Σύνδεση

View Full Version : Κοπή πίτας βόρειοι

Σελίδες : 1 [2] 3 4 5

buckley
08/02/2017, 14:45
Να κάνουμε και ένα poll για περιοχές. :lol:

Ξεκίνα με Κηφισιά Αγ.Στέφανο και ανεβαίνεις .

irinia
08/02/2017, 14:46
ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ

Καλύτερη επιλογή από τη Θεσσαλονίκη για Βορρά δεν υπάρχει.
Από Βόλο μέχρι Ξάνθη και Κομοτηνή,Από Φλώρινα μέχρι Χαλκιδική τρίτο πόδι και Θάσο.
200 χλμ. περίπου η μεγαλύτερη απόσταση.
Τώρα να κουβαλήσεις έναν από τη Δράμα,Ξάνθη στη Λεπτοκαρυά χτυπάει το κοντέρ 300+.
Έλα όμως που και οι Θεσσαλονικείς γουστάρετε βολτούλα......γιαυτό καλή επιλογή η περιοχή,
όμως καλύτερη θα ήταν στο Λιτόχωρο ή στον Άγιο Παντελεήμονα τον παλιό ,ψηλά λέμε
ή στον παλιό Πόρο,αλλά εκεί έχει μια-δυό ταβέρνες μόνο.Ο Παντελεήμονας έχει πράμμα μπόλικο.
Χειμώνα βέβαια μπορεί να είναι ζόρικα.
Η Λεπτοκαρυά είναι το πιο μάπα μέρος της περιοχής..!!Πολυσύχναστο,θορυβώδες ακόμα και τον χειμώνα,
γενικά ΔΕΝ ΛΕΕΙ..!!

buckley
08/02/2017, 14:50
ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ

Από Βόλο μέχρι Ξάνθη και Κομοτηνή,Από Φλώρινα μέχρι Χαλκιδική τρίτο πόδι και Θάσο.
Τώρα να κουβαλήσεις έναν από τη Δράμα,Ξάνθη στη Λεπτοκαρυά χτυπάει το κοντέρ 300+.
Έλα όμως που και οι Θεσσαλονικείς γουστάρετε βολτούλα......γιαυτό καλή επιλογή η περιοχή,
όμως καλύτερη θα ήταν στο Λιτόχωρο ή στον Άγιο Παντελεήμονα τον παλιό ,ψηλά λέμε
ή στον παλιό Πόρο,αλλά εκεί έχει μια-δυό ταβέρνες μόνο.Ο Παντελεήμονας έχει πράμμα μπόλικο.
Χειμώνα βέβαια μπορεί να είναι ζόρικα.
Η Λεπτοκαρυά είναι το πιο μάπα μέρος της περιοχής..!!Πολυσύχναστο,θορυβώδες ακόμα και τον χειμώνα,
γενικά ΔΕΝ ΛΕΕΙ..!!

Φιρί φιρί το πας ρε μπαγάσα να έρθουμε στη μοτοσυγκέντρωση με αεροπλάνο...

Viper4
08/02/2017, 14:51
Θα πεσει πολύ μακρια για τσ Θεσσαλοί

Ενώ για αυτόν που είναι από Αλεξανδρούπολη δεν θα πέσει μακρυά;;; Όταν λέμε Βόρεια πίτα εννοούμε Βόρεια! Όχι κέντρο... Η θεσσαλία είναι στο κέντρο... ούτε βόρεια, ούτε Νότια.

SHOOTER045
08/02/2017, 14:51
Να αποφασισθεί το σημείο το συντομότερο.
Ώστε να έρθουμε σε συνεννόηση με κάποιο μαγαζατορα εκεί ,μην βρεθούμε περιπλανώμενοι να κόβουμε πίτα σε κανένα πάρκο.

Α ο συμπέθερος μου ζήτησε λουκάνικα

Viper4
08/02/2017, 14:52
Για Βέροια το σκέφτεται κάνεις? Εύκολη πρόσβαση από Θεσσαλονίκη , Σέρρες ,δυτική Μακεδονία και Θεσσαλία περίπου 150 χλμ

Τους βόρειους δηλαδή δεν τους θέλετε... Νόμιζα βόρεια κοπή πίτας είναι...

BLiTzER
08/02/2017, 14:52
Ενώ για αυτόν που είναι από Αλεξανδρούπολη δεν θα πέσει μακρυά;;; Όταν λέμε Βόρεια πίτα εννοούμε Βόρεια! Όχι κέντρο... Η θεσσαλία είναι στο κέντρο... ούτε βόρεια, ούτε Νότια.

Άρα το πρόβλημα είναι στο όνομα.

bulmont
08/02/2017, 14:53
Α ο συμπέθερος μου ζήτησε λουκάνικα

Να περάσω να τον πάρω κι' αυτόν όπως θα 'ρχομαι;;;;;;;;;;;;;

Viper4
08/02/2017, 14:55
Άρα το πρόβλημα είναι στο όνομα.

Το πρόβλημα είναι για το ποια μέλη θέλετε να βολέψει. Όταν κόβεται μια πίτα στην Αθήνα είναι εύκολο ο Λαρισαίος να πάει πχ. Αυτούς που είναι από θεσσαλονίκη όχι και τόσο, πόσο μάλλον αυτός που είναι από Αλεξανδρούπολη. Οπότε λέμε να γίνει μια κοπή Βορείων για να μπορέσουν πιο εύκολα να παρεβρεθούν μέλη που χιλιομετρικά είναι δύσκολο να πάνε κάπου αλλού. Οπότε το πλέον λογικό είναι να γίνει κάπου βόρεια...Ανατολική Μακεδονία-Θράκη δηλαδή κατά την άποψη μου. Δεν το λέω σαν μομφή. Διευκρίνηση κάνω.

SHOOTER045
08/02/2017, 14:56

Για να τα παρουμε με την σειρά.
Δεν κλεισαμε επίσημα μέρος / τοποθεσία.
Ειπώθηκε ποιο πισω η λεπτοκαρυά ή η εκεί γύρω περιοχή για να βολεψει τς Θεσσαλοί, καθώς και τα παιδιά που δήλωσαν απο Καστοριά και πέριξ.
Ο blitzer είπε να κανει ψηφοφορία και για το μέρος .
Ας γίνει αν είναι δυνατόν και οτι βγεί

BLiTzER
08/02/2017, 14:56
Το πρόβλημα είναι για το ποια μέλη θέλετε να βολέψει.

Μη λες "θέλετε". Δική σας συνάντηση είναι. Εγώ απλά προσπαθώ να σας γλιτώσω από 10 σελίδες διαφωνιών. :p

Όχι, δε μπορούμε να βάλουμε και 2ο poll. Αυτό είναι. Πλάκα έκανα. Είπα να σας διευκολύνω, αλλά μην το παρακάνουμε!

Viper4
08/02/2017, 14:58
Μη λες "θέλετε". Δική σας συνάντηση είναι. Εγώ απλά προσπαθώ να σας γλιτώσω από 10 σελίδες διαφωνιών. :p

Όχι, δε μπορούμε να βάλουμε και 2ο poll. Αυτό είναι. Πλάκα έκανα. Είπα να σας διευκολύνω, αλλά μην το παρακάνουμε!

Σε φόρουμ μοτοσυκλετών είμαστε και δη σε ΕΛΛΗΝΙΚΟ φόρουμ μοτοσυκλετών που έχει και από αυτούς τους πως τους λένε Χονδέους... πως ακριβώς θα γλιτώσουμε από τις διαφωνείες;;; :P

Saxon
08/02/2017, 14:59
Τους βόρειους δηλαδή δεν τους θέλετε... Νόμιζα βόρεια κοπή πίτας είναι...

Ενδεικτικά λέω κάποιες περιοχές!

teogtp
08/02/2017, 15:00
Για να δούμε, μπορούμε να ξεπεράσουμε τους Πατρινούς στην "συνεννοηση " ;
:D

SHOOTER045
08/02/2017, 15:01
Το πρόβλημα είναι για το ποια μέλη θέλετε να βολέψει. Όταν κόβεται μια πίτα στην Αθήνα είναι εύκολο ο Λαρισαίος να πάει πχ. Αυτούς που είναι από θεσσαλονίκη όχι και τόσο, πόσο μάλλον αυτός που είναι από Αλεξανδρούπολη. Οπότε λέμε να γίνει μια κοπή Βορείων για να μπορέσουν πιο εύκολα να παρεβρεθούν μέλη που χιλιομετρικά είναι δύσκολο να πάνε κάπου αλλού. Οπότε το πλέον λογικό είναι να γίνει κάπου βόρεια...Ανατολική Μακεδονία-Θράκη δηλαδή κατά την άποψη μου. Δεν το λέω σαν μομφή. Διευκρίνηση κάνω.

Το πρόβλημα είναι να συμφωνήσουν και να βολεψει τους περισότερους.
Και η Βέροια και η Καστοριά και τα Γιάννενα και η Έδεσσα και η Δράμα και η Κομοτηνή βόρεια είναι.
Το κύριο σκέλος του φορουμ είναι Αθηναίοι ,αλλά δεν το λες και κοντά 600 χλμ πάνε έλα απο Λάρισα, Βόλο κτλπ.
Πέρυσι έγινε Καλαμπάκα και παλι απο συζήτηση απ οτι θυμάμαι

irinia
08/02/2017, 15:24
OTΑΝ ΛΕΩ ΕΓΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ..............ΤΟ ΕΝΝΟΩ

Ρε παλου-κάρια..!!
Από Έβρο μέχρι Φλώρινα και από τέρμα Σέρρες μέχρι Βόλο δεν είναι το πιο
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ του υποτιθέμενου κύκλου..??
Άντε να είναι η Ασπροβάλτα...!!
Για δείτε το ,θα με δικαιώσετε στο τέλος.
Τώρα αν ξενερώνετε οι ντόπιοι επειδή δεν έχει βόλτα......ξανασκεφτείτε το μερικοί,
προκειμένου να γίνουμε ρόμπες με τα αυτοκίνητα ,καλύτερα με τα πόδια και το αστικό..!!

irinia
08/02/2017, 15:26
Το πρόβλημα είναι να συμφωνήσουν και να βολεψει τους περισότερους.
Και η Βέροια και η Καστοριά και τα Γιάννενα και η Έδεσσα και η Δράμα και η Κομοτηνή βόρεια είναι.
Το κύριο σκέλος του φορουμ είναι Αθηναίοι ,αλλά δεν το λες και κοντά 600 χλμ πάνε έλα απο Λάρισα, Βόλο κτλπ.
Πέρυσι έγινε Καλαμπάκα και παλι απο συζήτηση απ οτι θυμάμαι

ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ...........ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

Βορείων..???

SHOOTER045
08/02/2017, 15:32
Λεπτοκαρυά
1 shooter
2 DEVILS ANIMAL
3 bulmont
4 buckley
5 συμπέθερος
6 GIORGOSLA
7 irinia
8 saxon
9 mankam
10 Cpt_Slow
11 macedonas

Καβάλα
1 viper4

* θα το ανανεωνω εγώ.
Δήλωση σε εμένα με βρουμ η με πμ

teogtp
08/02/2017, 15:35
Live May to eat shamrock

devil's animal
08/02/2017, 18:49
λιγο ελειψα...π0υτανα το κανατε...:p

αν θελουμε να ειμαστε αντικειμενικοι οντως η ΒΟΡΕΙΑ πιττα θα επρεπε να ειναι πιο βορεια απο την Λεπτοκαρυα...
και ισως το πιο προσβασιμο, με σχεδον ισαριθμα χλμ απο αλλες πολεις και προσφιλες μερος θα ηταν η Θεσ/νικη...

αυτο ομως για τους Θεσσαλονικεις θα ειχε το μεινονεκτημα να μην κανουν βολτα...
και οσο και να το γουσταρει ο irinia (terens) που εχει τακαρει το μηχανακι και γουσταρει βολτα με αστικο, δεν το γουσταρουμε οι υπολοιποι που δεν εχουμε ταριχευθει ακομα...:lol:

το θεμα βεβαια ειναι και οι συμμετεχοντες απο που θα ειναι...οπως γραφτηκε και νωριτερα θα μπορουσαμε να παμε συμφωνα με τις συμμετοχες...αν ερθουν 15 ατομα απο Αλεξανδρουπολη (προσωπικα δεν ξερω καποιον απο εκει να γραφει στο φορουμ), τοτε ισως να αξιζει να γινει Ασπροβαλτα ξερω΄γω...:rolleyes:

οποτε αυτοι που εχουν ηδη δηλωσει αλλα και αυτοι που προκειται να δηλωσουν ας κανουν ενα ποστ να λενε απο που ειναι και που θα τους βολευε να γινει η πιττα..

καλως ή κακως μαγκες δεν μπορουν να ευχαριστηθουν ολοι...ολο και καποιος στο τελος θα ειναι "ριγμενος-παραπονουμενος"....
:a15::a15:

ξεκιναω
devil's animal μενω Θεσ/νικη προτιμω Λεπτοκαρυα

DAYMAN
08/02/2017, 18:55
Εφυγα απο τα κονε μου πια να εβαζα ενα Σινουκ να καναμε δουλεια.

GiorgosLa
08/02/2017, 19:13
Βλέπω να κόβουμε ατομικά πιτάκια στον καναπέ. :(
Εγώ αν αποφασιστεί μπορώ να πάω αυθημερόν, από Μπράλο και Παρνασσό, μέχρι Σέρρες και Καβάλα.
Εκδηλώθηκε ενδιαφέρων (περιμετρικά) από: Αθήνα, Πάτρα, Τρίκαλα, Καστοριά, Βέροια, Καβάλα. Ακόμα και αν φορτώσουμε στην Πάτρα περίπου 1000 χιλιόμετρα, πάλι από Πλαταμώνα μέχρι Θεσσαλονίκη είμαστε. (Αν υπήρχε ενδιαφέρον από Αλεξανδρούπολη και Ορεστιάδα, άλλαζε το πράμα.) Η Λεπτοκαρυά, είναι η πιο βολική. Για μένα ο παλιός Παντελεήμονας που είπε ο Τέρενς είναι απ τα πιο όμορφα χωριά και το πιο ενδιαφέρον για βόλτα. Αλλά είμαι μέσα και για Λεπτοκαρυά φυσικά.
Αυτά.
:a014:

ΥΓ. Τα ίδια που λέει ο devil's animal περίπου. ;)

Pan (dvs)
08/02/2017, 20:54
Πιθανοτατα κακως επεμβαινω,αλλα....

Ολοι ξερουμε οτι μπορει να θελετε να κοψετε μια Βορεια πιτα,αλλα το πιο μακρινο ενδιαφερομενο μελος βρισκετε στην Καβαλα.Επισης το φορουμ ειναι ενα,οποτε ειμαι σιγουρος οτι θελετε να υπαρχει η δυνατοτητα να βρεθουνε και μελη απο τις Νοτιες πολιτειες.Πρεπει λοιπον,οχι φυσικα σαν πρωτη προτεραιοτητα,να το λαβετε και αυτο υπ οψιν σας.

Ο Τερενς αναρωτιεται αν ειναι δυνατον στην Καλαμπακα να γινει συγκεντρωση Βορειων.Περισυ εγινε και πηγε μια χαρα.Θα μπορουσαμε φυσικα να την κανουμε στα Ελληνοβουλγαρικα συνορα,αλλα δεν το καναμε για καθαρα πρακτικους λογους,κυριως γιατι θελαμε να ειναι μαζι μας οσο περισσοτερα φιλαρακια γινοτανε.Και οταν θελεις αυτα τα φιλαρακια κοντα σου κανεις και καποιες υποχωρησεις.

Μεσα σε μεγαλη πολη δεν ειναι ευκολο να γινει μια τετοια συγκεντρωση και ας μην γελιομαστε δεν τα παμε καλα με την πολυκοσμια.Θεωρω οτι η παραλια κατω απο το καστρο του Πλαταμωνα ειναι μια δικαιη και πρακτικη λυση.

:beer:

Υ.Γ.Για καθαρα τυπικους λογους,θα ελεγα οτι καλυτερα να κοπει πρωτα η πιτα στην Αθηνα και αμεσως μετα να αρχισετε την οργανωση της Βορειας πιτας.

Saxon
08/02/2017, 21:12
Πιθανοτατα κακως επεμβαινω,αλλα....

Ολοι ξερουμε οτι μπορει να θελετε να κοψετε μια Βορεια πιτα,αλλα το πιο μακρινο ενδιαφερομενο μελος βρισκετε στην Καβαλα.Επισης το φορουμ ειναι ενα,οποτε ειμαι σιγουρος οτι θελετε να υπαρχει η δυνατοτητα να βρεθουνε και μελη απο τις Νοτιες πολιτειες.Πρεπει λοιπον,οχι φυσικα σαν πρωτη προτεραιοτητα,να το λαβετε και αυτο υπ οψιν σας.

Ο Τερενς αναρωτιεται αν ειναι δυνατον στην Καλαμπακα να γινει συγκεντρωση Βορειων.Περισυ εγινε και πηγε μια χαρα.Θα μπορουσαμε φυσικα να την κανουμε στα Ελληνοβουλγαρικα συνορα,αλλα δεν το καναμε για καθαρα πρακτικους λογους,κυριως γιατι θελαμε να ειναι μαζι μας οσο περισσοτερα φιλαρακια γινοτανε.Και οταν θελεις αυτα τα φιλαρακια κοντα σου κανεις και καποιες υποχωρησεις.

Μεσα σε μεγαλη πολη δεν ειναι ευκολο να γινει μια τετοια συγκεντρωση και ας μην γελιομαστε δεν τα παμε καλα με την πολυκοσμια.Θεωρω οτι η παραλια κατω απο το καστρο του Πλαταμωνα ειναι μια δικαιη και πρακτικη λυση.

:beer:

Υ.Γ.Για καθαρα τυπικους λογους,θα ελεγα οτι καλυτερα να κοπει πρωτα η πιτα στην Αθηνα και αμεσως μετα να αρχισετε την οργανωση της Βορειας πιτας.

Λέμε για αρχές Μαρτίου οπότε λογικά θα έχει κόψει πίτα η Αθήνα αν δεν απατώμαι είναι τώρα μέσα στων Φεβρουάριο!.

macedonas
08/02/2017, 21:19
Και εγώ Λεπτοκαρυά ψηφίζω .....

Cpt_Slow
08/02/2017, 21:23
κ απο εμενα οκ για λεπτοκαρυα

Grafton 505
08/02/2017, 21:26
ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ

Τι έχουμε εδώ ; Δεν υπηρετήσαμε στον Έβρο ε;;;; :a9::lol:

αν ερθουν 15 ατομα απο Αλεξανδρουπολη (προσωπικα δεν ξερω καποιον απο εκει να γραφει στο φορουμ),

Δεν προσέχουμε avatars με φαίνεται... :a35:

ΑΝ γίνει Καβάλα έρχομαι, μετά είναι πολλά τα έξοδα δυστυχώς.
Από Καβάλα είναι ο πιο μακρινός όντως. Υπήρχε ένας από Ορεστιάδα αλλά άλλαξε ημισφαίριο και ένας από Κομοτηνή που δεν φαίνεται πουθενα.

Vice
08/02/2017, 22:06
Εμένα δεν με νοιάζει η τοποθεσία. Μέσα σε ολα

teogtp
08/02/2017, 22:17
Εμένα δεν με νοιάζει η τοποθεσία. Μέσα σε ολα

Πρόσεχε τι δηλώνεις γιατί μπορεί να διαλέξει ο Λαμιωτης μέρος. .....

:lol:

Saxon
08/02/2017, 23:12
Πρόσεχε τι δηλώνεις γιατί μπορεί να διαλέξει ο Λαμιωτης μέρος. .....

Χαχαχαχα μπορεί να έρθει με ελικόπτερο ο vice :p

SHOOTER045
08/02/2017, 23:50
Λεπτοκαρυά
1 shooter
2 DEVILS ANIMAL
3 bulmont
4 buckley
5 συμπέθερος
6 GIORGOSLA
7 irinia
8 saxon
9 mankam
10 Cpt_Slow
11 macedonas
12 Privateer
13 wthanasis

Καβάλα
1 viper4

* θα το ανανεωνω εγώ.
:a014: :a014:

Vice
09/02/2017, 08:03
Χαχαχαχα μπορεί να έρθει με ελικόπτερο ο vice :p

Σιγά μην αφήσω το αεR1πλάνο για να έρθω με ελικόπτερο. :D

Saxon
09/02/2017, 10:02
:a18::a18:
Σιγά μην αφήσω το αεR1πλάνο για να έρθω με ελικόπτερο. :D

:a18:

teogtp
09/02/2017, 10:05
Κάτι πήρε το αυτί μου για Γη του πυρός. ....

Hell_Rider
09/02/2017, 10:28
+ 1 για λεπτοκαρια

wthanasis
09/02/2017, 15:28
+ 1 για Λεπτοκαρυά

Δεν με πειράζει η ημερομηνία, αρκεί να είναι νορμάλ ο καιρός.

SHOOTER045
09/02/2017, 19:01
Λεπτοκαρυά
1 shooter
2 DEVILS ANIMAL
3 bulmont
4 buckley
5 συμπέθερος
6 GIORGOSLA
7 irinia
8 saxon
9 mankam
10 Cpt_Slow
11 macedonas
12 Privateer
13 wthanasis
14 takis1965
15 DAYMAN
16 Pew
17 Taisteal
18 kyo

Καβάλα
1 viper4

* θα το ανανεωνω εγώ.

* μην ξεχνάτε να ψηφιζετε απο πανω για την ημερομηνία

Pew
09/02/2017, 22:51
+1 Leptokaria !! :beer:

teogtp
10/02/2017, 07:42
Όλοι στις λεπτοκαρΧιες.....

Vice
10/02/2017, 08:23
Όλοι στις λεπτοκαρΧιες.....

Όταν το λαϊκό παιδί λέει "πάμε καβάλα" λέτε "οου μαι γκοντ..."

devil's animal
10/02/2017, 09:04
εγω βλεπω οτι δυναμικη δεν υπαρχει...
15 ατομα εχουν ψηφισει συνολικα..12 για συγκεκριμενη ημερομηνια...

στανταρ δεν ερθουν 4-5 απο τους 12...παμε στους 7 και αν ο ενας θα ειναι απο την Πατρα θα ειμαστε 5-6 ατομα απο ΚΕΝΤΡΙΚΗ και ΒΟΡΕΙΑ Ελλαδα...:(

καταντια...
:a35:

bulmont
10/02/2017, 09:12

στανταρ δεν ερθουν 4-5 απο τους 12...παμε στους 7 και αν ο ενας θα ειναι απο την Πατρα θα ειμαστε 5-6 ατομα απο ΚΕΝΤΡΙΚΗ και ΒΟΡΕΙΑ Ελλαδα...:(

καταντια...

Καλύτερα θα μείνει και πίτα να πάρουμε σπίτι να βγάλουμε και μέρος από τα ταξιδιάτικα...(πως λέμε ''γ@μησιάτικα''....)

buckley
10/02/2017, 09:17

καταντια...

Τον παππού εσύ να προσέχεις ...
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=150653&p=2850472&viewfull=1#post2850472

amyroukai
10/02/2017, 09:55

καταντια...

κόψε κάτι γιατί και πέρυσι οι "θεσσαλονικείς" ήταν Αθηναίοι ερωτικοί μετανάστες....

devil's animal
10/02/2017, 10:11
κόψε κάτι γιατί και πέρυσι οι "θεσσαλονικείς" ήταν Αθηναίοι ερωτικοί μετανάστες....

καλα εχω κοψει αρκετα...
αλλα δεν βαζω την καταγωγη του καθενος...γιατι και το 80% των "αθηναιων" μ'αυτη την λογικη ειναι πελοποννησιοι και νησιωτες οικονομικοι μεταναστες...

ουσιαστικα ειναι ο τοπος συμφεροντων...
μ'αυτο το σκεπτικο βαδιζουμε...

το απογοητευτικο δεδομενο ειναι οτι ενω υπαρχουν αρκετοι θεσσαλονικεις και θεσσαλοι μεσα στο φορουμ, δηλωνουν συμμετοχη ελαχιστοι...

buckley
10/02/2017, 10:15

https://www.youtube.com/watch?v=h-cbuJYEAUI

Vice
10/02/2017, 10:20
Παρακαλούμε να ονομαστεί το θέμα απο κοπή πίτας σε κοπή λάσπης

Saxon
10/02/2017, 10:25

Να πάρω και τούβλα θα χτίσουμε τίποτα? :p

teogtp
10/02/2017, 10:31
Να πάρω και τούβλα θα χτίσουμε τίποτα? :p

Ασε. .....θα φέρει ο Μπακλει κάποιο από τα δικά του μηχανάκια .......

ptc
10/02/2017, 10:41
Προσωπικα να πω οτι δε συμμετεχω στην ψηφοφορια επειδη δεν μπορω να ειμαι σιγουρος αν θα παρευρεθω οπου και οποτε κι αν γινει η συναντηση (εκτος κι αν μιλουσαμε για το επομενο δεκαημερο). Οποτε δε το θεωρω σωστο να αποφασιζω για αυτους που ειναι σιγουροι.

Αν μπορεσω παντως τελικα θελω πολυ να ερθω.

teogtp
10/02/2017, 10:42
Προσωπικα να πω οτι δε συμμετεχω στην ψηφοφορια επειδη δεν μπορω να ειμαι σιγουρος αν θα παρευρεθω οπου και οποτε κι αν γινει η συναντηση (εκτος κι αν μιλουσαμε για το επομενο δεκαημερο). Οποτε δε το θεωρω σωστο να αποφασιζω για αυτους που ειναι σιγουροι.

Αν μπορεσω παντως τελικα θελω πολυ να ερθω.

Ομοίως.

buckley
10/02/2017, 10:45
Ασε. .....θα φέρει ο Μπακλει κάποιο από τα δικά του μηχανάκια .......

Δεν την βγάζουν μέχρι κει πάνω ,είναι ανηφόρα...
Εσύ πως θα ανέβεις ρε καμάρι ? δεν είπες.

irinia
10/02/2017, 10:46
Ομοίως.

ΤΙ ΟΜΟΙΩΣ ΡΕ.........

Αφού σε βλέπω συνέχεια να έχεις άποψη..!!

teogtp
10/02/2017, 10:52
Αστειευομενος με τις επιλογές των εμπλεκομένων.
Όπου και να αποφασιστεί αν μπορώ θα έρθω.

Hell_Rider
10/02/2017, 11:30
και περυσι ετσι ξεκινησε..και μετα μαζευτηκαμε 35 μηχανακια... θα ερθουν και σιγουρα φιλοι...

αν θυμαμαι καλα περυσι ηρθαν 8-10 μηχανακια απο Καστορια μαζι με τον Saxon και τον Δημητρη ! απο Λαρισα αλλοι τοσοι..απο Βολο κλπ...

DAYMAN
10/02/2017, 11:33
θα ερθει κοσμος. Σιγουρεψτε σημειο και ημερομηνια και παμε. Θα ειναι καφες και πιτα η κατι πιο ελαφρυ σε σουβλα,σχαρα κτλ;
Με Transalp,GS 1150 η κατι αλλο θα ειμαι εκει.

Saxon
10/02/2017, 11:43
Σίγουρα θα έρθει και άλλος κόσμος πιστεύω από εμάς εδώ τώρα αν δεν μπορέσουμε να κατέβουμε με τα μηχανάκια λόγο καιρού θα κατέβουμε με άλλο μεταφορικό αλλά θα έρθουμε σίγουρα!

teogtp
10/02/2017, 11:49
Δεν την βγάζουν μέχρι κει πάνω ,είναι ανηφόρα...
Εσύ πως θα ανέβεις ρε καμάρι ? δεν είπες.

Αν δεν ακολουθήσει το τρολ της ζωής μου (συζυγος) και δεν βρέχει, λέω να βγάλω το θεριό από την λήθη.

GiorgosLa
10/02/2017, 12:01
Αν δεν ακολουθήσει το τρολ της ζωής μου (συζυγος) και δεν βρέχει, λέω να βγάλω το θεριό από την λήθη.

Πσσσσςς!!! :a54:

buckley
10/02/2017, 12:05

Nα συνοψίσω :
Tα δικά μου είναι τούβλα, εσένα θεριό.
Η σύζυγός σου τρολ, εσύ...
Καθρέφτες έχει ρε το κατάστημα σου ?
ΥΓ Αν φέρετε και συζύγους πάντως θα μας αναγκάσετε να μαστε σοβαροί και δεν το αντέχω πολλή ώρα...

teogtp
10/02/2017, 12:14
Nα συνοψίσω :
Tα δικά μου είναι τούβλα, εσένα θεριό.
Η σύζυγός σου τρολ, εσύ...
Καθρέφτες έχει ρε το κατάστημα σου ?
ΥΓ Αν φέρετε και συζύγους πάντως θα μας αναγκάσετε να μαστε σοβαροί και δεν το αντέχω πολλή ώρα...

Θα σου έβαζα φωτογραφία μου ,αλλά φοβάμαι ότι θα πέσει ο σερβερ και θα τρέχει ο Μπλιτσερ. :D
Γιατί θα είσαι σοβαρός;
Στις εκλογές θα κατέβεις;

buckley
10/02/2017, 12:22
Θα σου έβαζα φωτογραφία μου ,αλλά φοβάμαι ότι θα πέσει ο σερβερ και θα τρέχει ο Μπλιτσερ. :D
Γιατί θα είσαι σοβαρός;
Στις εκλογές θα κατέβεις;

Ο Μπλίτσερ θα σε μαυρίσει γιατί βγαίνεις εκτός θέματος ,στις εκλογές ούτε καν ψηφίζω καμάρι.
Όταν είμαι με γυναίκες ξένες κάνω το σοβαρό ,γκε γκε ?

takis1965
10/02/2017, 13:25
Μόνος και δίτροχος...RRulezzz. :wave2:

SHOOTER045
10/02/2017, 13:37
Λεπτοκαρυά
1 shooter
2 DEVILS ANIMAL
3 bulmont
4 buckley
5 συμπέθερος
6 GIORGOSLA
7 irinia
8 saxon
9 mankam
10 Cpt_Slow
11 macedonas και 3 φίλοι
12 Privateer
13 wthanasis
14 takis1965
15 DAYMAN
16 Pew
17 Taisteal
18 kyo
19 Dennis-
20 BOB MASTORAS
21 sahara

Καβάλα
1 viper4

* θα το ανανεωνω εγώ.

buckley
10/02/2017, 15:32

Εγώ λέω να ονομαστεί η πίτα του παππού...
αχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Dennis-
10/02/2017, 23:29
Εγω και μπομπ μαστορας αγγαλιτσα στο φειζερ ειμαστε μεσα, αναλογα τις δουλειες οφκορς!

macedonas
11/02/2017, 08:00
Και απο δω στα υπερΒόρεια ενώ ψηφίζω μόνο εγώ λέμε να έρθουμε τρεις μηχανές ....

devil's animal
11/02/2017, 09:58
οκ, παιδια καταλαβαινω οτι οι ημερομηνιες πεφτουν μακρυα και ειναι δυσκολο να κανονισετε απο τωρα με δουλειες και υποχρεωσεις, αλλα για να γινει κατι σωστο πρεπει να γινει οργανωμενα...
δλδ πρεπει να προβλεφθουν και κομματια πιτας...και το μερος (ταβερνα-καφε) που θα μας φιλοξενησει να ξερει αριθμο ατομων...

οποτε οσο πιο γρηγορα ξερετε αν θα ερθετε και ποσοι θα ερθετε καλο ειναι να δηλωθει σχετικα εγκαιρως γιατι το να κανονιζεις για κατι Χ και στο τελος να βγαινει Ψ τελευταια στιγμη δεν ειναι και το καλυτερο πραγμα και φανταζομαι το καταλαβαινετε και εσεις...

my 2 cents...
:wave2:

sahara
11/02/2017, 15:16
Θα έρθω ,όπως έκανα άλλωστε και πέρσι στην Καλαμπακα...
Με γνωστούς και αγνώστους ελπίζω να τα πούμε, όπου γίνει τελικά...:wave2::beer:

SHOOTER045
11/02/2017, 16:59
Λεπτοκαρυά
1 shooter
2 DEVILS ANIMAL
3 bulmont
4 buckley
5 συμπέθερος
6 GIORGOSLA
7 irinia
8 saxon
9 mankam
10 Cpt_Slow
11 macedonas και 3 φίλοι
12 Privateer
13 wthanasis
14 takis1965
15 DAYMAN
16 Pew
17 Taisteal
18 kyo
19 Dennis-
20 BOB MASTORAS
21 sahara
22 noodles

Καβάλα
1 viper4

* θα το ανανεωνω εγώ.

* όσο μπορείτε δηλωστε το συντομότερο δυνατόν για να μην βγούμε εκτός προγράμματος

macedonas
12/02/2017, 08:46
οκ, παιδια καταλαβαινω οτι οι ημερομηνιες πεφτουν μακρυα και ειναι δυσκολο να κανονισετε απο τωρα με δουλειες και υποχρεωσεις, αλλα για να γινει κατι σωστο πρεπει να γινει οργανωμενα...
δλδ πρεπει να προβλεφθουν και κομματια πιτας...και το μερος (ταβερνα-καφε) που θα μας φιλοξενησει να ξερει αριθμο ατομων...

οποτε οσο πιο γρηγορα ξερετε αν θα ερθετε και ποσοι θα ερθετε καλο ειναι να δηλωθει σχετικα εγκαιρως γιατι το να κανονιζεις για κατι Χ και στο τελος να βγαινει Ψ τελευταια στιγμη δεν ειναι και το καλυτερο πραγμα και φανταζομαι το καταλαβαινετε και εσεις...

my 2 cents...
:wave2:

Όπα - όπα .... μη μας ζορίζεις !!!!!
Είμαστε και λίγο ποιο χαλαρά εδώ :lol:
Πάντως πιστεύω οτι θα έπρεπε να κλείσει λιγο νωρίτερα η ψηφοφορία για το μέρος, μιας και βλέπω οτι οι περισσότεροι συγκλίνουμε προς το ιδιο μέρος και να αρχίσουμε να μαζεύουμε συμετοχές για να κανονίσουμε και την ταβέρνα και τα υπόλοιπα !!!

devil's animal
12/02/2017, 09:54
Πάντως πιστεύω οτι θα έπρεπε να κλείσει λιγο νωρίτερα η ψηφοφορία για το μέρος,.....

δεν υπαρχει λογος να γινει αυτο...μιας και η επικρατουσα ημερομηνια ειναι 12 μερες μετα το κλεισιμο της ψηφοφοριας...ειναι απλετος χρονος για να παραγγελθει μια πιτα και να κλεισει ενα μερος για να μας φιλοξενησει...

teogtp
12/02/2017, 11:37
Εγώ λέω να μπει μια ψηφοφορία για να αποφασίσουμε αν θα βγει η προηγούμενη ψηφοφορία.

:tooth:

irinia
12/02/2017, 12:00
Εγώ λέω να μπει μια ψηφοφορία για να αποφασίσουμε αν θα βγει η προηγούμενη ψηφοφορία.

Ε ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ..........ΚΑΗΜΟ ΤΟΧΩ

Να σε δω μια φορά σοβαρό....

bulmont
12/02/2017, 12:43
Ε ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ.........

Ωπα!!!!!!!!!!! Κάτι ξέρεις εσύ................:bawl::bawl:

DAYMAN
12/02/2017, 13:56
υπαρχει συμφωνια για Λεπτοκαρυα και ημερομηνια; Αν ναι κλειστο Μητσο- SHOOTER045 να τελειωνει το θεμα. Παιρνουμε και μια πιτα για το εθιμο και καλη μας συναντηση. Τρολλαρισμα και χαβαλες μαλλον θα ξενερωσουν πολλους. 30-50 ατομα και μηχανες αν μαζευτουμε ειναι πολυ καλα για την περιοδο αυτη. Πέρυσι στην Καλαμπακα οσοι το διοργανωσαν εκαναν πολυ καλη δουλεια. Περασαμε ομορφα,γνωριστηκαμε, φαγαμε καλα, χαθηκαμε-ρε πστ μου το εχει το moto.gr τελικα-:bawl:γελασαμε και γυρισαμε με καλες αναμνησεις πισω στα σπιτι μας.
υγ. ας μεινουμε στην λιστα του Μητσου και στην ημερομηνια που μπορει η πλειοψηφια. Εχουμε και την προετοιμασια της Βαλκανικης σιδεροκωλης να ασχοληθουμε πλησιαζει οσονουπω.
υγ. Mods αν θελετε καθαριστε τα ασχετα.

SHOOTER045
12/02/2017, 13:59
Ωπα!!!!!!!!!!! Κάτι ξέρεις εσύ................:bawl::bawl:

Λες?
Για αυτό με εβαζε να τον.πασαλειβω με λάδι?

bulmont
12/02/2017, 15:05
Λες?
Για αυτό με εβαζε να τον.πασαλειβω με λάδι?

:eyepop::eyepop::eyepop:

teogtp
12/02/2017, 16:26
Keep on grumping. ......

SHOOTER045
12/02/2017, 21:05
υπαρχει συμφωνια για Λεπτοκαρυα και ημερομηνια; Αν ναι κλειστο Μητσο- SHOOTER045 να τελειωνει το θεμα. Παιρνουμε και μια πιτα για το εθιμο και καλη μας συναντηση. Τρολλαρισμα και χαβαλες μαλλον θα ξενερωσουν πολλους. 30-50 ατομα και μηχανες αν μαζευτουμε ειναι πολυ καλα για την περιοδο αυτη. Πέρυσι στην Καλαμπακα οσοι το διοργανωσαν εκαναν πολυ καλη δουλεια. Περασαμε ομορφα,γνωριστηκαμε, φαγαμε καλα, χαθηκαμε-ρε πστ μου το εχει το moto.gr τελικα-:bawl:γελασαμε και γυρισαμε με καλες αναμνησεις πισω στα σπιτι μας.
υγ. ας μεινουμε στην λιστα του Μητσου και στην ημερομηνια που μπορει η πλειοψηφια. Εχουμε και την προετοιμασια της Βαλκανικης σιδεροκωλης να ασχοληθουμε πλησιαζει οσονουπω.
υγ. Mods αν θελετε καθαριστε τα ασχετα.

Αύριο θα κάνω διερυνητικα τηλέφωνα - επαφές για μαγαζί για καφέ και φαγητό

SHOOTER045
12/02/2017, 21:55
Έχω τσεκαρει κάποια.
Αλλά προσανατολιζομαι σε μαγαζί που να έχει και κουζίνα για οποίον / οποιους θέλουν φαγητό.
Ώστε να μην αλλάζουμε μέρος και να κερδισουμε χρονο σαχλαμαριζοντας

macedonas
15/02/2017, 23:02
Πολύ υσηχία έπεσε .....
Περιμένουμε να λήξει η ψηφοφορία ;

SHOOTER045
15/02/2017, 23:21
Δουλευουμε υπογείως

Saxon
19/02/2017, 12:43
Τι γίνεται τυφλοπόντικες έχουμε καμία εξέλιξη στο θέμα

macedonas
19/02/2017, 13:07
χαλλαράαααα !!!

Saxon
19/02/2017, 15:42
Εννοείται! !!

SHOOTER045
20/02/2017, 07:43
Λεπτοκαρυά
1 shooter
2 DEVILS ANIMAL
3 bulmont
4 buckley
5 συμπέθερος
6 GIORGOSLA
7 irinia
8 saxon
9 mankam
10 Cpt_Slow
11 macedonas και 3 φίλοι
12 Privateer
13 wthanasis
14 takis1965
15 DAYMAN
16 Pew
17 Taisteal
18 kyo
19 Dennis-
20 BOB MASTORAS
21 sahara
22 noodles
23 Μotomaniac

Καβάλα
1 viper4

* θα το ανανεωνω εγώ.

* όσο μπορείτε δηλωστε το συντομότερο δυνατόν για να μην βγούμε εκτός προγράμματος

SHOOTER045
20/02/2017, 07:45
Τι γίνεται τυφλοπόντικες έχουμε καμία εξέλιξη στο θέμα ������

Αύριο που θα κλείσει η ψηφοφορία

SHOOTER045
21/02/2017, 07:14
Λοιπον
Η ημερομηνία κλείνει για 5/3

Η τοποθεσία λεπτοκαρυά / Κατερίνης

Το ακριβές σημείο θα ανακοινωθεί

bulmont
21/02/2017, 07:27
Λοιπον

:a18::a46::a46::a46:

teogtp
21/02/2017, 07:57
:a18::a46::a46::a46:

Θέλει η π..α να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει!

Η πίτα έτσι;

GiorgosLa
21/02/2017, 08:20
Λοιπον

Το ακριβές σημείο μην το μαρτυράς. Να το αναλάβουν Τόλης, Χάρης, Γιώργος κλπ. και να το κάνουν χαμενιάδα, με τίτλο... "που είναι η πίτα" :evil:

ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ
21/02/2017, 09:47
Πόσο απέχει η Λεπτοκαρυά απ την Κατερίνη, σε χλμ?

BLiTzER
21/02/2017, 09:49
~30 χλμ.

SHOOTER045
21/02/2017, 19:33
Εννοείται.
Αν δεν μπορεί να οδηγήσει αφού είναι στον δρόμο μού,και αν τελικά έρθω με το αμάξι περναω και παίρνω και τον Τέρενς

amyroukai
22/02/2017, 08:53
Ευχολόγια για περαστικά στον Άγγελο/Λάζαρο, εδώ https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=152154

buckley
22/02/2017, 09:04
Σόρρυ μάγκες δε θα μπορέσω λέμε.
http://www.tanea.gr/news/sports/article/5427603/mia-pita-gemath-ypopsies/

Ασταδιαλα ρε

GFawkes
22/02/2017, 09:08
Σόρρυ μάγκες δε θα μπορέσω λέμε.
http://www.tanea.gr/news/sports/article/5427603/mia-pita-gemath-ypopsies/

Ασταδιαλα ρε

Κοιτα αν δεν εχει κατι να τσιμπησουμε και γω δεν μπορω...

με πιανουν συχνα λιγουρες....

SHOOTER045
22/02/2017, 09:15
Κοιτα αν δεν εχει κατι να τσιμπησουμε και γω δεν μπορω...

με πιανουν συχνα λιγουρες....

Θα φέρω απο τα φημισμένα λουκάνικα μου... :D

GFawkes
22/02/2017, 09:26
Θα φέρω απο τα φημισμένα λουκάνικα μου... :D

Ωπα....μας την πεσαν απο το πλαι...

εγω σαπουνι ΔΕΝ σηκωνω.... ΟΚ;