View Full Version : To "καναρίνι" .
η αισθηση που δινει το παλιο μοτερ που ξαναζωντανευει στα χερια σου δε συγκρινεται με κανενα χρυσοπληρωμενο ολοκαινουριο με μενου κινητου τφ
η αισθηση που δινει το παλιο μοτερ που ξαναζωντανευει στα χερια σου δε συγκρινεται με κανενα χρυσοπληρωμενο ολοκαινουριο με μενου κινητου τφ
Είπαμε αλλά όχι κι έτσι....
Προσεχώς ...
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=150178&p=2937993&viewfull=1#post2937993
Για όσους νόμισαν τώρα ότι είναι δανεισμένη από το διαδίκτυο η φωτό ,γράψτε λάθος.
Φίλος και περιστασιακός συμφορουμίστας την τράβηξε στην άλλη πλευρά της γιάφκας.
6δα θα μπει πάνω για όσους καταλαβαίνουν...
Προσεχώς......
6δα θα μπει πάνω για όσους καταλαβαίνουν...
396455
396455
Βρε μλκουρη Βάγγο τι θα κάνουμε, καμπύλη ζαχάρου ή εξέταση προστάτη ?
396456
LOUKILOUK
14/06/2018, 20:11
Ρε Σταυράκο καλή η πλακίτσα και το τρολλάρισμα όσο παραμένει αστείο και όλα καλά.Βλέπω όμως ότι επιμένεις να γράφεις "ανακρίβειες" ,ευγενικά πολύ στο λέω καμάρι ε.
Επειδή όσο σ΄έχω διαβάσει επιχειρηματολογείς σε γενικές γραμμές σωστά και συχνά βάζεις στο παιχνίδι και νούμερα ισοδύναμα κλπ.
To λοιπόν, do your self a favour αγόρι μου και για να μην εκτίθεσαι και να αφήνεις τα πάθη σου να μην γουστάρεις τα παλιά μοτόρια, το Βαλεντίνο και ότι άλλο δεν ξέρω δεν με νοιάζει κάτσε και ενημερώσου λιγουλάκι πριν πετάξεις την όποια αρλούμπα ρε. Στο λέω πολύ φιλικά γιατί παίζει να πάψουν να σε παίρνουν στα σοβαρά.
Επί του προκειμένου τώρα δεν καμαρώνει καταρχήν κανένας ,σκοπός μου ήταν να δείτε το φτιαγμένο Katana και το πλάνο στη φωτό το άνοιξα γιατί άρχισες τις συνήθεις μλκιες.
Να μην στα πω εγώ ,διάβασε τα αλλού πιο αντικειμενικά τα τρία μηχανάκια που βλέπεις γύρω από τo katana αξίζουν στην ξεφτίλα 5ψήφιο νουμεράκι να ξεκινάει από 3.
Μλκ μου αλήθεια είναι η τελευταία προσπάθεια που κάνω για να μαζευτείς ρε...
Σχώρνα τους Παναγιώτη, ου γαρ οίδασι τι ποιούσι...
Άλλωστε πέρα από τα φράγκα που επενδύεις (και συνήθως πάντα κερδισμένος βγαίνεις), το σημαντικότερο κατά την γνώμη μου είναι όλη αυτή η κουλτούρα και η γνώση γύρω από την μοτοσυκλέτα που κερδίζεις.
Ο "ψηλός" που καταλαβαίνει τα εξήγησε πολύ ωραία και απλά...
Ο βασικότερος λόγος που τα κλασικά (μηχανές, αυτοκίνητα, αεροπλάνα, τρένα κ.α) χαίρουν άλλης αντιμετώπισης στα εξωτερικά είναι πρώτα από όλα το γεγονός ότι εκεί είναι η τέταρτη γενιά που τα κυκλοφορεί (από προπροπαππούδες) σε αντίθεση με την ελλάδα που είναι μόλις η δεύτερη (από πατεράδες). Κυκλοφορούν πολύ περισσότερα, παλιότερα, σπανιότερα και σε καλύτερη κατάσταση αφού και πριν 80 χρόνια ήξεραν να τα οδηγούν, να τα συντηρούν και φυσικά είχαν και φράγκα και δρόμους να τα αγοράζουν και να τα κυκλοφορούν... Φυσικά υπάρχουν και πολύ άλλοι παράγοντες, αλλά δεν είναι επί του παρόντος, ίσως σε κάποιο άλλο θρεντάκι μια άλλη φορά...
υ.γ. Δεν το βλέπω για καφεδάκι φέτος Παναγιώτη, φτάνω αργά το βράδυ και μάλλον θα φυγω νωρίς το πρωί... θα μιλήσουμε πάντως να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε.:wave2:
Σχώρνα τους Παναγιώτη, ου γαρ οίδασι τι ποιούσι...
Άλλωστε πέρα από τα φράγκα που επενδύεις (και συνήθως πάντα κερδισμένος βγαίνεις), το σημαντικότερο κατά την γνώμη μου είναι όλη αυτή η κουλτούρα και η γνώση γύρω από την μοτοσυκλέτα που κερδίζεις.
Ο "ψηλός" που καταλαβαίνει τα εξήγησε πολύ ωραία και απλά...
Ο βασικότερος λόγος που τα κλασικά (μηχανές, αυτοκίνητα, αεροπλάνα, τρένα κ.α) χαίρουν άλλης αντιμετώπισης στα εξωτερικά είναι πρώτα από όλα το γεγονός ότι εκεί είναι η τέταρτη γενιά που τα κυκλοφορεί (από προπροπαππούδες) σε αντίθεση με την ελλάδα που είναι η μόλις η δεύτερη (από πατεράδες). Κυκλοφορούν πολύ περισσότερα, παλιότερα, σπανιότερα και σε καλύτερη κατάσταση αφού και και πριν 80 χρόνια ήξεραν να τα οδηγούν, να τα συντηρούν και φυσικά είχαν και φράγκα και δρόμους να τα αγοράζουν και να τα κυκλοφορούν... Φυσικά υπάρχουν και πολύ άλλοι παράγοντες, αλλά δεν είναι επί του παρόντος, ίσως σε κάποιο άλλο θρεντάκι μια άλλη φορά...
υ.γ. Δεν το βλέπω για καφεδάκι φέτος Παναγιώτη, φτάνω αργά το βράδυ και μάλλον θα φυγω νωρίς το πρωί... θα μιλήσουμε πάντως να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε.:wave2:
Όσες διαφορές και κόντρες και να είχα με το γέρο, το μικρόβιο μου το κληροδότησε και παρ' ότι ωριμάζοντας το γύρισε στο χώρο των αυτοκινήτων σε αγώνες διδάσκοντας σε μαθήματα κλπ έπρεπε να τον βλέπατε πως έκανε όταν του έδωσα την πρώτη τιμητική βόλτα με το αναπαλαιωμένο gs 750...
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=43876&p=2190520&viewfull=1#post2190520
Τώρα για τα σχόλια, όταν ο άλλος δεν καταλαβαίνει ότι με την συνεχή κοροιδία επενδεδυμένη με φατσούλες στην τελική τον εαυτό του υποτιμά ,τι να πω.
Μιλάμε ρε φίλε.
Grafton 505
14/06/2018, 20:50
Κοίτα ρε που εδώ κολλάει το ''δυο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα'' :lol:
Α ρε buckley, φωτιές που ανάβεις με κάτι σιδερικά !! :bawl:
:D
σσ :Να διευκρινίσω ότι δεν αναφέρομαι στους πιο πάνω αλλά σε όλη την κατάσταση, η οποία είναι άκρως διασκεδαστική.
Ευχαριστώ.
Nostradamus
14/06/2018, 21:14
Καμία φωτογραφία θα δούμε από τα μοτοσακα ή όχι? Αυτές οι 3 και 3 εξατμισουλες εκεί στην γωνία πολύ μΕ άρεσαν !
Παναγιώτη οπότε βρεθώ Αθήνα και υπάρχει χρόνος θα στείλω πμ. Είναι απειλή αυτό..
Κατά τα άλλα τα ίδια "αστεία" τόσα χρόνια τη μια με κάποιες "παλιές" μοτοσυκλέτες την άλλη με κάποιες μάρκες μοτοσυκλετών είναι πιάνουν απλά χώρο στο σερβερ. Είναι βέβαια και ένας λόγος που απλά γράφουν οι ίδιοι ακι οι ίδιοι και αναμασάνσ τα ίδια.
Ας πιω όμως καλύτερα κάνα ρακακι.
Κάποια αστεία, από ένα σημείο και έπειτα, παύουν να είναι αστεία κι ας ειπώθηκαν σαν τέτοια.
buckley ωραία γιάφκα!
keep going.. :beer:
Λίγα χρόνια νωρίτερα άλλο ένα αγαπημένο Σουζούκι που φτιάχτηκε από το μαστρο-Νίκο με σκοπό την κυριαρχία στην Αύρα.
Υπερκυβισμός, τούρμπο, χρυσές 18ρες εποχής ,ένα τιμονάκι, τώρα για αμορτισέρ θα σας γελάσω.
Τι να απέγινε άραγε ?
396754
Λίγα χρόνια νωρίτερα άλλο ένα αγαπημένο Σουζούκι που φτιάχτηκε από το μαστρο-Νίκο με σκοπό την κυριαρχία στην Αύρα.
Υπερκυβισμός, τούρμπο, χρυσές 18ρες εποχής ,ένα τιμονάκι, τώρα για αμορτισέρ θα σας γελάσω.
Τι να απέγινε άραγε ?
396754
Το χάσατε;;;;; Ακόμα να επιστρέψει;;;;;;;;;;;;;;;;
Το χάσατε;;;;; Ακόμα να επιστρέψει;;;;;;;;;;;;;;;;
Είχαμε αφήσει το πορτάκι ανοιχτό ρε αχαίρευτε και πέταξε μακριά.
Τι έγινε τέλειωσες με τα γυαλίσματα κιόλας ? Να μου πεις 2χρονο 125 αερόψυκτο τι να θέλει.
Δε λες που βρήκες... και μερικά μηχανάκια να ασχολείσαι και την γλυτώνουμε που και που...
ΥΓ Κανά σχόλιο για το κλασικό του θέματος με τον χωματόδρομο και τα κάγκελα στα παράθυρα της μονοκατοικίας
απαξιείς ε ?
ΥΓ Κανά σχόλιο για το κλασικό του θέματος με τον χωματόδρομο και τα κάγκελα στα παράθυρα της μονοκατοικίας
απαξιείς ε ?
Ναι ρε, στο αριστερό παράθυρο, που 'ναι ψηλό, δεν βάλανε κάγκελα....:bawl:
Ναι ρε, στο αριστερό παράθυρο, που 'ναι ψηλό, δεν βάλανε κάγκελα....:bawl:
Δεν σε φτάσαν τα τρία ρε Βαγγελάκη ε , να κανονίσω φρέσκο προξενιό μάλλον...
Δεν σε φτάσαν τα τρία ρε Βαγγελάκη ε , να κανονίσω φρέσκο προξενιό μάλλον...
:beer::D:beer:
Τι να απέγινε άραγε ?
396754
396756
396756
:bawl::bawl::bawl:
396756
Ρε μη τα πετάς έτσι απότομα ,θα πλακώσουν οι πουρίστες...
και το κιτ για kawasaki:
396761
από εδώ: https://www.odd-bike.com/2012/12/kawasaki-z1r-tc-psycho-turbo-z.html
και το κιτ για kawasaki:
396761
από εδώ: https://www.odd-bike.com/2012/12/kawasaki-z1r-tc-psycho-turbo-z.html
Γνωστά αυτά της Κάβα, Ρένο.
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=152264&p=2858363&viewfull=1#post2858363
Γουστάρω τις κρυμμένες ιστορίες του παρελθόντος ,άλλοτε ενισχυμένες με υπερβολές στα όρια του αστικού μύθου άλλοτε πέρα για πέρα αληθινές και τόσο διαχρονικές ,πολλές τις προλάβαμε και τις έχουμε στο μυαλό τόσο ζωντανές σαν να ξεδιπλώθηκαν προχτές.
Ε και με το GS 750 έχω ιδιαίτερο δέσιμο...
Πάνοοοοοο έρχεται!
https://mototriti.gr/data/news/preview_news/Suzuki-Katana-2019-Fhmes-gia-Intermot_121552.asp
"Η πρώτη μοτοσυκλέτα με αυτό το όνομα είχε τετρακύλινδρο κινητήρα 1.100 κ.εκ., ιπποδύναμη 49 αλόγων (στον στρόφαλο) και είχε σχεδιαστεί σε ριζοσπαστικές για την εποχή γραμμές, από Γερμανική πένα της Target Design."
Έτσι εξηγείται.
"Η πρώτη μοτοσυκλέτα με αυτό το όνομα είχε τετρακύλινδρο κινητήρα 1.100 κ.εκ., ιπποδύναμη 49 αλόγων (στον στρόφαλο) και είχε σχεδιαστεί σε ριζοσπαστικές για την εποχή γραμμές, από Γερμανική πένα της Target Design."
Έτσι εξηγείται.
Δεν είναι γνωστοί οι γερμανοί για το γούστο τους; Σαγιονάρα με κάλτσα, αξύριστες μασχάλες και θάμνοι κοκ
Είναι μεγάλος οίκος η ταργκετ, σχεδιάζει και το εσωτερικό των bmw και πολλά άλλα.
Εδώ (https://target-design.com/portfolio/suzuki-katana/) τα αρχικά σχέδια του κατάνα στα μακρινά 80ς
Έτσι εξηγείται.
Έχεις χιούμορ ρε μπαγάσα ,άκου "στο στρόφαλο" ...
http://www.teamclassicsuzuki.media
Τρίτο στη γενική το κατάνα και πρώτο στη κατηγορία του με οδηγούς τον John Reynolds και Pete Boast
http://www.teamclassicsuzuki.media
Τρίτο στη γενική το κατάνα και πρώτο στη κατηγορία του με οδηγούς τον John Reynolds και Pete Boast
O Reynolds 55 στα 56 ...
ωραίος ο Μένιος, βάλτο εδώ καλύτερα
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153017&p=2913825&viewfull=1#post2913825
O Reynolds 55 στα 56 ...
ωραίος ο Μένιος, βάλτο εδώ καλύτερα
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153017&p=2913825&viewfull=1#post2913825
Να το βάλουμε και στις ειδήσεις στην τηλεόραση μην τυχόν και χάσει κανένας τέτοιο νέο;;;;;;;
Για το φίλο μου το Γιαννάκη το γαύρο και μιας και είναι και Παρασκευή ,οπότε εξαιρετικά αφιερωμένη...μόκο οι υπόλοιποι μέχρι να σχολιάσει ρε.
Για να μην νομίζετε ότι μαζί με τα μαλλιά χάνουμε και το χιούμορ μας...
Σε αγγελία στη Γερμανία την πέτυχα την "κούκλα".Απορώ ρε πούστη μου που πέρασε και TUV ,δεν τα κόβουν δηλαδή λόγω ιδιαίτερης εμφάνισης δαύτα ?
397124
Για το φίλο μου το Γιαννάκη το γαύρο και μιας και είναι και Παρασκευή ,οπότε εξαιρετικά αφιερωμένη...μόκο οι υπόλοιποι μέχρι να σχολιάσει ρε.
Σε αγγελία στη Γερμανία την πέτυχα την "κούκλα".Απορώ ρε πούστη μου που πέρασε και TUV ,δεν τα κόβουν δηλαδή λόγω ιδιαίτερης εμφάνισης δαύτα ?
397124
OK ρε φίλε αλλά γιατί στο κεντρικό πλάνο έχουν άλλο μηχανάκι και το κατάνα στη γωνία επάνω;
pipe_smoker
29/06/2018, 11:41
397124
Έχεις βαλθεί να μας τρελάνεις εσύ, δεν εξηγείται αλλιώς:lol:
OK ρε φίλε αλλά γιατί στο κεντρικό πλάνο έχουν άλλο μηχανάκι και το κατάνα στη γωνία τιμωρία;
Τώρα κάτι θες να πεις αλλά σε χάνω ρε. Μόλις πρόσεξα ότι ούτε το σταντ δεν του ξέφυγε του φριτς...
.......... και το κατάνα στη γωνία επάνω;
.............και σε κόκκινο, ούτε καν ''καναρινί''...................ξεφτίλα!!!!!!!!!!!!!!
Τώρα κάτι θες να πεις αλλά σε χάνω ρε. Μόλις πρόσεξα ότι ούτε το σταντ δεν του ξέφυγε του φριτς...
E τι να του ξεφύγει, θα είναι πρώην σχεδιαστής στην Target...
397127
Εκείνο κατάνα , αυτό κατάντια.
Ο Γιάννης ο γαυρος έγινε βηγκαν δεν ασχολείται τώρα με μηχανάκια μπάκλη!
E τι να του ξεφύγει, θα είναι πρώην σχεδιαστής στην Target...
397127
Ρετονμπουστητοσνάιπερ που γνώρισε το σκούτερ...
Μετά από παράκληση του άμεσα ενδιαφερόμενου...
397476
:cry:
Μετά από παράκληση του άμεσα ενδιαφερόμενου...
397476
:cry:
Κοντεύει να γίνει θεσμός, πάρτε το χαμπάρι ρε...........
Κοντεύει να γίνει θεσμός, πάρτε το χαμπάρι ρε...........
Υποθέτουμε ότι όσο μαλλί στο κεφάλι άλλα τόσα παντού τότε ε; :tooth: :facepalm::vava:
Έχουμε αναφέρει σε αυτό το νήμα ότι τα 80s ήταν η πιο κιτς, κακόγουστη περίοδος της ανθρωπότητας;
Έχουμε αναφέρει σε αυτό το νήμα ότι τα 80s ήταν η πιο κιτς, κακόγουστη περίοδος της ανθρωπότητας;
Πολλάκις. (όχι ο υπουργός)
Πολλάκις. (όχι ο υπουργός)
Η μετατροπή έγινε πολύ αργότερα φαντάσου ότι ακόμα και συ καβαλούσες τότε δίτροχο (πιστεύω δηλαδή, δεν είμαι σίγουρος)...
Πάρε και το εξώφυλλο του εν λόγω περιοδικού.
397488
ΥΓ Μπλιτζ δεν χρειάζεται να γράψεις ότι και το ορίτζιναλ ήταν χειρότερο ,εντάξει προσπαθώ να κατανοήσω ότι το γούστο σου δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με το χιούμορ σου...
Στο βάθος ZX7R....
Τι έρωτας!
Nostradamus
05/07/2018, 14:27
Στο βάθος ZX7R....
Τι έρωτας!
ΝΑΙ ρε γαμω !!!!! :pink::pink::pink::pink:
τι θα γινει κανα laverda θα μπανισουμε;
τι θα γινει κανα laverda θα μπανισουμε;
Ναι αμέ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
397511
397512
πω ρε μανα μου, τι εργαλεία είναι αυτά:beer:
Τέλος 80ς που πρόλαβα και 90ς περνούσαμε τέλεια. Δεν είχαμε Ducati 998 αλλά ήταν όλα όμορφα.
Ή απλά μεγαλώνουμε:D
Το μαγαζί έχει πόρτα ,βέβαια υπάρχουν και εξαιρέσεις που περνάνε...
398115
398116
sapila racing
18/07/2018, 09:30
398115
398116
πω πω κούκλα.
Τις ρόδες τι θέλεις? :lol:
πω πω κούκλα.
Τις ρόδες τι θέλεις? :lol:
Ακόμα ψάχνεις 18ρες ,για στειλε λεπτομέρειες με πμ, δίσκους δαγκάνες κλπ....
Το μηχανακι το θελεις; :tooth:
lykourgi
18/07/2018, 17:39
Χωρίς ρόδες;
Τι να το κάνει;
:lol:
Nostradamus
18/07/2018, 20:26
Χωρίς ρόδες;
Τι να το κάνει;
:lol:
Γιατί τα υπόλοιπα τι τα κάνει??
Με τα πλαστικά κυπελακια τα έχει να μαζεύει το λάδι .. :lol: :lol:
(Άψογο το gsxr) !!!!
Γιατί τα υπόλοιπα τι τα κάνει??
Με τα πλαστικά κυπελακια τα έχει να μαζεύει το λάδι .. :lol: :lol:
(Άψογο το gsxr) !!!!
Μέχρι να το βάψει κίτρινο.....
:tooth:
konsttanttinos
25/07/2018, 11:27
Στη αρχή γέλασα με τα σχόλια και το (γαμάτο) πείραγμα, μέχρι που είδα κάτι κόκκινο μισολυμένο, και κάτι άλλο με έξι τελικά. Ρε'συ, με αρρώστησες! Ένα τέτοιο το έβλεπα στον ύπνο μου, ας κατασκευάστηκε όταν ο πατέρας μου ήταν δημοτικό ακόμη. Δεν θέλω να ξέρω τι ψάξιμο, εργατοώρες, ξενύχτια και φράγκα έχεις ρίξει για να τα κάνεις πιπίλα, χαλάλι σου.
Θυμάμαι ακόμη το κράξιμο όταν έδωσα το T V4aprc για να πάρω ξανά το V2. Πιο αντρικό, πιο ξερό, πιο άμεσο. Και ας μην έχει ηλεκτρονικά και ρυθμιζόμενες αναρτήσεις.
Σε ζηλεύω, να το ξέρεις. Και εύχομαι να μαζεύεις και φτιάχνεις τέτοια κορίτσια για πάντα.
398115
398116
Κάνα ξηροκαμπανοgsxr θα δούμε?
Κάνα ξηροκαμπανοgsxr θα δούμε?
Αυτα είναι για τους γληγορους, ένα 72ρι και ένα 92ρι έχω μπανισει...
munchkin
10/08/2018, 22:01
αυτό με τις 6 εξατμήσεις είναι cbx του '79 η το Beneli το 900 για να με πιάσει η καρδιά μου τώρα βραδιάτικο ...
αυτό με τις 6 εξατμήσεις είναι cbx του '79 η το Beneli το 900 για να με πιάσει η καρδιά μου τώρα βραδιάτικο ...
Αδιάβαστος, αύριο με τον κηδεμόνα σου.
Ποιος νοιάζεται. Στον ίδιο κάδο πάνε.
Ποιος νοιάζεται. Στον ίδιο κάδο πάνε.
Καιρό είχες να ακουστείς ρε σουηπυ, τουλάχιστον μας αποζημιωσες με το ποστ σου.
Κάνουμε κι εμείς διακοπές, φίλος!
Δεν ξερω αν εχει μπει καπου.. !
https://motoridersuniverse.com/news/1253937-2019-2020-katana-revives-on-neoclassic-boom.html
Εχω κλαψει με τα σχολια αληθεια...Παντως ουτε εμενα μου αρεσει καθολου
Τελικά το κίτρινο δίνει στο μηχανάκι....
399295
Η Kawasaki πάντα έβγαζε τα πιο όμορφα γιαπωνέζικα, με διαφορά.
Η Kawasaki πάντα έβγαζε τα πιο όμορφα γιαπωνέζικα, με διαφορά.
Ε δίνω ιδέες στον Μπάκλη, μην το βάψει τίποτα μπλε...
Ε δίνω ιδέες στον Μπάκλη, μην το βάψει τίποτα μπλε...
Δε φταις εσύ ρε κερατά ,φταίω εγώ που τσιμπάω...
399296
399298
399299
Είπαμε suzuki μόνο ε...
giannis113
14/09/2018, 18:16
399307
Ο απο-στρατης γυρισε Σημερα στον ισιο δρομο ..Σπιτι δλδ
Φιλος καλο το Υellow River ,αλλα μια παραλλαγη του, θα την προσπαθησω χωρις δευτερη σκεψη
Πηγε 1.30 το βραδυ η ημερα ηταν φουλ τρεχαλα
που να κλεισεις ματι για υπνο
βγαινω εξω για καμια μπυρα ..
τετοια ωρα .. τετοια λογια
δωσεεεε
https://www.youtube.com/watch?v=7msSA__xtBw
Ετοιμάζεται πόλεμος λεπτομέρειες προσεχώς, ποιο katana revival και μαλακίες ...
399905
399905
Το πλάς;;;;;;;
Αλητεία εποχής - 'Ride it like you stole it'.
http://oldskoolsuzuki.info/archives/tag/katana
Αλητεία εποχής -........
399906
399906
Μη βάζεις τέτοια θα πέσουν να μας φάνε οι πιτσιρικάδες ρε...
399906
Πρώην σου η κοπέλα;
Πρώην σου η κοπέλα;
Μπα εγώ δεν ποτέ μου φτου κακά κατάνα..................
Του μπουκλάκια, ίιιιιιισως...
399905
καλα πες μου οτι το πλαισιο εχει μονη ραχοκοκαλια
ο καναρινις Γουντυ
εχει μεινει μονο {σκελετος} απο την διαιτα .....
devil's animal
08/10/2018, 00:01
399906
ρε συ Βαγγο...αυτα τα μπροστινα καπου τα εχω ξαναδει...κατι μου θυμιζουν...:hmm:
α, πρεπει να ειναι απο cbf 250 ρε...:giggle:
αλλα οχι...μ@λακια μου...αυτα ειναι 35αρια...του cbf ειναι 37αρια...
:a09::a09:
ρε συ Βαγγο...αυτα τα μπροστινα καπου τα εχω ξαναδει...κατι μου θυμιζουν...:hmm:
α, πρεπει να ειναι απο cbf 250 ρε...:giggle:
αλλα οχι...μ@λακια μου...αυτα ειναι 35αρια...του cbf ειναι 37αρια...
:a09::a09:
Νέος 37ρια φοράει το katana ,35ρια φοράνε τα προηγούμενα 8βάλβιδα gs 550, gs 750 και θες να μάθεις και ποιο άλλο μιας που το φερε η κουβέντα ?
Ένα που το καβαλάει ένας συμφορουμίτης και κεντάει στα εξωτερικά...
Αν θες βοήθεια πε μου ,εδώ είμαι να σας βοηθάω να μη παρασύρεστε και κάνετε λάθη.
Α και τα ράσα δεν κάνουν τον παπά να θυμάσαι.
......Α και τα ράσα δεν κάνουν τον παπά να θυμάσαι.
Ναι βρε ....... τ' αμορτισσέρ δεν κάνουν το μηχανάκι..........το χρώμα και μόνο αυτό
χαρακτηρίζει ένα μηχανάκι και μόνο αυτό ιδιαίτερα αν πρόκειται για ''καναρινί''
Ναι βρε ....... τ' αμορτισσέρ δεν κάνουν το μηχανάκι..........το χρώμα και μόνο αυτό
χαρακτηρίζει ένα μηχανάκι και μόνο αυτό ιδιαίτερα αν πρόκειται για ''καναρινί''
Εσύ με ποιον είσαι ρε κερατά ???
Εσύ με ποιον είσαι ρε κερατά ???
Με όποιον κάνει το καλύτερο δούλεμα...:D
devil's animal
08/10/2018, 08:45
Νέος 37ρια φοράει το katana ,35ρια φοράνε τα προηγούμενα 8βάλβιδα gs 550, gs 750 και θες να μάθεις και ποιο άλλο μιας που το φερε η κουβέντα ?
Ένα που το καβαλάει ένας συμφορουμίτης και κεντάει στα εξωτερικά...
Αν θες βοήθεια πε μου ,εδώ είμαι να σας βοηθάω να μη παρασύρεστε και κάνετε λάθη.
Α και τα ράσα δεν κάνουν τον παπά να θυμάσαι.
τι να σου πω ρε φιλε? εγω εδω (https://www.motorcyclespecs.co.za/model/suzu/suzuki_gsx1100s_katana%2090.htm) το ειδα...εκει που λεει the technique, τριτη παραγραφος...
αν ειναι λαθος και φοραει 37, ειναι λαθος...ειναι ιδιας διαμετρου παντως με του cbf 250...
και μην συγκρινεις σωβρακα με γραβατες...το τι μπορει να κανει ενας ή δυο αναβατες πανω σε αλλες μοτοσυκλετες (οχι την συγκεκριμενη) σε αγωνες κλασικων (οχι καινουργιων) επειδη εχουν ιδια διαμετρο καλαμιων, ειναι παντελως ασχετο με την συζητηση...
εγω το εγραψα αστειευομενος για δειξω την διαφορα της εξελιξης...καλαμια που τα φορουσαν, το 1982, στα 1100 (και καλα sport) τα φορανε στα 250 του 2007...και πλεον τα duke 200 εχουν 43αρια αναποδα μπροστινα...
τι να σου πω ρε φιλε? εγω εδω (https://www.motorcyclespecs.co.za/model/suzu/suzuki_gsx1100s_katana%2090.htm) το ειδα...εκει που λεει the technique, τριτη παραγραφος...
αν ειναι λαθος και φοραει 37, ειναι λαθος...ειναι ιδιας διαμετρου παντως με του cbf 250...
και μην συγκρινεις σωβρακα με γραβατες...το τι μπορει να κανει ενας ή δυο αναβατες πανω σε αλλες μοτοσυκλετες (οχι την συγκεκριμενη) σε αγωνες κλασικων (οχι καινουργιων) επειδη εχουν ιδια διαμετρο καλαμιων, ειναι παντελως ασχετο με την συζητηση...
εγω το εγραψα αστειευομενος για δειξω την διαφορα της εξελιξης...καλαμια που τα φορουσαν, το 1982, στα 1100 (και καλα sport) τα φορανε στα 250 του 2007...και πλεον τα duke 200 εχουν 43αρια αναποδα μπροστινα...
Α ρε Σταυράκο πήγες να "αστειευτείς" και εμπιστεύτηκες το ανακριβές motorcycles.za ,αλήθεια το άνοιξες πήγες katana έχοντας τι κατά νου ρε μπαγάσα ? Χειρότερο πάντως είναι που φοράει 2,5ρα ζάντα πίσω ρε...
katana
399916
GS 750
399917
devil's animal
08/10/2018, 09:33
Α ρε Σταυράκο πήγες να "αστειευτείς" και εμπιστεύτηκες το ανακριβές motorcycles.za ,αλήθεια το άνοιξες πήγες katana έχοντας τι κατά νου ρε μπαγάσα ? Χειρότερο πάντως είναι που φοράει 2,5ρα ζάντα πίσω ρε...
katana
399916
GS 750
399917
το οτι εβγαλες παχυμετρο να τα μετρησεις και τα εβγαλες και φωτογραφια με ξεπερναει πραγματικα...:a23::a23:
εγω ειχα γραψει στο προηγουμενο μηνυμα "αν ειναι λαθος και φοραει 37, ειναι λαθος..."
αρα δεν αμφισβητησα...;)
το οτι εβγαλες παχυμετρο να τα μετρησεις και τα εβγαλες και φωτογραφια με ξεπερναει πραγματικα...:a23::a23:
εγω ειχα γραψει στο προηγουμενο μηνυμα "αν ειναι λαθος και φοραει 37, ειναι λαθος..."
αρα δεν αμφισβητησα...;)
Μλκ μου ξέχασα να βγάλω φωτό τη ζάντα ,άσε αύριο...:p
ρε φιλος τελικα δεν μας ειπες ....
το πλαισιο σου θα εχει μονη .ραχοκοκαλια ?
Του sei ? ναι μονή ...από κοντά με καφέ τα άλλα.
εεεε τοτε ξερω τι κανεις ....
Εαν μιλαμε για το ιδιο .....υπαρχει το πισω ψαλιδι το οριτζιναλ να το κανεις κοπυ -πειστ
ψιτ Mister ?
Hi there from Woody ........ρε θα σε παταει στα αυτια λεμε
Ασχετο
αυτα τα μπροστινα ποσα χιλι-αδες ευρω ειναι ?
και αυτο εχει μια δοση (καναρινι) μεσα του .
Σας θυμιζει κατι ?