PDA

View Full Version : SS και φασολάδα ή Scooter και γκουρμέ; Ιδού η απορία.

Σελίδες : 1 [2]

stefanos
24/02/2017, 18:09
Η μοτοσυκλέτα είναι καταναλωτικό προϊόν.
Εξυπηρετεί κάποιες ανάγκες.
Άλλος θέλει να βγάλει γκόμενα, βρίσκει μία πουλάει το μηχανάκι.
Άλλος θέλει να βγάλει ένα μεροκάματο χάνει την δουλειά πουλάει το μηχανάκι.
Άλλος παρατάει τα μηχανάκια για να ασχοληθεί με το καγιάκ.
Άλλος θέλει να κυκλοφοράει με 2 ρόδες δεν έχει χρήμα για ss το πουλάει
και παίρνει το vip3 του παππού του.
Ότι κάνει ο καθένας μια σκοπιμότητα εξυπηρετεί.
Περάσαμε μια εικοσαετία οικονομικής ευμάρειας που τελείωσε.
Για κάποιους πλέον το οικονομικό αποτελεί κριτήριο σε κάποιες επιλογές τους.

Το " SS και φασολάδα ή Scooter και γκουρμέ" δεν νομίζω να είναι το πραγματικό ερώτημα.
Πιό κοντά στην πραγματικότητα είναι το "σκούτερ ή, τσίμπα ένα @ρχ!:lipssealed:"

GiorgosLa
24/02/2017, 19:07
Δεν είχα ποτέ βέσπα. Ούτε πατάω ποτέ πίσω φρένο, θα το βγάλω τελείως.

Αυτό, τα παλιά τα χρόνια, ήταν σαν δεδομένο για τους "μπαρμπάδες" της εποχής, αλλά για το μπροστινό φρένο. Λίγες φλορέτες, ζούνταπ κλπ είχαν μπροστινό. Οι περισσότεροι το βγάζαν για να μην πέφτουν. Κάποιοι από την ντίζα και κάποιοι που δεν... :wave2: στράβωναν την μανέτα προς τα έξω να μην την φτάνουν. :)

daz
24/02/2017, 21:35
Αυτό είναι αλήθεια.
Φυσικά, υπάρχουν πλέον πολλοί σοβαροί οικονομικοί λόγοι που κάποιος θα πουλήσει ή θα καταθέσει πινακίδες σε ένα μεγάλο μηχανάκι γιατί δεν βγαίνει.
Συνήθως, οι άνθρωποι αυτοί, αν πάρουν άλλο, θα πάρουν κάτι οικονομικό και μτχ.

Αυτοί οι άνθρωποι έχουν παραιτηθεί γιατί δεν μπορούσαν να αντεπεξέλθουν και το πολύ πολύ να καταλήξουν με ένα ρημάδι για τις δουλειές στο κέντρο και το στιφάδο της Σούλας! Άλλο το ένα και άλλο το άλλο!
Αργότερα και το ρημάδι μπορεί να τους φανεί ακριβό και να πάρουν παπί.

Τα μηχανάκια επιδόσεων δεν είναι για σούπερ μάρκετ ούτε με τις τσέπες γεμάτες.
Την ράθυμη βολτούλα που θα κάνει με το vstrom θα την κάνει και με το 1000 με το ίδιο κόστος.
Αν όμως πάρει vstrom γιατί όλες οι βόλτες με το 1000 είχαν καταλήξει να είναι ράθυμες ενώ τώρα έχει και τη δυνατότητα να βάλει και μια 52αρα givi για το σουπερ μαρκετ, τότε δεν πούλησε το 1000αρι του για να πηγαίνει περισσότερες βόλτες. Το πούλησε για να καλύψει περισσότερες ανάγκες! Νετα σκέτα και λάθος δεν έκανε!

Αυτό λέμε όμως?

Σε αυτή την περίπτωση δε λέμε πούλα το 1000 για να ξεκολλήσεις απ' την καφετέρια. Λέμε πούλα το 1000 για να μπορείς να πηγαίνεις και σούπερ μάρκετ. Με λίγα λόγια... "Τι το θέλεις παιδάκι μου αυτό το μηχανάκι? Ούτε σχάρα έχει, είναι και άβολο"!
Σου θυμίζει κάτι?

Όσοι πούλησαν το πιστόλι τους για να μη χάνει αξία τακαρισμένο, δεν το έκαναν για να πηγαίνουν περισσότερες βόλτες με ένα ρημάδι. Και αν πήραν ρημάδι ήταν για να καλύψουν άλλες ανάγκες (αν δεν είχαν ήδη ένα παράλληλα με το 1000).

7Tolis
24/02/2017, 23:07
οι σακούλες του σουπερ μάρκετ πιάνονται και στα μανιτάρια αν χρειαστεί πάντως.

daz
24/02/2017, 23:14

Καμιά ιδέα για την μεγάλη συσκευασία απορρυπαντικού πλυντηρίου? :lol:

7Tolis
24/02/2017, 23:27
Την κρατάει η/ο πίσω στα χέρια και στα φρένα δουλευει προσαγωγούς.Ευκολο είναι.

Bowleno
25/02/2017, 00:25
Ε μωρέ, υπερβολές!!!
Με ξέρεις τώρα!

Τρόπος του λέγειν, μια χαρά μηχανές είναι και αυτές!

Απλά στο βωμό της ευκολίας και της οικονομίας έχουν θυσιάσει πολλά! Δε βαριέσαι, όπως τη βρίσκει ο καθένας! Εξ' αλλου και 'γω τενερε έχω! :lol:

Δηλαδή τώρα, το Tenere είιναι μηχανή; :D

:p

(είπε αυτός που έχει Πήγασο)

daz
25/02/2017, 00:41
Δηλαδή τώρα, το Tenere είιναι μηχανή; :D

[/SIZE]

Ναι! :D

Ακατάλληλη για όσους δε του φοράνε λάστιχα με τακούνι. :lol:
Αυτό το μηχανάκι θα το έχεις απολαύσει όταν βλέπεις τους άλλους να κανονίζουν βόλτα και εσύ να θυμάσαι τότε που χάθηκες στα ομορφότερα μέρη των διαδρομών που συζητάνε. Όσο μακριά κι αν βρίσκονται απ' το σπίτι σου!

https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=152169&page=4&p=2854515&viewfull=1#post2854515

Άλλα μηχανάκια, άλλη χρήση! Και το τενερέ και ο πήγασος!

irinia
25/02/2017, 07:30
Δεν διαφωνώ κάπου σε όλα όσα έγραψες! (εκτός και αν δεν κατάλαβα κάτι καλά)!

Αυτό το τελευταίο είναι αυτό που λέω απ' την αρχή.

Φυσικα και εξαρτάται απ' τον οδηγό και τις διαθέσεις του! Αν κάτσεις όμως στο ήλιο να το κοιτάς θα είναι επιλογή και όχι από ανάγκη. Αν το κομπόδεμα είναι περιορισμένο, έχεις την επιλογή να πας κοντινή πολεμική ή μακρινή και ράθυμη. Και όταν σπάσεις τον κουμπαρά να πας και μια όπως παλιά!

Αν έχεις όμως το δικό μου μηχανάκι, όλες οι επιταχύνσεις μετά από στροφή θα είναι επιπέδου ΚΤΕΛ. Η μόνη σου επιλογή θα είναι αργά βαδίζω, ζωή κερδίζω! Το βρίσκεις λογικό να αλλάξεις μηχανάκι μη πάθουν τα νεύρα σου απ' τον καφέ?

Δλδ τι? Θα πάρεις cb500 και θα απολαμβάνεις τις βόλτες που δεν μπορούσες να πας με το 1000αρι λόγο κόστους? Με το 1000 θα βαριέσαι και με το 600αρι των 43ων μουλαριών θα το απολαμβάνεις? Και έπειτα η κατανάλωση εξαρτάται απ' τους ρυθμούς και τους ρυθμούς τους καθορίζει η διαδρομή. Υπάρχουν άπειρες διαδρομές που θα τις απολαύσεις με οποιοδήποτε πριόνι, χωρίς να κάψεις την βενζίνη του μήνα.

Αυτός που θα πάρει cb χρειάζεται ένα μεγάλο παπί.
Αυτός που θα πάρει vstrom γουστάρει δικάβαλα ταξιδάκια με προτεραιότητα την άνεση.
Αυτός που θα πάρει τενερέ γουστάρει φύση και να γυρίζει σπίτι του σκονισμένος.

Αυτός που έχει tuono δεν το πουλάει για να πάρει τενερέ ώστε να καίει λιγότερα και να πηγαίνει για ρομαντζάδες με τη φύση εκτός και αν του αρέσει ΚΑΙ αυτό.
Δεν το πουλάει για να πάρει vstrom, εκτός και αν η γυναίκα έχει βαρύ χέρι.
Δεν το πουλάει για να πάρει cb, εκτός και αν έχει τρελόχαρτο.

Αν δεν έχει κάποιος λεφτά για πολεμική βόλτα, εστιάζει αλλού και απολαμβάνει άλλου είδους βόλτα. Πολύ πιο απολαυστική απ' ότι με το cb και πολύ πιο κοντά στις προτιμήσεις του.

Μ'ΑΡΕΣΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ

Που τα γράφεις,έστω και αν σε κάποια έχω διαφωνίες.
Σε γενικές γραμμές όμως η φιλοσοφία τους αυτή είναι.
Με τα ΧΤ χάρηκα και χαίρομαι τη φύση μαζί με τη γυναίκα μου,
με τα βρωμόγκαζα σταυροκοπιόταν όλοι
στο σπίτι και μόλις έφθανα έπεφτε παντόφλα από το άγχος τους.
Αλλά ήταν και απαιτητική σε χρήμα η βόλτα τους.
Το καθένα έχει τη γλύκα του......

toyar
25/02/2017, 07:40
οτι χρηση και να κανεις..........
πρεπει να παρεις αυτο που μπορεις να αγορασεις, συντηρησεις ,φυλαξεις σωστα
ακομα κι αν εχω τα χερια να ξεφτιλιζω 1000αρι, χωρις λεφτα θα καταληξω να ξεφτιλιζω ενα ρημαδι........
χωρις λαστιχα και φρενα......και να το βγαζω μια φορα στο διμηνο γιατι δεν φτανει η βενζινη
τωρα αν εχω λεφτα και οχι χερια παιρνω οτι γουσταρω κι ας με κρινει η κοινωνια

amyroukai
25/02/2017, 08:32
ας με κρινει η κοινωνια

ΛΟΛ σαν κάτι σεμνέ κοπέλε στα ΜΚΔ που τουρλώνουν οπίσθια στην κάμερα και λεζάντα "μόνο ο θεός θα με κρίνει" :bawl:

bulmont
25/02/2017, 09:05
ΛΟΛ σαν κάτι σεμνέ κοπέλε στα ΜΚΔ που τουρλώνουν οπίσθια στην κάμερα και λεζάντα "μόνο ο θεός θα με κρίνει" :bawl:

Τι είναι τα ΜΚΔ;;;;;;;;;;;;;;;;

amyroukai
25/02/2017, 09:08
Τι είναι τα ΜΚΔ;;;;;;;;;;;;;;;;

Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

bulmont
25/02/2017, 09:40

Α, καλά, εγώ νόμιζα κάτι σε Μουν@κια Κοινης Διαθεσης.....

amyroukai
25/02/2017, 09:42
Α, καλά, εγώ νόμιζα κάτι σε Μουν@κια Κοινης Διαθεσης.....

ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΤΙΣ ΚΡΙΝΕΙ

bulmont
25/02/2017, 09:53
ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΤΙΣ ΚΡΙΝΕΙ

οκ

379094

AristidisZ
25/02/2017, 10:15

Εμένα ο νους μου πήγε στον Μέγιστο Κοινό Διαιρέτη, να το κοιτάξω γιατρέ μου ; :bawl:

bulmont
25/02/2017, 10:16
Εμένα ο νους μου πήγε στον Μέγιστο Κοινό Διαιρέτη, να το κοιτάξω γιατρέ μου ; :bawl:

Εννοείτε.....................και γρήγορα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

daz
25/02/2017, 11:08
οτι χρηση και να κανεις..........
πρεπει να παρεις αυτο που μπορεις να αγορασεις, συντηρησεις ,φυλαξεις σωστα
ακομα κι αν εχω τα χερια να ξεφτιλιζω 1000αρι, χωρις λεφτα θα καταληξω να ξεφτιλιζω ενα ρημαδι........
χωρις λαστιχα και φρενα......και να το βγαζω μια φορα στο διμηνο γιατι δεν φτανει η βενζινη
τωρα αν εχω λεφτα και οχι χερια παιρνω οτι γουσταρω κι ας με κρινει η κοινωνια

Ενώ αν είχες vstrom θα ήταν όλα καλά και ανθηρά. Και βόλτες θα είχες να πηγαίνεις και λάστιχα να αλλάζεις και τα τακάκια! Ακόμα και λάδια κάθε 3000χλμ μη σου πω!

Η συντήρηση μιας οποιασδήποτε μηχανής ειναι ακριβή υπόθεση! Είτε μπορείς να την κάνεις, είτε όχι!

toyar
25/02/2017, 13:59
προσωπικα συντηρω κανονικα cbf250
το vstrom θα με ζοριζε..... ενα 1000αρι απλα δεν.....
η μηχανη ειναι σχετικα ακριβο σπορ αλλα δεν ειναι ολες οι μηχανες ιδιες

Ζεύκας
25/02/2017, 16:28

ΣΕ ΕΙΔΑ (όχι εσένα Τόλη):
Σήμερα στις 2 το μεσημέρι να φεύγεις από τον Σκλαβενίτη με μαύρο βεστρώμ και στις σιδερένιες βάσεις των βαλιτσών
-στο κάτω μέρος που έχει προεξοχή για να γατζώνουν οι βαλίτσες- εσύ να έχεις κρεμάσει από 3 σακούλες σουπερμαρκετ
σε κάθε πλευρά.

bros 650
25/02/2017, 17:40
Νομιζω οτι οι μοτοσυκλετες ειναι παιχνιδια για μας τα μεγαλα παιδια ειναι για το γουστο μας και εξυπηρετουν να ικανοποιησουν τηνψυχολογικη μας αναγκη να παιξουμε ειται μονοι μας ειται με αλλα παιδακια.τα σκουτερ και τα παπια ειναι για να εξυπηρετησουν αναγκες φτηνης μεταφορας εχουν χαμηλο κοστος αποκτησης συντηρησης και καταναλωσης.οι μοτοσυκλετες ειναι αλλο θεμα ειναι πανακριβες και εχουν μεγαλο κοστος συντηρησης καταναλωσης κτλπ αν τα συγκρινεις με αμαξι πχ.Σαν παιδακια που ειμαστε λοιπον θεωρουμε οτι το δικο μας παιχνιδι ειναι το καλυτερο χωριζωμαστε σε διαφορες ομαδες και μαλωνουμε για διαφορα θεματα βρισκουμε παλια παιχνιδια και τα ξανφτιαχνουμε γιατι μας θυμιζουν την εποχη που ειμασταν πιο μικρα παιδακια κτλπ .Τωρα στην σημερινη εποχη που το χαρτζηλικι ειναι πολυ μικρο ειναι λογικο να μην μπορουμε να ευχαριστηθουμε και να παιξουμε με το παιχνιδι μας οπως θα θελαμε.Αν και πιστευω οτι για το θεμα βολτα η καφετερια μαλλον δεν φταιει τοσο το οικονομικο αλλα αλλα θεματα.Προσωπικα παλια δεν ειχα λεφτα για βολτα αλλα ειχα ΟΡΕΞΗ και ΧΡΟΝΟ και τελικα πηγαινα βολτα οποτε μπορουσα και μην νομιζετε και τοτε υπηρχαν καφετηριακηδες που προσπαθουσαμε να τους πεισουμε να ερθουν μαζι μας.

o teos
25/02/2017, 18:53
Δεν κατάλαβα πότε την ανάγκη να βάζουμε ταμπέλες στο τι θα κάνει ο καθένας τη μηχανή του....πραγματικά όμως...απ την ώρα που κάποιος δεν παραπονιέται τι ζόρι τραβάει ο καθένας να του τη λέει ααα πήρες bmw1200 και πας καφετέρια η ένα μπάνιο στην κινετα πουλά τη και πάρε κάτι άλλο....ρε ειναι μηχανή μου δούλεψα την πλήρωσα και θα την κάνω ότι θέλω αν μου τη δώσει θα την έχω στο μπαλκόνι για γλάστρα η στο σαλόνι να τη χαζεύω σε ντεκορ...και ναι έχω ss και αν γουστάρω θα πάω και για καφέ και για ψωνια και εκδρομή και στο nordcap αν μου τη δώσει...είπαμε αν κάποιος ζητήσει τη γνώμη μας να του την πούμε ξέρεις εκεί και εκεί δε βολεύει η δε θα σε εξυπηρετεί αλλά το κράξιμο έχει και ένα όριο....έσκασα πάω να φάω μια σοκολάτα να στανιαρω γάμο νευρα της διατροφής :bawl:

amyroukai
25/02/2017, 19:34
το κράξιμο έχει και ένα όριο...

μεταξύ φίλων, ποτέ. ενδοφορουμικά, ε, μάλλον γιατί δεν γνωριζόμαστε και όλοι και οι παρεξηγήσεις δίνουν και παίρνουν.

o teos
25/02/2017, 19:37
Δεν είναι θέμα παρεξήγησης ρε προεδρα από μεριάς μου πάντα..Είναι θέμα φιλικό κράξιμο τύπου χαβαλέ και το άλλο το είμαι ο κύριος ξερολιδης και θέλω να σου επιβάλω την άποψη μου....εκεί στοχεύει το από πάνω...

daz
25/02/2017, 20:11
Τον αμυρου μπορείτε να το κράζετε, δεν παρεξηγεί! :lol:

o teos
25/02/2017, 20:17
Δεν μπορείς να τον κράξεις ρε έχει και ιαπωνικό παρταλι και ιταλικό....είναι υπέρτατου ο προεδρος:bawl:

Μανολης67
25/02/2017, 20:55
Σε συζητήσεις με φίλους, οι πιο πολλοί πούλησαν τα μηχανάκι οχι, λόγω βενζίνης (στο κάτω κάτω αυτό ελέγχεται,) αλλά λόγω ασφαλειας και τέλη, που ειναι στάνταρ και δεν μπορείς να τα αποφύγεις, αρκετοί με μοτοσυκλέτες όμως πάνω απο 500 cc επικαλέστηκαν και κόστος όπως αλυσιδογραναζα ελαστικά κτλ......

Vice
28/02/2017, 10:36
Δεν ξερω τι λετε εσείς, εγω πηγα μια συντομη βολτίτσα με το σουσου χθες και ξεχασα ολα τα προβλήματά μου. Φασολάδα και ας πηγαίνω μια βολτα το μήνα.

noodles
28/02/2017, 21:49
+1 στον αποπανω, μονο που θα τρωω φακες γιατι η φασολαδα με πειραζει:lol:

379172

TsoliasGR
06/03/2017, 19:12
Δέν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά όταν είχα το 400ρι μπορούσα να κάψω άνετα 2/3 απο το ντεπόζιτο διαδρομή Πάντειος / Λιμάνι Πειραιά.
4 κύλινδρα / 4 καρμπ 38ρια / χαλασμένο γκάζι :uplate:(ρε να μην κλείνει :evil:).
Πλέον κοιτάει ο κόσμος την κατανάλωση σας αρέσει δεν σας αρέσει.Κάποτε που η βενζίνα είχε 0,70 οχι δεν κοιτάγαμε το τι καίει, πλέον με 1,5+ η βενζίνα και τους μισθούς στα 2/3 στην καλίτερη απο παλιά ΌΛΟΙ μας έχουμε καποια στιγμή προβληματισθει με το θέμα κατανάλωση.Εκτός αν κάποιοι απο μας έχουν κερδίσει το τζόκερ οπότε στα μεζεα τους.Ας βγούν να το πούν δεν ειναι κακό, να ξέρουμε και εμείς οι υπόλοιποι τώρα που πλησιάζει το Πάσχα ποιος θα βάλει τα κοψίδια.Ναι απο την άλλη αν δεν μπορείς να συντηρίσεις ένα μηχανάκι θα μπορούσες να το δώσεις και πάρεις άλλο πιο μικρό/άλλο στυλ κτλπ να σε βγάζει η τσέπη σου.Ας βγει εδώ ένας απο εμάς και να μου πεί οτι ΠΟΤΕ δεν ειχε ερωτευτεί κανένα απο τα μηχανάκια που έχουν περάσει απο τα χέρια του.Εγώ πρώτος το παραδέχομαι ναι έχω ερωτευτεί το πιο προβληματικό 400 που έχει βγει ποτέ.Το bandit 400.Kαι το έχω ακόμα τσακισμένο απο τροχαίο σε κλειστό γκαράζ και άμα βρω λεφτά κάποια στιγμή θα το φτιάξω.Και ας είναι οτι πιο προβληματικό κυκλοφόρησε ποτέ.Γιατί λοιπόν και οι άλλοι να μην αγαπάνε τις μοτο τους και να μην θέλουν να τις δώκουν για αυτό το λόγο....Και ας μην έχουν να την βγάλουν να ξεμπουκώσει γιατί μείναν άνεργοι...
Και το σέρβις.
Οι μισθοί κύριοι το γνωρίζετε οτι έχουν πέσει στο μισό και όλα τα άλλα αυξηθήκαν κατακόρυφα.

Παρεπιπτόντως...Πετάξτε τα σκουτερ στα σκουπίδια.Πιο καλά ποδήλατο απο δάφτα....

Pew
07/03/2017, 21:21
....εχουμε καποια στιγμή προβληματισθει με το θέμα κατανάλωση.Εκτός αν κάποιοι απο μας έχουν κερδίσει το τζόκερ οπότε στα μεζεα τους.Ας βγούν να το πούν δεν ειναι κακό, να ξέρουμε και εμείς οι υπόλοιποι τώρα που πλησιάζει το Πάσχα ποιος θα βάλει τα κοψίδια

Παρεπιπτόντως...Πετάξτε τα σκουτερ στα σκουπίδια.Πιο καλά ποδήλατο απο δάφτα....

Κερδισες κανα τζοκερ για να χαριζεις πριζολιδια και GSXR L7 βρε απλωμενε?
Οταν το κερδισεις, πετα το Bandit σου στα σκουπιδια και ασε μας εμας με τα βρωμοσκουτερ.

OHHH WAIT!! Το bandit που δεν κυκλοφορει....!!! :beer:

alexis_d
08/03/2017, 09:57
Ρε παιδιά διαβάζω τόσο καιρό και αναρωτιέμαι..Πότε ήταν φθηνά τα μηχανάκια;
Ανεξαρτήτως κυβικών;Όταν ένα παπί στο τέλος των 80's είχε τρία- τέσσερα μηνιάτικα;
Πότε ήταν οι μοτοσυκλέτες; Τα αναλώσιμα τους; Και απαντώ μόνος μου μιας και τα ερωτήματα είναι σαφώς ρητορικά.Ποτέ δεν ήταν και ούτε πρόκειται!
Ο καιρός που οι άνθρωποι παίρναν καταναλωτικά και με το χρήμα στο χέρι πηγαίναν από αντιπροσωπεία σε αντιπροσωπεία και όποιος έκανε καλύτερη
τιμή για "κασέρι" του κουνάγανε το χρήμα στη μούρη, απλά πέρασε.
Ο καιρός που τα περισσότερα παιδιά αγοράζανε με "τα λεφτά του μπαμπά" ρόδα πέρασε...Παιδιά απλά ο μπαμπάς και ότι άλλο μεταφράζεται σε "μπαμπά" δεν έχει ΠΧια..

Έχεις να συντηρήσεις,έχεις το μικρόβιο;Τότε θα βρεις και τον τρόπο.
Τα υπόλοιπα είναι ραπανάκια για την όρεξη!
Δεν έχεις;Για αυτό υπάρχουν και φθηνότεροι τρόποι μετακίνησης.

Αν και πάλι έχεις "απ'ολα" αλλά σου φαίνονται πολλές οι βενζίνες,τα λάστιχα,τα αναλώσιμα γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι ή ο καιρός γαρ εγγύς,
ή "α τον πστη αυτός έχει και πάει και κινείται και γουστάρει και δεν είναι φουκαριάρα η μάνα του.... ξίδι.
Απλά υπάρχει και το πεζό το δύο και άλλα πολλά!

Ζεύκας
08/03/2017, 14:22
ξεκίνησα να γράφω ένα κατεβατό το οποίο δεν θα ήταν ευχάριστο αλλά καλύτερα να μην...

θα περιοριστώ να σου πω πως τα γραφόμενά σου είναι προσβλητικά και μηδενιστικά