PDA

View Full Version : Κοπή πίτας βόρειοι

Σελίδες : 1 2 3 4 [5]

ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ
06/03/2017, 07:47
Κατ αρχή θέλω να πιστεύω ότι όλοι (οι τι πίτας) και όχι μόνο, είμαστε σπίτια μας.
Λόγια δεν μου βγαίνουν ακόμα αλλά για αρχή μερικές Φώτο.
379339
379340
379341

ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ
06/03/2017, 07:50
379342
379343
379344

ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ
06/03/2017, 07:53
379345
379346
379347

ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ
06/03/2017, 07:57
Και τελος οι καλητερες.

379348
379349
379350

Vice
06/03/2017, 08:17
Μπράβο ρε μάγκες, ωραία πράγματα.

GFawkes
06/03/2017, 08:21
Ζηλεια....

ωραια μερα, παραλια, παρεα.....

μια χαρα

και του χρονου !!

bulmont
06/03/2017, 08:55
Εγώ έχω να πώ ότι η εξουσία μιά ζωή θα 'ναι η ίδια.......

Ο Σκούτερ κόβει, κι' ο Στέλιος-παρτέρι μοιράζει.......

379353

Δικαιη μοιρασιά;;;;;;; :nono:......Το επάνω κομμάτι του σκούτερ το κάτω δικό μου......

379354

Τα σχόλια δικά σας........:bawl::bawl:

SHOOTER045
06/03/2017, 08:59

379353

Δικαιη μοιρασιά;;;;;;; :nono:......Το επάνω κομμάτι του σκούτερ το κάτω δικό μου......

379354

Ρε qφαλα
Το ήξερα οτι μου τη φυλαγες

Αφού κατ αρχήν
Το αποτέλεσμα είχε κριθεί.
Είχε βγει ο τυχερός,και ηταν στραβό το μαχαίρι....

:beer:

υ.γ
Να προσεχείς τις κάμερες με θαμώνες τηλεοπτικούς < αστέρες >
Έχεις και μια ηλικία, δεν είσαι για έντονες συγκινήσεις...

bulmont
06/03/2017, 09:00
Κοίτα ο άλλος χαρούλες που κάνει μόλις του είπα πώς θα τον πάρω μαζί μας στην Αθήνα, γιά
να αποφύγει το τρένο......

Αντρας έτοιμος ΓΙΑ Ο Λ Α !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

379355

bulmont
06/03/2017, 09:03
On the road................................

379356

379357

SHOOTER045
06/03/2017, 09:03
Κοίτα ο άλλος χαρούλες που κάνει μόλις του είπα πώς θα τον πάρω μαζί μας στην Αθήνα, γιά
να αποφύγει το τρένο......

Αντρας έτοιμος ΓΙΑ Ο Λ Α !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

379355

:a23::a25::a23::a25::a23::a25::a23::a25::a23:

Τελικά
Στα Τέμπη τι έγινε?
Πηρατε το love boat χερακι χερακι ???

Sapadak
06/03/2017, 09:06
On the road................................

379356

379357

Αυτό ειναι που λένε, πάει αεροπορία?

buckley
06/03/2017, 09:10
RESPECT απλα...:a012:
:a23::a23:

Είναι μορφή η κουφάλα ο Βάγγος ,ενώ του είχα φέρει και red bull για παν ενδεχόμενο για το 20ωρο ξύπνιος αυτός στην επιστροφή αρκέστηκε σ' ένα μονό καπουτσίνο.
Εκτός από την συμμετοχή του στην πίτα ,γλύκανε παρουσία διπλανού τραπεζιού όπου κέρασε λουκούμι και πήρε τηλ.
Στο δρόμο παρ΄ότι με κουτί πετάει ο πούστης προσπερνάει μέχρι και ελικόπτερα.
Χάρηκα μάγκες για όσους γνώρισα και πρόλαβα να μιλήσω ,συγχαρητήρια στο Σούτερ για τη δουλειά.
Εις το επανιδείν ειδικά με τις σειρές μου Ηλία και Μάνο.
Παραλειπόμενα :
O devil που το βάζει όλο αυτό το φαί ειλικρινά δεν ξέρω από κοντά τον κόντραρε ο taisteal.Μερικοί είναι πιο σοβαροί από κοντά (gtp) άλλοι πάλι όχι (LA) χαχα.
Στελάκης ψυχούλα ,ακόμα προσπαθώ να θυμηθώ από που ξέρω τον Άσωτο.
Δημητράκη πήρες απουσία...

ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ
06/03/2017, 09:10
Μια ακόμα εκδήλωση του Μοτο έλαβε χώρα στην ολυμπιακή ακτή Κατερίνης.
Η Πίτα των Βορείων.
Μια πίτα σε σωστό μέρος, ώρα και μέρα.

Μπράβο σε όλα τα παιδιά που τίμησαν την εκδήλωση.
Χάρηκα για την γνωριμία με όλους σας.
Ιδιαίτερα συγχαρητήρια στον ήρωα Δημήτρη που παρόλα τα (όμορφα προβλήματα) που έχει κατάφερε να έρθει, και να είναι η ψυχή τις παρέας.
Υγ ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Βαγγελη & Παναγιώτη που ανέχτηκαν μαζί τους στην επιστροφή.
Και του χρόνου.

SHOOTER045
06/03/2017, 09:12
Στελιοοοοοο

379359

SHOOTER045
06/03/2017, 09:19
Για την ιστορία
Ο Στέλιος ήρθε απο την προηγούμενη με τραίνο, για προσωπική δουλειά .
Έμεινε εκεί έκανε τσ μπανάκια του,και ήρθε και στην πίτα.
Αγχωθηκε λίγο με την αναχώρηση γιατί είχε κλείσει μετ επιστροφής με το τραίνο στις 15:15
Αλλά ο Βάγγος (σιγά μην άφηνε την ευκαιρία)
Του πρότεινε να πάνε τρικαβαλο ως την Θήβα.
Και απο εκεί, με τον άλλο τον προστυχο ( buckley )πήγε Αθήνα.
Άλλο που δεν ήθελε και ο Στέλιος, και αρχισε να μπανιαριζεται,να παρφουμαριζεται ........ :p

GFawkes
06/03/2017, 09:31

379353

379354

Σε ειδα στην φωτο οτι τωρα που αλωνιζεις στην Πατρα παχυνες...

και ο Μητσος σε φροντιζει μωρη κουφαλα!!!...

:bawl:

teogtp
06/03/2017, 09:41
Δανειζομαι την φωτογραφία που ανέβασε ο Βαγγέλης στο δίπλα νήμα τις Φολοης. ......

379360

Στα δεξιά του σκουτερ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ο Σφακιανάκης. ......
Κουφαλα Μπακλει πιο όμορφο σε φτιάξανε!
:tooth:

GFawkes
06/03/2017, 09:42
Δανειζομαι την φωτογραφία που ανέβασε ο Βαγγέλης στο δίπλα νήμα τις Φολοης. ......

379360

Οποιαδηποτε καλυψη της μουτσουνας του....

...αναβαθμιση ειναι!!!!

Love u too baby!!

SHOOTER045
06/03/2017, 09:43
Σε ειδα στην φωτο οτι τωρα που αλωνιζεις στην Πατρα παχυνες...

και ο Μητσος σε φροντιζει μωρη κουφαλα!!!...

Επειδή μου την είπε,που πήγα με άδεια χέρια, και έψαχνε λουκάνικα.
Θα τον τακτοποιήσω.

Κάτι ακόμα που θυμήθηκα.
Τα δυο μπλουζάκια ηταν δωρεά του Στέλιου, και μου ανέθεσε τον άχαρο ρόλο να τα δώσω.
Στέλιο για αλλη μια φορά :beer:
Έτσι στην τύχη τα πεταξα προς την αλλη άκρη που του τραπεζιού, που κάθονταν οι κιλκισιωτες και οι Καστοριανοί.
Ειλικρινά ούτε ήξερα κανεναν απο πριν ουτε τίποτα.
Όποιοι τα πήραν καλοφορετα.
Ενιωσα σαν τον james τον hetfield σε συναυλία...

GFawkes
06/03/2017, 09:46
Nothing else πατερ κι'ετσ να ουμ....

buckley
06/03/2017, 09:51

379360

Άντε μωρή τρελή ,σου βρώμισε τίποτα ρε εδώ ???
379362
Εν τω μεταξύ steal ψαρωτικός ενώ ο LA τον έχει πάρει...

amyroukai
06/03/2017, 09:58
ο LA τον έχει πάρει...

gay thread ξανά;

buckley
06/03/2017, 09:59
gay thread ξανά;

Κοιμάται ρε μ' ανοιχτό το στόμα μετά του φυγε και σαλάκι...
χαχαχαχαχα

SHOOTER045
06/03/2017, 10:14
Κοιμάται ρε μ' ανοιχτό το στόμα μετά του φυγε και σαλάκι...
χαχαχαχαχα

Πραγματικα
Δεν έχω σταματήσει να γελαω απο χτες :D

teogtp
06/03/2017, 10:16
Άντε μωρή τρελή ,σου βρώμισε τίποτα ρε εδώ ???
379362
Εν τω μεταξύ steal ψαρωτικός ενώ ο LA τον έχει πάρει...

Μου μύρισε το πτώμα από τα δεξιά μου......

:lol:

SHOOTER045
06/03/2017, 10:17
Μου μύρισε το πτώμα από τα δεξιά μου......

:lol:

Αριστερά σου μάλλον ηταν το πτώμα :lol:

Εξαρτάται βέβαια πως το βλέπεις.
Εγώ όπως το αντιλαμβάνομαι το πτώμα είναι με τα σαλάκια

GiorgosLa
06/03/2017, 11:28
Πραγματικα
Δεν έχω σταματήσει να γελαω απο χτες :D

Καλά. Θα σας φτιάξω μόλις βρω ευκαιρία. Πτώματα. Που βρήκατε την φώτο από κάποιον που έπαθε εγκεφαλικό και τον βάλατε δίπλα στον τεο.
Και τον φωτογράφο, θα τον πάρω και στον γάμο.

buckley
06/03/2017, 12:07
Αυτά τα είχαμε στο Βιετνάμ ρε μάγκες αν θυμάμαι καλά ...
https://www.youtube.com/watch?v=Mr4gTeYv77k

SHOOTER045
06/03/2017, 13:06
Ο Στέλιος
Πιλοταρει τέτοιο με το ενα χέρι...

Και με κλειστά μάτια :cool:

Hell_Rider
06/03/2017, 14:19
Μπράβο παίδες !!!απ οτι βλέπω περάσατε τέλεια !!!Δυστυχώς δεν αναστήθηκε η μπαταρία και έμεινα πίσω...το παράδοξο είναι ότι Σάββατο το βράδυ την έβαλα μπροστά την μηχανή και πήρε κανονικά...Και την Κυριακή το πρωί τπτ...στεναχωρήθηκα απίστευτα που δεν ήρθα! του χρόνου να είμαστε καλά, αναμένω την πανελλήνια!!

SHOOTER045
06/03/2017, 14:25
Μπράβο παίδες !!!απ οτι βλέπω περάσατε τέλεια !!!Δυστυχώς δεν αναστήθηκε η μπαταρία και έμεινα πίσω...το παράδοξο είναι ότι Σάββατο το βράδυ την έβαλα μπροστά την μηχανή και πήρε κανονικά...Και την Κυριακή το πρωί τπτ...στεναχωρήθηκα απίστευτα που δεν ήρθα! του χρόνου να είμαστε καλά, αναμένω την πανελλήνια!!

Κάτι ειπαν οι Καστοριανοί για λίμνη Πλαστήρα.
Κατα τέλη Απριλίου
Αν ενωσουν τις φυλές...
United the clan's....

Hell_Rider
06/03/2017, 14:33
Αναμένουμε λοιπόν !

bulmont
06/03/2017, 14:45
379405

bulmont
06/03/2017, 14:49
379406

379407

379408

bulmont
06/03/2017, 14:59
https://www.youtube.com/watch?v=oFFwqEW3ffQ

379409

379410

379411

teogtp
06/03/2017, 15:14
https://www.youtube.com/watch?v=oFFwqEW3ffQ

379409

379410

379411

Τι γκαρσονα βρε!
Σοβατζης έπρεπε να γίνει!
Ήρθε με το μυστρι και έριχνε πεταχτό!

bulmont
06/03/2017, 15:39
https://www.youtube.com/watch?v=RpOVVRgT2To&feature=youtu.be

bulmont
06/03/2017, 15:40
Τι γκαρσονα βρε!
Σοβατζης έπρεπε να γίνει!
Ήρθε με το μυστρι και έριχνε πεταχτό!

Σωστόοοοοοοοοος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

motomaniac
06/03/2017, 16:55
Εγω παιδια να ζητησω συγνωμη για την απουσια μου. ημουν κυριολεκτικα χαλια και ξερναγα μεχρι το μεσημερι. την προηγουμενη εια ξεχασει οτι ειχαμε μαζωξη και ηπια λιγο παραπανω (βυτιο) με επαιρνε τηλ κι ο Μητσος Σουτερ και ο Μανος μανκαμ αλλα δεν μπορουσα ουτε να περπατησω, ποσο μαλλον να οδηγησω.. και το κακο ειαναι της ευκαρια να γνωριστω με το καπη του φορουμ που ηρθε κι απο μακρια..

bulmont
06/03/2017, 16:57
Εγω παιδια να ζητησω συγνωμη για την απουσια μου. ημουν κυριολεκτικα χαλια και ξερναγα μεχρι το μεσημερι. την προηγουμενη εια ξεχασει οτι ειχαμε μαζωξη και ηπια λιγο παραπανω (βυτιο) με επαιρνε τηλ κι ο Μητσος Σουτερ και ο Μανος μανκαμ αλλα δεν μπορουσα ουτε να περπατησω, ποσο μαλλον να οδηγησω.. και το κακο ειαναι της ευκαρια να γνωριστω με το καπη του φορουμ που ηρθε κι απο μακρια..

Χάσαμε κι' εμείς την ευκαιρία να σε παίξουμε στα γόνατά μας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

motomaniac
06/03/2017, 17:16
Χάσαμε κι' εμείς την ευκαιρία να σε παίξουμε στα γόνατά μας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

α παλι σε γκευ θρεντ το πατε.

kotr78
25/04/2017, 10:18
Πιθανοτατα κακως επεμβαινω,αλλα....

Ολοι ξερουμε οτι μπορει να θελετε να κοψετε μια Βορεια πιτα,αλλα το πιο μακρινο ενδιαφερομενο μελος βρισκετε στην Καβαλα.Επισης το φορουμ ειναι ενα,οποτε ειμαι σιγουρος οτι θελετε να υπαρχει η δυνατοτητα να βρεθουνε και μελη απο τις Νοτιες πολιτειες.Πρεπει λοιπον,οχι φυσικα σαν πρωτη προτεραιοτητα,να το λαβετε και αυτο υπ οψιν σας.

Ο Τερενς αναρωτιεται αν ειναι δυνατον στην Καλαμπακα να γινει συγκεντρωση Βορειων.Περισυ εγινε και πηγε μια χαρα.Θα μπορουσαμε φυσικα να την κανουμε στα Ελληνοβουλγαρικα συνορα,αλλα δεν το καναμε για καθαρα πρακτικους λογους,κυριως γιατι θελαμε να ειναι μαζι μας οσο περισσοτερα φιλαρακια γινοτανε.Και οταν θελεις αυτα τα φιλαρακια κοντα σου κανεις και καποιες υποχωρησεις.

Μεσα σε μεγαλη πολη δεν ειναι ευκολο να γινει μια τετοια συγκεντρωση και ας μην γελιομαστε δεν τα παμε καλα με την πολυκοσμια.Θεωρω οτι η παραλια κατω απο το καστρο του Πλαταμωνα ειναι μια δικαιη και πρακτικη λυση.

:beer:

Υ.Γ.Για καθαρα τυπικους λογους,θα ελεγα οτι καλυτερα να κοπει πρωτα η πιτα στην Αθηνα και αμεσως μετα να αρχισετε την οργανωση της Βορειας πιτας.

Αφου οι διαχειριστες αποφασισαν να σβησουν το δικο μου μνμ και μου εστειλαν προειδοποιηση χωρις να μου επιτρεπεται να απαντησω σχετικα ,απαιτω να σβηστει και το μνμ που με ενοχλησε μιας και κρυβει ρατσιστικες αναφορες για την Βορεια Ελλαδα.

Sapadak
25/04/2017, 10:39
Αφου οι διαχειριστες αποφασισαν να σβησουν το δικο μου μνμ και μου εστειλαν προειδοποιηση χωρις να μου επιτρεπεται να απαντησω σχετικα ,απαιτω να σβηστει και το μνμ που με ενοχλησε μιας και κρυβει ρατσιστικες αναφορες για την Βορεια Ελλαδα.

Μιας και δε γνωρίζεις το ύφος που γράφει ο καθένας, το που μένει και το τι εννοεί με τα γραφόμενα του μην έχεις παράλογες απαιτήσεις

ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ
25/04/2017, 10:52
Δηλαδή άλλα γράφει, άλλα σκέπτεται, άλλα θέλει να πει άλλα έχει στο μυαλό του?

Και γιατί ο καθένας πρέπει να μπει στην διαδικασία να μυρίση τα νύχια του για να καταλάβει. Τόσο δύσκολη είναι είναι η διαφάνεια. Στα εντος θέματος θέματα ε.

Sapadak
25/04/2017, 10:56
Δηλαδή άλλα γράφει, άλλα σκέπτεται, άλλα θέλει να πει άλλα έχει στο μυαλό του?

Και γιατί ο καθένας πρέπει να μπει στην διαδικασία να μυρίση τα νύχια του για να καταλάβει. Τόσο δύσκολη είναι είναι η διαφάνεια. Στα εντος θέματος θέματα ε.

Το πως γράφω και τι εννοώ με αυτά που γράφω εγω/εσυ/αυτός σε ένα φόρουμ, κάποιοι το γνωρίζουμε.

Αν έρθει ένα καινούριο μέλος, και τα διαβάσει μπορεί και να τα παρεξηγήσει, σωστά? Ειναι λογικό να μη μπορεί να καταλαβει ένα νέο μέλος με μερικές μέρες που παρακολουθεί το φόρουμ, πόσο γαμάτος ειναι ο blitzer και πόσο διαλακτικός ο oldman και πιθανότατα να τον παρεξηγήσει απο τα γραφόμενα του.

Αυτό λέω

BLiTzER
25/04/2017, 10:56

Μμμ...

Το μήνυμά σου διαγράφηκε επειδή απαγορεύονται ρητώς οι προσβολές, ΕΙΔΙΚΑ οι προσωπικές και δεν ήσουν πολύ διακριτικός στις εκφράσεις σου. Τέτοια μηνύματα διαγράφονται για να μην υπάρξει συνέχεια, καθώς το τελευταίο που θέλουμε είναι οι προσωπικές διαμάχες.

Απαιτήσεις, λυπούμαστε, αλλά δε δεχόμαστε. Ωστόσο να σου πω ότι ο Pan (dvs) είναι από τη Βορειοδυτική Ελλάδα, οπότε είμαι σίγουρος ότι παρεξήγησες αυτό που θεώρησες "ρατσιστική αναφορά". Δε θα επιτρέπαμε κάτι τέτοιο, μην ανησυχείς. Αυτό που έγραψε ήταν κυριολεκτικό και εννοούσε "στην άκρη της Ελλάδας", τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Δεν είναι ανάγκη να βλέπουμε παντού τον εχθρό.

Επειδή είσαι νέος, να σου πω ότι αντίθετα με ό,τι ίσως πιστεύουν κάποιοι, εδώ δεν κάνουμε διακρίσεις βάσει γεωγραφικής περιοχής. Ναι, οι περισσότερες εκδηλώσεις γίνονται στην Αθήνα ή κοντά, αλλά όταν ο μισός πληθυσμός της χώρας βρίσκεται εδώ, είναι απολύτως λογικό. Ακόμα κι όταν έχουν γίνει εκδρομές στην Πελοπόννησο ή στη Φθιώτιδα ή στη Λαμία, πάλι οι περισσότεροι συμμετέχοντες ήταν Αθηναίοι. Στην Αθήνα βρίσκεται ο πυρήνας των μελών μας, όπως και ο πυρήνας της ομάδας διαχείρισης, οπότε, καλώς ή κακώς, η Αθήνα είναι συνήθως ευνοημένη. Αλλά για πρακτικούς και όχι "ρατσιστικούς" λόγους. :)

Παρ'όλα αυτά, τους θέλουμε όλους στις εκδηλώσεις μας κι όχι να βλέπουμε πάντα τις ίδιες φάτσες, γι'αυτό προσπαθούμε τουλάχιστον οι ετήσιες να γίνονται σε μέρη μακρυά από την Αθήνα, για να έχουμε περισσότερες συμμετοχές από τους "επαρχιώτες". Παραδοσιακά, τη μια χρονιά πηγαίνουμε Πελοπόννησο, ώστε να βολεύονται οι "Νότιοι" και την άλλη κάπου κεντρική Ελλάδα, ώστε να βολεύονται και οι "Βόρειοι". Προσωπικά, εμένα αυτό το θέμα Βόρειοι/Νότιοι έχει αρχίσει να με εκνευρίζει. Όλοι καβαλάμε μοτοσικλέτες και όλοι θέλουμε να κάνουμε βόλτες και να περνάμε καλά.

SHOOTER045
25/04/2017, 11:01

Να απαντήσω ώντας εκ των ανθρώπων που τρεξαμε για αυτήν την εκδήλωση.
Η αναφορά του Πάνου,δεν είχε σκοπό να φανερώσει γηπεδικες η εδαφικές η φυλετικές η άλλες πτυχές.
Όντας και ο ίδιος βορειολλαδιτης.
Η αναφορά για ελληνοβουλγαρικά σύνορα,σκοπό είχε να εστιάσει σε πόλεις και περιοχές (καβάλα, Σέρρες κλπ)που βρίσκονται πέριξ.
Ουδεμία προθεση σε πληροφορω υπήρξε για αναγωγή σε κάτι άλλο, πέρα απο αυτό που απλα ειπώθηκε.
Και εγώ είμαι μια ανάσα απο τα Σκόπια, και ο Πάνος μια ανάσα απο την Αλβανία.
Τι παει να πει αυτό?
Θα παρακαλουσα λοιπόν να μην γίνονται άστοχες παρατηρήσεις σε μια εκδήλωση που πήγε περίφημα.
Επίσης αν είναι εύκολο να κλειδωθεί

ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ
25/04/2017, 11:02
Προς 446, μπράβο σου που το συζήτησες. Θα το συζητήσουμε κάπου αλλού καποια άλλη στιγμή.
Νασε καλά.

Pan (dvs)
25/04/2017, 19:21

Φιλε μου γινεσαι προσβλητικος χωρις λογο.Τα Ελληνοβουλγαρικα συνορα τα γραφω ως σημειο και τιποτε παραπανω.Ειμαι Βορειος απο την κορυφη ως τα νυχια και στην καταγωγη και στην ψυχη.Δεν ανεχομαι προσβολες η συμβουλες ,απο ατομο που πρωτα γραφει και μετα σκεφτεται,αντι πρωτα να ρωτησει και μετα να γραψει.

Την καλησπερα μου :beer:

ΥΓ Ο λογος που ζητησα να ξεκλειδωθει το θεμα για να απαντησω ο ιδιος,ενω με ειχανε καλυψει,BLiTzER και SHOOTER045,ητανε οτι παραλληλα ελαβα και ενα π.μ.,περα για περα απαραδεκτο.

BLiTzER ευχαριστω για το προσωρινο ξεκλειδωμα.:beer: