφίες :beer:
Δεινόσαυρος
18/09/2016, 17:38
Νυχτα πλεον,ημασταν κοντα στη Merzouga και σε μια εκταση χωρις φωτα πουθενα,μονο τα αστερια και εμεις.
Ανοιγω ζελατινα,σηκωνομαι στα μαρσπιε και πηγαινα ορθιος μεσα στη νυχτα,κοιτωντας γυρω μου ολο αυτο που
δεν εχω λογια να περιγραψω,το απολυτο σκοταδι,τα αστερια κι ενα μηχανακι σε μια ατελειωτη ευθεια..
Απο τις πιο ωραιες φασεις ever,και αλλο ενα που θα θυμαμαι για παντα απο αυτο το ονειρεμενο μερος.
σηκωνεται ο ενας και μας ρωταει να κλεισω τα φωτα;;
Ε,και δεν τα κλεινεις;;
Και τα κλεινει,και εκεινη τη στιγμη κοιταζω πανω οπως ολοι..
Δεν υπαρχει φωτογραφικη,δεν υπαρχει περιγραφη αξια να αποτυπωσει τον ουρανο που αντικρυσα...
Ηταν απιστευτο,το γραφω τωρα και ανατριχιαζω,ηταν το best of ολου του ταξιδιου..
Καθισα για ωρες καπνιζοντας και κοιταζοντας ψηλα,και σκεφτηκα κανα δυο φιλους που πολυ θα ηθελα να ηταν εκει να
δουνε αυτο το σκηνικο.
Να' σαι καλά φίλε μας ταξίδεψες σαν να 'μαστε δίπλα σου!
Billymuse
18/09/2016, 17:42
Γιώργαρε όπως πάντα, άπειρα Respect :beer::a23::a23:
Υπέροχο ταξιωτικό. Πάντα τέτοια σου εύχομαι.
Ένα μπράβο κι από εμένα στον Blackbusa.
Joyrider
18/09/2016, 19:04
μονο μια γαληνη μεσα μου..ευτυχια..
Καλά να πάθεις και να το ξαναπάθεις.
Φοβερός :beer:
Eεε Χμμ απλα δςν εχω κατι να πω.....μονο ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ RESPECT ρε φιλε παντα τετοια και καλυτερα...:beer::a012:
Coyote.V
18/09/2016, 20:45
Άντε και στο επόμενο ρε φίλε!
Btw, μου θύμισες το παρακάτω :)
367361
Κι εγω βροχή πέτυχα....
:lol:
Υποθέτω ότι αυτή η πινακίδα είναι στοπ !
Έχει κι'άλλα τέτοια περίεργα ;
:beer: taisteal (http://www.moto.gr/forums/member.php?u=39422) Πάντα τέτοια !
Bob_o_mastoras
18/09/2016, 22:08
Eπιτελους το διαβασα!!! :D
Φοβερο ταξιδι!!! Πανεμορφη χωρα!!! Δεν το περιμενα να ειναι τοσο ομορφη..
Παντα τετοια και καλυτερα ευχομαι!!!! :beer::beer:
Ξεκίνησα να διαβάσω την αρχή και είχα σκοπό να το συνεχίσω αύριο. Ναι καλά!
Δεν έχω λόγια..
Μπράβο και στους δυο σας, πάντα τέτοια. :beer:
Πολλά μπράβο και στον blackbusa. :beer:
headbanger
19/09/2016, 07:06
το διάβασα και το καταχάρηκα. πάντα τετοια.
με κάνετε και ζηλεύω με τέτοια οδοιπορικά :)
δεν το διαβασα αμεσως το ταξιδιωτικο.Ηθελα να βρω την καταλληλη ημερα -ωρα για να το κανω.Εφτιαξα καφε εκανα και 2ο και το τελειωσα ταξιδευοντας πισω σου μεσα στην ζεστη,ομιχλη,βροχη,την αλμυρα του Ατλαντικου ,την σκονη της ερημου,το βλεμα του Μπογκαρντ στην Κασμπλανκα και τις ομορφιες που περιεγραψες με λογια και εικονες.Οσο για τις αποστασεις και την διαρκεια των διαδρομων σου μας εχεις συνηθίσει οχι σιδεροκωλος αλλα οδοστρωτηρας αποστασεων.
Στα επομενα φιλε και με περισσοτερα χλμ ευχομαι.
υγ.Αυτα τα ΧΤ τελικα ειναι καλα ετσι;:D
Αυτες ειναι ωραιες βολτες ρε πατριωτη!!!
Τσακω πολλες :beer:
argy_kap
19/09/2016, 12:49
Δεν ξερω,αλλα κοιτωντας τα προηγουμενα ταξιδιωτικα με ξυλινο λογο και χωρις να περιγραφω τα συναισθηματα
που μου εβγαζε το καθε ταξιδι,ειπα σε αυτο εδω να γραψω ο,τι ειχα στο μυαλο μου..
Και μαλλον μου βγηκε καλυτερο αποτελεσμα.
Ευχαριστω φιλε
Γεία σου ρε Αντώνη!!
Όντως Γίωργη μια χαρά τα είπες αλλά είμαι σίγουρος οτι ήταν ακόμη καλύτερα.... Ελπίζω να βρούμε και εμείς κάποτε την δική μας στιγμή στην σκηνή και να μπορέσουμε να την φωτογραφίσουμε....Να είστε καλά και χρωστάω τσίπουρα για κοντινή περιγραφή...
MESOLOGI
19/09/2016, 13:16
Πάντως εκεί στην έρημο με το δίχαλο ήσουν πολύ μπροστά αγορίνα!
Πες μου ότι είχες πάρει και ρακέτες να υποκλιθώ !
όμορφο ταξιδιωτικό!
...και να σου πω - 3000 και για τους δύο;
Ωραίος. και εσύ ρε μουρλέ, και το κορίτσι.
blackbusa :beer:
RaGe_Raptor
19/09/2016, 13:33
πάντα τέτοια:beer:
Δεν το διάβασα ολόκληρο ακόμα, αλλά είμαι σίγουρος ότι τα'πες υπέροχα. :lol:
Μπράβο, ρε αγόρι. Πάντα τέτοια.
Όλα τα λ7 εκεί που βγαίνει το μηχανάκι από τα σκαλιά του ξενοδοχείου :bawl: πρέπει να τα είδαν όλα οι περίοικοι!
Για τα υπόλοιπα τι να πούμε; :a012:
ps: Μου φαγε όλα τα βρουμς ο Μαγγελάνος!
Tι στέπες και μαρόκα; Ακόμα δεν έχω ανεβάσει ταξιδιωτικό στην Ικαρία με το glx :lol:
Όλα τα λ7 εκεί που βγαίνει το μηχανάκι από τα σκαλιά του ξενοδοχείου :bawl: πρέπει να τα είδαν όλα οι περίοικοι!
Για τα υπόλοιπα τι να πούμε; :a012:
ps: Μου φαγε όλα τα βρουμς ο Μαγγελάνος!
Tι στέπες και μαρόκα; Ακόμα δεν έχω ανεβάσει ταξιδιωτικό στην Ικαρία με το glx :lol:
Και μετά απορεί γιατί του έδωσαν δωμάτιο malak. ....
Βρε το pousti έπρεπε να του δώσουν αλλά θα το είχε καβατζωσει κανένας με μεγαλύτερο μηχανακι.
:tooth:
Υπέροχο. Να είσαστε καλά να ταξιδεύετε. Πολλά μπράβο και στον Παναγιώτη @blackbousa για την φιλοξενία.
ΥΓ. Αυτό με το Cavo da roca πόνεσε. Από τότε που πήγα πρώτη φορά με την οικογένεια ονειρεύμαι να πάω με το KTM. Μακάρι να τα καταφέρω κάποια στιγμή.
Taisteal κυρίες και κύριοι. Ο άνθρωπος που φτάνει σε μέρη μακρινά και για να φτάσει σπίτι μου, χάνεται και θέλει GPS. Ότι να ναι λέμε.
Μπραβο ρε Γιώργη!!!!
George_M.
19/09/2016, 17:04
Taisteal κυρίες και κύριοι. Ο άνθρωπος που φτάνει σε μέρη μακρινά και για να φτάσει σπίτι μου, χάνεται και θέλει GPS. Ότι να ναι λέμε.
χα,χα εγω διαβαζοντας το ποστ 5 και 6 σκεφτηκα οτι θα σταματαγε ''αναγκαστικα'' οταν εφτανε Ατλαντικο ακρη.... αλλιως τον ειχα ικανο να συνεχισει για Φιλαδελφεια σερι....:lol:
dimitris777
19/09/2016, 17:51
Σαχαρα και βροχη ρε φιλε?? :lol:
Εισαι ωραιος. Μπραβο και στη Μαρια γιατι οι θερμοκρασιες εκει ειναι λιγο παραπανω. Μπραβο και το TENERE!
Φανταστικα ομορφα μερη.
Υγεια να εχουμε ολοι για τα επομενα!!
Ali Μπαμπα και Αli Μαμα μας κλεψατε την τα ονειρα ...τα ειδαμε σε φωτογραφιες!
Παντα τετοια φιλε!!!:beer::beer::beer:
devil's animal
20/09/2016, 07:32
ΜΠΡΑΒΟ ρε παιδια!! πολλα :a012: ...
πολυ ομορφο ταξιδι, με πολλες εντυπωσιακες εικονες...
Πανουλη, εισαι τυχερος που δεν εχω ταξιδιαρικο μηχανακι...θα ερχομουν μονο και μονο για να σε τρολαρω...:lol:
ωραιος ρε αγορι...
PortisHead
20/09/2016, 07:45
Γιωργο, φοβερή εμπειρία και χαρας τα κουραγια σου !!!
Ευτυχως δεν ηθελες να ανταποδωσω την χαρη εκει με την αλυσιδα...μου επεφτε κομματακι μακρυα.:lol:
Τα σεβη μου.
Με έκανες και εφτιαξα δεύτερο καφέ ωστε να απολαύσω τη διαδρομή.
Τέλεια όλα.
Κάτι τέτοια μου υπενθυμίζουν οτι τα ταξίδια είναι ο καλύτερος τρόπος να ξοδέψεις τα λεφτά σου.
alexxxcbr
20/09/2016, 10:45
Μπραβο παιδια ευχομαι τα καλυτερα.:beer:
taisteal
20/09/2016, 18:33
Ευχαριστω πολυ ολους :)
kalampokas
21/09/2016, 11:29
νταξ σπήτσλες, τόσο απλά....να είσαι γερός ρε Γιώργο να (μας) ταξιδεύεις:a20: