PDA

View Full Version : street vs street

Σελίδες : 1 2 [3] 4

Bob_o_mastoras
05/06/2017, 21:20
ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ .............

Παρασκευή Παύλιανη Διάκος, Σάββατο Επτάλοφος (Aγόριανη) Αράχοβα Γαλαξίδι.
Παρά το εορταστικό τριήμερο φαίνεται ότι οι Έλληνες δυσκολεύονται πολύ,δεν είχε κόσμο.
Η Αγόριανη κορυφαίος προορισμός μαζί με την Ελάτη και το Πάπιγκο από τα Ζαγοροχώρια για όσους αγαπούν τη φύση.
Η Αράχωβα όπως πάντα...............μόνο γκλαμουριά,σαν τον Άγιο Αθανάσιο επάνω σε μας.
το Γαλαξίδι...... παρηκμασμένη νεοπλουτιά..!!!
ΣΟΡΡΥ ΜΟΝΤΣ κλείνω την παρένθεση δεν θα πω άλλα.

Είχες συμμετοχή..??

A, ρε Terens αρχοντα!! Φερνεις την αναπτυξη!! Αραχωβα, βλεπω, εξεδραμες!! :D

Οσο για την κριτικη σου στο thread, κουβεντα και χαβαλε κανουμε ρε, και δεν λοιδορουμε τον billy αλλα τις δυνατοτητες του NC στο χωμα.

RaGe_Raptor
05/06/2017, 21:52
iom tt o Bill!! χαχα (https://www.youtube.com/watch?v=SYm2ov9w9KQ):D

είστε πολλοί που πάτε έτσι Μπράλο?:eek:

DrBig
06/06/2017, 03:41
Μονο εμενα φαινεται τελειως νορμαλ;

vkats
06/06/2017, 11:11

Σίγουρα ΔΕΝ είναι νορμάλ!!!! Το να πηγαίνεις με 250 σε ένα επαρχιακό δρόμο ανοιχτό από τα πλάγια που μπορεί να σου πεταχτεί ανά πάσα στιγμή ο παπούς με το αγροτικό, σίγουρα ΔΕΝ είναι νορμάλ. Το οτι μπορεί να το κάνει το μηχανάκι και μπορεί να το κάνει και ο αναβάτης ΔΕΝ το κάνει νορμάλ...

irinia
06/06/2017, 11:28
ΑΠΛΑ........ΡΩΣΙΚΗ ΡΟΥΛΕΤΑ

Όπως λέμε ρώσικη σαλάτα.............
Το θέμα είναι μέχρι που φθάνει η κωλοφαρδία του καθενός μας διότι,
στην περίπτωση που είδαμε στο βίντεο είναι θέμα ΚΩΛΟΦΑΡΔΙΑΣ και
όχι ικανοτήτων...!!!
Τώρα πόσο νορμάλ είναι το πέρασμα του συγκεκριμένου δρόμου με αυτά τα χλμ.
δίπλα στις ελιές....?????????
Αφορά όπως ξαναείπα........την διαφορετική αίσθηση περί κινδύνου του καθενός μας,
πως το αντιλαμβάνεται δηλαδή ο καθένας μας, με το ΦΤΩΧΟ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ...!!!

BLiTzER
06/06/2017, 11:33
"Κωλοφαρδία" είναι κάθε δευτερόλεπτο πάνω σε μοτοσικλέτα. Το να πηγαίνεις γρήγορα είναι (και) θέμα ικανοτήτων. Και, πολύ συχνά, άγνοια κινδύνου, σαφώς.

RaGe_Raptor
06/06/2017, 11:34

Σίγουρα ΔΕΝ είναι νορμάλ!!!! Το να πηγαίνεις με 250 σε ένα επαρχιακό δρόμο ανοιχτό από τα πλάγια που μπορεί να σου πεταχτεί ανά πάσα στιγμή ο παπούς με το αγροτικό, σίγουρα ΔΕΝ είναι νορμάλ. Το οτι μπορεί να το κάνει το μηχανάκι και μπορεί να το κάνει και ο αναβάτης ΔΕΝ το κάνει νορμάλ...

Δεν τον έχω περάσει ποτέ οπότε δεν έχω live εμπειρία του δρόμου . Απλά μου φάνηκε γρήγορη η βόλτα.

sniper
06/06/2017, 11:36
Δεν τον έχω περάσει ποτέ οπότε δεν έχω live εμπειρία του δρόμου . Απλά μου φάνηκε γρήγορη η βόλτα.

Δεν είναι βόλτα. Είναι σαφώς γρήγορη και επιθετική οδήγηση.

Πας και γρηγορότερα αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος λόγος να το κάνεις.

Όλα αυτά τα βίντεο είναι οκ όταν δεν γίνεται κάτι που το βλέπουμε μετά και σοκαριζόμαστε.

Red Rider
06/06/2017, 12:14
"Κωλοφαρδία" είναι κάθε δευτερόλεπτο πάνω σε μοτοσικλέτα. Το να πηγαίνεις γρήγορα είναι (και) θέμα ικανοτήτων. Και, πολύ συχνά, άγνοια κινδύνου, σαφώς.

Σπάνια είναι άγνοια φίλε...
Όλοι ξέρουμε τι θα γίνει στη στραβή,μα ολοι!
Απλά όταν καβαλάς τα ξεχνάς όλα,αμα είσαι και χεράς ακόμα πιο εύκολα.
Πόσες φορες σβήνεις το μηχανάκι και αναλογιζεσαι,τι εκανα?Την βγαλαμε και σήμερα...

nik69
06/06/2017, 12:16
Άμα έπρεπε να είμαστε νορμάλ θα έπρεπε να απαγορευτεί οτιδήποτε σε 2 τροχούς έχει πάνω τα άλογα το NC (για να μην ξεφεύγουμε και από το θέμα μας)
Και φυσικά θα έπρεπε να διαγράφονται αυτόματα ποστ στο φόρουμ του τύπου "τι το θες το SV650 με 70 άλογα? Πάρε hornet 10ετίας που έχει 100"

Τα σημεία που με ενοχλούν (προσωπικά) είναι όταν βλέπω να περνάνε τάπα επάνω σε διασταυρώσεις, σε κατοικημένες περιοχές ή όταν προσπερνάνε
τους άλλους (ακόμα και σε κλειστό αυτοκινητόδρομο) με 150+km διαφορά ταχύτητας.

Η συγκεκριμένη βόλτα είναι σίγουρα από τις πολύ γρήγορες ( νομίζω όμως ότι και το κοντέρ πρέπει να τσιμπάει αρκετά λόγω γραναζώματος)

BLiTzER
06/06/2017, 12:19
Σπάνια είναι άγνοια φίλε...
Όλοι ξέρουμε τι θα γίνει στη στραβή,μα ολοι!
Απλά όταν καβαλάς τα ξεχνάς όλα,αμα είσαι και χεράς ακόμα πιο εύκολα.
Πόσες φορες σβήνεις το μηχανάκι και αναλογιζεσαι,τι εκανα?Την βγαλαμε και σήμερα...

Φανταζόμαστε τι μπορεί να συμβεί, αλλά "δε θα τύχει σε μένα". Αποκάλεσέ το όπως θες, μη μένεις στη λέξη. Είναι γεγονός ότι νιώθουμε πιο άτρωτοι απ'ό,τι είμαστε. Ακριβώς επειδή η τύχη παίζει τεράστιο ρόλο.

Δε βγάζω τον εαυτό μου απ'έξω, φυσικά, ούτε κατακρίνω τον Μπίλη και τον κάθε Μπίλη. Η μοτοσικλέτα είναι ρίσκο, τελεία.

teogtp
06/06/2017, 12:31
Φοβερός δρόμος για να βγάλεις τον κανιβαλο από μέσα σου,αλλά έχω πετύχει από αυτοκίνητο που κάνει αναστροφή, μέχρι και κομμάτια από λάστιχο νταλικας.

STOYBI
06/06/2017, 12:42
Τωρα θα σας βαλει και κανα βιντεο να πηγαινει πλαγιολισθαινοντας το nc σε καμμια κορυφογραμμη ....Mε καμμια 140αρα να δω τι θα λετε μετα...!

:lol::lol::lol:

PaNick67
06/06/2017, 12:47
https://www.youtube.com/watch?v=ZKftsW67zU0

Εδω ο Billy σε βολτα στο βουνο. :lol:

doctoras
06/06/2017, 12:57
Ελπιζω οι επόμενες γενιές αναβατων τα καγκουριλικια να μαθουν να τα κανουν σε πιστες και οχι σε δημοσιο δρόμο με ορια ταχυτητας 50-90-110
Παραλληλα οι τροχαιοι επιβάλλεται να τα κατεβασουν ολα αυτα απο το youtube

teogtp
06/06/2017, 13:07
Ελπιζω οι επόμενες γενιές αναβατων τα καγκουριλικια να μαθουν να τα κανουν σε πιστες και οχι σε δημοσιο δρόμο με ορια ταχυτητας 50-90-110

Καλά το ξεκίνησες αλλά κάπου στο τέλος εφαγες tankslap. .....

sniper
06/06/2017, 13:09

Και τα ΙΟΜ ΤΤ κλπ

Α, επίσης και τις τσόντες.

RaGe_Raptor
06/06/2017, 13:18
Οκ ρε σεις, ας μην το πάμε στο άλλο άκρο.

doctoras
06/06/2017, 13:19
Γιατι σας χαλαει? Οταν πορωθει ο γιος σου απο την ταυλα και την εξάρτηση της ταχυτητας παίρνοντας το θεωρητικό μερος απο τα βιντεΑ να δω τι εξήγηση θα αποδίδετε και πως θα τον κατευνασετε να μη ακολουθήσει προς την πράξη

sniper
06/06/2017, 13:25
Γιατι σας χαλαει? Οταν πορωθει ο γιος σου απο την ταυλα και την εξάρτηση της ταχυτητας παίρνοντας το θεωρητικό μερος απο τα βιντεΑ να δω τι εξήγηση θα αποδίδετε και πως θα τον κατευνασετε να μη ακολουθήσει προς την πράξη

Γιατί αν τα παιδιά κάνουν ότι γουστάρουν οι γονείς, δεν προχωράει αυτό το είδος που λέγεται άνθρωπος.

buckley
06/06/2017, 13:50
Γιατί αν τα παιδιά κάνουν ότι γουστάρουν οι γονείς, δεν προχωράει αυτό το είδος που λέγεται άνθρωπος.

Και Μάμολα και φιλόσοφος, όχι παίζουμε...

RaGe_Raptor
06/06/2017, 13:52
Πινακίδα που σε επαρχιακό στη Γερμανία.
383240

amyroukai
06/06/2017, 13:53
Στην Αγγλία πάντως έχουν γίνει συλλήψεις λόγω τέτοιων βίντεο.

DrBig
06/06/2017, 13:57

Εκει ειναι το θεμα, το μηχανακι δε μπορει να το κανει, ουτε 1000ρι δε φτανει 250 τοσο γρηγορα. Γραναζωμενο ειναι και δειχνει πολυ παραπανω.

o teos
06/06/2017, 13:58
Οι Αγγλοι ειναι υπερβολικοι φλουφλιδες στα παντα εκει δε θα ταν...:yuck:

devil's animal
06/06/2017, 13:58
τωρα κολλαει αυτο που ειχε γραφτει εδω παλιοτερα: "της κοντης γκαζιερας, της φταινε οι ντιζες...":rolleyes:
:lipssealed:

sniper
06/06/2017, 14:03
Εκει ειναι το θεμα, το μηχανακι δε μπορει να το κανει, ουτε 1000ρι δε φτανει 250 τοσο γρηγορα. Γραναζωμενο ειναι και δειχνει πολυ παραπανω.

Ε, αν δεν μπορεί κάποιος να καταλάβει ότι αυτά τα νούμερα δεν φτάνουν τόσο γρήγορα στα 600, και στηρίζεται μόνο στον ήχο, μετά αρχίζει τα "μπαμπα μην τρέχεις".

Εχω δει Αφρικα 750 στο μπράλο να είναι τροχό με cbr600... Αυτό ήταν καγκουριλίκι...! Και μάλιστα ο αναβάτης της ήταν υπέργηρος, αντιρησίας αδρανιακών πεδίων.

sniper
06/06/2017, 14:04
Και Μάμολα και φιλόσοφος, όχι παίζουμε...

Είναι που στα μηχανάκια μου έχω κοντέρ κι όχι ημερολόγιο.

buckley
06/06/2017, 14:10
Είναι που στα μηχανάκια μου έχω κοντέρ κι όχι ημερολόγιο.

Μη σου πω μόνο στροφόμετρο αν κρίνω από το γόνατο στο άβαταρ ρε καμάρι.
Ο Μπίλης βγάζει το άχτι του με το RR αφού το παλικάρι με το NC κάνει διελεύσεις, τι δεν καταλάβατε.
Σκοπός είναι βέβαια μην την πληρώσει κανένας άμαχος,τα χουμε πει πολλάκις...

byron
06/06/2017, 14:13
πολυ θα ηθελες να ειναι ανεκδοτο...αλλα οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια λενε

Οκ, μπήκες στα Μέγαρα και πέρασες κάποιους αρχάριους με SS. Τι σημαίνει αυτό για σένα;

Και πριν πεις καμιά εξυπνάδα σαν τις παραπάνω που το γάμησες και ψόφησε, ναι ήμουν εκεί και σε είδα.

Ζεύκας
06/06/2017, 14:30
Στην Αγγλία πάντως έχουν γίνει συλλήψεις λόγω τέτοιων βίντεο.

σωστό και με βαριές ποινές απ'ότι θυμάμαι.

γενικά ΟΚ σωστό ή λάθος παρανομούμε υπερβαίνοντας κατά πολύ τα όρια ταχύτητας, δεν χρειάζεται να δημοσιεύονται τέτοια βίντεο.

κατά τ'άλλα Μπιλάκο μπράβο για τα χλμ που κάνεις και όσα κάνεις και με τα 2 μηχανάκια σου.
σε ζηλεύω -με την καλή έννοια, μακάρι να μου περίσσευαν κ μένα λεφτά για τόσες βενζίνες :beer:

billy84
06/06/2017, 16:55
Ρε σεις 2 μέρες δεν μπήκα και το θέμα εκτροχιάστηκε εντελως...:lol:

Κάνοντας χιλιόμετρα διέκρινα την ανάγκη να έχω 2 μοτοσυκλέτες,η μια να είναι απελυθερωτική και να μπορεί να με πηγαίνει παντού οικονομικά και αβίαστα γιατι αγαπάω πολύ τα ταξίδια.Η 2η έπρεπε να είναι SS μιας και μου αρέσει η γρηγορη οδήγηση.Πάνω σε σέλα SS έχω πάνω απο 80.000km επιθετικής οδηγησης σε δρόμο και πίστα.

Στην πίστα έχω σταματήσει να μπαίνω γιατι εκει στα τσιμέντα σκοτώθηκε ο φίλος μου το 2013.Σήμερα τα τσιμέντα ειναι ακόμα εκει,είναι και ο λόγος που δεν ξαναμπαινω.Σαφως ο δρόμος είναι μακραν πιο επικίνδυνος και δεν τιθεται καν υπο συζήτηση,μια συμβουλή που σας δίνω είναι να προτιμάτε τις καθημερινές για πιο γρηγορο ρυθμο ή Κυριακές νωρίς και όχι στα κλασσικά στέκια.Απο εκεί και πέρα μην πιστέψετε ουτε μια στιγμη οτι όποιος δεν τρέχει είναι ταυτοχρονα και πιο ασφαλής,ειδικά αν δε γνωρίζει καλά τι κάνει.Τα παραδειγματα πολλά δυστυχως.

Παιδιά καλά τα γκάζια και τα γουστάρω πολύ,όμως αυτο που σου προσφέρουν τα ταξίδια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό δεν τα αλλάζω με τίποτα.Αν έπρεπε να διαλέξω μεταξύ των δυο,φυσικά θα διάλεγα τα ταξίδια σε κάθε προορισμό.Εκει έρχεται και κολλάει η allaround κατηγορία που συζητήθηκε εκτενώς,αν συνδυάζεται με αξιοπιστία,πρακτικότητα,οικονομία κλπ είναι το ιδανικό.

Υ.Γ:Για όποιον ξέρει τον Μπράλο,το βιντεο δείχνει το δύσκολο κομμάτι που ειναι η κατάβαση.Η ανάβαση σαφώς γίνεται πιο γρήγορα(ενταξει δε χρειάζεται αλλα λέμε):D

Ζεύκας
06/06/2017, 17:02
Στην πίστα έχω σταματήσει να μπαίνω γιατι εκει στα τσιμέντα σκοτώθηκε ο φίλος μου το 2013.

φίλε γάμα τα, το παλικάρι έφυγε μπροστά μου, σαν χθες το θυμάμαι.

αλλά ακόμα κι έτσι η πίστα παραμένει πιο ασφαλής κι από τη πιο ερημική ορεινή διαδρομή

billy84
06/06/2017, 17:07
φίλε γάμα τα, το παλικάρι έφυγε μπροστά μου, σαν χθες το θυμάμαι.

αλλά ακόμα κι έτσι η πίστα παραμένει πιο ασφαλής κι από τη πιο ερημική ορεινή διαδρομή

Εγω δε μπορούσα εκεινη τη μέρα και το έμαθα το απόγευμα...:(

Ετσι οπως το λες είναι,εγω δε μπορώ να ξαναπάω όμως,νιώθω οτι δεν τον σεβάστηκαν.Δεν έχει γίνει ουτε μια αλλαγή τουλάχιστον σε αυτο το κωλοσημείο!Εβαλαν κατι μεταχειρισμένα λάστιχα για κάποιον καιρο,τωρα δεν έχει τιποτα.Αν καταφέρω θα ανέβω Σέρρες...

ggs
06/06/2017, 17:15
Ρε σεις 2 μέρες δεν μπήκα και το θέμα εκτροχιάστηκε εντελως...:lol:

Κάνοντας χιλιόμετρα διέκρινα την ανάγκη να έχω 2 μοτοσυκλέτες,η μια να είναι απελυθερωτική και να μπορεί να με πηγαίνει παντού οικονομικά και αβίαστα γιατι αγαπάω πολύ τα ταξίδια.Η 2η έπρεπε να είναι SS μιας και μου αρέσει η γρηγορη οδήγηση.Πάνω σε σέλα SS έχω πάνω απο 80.000km επιθετικής οδηγησης σε δρόμο και πίστα.

Στην πίστα έχω σταματήσει να μπαίνω γιατι εκει στα τσιμέντα σκοτώθηκε ο φίλος μου το 2013.Σήμερα τα τσιμέντα ειναι ακόμα εκει,είναι και ο λόγος που δεν ξαναμπαινω.Σαφως ο δρόμος είναι μακραν πιο επικίνδυνος και δεν τιθεται καν υπο συζήτηση,μια συμβουλή που σας δίνω είναι να προτιμάτε τις καθημερινές για πιο γρηγορο ρυθμο ή Κυριακές νωρίς και όχι στα κλασσικά στέκια.Απο εκεί και πέρα μην πιστέψετε ουτε μια στιγμη οτι όποιος δεν τρέχει είναι ταυτοχρονα και πιο ασφαλής,ειδικά αν δε γνωρίζει καλά τι κάνει.Τα παραδειγματα πολλά δυστυχως.

Παιδιά καλά τα γκάζια και τα γουστάρω πολύ,όμως αυτο που σου προσφέρουν τα ταξίδια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό δεν τα αλλάζω με τίποτα.Αν έπρεπε να διαλέξω μεταξύ των δυο,φυσικά θα διάλεγα τα ταξίδια σε κάθε προορισμό.Εκει έρχεται και κολλάει η allaround κατηγορία που συζητήθηκε εκτενώς,αν συνδυάζεται με αξιοπιστία,πρακτικότητα,οικονομία κλπ είναι το ιδανικό.

Υ.Γ:Για όποιον ξέρει τον Μπράλο,το βιντεο δείχνει το δύσκολο κομμάτι που ειναι η κατάβαση.Η ανάβαση σαφώς γίνεται πιο γρήγορα(ενταξει δε χρειάζεται αλλα λέμε):D

Δεν έχω διαβάσει όλο το θρεντ,αλλά από την στιγμή που μπορείς να έχεις δύο διαφορετικές μότο για να καλύψεις διαφορετικές ανάγκες,νομίζω ότι είσαι καλυμμένος.

Από την στιγμή μάλιστα που γράφεις και πολλά χλμ σε ταξίδια,άρα το κόστος βενζίνης- συντήρησης είναι σημαντικό,μια χαρά είναι η επιλογή μιας οικονομικής μότο σαν το nc.

Αν είχες μόνο μία μότο,ίσως το nc δεν θα σε ικανοποιούσε

billy84
06/06/2017, 17:29
Δεν έχω διαβάσει όλο το θρεντ,αλλά από την στιγμή που μπορείς να έχεις δύο διαφορετικές μότο για να καλύψεις διαφορετικές ανάγκες,νομίζω ότι είσαι καλυμμένος.

Από την στιγμή μάλιστα που γράφεις και πολλά χλμ σε ταξίδια,άρα το κόστος βενζίνης- συντήρησης είναι σημαντικό,μια χαρά είναι η επιλογή μιας οικονομικής μότο σαν το nc.

Αν είχες μόνο μία μότο,ίσως το nc δεν θα σε ικανοποιούσε

Για 2 χρόνια είχα μόνο το NC.Με ικανοποιούσε μια χαρά γιατι οι ανάγκες μου είναι συγκεκριμένες,δε θα με ικανοποιούσε αν ήθελα μόνο μια πολεμική μηχανή για κοντινές βόλτες,ή αν ήθελα γρήγορη κίνηση σε χωματόδρομους οπως σωστά ειπώθηκε.Κατα τα άλλα σα μοτοσυκλέτα για επαρχιακό δρόμο είναι πολύ πάνω απο τις δυνατοτητες του μέσου χρήστη,μην το υποτιμάτε καθόλου.

ggs
06/06/2017, 17:34
Για 2 χρόνια είχα μόνο το NC.Με ικανοποιούσε μια χαρά γιατι οι ανάγκες μου είναι συγκεκριμένες,δε θα με ικανοποιούσε αν ήθελα μόνο μια πολεμική μηχανή για κοντινές βόλτες,ή αν ήθελα γρήγορη κίνηση σε χωματόδρομους οπως σωστά ειπώθηκε.Κατα τα άλλα σα μοτοσυκλέτα για επαρχιακό δρόμο είναι πολύ πάνω απο τις δυνατοτητες του μέσου χρήστη,μην το υποτιμάτε καθόλου.

Όχι ,δεν υποτιμάω τι nc .
Άλλωστε,εσύ ξέρεις καλύτερα τις ανάγκες σου.
Για εμένα,έχει από κατασκευής κάποια μειονεκτήματα (και δεν εννοώ να είναι πολεμική μηχανή).

Μειονεκτήματα για το ταξίδι και τις πολλές ώρες στην σέλα.

Σε κάθε περίπτωση, αυτό είναι κάτι που μπορεί να διαφέρει για τον καθένα.

Καλά χλμ και να του πίνεις το αίμα!!!:beer::beer:

billy84
06/06/2017, 17:43
Όχι ,δεν υποτιμάω τι nc .
Άλλωστε,εσύ ξέρεις καλύτερα τις ανάγκες σου.
Για εμένα,έχει από κατασκευής κάποια μειονεκτήματα (και δεν εννοώ να είναι πολεμική μηχανή).

Μειονεκτήματα για το ταξίδι και τις πολλές ώρες στην σέλα.

Σε κάθε περίπτωση, αυτό είναι κάτι που μπορεί να διαφέρει για τον καθένα.

Καλά χλμ και να του πίνεις το αίμα!!!:beer::beer:

Σε ευχαριστώ φίλε!:beer:

Εννοείται τα πάντα είναι θέμα ανθρωπου και της αντοχής του,θα ήθελα όμως και τη δική σου άποψη για τα μειονεκτήματα που ειπες.

ggs
06/06/2017, 18:05
Σε ευχαριστώ φίλε!:beer:

Εννοείται τα πάντα είναι θέμα ανθρωπου και της αντοχής του,θα ήθελα όμως και τη δική σου άποψη για τα μειονεκτήματα που ειπες.

Κατ αρχήν ,να σου πω πως πιστεύω ότι μπορεί κανείς να ταξιδέψει με ότι μηχανάκι και να έχει.
Οπότε,τα "μειονεκτήματα" που λέω δεν έχουν να κάνουν με την ικανότητα του να ταξιδέψει.

Πάλι ,είναι προσωπική εκτίμηση και για λίγα χλμ που το έχω οδηγήσει.

Προσωπικά,βρήκα την θέση οδήγησης του άβολη.
Βέβαια,εγώ είμαι ψηλός και σίγουρα έρχεται στα μέτρα σου με αλλαγή θέσης τιμονιού,μαρσπιε κλπ.
Η σέλα του μου φάνηκε"λίγη" για πολύωρα ταξίδια,όπως και του συνεπιβάτη.και αυτό όμως διορθώνεται.
Όπως και η κάλυψη από τον αέρα.
Οι αναρτήσεις του μου φάνηκαν επίσης πολύ μαλακές,όμως κι αυτό φτιάχνει.

Το μεγαλύτερο μείον του για εμένα είναι ο κινητήρας του που τελειώνει σχετικά γρήγορα.
Δεν ξέρω αν έχεις το dct που βοηθάει λίγο να ανεβάζει πιο ομαλά και γραμμικά.
Με ταχύτητες που είχα οδηγήσει,μου φάνηκε ότι κρεμαγε γρήγορα. Ίσως,στο ταξίδι αυτό κουράζει.

Τέλος πάντων.δεν έχει νόημα η δική μου άποψη μιας και το έχω οδηγήσει ελάχιστα.

Το θέμα είναι να βολεύει εσένα και να κάνεις χιλιάδες χλμ.!!

ΥΓ: γράφε ταξιδιωτικά!!:beer::beer:

byron
12/06/2017, 11:12
Η αλήθεια είναι, πως μερικές φορές μόνο ένα τρου αντβεντουρ μπορεί να τα βγάλει πέρα στις απάτητες κορφές. :tooth: :bawl: :tooth:

https://www.facebook.com/BikersTech/videos/860892170753640/

o teos
12/06/2017, 11:15
:D:roflmao: χειροκροτούνε στο τελος το σκουτερ και την παπια..

byron
12/06/2017, 11:17
:D:roflmao: χειροκροτούνε στο τελος το σκουτερ και την παπια..

Το οποίο σκούτερ είχε και ένα καφάσι μπύρες και μια 6άδα νερά στην ποδιά....τρου αντβέ RTW εντελώς :tooth: :tooth: :tooth:

daz
12/06/2017, 11:21
Η αλήθεια είναι, πως μερικές φορές μόνο ένα τρου αντβεντουρ μπορεί να τα βγάλει πέρα στις απάτητες κορφές. :tooth: :bawl: :tooth:

https://www.facebook.com/BikersTech/videos/860892170753640/

Αν έχεις 10μελη παρέα πάει παντού! :lol:

sniper
12/06/2017, 11:28
Το οποίο σκούτερ είχε και ένα καφάσι μπύρες και μια 6άδα νερά στην ποδιά....τρου αντβέ RTW εντελώς :tooth: :tooth: :tooth:

Να σταθούμε εδώ στο κρανάκι και το αντικραδασμικό δίχαλο του σκούτερ. :tooth:

Bob_o_mastoras
12/06/2017, 11:39
:bawl::bawl::bawl:

Μονο παπι ρε!!!! :owned:

Ζεύκας
12/06/2017, 12:42
τα μουνιά και τα μοτέρια πέφτουνε σε λάθος χέρια.-

Coyote.V
12/06/2017, 12:53
Όλοι έτσι θα πηγαίνατε εκεί. Λάσπη, λάστιχα δρόμου και 600κιλά! 300 η μηχανή και άλλα τόσα ο παλούκαρος με τα μπαγκάζια

sniper
12/06/2017, 12:58
Όλοι έτσι θα πηγαίνατε εκεί. Λάσπη, λάστιχα δρόμου και 600κιλά! 300 η μηχανή και άλλα τόσα ο παλούκαρος με τα μπαγκάζια

Εμείς ρε φίλος δεν έχουμε τρου αντβε μοτοσακά, δλδ έχουμε αλλά είναι αλλου είδους αντβέ, χωρίς σκόνες (εκτός αν φύγεις σε κανένα γκρεμό).

Coyote.V
12/06/2017, 13:03
Εμείς ρε φίλος δεν έχουμε τρου αντβε μοτοσακά, δλδ έχουμε αλλά είναι αλλου είδους αντβέ, χωρίς σκόνες (εκτός αν φύγεις σε κανένα γκρεμό).

Αυτός φταίει, όταν ξεκινάς τέτοιες διαδρομές βάζεις και λίγο τακουνάκι στο λάστιχο, εκτός αν ήταν ένα μόνο κομμάτι στην διαδρομή.
Εγώ από την μεριά μου τον καταλαβαίνω και συμπάσχω αν και δεν έχω "τρου αντβέ".

BLiTzER
12/06/2017, 13:04
Δεν ξεκίνησε για εκεί, απλά παρήγγειλε καφέ σε λάθος καφετέρια.

sniper
12/06/2017, 13:05
Αυτός φταίει, όταν ξεκινάς τέτοιες διαδρομές βάζεις και λίγο τακουνάκι στο λάστιχο, εκτός αν ήταν ένα μόνο κομμάτι στην διαδρομή.
Εγώ από την μεριά μου τον καταλαβαίνω και συμπάσχω αν και δεν έχω "τρου αντβέ".
Ναι, 600 κιλά με τακούνια... μέχρι να φτάσει στο χώμα θα είναι slick....

Coyote.V
12/06/2017, 13:08
Εσύ θες και τον σκύλο χορτάτο και το πιάτο γεμάτο.

Τρου αντβέ δεν ήθελες; Πλήρωνε!

sniper
12/06/2017, 13:09
Εσύ θες και τον σκύλο χορτάτο και το πιάτο γεμάτο.

Τρου αντβέ δεν ήθελες; Πλήρωνε!

Εγώ; Mε τέτοιου είδους αντβε; Γελάνε και τα ερίφια... :tooth:

Coyote.V
12/06/2017, 13:12
Γενικά μίλαγα :) Για να τα ακούω και εγώ.

Κάπως έτσι θα πήγαινε και το βαραντέρο... κάπως, γιατί εγώ είμαι γατόνι όχι σαν τον τύπο. :p

teogtp
12/06/2017, 13:13
Εγώ θέλω να δω το ΤΑ mil spec. .....

:tooth:

sniper
12/06/2017, 13:16
Εγώ θέλω να δω το ΤΑ mil spec. .....

:tooth:

Ενα ΤΑ είναι με εμένα επάνω, τι δεν κατάλαβες; :tooth:

sniper
12/06/2017, 13:19
Γενικά μίλαγα :) Για να τα ακούω και εγώ.

Κάπως έτσι θα πήγαινε και το βαραντέρο... κάπως, γιατί εγώ είμαι γατόνι όχι σαν τον τύπο. :p

Α συγγνώμη, δεν ήξερα... Βαραντέρο... Συλλυπητήρια...

Coyote.V
12/06/2017, 14:03
Ρε, δεν πα να λέτε ό,τι θέτε... εμένα μου αρέσει. :lol:

buckley
12/06/2017, 14:07
Ρε, δεν πα να λέτε ό,τι θέτε... εμένα πονάει και μου αρέσει. :lol:

Γράφτα όλα ρε, μη ντρέπεσαι.

Bob_o_mastoras
12/06/2017, 16:58

Γιατι..;; Τα παπια με λαστιχα enduro ητανε..;; Και, ισα ισα, το βαρος βοηθαει στην προσφυση. Ασε που δε φαινεται να ηταν και σε κανενα βαλτο..
Απλα, οπως το εθεσε σωστα ο Ζευκας, το GS επεσε σε λαθος χερια. Μαλλον η ολη κατασταση ειναι λαθος.
Λαθος μηχανακι, λαθος λαστιχα, λαθος χερια και λαθος χρηση.
Δεν επρεπε να ειχε απομακρυνθει απο την παρακειμενη καφετερια. :lol:

amyroukai
12/06/2017, 17:18
Κάποιος το έχει ανεβάσει πάλι σε ένα BMW bashing νήμα, δεν θυμάμαι ποιός ή που πλέον, είναι τόσα πολλά...

εδιτ: το βίδεο του βύρωνα εννοώ

nik69
12/06/2017, 17:27
Και, ισα ισα, το βαρος βοηθαει στην προσφυση. :lol:

Νομίζω ότι έχεις λάθος εδώ

Bob_o_mastoras
12/06/2017, 17:46
Νομίζω ότι έχεις λάθος εδώ

Νομιζω πως ειμαι απολυτως σωστος. :p

Απλη φυσικη Γυμνασιου. Η τριβη ειναι ευθεως αναλογη της καθετου (προς τη φορα κινησης) δυναμης.

nik69
12/06/2017, 18:05
Νομιζω πως ειμαι απολυτως σωστος. :p

Απλη φυσικη Γυμνασιου. Η τριβη ειναι ευθεως αναλογη της καθετου (προς τη φορα κινησης) δυναμης.

Άλλο η τριβή όταν την εξετάζεις μόνη της σαν μέγεθος . άλλο η πρόσφυση όταν μιλάμε για οχήματα.
Δεν ξέρω κανένα βαρύτερο αυτοκίνητο να έχει καλύτερο κράτημα από ένα ελαφρύτερο (εννοείται ότι θα έχουν παρεμφερέις τεχνολογίες σε αναρτήσεις - λάστιχα. Δεν
συγκρίνουμε panda με subaru wrx).

Στην λάσπη ή στην άμμο δεν πρέπει απλά να κολλήσεις. Χρειάζεσαι την κατάλληλη ταχύτητα. Ούτε πολύ γρήγορα με κίνδυνο να τσακιστείς , ούτε πολύ αργά με κίνδυνο να βουλιάξεις.
Ο οδηγός της bmw είδε την λάσπη έκοψε ταχύτητα και κόλλησε μέσα. Δεν είναι και εύκολο να κουμαντάρεις 300 κιλά με ασφάλτινα λάστιχα.
Ο οδηγός του παπιού ούτεν καν έκοψε. Μπήκε με φόρα και βγήκε αλώβητος. Άμα έκοβε και αυτός θα κόλλαγε. Αλλά εύκολα θα ξεκόλλαγε με τα χέρια.

Επίσης χρειάζεσαι και λάστιχο με τακούνι στην άμμο. Πρέπει να μπορεί να αποβάλει από πάνω του την λάσπη. Στα ασφάλτινα δημιουργείται
ένα στρώμα λάσπης 2 δάχτυλα περίπου που κολλάει πάνω στο λάστιχο (όσο είναι το κενό με το φτερό περίπου).
Μετά ή θα πέσεις ή θα κολλήσεις μέσα.

Bob_o_mastoras
12/06/2017, 18:11
Άλλο η τριβή όταν την εξετάζεις μόνη της σαν μέγεθος . άλλο η πρόσφυση όταν μιλάμε για οχήματα.
Δεν ξέρω κανένα βαρύτερο αυτοκίνητο να έχει καλύτερο κράτημα από ένα ελαφρύτερο (εννοείται ότι θα έχουν παρεμφερέις τεχνολογίες σε αναρτήσεις - λάστιχα. Δεν
συγκρίνουμε panda με subaru wrx).

Στην λάσπη ή στην άμμο δεν πρέπει απλά να κολλήσεις. Χρειάζεσαι την κατάλληλη ταχύτητα. Ούτε πολύ γρήγορα με κίνδυνο να τσακιστείς , ούτε πολύ αργά με κίνδυνο να βουλιάξεις.
Ο οδηγός της bmw είδε την λάσπη έκοψε ταχύτητα και κόλλησε μέσα. Δεν είναι και εύκολο να κουμαντάρεις 300 κιλά με ασφάλτινα λάστιχα.
Ο οδηγός του παπιού ούτεν καν έκοψε. Μπήκε με φόρα και βγήκε αλώβητος. Άμα έκοβε και αυτός θα κόλλαγε. Αλλά εύκολα θα ξεκόλλαγε με τα χέρια.

Επίσης χρειάζεσαι και λάστιχο με τακούνι στην άμμο. Πρέπει να μπορεί να αποβάλει από πάνω του την λάσπη. Στα ασφάλτινα δημιουργείται
ένα στρώμα λάσπης 2 δάχτυλα περίπου που κολλάει πάνω στο λάστιχο (όσο είναι το κενό με το φτερό περίπου).
Μετά ή θα πέσεις ή θα κολλήσεις μέσα.

Η πρωτη παραγραφος ειναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ λαθος. Το πρωτο παραδειγμα που μου ερχεται στο μυαλο ειναι oι πισω αεροτομες στην F1. Αυτο που κανουν ειναι να προσθετουν "βαρος" με τη μορφη της πιεσης του αερα. Χωρις αυτες τα μονοθεσια ειναι μη οδηγισιμα. Check your facts! ;)

Στα υπολοιπα συμφωνω. :)

V-TEC
12/06/2017, 18:16
Δηλαδή αν βγάλεις τα φερινγκ σε μια φόρμουλα
κ βαλεις βάρος πάνω από κάθε τροχό θα στρίψει το ίδιο ?

karellen
12/06/2017, 18:21
Η επιπλεον τριβή είναι καλοδεχούμενη στην πρόσφυση .απόδειξη όταν μετακινούμαστε μπροστά για να φορτίσουμε το μπροστινό,πριν την είσοδο στη στροφή .

daz
12/06/2017, 18:22
Ρε bob οσο βαρύτερο είναι το όχημα τόσο μεγαλύτερη επιφάνεια χρειάζεται, δεν αρκεί μόνο το βάρος! Στην προκειμένη το παπί και το gs έχουν σχεδόν την ίδια επιφάνεια ελαστικού στο δρόμο (σχεδόν), είναι το ίδιο εύκολο να ανεβάσεις κάτι που έχει τριπλάσιο βάρος σε μια ολισθηρή ανηφόρα? Και το βάρος δεν αυξάνει πάντα γραμμικά την πρόσφυση, ο συντελεστής εξαρτάται από περισσότερους παράγοντες με σημαντικότερους τις επιφάνειες που έρχονται σε επαφή.

Ο οδηγός του gs κανένα λάθος δεν έκανε. Αν δεν έκοβε θα τσακιζόταν απ' το μπροστινό ή επειδή ολίσθησε το πίσω και δεν μπόρεσε να κουμαντάρει το βάρος. Ήδη το έπαθε σχεδόν σταματημένος και τον κράτησαν οι άλλοι.

Σε λαθος ελαστικά και υπερβολικό βάρος οφείλεται το ανέκδοτο που είδαμε!

Bob_o_mastoras
12/06/2017, 18:22
Δηλαδή αν βγάλεις τα φερινγκ σε μια φόρμουλα
κ βαλεις βάρος πάνω από κάθε τροχό θα στρίψει το ίδιο ?

Παρα πολυ χοντρικα ναι. Μη υπολογιζοντας την αδρανεια και διαφορα αλλα..
Αλλα στις αεροτομες παιζει ρολο και η ταχυτητα. Αν πας με 30 δεν σου προσφερουν κατι ουσιαστικο. Αν πας με 200 ομως το βαρος ή μαλλον το downforce μετριεται σε τονους (για τα F1).

Ρε παιδια ειναι απλη φυσικη και ειναι universal. Ισχυει παντου και παντα στον μακροκοσμο.

nik69
12/06/2017, 18:23
Σωστά . Προσθέτουν βάρος απο τον αέρα . Δεν έχει αδράνεια . Δεν μπορώ να το εξηγήσω καλυτερα .Η μάζα έχει αδράνεια και τείνει πάντα να συνεχίσει την πορεία της ευθεία . Ο αέρας απο τις αεροτομες δεν έχει . Ούτε στην ευθεία επιτάχυνση ούτε στις πλευρικές σου δημιουργεί πρόβλημα . Σε περιορίζει φυσικά στην τελική ταχύτητα . Μια f1 Χωρίς αεροτομες θα ξεπερνούσε κατα πολυ τα 400 km/h

Bob_o_mastoras
12/06/2017, 18:32
Ρε bob οσο βαρύτερο είναι το όχημα τόσο μεγαλύτερη επιφάνεια χρειάζεται, δεν αρκεί μόνο το βάρος! Στην προκειμένη το παπί και το gs έχουν σχεδόν την ίδια επιφάνεια ελαστικού στο δρόμο (σχεδόν), είναι το ίδιο εύκολο να ανεβάσεις κάτι που έχει τριπλάσιο βάρος σε μια ολισθηρή ανηφόρα? Και το βάρος δεν αυξάνει πάντα γραμμικά την πρόσφυση, ο συντελεστής εξαρτάται από περισσότερους παράγοντες με σημαντικότερους τις επιφάνειες που έρχονται σε επαφή.

Ο οδηγός του gs κανένα λάθος δεν έκανε. Αν δεν έκοβε θα τσακιζόταν απ' το μπροστινό ή επειδή ολίσθησε το πίσω και δεν μπόρεσε να κουμαντάρει το βάρος. Ήδη το έπαθε σχεδόν σταματημένος και τον κράτησαν οι άλλοι.

Σε λαθος ελαστικά και υπερβολικό βάρος οφείλεται το ανέκδοτο που είδαμε!

Ναι ρε Σουπια! Αυτο ειπα και κατι post πιο πριν.
Λαθος μηχανακι, λαθος χρηση και με λαθος λαστιχα.
Οσοι θελουν χωμα και μισο τονο βαρος χωρις να εχουν και καποιο αξιοπρεπες χωματινο οδηγικο υποβαθρο αυτα και χειροτερα τραβανε. GS 1200 Adventure Pul Mur edition. Αυτα τα μηχανακια ΔΕΝ ειναι για χωμα. Τελος, "δεν περιγραφω αλλο".

amyroukai
12/06/2017, 18:37
Καλά dazιόλη είσαι εντελώς εκτός... ίδιο πέλμα σε επαφή το 170 πισινό της πεμφέ και το... παραλίγοποδήλατο του παπιού; ίδια ροπή προσπαθεί να περάσει ο πεμφές και ίδια ροπή προσπαθεί να περάσει το παπί;

και ποπομάστορα δες λίγο και πόση συνιστώσα του βάρους "βαραίνει" προς τα πίσω στην ανηφόρα... όχι μόνο πόση είναι κάθετα στην διεπιφάνεια δρόμου/τροχού, η οποία συμμετέχει στην εξίσωση της τριβής (που ο συντελεστής τριβής ελαστικού στουμπωμένου με λάσπη και της λάσπης της πλαγιάς πρέπει να συγκρίνεται μόνο με αυτήν του σκληρού λαδωμένου πλαστικού σε τεφλόν ξέρω 'γω μην πω τίποτα άλλο).

Το για τί είναι τα μηχανάκια, άστο καλύτερα. μην γίνει ΚΑΙ αυτό το θέμα VS. έχεις άδικο, τέλος.

stefanos
12/06/2017, 18:44
καποιο αξιοπρεπες χωματινο οδηγικο υποβαθρο

Αν φόραγε ένα χωμάτινο λάστιχο δεν θα έτρεχε κάστανο.
Αν φόραγε δεν θα πήγαινε άσφαλτο οπότε τι να το κάνεις το 1200...
Θέμα επιλογών, εφόσον είχε πολυμελή καλογυμνασμένη παρέα μιά χαρά την έβγαλε :)

Bob_o_mastoras
12/06/2017, 18:50
Το για τί είναι τα μηχανάκια, άστο καλύτερα. μην γίνει ΚΑΙ αυτό το θέμα VS. έχεις άδικο, τέλος.

Που εχω αδικο..;; Για το βαρος..;;

Παντως αυτο δεν διαπραγματευομασταν στο thread..?? Οτι το NC δεν ειναι adventure και πηρε η μπαλα και τα υπολοιπα..

amyroukai
12/06/2017, 18:55
στο ότι αυτά τα μηχανάκια αν ξέρεις, πάνε μιά χαρά παντού. αν δεν ξέρεις, καλύτερα μην πας πουθενά. ο άνθρωπος στο βίδεο δεν ξέρει. ταλαιπωρήθηκε λίγο, πέρασε, γελάσαμε, ΟΚ. δεν σημαίνει κάτι για το μηχανάκι ο αναβάτης του.

RaGe_Raptor
12/06/2017, 19:00
Bob είσαι λάθος . Πολύ. Ο Νίκος 69 τα λέει καλά, άλλο "βάρος" από downforce αεροτομής,κι άλλο actual weight με όλα τα κακά του (αδράνεια πχ)

daz
12/06/2017, 19:01
Καλά dazιόλη είσαι εντελώς εκτός... ίδιο πέλμα σε επαφή το 170 πισινό της πεμφέ και το... παραλίγοποδήλατο του παπιού;

Γι' αυτό είπα σχεδόν ιδια επιφάνεια. Το bmw εδώ ήθελε λάστιχο αυτοκινήτου για να αξιοποιήσει το μεγαλύτερο βάρος της προς όφελος της τριβής. Χωρίς να αλλάξουμε το συντελεστή τριβής από άλλους παράγοντες όπως τακούνι κτλ. Το είπα απλά για να δει ο bob ότι δεν αρκεί μόνο το βάρος όταν δεν αυξάνεται ανάλογα και η επιφάνεια. Όταν απλά αυξάνουμε το βάρος αυξάνεται και η οπισθέλκουσα. Διαφορετικά οι hill climbers θα επέλεγαν gs και όχι ktm.

daz
12/06/2017, 19:08
Όλοι λέτε ότι δεν ξέρει! Διαφωνώ! Δλδ μπορεί πράγματι να μην ξέρει αλλά πιστέψτε με ακόμα και αν ήταν καλό τιμόνι, δε θα το έπαιρνε κανείς πρέφα. Κανείς δεν μπορεί να κουμαντάρει 300 κιλά σε κατάσταση μηδενικής τριβής. Σε κείνο το θρεντ που είχα ανοίξει για το adv riding είχε μπει ένα βιντεάκι νομιζω απ' τον road spirit με έναν τύπο με ένα kle που προσπαθούσε να το ανεβάσει σε μια βρεγμένη ανηφόρα. Ήταν μόνος του και έπεφτε κάθε ένα μέτρο ακριβώς! Χωρίς βαλίτσες και συμπράγκαλα! Ακόμα και όταν ήταν δίπλα απ' τη μηχανή και έσπρωχνε, έπεφτε.

amyroukai
12/06/2017, 19:15
ναι μπρε, αλλά γκαζώνει ΠΟΛΥ και συμπλεκτάρει "όπως να'ναι". Και δεν εκμεταλλεύεται το esp κλπ κλπ κλπ. εξ αυτών συμπεραίνω ότι είναι le kouladi (χωρίς να λέω ότι εγώ στις ίδιες συνθήκες με το ίδιο μηχανάκι θα τα έκανα καλύτερα σώνει και καλά).

Coyote.V
12/06/2017, 19:22
Ρε τρελοί, όποιος θέλει ας πάμε στις λάσπες να παίξουμε για να δείτε τι σημαίνει βάρος και μεγάλη επιφάνεια στην λάσπη.

Από αυτά που γράφετε φαίνεται ότι δεν πατήσατε ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ λάσπη. Άκουσον άκουσον... συγκρίνουν την πίστα και την πρόσφυση με την λάσπη!!!! :lol:

Coyote.V
12/06/2017, 19:25
ναι μπρε, αλλά γκαζώνει ΠΟΛΥ και συμπλεκτάρει "όπως να'ναι". Και δεν εκμεταλλεύεται το esp κλπ κλπ κλπ. εξ αυτών συμπεραίνω ότι είναι le kouladi (χωρίς να λέω ότι εγώ στις ίδιες συνθήκες με το ίδιο μηχανάκι θα τα έκανα καλύτερα σώνει και καλά).

Κουλάδι είναι, αν είχε σταθερό γκάζι θα προχώραγε πολύ καλύτερα χωρίς να βάλω και το χέρι μου στην φωτιά γιατί το συγκεκριμένο σημείο ήταν κατολίσθηση και πρέπει να είχε μεγάλες πέτρες μέσα και τις πατάει και χοροπηδάει... αναγκαστικά σταματάς γιατί θα βρεθείς κάτω χωρίς να το καταλάβεις αλλά ξεκινάς με λιγότερο γκάζι πολύ λιγότερο...

ggs
12/06/2017, 19:30
Λάσπη-γρασο, στρεετ λάστιχα, υψηλή πίεση, βαριά μηχανή,πρώτη ταχύτητα.

Έτσι είναι οι βαριές ονοφ..θέλουν πολλά χέρια βοήθειας αμά κολλήσουν.

Και ελαφρύτερο να ήταν ,με όλα τα άλλα ίδια,πάλι θα είχε κολλήσει

Coyote.V
12/06/2017, 19:33
Και ανηφόρα... ξέχασες.

Το παπάκι περνάει γιατί έχει μικρό λάστιχο και βυθίζεται στην λάσπη και βρίσκει σταθερό υπόστρωμα. Το φαρδύ λάστιχο θέλει τακούνι.

daz
12/06/2017, 19:34
Ο άνθρωπος ανοίγει γκάζι και αντι να πάει μπροστά η πίσω ρόδα πάει αριστερά δεξιά. Πάτε εσείς να κουμαντάρετε 300 κιλά και τα λέμε μετά. Σταθερό γκάζι, και συμπλέκτη κτλ.. να δούμε πόσες φορές θα την σηκώσετε!

Ναι σταθερό γκάζι θέλει η λάσπη να καθαρίζει και το ελαστικό (αν έχει τακούνι), αλλά αυτό προϋποθέτει η μηχανή να μπορεί να κινηθεί εμπρός, όχι να κόβει σβούρες.

BLiTzER
12/06/2017, 19:36
Πάτε εσείς να κουμαντάρετε 300 κιλά και τα λέμε μετά.

Εμείς δε θα χρειαζόταν ποτέ να το κάνουμε αυτό, γιατί καβαλάμε μοτοσικλέτες. :lol:

daz
12/06/2017, 19:36
Και ανηφόρα... ξέχασες.

Το παπάκι περνάει γιατί έχει μικρό λάστιχο και βυθίζεται στην λάσπη και βρίσκει σταθερό υπόστρωμα. Το φαρδύ λάστιχο θέλει τακούνι.

Ρε coyote, τι λες? Μαχαίρια έχει αντί για λάστιχα? Το παπί βρίσκει στεγνό χωρίς να σπινιάρει και το gs που σπινιάρει μια ώρα δεν βρίσκει?

ggs
12/06/2017, 19:37
Και ανηφόρα... ξέχασες.

ΤΑ παπάκια, ως λοκαλια , δεν πέρασαν από εκεί που πήγε το BMW...κάτι θα ήξεραν..τι κομμάτι από εκεί είχε σαφώς καλύτερη πρόσφυση

Coyote.V
12/06/2017, 19:39
Ρε coyote, τι λες? Μαχαίρια έχει αντί για λάστιχα? Το παπί βρίσκει στεγνό χωρίς να σπινιάρει και το gs που σπινιάρει μια ώρα δεν βρίσκει?

Ναι γιατί είναι λεπτό το λάστιχο και δεν μπουκώνει. Γιατί σου φαίνεται περίεργο;

daz
12/06/2017, 19:41
Ναι γιατί είναι λεπτό το λάστιχο και δεν μπουκώνει. Γιατί σου φαίνεται περίεργο;

Το να μη μπουκώνει δε μου φαίνεται περίεργο. Δεν βρίσκει όμως στεγνό!

BLiTzER
12/06/2017, 19:45
Αν σπινιάρει για αρκετή ώρα, η θερμότητα, που αναπτύσσεται από την τριβή, εξατμίζει το νερό και το χώμα στεγνώνει.

Coyote.V
12/06/2017, 19:45
Βρίσκει πιο σκληρό υπόστρωμα από το gs όχι στεγνό.

Bob_o_mastoras
12/06/2017, 20:30
To παπι, εχω ξαναπει, ειναι το απολυτο οχημα για τα παντα ολα. :a3:

Παμε παρακατω..

Δεν ειπα οτι οχηματα με μεγαλυτερο βαρος εχουν καλυτερη συμπεριφορα. Ουτε αναφερθηκα στο πως εκμεταλευομαστε το βαρος με τα αναλογα ελαστικα, ουτε για αδρανειες ουτε για τιποτε αλλο. Ειπα οτι το βαρος ή οποιαδηποτε καθετη προς την επιφανεια τριβης δυο σωματων δυναμη αυξανει την τριβη. Τελος. Ετσι ειναι εδω και 13 περιπου δισεκατoμυρια χρονια και δεν το βλεπω να αλλαζει συντομα.

Στα υπολοιπα που ειπατε συμφωνω και ουτε εφερα αντιρρηση εξ αρχης. :a15: Ειδικα σε αυτο που ειπε ο Αμυρου για την οπισθελκουσα.
Ισως η διατυπωση μου αρχικα να ητανε λαθος ή μαλλον υποσυνειδητα σκοπιμη για να μειωσω περισσοτερο το GS! :ninja:

Nα απλωσω τωρα σεντονι για τα GS ή οχι...;;;; :D

daz
12/06/2017, 20:36

Παμε παρακατω..

Δεν ειπα οτι οχηματα με μεγαλυτερο βαρος εχουν καλυτερη συμπεριφορα. Ουτε αναφερθηκα στο πως εκμεταλευομαστε το βαρος με τα αναλογα ελαστικα, ουτε για αδρανειες ουτε για τιποτε αλλο. Ειπα οτι το βαρος ή οποιαδηποτε καθετη προς την επιφανεια τριβης δυο σωματων δυναμη αυξανει την τριβη. Τελος. Ετσι ειναι εδω και 13 περιπου δισεκατoμυρια χρονια και δεν το βλεπω να αλλαζει συντομα.

Στα υπολοιπα που ειπατε συμφωνω και ουτε εφερα αντιρρηση εξ αρχης. :a15: Ειδικα σε αυτο που ειπε ο Αμυρου για την οπισθελκουσα.
Ισως η διατυπωση μου αρχικα να ητανε λαθος ή μαλλον υποσυνειδητα σκοπιμη για να μειωσω περισσοτερο το GS! :ninja:

Nα απλωσω τωρα σεντονι για τα GS ή οχι...;;;; :D

Έτσι να το δεχτούμε ρε φίλε!

Μα καλά προσπάθησες να κατηγορήσεις τα gs? Μόνα τους αυτοκτονούν, δε βλέπεις?

Όχι να μην απλώσεις σεντόνι γιατί θα βάλω εγώ μπουγάδα όπως πάει! :lol:

Bob_o_mastoras
12/06/2017, 20:40
Όχι να μην απλώσεις σεντόνι γιατί θα βάλω εγώ μπουγάδα όπως πάει! :lol:

Νο fun... :sad:

teogtp
12/06/2017, 21:05

Παμε παρακατω..

Σε έκανε γαμπρό ο τερενς;
:D

amyroukai
12/06/2017, 21:11
Σε έκανε γαμπρό ο τερενς;
:D

Ικανούς τους έχω να κατέβηκαν με βόδι πέιντ στο πάπιος πράιντ του βορρά.

Bob_o_mastoras
12/06/2017, 21:44
Ικανούς τους έχω να κατέβηκαν με βόδι πέιντ στο πάπιος πράιντ του βορρά.

Οχι, αλλα πηγαμε χθες στη γυμνη ποδηλατο-παπιο-δρομια! :a01:

Ασε, και ο Τερενς, που μας το παιζει ολιγαρκης και λαϊκο παιδι την ιδια μ@λακια εκανε απλα δεν πηρε GS αλλα S.Tenere. Tωρα ψαχνεται να το πουλησει γιατι ειναι βαρυ..
Ασε που πηγε και στην Αραχωβα τις προαλλες λες και εχουμε πασοκ ακομα... :lol:

:a014: για να δουμε, θα τσιμπισει;

teogtp
12/06/2017, 22:04
Οχι, αλλα πηγαμε χθες στη γυμνη ποδηλατο-παπιο-δρομια! :a01:

Ασε, και ο Τερενς, που μας το παιζει ολιγαρκης και λαϊκο παιδι την ιδια μ@λακια εκανε απλα δεν πηρε GS αλλα S.Tenere. Tωρα ψαχνεται να το πουλησει γιατι ειναι βαρυ..
Ασε που πηγε και στην Αραχωβα τις προαλλες λες και εχουμε πασοκ ακομα... :lol:

:a014: για να δουμε, θα τσιμπισει;

Θα πετάχτηκε μεχρι το Φισκαρδο με το γιωτ.

kostaskk
12/06/2017, 22:35
https://www.youtube.com/watch?v=9QNug3Ybtxo

https://www.youtube.com/watch?v=-uSP3iy3ZSU

true adv 50cc :-p

Bob_o_mastoras
12/06/2017, 23:07
https://www.youtube.com/watch?v=9QNug3Ybtxo

https://www.youtube.com/watch?v=-uSP3iy3ZSU

true adv 50cc :-p

Ωραιος!! :beer:

Μου θυμισες εμενα παλια με ενα Gilera MX 50 που πηγαινα χωμα. Mε ενα τετοιο ειχα μαθει να οδηγαω, ουσιαστικα.