View Full Version : Yamaha XT 250 του 1980
GiorgosLa
02/01/2018, 12:20
Σωστή συμβουλή!
ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΤΙ!!!!!! :beer:
391784
391785
Ήταν ο Κώστας εκεί γιαυτό σταμάτησε. :D
:beer:
Καλές βόλτες Λενιώ και μην ξεχνάς να παίρνεις Ζακέτα μαζί σου. Είναι ύπουλος ο καιρός αυτή την εποχή και σέρνονται γρίπες
:bawl:
Well done !!
Και μονο που σκεφτηκες να κανεις μια τετοια δουλεια.... :beer:
Νομιζω το daytona θελει καποια μαζεματακια. Δεν το ξεκινας κι αυτο; :D
:beer:
HelenKoR
03/01/2018, 21:13
edit: Ωραια δουλίτσα στην ανακατασκευή πάντως εστω και με λάθος εργαλεία μερικές φορές.
Δεν ξέρω σε ποια λάθος εργαλεία αναφέρεσαι αλλά κάνουμε δουλειά με ο,τι διαθέτει ο καθένας. Άλλωστε το αποτέλεσμα μετράει :)
-----------------------------------------------------------------
Παιδιά, σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια! Ελπίζω να τα πούμε και από κοντά σε κάποια βόλτα! :beer:
rainmike
07/01/2018, 04:31
Δεν ξέρω σε ποια λάθος εργαλεία αναφέρεσαι αλλά κάνουμε δουλειά με ο,τι διαθέτει ο καθένας. Άλλωστε το αποτέλεσμα μετράει :)
-----------------------------------------------------------------
Παιδιά, σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια! Ελπίζω να τα πούμε και από κοντά σε κάποια βόλτα! :beer:
Καλές οι ανακατασκευές αλλά να μάθουμε και λίγο τώρα γραμμική άλγεβρα και αναλυτική γεωμετρία:cool:
FRAGISCOS
07/01/2018, 20:31
Τωρα ειδα το θεμα!! Καλη χρονια σε ολους,και ιδιαιτερα στην Ελενη,μαζι με τα συγχαρητηρια μου,για τη δουλεια της. Μπραβο Ελενη,παντα τετοια!!!!!:a18::a20::a012::a012::a012::a012:
HelenKoR
08/01/2018, 10:37
:blush:
Εχθές έκανε 140 απροβλημάτιστα χιλιόμετρα! Είναι εξαιρετικό! Νιώθω πολύ άνετα! Μου αρέσει πάρα πολύ! :pink:
391941
telegonos
08/01/2018, 11:00
''Να, εδώ μου έπεσε το δίευρω, που πήγε το ρημάδι και δεν το βρήσκω. Απελπίστηκα. Ας κάτσω''
:lol:
Εχθές έκανε 140 απροβλημάτιστα χιλιόμετρα! Είναι εξαιρετικό! Νιώθω πολύ άνετα! Μου αρέσει πάρα πολύ! :pink:
391941
Ξεχειλίζει ο ενθουσιασμός από την φωτογραφία.....
:tooth:
:p
''Να, εδώ μου έπεσε το δίευρω, που πήγε το ρημάδι και δεν το βρήσκω''
Ουφφφ! Με ψόφησε το ρημάδι, τι την ήθελα την σιδερόκοΛη με τον ματρακά (τον Άγγλο). :bawl:
lykourgi
08/01/2018, 11:22
Ωραίο ξεκίνημα και σε καλή περιοχή. Εκεί κοντά υπάρχουν πολύ ωραίες χωμάτινες διαδρομές.
Καλά χιλιόμετρα.
HelenKoR
08/01/2018, 11:26
:lol::lol::lol:
εκεινη τη στιγμή κοίταζα το λάστιχο του 675 και σκεφτόμουν "κι άααααλλα έξοδα" :cry:
:lol::lol::lol:
telegonos
08/01/2018, 12:00
Εγώ πάλι συμπονώ, τον άνθρωπο που με Daytona 675, με την θέση οδήγησης που όλοι ξέρουμε έχει το 675, ακολουθεί με τις ίδιες -χαμηλές- ταχύτητες ένα XT250 του '83 , Ελενκορίσιο κιόλλας. Δώσε την άπειρη συμπάθειά μου στον άνθρωπο, πρέπει να του έχουν γίνει τα χέρια σαν του Popeye από το πρήξιμο....
Εκτός κι αν πηγαίνετε χώρια και απλά σε περιμένει στα προσυμφωνημένα waypoints.
Αλλά και πάλι, έχει την συμπάθειά μου, έτσι κι αλλοιώς, για εσένα μιλάμε. :lol:
391941μολις νιωσεις τη μαγεια του χαλαρου ταξιδιου με 250αρι δε θα σου κανει αισθηση να καβαλησεις μεγαλυτερο.. :smokin:
μολις νιωσεις τη μαγεια του χαλαρου ταξιδιου με 250αρι .....
Που, στην αιωνιότητα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;:bawl::bawl::bawl:
rainmike
08/01/2018, 20:39
Εγώ πάλι συμπονώ, τον άνθρωπο που με Daytona 675, με την θέση οδήγησης που όλοι ξέρουμε έχει το 675, ακολουθεί με τις ίδιες -χαμηλές- ταχύτητες ένα XT250 του '83 , Ελενκορίσιο κιόλλας. Δώσε την άπειρη συμπάθειά μου στον άνθρωπο, πρέπει να του έχουν γίνει τα χέρια σαν του Popeye από το πρήξιμο....
Εκτός κι αν πηγαίνετε χώρια και απλά σε περιμένει στα προσυμφωνημένα waypoints.
Αλλά και πάλι, έχει την συμπάθειά μου, έτσι κι αλλοιώς, για εσένα μιλάμε. :lol:
Μια χαρά είναι η θέση οδήγησης του 675 ,το μηχανάκι κάνει και για delivery:).
Που, στην αιωνιότητα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;:bawl::bawl::bawl:
ααααχχχχ γεροντια ρε πστμ... εχουν ξεχασει τι εκαναν στα νιατα τους... :(
ααααχχχχ γεροντια ρε πστμ... εχουν ξεχασει τι εκαναν στα νιατα τους... :(
Συνήθως μαλακίες......................
Συνήθως μαλακίες...................... :lol:
HelenKoR
08/01/2018, 23:07
(...) έχει την συμπάθειά μου(...)
Και τη δικιά μου :lol:
Συνήθως μαλακίες......................
:bawl:
sanctusan
19/06/2018, 12:25
Τώρα το είδα και έκατσα και το διάβασα όλο.
Μπράβο η σε και σενα και την ΧΤαρα.
HelenKoR
19/06/2018, 13:12
Σε ευχαριστώ πολύ! Να σαι καλά!
396612