Σύνδεση

View Full Version : Kawasaki Versys-X 300

Σελίδες : 1 [2] 3

doctoras
04/07/2018, 22:20
Ερώτηση: εχεις κανει καποια αλλαγη στο γραναζωμα απο το στοκ υπάρχον? Και αν ναι, τι συγκεκριμμενα και τι ενυπωσεις πριν-μετα

DRAKONET
05/07/2018, 15:53
Drakonet ή kawa εxει μόνιμο πρόβλημα με τις σέλες. Λες και βάζει το ίδιο αφρώδες που βάζει και στα jet ski ( οπου είναι κορυφαία εταιρεία).Από ότι έχω καταλαβει τα ίδια και η ktm. Γενικα οι εταιρείες που δεν φτιάχνουν αυτοκίνητα είναι λίγο πίσω στο κομμάτι της άνεσης από ότι οι άλλες που έχουν δημιουργήσει ολόκληρες σχολές πάνω στο θεμα (λόγω κουτιών). Νομιζω ότι με το κράξιμο που έχει πέσει τελευταία είναι θέμα χρόνου να διορθωθεί εργοστασιακά.....Από τριξιματα στα πλαστικά τι λέει;
ΥΓ Για τις σέλες. Η τελευταία kawa που είχα ήταν ένα er 500. Η σελα του ήταν ότι χειρότερο είχα ζήσει ποτέ. Στα 40 λεπτά ήθελες στάση. Το περασμένο Σάββατο βράδυ πήγα με την γυναίκα με ένα καινούργιο supra x παπί Κινέτα και γύρισα το ίδιο βράδυ. Φίλε και εγώ και η γυναίκα μου είπαμε ότι το παπί ήταν ποιο άνετο και από το er!!!

===========================================================================
Θα συμφωνησω για τις σελες δεν το ειχα συνδυασει ετσι εχεις πολυ δικιο !!
Θεωρω ομως οτι την στιγμη που αυτο ειναι κατι που φτιαχνεις και με μικρο κοστος για μενα ειναι σε δευτερη μοιρα!
Οταν οδηγησα το V-STROM 250 και τεστ ντραιβ αλλα και στα μεγαρα στην εκδηλωση του ΜΟΤΟ... μου αρεσε πολυ η καβαλα του και η σελα...αλλα δεν παει βημα..ειδικα με 2 ατομα..χωρια που καιει οταν ζοριστει τον πατο του και αυτο δεν φτιαχνει θα ειναι συνεχως ''λιγο'' το μηχανακι!!
Το ιδιο εκανα και με το BMW GS 310.....σε τεστ στο μαγαζι...και στα μεγαρα καλη καβαλα..ο πισω ομως ειναι εξω ο μισος του κω@@@ς !!
ποιοτητα σε πλαστικα διακοπτες...εεε...καμια σχεση με βαυαρικη εταιρια..οπως και δεν εχει το νευρο απο το καβα....και αυτο λοιπον ειναι κατι που δεν το φτιαχνεις...παντα θα εχεις χαμηλη ποιοτητα..και παντα η σελα για τον πισω θα ειναι μικρη !
(ΕΔΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΜΕ 2 ΑΤΟΜΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΕΝΤΕΛΩς Η ΓΝΩΜΗ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΙς ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕς ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΑΙΞΕ ΡΟΛΟ ΣΕ ΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΟ VERSYS Χ ΚΑΘΟΣΟΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ 2 ΑΤΟΜΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ )
Οποτε η σελα μολις μπει αλλο υλικο θα ειναι οκ..και αυτο σε σχεση με τα αλλα ειναι μηδαμινο
Τελος...δεν χτυπαει ουτε σε λακουβες...ουτε τα πλαστικα τριζουν-βαρανε -σκουζουν...ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ απολυτως...επισης στην εθνικη δεν υπαρχει ιχνος ασταθειας ετσι!

DRAKONET
05/07/2018, 15:58
Ερώτηση: εχεις κανει καποια αλλαγη στο γραναζωμα απο το στοκ υπάρχον? Και αν ναι, τι συγκεκριμμενα και τι ενυπωσεις πριν-μετα

Οχι...ακομη τιποτα...σιγουρα ομως θα γινει στο μελον

δειτε και αυτο..ειναι φρεσκο...εαν διαβασετε θα δειτε λεει καπου για τερμα γκαζι...για 400 !!!!! χλμ...εαν αυτο δεν δειχνει αξιοπιστια δεν ξερω τι αλλο να πω
τελος δειτε οτι ειναι και το ''μικρο'' 250cc

https://www.motomag.gr/news/epikairotita/kawasaki-versys-x-tzakarta-athina-londino

nikos6750
05/07/2018, 18:45
Πολλα μοτο παιρνουν μετρηση απο το σασμαν γι'αυτο σε ρωτησα.Στο innova injection που ειχα μετα απο γραναζωμα μπρος πισω η διαδρομη για τη δουλεια μου μικρηνε 2 χλμ,απο 21 σε 19,☺☺☺☺Ευχαριστω και καλα απροβληματιστα χλμ.

mia_zoi_kawa
05/07/2018, 23:17
Drakonet σε βρίσκω πολύ έμπειρο δοκιμαστή για την ηλικία σου .Το vstrom αν και δεν πάει παραμένει στις επιλογές μου. Ένα ακόμα σοβαρο για εμένα αντικίνητρο για την αγορά του είναι η ποιότητα των βαφών του. Δεν ξέρω αν πρόσεξες πόσο παχιά φαίνεται η βαφή του σε κάποια σημεία... Το supra που έχω τώρα έχει καταπληκτικό φινίρισμα σε σχέση πάντα με το vstrom. Έχω γεράσει και έχω γίνει περιεργος με αυτες τις λεπτομέρειες.

mia_zoi_kawa
05/07/2018, 23:23
Για να μην σε μπερδευω εγώ αν πάω σε αγορά μηχανής σε κούτα θα επιλέξω μεταξύ του kawa του vstrom και του cbx. Για αυτό την ψάχνω.

Panos76
05/07/2018, 23:56
Να βάλουμε και το 390 adventure μέσα; :D

giorgosb
06/07/2018, 00:37
Το 390 adv ειναι πολυαναμενομενο και σιγουρα θα παιξει το ρολο του στην κατηγορια. Πιστευω θα ναι πιο ακριβο απ το versys, καπου στα 6.400 λεω, αλλα με versys και cb500 θα ναι νομιζω το top3 της κατηγοριας

Πολυ θα θελανα δω απαντηση απο yamaha με ενα tenere 300 :smokin:

BabisStinson
06/07/2018, 08:08
To Versys-X οπτικά είναι το πιο ωρωαίο της κατηγορίας, τουλάχιστον μέχρι να βγει το KTM 390 Adventure.
Αν έπαιρνα τώρα μηχανή σίγουρα θα ήταν στις επιλογές, η σέλα αλλάζει παιδιά με 150 ευρώ :-)
Αυτό που ίσως θα ήθελα είναι να του βάλουν τον κινητήρα του νέου Ninja 400, να είναι πιο δυνατό και άνετο για ταξίδι και με νέες τεχνολογίες.

@giorgosb: Πιστεύω θα αργήσει πολύ κάτι τέτοιο, εδώ το Tenere 700 το ακούμε καμιά 3ετία και θα βγει εντελει ως ΜΥ19..~!

@mia_zoi_kawa: Το V-Strom είναι σημαντικά ακριβότερο (+1500 ευρώ), οπότε στο Kawa vs Honda πιστεύω όποιο σου αρέσει περισσότερο εμφανισιακά να πάρεις. Πάνω κάτω τα ίδια μου φαίνονται προσωπικά. Ίσως λίγο καλύτερη ποιότητα το Honda σε βαφές κλπ. Τονίζω το ίσως.

Panos76
06/07/2018, 08:44
Αυτό που ίσως θα ήθελα είναι να του βάλουν τον κινητήρα του νέου Ninja 400, να είναι πιο δυνατό και άνετο για ταξίδι και με νέες τεχνολογίες.

Με αυτό αποτυπώνεται η δίψα του εν δυνάμει καταναλωτή για την - εν τέλη - σιγουριά των κυβικών.

DrBig
06/07/2018, 10:34
Με αυτό αποτυπώνεται η δίψα του εν δυνάμει καταναλωτή για την - εν τέλη - σιγουριά των κυβικών.

Εξαρταται πως θα το δεις. Χωρις να το εχω οδηγησει ειμαι σιγουρος πως στο βερσυς οπως ειναι λειπει η ροπη. Οποτε θα το προτιμουσα με 33% περισσοτερα κυβικα. Αλλα αν ειχα να διαλεξω μεταξυ 30% περισσοτερα κυβικα η 30% λιγοτερο βαρος, θα προτιμουσα σιγουρα το 2ο.

Panos76
06/07/2018, 10:39
Αλλα αν ειχα να διαλεξω μεταξυ 30% περισσοτερα κυβικα η 30% λιγοτερο βαρος, θα προτιμουσα σιγουρα το 2ο.

Αυτός είναι ο προβληματισμός μου ως προς το cbx (έναντι του Χ300), αν αξίζει τα 7Κ για να πάρεις 200 κιλά σίδερο και αν είναι τόσο άθλιες οι αναρτήσεις του όσο ακούγεται. Είναι όμως μηχανάκι (500cc).

BLiTzER
06/07/2018, 10:45
Είναι όμως μηχανάκι (500cc).

Ναι, αλλά Honda (επιδόσεις 300cc).

:p

Panos76
06/07/2018, 10:49
Ναι, αλλά Honda (επιδόσεις 300cc).

:p

είναι για να προλαβαίνεις να τους βλέπεις (τους Nicest People on a Honda) :lol:

DrBig
06/07/2018, 10:57
Αυτός είναι ο προβληματισμός μου ως προς το cbx (έναντι του Χ300), αν αξίζει τα 7Κ για να πάρεις 200 κιλά σίδερο και αν είναι τόσο άθλιες οι αναρτήσεις του όσο ακούγεται. Είναι όμως μηχανάκι (500cc).

Τι να σου πω...για χρηση αποκλειστικα ασφαλτινη πιστευω τα αξιζει το χοντα τα λεφτα του περισσοτερο απο το βερσυς. Αλλα για καθημερινη ασφαλτινη χρηση σαφως θα προτιμουσα ενα 2ο χερι nc με dct απο ενα καινουργιο cbx.
Το βερσυς θα το κοιτουσα αν ηθελα οπωσδηποτε μικρο 2κυλινδρο για διπλη χρηση και τοτε θα το ειχα φουλ ταιμ με χωματινα ελαστικα.

BabisStinson
06/07/2018, 13:34

Έχω οδηγήσει το Ninja 300 φίλου που έχει τον ίδιο κινητήρα με το Versys-X. Για ένα άτομο είναι ότι πρέπει και φορτωμένος και όλα, μου άρεσε αρκετά. Αν ήθελα όμως να κάνω ταξίδι δικάβαλο φορτωμένος θα ήθελα κάτι παραπάνω, έχοντας συνηθίσει και την δύναμη του ΜΤ μου.

Δεν έχω θέμα με τα κυβικά, αρκεί να είναι δυνατός/επαρκής ο κινητήρας. :-)

mia_zoi_kawa
06/07/2018, 19:13
@mia_zoi_kawa: Το V-Strom είναι σημαντικά ακριβότερο (+1500 ευρώ), οπότε στο Kawa vs Honda πιστεύω όποιο σου αρέσει περισσότερο εμφανισιακά να πάρεις. Πάνω κάτω τα ίδια μου φαίνονται προσωπικά. Ίσως λίγο καλύτερη ποιότητα το Honda σε βαφές κλπ. Τονίζω το ίσως.[/QUOTE]

Μιλάω για το vstrom 250. Τα μεγαλύτερα είναι εκτός του budget μου και σίγουρα έχουν καλύτερο φινίρισμα από το μικρό.
Έχω δει από κοντά το versys και το cbx. Θεωρώ ότι οι βαφές του versys είναι ένα κλικ καλύτερες από του cbx.

mia_zoi_kawa
06/07/2018, 19:19
Εννοείται ότι όλα τα 250 ή τα 300 είναι για ελαφρύ τουρισμό της ταξης των ξεκουραστων 250 χλμ να την μέρα και αυτό με υπομονή. Βέβαια μπορείς να κάνεις και 500 (έχω κάνει με παπί) αλλα δεν θα διασκεδάζεις. Αν τα λυπάσαι αυτα τα μικρα μηχανάκια πηγαίνεις με ....80. και θα ανεβαίνεις καμία 30 χλμ στις προσπεράσεις. Φυσικά το cbx είναι για παραπάνω λόγω κυβικών. Μην το θεωρείς βέβαια και κάνα τουριστικό τέρας.

DRAKONET
06/07/2018, 19:37
Drakonet σε βρίσκω πολύ έμπειρο δοκιμαστή για την ηλικία σου .Το vstrom αν και δεν πάει παραμένει στις επιλογές μου. Ένα ακόμα σοβαρο για εμένα αντικίνητρο για την αγορά του είναι η ποιότητα των βαφών του. Δεν ξέρω αν πρόσεξες πόσο παχιά φαίνεται η βαφή του σε κάποια σημεία... Το supra που έχω τώρα έχει καταπληκτικό φινίρισμα σε σχέση πάντα με το vstrom. Έχω γεράσει και έχω γίνει περιεργος με αυτες τις λεπτομέρειες.

\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

Δεν ξερω εαν η εμπειρια ερχετε με την ηλικια ειμαι 50 τωρα...αλλα εχω κανει εναν καλο κυκλο στην ζωη μου ξεκινοντας απο το ΒΜΧ σε ομαδα της φιλαδελφειας ετων 15 τοτε......φανταρος εκανα 4 αγωνες στο ενιαιο στην τριπολη τοτε
(αθανατη πιστα) με RD 350....φτιαχνοντας το με φιλους στην γειτονεια....μετα το στρατο οπου και γνωριστικα εκει με τον παπανικολακη..περασα στο χωμα στα 125 κανωντας συνολικα 17 αγωνες στο συνολο.
Εχοντας ενα ατυχημα τοτε...τα αφησα μεχρι να γινω καλα....και κοιταγα για δουλεια της προκοπης...κανα 2 αγωνες ακομη ασφαλτινους εκει γυρω στα 25-26...οπου και νοικοκυρευτηκα...εχοντας παντα δικυκλο στην ζωη μου..απο πολλα κυβικα τοτε..και τωρα μεγαλωνοντας επεσα στα πιο μαλακα...χεχεχεχε

mia_zoi_kawa
06/07/2018, 19:52
Drakonet σωραιος ρε συ! Κάτι ανέφερες για πανελλήνιες και με μπερδεψες. RD 350 ;; Καταφερνες και το στριβες ρε συ; Σκοτώθηκε πολύς κόσμος με αυτά. Ειχα έναν απουσιολογο, θεος σχωρεστον, στην τάξη μου στην Δευτέρα Λυκείου που σκοτώθηκε με το αδελφο μηχανακι του RD το RZ.

DRAKONET
06/07/2018, 20:04
To Versys-X οπτικά είναι το πιο ωρωαίο της κατηγορίας, τουλάχιστον μέχρι να βγει το KTM 390 Adventure.
Αν έπαιρνα τώρα μηχανή σίγουρα θα ήταν στις επιλογές, η σέλα αλλάζει παιδιά με 150 ευρώ :-)

@giorgosb: Πιστεύω θα αργήσει πολύ κάτι τέτοιο, εδώ το Tenere 700 το ακούμε καμιά 3ετία και θα βγει εντελει ως ΜΥ19..~!

@mia_zoi_kawa: Το V-Strom είναι σημαντικά ακριβότερο (+1500 ευρώ), οπότε στο Kawa vs Honda πιστεύω όποιο σου αρέσει περισσότερο εμφανισιακά να πάρεις. Πάνω κάτω τα ίδια μου φαίνονται προσωπικά. Ίσως λίγο καλύτερη ποιότητα το Honda σε βαφές κλπ. Τονίζω το ίσως.

[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[
KTM 390 Adventure....πολυ ομορφο ειναι το σκασμενο...πιστευω οτι θα στοιχιζει αρκετα ομως...και στις μερες μαςολα για μενα τουλαχιστον θελουν να τα μετρας..και να μην βιαζεσαι....οπως μετα την αποκτηση του....το σερβις του τα αναλωσιμα του...μια ενδεχωμενη πτωση ισωςακομη και σταματημενο και καποιος ασχετος με το ι.χ να στο ριξει (παντα να βλεπετε το μηχανακι σας οπου καθεστε εκτος σπιτιουγια πολλους λογους)

DRAKONET
06/07/2018, 20:17
Drakonet σωραιος ρε συ! Κάτι ανέφερες για πανελλήνιες και με μπερδεψες. RD 350 ;; Καταφερνες και το στριβες ρε συ; Σκοτώθηκε πολύς κόσμος με αυτά. Ειχα έναν απουσιολογο, θεος σχωρεστον, στην τάξη μου στην Δευτέρα Λυκείου που σκοτώθηκε με το αδελφο μηχανακι του RD το RZ.
00000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
Πανελληνιες ο γιος μου εδωσε !:lol:
το να στριψεις με αυτο ειχε το γουστο του...μην ξεχνας αλλο τα ελαστικα εκεινα και η ασφαλτος..και αλλο ο δρομος...φαντασου οτι ο συχωρεμενος ο κυρ-γιαννης απο μια καντινα που ειχε εκει που εφερνε φραπεδακια στα πλαστικα...και κρυο νερο με τις ''κολοκυθες'' της οικοδομης και ερχοταν με 6V παπι...και μας δουλευε οταν 'εχωνε' το παπι στις στροφες που ηταν με τα λινα στα λαστιχα...τοσο κρατουσε !

διαβασες για τον ινδονησιο που παει λονδινο απο την τζακαρτα...??
εχω βαλει ενα λινκ αν θες να διαβασεις...οπως και μπηκα στο καναλι του στο you tube...kai eida ta binteo me thn diadromh toy

DRAKONET
06/09/2018, 21:41
Εδω και καιρο περασε και απο την χωρα μας.....το ταξιδι του τελειωσε...με την μοτοσυκλετα αψογη !!!

Sebastian1980
10/10/2018, 08:56
Το 2019 έρχονται τα καινούργια χρώματα για το kawasaki versys 300x.Το πρασινο ολα τα λεφτα.Ελπιζω να έχουν βελτιώσει την σέλα γιατί κατά 90% θα είναι από το καινούριο έτος η νέα μου μηχανή. Αφήνω ένα 10% μήπως και βγάλουν επιτέλους το ktm 390 anventure.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί εκεί στην kawasaki δεν μπορούν να σκεφτούν αυτό που σκέφτονται όλοι όσοι είναι πιο χωμάτινοι.
Ένα versys 300x που θα βγαίνει σε δύο εκδόσεις,μια κανονική και μια πιο χωμάτινη. Με 5-6 εκατοστά παραπάνω μπροστα και πίσω στης αναρτήσεις και πιο χωμάτινα λάστιχα.
Να ενημερώσω σε όσους δεν το έχουν διαβάσει ότι στο ΜINI ON-OF TEST 2018 του περιοδικού MOTO του Οκτωβρίου που έγινε στην Βουλγαρία νικητής βγήκε το versys 300x που κοντραρε στα ίσα το crf 250 rally. Φαντάσου να είχε και ψηλότερες αναρτήσεις και πιο χωμάτινα ελαστικά. Το τεστ έγινε μεταξύ:BMW G310GS vs Suzuki V-Strom 250 vs Honda CRF250 Rally vs Kawasaki Versys-X 300.
Βάλε και ένα ανάποδο μπροστά ρε Kawasaki κλεμμένο από το crf 250 rally και ζητά μου και 6990€ θα στα δώσω.

Panos76
10/10/2018, 09:39
Αφήνω ένα 10% μήπως και βγάλουν επιτέλους το ktm 390 anventure.
.

Θα παρουσιαστεί σε ένα μήνα στην EICMA και στην παραγωγή θα βγει το '20 (ή τέλη του '19 στη καλύτερη!). :zzz:

giorgosb
10/10/2018, 10:55
Τα πιο ωραια χρωματα τα χει στην αμερικη νομιζω..

400026

400027

teogtp
10/10/2018, 11:13
Το μαύρο κυκλοφορεί στην χώρα μας.

Sebastian1980
10/10/2018, 11:25
Με βλέπω για versys 300x τότε από το 2019.
Αυτό το ktm 390 anventure και το yamaha tenere 700 της Άρτας το γιοφύρι (ολημερίς το χτίζανε, το βράδυ εγκρεμιζονταν, μοιρολογούν οι μάστορες και κλαιν οι μαθητάδες).
Από το 2016.
Να συλλάβουν την ιδέα, να το δουν από εδώ,να το δουν από εκεί,να το δουν από πιο εκει,να παίξουν με τους φελλούς όπως σε μια διαφήμιση ουίσκι μας τα εκαναν μπαλόνια.
Τα χρόνια όμως περνάνε.
Στο τέλος θα τα βγάλουν τόσο ακριβά που θα πατωσουν στις πωλήσεις.
Δεν φτιαχνεις ατομική βόμβα, μοτοσυκλέτα φτιάχνεις.Καθε μέρα να έβαζες μια βίδα,τόσα χρόνια θα είχες τελειώσει.

Sebastian1980
10/10/2018, 11:35
Ψέματα από το 2015.

DRAKONET
10/10/2018, 11:56
Με βλέπω για versys 300x τότε από το 2019.
Αυτό το ktm 390 anventure και το yamaha tenere 700 της Άρτας το γιοφύρι (ολημερίς το χτίζανε, το βράδυ εγκρεμιζονταν, μοιρολογούν οι μάστορες και κλαιν οι μαθητάδες).
Από το 2016.
Να συλλάβουν την ιδέα, να το δουν από εδώ,να το δουν από εκεί,να το δουν από πιο εκει,να παίξουν με τους φελλούς όπως σε μια διαφήμιση ουίσκι μας τα εκαναν μπαλόνια.
Τα χρόνια όμως περνάνε.
Στο τέλος θα τα βγάλουν τόσο ακριβά που θα πατωσουν στις πωλήσεις.
Δεν φτιαχνεις ατομική βόμβα, μοτοσυκλέτα φτιάχνεις.Καθε μέρα να έβαζες μια βίδα,τόσα χρόνια θα είχες τελειώσει.
====================================================================================
Εδω ειμαι να σου πω οτι θες !
περασα τα 6.000 χλμ...εγινε το πρωτο σερβις ---αλλαξα εμπος γραναζι----και του εχω βαλει καποια ''καλουδια'' που βρηκα στο διαδυκτιο βαζοντας την δικη μου πινελια στο VERSYS..

DRAKONET
10/10/2018, 12:09
Sebastian1980

Εκανες πολυ καλα και το διαβασες το τεστ....για να βαλεις καποια πραγματα στην θεση τους στις επιλογες σου!
Επειδη οδηγησα και BMW--και SUZUKI---και δικαβαλο...αμεσως κατεληξα στο KAWA.Η ποιοτητα του που μπορει να λενε μερικοι για την βαφη ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ εγω δεν βρισκω κανενα ψεγαδι .
Ισως αυτοι που το λενε εχουν δει το γκρι χρωμα στο οποιο μερος στα πλαινα του ειναι αβαφο ειναι σκετο μαυρο το πλαστικο...και σε αυτο να αναφερονται.
Εγω εχω το πρασινο και ειναι βαμενο γκρι.
Να πω επισης οτι εχει και αντοχη σε γρατσουνισματα καθως στο τιμονι κρεμαω ολα τα ψωνια απο το σουπερ κονσερβες --κουτια απο γαλα--γκαζακια για τον καφε ακουμποντας επανω στα πλαστικα μερη και δεν εχει το παραμικρο.

Sebastian1980
10/10/2018, 12:14
Προς το παρόν δεν θέλω DRAKONET να σε ζαλίζω με ερωτήσεις για το versys μιας και η αγορά του θα γίνει το 2019.
Απλά έχω να σου κάνω μονο μια ερώτηση:Αν γυρνουσες το χρόνο πίσω πριν 6.000 χιλιόμετρα και είχες τα χρήματα στο χέρι με την εμπειρία που έχεις τώρα από το versys, θα το αγόραζες;.

Sebastian1980
10/10/2018, 13:37
Και κάτι τελευταίο DRAKONET. Γράψε για την αλλαγή που έκανες στο εμπρός γρανάζι και αν άλλαξε τώρα το versys.

mia_zoi_kawa
10/10/2018, 21:17
Η kawa είχε παράδοση στα μικρά κυβικά να έχει ενδιαφέροντα μοντέλα. Έκανε ένα μεγάλο διάλειμμα και επέστρεψε....
Το παράδοξο είναι ενώ τα βλέπω αρκετα συχνά στον δρόμο στις ταξινόμησεις εχουν αρκετά χαμηλά νούμερα. Πιθανόν οι αναβάτες τους κάνουν καθημερινά πολλά χιλιόμετρα σε αντίθεση με άλλα μοντέλα που έχουν πολλαπλάσιες ταξινομήσεις και τα βλέπεις πολύ σπάνια.

DRAKONET
11/10/2018, 17:46
Sebastian1980
Δεν θα δισταζα να το αγορασω παλι !
Η αγορα εγινε με πολυ κατασταλαγμενη την γνωμη μου εφοσον ειδα--καβαλησα--οδηγησα...τον ανταγωνισμο!
Εκπληξη για μενα ηταν οταν οδηγηθηκαν και το SUZUKI και το BMW αλλα και το KAWASAKI με δευτερο ατομο εκει φαινεται η διαφορα .
Επισης να σου πω οτι δεν ειχα τα χρηματα στο χερι αλλα εβαλα δοσεις ξεροντας οτι κανω την σωστη επιλογη σε μια μοτοσυκλετα πραγματικα ΔΙΠΛΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ....και οχι το ''φαινεσθαι'' !!
Τελος για το γραναζι ηταν μια επιλογη για να πεσουν οι στροφες οταν κανω την βολτα μου πιο εξω...και ετσι εγινε το στροφομετρο γυριζει πιο χαμηλα πλεον....αλλωστε οπως διαβασες στις 8.000 το kawasaki και με 10.000 το suzuki το akashi ηταν πιο γρηγορο παρολο τις παραπανω στροφες

Sebastian1980
11/10/2018, 19:00
Να σε καλά DRAKONET που μας ενημερώνεις.
Τώρα στα σταθερά 120 χιλιόμετρα την ώρα,που για μένα είναι η καλύτερη ταχύτητα ταξιδιού, πόσες στροφές έχεις;
Είδα το μεσημέρι σε ένα βίντεο στο διαδίκτυο ένα παλικάρι που είχε βγάλει την μανισια εξάτμιση και είχε αλλάξει τα λάστιχα με άλλα με χοντρό τακούνι,είχε βάλει και προστατευτικά για τα καλάμια της ανάρτησης. Το πως το πήγαινε δεν λέγεται.Αλλα σωστος. Έδειξε ότι σε μερικά σημεία που ανέβαινε μόνο εντουρο τον πρόδωσε το χαμηλό ύψος του versys. Φυσικα το kawasaki δεν προορίζεται για τέτοιου χρήση αλλά με τις κατάλληλες μετατροπές πάει πιο βαθιά στο βουνό.

Sebastian1980
11/10/2018, 19:42
Τελικά μάλλον άλλο βίντεο ειδα.Σε αυτό (versys-X Adv R) ανεβαίνει μια πολύ δύσκολη ανηφόρα.Απλα μπείτε να δείτε τις μετατροπές που έκανε στο kawasaki versys-X. Πραγματικά το έκανε αγρίμι.

DRAKONET
11/10/2018, 20:04
Να σε καλά DRAKONET που μας ενημερώνεις.
Τώρα στα σταθερά 120 χιλιόμετρα την ώρα,που για μένα είναι η καλύτερη ταχύτητα ταξιδιού, πόσες στροφές έχεις;
Είδα το μεσημέρι σε ένα βίντεο στο διαδίκτυο ένα παλικάρι που είχε βγάλει την μανισια εξάτμιση και είχε αλλάξει τα λάστιχα με άλλα με χοντρό τακούνι,είχε βάλει και προστατευτικά για τα καλάμια της ανάρτησης. Το πως το πήγαινε δεν λέγεται.Αλλα σωστος. Έδειξε ότι σε μερικά σημεία που ανέβαινε μόνο εντουρο τον πρόδωσε το χαμηλό ύψος του versys. Φυσικα το kawasaki δεν προορίζεται για τέτοιου χρήση αλλά με τις κατάλληλες μετατροπές πάει πιο βαθιά στο βουνό.
=============================================================================================
Απο τις 9.000 στα 120..λιγο κατω απο τις 8.000 παει
Να σου πω και το αλλο...πηγαινοντας βολτα με τον φιλο μου που εχει το CB 500X (τα πηραμε μαζι) σε ρεπριζ ειναι πιο γρηγορο το kawasaki και εσπαγα πλακα μαζι του μονο οταν ψιλοτερματιζανε με περνουσε προς τελικη.....αυτο με μαμα γραναζωμα...τωρα με αυτο που εκανα αλλαγη δεν ξερω:rolleyes:
ξερω μονο οτι ειδα 170 στο κοντερ και εκλεισα το γκαζι....βγαζει κι'αλλο αν το ''σκασεις'' αλλα δεν θελω..170 κοντερισια για 300 κυβικα...ειναι πολλα..ειναι αρκετα πολλα θα ελεγα μαλλον !

Sebastian1980
11/10/2018, 20:24
Αλήθεια στις πόσες χιλιάδες χιλιόμετρα ένιωσες ότι ο κινητήρας άνοιξε στο versys. Γιατί στο remix 1300 χιλιόμετρα και ακόμη δεν. Εντάξει είναι νωρίς ακόμα.
Να υποθέσω ότι στο μπροστά γρανάζι έβαλες ένα δόντι λιγότερο;
Μου αρέσει που έγραψα πιο πάνω ότι δεν θα σου κάνω ερωτήσεις.

DRAKONET
11/10/2018, 22:21
Αλήθεια στις πόσες χιλιάδες χιλιόμετρα ένιωσες ότι ο κινητήρας άνοιξε στο versys. Γιατί στο remix 1300 χιλιόμετρα και ακόμη δεν. Εντάξει είναι νωρίς ακόμα.
Να υποθέσω ότι στο μπροστά γρανάζι έβαλες ένα δόντι λιγότερο;
Μου αρέσει που έγραψα πιο πάνω ότι δεν θα σου κάνω ερωτήσεις.

γυρω στις 4.000...καταλαβα μια πιο ''ελευθευρη'' κινηση...αλλα ακομη 'εχει' να δωσει...αυτο μου βγαζει...αλλωστε μη νομιζεις και τα 6000 ειναι πολυ λιγα στα 8-10.000 πιστευω θα ειναι πληρες !
1 δοντι μπροστα...ναι.

crz
05/06/2019, 14:52
====================================================================================
Εδω ειμαι να σου πω οτι θες !
περασα τα 6.000 χλμ...εγινε το πρωτο σερβις ---αλλαξα εμπος γραναζι----και του εχω βαλει καποια ''καλουδια'' που βρηκα στο διαδυκτιο βαζοντας την δικη μου πινελια στο VERSYS..

Καλησπερα , ειμαι κατοχος ενος kawasaki versys x300 εδω και μια εβδομαδα . Εχω 250 χιλιομετρα , το μηχανακι ειναι απλα τελειο αλλα παρατηρω αυξημενη ενδειξη θερμοκρασιας και θελω να μου πειτε αν ειναι νορμαλ γιατι ο αντιπροσωπος ετσι λεει. Σε πορεια ειναι στις 3 και σπανια στις 4 γραμμες. στην κινηση και μεσα στην πολη τα πραγματα αλλαζουν , φτανει μια γραμμη πριν το τερμα και τοτε παιρνει μπροστα το βεντιλατερ και το κατεβαζει μια γραμμη . Πραγματικα ανυσηχω στο τι θα γινει οταν παω χωμα που οι ταχυτητες εκει θα ειναι πολυ χαμηλες . Σας ευχαριστω εκ των προτερων

toyar
05/06/2019, 15:04
Το manual τι λέει;

crz
05/06/2019, 15:04
Καλησπερα , ειμαι κατοχος ενος kawasaki versys x300 εδω και μια εβδομαδα . Εχω 250 χιλιομετρα , το μηχανακι ειναι απλα τελειο αλλα παρατηρω αυξημενη ενδειξη θερμοκρασιας και θελω να μου πειτε αν ειναι νορμαλ γιατι ο αντιπροσωπος ετσι λεει. Σε πορεια ειναι στις 3 και σπανια στις 4 γραμμες. στην κινηση και μεσα στην πολη τα πραγματα αλλαζουν , φτανει μια γραμμη πριν το τερμα και τοτε παιρνει μπροστα το βεντιλατερ και το κατεβαζει μια γραμμη . Πραγματικα ανυσηχω στο τι θα γινει οταν παω χωμα που οι ταχυτητες εκει θα ειναι πολυ χαμηλες . Σας ευχαριστω εκ των προτερων

DRAKONET
05/06/2019, 15:23
ετσι ειναι η λειτουργια του φιλε μου!
μην σε προβληματιζει....στην πολη που λες σε πυκνη κινηση ναι γινεται αυτο
οσον αφορα το χωματοδρομο στο βουνο.....η μοτοσυκλετα μεχρι τα 4 ντεμακια θα παει
αλλα πρεπει να την πηγαινεις με 20 !

crz
05/06/2019, 15:25
Σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση , εχω προβληματιστει τοσο που εχω αγορασει καλυμμα για το ψυγειο και δεν το βαζω για να μην ανεβασει περισσοτερο θερμοκρασια .

Δηλαδη το οτι φτανει μια γραμμη πριν το τερμα ειναι φυσιολογικο .... οκ και παλι ευχαριστω

DRAKONET
05/06/2019, 19:47
Σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση , εχω προβληματιστει τοσο που εχω αγορασει καλυμμα για το ψυγειο και δεν το βαζω για να μην ανεβασει περισσοτερο θερμοκρασια .

Δηλαδη το οτι φτανει μια γραμμη πριν το τερμα ειναι φυσιολογικο .... οκ και παλι ευχαριστω
=============================================================
Η μια γραμμη ειναι ''καμποσοι'' βαθμοι θερμοκρασιας....δεν ειναι 3-4....να σε ανυσηχει !
Καλυμα εχει στο ψυγειο και απο την μανα του....εγω εχω βαλει αυτο

https://www.aliexpress.com/item/for-Kawasaki-VERSYS-300-Motorcycle-Radiator-Guard-Stainless-Steel-Grille-Protector-Bezel-Cover-Green-Black-For/32892039694.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dBgaxjP

mia_zoi_kawa
08/06/2019, 00:06
Drakonet πριν κανα μηνα εκανα test drive το vstrom το 250. Δεν με χαλασε ο κινητήρας του. Βρηκα ομως την εργονομια του απογοητευτικη. Μαρσπιε πολυ κοντα στην σελα, αβολη σελα και τιμονι που θυμιζε τσοπερ με αβολες γωνίες. Οταν το παρατησα και ανεβηκα στο παπι ενιωσα.... ανακούφιση..

DRAKONET
08/06/2019, 23:52
Drakonet πριν κανα μηνα εκανα test drive το vstrom το 250. Δεν με χαλασε ο κινητήρας του. Βρηκα ομως την εργονομια του απογοητευτικη. Μαρσπιε πολυ κοντα στην σελα, αβολη σελα και τιμονι που θυμιζε τσοπερ με αβολες γωνίες. Οταν το παρατησα και ανεβηκα στο παπι ενιωσα.... ανακούφιση..
==================================================
Δεν θα διαφωνησω....εγω ειχα απογοητευτει πολυ και με την καταναλωση...και με το δικαβαλο...γιατι εχει αρκετο βαρος
και χωλαινει στα 2 ατομα !
Τωρα στο δικο μου βερσυς κοντευω τα 12.000 χλμ και παω για το σερβις...θα γραψω νεοτερα τοτε !

crz
16/06/2019, 16:22
Καλησπερα κατοχος απο 25 Μαιου με 416 χιλιομετρα και σημερα προσεξα οτι εχει ραγισει το κοντερ ( Μαλλον απο τον ηλιο ) και εχει και εσωτερικα στιγματα .

Τριτη πρωι ελπιζω να βγαλω ακρη και να καλυφτει απο την εγγυηση γιατι η λογικη λεει οτι θα προχωρησει το ραγισμα .407482407483407484

doctoras
16/06/2019, 16:53
καλορίζικο!
καλή τύχη με τον αντιπρόσωπο

basilis_k6
16/06/2019, 17:10
δεν ειναι απο τον ηλιο. αν δεν το πηρες έτσι ειναι απιθανο να στο αλλαξουν. ειναι χτυπημα καραμπινάτο.

crz
16/06/2019, 18:19
Ευχαριστω πολυ , Εχω στειλει ηδη email και φωτο στην ΤΕΟΜΟΤΟ . Θα μαθουμε την Τριτη

crz
16/06/2019, 18:20
Εχει εσωτερικα στιγματα και το ραγισμα ειναι απο μεσα. Αν το ειχα χτυπησει δεν θα το εκανα θεμα

basilis_k6
16/06/2019, 19:24
Εχει εσωτερικα στιγματα και το ραγισμα ειναι απο μεσα. Αν το ειχα χτυπησει δεν θα το εκανα θεμα

δεν ξερω ποιος το χτυπησε δεν λεω οτι το εκανες εσυ. δεν ειναι παντως απο τον ήλιο. Τα στιγματα λες αυτα τα ασπρα που φαινονται? Για καποια οργανα υπαρχει η κασα κομπλε για καποια αλλα δεν υπαρχει και θες ολοκληρο οργανο. Για μια κασα μαλλον θα σε καλύψουν αλλα για οργανο δεν ξερω. τα χρεώνουν αρκετα λεφτα...

crz
16/06/2019, 19:38
δεν ξερω ποιος το χτυπησε δεν λεω οτι το εκανες εσυ. δεν ειναι παντως απο τον ήλιο. Τα στιγματα λες αυτα τα ασπρα που φαινονται? Για καποια οργανα υπαρχει η κασα κομπλε για καποια αλλα δεν υπαρχει και θες ολοκληρο οργανο. Για μια κασα μαλλον θα σε καλύψουν αλλα για οργανο δεν ξερω. τα χρεώνουν αρκετα λεφτα...

οχι τα ασπρα ειναι σκονη εχει κατι κηλιδες δεν φαινονται πολυ καλα στην φωτο . αν με καλυψουν θα το γραψω εδω, αν οχι θα το μαθετε απο τις ειδησεις :lol:

DRAKONET
17/06/2019, 13:06
πολυ φοβαμε οτι στο χτυπησαν εκει καποιο τσογλανι..
δεν ειναι απο τον ηλιο....ειναι πλαστικο και εχει ανοχη.....οποτε
καποιος εβαλε το χερακι του !
ετσι μου φαινεται

doctoras
17/06/2019, 14:09
Δεν μπορεις να τσεοαρεις με την υφή? Αν ειναι εξωτερικο θα το αισθανθείς στο δακτυλο, αν ειναι απο μεσα οπως λες πρεπει να στο αντικαταστήσουν

crz
17/06/2019, 17:43
πολυ φοβαμε οτι στο χτυπησαν εκει καποιο τσογλανι..
δεν ειναι απο τον ηλιο....ειναι πλαστικο και εχει ανοχη.....οποτε
καποιος εβαλε το χερακι του !
ετσι μου φαινεται

Ειναι σε κλειστο παρκινγκ και οσο καιρο το εχω δεν το εχω παρκαρει σε αποσταση πανω απο 15 μετρα απο εκει που ειμαι οποτε ειναι απιθανο

crz
17/06/2019, 17:44
Δεν μπορεις να τσεοαρεις με την υφή? Αν ειναι εξωτερικο θα το αισθανθείς στο δακτυλο, αν ειναι απο μεσα οπως λες πρεπει να στο αντικαταστήσουν

Εσωτερικο ειναι το ραγισμα

Sebastian1980
17/06/2019, 17:59
Τότε κανονικά πρέπει να στο αντικαταστήσουν.
Γι'αυτό υπάρχει η εγγύηση.
Εύχομαι να ξεμπερδεψεις γρήγορα και να το χαρείς.

DRAKONET
20/06/2019, 16:45
Eγινε το σερβις στα 12.000..... ακουγοταν ενας θορυβος στο ανοιγμα με ''πιεση'' στο γκαζι 100-150 χλμ πριν το σερβις.
Περασα απο το συνεργειο να μου πουν τι ειναι.Ηταν η καδενα και με καθυσηχασε ο μαστορας καθως ηταν μεχρι να ''κουμπωσει'' το αυτοματο τεντωμα της..... και οντως σταματησε !
Αλλαχθηκαν λαδι-φιλτρο λαδιου---ελενχος παραφλου---καθαρισμα φιλτρου αερος---τεντωμα αλυσιδας κινησης----ρυθμιση βαλβιδων.
156 ευρω...που για μενα ειναι πολλα να ανεφερω ομως οτι ηταν στις φθηνοτερες τιμες απο αντιπροσωπο που ειναι και κοντα μου.
Ας οψεται που ειναι η εγγυηση...αλλιως τα κανω και μονος εκτος βαλβιδες για ενα fucking σφραγιδακι γινονται ολα !
Και δεν ειναι η αγορα ανταλακτικων...ειναι τα 90 ευρω εργασιας...
Αυτα τα νεοτερα.....

mia_zoi_kawa
20/06/2019, 21:38
Ντακσ ρε φιλαρακι δεν εχεις και παπι....

DRAKONET
21/06/2019, 17:33
Ντακσ ρε φιλαρακι δεν εχεις και παπι....

πολλα τα 90 για εργασια...αυτο με χαλασε!
με τοσα κανεις φουλ σερβις στο αμαξι !
μαζι με τακακια :p

GogosLux
21/06/2019, 17:38
πολλα τα 90 για εργασια...αυτο με χαλασε!

Απόδειξη είχε ?

DRAKONET
21/06/2019, 20:37
Απόδειξη είχε ?

μπαα....ξερω μαλακια μου

mia_zoi_kawa
21/06/2019, 22:07
Τοτε ναι...στον επιασε....

patsavour
22/06/2019, 11:38
αμα εδινε αποδειξη θα ειχε και 24% φπα

crz
21/07/2019, 11:57
Το κοντερ αντικατασταθηκε στο πλαισιο της Εγγυησης ( Καβουκι κοντερ ) . Αψογος ο αντιπρόσωπος της Kawasaki ΑΦΟΙ ΠΟΛΥΖΟΥ Βολος

Kickstart
22/07/2019, 09:11
Καλα κανεις και το ανέφερες γιατι πρεπει να λέγονται και τα θετικά ωστε να γνωρίζουμε οι μοτοσυκλετιστές μεταξυ μας οτι υπάρχουν και σωστοι επαγγελματίες...το λεω αυτο γιατι στην Ελλαδα συνηθως γράφονται στα φορουμ μονο τα κακως κειμενα

crz
26/07/2019, 08:01
Καλα κανεις και το ανέφερες γιατι πρεπει να λέγονται και τα θετικά ωστε να γνωρίζουμε οι μοτοσυκλετιστές μεταξυ μας οτι υπάρχουν και σωστοι επαγγελματίες...το λεω αυτο γιατι στην Ελλαδα συνηθως γράφονται στα φορουμ μονο τα κακως κειμενα

Αυτο που λες ειναι μεγαλη αληθεια , γενικα ο κοσμος δυσκολα θα μπει στην διαδικασια να γραψει κατι θετικο οσο και ευχαριστημενος να ειναι , Οταν ομως εχει αρνητικη εμπειρια εκει ξεσπαει . Καλο θα ηταν οταν καποιος εχει αρνητικη εμπειρια / αντιμετωπιση να την αντιμετωπιζει επι τοπου .

AVRAS
14/08/2019, 09:40
Νέο Μέλος στο forum .Απέκτησα και εγώ το VERSYS 300X . Το 'έχω στην διαδικασία του στρωσίματος ...το (πρόβλημα) που βρίσκω μέχρι στιγμής ειναι ότι έχει πολύ κραδασμό στο τιμόνι του. Μετά απο 10 -15 χιλμ η παλάμη μου στο γκαζι έχει ξεραθεί ,λες και μου εχουν κάνει ενεση ξυλοκαίνης (ανισθησια οδοντιατρου). Υπάρχει λύση ??? θα φτιάξει με τα το στρώσιμο ???

Panos76
14/08/2019, 10:31
Νέο Μέλος στο forum .Απέκτησα και εγώ το VERSYS 300X . Το 'έχω στην διαδικασία του στρωσίματος ...το (πρόβλημα) που βρίσκω μέχρι στιγμής ειναι ότι έχει πολύ κραδασμό στο τιμόνι του. Μετά απο 10 -15 χιλμ η παλάμη μου στο γκαζι έχει ξεραθεί ,λες και μου εχουν κάνει ενεση ξυλοκαίνης (ανισθησια οδοντιατρου). Υπάρχει λύση ??? θα φτιάξει με τα το στρώσιμο ???

Νομίζω πως πρέπει απλά να χαλαρώσεις τα χέρια σου.

Δηλ.: τοποθετείς τις μύτες των ποδιών σου στα μαρσπιέ και όχι την καμάρα, σφίγγεις με τα πόδια το ρεζερβουάρ και χαλαρώνεις εντελώς τα χέρια.

Δοκίμασε να οδηγήσεις έτσι σε ανοιχτό δρόμο για ένα μισάωρο πχ. και το βλέπεις. Προσπάθησε να υιοθετήσεις τον παραπάνω τρόπο οδήγησης.

kalimera8764
14/08/2019, 11:04
Ότι λέει ο Πάνος από πάνως...
Αν δε σου δουλέψει, υπάρχουν λαστιχάκια που μπαίνουν εκεί που δένει τιμόνι με τους αποστάτες του και περιορίζει τους κραδασμούς.

karateo
14/08/2019, 11:14
Όπως σου είπαν τα παιδιά.
Δεν πρέπει να στηρίζεσαι στο τιμόνι.

Δές μήπως πρέπει να το στρίψεις λίγο προς τα εσένα.
Ανάλογα και πού οδηγείς συνήθως (πόλη - εκτός πόλης).

AVRAS
16/08/2019, 07:36
THANKS !!

Giotis
09/09/2019, 22:27
Καλησπέρα ..... Τελικά πως πάει το μηχανάκι με την θερμοκρασία??? Έχω το ίδιο θέμα .... έως κ 5 νταμακια το παρατήρησα απόψε κ με δροσιά άναψε το μηχανάκι... δλδ Έτσι δουλεύει??? Έχω κάνει 600 χλμ το στρώνω ακόμα...

mia_zoi_kawa
09/09/2019, 23:09
Τι εννοείς αναψε;

sisos
06/01/2020, 07:33
Παιδια χρονια πολλα καλη χρονια σε ολους. ΣΤα μοντελα του 19 εχουν αλλαξει τελικα την σέλλα;

doctor_john
06/01/2020, 09:41
Επίσης φίλε, κάθε καλό!

Δεν φαίνεται να έχει αλλάξει κάτι αλλά δεν έχω παρακολουθήσει το θέμα. Αν σε προβληματίζει κάτι, αναφερέ το να δούμε τι χρειάζεσαι.
Η σέλα διαμορφώνεται εύκολα και οικονομικά και προσφέρει πολλά.
Θεωρώ πως στην ελλάδα οι επαγγελματίες που ασχολούνται με σέλες έχουν πραγματικά καλές τιμές
και η δουλειά τους είναι πολύ καλή.

Μπορεί να είμαστε και τυχεροι στην ευρύτερη παρέα 30 χρόνια τώρα αλλά ότι έχει πέσει στην αντίληψη μου είναι αξιόλογο.

sisos
06/01/2020, 12:03
Νασαι καλα. Κατι πηρε το ματι μου οτι στα μοντελα του 20 θα αλλαξουν την σέλλα και καποιες αλλες αλλαγες. Ακριβως τι δεν γνωριζω

DRAKONET
06/01/2020, 19:57
το ιδιο ειναι...μονο χρωμα αλλαζει...η σελα φτιαχνεται με 60-100 ευρω το πολυ.
70 εδωσα εγω.

sisos
06/01/2020, 21:59
Σιγουρα μονο τα χρωματα; γιατι. Καπου πηρε το ματι μου οτι βελτιωσαν την σελα στα μοντελα του 20 και καποιες αλλες αλλαγες

DRAKONET
06/01/2020, 22:20
μονο χρωματα....τιποτα αλλο

sisos
18/01/2020, 13:48
Eγινε το σερβις στα 12.000..... ακουγοταν ενας θορυβος στο ανοιγμα με ''πιεση'' στο γκαζι 100-150 χλμ πριν το σερβις.
Περασα απο το συνεργειο να μου πουν τι ειναι.Ηταν η καδενα και με καθυσηχασε ο μαστορας καθως ηταν μεχρι να ''κουμπωσει'' το αυτοματο τεντωμα της..... και οντως σταματησε !
Αλλαχθηκαν λαδι-φιλτρο λαδιου---ελενχος παραφλου---καθαρισμα φιλτρου αερος---τεντωμα αλυσιδας κινησης----ρυθμιση βαλβιδων.
156 ευρω...που για μενα ειναι πολλα να ανεφερω ομως οτι ηταν στις φθηνοτερες τιμες απο αντιπροσωπο που ειναι και κοντα μου.
Ας οψεται που ειναι η εγγυηση...αλλιως τα κανω και μονος εκτος βαλβιδες για ενα fucking σφραγιδακι γινονται ολα !
Και δεν ειναι η αγορα ανταλακτικων...ειναι τα 90 ευρω εργασιας...
Αυτα τα νεοτερα.....

Draconet.. Κατα τη ρυθμιση βαλβιδων ποια πλαστικα ελυσε;

DRAKONET
18/01/2020, 18:37
Draconet.. Κατα τη ρυθμιση βαλβιδων ποια πλαστικα ελυσε;

φιλε δεν ημουν εκει δυστυχως.
και λαθος μου καθως η εμπιστοσυνη καποιες φορες δεν βγαινει σε καλο...καθως οπως διαπιστωσα αργοτερα δεν ειδε το παγουρι στο παραφλου και ηταν κατω απο το οριο (το ειδα πολυ αργοτερα δυστυχως να το παω πισω)
εκατσα μονος και εκανα ολη την αλλαγη στα υγρα με καινουρια !

sisos
18/01/2020, 19:27
φιλε δεν ημουν εκει δυστυχως.
και λαθος μου καθως η εμπιστοσυνη καποιες φορες δεν βγαινει σε καλο...καθως οπως διαπιστωσα αργοτερα δεν ειδε το παγουρι στο παραφλου και ηταν κατω απο το οριο (το ειδα πολυ αργοτερα δυστυχως να το παω πισω)
εκατσα μονος και εκανα ολη την αλλαγη στα υγρα με καινουρια !

Για να ρυθμισει βαλβιδες πρεπει να λυσει πλαστικα ετσι;;φερινκ κτλ και να βγάλει τεποζιτο νομιζω.εσυ πως το ειδες. ειχε φανει οτι ειχε λυσει πλαστικα;

DRAKONET
18/01/2020, 20:41
Για να ρυθμισει βαλβιδες πρεπει να λυσει πλαστικα ετσι;;φερινκ κτλ και να βγάλει τεποζιτο νομιζω.εσυ πως το ειδες. ειχε φανει οτι ειχε λυσει πλαστικα;

τιποτα δεν φαινοταν...αλλα αυτο δε λεει κατι και παλιοτερα σε αλλο που ειχα εαν ξερει ο μαστορας δεν ''δειχνει '' να εχει ανοιχτει
αυτο ειναι η δουλεια του αλλωστε

sisos
19/01/2020, 10:54
τιποτα δεν φαινοταν...αλλα αυτο δε λεει κατι και παλιοτερα σε αλλο που ειχα εαν ξερει ο μαστορας δεν ''δειχνει '' να εχει ανοιχτει
αυτο ειναι η δουλεια του αλλωστε

Εβγαλες δεξι πλαστικο φερινκ για να αλλαξεις τα υγρα;

DRAKONET
19/01/2020, 20:21
Εβγαλες δεξι πλαστικο φερινκ για να αλλαξεις τα υγρα;

και ελυσα και το καγκελο :(

sisos
19/01/2020, 20:59
και ελυσα και το καγκελο :( και το καγκελο;; μαλιστα. Τα πλαστικα ξεκουμπωνουν κουμπωνουν ευκολα; πως τα ειδες;

mia_zoi_kawa
19/01/2020, 22:18
Κοίτα sisos. Αυτες τις δουλειές αν δεν τις κάνεις κάθε μέρα..... δηλαδή αν δεν είσαι μηχανικός... τον πρώτο καιρό θα σε δυσκολευουν. Ένα εργαλείο μπορεί να σου λείπει, κάτι μπορεί να βγάλεις ενώ δεν χρειάζεται... κάπου θα νομίζεις ότι δεν χωράνε τα χέρια σου...(ενώ ο μηχανικός που έχει μπορεί την διπλάσια παλάμη από την δικιά σου θα έχει σιγουρα τον τρόπο να τα χωραει...) η λίστα είναι πολύ μεγαλη.... Αλλά γιατί ρώτας;

DRAKONET
19/01/2020, 23:07
και το καγκελο;; μαλιστα. Τα πλαστικα ξεκουμπωνουν κουμπωνουν ευκολα; πως τα ειδες;

Eυκολα το λες μετα...οταν το ξεκουμπωσεις τελειως γιατι πας σαν την κοτα μην το σπασεις.....στο χειλος ομωςαπο την κατω μερια μια κοπιλια...την πρωτη την χαλασα...μικρο το κακο υπαρχουν παντου

sisos
20/01/2020, 12:53
Eυκολα το λες μετα...οταν το ξεκουμπωσεις τελειως γιατι πας σαν την κοτα μην το σπασεις.....στο χειλος ομωςαπο την κατω μερια μια κοπιλια...την πρωτη την χαλασα...μικρο το κακο υπαρχουν παντου

Νασαι καλα

sisos
06/04/2020, 14:34
Παιδια ωρα καλη. Επειδη εχουμε με ενα φιλο που ειναι κατοχος του versys μια διαφωνία. Ο σωστος τροπος του καβαλετου αυτος δεν ειναι;; οι βολτες απ τις βιδες φαινονται και στα δικα σας; 417228

doctor_john
06/04/2020, 14:43
Nαι είναι οκ, απλά τσέκαρε ότι και οι εμπρός βίδες έχουν το ίδιο κενό.

sisos
06/04/2020, 15:04
Nαι είναι οκ, απλά τσέκαρε ότι και οι εμπρός βίδες έχουν το ίδιο κενό. δεν εχουν το ιδιο κενο. Η επανω μερια του καβαλετου ερχεται προσωπο και η κατω οπως στη φωτο.εχει εγκοπες το καβαλετο και οι δυο εγκοπες πανε οπως στη φωτο λογικα. Απλα αν καποιος κατοχος μπορει ας τσεκαρει να μας πει και στο δικο του πως ειναι το καβαλετο

doctor_john
06/04/2020, 15:17
Δεν καταλαβαίνω τι περιγράφεις. Έχει βίδες και η επάνω αλλά έχει ψηλότερο καβαλέτο;
Δεν έχει βίδες η επάνω και η σύσφιξη γίνεται μόνο από τις βίδες κάτω;

Καλύτερα να κοιτάξεις στο user manual, θα έχει σίγουρα οδηγίες για την ρύθμιση του τιμονιού.

Αν το καβαλέτο είναι ίδιο πανω -κάτω και έχει βίδες πάνω κάτω, το κενό θα πρέπει να είναι ίδιο παντού.

στο παρακάτω δεν αναφέρεσαι; (εχει προσθήκη και άλλες βίδες, στο καπάκι αναφέρωμαι)

417229

σε αυτή την περίπτωση είναι οκ

sisos
06/04/2020, 15:37
Στα βελακια δειχνω το κενο. Αν βαλεις το καβαλετο αναποδα. Το κενο θαναι απο πανω417230

doctor_john
06/04/2020, 15:39
είναι φυσιολογικό, έτσι πρέπει να είναι.

DRAKONET
06/04/2020, 23:26
Καιτο δικο μου ειναι ετσι!
Το οτι φαινονται οι βιδες...απλα το πανω μερος παταει κανονικα
ενω εκει που δειχνουν οι φωτο ειναι κομενο φαλτσο απο το εργοστασιο !