PDA

View Full Version : ΚΥΡΙΑΚΗ 5/2/2017 ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Σελίδες : [1] 2

Eversman
02/02/2017, 08:53
Μοτοβόλτα στο 500 χρόνων, γραφικό, μικρό χωριουδάκι του Άη Γιάννη στα ορεινά της Κορίνθου, στο οποίο αρκετοί σύντροχοι από εδώ μέσα, εκδράμουν μοναχικά για την ηρεμία και το καλό φαγητό.

Άς πιούμε το καφεδάκι μας στην ταβέρνα της κεντρικής πλατείας, άς περιηγηθούμε στα στενά και ας μιλήσουμε για τις ζεστές μέρες που θα έρθουν ... κάποια στιγμή :D
Οδηγούμε Τουριστικά, αλλά κατά τα γνωστά, όποιος δεν μπορεί αυτούς τους ρυθμούς, στρίβει τον καρπό και μας περιμένει παρακάτω.
Ο καιρός μας κάνει ένα απρόσμενο άνοιγμα αυτό το ΣΚ - ξανακλείνει από την επόμενη εβδομάδα- οπότε είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για μοτο μάζωξη.

Η διαδρομή:

https://www.google.gr/maps/dir/38.0155586,23.6031759/%CE%9B%CE%BF%CF%85%CF%84%CF%81%CE%AC+%CE%A9%CF%81%CE%B1%CE%AF%CE%B1%CF%82+%CE%95%CE%BB%CE%AD%CE%BD%C E%B7%CF%82/37.8503774,22.9858817/%CE%91%CE%B3.+%CE%99%CF%89%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%B7%CF%82/@37.8121696,23.2172951,10z/data=!4m16!4m15!1m0!1m5!1m1!1s0x14a017c04f7bf2c1:0xdc0b75a55afc0c82!2m2!1d22.996983!2d37.8667581!1m0 !1m5!1m1!1s0x14a018e7b5e9186f:0x978779484ff23b94!2m2!1d22.9652979!2d37.774945!3e0

Η παραπάνω είναι ενδεικτική διαδρομή. Κατά την πρωινή συνάντηση θα αποφασιστεί άν θα πάμε από Παλαιά ή από Νέα.

Συνάντηση: Περίπτερο
Ώρα συνάντησης: 0930
Αναχώρηση: 1000

Ξέρουμε ότι για κάποιους είναι νωρίς, αλλά το χωριό μαζεύει κόσμο τις Κυριακές και άν καθυστερήσουμε την αναχώρηση, δεν θα εξυπηρετηθούμε ανάλογα.

kordix
02/02/2017, 10:06
Μέσα με τα μπούνια...

Εχω επιθυμήσει άσφαλτο και βόλτα με παρέα.

BLiTzER
02/02/2017, 10:08
Μέσα, εκτός απροόπτου. Από Παλιά, φυσικά.

sotostzav
02/02/2017, 10:39
Δυστηχως αυτο το Σ/Κ εχω μετακομιση...Θα ηθελα παρα πολυ να ακολουθησω,το εχω αναγκη για μια βολτα με αυτον τον χειμωνα που κανει φετος..Καλα να περασετε οσοι πατε!

o teos
02/02/2017, 10:54
Will be away far far away και ειναι εκει επανω τουμπανο...αλλα δε σας ζηλευω μιας και εγω εκδρομη θα μαι καλα να περασετε ρεεε..φατε κιολας τα κρεατα εκει επανω ειναι τουμπανο:beer:

SONone
02/02/2017, 13:36
:a014:

xarisiero
02/02/2017, 15:26
Μέσα και διπλός και φουλ ορεξάτος...

7Tolis
02/02/2017, 17:09
Τρου αντβε;;

ANDY 72
02/02/2017, 20:10
Οι team Rontoi είναι μέσα. (3-4 μηχανές)

mikes
02/02/2017, 21:39
υπο παρακολουθηση... δεν είμαι σιγουρος 100% λογο στενότητας..

(για φαι δεν εχω απαιτηση αυτή τη φορα μιας και θα εχω φιλικο τσιμπουσι το βραδυ.. :lol: )

airmav
03/02/2017, 06:47
ελα ρε ...μονος διπλος δεν ξερω αλλα μεσα.....

Eversman
03/02/2017, 09:20
(για φαι δεν εχω απαιτηση αυτή τη φορα μιας και θα εχω φιλικο τσιμπουσι το βραδυ.. :lol: )

Μιά φορά είπα και εγώ μετά τον καφέ να κάτσουμε για κανά κοψίδι και έρχεσαι και το χαλάς ρε φίλε :D

Πρός ενημέρωση, επειδή είναι Κυριακή, θα πάρω ένα τηλέφωνο να ρωτήσω άν μπορεί να μας εξυπηρετήσει η ταβέρνα, ή έχει κρατήσεις και χρειάζεται τα τραπέζια.
Την τελευταία φορά που πήγαμε μαζικά στον Άη Γιάννη, γινόταν χαμός. Ήταν αργία βέβαια(πέρυσι στα Φώτα) και με δυσκολία βρήκαμε τραπέζι.
Ακόμη και αυτό να συμβεί όμως, έχουμε μπόλικες κοντινές εναλλακτικές.

ΕDIT

Έγινε το τηλεφώνημα και μας ενημέρωσαν ότι μας περιμένουν. Ωστόσο το πρωί της Κυριακής έχει μνημόσυνο με φαγητό, και μας παρακάλεσαν, άν μπορούμε, να κάνουμε λίγο υπομονή καθώς θα έχει αρκετό κόσμο. Από 1130 και μετά -την ώρα περίπου που θα φτάνουμε δηλαδή- θα είναι πιό χαλαροί :)

kordix
03/02/2017, 11:40
Μια χαρά κολαει, μετά το μνημόσυνο θα σκάσουμε μύτη οι κηδείες.

Eversman
03/02/2017, 12:21
Μια χαρά κολαει, μετά το μνημόσυνο θα σκάσουμε μύτη οι κηδείες.

Γιατί το λές? Αφού θα πάμε με πάνω από 80 χλμ/ω :bawl:

Άν πάντως περισσέψει κανά σακουλάκι (ή και δύο)κόλυβα, θα το χτυπήσω ανελέητα! Δέν υπάρχει πιό νόστιμη και θρεπτική λιχουδιά!

buckley
03/02/2017, 12:42
υπο παρακολουθηση... δεν είμαι σιγουρος 100% λογο στενότητας..

Τι ρε, δεν σου μπαίνει το παντελόνι ?

teogtp
03/02/2017, 13:14
Το πρόβλημα θα είναι να μην του μπαίνει το μηχανάκι.
:tooth:

MG-KTiNoS
03/02/2017, 14:32
Μέσα, εκτός απροόπτου. Από Παλιά, φυσικά.

έχει πρόσφυση ρε?
:lol:

-ίσως από μενα-

George_M.
03/02/2017, 15:03
που τα ξετρυπωνεις ρε μπαγασα.....?
ωραιος!!
δουλευω ομως κ δεν μπορεσω να παρευρεθω.

PacMan
03/02/2017, 15:37
Εγώ δυστυχώς(αν και θα ήθελα πάρα πολύ)λόγω χειρουργείου, θα αργήσω να νιώσω την ομορφιά της σέλλας.Ακόμα και στη πίττα μπορεί να έρθω με ταξί....λολολολολ.Καλά να περάσετε αλλα συντομα κοντά σας. Ο καιρός περνάει γρήγορα..........

Eversman
03/02/2017, 18:46
Εγώ δυστυχώς(αν και θα ήθελα πάρα πολύ)λόγω χειρουργείου, θα αργήσω να νιώσω την ομορφιά της σέλλας.Ακόμα και στη πίττα μπορεί να έρθω με ταξί....λολολολολ.Καλά να περάσετε αλλα συντομα κοντά σας. Ο καιρός περνάει γρήγορα..........

Περαστικά και γρήγορα, ξανά δίτροχος.

andreastwin
03/02/2017, 19:45
μονος μεσααα.

mikes
03/02/2017, 21:44
Τι ρε, δεν σου μπαίνει το παντελόνι ? όχι το παντελονι μια χαρα μπαινει (μη σου πω ότι εχει φαρδυνει κιολας..) η τσεπη εχει στενεψει αισθητα... :lol:

τελικα εγω ακυρος λογο οικογενειακης υποχρέωσης..

κοιτα ρε πστμ, μια φορα ειπε να βαλει βολτα με ταβερνα ο Μπαναωτης και δε μπορω να παρεβρεθω.. γκαντεμιά... :(

Gorgo
04/02/2017, 11:22
Σοβαρά ρε,πιστέυεις οτι θα ετρωγες ψητό? κανα κόλυβο και πολύ λέω,διαστροφή είπαμε!!:lol:
Πάνο :beer:

pektis
04/02/2017, 19:51
Τι εγινε ρε; Ειδαμε καλο καιρο και μαζευτηκαμε ε;
Μαλλον τα λεμε αυριο στο περιπτερο... :)

7Tolis
04/02/2017, 20:30
Μέσα και εγώ αλλά θα ανοίξω γκάζι και μάλλον απο τη νεα οδο.

SONone
04/02/2017, 22:10

γκουχου γκουχου!

postman
05/02/2017, 07:38
Καλημερα κι απο μενα. Νεοσυλλεκτους δεχεστε; Λεω να' ρθω κι εγω!

mikes
05/02/2017, 08:15

αν πας από Νεα οδο θα βρεθεις στη Λαμια.. από Ολυμπια οδο να πας... :p

MikeG
05/02/2017, 10:03
Καλά να περάσετε. Και εδώ ο καιρός είναι ιδιαίτερα καλός.

AUFGEBRACHT
05/02/2017, 10:16
Όχι ρε πστμ... Δίπλα σας είμαι, δεν το είχα δει νωρίτερα!!! Καλά να περάσετε, ο καιρός είναι εξαιρετικός!!!

xarisiero
05/02/2017, 14:59
Σπίτι λοιπόν.....πολυ όμορφη βόλτα over 20 μηχανάκια σήμερα περάσαμε όμορφα και ήπιαμε και Καφεδαρα....

SONone
05/02/2017, 15:00
back to base!
ολα υπεροχα... μεχρι και ο Παναγιωτης το ελιωσε!! μας πηγε και με 112χλμ/ωρα!!! σε καποια φαση!!!

pektis
05/02/2017, 15:16
Παναγιωτη ...ωραιος καφες...παντα τετοια!!:D:beer:

chris 1150
05/02/2017, 15:19
Ο καφές τελικά ήταν απολαυστικός. ..... Πρώτη φορά μου τον σερβηραν σε πιατέλα.

andreastwin
05/02/2017, 15:46
στην βαση μου και εγω ολα καλα, ωραια διαδρομη, καφες, και μασα απο πητα μεχρι προβατινα, μια χαρα μας βλεπω. και στην επομενη να ημαστε καλα πρωτα ο θεος και η τσεπη.:a024:

pektis
05/02/2017, 15:54
στην βαση μου και εγω ολα καλα, ωραια διαδρομη, καφες, και μασα απο πητα μεχρι προβατινα, μια χαρα μας βλεπω. και στην επομενη να ημαστε καλα πρωτα ο θεος και η τσεπη.:a024:

Εχω ντοκουμεντα...:lol:

kordix
05/02/2017, 16:05
Πάω να τσιμπήσω κάτι και θα γράψω αργότερα :D

est
05/02/2017, 16:29
Τελικά η εξοχή σου ανοίγει την όρεξη...

Όμορφο μέρος διαλέξατε παίδες! :a013:
Και η διαδρομή ότι έπρεπε για Κυριακάτικη χαλαρή βολτίτσα.
Και εις άλλα με υγεία.

George_M.
05/02/2017, 17:01
φωτο δεν εχει....

απο το κοντερ με τα 112χ/ω του Παναγου...:D

airmav
05/02/2017, 17:01
Πίσω κ εγώ. Εκανα μια στάση στο πατρικό γτ ειχε προβατίνα...οχι ιδιαίτερα αθλητική κ την τιμησα δεόντως. Κ τις παγωμένες. Μπράβο ρε Πάνο...πάντα τέτοια...εχεις πολλούς γκρουπις τελικά...κ τους ανταμείψες σήμερα με το φαστ λαπ που εκανες.

Thodoris_vara
05/02/2017, 17:14
Τελικά η εξοχή σου ανοίγει την όρεξη...

Όμορφο μέρος διαλέξατε παίδες! :a013:
Και η διαδρομή ότι έπρεπε για Κυριακάτικη χαλαρή βολτίτσα.
Και εις άλλα με υγεία.

Πάντα τέτοια παιδιά. Και στα επόμενα με υγεία. !

pektis
05/02/2017, 17:50
Πίσω κ εγώ. Εκανα μια στάση στο πατρικό γτ ειχε προβατίνα...οχι ιδιαίτερα αθλητική κ την τιμησα δεόντως. Κ τις παγωμένες. Μπράβο ρε Πάνο...πάντα τέτοια...εχεις πολλούς γκρουπις τελικά...κ τους ανταμείψες σήμερα με το φαστ λαπ που εκανες.
Τασο εχασες....το πριν...378334και το μετα...378335
Τον καφε παντως τον ηπιαμε ετσι;:p

Eversman
05/02/2017, 18:08
Η βόλτα ήταν κοινή σκέψη μαζί με τον Κωστή (Kordix) και αν υπάρχουν credits για την πετυχεσια της, αυτά πάνε σε όλους:beer:

Χαίρομαι που περάσατε όλοι καλά και χαίρομαι ακόμη περισσότερο που γυρίσαμε όλοι με ασφάλεια στα σπίτια μας :beer:

Μικρό ντιμπριφινκ ...

Λαός το πρωί στο Περίπτερο. Είδαμε φίλους από τρία διαφορετικά forum και δύο λέσχες. Χαμογελα, πειράγματα και καλή διάθεση απ' όλους. Χαιρετηθηκαμε και τραβήξαμε το κάθε γκρουπ προς τον προορισμό του.
Πήγαμε από Παλαιά και μετά από μία μικρή στάση για ανασυγκρότηση στην βυθιζομενη γέφυρα του Ισθμού συνεχίσαμε πρός Άη Γιάννη, μέσω Λουτρών Ελένης και Αθικιων.

Φθάνοντας στο χωριό, το πρωινό τραπέζι για το μνημόσυνο έφθανε στο τέλος του και αφού περιμέναμε λίγο, μέχρι να καθαριστούν τα τραπέζια (300 άτομα κόσμος στο μνημόσυνο), κάτσαμε στην όμορφη βεράντα, η οποία ήταν όλη για πάρτη μας.
Η πλατεία γέμισε με μοτοσυκλετες, η βεράντα με μηχανοβιους και ο αέρας με τσίκνα από ψημένο κρέας.
Εκεί άρχισαν να γεννιούνται οι πρώτες σκέψεις. Βλέπετε η ώρα είχε πάει 1200 και τα στομάχια γουργουριζαν:)

Παραγγείλαμε καφεδάκια, σοκολάτες, πορτοκαλάδες κλπ και πάνω που περιμέναμε να μας κοπεί η όρεξη, αυτή θεριεψε και άρχισαν οι παραγγελίες για φαγητό, έτσι, από το πουθενά :)
Καφές λοιπόν και καπάκια μπιφτέκια, χορτόπιτες και προβατίνα! Χαμός! Το ένα τραπέζι παρασυρόταν από το άλλο και τελικά καταλήξαμε σε ενα τσιμπούσι άνευ προηγουμένου:beer:

Εκτός αυτών, κάποιος τυχερός και μετά από παράκληση μου στους συγγενείς του εκλιπόντος, τσίμπησε ΠΕΝΤΕ σακουλάκια κόλλυβα και τα κράτησε ΟΛΑ για πάρτη του!!! Άλλος συλληπηθηκε, άλλος πήρε τα κόλλυβα!!
Φέρε πίσω τα κόλλυβα ρειι!! Λίγο ντροπή ρειιιι :lol: Δεν λέω ποιός είναι, ας αποκαλυφθεί μόνος του :lol:

Πολύ γέλιο, καλή παρέα και εξαιρετικό φαγητό. Τι άλλο να ζητήσεις! Να είμαστε όλοι καλά, να βρισκόμαστε και να μοτοβολταρουμε παρέα :beer:

Ειδική μνεία στην καταπληκτική ταβέρνα της πλατείας του Άη Γιάννη, με το ομωνυμο όνομα. Δεν κάνω διαφήμιση, είναι απλά η αλήθεια.
Υπέροχοι άνθρωποι, χαμογελαστοί και άκρως εξυπηρετικοί. Η κυρία Ολυμπία (σύζυγος του ιδιοκτήτη), θα κάνει τα πάντα για να φύγετε ικανοποιημένοι.
Νοστιμότατο φαγητά, φρέσκα κρέατα, σπιτικές πίτες, καφές, γλυκό, τα πάντα όλα. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην ξαναπάμε. Να πάτε και εσείς, θα με θυμηθείτε. Από τιμές ... ενδεικτικά:

Χοιρινή με πατάτες 6 εύρω. Μπιφτέκι χειροποίητο με πατάτες 5 εύρω. Καφές διπλός Ελληνικός/φραπέ 1,5 εύρω!!!

Αυτά τα ολίγα, καλή εβδομάδα και είς το επανιδειν με βολτιτσα μονοήμερη για καφέ στο εξωτερικό :D
Φωτογραφίες σε λίγουλακι.

Edit
Το ότι πήγα με 112 χλμ Μαξ, δεν είναι αλήθεια! Πήγα με 130 στο γυρισμό ... για 5 δευτερόλεπτα μόνο, γιατί βλεποντας το κοντέρ, τρομαξα :bawl:

Αυτή η βολτιτσα, μου θύμησε σε παλμό και διάθεση, εκείνη την όμορφη εκδρομή που είχαμε κάνει πέρυσι στον Πάρνωνα :beer:

BLiTzER
05/02/2017, 18:43
Εκτός αυτών, κάποιος τυχερός και μετά από παράκληση μου στους συγγενείς του εκλιπόντος, τσίμπησε ΠΕΝΤΕ σακουλάκια κόλλυβα και τα κράτησε ΟΛΑ για πάρτη του!!! Άλλος συλληπηθηκε, άλλος πήρε τα κόλλυβα!!
Φέρε πίσω τα κόλλυβα ρειι!! Λίγο ντροπή ρειιιι :lol: Δεν λέω ποιός είναι, ας αποκαλυφθεί μόνος του :lol:

Ψεύδεσαι! Έδωσα τα 2 σακουλάκια. Τα άλλα 3 τα τσάκισα μόλις γύρισα σπίτι. :lol:

Gorgo
05/02/2017, 18:54
Περιμένουμε φωτό με τα 130 !!! Πάνο... και σε ολους:beer::beer:

Eversman
05/02/2017, 19:00
Ψεύδεσαι! Έδωσα τα 2 σακουλάκια. Τα άλλα 3 τα τσάκισα μόλις γύρισα σπίτι. :lol:

Πές όοοοοολη την αλήθεια! Πήρες και 2-3 γλυκάκια από τα κουτιά που είχαν αφήσει απ' έξω :lol: Εγώ πάντως δεν κρατήθηκα φεύγοντας, τσίμπησα 2 και το έκανα γαργάρα :D

Φωτό ...

Άφιξη είς την πλατείαν

378340

378341

Team Rontoi :beer:

378342

Eversman
05/02/2017, 19:05
Βεραντο-κατάσταση και αρχικά για καφέ.

378343

378344

378345

pektis
05/02/2017, 19:12
Δωσε φωτογραφιες Πανοο!!378349......378350

Eversman
05/02/2017, 19:13
Βεραντο-κατάσταση part 2 (Ta grigora pirunia) :D

378346

378347

Kαι μία αναμνηστική με τα αμπαρόπαιδα, τα οποία δεν διστάζουν να κατεβαίνουν σε σκοτεινά και υγρά μέρη :D

378348

Αυτά και από φωτό. Το μόνο που με στεναχωρεί, είναι ότι είναι η μοναδική φορά σε βόλτα, που δεν τράβηξα φωτογραφία την εκκλησία του χωριού. Ακούς zizou? :D See ya :wave2:

akis_trevor
05/02/2017, 19:21
Είσαστε ωραίοι κύριοι και κυρίες!!!
Πάντα τέτοιες όμορφες βόλτες να κάνετε!!!:beer:

zizou
05/02/2017, 19:26
Το μόνο που με στεναχωρεί, είναι ότι είναι η μοναδική φορά σε βόλτα, που δεν τράβηξα φωτογραφία την εκκλησία του χωριού. Ακούς zizou? :D See ya :wave2:

Και από τη στεναχώρια σου έφαγες διπλή μερίδα.:D
Και μένα με στεναχωρεί που δεν ήμουνα μαζί σας :wave2:

kalgeorge
05/02/2017, 19:48
μπραβο ρε σεις... παντα τετοια.....

απλα μια απορια... ψαχνω να βρω φωτο .... ταξιδιωτική ας πουμε και βρισκω μονο κοψιδια......
μηπως να αναθεωρούσατε λιγο? ( γενικα το λεω)

amyroukai
05/02/2017, 20:05
ρε. "μην βγάζετε άλλο τα μηχανάκια σας" ο ένας. "μην βγάζετε τα φαγητά"... καλά αυτό το έχουν πει αρκετοί. Δεν πάει στο καλό, ας βγάζουν ότι θένε σε τελική ανάλυση. Δεν πήγαν και στο Lake Aral, μιά γκαζιά δρόμο πήγαν, τι "ταξιδιωτική φωτό" θες να δεις και εσύ;

Αυτός ο ψηλός αφρατούλης που στις φωτό δείχνει να μου μοιάζει, ποιός είναι; :lol:

Μπράβο σας παίδες και σε άλλα κοψίδια με υγεία.

kalgeorge
05/02/2017, 20:06
ρε. "μην βγάζετε άλλο τα μηχανάκια σας" ο ένας. "μην βγάζετε τα φαγητά"... καλά αυτό το έχουν πει αρκετοί. Δεν πάει στο καλό, ας βγάζουν ότι θένε σε τελική ανάλυση. Δεν πήγαν και στο Lake Aral, μιά γκαζιά δρόμο πήγαν, τι "ταξιδιωτική φωτό" θες να δεις και εσύ;

Αυτός ο ψηλός αφρατούλης που στις φωτό δείχνει να μου μοιάζει, ποιός είναι; :lol:

Μπράβο σας παίδες και σε άλλα κοψίδια με υγεία.

το θεμα ρε γιαννη είναι τι θα δω από τον αι γιαννη? σοβαρα τωρα?
δεν ξερω.... μια φωτο με την θεα από εκει πχ...
είναι πιο λογικο δηλαδή να βλεπω κοψιδια, μεριδες, ποιος εφαγε τι, τι στρωμενο τραπεζομαντηλο ειχαν στην ταβερνα κλπ κλπ .....
οκ.... I rest my case.... do what you want.

και ξανα τονιζω ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ..... αφορμή πηρα απλα,

amyroukai
05/02/2017, 20:17
Δεν διαφωνώ με την λογική σου, απλά το χωριό είναι... Η ταβέρνα και λίγα σπίτια. Είχαμε πάει και πέρυσι στην ίδια αν δεν απατώμαι, δεν ήταν που πήγαμε στο κάστρο Αγιονορίου, μετά άκυρο στην μία ταβέρνα και καταλήξαμε εκεί ή με γελάει η μνήμη; Η διαδρομή ήταν "όμορφη" τα εισαγωγικά γιατί είναι ο κλασσικός στενός επαρχιακός με πεύκο και στροφές, δεν είχε κάτι μοναδικό. Στο κατέβα έχει όντως ωραία θέα κοιλάδα και θάλασσα στο βάθος, δεν ξέρω αν σταμάτησε κανείς να την αποθανατίσει, πέρυσι φεύγοντας δεν είχε αρκετό φως για να βγάλω με το κινητό.

Πάντως στην λογική του "νήμα βόλτας για καφέ/φαγητό" οι φωτό λογικό να είναι κυρίως της παρέας και λιγότερο του τοπίου. Σε άλλα νήματα του Παναγιώτη έχει πάει και βόλτα στο χωριό και έχει ανεβάσει και άλλες φωτό πλην ταβέρνας/καφετέριας. Ε, σε αυτήν δεν έτυχε...

Και έχουμε δει και νήματα "βόλτα στο ΧΧΧΧΧ" που έχουν το μηχανάκι, το μηχανάκι, το μηχανάκι, το μηχανάκι με ολίγη από δρόμο, το μηχανάκι με ολίγη από κράνος και το μηχανάκι. Εκείνα τα θεωρώ φάουλ αλλά είπαμε, είμαι ο κακούλης μου α χα χα.

kalgeorge
05/02/2017, 20:23
Δεν διαφωνώ με την λογική σου, απλά το χωριό είναι... Η ταβέρνα και λίγα σπίτια. Είχαμε πάει και πέρυσι στην ίδια αν δεν απατώμαι, δεν ήταν που πήγαμε στο κάστρο Αγιονορίου, μετά άκυρο στην μία ταβέρνα και καταλήξαμε εκεί ή με γελάει η μνήμη; Η διαδρομή ήταν "όμορφη" τα εισαγωγικά γιατί είναι ο κλασσικός στενός επαρχιακός με πεύκο και στροφές, δεν είχε κάτι μοναδικό. Στο κατέβα έχει όντως ωραία θέα κοιλάδα και θάλασσα στο βάθος, δεν ξέρω αν σταμάτησε κανείς να την αποθανατίσει, πέρυσι φεύγοντας δεν είχε αρκετό φως για να βγάλω με το κινητό.

Πάντως στην λογική του "νήμα βόλτας για καφέ/φαγητό" οι φωτό λογικό να είναι κυρίως της παρέας και λιγότερο του τοπίου. Σε άλλα νήματα του Παναγιώτη έχει πάει και βόλτα στο χωριό και έχει ανεβάσει και άλλες φωτό πλην ταβέρνας/καφετέριας. Ε, σε αυτήν δεν έτυχε...

Και έχουμε δει και νήματα "βόλτα στο ΧΧΧΧΧ" που έχουν το μηχανάκι, το μηχανάκι, το μηχανάκι, το μηχανάκι με ολίγη από δρόμο, το μηχανάκι με ολίγη από κράνος και το μηχανάκι. Εκείνα τα θεωρώ φάουλ αλλά είπαμε, είμαι ο κακούλης μου α χα χα.

ρε τζων, γιατι δεν διαβαζεις αυτά που γραφω?
σου ειπα ότι πηρα αφορμή....δεν ξερω ποιος είναι ο παναγιωτης που λες, ουτε εχω τιποτα μαζι του, ουτε παρακολουθώ τα ποστ του (και του κάθε παναγιωτη για να μην παρεξηγηθώ κιολας)
επισης δεν εκατσα να δω ποιοι συμμετειχαν, δεν με απασχολει (το αναφερω για να μην πειτε ότι εχω κατι με αυτούς που πηγαν
επισης δεν ειπα ότι είναι κακο να βγαζουν καποιοι την παρεα....ή τα μηχανάκια τους πχ.... μην βαζετε λογια στο στομα μου:D:D

ειπα ότι θεωρω (γνωμη μου , γραψτε στα αρχ@@ σας κανονικότατα) τραγικο πια, στα θρεντακια με τις βολτες να βλεπω κοψιδια, μεριδες, πατατες, και δεν ξερω γω τι ρε παιδι μου....βολτα είναι η διαφημιση στις ταβέρνες?:bawl:

αν νομιζεις ότι δεν εχει κατι το αξιολογο η εκδρομη-βολτα ή ότι....για να βαλεις... ε μη βαζεις :D

οβερ εντ αουτ από το θεμα

pektis
05/02/2017, 20:33
2 τελευταιες φωτογραφιες απο την βολτα του Πανου...378351378352
...χαρηκα που ειδα γνωστες φατσες και γελασαμε...
Αντε και στην επομενη!:beer:
ΥΓ. Kalgeorge δεν σε ξερω, απλα για να μην παρεξηγηθω, ολα στο ''προγραμμα'' ειναι...
Και φωτογραφιες με ταβερνα θα δεις και φωτογραφιες με τοπια και φωτογραφιες με μηχανακια!
(Φιλικα παντα)

amyroukai
05/02/2017, 20:39
Τα διάβασα και επ' αυτών (με την ευκαιρία τουτουνού) απαντώ. Συμφωνώ με όσα λες, σε γενικές γραμμές ναι και εμένα θα μου άρεσε να δω μιά γενικότερη άποψη της κάθε εκδρομής, από το περίπτερο, την κάθε στάση, κανένα αξιοθέατο (με την κυριολεκτική έννοια του να αξίζει να το δεις) από την διαδρομή ή το χωριό. Αυτό βέβαια, σημαίνει πως κάποιος (ή κάποιοι) θα πρέπει να έχουν κατά νου το να "αφηγηθούν" φωτογραφικά "τα πάντα" και θα "πρέπει" να μεριμνούν για την αφήγηση σταματώντας πολλές φορές ή ψάχνοντας το κατάλληλο σημείο για πόζες (ενώ πχ μπορεί απλά να θέλουν να κάνουν ένα τσιγάρο, λέμε τώρα).

Αν δεν το σκεφτείς έτσι την ώρα που εκδράμεις ή αν πεις "ΟΚ, έχω ξαναπάει άρα δεν τρέχει και τίποτα" ε... Βγάζεις ότι βγάζεις εκεί που θ'αράξεις.

Ουσιαστικά (ξαναμανά τουρου-ρουρουρου) δεν διαφωνώ σε τίποτα από αυτά που είπες, για να μην παρεξηγούμαστε. Απλά καταλαβαίνω και την άλλη πλευρά (το ΑΣΕ ΚΑΤΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΗΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ το έχω ακούσει πολλάκις. Μετά βέβαια που γυρνάς και έχεις και καμμιά εκατοστή, α τι ωραία :bawl: )

kalgeorge
05/02/2017, 20:39
2 τελευταιες φωτογραφιες απο την βολτα του Πανου...378351378352

ΥΓ. Kalgeorge δεν σε ξερω, απλα για να μην παρεξηγηθω, ολα στο ''προγραμμα'' ειναι...
Και φωτογραφιες με ταβερνα θα δεις και φωτογραφιες με τοπια και φωτογραφιες με μηχανακια!
(Φιλικα παντα)

ενταξει παικτη.... τωρα πχ... από την πιτα που θα πατε, βγαλτε τα ουισκυ, τις βοτκες και τα πατατάκια-ποπκορν που θα σας φερουν
:lol::lol:

με ειλικρινά χαβαλετζίδικη διαθεση.... :beer:

pektis
05/02/2017, 20:41
ενταξει παικτη.... τωρα πχ... από την πιτα που θα πατε, βγαλτε τα ουισκυ, τις βοτκες και τα πατατάκια-ποπκορν που θα σας φερουν
:lol::lol:

με ειλικρινά χαβαλετζίδικη διαθεση.... :beer:

ΟΚ:beer::bawl:
(Αφου βαλαμε φωτογραφιες για ολα τα γουστα, εσυ γιατι κολλας δεν καταλαβα;:)anyway)

AUFGEBRACHT
05/02/2017, 20:41
Οι φωτό από τα κόλυβα θα μπορούσαν να είναι μια κάποια διαφοροποίηση η αλήθεια... πάντως πέραν της πλάκας, δεν στερείται λογικής το επιχείρημα του φίλτατου kalgeorge έτσι όπως το έθεσε εντελώς καλοπροαίρετα.

kalgeorge
05/02/2017, 20:42
Τα διάβασα και επ' αυτών (με την ευκαιρία τουτουνού) απαντώ. Συμφωνώ με όσα λες, σε γενικές γραμμές ναι και εμένα θα μου άρεσε να δω μιά γενικότερη άποψη της κάθε εκδρομής, από το περίπτερο, την κάθε στάση, κανένα αξιοθέατο (με την κυριολεκτική έννοια του να αξίζει να το δεις) από την διαδρομή ή το χωριό. Αυτό βέβαια, σημαίνει πως κάποιος (ή κάποιοι) θα πρέπει να έχουν κατά νου το να "αφηγηθούν" φωτογραφικά "τα πάντα" και θα "πρέπει" να μεριμνούν για την αφήγηση σταματώντας πολλές φορές ή ψάχνοντας το κατάλληλο σημείο για πόζες (ενώ πχ μπορεί απλά να θέλουν να κάνουν ένα τσιγάρο, λέμε τώρα).

Αν δεν το σκεφτείς έτσι την ώρα που εκδράμεις ή αν πεις "ΟΚ, έχω ξαναπάει άρα δεν τρέχει και τίποτα" ε... Βγάζεις ότι βγάζεις εκεί που θ'αράξεις.

Ουσιαστικά δεν διαφωνώ σε τίποτα από αυτά που είπες, για να μην παρεξηγούμαστε. Απλά καταλαβαίνω και την άλλη πλευρά (το ΑΣΕ ΚΑΤΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΗΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ το έχω ακούσει πολλάκις. Μετά βέβαια που γυρνάς και έχεις και καμμιά εκατοστή, α τι ωραία :bawl: )

εγινε ρε μαν... πανω κατω τα ιδια λεμε.... και οντως δεν τσακωνόμαστε. την γνωμη μου λεω.... εξαλλου όπως ειπα και πριν καντε ότι θελετε....
οσο για το τελευταιο κομματι....καλα κανεις και εχεις καμια 100στη φωτο ρε... και μαγκιά σου, εξαλλου για αυτό πας... για να βγαζεις φωτο...
ενιγουει.... καταλαβες τι λεω, καταλαβα τι λες... δεν εχει νοημα η συνεχεια
:beer:

kalgeorge
05/02/2017, 20:43
Οι φωτό από τα κόλυβα θα μπορούσαν να είναι μια κάποια διαφοροποίηση η αλήθεια... πάντως πέραν της πλάκας, δεν στερείται λογικής το επιχείρημα του φίλτατου kalgeorge έτσι όπως το έθεσε εντελώς καλοπροαίρετα.

ετοιμασου και εσυ τωρα

amyroukai
05/02/2017, 20:47

Η παράδοση δεν λέει ότι ΠΡΕΠΕΙ να δώσεις κόλυβα σε αγνώστους στα μνημόσυνα; Ε τα παιδιά παραδόπιστα είναι, δεν είναι λιχούδηδες :lol:

Πάντως ο Παπίος στο 1ο έχει κόλυβα κανονικά προς πώληση, του τύπου "είχα μιά λιγούρα", το διάβασα σε περιοδικό (αλλά βλακωδώς ίσως, δεν έχω σταματήσει να ψωνίσω κανα-δυό σακουλάκια).

AUFGEBRACHT
05/02/2017, 20:49
ετοιμασου και εσυ τωρα

Αν μας την πέσουν έχω σχέδιο, θα τους καλέσουμε σε μονομαχία εξετάσεων χοληστερίνης...

AUFGEBRACHT
05/02/2017, 20:52
Η παράδοση δεν λέει ότι ΠΡΕΠΕΙ να δώσεις κόλυβα σε αγνώστους στα μνημόσυνα; Ε τα παιδιά παραδόπιστα είναι, δεν είναι λιχούδηδες :lol:

Η παράδοση λέει όμως ότι όταν σου δίνουν κόλυβα λες κι ένα "ζωή σε λόγου σας", ένα "να ζήσετε να τον θυμόσαστε" :lol:

MikeG
05/02/2017, 20:53
Με το καλό στην επόμενη!

:beer: :beer:

kordix
05/02/2017, 21:25
Κάποιες αόριστες δικαιολογίες... :ufo: :p

-Στο πήγαινε δεν βγάλαμε φωτογραφίες γιατί δεν θέλαμε να αργήσουμε μη τυχόν χάσουμε τα κόλυβα. Στην επιστροφή μας πείραξαν τα κόλυβα και τρεχαμε για να προλάβουμε να.... ξέρεις τώρα.

-Πήγα να βγάλω μία το χωριό αλλά ειχα λιγδασμένα χέρια από τα παϊδάκια και μου γλίστρυσε η φωτογραφική μέσα στην πιατέλα με τα παϊδάκια.

-Μας κόλλησαν κομματάκια από κρεας στα δόντια και δεν μπορέσαμε να βρούμε οδοντογλιφίδες

-"Εβγαλα μία τα μηχανάκια αλλά φαινόταν μόνο η μουσούδα του 1150".:whistle:

-"Εβγαλα μια φωτογραφία την ταβέρνα, αλλά λόγω του μνυμόσυνου, βγήκε σαν πλάνο από ταινία του Παζολίνι". :whiteflag:

-

Eversman
05/02/2017, 21:25
μπραβο ρε σεις... παντα τετοια.....

απλα μια απορια... ψαχνω να βρω φωτο .... ταξιδιωτική ας πουμε και βρισκω μονο κοψιδια......
μηπως να αναθεωρούσατε λιγο? ( γενικα το λεω)

Κανείς δεν πρέπει να αναθεωρήσει τίποτα. Δεν υπάρχει λόγος. Σε άλλες βόλτες θα βγάλεις φωτό από κάθε γωνιά του χωριού, σε άλλες μόνο την παρέα και σε άλλες καθόλου. Έτσι είναι αυτά.
Εξάλλου, δεν γίνεται σε όλους να αρέσουν τα πάντα. Ούτε τα μέρη που γίνονται οι εκάστοτε βόλτες, ούτε οι φωτογραφίες που θα βγούν. Όλα καλά. Πραγματικά!

Ελπίζω μονο, οι κ.κ. Διευθυντές και Διαχειριστές του forum, να μην απαγορεύσουν την δημοσίευση φωτογραφιών με προϊόντα παραγωγής τριγλυκεριδίων από βόλτες, γιατί τότε και πολύ απλά, δεν θα υπάρχουν φωτογραφίες από βόλτες :D

amyroukai
05/02/2017, 21:28
νομίζω ο μεσιέ λε Καπιταίν είχε τέτοιες απαιτήσεις κάποτε, μαζί με το αμίμητο ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΤΗΣ ΧΑΙΡΩΝΕΙΑΣ :bawl:

Eversman
05/02/2017, 21:45
νομίζω ο μεσιέ λε Καπιταίν είχε τέτοιες απαιτήσεις κάποτε, μαζί με το αμίμητο ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΤΗΣ ΧΑΙΡΩΝΕΙΑΣ :bawl:

Ε όχι!! Γιατί κύριοι διαχειρισται? Τι έχει ο Λέων της Χαιρώνειας? Αντί να λέμε "δώσε μάστορα αβερτα", που μπορούμε να βγούμε φωτογραφία με την μοτό μας, δίπλα σε ένα τόσο σημαντικό μνημείο, το απαγορεύουμε κιόλας?

Ορίστε κύριοι, η κλίκα των Αθηνών! Ώπ ... για μία στιγμή ... και 'γω Αθήνα είμαι :bawl:

kalgeorge
05/02/2017, 21:47

εισαι σιγουρος?? γιατι αυτος και αν το ειχε παρακανει καποια περιοδο :lol::lol: με μπυρες και ποτα από μαγαζια :p

amyroukai
05/02/2017, 21:49
εισαι σιγουρος?? γιατι αυτος και αν το ειχε παρακανει καποια περιοδο :lol::lol: με μπυρες και ποτα από μαγαζια :p

Δεν μπορώ να περάσω από εκεί και να μην τον σκεφτώ τον αχρείο λέμε :lol:

7Tolis
06/02/2017, 05:48
Μπορούμε να παίρνουμε το πιάτο μας και να βγάζουμε φωτογραφία δίπλα από ένα μνημείο.

Όλα εγώ ρε παιδιά θα τα σκέφτομαι;

378353

GFawkes
06/02/2017, 07:58
Ευγε σε ολους

παντα να μπορουμε να κανουμε βολτες να με παρεα!!!

:beer:

Eversman
06/02/2017, 08:39
Η παράδοση λέει όμως ότι όταν σου δίνουν κόλυβα λες κι ένα "ζωή σε λόγου σας", ένα "να ζήσετε να τον θυμόσαστε" :lol:

Λέω στην ιδιοκτήτρια της ταβέρνας, "πές μου ποιοί είναι οι συγγενείς του εκλιπόντος, να τους συλλυπηθώ". Μου δείχνει η γυναίκα, πάω τους μιλάω, τους εκφράζω τα συλλυπητήρια της παρέας και τους ρωτάω με ντροπή, αν μπορούν να μας δώσουν κανά σακουλάκι.

Μας φέρνουν τα σακουλάκια, τα αφήνω σε ένα τραπέζι, μέχρι που να πάω να κανονίσω για καφέδες και να πάρω παραγγελίες, άφαντα τα κόλυβα!!!:lol:

Η πλάκα είναι ότι το απόγευμα, είχε αρραβώνα, οπότε άν καθόμασταν λίγο ακόμη, όλο και κάτι θα τσιμπούσαμε και από 'κεί :lol:

amyroukai
06/02/2017, 08:43
εκδρομή "ο κύκλος της ζωής", από τον θάνατο στην προσδοκία της μέλλουσας οικογένειας...

(γελάω με το γλέντι αρραβώνος, αθάνατη ελληνίδα, αθάνατη μάνα, αθάνατος πατήρ και ο μέλλων γαμβρός "λε σκερπάν γυφτίκ" ΞΕΦΎΓΑΜΕ ΑΠΌ ΤΟ ΡΆΦΙ, ΓΑΤΆΚΙΑ)

buckley
06/02/2017, 09:38
εκδρομή "ο κύκλος της ζωής", από τον θάνατο στην προσδοκία της μέλλουσας οικογένειας με μια μικρή σφήνα κάτι πειναλέους...

(γελάω με το γλέντι αρραβώνος, αθάνατη ελληνίδα, αθάνατη μάνα, αθάνατος πατήρ και ο μέλλων γαμβρός "λε σκερπάν γυφτίκ" ΞΕΦΎΓΑΜΕ ΑΠΌ ΤΟ ΡΆΦΙ, ΓΑΤΆΚΙΑ)

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΡΕ

amyroukai
06/02/2017, 09:47
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΡΕ

τι γελάς; να δει το χωρΓιό ότι ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ. Τέλος ο Κωστάκης, χωριάτισσες. (https://youtu.be/VffE_RNt3rs?t=9s) :lol:

buckley
06/02/2017, 09:57
τι γελάς; να δει το χωρΓιό ότι ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ. Τέλος ο Κωστάκης, χωριάτισσες. (https://youtu.be/VffE_RNt3rs?t=9s) :lol:

Μια δουλειά ρε σε βάλαμε να κάνεις και πήγες και ανέβασες Τζένη σε "λογοκριμένο" βίντεο...τς τς τς

est
06/02/2017, 11:45
Στο τραπέζι μας λέγαμε να καθίσουμε για τον αρραβώνα και να πούμε πως είμαστε "φίλοι της νύφης".. όλοι..
Και μετά απλά να προσπαθούσαμε να βγάλουμε χρονοδιάγραμμα μπροστά στο γαμπρό για το πότε ακριβώς ήταν ο καθένας μας "φίλος" της..
:rolleyes:

mikes
06/02/2017, 20:59
Στο τραπέζι μας λέγαμε να καθίσουμε για τον αρραβώνα και να πούμε πως είμαστε "φίλοι της νύφης".. όλοι..
Και μετά απλά να προσπαθούσαμε να βγάλουμε χρονοδιάγραμμα μπροστά στο γαμπρό για το πότε ακριβώς ήταν ο καθένας μας "φίλος" της..
:rolleyes: .....και μετα να πηγαινε καποιος πιο θαρραλεος στη νυφη και να της ελεγε.. "οριστε μωρη, μια χαρα εισαι, τι σκατα μου στελνεις μυνηματα κάθε βραδυ?"

TimosV
06/02/2017, 21:53
Όχι αρραβώνας. Γάμος.
Πάντως δεν κατάλαβα γιατί έφυγαν όλοι γρήγορα!!!!!!!!:uplate:

Πάντως όσοι έμειναν στο τέλος απόλαυσαν τη Θέα και τη .... Νύφη!!!!! ... και τα κόλυβα!!!
Και να σκεφτείς ότι πηγαμε μόνο για ένα καφέ!!!!!!
378380

andreastwin
06/02/2017, 22:04
φαντασου τιμο να πηγαιναμε για φαγητο.απο το πρωι θα εψηνε.:roflmao:

Apache
07/02/2017, 00:15
Για να καταλάβω στην επόμενη εκδρόμη
ανεβάζουμε φωτό ή όχι και εάν ναι πρέπει να έχουν συγκεκριμένη ροή; :a48::tooth:

teogtp
07/02/2017, 07:35
Βεβαίως!
Θα αρχίζετε πρώτα με φωτογραφίες ορεκτικων, μετά κυρίως πιάτων και σαλατικων (για τους ξενερωτους :lol:)και τέλος του γλυκού.

Eversman
07/02/2017, 09:24
Πάντως δεν κατάλαβα γιατί έφυγαν όλοι γρήγορα!!!!!!!!:uplate:

Γιατί όταν ξεμπερδεύαμε με τις μπριζόλες και τα μπιφτέκια, εσείς δεν είχατε ξεκινήσει ούτε την δεύτερη πιατέλα με τα παΐδάκια :lol: (λόγω ποσότητας :lol:)

Για να καταλάβω στην επόμενη εκδρόμη
ανεβάζουμε φωτό ή όχι και εάν ναι πρέπει να έχουν συγκεκριμένη ροή; :a48::tooth:

Η επόμενη θα έχει αναλυτικό, live φωτορεπορτάζ (ελπίζω μόνο να έχει κάποιος ένα από αυτά τα καινούργια τηλέφωνα που μπαίνεις και ίντερνετ), με στάσεις για ομαδικές και ατομικές φωτό κάθε 5 χλμ, ή όπου υπάρχει μεταβολή του οδικού ή του φυσικού τοπίου π.χ. σε στροφές, φουρκέτες, από πεύκο σε έλατο, από δυόσμο σε ματζουράνα κ.ο.κ. :lol:

Βέβαια η βόλτα θα εξελιχθεί σε σιδηρόκωλη, αφού το "Περίπτερο-Βίλια" θα γίνει σε 6 ώρες :D

amyroukai
07/02/2017, 09:39
Βέβαια η βόλτα θα εξελιχθεί σε σιδηρόκωλη, αφού το "Περίπτερο-Βίλια" θα γίνει σε 6 ώρες :D

ναι μωρή κηδεία γιατί τώρα το πας γόνατα :bawl:

θα κάνεις μισή ώρα παραπάνω, ε σιγά :p

Eversman
07/02/2017, 09:46

Αληθές ... :bawl:

(Πρέπει να αγοράσω μία από αυτές τις friction camera, που μπαίνουν στο κράνος, για να δείτε ότι πιάνω και τα 120 στις ευθείες ρε παρτάλια :a22:)

amyroukai
07/02/2017, 09:53
Πέραν της πλάκας, μερικές διαδρομές είναι/θα ήταν ωραίες με φρίξιον (εκ του φρίττω) κάμερα σε timelapse. Το δοκίμασα με το κινητό στο αυτοκίνητο και έχει ενδιαφέρον.

Eversman
07/02/2017, 10:16
Αυτό δεν προυποθέτει σταθερή λήψη, ή έστω, αργή κίνηση της κάμερας. Άν η λήψη των καρέ, γίνει από κινούμενο αυτοκίνητο ή μοτό, δεν θα υπάρχει ένα συνονθύλευμα εικόνων (σαν ffw ένα πράμα) ή το αντιλαμβάνομαι λάθος?

amyroukai
07/02/2017, 10:20
Ναι και όχι, τραβάει φωτό ανα Χ διάστημα. Μετά όντως βλέπεις κάτι σαν βίντεο σε "γρήγορη κίνηση" αλλά σε καλή ανάλυση, χωρίς θολά και το "πλεονέκτημα" είναι πως σε μικρή διάρκεια βίντεο μπορείς να δεις μεγάλη διαδρομή (που σε ένα κανονικό βίντεο εγώ τουλάχιστον βαριέμαι).

πχ https://youtu.be/_KxtxR_QhyY?t=3m51s

και παίζοντας με τον χρόνο από καρέ σε καρέ μπορείς να ταιριάξεις σβέλτη διαδρομή ή αργή τουριστική για να μην κουράζεται το μάτι.

BLiTzER
07/02/2017, 10:22
Το ίδιο λέτε. Οι φωτογραφίες θα απέχουν μεταξύ τους, άρα θα φαίνονται σαν τυχαίες, αποκομμένες.

amyroukai
07/02/2017, 10:26
εξαρτάται. πχ, δες αυτό (σε αντίθεση με το αποπάνω) https://youtu.be/57ptnOlHXIs?t=1m40s

buckley
07/02/2017, 10:28
Βεβαίως!
Θα αρχίζετε πρώτα με φωτογραφίες ορεκτικων, μετά κυρίως πιάτων και σαλατικων (για τους ξενερωτους :lol:)και τέλος του γλυκού.

Ρε βλάχο στο τέλος τρώνε τα τυριά και μετά γλυκό ή καφέ ή και τα δύο.Α ρε Ζαμπούνη...

Eversman
07/02/2017, 11:41
Το ίδιο λέτε. Οι φωτογραφίες θα απέχουν μεταξύ τους, άρα θα φαίνονται σαν τυχαίες, αποκομμένες.

εξαρτάται. πχ, δες αυτό (σε αντίθεση με το αποπάνω) https://youtu.be/57ptnOlHXIs?t=1m40s

Ο.κ. το 'πιασα ;) Η αλήθεια είναι ότι, όντως φαίνεται λιγότερο κουραστική, "μαζεμένη" και καλύτερα αποτυπωμένη (καθαρότητα στα καρέ εννοώ) μία μοτοδιαδρομή. Ωραία ιδέα :)

buckley
07/02/2017, 12:19
Ναι και όχι, τραβάει φωτό ανα Χ διάστημα. Μετά όντως βλέπεις κάτι σαν βίντεο σε "γρήγορη κίνηση" αλλά σε καλή ανάλυση, χωρίς θολά και το "πλεονέκτημα" είναι πως σε μικρή διάρκεια βίντεο μπορείς να δεις μεγάλη διαδρομή (που σε ένα κανονικό βίντεο εγώ τουλάχιστον βαριέμαι).

και παίζοντας με τον χρόνο από καρέ σε καρέ μπορείς να ταιριάξεις σβέλτη διαδρομή ή αργή τουριστική για να μην κουράζεται το μάτι.

Ο μπαγάσας έβαλε sissy bar με προέκταση και την στερέωσε επάνω ? Νηστικός έμεινε πάντως...
Πλάκα έχει, με μουσική συνοδεία πάντα.

SONone
07/02/2017, 17:25

Γιαννη.. ΟΧΙ και βαριεμε να σου εξηγω πολλα πολλα. αν βγαλεις τον αναβάτη απο το κεντρο του καδρου ειναι απλα τυχαιες φωτογραφίες σου δημηουργει την ψευδαίσθηση της ροης γιατι ειναι ο κεφαλας στην μεση.

mikes
07/02/2017, 21:04
...... (ελπίζω μόνο να έχει κάποιος ένα από αυτά τα καινούργια τηλέφωνα που μπαίνεις και ίντερνετ).....

εεεχμμμμ... φιλαρακι.... ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ εχει τετοια κινητα... μονο εσυ εχεις μεινει πισω, να στελνεις εικονομυνηματα με υπέρυθρες με το 3210..

est
08/02/2017, 12:01
back to base!
ολα υπεροχα... μεχρι και ο Παναγιωτης το ελιωσε!! μας πηγε και με 112χλμ/ωρα!!! σε καποια φαση!!!

Edit
Το ότι πήγα με 112 χλμ Μαξ, δεν είναι αλήθεια! Πήγα με 130 στο γυρισμό ... για 5 δευτερόλεπτα μόνο, γιατί βλεποντας το κοντέρ, τρομαξα :bawl:

Περιμένουμε φωτό με τα 130 !!! Πάνο... και σε ολους:beer::beer:

Αληθές ... :bawl:

(Πρέπει να αγοράσω μία από αυτές τις friction camera, που μπαίνουν στο κράνος, για να δείτε ότι πιάνω και τα 120 στις ευθείες ρε παρτάλια :a22:)

Χθες βράδυ πήγα και γέμισα... συνολικά ο μερικός χιλιομετρητής έγραφε 298(:eek:) εκ των οποίων τα 200 έγιναν στη βόλτα. Το ντεπόζιτο πήρε 15,71 λίτρα το οποίο σημαίνει πως έκαψε 5,27lt/100 (ή κοντά 19 χλμ στο λίτρο)! Όπως καταλαβαίνετε δεν έχω δει ποτέ ξανά τέτοια κατανάλωση στο Τρανσάλπ!

Επομένως... μην ξαναπεί κανείς κουβέντα για το ρυθμό του Παναγιώτη! :D