Τωρα τι να πεις για τα σημερινα....?
Ας αφησουμε τους φιλους μας τους βαζελους να ξεκινησουν την κριτικη......
Λοιπον παιδια,τι λετε????
Τωρα τι να πεις για τα σημερινα....?
Ας αφησουμε τους φιλους μας τους βαζελους να ξεκινησουν την κριτικη......
Λοιπον παιδια,τι λετε????
Ballywood - Αίθουσα ψυχαγωγίας στη Νέα Χαλκηδόνα με Billiards, Ping Pong, Darts, Wooden Table Football και Nova
Μάνο έγω μόλις τα έγραψα παραπάνω ......
Τί άλλο να πω.....πίκρα.........![]()
'Ενα Jameson με πάγο...
Τι έγινε πάλι με αυτή την ευρωπαϊκή φανέλα ...
Ρητορικό το ερώτημα.
:rotflmao:
απλα για τον πουτσο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ουδεν σχολιο και μετα λετε για τον ολυμπιακο:a31: :a31: :a31:
Είναι ο χειρότερος Παναθηναίκος που έχω δεί ποτέ.
Το να μήν παίζει σε 1-2 παιχνίδια το καταλαβαίνω, αλλά να είναι χαλιας κερδίζει χάνει σημαίνει ότι κάτι δέν πάει καλά.
Ο πρόεδρας αργά ή γρήγορα θα την δώσει την λύση.
Μαλεσάνι το που........
5-6 παίκτες ακόμα το που..........
Αιτίες κατά την γνώμη μου που έχασε ο ΠΑΟ....
1. Σίγουρα δεν ήταν θέμα τύχης , μιας και απο την αρχή του Β ημιχρόνου φαινόταν οτι ήταν θέμα χρόνου η πίεση απο την Ουντινέζε για να πάρει αυτπό που θέλει.
2. ΓΙΑΤΙ;...ΓΙΑΤΙ;...ΓΙΑΤΙ να κρατήσεις το 1-0 απέναντι σε μια άκρως επιθετική ομάδα που ήθελε το ίδιο μια νίκη; Γιατί τραβάς πίσω όλη την ομάδα και τους αφήνεις να κάνουν παιχνίδι, ενώ ξέρεις οτι ο επιθετικός τους , (Ιακουίντα..κάτι) είναι ταχύς και δυνατός...
3. Που είναι ο "2 Ριβάλντο = 1 Γκονζάλες" στο β ημίχρονο;... για καφέ είχε πάει;... τι τον πληρώνουν αυτόν;... για να τρέχει ο Χαραλαμπίδης και να κάνει όλο το παιχνίδι και να κάνει το goal;... Αν πείς ο άλλος ο μαυρούκος....μόνο στο Α ημίχρονο έτρεχε ... στο Β , ο Κονσεισάο είχε πάει το μυαλό του στα αποδυτήρια μιας και έκανε κρύο και βροχή και αυτοί οι θερμόαιμοι Βραζιλιάνοι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα σε αυτά τα τερραίν....
4. Αλήθεια το πενταετές πλάνο , περιλαμβάνει και μαθήματα ψυχολογίας παικτών στο πως να σκυλιάζουν όταν μέσα σε 3 λεπτά είναι πίσω στο σκόρ και πρέπει να το κυνηγήσουν απο την αρχή;..
Γαμώτο μου , ΑΕΚτζής είμαι και την συμπεριφορά "κάτω χέρια , ψηλά πόδια" όμως δεν μπορώ να την ανεχτώ απο καμιά Ελληνική ομάδα, ειδικά απο παίκτες που παίζουν στην Ευρώπη.... Τι έγινε που ήρθες πίσω στο 80;...κυνήγα το το γαμημένο και οτι βγεί... Τουλάχιστον εκεί να το καταλάβω... οτι μπορούσαν έκαναν... αυτοί στο 80 , έπαιζαν το πουλί τους και κοίταγαν να πάνε στα αποδυτήρια να ζεσταθούν... Αυτή δεν είναι η νοοτροπία που ήθελαν να αποτινάξουν απο επάνω τους;...
Κέρδος ΜΟΝΑΔΙΚΟ και ελπίζω να το δούν... οι νέοι παίκτες του ΠΑΟ (Δάρλας, Λεοντίου, Χαραλαμπίδης)....
ΔΙΩΞΤΕ τον μακαρονά.... Ναι εντάξει κάνει οτι μπορεί, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συνδιάσει πρωταθλητισμό και ανάπτυξη ομάδος σε προγραμματισμό...
Τι να πώ... πραγματικά στενοχωρήθηκα , μιας και τουλάχιστον ο ΠΑΟ, δεν μας είχε μάθει να χάνει "δικά του" παιχνίδια...
Πάντως είναι γεγονός οτι εδώ και 3 χρόνια , φαίνεται ο ΠΑΟ να χάνει το κεκτημένο κύρος του στην Ευρώπη και είναι πολύ άσχημο πρώτα για αυτόν και μετά για το Ελληνικό ποδόσφαιρο...
Καβουρογιάννη... καλό είναι να υποστηρίζεις προπονητή , αλλά μέχρι ενα σημείο.. Φαίνεται πλεόν ορατά , οτι και οι μεταγραφές δεν έπιασαν, η ψυχολογία έχει πιάσει πάτο, και γενικά κάτι δεν πάει σωστά...
Περαστικά όλων μας και φέτος...
ή μήπως νομίζετε οτι ο Κόκκινος θα σπάσει το "keep on walking" στο Trodheim , χωρίς τζόρτζεβιτς και με Γεωργάτο να παίζει στο πλάι;...
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Ρε παιδιά μια στιγμή...
Τι φταίει ο μακαρονάς και ο κάθε μακαρονάς, αν ο αμυντικός είναι ανίκανος να διώξει το τόπι από τη μικρή περιοχή, και αντίθετα το στέλνει συστημένο στα πόδια του επιθετικού;
Ας μην βλέπουμε ευθύνες του προπονητή εκεί που δεν υπάρχουν...
Δεν είπα το αντίθετο....
αλλά για να φτασει εκεί ο επιθετικός και να είναι 5-6 επιθετικοί μέσα στην μικρή περιοχή (!!!!!) σχεδόν μόνοι τους, σημαίνει οτι κάτι δεν πάει καλά με το σύστημα ...
Στην προκειμένη περίπτωση όταν και οι 10 πλήν Μάντζιου, τον οποίο δεν τον θεωρώ πλέον νέο παίκτη αλλά καταξιωμένο , όταν τραβάει 2-3 πάνω του για να τον σταματήσουν...ξέφυγα λίγο... α ναι...
που λες όταν είναι 10+8 παίκτες κάτω απο την γραμμή του κέντρου , επειδή έχεις τραβήξει ΟΛΗ την ομάδα πίσω , όπως το παραδέχτηκαν όλοι, είναι αναπόφευκτο να φάς και το goal , ειδικά σε τερραίν που είναι σε τέτοια κατάσταση ....
Ή μήπως να μιλήσουμε για τον τομέα ψυχολογίας παικτών , όπως είπα μετά το 80;.... Που είναι ΚΑΘΑΡΑ δουλειά προπονητή και αγωνιστικής πειθαρχίας;...
Τι να λέμε τώρα;... όπως έχω πεί χιλιάδες φορές, μπάλα δεν έχω παίξει σοβαρά αλλά σε ομαδικό άθλημα με σπυριάρα μπάλα έπαιζα σοβαρά και η πειθαρχία στον αγώνα είναι παντού ίδια... ακόμα και αν χάνεις με 30-40 πόντους παίζεις για το δικό σου γόητρο...
Ακόμα και αν έχαναν με 2-1 στο τέλος, ΕΠΡΕΠΕ να παίξουν ακόμα και ξυπόλητοι....
Αλλά για να παίξει ενας παίκτης θέλει και ηγέτη έξω απο το γήπεδο.. Και εκεί ο Ιταλός παραπαίει...
Θυμηθείτε το ,..... αν χάσει και με την Ξάνθη, έχει πάει κατά Ρώμη μεριά...
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Μ' αυτά που γράφεις δείχνεις πως ό,τι γκέλα και να κάνει ο αμυντικός, θα ψάξεις τρόπο να την αποδώσεις στον προπονητή, αποδίδοντάς τη στο "σύστημα"....
Όταν 8-10 παίκτες παίζουν πίσω, το λογικό είναι να ΜΗΝ φάνε γκολ, αρκεί βέβαια όχι απλώς να ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ πίσω, αλλά και να ΠΑΙΖΟΥΝ πίσω, σύμφωνα με τις εντολές του προπονητή αλλά και τις δυνατότητές τους ως ποδοσφαιριστές.
Αν στραβοκλωτσάω, κανείς προπονητής δεν φταίει, εκτός αν δεν έπρεπε να με βάλει μέσα καθόλου.
Δεν είμαι απολογητής του Ιταλού, δεν είμαι κάν βάζελος, αλλά δεν μου αρέσει ο προπονητής να φορτώνεται με ευθύνες που δεν έχει.
Τώρα ως προς τα 5-10 τελευταία λεπτά, έχεις δίκιο, αλλά από την άλλη σκέψου πως, στο ποδόσφαιρο, βλέπουμε συχνά ομάδες να προσπαθούν επί 90 λεπτά να σκοράρουν και να μη το πετυχαίνουν. Άρα όταν τρώς το 1-2 στο 83', τα πόδια σου κόβονται, η διάθεση πέφτει, είναι ένστινκτο που δύσκολα το υπερνικάς...
Ρε παρτε το χαμαπαρι εσεις εκει κάτω,είστε ομαδουλες που μόνο με τους προέδρους σας και τους διαιτητές μπορείτε να σφάζετε τις ελληνικές ομάδες τις περιφέρειας.
ΚΛΑΡΙΝΑ ΚΛΑΡΙΝΑ μόνο στην Ευρώπη .
Και αν ποτέ σας παίξουν στα ίσα και στην Ελλάδα πάλι μόνο Κλαρίνα θα κάνετε (Εργοτελης )
Η λύση είναι μια .
Μεταγραφή του Κασναφερη και Σια οε στην Ευρώπη ,,,,ΤΩΡΑ …
:rotflmao:
![]()
Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ
Νομίζω οτι μόνο το ΠΟΚ δεν σας φταίει εσάς, μιας την ρίψη στην Β κατηγορία, οι οπαδοί σας το κατάφεραν....
Πρώτα δείτε τα ράματα τα δικά σας και αφήστε τα δικά μας...
Τώρα για τον ΠΑΟ....
Είπα και πριν .... το τερραίν ήταν χάλια και η καραμπόλα όταν έφτασε στον αμυντικό είχε περάσει απο 2 πόδια Ιταλών που απλά δεν κατάφεραν να την σπρώξουν , ενώ ήταν ολομόναχοι....
Η στραβοκλωτσιά είναι στο πρόγραμμα....
Αλλά για να φτάσει στην ευκαιρία της στραβοκλωτσιάς, πρέπει πρώτα η μπάλα να πέσει σε μπουλούκι , το οποίο ήρθε εκεί κατά την "υποχώρηση" σου...
όλοι έχουν το μερίδιο τους...
όλοι σε κάθε περίπτωση έχουν ευθύνες για νίκη ή ήττα....
Απλά κατά την γνώμη μου εδώ , την στιγμή που κερδίζεις και είσαι απο πάνω και σε ψυχολογία και σε goal, δεν τραβιέσαι πίσω... μπαίνει μέσα και σκίζεις απλά τα ράμματα (τα εναπομείναντα) του αντιπάλου σου...
Gandalf
Ε, κι αν το έκανε ο Ιταλός κι έτρωγε και πάλι γκολ, θα έλεγεςΑρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Απλά κατά την γνώμη μου εδώ , την στιγμή που κερδίζεις και είσαι απο πάνω και σε ψυχολογία και σε goal, δεν τραβιέσαι πίσω... μπαίνει μέσα και σκίζεις απλά τα ράμματα (τα εναπομείναντα) του αντιπάλου σου...
Gandalf
"μα αφού ήταν μπροστά η ομάδα και το γήπεδο ήταν βαρύ, γιατί δεν έπαιζε κατενάτσιο να κρατήσει το σκόρ;;;;"
Έτσι δεν είναι;
ενω η αριαναρα μαμησε στην Ευρωπη...Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
...
![]()
![]()
![]()
![]()
για πες τι κανατε με τη Roma :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
επειδη χτες ειμουν γηπεδο...
οντως στο πρωτο ημιχρονο ηταν ο καλυτερος παο που ειδα φετος με παρα μα παρα πολυ τρεξιμο σε συνθηκες που για την ιταλια ειναι πολυ πιο γνωριμες...στο β ημιχρονο μπηκε μεσα και οτι ολοι ηταν λιγο πτωματα φανηκε ξεκαθαρα απο την αρχη...να πω οτι στο πρωτο που πιεζε ψηλα ο παο ειχε προβλημα στην ευθεια με αποτελεσμα ολες οι μπαλιες να περνανε για πλακα απο τα πλαγια...
επισης ο παπαδοπουλος ηταν πτωμα οποτε τον αλλαζει με αντριτς και ενισχυει το κεντρο για να ανεβει γκονζαλες και να παρουν και καμια ανασα γιατι το ξαναλεω ολοι ηταν ενα σκαλοπατι κατω σε δυναμεις απο την ουντινεζε...στο πρωτο γκολ φυσικα εγινε οτι εγινε αφου πρωτα εχασες 3 κεφαλιες μεσα στη περιοχη.....οσο για το τοργκελε που ολοι οι εξυπνακηδες θελαν σαν αλλαγη με τον παπ...οκ θα βελτιωνες την επιθεση ...ανασταλτικα τι γινεται;
αφηστε τα περι μαλεζανι γιατι στη ηττα ολοι μου το παιζεται προπονητες και ολοι ξερεται τι θα επρεπε να γινει για να κερδισει η ομαδα και ολοι μονο ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΠΑΛΑ δεν ξερετε.....και ναι χρειαζεται και τυχη για να παρεις αποτελεσμα και δεν γινεται στην ευρωπη με το επιπεδο αυτο ο αντιπαλος να μην κανει ευκαιρια ..... αλλα μαλλον ολοι οσοι μιλατε εχετε ξεχασει τι θα πει να παρεις αποτελεσμα στην ευρωπη
![]()
![]()
FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.
μα αφού ήταν μπροστά η ομάδα και το γήπεδο ήταν βαρύ, γιατί δεν έπαιζε κατενάτσιο να κρατήσει το σκόρ;;;
Ανάλογα την ομάδα.... Με την Βέρντερ τον έπαιρνε να το κάνει , μιας και οι επιθετικοί της ήταν δυνατοί αλλά αργοί συγκριτικά με τους Ιταλούς...
Αλλά ακόμα και εκεί , κινδύνεψε προς το τέλος, αν θυμάσαι...
Τι να λέμε τώρα;....
Σου ξαναλέω όμως , οτι δεν είναι το goal, αλλά η όλη νοοτροπία που στήνει την ομάδα του...
Και φαίνεται σε μένα που είμαι και άσχετος...
Φαίνεται το άσχημο της πειθαρχίας... ακόμα και με το 3-0 με εμάς που τα έφαγε και πάλι στο 80+... μέσα σε λίγα λεπτά....
Gandalf