PDA

View Full Version : ΛΑΔΩΝΑΣ - ΦΟΛΟΗ

Σελίδες : 1 [2] 3 4

ggs
02/03/2017, 21:49
Βάλε κι εμένα και βλέπουμε . Τι ώρα λέτε ?

8 μάζωξη στο περίπτερο, 8:30 αναχώρηση

el-Gatto
02/03/2017, 22:15
Εκτός απροόπτου ,λέω να'ρθω κι εγώ ,μαζί με 2-3 φιλαράκια ,αν δεν υπάρχει πρόβλημα...

ggs
02/03/2017, 22:21
Εκτός απροόπτου ,λέω να'ρθω κι εγώ ,μαζί με 2-3 φιλαράκια ,αν δεν υπάρχει πρόβλημα...

Α.. Τεράστιο πρόβλημα... :bawl:

Τι λες μωρέ Κώστα!

:beer::beer:

XLGeorge
02/03/2017, 22:59
Εγω ειμαι μεσα, no question mark ;) :)

7Tolis
03/03/2017, 07:17
Δε θα μπορέσω τελικά τσιτσιες να με συγχωρείς.

ggs
03/03/2017, 14:29
Οπότε, προς το παρόν..

Τα Κρου...

Κρου ΠεριΦΤερο

1.Gatos + friends
2.o Teos
3.Blitzer
4.XLGeorge
5.Mariner(?)
6.Cloud Construct(?)
7.sotosTzav(?)
8.gavros(?)
9.airmav(?)
10.Andy72(?)
11.anavatis19(?)
12.ggs

Ωραία! Να χαθούμε πολλοί παρέα! :lol:

Απαραίτητα

Χάρτες
Gps
Πυξιδα
Εξάντας
Ξηρά τροφη
Νερό
Μια αλαξια σωβρακα (Kinky) :lol:

sniper
03/03/2017, 14:38
Οπότε, προς το παρόν..

....

Κάτσε γιατί στην μοτομάζωξη των Βορείων, ο διοργανωτής λάκισε. Αύριο κάντε σούμα :tooth:

ggs
03/03/2017, 14:48
Κάτσε γιατί στην μοτομάζωξη των Βορείων, ο διοργανωτής λάκισε. Αύριο κάντε σούμα :tooth:

ε.. συμβαινουν αυτα..

ΥΓ: για αυτο στις βολτες μας δεν υπαρχει "διωργανωτης" και "διωργανωση" .
θα χαθουμε ολοι μαζι να το χαρουμε !!:lol:

andreastwin
03/03/2017, 15:10
καλα να περασετε και καλο δρομο.:vroum::tooth:

Johny the Fox
03/03/2017, 15:10
Αγροτικος γιατρος Λαλα πριν 1000αδες χρονια
Ολη η περιοχη βεβαια παραμενει ιδια αν και εχουν πεσει κατι πυρκαιες.
Ωραια φυση (Δρυς-καστανιες-κερασιες-καρυδιες) αλλα περισσοτερο για ανοιξη.Δρομοι βατοι εαν πατε απο την διασταυρωση της 111 για Κουμανι-Φολοη Ο δρομος απο Νεμουτα και το φαραγγι της ειναι κακος.Εαν εχει περασει το γκρειντερ θα περπατιεται αλλοιως θα ειναι μεσα στην λακουβα και στην χωμενη πετρα
Δεν υπαρχει (;) βενζιναδικο εκτος του Λαλα ,που παιζει να ειναι κλειστο και να πρεπει να κατεβειτε Ολυμπια για βενζινη,επομενως προσοχη στις αυτονομιες σας. Επισης προσοχη στις στασεις για τσοπανοσκυλα που σου σκανε μυτη απο το πουθενα.Εαν κατεβετε Ολυμπια πατε διπλα για φαγητο στην Λιναρια.Σπεσιαλιτε κοτοπουλο στον Φουρνο με πατατες με καλες τιμες .Πηγαινουν ακομα και απο τον Πυργο για να φανε εκει.

BLiTzER
03/03/2017, 15:12
Αν δεν έρθει ο τζονιφόξ, να κάνει εντουράδα με το 1198, δεν πάω πουθενά.

amyroukai
03/03/2017, 15:12
Κοίτα να δεις και βλέπω απάντηση και προς στιγμήν νόμισα ότι θα εμφανιστείς...

Johny the Fox
03/03/2017, 15:16
Αν δεν έρθει ο τζονιφόξ, να κάνει εντουράδα με το 1198, δεν πάω πουθενά.

Εχω ριξει εντουραδες το 1985 με ενα 1600 μιραφιορι στην περιοχη που μου εχουν μεινει αξεχαστες.

akis_trevor
03/03/2017, 15:17
ψηλε,ο χαρτης που εχεις βαλει,την ευθεια με το δασος της φολοης,δεν την εχει μεσα...
λογικα στην φολη θα ειστε μεσημερι ετσι;

ggs
03/03/2017, 15:34
ψηλε,ο χαρτης που εχεις βαλει,την ευθεια με το δασος της φολοης,δεν την εχει μεσα...
λογικα στην φολη θα ειστε μεσημερι ετσι;

Ποια είναι η ευθεία; Αν δεν την έχει, βάλτην.. :lol:

Κατά το μεσημέρι μάλλον..

akis_trevor
03/03/2017, 15:49
379253
εκει στα αριστερα που φαινεται το δασος ειναι η ευθεια και η φωτο που μπηκε πιο πισω απτον γατο αν θυμαμαι καλα.

anavatis19
03/03/2017, 16:22
δεν θα μπορεσω τελικα και εγω δυστυχως!! καλα να περασετε και βαλτε και φωτος

BLiTzER
03/03/2017, 16:24
Μόνο οι άντρες θα πάνε στο τέλος...

azar41
03/03/2017, 19:19
Αγροτικος γιατρος Λαλα πριν 1000αδες χρονια
Ολη η περιοχη βεβαια παραμενει ιδια αν και εχουν πεσει κατι πυρκαιες.
Ωραια φυση (Δρυς-καστανιες-κερασιες-καρυδιες) αλλα περισσοτερο για ανοιξη.Δρομοι βατοι εαν πατε απο την διασταυρωση της 111 για Κουμανι-Φολοη Ο δρομος απο Νεμουτα και το φαραγγι της ειναι κακος.Εαν εχει περασει το γκρειντερ θα περπατιεται αλλοιως θα ειναι μεσα στην λακουβα και στην χωμενη πετρα
Δεν υπαρχει (;) βενζιναδικο εκτος του Λαλα ,που παιζει να ειναι κλειστο και να πρεπει να κατεβειτε Ολυμπια για βενζινη,επομενως προσοχη στις αυτονομιες σας. Επισης προσοχη στις στασεις για τσοπανοσκυλα που σου σκανε μυτη απο το πουθενα.Εαν κατεβετε Ολυμπια πατε διπλα για φαγητο στην Λιναρια.Σπεσιαλιτε κοτοπουλο στον Φουρνο με πατατες με καλες τιμες .Πηγαινουν ακομα και απο τον Πυργο για να φανε εκει.

Για να μην έχουμε μπερδέματα η διαδρομή που έχει μπει δεν περνά απο Νεμούτα αλλά απο Βασιλάκι ανεβαίνει Ξηρόκαμπο ,Τσαπαραίικα και βγαίνει Λάλα.
Είναι ασφάλτινος στενός επαρχιακός με ενα μικρό κομμάτι χωματόδρομου πριν τα Τσαπαραίικα.Φυσικα μπορουμε να συνεχίσουμε απο Βασιλάκι για Λούβρο,περιφεριακό Ολυμπίας και μετά το πρώτο τούνελ δεξιά για Λάλα.Βενζιναδικο εκτός του Λάλα έχει στον κεντρικό μετά την διαστάυρωση για Κούμανη και μετά στον 111, στο Πάος,μετά τα Τριποταμα.

o teos
03/03/2017, 20:55
Ρέ.....ρε.....κανονίστε να σπρώχνουμε το Cbr..180 χλμ αυτονομία έχω και 20 κουτσαστραβα ρεζέρβα :bawl:

pektis
03/03/2017, 21:04
Ρέ.....ρε.....κανονίστε να σπρώχνουμε το Cbr..180 χλμ αυτονομία έχω και 20 κουτσαστραβα ρεζέρβα :bawl:

Θα βαλεις στο revoil στο Κουμανι ρε!Σε βγαζει:p
(δευτερο γεμισμα!)

o teos
03/03/2017, 21:11
Κύριε τζιτζιες να μας ενημερώσετε πότε θα χώνουμε σε αγώνη γραμμή να βάλουμε βέτζινα before ρε...λίγη οργάνωση παρακαλω......:bawl:

el-Gatto
03/03/2017, 22:08
Επειδή βλέπω να λιγοστεύουνε οι συμμετοχές...
μήπως να...προσκαλέσω περισσότερα φιλαράκια μου...;
...για να καλυφθούν τα κενά στην "άμυνα". :D

ΥΓ.1: Μέχρι μια 10άδα σύντροχους ,τους φέρνω για παρέα. :smokin:

ΥΓ.2: Αυτός ο δρόμος με τα κοτρώνια κ τσι λακούβες ,πολύ θα με αρέΣει. :beer:

amyroukai
03/03/2017, 22:14
υπο σκέψη το όλον, εννοείται με το πτερωτό άτι.

ggs
04/03/2017, 08:52
Για να μην έχουμε μπερδέματα η διαδρομή που έχει μπει δεν περνά απο Νεμούτα αλλά απο Βασιλάκι ανεβαίνει Ξηρόκαμπο ,Τσαπαραίικα και βγαίνει Λάλα.
Είναι ασφάλτινος στενός επαρχιακός με ενα μικρό κομμάτι χωματόδρομου πριν τα Τσαπαραίικα.Φυσικα μπορουμε να συνεχίσουμε απο Βασιλάκι για Λούβρο,περιφεριακό Ολυμπίας και μετά το πρώτο τούνελ δεξιά για Λάλα.Βενζιναδικο εκτός του Λάλα έχει στον κεντρικό μετά την διαστάυρωση για Κούμανη και μετά στον 111, στο Πάος,μετά τα Τριποταμα.

Azar41 θα έρθεις; μακάρι δλδ, μιας και ξέρεις κσι καλά την περιοχή :beer::beer::beer:

ggs
04/03/2017, 08:54
Κύριε τζιτζιες να μας ενημερώσετε πότε θα χώνουμε σε αγώνη γραμμή να βάλουμε βέτζινα before ρε...λίγη οργάνωση παρακαλω......:bawl:

Ναι.. Έχω κάνει χρόνια ταρίφας στην περιοχή και ξέρω το καθε βενζινάδικο με το μικρό όνομα του ιδιοκτήτη.. :lol:

Οι σοφοί γέροντες έλεγαν ότι σε τέτοιες περιοχές όταν το ντεπόζιτο είναι κάτω από την μέση και βρεις βενζινάδικο, γεμίζεις.. :lol:

o teos
04/03/2017, 08:58
Ναι.. Έχω κάνει χρόνια ταρίφας στην περιοχή και ξέρω το καθε βενζινάδικο με το μικρό όνομα του ιδιοκτήτη.. :lol:

Οι σοφοί γέροντες έλεγαν ότι σε τέτοιες περιοχές όταν το ντεπόζιτο είναι κάτω από την μέση και βρεις βενζινάδικο, γεμίζεις.. :lol:

Θα ακολουθησω τη συμβουλη των γεροντων κατα γραμμα τοτες...να σε πω απο προγραμμα τι λεμε?γιατι εχω λιγο περιορισμένο χρονο τελικα εκεινη τη μερα και ισως ακολουθησω μεχρι ενα σημειο..ας ουμε θα παιξει καφες καπου στο ενδιαμεσο?Λεβιδι η σε κανα χωριο τριγύρω?θα παιξει φαι?η παμε χαζευουμε πινουμε μια καφεδια στο ποδι και γυρναμε?

ggs
04/03/2017, 09:01

Η ενίσχυση της αμυνας με το γάτο τάγμα είναι πολύ σημαντική :lol:

Λοιπόν, για τους Αθηναίους τα είπαμε
8 στο περίπτερο για τις ασκήσεις επί χάρτου και καφέ.
8:30... ΕΠΊΘΕΣΗ!!

Αν κάποιος θέλει να βρεθούμε αλλού, να το γράψει εδώ και να μου στείλει ένα πμ το τηλέφωνο του

o_gavros
04/03/2017, 11:38
Απάνω τους!

ggs
04/03/2017, 11:43
Θα ακολουθησω τη συμβουλη των γεροντων κατα γραμμα τοτες...να σε πω απο προγραμμα τι λεμε?γιατι εχω λιγο περιορισμένο χρονο τελικα εκεινη τη μερα και ισως ακολουθησω μεχρι ενα σημειο..ας ουμε θα παιξει καφες καπου στο ενδιαμεσο?Λεβιδι η σε κανα χωριο τριγύρω?θα παιξει φαι?η παμε χαζευουμε πινουμε μια καφεδια στο ποδι και γυρναμε?

Περιεγραψες με λίγα λόγια την ουσία της εκδρομής :lol:

Το μόνο πρόγραμμα που υπάρχει είναι να πάμε και να γυρίσουμε καλά όλοι και χαρούμενοι ..

Όλα τα άλλα, τα αποφασίζουμε.

Η εύρεση τροφής και καφέ ανά την επικράτεια ίσως είναι το μόνο εύκολο και σίγουρο σ αυτή την χώρα.. :lol:

Mariner
04/03/2017, 11:44
λίγη οργάνωση παρακαλω......:bawl:

Φέρε σωλινάκι, θα έρθω με το τάνκερ γεμάτο :D

ggs
04/03/2017, 11:49
Φέρε σωλινάκι, θα έρθω με το τάνκερ γεμάτο :D

Ορίστε... Μέχρι και τάνκερ τροφοδοσίας θα έχουμε μαζί μας... Τι άλλο θέτε; :lol:

o teos
04/03/2017, 11:59
Ποσο μπροστα αυτο το φορουμ ρε φουστη μου...τι μπορω να πω εγω τωρα ρε φιλε οχι πες μου:whiteflag:

DAYMAN
04/03/2017, 13:17

θα σεβεστε.....................:lol:

τον γατο και την παρεα του.:D

congate7
04/03/2017, 13:29
Καλά να περάσετε :beer:

sotostzav
04/03/2017, 13:31
Ακυρο και απο μενα....Καλα να περασετε ρε :beer:

azar41
04/03/2017, 16:46
Azar41 θα έρθεις; μακάρι δλδ, μιας και ξέρεις κσι καλά την περιοχή :beer::beer::beer:

Φυσικά και θα έρθω,ίσως με ενα φιλαράκι ακόμη ,θα σας περιμένω στο Βασιλάκι μετά τις 12:00, θα ανέβω απο Ασπρα Σπίτια,έχεις π.μ.

ggs
04/03/2017, 17:03
Φυσικά και θα έρθω,ίσως με ενα φιλαράκι ακόμη ,θα σας περιμένω στο Βασιλάκι μετά τις 12:00, θα ανέβω απο Ασπρα Σπίτια,έχεις π.μ.

Ωραία!! :beer::beer:

Δεν έλαβα ακόμα πμ.

Σου στέλνω το δικό μου τηλ. Αν χρειαστεί κάτι

o teos
04/03/2017, 17:45
Ωραία δηλαδή μέχρι το βασιλακι έχουμε περιθώριο να χαθούμε 2-3 φορες:wlae::whistle:

bulmont
04/03/2017, 17:50
Ωραία δηλαδή μέχρι το βασιλακι έχουμε περιθώριο να χαθούμε 2-3 φορες:wlae::whistle:

Το νου σας όμως μην χαθείτε κοντά στην Δίβρη (Λάμπεια)........

Μην πείτε μετά πώς δεν σας προειδοποίησα.........:a021:

TimosV
04/03/2017, 22:22
Παιδιά καλή βόλτα και όπως πάντα:
1. Ντεκαφεινε καφέ
2. Άπαχο αρνάκι για παϊδια
3. Σφουγγαράκι για τα χωματολερώματα

el-Gatto
05/03/2017, 06:17
Καλημέρες :)

BLiTzER
05/03/2017, 06:37
Ούτε για δουλειά δεν ξυπνάω τόσο νωρίς...

Καλημέρα!

amyroukai
05/03/2017, 06:44
Α για αυτό βαρανε τις καμπάνες... :)

o_gavros
05/03/2017, 06:55
Ναι καλημέρα,αλλα ξεκουνατε όμως γιατί είναι κρίμα να πίνω καφέ με το σκούτερ κλαπ Ελλάς :p

anavatis19
05/03/2017, 10:02

το ακριβως διπλα χωριο η καπελλιτσα ειναι το χωριο μου! απο εκει εισαι? η απο ασπρα σπιτια?

Billymuse
05/03/2017, 11:57
Καλη βολτα ρει, να μου προσεχετετον γαυρο σας παρακαλω

amyroukai
05/03/2017, 15:29
Τον Πειραιώτη μην τον φοβάσαι

379296

daz
05/03/2017, 15:54
Καλά να περάσετε καθίκια. :beer:

BLiTzER
05/03/2017, 18:16
ΣΕΑ Σπαθοβουνίου για καφέ. Κοπιάστε!

azar41
05/03/2017, 18:37
Εγώ καφεδάκι σπίτι,όμορφα ήταν,καλή επιστροφή σε όλους,φωτό αύριο.

amyroukai
05/03/2017, 19:09
Μετά την πίτα του μοτό, το τσουρέκι του μοτό.

379317

harris_x
05/03/2017, 19:48
Μια χαρά!

:beer: :beer: :beer:

azar41
05/03/2017, 20:13
το ακριβως διπλα χωριο η καπελλιτσα ειναι το χωριο μου! απο εκει εισαι? η απο ασπρα σπιτια?

Απο Φυγαλία είμαι,απ την άλλη πλευρά προς Ανδρίτσαινα,ωραίο χωριό έχεις φίλε,ανάμεσα Ερύμανθο και Λάδωνα !

o teos
05/03/2017, 20:31
Κουφαλεεεες πείτε ρε θα πάρουμε τσουρέκι να κλάσω το blitz να γυρίσει μόνος του....:bawl:
Ggs ρε τι βολταρα έφτιαξες πάλι...ήταν...γ@μηστερ@..:beer:
Στρίψαμε ξανά στρίψαμε γελάσαμε χάζεψαμε κάναμε πάλι εντούρο(εδώ θα θελα να πω ένα ΣΥΓΓΝΏΜΗ αν δισαρεστησα κάποιον με την υπερβουλικουτσικη συμπεριφορά μου για το μπετοδρομο το χώμα ήταν μια χαρά :look: ) ..υπ όψιν γύρισα εδώ και ώρα αλλά καθάριζα.....ξέρετε τι:D

Φώτο και κάνα βίντεο αύριο είμαι πτώμα..To the next one:beer:

ggs
05/03/2017, 20:31
Μπιουτιφουλ!!!

Mariner
05/03/2017, 21:07
Έπος ήταν και η βόλτα και η παρέα, τσιτσιες μπράβο για την ιδέα :) να τις έχεις πιο συχνά τέτοιες :D

Παρά το οτι ήταν μια γεμάτη βόλτα με όλα τα καλούδια, η απραξία του χειμώνα με έκανε επιστρέφοντας να θέλω κι άλλο..

ΥΓ: Δεν ξαναπαίρνω τσι-πι-ες μαζί, πάλι με χώσανε να κάνω το καρότο.. :P

XLGeorge
05/03/2017, 21:07
Απιστευτη βολτα με φοβερη παρεα, φανταστικα τοπια, στριψιματα και ..εντουρο για κλιπονατα :eek: απ'ολα ειχε ο μπαξες :D :cool:

Το δε φαγητο στην ταβερνα φανταστικο, grill και τελικα ..και mixed! :lol: Παρη-Azar ευχαριστουμε!

Χαρηκα πολυ παιδες που γνωρισα καποιους που ηξερα μονο διαδικτυακα και απο κοντα :beer: :beer: Για μενα, επειδη χάθηκα(με) και επιδοθηκα ΚΑΙ σε πρωινη επισκεψη σε Ξυλοκαστρο και Κιατο :rolleyes: τα συνολικα χιλιομετρα door-to-door ητανε ..630 :eek: Μιλαμε για σιδεροκωλη! :evil:

GiorgosLa
05/03/2017, 21:08
Άντε καλούτσικα περάσατε και σεις. :D
:beer:

amyroukai
05/03/2017, 21:09
Σπίτι. Η βόλτα σούπερ, χάρηκα πολύ που γνωρίσαμε τον Azar, το φαγητό στην Φολόη πολύ καλό και πολύ ωραία τιμή, τοπία απίθανα, χασίματα λίγα... Πέρασα πολύ όμορφα. Και στα επόμενα. Φωτό όχι απόψε... :)

o_gavros
05/03/2017, 21:17
μας έχετε φάει τη ζωή...

o teos
05/03/2017, 21:20
μας έχετε φάει τη ζωή...

Και εσύ το τσουρέκι....κουφαααλααα :bawl:

ggs
05/03/2017, 21:33
Έπος ήταν και η βόλτα και η παρέα, τσιτσιες μπράβο για την ιδέα :) να τις έχεις πιο συχνά τέτοιες :D

Παρά το οτι ήταν μια γεμάτη βόλτα με όλα τα καλούδια, η απραξία του χειμώνα με έκανε επιστρέφοντας να θέλω κι άλλο..

ΥΓ: Δεν ξαναπαίρνω τσι-πι-ες μαζί, πάλι με χώσανε να κάνω το καρότο.. :P

Ένα μεγάλο μπράβο στον ληντερ - ναβιγκειτορ :D

Ήδη, το ΔΣ του moto. Gr έχει εγκρίνει κονδύλι για να σου ραψουν tailor made κίτρινο φοσφοριζε γιλέκο με (επίσης φοσφοριζε) πορτοκαλί γράμματα :

LEADER - NAVIGATOR - REFUELER :bawl:

o teos
05/03/2017, 21:39

Ήδη, το ΔΣ του moto. Gr έχει εγκρίνει κονδύλι για να σου ραψουν tailor made κίτρινο φοσφοριζε γιλέκο με (επίσης φοσφοριζε) πορτοκαλί γράμματα :

LEADER - NAVIGATOR - REFUELER και ενα πορτοκαλί καρότο...φωσφορίζε :bawl:

Fixed:D:bawl:

amyroukai
05/03/2017, 21:47
Αφού καβαλάει τάνκερ/φορτηγίδα, θα βάλει φωσφοριζέ PILOT όπως τα ρυμουλκά στα λιμάνια.

Mariner
05/03/2017, 21:52
Ουρτ.. :lol:

Αφού καβαλάει τάνκερ/φορτηγίδα, θα βάλει φωσφοριζέ PILOT όπως τα ρυμουλκά στα λιμάνια.

Θα κρεμάσω και μπαλότσες δεξιά-αριστερά για να μην βρίσκω στο ντόκο ;D

amyroukai
05/03/2017, 21:57
α γειά σου :bawl: τις δέστρες τις έχει το καράβι έτοιμες και μπρος και πίσω :D

amyroukai
05/03/2017, 22:01
Α, επίσης, το παρεάκι του γατούλη απλά εξαιρετικοί τύποι! Εξαιρετικοί!

el-Gatto
05/03/2017, 22:08

Aφού τα'παμε ρε σεις κ τα συμφωνήσαμε.
Θα τον περάσουμε ολόκληρο ένα χέρι με αυτό το ζούπερντουπερουάουφωσφοριζέσπραϋ και θα τον βλέπουμε από χλμτρα. :lol:

Πολύ όμορφα ήταν.
Special thank's...
στον ggs για την ιδέα κ το "σκούπισμα"
στον mariner για την πλοήγηση
στο πατριωτάκι μου τον azar για τα μπετοβοτσαλοχωμάτινα κομμάτια κ για το ταβερνείο
σε όλη την παρέα για το αστείρευτο χιούμορ κ το κέφι για χλμτρα.

Στις επόμενες. :beer:

Φωτό δεν έβγαλα ούτε μία!!! :D

ggs
05/03/2017, 22:15
Aφού τα'παμε ρε σεις κ τα συμφωνήσαμε.
Θα τον περάσουμε ολόκληρο ένα χέρι με αυτό το ζούπερντουπερουάουφωσφοριζέσπραϋ και θα τον βλέπουμε από χλμτρα. :lol:

Πολύ όμορφα ήταν.
Special thank's...
στον ggs για την ιδέα κ το "σκούπισμα"
στον mariner για την πλοήγηση
στο πατριωτάκι μου τον azar για τα μπετοβοτσαλοχωμάτινα κομμάτια κ για το ταβερνείο
σε όλη την παρέα για το αστείρευτο χιούμορ κ το κέφι για χλμτρα.

Στις επόμενες. :beer:

Φωτό δεν έβγαλα ούτε μία!!! :D

Ρε,ολη την δουλειά την κάναν οι μεταγραφές της τελευταίας στιγμής στην άμυνα!! Γρανίτης!

Όντως, η γατοπαρεα ήταν εξαιρετική!!

Μακάρι να πάμε κι άλλες βόλτες μαζί!!!
. :beer::beer::beer:

BLiTzER
05/03/2017, 22:19

:lol:

Η βόλτα ήταν απίστευτη, η μέρα εξαιρετική, η παρέα ιδανική. Ίσως η καλύτερη μονοήμερη που έχω κάνει. Αν είχε και λιγότερα "διαδικαστικά" κομμάτια ΝΕΟ, θα ήταν ακόμα καλύτερη. Μπόλικα χιλιόμετρα (έκανα ~620 συνολικά σήμερα), πολύ στριφτερά κομμάτια, πέτρες, βράχια, λακούβες, χώματα, 10-11 ώρες πάνω στο μηχανάκι, 13 ώρες στον δρόμο και παρ'όλα αυτά περάσαμε ΜΟΝΟ καλά.

Έφυγα λίγο νωρίτερα από τους υπόλοιπους (μαζί με τον teos), οπότε γεύτηκα μόνο το μισό (ούτε καν) μενού της ταβέρνας, αλλά δεν έδινα δεκάρα ακόμα κι αν την έβγαζα με 2 πατάτες, αφού είχα χορτάσει οδήγηση. Τρέξιμο στην επιστροφή για να προλάβουμε να μπούμε στη ΝΕΟ πριν μας πιάσει το βράδυ (ξεκινήσαμε 17.15 από Φολόη), καθώς η φιμέ ζελατίνα του Shoei δε βοηθάει πάρα πολύ σε σκοτεινό, ορεινό στροφιλίκι. Τελικά ούτε σε αυτοκινητόδρομο βοηθάει, αφού το μεγαλύτερο μέρος έχει ακριβώς 0 φωτισμό και έβλεπα περίπου μέχρι 2,5 μέτρα μπροστά μου. :lol: Αλλά πήγαινα αργά, με απόλυτη ασφάλεια και όλα καλά.

19.10 βάζαμε βενζίνη στον ΣΕΑ Σπαθοβουνίου. 19.40, καθώς ετοιμαζόμαστε να γυρίσουμε, βλέπουμε τον ggs να καταφτάνει. :lol: Σιγά-σιγά ήρθε και η υπόλοιπη παρέα και ξαναχαζογελούσαμε για λίγη ώρα. Τελικά πάλι φύγαμε νωρίτερα, γιατί κούραση. Και μόλις την κοπανήσαμε, φυσικά, είπαν να το γλεντήσουν με τσουρέκι-γκουρμέ.

20.40 ήμουν Κορυδαλλό, στο πατρικό μου. Δε θα άντεχα αν δεν το'πλενα. Πριν 45 λεπτά έφτασα σπίτι. :lol: :lol: :lol:

ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΤΣΙΤΣΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΣΗΚΩΣΕ!

ΥΓ. Πρέπει να έχουμε μπόλικα βίντεο. Δώστε στον λαό! teos, περιμένω. Πάω να φτιάξω και τα δικά μου.

ΥΓ2. 5.071 χλμ. το μηχανάκι. Με καταστρέψατε! Πάει το σέρβις!

o teos
05/03/2017, 22:25
:lol:

Η βόλτα ήταν απίστευτη, η μέρα εξαιρετική, η παρέα ιδανική. Ίσως η καλύτερη μονοήμερη που έχω κάνει. Αν είχε και λιγότερα "διαδικαστικά" κομμάτια ΝΕΟ, θα ήταν ακόμα καλύτερη. Μπόλικα χιλιόμετρα (έκανα ~620 συνολικά σήμερα), πολύ στριφτερά κομμάτια, πέτρες, βράχια, λακούβες, χώματα, 10-11 ώρες πάνω στο μηχανάκι, 13 ώρες στον δρόμο και παρ'όλα αυτά περάσαμε ΜΟΝΟ καλά.

Έφυγα λίγο νωρίτερα από τους υπόλοιπους (μαζί με τον teos), οπότε γεύτηκα μόνο το μισό (ούτε καν) μενού της ταβέρνας, αλλά δεν έδινα δεκάρα ακόμα κι αν την έβγαζα με 2 πατάτες, αφού είχα χορτάσει οδήγηση. Τρέξιμο στην επιστροφή για να προλάβουμε να μπούμε στη ΝΕΟ πριν μας πιάσει το βράδυ (ξεκινήσαμε 17.15 από Φολόη), καθώς η φιμέ ζελατίνα του Shoei δε βοηθάει πάρα πολύ σε σκοτεινό, ορεινό στροφιλίκι. Τελικά ούτε σε αυτοκινητόδρομο βοηθάει, αφού το μεγαλύτερο μέρος έχει ακριβώς 0 φωτισμό και έβλεπα περίπου μέχρι 2,5 μέτρα μπροστά μου. :lol: Αλλά πήγαινα αργά, με απόλυτη ασφάλεια και όλα καλά.

19.10 βάζαμε βενζίνη στα ΣΕΑ Σπαθοβουνίου. 19.40, καθώς ετοιμαζόμαστε να γυρίσουμε, βλέπουμε τον ggs να καταφτάνει. :lol: Σιγά-σιγά ήρθε και η υπόλοιπη παρέα και ξαναχαζογελούσαμε για λίγη ώρα. Τελικά πάλι φύγαμε νωρίτερα, γιατί κούραση. Και μόλις την κοπανήσαμε, φυσικά, είπαν να το γλεντήσουν με τσουρέκι-γκουρμέ.

20.40 ήμουν Κορυδαλλό, στο πατρικό μου. Δε θα άντεχα αν δεν το'πλενα. Πριν 45 λεπτά έφτασα σπίτι. :lol: :lol: :lol:

ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΤΣΙΤΣΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΣΗΚΩΣΕ!

ΥΓ. Πρέπει να έχουμε μπόλικα βίντεο. Δώστε στον λαό! teos, περιμένω. Πάω να φτιάξω και τα δικά μου.

ΥΓ2. 5.071 χλμ. το μηχανάκι. Με καταστρέψατε! Πάει το σέρβις!

Για την ώρα καθαρίζω τα δέρματα από τα πτώματα της πανίδας..
Θα γίνει σωστό ξεκάθαρίσμα μοντάζ και θα μπούνε αύριο σωστά και ωραία..θα τα λάβετε και προσωπικά κύριε..Έχω 4 ώρες βίντεο κάτι θα δω τραβήξει καλό........Ελπίζω......:bawl:

ggs
05/03/2017, 23:20
Και κάτι ακόμα ευχάριστο...
Πολλά μηχανάκια σήμερα έξω για βόλτα!!!

Στο περίπτερο, στο σπαθοβουνι, στην εθνική!

Αντε, να φύγει η μιζέρια του χειμώνα!!

o teos
06/03/2017, 01:16
Μιας και υπνος δε με πιανει απ το κοκκινο ταυρο παρτε μερικες..αλλες screenshot αλλες κανονικες:beer:

379328
blitz και γαυρος επιτελουνε εργο και παραδιδουν μαθηματα στροφολογιας

379329

Ενα δειγμα καγκουρα απο πανω:smokin:

379330

o teos
06/03/2017, 01:20
379331

379332

o teos
06/03/2017, 01:30
Και μερικές ανθρώπινες.......λέμε τώρα

379333

Δύο μοντέλα που δέχτηκαν να ποζάρουν όλο χάρη και καμαρι

379334
Λίμνη Λαδωνα

379335

Το ιταλικό παρτα......εεεεε ατι εννοούσα καμαρώνει δίπλα στις αντλίες

o teos
06/03/2017, 01:39
379336

Ο προεδρας με το ατι του

379337

Η ψυχή της βόλτας Γαύρος :D

379338

Και τέλος στο Σπαθοβουνι πριν μαζευτεί κόσμος
Αύριο αν προλάβω θα ανεβάσω βίντεο.δυστυχώς η ιδέα της βάσης στο τιμόνι ήταν μια αποτυχία και μισή..λες και τραβάω την ώρα που βαράω κομπρεσερ..ευτυχώς το βίντεο πίσω πολύ καθαρό και σταθερό αν εξαιρέσεις τα φλας και τη πινακίδα μου(πρέπει να φτιάξω πατέντα και εκει)..αύριο όμως.. στην επόμενη καλύτερες :beer:

ΥΓ η ποιοτητα ειναι ετσι λογο resize γιατι αργουσε πολυ να τις ανεβασει και κολλαγε με αποτελεσμα να μη μπορω να τις ανεβασω..
Οποιος θελει τη φωτο στην κανονικη αναλυση της καμερας με λεει;)

mav1050
06/03/2017, 07:22
Εξαιρετική παρέα, φοβερή ημέρα, καταπληκτική βόλτα. Όλα ήταν τέλεια!

amyroukai
06/03/2017, 08:10
Και επειδή οι κακΙές γλώσσες λένε ότι η δίαιτα πήγε περίπατο χτες (που είναι ΨΕΜΑ γιατί πήγε βόλτα) και παρά την καταπίεση με το να μην δοκιμάσω σουβλάκι κοτόπουλου ενώ άκουγα τα μουγκρητά ηδονής του μπουκωμένου XL George (τεράστιο τρελοκομείο) από δίπλα και την μικρή παρασπονδία της μιάς γωνίτσας ψωμιού, η ζυγαριά σήμερα το πρωί ως αδέκαστος κριτής είχε την απάντηση: αυτό το απλά ΣΚ δεν έχασα γραμμάριο (αλλά ούτε και πήρα) :lol:

εντάξει, δεν πειράζει, θυσίες για την τέχνη...

GFawkes
06/03/2017, 08:33
Ομορφα,

πρεπει να πετυχα καποιους στο δρομο,
ενα ΜΤ, ενα Ζ750 και ενα σκουτερ λευκο;

BLiTzER
06/03/2017, 08:40
Σκούτερ δεν είχαμε, εκτός από το ΑΤ, αλλά είναι κόκκινο. Ζ και ΜΤ είχαμε, αλλά σε ποιον δρόμο; :p

ggs
06/03/2017, 08:42
Σκούτερ δεν είχαμε, εκτός από το ΑΤ, αλλά είναι κόκκινο. Ζ και ΜΤ είχαμε, αλλά σε ποιον δρόμο; :p

ασπρο λεει...εσενα θα ειδε και λογω της οδηγησης το μπερδεψε..:D

BLiTzER
06/03/2017, 08:49
Έλα ρε, προσπαθώ. :(

sapila racing
06/03/2017, 08:55
Μπράβο ρε μάγκες! :beer:

bulmont
06/03/2017, 09:08
Σκούτερ δεν είχαμε,......

Εμείς όμως είχαμε...............:bawl::bawl:

379358

Eversman
06/03/2017, 09:21
Μπράβο παιδιά! Και είς άλλες, με υγεία :beer:

(Η φωτό με το τσουρεκάκι, έκανε μεγάλη ζημειά :))

VANDA
06/03/2017, 09:21

pektis
06/03/2017, 09:31
:beer::beer:

GFawkes
06/03/2017, 09:33

Λουτρα Ωραια Ελενης....

Τσιγαροσταση σε απλωμα...

BLiTzER
06/03/2017, 09:38
Τσου, δεν ήμασταν εμείς.

o teos
06/03/2017, 09:39
Δεν ειμεθα εμεις..μας εφαγε η ΝΕΟ σε αυτο το κομματι και στο πηγαινε και στο ελα.....αλλα οπως και να χει απο κει δε θα περναγαμε :p

ΕΔΙΤ: με ενα λεπτο διαφορα ρε:lol:

taxydromos
06/03/2017, 09:48
αυτά είναι!!:beer:
κλασική, υπέροχη βόλτα moto.gr!
mixed moto.....και τα μυαλά στα κάγγελα :smokin:
στο τέλος μια καλή μάσα και ο καφές στην εθνική..
πάντα τέτοια!

est
06/03/2017, 09:54
Και στις επόμενες με το καλό!

buckley
06/03/2017, 09:56
Μπράβο παιδιά! Και είς άλλες, με υγεία :beer:

(Η φωτό με το τσουρεκάκι, έκανε μεγάλη ζημειά :))

Τερκενλής ???
Ωραίοι οι εκδρομείς...

andreastwin
06/03/2017, 10:53
μπραβω ρε παιδια παντα τετοια.ωραια η βολτα αλλα δεν μπορουσα να ερθω!! ανωτερα ιατρικη βια!! teo ωραιες η φοτο moto GP. blitzer την κωρονα πρεπει να την ζεστανες καλα!!!! αντε και στην επονενη πιστευω να ειμαι ενταξει. καλη εβδομαδα.:beer:

byron
06/03/2017, 11:01

BLiTzER
06/03/2017, 11:08
teo ωραιες η φοτο moto GP. blitzer την κωρονα πρεπει να την ζεστανες καλα!!!!

Δεν ξέρω τι εννοείς. Σε όλες τις φωτογραφίες όρθιος είμαι. :lol:

Περαστικά και να έρθεις στην επόμενη. Ήταν καταπληκτικά. ^^

amyroukai
06/03/2017, 11:22
Μερικές σκόρπιες γιατί όπως έχω ξαναπεί για να παρουσιάσεις όλη την ημέρα πρέπει να φύγεις με σκεπτικό "αφηγητή" και να κάνεις (ακόμα περισσότερο, Γαύρε) τον Κινέζο τουρίστα.

Πρώτη στάση στο μπεντζινάδικο Νεμέα, όπου περιμένουμε (ανοήτως, όπως συζητήσαμε και συμφωνήσαμε μετά) τον XLGeorge που μπερδεύτηκε και χάθηκε (για να τιμήσει την παράδοση).

379369

ένα εξαιρετικό μηχανάκι και κάτι άσχετοι στο background δεν έχω και άηφον να τους κάνω "θολούς" :bawl:

379370

Αφού βρεθήκαμε, συνεχίσαμε όλοι μαζί, το πάσο της Κανδήλας ήταν απρόσμενα καθαρό από πέτρες (δεν είπα καθαρό εντελώς, απλά το έχω δει σε πολύ χειρότερα χάλια) και φτάνουμε Λεβίδι

379371

amyroukai
06/03/2017, 11:26
Φτάνουμε Λάδωνα...

379373

τα μεκανάκια...

379374

ΑΥΤΗ τη φορά δεν χρειάστηκε να παρακαλάμε γονυπετείς για ένα καφέ (Spyro, θυμάσαι; ) , πιάσαμε μιά σκιά και αράξαμε.

379375

amyroukai
06/03/2017, 11:30
379376

Και φεύγουμε να βρούμε τον Azar (γνωστό επίσης και ως Άρη και ως Γιάννη γιατί εγώ και ο XLGeorge ακούμε ότι μας βολεύει :bawl: )

379377

Διάσχιση ενός ακόμα γεφυριού από τα άπειρα, αυτό μου άρεσε γιατί ήταν χωροδικτύωμα από σκυρόδεμα

379378