View Full Version : ΠΑΟ-Ουντινεζε 1-2.....
manos426f
23/11/2005, 01:16
Τωρα τι να πεις για τα σημερινα....?
Ας αφησουμε τους φιλους μας τους βαζελους να ξεκινησουν την κριτικη......
Λοιπον παιδια,τι λετε????
athandim
23/11/2005, 01:27
Μάνο έγω μόλις τα έγραψα παραπάνω (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=15301) ......
Τί άλλο να πω.....πίκρα.........:a35:
Τι έγινε πάλι με αυτή την ευρωπαϊκή φανέλα ...
Ρητορικό το ερώτημα.
:lol: :rotflmao:
kawasaki ZX-12
23/11/2005, 02:38
απλα για τον πουτσο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ουδεν σχολιο και μετα λετε για τον ολυμπιακο:a31: :a31: :a31:
Είναι ο χειρότερος Παναθηναίκος που έχω δεί ποτέ.
Το να μήν παίζει σε 1-2 παιχνίδια το καταλαβαίνω, αλλά να είναι χαλιας κερδίζει χάνει σημαίνει ότι κάτι δέν πάει καλά.
Ο πρόεδρας αργά ή γρήγορα θα την δώσει την λύση.
Μαλεσάνι το που........
5-6 παίκτες ακόμα το που..........
Gandalf dr685sm
23/11/2005, 08:47
Αιτίες κατά την γνώμη μου που έχασε ο ΠΑΟ....
1. Σίγουρα δεν ήταν θέμα τύχης , μιας και απο την αρχή του Β ημιχρόνου φαινόταν οτι ήταν θέμα χρόνου η πίεση απο την Ουντινέζε για να πάρει αυτπό που θέλει.
2. ΓΙΑΤΙ;...ΓΙΑΤΙ;...ΓΙΑΤΙ να κρατήσεις το 1-0 απέναντι σε μια άκρως επιθετική ομάδα που ήθελε το ίδιο μια νίκη; Γιατί τραβάς πίσω όλη την ομάδα και τους αφήνεις να κάνουν παιχνίδι, ενώ ξέρεις οτι ο επιθετικός τους , (Ιακουίντα..κάτι) είναι ταχύς και δυνατός...
3. Που είναι ο "2 Ριβάλντο = 1 Γκονζάλες" στο β ημίχρονο;... για καφέ είχε πάει;... τι τον πληρώνουν αυτόν;... για να τρέχει ο Χαραλαμπίδης και να κάνει όλο το παιχνίδι και να κάνει το goal;... Αν πείς ο άλλος ο μαυρούκος....μόνο στο Α ημίχρονο έτρεχε ... στο Β , ο Κονσεισάο είχε πάει το μυαλό του στα αποδυτήρια μιας και έκανε κρύο και βροχή και αυτοί οι θερμόαιμοι Βραζιλιάνοι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα σε αυτά τα τερραίν....
4. Αλήθεια το πενταετές πλάνο , περιλαμβάνει και μαθήματα ψυχολογίας παικτών στο πως να σκυλιάζουν όταν μέσα σε 3 λεπτά είναι πίσω στο σκόρ και πρέπει να το κυνηγήσουν απο την αρχή;..
Γαμώτο μου , ΑΕΚτζής είμαι και την συμπεριφορά "κάτω χέρια , ψηλά πόδια" όμως δεν μπορώ να την ανεχτώ απο καμιά Ελληνική ομάδα, ειδικά απο παίκτες που παίζουν στην Ευρώπη.... Τι έγινε που ήρθες πίσω στο 80;...κυνήγα το το γαμημένο και οτι βγεί... Τουλάχιστον εκεί να το καταλάβω... οτι μπορούσαν έκαναν... αυτοί στο 80 , έπαιζαν το πουλί τους και κοίταγαν να πάνε στα αποδυτήρια να ζεσταθούν... Αυτή δεν είναι η νοοτροπία που ήθελαν να αποτινάξουν απο επάνω τους;...
Κέρδος ΜΟΝΑΔΙΚΟ και ελπίζω να το δούν... οι νέοι παίκτες του ΠΑΟ (Δάρλας, Λεοντίου, Χαραλαμπίδης)....
ΔΙΩΞΤΕ τον μακαρονά.... Ναι εντάξει κάνει οτι μπορεί, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συνδιάσει πρωταθλητισμό και ανάπτυξη ομάδος σε προγραμματισμό...
Τι να πώ... πραγματικά στενοχωρήθηκα , μιας και τουλάχιστον ο ΠΑΟ, δεν μας είχε μάθει να χάνει "δικά του" παιχνίδια...
Πάντως είναι γεγονός οτι εδώ και 3 χρόνια , φαίνεται ο ΠΑΟ να χάνει το κεκτημένο κύρος του στην Ευρώπη και είναι πολύ άσχημο πρώτα για αυτόν και μετά για το Ελληνικό ποδόσφαιρο...
Καβουρογιάννη... καλό είναι να υποστηρίζεις προπονητή , αλλά μέχρι ενα σημείο.. Φαίνεται πλεόν ορατά , οτι και οι μεταγραφές δεν έπιασαν, η ψυχολογία έχει πιάσει πάτο, και γενικά κάτι δεν πάει σωστά...
Περαστικά όλων μας και φέτος...
ή μήπως νομίζετε οτι ο Κόκκινος θα σπάσει το "keep on walking" στο Trodheim , χωρίς τζόρτζεβιτς και με Γεωργάτο να παίζει στο πλάι;...
Gandalf
gdevelek
23/11/2005, 09:05
Ρε παιδιά μια στιγμή...
Τι φταίει ο μακαρονάς και ο κάθε μακαρονάς, αν ο αμυντικός είναι ανίκανος να διώξει το τόπι από τη μικρή περιοχή, και αντίθετα το στέλνει συστημένο στα πόδια του επιθετικού;
Ας μην βλέπουμε ευθύνες του προπονητή εκεί που δεν υπάρχουν...
Gandalf dr685sm
23/11/2005, 09:17
Δεν είπα το αντίθετο....
αλλά για να φτασει εκεί ο επιθετικός και να είναι 5-6 επιθετικοί μέσα στην μικρή περιοχή (!!!!!) σχεδόν μόνοι τους, σημαίνει οτι κάτι δεν πάει καλά με το σύστημα ...
Στην προκειμένη περίπτωση όταν και οι 10 πλήν Μάντζιου, τον οποίο δεν τον θεωρώ πλέον νέο παίκτη αλλά καταξιωμένο , όταν τραβάει 2-3 πάνω του για να τον σταματήσουν...ξέφυγα λίγο... α ναι...
που λες όταν είναι 10+8 παίκτες κάτω απο την γραμμή του κέντρου , επειδή έχεις τραβήξει ΟΛΗ την ομάδα πίσω , όπως το παραδέχτηκαν όλοι, είναι αναπόφευκτο να φάς και το goal , ειδικά σε τερραίν που είναι σε τέτοια κατάσταση ....
Ή μήπως να μιλήσουμε για τον τομέα ψυχολογίας παικτών , όπως είπα μετά το 80;.... Που είναι ΚΑΘΑΡΑ δουλειά προπονητή και αγωνιστικής πειθαρχίας;...
Τι να λέμε τώρα;... όπως έχω πεί χιλιάδες φορές, μπάλα δεν έχω παίξει σοβαρά αλλά σε ομαδικό άθλημα με σπυριάρα μπάλα έπαιζα σοβαρά και η πειθαρχία στον αγώνα είναι παντού ίδια... ακόμα και αν χάνεις με 30-40 πόντους παίζεις για το δικό σου γόητρο...
Ακόμα και αν έχαναν με 2-1 στο τέλος, ΕΠΡΕΠΕ να παίξουν ακόμα και ξυπόλητοι....
Αλλά για να παίξει ενας παίκτης θέλει και ηγέτη έξω απο το γήπεδο.. Και εκεί ο Ιταλός παραπαίει...
Θυμηθείτε το ,..... αν χάσει και με την Ξάνθη, έχει πάει κατά Ρώμη μεριά...
Gandalf
gdevelek
23/11/2005, 09:27
Μ' αυτά που γράφεις δείχνεις πως ό,τι γκέλα και να κάνει ο αμυντικός, θα ψάξεις τρόπο να την αποδώσεις στον προπονητή, αποδίδοντάς τη στο "σύστημα"....
Όταν 8-10 παίκτες παίζουν πίσω, το λογικό είναι να ΜΗΝ φάνε γκολ, αρκεί βέβαια όχι απλώς να ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ πίσω, αλλά και να ΠΑΙΖΟΥΝ πίσω, σύμφωνα με τις εντολές του προπονητή αλλά και τις δυνατότητές τους ως ποδοσφαιριστές.
Αν στραβοκλωτσάω, κανείς προπονητής δεν φταίει, εκτός αν δεν έπρεπε να με βάλει μέσα καθόλου.
Δεν είμαι απολογητής του Ιταλού, δεν είμαι κάν βάζελος, αλλά δεν μου αρέσει ο προπονητής να φορτώνεται με ευθύνες που δεν έχει.
Τώρα ως προς τα 5-10 τελευταία λεπτά, έχεις δίκιο, αλλά από την άλλη σκέψου πως, στο ποδόσφαιρο, βλέπουμε συχνά ομάδες να προσπαθούν επί 90 λεπτά να σκοράρουν και να μη το πετυχαίνουν. Άρα όταν τρώς το 1-2 στο 83', τα πόδια σου κόβονται, η διάθεση πέφτει, είναι ένστινκτο που δύσκολα το υπερνικάς...
Dodok edessa
23/11/2005, 09:32
Ρε παρτε το χαμαπαρι εσεις εκει κάτω,είστε ομαδουλες που μόνο με τους προέδρους σας και τους διαιτητές μπορείτε να σφάζετε τις ελληνικές ομάδες τις περιφέρειας.
ΚΛΑΡΙΝΑ ΚΛΑΡΙΝΑ μόνο στην Ευρώπη .
Και αν ποτέ σας παίξουν στα ίσα και στην Ελλάδα πάλι μόνο Κλαρίνα θα κάνετε (Εργοτελης )
Η λύση είναι μια .
Μεταγραφή του Κασναφερη και Σια οε στην Ευρώπη ,,,,ΤΩΡΑ …
:lol: :rotflmao: :lol:
28971
Gandalf dr685sm
23/11/2005, 09:42
Νομίζω οτι μόνο το ΠΟΚ δεν σας φταίει εσάς, μιας την ρίψη στην Β κατηγορία, οι οπαδοί σας το κατάφεραν....
Πρώτα δείτε τα ράματα τα δικά σας και αφήστε τα δικά μας...
Τώρα για τον ΠΑΟ....
Είπα και πριν .... το τερραίν ήταν χάλια και η καραμπόλα όταν έφτασε στον αμυντικό είχε περάσει απο 2 πόδια Ιταλών που απλά δεν κατάφεραν να την σπρώξουν , ενώ ήταν ολομόναχοι....
Η στραβοκλωτσιά είναι στο πρόγραμμα....
Αλλά για να φτάσει στην ευκαιρία της στραβοκλωτσιάς, πρέπει πρώτα η μπάλα να πέσει σε μπουλούκι , το οποίο ήρθε εκεί κατά την "υποχώρηση" σου...
όλοι έχουν το μερίδιο τους...
όλοι σε κάθε περίπτωση έχουν ευθύνες για νίκη ή ήττα....
Απλά κατά την γνώμη μου εδώ , την στιγμή που κερδίζεις και είσαι απο πάνω και σε ψυχολογία και σε goal, δεν τραβιέσαι πίσω... μπαίνει μέσα και σκίζεις απλά τα ράμματα (τα εναπομείναντα) του αντιπάλου σου...
Gandalf
gdevelek
23/11/2005, 10:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Απλά κατά την γνώμη μου εδώ , την στιγμή που κερδίζεις και είσαι απο πάνω και σε ψυχολογία και σε goal, δεν τραβιέσαι πίσω... μπαίνει μέσα και σκίζεις απλά τα ράμματα (τα εναπομείναντα) του αντιπάλου σου...
Gandalf
Ε, κι αν το έκανε ο Ιταλός κι έτρωγε και πάλι γκολ, θα έλεγες
"μα αφού ήταν μπροστά η ομάδα και το γήπεδο ήταν βαρύ, γιατί δεν έπαιζε κατενάτσιο να κρατήσει το σκόρ;;;;"
Έτσι δεν είναι;
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
...
ενω η αριαναρα μαμησε στην Ευρωπη...
:lol: :lol: :lol: :lol:
για πες τι κανατε με τη Roma :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :wave2:
επειδη χτες ειμουν γηπεδο...
οντως στο πρωτο ημιχρονο ηταν ο καλυτερος παο που ειδα φετος με παρα μα παρα πολυ τρεξιμο σε συνθηκες που για την ιταλια ειναι πολυ πιο γνωριμες...στο β ημιχρονο μπηκε μεσα και οτι ολοι ηταν λιγο πτωματα φανηκε ξεκαθαρα απο την αρχη...να πω οτι στο πρωτο που πιεζε ψηλα ο παο ειχε προβλημα στην ευθεια με αποτελεσμα ολες οι μπαλιες να περνανε για πλακα απο τα πλαγια...
επισης ο παπαδοπουλος ηταν πτωμα οποτε τον αλλαζει με αντριτς και ενισχυει το κεντρο για να ανεβει γκονζαλες και να παρουν και καμια ανασα γιατι το ξαναλεω ολοι ηταν ενα σκαλοπατι κατω σε δυναμεις απο την ουντινεζε...στο πρωτο γκολ φυσικα εγινε οτι εγινε αφου πρωτα εχασες 3 κεφαλιες μεσα στη περιοχη.....οσο για το τοργκελε που ολοι οι εξυπνακηδες θελαν σαν αλλαγη με τον παπ...οκ θα βελτιωνες την επιθεση ...ανασταλτικα τι γινεται;
αφηστε τα περι μαλεζανι γιατι στη ηττα ολοι μου το παιζεται προπονητες και ολοι ξερεται τι θα επρεπε να γινει για να κερδισει η ομαδα και ολοι μονο ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΠΑΛΑ δεν ξερετε.....και ναι χρειαζεται και τυχη για να παρεις αποτελεσμα και δεν γινεται στην ευρωπη με το επιπεδο αυτο ο αντιπαλος να μην κανει ευκαιρια ..... αλλα μαλλον ολοι οσοι μιλατε εχετε ξεχασει τι θα πει να παρεις αποτελεσμα στην ευρωπη
:lol: :wave2:
Gandalf dr685sm
23/11/2005, 10:13
μα αφού ήταν μπροστά η ομάδα και το γήπεδο ήταν βαρύ, γιατί δεν έπαιζε κατενάτσιο να κρατήσει το σκόρ;;;
Ανάλογα την ομάδα.... Με την Βέρντερ τον έπαιρνε να το κάνει , μιας και οι επιθετικοί της ήταν δυνατοί αλλά αργοί συγκριτικά με τους Ιταλούς...
Αλλά ακόμα και εκεί , κινδύνεψε προς το τέλος, αν θυμάσαι...
Τι να λέμε τώρα;....
Σου ξαναλέω όμως , οτι δεν είναι το goal, αλλά η όλη νοοτροπία που στήνει την ομάδα του...
Και φαίνεται σε μένα που είμαι και άσχετος...
Φαίνεται το άσχημο της πειθαρχίας... ακόμα και με το 3-0 με εμάς που τα έφαγε και πάλι στο 80+... μέσα σε λίγα λεπτά....
Gandalf
Gandalf dr685sm
23/11/2005, 10:18
Ρε GST...
Μια απορία...
εγώ δηλώνω πραγματικά άσχετος στα τεχνικά της μπάλας... ξέρω μόνο όσα βλέπω ..αν είναι δύσκολο το είπα και πριν...
Εσύ πως εξηγείς... τα goal που έχει δεχτεί ο ΠΑΟ με ΑΕΚ και Ουντινέζε αλλά και Βέρντερ , στο 80φεύγα;
Μην μου πείς και εσύ τώρα συγκυρίες, γιατί όντως σας βλέπω να "ψιλο-κοκκινίζετε" και εσείς σε νοοτροπία αντιμετώπισης του φαινομένου!!!
Δεν φταίνε οι παίκτες,... δεν φταίει ο Ιταλός, η διοίκηση.... φταίει ο Χατζηπετρής, όπως έγραφε και ενα πανό σας...
Στην ΑΕΚ , όταν εμφανίστηκε και σε εμάς αυτό το φαινόμενο, υπήρξαν αντιδράσεις , και απο παίκτες και απο Σάντος και ευτυχώς δείχνει να έχει διορθωθεί μετά απο τις φωνές στα αποδυτήρια , που τις άκουσα μέχρι και το γραφείο μου στο Μαρούσι...
Το όλο θέμα είναι αγωνιστική πειθαρχία και νοοτροπία... και αυτό δεν είναι ανάλογα το άθλημα , είναι ενιαίο σε όλα...
όσο για το θέμα τύχη.... την τύχη την έχουν οι ισχυροί και αυτό επειδή την κυνηγούν...για αυτό και ο ΠΑΟ είχε κάνει όσα έκανε στην Ευρώπη παλιότερα...
Gandalf
kalgeorge
23/11/2005, 10:25
ΛΟΙΠΟΝ ...
GST : +1000
ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΣ.ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΑΥΤΟ;;
ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΕΧΤΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙ ΜΑΛΕΖΑΝΙ, ΚΩΤΣΙΟΥ ΚΛΠ ΚΛΠ.
ΕΧΤΕΣ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ.
ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΕΙΤΕ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ¨ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΑ¨.
ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΦΕΥΓΟΥΜΕ.
Π.Χ. ΓΙΑΤΙ ΓΥΡΙΣΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟ 80
ΡΕ ΣΕΙΣ ΑΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΠΑΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΓΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ, ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΟΛΟΙ , ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΤΟ ΤΡΩΓΑΜΕ ΣΕ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ , ΜΑ ΚΑΛΑ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ;; ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΟ 80, ΠΑΙΖΕΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ;;;
ΑΝ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΥΧΕΡΟΣ Ο ΙΑΚΟΥΙΝΤΑ ΣΤΟ ΓΚΟΛ, ΟΛΟΙ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ Ο ΠΑΟ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΛΠ ΚΛΠ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ, ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΤΥΧΕΡΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΓΚΟΛ (ΜΑΛΑΚΙΑ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ ΟΥΝΤΙΝΕ) ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΕΙΧΕ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΤΟΝ ΜΑΛΕΖΑΝΙ ΝΑ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΜΠΑΛΑ
ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΠΑΙΖΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ.
ΝΑΙ, ΓΙΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΥΧΗ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ.
ΤΕΛΕΙΑ.
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΟΥΕΦΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ.
Υ.Γ. ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ Ο ΠΑΟ ΑΜΕΣΑ. ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΚΟΛ, ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ Η ΟΜΑΔΑ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ ΣΧΟΛΙΟΥ.
ΠΕΝΤΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ
Gandalf dr685sm
23/11/2005, 10:29
καλά είπα εγώ οτι έχετε αρχίσει και πιάνετε "κόκκινο"..
Ρε συ Γιώργη...
Η ύπαρξη πολλών ομοίων συμπτώσεων οδηγούν σε αξίωμα...
Εδώ και 2-3 μήνες, έχετε γενικά μια πτώση στο 80+...και μην μου πείς για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, γιατί θα γελάσουν και οι πέτρες...
Αν δεν με πιστεύεις και επιμένεις στα δικά σου λόγια, είναι δική σου επιλογή...
Δες όμως το παιχνίδι με την Ξάνθη που ακολουθεί και ειδικά μετά το 80+, και ξαναπές μου...
Σαφώς όπως είπα θες και τύχη... αλλά ας μην ξεχνάμε οτι η τύχη είναι πάντα με το μέρος του ισχυρού... κάτι που όλες οι ομάδες της Ελλάδος σας κατηγορούσαμε μέχρι πρώτινος οτι είχατε στην Ευρώπη...
Gandalf
Dodok edessa
23/11/2005, 10:32
Νομίζω οτι μόνο το ΠΟΚ δεν σας φταίει εσάς, μιας την ρίψη στην Β κατηγορία, οι οπαδοί σας το κατάφεραν....
Πρώτα δείτε τα ράματα τα δικά σας και αφήστε τα δικά μας...
....
Gandalf
Μα δεν κατάλαβες τι είπα .
Λέω λοιπόν ότι σίγουρα ο Παο έχει 10 φορές καλύτερη ομάδα απο τον ΑΡΗ,ΑΛΛΑ είναι δέκα φορές πιο χάλια από την χειρότερη ομάδα στην Ευρώπη. Ουντινέζε ????serie B πάει φουλ.
Όσο για το ΠΟΚ που λες ναι ρε αυτό μου φτάιει ….γιατί αν άφηναν και καμία άλλη ομάδα ΑΡΗ παοκ ηρακλη να βγει και καμία φορά τσαμπιον θα σου έλεγα εγώ.
Τριάντα χρόνια δεν αφήνετε ψίχουλο για τις άλλες ομάδες.\
Κάντε της σούπερ Λίγκα να ησυχάσουμε όλοι.
.Ποσά πρωταθλήματα κλέψατε από εδώ πάνω…
Σας πιάσανε με τα φράγκα στο χέρι ,….και δεν έγινε τίποτα .
Και καταφέρατε να απαξιώσετε μεγάλους συλλόγους ,και να μείνει μόνο η μιζέρια και η οργή.
Αυτό που λες για τους οπαδούς μας είναι μόνο το αποτέλεσμα. Κλείσε τα μάτια και μην βλέπεις την αιτία
Εσείς καλομαθημένα του ΠΟΚ αν η ομαδουλα σας πάει μια χρονιά ,,,,έστω μια χρονιά 10-11 θέση δεν θα έχετε ουτε 200 εισιτήρια.
Γιαυτο σου λέω.
Ασε ο Αρειανός είναι ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ!!!!!!
:D :wave2:
Dodok edessa
23/11/2005, 10:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ενω η αριαναρα μαμησε στην Ευρωπη...
για πες τι κανατε με τη Roma : :wave2:
Πιστεύεις δηλαδή ότι αν έπαιζες ΕΣΥ με την Ρόμα θα πήγαινες καλύτερα?????:lol: :lol: :lol: :bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :lol: :lol: αστο καλό σου ......:lol: :bawl:
Gandalf dr685sm
23/11/2005, 10:39
Μάλιστα το ακούσαμε και αυτό....
Ρε πάτε καλά;....
Ο ΠΑΟΚ δεν βγήκε στο CH.L. πέρισυ και έφαγε τα μούτρα του;....
Δεν είναι φέτος έξω;...
Ποιός τον κρατάει;....
Σοβαρευτείτε επιτέλους και απαλαγείτε απο τις χίμαιρες και το κυνήγι μαγισσών που έχετε επιδωθεί...
Η Ξάνθη φέτος που κάνει καλή πορεία ποιός την κρατάει;....
Μην τρελαθούμε...
Η Λάρισα που πήρε και το πρωτάθλημα με δικαστική (δικαιότατη) αποφαση;...
Σου είπα και πριν... βλέπετε φαντάσματα....
Μαγαζί γωνία είσαστε με το 50% της Θεσσαλονίκης , ίσως και περισσότερους για φιλάθλους.... Γιατί κανείς σοβαρός επειχηρηματίας δεν αναλαμβάνει;...
Κόσμο έχετε άρα και έσοδα...
Μήπως φταίει η νοοτροπία σας;....
Μήπως φταίει οτι έχετε ρεκόρ επεισοδίων μαζί με τους κόκκινους;....
Αίντε να μην ακούω παραμυθάκια τώρα,...... μεγάλα παιδιά είμαστε και μυαλό έχουμε...
Gandalf
Dodok edessa
23/11/2005, 10:50
Μάλιστα το ακούσαμε και αυτό....
Ρε πάτε καλά;....
Ο ΠΑΟΚ δεν βγήκε στο CH.L. πέρισυ και έφαγε τα μούτρα του;....
Δεν είναι φέτος έξω;...
Ποιός τον κρατάει;....
Σοβαρευτείτε επιτέλους και απαλαγείτε απο τις χίμαιρες και το κυνήγι μαγισσών που έχετε επιδωθεί...
Η Ξάνθη φέτος που κάνει καλή πορεία ποιός την κρατάει;....
Μην τρελαθούμε...
Η Λάρισα που πήρε και το πρωτάθλημα με δικαστική (δικαιότατη) αποφαση;...
Σου είπα και πριν... βλέπετε φαντάσματα....
Μαγαζί γωνία είσαστε με το 50% της Θεσσαλονίκης , ίσως και περισσότερους για φιλάθλους.... Γιατί κανείς σοβαρός επειχηρηματίας δεν αναλαμβάνει;...
Κόσμο έχετε άρα και έσοδα...
Μήπως φταίει η νοοτροπία σας;....
Μήπως φταίει οτι έχετε ρεκόρ επεισοδίων μαζί με τους κόκκινους;....
Αίντε να μην ακούω παραμυθάκια τώρα,...... μεγάλα παιδιά είμαστε και μυαλό έχουμε...
Gandalf
ποια νοοτροπία ρε μάγε???
ο παοκ βγήκε κατά λάθος ...και αποκλείσθηκε γιατί είναι παοκ:lol: :lol:
Δε με λες ρε μάγε.12 αγωνιστικές έφαγαν ποτέ οι κάφροι απο κατω, γιατί μη μου πεις κάφροι υπάρχουν παντού.:smokin:
Αλλά εμείς είμαστε τα κακα παιδία ,και αν πεις κάτι είσαι ο κομπλεξικός μακεδόνας .Εδω κάψανε λεωφορείο γεμάτο χανουμάκια, σκοτώθηκαν στο ξύλο οι γαύροι με τους ΜΠΕΕΕΕΕΕους ,στο Αιγάλεω με το όπλα βγήκανε ....Τι με λες τώρα ...Εγώ για να μη παρεξηγηθώ ξανά μανά λέω...ΟΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΤΣΑΜΠΙΟΝ ΚΑΙ ΚΟΝΟΜΑΤΕ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΝΑ ΜΑΤΣΑΚΙ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ
και μιλάω και για τους 3 .:smokin:
Gandalf dr685sm
23/11/2005, 11:02
άσε τους τρείς απο έξω.... μόνο οι δύο... στην ΑΕΚ, τα χρήματα πήγαν σε μηχανές του καφέ και λοιπά άλλα τραγελαφικά όπως σωληνώσεις του γηπέδου...
Σε αυτό συμφωνούμε...
Αλλά για τις τιμωρίες... ειδικά για τον κόκκινο, που έφαγε συναπτές 5 τιμωρίες πέρισυ και έχασαν μέχρι και διαρκείας...
Για την ΑΕΚ.... η αλήθεια είναι οτι έχει πέσει στα μαλακά , αλλά μόνο πέρισυ και φέτος.. μόνο που ο Νικολαιδής φρόντισε για αυτό , με την σωστή κίνηση , να βάλει τα δύο πόδια σε ενα παπούτσι των παληκαράδων με τις μολότωφ... και το καλό για αυτόν είναι οτι έχει και το 90% του κόσμου της ΑΕΚ απο πίσω...
Για τον ΠΑΟ... εκεί δεν είμαι ενήμερος οπότε δεν θα μιλήσω για να μην πω μαλ...ιες...
Αλλά εκεί έχουν και άλλες τύπου διενέξεις οργανωμένοι με τον προέδρο τους... που και αυτός εν μέρει τους έχει υπό έλεγχο...
Στην Ξάνθη όταν είχαν γίνει οι φασαρίες απο τους κόκκινους , είχε ξεσηκωθεί το Πανελλήνιο....
Με εσάς όταν έγιναν , όμως... ρε συ φίλε... που ήταν το πρόβλημα;;;
Στο οτι χάσατε απο τον Ηρακλή , ενώ όλη την περιόδο παραπατούσατε;....και οχι μόνο με το ΠΟΚ...
Στο οτι πριν ακόμα αρχίσει το παιχνίδι κυπέλου με τους γαύρους , είχε αρχίσει πετροπόλεμος;...
Το πρόβλημα σε κάθε ομάδα είναι πρώτα λυμμένο εσωτερικά και μετά απο τις εκάστοτε αρχές...
Ο Κόκκαλης έχει τον στρατό του...
Ο Βαρδινογιάννης , τους χειρίζεται καλά...τι πατέρας , τι γιός... ίδια αντιμετώπιση...
Ο Νικολαίδης , κάνει χειρισμό marketing και προωθεί την συσπείρωση και καλά σαν ιδέα, μέχρι να μπορέσει να δώσει κάτι στους φιλάθλους και να δέσει...
Εταιρίες είναι ρε φίλε... και έτσι λειτουργούν απέναντι στους πελάτες τους...
Αν τώρα δεν σου αρέσει εσένα , εμένα , άλλου ο τρόπος τους, απλα΄δεν πας γήπεδο , και τους παρατάς να παίζουν μόνοι τους.. Δεν τα σπας όμως , επειδή , δεν πήρες τίτλο ή έχασες....
Gandalf
μαγε μου καλε , καλε μου μαγε ...
ο παο οντως φετος τρωει ευκολα γκολ κοντα στο 80 γιατι απλα δεν εχει δυναμεις ...γιατι στο πρωτο χτες τους βγηκε η γλωσσα και μετα διερωταστε γιατι δεν πιεζε πανω με 2 επιθετικους... εγω πιο πολυ προβληματιζομε γιατι δεν βαζει ευκολα γκολ και οχι γιατι τρωει γιατι θα μπορουσε στο 80 που το εφαγε οπως εφαγαν και αλλες ομαδες να ειχε μπει αλλο ενα ...το πως φαγαμε τα γκολ απο σας τα θυμαμε οπως και γιατι χασαμε απο το γαυρο και χασαμε οχι γιατι στο 80 οι παιχτες δεν ειχαν την ψιχολογια αλλα γιατι η μπαλα δεν εμπαινε στο πλεχτο....στο μπασκετ αμα βαραγες 3 τριποντα και ολα πηγαιναν εξω πες μου με τι ψυχολογια θα βαραγες το 4ο..
ασχετο πριν χρονια ...αχ ...ο παο στην ευρωπη εκανε πορειες και επαιζε παντα με 1 επιθετικο και τα μπουρομενος στη αμυνα και επερνε τα αποτελεσματα με αντεπιθεσεις....ολοι τοτε κριναν απο τη μπαλα και οχι απο το αποτελεσμα και λεγανε δεν ειναι ποδοσφαιρο αυτο και δεν βλεπουμε μπαλα... τοτε τι γινοταν; απλα τοτε ηταν αλλες εποχες παιζοταν αλλιως το τοπι ..τωρα το ποδοσφαιρο εχει γινει πολυ πιο γρηγορο και μην κρινεις απο το ελλαδα ..δυστηχως ειμαστε πολυ πισω και θα μας παρει αρκετο καιρο για να φτασουμε εκει .....μακαρι ρε μαγε να βγητε του χρονου...αν και δε με συμφαιρει:lol: ...για να καταλαβεις που ειμαστε ολοι μας γιατι απο ελλαδα-ευρωπη ειναι πολλα τα χλμ....αλλη μπαλα εντος αλλη μπαλα εκτος συνορων και σιγουρα δεν εχουμε την ποιοτητα για να προσαρμοζουμε το παιχνιδι μας και στα 2....
μαλεζανι και τελειωνω....ο κυριος πηρε ουεφα και δεν νομιζω να το πηρε τυχαια .....καπως ετσι τυχαια το πηρε και ο ρεχαγκελ ; και για τους 2 ο επομενος στοχος ηταν αποτυχια ....να τους χρακτηρησουμε ως ασχετους ..ο σολιντ ειναι ασχετος ; δεν νομιζω η μηπως ολοι ειναι εκτος ελληνικης νοοτροπιας...μηπως αυτη η γαμημενη νοοτροπια ειναι αυτη που μας εφερε σε αυτα τα χαλια;; λεω εγω τωρα:lol: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
ΛΟΙΠΟΝ ...
Π.Χ. ΓΙΑΤΙ ΓΥΡΙΣΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟ 80
ΡΕ ΣΕΙΣ ΑΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΠΑΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΓΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ, ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΟΛΟΙ , ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΤΟ ΤΡΩΓΑΜΕ ΣΕ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ , ΜΑ ΚΑΛΑ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ;; ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΟ 80, ΠΑΙΖΕΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ;;;
Σωστός
ΑΝ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΥΧΕΡΟΣ Ο ΙΑΚΟΥΙΝΤΑ ΣΤΟ ΓΚΟΛ, ΟΛΟΙ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ Ο ΠΑΟ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΛΠ ΚΛΠ
Τυχερός δεν ήταν ο Ιακουήντα,τυχεροι ήσασταν εσείς
που δεν το έβαλε ο αλλος μπροστά απο το τέρμα
vangelis 64
23/11/2005, 11:20
Λοιπόν παιδιά η μπάλα μπορεί να είναι πόρνη,που έλεγε κι ο Οσιμ,αλλά είναι και δύσκολη η πόρνη!! Ποιός θα περίμενε ότι ιταλική άμυνα θα έπαιζε λάθος παράλληλη μπαλιά έξω από τη μεγάλη περιοχή και ότι επέτρεψε να περάσει αυτή η σέντρα τού Λεοντίου!
Και πόσα τέτοια γίνονται κάθε φορά...
Εγώ τι να σάς πώ..Εχω σταματήσει να ασχολούμαι με το ελληνικό πρωτάθλημα.Μιζέρια και φτώχεια ρε παιδί μου...
Ετσι αισθάνομαι όταν βλέπω πώς το αντιμετωπίζουν στην Ευρώπη το αθλημα.:( :( :(
Gandalf dr685sm
23/11/2005, 11:20
ο παο οντως φετος τρωει ευκολα γκολ κοντα στο 80 γιατι απλα δεν εχει δυναμεις
Μαζί σου... και ποιανού ευθύνη είναι αυτό;...
Ποιός έκανε την προετοιμασία;....
Ποιός είναι εκείνος που ενώ γνωρίζει οτι η ομάδα δεν τραβάει στο 80+ , κάθεται και μεμψιμοιρεί και δεν κάνει και τις 3 αλλαγές να δώσει ώθηση και στους 3 τομείς της ομάδος ; (επίθεση - κέντρο - άμυνα)
Είπαμε ευθύνη έχουν όλοι , αλλά το κακό είναι οτι κανείς δεν το αντιλαμβάνεται και λένε οτι έπαιξαν καλά!!!
Προσωπικά δεν με χαλάει αν θα βγεί ο ΠΑΟ, ο ΠΑΟΚ, ο ΟΣΦΠ , η ΑΕΚ στην ευρώπη... αρκεί να μπορεί να κάνει κάτι και οχι να είναι εκεί για την βόλτα...
Έχω χαρεί με νίκες του κόκκινου (6-2 επί της Λεβερκούζεν) , του πρασίνου (το 3-1 επί της Γιουβέντους κυρίως με Βαζέχα τότε), με τους δικούς μου (λόγω ιδιότητος είναι πολλά τα παιχνίδια που θυμάμαι αλλά φυλάω τις ισοπαλίες της Ρεάλ, τόσο λόγω της δυσκολίας, όσο και λόγω του μεγέθους της ομάδος της)..
Την ισοπαλία της Άρσεναλ με τον ΠΑΟΚ...κτλ...
Μόνο που τότε, υπήρχε πάθος ... υπήρχε δύναμη και ρε φίλε... ακόμα και 3-0 να χάναμε , το παλεύαν ΟΛΟΙ... τώρα κάθονται με το δάχτυλο στον πισινό...
όσο για το τρίποντο που λες... είχα σε milko cup 0-6 , μόνο που στο τελευταίο 5 λεπτο έκανα 4-4 και γυρίσαμε παιχνίδι με τον Γ.Σ. Κρόνο... ακόμα το θυμάμαι... με δύο παίκτες πάνω στα χέρια μου...
Πάθος θέλει και δύναμη ... να μην το βάλεις κάτω...
Gandalf
kalgeorge
23/11/2005, 11:22
φιλε μαγε εισαι λαθος.
Διοτι εγω μιλαω για το συγκεκριμενο παιχνιδι και οχι γενικα.
Δεν ειναι το ποστ για να κρινουμε σε συνολο αλλα μονο στο συγκεκριμενο παιχνιδι.
Δευτερον: ρε Δοδοκ δεν σου ειπε κανεις τιποτα για τον λαο, ολοι ον παραδεχομαστε.
ΑΛΛΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΛΑΨΟΜΟΥΝΙΑΖΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟ ΟΙ ΑΛΛΟΙ!!!!!
Εχει καταντησει βαρετο πια
Ολο οι αλλοι σας φταινε, το οτι οι ομαδες σας ειναι για τον πουτσο δεν σας πειραζει.
Το οτι ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ Δ ΕΘΝΙΚΗ λογο χρεων που ΧΑΡΙΣΤΗΚΑΝ δεν τα θυμαστε ε;;;
Και στην τελικη ρε φιλε, δεν σας κραταει κανεις απο το να κανετε καλη πορεια με την ομαδα σας ουτε εσας ουτε κανεναν.
ΚΑΝΤΕ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ!!!!!!!!!
Δηλαδη την Ξανθη ποιος την κραταει;;;;
Αντε γιατι εχει καταντησει βαρετο....
Dodok edessa
23/11/2005, 11:26
άσε τους τρείς απο έξω.... μόνο οι δύο... στην ΑΕΚ, τα χρήματα πήγαν σε μηχανές του καφέ και λοιπά άλλα τραγελαφικά όπως σωληνώσεις του γηπέδου...
Σε αυτό συμφωνούμε...
Αλλά για τις τιμωρίες... ειδικά για τον κόκκινο, που έφαγε συναπτές 5 τιμωρίες πέρισυ και έχασαν μέχρι και διαρκείας...
Για την ΑΕΚ.... η αλήθεια είναι οτι έχει πέσει στα μαλακά , αλλά μόνο πέρισυ και φέτος.. μόνο που ο Νικολαιδής φρόντισε για αυτό , με την σωστή κίνηση , να βάλει τα δύο πόδια σε ενα παπούτσι των παληκαράδων με τις μολότωφ... και το καλό για αυτόν είναι οτι έχει και το 90% του κόσμου της ΑΕΚ απο πίσω...
Για τον ΠΑΟ... εκεί δεν είμαι ενήμερος οπότε δεν θα μιλήσω για να μην πω μαλ...ιες...
Αλλά εκεί έχουν και άλλες τύπου διενέξεις οργανωμένοι με τον προέδρο τους... που και αυτός εν μέρει τους έχει υπό έλεγχο...
Στην Ξάνθη όταν είχαν γίνει οι φασαρίες απο τους κόκκινους , είχε ξεσηκωθεί το Πανελλήνιο....
Με εσάς όταν έγιναν , όμως... ρε συ φίλε... που ήταν το πρόβλημα;;;
Στο οτι χάσατε απο τον Ηρακλή , ενώ όλη την περιόδο παραπατούσατε;....και οχι μόνο με το ΠΟΚ...
Στο οτι πριν ακόμα αρχίσει το παιχνίδι κυπέλου με τους γαύρους , είχε αρχίσει πετροπόλεμος;...
Το πρόβλημα σε κάθε ομάδα είναι πρώτα λυμμένο εσωτερικά και μετά απο τις εκάστοτε αρχές...
Ο Κόκκαλης έχει τον στρατό του...
Ο Βαρδινογιάννης , τους χειρίζεται καλά...τι πατέρας , τι γιός... ίδια αντιμετώπιση...
Ο Νικολαίδης , κάνει χειρισμό marketing και προωθεί την συσπείρωση και καλά σαν ιδέα, μέχρι να μπορέσει να δώσει κάτι στους φιλάθλους και να δέσει...
Εταιρίες είναι ρε φίλε... και έτσι λειτουργούν απέναντι στους πελάτες τους...
Αν τώρα δεν σου αρέσει εσένα , εμένα , άλλου ο τρόπος τους, απλα΄δεν πας γήπεδο , και τους παρατάς να παίζουν μόνοι τους.. Δεν τα σπας όμως , επειδή , δεν πήρες τίτλο ή έχασες....
Gandalf
πρωτα για την ΑΕΚ που λές .
με Ψωμιαδη εγιναν πολλα.Εφαγε ποσα χρόνια φυλακη και ειναι εξω για λόγους υγειας..Το ενα πουρο πισω απο το αλλο καπνίζει.
Στο κυπελλο με τον γαυρο κατεβηκαμε 4000 κομμάτια ,μας βάλανε να περασουμε μεσα απο τους γαυρος ,καθυστερησαν την ομαδα στον δρόμο αναμεσα απο τους γαυρους,τους σπασανε το λεωφωρειο,κατεβηκαν στο παιχνιδι χωρις καν ζεσταμα .
αν αυτο γινόταν απο τους αρειανους εκεινος ο μαλακας στον Αλφα ακομα θε εσκουζε!
Τι να κανουμε ντε ?να κατσουμε να μας δειρουνε κιολας?
Για τον ΠΑΟ τι να πω .φαινομενο ο πρόεδρος που παει τόσο κόντρα στον Λαό του.Και αχρηστος εντελως σαν προεδρος αφου με τοσα εσοδα δεν μπορεσε να φτιαξει ομαδα.
Και πατάει στον λαιμο οποιος σηκωνει κεφάλι.
Αν παρει την ομαδα ο αλλος ...ο φαρμακοτρίφτης ντε ....ο γιαννακόπουλος ...εκει να δεις γέλια...:wave2:
αποψη μου ειναι οτι για τα επομενα 30 χρόνια οι θεσεις 1-2-3 ειναι κρατημένες .
Οσο για το ματς ΑΡΗ ηρακλακο περισυ εγιναν παρα πολλα που δεν τα ξερεις .ολη την εβδομαδα πριν τον αγωνα μαζι με τους παοκτσιδες εβγαιναν στα ραδιοφωνα και χλευαζαν ...
Και εγινε οτι εγινε.και πάλι λιγα εγιναν.
που να δεις τι θα γίνει στο επομενο με τον ηρακλουλη:smokin: :lol:
Τωρα αν θελεις εσυ να πιστευεις οτι εισαι αξια τόσα χρόνια ψηλα ...και δεν υπηρξε ομάδα οοοοοοοοοολα αυτα τα χρόνια καλύτερη απο την δικια σου εκτος τους αλλους δυο...ενταξ...παω πάσο τοτε :wave2:
29003
marine521
23/11/2005, 11:30
φιλε μαγε εισαι λαθος.
Ολο οι αλλοι σας φταινε, το οτι οι ομαδες σας ειναι για τον πουτσο δεν σας πειραζει.
Το οτι ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ Δ ΕΘΝΙΚΗ λογο χρεων που ΧΑΡΙΣΤΗΚΑΝ δεν τα θυμαστε ε;;;
Και στην τελικη ρε φιλε, δεν σας κραταει κανεις απο το να κανετε καλη πορεια με την ομαδα σας ουτε εσας ουτε κανεναν.
Α ρε Γιώργη αν και βαρεμένος βάζελος, εδώ συμφωνούμε απόλυτα...
Σωστός
kalgeorge
23/11/2005, 11:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από marine521
Α ρε Γιώργη αν και βαρεμένος βάζελος, εδώ συμφωνούμε απόλυτα...
Σωστός
re Reno thes na ta akouseis kai esu twra e??:rotflmao: :rotflmao: :wave2:
Ase ta athlitika kai kanonise na se doume kammia fora, ante.
Kai an imoun varemenos den tha milousa swsta opws les.
:lol:
Dodok edessa
23/11/2005, 11:34
φιλε μαγε εισαι λαθος.
Διοτι εγω μιλαω για το συγκεκριμενο παιχνιδι και οχι γενικα.
Δεν ειναι το ποστ για να κρινουμε σε συνολο αλλα μονο στο συγκεκριμενο παιχνιδι.
Δευτερον: ρε Δοδοκ δεν σου ειπε κανεις τιποτα για τον λαο, ολοι ον παραδεχομαστε.
πρωτον δεν καλψομουνιαζω ..ειπα οτι οι ομαδες σας εινα για τον πο@@@@ο και επειδη η ευρωπη δεν ειναι ελλαδα γιαυτο τρωτε πενταρες-εξαρες-επταρες ..:lol:
Τα χρεη τα θυμάμαι όπως και η ΑΕΚ παοκ ΟΣΦΠ αν σου λεει κατι αυτο:lol:
η Τελικη ειναι οτι μας κραταει ενα γηπεδο κλειστο για 12 αγωνιστικες,ενα φαξ που χαθηκε απο την επο και αντι να πεσει ο πανιωνιος πεσαμε εμεις κα χιλια δυο αλλα .
Την ξανθη για να σου φυγει η περιεργεια την κραταει ο Θρηνος και θα το δεις πολυ συντομα με την σουπερ λίγκα...
επισης βαρετο ειναι με το που λεμε μια αποψη να το ριχνετε οτι ειμαστε κομπλεξικοι και δεν πρεπει να μιλάμε .
Αντε καλα δεν μιλαμε ..παντε στην ευρωπη εκει που μιλανε καλυτερα :lol: :wave2:
marine521
23/11/2005, 11:36
re Reno thes na ta akouseis kai esu twra e??:rotflmao: :rotflmao: :wave2:
Ase ta athlitika kai kanonise na se doume kammia fora, ante.
Kai an imoun varemenos den tha milousa swsta opws les.
:lol:
Χαχαχα εάν είναι τα κάλαντα πες τα μου....(είναι και η εποχή)...
Εγώ ήμουν στο Δέλεαρ την προηγούμενη βδομάδα εσύ δεν ήσουν.....
:lol: :lol: :lol:
το τελευταιο θα μας το δειξεις αφου θα κανονισουμε να παιξουμε κανα μπακετακι γιατι ολοι εδω μεσα κοιμουνται(ελπιζω να τους ξυπνησα:lol: )...βαλε ποστακι οταν στεγνωσει ο καιρος ....
στη νικη λενε δεν μιλαει κανεις ..θεοι οι παιχτες , στην ηττα φταινε πρωτα ο προπονητης και μετα οι παιχτες .....τη νικη με την ηττα την χωριζει μια λεπτη γραμμη για τις ελληνικες ομαδες ...εως οτου αυτη η γραμμη χοντρινει θελει υπομονη και υποδομη και αφηστε τους προπονητες να κανουν την δουλεια τους με οτι παιχτες και να εχουν...
δηλαδη αμα καταληξουμε στο πιος φταιει θα κερδισει κατι η ομαδα; δεν νομιζω ο μαλεζανι να ειναι και μονο αποτυχιες ...αλλα του βγαινουν και αλλα οχι ...ο χρονος θα δειξει και νομιζω οτι ειναι η καλυτερη λυση για να παμε μπροστα...οταν αποκλειστηκες απο ζενιτ γιατι δεν διωξατε το σαντος; εγω γιατι να πω φυγε μαλεζανι...περσυ εχασε ο σουμ και οι αλλοι φτασανε στους 4 ...το τι φαινεται παντως δεν ειναι παντα και η πραγματικοτητα...:wave2:
Gandalf dr685sm
23/11/2005, 11:38
Να κάνουμε πιο ουσιώδη συζήτηση;...
Επειδή έχω ανέβει Θεσσαλονική με την ομάδα μου...
Στα Τέμπη , μόνο διαβατήρια που δεν μας ζήταγαν...
Μπαίναμε στο 20+ , για να αποφύγουν και καλά επεισόδια...
Βγαίναμε +1.30 ώρες μετά για τον ίδιο λόγο
και άλλα τραγελαφικά...
ήταν λόγος για να τα σπάσουμε;...
ήταν λόγος για να τιμωρηθεί η ομάδα απο μαλακίες δικές μας;...
Καταλαβαίνεις που το πάω;
Δεν υπάρχει δικαιολογία για εκδηλώσεις βίας... ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ...μόνο αν πρέπει να αμυνθείς ... και εκεί το κάνεις για να φύγεις...
Για τον Μουστάκια άστο.. και για πολλούς άλλους ακόμα...
τα ξέρεις και τα ξέρουμε όλοι.. τι να λέμε τώρα...
Για τον ΠΑΟ... την ημέρα που ο Γιαννακόπουλος πάρει τον ΠΑΟ, ο Κόκκαλης θα φύγει απο τον Ολυμπιακό , γιατί δεν μπορεί να αντιμετωπίσει το σκεπτικό του κοντού...
Τα χώνει με τρελά χρήματα , χωρίς να περιμένει έσοδα και μαλακίες... χρόνια τώρα έχει καταφέρει την ομάδα Basket των Πρασίνων, να μοιάζουν με τους ανάλογους Bulls του ΝΒΑ....
Δυναστεία κανονική...
Και μιλάμε για παίκτες σαν τον Ράτζα, Βράνκοβιτς, Στογιάκοβιτς, Γκάλη, Wilkins και έχει και συνέχεια...Παίκτες εφάμιλου επιπέδου που στο ποδόσφαιρο θα ήταν ο Cafew, Ronaldo, Bergamp...κτλ...
Και παίζει σε άδεια γήπεδα και σηκώνει μόνος του κούπες... τι λέμε τώρα....
Αν έρθει στο ποδόσφαιρο έστω και σαν συνιδιοκτησία,...αλλοίμονο στους υπόλοιπους , και οχι απο την πονηρή πλευρά...
Το ξέρεις οτι πλήρωσε τα έξοδα ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ της ULEB για να τσεκάρει το ΣΕΦ για αγώνα , ενώ ήταν αμέσως μετά το 2004 (άριστη κατάσταση γηπέδου) χωρίς να δεχτεί άρνηση απο την ULEB;.... για τέτοια conne μιλάμε...
Προσωπικά τον θαυμάζω.... για την αγάπη που έχει στην ομάδα του...
Έκανε τον Κόκκαλη να φύγει με την ουρά στα σκέλια απο το basket και να κράζει τώρα όλη η 7 , γιατί το basket team που έχουν δεν μπορεί να σταθεί...
Άστο το θέμα "Κόντού" σου λέω...
Όσο για τον Άρη... η μοναδική ομάδα που για μένα ήταν φόβητρο και μπορούσε να κάνει κάτι ήταν εκείνη με τον Φοιρό και εκεί σας φάγανε οι εσωτερικές κόντρες...
Gandalf
Gandalf dr685sm
23/11/2005, 11:44
Gst...κάθε Σαββάτο είναι παράδοση το μεσημεράκι να υπάρχει ενα μονό με κάτι φίλους...
αρκεί να είναι στεγνός ο καιρός...
Για τα υπόλοιπα , νομίζω οτι το υπεραναλύσαμε...
Μόνο για τον Σάντος θα σου πω, οτι υπήρξαν αναταράξεις μετά την ήττα, αλλά έπεσαν τέτοιες φωνές...(και είναι αλήθεια αυτό πίστεψε με) που πρέπει να τον ακούσαν μέχρι την παραλία απο τους Θρακομακεδόνες...
Για αυτό και άλλαξε όλη η ομάδα...
Δεν έχει ιστοριούλες και παιχνιδάκια στον πορτογάλο... ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙΣ;... Π-Α-Γ-Κ-Ο ..
κάποια "μωρά" που πήγαν να το παίξουν βεντέτες, πέρισυ έφυγαν με υποσχετικές (αγύριστες) και ακόμα παίζουν εκεί...
άλλη περίπτωση αυτός...
Gandalf
kalgeorge
23/11/2005, 11:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
πρωτον δεν καλψομουνιαζω ..ειπα οτι οι ομαδες σας εινα για τον πο@@@@ο και επειδη η ευρωπη δεν ειναι ελλαδα γιαυτο τρωτε πενταρες-εξαρες-επταρες ..:lol:
Τα χρεη τα θυμάμαι όπως και η ΑΕΚ παοκ ΟΣΦΠ αν σου λεει κατι αυτο:lol:
η Τελικη ειναι οτι μας κραταει ενα γηπεδο κλειστο για 12 αγωνιστικες,ενα φαξ που χαθηκε απο την επο και αντι να πεσει ο πανιωνιος πεσαμε εμεις κα χιλια δυο αλλα .
Την ξανθη για να σου φυγει η περιεργεια την κραταει ο Θρηνος και θα το δεις πολυ συντομα με την σουπερ λίγκα...
επισης βαρετο ειναι με το που λεμε μια αποψη να το ριχνετε οτι ειμαστε κομπλεξικοι και δεν πρεπει να μιλάμε .
Αντε καλα δεν μιλαμε ..παντε στην ευρωπη εκει που μιλανε καλυτερα :lol: :wave2:
ρε Δοδοκ δεν τα ξεχναω και των αλλων ομαδων, τα θυμαμαι.
Το γηπεδο ειναι κλειστο 12 αγωνιστικες γιαιτ ειστε μαλακες και τα θελατε και τα παθατε.
Το ξερω επισης οτι πισω απο τον Πανοπουλο ειναι ο κοκαλλης
Δεν ειπα οτι εισαι κομπλεξικος φιλε, απλα απορω που ενω εχετε τετοια χαλια συνεχιζετε να τα ριχνετε σε αλλους!!!!!
Α και οσο αφορα την ευρωπη, ε μη λεμε τα ιδια συνεχεια, πιστευεις οτι εσεις δικαιουστε να μιλατε;
kalgeorge
23/11/2005, 11:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από marine521
Χαχαχα εάν είναι τα κάλαντα πες τα μου....(είναι και η εποχή)...
Εγώ ήμουν στο Δέλεαρ την προηγούμενη βδομάδα εσύ δεν ήσουν.....
:lol: :lol: :lol:
ρε ναζο αφου στο εχω πει δεν παω δελεαρ,
δηλαδη αλλου δεν μπορουμε να σε δουμε:eyepop:
καταλαβα θα σε πετυχω ξυλοκαστρο:rotflmao: :rotflmao:
Dodok edessa
23/11/2005, 11:54
Να κάνουμε πιο ουσιώδη συζήτηση;...
Επειδή έχω ανέβει Θεσσαλονική με την ομάδα μου...
Στα Τέμπη , μόνο διαβατήρια που δεν μας ζήταγαν...
Μπαίναμε στο 20+ , για να αποφύγουν και καλά επεισόδια...
Βγαίναμε +1.30 ώρες μετά για τον ίδιο λόγο
και άλλα τραγελαφικά...
ήταν λόγος για να τα σπάσουμε;...
ήταν λόγος για να τιμωρηθεί η ομάδα απο μαλακίες δικές μας;...
Καταλαβαίνεις που το πάω;
Δεν υπάρχει δικαιολογία για εκδηλώσεις βίας... ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ...μόνο αν πρέπει να αμυνθείς ... και εκεί το κάνεις για να φύγεις...
Για τον Μουστάκια άστο.. και για πολλούς άλλους ακόμα...
τα ξέρεις και τα ξέρουμε όλοι.. τι να λέμε τώρα...
Για τον ΠΑΟ... την ημέρα που ο Γιαννακόπουλος πάρει τον ΠΑΟ, ο Κόκκαλης θα φύγει απο τον Ολυμπιακό , γιατί δεν μπορεί να αντιμετωπίσει το σκεπτικό του κοντού...
Τα χώνει με τρελά χρήματα , χωρίς να περιμένει έσοδα και μαλακίες... χρόνια τώρα έχει καταφέρει την ομάδα Basket των Πρασίνων, να μοιάζουν με τους ανάλογους Bulls του ΝΒΑ....
Δυναστεία κανονική...
Και μιλάμε για παίκτες σαν τον Ράτζα, Βράνκοβιτς, Στογιάκοβιτς, Γκάλη, Wilkins και έχει και συνέχεια...Παίκτες εφάμιλου επιπέδου που στο ποδόσφαιρο θα ήταν ο Cafew, Ronaldo, Bergamp...κτλ...
Και παίζει σε άδεια γήπεδα και σηκώνει μόνος του κούπες... τι λέμε τώρα....
Αν έρθει στο ποδόσφαιρο έστω και σαν συνιδιοκτησία,...αλλοίμονο στους υπόλοιπους , και οχι απο την πονηρή πλευρά...
Το ξέρεις οτι πλήρωσε τα έξοδα ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ της ULEB για να τσεκάρει το ΣΕΦ για αγώνα , ενώ ήταν αμέσως μετά το 2004 (άριστη κατάσταση γηπέδου) χωρίς να δεχτεί άρνηση απο την ULEB;.... για τέτοια conne μιλάμε...
Προσωπικά τον θαυμάζω.... για την αγάπη που έχει στην ομάδα του...
Έκανε τον Κόκκαλη να φύγει με την ουρά στα σκέλια απο το basket και να κράζει τώρα όλη η 7 , γιατί το basket team που έχουν δεν μπορεί να σταθεί...
Άστο το θέμα "Κόντού" σου λέω...
Όσο για τον Άρη... η μοναδική ομάδα που για μένα ήταν φόβητρο και μπορούσε να κάνει κάτι ήταν εκείνη με τον Φοιρό και εκεί σας φάγανε οι εσωτερικές κόντρες...
Gandalf
Συμφωνώ σε πολλά από αυτά που λές …για θέμα βίας …κα αν θυμάσαι καλά πριν Κανά δυο τρεις μήνες ήρθατε στο ηβανοφειο του Ηρακλή και δεν αφήσατε ούτε πρίζα στην θέση της .τα ξηλώσατε όλα .δεν θυμάμαι νομίζω ήταν για παιχνίδι κυπελλου.
Γι αυτό σου είπα παντού έχει κάφρους.
Αλλά εγω το μονο που ηθελα να πω σήμερα είναι ότι τελικά ,η ομάδα φαίνετε στους αγώνες χωρίς εύνοια διαιτησίας κτλ.και ότι με τόσα χρόνια στο τσαμπιον ,με τοσα τεραστία έσοδα δεν έχετε καταφέρει να κάνετε μια αξιόλογη ομάδα .και οι τρεις. αυτό μόνο.δεν συμφερει κανεναν να μη υπαρχει ανταγωνιστικο πρωταθλημα στην χωρα σου
Δεν λέω ότι η ομάδα μου είναι καλύτερη.
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από GST
μαγε μου καλε , καλε μου μαγε ...
ο παο οντως φετος τρωει ευκολα γκολ κοντα στο 80 γιατι απλα δεν εχει δυναμεις ...γιατι στο πρωτο χτες τους βγηκε η γλωσσα και μετα διερωταστε γιατι δεν πιεζε πανω με 2 επιθετικους... εγω πιο πολυ προβληματιζομε γιατι δεν βαζει ευκολα γκολ και οχι γιατι τρωει γιατι θα μπορουσε στο 80 που το εφαγε οπως εφαγαν και αλλες ομαδες να ειχε μπει αλλο ενα ...το πως φαγαμε τα γκολ απο σας τα θυμαμε οπως και γιατι χασαμε απο το γαυρο και χασαμε οχι γιατι στο 80 οι παιχτες δεν ειχαν την ψιχολογια αλλα γιατι η μπαλα δεν εμπαινε στο πλεχτο....στο μπασκετ αμα βαραγες 3 τριποντα και ολα πηγαιναν εξω πες μου με τι ψυχολογια θα βαραγες το 4ο..
ασχετο πριν χρονια ...αχ ...ο παο στην ευρωπη εκανε πορειες και επαιζε παντα με 1 επιθετικο και τα μπουρομενος στη αμυνα και επερνε τα αποτελεσματα με αντεπιθεσεις....ολοι τοτε κριναν απο τη μπαλα και οχι απο το αποτελεσμα και λεγανε δεν ειναι ποδοσφαιρο αυτο και δεν βλεπουμε μπαλα... τοτε τι γινοταν; απλα τοτε ηταν αλλες εποχες παιζοταν αλλιως το τοπι ..τωρα το ποδοσφαιρο εχει γινει πολυ πιο γρηγορο και μην κρινεις απο το ελλαδα ..δυστηχως ειμαστε πολυ πισω και θα μας παρει αρκετο καιρο για να φτασουμε εκει .....μακαρι ρε μαγε να βγητε του χρονου...αν και δε με συμφαιρει:lol: ...για να καταλαβεις που ειμαστε ολοι μας γιατι απο ελλαδα-ευρωπη ειναι πολλα τα χλμ....αλλη μπαλα εντος αλλη μπαλα εκτος συνορων και σιγουρα δεν εχουμε την ποιοτητα για να προσαρμοζουμε το παιχνιδι μας και στα 2....
μαλεζανι και τελειωνω....ο κυριος πηρε ουεφα και δεν νομιζω να το πηρε τυχαια .....καπως ετσι τυχαια το πηρε και ο ρεχαγκελ ; και για τους 2 ο επομενος στοχος ηταν αποτυχια ....να τους χρακτηρησουμε ως ασχετους ..ο σολιντ ειναι ασχετος ; δεν νομιζω η μηπως ολοι ειναι εκτος ελληνικης νοοτροπιας...μηπως αυτη η γαμημενη νοοτροπια ειναι αυτη που μας εφερε σε αυτα τα χαλια;; λεω εγω τωρα:lol: :wave2:
ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ! ΠΑΝΤΑ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΑΜΥΝΑ! ΔΕΝ ΕΤΡΩΓΕ ΕΥΚΟΛΑ ΓΚΟΛ, ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΒΑΖΕ! ΤΩΡΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ, ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ, ΟΙ ΓΚΟΥΜΑΣ ΚΑΙ ΚΩΤΣΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΡΓΟΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, Ο ΜΟΡΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙ ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ, ΑΥΤΟ ΦΑΝΗΚΕ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΙΤΑΛΩΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΞΙΑ! Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ ΔΕΝ ΛΕΩ, ΛΑΜΠΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΑΨΟΥΜΕ- ΕΧΕΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ (ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ Μ@@@ΙΕΣ ΤΩΝ ΓΚΟΥΜΑ-ΚΩΤΣΙΟΥ) ΑΛΛΑ.....
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΑΝΤΡΙΤΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΧΩΡΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ (ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΓΚΟΝΖΑΛΕΣ), ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ Η ΟΜΑΔΑ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ.
ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ! ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΜΑΛΕΖΑΝΙ- ΑΛΛΑ ΣΥΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΦΤΑΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ! ΙΣΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΤΑ ΑΙΤΙΑ!
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΧΑΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΠΑΝΤΑ!!!
marine521
23/11/2005, 11:58
ρε ναζο αφου στο εχω πει δεν παω δελεαρ,
δηλαδη αλλου δεν μπορουμε να σε δουμε:eyepop:
καταλαβα θα σε πετυχω ξυλοκαστρο:rotflmao: :rotflmao:
Καλά τότε αυτό το ΣΚ θα πάμε στην εκθεση (27ο Ναυτικό Σαλόνι) Κανόνισε τίποτα και είμαι μέσα...
Gandalf dr685sm
23/11/2005, 11:59
Κανά δυο τρεις μήνες ήρθατε στο ηβανοφειο του Ηρακλή και δεν αφήσατε ούτε πρίζα στην θέση της .τα ξηλώσατε όλα
έχω σταματήσει εδώ και μερικά χρόνια να πηγαίνω στα εκτός έδρας φίλε μου , μιας και ούτε οι δουλειές αλλά και ούτε η διάθεση υπάρχει πια... περάσαμε τα ....30+.... "σοβαρέψαμε"...(χεχεχεχε..αυτό είναι υπο διαπραγμάτευση ακόμα)
Σε πιστεύω όμως... Κακώς δεν έγινε επίσημη καταγγελία και απο τις δύο ΠΑΕ... κάκιστα....
Μπάλα πήγαν να δούν.. οχι να τα σπάσουν...
Για τα χρήματα τα είπαμε... να μην επαναλαμβάνουμε... για το θέμα ομάδα.... δες την ΑΕΚ που έχει 5 σερί νίκες και πάει τρένο πάλι... χωρίς πάρα πολλά χρήματα... και δείχνει να έχει ανάπτυξη...
Gandalf
la_villa
23/11/2005, 13:33
Γεια σας ...ήρθα :lol: :lol:
είναι σκληρά παιδιά αυτοί οι Ιταλοί ε?
:rotflmao: :rotflmao:
Κάντε άκρη ρε αμπαλλοι να περάσει η ερυθρόλευκη στρατιά να διδάξει ποδόσφαιρο.ΟΥΣΤ ΡΕ που μου θέλετε και ευρώπη...
:lol: :lol:
υ.γ έχε χάρη που είμαι ακόμα ζαλισμένος απο ψες το βράδυ και δεν έχουμε καλή επικοινωνία με το "κεντρο ελέγχου".Τελικά σίγουρα ήταν "μπόμπες".
Gandalf dr685sm
23/11/2005, 13:40
Κάντε άκρη ρε αμπαλλοι να περάσει η ερυθρόλευκη στρατιά να διδάξει ποδόσφαιρο :rotflmao: :lol: :eyepop: :rotflmao:
χαχαχαχαχαχα...στα ανέκδοτα γρήγορα...
Gandalf
la_villa
23/11/2005, 16:41
Μα γιατί???
:confused: :confused:
Πάλι ψυχικό θα κάνουμε ρε π@#στη μου.
Η Ροζενμποργκ λέει έχει να νικήσει στην έδρα της απο το 2001!!!!
Εμείς απο την άλλη δεν έχουμε νικήσει ακόμα εκτός έδρας.
Μαντέψτε πια παράδοση θα σπάσει!!:mad: :mad:
8a parete mia ISTORIKI kai POLIANAMENOMENI
ISOPALIA
kai den 8a spasei kamia paradosi
el_hymador
23/11/2005, 18:34
...ποιος φταιει ? ο κακος μας ο καιρος!!!:lol:
Τωρα να σας πω εχω μεπερδευτει λιγο , δεν μπορω να βγαλω ακρη....συνυπευθυνοι ειναι ΟΛΟΙ !!! διοικηση (εμμεσως πλην σαφως!) , παικτες (σαφως) και Μαλεζανι (ασαφως).Φετος μονο σε ενα παιχνιδι παιξαμε μπαλλα ...ΠΑΟ - Μπαρτσελονα 0-0 , σε ολα τα αλλα γ@μησετ@!!! επειδη η κατασταση ειναι μπερδεμενη ενα εχω να πω :
ΠΑΥΛΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΑΥΛΟΣ .....ονειρο θερινης νυκτος βεβαια γιατι δεν υπαρχει περιπτωση να αναλλαβει το ποδοσφαιρο.....
...πολυ παρακμη ρε παιδι μου :sad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Τωρα να σας πω εχω μεπερδευτει λιγο , δεν μπορω να βγαλω ακρη....συνυπευθυνοι ειναι ΟΛΟΙ !!! διοικηση (εμμεσως πλην σαφως!) , παικτες (σαφως) και Μαλεζανι (ασαφως).Φετος μονο σε ενα παιχνιδι παιξαμε μπαλλα ...ΠΑΟ - Μπαρτσελονα 0-0 , σε ολα τα αλλα γ@μησετ@!!! επειδη η κατασταση ειναι μπερδεμενη ενα εχω να πω :
ΠΑΥΛΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΑΥΛΟΣ .....ονειρο θερινης νυκτος βεβαια γιατι δεν υπαρχει περιπτωση να αναλλαβει το ποδοσφαιρο.....
Παιδιά όντως η ομάδα δεν είναι σε καλή κατάσταση...
παρόλα αυτά χθες έπαιξε καλά...αλλά μόλις δέχτηκε γκολ κατέρρευσε...γνώριμο στοιχείο ελληνικών ομάδων...
Τουλάχιστον ας μείνει ο Μαλεζάνι...μπορεί ό ΠΑΟ να μην έχει παίξει ωράιο ποδόσφαιρο επί των ημερών του ακόμα...αλλά ρε παιδιά εχουμε κερδίσει πολλά από την παρουσία τους αυτούς τους 10 μήνες....
Τι έχουμε κερδίσει????ΈΧΟΥΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ 5 περίπου κανούργιους παίχτες με προοπτική 10ετίας...(βλ. Δάρλας, Μάντιος, Λεοντίου, κτλ) ...ποιος έλληνας προπονητής θα είχε να αρ...δια να δώσει ευκαιρίες σε αυτούς τους παίχτες κ μάλιστα σε παιχνίδια CL
Να μου το θυμηθείτε θα φύγει και θα καρπωθούν τους κόπους της δουλειάς του οι επόμενοι προπονητές όπως έγινε με την περίπτωση ΟΣΙΜ....
O ΠΑΟ χτες ηταν πολυ καλος καθολη την δια ρκεια του αγωνα..:a13: Να εξαιρεσουμε μονο το μοιραιο τριλεπτο:a4: Και κατα τα αλλα.. διδαξε ποδοσφαιρο παλι:a9: Οπως ξερουμε ολοι ειναι η μοναδικη ελληνικη ομαδα που ξερει στην ευρωπη να χειριζετε το τοπι ειδικα μεσα στην εδρα του !!!:a08:
kalgeorge
23/11/2005, 22:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
χυμαδορ, ουτε αυτο ειναι σωστο τελειως...
γιατι το ποδοσφαιρο δεν ειναι μπασκετ (τι ειπα ο π....) και δεν αγοραζεις ενα παικτη και καθαρισες.
Επισης ο παυλος δεν ειναι και ο πιο εξυπνος - μαγκας για να αναλαβει ομαδα ποδοσφαιρου, και περιβαλεται και απο βλακες στο μπασκετ του παο.
τελος μη λεμε συνεχεια φταιει η διοικηση, ειναι μεγαλη συζητηση αλλα περιληπτικα....
Δηλαδη ρε παιδια τι φταιει και αυτος;;;,τι αλλο να κανει; παικτες αγορασε, δηλωσεις κανει, φωνες βαζει, προπονητη φερνει, λεφτα δινει, δηλαδη σε τι φταιει και ολο η διοικηση και η διοικηση;;;;
τοσ παντων
χυμαδορ, ουτε αυτο ειναι σωστο τελειως...
γιατι το ποδοσφαιρο δεν ειναι μπασκετ (τι ειπα ο π....) και δεν αγοραζεις ενα παικτη και καθαρισες.
en meri swstos ALLA den exei parei 1 paikti mono
Exei makran tous kaliterous stin ellada stin 8esi tous kai episis oloi sxedon einai stous kaliterous 5 tis eyrwpis stin 8esi tous (Ade an eksairesoume tous center)
Αρχικά δημιουργήθηκε από kawasaki 636
απλα για τον πουτσο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ουδεν σχολιο και μετα λετε για τον ολυμπιακο:a31: :a31: :a31:
(εντελώς φιλικά) τα είδαμε και τα χάλια του Ολυμπιακού....
Gandalf dr685sm
24/11/2005, 09:56
Τι ακριβώς έκανε ο Γιαννακόπουλος Γιώργο;...
Ενα πάικτη;... μάλλον δεν είσαι ενήμερος φίλε...
Τα ονόματα που έγραψα τα είδες;... και πόσους ξέχασα κιόλας...
Τις κουπες που στολίζουν την βιτρίνα σας ;....
Πρόκειται για μακράν τον πιο επιτυχημένο πρόεδρο σε ομαδικό επίπεδο στην Ελλάδα σε όλα τα αθλήματα... εκτός ίσως απο τον Πολυχρονίου και την Εθνική άρσης Βαρών , αλλά αυτοί είναι σε άλλο σημείο σύγκρισης...
Gandalf
kalgeorge
24/11/2005, 12:19
Τι ακριβώς έκανε ο Γιαννακόπουλος Γιώργο;...
Ενα πάικτη;... μάλλον δεν είσαι ενήμερος φίλε...
Τα ονόματα που έγραψα τα είδες;... και πόσους ξέχασα κιόλας...
Τις κουπες που στολίζουν την βιτρίνα σας ;....
Πρόκειται για μακράν τον πιο επιτυχημένο πρόεδρο σε ομαδικό επίπεδο στην Ελλάδα σε όλα τα αθλήματα... εκτός ίσως απο τον Πολυχρονίου και την Εθνική άρσης Βαρών , αλλά αυτοί είναι σε άλλο σημείο σύγκρισης...
Gandalf
den eipa oti pire ena paixti,
alla oti kai me ena paixti borei na kaneis tin diafora.
kai o petuximenos fainetai sugritika me allous
Diladi kai o gauros sto polo, gamaei, alla me ti sinagwnismo;;