View Full Version : ΚΥΡΙΑΚΗ 5/2/2017 ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
εεεχμμμμ... φιλαρακι.... ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ εχει τετοια κινητα... μονο εσυ εχεις μεινει πισω, να στελνεις εικονομυνηματα με υπέρυθρες με το 3210..
Καλά μην παίρνεις και όρκο...
Eversman
08/02/2017, 14:08
Χθες βράδυ πήγα και γέμισα... συνολικά ο μερικός χιλιομετρητής έγραφε 298(:eek:) εκ των οποίων τα 200 έγιναν στη βόλτα. Το ντεπόζιτο πήρε 15,71 λίτρα το οποίο σημαίνει πως έκαψε 5,27lt/100 (ή κοντά 19 χλμ στο λίτρο)! Όπως καταλαβαίνετε δεν έχω δει ποτέ ξανά τέτοια κατανάλωση στο Τρανσάλπ!
Επομένως... μην ξαναπεί κανείς κουβέντα για το ρυθμό του Παναγιώτη! :D
Πές τα χρυσόστομε Νο1! Δέν είναι ότι δεν ξέρω και δεν θέλω να το πάω γρήγορα, οικονομία θέλω να κάνω ... σε όλους :D
Καλά μην παίρνεις και όρκο...
Πές τα κι εσύ χρυσόστομε Νο2! Πάνε μου παίρνουν κάτι κινητά tough screen λέει και στην πρώτη πτώση διαλάνε (από το διαλάω/διαλώ) σε χίλια κομμάτια. Tough screen my @ss! Άσε που που με αυτά τα διαόλια, σε τσιμπάει η NSA στο δευτερόλεπτο και σε κάνει πακετάκι για το αμπάρι!
Πές τα κι εσύ χρυσόστομε Νο2! Πάνε μου παίρνουν κάτι κινητά tough screen λέει και στην πρώτη πτώση διαλάνε (από το διαλάω/διαλώ) σε χίλια κομμάτια. Tough screen my @ss! Άσε που που με αυτά τα διαόλια, σε τσιμπάει η NSA στο δευτερόλεπτο και σε κάνει πακετάκι για το αμπάρι!
ααα γι αυτό δε παιρνεις τετοιο κινητο? φοβάσαι μη σε εντοπισει η NSA και θες να κρυβεσαι??
ΠΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑΣ ΡΕ????
Ακόμα περιμένουμε βίντεο από την τελευταία βόλτα!
τωρα το φτιάχνω ντε,Δ.Υ ειμαι.
379060
τωρα το φτιάχνω ντε,Δ.Υ ειμαι.
379060
Αγγελόπουλος; Ένα καρέ, 20 λεπτά;
Εδώ είμαστε για το σπαμ. :smokin: