View Full Version : Z750 η tdm 900
ΑΛλο ενα θεμα για αυτα τα 2 μηχανακια ,αλλα ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 2
Λοιπον εμπειρια εχω ninja 250 -xt660x και λιγο απο cb600f
Ημουν 2 χρονια με αμαξακι και ειπα να παρω μηχανη παλι γιατι μου ελειψε
Μαρεσουν και τα 2,το ενα πιο μηχανη ,με fairing ,2kylindro μηχαναρα ,το αλλο αλητικο και ερωτας απο οταν ημουν 20 χρονων [τωρα ειμαι 25]
Δυστυχως ειμαι 1.72 και 70 κιλα .Εχω ανεβει και στα 2 αλλα με κανενα δεν πηγα βολτα [κανεις δεν αφηνει].Στο z κουμπωνω καλυτερα ειναι η αληθεια ,στο tdm αν και ψηλο παταγα κανονικοτατα και τα 2 κατω και οχι στα πελματα[ισως να ειμαι τελικα παραπανω σε υψος] αλλα κανονικα .Το θεμα ειναι οτι σε σταση δεν ξερω γιατι αλλα μου φανηκε πιο βαρη απο το ζ αν και δεν ειναι,ισως ο ογκος του ,ισως τα fairing ,δεν ξερω πως θα ειναι στον δρομο η μαουνα ,αλλα μαρεσει .
Μοντελο του 2006-2006 σε tdm και z750 2007 και πανω,το budget ειναι στα 3500 ευρω για μτχ.
Σε tdm θεωρειτε οτι κουμανταρετε απο εναν τυπο 70 κιλα ,σε υψος το εχω
Πριν μπλέξεις με γνώμες για τα δύο μηχανάκια σκέψου πως προσεγμένη μηχανή στα λεφτά που λες θα βρεις μόνο Ζ. Αν και προσωπικά δεν το γουστάρω καθόλου το Kawasaki, η αλήθεια είναι πως tdm της προκοπής με 3500...πολύ δύσκολο.
Ουτε του 2005?Δεν κοιταζω για 7 και πανω ,αλλα για μηχανη 12ετιας
Κατα τα αλλα ,κανουμε δουλεια με τα κιλα μου ή πρεπει να εισαι βοδι:D
harris_x
26/09/2017, 20:41
Ουτε του 2005?Δεν κοιταζω για 7 και πανω ,αλλα για μηχανη 12ετιας
Κατα τα αλλα ,κανουμε δουλεια με τα κιλα μου ή πρεπει να εισαι βοδι:D
Ρε φίλε αλήθεια, τι ρόλο νομίζεις πως παίζουν τα κιλά;
Γιατί σε απασχολούν τόσο;
Σου είπε κάνεις ότι η οποιαδήποτε μηχανη κουμανταρεται καλύτερα αν έχεις κιλά;;
Οχι απλα ανεβηκα και στις 2 ,στην ζ κουμπωνα καλυτερα,ισως λογο κατανομης βαρους αν και το ζ ειναι πιο βαρυ
harris_x
26/09/2017, 20:46
Οχι απλα ανεβηκα και στις 2 ,στην ζ κουμπωνα καλυτερα,ισως λογο κατανομης βαρους αν και το ζ ειναι πιο βαρυ
Αν στο Ζ κουμπωνες καλύτερα, τι συζητάμε;
Με το καλό :beer:
harris_x
26/09/2017, 20:50
Αυτό που θα σου πρότεινα είναι να κάνεις και κάποιο μάθημα ασφαλούς οδήγησης ;)
Μαρεσει και το αλλο,αλλα αληθεια αν ειναι να ψαχνω τσαμπα και με αυτα τα λεφτα δεν παιζει κατι σοβαρο μαλλον θα πρεπει να δω το Ζ
Μαρεσει και το αλλο,αλλα αληθεια αν ειναι να ψαχνω τσαμπα και με αυτα τα λεφτα δεν παιζει κατι σοβαρο μαλλον θα πρεπει να δω το Ζ
Tdm τόσων χρόνων θα έχει περάσει από δύο-τρία χέρια. Και συνήθως ξέρεις τι χέρια είναι αυτά...
Μπορεί να πετύχεις την περίπτωση δε λέω, αλλά οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος σου.
Και το Ζ δεν το καβαλάνε παναγίτσες βέβαια, αλλά στα λεφτά σου θα βρεις πολύ πιο καινούργιο μοντέλο.
Αν και κοντουλης ,μαρεσει η ορθια οδηγηση του 900,και που ειναι ψηλη.Μαλλον ειναι η παροιμια οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια:D
Αλλα μαλλον ειμαι στην φαση η του 2005 με απειρα χιλλιομετρα και παρα πολυ ψαξιμο ,ειτε z750 σε καλη κατασταση
Αυτή η όρθια θεση του ΤDM είναι μαρτύριο για την πληροφόρηση. Το τδμ είναι ένα αδύναμο για τα κυβικά του μηχανάκι (ελέω ηλικίας) με άθλια θέση οδήγησης και καταπληκτικό δικύλινδρο ήχο.
Το μόνο που χρειάζεται είναι να πατάς κάτω, το βάρος σου είναι ανεξάρτητο.
TDM 900 ξεκάθαρα φιλαράκι πιο all around μηχανάκι!!!
takisdemi
03/10/2017, 14:34
Καταρχήν είναι δύο διαφορετικά μηχανάκια. Το ένα street fighter 4κύλινδρο το άλλο 2κύλινδρο πιο all around που είπε ο Φώτης παραπάνω. Με το Z κάνεις και παιχνίδια-καγκουριες εχει γκαζια αλλά έως εκει, για ταξίδι δεν είναι πρακτικό αν σ'ενδιαφέρει καθότι γυμνό.
Γιατί δε βλέπεις και κανένα fazer,cbf bandit;
Γνώμη μου δες να έχει η μηχάνη abs.
Ψηλό το TDM. :lol: Και "πιο μηχανή". :lol:
Πάρε όποιο βρεις σε καλύτερη κατάσταση. Κάτι μου λέει ότι δε θα το κρατήσεις πολύ έτσι κι αλλιώς.
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
03/10/2017, 18:10
+100στο tdm.Επειδη ειναι μηχανακι για ολες τις δουλιες.Του βαζης τριβαλιτσο και πας ταξιδι.Του βγαζεις τις βαλιτσες και πας για στροφυλικια αρκετα γρηγορα και πλαγιασμενα.Στην κινηση ξεκολαει πιο ευκολα απο το ζητα.Και αμαλαχι πατας και το χωματακι σου να πας σε ενα ωραιο μερος.Μηχανακι για πολλες δουλιες.Και αρκετα ροπατο
barimagas
04/10/2017, 10:49
Τουδουμου 900 και απο μενα. Ενα βολταδικο μηχανακι, πολυ παιχνιδιαρικο, καιει σιγουρα 1,5 λιτρο κατω απο το Ζ, εμφανισιακα ειμαστε στο 2017 και ακομα δεν περναει απαρατηριτο, ιαπωνεζικο μοτερ παλιας σχολης μεν τερας αξιοπιστιας δε, πολυ ροπη, λαδι δεν καιει, σαν παπι στην πολη.
PortisHead
05/10/2017, 07:46
Επίσης φίλος εχε υπόψη σου οτι μπηκες σε ενα φορουμ
κατι αντιστοιχο με το forum των τζιχαντιστων (υπάρχει ? :lol:)
και ρωτας κατι του τύπου : Να ασπαστώ τον Ορθόδοξο χριστιανισμό ή τον Καθολικό ?
Αυτα τα 2 μηχανακια ειναι κοκκινο πανι εδω μεσα :bawl:
Παταω τελεια κατω ,με το xt660x ημουν στις μυτες,μαλλον ειναι πολυ πιο ψηλα η σελα στο xt.Το xt το ειχα ευχαριστηθει στην Πολη ,μαρτυριο Αθηνα-χαλκιδα που εκανα 1 φορα την εβδομαδα λογο δυναμης και γυμνου
Παω για tdm τοτε
Με το καλό ή ακραποβιτς.....
:D
Επίσης φίλος εχε υπόψη σου οτι μπηκες σε ενα φορουμ
κατι αντιστοιχο με το forum των τζιχαντιστων (υπάρχει ? :lol:)
και ρωτας κατι του τύπου : Να ασπαστώ τον Ορθόδοξο χριστιανισμό ή τον Καθολικό ?
Αυτα τα 2 μηχανακια ειναι κοκκινο πανι εδω μεσα :bawl:
Ε πες του να πάρει Tiger.
Nostradamus
06/10/2017, 11:52
Στο μόνο που διαφωνώ είναι ότι το tdm στρίβει..
Έτσι γενικά όλα στρίβουν...
Το tdm για να στρίψει θέλει σοβαρή δουλειά και χρήματα για να συμμαζέψει τα ασυμμαζευτα...
Μαμά, μόλις πιεστεί είναι λες και οδηγείς δύο μηχανάκια...
Κατά τα άλλα θα ικανοποιήσει κάποιον που θέλει να κάνει απ όλα.
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
07/10/2017, 08:24
Στο μόνο που διαφωνώ είναι ότι το tdm στρίβει..
Έτσι γενικά όλα στρίβουν...
Το tdm για να στρίψει θέλει σοβαρή δουλειά και χρήματα για να συμμαζέψει τα ασυμμαζευτα...
Το tdm στρηβει.Ολα τα μηχανακια στρηβουν.Ακομα και τα παπια.Εγω στο tdm φορουσα τα brigestone bt 14 και εμπενε μια χαρα.
harris_x
07/10/2017, 22:21
Το tdm στρηβει.Ολα τα μηχανακια στρηβουν.Ακομα και τα παπια.Εγω στο tdm φορουσα τα brigestone bt 14 και εμπενε μια χαρα.
Ναι όλα στρίβουν.
Όταν πιεστούν όμως φαίνεται η διαφορά και το ποια πραγματικά στρίβουν.
Το tdm είναι όπως το είπα ο φίλος παραπάνω:
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
07/10/2017, 23:36
Ναι όλα στρίβουν.
Όταν πιεστούν όμως φαίνεται η διαφορά και το ποια πραγματικά στρίβουν.
Το tdm είναι όπως το είπα ο φίλος παραπάνω:
Φιλε ειχες ποτε tdm?Γιατι εισαι τοσο απολυτος.
harris_x
08/10/2017, 06:50
Φιλε ειχες ποτε tdm?Γιατι εισαι τοσο απολυτος.
Το συγκρίνεις στο στρίψιμο με ένα supersport;
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
08/10/2017, 10:50
Οχι βεβαια.Μα δεν ειναι αυτη η δουλεια του.Αλλα οχι οτι οταν το πιεσης φενετε διαφορα στο οτι ειναι ενα μηχανακι που δε στρηβει.Δε φενετε τιποτα.Το μηχανακη ειναι πολυ φιληκο και ξερει να συχωρει λαθη.Το ειχα 4 χρονια.Πηγενα τα 2 χρονια τις μισες κυριακες του χρονου ηρακλειο-μπαλι.Πολλες φορες μονος μου και πιο λιγες με παρεα.Ειχα παει με διαφορα νεικεντ μηχανακια που στριβουν πολυ καλα.Π.χ. φειζερ.Το μηχανακη παντα με εβγαζε ασπροπροσωπο.Και οπος ειπα ξερει να συχωρει λαθη.Μιλαω λοιπον απο πρωσοπικη εμπειρια.Ειπα στην αρχη οτι στρηβει αξιοπρεπες αλλα οχι οπως ενα σουπερσπορτ.Οπος ειπα οτι κανει και χωμα αλλα βεβεα οχι οπος ενα ον οφ η ενα εντουρο.Οσο για το χωμα...Το 2006 ανεβηκαμε απο το ηρακλειο γυρω στα 30 μηχανακια να κανουμε το γυρο της ορεινης πελλοπονησου.Οδηγος ηταν ο χελιωτης που μας εδειχνε της διαδρομες.Μιναμε στη λιμνη του λαδωνα σε ενα καμπινκ.Καναμε 900 χιλ εκ τον οποιων τα 600 ηταν χωμα.Μαντευεις με ποιο μηχανακη ημουνα εγω....tdm.
To Abs θεωρειτε οτι ειναι μαστ σε αυτο το μηχανακι?Η δεν μπλοκαρει τοσο ευκολα το μπροστινο.Σε χτ660 δεν ειχα θεμα χωρις abs ,σχεδον ποτε δεν λοκαρε το μπροστινο αλλα μιλαμε για αλλες ταχυτητες βεβαια
astroman76
08/10/2017, 14:39
αν και δεν τα γουσταρω ουτε τα ζ ουτε τα TDM αλλα το ενα ειναι σαν να οδηγας κατσαρολα.... καπου εκει επρος υπαρχει μια ροδα... μεγαλος ματρακας το TDM! το μονο καλο ειναι το μοτερ που κακος το σταματησανε απο το TRX....
barimagas
08/10/2017, 16:05
αν και δεν τα γουσταρω ουτε τα ζ ουτε τα TDM αλλα το ενα ειναι σαν να οδηγας κατσαρολα.... καπου εκει επρος υπαρχει μια ροδα... μεγαλος ματρακας το TDM! το μονο καλο ειναι το μοτερ που κακος το σταματησανε απο το TRX....
Αφου κανενα απο τα δυο δεν γουσταρεις τι καθεσαι και γραφεις πραγματα που θελει τρεις φορες να διαβασω και παλι αν θα καταλαβω τι γραφεις. Δεν βοηθας καπου τον φιλο που ψαχνει λεγοντας οτι το μηχανακι εινα ματρακας ελεος πια.
arisrodolivos
08/10/2017, 21:46
Μα τι λεει??
PortisHead
09/10/2017, 08:50
Εγω δεν μπορεσα ποτε να καταλαβω εδω μεσα γιατι σα μετρο συγκρισης πρεπει να ειναι ΠΑΝΤΑ τα supersport και η πίστα.
Δεν στρίβει λεει σαν supersport....και ????
Φαντάζομαι ουτε τα αμαξια μας επιταχυνουν σαν φορμουλα,
ουτε το μεσημεριανό μας ειναι μαγειρεμενο απο τον Gordon Ramsey,
ουτε η γυναικα/γκομενα μας ειναι ξαδερφη της Σκλεναρικοβα.
Ρε μανία.... :lol:
Παρε ρε φιλε οποιο γουσταρεις οπτικα....και θα το ευχαριστηθεις οπως και να 'χει.
Εγγύηση.
Παιδια για βολτες το θελω ,κανενα ανοιγμα και για την δουλεια μου το θελω,ουτε θα ξυσω γονατο ουτε μπαντες κανω ουτε σουζες
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
10/10/2017, 15:54
Παιδια για βολτες το θελω ,κανενα ανοιγμα και για την δουλεια μου το θελω,ουτε θα ξυσω γονατο ουτε μπαντες κανω ουτε σουζες
Τελικα για που κλεινης....???Σε βοηθησαμε η σε μπερδεψαμε κιαλλο:D
Manalishi
10/10/2017, 17:14
Όχι για μπάντες???
Πάρε Ζ750 ρε ανώμαλε!!!
Που θα πάρεις TDM (να το πλένεις το πληκτρολόγιο όταν γράφεις TDM!!) και δεν θα κάνεις μπάντες!!!
Ακούς εκεί....
TDM χωρίς μπάντες...
Σα να λέμε ο Trooper ψάχνει μπλούζα με μανίκια....
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ αυτο!!!!!
Καλα ρε μαστορα θα κανω..Χαχχααχ
Tdm ψαχνω πλεον το αλλο το αφησα
barimagas
10/10/2017, 20:21
Παρε tdm και μετα ελα να μας πεις οτι δεν κανεις μπαντες... εδω θα μαστε...
astroman76
10/10/2017, 20:55
κουλαδια ειστε ολλοι αρα για εκει πατε TDM Αξια!... χαχαχααα
astroman76
10/10/2017, 20:56
Μα τι λεει??
αυτο που διαβαζεις.... oxford dictionary
PortisHead
11/10/2017, 10:22
Μην ακους κανεναν φανατικο.
Παρε το TDM και θα ξετρελαθεις.
Να φανταστεις εγω του εκανα πανω απο 100.000 χλμ.....κιαμα θες πιστεψε το....
παντα εστριβε παντου....αλήθεια...ποτε δεν με πηγε πανω σε τοιχο ενω ηθελα να στριψω....
ενα περιεργο πραγμα αλλα εστριβε.
Μαλλον εκει στο εργοστασιο του δωσαν ΚΑΙ αυτη τη δυνατοτητα....ξερεις...γερνεις λιγο...και στριβει...ενα μυστηριο πραγμα.
o_gavros
11/10/2017, 11:52
Astroman76 μάλλον πρέπει να χαλαρώσεις λίγο.
Άν έχουμε νευράκια,δεν είναι ανάγκη να τα ξεσπάμε στα ίντερνετς σε αγνώστους.
astroman76
12/10/2017, 00:58
Astroman76 μάλλον πρέπει να χαλαρώσεις λίγο.
Άν έχουμε νευράκια,δεν είναι ανάγκη να τα ξεσπάμε στα ίντερνετς σε αγνώστους.
για διαβασε λιγο... δεν επιτεθηκα σε καποιον. Αλλος το ξεκηνησε ;)
Επιστρέφουμε στο θέμα.
Μία χαρά είναι το tdm, αρκεί να μην έχει κάποιος απαιτήσεις. Και αξιόπιστο είναι και ωραίο ήχο έχει και ροπή!
Η αλήθεια ομως ειναι, πως έχει πολύ μεγάλα ελατωματα που δε θα τα φανερώσει σε όσους δεν θέλουν να τα δουν!
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
12/10/2017, 06:23
Γινε ποιο συγκεκριμενος φιλε νταζ.Η αληθεια ειναι οτι σιγουρα θα εχει.Ολλα τα μοτο εχουν.Μηπος ειναι η θεση οδηγησης?Ειναι πολυ μακρια το τιμονη?
Γινε ποιο συγκεκριμενος φιλε νταζ.Η αληθεια ειναι οτι σιγουρα θα εχει.Ολλα τα μοτο εχουν.Μηπος ειναι η θεση οδηγησης?Ειναι πολυ μακρια το τιμονη?
Και το τιμόνι μακρυά και η θέση οδήγησης και το βάρος του, και οι αναρτήσεις σου και τα φρένα του και όλα.
Αν το πας όμορφα και τουριστικά, είναι οκ γι αυτό που είναι, ένα τουριστικό μηχανάκι με πολλές ροπές. Αν θες να το κάνεις να δουλέψει διαφορετικά γιατί είσαι ανώμαλος (ανώμαλος είναι κι αυτός με το SS που κάνει δικάβαλλος φορτωμένος ταξίδι, για να μην παρεξηγηθώ), τότε πρέπει να δώσεις ένα σκασμό € για να το κάνεις να φέρεται με αξιοπρέπεια. Μαμά όχι.
Ότι έγραψε ο σκοπευτής!
Λίγο πολύ τα γράψαμε σκόρπια και στις προηγούμενες σελίδες. Το Ζ δεν ειναι τέλειο αλλά θεωρώ ότι είναι καλύτερη σαν μηχανή. Αν σε κάποιον όμως ταιριάζει ο "χαρακτήρας" του tdm, τότε είναι μια χαρά επιλογή. Το σωστό όμως να λέγεται! Ο αστρομαν μπορεί να μην τα έγραψε όμορφα αλλά δεν τα έγραψε και λάθος!
Όσον αφορά για τον άστριφτο που αναφέρθηκε ότι έχει, δε με νοιάζει με τι θα το συγκρίνετε αλλά τον έχει! To μεταξόνιο, η κάστερ και το ίχνος μαρτυρούν την αλήθεια και δυστυχώς η αλήθεια είναι μία όπως και αν την αντιλαμβάνεται ο κάθε οδηγός. Η θέση δε, που τοποθετείται ο οδηγός, σε σχέση με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της γεωμετρίας, (όπως όπως επίσης και με το βάρος και τις αναρτήσεις), δημιουργεί ακριβώς ότι αναφέρθηκε και πιο πίσω.. "κάπου εκεί μπροστά υπάρχει ένας τροχός", "είναι σαν να στρίβεις με δύο μηχανές" κτλ.
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
12/10/2017, 11:58
Συμφωνω απολυτα με τα παραπανω.Η θεση οδηγησης δεν ηταν τελεια αλλα οχι τοσο κουραστικη για να σου στερει το ταξιδι.Το τιμονη οντος μακρια.Οι αναρτησεις κατωτερες της αξιοπιστιας της μηχανης αφου στα 3 χρονια πανω η δικια μου παρεδωσε πνευμα και αναγκαστικα και παραγκιλα απο του τασουλη wp.Εσκασα 700 και μου την φερανε ηρακλειο.Το περιεργο ειναι οτι σε αλλα tdm που εβλεπα ακομα και 6-7 χρονων κανενα δεν ειχε προβλημα.Δε ξερω.Ισος φταιει το χωμα που εκανα η το πολυ βαρος στα ταξιδια.Ισος να επεζαν και οι σουζες ρολο.Δε ξερω να κανω απλα το σηκωνα και το εριχνα.Για το μονο που δε σημφωνω ειναι τα φρενα.Παντα με οσα κ αν πηγαινα οσο φορτωμενος και αν ημουνα το μηχανακι κοκαλωνε.Η brembo(αν θυμαμε καλλα)αξιζε τα λεφτα της
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
12/10/2017, 12:05
Ισος το ζετ ειναι καλυτερο μοτο και εχει καλυτερη ποιοτητα.Δε ξερω.Απλα λεω οτι ο φιλος με το ζετ θα δεσμευτει.Ενω με το αλλο θα κανει λιγο απολλα.
Ισος το ζετ ειναι καλυτερο μοτο και εχει καλυτερη ποιοτητα.Δε ξερω.Απλα λεω οτι ο φιλος με το ζετ θα δεσμευτει.Ενω με το αλλο θα κανει λιγο απολλα.
ΧΑΧΑΧΑΧΑ πληζ! ΟΚ, την ίδια ποιότητα έχουν και τα δύο.
λεπ0ν
πήρα ένα τδμ πριν 1 χρόνο και κάτι για πασπαρτού μηχανάκι και να μου αντικαταστήσει ενα τρανσαλπ 600
για πήγαινε - έλα δουλειά,για καφέ, για μπύρα, κάτι βόλτες με φίλους με μεγάλα ον οφ που δεν μπορούσε να ακολουθήσει το τρανσαλπακι,
να μπορεί να πηγαίνει δικάβαλο με 140 -150 χωρίς να ζορίζεται το μοτορ, ούτε κ η τσέπη μου στις βενζίνες .
Σε όλα αυτά το τδμ είναι πραγματικά οκ, είναι μια χαρά μηχανάκι .
Τις πρώτες μέρες που το είχα είχα απορήσει αν είναι πράγματι 900αρι
Οταν κατέβαινα κ καβάλαγα ένα βλαχαδέρο ενός συναδέλφου, για 100 χοντρικά κυβικά διαφορα,
οι διαφορές που ένιωθα στο τράβηγμα του κινητήρα ήταν πιο μεγάλες για μόνο 100 κυβικά παραπάνω .
Ασε που το ένα δουλευε σαν τρακτερ κ το άλλο γλυκά κ όμορφα ..
Εχει τον αστριφτο, δεν θέλει πολλά πολλά κ στο δείχνει, όλα στρίβουν κ όλα πλαγιάζουν,
αλλά αλλιώς νιώθεις το ένα κ αλλιώς νιώθεις το άλλο ..
Ειλικρινα , θα ακουστεί χαζό, αλλά από όλα τα τρανσαλπ που έχω αλλάζει, DR650, αφρικα και λοιπά ον οφ,
να βάλω μέσα κ λοιπά πασπαρτού στριτάκια πχ χορνετ, φεηζερ , το τδμ έχει την πιο άσχημη διαφορά στην αίσθηση
στο από το πάω όρθιος στην ευθεία κ στρίβω με κάποια χιλιόμετρα παραπάνω σε μια στροφή .
η θέση οδήγησης έχει ένα τιμόνι κάπου μπροστα, ακόμα κ για μένα που έχω τα χέρια ενός χιμπατζη,
κάτι το οποίο μεν με αποστάτες κ ένα ίσιο τιμόνι έχει βελτιωθεί σαν αίσθηση αρκετά αλλά όχι τέλεια ..
Οι αναρτήσεις κοπανάνε αρκετά κ χωρίς λόγο στις καθημερινές λακούβες,, σε σύγκριση με κάτι χορνετ κ φεηζερ που έχω ζήσει,
το μπροστινό σαν το τιμόνι είναι κάπου εκεί μπροστά , να δω τι θα κάνω με το μπροστινό, ίσως κάποια ελατήρια στο μέλλον,
έκανα 3 αλλαγες λαδιων μπροστα κ δεν έστρωσε, πίσω φόρεσε ένα WP κ κάπως σώθηκε λίγο η κατάσταση .
Το μηχανάκι είναι μακρυα γραναζωμένο, περισσότερο από όσο θα έπρεπε, ίσως λόγο ρύπων αλλά πραγματικά το γιατί δεν με νοιάζει,
δικάβαλο κ 6η σε χαμηλομεσαίες, ανοίγει με το πάσο του ή κ σκορτσαρει, θέλει να κατεβασεις,
Τού έκανα μια δυναμομέτρηση έβγαλε 76 άλογα, κλάϊν μαϊν δηλαδή, είναι στην κατηγορία της τράτας
Παρόλα αυτά
Το δεν πάει, δεν καίει είναι κάτι που ισχύει στα καθημερινά του,καίει 6 λίτρα/100 στα χέρια μου με παρόμοιο στυλ οδήγησης ,
ενώ το τρανσαλπ ήταν 6,5 λιτρα τα 100, το αφρικα επίσης, το DR 5.5 και με κανένα από αυτά είτε για δουλειά
είτε σε εκδρομή δεν ταξίδευε με 140 -150 με τετοιες καταναλώσεις .
Τα σέρβις του δεν είναι ακριβά, ανταλλάκτικά μετά τα ΧΤ στα περίπτερα, στο δίπλα ράφι έχει για τδμ
είτε καινούργια είτε μεταχειρισμένα, έχει καλή μεταπώληση όταν αποφασίσω να το δώσω, κάτι που με βολεύει πάρα πολύ
Εν κατακλείδι
δεν είναι κακό μηχανάκι, σε καμία περίπτωση δεν είναι τέλειο, αν υπάρχει τέτοιο μηχανάκι,
αν ταιριάζει σε αυτά που θες να κάνεις είναι μια χαρά, αν είσαι πιο ανύσηχο πνεύμα δεν κάνει,
πάρε κατι αλλο, για μένα είναι ένας υπέροχος πασπαρτού υπηρέτης
λεπ0ν
πήρα ένα τδμ ....
Τι είπες τώρα ρε φίλε... :eyepop::roflmao:
Κακες παρέες
Που να σου πω ότι έδωσα Κ το GSXR δηλαδή .. :P
Κακες παρέες
Που να σου πω ότι έδωσα Κ το GSXR δηλαδή .. :P
Αν θες το 954 για να νοιώσεις πάλι άνθρωπος, πες μου....
Μπας και δει και το μηχανάκι άξιο αναβάτη...
Εμενα αυτο που δεν μαρεσε ειναι το τιμονο.Δηλαδη εγω ειμαι 1.73 ,παταω κανονικα απλα αν ενας ψυλος με μακρια χερια λεει οτι το τιμονι ειναι μακρια,φανταστειτε εμενα.Αυτο και οτι οταν τελεινει το τιμονι εχει ακομα μια μαουνα ακομα μπροστα .
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
12/10/2017, 17:04
Εμενα αυτο που δεν μαρεσε ειναι το τιμονο.Δηλαδη εγω ειμαι 1.73 ,παταω κανονικα απλα αν ενας ψυλος με μακρια χερια λεει οτι το τιμονι ειναι μακρια,φανταστειτε εμενα.Αυτο και οτι οταν τελεινει το τιμονι εχει ακομα μια μαουνα ακομα μπροστα .
Φιλε εσυ εχεις το μαχαιρι,εσυ και το καρπουζι.Εαν δε σαρεσει τη το συζηταμε...
κατω τα χερια απο τα τδμ ρε μ____@ :lol:
μιλαμε για ενα μηχανακι που σχεδιαστηκε πριν το 2002 ετσι?... και εχουμε 2017...
το τιμονι φτιαχνει...φθηνα
οι αναρτησεις μια χαρα ειναι γιαυτο που σχεδιαστηκαν..πασχουν απο το γνωστο προβλημα ολων τον τζαπαν...ειναι για 70 κιλα αναβατη....κουκου...
194.000κμ μετα το μονο που χρειαστηκε ηταν ενας τεντωτηρας καδενας
το δικο μου δεν χρειαστηκε ουτε το tps που ειχε δωθει ανακληση
γκαζι δεν εχει.....για 900 (οταν κατεβηκα απο το 1190 και πηρα το τδμ νομιζα οτι μου ειχαν κοπει οι ντιζες γκαζιου:lol:)
πλεον ειναι φθηνο....με 3500 χιλιαρικα μπορεις να βρεις καποιο σχετικα καλο...και συντηρειται μαζευεται με λιγα χρηματα
υγ.τα μηχανακια στριβουν οσο στριβει ο αναβατης τους...
.....κουλομαριες με τα σουπερσπορτ..χαχαχαχαχα:lol:lol::beer:
Μωρέ το τιμόνι έρχεται, η ρόδα έρχεται! Τι κάνει μοναχούλα της εκεί μπροστά? Τι πληροφορία να δώσει στον άμοιρο που κρατάει το τιμόνι? :lol:
Μωρέ όλα στρίβουν! Το πως στρίβουν όμως, δεν είναι άλλο θέμα.
Φιλε εσυ εχεις το μαχαιρι,εσυ και το καρπουζι.Εαν δε σαρεσει τη το συζηταμε...
Μα επειδή του αρέσει το συζητάμε! ;):)
basilis_k6
12/10/2017, 17:38
δυστυχώς τα 750s είναι ελάχιστα και δυσεύρετα. εκείνο ήταν πολύ καλό μηχανάκι, το γυμνό είναι γυμνό και στα κυβικά αυτά το tdm είναι πιο all around. Βέβαια τα tdm ειναι σχεδόν όλα σκισμένα άσχημα, ακόμη και όσα δεν πέρασαν απο χέρια κάφρου, πέρασαν απο χέρια ανίδεου. Δυσκολα βρίσκεις καθαρό μηχανάκι και μιλάμε για μτχ 10ετίας.
Nostradamus
12/10/2017, 18:22
με υπομονη και ψαξιμο θα βρεθει καποιο που δεν το ξεκ@λιαζαν σε καθε ευκαιρια.
Προχθες πετυχα εναν στην Βουλιαγμενης που ειχε μαμα εξατμισεις επανω.. ηταν τετοιο το σοκ που πραγματικα ηθελα να τον σταματησω και να τον ρωτησω ποιο ειναι το προβλημα του και γιατι δεν συμπεριφερεται οπως καθε σοβαρος κατοχος του συγκεκριμενου..
Αν δεν εχεις απαιτησεις απο το γιαμαπα και θες να κανεις λιγο απο ολα αξιοπρεπως τοτε ειναι καλυτερη επιλογη κατα την γνωμη μου. Αν βαλεις και μια μπαγκαζιερα για μεσα στην πολη (που ειναι ο ζοπας με τα 52αρια ΜΑΧΧΙΑ :lol: ) θα κανεις και το σουπερ μαρκετ σου θα κουβαλας και τα κρανακια σου αξιοπρεπως και δεν θα δειχνει παραταιρο (θα δειχνει παραταιρο για TDM αλλα αλλη κουβεντα αυτη)... Επισης μια εποχη, προς το τελος, που εβγαινε σε λευκο ηταν και σχετικα ομορφουλι....
Το Ζ το απολαμβανεις καλυτερα μονος, θα σε κουρασει εκτος πολης, θα πρεπει να το δουλευεις ψηλα για να παρει τα ποδια του, αλλα ειναι περισσοτερο fun bike. Δεν εχει απαραιτητα καλυτερα περιφεριακα απο μαμα (αναρτησεις, φρενα) αλλα σαν συνολο ειναι σαφως πιο σταθερο για να διασεκδασεις οταν/αν θελεις.
Καλες αγορες..
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
12/10/2017, 18:38
Μα επειδή του αρέσει το συζητάμε! ;):)
Οκ.Εχεις δικιο.Σορρυ
To τιμονι ερχεται πιο κοντα?Με αφτερμαρκετ η κατι?Το μονο που θα αλλαζα γρηγορα ειναι αυτο,φτανω κανονικα δεν ειναι κατι ,απλα πρεπει να παω λιγο πιο μπροστα,δεν ειμαι αρχοντας οπως στο xt.Γενικα το z750 μαρεσει και κουμπωνω καλυτερα,αλλα τα πιο ψηλα και ογκωδη μηχανακια τα γουσταρω ακομα παραπανω,ειναι πιο μηχανη,ισως επειδη ειμαι στουπης και θελω ψηλα.Με τις γκομενες αυτο δεν το εχω ομως,τις κοντουλες γουσταρω,δεν ξερω τι γινεται με την περιπτωση μου.Ψαχνω κατι με εξατμιση αν γινεται,γιατι σιγουρα θα βαλω ,σιγουρα πισω led θα αλλξω και εξατμιση,καμια καρινα κανενα bagster θα βαλω .25 ειμαι ,εχω ακομα λιγο καγκουρο πανω μου
Οσο αν βρω,μεγαλυτερες πιθανοτητες να βρω tdm που μπορει να το εχει και κανενας νορμαλ παρα z750. 5 z750 ειχα δει πριν 1 μηνα ολα σκουπιδια ,αλλος να μου λεει εχει πεσει απο σταντ γιατι ειχα μεθυσει με το γκομενακι και απο τις 2 πλευρες και δεν εχω διπλωμα,αλλος να λεει εχει 48000 και να βλεπω 78000 και να μου λεει αλλαξα κοντερ γιατι μου το εκλεψαν αλλα ουτε βιβλιο εχω και κτεο εχω περασει με 78000[ακομα στις αγγελιες ολα αυτα κοροιδευουν τον κοσμο],αλλα να ζητανε 3500 και χωρις βιβλιο με περιεργους θορυβους λαστιχα απο μπαντιλικια φαγωμενα κτλ...Σε tdm ισως βρω καποιον πανω απο 35 χρονων να το εχει,αν τον βρω του το πηρα:D
barimagas
12/10/2017, 18:52
Αναμεσα στα δυο προτιμω tdm. Αν ομως θες περισσοτερο μηχανη δηλαδη λιγοτερη ευχρηστια στην καθημερινοτητα αντι για το ζ, δες το triumph 675 street triple, ειναι πολυ στυλατο μηχανημα. Τα φαναρια εμπρος ειναι ολα τα λεφτα.
:eleison::eleison:
Οσο αν βρω,μεγαλυτερες πιθανοτητες να βρω tdm που μπορει να το εχει και κανενας νορμαλ παρα z750. 5 z750 ειχα δει πριν 1 μηνα ολα σκουπιδια ,αλλος να μου λεει εχει πεσει απο σταντ γιατι ειχα μεθυσει με το γκομενακι και απο τις 2 πλευρες και δεν εχω διπλωμα,αλλος να λεει εχει 48000 και να βλεπω 78000 και να μου λεει αλλαξα κοντερ γιατι μου το εκλεψαν αλλα ουτε βιβλιο εχω και κτεο εχω περασει με 78000[ακομα στις αγγελιες ολα αυτα κοροιδευουν τον κοσμο],αλλα να ζητανε 3500 και χωρις βιβλιο με περιεργους θορυβους λαστιχα απο μπαντιλικια φαγωμενα κτλ...Σε tdm ισως βρω καποιον πανω απο 35 χρονων να το εχει,αν τον βρω του το πηρα:D
35 χρονών και ήρεμος με TDM ας :lol:
Εκτός κι αν πέσεις σε κανά ευνούχο, κανά γκέουλα, κανά μοναχό, ξέρω γω ο Θεος είναι μεγάλος.
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
12/10/2017, 20:47
Εγω στο τιμονη ειχα καβαλετα.
SHOOTER045
12/10/2017, 20:55
Εγω στο τιμονη ειχα καβαλετα.
Το καλοκαίρι πήγα δοκιμασα για λογαριασμό φίλου,ενα TDM 900A ,το οποίο είχε μεν ποιο ανοικτό και ίσιο τιμόνι, αλλά τα καβαλετα ηταν αλλαγμένα ποιο ψηλά και προς τα πίσω.
Πράγμα που εμένα προσωπικά δεν μ άρεσε καθώς έκανε την θέση οδήγησης ποιο ξεκουράστηκε μεν
Ποιο τεμπελικη δε .
Όταν τελικά αγοράστηκε ηταν το πρωτο που διορθώθηκε
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
12/10/2017, 21:55
Κοιταξε.Στην αρχη ειναι καπος η θεση οδηγησης.Αλλα ολα μια συνηθεια ειναι.Θα το σηνηθησης πολυ γρηγορα και ουτε που θα σου φενετε.Δηλαδη ποσο ασχημη και αβολευτη μπορει να ειναι ρε γαμοτο.Τοσοι ανθρωποι που οδηγανε τδμ...Εγω ειχα βαλει καβαλετα για αλους λογους...Το μηχανακι ειναι μια χαρα.Το μονο θεμα που ειχα εγω ηταν με τη πισω αναρτηση.Αλλα μπορει να ταν μονο το δικο μου
Live2ride
12/10/2017, 21:58
Ας πω και γω την μλκ μου.
Βόλτα με φιλαράκι εγώ με κ5 και ο άλλος με tdm, αλλάζουμε μηχανάκια σε δρόμο με στροφές που με το κ τις είχα ψωμοτύρι, απο την πρώτη κι ολας στροφή που πήγα να πλαγιάσω και να στρίψω καταλαβαίνω ότι το μηχανάκι αρνείται πεισματικά με αποτέλεσμα να χ@στω πάνω μου και παραλίγο να αγοράσω οικόπεδο. :cry:
Σίγουρα στρίβει, στα σωστά χέρια και φυσικά μετά από εξοικείωση, αλλά αυτή την αίσθηση "του άστριφτου" σου την αφήνει, το μόνο σίγουρο.:p
o_gavros
12/10/2017, 22:35
Δεν είμαι υπέρμαχος του τδμ αλλά πως θα μπορούσε να μην σε απογοητεύσει ρε συ;
απο Κ5 σε τδμ.τι περίμενες δηλαδή,να θαμπωθείς;
μήλα με αχλάδια.
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
13/10/2017, 06:17
Με οποιοδηποτε μηχανακι θα το παθενες αυτο.Δλδ με το κ5 απο τη πρωτη μερα που το πηρες εστριβες με τα μπουνια κατευθειας...:wave2:Το τδμ στριβει.Δεν ειναι ψεμα
Κοιταξε.Στην αρχη ειναι καπος η θεση οδηγησης.Αλλα ολα μια συνηθεια ειναι.Θα το σηνηθησης πολυ γρηγορα και ουτε που θα σου φενετε.Δηλαδη ποσο ασχημη και αβολευτη μπορει να ειναι ρε γαμοτο.Τοσοι ανθρωποι που οδηγανε τδμ...Εγω ειχα βαλει καβαλετα για αλους λογους...Το μηχανακι ειναι μια χαρα.Το μονο θεμα που ειχα εγω ηταν με τη πισω αναρτηση.Αλλα μπορει να ταν μονο το δικο μου
Το πρόβλημα δεν είναι θέμα άνεσης ρε πάτερ.
harris_x
13/10/2017, 08:22
Και οι χαρλευ στρίβουν.
True, και μάλιστα λίγο καλύτερα από TDM :p
Καλά το γ@μησες αδερφέ... χαχαχα. Είναι ακριβώς όπως τα είπε ο φίλος V-Tec, βέβαια αν είσαι λίγο ανήσυχος θα το στρίψεις επειδή θα έχεις αφιερώσει λίγο χρόνο να μάθεις ΠΩΣ στρίβει το μηχανάκι. Δεν είναι supersport και δεν θέλει να είναι. Μαθαίνεις πάνω του και αν θες να προχωρήσεις πας στο επόμενο.
Για την ιστορία , κι εγώ Ζ θα πρότεινα στον ενδιαφερόμενο. :D
Καλά το γ@μησες αδερφέ... χαχαχα. Είναι ακριβώς όπως τα είπε ο φίλος V-Tec, βέβαια αν είσαι λίγο ανήσυχος θα το στρίψεις επειδή θα έχεις αφιερώσει λίγο χρόνο να μάθεις ΠΩΣ στρίβει το μηχανάκι. Δεν είναι supersport και δεν θέλει να είναι. Μαθαίνεις πάνω του και αν θες να προχωρήσεις πας στο επόμενο.
Για την ιστορία , κι εγώ Ζ θα πρότεινα στον ενδιαφερόμενο. :D
Όλα τα μηχανάκια με τον ίδιο τρόπο στρίβουν. Αυτό που θέλει χρόνο και προσπάθεια λέμε ότι δεν στρίβει.
Άλλος λόγος για τον οποίο λέμε ότι δεν στρίβει είναι λόγο της πληροφόρησης που σου προσφέρει. Πως να στρίψεις κάτι όταν δεν ξέρεις τι κάνει ο εμπρός τροχός? Σε όλα τα Ιαπωνικά με τους σουμιέδες για ανάρτηση, τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά αλλά ίσως μπορούν να βελτιωθούν λίγο. Στο tdm είναι ακόμα χειροτερα και δεν βελτιώνονται λόγο γεωμετρίας. Ο τροχός είναι πολύ μπροστά και ο οδηγός πολύ πίσω, χωρίς να έχει πληροφόρηση για το τι συμβαίνει εκεί μπροστά!
Ανέφερα προηγουμένως στοιχεία γεωμετρίας όπως ίχνος καστερ, μεταξόνιο. Τα δεδομένα εδώ είναι άθλια οσο αφορά την ευελιξία της μηχανής! Μια τέτοια μηχανή λέμε ότι δεν στρίβει!
Άλλος παράγοντας που σε συνδυασμό με τα παραπάνω χαρίζουν τον άστριφτο στο τδμ είναι το βάρος και η κατανομή του (δεν αναφέρομαι στο κέντρο βάρους).
Δεν έχει σημασία με τι θα το συγκρίνουμε, τα δεδομένα είναι αμείλικτα! Το tdm δεν στρίβει! Δυστυχώς!
Τώρα αν κάποιος αυτό το μεταφράζει ότι πάει ευθεία σε τοίχο ή ότι μια κουλάτζα με ss μπορεί να είναι πιο γρήγορος από έναν έμπειρο με tdm, ε απλά μιλάμε άλλη γλώσσα!
. Ο τροχός είναι πολύ μπροστά και ο οδηγός πολύ πίσω, χωρίς να έχει πληροφόρηση για το τι συμβαίνει εκεί μπροστά!
Αν "πέσει" μπροστά ο οδηγός θα έχει πληροφόρηση και θα πάει αξιοπρεπώς. Απλά είναι άβολο αυτό στο TDM για αναβάτες μετρίου αναστήματος και δεν είναι για πολύ. :) Εξ' ού και το δεν θέλει να είναι supersport. Συμφωνώ με αυτά που γράφεις φίλε daz, απλά συμπληρώνω ότι ο αναβάτης που θέλει ένα all around μηχανάκι με δυνατότητα να κάνει το κέφι του στις στροφές με σύνεση μπορεί να πάρει TDM και να το ευχαριστηθεί (αφού μάθει λίγο τα χούγια του)!
συμπληρώνω ότι ο αναβάτης που θέλει ένα all around μηχανάκι με δυνατότητα να κάνει το κέφι του στις στροφές με σύνεση μπορεί να πάρει TDM και να το ευχαριστηθεί (αφού μάθει λίγο τα χούγια του)!
Έτσι είναι. :)
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
14/10/2017, 15:04
Φίλέ ντάζ.Έί χές πότέ τδμ.Άν νάί γίά πόσό κάίρό?
Nostradamus
14/10/2017, 16:19
Φίλέ ντάζ.Έί χές πότέ τδμ.Άν νάί γίά πόσό κάίρό?
Ρε κουμπάρε δεν χρειάζεται κάποιος να είναι χρόνια κάτοχος, ούτε να έχει γυρίσει δύο φορές τον κόσμο με το συγκεκριμένο για να έχει άποψη.
Νομίζω ειπώθηκε με 10 διαφορετικους τρόπους από 10 διαφορετικά άτομα και τι είναι στρίβει, και τι είναι "στρίβει" και τι μπορεί να κάνει αν κάποιος ασχολείται σοβαρά και δώσει και κάποια χρήματα για να συμμαζέψει τους σουμιεδες...
Ούτε αυτός που το σχεδίασε να ήσουν... :)
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
14/10/2017, 23:15
Φιλε απλα υποστηριζω την αποψη μου.:)
harris_x
15/10/2017, 11:46
Φιλε απλα υποστηριζω την αποψη μου.:)
Ή οποία είναι λάθος
Και το τιμόνι μακρυά και η θέση οδήγησης και το βάρος του, και οι αναρτήσεις σου και τα φρένα του και όλα.
Αν το πας όμορφα και τουριστικά, είναι οκ γι αυτό που είναι, ένα τουριστικό μηχανάκι με πολλές ροπές. Αν θες να το κάνεις να δουλέψει διαφορετικά γιατί είσαι ανώμαλος (ανώμαλος είναι κι αυτός με το SS που κάνει δικάβαλλος φορτωμένος ταξίδι, για να μην παρεξηγηθώ), τότε πρέπει να δώσεις ένα σκασμό € για να το κάνεις να φέρεται με αξιοπρέπεια. Μαμά όχι.
Ενα τιμονι αλλαζεις και είναι μια χαρα.
Το εβαλα πιστα εντελως μαμα με μονη διαφορα μπροστινα ελατηρια Ολινς.
Μια χαρα εστριβε και κραταγε.
Φρενα εχει απο R1 98-03.
Αμα εχεις γεννηθεί αναμεσα σε Gsxr1000 και Ντουκατι Panigale ναι δεν σου φτανουν.
Τα φρενα του ειναι πολυ καλυτερα απο κατι Χοντα 1000αρια.
Μονο σωστα τακακια θελουν.
Λοιπον παλικαρε παρε οτι αγαπάς. Οτι σου ερεθιζει το ματι.
Απολυτο στο οριο κανενα δεν ειναι απο τα 2.
Απλα το 900 κανει για ταξιδια και το 750 κανει μεν... Θα σε κουρασει δε.
Αυτα...
sapila racing
15/10/2017, 15:02
Ενα τιμονι αλλαζεις και είναι μια χαρα.
Το εβαλα πιστα εντελως μαμα με μονη διαφορα μπροστινα ελατηρια Ολινς.
Μια χαρα εστριβε και κραταγε.
Φρενα εχει απο R1 98-03.
Αμα εχεις γεννηθεί αναμεσα σε Gsxr1000 και Ντουκατι Panigale ναι δεν σου φτανουν.
Τα φρενα του ειναι πολυ καλυτερα απο κατι Χοντα 1000αρια.
Μια χαρά έστριβε και κράταγε και γι αυτό μετά ξήλωσες και άλλαξες το μισό μηχανάκι? :p
Γιατί δεν το αναφέρεις αυτό? :confused:
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
15/10/2017, 15:26
Ή οποία είναι λάθος
Για σενα.6 σελιδες και δεν ηθελα να πω οτι με το τδμ αλαξα 3 φορες λαστιχο.Και τα 3 λαστιχα τα πελματα τους μεχρι της ακρες ηταν πατημενα.Οι μασουπιεδες του οδηγου ηταν ξυσμενοι.
Καταλαβες γιατι επιμενω.Δε το πεζω οδηγαρα.Δες τα μηνηματα μου εδω μεσα και διξε μου ενα που το πεζω καποιος.Και παντα σε ολλα τα θεματα μπενω μονο οταν το μηχανακι που πρωταγωνιστει στ θεμα το ειχα.
Καταλαβες φιλε.Επειδη το πλαγιαζα τοσο πολυ.Γιαυτο επιμενω.Πος ερχεσε εσυ και μου λες το αντιθετο.Δλδ αμα ειχα φοτο και βιντεο με αποδειξης θα το πιστευες?Και δεν επεζα με τη ζωη μου.Το μηχανακι ηξερε να συχωρει.
Τελος προς απαντηση παραπανο λεω οτι πρεπει να εχεις ενα μοτο στην κατοχη σου για να εχεις ακραδαντη σωστη η λαθος αποψη.Δε μπορεις να πεις οτι ενα μηχανακι εχει αυτο τ ελατωμα επειδη δε σου γεμιζει το ματι η επειδη σου ειπε ενας φιλος η επειδη τ πηρες δανικο να πας στο περιπτερο.Πρεπει να το ζησης και να μαθεις τα πατυματα του.Που μειωνεκτη και που υπερτερει.
Υ.Γ.Αυτα ειχα να πω και δε με ενδειαφερουν τα ορθογραφικα που εκανα γιατι δε ξερω ορθογραφεια.Αγαπω το δυτροχο.Γιαυτο ειμαι εδω.Υ.Γ.2.Προς αποφυγη παρεξηγησεως οτι εγραψα το εγραψα μονο φυλικα.Καμια διαθεση αντυπαραθεσης:):wave2:
barimagas
15/10/2017, 16:14
Πες μου σε παρακαλώ τα σωστα τακάκια ποια είναι, γιατι καλό φρένο μπροστά δεν έχω. Μέχρι και υψηλής πιεσης σωληνάκια έβαλα.
harris_x
15/10/2017, 17:55
Για σενα.6 σελιδες και δεν ηθελα να πω οτι με το τδμ αλαξα 3 φορες λαστιχο.Και τα 3 λαστιχα τα πελματα τους μεχρι της ακρες ηταν πατημενα.Οι μασουπιεδες του οδηγου ηταν ξυσμενοι.
Καταλαβες γιατι επιμενω.Δε το πεζω οδηγαρα.Δες τα μηνηματα μου εδω μεσα και διξε μου ενα που το πεζω καποιος.Και παντα σε ολλα τα θεματα μπενω μονο οταν το μηχανακι που πρωταγωνιστει στ θεμα το ειχα.
Καταλαβες φιλε.Επειδη το πλαγιαζα τοσο πολυ.Γιαυτο επιμενω.Πος ερχεσε εσυ και μου λες το αντιθετο.Δλδ αμα ειχα φοτο και βιντεο με αποδειξης θα το πιστευες?Και δεν επεζα με τη ζωη μου.Το μηχανακι ηξερε να συχωρει.
Τελος προς απαντηση παραπανο λεω οτι πρεπει να εχεις ενα μοτο στην κατοχη σου για να εχεις ακραδαντη σωστη η λαθος αποψη.Δε μπορεις να πεις οτι ενα μηχανακι εχει αυτο τ ελατωμα επειδη δε σου γεμιζει το ματι η επειδη σου ειπε ενας φιλος η επειδη τ πηρες δανικο να πας στο περιπτερο.Πρεπει να το ζησης και να μαθεις τα πατυματα του.Που μειωνεκτη και που υπερτερει.
Υ.Γ.Αυτα ειχα να πω και δε με ενδειαφερουν τα ορθογραφικα που εκανα γιατι δε ξερω ορθογραφεια.Αγαπω το δυτροχο.Γιαυτο ειμαι εδω.Υ.Γ.2.Προς αποφυγη παρεξηγησεως οτι εγραψα το εγραψα μονο φυλικα.Καμια διαθεση αντυπαραθεσης:):wave2:
Μας δουλεύεις ή πραγματικά δεν έχεις καταλάβει τι γράφουμε;;;
Πες μου σε παρακαλώ τα σωστα τακάκια ποια είναι, γιατι καλό φρένο μπροστά δεν έχω. Μέχρι και υψηλής πιεσης σωληνάκια έβαλα.
Brembo μεσαια
Ferodo μεσαια.
Καλυτερα τα Brembo.
Μια χαρά έστριβε και κράταγε και γι αυτό μετά ξήλωσες και άλλαξες το μισό μηχανάκι? :p
Γιατί δεν το αναφέρεις αυτό? :confused:
Το αλλαξα γιατι γενικα μου αρεσει η μοναδικότητα. Μεσα σε αυτα πηγε και η βαφη.
Απο κει και μετα εξελισσομουν σαν οδηγος και μη εχοντας μπατζετ να παρω αλλο... Κατεληξα οτι με κανα 1500 εχω μηχανακι που τα κανει ολα μια και δεν αρεσκομαι στις 250-300αρες.
Παντως μαμα με τιμονι απο Vstrom το μηχανακι πηγαινε πολυ καλα.
Απλα με το μπροστινο του R1 εκοβε ακομα καλυτερα.
Οχι ομως οτι δεν πηγαινε σαν μαμα.
Θεωρω τον εαυτο μου μετριο οδηγο και οχι κανα τιμονι βαρβατο.
Για ρωτα τον Παπαγεωργίου να σου πει που εχει TDM ποσο βαραει στα Μεγαρα...
Ο φιλος δεν νομιζω οτι ειναι σε επίπεδο που να ξεχωρισει τοοοοοοοοοοσο πολυ αυτες τις ιδιαιτεροτητες. Μηχανακι θελει να κανει τα γούστα του.
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
20/10/2017, 21:24
Τελικα αποφασισες?
costas81
21/10/2017, 11:19
Αν "πέσει" μπροστά ο οδηγός θα έχει πληροφόρηση και θα πάει αξιοπρεπώς. Απλά είναι άβολο αυτό στο TDM για αναβάτες μετρίου αναστήματος και δεν είναι για πολύ. :) Εξ' ού και το δεν θέλει να είναι supersport. Συμφωνώ με αυτά που γράφεις φίλε daz, απλά συμπληρώνω ότι ο αναβάτης που θέλει ένα all around μηχανάκι με δυνατότητα να κάνει το κέφι του στις στροφές με σύνεση μπορεί να πάρει TDM και να το ευχαριστηθεί (αφού μάθει λίγο τα χούγια του)!
Με το που αγόρασα το TDM ένιωθα ότι το μπροστινό δεν με ακούει καθόλου και απλά θέλει να κάνει τα δικά του. Λάθος πληροφόρηση κλπ. Ζώντας μαζί του και μαθαίνοντας την συμπεριφορά του το αγάπησα και το εμπιστεύτηκα. Τόσο ώστε να μπορώ να ακολουθώ πολύ πιο γρήγορα μηχανάκια από το δικό μου.
Πηγαίνοντας για να δώ φίλους στα μέγαρα, έβγαλα την βαλίτσα από πίσω, νοίκιασα και μια στολή και μπήκα και εγώ να κάνω μια βόλτα στην πίστα. Ούτε πίεση στα λάστιχα είχα δεί, ούτε αναρτησεις πείραξα, τίποτα. Μια χαρά και το μπροστινό του δεν με προβλιμάτισε καθόλου και μια χαρά γύριζε το μηχανάκι ανάμεσα σε πιο γρήγορα μηχανάκια.
Ενημερώνω να χαμηλώσετε τον ήχο.... https://www.youtube.com/watch?v=qNMZP-G35-c&t=
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
21/10/2017, 21:34
Μονο οταν γινης ιδιοκτητης καποιο καιρο καταλαβενεις τη μηχανακι τι ειναι.
costas81
21/10/2017, 23:37
Με το ένα πήδημα δεν καταλαβαίνεις πολλά για ένα θυληκό, με το γάμο μαθαίνεις τα καλά και τα κακά του.... και είτε το αγαπάς για μια ζωή, είτε το χωρίζεις και πας παρακάτω.
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
22/10/2017, 05:11
Ακριβος.Καπιοι θα το κρατησουν για χρονια,καπιοι θα το διοξουν στο μηνα ...Ειναι να σου δεσει το γλυκο:)
astroman76
22/10/2017, 14:29
με τοσα λεφτα περνεις ενα μουλτι1000 που στρηβει με την σκεψη!
costas81
22/10/2017, 14:36
με τοσα λεφτα περνεις ενα μουλτι1000 που στρηβει με την σκεψη!
Μιλάμε για αξιόπιστα μηχανάκια!!! Άρα είσαι off topic..... :lol:
Πατερ μου την ευλογία σου...
αλλά κάνεις λάθος!
:lol:
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
22/10/2017, 18:01
Πατερ μου την ευλογία σου...
αλλά κάνεις λάθος!
:lol:
Τουλαχιστον για μενα ετσι ειναι.Η δευτερη επαφη ειναι πιο γλυκια απο τη πρωτη και η τριτη πιο γλυκια απο τη δευτερη.Στη δεκατη εχεις πια ζαχαρωσει για τα καλλα..:lol:
Τουλαχιστον για μενα ετσι ειναι.Η δευτερη επαφη ειναι πιο γλυκια απο τη πρωτη και η τριτη πιο γλυκια απο τη δευτερη.Στη δεκατη εχεις πια ζαχαρωσει για τα καλλα..:lol:
Κάπως έτσι την πατάνε όλοι και μετά αναρωτιούνται αν είναι καλύτερα να κοιτούν αυτό που δεν μπορούν να "καβαλήσουν" ή να πάνε σπίτι και να "καβαλήσουν" αυτό που δεν μπορούν να "στρίψουν"!
If you know what I meen.:lol:
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
22/10/2017, 20:37
Τι πε τωρα...:beer: