View Full Version : Πίνακες Ταξινομησεων μοτοσυκλετων
doctoras
30/03/2022, 20:51
Βρε συ νικος77.....ο ανθρωπος αγορασε μηχανακι, βάλθηκες να του το βγαλεις μετριο, ελεος...
Πες του ενα μεγεια και αν θες να υποδείξεις με επιχειρήματα κατι, ανοιξε ενα νεο θεμα στα συγκριτικά.
Βρε συ νικος77.....ο ανθρωπος αγορασε μηχανακι, βάλθηκες να του το βγαλεις μετριο, ελεος...
Πες του ενα μεγεια και αν θες να υποδείξεις με επιχειρήματα κατι, ανοιξε ενα νεο θεμα στα συγκριτικά.
Δε το αγόρασε ακόμα και προσπαθώ να τον προστατέψω απ το να αγοράσει κάτι μεταχειρισμενο σε τιμή που έκανε καινουριο.
Το θέμα είναι ότι η συμ αύξησε παράλογα τη τιμή του και αυτό φαίνεται ήδη στις πωλήσεις το πρώτο δίμηνο του 22. Πουθενά το hd300
https://scooternet.gr/%ce%b1%cf%86%ce%b9%ce%b5%cf%81%cf%89%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1/%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b1%ce%b4%ce%b1-2022-%cf%80%cf%89%ce%bb%ce%ae%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-2%ce%bc%ce%ae%ce%bd%ce%bf%cf%85-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%bfp-20-%cf%83%ce%ba%ce%bf%cf%8d%cf%84%ce%b5/
panavour
31/03/2022, 17:11
Για να μην παραπονιέστε για τις σημερινές τιμες.Τιμές μοτό πριν 20 χρόνια.
01-08-2002, πίνακες περιοδικού μοτό434976 σε με434976λ πολλά434977434978434978434979434980434981
panavour
31/03/2022, 17:21
............434982434982
panavour
31/03/2022, 17:23
.........434983434983
Nikospiaggio
31/03/2022, 20:21
Το οτι δεν υπαρχουν στους πινακες του 2022 ειναι γιατι δεν υπαρχουν γενικως.
Οσο για τις τιμες
Αλλ οκατασκευη κινα και αλλο ιαπωνια
Spar1991
31/03/2022, 20:21
Δε το αγόρασε ακόμα και προσπαθώ να τον προστατέψω απ το να αγοράσει κάτι μεταχειρισμενο σε τιμή που έκανε καινουριο.
Το θέμα είναι ότι η συμ αύξησε παράλογα τη τιμή του και αυτό φαίνεται ήδη στις πωλήσεις το πρώτο δίμηνο του 22. Πουθενά το hd300
https://scooternet.gr/%ce%b1%cf%86%ce%b9%ce%b5%cf%81%cf%89%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1/%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b1%ce%b4%ce%b1-2022-%cf%80%cf%89%ce%bb%ce%ae%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-2%ce%bc%ce%ae%ce%bd%ce%bf%cf%85-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%bfp-20-%cf%83%ce%ba%ce%bf%cf%8d%cf%84%ce%b5/
Μα να με προστατεψεις απο το να παρω χρεπι οκ αλλα παιρνω ενα πολυ αξιοπιστο οχημα. Οι πωλησεις εχουν πεσει πολυ γενικως το 2022.. Κατσε να τελειωσει το 2022 και τοτε βγαζεις συμπερασματα για το αν ειναι ακριβο στα 4700 το συμ. Για μενα ειναι ακριβο παντως στα 4700.. θεωρω 4000 μαξ επρεπε να πωλειται οπως και πολλα αλλα ομως υπερτιμημενα..Το στρομ το εδωσα για καποιους λογους οπως ο οικονομικος..Για παραδειγμα θελει λαστιχα που χουν ληξει μεγαλο σερβις οπου να ναι που επρεπε να χε κανει θελει φτιαξιμο στις αναρτησεις γιατι εχει σκαλωσει η βιδα που ρυθμιζεις και θελει σερβις αναρτησεων γενικα γιατι καθεται ευκολα κι αφου στο βιβλιο σερβις δεν εχει κανει ποτε απο οτι ειδα. Επισης θελει αλυσιδογραναζα. Ολα αυτα οχι αμεσα αλλα αν θες να σαι οκ τα θες...Δεν ειχε πανω βαλιτσες ουτε καν καγκελα για βαλιτσες που καποιος ισως το παρει για ταξιδια.. Οπως τα χα υπολογισει για να με οκ ηθελα 1500-2000 μαζι με τα εξτρα.. (την πηρα 3700+300 που ριξα πανω 4000) και την πουλησα 3300! Τωρα αμα την θεωρεις ευκαιρια με 78.000 χλμ περιπου τι να σ πω... Στο hd δεν θελω τιποτα..Το πηρα σημερα με φουλ σερβις στα 15000 λαστιχα 1 χρονου και με φιλτρο dna και dr pulley και συναγερμο meta και βαλιτσα και ζελατινα... Ολα ειναι μια χαρα και εχει και εγγυηση.. Με λιγα λογια χαλαρωσε το κεφαλι μου.. Αν ειχα λεφτα να συντηρησω την μηχανη αυτην την στιγμη θα την κρατουσα αλλα δυστυχως δεν....
Το μονο που παρατηρησα στο σκουτερ και αν ξερει καποιος ας μου απαντησει ειναι οτι εντος εγγυησης πριν 15 μερες αυτος που το χε αλλαξε τσιμουχακι βαλβιδων φλαντζα κεφαλης κυλινδρου φλαντζα βασεως κυλινδρου και φλαντζα τεντωρηρα και θα παρω αυριο στην αντιπροσωπεια να μου πουν.. Μονο αυτο ηταν λιγο παραξενο αλλα δεν ξερω γιατι αλλαχτηκαν.. αν ξερει καποιος για ποιον λογο να τα αλλαξεις αυτα ας μου πει
Μα να με προστατεψεις απο το να παρω χρεπι οκ αλλα παιρνω ενα πολυ αξιοπιστο οχημα. Οι πωλησεις εχουν πεσει πολυ γενικως το 2022.. Κατσε να τελειωσει το 2022 και τοτε βγαζεις συμπερασματα για το αν ειναι ακριβο στα 4700 το συμ. Για μενα ειναι ακριβο παντως στα 4700.. θεωρω 4000 μαξ επρεπε να πωλειται οπως και πολλα αλλα ομως υπερτιμημενα..Το στρομ το εδωσα για καποιους λογους οπως ο οικονομικος..Για παραδειγμα θελει λαστιχα που χουν ληξει μεγαλο σερβις οπου να ναι που επρεπε να χε κανει θελει φτιαξιμο στις αναρτησεις γιατι εχει σκαλωσει η βιδα που ρυθμιζεις και θελει σερβις αναρτησεων γενικα γιατι καθεται ευκολα κι αφου στο βιβλιο σερβις δεν εχει κανει ποτε απο οτι ειδα. Επισης θελει αλυσιδογραναζα. Ολα αυτα οχι αμεσα αλλα αν θες να σαι οκ τα θες...Δεν ειχε πανω βαλιτσες ουτε καν καγκελα για βαλιτσες που καποιος ισως το παρει για ταξιδια.. Οπως τα χα υπολογισει για να με οκ ηθελα 1500-2000 μαζι με τα εξτρα.. (την πηρα 3700+300 που ριξα πανω 4000) και την πουλησα 3300! Τωρα αμα την θεωρεις ευκαιρια με 78.000 χλμ περιπου τι να σ πω... Στο hd δεν θελω τιποτα..Το πηρα σημερα με φουλ σερβις στα 15000 λαστιχα 1 χρονου και με φιλτρο dna και dr pulley και συναγερμο meta και βαλιτσα και ζελατινα... Ολα ειναι μια χαρα και εχει και εγγυηση.. Με λιγα λογια χαλαρωσε το κεφαλι μου.. Αν ειχα λεφτα να συντηρησω την μηχανη αυτην την στιγμη θα την κρατουσα αλλα δυστυχως δεν....
Το μονο που παρατηρησα στο σκουτερ και αν ξερει καποιος ας μου απαντησει ειναι οτι εντος εγγυησης πριν 15 μερες αυτος που το χε αλλαξε τσιμουχακι βαλβιδων φλαντζα κεφαλης κυλινδρου φλαντζα βασεως κυλινδρου και φλαντζα τεντωρηρα και θα παρω αυριο στην αντιπροσωπεια να μου πουν.. Μονο αυτο ηταν λιγο παραξενο αλλα δεν ξερω γιατι αλλαχτηκαν.. αν ξερει καποιος για ποιον λογο να τα αλλαξεις αυτα ας μου πει
Κάποια διαρροη θα είχε λαδιού.
Ελπίζω να είναι όλα καλά. Επικοινώνησε μαζί τους και καλύτερα θα είναι από κοντά. Δες αν τα έχουν κάνει όλα σωστά γιατί αυτός ήταν ο λόγος που το πούλησε ο άλλος.
Κράτα ότι χαρτιά έχεις για μελλοντική χρήση αν ξαναβγάλει πρόβλημα
Καλορίζικο και απροβληματιστο ευχομαι
Γιατί δεν ρωτάς τον προηγούμενο ιδιοκτήτη?
DoctoR_k6
01/04/2022, 09:52
Εισαι τολμηρος να αγοραζεις σκουτερ με επισκευη στο μοτερ δεν λεω...
Αν θυμαμαι κ το στρωμα οταν ηταν να το παρεις δεν ηθελε πολλα κ ηταν καλη περιπτωση ελεγες (αν θυμαμαι καλα).
Οπως κ να εχει καλα χλμ κ ελπιζω χωρις βλαβες.
Spar1991
01/04/2022, 13:48
Ελπίζω να είναι όλα καλά. Επικοινώνησε μαζί τους και καλύτερα θα είναι από κοντά. Δες αν τα έχουν κάνει όλα σωστά γιατί αυτός ήταν ο λόγος που το πούλησε ο άλλος.
Πηγα σημερα στην gorgolis και μου ειπαν οτι ηταν ενα θεμα με την συμπιεση βαλβιδας κατι τετοιο δεν καταλαβα καλα γιατι ειμαι και ασχετος . Ρωτησα αν εχανε λαδια η κατι τετοιο μου παν οχι δεν υπηρχε τετοιο θεμα.. εντος εγγυησης το φτιαξαν.. Εχει ακομα εγγυηση καποιους μηνες
Spar1991
01/04/2022, 13:50
Αν θυμαμαι κ το στρωμα οταν ηταν να το παρεις δεν ηθελε πολλα κ ηταν καλη περιπτωση ελεγες (αν θυμαμαι καλα).
Επισκευη στο μοτερ οι φλαντζες? Λες και αλλαξαν πιστονια μπιελες το λες... Κατι για την συμπιεση της βαλβιδας μου παν στην αντιπροσωπεια που ειναι περασμενο στον υπολογιστη
Spar1991
01/04/2022, 13:51
Επισης ναι το στρομα ηταν ευκαιρια . Για μενα ηταν ευκαιρια..Τα αναλωσιμα ειναι στο προγραμμα οσο το χα δεν παρουσιασε τιποτα δουλευε αψογα..
Spar1991
01/04/2022, 13:52
Σε ευχαριστω πολυ..Μου παν στην αντιπροσωπεια κατι για συμπιεση με την βαλβιδα κατι τετοιο..δεν ειναι οτι εχανε λαδια..Τωρα αν εχουν κανει καλη δουλεια δεν μπορω να το ξερω
Spar1991
01/04/2022, 13:59
Τωρα ξαναπηρα τηλ και μου παν οτι ανεβαζε στροφες στο ρελαντι... Δεν ξερω αλλα ειναι οκ μου παν τωρα..Αν ειχα κατι να κρυψω λεει δεν θα σου δινα το χαρτι με τις φλατζες που αλλαχθηκαν
stefanos
01/04/2022, 20:16
Επισκευη στο μοτερ οι φλαντζες? Λες και αλλαξαν πιστονια μπιελες το λες... Κατι για την συμπιεση της βαλβιδας μου παν στην αντιπροσωπεια που ειναι περασμενο στον υπολογιστη
Φλάτζα κεφαλής, βάσης, τσιμουχάκια βαλβίδων είναι λύσιμο μοτέρ αντίστοιχο με αλλαγή πιστόνιου και επιπλέον θέλει λύσιμο και η κεφαλή για τσιμουχάκια βαλβίδων που δεν χρειάζεται στην αλλαγή πιστονιού. Το κόστος αυτής της εργασίας σε σκούτερ δεν θέλω να το ξέρω.Ίσως να μην σημαίνει τίποτα ,αλλά προσωπικά θα ρισκάριζα μόνο αν ήταν ευκαιρία.
Φλάτζα κεφαλής, βάσης, τσιμουχάκια βαλβίδων είναι λύσιμο μοτέρ αντίστοιχο με αλλαγή πιστόνιου και επιπλέον θέλει λύσιμο και η κεφαλή για τσιμουχάκια βαλβίδων που δεν χρειάζεται στην αλλαγή πιστονιού. Το κόστος αυτής της εργασίας σε σκούτερ δεν θέλω να το ξέρω.Ίσως να μην σημαίνει τίποτα ,αλλά προσωπικά θα ρισκάριζα μόνο αν ήταν ευκαιρία.
Δυστυχώς όταν είσαι άσχετος πιστεύεις ότι σου λένε. Το μέλλον θα δείξει.....
Πηγα σημερα στην gorgolis και μου ειπαν οτι ηταν ενα θεμα με την συμπιεση βαλβιδας κατι τετοιο δεν καταλαβα καλα γιατι ειμαι και ασχετος . Ρωτησα αν εχανε λαδια η κατι τετοιο μου παν οχι δεν υπηρχε τετοιο θεμα.. εντος εγγυησης το φτιαξαν.. Εχει ακομα εγγυηση καποιους μηνες
εγω σε πραγματα που ειμαι ασχετος δεν αγοραζω μεταχειρισμενα -επισκευασμενα βασιζομενος σε οτι μου λενε
Spar1991
01/04/2022, 21:54
εγω σε πραγματα που ειμαι ασχετος δεν αγοραζω μεταχειρισμενα -επισκευασμενα βασιζομενος σε οτι μου λενε
Δεν ειμαι αυτης της αποψης.. Δεν μπορουμε να απορριπτουμε μηχανακια που φτιαχτηκαν επειδη ανοικτηκε μοτερ ποσο μαλλον απο την αντιπροσωπεια και οχι παραρτηματα.. Ο ιδιος ο γκοργκολης στην θησεως το ανελαβε οχι ο κυρ Κωστας απο τα ανω πετραλωνα που χει συνεργειο για ενα καρο μηχανες.. Με αυτην την λογικη να μην αγοραζουμε τιποτα επισκευασμενο γιατι βαση πιθανοτητων βγαζει προβληματα.. Στην τελικη ποσο να το κρατησω το μηχανακι 2 χρονια? 3 μηνες 5 μηνες..?? Εε θα δειξει γιατι απο την στιγμη που αν το πουλησω αυριο θα παρω τα λεφτα μου πισω τοτε ενδεχομενως αν μου γυαλισει σε κανα 6 μηνο κατι αλλο να το δωσω.. Δεν το παντρευτηκα κιολας!
Spar1991
01/04/2022, 22:11
Ηταν μεσα στην εγγυηση δεν υπηρχε κοστος. Εχει ακομα 5 μηνες εγγυηση το μηχανακι. Τωρα μακαρι να πανε ολα καλα οσο το εχω..μετα θα το πουλησω και ο επομενος σιγα μην ξερει για το ανοιγμα κεφαλης χαχαχαχ
george.S
01/04/2022, 22:27
μετα θα το πουλησω και ο επομενος σιγα μην ξερει για το ανοιγμα κεφαλης χαχαχαχ
Γιατί δεν θα το πεις ? Αφού ήταν απλά μια βαλβίδα και η δουλειά έγινε στην αντιπροσωπεία :rolleyes:
DoctoR_k6
01/04/2022, 22:33
Γιατί δεν θα το πεις ? Αφού ήταν απλά μια βαλβίδα και η δουλειά έγινε στην αντιπροσωπεία :rolleyes:
Κρα θα κάνουν οι αγοραστές όταν το ακούσουν...
Spar1991
01/04/2022, 22:45
Πλακα κανω σαφως
Spar1991
01/04/2022, 22:55
Κρα θα κάνουν οι αγοραστές όταν το ακούσουν...
Παιδια για να το δει καποιος αυτο πρεπει να παει να το ψαξει αν δεν του το πεις. Ωστοσο δεν ειναι και τοσο τραγικα τα πραγματα. Παραδειγμα εχω ενα medley 125 του 20 εταιρικο μονιμα στην κατοχη μου με το οποιο εχω διανυσει 58.000 χλμ σε 2 χρονια!
Στα 27.000 χλμ ενω ημουν εθνικη χωρις ιχνος βενζινης αρχισε να ακουγεται μικρο κροταλισμα απο μοτερ..Κανονικα επρεπε να σταματησω και δεν σταματησα αφου μου ειπε ο εργοδοτης να το παω σε συνεργειο (ηταν σαββατο δεν δουλευα το κινουσα για δικες μου δουλειες).
Μεχρι να παει στο συνεργειο ακουστηκε το ελα να δεις..ενιωθα να σπανε ολα μεσα με παραξενους εκοφαντικους θορυβους. Καπνους δεν εβγαλε. Εν τελη τα σπασε ολα μεσα και το μοτερ ηταν αχρηστο..Πηγαμε στην αντιπροσωπεια να το περασουμε σε εγγυηση και εκανε να φτιαχτει 1 μηνα διοτι οπως μου παν χρειαζοταν η piaggio να εκδωσει κωδικους ανταλλακτικων για το medley που ως τωρα δεν ειχε ξανα χρειαστει.. (ισως ημουν ο πρωτος παγκοσμιως που επαθε αυτο σε medley). Λοιπον με καθημερινη χρηση 6 ωρες την μερα και μπολικο ξυλο στους ελληνικους δρομους εχω κανει απο την ανακατασκευη πανω απο 30.000 χλμ χωρις να παρουσιασει το οτιδηποτε . Κιχ δεν κανει .. Τα σερβις ολα παντα στην ωρα τους.. Οποτε μην προτρεχετε δεν χρειαζεται να ειστε τοσο φοβισμενοι στα καλα επισκευασμενα μηχανακια ειδικα αυτα που φτιαχτηκαν σε αντιπροσωπειες με εμπειρια.
Αγορινα ρε συ τερμα δεξια, διπλα απο το απαντηση με παραθεση, υπαρχει ενα εικονιδιακι για πολλαπλη παραθεση. Τα τσεκάρεις ολα τα μηνυματα στα οποια θελεις να απαντησεις και μετα το κομβιον "Απαντηση στο Θεμα" για να μπαινουν ολα σε ένα post.
Καλοτάξιδο και πάντα όρθιος!
Spar1991
01/04/2022, 23:18
Αγορινα ρε συ τερμα δεξια, διπλα απο το απαντηση με παραθεση, υπαρχει ενα εικονιδιακι για πολλαπλη παραθεση. Τα τσεκάρεις ολα τα μηνυματα στα οποια θελεις να απαντησεις και μετα το κομβιον "Απαντηση στο Θεμα" για να μπαινουν ολα σε ένα post.
Καλοτάξιδο και πάντα όρθιος!
Εχεις δικιο...Δεν το ξερα.. Σε ευχαριστω πολυ
PaNick67
02/04/2022, 09:27
Αυτο λεγεται γενικη επισκευη κινητηρα φιλε μου. Για μια βαλβιδα δεν αλλαζεις ουτε φλαντζα βασεως, ουτε τεντωτηρα. Τωρα τι επαθε μονο ο προηγουμενος κατοχος θα στο πει.
Σε καθε περιπτωση λιωστο στα χιλιομετρα αν βγαλει κατι να το βγαλει μεχρι να τελειωσει η εγγυηση.
Σου ευχομαι απροβληματιστο να ειναι και καλοταξιδο!
Παιδια για να το δει καποιος αυτο πρεπει να παει να το ψαξει αν δεν του το πεις. Ωστοσο δεν ειναι και τοσο τραγικα τα πραγματα. Παραδειγμα εχω ενα medley 125 του 20 εταιρικο μονιμα στην κατοχη μου με το οποιο εχω διανυσει 58.000 χλμ σε 2 χρονια!
Στα 27.000 χλμ ενω ημουν εθνικη χωρις ιχνος βενζινης αρχισε να ακουγεται μικρο κροταλισμα απο μοτερ..Κανονικα επρεπε να σταματησω και δεν σταματησα αφου μου ειπε ο εργοδοτης να το παω σε συνεργειο (ηταν σαββατο δεν δουλευα το κινουσα για δικες μου δουλειες).
Μεχρι να παει στο συνεργειο ακουστηκε το ελα να δεις..ενιωθα να σπανε ολα μεσα με παραξενους εκοφαντικους θορυβους. Καπνους δεν εβγαλε. Εν τελη τα σπασε ολα μεσα και το μοτερ ηταν αχρηστο..Πηγαμε στην αντιπροσωπεια να το περασουμε σε εγγυηση και εκανε να φτιαχτει 1 μηνα διοτι οπως μου παν χρειαζοταν η piaggio να εκδωσει κωδικους ανταλλακτικων για το medley που ως τωρα δεν ειχε ξανα χρειαστει.. (ισως ημουν ο πρωτος παγκοσμιως που επαθε αυτο σε medley). Λοιπον με καθημερινη χρηση 6 ωρες την μερα και μπολικο ξυλο στους ελληνικους δρομους εχω κανει απο την ανακατασκευη πανω απο 30.000 χλμ χωρις να παρουσιασει το οτιδηποτε . Κιχ δεν κανει .. Τα σερβις ολα παντα στην ωρα τους.. Οποτε μην προτρεχετε δεν χρειαζεται να ειστε τοσο φοβισμενοι στα καλα επισκευασμενα μηχανακια ειδικα αυτα που φτιαχτηκαν σε αντιπροσωπειες με εμπειρια.
Χωρίς βενζίνη δεν χαλάνε τα μοτέρ. Από όσο ξέρω
Χωρίς λάδι ναι . Από όσο ξέρω. Οποτε αν εννοείς οτι συνεχισες Χωρίς λάδι γκουντ λακ με το καινούργιο
Spar1991
02/04/2022, 12:23
Χωρίς βενζίνη δεν χαλάνε τα μοτέρ. Από όσο ξέρω
Χωρίς λάδι ναι . Από όσο ξέρω. Οποτε αν εννοείς οτι συνεχισες Χωρίς λάδι γκουντ λακ με το καινούργιο
Λαδι απο οτι θυμαμαι δεν ειχε οπως ειπαν αλλα δεν μπορουσαν να πουν το αντιθετο διοτι ειχα κανει ολα τα σερβις στην ωρα τους. Θελω να πω δεν ειναι αμελεια δικη μου.
telegonos
03/04/2022, 23:31
Λαδι απο οτι θυμαμαι δεν ειχε οπως ειπαν αλλα δεν μπορουσαν να πουν το αντιθετο διοτι ειχα κανει ολα τα σερβις στην ωρα τους. Θελω να πω δεν ειναι αμελεια δικη μου.
ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ ΜΑΣΤΟΡΑ;;;;;
Το να έχει λάδι ο κινητήρας, είναι ευθύνη του οδηγού. Ελεγχος στάθμης και συμπλήρωμα αν χρειάζεται. Είναι ίσως το πιο βασικό τσεκ που κάνουμε σε τακτική βάση, μαζί με τον γενικό οπτικό έλεγχο, και την πίεση των ελαστικών.
Το αυτό, περιγράφεται στο owners manual του ΚΑΘΕ οχήματος που έχει κυκλοφορήσει από τότε που εφευρέθηκε ο κινητήρας εσωτερικής καύσεως.
ΑΛΙΜΟΝΟ αν δεν κοιτάμε λάδια, από το ένα σέρβις μέχρι το επόμενο, γιατί ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ότι είναι ευθύνη του service.
Φαντάζομαι κάτι άλλο ήθελες να γράψεις, και όχι αυτό.
Spar1991
10/04/2022, 18:30
ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ ΜΑΣΤΟΡΑ;;;;;
Το να έχει λάδι ο κινητήρας, είναι ευθύνη του οδηγού. Ελεγχος στάθμης και συμπλήρωμα αν χρειάζεται. Είναι ίσως το πιο βασικό τσεκ που κάνουμε σε τακτική βάση, μαζί με τον γενικό οπτικό έλεγχο, και την πίεση των ελαστικών.
Το αυτό, περιγράφεται στο owners manual του ΚΑΘΕ οχήματος που έχει κυκλοφορήσει από τότε που εφευρέθηκε ο κινητήρας εσωτερικής καύσεως.
ΑΛΙΜΟΝΟ αν δεν κοιτάμε λάδια, από το ένα σέρβις μέχρι το επόμενο, γιατί ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ότι είναι ευθύνη του service.
Φαντάζομαι κάτι άλλο ήθελες να γράψεις, και όχι αυτό.
Χαχα οχι αυτο ηθελα ν γραψω..Δεν τα κοιταω ποτε γιατι θεωρω απο την στιγμη που κανω συντηρητικα τα σερβις δεν χρειαζεται.. Αλλα θα αρχισω να τα κοιταω γιατι μου χουν σπασει 2 μοτερ απο λαδια στο παρελθον.(το ενα ηταν στο εταιρικο μηχανακι οποτε σκασιλα μου) (το αλλο ηταν παπακι που ειχα και την πατησα γιατι το αγορασα και δεν αλλαξα λαδια γιατι ακουσα αυτον που το πουλησε και μετα απο 2000 χλμ εσπασε το μοτερ και μαλιστα σε διακοπες στην κρητη την ωρα που πηγαινα λιμανι ηρακλειου και ημουν και αφραγκος και χωρις οδικη ασφαλεια) αστα να πανε χαχαχα
dimitris23
10/04/2022, 20:31
Χαχα οχι αυτο ηθελα ν γραψω..Δεν τα κοιταω ποτε γιατι θεωρω απο την στιγμη που κανω συντηρητικα τα σερβις δεν χρειαζεται.. Αλλα θα αρχισω να τα κοιταω γιατι μου χουν σπασει 2 μοτερ απο λαδια στο παρελθον.(το ενα ηταν στο εταιρικο μηχανακι οποτε σκασιλα μου) (το αλλο ηταν παπακι που ειχα και την πατησα γιατι το αγορασα και δεν αλλαξα λαδια γιατι ακουσα αυτον που το πουλησε και μετα απο 2000 χλμ εσπασε το μοτερ και μαλιστα σε διακοπες στην κρητη την ωρα που πηγαινα λιμανι ηρακλειου και ημουν και αφραγκος και χωρις οδικη ασφαλεια) αστα να πανε χαχαχα
Δυστυχώς ανήκεις σε αυτούς που δεν σέβεσαι τις ιδιοκτησίες των άλλων. Το εταιρικό που αναφέρεις ίσως την επόμενη φορά που το οδηγήσεις και δεν το τσεκάρεις να μην έχει λαστιχα ή κάποιον μηχανικό πρόβλημα και να έχεις κάποιο τραυματισμό από ατύχημα. Ίσως να αρχίσεις να τσεκάρεις οποιοδήποτε όχημα πριν το οδηγήσεις. Εντελώς φιλικά στα λέω
Ή μπορείς να πάρεις ηλεκτρικό
Το πολύ πολύ να μείνεις από ρεύμα
doctor_john
11/04/2022, 08:10
Θυμήθηκα που όταν ζούσαμε σαν άνθρωποι, μοιράζαμε τις δουλειές, εσύ το πρωϊνο* εγώ τις μοτό..
πριν φύγουμε για κάπου.
Νίκο μου συγνώμη που σε έκραξα για το λασκαρισμένο μπουζί! :roflmao:
* είναι πιο δύσκολο
giorgosb
19/03/2024, 12:48
Ταξινομήσεις μοτοσυκλετών Α’ διμήνου 2024 (https://www.motomag.gr/news/epikairotita/ti-agorasan-oi-ellines-mehri-simera-taxinomiseis-febroyarioy-diminoy-2024-0)
451626
CorpseAlive
19/03/2024, 12:50
Ταξινομήσεις μοτοσυκλετών Α’ διμήνου 2024 (https://www.motomag.gr/news/epikairotita/ti-agorasan-oi-ellines-mehri-simera-taxinomiseis-febroyarioy-diminoy-2024-0)
451626
Θα κυκλοφορούν cb500x μέχρι να παγώσει το σύμπαν.
skritikos
19/03/2024, 16:16
Θα κυκλοφορούν cb500x μέχρι να παγώσει το σύμπαν.
Η νέα μειωμένη τιμή θα ξεπουλήσει όλο το στοκ γρήγορα.
Spam on
Πρώτη σε πωλήσεις η Voge πάλι!!!
(σε μηχανές στων οποίων το όνομα του μοντέλου περιλαμβάνει τα γράμματα S και X το ένα δίπλα στο άλλο)
/Spam on
doctoras
19/03/2024, 18:36
80 Trk702 ??:hmm:
basilis_k6
19/03/2024, 19:57
80 Trk702 ??:hmm:
το ειχε προσφορά μαζι με το 3βαλιτσο αλουμινίου
CorpseAlive
19/03/2024, 20:10
Spam on
Πρώτη σε πωλήσεις η Voge πάλι!!!
(σε μηχανές στων οποίων το όνομα του μοντέλου περιλαμβάνει τα γράμματα S και X το ένα δίπλα στο άλλο)
/Spam on
Είμαι έτοιμος (https://www.youtube.com/watch?v=rFO94ruQjyA)
giorgosb
17/04/2024, 15:53
Ταξινομήσεις 3μήνου 2024, μοτοσυκλέτες (https://www.bikeit.gr/taxinomiseis/item/37882-taksinomiseis-3minou-2024-motosykletes-top-30-montelon?m=1)
Έβαλα μαζί τα Tracer 9 και 9GT
1. Honda CB500X: 233
2. Yamaha Tracer 9/9 GT: 153
3. Voge 525DSX: 127
4. Benelli 702/702X: 96
5. Yamaha Tracer 700: 71
Honda X-ADV 750: 71
Honda XL750 Transalp: 71
6. CF Moto 800MT: 60
Yamaha Tenere 700: 60
7. Daytona 350T: 59
8. CF Moto 700MT: 56
9. Yamaha MT-03: 51
10. Yamaha MT-07: 50
11. Honda NC750XD: 44
12. Voge 300DS: 43
13. KTM 790 Adventure: 41
14. BMW R1250GS Adventure: 38
15. Suzuki DL650 V-Strom: 36
basilis_k6
17/04/2024, 16:21
βαλε και τα 19 κομματια του TENERE 700 WORLD RAID και παει 5ο σε πωλησεις
Ένας είναι ο πραγματικός πρωταθλητής όμως. (https://www.bikeit.gr/taxinomiseis/item/37883-taksinomiseis-3minou-2024-scooters-top-30-montelon)
1. HONDA PCX 125: 499
ΓιώργοςΤΤ
17/04/2024, 16:28
Θλιβερό να μην υπάρχει ούτε μία σπορ μοτοσυκλέτα....
Δεν είδες τη λίστα μου;
basilis_k6
17/04/2024, 16:36
στο τοπ λιγο δυσκολο. αλλωστε τις αναγκες αυτες τις καλυπτουν πλεον τα τρεισερ κτλ
Τι σπορ εδω με το ζόρι υπάρχουν δύο γυμνά.
Tallyban
18/04/2024, 07:47
Άμα δεν υπήρχαν τα φουσκοδάνεια,μόνο κινέζικα παπιά και GS1300 θα πουλιοντουσαν.
telegonos
18/04/2024, 17:18
Τα Γιάμαχα ΜΤ07 και Tr700-Te7 δεν ήταν αυτά που θα έκαναν το cb500x "να μην έχει λόγο ύπαρξης";
Τι έγινε, τι πάθαμε και ξεμεινανε έτσι τελικά;
SeniorCanardo
18/04/2024, 18:12
Ναι ρε φίλε, πολύ στενάχωρο!
Περνάς έξω από καφετέρια και δεν είναι όπως παλιά. :bawl:
doctoras
18/04/2024, 22:39
Ναι ρε φίλε, πολύ στενάχωρο!
Περνάς έξω από καφετέρια και δεν είναι όπως παλιά. :bawl:
Δεν ξέρω αν το εννοείς, αλλά είναι μια αλήθεια, αν είσαι «ματακιας» και παρατηρείς τα μηχανάκια γύρω σου, διαπιστώνεις ότι μας έχει φάει η πρακτικότητα..σκούτερ μόνο
:(
stefanos
19/04/2024, 01:46
Δεν ξέρω αν το εννοείς, αλλά είναι μια αλήθεια, αν είσαι «ματακιας» και παρατηρείς τα μηχανάκια γύρω σου, διαπιστώνεις ότι μας έχει φάει η πρακτικότητα..σκούτερ μόνο
:(
Γιατί υπάρχει καμιά άλλη πρόταση για καθημερινό? Γι αυτό πάνε αέρα τα 500αρια(cb και κλώνοι). Είναι τα μόνα πλέον που μπορούν με συμβιβασμούς να χαρακτηριστούν γενικής χρήσης.
basilis_k6
19/04/2024, 02:47
Γιατί υπάρχει καμιά άλλη πρόταση για καθημερινό? Γι αυτό πάνε αέρα τα 500αρια(cb και κλώνοι). Είναι τα μόνα πλέον που μπορούν με συμβιβασμούς να χαρακτηριστούν γενικής χρήσης.
ενα επισης τεραστιο προβλημα ειναι οι τιμες. για τους λιγους που εχουν πορτοφολι υπαρχουν επιλογες. για τους αλλους το ταβανι ειναι τα 15κ και εκει οι επιλογες που καποτε ηταν δεκαδες πλεον ειναι ελαχιστες. ειδικα σε αξιοπιστα -καθως ειπαμε δεν μας τρεχουν λεφτα απο τα μπατζακια- ειναι με το ζορι 10-20 μοτοσυκλέτες.
απο το 2010-15 μεχρι σημερα οι μοτο εχουν παρει πανω 20-30% και η αξιοπιστια τους παει προς τα κατω.
2stroker
19/04/2024, 14:12
Θεωρω οτι ειναι απολυτα φυσιολογικο αυτο που συμβαινει με τις πωλησεις μοτοσυκλετων στη χωρα μας. Βρισκομαστε σε μια χωρα οπου υπαρχει οικονομικη κριση, οι μισθοι ειναι στα πατωματα και ο κοσμος δεν εχει χρηματα για αγορα και συντηρηση καινουριας μοτοσυκλετας.
Σαν αποτελεσμα εχουμε να εχουν στραφει οι περισσοτεροι στην αγορα σκουτερ και στην αγορα μοτοσυκλετων απο την κινα με πολυ χαμηλο κοστος αποκτησης. Οι τιμες δεν εχουν ξεφυγει, απλα οι δικοι μας μισθοι εχουν μεινει στασιμοι. Λογικο μου ακουγεται αν το 2010 επαιρνες κουτα ενα tdm900 με 9 χιλιαρικα το αντιστοιχο tracer εν ετει 2024 να εχει 15. Όπως και πολλα αλλα προιοντα που πριν 15 χρονια κοστιζαν 1 ευρω τωρα κοστιζουν 3.
Δυστυχως διανυουμε δυσκολους καιρους και πλεον η μοτοσυκλετα θεωρειται προιον πολυτελειας.
AUFGEBRACHT
19/04/2024, 14:27
Οι τιμες δεν εχουν ξεφυγει, απλα οι δικοι μας μισθοι εχουν μεινει στασιμοι.
Οι τιμές ΕΧΟΥΝ ξεφύγει...όταν ένα χιλιάρι αυτοκίνητο πριν 5 χρόνια είχε 17 χιλιάρικα, και πλέον ξεκινά από 23 χιλιάρικα...δεν είναι μόνο θέμα καθηλωμένων μισθών.
Οι τιμές ΚΑΙ έχουν ξεφύγει ΚΑΙ οι μισθοί είναι στα ίδια επίπεδα με πριν 10+ χρόνια.
(και τα προϊόντα έχουν συρρικνωθεί ποσοτικά ενώ οι τιμές τους έχουν ανέβει)
Tallyban
19/04/2024, 14:38
Το λάντα στη Ρωσία,7000€ έχει (λιανική).
Το λάντα στη Ρωσία,7000€ έχει (λιανική).
Εμείς και πόνυ να βγάζαμε, 25Κ θα είχε.
2stroker
19/04/2024, 14:56
Οι τιμές ΚΑΙ έχουν ξεφύγει ΚΑΙ οι μισθοί είναι στα ίδια επίπεδα με πριν 10+ χρόνια.
(και τα προϊόντα έχουν συρρικνωθεί ποσοτικά ενώ οι τιμές τους έχουν ανέβει)
Οι μισθοι ειναι στα ιδια επιπεδα με πριν 15 χρονια+
Ο βασικος μισθος που εχουμε σημερα ειναι περιπου ιδιος με του 2009.
713 καθαρα σημερα, 702 το 2009
2stroker
19/04/2024, 15:05
Οι τιμές ΕΧΟΥΝ ξεφύγει...όταν ένα χιλιάρι αυτοκίνητο πριν 5 χρόνια είχε 17 χιλιάρικα, και πλέον ξεκινά από 23 χιλιάρικα...δεν είναι μόνο θέμα καθηλωμένων μισθών.
Εχουν ξεφυγει αποτομα την τελευταια πενταετια αλλα δεν ειναι ακριβως ετσι. Θα σου δωσω ενα παραδειγμα. Το 2004 αγορασα ενα Renault Clio 1.4 Dynamique (σπορ εκδοση) με 100 αλογα. Το πηρα κουτα 15.500
Σημερα ενα αντιστοιχο Renault Clio Technoi 1.0 παλι με 100 αλογα εχει 23 χιλιαρικα. Κατι το οποιο θεωρω οτι ειναι φυσιολογικο μετα απο 20 χρονια. Η αληθεια ειναι καπου στη μεση.
giorgosb
19/04/2024, 15:10
Εχουν ξεφυγει αποτομα την τελευταια πενταετια αλλα δεν ειναι ακριβως ετσι. Θα σου δωσω ενα παραδειγμα. Το 2004 αγορασα ενα Renault Clio 1.4 Dynamique (σπορ εκδοση) με 100 αλογα. Το πηρα κουτα 15.500
Σημερα ενα αντιστοιχο Renault Clio Technoi 1.0 παλι με 100 αλογα εχει 23 χιλιαρικα. Κατι το οποιο θεωρω οτι ειναι φυσιολογικο μετα απο 20 χρονια. Η αληθεια ειναι καπου στη μεση.
Τα αυτοκίνητα ακρίβυναν από το καλοκαίρι του 2021 και μετά. Μέχρι τότε έβρισκες αμάξι κατηγορίας Clio που λες, στα 14-16.000€. Η αύξηση των τιμών δεν έγινε σταδιακά μέσα στα χρόνια.
έχουν μπόλικα συστήματα ασφαλείας σήμερα και αρκετά πιο πολύπλοκους κινητήρες (turbo, mild hybrid , plug in, bev κλπα).
Απο την άλλη, δεν φαίνεται να κατασκευάζονται πλέον με γνώμονα να αντέξουν 20 χρόνια , τα εσωτερικά με τόσες οθόνες και τόσους λίγους διακόπτες καταλήγουν να φαίνονται πιο cost saving.
Το αμάξι πλέον είναι περισσότερο υπηρεσία παρά αγαθό (λέγε με leasing, fleet cars κλπ)
H αγορά ναι, είναι στρεβλή πάντως, σε καμία περίπτωση δεν αξίζει τόσα η σημερινή τεχνολογία σε οχήματα, κάρτες γραφικών κλπα
telegonos
20/04/2024, 08:32
Βάλε και ότι τα σημερινά αυτοκίνητα, έχουν programmed obsolescence.
panavour
20/04/2024, 10:51
Βάλε και ότι τα σημερινά αυτοκίνητα, έχουν programmed obsolescence.
Απαξίωση πάντα υπήρχε,όπως και προγραμματισμένες βλάβες εκτός εγγύησης.Απλως σήμερα με την απόλυτη γνώση της αντοχής υλικών ,μέσω κομπιούτερ,είναι πολύ εύκολο να προγραμματίσεις την ζωή κάθε εξαρτήματος.
Toyota yaris 1,5 (οχι υβριδικο) εκδοσης Active με ζαντες αλουμινιου και χρώματος λευκο πέρλα, τον Αυγουστο του 21 ειχε 16400...και Απριλιο του 24 το ιδιο 20500.
Οι τιμες εχουν ξεφυγει και στα αυτοκινητα και στα σπιτια (ενοικιο/αγορά) και γενικοτερα το βλεπουμε σε ολες τις αγορες (σουπερμαρκετ και μη). Ή που ζουμε σε τρελη φουσκα και καποια στιγμη θα σκασει και θα ξαναπεσουν ή που οποιος πηρε-πηρε και στο μελλον θα εχουμε μεγαλο θεμα. Ας ευχηθουμε να ισχυει το πρωτο γιατι διαφορετικα το αντικτυπο της ακριβειας στην κοινωνια δεν εχει φανει πληρως.
giorgosb
20/05/2024, 12:31
Ταξινομήσεις Απριλίου 2024, μοτοσυκλέτες – Top 25 μοντέλων (https://www.bikeit.gr/taxinomiseis/item/38187-taksinomiseis-apriliou-2024-motosykletes-top-25-montelon)
453064
karellen
20/05/2024, 12:56
1. To gs ανεβαίνει σιγά-σιγά.
2. Μόνο speed και scrabler,που είναι τα Tiger?
3. Χαμηλά βλέπω και το Transalp.
mia_zoi_kawa
20/05/2024, 15:13
Πολύ χαμηλά το transalp. Αν δεν συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα τότε πάω στοίχημα ότι τέλος του χρόνου η honda θα το φρεσκαρει σοβαρά η θα βγάλει κάποια προωθητική ενέργεια.
Ταξινομήσεις Απριλίου 2024, μοτοσυκλέτες – Top 25 μοντέλων (https://www.bikeit.gr/taxinomiseis/item/38187-taksinomiseis-apriliou-2024-motosykletes-top-25-montelon)
453064
Αααα ρε bikeit :lol: Το NX500 ειναι το ιδιο με το CB500X και γκρουπάρουνται!! Σε αντιθεση με τα TRACER 900 GT και TRACER 900 που ειναι τελειως διαφορετικα , οπως εχουμε ξαναπει. :facepalm:
giorgosb
20/05/2024, 17:53
Αααα ρε bikeit :lol: Το NX500 ειναι το ιδιο με το CB500X και γκρουπάρουνται!! Σε αντιθεση με τα TRACER 900 GT και TRACER 900 που ειναι τελειως διαφορετικα , οπως εχουμε ξαναπει. :facepalm:
Ναι ναι.. Και τωρα κοιτούσα τον ίδιο πίνακα στο motomag και τα έχει χωριστά φυσικά.. :lol:
doctoras
20/05/2024, 17:59
Συμπεράσματα για το τι αγοράζει η αγορά θα βγουν στο ετήσιο για μενα
Τα μηνιαία και τα q1 q2 αφορούν μόνο τα δίκτυα πωλήσεων, τους τεχνοκράτες και τα στελέχη του μάρκετινγκ
giorgosb
20/05/2024, 18:07
TOP-20 ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ Α΄ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟΥ 2024 από motomag.gr (https://www.motomag.gr/news/epikairotita/taxinomiseis-2024-4minoy-protes-oi-voge-525dsx-honda-cb500x-kai-yamaha-tracer-9-9)
1 VOGE 525DSX 257
2 HONDA CB500X 223
3 YAMAHA TRACER 9 (109)
& TRACER 9 GT (58) 167
4 HONDA NX500 146
5 BENELLI TRK 702, TRK 702X 140
6 YAMAHA TRACER 7 112
7 CFMOTO 800MT 102
8 YAMAHA TENERE 700 97
9 DAYTONA ZT350T-K (350 T2) 96
10 HONDA XL750 TRANSALP 88
11 YAMAHA TRACER 9 GT 85
12 CFMOTO 700MT 82
HONDA XADV750 82
YAMAHA MT 07 82
13 YAMAHA MT 03 75
14 VOGE 300DS 73
15 KTM 790 ADVENTURE 64
16 BMW R 1250 GS ADVENTURE 58
YAMAHA TRACER 9 GT 58
17 HONDA NC750XD 54
SUZUKI V-STROM 650 54
18 TRIUMPH SPEED 400 50
19 BENELLI TRK502, TRK 502 X 48
20 HONDA CBF125M 46
giorgosb
17/07/2024, 09:15
Ταξινομήσεις Ιουνίου 2024 (https://www.bikeit.gr/taxinomiseis/item/38805-taksinomiseis-iouniou-2024-motosykletes-top-25-montelon)
454528
Έχουν πουληθεί στ'αληθεια τόσα πολλά 450MT ? :eek:
CorpseAlive
17/07/2024, 09:58
Το ότι έχει πουληθεί ίσος αριθμός M1000Xr και Kawasaki Versys δεν θα το σχολιάσει κανείς?
panavour
17/07/2024, 12:17
Το ότι έχει πουληθεί ίσος αριθμός M1000Xr και Kawasaki Versys δεν θα το σχολιάσει κανείς?
Τι να σχολιασουμε δηλαδη,τα 7 κομματια ΤΟΥ VERSYS? Ε δεν το προτιμουν ,τι να κανουμε.Τα 7 κομματια του BMW ?E το προτιμουν τι να κανουμε.:lol:
giorgosb
17/07/2024, 12:19
Ενδιαφέρον έχει η εμφάνιση του Tiger 660 στην 1η δεκάδα..
karellen
17/07/2024, 12:39
To Tracer παρότι το έχουν σπάσει στα 3 βρίσκεται πολύ ψηλά.
Από την άλλη τα Benelli 502 και 702 τα έχουν αθροίσει μαζί αντίστοιχα.
CorpseAlive
17/07/2024, 12:41
To Tracer παρότι το έχουν σπάσει στα 3 βρίσκεται πολύ ψηλά.
Από την άλλη τα Benelli 502 και 702 τα έχουν αθροίσει μαζί αντίστοιχα.
Σε λίγο τα Tracer θα τα χωρίζουν στις ταξινομήσεις και ανάλογα με το χρώμα για να μην φαίνονται πολλά :bawl:
panavour
17/07/2024, 12:56
Σε λίγο τα Tracer θα τα χωρίζουν στις ταξινομήσεις και ανάλογα με το χρώμα για να μην φαίνονται πολλά :bawl:
αυτος που κανει τις ταξινομησεις τα παιρνει απ την μπινέλλι,ο μπινές.:lol:
karellen
17/07/2024, 12:57
Μη λέτε για τη Μπενέλλι και σας ακούσει ο... you know who.
giorgosb
17/07/2024, 13:04
Μη λέτε για τη Μπενέλλι και σας ακούσει ο... you know who.
Δεν αφορά τις ταξινομήσεις της Ιταλίας οπότε δε νομίζω να ασχοληθεί.. :lol:
Πολύ ενδιαφέρον πίνακας!
Η cf Moto πάει τρένο στις μοτοσικλέτες, το 450mt φαίνεται ότι θα είναι επιτυχία και το αξίζει. Αντίστοιχα πάτος το 390 Adventure.
Επίσης, περισσότερα Suzuki Gsx 1000 gx από BMW s1000xr!
2stroker
18/07/2024, 12:13
Τα πηρε ολα παραμαζωμα το MT! Αποδειξη οτι η συγκεκριμενη κατηγορια ελειπε. Αν βγει και αξιοπιστο σε βαθος χρονου θα εχουμε να μιλαμε χρονια για αυτο.
SeniorCanardo
18/07/2024, 13:19
Κάπου άκουσα ότι από τα 750 που παραγγέλθηκαν τα 350 προ πουλήθηκαν.
Όλοι οι "μπρούκληδες" στο "φτηνό" το κρέας τρέξανε, χωρίς να το δοκιμάσουν ούτε καν στατικά.
Αλλά ο ειδικός τύπος είπε ότι είναι καλό, so it must be.
Αν βγει καλό και στην πραγματική ζωή, θα πέσει πολύ γέλιο και πολύ κλάμα. :cry::bawl:
thodorism96
18/07/2024, 22:01
Ενδιαφέρον έχει η εμφάνιση του Tiger 660 στην 1η δεκάδα..
Είχε βγει προσφορά -1000€ στα 8600€, από στοκ του 2023. Ήταν όλα σε κόκκινο χρώμα.
giorgosb
18/07/2024, 22:22
Είχε βγει προσφορά -1000€ στα 8600€, από στοκ του 2023. Ήταν όλα σε κόκκινο χρώμα.
Σωστός..
stefanos
18/07/2024, 22:26
Μετά από κάνα χρόνο προπαραγγελιες και προπαγάνδα τελικά θα ήρθε το καράβι από την Κίνα
doctoras
19/07/2024, 09:55
Παιδες τα έχουμε ξαναπεί δε βγαίνουν συμπεράσματα στις μηνιαίες ταξινομήσεις
Εκτός από τους ιδιώτες και τις προτιμήσεις ενός αναβάτη, έχει ένα σωρό επιχειρήσεις στη Ελλάδα που δραστηριοποιούνται με την βραχυπρόθεσμη μίσθωση(νησιά , βουνό, ταξιδιωτικά), παράλληλα υπάρχουν εταιρείες και με μακροπρόθεσμα leasing μοτοσικλετών οψιον αγοράς ή αντικατάστασης και πολλα αλλά.
Η πορεία ενος μοντέλου συγκριτικά με τον ανταγωνισμό του φαίνεται στην τριετία. Και με ένα μικρό συμπέρασμα στην ετήσια ταξινόμηση.
Όλα τα υπόλοιπα οπως του παρόντος είναι για τα στατιστικά των εμπόρων και των επιχειρήσεων που επηρεάζονται από τις εμπορικές τάσεις
giorgosb
18/09/2024, 15:02
TOP-15 ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2024 (https://www.motomag.gr/news/epikairotita/taxinomiseis-aygoystoy-2024-katataxi-montelon-cfmoto-450mt-gia-3o-mina-proto-kai)
455895
CorpseAlive
18/09/2024, 15:12
TOP-15 ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2024 (https://www.motomag.gr/news/epikairotita/taxinomiseis-aygoystoy-2024-katataxi-montelon-cfmoto-450mt-gia-3o-mina-proto-kai)
455895
Θα επενδύσω χρήμα να ανοίξω εξειδικευμένο συνεργείο CFMOTO με διακριτικό τίτλο ''Αύγουστος 2024''
ΓιώργοςΤΤ
18/09/2024, 16:47
Kάτι παίζει εκεί στην CF moto, θα περάσω να ρίξω μια ματιά... Στις μηχανές εννοώ.
AUFGEBRACHT
18/09/2024, 17:41
Kάτι παίζει εκεί στην CF moto, θα περάσω να ρίξω μια ματιά... Στις μηχανές εννοώ.
Στη CFMoto χτύπησαν φλέβα χρυσού με το 450ΜΤ, το οποίο παίζει δυνατά και έξω (Πολωνία, Τσεχία, Αυστραλία, Αγγλία...). Όλοι λένε ότι είναι εξαιρετικό μηχανάκι, όλοι, πάλι, κάνουν παράπονα για τα θεματάκια με τον ψεκασμό που χαλάει την κατά τα άλλα άριστη εικόνα. Καμία σχέση με τα άνευρα και άοσμα 650 και 700ΜΤ.
CorpseAlive
18/09/2024, 18:13
Στη CFMoto χτύπησαν φλέβα χρυσού με το 450ΜΤ, το οποίο παίζει δυνατά και έξω (Πολωνία, Τσεχία, Αυστραλία, Αγγλία...). Όλοι λένε ότι είναι εξαιρετικό μηχανάκι, όλοι, πάλι, κάνουν παράπονα για τα θεματάκια με τον ψεκασμό που χαλάει την κατά τα άλλα άριστη εικόνα. Καμία σχέση με τα άνευρα και άοσμα 650 και 700ΜΤ.
πέραν της πλάκας, αν ήθελα κάτι τέτοιο της κατηγορίας ανεξαρτήτως Budget θα το χτύπαγα και εγώ το CF , φαίνεται ωραίο μηχανάκι.
Είναι το πρώτο κινέζικο που μου αρέσει μετά το τύπου Sport touring της Cf (νομίζω)
AUFGEBRACHT
18/09/2024, 19:01
πέραν της πλάκας, αν ήθελα κάτι τέτοιο της κατηγορίας ανεξαρτήτως Budget θα το χτύπαγα και εγώ το CF , φαίνεται ωραίο μηχανάκι.
Είναι το πρώτο κινέζικο που μου αρέσει μετά το τύπου Sport touring της Cf (νομίζω)
Τα μοναδικά κινέζικα που μ αρέσουν είναι αυτό, το Moto Morini Xcape και το Seiemmezzo...
giorgosb
18/09/2024, 19:14
Πέρα από την απήχηση του CF, παρατηρώ την πτώση του 500αριου της Honda... Λες και χαντάκωσε το προϊόν της με την αλλαγή μοντέλου. Το κοινό δεν ακολούθησε το NX. Επίσης η απουσία του V-Strom 800 σε αντίθεση με το 650 που βαστάει ακόμα και γράφει συνεχώς πωλήσεις μέσα στο top 20.
basilis_k6
18/09/2024, 19:28
Πέρα από την απήχηση του CF, παρατηρώ την πτώση του 500αριου της Honda... Λες και χαντάκωσε το προϊόν της με την αλλαγή μοντέλου. Το κοινό δεν ακολούθησε το NX. Επίσης η απουσία του V-Strom 800 σε αντίθεση με το 650 που βαστάει ακόμα και γράφει συνεχώς πωλήσεις μέσα στο top 20.
αν και πολλες φορες με εντυπωσιαζει το τι αγοράζει ο κοσμος και τι οχι, εδω νομιζω ειναι πολυ λογικα οσα αναφερεις. το nx ειναι πιο ασχημο και δεν παιζει πλεον μπαλα μονο του. αλλωστε ενα πετυχημένο μοντέλο χαντακωνει πολλες φορες τον διαδοχο του λογω της υπερπροσφοράς μεταχειρισμένων. το 500 επισης εχει πλεον το 750 κοντα του, η διαφορά τιμης ειναι μεγαλη αλλα σκεψου πριν δεν υπηρχε καν μοτοσυκλέτα αναμεσα στο 500 και την αφρικα.
το vstrom δεν ειναι vstrom. ειναι ασχημο, σοβαρα ασχημο, δεν εχει ογκο και δεν προσφέρει κατι παραπανω απο την προταση της χοντα. αν ειχαν κρατησει το σχεδιο του 1050 και φοραγαν το 800μοτερ μαζι με ενα cruise θα πουλαγε πολυ παραπανω.
doctoras
18/09/2024, 19:50
Είναι πολλα μαζεμένα τα μοντέλα στα όρια του α2 και το nx500 δε θα έχει την ίδια πορεία εμπορικά.
Πιστεύω ότι δε το αφήσει ετσι η χοντα, σύντομα θα έχουμε κι άλλες αλλαγές στα 500ρια γιατί τους βγάζουν το ψωμακι τους.
Το 450mt έχει όλα τα φόντα να πάει καλά εμπορικά
Κινητήρας firing order 270 Ακούγεται ωραία
Ακτινωτες με tubeles
Όμορφο όργανο με όμορφα γραφικά
Φουλ size
Σχάρα
Μέχρι και στα κιλά έκαναν πρόοδο
Προσιτή τιμή
Είναι συνδυασμοί που δε υπάρχουν από τον ανταγωνισμό σήμερα(αλλά δε θα αντικαταστήσει σε συνολική αξία καποιο ιαπωνικό).