View Full Version : Προστιμο απο Διοδια
FotisFz1
12/03/2018, 14:45
Καλησπερα
Σημερα μου ηρθε με κουριερ
ενα χαρτι που λεει οτι εφαγα προστιμο
για διελευσεις διοδιων το 2015 κ 2016
και οτι πρεπει να πληρωσω εντος 20 ημερων
Εχει τυχει σε καποιον αλλον αυτο;
Ξερουμε τι ισχυει ?
Ευχαριστω
Billymuse
12/03/2018, 15:06
Πέρασες με αυτοκίνητο η μηχανή; Φαντάζομαι είχες ακάλυπτη την πινακίδα σου;
GogosLux
12/03/2018, 15:13
Καλησπερα
Περασες χωρίς να πληρώσεις?
Αν ΝΑΙ τοτε:
Ξερουμε τι ισχυει ?
Ισχύει οτι θα πληρώσεις :lol::lol:
Ενας απο τους μ@κ@κες που πάντα πληρώνουν είτε με μηχανή είτε με αυτοκίνητο:D
Οχι γιατι γουστάρω/α αλλα γιατι ειναι (καλώς / κακώς - κακώς για εμε) νόμος του κράτους
Καλοπλήρωτα :winka:
FotisFz1
12/03/2018, 15:18
Εννοειται οτι περασα ρε μαγκες
Με την μηχανη περασα
Μπορω με καποιο τροπο να το αμφισβητησω καθως δεν μου εστειλαν καποιο αποδεικτικο
φωτο απο καμερα π.χ.
GogosLux
12/03/2018, 15:37
Πρόσεχε μόνο μην σε φανε οι προσαυξήσεις και τα λοιπα έξοδα (πχ νομικα) που θα σε χρεώσουν αν αρχίσεις τετοια διαδικασία
Κατ' εμε, αν ειναι μικρό το ποσό πλήρωσε το και ξέχνα το
Εννοείται ότι δεν πληρώνεις τίποτα, αν δεν έχουν κάποιο αποδεικτικό στοιχείο. Ωστόσο, για να σου έστειλαν δωράκι, υποθέτω ότι οι φωτογραφίες υπάρχουν.
FotisFz1
12/03/2018, 15:48
Το ποσο ειναι με το προστιμο που βαζουν αυτοι
226 ευρω
Εχω να τα δωσω αλλα δεν θελω να το κανω
Για αρχη θα παω απο κει και θα τους ζητησω αποδεικτικα
Επισης λεει οτι μετα πηγαινει στην εφορια
sergiosm
12/03/2018, 15:54
Το ποσο ειναι με το προστιμο που βαζουν αυτοι
226 ευρω
Επισης λεει οτι μετα πηγαινει στην εφορια
Πηγαίνει.
Και τότε στα 226 θα προστεθούν μερικά μηδενικά παραπάνω.
Για αυτό πρόσεχε ...
o_gavros
12/03/2018, 15:54
Αμα έρθω εγω και σου ζητήσω 226€ που τα είχες φαει πριν 3 χρόνια σε πασατέμπα απο το μαγαζί μου, θα μου τα δώσεις έτσι χωρίς εξηγήσεις;
Φαντάζομαι όχι.
Ετσι λοιπόν κι εδώ,πέσε τους πως δις θρεντ ιζ γουορθλεςς γουιδάουτ πιξ
FotisFz1
12/03/2018, 15:57
Πηγαίνει.
Και τότε στα 226 θα προστεθούν μερικά μηδενικά παραπάνω.
Για αυτό πρόσεχε ...
Αυτο το ποσο παει αρχικα στην εφορια
χωρις αλλα μηδενικα
Μετα ξερω οτι τρεχουν προσαυξησεις και δεν ειμαι χαζος να τις φαω
Το θεμα ειναι να μην φτασει το ραβασακι στην εφορια
Tycho Moon
12/03/2018, 16:24
Εννοειται οτι περασα ρε μαγκες
Με την μηχανη περασα
Μπορω με καποιο τροπο να το αμφισβητησω καθως δεν μου εστειλαν καποιο αποδεικτικο
φωτο απο καμερα π.χ.
Aφού πέρασες, γιατί να το αμφισβητήσεις? :confused:
christoi
12/03/2018, 16:31
Γιατί μπορεί να τον έπιασαν 1 φορά με αποδεικτικό και να του καρφώσαν άλλες 2-3 γιατί...έτσι.
FotisFz1
12/03/2018, 16:43
Για την τιμη των οπλων ρε φιλε:p
devil's animal
12/03/2018, 16:51
κατ'αρχην ποια αρχη/υπηρεσια σου εστειλε το χαρτι??
αν ειναι η τροχαια, δεν προκειται να καταφερεις τιποτα...το πληρωνεις και τελειωνεις...
αν ομως ειναι η εταιρεια που εχει τα διοδια, αλλαζει...γιατι courier και δημοσιο δεν συμβαδιζουν:lol:....λογικα θα ηταν ελ.τα...
FotisFz1
12/03/2018, 16:53
η εταιρεια Εγνατια οδος
οχι η τροχαια
devil's animal
12/03/2018, 16:59
η εταιρεια Εγνατια οδος
οχι η τροχαια
τοτε οντως πρεπει να ζητησεις αποδεικτικα...
και να ρωτησεις και εναν δικηγορο κατα ποσο εχουν αρμοδιοτητα να στειλουν κατι αυτοι στην εφορια...
ξαναλεω τα χρεη στο δημοσιο (π.χ. ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κρατικα διοδια, τροχαιες παραβασεις, κλπ) πανε ευκολα στην εφορια και μετα εισπρατει η εφορια βαση του ΑΦΜ σου...
αυτη ειναι ιδιωτικη εταιρεια...τι δουλεια εχει να στειλει στην εφορια τα χρωστουμενα? μετα πως θα τα παρει πισω?
σαν να χρωσταω εγω στον Κωστοβολο (επιτηδες εκανα τον αναγραμματισμο) και να σταλει το χρεος στην ΔΟΥ που ανηκω... απο που και ως που?:confused:
αυτη ειναι ιδιωτικη εταιρεια...τι δουλεια εχει να στειλει στην εφορια τα χρωστουμενα? μετα πως θα τα παρει πισω?
σαν να χρωσταω εγω στον Κωστοβολο (επιτηδες εκανα τον αναγραμματισμο) και να σταλει το χρεος στην ΔΟΥ που ανηκω... απο που και ως που?:confused:
Κάνε λίγη υπομονή να ψηφιστεί το νέο νομοσχέδιο. :lol:
GogosLux
12/03/2018, 17:01
Συγνώμη που ρωτάω, αλλά για να καταλάβω, το θέμα ειναι ΠΟΣΟ Μ@Κ@ΚΕΣ ειναι αυτοι που πληρώνουν και πόσο κυμπάριδες & έξυπνοι οι τσαμπατζήδες των διοδίων ?
Αν ειναι ετσι ΟΚ, πάσο :lol:
Απλά να συμφωνήσουμε ότι μιλάμε για ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ και ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ (σύμφωνα με τους νόμους που ισχύουν και που δεν ειναι απαραίτητο να συμφωνούμε αφου αλλωστε κανεις δεν μας ρώτησε)
Εμενα μολις μου ήρθε πρόστιμο ταχύτητας απο Βέλγιο που ξέρω ότι εκανα την παπαρια και με επιασαν :rolleyes:, δηλ να αρχίσω να ζητάω φωτό προφιλ / ανφας και τα ρέστα λες και δεν ξέρω ότι το έκανα??
devil's animal
12/03/2018, 17:04
Κάνε λίγη υπομονή να ψηφιστεί το νέο νομοσχέδιο. :lol:
θα συνεργαζονται ΟΛΕΣ οι ιδιωτικες εταιρειες με το δημοσιο?? και γαμω...:lol::lol:
παντως περα απο την πλακα, αυτο ΟΥΤΕ με τις τραπεζες δεν γινεται...δλδ αν χρωστας ενα Χ δανειο, η τραπεζα ΔΕΝ μπορει να το παει στην ΔΟΥ...να σε παει δικαστικα ναι, να το παει ομως βαση του ΑΦΜ σου (που το εχει) για να πληρωσεις μεσω εφοριας, δεν μπορει....
devil's animal
12/03/2018, 17:10
Εμενα μολις μου ήρθε πρόστιμο ταχύτητας απο Βέλγιο που ξέρω ότι εκανα την παπαρια και με επιασαν :rolleyes:, δηλ να αρχίσω να ζητάω φωτό προφιλ / ανφας και τα ρέστα λες και δεν ξέρω ότι το έκανα??
αν το προστιμο που σου ηρθε εγραφε πανω SpeedControl ltd. και δεν ηταν η επισημη αρχη του κρατους που ειναι πιστοποιημενη για να μετραει ποσο τρεχεις...αλλα η ltd αυτη εχει υπενοικιασει ενα κομματι δρομου (ετσι γιατι μπορει) και οποιος περναει απο εκει με 92,45 χλμ του κοβει προστιμο...ναι κανονικα θα επρεπε να ζητησεις και προφιλ και ανφας και ανδενφας....
γιατι οι ιδιωτικες εταιρεις δεν εχουν την αρμοδιοτητα για τετοια πραγματα...να σου στειλει ενα αλλου ειδους χαρτι...μαλιστα...
οπως στελνει η καθε ιδιωτικη εταιρεια που εχει χρηματικες αξιωσεις απο τον καθενα που δεν πληρωνει...αλλα ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ...οχι...νο αμπσολουμαν...:nono:
GogosLux
12/03/2018, 17:25
γιατι οι ιδιωτικες εταιρεις δεν εχουν την αρμοδιοτητα για τετοια πραγματα...να σου στειλει ενα αλλου ειδους χαρτι...μαλιστα...
οπως στελνει η καθε ιδιωτικη εταιρεια που εχει χρηματικες αξιωσεις απο τον καθενα που δεν πληρωνει...αλλα ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ...οχι...νο αμπσολουμαν...:nono:
Νομιζω, μιας και δεν ειμαι αρμόδιος και δικηγόρος, οτι με βαση νόμο του Ελληνικού κράτους εχει παραχωρηθεί ο δρόμος και η είσπραξη διοδίων για Χ χρόνια.
Μάλιστα η φόρμουλα, αν το θυμαμαι καλα απο δημοσιεύματα της εποχής, ήταν ότι θα εχουν περιθώριο κέρδους υπολογιζόμενο επι του κόστους.
Συνεπεία αυτου ήταν να κάνουν το γνωστό κόλπο με θυγατρικές που παράσχουν έργο στον συμβασιούχο σε αυξημένο κόστος.
Επίσης στον υπολογισμο ηταν και ο αριθμός των διελεύσεων και για αυτό παίζουν αυξήσεις μιας και δεν επιβεβαιώθηκαν απο την πραγματικότητα.
Οι τροχαίες παραβασεις ερχονται απο αστυνομία ενω τα διόδια απο την εταιρια που διαχειρίζεται τον δρόμο.
Αφου πάει ΔΟΥ ειναι η απόδειξη της ομπρέλας προστασιας απο το κράτος και δεν χωρεί συζήτηση.
Αφου ο φίλος παραδέχεται ότι όντως δεν πλήρωσε διόδια, ενω άλλοι πληρώνουν, αφου τον επιασαν πρεπει να πληρώσει.
Την επόμενη φορά να το κάνει καλύτερα - ΚΡΥΨΕ ΤΗΝ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ :winka:
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ, ασπάζεται το Κίνημα Διοδιων ΔΕΝ Πληρώνω :p
Μπορει να αυξηθει το χρεος σου ΑΛΛΑ μπορεί και να μπεις στην κυβέρνηση - ποτε δεν ξερεις :lol::lol::lol::lol:
Απλά να συμφωνήσουμε ότι μιλάμε για ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ και ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ (σύμφωνα με τους νόμους που ισχύουν και που δεν ειναι απαραίτητο να συμφωνούμε αφου αλλωστε κανεις δεν μας ρώτησε)
Μεταξύ μας, αλλά το ελληνικό κράτος μου χρωστάει, δεν του χρωστάω. Αν τρέχω υπερβολικά ή κάνω οποιαδήποτε άλλη παράβαση και με πιάσουν, θα πληρώσω και δε θα πω κουβέντα, επειδή θα'χουν δίκιο. Αλλά για διόδια δεν πληρώνω ούτε cent. Νόμιμο ή παράνομο, δε δίνω δεκάρα (pun intended).
GogosLux
12/03/2018, 17:39
..................................... το ελληνικό κράτος μου χρωστάει, δεν του χρωστάω. ............................................................ για διόδια δεν πληρώνω ούτε cent. Νόμιμο ή παράνομο, δε δίνω δεκάρα (pun intended).
Ελληνική νοοτροπία (χωρίς σχόλιο),...................................................................................... ..................... :sad:
Είπε ο άνθρωπος που παράτησε τη χώρα του και σχολιάζει εκ του ασφαλούς και εντελώς έξω από τον χορό. Ελληνική νοοτροπία (με σχόλιο).
ΓιώργοςΤΤ
12/03/2018, 17:45
Για να μην είστε ημιμαθείς:
Το 2010 κάποια τσακάλοα ανακάλυψαν ένα παραθυράκι στον νόμο με τον οποίο είχαν παραχωρηθεί οι αυτοκονητόδρομοι με σύμβαση σε ιδιώτες.
Εκεί λοιπόν ούτε η τροχαία ήταν αρμόδια να βεβαιώσει παράβαση γιατί παραβίαζες σύμβαση ιδιώτη, αλλά και οι εταιρίες δεν μπορούσαν να διεκδικήσουν τα χρήματά τους από εμάς καθώς έπρεπε να κινηθούν δικαστηκά.
Φρόντισε λοιπόν ο νομοθέτης να μπαλώσει την τρύπα δίνοντας τπ δικαίωμα στις εταιρίες να μας βάζουν τα πρόστιμα στο ΑΦΜ, αλλά και η μή πληρωμή του τέλους να θεωρήται τροχαία παράβαση.
Οπότε τέλος τα κόλπα δεν πληρώνω, αδερφέ σπρώξε τη μπάρα κλπ.
Το αν είναι πρέπον να πληρώνεις ή όχι ας το κρίνει ο καθένας μόνος του.
Απλά μην αρχίζεται μετά τα πώς και μα γιατί αφού είναι ιδιώτες μπλα μπλα μπμα.
Την επόμενη φορά που θα περάσετε από διόδια, ακριβώς κάτω από το ταμείο υπάρχει ο σχετικός νόμος. Οι άπιστοι ρίξτε μια ματιά.
Είπε ο άνθρωπος που παράτησε τη χώρα του και σχολιάζει εκ του ασφαλούς και εντελώς έξω από τον χορό. Ελληνική νοοτροπία (με σχόλιο).
Φίλε μου BLiTzER δεν νομίζω να παράτησε τη χώρα του όπως λες.. Η χώρα του τον έδιωξε και μετανάστευσε για ένα καλύτερο αύριο. Με όλο το σεβασμο προς εσένα καθότι δε σε γνωρίζω τη γνώμη του είπε όπως και όλοι μας.
Δεν είπε τη γνώμη του. Πέταξε μια άκυρη, ισοπεδωτική προσβολή, με το εξαιρετικά εμπνευσμένο και γεμάτο ουσία επιχείρημα "χωρίς σχόλιο", χωρίς να έχει ιδέα με ποιον μιλάει. Βέβαια δεν μπορείς να περιμένεις κάτι καλύτερο από κάποιον που τα παρατάει στην πρώτη δυσκολία και τρέχει να εκμεταλλευτεί τα κεκτημένα άλλων.
Billymuse
12/03/2018, 18:22
Ελληνική νοοτροπία (χωρίς σχόλιο),...................................................................................... ..................... :sad:
To καλοκαίρι όταν έχεις διανύσει 5500 χλμ σε 8 χώρες της Ευρωπης έχεις πληρώσει γύρω στα 12-15 ευρω και φτάνεις στην Ελλαδα για να πληρώσεις για 500 χλμ γυρω στα 22 ευρω ελα νας μας πεις για την Ελληνικη νοοτροπία.
devil's animal
12/03/2018, 18:41
Για να μην είστε ημιμαθείς:
Το 2010 κάποια τσακάλοα ανακάλυψαν ένα παραθυράκι στον νόμο με τον οποίο είχαν παραχωρηθεί οι αυτοκονητόδρομοι με σύμβαση σε ιδιώτες.
Εκεί λοιπόν ούτε η τροχαία ήταν αρμόδια να βεβαιώσει παράβαση γιατί παραβίαζες σύμβαση ιδιώτη, αλλά και οι εταιρίες δεν μπορούσαν να διεκδικήσουν τα χρήματά τους από εμάς καθώς έπρεπε να κινηθούν δικαστηκά.
Φρόντισε λοιπόν ο νομοθέτης να μπαλώσει την τρύπα δίνοντας τπ δικαίωμα στις εταιρίες να μας βάζουν τα πρόστιμα στο ΑΦΜ, αλλά και η μή πληρωμή του τέλους να θεωρήται τροχαία παράβαση.
Οπότε τέλος τα κόλπα δεν πληρώνω, αδερφέ σπρώξε τη μπάρα κλπ.
δεν αμφισβητω αυτο που λες...αλλωστε το εγραψα και παραπανω...δεν ξερω κατα ποσο εχει το δικαιωμα να το κανει αυτο...αλλα ακομα και ετσι να ειναι εγειρονται καποια ερωτηματα:
1)το ΑΦΜ πως το μαθαινει η ΙΔΙΩΤΙΚΗ εταιρεια? πρεπει καποιος κρατικος φορεας να το αντιστοιχει με την πινακιδα κυκλοφοριας (μονο αυτο εχουν σαν στοιχειο οι εταιρειες των διοδιων)...αρα δημιουργουνται θεματα προσωπικων δεδομενων...δεν μπορει το κρατος να δινει προσωπικα στοιχεια (οπως το ΑΦΜ σε ιδιωτικες εταιρειες)...
2)πως βαζεις οφειλη σε ιδιωτικο ΑΦΜ ενω περασε αμαξι? δλδ μπορει ο κατοχος του αυτοκινητου που περασε να μην ηταν ο οδηγος την στιγμη της παραβασης...
σε τετοιες περιπτωσεις η τροχαια σου λεει να ΔΗΛΩΣΕΙΣ σε ποιον ειχες δωσει το αμαξι σου την συγκεκριμενη μερα και ωρα ουτως ωστε να βεβαιωθει σε εκεινον η οποια παραβαση (π.χ. παραβιαση οριου ταχυτητας στην αττικη οδο)...αυτο πως το πιστοποιει η ιδιωτικη εταιρεια? τι δηλωση κανεις?
γενικα οποιος θελει να περναει, να περναει χωρις (ή με κρυμμενη) πινακιδα για να μην εχει τετοιου ειδους μπλεξιματα και τρεχαματα...
και για να το παω και λιγο παρακατω γιατι γραφτηκε αλλα δεν δοθηκε πολυ σημασια....που ξερει ο παραβατης που του ερχεται ενα κωλοχαρτο σπιτι (προσοχη! οχι διοικητικη πραξη που ειναι η κληση απο τροχαια, αλλα ενα χαρτι απο ιδιωτικη εταιρεια) αν οντως ειναι 225€ ή 235€ ή 105€??
γιατι αυτοι μπορει να λενε οτι περασε 10 φορες αλλα να εχει περασει 8 φορες...:rolleyes:
rainmike
12/03/2018, 18:53
Εδώ που τα λέμε τα διόδια είναι χοντρό νταβατζιλίκι ,ε όχι ρε φιλε να πληρώνω καμια 21 ευρώ διόδια για να πάω απο Θεσσαλονίκη Αθήνα δηλαδη 42 ευρώ πήγαινε έλα.
Στο κάτω κάτω πληρώνω και τελη κυκλοφορίας,διοδια τραγάνας και διοδια πελασγιας και διοδια μαυρομαντήλας και διοδια χεστηκε η φοράδα σταλώνι μονο των μαλγάρων και αυτά
εξω απο την Αθήνα θα πρεπε να πληρώνουμε
sanctusan
12/03/2018, 18:59
Τελικά ξέρει κανείς να μας πει αν πρέπει να το πληρώσει?
Και αν από ιδιωτική εταιρία θα πάει το πρόστιμο στην εφορία?
Μου θυμίζει όταν χρώσταγα στη Βόδαφονε μερικά κατοστάρικα....
Μου στέλναν ραβασάκια.
Με παίρναν τηλέφωνο.
Με απειλούσαν ότι το ποσό θα πάει στη εφορία και θα διπλασιαστεί.
Μου λέγαμε ότι θα πληρώσω και το ποσό για το "δικηγορικό γραφείο" που απασχολείται για την υπόθεση μου.
.........
.........
Ακόμα τα κωλομάγουλα μου βλέπουν.........παΧιά, παΧιά......
o_gavros
12/03/2018, 19:44
Συγνώμη που ρωτάω, αλλά για να καταλάβω, το θέμα ειναι ΠΟΣΟ Μ@Κ@ΚΕΣ ειναι αυτοι που πληρώνουν και πόσο κυμπάριδες & έξυπνοι οι τσαμπατζήδες των διοδίων ?
Αν ειναι ετσι ΟΚ, πάσο :lol:
όχι το θέμα δεν είναι αυτό.
για κάποιο λόγο σε τσίμπησε μύγα και επεσες στη λούμπα που πέφτουν συχνά οι εξπατς.
Το θέμα εδω είναι ο προβληματισμός που εθεσε ο συντακτης του θρεντ.
Αν πληρωναμε έτσι στα τυφλά τον κάθε πάσα ένα που μας ζήταγε φράγκα, το πάρτυ δε θα'χε τελειωμό.
Στο τεχνικό κομμάτι τωρα του θέματος,με κάλυψε ο ντεβιλς.
Φαντάζομαι ότι το πρόστιμο που λες οτι σου ηρθε,δεν σου παραδώθηκε μετα απο 3 χρόνια.
Σε πιάσανε,σε γράψανε,τελος. Όπως δηλαδή γίνεται κι εδώ.
Αν πριν 3 χρόνια εγω σου είχα δανείσει το μηχανακι μου και επειδή σ'ειχε παρατησει η γκόμενα εσύ πήγαινες όλη μερα μαλλιοκούβαρα χωρίς όμως να μου το πεις μετα, θα πρέπει εγω τωρα που εσκασε το μπουγιουρντί να πληρωσω τον καημό σου;
τυχαίο εντελώς το παραδειγμα.
GogosLux
12/03/2018, 20:48
Αγαπητέ, χωρίς όρεξη αντιπαράθεσης, όσο ήμουν στην Ελλάδα πλήρωνα πάντα ΟΛΕΣ τις υποχρεώσεις μου και τα διόδια όσο και αν δεν μου άρεσε.
Όποτε δεν μιλάω εκ του ασφαλούς, μιλάω έξω αυτών που πληρώναν τα πάντα χωρις καθυστέρηση και αν δεν είχαν δεν αγόραζα . Και έξω αυτών που πλήρωναν πάντα διόδια ακόμακαι με το μηχανάκι.
Τώρα το αν τα παράτησα στην 1η δυσκολία όπως λες άσε να το ξέρω εγώ οπως και το αν στο εξωτερικό είναι εύκολα τα πράγματα.
Επίσης όπως δεν σε ξέρω έτσι δεν με ξέρεις και εσυ άρα δεν βρίσκω τον λόγο να κανείς χαρακτηρισμούς :wave2: Εγώ δεν έκανα :Dς
Η φράση σου, κατ εμε, συνοψίζε την Ελληνική σύγχρονη πραγματικότητα και δεν την σχολίασα απο ευγένεια μιας και δεν γνωριζόμαστε. Αφού την έγραψες και την πιστεύεις γιατί ενοχλείσαι?
Ας μείνουμε λοιπόν στην ουσία, η ουσία είναι ότι ο δρόμος έχει διόδια και ο νόμος λέει ότι οφείλεις να τα πληρώσεις.
Αν είναι ιδιωτική εταιρία είναι λεπτομέρεια αφού το κράτος που η δημοκρατία ψήφισε το ανέθεσε σε εκείνη.
Αν δεν θες να πληρώσεις να πάρεις τον κατσικόδρομο χωρίς διόδια.
Όταν στην Ελλάδα του 2018 δεν έχουμε λύσει ακόμα τα απλά θέματα της καθημερινής νομιμότητας μάλλον είμαστε μακρυά
GogosLux
12/03/2018, 21:02
Αν πληρωναμε έτσι στα τυφλά τον κάθε πάσα ένα που μας ζήταγε φράγκα, το πάρτυ δε θα'χε τελειωμό.
Μας ο φίλος δεν αρνείται ότι χρωστάει διόδια, απλά σίγουρα δεν θυμάται πόσα και λέει μπας και γλυτώσεις κάτι με την μανούρα :lol:
Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος που δεν πληρώνει παρανομώντας να έχει μεγαλύτερη αξιοπιστία απο κάποιον υπάλληλο που κάνει την δουλειά του σε μια εταιρία.
Όλο θεωρείες συνωμοσίας :alien: και οτι πάνε να μας τα φάνε είμαστε - και επαναλαμβάνω ότι τα διόδια τα βρίσκω ΑΚΡΙΒΑ + ΠΟΛΛΑ + ΑΔΙΚΑ.
βέβαια και νότια Γαλλία νότια Ισπανία τα ίδια χάλια είναι λίγο-πολύ με τις τιμές απλά τα πληρώνεις σε ένα σταθμό μαζεμένα
Φαντάζομαι ότι το πρόστιμο που λες οτι σου ηρθε,δεν σου παραδώθηκε μετα απο 3 χρόνια.
Σε πιάσανε,σε γράψανε,τελος. Όπως δηλαδή γίνεται κι εδώ.
Αν πριν 3 χρόνια εγω σου είχα δανείσει το μηχανακι μου και επειδή σ'ειχε παρατησει η γκόμενα εσύ πήγαινες όλη μερα μαλλιοκούβαρα χωρίς όμως να μου το πεις μετα, θα πρέπει εγω τωρα που εσκασε το μπουγιουρντί να πληρωσω τον καημό σου;
τυχαίο εντελώς το παραδειγμα.
Δεν διαφωνώ.
Με μια παρατήρηση, αν είχε πληρώσει στην ώρα του τα διόδια τίποτα απο όλα αυτά δεν θα είχε γίνει.
Άρα το φταίξιμο ξεκινάει απο εκείνον.
Εμένα δεν μου ζητήσανε ποτέ διόδια εκ των υστέρων
By the way, κλήση απο Αττική οδό μου είχε έρθει ένα χρόνο - βασικά ήρθε το όργανο στο γραφείο με την κλήση να την υπογράψω μαζί με την φωτό :lol:
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ, το ίδιο παράνομο είναι να τρέχεις, οκ αντί για 120 με 150 και να μην πληρώνεις διόδια, αλλά μην Πάμε να βγούμε και απο πάνω με αμπελοφιλοσοφίες για να υποστηρίξουμε το ¨θελω¨ μας.
Έσφαλες σε πιάσανε πληρώνεις τέλος.
Αν ήταν όλοι οι δρόμοι που πληρώνουμε δίοδια autostrada πολύ ευχαρίστως να πλήρωνα σε όλα.....απ την ώρα και τη στιγμή όμως που είναι με μπάλωματα λακκούβες κακοτεχνίες δεν πληρώνω και όχι για καμία αμπελοφιλοσοφια αλλά απλά γιατί δε γουστάρω και μπορω..:wave2:
o_gavros
12/03/2018, 21:12
Ρε συ, ποιες θεωρίες συνωμοσίας;
εδώ, κάμερα σε μένα, μαζί μιλάμε τωρα,άσε τα φαντάσματα να αράξουν.
σου έδωσα ένα τυχαίο αλλά άκρως εύλογο (θεωρώ) παράδειγμα.
Να μην ξέρω τι και γιατί εγκαλούμαι να πληρωσω;
Κι αντε και δέχομαι και τα δίνω.
Τι σταματάει τον δέκτη των χρημάτων μου να με θεωρήσει μαλάκα (στη βάση του τωρα που βρήκαμε παπά) και να αρχίσει να στέλνει ραβασάκια
κάθε μήνα;
ελπίζω να βλέπεις που το παω με την υπερβολή.
Αγαπητέ, χωρίς όρεξη αντιπαράθεσης, όσο ήμουν στην Ελλάδα πλήρωνα πάντα ΟΛΕΣ τις υποχρεώσεις μου και τα διόδια όσο και αν δεν μου άρεσε.
Όποτε δεν μιλάω εκ του ασφαλούς, μιλάω έξω αυτών που πληρώναν τα πάντα χωρις καθυστέρηση και αν δεν είχαν δεν αγόραζα . Και έξω αυτών που πλήρωναν πάντα διόδια ακόμακαι με το μηχανάκι.
Τώρα το αν τα παράτησα στην 1η δυσκολία όπως λες άσε να το ξέρω εγώ οπως και το αν στο εξωτερικό είναι εύκολα τα πράγματα.
Επίσης όπως δεν σε ξέρω έτσι δεν με ξέρεις και εσυ άρα δεν βρίσκω τον λόγο να κανείς χαρακτηρισμούς :wave2: Εγώ δεν έκανα :Dς
Η φράση σου, κατ εμε, συνοψίζε την Ελληνική σύγχρονη πραγματικότητα και δεν την σχολίασα απο ευγένεια μιας και δεν γνωριζόμαστε. Αφού την έγραψες και την πιστεύεις γιατί ενοχλείσαι?
Ας μείνουμε λοιπόν στην ουσία, η ουσία είναι ότι ο δρόμος έχει διόδια και ο νόμος λέει ότι οφείλεις να τα πληρώσεις.
Αν είναι ιδιωτική εταιρία είναι λεπτομέρεια αφού το κράτος που η δημοκρατία ψήφισε το ανέθεσε σε εκείνη.
Αν δεν θες να πληρώσεις να πάρεις τον κατσικόδρομο χωρίς διόδια.
Όταν στην Ελλάδα του 2018 δεν έχουμε λύσει ακόμα τα απλά θέματα της καθημερινής νομιμότητας μάλλον είμαστε μακρυά
Το αν έχεις όρεξη αντιπαράθεσης ή όχι, καλό είναι να το σκέφτεσαι πριν χαρακτηρίσεις τον συνομιλητή σου προσωπικά, κάτι που κανείς δεν έκανε πριν από σένα.
Φυσικά και μιλάς εκ του ασφαλούς, αφού δεν είσαι εδώ, δε ζεις εδώ, δεν πληρώνεις διόδια ή φόρους εδώ, δεν έχεις επαφές με το ελληνικό κράτος/δημόσιο καθημερινά, ούτε καν οδηγείς εδώ, οπότε ήρθες να μας πεις τι ακριβώς; Ότι ήσουν εντάξει απέναντι σε όλες τις υποχρεώσεις σου, μέχρι που αποφάσισες να το βάλεις στα πόδια για να τις αποφύγεις; :lol: Έχουμε συγκεκριμένες λέξεις γι'αυτές τις συμπεριφορές εδώ στην Ελλάδα και είναι ο ΟΡΙΣΜΟΣ της νοοτροπίας που έφερε τη χώρα σε αυτά τα χάλια.
Δεν έχω απολύτως καμία ανεξόφλητη υποχρέωση, κανένα χρέος και, ακριβώς όπως το είπα, το ελληνικό κράτος μου χρωστάει, δεν του χρωστάω. Αν θες, το πιστεύεις. Αν όχι, δεν. Καμία διαφορά δεν κάνει.
Όχι, δε σε ξέρω, όπως δε με ξέρεις. Χαίρομαι πάρα πολύ που κατάλαβες την ειρωνεία. Δεν την ανακάλυψες, ενώ ήταν καλά κρυμμένη. Την άφησα για να τη βρεις, οπότε δεν υπάρχει λόγος για χαμογελάκια.
Ενοχλήθηκα επειδή νομίζεις ότι έχεις την άνεση να με χαρακτηρίζεις, όχι επειδή έθιξες τα πιστεύω μου. Μπορώ κι εγώ πολύ εύκολα να ακολουθήσω αυτόν τον δρόμο, όπως βλέπεις. Κι ακόμα είμαι ευγενέστατος.
Η ουσία είναι ότι μάλλον δεν ήταν αρκετά ξεκάθαρο στο προηγούμενο ποστ μου. Ας το ξαναγράψω. Δε δίνω δεκάρα τι λέει ο νόμος, όταν υπάρχει μόνο για να εξυπηρετεί τα συμφέροντα του κάθε επιχειρηματία ή πολιτικού. Δεν μπήκα ποτέ στη συζήτηση περί ιδιωτικής ή δημόσιας επιχείρησης, δε με ενδιαφέρει καν. Και, φυσικά, θα χρησιμοποιώ όποιον δρόμο μου αρέσει.
Εσύ σίγουρα είσαι μακριά. Εμείς εδώ, που δεν το βάλαμε στα πόδια, ίσως κάποτε κάτι λύσουμε.
taisteal
12/03/2018, 21:53
Εμείς εδώ, που δεν το βάλαμε στα πόδια, ίσως κάποτε κάτι λύσουμε.
Ξέρεις ότι αυτό ανήκει στα αστεία-περίεργα ρε μαν..
Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι δειλία να φύγεις από αυτό το ρδέλο,600.000 Έλληνες δηλαδή είναι χαζοί που έφυγαν ή ριψάσπιδες
που δεν κάθισαν εδώ να το..:lol:παλέψουν;;
Ή μήπως όλα είναι ρόδινα έξω ξερωγω;
Τώρα γιατί γίνεσαι μαρτυριάρης; Πόσα από αυτά που έγραψα πιστεύω, νομίζεις; :lol: :lol: :lol:
Πέρα από την πλάκα, καλά κάνει όποιος γουστάρει, για οποιονδήποτε λόγο, και φεύγει. Αλλά αυτομάτως χάνει το δικαίωμα να έχει κριτική άποψη για την ελληνική πραγματικότητα. Δε θα κρίνει τη δική μου συμπεριφορά, που ανέχομαι και λειτουργώ με το ελληνικό μπουρδέλο καθημερινά, κάποιος που είναι στο Λουξεμβούργο ή στη Φινλανδία ή στην Αυστραλία. Bitch, please.
Billymuse
12/03/2018, 21:58
Για να βλέπει σουπερ λιγκ έμεινε :lol:
Για να κανει σουζες χωρίς κυρώσεις έμεινε :bawl:
Oh wait..............μάλλον δεν έπρεπε να το πω αυτό ε??:D
devil's animal
12/03/2018, 22:10
Να ρίξω λίγο λαδακι ακόμα στην φωτιά φέρνοντας ένα άλλο παράδειγμα...πολύ χαρακτηριστικό και πολύ απτό...
Το κράτος υπενοικιαζει κομμάτια γης που έχουν παραλία σε ιδιώτες προς εκμετάλλευση...αυτοί βάζουν είσοδο...
Αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι συνταγματικά ο καθένας από εμάς πρέπει να έχει ελεύθερη πρόσβαση σε αιγιαλό καθότι είναι δημόσιο αγαθό, ας το προσπεράσουμε προς το παρόν..
Όποτε έχουμε κάποιον που έχει περάσει χωρίς να πληρώσει αλλά τον έχει πιάσει η κάμερα του ιδιώτη...
Θα του στείλει αντίστοιχα πρόστιμο ο ιδιώτης επειδή δεν πλήρωσε την είσοδο της παραλίας??
Χωρίς να του δείξει πόσες και ποιες φορές δεν πλήρωσε? Δλδ χωρίς αποδεικτικά??
Εύλογα ερωτήματα νομίζω..
Όποτε ξαναπάμε στην αντισυνταγματικότητα του πράγματος...
Όπου ναι μεν το Σύνταγμα ορίζει για τα δημόσια αγαθά που ΟΛΟΙ οι κάτοικοι του κρατους, ανεξαιρέτως, εχουν το αναφαιρετο δικαίωμα να χρησιμοποιούν...(δρόμοι, παραλίες, παγκάκια, πυροσβεστική, κλπ) και από την άλλη έχουμε τους ανάδοχους και τις υπενοικιασεις τμημάτων γης, δρομων, παραλιών κλπ που ναι μεν είναι ψηφισμενοι νόμοι άλλα έρχονται σε ευθεία αντίθεση με το Σύνταγμα...
Βέβαια αυτό είναι κάτι κοινό για τις κυβερνήσεις...και το κάνουν επίτηδες γιατί η δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη και σου λένε "ας το κυνηγήσουν δικαστικά" πολίτης εναντίον δημοσίου...πόσες φορές δεν το έχουμε δει το έργο??
Προσφάτως πάλι βγήκαν αντισυνταγματικές και παράνομες οι περικοπές συντάξεων (http://www.zougla.gr/greece/article/antisintagmatikes-ekrine-to-mis8odikio-tis-perikopes-stis-sintaksis-ton-dikaston-ke-isageleon) κλπ...κλπ...
Δλδ ΑΛΗΤΕΙΕΣ από το ίδιο το κράτος...
Το οποίο εξακολουθεί και ΔΕΝ πληρώνει τις δικές του οφειλές προς τους πολίτες... (http://www.zougla.gr/money/forologika/article/sinexizi-tin-taktiki-tou-den-plirono-to-dimosio)
η τακτικη (του κρατους) ειναι κοινη εδω και χρονια διοτι μεχρι να τελεσιδικησει μια υποθεση-προσφυγη θα εχουν περασει καμποσα χρονια και ο αναδοχος θα εχει κερδισει Χ μυρια...ή το κρατος το ιδιο θα εχει παγωσει τις πληρωμες για Χ ατομα που επι Υ λεφτα επι τα Ω χρονια μας κανουν παλι κατι εκατομμυρια...
και μετα εφ'οσον οι πολιτες δικαιωθουν ψαχνει το ιδιο το κρατος για αλλο παραθυρακι για να τους ξαναφερει σε δυσμενη θεση...
Άντε να σας δω...
Να ρίξω λίγο λαδακι ακόμα στην φωτιά φέρνοντας ένα άλλο παράδειγμα...πολύ χαρακτηριστικό και πολύ απτό...
Το κράτος υπενοικιαζει κομμάτια γης που έχουν παραλία σε ιδιώτες προς εκμετάλλευση...αυτοί βάζουν είσοδο...
Αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι συνταγματικά ο καθένας από εμάς πρέπει να έχει ελεύθερη πρόσβαση σε αιγιαλό καθότι είναι δημόσιο αγαθό, ας το προσπεράσουμε προς το παρόν..
Όποτε έχουμε κάποιον που έχει περάσει χωρίς να πληρώσει αλλά τον έχει πιάσει η κάμερα του ιδιώτη...
Θα του στείλει αντίστοιχα πρόστιμο ο ιδιώτης επειδή δεν πλήρωσε την είσοδο της παραλίας??
Χωρίς να του δείξει πόσες και ποιες φορές δεν πλήρωσε? Δλδ χωρίς αποδεικτικά??
Εύλογα ερωτήματα νομίζω..
Όποτε ξαναπάμε στην αντισυνταγματικότητα του πράγματος...
Όπου ναι μεν το Σύνταγμα ορίζει για τα δημόσια αγαθά που ΟΛΟΙ οι κάτοικοι του κρατους, ανεξαιρέτως, εχουν το αναφαιρετο δικαίωμα να χρησιμοποιούν...(δρόμοι, παραλίες, παγκάκια, πυροσβεστική, κλπ) και από την άλλη έχουμε τους ανάδοχους και τις υπενοικιασεις τμημάτων γης, δρομων, παραλιών κλπ που ναι μεν είναι ψηφισμενοι νόμοι άλλα έρχονται σε ευθεία αντίθεση με το Σύνταγμα...
Βέβαια αυτό είναι κάτι κοινό για τις κυβερνήσεις...και το κάνουν επίτηδες γιατί η δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη και σου λένε "ας το κυνηγήσουν δικαστικά" πολίτης εναντίον δημοσίου...πόσες φορές δεν το έχουμε δει το έργο??
Προσφάτως πάλι βγήκαν αντισυνταγματικές και παράνομες οι περικοπές συντάξεων (http://www.zougla.gr/greece/article/antisintagmatikes-ekrine-to-mis8odikio-tis-perikopes-stis-sintaksis-ton-dikaston-ke-isageleon) κλπ...κλπ...
Δλδ ΑΛΗΤΕΙΕΣ από το ίδιο το κράτος...
Το οποίο εξακολουθεί και ΔΕΝ πληρώνει τις δικές του οφειλές προς τους πολίτες... (http://www.zougla.gr/money/forologika/article/sinexizi-tin-taktiki-tou-den-plirono-to-dimosio)
Άντε να σας δω...
Μη λες βλακείες ελληνικής νοοτροπίας. Πρέπει να υπακούς τους νόμους ΑΦΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΙ ΝΟΜΟΙ !!!111112
GogosLux
12/03/2018, 22:20
Το αν έχεις όρεξη αντιπαράθεσης ή όχι, καλό είναι να το σκέφτεσαι πριν χαρακτηρίσεις τον συνομιλητή σου προσωπικά, κάτι που κανείς δεν έκανε πριν από σένα.
Επιμένω ότι δεν σε χαρακτήρισα .-
Είπα ότι η φράση σου αποτυπώνει την ελληνική νοοτροπία του σήμερα.
Δεν βλέπω κάποιο χαρακτηρισμό στο προσωπο σου, ιδίως αφού είναι δίκη σου φράση και σε εκφράζει.
Τώρα που το ξανασκέφτομαι, αν σε ενόχλησε το Τζαμπατζής φοβάμαι ότι θα πρέπει να το αποδεχτείς ως τίτλο τιμης με βάσει την κοσμοθεωρία που γράφεις ότι ασπάζεται.
Γιατί τέτοιος είναι αυτός που δεν πληρώνει κάτι που προκαταβολικά γνωρίζει ότι απορρέει ως υποχρέωση απο χρήση ή λήψη υπηρεσίας
Επισης υπάρχει και το ¨όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια ¨ που θα μπορούσε να κανεί apply τόσο σε μένα που έφυγα όσο και σε εσένα, επειδή μιλάς για το μπουρδελο της Ελλάδας :winka:
Τώρα για το υπόλοιπο λειβελογράφημα σου ειλικρινά Βαριέμαι να σου απαντήσω αφού η ουσία του είναι Μου Χρωστάνε - κάνω ότι θέλω - σας γράφω όλους γιατί έτσι θέλω και μπορώ
Αν στην Ελλάδα υπήρχε κράτος δικαίου και νόμοι που εφαρμόζονταν τέτοιες μαγκιές απλά δεν θα υπήρχαν και όλα θα ήταν καλύτερα
Και διόδια πληρωνω, όταν έρχομαι για διακοπές :lol:
devil's animal
12/03/2018, 22:20
Μη λες βλακείες ελληνικής νοοτροπίας. Πρέπει να υπακούς τους νόμους ΑΦΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΙ ΝΟΜΟΙ !!!111112
πως το ειπες?
αααα....ναι....
bitch, please!!!
Επιμένω ότι δεν σε χαρακτήρισα .-
Είπα ότι η φράση σου αποτυπώνει την ελληνική νοοτροπία του σήμερα.
Δεν βλέπω κάποιο χαρακτηρισμό στο προσωπο σου, ιδίως αφού είναι δίκη σου φράση και σε εκφράζει.
Τώρα που το ξανασκέφτομαι, αν σε ενόχλησε το Τζαμπατζής φοβάμαι ότι θα πρέπει να το αποδεχτείς ως τίτλο τιμης με βάσει την κοσμοθεωρία που γράφεις ότι ασπάζεται.
Γιατί τέτοιος είναι αυτός που δεν πληρώνει κάτι που προκαταβολικά γνωρίζει ότι απορρέει ως υποχρέωση απο χρήση ή λήψη υπηρεσίας
Επισης υπάρχει και το ¨όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια ¨ που θα μπορούσε να κανεί apply τόσο σε μένα που έφυγα όσο και σε εσένα, επειδή μιλάς για το μπουρδελο της Ελλάδας :winka:
Τώρα για το υπόλοιπο λειβελογράφημα σου ειλικρινά Βαριέμαι να σου απαντήσω αφού η ουσία του είναι Μου Χρωστάνε - κάνω ότι θέλω - σας γράφω όλους γιατί έτσι θέλω και μπορώ
Αν στην Ελλάδα υπήρχε κράτος δικαίου και νόμοι που εφαρμόζονταν τέτοιες μαγκιές απλά δεν θα υπήρχαν και όλα θα ήταν καλύτερα
Και διόδια πληρωνω, όταν έρχομαι για διακοπές :lol:
Ρε φίλε, σοβαρά τώρα... 1ον εσύ αναγνωρίζεις αυτή την υποχρέωση, όχι εγώ.
2ον όταν εγώ ζούσα εξωτερικό, εσύ πλήρωνες διόδια για κατσικόδρομους.
3ον αν υπήρχε κράτος δικαίου, δε θα γινόταν ποτέ αυτή η συζήτηση, αφού κανείς δε θα είχε λόγο να μην πληρώσει. Εκτός από τους... τζαμπατζήδες. Συμφωνούμε, τουλάχιστον, στο ότι όλα θα ήταν καλύτερα.
;)
ΥΓ. Τους χαρακτηρισμούς και τις κοσμοθεωρίες που νομίζεις ότι ανακάλυψες από 3 γραμμές κειμένου στα ίντερνετς, θα τα προσπεράσω πάλι, γιατί δεν έχει νόημα.
rainmike
12/03/2018, 22:41
Γαμάτους κεφτέδες έκανε η θειά μου:a014:
Δεν επιστρέφουμε σιγά σιγά (και γρήγορα δε θα με πειράξει), στο αρχικό ερώτημα του παιδιού?
Του καταστρέφετε το θρεντ!
Αφού ξέρετε οτι δε θα συμφωνήσετε.
Του απαντήσαμε. Τώρα αναπτύσσουμε την κουβέντα που θα καταλήξει την Παρασκευή. :lol:
Εγώ σκάω. :x
GogosLux
12/03/2018, 22:51
1ον εσύ αναγνωρίζεις αυτή την υποχρέωση, όχι εγώ.
Την αναγνωρίζω μονο και μόνο επειδή επιθυμώ και προσδοκώ κράτος δικαίου
2ον όταν εγώ ζούσα εξωτερικό, εσύ πλήρωνες διόδια για κατσικόδρομους.
Μαγκιά σου!
ΕΣΥ που μας ήρθες πίσω απο τα εξωτερικά απαξιείς να πληρώσεις διόδια γιατί δεν ανταποκρίνονται στα standards σου - κατσικόδρομοι γαρ
Εγώ το κορόιδο ιθαγενής με 22 χρονια ασφαλισμένης εργασιας που πλήρωνε φορους, σχολεία για τα παιδιά μου και διόδια δεν απαξίω γιατί σέβομαι το κρατος δικαίου και ας μην με σέβεται αυτό.
Μόνο απο τις εργατικές εισφορές του μισθού μου που πλήρωνε η πολυεθνική πληρώνονταν 2 πολύ καλες συντάξεις !
Χώρια οι φόροι κλπ Και δεν έφυγα γιατί έμεινα άνεργος :winka:
Επίσης επίτρεψε μου να σου πω ότι εδώ φάσκεις και αντιφάσκεις όταν με κατηγορείς ως προδότη που έφυγα αφού ήσουν εκτός όπως γράφεις. Εκτος και αν ήσουν έξω για σπουδές ................ τότε αλλάζει το πράγμα
3ον αν υπήρχε κράτος δικαίου, δε θα γινόταν ποτέ αυτή η συζήτηση, αφού κανείς δε θα είχε λόγο να μην πληρώσει. Συμφωνούμε, τουλάχιστον, στο ότι όλα θα ήταν καλύτερα.
Συμφωνούμε 100% αλλά αυτό δεν συμφωνεί με τα αλλά σου γραφόμενα
Ρε φίλε, σοβαρά τώρα...
Τεσπα, ο καθένας κάνει ότι μπορεί και ότι νομίζει σωστό τρόπο αντιμετώπισης των πραγμάτων
Καλή συνέχεια και πάντα όρθιος :beer::beer:
rainmike
12/03/2018, 22:52
https://www.youtube.com/watch?v=zTZvdjyVeQo Αυτός πιστεύεις πληρώνει διόδια?ε εσυ γιατι να πληρώσεις?Το πολύ πολύ να τον στείλουνε στο Λουξεμβούργο να πουλάει καρέκλες.
GogosLux
12/03/2018, 22:53
Γαμάτους κεφτέδες έκανε η θειά μου:a014:
Ωραίο πράγμα οι κιοφτεδες
Ανυπομονώ για τους καλοκαιρινούς δίπλα στη θάλασσα
Την αναγνωρίζω μονο και μόνο επειδή επιθυμώ και προσδοκώ κράτος δικαίου
Μαγκιά σου!
ΕΣΥ που μας ήρθες πίσω απο τα εξωτερικά απαξιείς να πληρώσεις διόδια γιατί δεν ανταποκρίνονται στα standards σου - κατσικόδρομοι γαρ
Εγώ το κορόιδο ιθαγενής με 22 χρονια ασφαλισμένης εργασιας που πλήρωνε φορους, σχολεία για τα παιδιά μου και διόδια δεν απαξίω γιατί σέβομαι το κρατος δικαίου και ας μην με σέβεται αυτό.
Μόνο απο τις εργατικές εισφορές του μισθού μου που πλήρωνε η πολυεθνική πληρώνονταν 2 πολύ καλες συντάξεις !
Χώρια οι φόροι κλπ Και δεν έφυγα γιατί έμεινα άνεργος :winka:
Επίσης επίτρεψε μου να σου πω ότι εδώ φάσκεις και αντιφάσκεις όταν με κατηγορείς ως προδότη που έφυγα αφού ήσουν εκτός όπως γράφεις. Εκτος και αν ήσουν έξω για σπουδές ................ τότε αλλάζει το πράγμα
Συμφωνούμε 100% αλλά αυτό δεν συμφωνεί με τα αλλά σου γραφόμενα
Τεσπα, ο καθένας κάνει ότι μπορεί και ότι νομίζει σωστό τρόπο αντιμετώπισης των πραγμάτων
Καλή συνέχεια και πάντα όρθιος :beer::beer:
Απλά για να το κλείσουμε εδώ (δεν τσακώνομαι με κανέναν έτσι κι αλλιώς, πλάκα κάνω), συμφωνώ με αρκετά απ'όσα γράφεις και καταλαβαίνω από πού έρχεσαι. Αντιθέτως, εγώ δεν εννοώ τα μισά από αυτά που γράφω εδώ (όχι αυτά για το μπουρδέλο κράτος, αυτά τα εννοώ όλα :p) και ήταν περισσότερο για την κόντρα. Η ουσιαστική διαφορά μας είναι ότι εσύ πιστεύεις ότι μπορεί να υπάρξει κράτος δικαίου στην Ελλάδα του σήμερα (ή του αύριο ή του μεθαύριο), ενώ εγώ είμαι στο στρατόπεδο του φίλου Λαμιώτη. Ποιος έχει δίκιο από τους δύο; Μμμ... εδώ είναι το ζουμί.
:beer:
ΥΓ. Hint: Το πρόβλημά μου δεν είναι οι "κατσικόδρομοι", αλλά το κράτος.
Απλά για να το κλείσουμε εδώ (δεν τσακώνομαι με κανέναν έτσι κι αλλιώς, πλάκα κάνω), συμφωνώ με αρκετά απ'όσα γράφεις και καταλαβαίνω από πού έρχεσαι. Αντιθέτως, εγώ δεν εννοώ τα μισά από αυτά που γράφω εδώ (όχι αυτά για το μπουρδέλο κράτος, αυτά τα εννοώ όλα :p) και ήταν περισσότερο για την κόντρα. Η ουσιαστική διαφορά μας είναι ότι εσύ πιστεύεις ότι μπορεί να υπάρξει κράτος δικαίου στην Ελλάδα του σήμερα (ή του αύριο ή του μεθαύριο), ενώ εγώ είμαι στο στρατόπεδο του φίλου Λαμιώτη. Ποιος έχει δίκιο από τους δύο; Μμμ... εδώ είναι το ζουμί.
:beer:
ΥΓ. Hint: Το πρόβλημά μου δεν είναι οι "κατσικόδρομοι", αλλά το κράτος.
Το ζουμί παιδιά είναι στη γριά κοτα...τώρα τι λέτε εσείς για ρόδες και διοδια και κεφτέδες....:D
(δεν τσακώνομαι με κανέναν έτσι κι αλλιώς, πλάκα κάνω),
λοιπόν επειδή εγω τσακώνομαι αμα χρειαστεί.
οσοι ζουνε στο εξωτερικό μουγκα, αν θέλετε να βοηθήσετε κάντε το σωστά. το να μας λετε πως θα τρώμε σκατα που εχετε αποβάλει (και καλα κάνατε) δεν ειναι αποδεκτό. ακούγετε το ιδιο σαν να λες σε εναν πρόσφυγα πως θα ηταν να πολεμούσε με σφεντόνες τα αεροπλανα που του πετάνε βόμβες. εγω ζω εδω εγω κρίνω πως αντιδρώ. αν κρίνω οτι μπορώ να φύγω θα φύγω αν κρίνω οτι με το να γράφω στα @@ μου τα διόδια θα το κανω. οποιος ερχετε για διακοπές δεν εχει λογο ούτε να κρινει ουτε να ψηφίζει (μας φορτώσατε μπόλικη σαβούρα στην βουλη λες και δεν μας έφτανε όση είχαμε).
δυναμώστε τις ελληνικές κοινότητες εκεί που είστε βοηθήστε παιδιά που μπορούν και θελουν να φύγουν και να δουλέψουν στο εξωτερικό απλα δεν έχουν τα μέσα και αφήστε τις επικρίσεις γιατί με τα καραγκιοζιλικια των ομογενών στην αυστραλια οι σκοποιανοι μας χαρακτηριζουν ιδιους με τους τουρκους.
Να λέτε πάλι καλά που προλάβατε φτηνές συγκοινωνίες,δωρεάν υγεία και δωρεάν παιδεία,να έχετε κάτι να λέτε στα εγγόνια σας από την εποχή του υπαρκτού σοσιαλισμού..:lol:
Το μαγαζί (Ε.Ο.) είναι ιδιωτικό. Όσο θέλει το αφεντικό χρεώνει.
Ή πληρώνεις, ή δεν το χρησιμοποιείς, ή το πιστολιαζεις.
Βέβαια, πρέπει να είναι και το μοναδικό ιδιωτικό μαγαζί που την "προστασία" την έχει αναλάβει το κράτος.
Όποτε, το ραβασάκι του φίλου θα πρέπει να το ψάξει άμεσα αν έχει γίνει λάθος, αλλιώς ο "μπράβος" (εφορία)θα το εισπράξει
Tycho Moon
13/03/2018, 08:32
Έτσι ακριβώς...:beer:
GogosLux
13/03/2018, 09:37
λοιπόν επειδή εγω τσακώνομαι αμα χρειαστεί. Τσακώνεσε σαν τον Χατζηχρήστο που ζηταγε να τον βαστουν ή τσακώνεσε - τσακώνεσε :confused: :p
οσοι ζουνε στο εξωτερικό μουγκα Εγω μιλαω για το τι εκανα 22 χρονια που οδηγούσα στην Ελλάδα και τι κανω οταν ερχομαι στην Ελλαδα
αν θέλετε να βοηθήσετε κάντε το σωστά. Δεν θελω να βοηθήσω, απλα του λεω να πληρώσει οτι οφείλει μιας και αφου τον πιάσανε μαλλον δεν το γλυτώνει
το να μας λετε πως θα τρώμε σκατα που εχετε αποβάλει (και καλα κάνατε) δεν ειναι αποδεκτό. διακρινω μια πικρία αλλα δεν μπορώ να κάνω κάτι
οποιος ερχετε για διακοπές δεν εχει λογο ούτε να κρινει ουτε να ψηφίζει . οποιος εχει περιουσία, δηλ η γυναικα οχι εγω, και πληρώνει ΕΝΦΙΑ έχει λόγο? :look: Για να την ενημερώσω :lol:
Ή μήπως έχουν λόγο οι Τουρκοι και οι κινέζοι επειδή αγόρασαν ακίνητο και πηραν διαβατήριο?
βοηθήστε παιδιά που μπορούν και θελουν να φύγουν και να δουλέψουν στο εξωτερικό απλα δεν έχουν τα μέσα
φιλοξενώ δωρεαν παλικαράκι για 6 μηνες στο 3ο υπνοδωμάτιο στον πάνω όροφο που ηταν γνωστος γνωστου που βρηκε να κανει την πρακτική του εδω αλλα τα λεφτα δεν φτανουν για να νοικιασει αξιοπρεπες τρυπα.
Το ταιζουμε κιόλας που και που τις κυριακες στο οικογενειακο τραπέζι :lol:,
Και θελει να μου πληρώνει ενοικιο, οπως κανουν πολλοί αλλοι και Έλληνες που νοικιάζουν δωμάτια, αλλα δεν το δέχτηκα μιας και η προταση δεν ηταν εκ του πονηρου.
Οποτε το τι κανει ο καθενας ειναι δικη του δουλεια και τωρα κανεις αυτο που λες στους αλλους να μην κανουν
αφήστε τις επικρίσεις
λοι.... τα καραγκιοζιλικια των ομογενών στην αυστραλια οι σκοποιανοι μας χαρακτηριζουν ιδιους με τους τουρκους. συμφωνω αλλα αυτα τα καργκιοζιλίκια γινονται και μεσα στο ελλαδα, τι ΟΧΙ?
και οι ομογενεις της αυστραλίας δεν εχουν καμια σχεση με αυτους που εφυγαν τα τελευταια χρονια, αλλη κουλτουρα, αλλη μόρφωση και κυρίως αυτοι εχουν μεινει στην εικονα της ελλαδας οταν εφυγαν - λογικο.
Αυτο λοιπον ειναι ενα INTERNATIONAL THREAD...:tooth::a30:
Καλησπερα
Σημερα μου ηρθε με κουριερ
ενα χαρτι που λεει οτι εφαγα προστιμο
Εχει τυχει σε καποιον αλλον αυτο;
Ξερουμε τι ισχυει ?
Ευχαριστω
Καλά εσυ πιστόλιαζες τα διόδια με την πινακίδα πάνω (η κάτω) ?
Τσακώνεσε σαν τον Χατζηχρήστο που ζηταγε να τον βαστουν ή τσακώνεσε - τσακώνεσε :confused: :p
Εγω μιλαω για το τι εκανα 22 χρονια που οδηγούσα στην Ελλάδα και τι κανω οταν ερχομαι στην Ελλαδα
Δεν θελω να βοηθήσω, απλα του λεω να πληρώσει οτι οφείλει μιας και αφου τον πιάσανε μαλλον δεν το γλυτώνει
διακρινω μια πικρία αλλα δεν μπορώ να κάνω κάτι
οποιος εχει περιουσία, δηλ η γυναικα οχι εγω, και πληρώνει ΕΝΦΙΑ έχει λόγο? :look: Για να την ενημερώσω :lol:
Ή μήπως έχουν λόγο οι Τουρκοι και οι κινέζοι επειδή αγόρασαν ακίνητο και πηραν διαβατήριο?
φιλοξενώ δωρεαν παλικαράκι για 6 μηνες στο 3ο υπνοδωμάτιο στον πάνω όροφο που ηταν γνωστος γνωστου που βρηκε να κανει την πρακτική του εδω αλλα τα λεφτα δεν φτανουν για να νοικιασει αξιοπρεπες τρυπα.
Το ταιζουμε κιόλας που και που τις κυριακες στο οικογενειακο τραπέζι :lol:,
Και θελει να μου πληρώνει ενοικιο, οπως κανουν πολλοί αλλοι και Έλληνες που νοικιάζουν δωμάτια, αλλα δεν το δέχτηκα μιας και η προταση δεν ηταν εκ του πονηρου.
Οποτε το τι κανει ο καθενας ειναι δικη του δουλεια και τωρα κανεις αυτο που λες στους αλλους να μην κανουν
συμφωνω αλλα αυτα τα καργκιοζιλίκια γινονται και μεσα στο ελλαδα, τι ΟΧΙ?
και οι ομογενεις της αυστραλίας δεν εχουν καμια σχεση με αυτους που εφυγαν τα τελευταια χρονια, αλλη κουλτουρα, αλλη μόρφωση και κυρίως αυτοι εχουν μεινει στην εικονα της ελλαδας οταν εφυγαν - λογικο.
Είμαι περίεργος τι μηχανάκι έχει ένας άνθρωπος με άποψη.
Για πάμε... και γιατί να πεις όμως.
GogosLux
13/03/2018, 10:39
Είμαι περίεργος τι μηχανάκι έχει ένας άνθρωπος με άποψη.
Για πάμε... και γιατί να πεις όμως.
Ολοι εχουμε αποψη, αλλα στο ζουμι μιας και ειναι πιο ενδιαφέρον απο την αποψη :lol:
Αυτη την εποχή εχω αγοράσει απο τον Δεκεμβριο το παρακάτω - Tuono V4 2014 APRC που αντικατέστησε ενα ΖΧ10R 2008 που πηρα οταν πουλησα Multi 2011 & KTM EXC250 4T που πηρα οταν εδωσα το διχρονο ΕΧC250 που ειχε αντικαταστήσει ενα DRZ400E και πριν δωσω το Tiger800XC αφου ειχα δώσει το GSXR750K6 που ειχα μαζι με ενα ΚΤΜ950 που αντικατέστησε ενα Tuono 2004 ξεχασα το Fazer 600 το οποιο φυσικα ειχε αντικαταστησει ενα ΧΤ600 που οι περισσότεροι καποτε ειχαν :lol: μετα το θρυλικό XLR200 που μας αφησε χρόνους και παραλληλα με διαφορα παπια της δουλειας :yuck:
Παντως προς το παρον πιο πολυ το πασπατεύω παρα το οδηγώ, ενεκα ο καιρος.
Οπότε περιμένουμε καμια λιακάδα σε ΣΚ αλλα και τα κοντινα trackday απο τον εππομενο μηνα για να το χαρούμε :D
393925
Ας φωναξει καποιος και τον Diogen να το φτασουμε 30 σελιδες. :lol:
Με τόσα μηχανάκια, η ψυχή σου είναι αγνή. You shall pass.
Φιλαι αυτο λέγεται μινιμοντινγκ σε παρακαλω φρόνιμα:bawl:
lol ρε μλκ Τόλη! :lol:
GogosLux
13/03/2018, 11:51
Με τόσα μηχανάκια, η ψυχή σου είναι αγνή. You shall pass.:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
FotisFz1
13/03/2018, 13:06
Καλά εσυ πιστόλιαζες τα διόδια με την πινακίδα πάνω (η κάτω) ?
Αυτο ειναι που δεν θυμαμαι και θελω τις φωτο
Αν την ειχα κατω απο την ουρα η στο σπιτι;:D
o_gavros
13/03/2018, 13:09
Οπως τα λεει ο κολεστερολ γουισπερερ,ο χορευτής της σλικ γομας,ο μαμρα των πρωτων βοηθειωνε ειναι!
Μια ενδιαφερουσα κουβεντα ειπωθηκε μεσα σε 5 σελίδες:
Ακόμα τα κωλομάγουλα μου βλέπουν.........παΧιά, παΧιά......
και αντι να επικεντρωθειτε στο ζουμι, λαλακιζεστε ασύστολα..
Μάλιστα ,ωριμάζοντας δηλαδή ο άνθρωπος καταλήγει στα Ευρωπαικά σα να λέμε.Όπως πιτσιρικάδες που ακούγαμε όλοι ξένα και έπειτα μερικοί ωρίμασαν ...
ΥΓ Βάγγο μη διαβάζεις εσύ καμάρι.
Εντιτ
Πότε θα με "ράψουν" οι μοδίστρες δε ξέρω...
GogosLux
13/03/2018, 14:41
Μάλιστα ,ωριμάζοντας δηλαδή ο άνθρωπος καταλήγει στα Ευρωπαικά σα να λέμε..
Μπααααα, ηταν καθαρα θεμα budget :cry::lol::lol::lol: τοσο αγοράς όσο και συντήρησης :cry:
Ωριμάζοντας απλα εχεις, καποιες εποχες - φορες, να πληρώσεις περισσότερα :facepalm:
Αν και το Tuono με 36000χιλ και φουλ service, απατητα λαστιχα και ενα χρονο εγγύηση με ασφαλιστική μου κόστισε καπου 7900€ (+ €350 που ηθελε το κρατος του Λουξ και ο διεκπεραιωτής μιας και ηταν απο Γαλλια)
PortisHead
13/03/2018, 14:54
Βαριεμαι να διαβασω και τις 5 προηγουμενες σελιδες....αλλα το resume μια χαρα βγαινει.
Τον Ελληνα δεν τον νοιαζει τι λεει ο νομος του κρατους.
Εχει δικα του, ισχυρα, προσωπικα κριτηρια για το τι ειναι σωστο και τι όχι και πως θα επρεπε να ειναι.
Ειναι βαλκάνιος....δεν ειναι παιξε γέλασε.
Και βασει αυτων πορευεται.
Αδικα τα διοδια ?.... Δεν τα πληρωνω.
Ακριβη η Coca Cola? ....Θα την κλεψω.
Αργει πολυ το κοκκινο ? Θα το σφαξω.
κ.ο.κ.
Πόσο μα πόσο μας αξίζουν όλα όσα τραβάμε....δε λεγεται.
Το κάνω ότι θέλω λέγεται αναρχία. Σε όποια χώρα και να είσαι. Όλοι αντιδρούμε και αγγίζουμε την αναρχία. Άλλοι σε μικρότερο άλλοι σε μεγαλύτερο βαθμό. Είναι επιλογή του καθενός. Αν σε πιάσουν/καταλάβουν/σταματήσουν πάλι προσωπική επιλογη είναι αν θα πληρώσεις/σταματήσεις ή Όχι με τις ανάλογες συνέπειες
.
Αναλόγως τα διόδια .Αμα βάλουν διόδια Και στην Κηφισίας Αλεξάνδρας θα τα πλερώσω. Είναι δίκαιο :smokin:
Ακριβη η Coca Cola? ....Θα την κλεψω.
Αργει πολυ το κοκκινο ? Θα το σφαξω.
Αυτό θα έκανε ένα εξαιρετικό επιχείρημα, αν αυτά τα 3 είχαν την παραμικρή σχέση μεταξύ τους.
Δε διαφωνώ με αυτό που θέλεις να πεις, βέβαια, απλά είναι εκτός θέματος στη συγκεκριμένη περίπτωση.
ενα ερώτημα με βασανίζει εδώ και τόση ώρα....
393930
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
13/03/2018, 16:12
Απορω γιατι καθεστε και ασχολεισται.Αν σας ρωτουσε κανενας πητσηρικας τη μηχανακη να παρει που δε θα τον καλυβει το διπλωμα,κατευθειαν θα τον κατσαδιαζαμε ολοι.Ο κυριος απο πανω δεν θυματε λεει αν ειχε πινακιδα.Δλδ...Αφαιρω πινακιδα-περναω φρι διοδια-σφαζω και το κοκινο αφου δε μπορουν να μου κανουν τπτ και προκαλω και ενα ατυχηματακη(νταξ μορε.μικρο ηταν.Δε χτυπησε κανης) και τη κανω ελαφρα.Αντε τωρα να με βρουν.
Δεν ειναι ετσι μεγαλε...Να φορας παντα πινακιδα και να πληρωσης γιατι εισαι ενοχος.Τι παει να πη "δε θυμαμε ποσες φορες ητανε"...
Φυλε.Εντελως απαρεξηγητα ε:wave2:
Αυτό θα έκανε ένα εξαιρετικό επιχείρημα, αν αυτά τα 3 είχαν την παραμικρή σχέση μεταξύ τους.
Δε διαφωνώ με αυτό που θέλεις να πεις, βέβαια, απλά είναι εκτός θέματος στη συγκεκριμένη περίπτωση.
Το πρώτο και το τρίτο θέλουν ρόδες και η κόκα κόλα πάει με όλα θα σκέφτηκε ο συντάκτης το πιθανότερο.
ΥΓ Ναι οκ ο Έλληνας και πεζός χαλαρά το σφάζει το κόκκινο...*
*Εντός επικρατείας ε.
Πες του τα ρε συ γιατί μας διέκοψε μια ωραιότατη παρένθεση που είχαμε ανοίξει για την Ελληνική μοτοσυκλετιστική κοινότητα του Λουξεμβούργου...
Πες του τα ρε συ γιατί μας διέκοψε μια ωραιότατη παρένθεση που είχαμε ανοίξει για την Ελληνική μοτοσυκλετιστική κοινότητα του Λουξεμβούργου...
Κι είναι όλοι με Κατάνα.
GogosLux
13/03/2018, 16:31
Ελα :uplate: υπαρχει τέτοια :confused:
Ερε τι χανει κανεις αν δεν εχει φατσοβιβλίο :p
Για πε , για πε
Κι είναι όλοι με Κατάνα.
Μλκ μου λειψες...
chr1s_86
13/03/2018, 16:41
To καλοκαίρι όταν έχεις διανύσει 5500 χλμ σε 8 χώρες της Ευρωπης έχεις πληρώσει γύρω στα 12-15 ευρω και φτάνεις στην Ελλαδα για να πληρώσεις για 500 χλμ γυρω στα 22 ευρω ελα νας μας πεις για την Ελληνικη νοοτροπία.
5500 Εθνικές οδοί ; Γιατί Ιταλία πχ θυμάμαι ήταν € 0,05 το χλμ, Αυστρία, Ουγγαρία έχει βινιέτες κτλ.
Και πώς κάποιοι συγκρίνουν διόδια με κλοπές, κόκκινα και στο τέλος γίνεται και ατύχημα αδυνατώ να καταλάβω :confused: :lol:
Τσακώνεσε σαν τον Χατζηχρήστο που ζηταγε να τον βαστουν ή τσακώνεσε - τσακώνεσε :confused: :p
Εγω μιλαω για το τι εκανα 22 χρονια που οδηγούσα στην Ελλάδα και τι κανω οταν ερχομαι στην Ελλαδα.
μιλούσα γενικά αλλα έχεις μια ταση να προβάλεις οτι λεμε στον εαυτό σου λες και εισαι ο μονος ελληνας εκει εξω.
πρόσεξε το αυτο.....
α και μιας και εχεις αποψη για το πως να συμπεριφερομαστε εδω στην ελλαδα εχω να προτείνω στην κυβέρνηση της χωρας στην οποια ζεις να φορολογεί τους ελληνες αναλογα με το πως θα τους φορολογούσε το ελληνικό κρατος και να πληρώνεις διόδια με τις εδω τιμες, και να περνεις μισθο με τα εδω δεδομένα. ε?? γαμω τις ιδεες? εχω κιαλες. οπως φαντάζομαι εχεις και εσυ και ολοι οι ελληνες του εξωτερικου για το πως να το κανουμε εντο στο ελλαντα.
αα και ξεχασα για την διάσωση των ελληνικών τραπεζων να κανουν στο μισθο του ελληνα μεταναστη μονο τι φταιει πχ ο γερμανος γιατι πριν φυγουν εδω "μαζι τα φαγαμε"!!
ειναι απλο και παει σε ολους οσοι ζουνε εκτος ελλαδος δεν θα πατας οπου σε συμφέρει...
ή εδω ή εκει!
Και πώς κάποιοι συγκρίνουν διόδια με κλοπές, κόκκινα και στο τέλος γίνεται και ατύχημα αδυνατώ να καταλάβω :confused: :lol:
Απλό είναι. Αν δεν πληρώνεις διόδια, σίγουρα είσαι τζαμπατζής, ανεύθυνος, κλέφτης, βιαστής και δολοφόνος. Απλή, κοινή λογική!
GogosLux
13/03/2018, 16:57
μιλούσα γενικά αλλα έχεις μια ταση να προβάλεις οτι λεμε στον εαυτό σου λες και εισαι ο μονος ελληνας εκει εξω.
πρόσεξε το αυτο.....
α και μιας και εχεις αποψη για το πως να συμπεριφερομαστε εδω στην ελλαδα εχω να προτείνω στην κυβέρνηση της χωρας στην οποια ζεις να φορολογεί τους ελληνες αναλογα με το πως θα τους φορολογούσε το ελληνικό κρατος και να πληρώνεις διόδια με τις εδω τιμες, και να περνεις μισθο με τα εδω δεδομένα. ε?? γαμω τις ιδεες? εχω κιαλες. οπως φαντάζομαι εχεις και εσυ και ολοι οι ελληνες του εξωτερικου για το πως να το κανουμε εντο στο ελλαντα.
αα και ξεχασα για την διάσωση των ελληνικών τραπεζων να κανουν στο μισθο του ελληνα μεταναστη μονο τι φταιει πχ ο γερμανος γιατι πριν φυγουν εδω "μαζι τα φαγαμε"!!
ειναι απλο και παει σε ολους οσοι ζουνε εκτος ελλαδος δεν θα πατας οπου σε συμφέρει...
ή εδω ή εκει!
:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:
:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:
:D :D
και εμεις ετσι κανουμε οταν ακουμε συμβουλες απο καποιον που δεν ζει εδω , αλλα ειπαμε να σου απαντήσουμε σοβαρα μιας και νομίζαμε οτι σοβαρά τα λες.
ο καθενας ας κανει οτι θελει, τις συνεπειες τις ξερει.
sanctusan
13/03/2018, 17:46
GogosLux μη του ακούς...
Μόνο ΠΑΣΟΚ........
GogosLux
13/03/2018, 17:49
Μόνο ΠΑΣΟΚ........
" Δεν υπάρχει τιποτε άλλο !!!!"
:D :lol::lol::lol::lol::lol:
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
13/03/2018, 19:14
5500 Εθνικές οδοί ; Γιατί Ιταλία πχ θυμάμαι ήταν € 0,05 το χλμ, Αυστρία, Ουγγαρία έχει βινιέτες κτλ.
η συζητηση μεγαλε εχει ειδη ξεφυγει...Δεν την εβγαλα εγω εκτος με το "κοκκινο"και με τα "ατυχηματα"
stefanos
13/03/2018, 20:07
Έχει αναφέρει κανένας στις προηγούμενη σελίδες ότι η Εγνατία Οδός α.ε. είναι κρατική εταιρεία γιατί βαριέμαι να διαβάζω
και κάπου αναφέρεται για ιδιωτική στην αρχή.:D
Ακόμα μιλάμε για το πιστολιασμα στα διόδια??:a49:
Όποιος γουστάρει και δε φοβάται το κάνει όποιος δε γουστάρει σταματάει και πλερωνει απλά λυτά και όμορφα και σιγά το έγκλημα..τζεζους..που να ανοίξουμε κανενα θρεντ με τα ελληνοτουρκικά(όχι τα σήριαλ ρεμαλια) δηλαδή εεε??:D
ΥΓ Βάγγο μη διαβάζεις εσύ καμάρι.
Εντιτ
Πότε θα με "θάψουν" οι μοδίστρες δε ξέρω...
Γιατί ρε;;;;;;
κι' εγώ του εξωτερικού δεν είμαι;;;;;; (οχι του ΚΚΕ......)
atom_smasher
13/03/2018, 21:26
Σήμερα κάπου πήρε το μάτι μου ένα στίχο να λέει πατρίδα είναι εκεί που μίσησες, οπότε όλοι έχουμε τα δίκια μας.
Γιατί ρε;;;;;;
κι' εγώ του εξωτερικού δεν είμαι;;;;;; (οχι του ΚΚΕ......)
Ρε αχαίρευτε όλο το ζουμί ήταν στην 1η σειρά...
Σήμερα κάπου πήρε το μάτι μου ένα στίχο να λέει πατρίδα είναι εκεί που μίσησες, οπότε όλοι έχουμε τα δίκια μας.
Πατρίδα-μίσος-δίκιο ???
Δεν κατάλαβα Χριστό...
taisteal
13/03/2018, 21:42
Πατρίδα-μίσος-δίκιο ???
Δεν κατάλαβα Χριστό...
https://www.youtube.com/watch?v=V1HBIItfvyg
η συζητηση μεγαλε εχει ειδη ξεφυγει...Δεν την εβγαλα εγω εκτος με το "κοκκινο"και με τα "ατυχηματα"
Πες μου εσύ ένα θρεντ που να μην έχει εκτροχιαστεί η συζήτηση.....:cry:
:lol:
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
14/03/2018, 04:55
Πες μου εσύ ένα θρεντ που να μην έχει εκτροχιαστεί η συζήτηση.....:cry:
:lol:
:D με ΓΚΟΜΕΝΑΚΙΙΙΑΑΑΑ:D