View Full Version : Z750 η tdm 900
costas81
22/10/2017, 23:20
Κάπως έτσι την πατάνε όλοι και μετά αναρωτιούνται αν είναι καλύτερα να κοιτούν αυτό που δεν μπορούν να "καβαλήσουν" ή να πάνε σπίτι και να "καβαλήσουν" αυτό που δεν μπορούν να "στρίψουν"!
If you know what I meen.:lol:
Έτσι ακριβώς ρε φίλε και όχι μόνο!! Τσιμπάνε στα γρήγορα κανά καινούργιο για δοκιμή, ξενερώνουν, και πάνε σπίτι και αρχίζουν τα χάδια στο δικό τους και δεν θα σε αλλάξω ποτέ και κάτι τέτοια....
Nostradamus
23/10/2017, 08:36
Έτσι ακριβώς ρε φίλε και όχι μόνο!! Τσιμπάνε στα γρήγορα κανά καινούργιο για δοκιμή, ξενερώνουν, και πάνε σπίτι και αρχίζουν τα χάδια στο δικό τους και δεν θα σε αλλάξω ποτέ και κάτι τέτοια....
Οποτε ο κατοχος TDM απο δοκιμη και μονο μπορει να ξενερωσει με ενα αλλο μηχανακι...
Αυτοι που δοκιμαζουν το TDM δεν μπορουν.. πρεπει να το φυστικωσουν καμια 10ετια, να το μαθουν καλα καλα και μετα μπαλα το πιστολι στις στροφες λεμε...
costas81
23/10/2017, 10:24
Οποτε ο κατοχος TDM απο δοκιμη και μονο μπορει να ξενερωσει με ενα αλλο μηχανακι...
Αυτοι που δοκιμαζουν το TDM δεν μπορουν.. πρεπει να το φυστικωσουν καμια 10ετια, να το μαθουν καλα καλα και μετα μπαλα το πιστολι στις στροφες λεμε...
Δεν μιλάγαμε ακριβώς για μηχανάκια.... χαχαχαχαχαχ
Γ6 σελιδες και δεν ηθελα να πω οτι με το τδμ αλαξα 3 φορες λαστιχο.Και τα 3 λαστιχα τα πελματα τους μεχρι της ακρες ηταν πατημενα.Οι μασουπιεδες του οδηγου ηταν ξυσμενοι.
Ok, αντιπαρέρχομαι το οτι άλλαξες 3 φορές λάστιχα. Αυτοι οι μασουπιέδες :eek: τι είναι;;;
Κάτι σαν τον Μαρσουπιλαμί αςούμε;;
Ok, αντιπαρέρχομαι το οτι άλλαξες 3 φορές λάστιχα. Αυτοι οι μασουπιέδες :eek: τι είναι;;;
Κάτι σαν τον Μαρσουπιλαμί αςούμε;;
Δεν έχει σημασία. Αφού ξύνει και τα λάστιχα είναι πατημένα τέρμα, το μηχανάκι οργώνει.
ΟΚ, και σε παπί έχω δει τερματισμένα λάστιχα. Δεν ξέρω όμως γιατί αυτό έχει μαρσπιέδες.
Επίσης στο 954 άλλαξα μσαουπιέδες κι εγώ γιατί είχαν μείνει οι μισοί, και έπρεπε κάπου να πατάω. Υποθέτω θα ακολουθούσα κάποιο TDM.
Τι σκάτε. Σε vstrom θα καταλήξουμε.
Δ
Επίσης στο 954 άλλαξα μσαουπιέδες κι εγώ
Τι είναι πάλι αυτό; Οι μσαουπιέδες, είναι σαν να λέμε μσουγαμσω ;
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
23/10/2017, 12:12
ΜΑΣΟΥΠΙΕΔΕΣ.Τι δεν καταλαβενετε:lol:
Τι σκάτε. Σε vstrom θα καταλήξουμε.
Πιo προβλέψιμο...
Το Ζ αν εξαιρέσεις τον συντονισμό/κραδασμό/@@ζαλίστρα κάπου στις 7-8 δεν θυμάμαι, μπάζο είναι.
Το TDM όπως βολεύεται ο καθείς. Μια φορά είχα οδηγήσει ένα με ABS και τοκοψαίσα το φανάρι Λ.Αθηνών-Σπ.Πάτση. Εξαιρετική αίσθηση, για να μην τρέχεις και χτυπήσεις. :tooth:
.Για το μονο που δε σημφωνω ειναι τα φρενα.Παντα με οσα κ αν πηγαινα οσο φορτωμενος και αν ημουνα το μηχανακι κοκαλωνε.Η brembo(αν θυμαμε καλλα)αξιζε τα λεφτα της
Ποιά brembo?
dukeandthecity
23/10/2017, 12:16
... είναι καλύτερα να κοιτούν αυτό που δεν μπορούν να "καβαλήσουν" ή να πάνε σπίτι και να "καβαλήσουν" αυτό που δεν μπορούν να "στρίψουν"!
Μαθήματα βγαλμένα απο την ζωη :D
ΜΑΣΟΥΠΙΕΔΕΣ.Τι δεν καταλαβενετε:lol:
τα μαρσπιέ, ποδοστήρια, πατήθρες (στο Σαλόνικα), εννοΑς? :tooth:
...
Ποιά brembo?
Aυτά που έχουν μαμά τα TDM. Πάλι δεν καταλαβαίνεις;
Nostradamus
23/10/2017, 12:54
Δεν μιλάγαμε ακριβώς για μηχανάκια.... χαχαχαχαχαχ
Αρα σωστα απαντησα... ουτε το TDM ειναι μηχανακι ετσι που παει η κουβεντα.... :lol::lol:
Nostradamus
23/10/2017, 12:56
τα μαρσπιέ, ποδοστήρια, πατήθρες (στο Σαλόνικα), εννοΑς? :tooth:
τα πατηρακια λεει νομιζω..:D:D
costas81
23/10/2017, 13:36
Φίλτατε που ξεκίνησες το thread, βλέπεις με πόσο σοβαρά επιχειρήματα και non spam posts βοηθάμε τον αναποφάσιστο μοτοσυκλετιστή να λύσει τις απορίες του.... :a014:
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
23/10/2017, 16:12
Λεω αυτα που ξινει το τδμ οταν μπαινεις με 150.
Λεω αυτα που ξινει το τδμ οταν μπαινεις με 150.
Αν μπεις που; Στη θάλασσα;
Αααα .. δεν εννοείς τα μούτρα του δηλαδή ..
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
23/10/2017, 16:54
Διακρινω μια αντιτιντιεμαδικη ειρωνεια???:confused:
Όχι .. Αφού έχω τδμ
Κ είχα κ αλλά μηχανάκια για να συγκρίνω !
Μαθήματα βγαλμένα απο την ζωη :D
Μερικοί μαθαίνουν και απ' τα λάθη των άλλων...!
Αλλά δεν είμαι ένας απ' αυτούς! :lol: