View Full Version : Μιας και που γίνονται αλλαγούλες στο φόρουμ....
για να μην μας βγαίνουν άλλο τα μάτια έξω από τα εκτρώματα -έαν είναι τεχνικά εφικτό:
Αφήστε μόνο τη default γραμματοσειρά
Από χρώματα μόνο μαύρο, άντε κ κανά κόκκινο ή μπλέ.
Από μεγέθη, πέραν του default, ένα μικρότερο κι ένα μεγαλύτερο
Να προσθέσω, πως όποιον ξαναδώ να γράψει κάτι με κίτρινο θα φάει ban μέχρι να πάρει ο Pedrosa πρωτάθλημα.
Είπα και ελάλησα, και αμαρτία ουκ έχω.
για να μην μας βγαίνουν άλλο τα μάτια έξω από τα εκτρώματα -έαν είναι τεχνικά εφικτό:
Να καταργηθεί η κίτρινη γραμματοσειρα, να ενεργοποιηθουν τα spoiler, να πάρει το μπλουζάκι του ο απατσι:D,......ένα φρεντο καπουτσίνο, μια φούρνου και 2κοκακολες .
Ευχαριστώ.
Να προσθέσω, πως όποιον ξαναδώ να γράψει κάτι με κίτρινο θα φάει ban μέχρι να πάρει ο Pedrosa πρωτάθλημα.
Είπα και ελάλησα, και αμαρτία ουκ έχω.
αφεντικό εγώ μαζί σου, αλλά γιατί δίνετε την επιλογή του κίτρινου χρώματος ή του μεγέθους 7;
Να μπει και ένα auto delete στους freddospammers εκ Βόλου που σπαμμάρουν όπου βρουν γιατί έχουμε βαρεθεί να ξυρίζουμε τα ποστάκια του.
Merci
αφεντικό εγώ μαζί σου, αλλά γιατί δίνετε την επιλογή του κίτρινου χρώματος ή του μεγέθους 7;
Μας έχουν ξεμείνει από την προ μνημονίων εποχή που είμασταν large, και τώρα θέλει έγκριση από τους θεσμούς για να φύγουν.
Να μπει και ένα auto delete στους freddospammers εκ Βόλου που σπαμμάρουν όπου βρουν γιατί έχουμε βαρεθεί να ξυρίζουμε τα ποστάκια του.
Merci
Agreed.
Δεν έχεις άδικο...
Για δες. Καλύτερα;
Μη καταντήσει όμως σπαμοθρεντ από τους κλασσικούς σπάμερς.
πλίτσερ πέτα και το ουράνιο τόξο όξω :kiss:
Εύκολα καταργείται τελείως, αλλά προσπαθώ να βρω τρόπο απλά να το περιορίσω.
ο μπλίτζερ με ρώτησε αν είναι καλύτερα με τις αλλαγές εγώ του απάντησα να αφαιρέσει και τα χρώματα και μου κόψατε το σχόλιο.
το οποίο σχόλιο ήταν ουσιαστικό feedback. μάλιστα. :rolleyes:
φαίνεται πως υπάρχει προκατάληψη απέναντι στο αμαρτωλό μου σπαμοπαρελθόν δεν εξηγήται αλλιώς.
ο μπλίτζερ με ρώτησε αν είναι καλύτερα με τις αλλαγές εγώ του απάντησα να αφαιρέσει και τα χρώματα και μου κόψατε το σχόλιο.
το οποίο σχόλιο ήταν ουσιαστικό feedback. μάλιστα. :rolleyes:
φαίνεται πως υπάρχει προκατάληψη απέναντι στο αμαρτωλό μου σπαμοπαρελθόν δεν εξηγήται αλλιώς.
To ουράνιο τόξο εννοείς? Ε, ως χαβαλέ το κατάλαβα...
Βύρωνα δεν φταίς εσύ. Εγώ φταίω που λόγω του ύφους των γραπτών μου αντιμετωπίζομαι σαν σπαμμοτρολ οπότε άντε ο άλλος να με πάρει στα σοβαρά.
Ας πρόσεχα.
pipe_smoker
30/12/2016, 15:35
Προσωπικά δε βλέπω το λόγο να αφαιρεθούν όλα αυτά που λέτε, ούτε και καταλαβαίνω γιατί τέτοια πρεμούρα.
Το κιτρινακι βολεύει πολλές φορές όταν θες να αστειευτεις, ή ακόμα και στο θρεντ για τις σειρές/ταινίες πχ όπου μπορεί κάποιος να θέλει να γράψει κάποιο σπόιλερ αλλά χωρίς να τη σπάσει σε κάποιους που δε θέλουν να το διαβάσουν (ναι, το έγραψα λίγο παράξενα αλλά καταλαβαίνετε τί εννοώ).
Ο γραπτός λόγος έχει πολλά καλά αλλά και πολλά κακά.
Δε βλάπτει κάπου το να τον διανθιζουμε, είτε με χρώματα είτε με ιμοτικον κλπ, ειδικά αν μας βοηθάει να γίνουμε περισσότερο κατανοητοί.
Άλλο το "είσαι μαλακας" κι άλλο το "είσαι μαλακας:bawl:"
Αν ενοχλεί/εμποδίζει κάτι στη λειτουργία του φόρουμ, ναι να φύγει.
Έτσι απλά γιατί μας την έδωσε όμως να λέμε "Ηλία ριχ'το", δεν το καταλαβαίνω.
taisteal
30/12/2016, 15:40
Προτάσεις και σχόλια.
Εδώ μπορούμε να προτείνουμε και άλλα φόρουμ;;
Η είναι άκυρο;;
Oh wait...
δεν είναι καινούριο "φρούτο". έχει συζητηθεί πολλες φορές στο παρελθόν.
πχ όποιος παρακολουθεί τα αγωνιστικά νέα του φόρουμ καταλαβαίνει.
ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ
30/12/2016, 15:44
να γραψω και γω? θα ξημερωση το θεμα:bawl::bawl:
Μπλιτζ βγάλε και το άσπρο χρώμα
pipe_smoker
30/12/2016, 15:58
δεν είναι καινούριο "φρούτο". έχει συζητηθεί πολλες φορές στο παρελθόν.
πχ όποιος παρακολουθεί τα αγωνιστικά νέα του φόρουμ καταλαβαίνει.
Εννοείς κάτι "πάμε ρε 46/99/93" κλπ με 32 διαφορετικά χρώματα και γραμματοσειρά σαν πατημασιά βροντόσαυρου?
Τί να πω, αν ενοχλεί τόσο πολύ ας το στείλουμε.
SHOOTER045
30/12/2016, 16:11
Μπλιτζ βγάλε και το άσπρο χρώμα
Σιγά μην πάρουμε και black light ρε για να.διαβάσουμε μια ανάρτηση
Εγώ θα ήθελα να μπεί και το ufo του Βύρωνα αν είναι ευκολο κάτι τέτοιο βέβαια.
Ρε σπαμοτρόλια φύγετε από δω, προσπαθούμε να κάνουμε πραγματάκια.
είχα λόγο που το έγραψα έτσι. επίσης άμα κλείσω τη σελίδα και ξαναμπώ γτ δεν κρατάνε τα κούκις το username/password?
Φτιάξε τον browser σου να τα κρατάει. :p
Ρε σπαμοτρόλια φύγετε από δω, προσπαθούμε να κάνουμε πραγματάκια.
είχα λόγο που το έγραψα έτσι. επίσης άμα κλείσω τη σελίδα και ξαναμπώ γτ δεν κρατάνε τα κούκις το username/password?
Χρησιμοποιείς Ghostery ή κάποιο άλλο addon στο browser σου; Έχεις επιλέξει ο browser σου να αποθηκεύσει το username και το paswd?
Σε Firefox και Edge που παίζω αλλά και από κινητό Xiaomi τα κρατά μια χαρά.
chrome με stands adblocker. έκανα ένα καθαρισμό μπας και στρώσει
Fixed.
Fixed.
Fixed.
chrome με stands adblocker. έκανα ένα καθαρισμό μπας και στρώσει
μπα @@
πάω να πατήσω "τι νέα έχουμε" και με πετάει έξω.
επίσης όταν ξαναβάζω τα στοιχεία μου, μου βγάζει το παρακάτω μνμ
376928
Κάνε clear cache/cookies. Το τόνισα ότι πρέπει να το κάνετε μετά την αλλαγή.
πλίτσερ σε λατρεύω, κάνεις εξαιρετική δουλειά!
είσαι ο μόνος που ρίχνει τόσο τρέξιμο για όλους.
πρώτα για την ετήσια, μετά με τα μπλουζάκια, τώρα για τις αλλαγές του φόρουμ.
εύγε, έχεις βόλτα το τουόνο όποτε το θελήσεις :beer:
Μετά το ΜΤ, μπορεί να μου φανεί αδιάφορο, αλλά θα το σκεφτώ.
επίσης όταν ξαναβάζω τα στοιχεία μου, μου βγάζει το παρακάτω μνμ
376928
Fixed.
ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ
30/12/2016, 17:21
Επίσης είμαστε το μοναδικό φόρουμ που δεν έχει όριο επεξεργασίας δημοσιευμένου ποστ.:rolleyes:
Τι εννοείς; Αν εννοείς αυτό που καταλαβαίνω, έχουμε. 30 μέρες.
ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ
30/12/2016, 17:27
5με 10 λεπτα εχουν Οριο τα περισοτερα, Γιωργο.:beer:
Ας μην πιάσουμε συζήτηση "τι κάνουν τα άλλα φόρουμ". Αυτό κρίναμε σωστό τότε, αυτό βάλαμε. Ίσως αλλάξει στο μέλλον, αν κρίνουμε ότι δημιουργεί προβλήματα.
Την δική "παραγγελία " θα την εξετάσουμε;
Spoiler. ....
Αυτό 1ον θέλει δουλίτσα και 2ον δεν ξέρω αν συμφωνούν όλοι. Εμένα μου αρέσει. Θα συνεδριάσουμε σχετικά.
basilis_k6
30/12/2016, 17:43
το λευκο δουλευει καλα σαν σποιλερ btw
Bladerunner
30/12/2016, 17:49
Αξιέπαινη κάθε προσπάθεια που έχει σκοπό να κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη και καλύτερη.
Προσοχή μόνο μήπως λόγω υπέρμετρου ζήλου και ενθουσιασμού αρχίσει το forum να μυρίζει φορμαλδεΰδη...
I deliver!
Ενημερώνω ότι αν το παρακάνετε, θα αφαιρεθεί διά παντός. Use wisely.
Μια καλή και σωστή χρήση του spoiler tag είναι όταν π.χ. θέλετε να εισάγετε πολλές φωτογραφίες σε μια σελίδα. Για να μη γίνεται κουραστικό για τον χρήστη και για να φορτώνει γρηγορότερα η σελίδα, μπορείτε να βάλετε όλες τις φωτογραφίες σας μέσα σε [spοiler][/spοiler], ώστε να εμφανίζονται μόνο όταν κάποιος το επιλέξει. Να, κάπως έτσι:
376931
Αυτά. Enjoy.
Μιας και είμαι από το κινητό τώρα, μέσα σε spoiler μπορεί να μπει και συνημμένο;
Εάν ναι, τα συνημμένα θα μπορούν πλέον να εμφανίζονται στη mobile έκδοση;
Ναι.
Και ναι, έκανα κάποιες αλλαγές και δουλεύει και σε κινητό. Τουλάχιστον στο δικό μου.
Θα το τελειοποιήσω αργότερα.
Εγώ θα ήθελα να μπεί και το ufo του Βύρωνα αν είναι ευκολο κάτι τέτοιο βέβαια.
Αυτό λές?
376932
Ή αυτό?
376933
Θα βάλω μέσο να μπουν και αυτά...
376934
376935
376937
Το πρώτο το πρώτο.Πέφτω απο τα γέλια όποτε το πετυχαίνω! :beer:
Στο κινητο δεν ανοιγουν τα spoiler plitser
Ε, αν μπορεί ο blitzer να το βάλει εύκολα ας το βάλει. Εχει ξεπατωθεί τις τελευταίες μέρες στο τρέξιμο με τα θέματα του moto.gr
Βαλτε και αυτό ρε παιδια για μας τους διχρονακιδες..376941
Αξιέπαινη κάθε προσπάθεια που έχει σκοπό να κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη και καλύτερη.
Προσοχή μόνο μήπως λόγω υπέρμετρου ζήλου και ενθουσιασμού αρχίσει το forum να μυρίζει φορμαλδεΰδη...
Ε;
Αυτό τώρα το είδα, και πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις. Εχει διττή ανάγνωση ή τουλάχιστον εγώ δεν μπορώ να διαχωρίσω το ύφος.
bros 650
30/12/2016, 18:55
Κατι με τις φωτογραφιες ωστε να ειναι πιο ευκολο να τις ανεβαζουμε;γινεταιχω ρις να χειαζεται resize;ειναι τεχικα εφικτο; ακομη μια ερωτηση το κοστος διαχειρησης του φορουμ πως βγαινει;δεν βλεπω διαφημησεις
amyroukai
30/12/2016, 18:58
το κοστος διαχειρησης του φορουμ πως βγαινει;δεν βλεπω διαφημησεις
το ότι δεν τις βλέπεις δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν :bawl: :ninja:
ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ
30/12/2016, 18:59
Κατι με τις φωτογραφιες ωστε να ειναι πιο ευκολο να τις ανεβαζουμε;γινεταιχω ρις να χειαζεται resize;ειναι τεχικα εφικτο; ακομη μια ερωτηση το κοστος διαχειρησης του φορουμ πως βγαινει;δεν βλεπω διαφημησεις
Το μοιράζονται οι συντελεστές του. καθε προσπάθεια για βοήθεια εκ των έξω (μελών) θα πέσει στο κενό:(
Cpt. Haddock
30/12/2016, 18:59
ακομη μια ερωτηση το κοστος διαχειρησης του φορουμ πως βγαινει;δεν βλεπω διαφημησεις
Κανουμε δυο δουλειές
Στο κινητο δεν ανοιγουν τα spoiler plitser
Εμένα ανοίγουν, οπότε πάρε καλύτερο κινητό. :lol:
γινεταιχω ρις να χειαζεται resize;ειναι τεχικα εφικτο; ακομη μια ερωτηση το κοστος διαχειρησης του φορουμ πως βγαινει;δεν βλεπω διαφημησεις
Φυσικά και γίνεται, αλλά δεν το κάνουμε για προφανέστατους λόγους. Τα χρήματα για τη συντήρηση μαζεύονται από διάφορα "events" ή/και από την τσέπη κάποιων, όταν δεν αρκούν τα πρώτα. Δεν υπάρχουν διαφημίσεις και δε θα υπάρξουν ποτέ.
Κατι με τις φωτογραφιες ωστε να ειναι πιο ευκολο να τις ανεβαζουμε;γινεταιχω ρις να χειαζεται resize;ειναι τεχικα εφικτο;
Μέχρι 1ΜΒ+ αν θυμάμαι καλά, το φόρουμ τις φτιάχνει μόνο του. Από εκεί και πάνω χρειάζονται resize για να μην φορτώνεται υπερβολικά ο server. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχουμε url upload στις φωτό, προκειμένου οι φωτογραφίες να μένουν στα post και να μην φαίνεται το "attachment unavailable" όταν κλείσει το account
Bladerunner
30/12/2016, 19:06
Ε;
Αυτό τώρα το είδα, και πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις. Εχει διττή ανάγνωση ή τουλάχιστον εγώ δεν μπορώ να διαχωρίσω το ύφος.
Κανένα υπονοούμενο ή "καρφί" ρε συ!
Λέω να μην οδηγηθούμε στο άλλο άκρο της αποστείρωσης. Μία γραμματοσειρά, ένα χρώμα, οριζόντιο ξύρισμα μηνυμάτων κλπ
ΥΓ. Φυσικά και καταλαβαίνω ότι γράφω - "κρίνω" εκ του ασφαλούς. :)
Κανένα υπονοούμενο ή "καρφί" ρε συ!
Λέω να μην οδηγηθούμε στο άλλο άκρο της αποστείρωσης. Μία γραμματοσειρά, ένα χρώμα, οριζόντιο ξύρισμα μηνυμάτων κλπ
ΥΓ. Φυσικά και καταλαβαίνω ότι γράφω - "κρίνω" εκ του ασφαλούς. :)
Oxi, δεν πάμε προς τα εκεί. Να μειωθεί λίγο το ενοχλητικό (για πολλούς) colour posting. Αν είχες δει post του bartlal θα καταλάβαινες...:tooth:
Μμ αν και συμφωνώ με την ιδέα σε ένα γενικότερο πλαίσιο, εδώ θα διαφωνήσω. Επειδή μιλάμε για υπολογιστές και forum, είναι εξαιρετικά κουραστικό και δύσκολο για κάποιον, να διαβάζει μια σελίδα με διαφορετικές γραμματοσειρές, μεγέθη και χρώματα. Πρέπει να υπάρχει μια ομοιομορφία, αν θέλουμε η πλοήγηση σε όλες αυτές τις εκατομμύρια γραμμές κειμένων να είναι ευχάριστη για τον χρήστη. Δεν υπάρχει λόγος εγώ να χρησιμοποιώ Comic Sans MS όταν όλοι οι υπόλοιποι χρησιμοποιούν Arial. Δεν είμαι ξεχωριστή χιονονιφάδα. Για να μη μιλήσω για το κίτρινο...
Σαφώς δεν ήθελα να "απαγορέψω" τα πάντα και το ξεκαθάρισα από την αρχή. Απλά περιόρισα κάπως τα "χοντρά".
Ξεχωρίζουμε όλους τους χρήστες από το περιεχόμενο των κειμένων τους, τις υπογραφές τους και το avatar τους. Δε χρειάζονται εφφέ για να δηλώσουν πόσο ξεχωριστοί είναι.
My 2c.
Bladerunner
30/12/2016, 19:27
Επειδή μιλάμε για υπολογιστές και forum, είναι εξαιρετικά κουραστικό και δύσκολο για κάποιον, να διαβάζει μια σελίδα με διαφορετικές γραμματοσειρές, μεγέθη και χρώματα. Πρέπει να υπάρχει μια ομοιομορφία, αν θέλουμε η πλοήγηση σε όλες αυτές τις εκατομμύρια γραμμές κειμένων να είναι ευχάριστη για τον χρήστη.
Δεν έχεις άδικο εδώ. Οπότε να διαλέξουμε ποια γραμματοσειρά θέλουμε; :lol:
amyroukai
30/12/2016, 19:29
αριαλ γκόθικ; :lol:
που αλλου στο ίντερνετ έχετε δει (σοβαρές) ιστοσελίδες με κείμενα που περιέχουν 5 διαφορετικές γραμματοσειρές,
5 διαφορετικά χρώματα και 5 διαφορετικά μεγέθη γραμμάτων; πουθενά, γιατί; γιατί η ποικιλομορφία κουράζει το μάτι.
όπως στα βιβλία έτσι και στο ίντερνετ τα κείμενα πρέπει να γράφονται με μία μόνο γραμματοσειρά σε ένα μέγεθος και με ένα χρώμα.
ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ
30/12/2016, 19:40
μία μόνο γραμματοσειρά σε ένα μέγεθος και με ένα χρώμα.
Και σε μια γλώσσα ε΄. το αν γίνει Κανά λαθάκι είναι το λιγότερο.:beer:
Δεν έχεις άδικο εδώ. Οπότε να διαλέξουμε ποια γραμματοσειρά θέλουμε; :lol:
Όπως έγραψα και προηγουμένως, τα έκοψα από το γραφικό περιβάλλον. Όποιος θέλει πολύ, ακόμα μπορεί, αλλά δεν είχα ποτέ σκοπό να το παρακάνω με την αυστηρότητα. Οπότε μάλλον εκπέμπουμε στο ίδιο μήκος κύματος.
Εξάλλου όλα γίνονται πειραματικά. Δουλεύουμε όλοι για το καλό του φόρουμ και των χρηστών του.
Grafton 505
30/12/2016, 19:56
Ποια η διαφορά των δύο κουμπιών; Είτε πατήσω το ένα είτε το άλλο, το ίδιο αποτέλεσμα έχω.
376948
amyroukai
30/12/2016, 19:59
ε να, αυτά κάνετε και ξηλώνει κουμπάκια μετά... δουλεύει; Πάτα όποιο σου αρέσει παλικάρι μου και μη ρωτάς ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΠΛΙΤΣΕΡ ΜΗΝ ΧΑΛΑΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ
Grafton 505
30/12/2016, 20:04
Βρε εγώ το λέω για να αλαφρύνει ο κώδικας, αλλά να μην ρωτήξω και εγώ αφού όλοι αρουτάν ; Εγώ πατάω το μεγάλο !!! :D
amyroukai
30/12/2016, 20:10
και από πάνω έχει δύο κουμπάκια με την ίδια χρήση, αλλά δεν μιλάς :p
αλαφρύ είναι, για φόρτωσε, δεν πάει ούτε ένα κουάρτο, πόσο βαραίνει ένα κουμπί, Blitzer άσε το κάτω :lol:
Grafton 505
30/12/2016, 20:15
και από πάνω έχει δύο κουμπάκια με την ίδια χρήση, αλλά δεν μιλάς :p
Είπα να σας τσατίσω σιγά σιγά !!! :lol:
Το μεν είναι κουμπάκι που εμφανίζεται σε κάθε ποστ και το άλλο, κάτω από το τελευταίο ποστ. Θέμα ευκολίας. Στην πράξη, ναι, κάνουν την ίδια δουλειά.
Πάντως ότι έχει να κάνει με τα χρώματα και τις γραμματοσειρές, εξαιρουμένου ενός παλιού ράφλα :D δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο θέμα μέχρι σήμερα. Ορθώς βέβαια μιλά και ο Ζεύκας και ο Χορχοδειλας.
Όσο για τα greeklish άποψη μου είναι ότι πρέπει να απαγορευτούν.
:beer:
Συμφωνώ. Ας συγχωρείται το πρώτο ποστ, αλλά να διορθώνεται στην πορεία. Είναι τρομερά κουραστικό.
Συμφωνώ. Ας συγχωρείται το πρώτο ποστ, αλλά να διορθώνεται στην πορεία. Είναι τρομερά κουραστικό.
+10000000000000
Ε, αν μπορεί ο blitzer να το βάλει εύκολα ας το βάλει. Εχει ξεπατωθεί τις τελευταίες μέρες στο τρέξιμο με τα θέματα του moto.gr
:ufo:
sugariasgeorge
30/12/2016, 21:11
αμην και ποτε!!! :beer:
Να μπει και άλλο χρώμα στον φόντο του μαγαζιού σαν επιλογή.
Ένα ντουκατι ρεντ, ένα γκρι μπλου μπερνινγκ οηλ χοντεηκο,ένα κάτι τις τέλος πάντων.
bros 650
30/12/2016, 21:13
Για τα αγγλοελληνικα συμφωνω η γραματοσειρα να ειναι λιγο μεγαλουτσικη γιατι πολλοι εδω μεσα εχουν καποια ηλικια και γω αρχιζω να δυσκολευομαι και σιγα σιγα με βλεπω να διαβαζω με τα αρχ...δια και να πηδαω με τα ματια :D
η γραματοσειρα να ειναι λιγο μεγαλουτσικη γιατι πολλοι εδω μεσα εχουν καποια ηλικια και γω αρχιζω να δυσκολευομαι και σιγα σιγα με βλεπω να διαβαζω με τα αρχ...δια και να πηδαω με τα ματια :D
Πάτησε ctrl και μια δυο φορέ το +. :)
Να μπει και άλλο χρώμα στον φόντο του μαγαζιού σαν επιλογή.
Ένα ντουκατι ρεντ, ένα γκρι μπλου μπερνινγκ οηλ χοντεηκο,ένα κάτι τις τέλος πάντων.
Αυτό το είχα ζητήσει κι εγώ παλιότερα. Όχι αυτές οι βλακείες που ζητάς, αλλά ένα σκοτεινό theme θεωρώ ότι είναι απαραίτητο. Προσωπικά σιχαίνομαι το λευκό background. Αλλά οκ, too much fuss. :p Ίσως κάποτε.
Για τα αγγλοελληνικα συμφωνω η γραματοσειρα να ειναι λιγο μεγαλουτσικη γιατι πολλοι εδω μεσα εχουν καποια ηλικια και γω αρχιζω να δυσκολευομαι και σιγα σιγα με βλεπω να διαβαζω με τα αρχ...δια και να πηδαω με τα ματια :D
Τα λειτουργικά και οι browsers έχουν ειδική λειτουργία γι'αυτό. Δε χρειάζεται να αλλάξει κάτι στο φόρουμ.
bros 650
30/12/2016, 21:22
Βασικα πιο πολυ για αστειο το ειπα για την γραμματοσειρα :D
Vstrommer71
31/12/2016, 09:04
Α να αρουτηξουκιεγουκατ?
Στην συχνη περιπτωση που μπαινεις σε ενα νημα πολλων σελιδων,διαβαζεις πχ πεντεξι και μετα θες να βγεις στον ΑΡΧΙΚΟ καταλογο των ποστ(που ειχες αρχικα),γινεται αυτο με καποιο κουμπι του τυπου "επιστροφη στο αρχικο"? αντι για το μπικι-μπικι να κανεις backward τον browser?(που λεμε και στο χωριομ)
Α?
(Να πω επισης οτι το Neffos μου αρνειται κατηγορηματικα να ανεβασω φωτογραφιες στο φορουμ,ειτε στην mobile ειτε στην desktop εκδοση.Σαν αλλεργια ενα πραμα :lol: )
Vstrommer71
31/12/2016, 09:15
Τα λειτουργικά και οι browsers έχουν ειδική λειτουργία γι'αυτό. Δε χρειάζεται να αλλάξει κάτι στο φόρουμ.
Το οποιο συνηθως λειτουργει απο χάλια εως ΠΟΛΥ χάλια.Αλλου για αλλου γραμματα και εικονες,αστα να πανε
Καποια λιγα templates δουλευουν καπως καλυτερα.
Μεχρι τοτε οσο μεγαλωνουμε θα περιμενουμε κινητα με οθονη 22":lol:
.... Δεν υπάρχουν διαφημίσεις και δε θα υπάρξουν ποτέ.
Μακάρι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Α να αρουτηξουκιεγουκατ?
Στην συχνη περιπτωση που μπαινεις σε ενα νημα πολλων σελιδων,διαβαζεις πχ πεντεξι και μετα θες να βγεις στον ΑΡΧΙΚΟ καταλογο των ποστ(που ειχες αρχικα),γινεται αυτο με καποιο κουμπι του τυπου "επιστροφη στο αρχικο"? αντι για το μπικι-μπικι να κανεις backward τον browser?(που λεμε και στο χωριομ)
Α?
Δεν καταλαβαίνω ακριβώς τι θες. Πού θες να οδηγείσαι; Ποιος είναι ο "αρχικός κατάλογος των ποστ"; Η αρχική σελίδα; Το υποφόρουμ, στο οποίο ανήκει το συγκεκριμένο thread; Η αρχική σελίδα του thread, στο οποίο ανήκει το συγκεκριμένο ποστ;
Το οποιο συνηθως λειτουργει απο χάλια εως ΠΟΛΥ χάλια.Αλλου για αλλου γραμματα και εικονες,αστα να πανε
Καποια λιγα templates δουλευουν καπως καλυτερα.
Μεχρι τοτε οσο μεγαλωνουμε θα περιμενουμε κινητα με οθονη 22":lol:
Αυτό είναι πρόβλημα των συστημάτων που χρησιμοποιείτε. Δε θα καλύψω εγώ τις δικές τους τρύπες. Υπομονή και θα τα διορθώσουν κάποτε.
Vstrommer71
31/12/2016, 13:50
Δεν καταλαβαίνω ακριβώς τι θες. Πού θες να οδηγείσαι; Ποιος είναι ο "αρχικός κατάλογος των ποστ"; Η αρχική σελίδα; Το υποφόρουμ, στο οποίο ανήκει το συγκεκριμένο thread; Η αρχική σελίδα του thread, στο οποίο ανήκει το συγκεκριμένο ποστ;
Τι νεα εχουμε?Ανοιγει καταλογος με τα νηματα που εχουν νεα μηνυματα.Εστω βρισκω ενα με πολλες σελιδες,διαβαζω 2,3,5 η 10.Διαβαζω την τελευταια σελιδα και τελος.
Θελω ομως να γυρισω στον καταλογο των νηματων με νεα μηνυματα,ακριβως εκει που ειχα μπει αρχικα.Γινεται με την μια αντι για back,back,back κλπ?
(Ο λογος της ερωτησης:Πολλακις εχω μερες να συνδεθω και κατα καιρους μπορει να ειναι και αρκετες οι σελιδες με τα νηματα με νεα μηνυματα.Τρεχοντας την λιστα και μπλεκοντας με καποιο thread στην ας πουμε σελιδα 3 με πολλα μηνυματα,συχνα θελω να ξαναγυρισω ακριβως εκει που ειχα μπει(στο ιδιο σημειο της σελιδας 3) και να συνεχισω απο εκει και κατω την λιστα)
Καλησπέρα Καλή Χρονιά με Ασφαλή Χλμ Σε Ολους μας,το λευκο φοντο ειναι πολυ κουραστικο στα ματια ισως ενα ποιο σκουρο να ειναι ποιο ξεκουραστο,η εστω για οποιον θελει το λευκο ας υπαρχει επιλογη θεματος dark ας πουμε.
amyroukai
31/12/2016, 14:37
Γινεται με την μια αντι για back,back,back κλπ?
Όχι και αυτό δεν είναι θέμα φόρουμ, είναι θέμα browser. Σε αρκετούς, με δεξί κλικ στο "πίσω" σου δείχνει τα 10 τελευταία, οπότε μπορείς να περνάς έτσι αντί για μία μία τις σελίδες.
Τι νεα εχουμε?Ανοιγει καταλογος με τα νηματα που εχουν νεα μηνυματα.Εστω βρισκω ενα με πολλες σελιδες,διαβαζω 2,3,5 η 10.Διαβαζω την τελευταια σελιδα και τελος.
Θελω ομως να γυρισω στον καταλογο των νηματων με νεα μηνυματα,ακριβως εκει που ειχα μπει αρχικα.Γινεται με την μια αντι για back,back,back κλπ?
(Ο λογος της ερωτησης:Πολλακις εχω μερες να συνδεθω και κατα καιρους μπορει να ειναι και αρκετες οι σελιδες με τα νηματα με νεα μηνυματα.Τρεχοντας την λιστα και μπλεκοντας με καποιο thread στην ας πουμε σελιδα 3 με πολλα μηνυματα,συχνα θελω να ξαναγυρισω ακριβως εκει που ειχα μπει(στο ιδιο σημειο της σελιδας 3) και να συνεχισω απο εκει και κατω την λιστα)
Δοκίμασε να δουλεύεις με νέες καρτέλες. Δεξί κλικ σε αυτό που σε ενδιαφέρει και άνοιγμα σε νέα καρτέλα (ή απ'ευθείας κλικ το μεσαίο πλήκτρο στο ποντίκι). Νομίζω είναι κατανοητό ( και βολικό )
Γιατί δεν ξαναπατάς απλά "τι νέα έχουμε"; Θα σου βγάλει τον ίδιο κατάλογο, χωρίς το thread που διάβασες. Εγώ αυτό κάνω.
bros400pgm
31/12/2016, 16:01
Γίνεται να μπει κουμπί στην mobile εκδοση που να σημειωνει το φορουμ αναγνωσμενο;
akis_trevor
31/12/2016, 16:27
Γίνεται να μπεί αφήγηση γιατί βαριέμαι να διαβάζω;;:bawl:
(Σορρυ)
el_hymador
31/12/2016, 16:33
Πέρα από το Autο Correct, που θα πρέπει να μην έχει ούτε μια κόκκινη υπογράμμιση για να είναι δυνατή η ανάρτηση μηνυμάτων, να μπει και Auto Κορρέ που στις μαλακίες θα επεμβαίνει με εκχύλισμα Μαύρης Πεύκης, Μύρτιλλου και Αγιοκλήματος.
Γίνεται να μπει κουμπί στην mobile εκδοση που να σημειωνει το φορουμ αναγνωσμενο;
Αυτό το ξέρουν οι συντελεστές της vBulletin. Αν προστεθεί κάποτε ως λειτουργία της πλατφόρμας, θα υπάρξει και εδώ. Δεν πρόκειται να ασχοληθώ με τόσο ριζικές επεμβάσεις.
το λευκο φοντο ειναι πολυ κουραστικο στα ματια ισως ενα ποιο σκουρο να ειναι ποιο ξεκουραστο,η εστω για οποιον θελει το λευκο ας υπαρχει επιλογη θεματος dark ας πουμε.
To έγραψα κι εγώ πιο πάνω αυτό. Θα συζητηθεί.
Vstrommer71
31/12/2016, 23:39
Δοκίμασε να δουλεύεις με νέες καρτέλες. Δεξί κλικ σε αυτό που σε ενδιαφέρει και άνοιγμα σε νέα καρτέλα (ή απ'ευθείας κλικ το μεσαίο πλήκτρο στο ποντίκι). Νομίζω είναι κατανοητό ( και βολικό )
Ακούγεται σωστό.My point.
Billymuse
02/01/2017, 07:29
Γίνεται να μπεί αφήγηση γιατί βαριέμαι να διαβάζω;;:bawl:
(Σορρυ)
κάντο copy paste και διάλεξε ενα cartoon (http://www.acapela.tv/card/OnTheBeach/2e1ee4b3f9ea89d23ebb8ff17e8b78a7a03c3265/) ;)
amyroukai
02/01/2017, 12:01
Αφήγηση πρέπει να έχουν τα windows, αγγλικά τουλάχιστον.
Διάβασα μόνο την πρώτη σελίδα (15 ποστ) και ένα έχω να πω ΟΞΩ ΡΕ ΣΚΑΤΟΓΑΥΡΟΙ που πέσατε όλοι να φάτε τα κίτρινα γραμματάκια ρεεεεεεεε και καλά αυτός που μένει Πειραιά που είναι και μεγάλος άνθρωπος με στραβομάρα ...
taisteal
11/01/2017, 20:31
Γκαμαει....
Αυτό.
:beer::beer:
Πιθανότατα θέλει δουλειά ακόμα, οπότε αν παρατηρήσετε ατέλειες, ενημερώνετε. Αφού κάνετε ctrl+F5 για να ξαναφορτώσουν τα γραφικά.