View Full Version : Αδερφές στριτάδες vs παντός καιρού ονοφάδες
Θα παμε με αμαξι.....η βολτα ειναι καθαρα για ζωώδης λαιμαργογλουτονικους λογους οχι για να απολαυσουμε οδηγηση και λοιπες μπουρδες αστα για αλλου αυτα:bawl::smokin:
Καλέ σιγά μην βγάλω την αγάπη μου έξω στην βροχή...
Σκεπασμένη μέσα στο γκαράζ...
Μια φορά μας έπιασε βροχή και γύρισα σπίτι και την καθάριζα μία ώρα :facepalm:
Ε, αυτό λέμε... :lol:
amyroukai
28/01/2017, 12:34
Θα παμε με αμαξι.....η βολτα ειναι καθαρα για ζωώδης λαιμαργογλουτονικους λογους οχι για να απολαυσουμε οδηγηση και λοιπες μπουρδες αστα για αλλου αυτα:bawl::smokin:
να ο άνθρωπος ο σωστός, ο γνώστης των γαστριμαργικών απολαύσεων στο καταχείμωνο. Να μην πω επίσης ότι με την ίδια βενζίνη που πάει και γυρίζει το μηχανάκι με έναν, πάνε και γυρίζουν τέσσερις με το κουτί (καλά, μερικά κουτιά καίνε λίγο παραπάνω, αλλά πάλι...).
Από χιόνι, ξέρουμε τι παίζει στην ορεινή Ναυπακτία; Αν δεν έχει θεματάκια, να το κανονίσουμε συν και τόμως.
ψιτ, ΑΦΑΝΑ, για κανονίσου...
να ο άνθρωπος ο σωστός, ο γνώστης των γαστριμαργικών απολαύσεων στο καταχείμωνο. Να μην πω επίσης ότι με την ίδια βενζίνη που πάει και γυρίζει το μηχανάκι με έναν, πάνε και γυρίζουν τέσσερις με το κουτί (καλά, μερικά κουτιά καίνε λίγο παραπάνω, αλλά πάλι...).
Από χιόνι, ξέρουμε τι παίζει στην ορεινή Ναυπακτία; Αν δεν έχει θεματάκια, να το κανονίσουμε συν και τόμως.
ψιτ, ΑΦΑΝΑ, για κανονίσου...
Ανθρωπε μου..αντε να δω βολτα ποσταρισμενη συντομα...οχι το αλλο σκ ομως γιατι θα χεστομε θα ταξιδευω..:beer:
taisteal
28/01/2017, 12:52
Ρερεση ακούμε και Ρερεση δεν βλέπουμε κύριοι. ....
Αυτή η γνωστή κλίκα το κρατά για πάρτη της. ....
Πάμε όποτε θέλετε,με αυτοκίνητο φυσικά
Φίλαι,έχω ξεκινήσει δίαιτα και είμαι ήδη -7 κιλά...
Θέλω να αδυνατίσω για να γίνω τρελός χιπστεράς και να σκάσω έξω από το φαρμακείο του Κτήνου να βαράω κόφτες
με ένα moto guzzi,για να μάθει
:lol:
Πάμε όποτε θέλετε,με αυτοκίνητο φυσικά
Φίλαι,έχω ξεκινήσει δίαιτα και είμαι ήδη -7 κιλά...
Θέλω να αδυνατίσω για να γίνω τρελός χιπστεράς και να σκάσω έξω από το φαρμακείο του Κτήνου να βαράω κόφτες
με ένα moto guzzi,για να μάθει
Κοφτες με μοτο γκουτσι... Θα χάσεις κι άλλα κιλά σπρώχνοντας.. :bawl:
amyroukai
28/01/2017, 12:56
μην φύγει κανένα Μπιστόνι μέσα στο φαρμακοτριβείο και έχουμε και άλλα, τον πάνε μέσα για βανδαλισμό.
taisteal
28/01/2017, 12:57
Κοφτες με μοτο γκουτσι... Θα χάσεις κι άλλα κιλά σπρώχνοντας.. :bawl:
Δεν σπάει αυτό ρε,θέλει 14 δεπτερόλεπτα να φτάσει κόφτη με νεκρά
Δεν σπάει αυτό ρε,θέλει 14 δεπτερόλεπτα να φτάσει κόφτη με νεκρά
Έχεις δίκιο.. Τα μοντέλα 2017 έχουν πουσαρισμενους κινητήρες.. :lol:
akis_trevor
28/01/2017, 13:23
πριν απο 10 μερες που περασα ειχε αρκετο.αναμεσα απο ελατου και ανω χωρα μονο με αλυσιδες.στο ρερεση ο δρομος καθαρος αλλα στην ακρη ειναι καμποσο χιονακι.
Μια διαδρομή ασφάλτινη θα την βγάλει και η γιαγιά μου
Σε χρόνο ''αστα να πάνε''..........................................................
Μια χωμάτινη διαδρομή ''ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ''........................
Το χωμα είναι για οδηγούς, η ασφάλτος είναι για ντιλιβεράδες που άλλοι είναι γρήγοροι κι' άλλοι είναι αργοί......
Όμως την διαδρομή την ασφάλτινη την κάνουν ΟΛΟΙ......
Στο χώμα αυτό δεν ισχύει. Ο κακός-άσχετος οδηγός τα μαζεύει και φεύγει....
Ρερεση ακούμε και Ρερεση δεν βλέπουμε κύριοι. ....
Αυτή η γνωστή κλίκα το κρατά για πάρτη της. ....
Και καλά κάνει...................
Γιατί ξηγιέσαι στελιοτέρικα ρε Νικόλα...
Χάθηκε κι'αυτός;;;;;;;;;;;:bawl::bawl:
astrapogiannos7
28/01/2017, 14:50
Λες και παίζει σημασία τι καβαλάς για το αν βγεις βόλτα με βροχή με χαλάζι κτλ ... Στην τελευταία χιονιά που έκανε εδώ στην Κρήτη (πριν 1 μήνα ακριβώς) είχε κωλόκρυο και αποφάσισα να πάω στο χωριό που με περίμεναν:a33: με το SCOOTER και μετά το Αρκάδι τα υπόλοιπα 6 χιλιόμετρα τα έκανα με χαλάζι και χίονι (και κάμποση ομίχλη στον ΧΥΤΑ Αμαρίου )και γούσταρα και το έκανα ήθελα βόλτα στην βροχή πως να το κάνουμε δλδ :lol:
RaGe_Raptor
28/01/2017, 16:36
Βρε 'σεις! Κανένας δε θα πει στον άλλον τί να κάνει,ο καθένας λέει την άποψή του και το σκεπτικό πίσω απ'αυτή. Ταυτίζομαι πλήρως (πληρέστερα δε γίνεται!) με blitzer και προσυπογράφω τα ως τώρα λεγόμενά του στο νήμα.
devil's animal
28/01/2017, 18:23
Μια διαδρομή ασφάλτινη θα την βγάλει και η γιαγιά μου
Σε χρόνο ''αστα να πάνε''..........................................................
Μια χωμάτινη διαδρομή ''ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ''........................
Το χωμα είναι για οδηγούς, η ασφάλτος είναι για ντιλιβεράδες που άλλοι είναι γρήγοροι κι' άλλοι είναι αργοί......
Όμως την διαδρομή την ασφάλτινη την κάνουν ΟΛΟΙ......
Στο χώμα αυτό δεν ισχύει. Ο κακός-άσχετος οδηγός τα μαζεύει και φεύγει....
εγω ρε Βαγγελα, πιστευω το αντιθετο...
οτι δλδ στο χωμα, κουτσα, στραβα, ΑΡΓΑ θα το πας...
στην ασφαλτο αμα παρεις κανενα υπερ-οπλο ουτε μεχρι τα Μαλγαρα δεν θα φτασεις (ή τις Αφιδνες για τους Αθηναιους)...:p
η ασφαλτος ειναι πιο επικινδυνη...θελεις επειδη κυκλοφορουν πολλα περισσοτερα οχηματα, θελεις επειδη αναπτυσονται πιο ευκολα μεγαλυτερες ταχυτητες, γενικα ειναι πιο επικινδυνη...
και φανταζομαι αυτο θα δειχνουν και οι στατιστικες...ποσοι χανουν την ζωη τους σε χωματινες πιστες mx και ποσοι σε ασφαλτινες?
ποσοι στον δρομο πηγαινοντας σβελτα για την δουλεια τους και ποσοι στο βουνο κανοντας το χομπι τους?
οι τουμπες στο χωμα περισσοτερες αλλα οι απωλειες λιγοτερες...
ΤΟ αυτό του από πάνω βαριόμουνα να τα γράψω εγώ με κάλυψες υπέρ του δέοντος..και υπόψιν στην άσφαλτο δεν πάνε όλοι με τον ίδιο ρυθμό...να τα λέμε και αυτα....έχει ανθρώπους που όχι απλά δεν φτάνεις το ρυθμό τους...γιατί έπεσε ένα σχόλιο μόνο για Ντελιβεραδες και ετς...μη τα κάνουμε όλα ένα άλλο οδηγώ απλά και άλλο χαίρομαι οδήγηση σβέλτα και σωστα..και δε μιλάω προσωπικά για μένα γιατί εγω είμαι και κουλαδι..:bawl:
Από κει και πέρα όλα είναι γούστα και προτιμήσεις και κανένας δε μπορεί να πει επιβάλει τα γούστα του σε κάποιον άλλο.........εκτός και αν τον βάλει με το ζόρι ας ούμε κατά κάποιον τρόπο η από ανάγκη βλέπε tai+congate+drz...ξανά πες στον tai για motard :bawl:
taisteal
28/01/2017, 18:45
εγω ρε Βαγγελα, πιστευω το αντιθετο...
οτι δλδ στο χωμα, κουτσα, στραβα, ΑΡΓΑ θα το πας...
στην ασφαλτο αμα παρεις κανενα υπερ-οπλο ουτε μεχρι τα Μαλγαρα δεν θα φτασεις (ή τις Αφιδνες για τους Αθηναιους)...:p
η ασφαλτος ειναι πιο επικινδυνη...θελεις επειδη κυκλοφορουν πολλα περισσοτερα οχηματα, θελεις επειδη αναπτυσονται πιο ευκολα μεγαλυτερες ταχυτητες, γενικα ειναι πιο επικινδυνη...
και φανταζομαι αυτο θα δειχνουν και οι στατιστικες...ποσοι χανουν την ζωη τους σε χωματινες πιστες mx και ποσοι σε ασφαλτινες?
ποσοι στον δρομο πηγαινοντας σβελτα για την δουλεια τους και ποσοι στο βουνο κανοντας το χομπι τους?
οι τουμπες στο χωμα περισσοτερες αλλα οι απωλειες λιγοτερες...
Είναι λογικό να σκοτώνονται πιο πολλοί στο δρόμο.αφού στατιστικά εκεί κινούνται οι περισσότεροι.
Το χώμα είναι μεγάλο σχολείο για την οδήγηση,και σε βοηθάει πολύ στον χειρισμό της μοτοσυκλέτας αλλά δεν είναι εύκολη υπόθεση.
Να σημειωθεί εδώ ότι τα λέει ο Βαγγέλας αυτά που του είπα να μπει χώμα 500(:D)μέτρα και έλεγε όχι όχι δεν το βάζω το εργαλείο χώμα!!
amyroukai
28/01/2017, 19:04
Ρε ψεύτη, δεν ήταν 500 μέτρα.
Edit: μάλλον δεν λες για το εκκλησάκι... Σόρι λάθος
Ρε παιδιά εγώ για παράδειγμα πίστα δεν έχω μπει ποτέ μου, οπότε έναν γύρο που κάποιος γρήγορος τον
κάνει σε 2 λεπτά εγώ θα χρειαστώ 4 και μια γριούλα 2 ώρες αλλά θα τον κάνει τον γύρο,.......
Στο χώμα είναι δύσκολα σημεία που τα περνούν κάποιοι καλοί οδηγοί κι' οι υπόλοιποι είτε κάνουν κάποιο γύρο
ή επιστρέφουν πίσω..........(όπως έκανα εγώ, εκεί που λέει ο ταιστήλς).....
Στην άσφαλτο δεν υπάρχει σημείο που να μην είναι βατό......
taisteal
28/01/2017, 19:08
Ρε ψεύτη, δεν ήταν 500 μέτρα.
Έβαλα :D στη μέση...
Που σημαίνει''και καλά''
τελικα δεν καταλαβα αμα δεν παω με το ζόρι για καφε μες την βροχα ειμαι αδερφη? (αντε γιατι ξεφυγατε με τα ρερεσια) :D
γιατι ως γνωστόν ο μεσος φυσιολογικός ανθρωπος/σαλιγκαρος παει για καφε οταν βλεπει απο το παραθυρο του βροχη!
~Α βρεχει. τι να κανω τι να κανω ... ας παω για καφε.. φτου γαμτωτο εχω street, αχ μακάρι να ειχα ενα on/off
Μανολης67
29/01/2017, 19:45
Σκέφτομαι να πάρω το αμαξι για καφε οταν βρέχει-πολύ κρυο αλλά βλέπω κάτι λεβεντόγερους 60+ με το μηχανάκι και αλλάζω γνώμη .. τώρα για να είμαι ειλικρινής Μυτιλήνη πόλη που μένω οι αποστάσεις είναι μικρές και το μηχανάκι βοηθάει,,αν ήμουν στην Αθηνα όπου οι αποστάσεις μεγάλες μάλλον κουτί......
amyroukai
29/01/2017, 20:04
Στην Αθήνα Μανώλη που δεν έχει να παρκάρεις στο κέντρο και που θα πήξει το λιλί σου τρεις ώρες στο αυτοκίνητο πήγαινε/έλα (έστω και αν έχεις μουσικούλα, καφέ, νερό, βουτήματα κλπ) παίρνεις το μηχανάκι και ας βρέχει. Την εβδομάδα που πέρασε "αναγκάστηκα" να το κάνω δις και δεν μου άρεσε καθόλου (PTSD από το προπέρσινο low) αλλά δεν γινόταν αλλιώς με "ανθρώπινο" τρόπο.
Βέβαια, τώρα με τον ήλιο στέγνωσε και πήρε μπροστά και ο ιταλικός μύθος. Λιγότερα άλογα, λιγότερη δύναμη πέδησης, πιο φρέσκα λάστιχα, έχεις λιγότερα πράγματα να ανησυχείς :lol:
paraligo
30/01/2017, 07:48
Τις κοντής ________ τις φταίνε οι τρίχες!!!!!
https://www.youtube.com/watch?v=H93kPnDQEqA
Τις κοντής ________ τις φταίνε οι τρίχες!!!!!
https://www.youtube.com/watch?v=H93kPnDQEqA
Πες τα! Μια φορά είχα δει και τον Rossi να πηγαίνει τέρμα σε βρεγμένο, οπότε αφήστε τις δικαιολογίες όλα τα κουλάδια. Χέρια χρειάζεστε, όχι ήλιο !!11
SHOOTER045
30/01/2017, 08:31
Πες τα! Μια φορά είχα δει και τον Rossi να πηγαίνει τέρμα σε βρεγμένο, οπότε αφήστε τις δικαιολογίες όλα τα κουλάδια. Χέρια χρειάζεστε, όχι ήλιο !!11
Ξανά πες τα
https://youtu.be/UKAF3fIdPdo
Ξανά πες τα
https://youtu.be/UKAF3fIdPdo
ενα τετοιο ειχαμε στην σχολη να οργώνουμε το χωράφι. οκ αλλο γραναζομα αλλα ιδια αλογα. :p
taxydromos
30/01/2017, 11:02
εντάξει δεν είναι ευχάριστο να οδηγείς στη βροχή ειδικά όταν ξεκινά η βόλτα, περισσότερο αν είσαι σε αφάλτινο δρόμο .... αλλά οι βρόχες που έφαγα σε διαδρομές μου έχουν μείνει πρώτες στη μνήμη......όπως αυτή η καταιγίδα με τον kordix, από κόρινθο σε αθήνα μετά από βόλτα 100χιλ στο χιόνι.
Αυτό ακριβώς λέω εδώ και τόσες σελίδες. Τα on/off είναι για όταν δε μπορείς να καβαλήσεις ένα μηχανάκι όπως πρέπει. :p Εχουμε καιρό...
Έχεις PΜ για on/off setting των Ohlins. :tooth: :moutza:
Αν λάβουμε υπόψη ότι τα σκούτερς δεν είναι μηχανάκια, πως μπορούν να είναι και τα on - off ; :D
amyroukai
30/01/2017, 11:16
Αν λάβουμε υπόψη ότι τα σκούτερς δεν είναι μηχανάκια, πως μπορούν να είναι και τα on - off ; :D
το Honda X-ADV σε περιμένει να σου πει κάτι που θέλει να μάθεις :p
Είναι γιατί ζουν ακόμα αυτοί που όταν ήταν νέοι τα καβαλούσαν αναγκαστικά γιατί δεν υπήρχαν SS.
Είναι γιατί ζουν ακόμα αυτοί που όταν ήταν νέοι τα καβαλούσαν αναγκαστικά γιατί δεν υπήρχαν SS.
sniper - mamola score 2-1...
Κανόνισε τώρα να ξαναμουτζώσεις, όταν θα πρέπει να δίνεις το παράδειγμα εδώ μέσα...
Billymuse
30/01/2017, 19:30
Mια χαρά πάνε στα Στρητ στη βροχούλα (https://www.youtube.com/watch?v=VaRCT0w6EoQ) :a22:
Billymuse
30/01/2017, 19:31
Κρίμα που δεν τράβαγα βίδεο την απέλπιδα προσπάθεια να πάρει μπρος το SRX (https://www.youtube.com/watch?v=nCvULJi2plo)
Τωρα πως προκυπτει οτι αν δεν ειναι κανεις μαζοχα, ειναι αδερφη...ενας αλλαχ ξερει.
JGALANAKIS
31/01/2017, 08:46
Προσωπικα πιστευω οτι η οδηγηση στην βροχη μπορει να γινει με οποιοδηποτε μηχανακι και τα street πανε καλυτερα ,σας το λεω γιατι με το vfr 750 οδηγουσα 7 ωρες στην βροχη και δεν μου κουνησε καθολου ουτε ενιωσα ανασφαλεια πουθενα.Και χωρις abs και traction control που εχουν τα σημερινα μαστοδοντα και μη.Το προβλημα μου ειναι σε παγο και χιονι λογω του οτι δεν υπαρχουν τα παραπανω εξτρα που εχουν τα σημερινα μηχανακι.Απλα το μηχανακι δεν μπορει να παει οσο ευκολα θα πηγαινε ενα καινουριο .Υποψην οτι σε τετοιες φασεις το κλειδωνουμε και δεν παμε πουθενα ,καθοτι εχουμε και τρια παιδια και δεν θελουμε να μεινουνε απο πατερα.