PDA

View Full Version : SR build by niKorobel

Σελίδες : 1 2 [3]

Bob_o_mastoras
04/01/2017, 14:57
Πολυ καλο εγινε τελικα!! :sun:
Καλοριζικο και καλοταξιδο!! :beer:

Προσωπικα, μονο οι καθρεπτες δεν μου αρεσουν (θα ηθελα στρογγυλους ρετρο) και ενα-δυο αυτοκολλητα.

SHOOTER045
04/01/2017, 15:09
να ρωτήσω κάτι .

έχω να περάσω ΚΤΕΟ τώρα γενάρη , η άδεια λέει χρώμα μπλε. πρέπει να την αλλάξω πρώτα για το κτεο γιατί δεν ξέρω αν θα προλάβει να βγει η καινουρια με την αλλαγή χρώματος

Αν και υπαρχει σχετικό θέμα, πρεπει να πας στο πλησιέστερο συγκοινωνιών, να κανείς δήλωση αλλαγής χρώματος και να στο αλλάξουν η να σου βγάλουν καινούργια.
Βγαίνει κατευθείαν.
Τώρα η μονη ένσταση μου είναι στους καθρέφτες.
Δείχνουν παρατεροι με το σύνολο.
Α και το πισω λάστιχο που μάλλον μπήκε με ανάποδη φορά

niKorobel
04/01/2017, 18:15
να ειστε καλα παιδια. το χαρηκαμε πολυ στην υλοποιηση αν και μας κουρασε. αλλα το τελικο αποτελεσμα αρεσε και στουσ δυο μας. και το σημαντικοτερο φαγαμε αρκετο χρονο με τον πατερα μου και ασχολουμασταν μαζι με κατι, συζητουσαμε γιαυτο και γενικα νομιζω μας πηγε καλα.

μακαρι το επομενο να ειναι ενα ducati που το εχω ονειρο απο μικρος μικρος. θα δειξει σε λιγα χρονακια

απο εκει και περα καποιες αλλαγες θα γινουν στη παρών μηχανή

1) το λαστιχο εχεις δικιο εχει μπει αναποδα , αυριο θα παει να γινει η αλλαγη
2) και εμενα οι καθρεφτες δεν με ενθουσιασαν παααρα πολυ τελικα και καποια στιγμη θα βαλω φλας μπροστα οπως τα πισω (εχω στοκ ηδη) και θα κοιταξω για μικρους στρογγυλούς που να μπαινουν στο τελος της μπαρας προς τα πανω
3) η σελα θελει λιγο γεμισμα νομιζω και επισης στο υψος της ζωνης που εχω βαλει θα την βγαλω και θα συνεχισει η σελα μεχρι το ντεποζιτο να το καβαλησει λιγο

SHOOTER045
04/01/2017, 20:56
Κάτι τέτοιο ας πούμε

377142

Η τέτοιο

377144

Και ενα γενικό

377146

motomaniac
05/01/2017, 00:58
οντως τα πλαινα δειξαν καλυτερα καλυτερα απο τοι φαινοταν αλλα και παλι δεν θα τα εβαζα. οι καθρεφτες ειναι εντελως παραταιροι κι ισως οι μαμα να καθονται αρκετα πιο ομορφοι. τα χρωματα ομορφα τα αυτοκολητα θυμιζουν bmx πιτσιρικα. γενικα ομως το αποτελεσμα εχει πολλη δουλεια κι αυτο φαινεται! Μπραβο σας!

nikosmec
05/01/2017, 04:18
Ωραίο έγινε!!! Τα πλαϊνά καπάκια μπορεί να μην είναι και τέλεια αλλά με το μαύρο δεν μου φαίνονται και άσχημα. Οι καθρέφτες συμφωνώ δεν ταιριάζουν, θέλει στρογγυλούς. Καλητερα σαν τον πρώτο που έβαλε ο shooter και όχι bar end γιατί θα πλατυτει πολύ το τιμόνι. Σαν γενικό σύνολο και υλοποίηση πάντως είναι πολύ καλό

ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ
05/01/2017, 07:27
Θα σου πρότεινα τώρα που είστε ζεστοί ακόμα, ότι οριτζιναλ ανταλλακτικά περίσσεψαν, να φτιαχτούν – πακεταριστούν και να μπουν στην αποθήκη:beer:

nikosk2
05/01/2017, 07:46
Πολύ ωραίο ,ΜΠΡΑΒΟ ,να το ευχαριστηθείς

niKorobel
05/01/2017, 13:59
οτι ανταλλακτικο περισεψε μπηκε σε μια κουτα και πηγε αποθηκη να υπαρχουν για το μελλον ποτε δεν ξερεις τι θα χρειαστει

οσο για τους καθρεφτες θα τουσ αφησω λιγο καιρο και θα τους αλλαξω μετα. κι εμενα μου αρεσαν οι 1οι που εβαλε ο Scooter

ευχαριστω για τα σχολια να στε καλα

spyrosp
05/01/2017, 15:35
Πανέμορφο!! Εξαιρετική δουλειά!! Συγχαρητήρια!!!

vag 70
08/01/2017, 10:15
εγινε πολυ ωραιο.μονο οι καθρεπτες δεν του ταιριαζουν.στο κτεο εγω δεν ειχα θεμα με το χρωμα.απλα με ρωτησαν αν θα παραμεινει το νεο χρωμα.να το χαιρεσαι.

Agrotic Front
08/01/2017, 19:47
niKorobel εχεις κανει απιστευτη δουλεια και χιλια μπραβω. 2 ερωτησεις μονο, ποσο κοστισε ολο το συστημα της μανιβελας? παιζει να εχεις τις διαστασεις απο την διατρητη που εβαλες? εχω κανει την δικια μου κομματια για να την μετατρεψω σε cafe racer αλλα εχω κολησει στα πλαινα (και στην σελα :P )

niKorobel
09/01/2017, 00:49
niKorobel εχεις κανει απιστευτη δουλεια και χιλια μπραβω. 2 ερωτησεις μονο, ποσο κοστισε ολο το συστημα της μανιβελας? παιζει να εχεις τις διαστασεις απο την διατρητη που εβαλες? εχω κανει την δικια μου κομματια για να την μετατρεψω σε cafe racer αλλα εχω κολησει στα πλαινα (και στην σελα :P )

να σαι καλά. σε ευχαριστώ
τη μανιβέλα την είχε όταν το αγόρασα. την είχε βάλει ο προηγούμενος ιδιοκτήτης.
πλαινά τη διάτρητη δεν θυμάμαι διαστάσεις γιατί πρώτα έγινε το εσωτερικό κουτί και μετά ταίριαξε η διάτρητη. μπορώ να τη μετρήσω ωστόσο (αν και πάλι δεν ξέρω πόσο χρήσιμο μπορεί να σου είναι καθώς έχω αλλάξει και το κουτί κάτω από τη σέλα).
αν σε βοηθάει ωστόσο πες μου να μετρήσω.
σέλα αγόρασα από ebay γύρω στα 40 ευρώ και δεν με παίδεψε να ταιριάξει , ωστόσο έχει ένα κενό εκέι που έχω βάλει τη ζώνη που θα τη ξαναφτιάξω κάποια στιγμή.

Agrotic Front
09/01/2017, 16:01
να σαι καλά. σε ευχαριστώ
τη μανιβέλα την είχε όταν το αγόρασα. την είχε βάλει ο προηγούμενος ιδιοκτήτης.
πλαινά τη διάτρητη δεν θυμάμαι διαστάσεις γιατί πρώτα έγινε το εσωτερικό κουτί και μετά ταίριαξε η διάτρητη. μπορώ να τη μετρήσω ωστόσο (αν και πάλι δεν ξέρω πόσο χρήσιμο μπορεί να σου είναι καθώς έχω αλλάξει και το κουτί κάτω από τη σέλα).
αν σε βοηθάει ωστόσο πες μου να μετρήσω.
σέλα αγόρασα από ebay γύρω στα 40 ευρώ και δεν με παίδεψε να ταιριάξει , ωστόσο έχει ένα κενό εκέι που έχω βάλει τη ζώνη που θα τη ξαναφτιάξω κάποια στιγμή.

σωστο, δεν θα εχει νοημα. μπορεις να μου στειλεις το λινκ απο την σελα?

spyrosp
09/01/2017, 16:33
Και εγώ θα ήθελα να μάθω για σέλα,κοντέρ,εξάτμιση.. μήπως θα έπρεπε να κανεις μια λίστα με τα έξτρα που έβαλες και κανένα λινκ..
Πολυ θα ήθελα παντως να το δω από κοντά το μοτορι! Βγάλε και κάνα βίντεο να το ακούσουμε!

niKorobel
09/01/2017, 18:41
ναι η λίστα θα γίνει με τιμές και εξαρτήματα , το έχω στο πρόγραμμα
μέχρι τότε σας στέλνω πμ αυτά που ζητήσατε
θα ανέβει και βίντεο.

σήμερα έγινε η αλλαγή χρώματος στο υπουργείο , πέρασε κτέο
αύριο μεθαύριο θα γίνει ρύθμιση βαλβίδων και ρύθμιση καρμπιλατέρ με αισθητήρα Λ που μου έχουν μείνει

niKorobel
09/01/2017, 18:50
Και εγώ θα ήθελα να μάθω για σέλα,κοντέρ,εξάτμιση..������ μήπως θα έπρεπε να κανεις μια λίστα με τα έξτρα που έβαλες και κανένα λινκ..������
Πολυ θα ήθελα παντως να το δω από κοντά το μοτορι! Βγάλε και κάνα βίντεο να το ακούσουμε!

κινούμαι κέντρο Αθήνα, ελπίζω να με πετύχεις και να με σταματήσεις
μόλις φτιάξει λίγο ο καιρός στείλε να πάμε καμια βόλτα τα σρ

spyrosp
09/01/2017, 19:19
Εγώ λόγω δουλειάς κινούμαι με αυτοκίνητο σε όλη την Αθηνα:D αν σε πετύχω θα σε σταματήσω να είσαι σίγουρος!! Κ εσύ αν δεις ένα sr στα νότια που καπνίζει σα φουγαρο εγω είμαι..σταματα με κ εσύ!

viper1
11/01/2017, 15:26
Πολύ καλή δουλειά και μεράκι . Σκέφτεσαι για κλιπ ονς η τα έχεις αποκλείσει . Οι φωτογραφίες που έχει στείλει ο shooter.
Θα είναι άλλο μηχανάκι

niKorobel
11/01/2017, 19:57
Πολύ καλή δουλειά και μεράκι . Σκέφτεσαι για κλιπ ονς η τα έχεις αποκλείσει . Οι φωτογραφίες που έχει στείλει ο shooter.
Θα είναι άλλο μηχανάκι

να σαι καλα σε ευχαριστώ
κοίταγα καθρέφτες τις προάλλες , δεν έχω αποκλείσει αλλά δεν έχω βρει σε καλή τιμή κάτι όμορφο ακόμα.
δεν θα βάλω στη μπαρα άκρη γιατί θα πλατύνει κι άλλο όπως σωστά είπε κάποιος και δεν το θέλω πιο πλατύ στην κίνηση της Αθήνας.
Άν βρεί ή δεί κάποιος κανέναν καλό καθρέφτη σαν αυτόν που έστειλε ο shooter ειδικα τον πρώτο που μου άρεσε πάρα πολύ ας τον ανεβάσει μήπως τον χτυπήσω

(βέβαια μου αρέσει το φλάς στον καθρέφτη που έχω αυτή τη στιγμή αλλά συμφωνώ πώς δεν δείχνει τόσο ωραίος και είναι και ψηλός νομίζω )

niKorobel
11/01/2017, 20:02
Θα είναι άλλο μηχανάκι

clip on εννοείς τιμόνι ή καθρέφτες?

SHOOTER045
11/01/2017, 20:30
Χμμμμ

Απο εκεί πήρα καθρέφτες για το παπί

http://www.wish.com/c/55e02f24c0b0ef11cd1293ce

http://www.wish.com/c/580dc2f433205379db9281d5

SHOOTER045
11/01/2017, 21:18
Επίσης
Και εδώ έχει πολύ πράμα

Custom Black Universal Folding Motorcycle Mirror motorbike Side Mirrors Rearview Mirror 8mm 10mm For yamaha Honda Suzuki
http://s.aliexpress.com/jeAVbYB3
(from AliExpress Android)

Και αν δεν έχεις βάσεις θα χρειαστείς κάτι τέτοιο

1 Pair High Quality Motorcycle Mirror Mount Clamp Rear View Mirror Mount Bicycle Handbar Mirror Holder Moto Accessories
http://s.aliexpress.com/rm6zAnaE
(from AliExpress Android)

Τέτοιο έβαλα στο παπί γιατί αλλαξα χειριστήρια και δεν είχαν βαση για καθρέφτη.
Είχα και ενα σετ καβατζα αλλά το χαρισα σε ενα φίλο που φτιάχνει ενα CM

niKorobel
11/01/2017, 23:02
Χμμμμ

Απο εκεί πήρα καθρέφτες για το παπί

http://www.wish.com/c/55e02f24c0b0ef11cd1293ce

http://www.wish.com/c/580dc2f433205379db9281d5

ωραίοι είναι αυτοί ! θα το σκεφτώ λίγο θα ψάξω εκεί που έστειλες να δω τι παίζει γενικα τι άλλα έχει
βάσεις έχω ίδιες τις είχα πάρει σε περίπτωση που χρειαζόντουσαν

σε ευχαριστω man

toyar
12/01/2017, 05:57
κλιπ ονς τιμονι ηθελα να βαλω κι εγω στο δικο μου
το προβλημα ομως ειναι οτι στο στριψιμο του τιμονιου βρισκουν στο τεποζιτο
οποτε πρεπει να γινει μετατροπη στο στοπ του τιμονιου και να στριβει πολυ λιγοτερο με οτι αυτο σημαινει

niKorobel
12/01/2017, 11:45
είμαι πολύ ευχαριστημένος με το τιμόνι που έβαλα, μου αρέσει η θέση οδήγησης που έχει τώρα η μηχανή.
είμαι της όρθιας θέσης εγώ οπότε δεν θα το αλλάξω αυτό

niKorobel
19/06/2017, 19:11
Καλησπέρα σε όλους , έχω καιρό να γράψω και ξέρω πως είχα υποσχεθεί μια λίστα με τιμές και λινκ για τα πράγματα που έβαλα πάνω αλλά δεν έχω βρει χρόνο ακόμη. αν κάποιος θέλει κάτι συγκεκριμένο μπορεί να μου στείλει πμ

ανεβάζω μερικές φωτό γιατί έχω αλλάξει κάποια πραγματάκια

1) καινούριο κοντερ
2) καθρέφτες
3) ντίζα κόκκινη υψηλής και ντύσιμο οι άλλες ντίζες σε αποχρώσεις κόκκινο μάυρο

οι φωτό εδώ είναι με το παλιό τιμόνι το οποίο έχω αλλάξει πλέον και θα ανεβάσω σε λίγο

niKorobel
19/06/2017, 19:13
και εδώ σημερινές φωτογραφίες και με το νέο τιμόνι

νομίζω έδεσε το κομμάτι μπροστά με πιο χαμηλό τιμόνι και χωρίς τους μεγάλους καθρέφτες. εκτός από οπτικά και οδηγικά έχει αλλάξει προς το καλύτερο , γνώμη μου

niKorobel
19/06/2017, 19:17
επίσης στο καρμπυλατέρ έπεσε αμοβολή και φτιάχτηκε αλουμινένιο χωνί με σίτα και πάει πολύ καλύτερα στο δρόμο.

πώς σας φαίνεται ?

Coyote.V
19/06/2017, 19:24
Καινούργιο έγινε!

Coyote.V
19/06/2017, 19:31
Στην Αμερική υπάρχουν μάντρες που ανακατασκευάζουν ανταλλακτικά από αυτοκίνητα, αεροπλάνα και μηχανές... και γενικά ό,τι είδους ανταλλακτικό και το πουλάνε στην ίδια τιμή με το καινούργιο ιμιτασιόν. Είναι όμως γνήσιο ανακατασκευασμένο με όλες τις προδιαγραφές. Το γνωρίζω από πρώτο χέρι γιατί είχα πάει το 2008 να αξιολογήσω και να αγοράσω ανταλλακτικά για όφελος της ΠΑ.

Θα είχε ενδιαφέρον να ξεκινούσε κάτι τέτοιο και στην Ελλάδα, εγώ είμαι υπό σκέψη.

Tedvj23
19/06/2017, 22:49
Χωρίς παρεξήγηση η μόνη μοντα που μαρεσει πάνω στο μηχανακι αυτό είναι η μανιβελα!

Tedvj23
19/06/2017, 22:51
Χωρίς παρεξήγηση η μόνη μοντα που μαρεσει πάνω στο μηχανακι αυτό είναι η μανιβελα!

Y.γ.μπραβο που ασχολήθηκε με ένα παλιό μηχανακι από το να πήγαινε στα σκουπιδια..:beer::beer::beer::beer:

Coyote.V
20/06/2017, 08:02
Εμένα μου αρέσει όλο το μηχανάκι όπως έγινε εκτός του πλαϊνού σταντ (κάβουρας)... αλλά αφού αρέσει στον niKorobel, πάσο. :)

Bob_o_mastoras
20/06/2017, 11:45
Πιο ωραιο απο πριν! :)

Γενικα ειναι πολυ ομορφο το συνολο και χωρις υπερβολες.

υ.γ. Βαλε ξανα φιλτρο ή εστω φιλτροχωανη στο καρμπ γιατι δεν θα αργησει να σου δημιουργησει προβλημα ετσι με τη σιτα.

niKorobel
22/06/2017, 00:04
Εμένα μου αρέσει όλο το μηχανάκι όπως έγινε εκτός του πλαϊνού σταντ (κάβουρας)... αλλά αφού αρέσει στον niKorobel, πάσο. :)

μου αρέσει πολύ ο κάβουρας , χαίρομαι που σου αρέσει το υπόλοιπο

niKorobel
22/06/2017, 00:07
Πιο ωραιο απο πριν! :)

Γενικα ειναι πολυ ομορφο το συνολο και χωρις υπερβολες.

υ.γ. Βαλε ξανα φιλτρο ή εστω φιλτροχωανη στο καρμπ γιατι δεν θα αργησει να σου δημιουργησει προβλημα ετσι με τη σιτα.

θα το αφήσω με σίτα προς το παρόν, μόνο άσφαλτο πάω έτσι κι αλλίως , σκόνες ότι πάρει
πάει πολύ καλύτερα στο άνοιγμα , με χοανη μου έκανε διακοπές στο καρμπ.
έχω και ένα φιλτρόπανο στο κουτι αν πιάσω πολύ χωματόδρομο κτλ να το βάζω

χαίρομαι που σου αρέσει. με το νέο τιμόνι η διαφορά είναι τεράστια , νομίζω έδεσε γιατί πριν ήταν παράτερο και με τους καθρέφτες