View Full Version : Περαστικά και καλή ανάρρωση στον Terens/Irinia
ΕΧΕΙ Η ΖΩΗ ΤΡΕΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...
Φίλοι μια και τα λέμε εδώ μέσα χρόνια και επειδή δήλωσα και συμμετοχή για την κοπή της πίτας,
θέλω να σας πω ότι δεν θα μπορέσω να έρθω ΔΙΟΤΙ...
είχα σοβαρότατο θέμα υγείας.
Την Τρίτη το μεσημέρι μεταφέρθηκα επειγόντως στο νοσοκομείο,κάποιο μαγικό χέρι μάλλον με πήγε
παρά τις αντιξοότητες της ημέρας με την επίσχεση εργασίας του ΕΚΑΒ.
Μπαίνοντας στην εντατική ΕΜΦΡΑΓΜΑ και ΑΝΑΚΟΠΗ,θα ήμουν κι εγώ σαν κάποιους φίλους που διαβάζαμε
εδώ μέσα.ΑΛΛΑ ΗΜΟΥΝ ΤΥΧΕΡΟΣ,η ανακοπή συνέβη ακριβώς τη στιγμή που με έβαζαν στην εντατική.
Ακολούθησε μια επικίνδυνη διαδικασία,ΘΡΟΜΒΟΛΥΣΗ λέγεται και την επόμενη αφού με επανέφεραν
με μαλάξεις απινιδωτές κ.λ.π.,ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΞΕΥΤΙΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΧΡΗΜΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ,μεταφορά από το
Παπανικολάου που εφημέρευε στην καρδιολογική κλινική ,ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΣΤΕΦΑΝΙΟΓΡΑΦΟ,
στον Άγιο Λουκά όπου και υποβλήθηκα σε στεφανιογραφία και τοποθετήθηκε stent στην αρτηρία τη μία και μοναδική
που θα με έστελνε.
Δεν είχα τίποτε,δεν είχα κιλά,δεν είχα ζάχαρο,δεν είχα χοληστερίνη,γυμναζόμουν, ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟΣ,που είχε πει
κάποτε και ο Σακελλάριος..!!Κακή διατροφή και ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ,είπαν όλοι οι γιατροί...!!
Βλέπετε το χαβαλέ στο μοτό μέσα καλό ΑΛΛΑ ΛΙΓΟ,δεν έφτανε .
Ένα και καλό, ΟΞΥ ΠΡΟΣΘΙΟ ΣΤΕΦΑΝΙΑΙΟ......αλληλούια δηλαδή.
Πήγα βόλτα στον Άδη για κάποια λεπτά και δεν με δέχτηκαν,με έστειλαν πίσω.
Δεν ήταν η ώρα μου μάλλον,όταν σου λέει ο γιατρός ότι δεν τελείωσε στο λαδάκι σου..!!
Όπουδήποτε αλλού εκτός της εντατικής αυτή η ανακοπή σήμαινε ΘΑΝΑΤΟ.
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΡΕΜΑΛΙΑ και πιείτε ένα ποτηράκι θα είμαι νοερά μαζί σας,δεν θα γλυτώσετε τόσο εύκολα από μένα..!!
Το πρώτο τεστ το έκανα μόλις μου έβγαλαν τα καλώδια.......ΑΕΚ -γαύρος,ανέβασα σφυγμούς αλλά το ξεπέρασα.
Ελπίζω αυτή τη φορά τουλάχιστον να μην με μαλώσουν οι μοντς που γράφω εδώ μέσα,αλλά ένοιωσα την ανάγκη
να σας τα πω,ίσως για να επανεκτιμήσουμε για άλλη μια φορά όλοι μαζί το αγαθό της ΖΩΗΣ.
ΚΑΛΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ σε όλους.
ΛΑΖΑΡΟΣ πλέον.........irinia.
GiorgosLa
21/02/2017, 05:43
Τι να πω? Περαστικά να είναι.
......δεν θα γλυτώσετε τόσο εύκολα από μένα..!!.
:cry::cry::cry:
Περαστικά ρε, μπάς και καταφέρεις να γλεντήσεις και κάνα πρωταθληματάκι............
SHOOTER045
21/02/2017, 07:10
irinia
......δεν θα γλυτώσετε τόσο εύκολα από μένα..!!.
Περαστικά και από μένα
Θα σου κρατήσω κομμάτι απο την πίτα
.
.
.
.
.
Συνάδελφε, περαστικά, δε τρέχει τίποτα ...:wave2:
(Στο ΑΧΕΠΑ είναι τα καλύτερα)
devil's animal
21/02/2017, 09:05
αφου σε προλαβαν, ουτε του παπα που λενε...
περαστικα, αδαμαντιος και συντομα ξανα στις επαλξεις...
:beer::beer:
..... και συντομα ξανα στις επαλξεις...
Ωωωωωωωωωωωωχχχχχχχχχχχχχχχ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
devil's animal
21/02/2017, 09:12
Ωωωωωωωωωωωωχχχχχχχχχχχχχχχ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
σταματα ρε εμπαθη...:p
Ανακοπή και come back. Είσαι ΚΩΛΟΦΑΡΔΟΣ. Τώρα με το στεντ Τερενς, γιοοολοοο.!
Ανακοπή και come back. Είσαι ΚΩΛΟΦΑΡΔΟΣ..!
Κέρδισε κι' η ΑΕΚ τους κωλόγαυρους, γεννάνε και τα κοκκόρια του Τέρενς λέμεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ανακοπή και come back. Είσαι ΚΩΛΟΦΑΡΔΟΣ. Τώρα με το στεντ Τερενς, γιοοολοοο.!
Μα ρπμ με τίποτα δεν φεύγει λέμε! :bawl:
Περαστικά ρε ΤΕΡΕΝΣ!
Μα ρπμ με τίποτα δεν φεύγει λέμε! :bawl:
Περαστικά ρε ΤΕΡΕΝΣ!
Ρε ούτε ο χάρος δεν τον θέλει!
:lol:
Περαστικά ρε τερενς!
:beer:
Περαστικά ρε Τερενς!!!:wave2:
Περαστικά και αγύριστα όπως είπε και άλλος φίλος, και μιά και μιλάμε για άνχος και προβήματα για γράφτα λίγο στα @ σου, όυτως η άλλως δεν τελειώνουν ποτέ.
Περάστικα και αγύριστα
Terens να ζήσεις άλλα 100 χρόνια!! Περαστικά να είναι!
Και μια και ο αγαπητός Terens, Irinia, Λάζαρος ....μας βγήκε καρδιοπαθής και δεν θα έρθει (κατά δήλωσή του), κάποιος θα πρέπει να εκπροσωπήσει τη συμπαθέστατη τάξη των καρδιοπαθών (που δυστυχώς αυξάνεται)....
Θα έρθω ........
Με το Yamaha και τα χάπια μου ...
ΥΓ 1 : Δεν είναι απειλή, απλά δήλωση ...
ΥΓ 2 : Για το φλουρί δεν ενδιαφέρομαι ....
Τα λέμε ...:wave2:
macedonas
21/02/2017, 19:30
Περαστικά ρε παλίκαρε !!!!
Σιδερένιος !!!!
Σε καταλαβαίνω γιατι και γω πήγα μια βολτα και ξαναγύρισα .....
Αναθεωρείς πολλά πράγματα .
Μήπως να το ξανασκευτόσουν να έρθεις μια βόλτα να ξεφύγεις λίγο ?
Θα έχουν περάσει και δυο βδομάδες, θα έχεις αναρώσει .
Αν δεν μπορείς - θελεις να οδηγήσεις , περνάμε με ένα αυτοκίνητο και σε παίρνουμε και κατεβαίνουμε μαζί ....
Με τις μοτο βρίσκουμε άλλη ευκαιρία να πάμε βόλτα...
Αν το ξανασκευτεις πμ με ....
Έχουμε μέρες....
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΠΑΛΙ ....ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Η ΥΓΕΙΑ .
Terens περαστικά γρήγορα και σιδερένιος!!
Να είσαι καλά κοντά μας να γκρινιάζουμε!!
:beer::beer::beer:
Στην επόμενη διαφωνία μας, θα χαρώ ακόμα περισσότερο!
Να 'σαι καλά ρε! :beer:
amyroukai
21/02/2017, 21:07
...
:bawl: OYTE EKEI ΣΕ ΑΝΤΕΞΑΝ...
Φαντάσου γκρίνια που έπεσε "Πετράν γύφτουλα τι πόρτες είναι αυτές, made in china τις βλέπω και λίγο WD40 στο μεντεσέ παλικαράκι μου δεν έχεις βάλει, άσε που η μουσικούλα με τις άρπες στο μαγαζί είναι χάλια και τα φτερά των αγγέλων δεν είναι HONDA που πουλάει εκατό τρισεκατομύρια μηχανάκια το δευτερόλεπτο και μαδάνε και έχω αλλεργία στα πούπουλα, λοιπόν πες αλήθεια, δανειστήκατε ρε λαμόγια για να το χτίσετε το μαγαζί και ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΑΛΑΣΑΤΕ ΤΟ ΕΒΕΡΑΦΤΕΡ ΜΑΣ ΑΛΗΤΕΣ"
Και στον άλλο: "Λουσιφεράκο γιαβρί μου, μπίχλα στο καζάνι, η θερμοκρασία της πίσας ότι να'ναι, η φλόγες ασταθείς λες και είναι τροφοδοσία ΚΤΜ τρίτη πρωί πριν το μάστορα, οι αλυσίδες βαριές σαν GS Adventure ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΤΑ ΘΕΛΩ ΤΑ GS ΣΑΝ ΚΟΛΑΣΜΕΝΟΣ, τα μαστίγια με τις εννιά ουρές τα μέτρησα να έχουν μόνο οκτώ, αλητάκο τα τρως στο Λος Άντζελες με την ξανθιά μπατσίνα ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟ, ΕΓΩ ΤΕΤΟΙΟ ΣΕΡΒΙΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΩ"...
Ε άιντε πίσω γιατί δεν παλεύεσαι λοιπόν. :bawl:
Το αν θα αντέξουμε και το "κανονικό σου" σε γκρίνια αν αυτό που ζήσαμε μιά δεκαετία και βάλε είναι το "λίγο" σου... Τα θερμά μου συγχαρητήρια στην σύζυγο, άλλαξα γνώμη, ΑΥΤΗΝ θέλω να γνωρίσω, να την συγχαρώ για την υπομονή της, της δύναμη και το κουράγιο της και να μου δώσει συμβουλές. Δεν κάνω πλάκα, δεν ειρωνεύομαι, αλήθεια.
Από Αγγελος, Λάζαρος; :lol: Βιβλικός παρέμεινες πάντως :D
Άντε μην εκνευρίζεσαι άλλο (εννοείται ότι θα συνεχίσω να σβήνω τα άσχετά σου όπου τα πετύχω, τώρα είσαι υγιής και θα τ'αντέξεις)
:lol:
Ε ρε Γαλατικό χωριό που είμαστε! :beer:
Περαστικά ρε παππού. Ευτυχώς ρε...όλα καλα!!
Φαντάσου γκρίνια που έπεσε "Πετράν γύφτουλα τι πόρτες είναι αυτές, made in china τις βλέπω και λίγο WD40 στο μεντεσέ παλικαράκι μου δεν έχεις βάλει, άσε που η μουσικούλα με τις άρπες στο μαγαζί είναι χάλια και τα φτερά των αγγέλων δεν είναι HONDA που πουλάει εκατό τρισεκατομύρια μηχανάκια το δευτερόλεπτο και μαδάνε και έχω αλλεργία στα πούπουλα, λοιπόν πες αλήθεια, δανειστήκατε ρε λαμόγια για να το χτίσετε το μαγαζί και ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΑΛΑΣΑΤΕ ΤΟ ΕΒΕΡΑΦΤΕΡ ΜΑΣ ΑΛΗΤΕΣ"
Και στον άλλο: "Λουσιφεράκο γιαβρί μου, μπίχλα στο καζάνι, η θερμοκρασία της πίσας ότι να'ναι, η φλόγες ασταθείς λες και είναι τροφοδοσία ΚΤΜ τρίτη πρωί πριν το μάστορα, οι αλυσίδες βαριές σαν GS Adventure ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΤΑ ΘΕΛΩ ΤΑ GS ΣΑΝ ΚΟΛΑΣΜΕΝΟΣ, τα μαστίγια με τις εννιά ουρές τα μέτρησα να έχουν μόνο οκτώ, αλητάκο τα τρως στο Λος Άντζελες με την ξανθιά μπατσίνα ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟ, ΕΓΩ ΤΕΤΟΙΟ ΣΕΡΒΙΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΩ"...
Το αν θα αντέξουμε και το "κανονικό σου" σε γκρίνια αν αυτό που ζήσαμε μιά δεκαετία και βάλε είναι το "λίγο" σου... Τα θερμά μου συγχαρητήρια στην σύζυγο, άλλαξα γνώμη, ΑΥΤΗΝ θέλω να γνωρίσω, να την συγχαρώ για την υπομονή της, της δύναμη και το κουράγιο της και να μου δώσει συμβουλές. Δεν κάνω πλάκα, δεν ειρωνεύομαι, αλήθεια.
Άντε μην εκνευρίζεσαι άλλο (εννοείται ότι θα συνεχίσω να σβήνω τα άσχετά σου όπου τα πετύχω, τώρα είσαι υγιής και θα τ'αντέξεις)
Θα ειδε την γυαλιστερη λεπιδα απο το δρεπανι που εγραφε "Rostfrei" και θα τον περιλαβε τον Χαρο για το ποσο μ@λακας ειναι που αγορασε Γερμανικο δρεπανι αντι Ισπανικου ...............
:tooth:
amyroukai
21/02/2017, 21:39
τον έχω ικανό να διαπραγματεύτηκε με τον βαρκάρη "ΠΟΣΑ ΘΕΣ ΝΑ ΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙΣ;;;; ΠΑΣ ΚΑΛΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΕΜΒΕΔΑΚΗΔΕΣ ΜΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΤΟ ΕΦΑΠΑΞ, ΠΕΣΕ ΤΙΜΗ ΛΕΜΕ, Π.Ν.Ο. ΚΑΙ ΑΗΔΙΕΣ, ΠΑΛΙΟΣΥΝΔΙΚΑΛΑ".
bros 650
21/02/2017, 21:39
Περαστικα σου και μακαρι ολοι μας σε αναλογη περιπτωση να εχουμε την τυχη την δικη σου.πες μας ομως τι ειπες στην πορτα και σε γυρισαν πισω η πληροφορια αυτη αξιζει το βαρος του τενερε σου σε χρυσαφι:)
amyroukai
21/02/2017, 21:41
Αυτό πάλι που το πας; Και μόνο η σκέψη ότι θα πουλούσαν το ολοκαίνουριο νΤενεκέ του κοψοχρονιά "λόγω θανάτου" γύρισε πίσω μην χάσει κανένα ευρώ... Είναι και περιζήτητα, έξι έφυγαν φέτος; :lol:
**όπου φέτος εννοώ πέρσι και τελικά ήταν 9... Ρεκόρ!
Terens περαστικα ευχομαι και γρηγορη αναρρωση.:beer:
Με τους υπολοιπους θα τα πουμε απο κοντα καλως εχοντων.
Billymuse
21/02/2017, 21:59
Περαστικά ρε ΑΕΚάρα!:beer:
amyroukai
21/02/2017, 22:09
ε τώρα εξηγείται. είδε την ΑΕΚ να κερδίζει τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος και πόσα να αντέξει ο γέρονδας... κλαταρε.
H AEK HTΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΛΚΟΤΕΣΤ
Μετά το ταξίδι με επιστροφή,μόλις βγήκα από την εντατική λέμε.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ για την ψυχολογική υποστήριξη.
Είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να ξεπεράσει κάποιος που πήγε και ήρθε.
Μετά από ένα τέτοιο περιστατικό κινδυνεύεις να αντιμετωπίζεις τη ζωή με άλλη θεώρηση,
η οποία έχει σαν βάση την ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ..!
Ευχαριστώ ρε παίδες που προσφερθήκατε να με πάρετε στη Λεπτοκαρυά,θέλω να αφιερώσω όμως
αυτές τις πρώτες μέρες της δεύτερης ζωής που μου χάρισε η φύση,ο Θεός ,ότι θέλει πιστεύει
ο καθένας,στους δικούς μου.
Το πρώτο πράγμα που ζήτησα από το γιατρό ήταν ΑΝ ΘΑ ΑΝΕΒΩ ΞΑΝΑ ΣΕ ΜΗΧΑΝΗ.
Κι αυτός ο μπαγλαμάς μου λέει.......ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ πάρε ένα Ντουκάτι που είναι πιο ελαφρύ,
να μην κουράζεται η καρδούλα σου,δεν κάνει να σηκώνεις βάρη.
Να πάω λέτε σε αυτό το καινούργιο το 950..??
ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΚΟΨΕΤΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
τον έχω ικανό να διαπραγματεύτηκε με τον βαρκάρη "ΠΟΣΑ ΘΕΣ ΝΑ ΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙΣ;;;; ΠΑΣ ΚΑΛΑ, αν δεν έχεις βεστρόμ εγώ σε βάρκα δεν ανεβαίνω.....".
:bawl::bawl:
wthanasis
22/02/2017, 06:39
... πάρε ένα Ντουκάτι που είναι πιο ελαφρύ,
...Να πάω λέτε σε αυτό το καινούργιο το 950..??
:lol: :lol: :lol:
Πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι...
Βρε αθεόφοβε συντοπίτη, και σε thead κοπής πίτας, θα ανοίξεις αντιπαράθεση για μηχανάκια ? :lol:
Γερός να΄σαι και όποιο και να πάρεις σου εύχομαι να το χαρείς για πολλά πολλά χρόνια.
Τερενς περαστικα και αγυριστα:beer:...σιδερενιος και με το καλο ξανα καβαλα και ας ειναι και ΚΤΜ:D
zannisvel
22/02/2017, 09:03
Περαστικά Terens!!!!
Σου εύχομαι σύντομα να είσαι καβάλα στο μηχανάκι (και ας είναι και το 950) και να το έχεις αφήσει πίσω σου όλο αυτό!!!
Άντε μην εκνευρίζεσαι άλλο (εννοείται ότι θα συνεχίσω να σβήνω τα άσχετά σου όπου τα πετύχω, τώρα είσαι υγιής και θα τ'αντέξεις)Αυτό ακριβώς που λέει ο Γιάννης έκανα εικόνα και με πιάσαν τα γέλια.
Περαστικά σου ρε αντιφρονούντα εύχομαι να πάνε όλα καλά και να σε έχουμε για πολλά χρόνια ακόμα μαζί μας να γκρινιάζεις.
sapila racing
22/02/2017, 09:11
Περαστικά Terens! Δεν είχα παρει χαμπάρι.
Φαντάζομαι οτι θα έχεις μια άλλη θεώρηση των πραγμάτων πλέον.
περαστικα ρε φιλε και γραψτα και λιγο...το αγχος δεν βοηθαει...δεν θα πεθανουμε κιολλας!
Περαστικά, Τέρενς.
Πώς καταφέρνεις να κάνεις κακή διατροφή αλλά να μην έχεις κιλά, χοληστερίνη ή οποιοδήποτε άλλο θέμα, ρε θηρίο; Να μας πεις το κόλπο.
thunder ace
22/02/2017, 09:16
Καλη σου μερα..............
Και δεν τρεχει τιποτα.Η ιατρικη σημερα κανει θαυματα(παθων Χ 3)
Και μηχανη θα ξανακαβαλησεις και ολα θα τα ξανακανεις,πιστεψε με.
Περαστικα.
Ducati ξηροκαμπανο να πάρεις. Η κλαπαταγή που κάνει η @@δοζαλιστρα, λειτουργεί ως καθαριστικό υπερηχων για τις αρτηρίες.
:tooth: :tooth:
Black Mamba
22/02/2017, 09:25
Περαστικα σου και παιξε και κανα Joker...;)
SHOOTER045
22/02/2017, 09:26
Ducati ξηροκαμπανο να πάρεις. Η κλαπαταγή που κάνει η @@δοζαλιστρα, λειτουργεί ως καθαριστικό υπερηχων για τις αρτηρίες.
:tooth: :tooth:
Η ζωή θέλει YAMAHA.
Έτσι έλεγε καποτε μια διαφήμιση.
TZR 3xv
ΚΑΙ YAMAHA
ΚΑΙ ξηροκαμπανο
ΚΑΙ δίχρονο
Θα ξανανιωσει... :D
Περαστικά σιδερενιος και ολα τα σερβις στο Νακα ρε Τερενς!!!
amyroukai
22/02/2017, 09:30
το μόνο ελαφρύ στην κατηγορία "ψηλό στριτ" είναι το tracer900. 208 γεμάτο read'em and weep οι υπόλοιποι.
Να μας διαχωρίσω σε άλλο νήμα "στοιχήματα για το τι μηχανάκι θα πάρει τώρα ο Τέρενς" ; :bawl:
Περαστικα ρε Τερενς και σιδερενιος. Ειδες φως στο τουνελ και τετοια;
Και δε μιλαω για το 1200Z :D
AristidisZ
22/02/2017, 09:44
Δηλαδή αν σας πετάγαμε τρία μπαλλάκια θα είχαμε άλλα τώρα ; :bawl:
Σιδερένιος !!!
Πόσο μα πόσο ασήμαντα φαίνονται όλα τα άλλα όταν αντιμετωπίζεις ένα πρόβλημα υγείας ε;
Περαστικά και σιδερένιος!:beer:
Grafton 505
22/02/2017, 09:54
Χρόνια πολλά ρε γκρίνια.
Με ανακατασκευή στο καρμπυρατέρ είσαι μια χαρά τώρα !!!
Ρε τι μλκς ειναι αυτος!
Μη του πατησει κανεις λιγο γκαζι παραπανω να πα να πεθανει ο κοπανος!
Περαστικα ρε βλαμμενε!
PaNick67
22/02/2017, 10:02
Irina, σιδερενιος! Τωρα που κερδισες κανονακι ζωης δες την αλλιως με το αγχος και την κακη διατροφη. Δεν εχουν ολοι δευτερη ευκαιρια να διορθωσουν πραγματα!:beer:
Manalishi
22/02/2017, 10:13
Περαστικά κι αγύριστα!
Desperado
22/02/2017, 10:16
Περαστικά και αγύριστα, πάντα να είσαι γερός και δυνατός!!
el_hymador
22/02/2017, 10:18
Περαστικά, σιδερένιος!
anavatis19
22/02/2017, 10:20
περαστικα αδερφε
Φίλοι μια και τα λέμε εδώ μέσα χρόνια και επειδή δήλωσα και συμμετοχή για την κοπή της πίτας,
θέλω να σας πω ότι δεν θα μπορέσω να έρθω ΔΙΟΤΙ...
είχα σοβαρότατο θέμα υγείας.
Την Τρίτη το μεσημέρι μεταφέρθηκα επειγόντως στο νοσοκομείο,κάποιο μαγικό χέρι μάλλον με πήγε
παρά τις αντιξοότητες της ημέρας με την επίσχεση εργασίας του ΕΚΑΒ.
Μπαίνοντας στην εντατική ΕΜΦΡΑΓΜΑ και ΑΝΑΚΟΠΗ,θα ήμουν κι εγώ σαν κάποιους φίλους που διαβάζαμε
εδώ μέσα.ΑΛΛΑ ΗΜΟΥΝ ΤΥΧΕΡΟΣ,η ανακοπή συνέβη ακριβώς τη στιγμή που με έβαζαν στην εντατική.
Ακολούθησε μια επικίνδυνη διαδικασία,ΘΡΟΜΒΟΛΥΣΗ λέγεται και την επόμενη αφού με επανέφεραν
με μαλάξεις απινιδωτές κ.λ.π.,ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΞΕΥΤΙΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΧΡΗΜΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ,μεταφορά από το
Παπανικολάου που εφημέρευε στην καρδιολογική κλινική ,ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΣΤΕΦΑΝΙΟΓΡΑΦΟ,
στον Άγιο Λουκά όπου και υποβλήθηκα σε στεφανιογραφία και τοποθετήθηκε stent στην αρτηρία τη μία και μοναδική
που θα με έστελνε.
Δεν είχα τίποτε,δεν είχα κιλά,δεν είχα ζάχαρο,δεν είχα χοληστερίνη,γυμναζόμουν, ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟΣ,που είχε πει
κάποτε και ο Σακελλάριος..!!Κακή διατροφή και ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ,είπαν όλοι οι γιατροί...!!
Βλέπετε το χαβαλέ στο μοτό μέσα καλό ΑΛΛΑ ΛΙΓΟ,δεν έφτανε .
Ένα και καλό, ΟΞΥ ΠΡΟΣΘΙΟ ΣΤΕΦΑΝΙΑΙΟ......αλληλούια δηλαδή.
Πήγα βόλτα στον Άδη για κάποια λεπτά και δεν με δέχτηκαν,με έστειλαν πίσω.
Δεν ήταν η ώρα μου μάλλον,όταν σου λέει ο γιατρός ότι δεν τελείωσε στο λαδάκι σου..!!
Όπουδήποτε αλλού εκτός της εντατικής αυτή η ανακοπή σήμαινε ΘΑΝΑΤΟ.
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΡΕΜΑΛΙΑ και πιείτε ένα ποτηράκι θα είμαι νοερά μαζί σας,δεν θα γλυτώσετε τόσο εύκολα από μένα..!!
Το πρώτο τεστ το έκανα μόλις μου έβγαλαν τα καλώδια.......ΑΕΚ -γαύρος,ανέβασα σφυγμούς αλλά το ξεπέρασα.
Ελπίζω αυτή τη φορά τουλάχιστον να μην με μαλώσουν οι μοντς που γράφω εδώ μέσα,αλλά ένοιωσα την ανάγκη
να σας τα πω,ίσως για να επανεκτιμήσουμε για άλλη μια φορά όλοι μαζί το αγαθό της ΖΩΗΣ.
ΚΑΛΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ σε όλους.
Nα γιατί ΚΤΜ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:roflmao::roflmao::roflmao:
pipe_smoker
22/02/2017, 10:38
Και σας είπα ρε μαλάκες!
Το σωληνάκι του πίσω φρένου να είχαμε κόψει, θα είχαμε ξεμπερδέψει τώρα.
Εσείς εκεί, το βιολί σας...... Λουστείτε τα τώρα.
:lol::lol::lol::lol::lol:
Περαστικά κι αγύριστα :beer::beer::beer::beer:
Περαστικα και σιδερενιος...:wave2:
Και σας είπα ρε μαλάκες!
Το σωληνάκι του οξυγόνου να είχαμε κόψει, θα είχαμε ξεμπερδέψει τώρα.....:
:bawl::bawl:
LogOutGoRide
22/02/2017, 10:57
Περαστικά!
Stefanos73
22/02/2017, 10:59
Περαστικά. Ας δούμε τώρα ποιος τολμάει να σου ξαναπάει κόντρα από 'δω και πέρα... Πετάει ο γάιδαρος; Πετάει και παίρνει κι επιβάτες!
amyroukai
22/02/2017, 11:14
Nα γιατί ΚΤΜ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:roflmao::roflmao::roflmao:
τι, Κάθε Τρίτη Μπαιπάς;
περαστικα!!! :beer::beer::beer:
να πανε να γ@@@@νε ολα ρε. ειτε αγχωνεσαι και στεναχωριεσαι ειτε οχι, οτι ειναι να γινει θα γινει...
He has been to hell and back.
ΘΑ ΣΕΒΕΣΤΕ.
Λευκάδιος
22/02/2017, 11:33
Περαστικά και αγύριστα :beer:
amyroukai
22/02/2017, 11:42
Και σας είπα ρε μαλάκες!
Το σωληνάκι του πίσω φρένου να είχαμε κόψει, θα είχαμε ξεμπερδέψει τώρα.
αυτό το δοκίμασαν από τον Σφακιανάκη για να γλιτώσουν από την γκρίνια, πήγε Πήλιο με το Vstrom, φρένα δεν είχε, ούτε έτσι έπαθε κάτι... Χαϊλάντερ θα μας προκύψει. Τερενς ΜακΛάουντ (και το σκωτσέζικο του πάει κιόλας για γνωστούς λόγους)
RaGe_Raptor
22/02/2017, 11:53
Σιδερένιος! Yolo. :beer:
Περαστικα ρε Τερενς και σιδερενιος. Ειδες φως στο τουνελ και τετοια;
Και δε μιλαω για το 1200Z :D
ANTE ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ ΚΙ ΑΥΤΟ.............
Αν και είναι πολύ προσωπικό θέμα.
ΝΑΙ είδα τα δυό μου αγαπημένα πρόσωπα που με ανέχονται και με συντροφεύουν εδώ
και πολλά χρόνια, ΟΡΘΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ προς τα πίσω
και να χάνονται μέσα σε φως..!!
Κάτι σαν να γίνεται ένα ζουμ, μακρυά τρομερή ταχύτητα,να ξανάρχονται,να με κοιτάνε με παράπονο,
να ξαναφεύγουν στο βάθος,και στο τέλος να έρχονται πάλι με μεγάλη ταχύτητα και την ώρα που έφταναν
μπροστά μου,ένοιωσα να μου βγάζουν τα ρούχα από κάτω και αντιστάθηκα αισθανόμενος ότι είχα κατουρηθεί..!!
ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙ όπως μου εξήγησαν μετά από 2-3 λεπτά στον άλλο κόσμο..!!Με μαλάξεις,ρεύματα,φάρμακα κ.λ.π.
Όποιος θέλει το πιστεύει.......εγώ το έζησα παίδες..!!
Σας ευχαριστώ όλους για την προσπάθεια ανύψωσης ηθικού που κάνετε,δεν περίμενα τέτοια ανταπόκριση.
Θεωρούσα επειδή έχω άσχημο στόμα ότι πολλοί εδώ μέσα δεν με γουστάρετε με τίποτε.
ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΜΟΤΟ-ΦΟΡΟΥΜ και αποδείξατε για μία ακόμα φορά ότι όσοι καβαλάμε μοτό έχουμε
ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ..!
Οι ευχές όλων σας θα με συντροφεύουν μέχρι να αφήσω αυτόν τον μάταιο κόσμο ΟΡΙΣΤΙΚΑ ..!!
Θα ήθελα να σας γνωρίσω όλους από κοντά κάποια στιγμή πριν μου ξαναχτυπήσει ο χάρος την πόρτα.
Αν και όταν συνέλθω,καβαλάω το μοτόρι και βόλτες ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ..!!
Με την ευκαιρία,βλέπω το τενερέ........να φεύγει για κάτι πιο ελαφρύ,πιο ξεκούραστο.
Τώρα που τη γλύτωσα με βλέπω να βγάζω το άχτι μου...........ΝΤΟΥΚΑΤΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ,ο βρεγμένος
φοβάται τη βροχή..???
RaGe_Raptor
22/02/2017, 12:04
Κάτι σαν να γίνεται ένα ζουμ, μακρυά τρομερή ταχύτητα,να ξανάρχονται,να με κοιτάνε με παράπονο,
να ξαναφεύγουν στο βάθος,και στο τέλος να έρχονται πάλι με μεγάλη ταχύτητα και την ώρα που έφταναν
μπροστά μου,ένοιωσα να μου βγάζουν τα ρούχα από κάτω και αντιστάθηκα αισθανόμενος ότι είχα κατουρηθεί..!!
ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙ όπως μου εξήγησαν μετά από 2-3 λεπτά στον άλλο κόσμο..!!Με μαλάξεις,ρεύματα,φάρμακα κ.λ.π.
Σας ευχαριστώ όλους για την προσπάθεια ανύψωσης ηθικού που κάνετε,δεν περίμενα τέτοια ανταπόκριση.
Θεωρούσα επειδή έχω άσχημο στόμα ότι πολλοί εδώ μέσα δεν με γουστάρετε με τίποτε.
ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΜΟΤΟ-ΦΟΡΟΥΜ και αποδείξατε για μία ακόμα φορά ότι όσοι καβαλάμε μοτό έχουμε
ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ..!
Οι ευχές όλων σας θα με συντροφεύουν μέχρι να αφήσω αυτόν τον μάταιο κόσμο ΟΡΙΣΤΙΚΑ ..!!
Θα ήθελα να σας γνωρίσω όλους από κοντά κάποια στιγμή πριν μου ξαναχτυπήσει ο χάρος την πόρτα.
Με την ευκαιρία,βλέπω το τενερέ........να φεύγει για κάτι πιο ελαφρύ,πιο ξεκούραστο.
Τώρα που τη γλύτωσα με βλέπω να βγάζω το άχτι μου...........ΝΤΟΥΚΑΤΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ,ο βρεγμένος
φοβάται τη βροχή..???
Και είπα να σου γράψω "multistrada" & "1200GS" μετά το yolo... αλλά φοβήθηκα ,στην κατάσταση που βρίσκεσαι ... :lol:
LOUKILOUK
22/02/2017, 12:10
Περαστικά και αγύριστα φίλε.
Ώρα για ανχωλυτικά... ΚΤΜ...
Τα έχουμε ξαναπεί άλλωστε...
Σιδερένιος και αισιόδοξος...
Υ.Γ. Μη μασάς, ο παππούς μου τρεις φορές τους "ξεγέλασε" και "γύρισε"...
anavatis19
22/02/2017, 12:10
ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ..!
φοβάται τη βροχή..???
οτι και να λενε μερικοι κακοβουλοι, που τους βολευει πιθανως, κατι υπαρχει σιγουρα μετα. περαστικα και παλι
RaGe_Raptor
22/02/2017, 12:13
οτι και να λενε μερικοι κακοβουλοι, που τους βολευει πιθανως, κατι υπαρχει σιγουρα μετα. περαστικα και παλι
Τι να σου πω,εγώ δεν πιστεύω πως υπάρχει τίποτα μετά,ούτε κακόβουλος είμαι,ούτε με βολεύει,ούτε έχω το yolo ευαγγέλιο. :beer:
Ε ναι, είναι βολικό το να μην υπάρχει τίποτα μετά, ενώ το να υπάρχει δεν είναι. :lol:
"Σίγουρα". :touched:
Ε ναι, με βολεύει, έχω ποσοστά.
George_Sp
22/02/2017, 12:17
Γερός και δυνατός από δω και πέρα ρε συνάνθρωπε σύντροχε. :)
kostas777
22/02/2017, 12:20
Περαστικά ρε μαν.. και ποτέ ξανά :beer:
Απο καρδιας ..... Περαστικα και αγυριστα ....!!! :beer::beer::beer:
Περαστικά.
Τελικά όλοι την ίδια απορία είχαμε (για την άλλη πλευρά του λόφου ) :lol:.
Αρχηγε...νασαι παντα καλα να σε χαιρομαστε...
Nostradamus
22/02/2017, 13:06
Περαστικα και σιδερενιος!
amyroukai
22/02/2017, 13:22
Ωχ μπαναΐαμ, φαντάζομαι μόνο σύμπραξη Ιρίνιας-Τζόνιδεφοξ "Ντουκάτι εναντίον ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ" και με πιάνει νευρικό γέλιο
Ωχ μπαναΐαμ, φαντάζομαι μόνο σύμπραξη Ιρίνιας-Τζόνιδεφοξ "Ντουκάτι εναντίον ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ" και με πιάνει νευρικό γέλιο
Αεκτζής με Ντουκάτι ? δεν θα πάρω.
Με την ευκαιρία,βλέπω το τενερέ........να φεύγει για κάτι πιο ελαφρύ,πιο ξεκούραστο...???
Καλά έπρεπε να πάς στον άλλο κόσμο ρε, γιά να δείς το φώς το αληθινό;;;;;;;;.....για να
δεις την αλήθεια κατάμουτρα;;;;;;;;;;;;
Δώστο πρίν σε ξεκάνει οριστικά το τέρας.............
Ειναι γιά νιάτα αυτά ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Βέσπα να πάρεις!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eversman
22/02/2017, 13:55
Περαστικά Τέρενς. Όλα καλά και Νιρβάνα από 'δώ και πέρα :beer:
Άναψε μια λαμπάδα στον Άη Zoll τον απινιδιστή (http://www.zoll.com/?langtype=2057) καλού κακού!
Καλά έπρεπε να πάς στον άλλο κόσμο ρε, γιά να δείς το φώς το αληθινό;;;;;;;;.....για να
δεις την αλήθεια κατάμουτρα;;;;;;;;;;;;
Δώστο πρίν σε ξεκάνει οριστικά το τέρας.............
Ειναι γιά νιάτα αυτά ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Βέσπα να πάρεις!!!!!!!!!!!!!!!!!
Xαζός είσαι; Ξέρεις πόσο τις πουλάνε οι εξυπνάκηδες οι χιπστερς; Kleber θα παρει. Τα κάνει όλα.
amyroukai
22/02/2017, 14:07
Νιρβάνα από 'δώ και πέρα :beer:
ε ναι γιατί με Καρρά και κλαρίνο δεν πρόκοψε κανείς.
Johny the Fox
22/02/2017, 14:50
μπαα..! !
τις μεταθανατιες εμπειριες ολοι σας καταπινετε ,το desmosedici κανεις...:wave2:
akis_trevor
22/02/2017, 15:29
Εύχομαι γρήγορη ανάρρωση και πάλι να μας ζαλίζεις εδώ μέσα...:D
Σιδερένιος!!:beer:
περαστικά Τέρενς!
πάρε τώρα ένα ευρωπαϊκό V2 να ξαναβρείς τα νιάτα σου
''παιζει'' να μην εχει παθει τιποτα....
ντρεπεται να πει οτι θα παρει ducati κ το χρησιμοποιει σαν δικαιολογια
περαστικα κ αγυριστα..!
amyroukai
22/02/2017, 16:46
μπαα..! !
τις μεταθανατιες εμπειριες ολοι σας καταπινετε ,το desmosedici κανεις...:wave2:
εδώ που τα λέμε, δεν ήταν και κακό...
378986
Περαστικά, καλή ανάρρωση:beer:
Johny the Fox
22/02/2017, 17:32
εδώ που τα λέμε, δεν ήταν και κακό...
Τι γενεται εδω μεσα ρε ; τιγκα στο θαυμα ειναι αυτο το θρεντ !!
378986 ..:ufo:
H.A.Balafoutre
22/02/2017, 17:38
Περαστικά και γρήγορη ανάρρωση και πάλι σιδερένιος.
tzimidis
22/02/2017, 21:10
Η απόδειξη ότι αι ιδέαι και ο Τερέντιος ............
..........δεν αποθνήσκουν.
Περαστικά κι αγύριστα.