Σύνδεση

View Full Version : Αγορά Moto 650 (μεταχειρισμένη η καινούρια? V-Storm 2017?

Σελίδες : 1 [2]

NIKOS.
27/04/2017, 22:46
@NIKOS : Σ´ευχαριστω πολύ για τις συμβουλές συνονόματε, όσο το οδήγησα στο test ride δεν με δυσκόλεψε κάτι, μάλιστα δοκίμασα και τα +- και εξοικειώθηκα γρήγορα πιστεύω, τα φρένα θέλουν λίγο συνήθεια όπως όταν αλλάζεις κάθε όχημα. Εννοείται ότι θα το προσέξω περισσότερο αφού μου το επισημαίνεις κιόλας!

Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές και τις ευχές. Αύριο θα είναι μια καλή ευκαιρία για συγκρίσεις αφού θα κατέβω Αθήνα με τον Πήγασο και θα γυρίσω με το Honda!

Όσο για τον αν είναι αναβάθμιση από το trail, δεν νομίζω ότι χωράει συζήτηση. Είναι τεράστια αναβάθμιση σε όλους τους τομείς σαφώς, φρένα (abs), κιβώτιο (αυτόματο!), ροή κινητήρα (δυο κύλινδροι), κατανάλωση, χώρους, πιστότητα, ...θερμοκρασία, κλπ. Ίσως δεν είναι διαφοροποίηση όσο θα ήταν πχ το versys που είναι πιο... μοτοσυκλέτα (που είναι κάτι που ήθελα, αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα), ίσως να μην είναι και τόσο σπιρτοζικο όσο το trail, έτσι μου φάνηκε από το test ride, τουλάχιστον στο απόλυτα αυτόματο, όμως πιστεύω ότι θα είναι η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με τον -αγαπημένο μου- Πήγασο!

@DAYMAN: Το aprilia δεν το έδωσα ανταλλαγή, είναι στο car.gr και θα μείνει στο κατάστημα της Honda που πήρα το nc μήπως φύγει πιο γρήγορα.

περιμένουμε εντυπώσεις ,όταν κανεις κάποια χιλιόμετρα!!

amyroukai
04/05/2017, 08:34
Επειδή το νήμα γράφει "Vstrom" και τελικά... Χόντα, τα όσα έγραψε ο ιδιοκτήτης μεταφέρθηκαν εδω: https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=152750

Και οι υπόλοιποι κάτοχοι NC750X μπορείτε να συζητάτε τα του μοντέλου σας εκεί.

Το παρόν δεν εξυπηρετεί κάποιον σκοπό πλέον και κλειδώνεται.