View Full Version : BMW HP2 Enduro
394481
Case closed!:smokin:
Mετα μιλατε εσεις για ιαπωνικα και γερμανικα:zzz:
Εμείς φίλος τι ,κατουρήσαμε στο πηγάδι ???
Τεχνολογικώς ακόμα και το ΚΑΤΑΝΑ ήταν χρόνια (ΟΚ, όχι πολλά) μπροστά από τον boxer.
Τεχνολογικώς ακόμα και το ΚΑΤΑΝΑ ήταν χρόνια (ΟΚ, όχι πολλά) μπροστά από τον boxer.
Έλα μωρέ..και Γιαπωνέζοι με την τεχνολογία είδαμε τι ομορφιές πρόσφεραν στην κατηγορία των μεγάλων ονοφ που 20+ χρόνια τώρα η BMW τους έχει ξεβρακωσει.
Το βλέπετε από την πλευρά των SS που ψάχνετε την διαστημική τεχνολογία για να κατέβουν τα sec.
Στα τουριστικά ονοφ ένας κινητήρας μπαμπατσικος με ροπή από πολύ χαμηλά, για να μην σε κουράζει στο ταξίδι και για να σε διευκολύνει άμα πετύχεις χώμα, ένα πλαίσιο που να φορτώνεται γαϊδούρινα, θέσεις για να κάθονται άνετα δύο κανονικοί άνθρωποι κι όχι χόμπιτ και ένα χαμηλό κέντρο βάρους για να μπορείς να κουμαντάρεις το καράβι , είναι αρκετά.
Η BMW το είχε προσφέρει πριν 30 χρόνια..
Η "τεχνολογία" ακόμα το ψάχνει
To katana ...Ουτε πολυτεχνειο δεν προλαβε....:lol:
Αντιθετως με τον μποξερ που εβγαλε παγκοσμιο πολεμο...:lol:
Έλα μωρέ..και Γιαπωνέζοι με την τεχνολογία είδαμε τι ομορφιές πρόσφεραν στην κατηγορία των μεγάλων ονοφ που 20+ χρόνια τώρα η BMW τους έχει ξεβρακωσει.
Δεν φταίει κανένας αν κάτι γέροι με € πάνε και τα παίρνουν. Οι νέοι δεν φταίνε, είχαν δύσκολα παιδικά χρόνια.
Το βλέπετε από την πλευρά των SS που ψάχνετε την διαστημική τεχνολογία για να κατέβουν τα sec.
Οι κινητήρες καλό είναι να εξελίσσονται, αλλιώς ακόμα θα είχαμε τις βαλβίδες εκτός κινητήρα.
Στα τουριστικά ονοφ ένας κινητήρας μπαμπατσικος με ροπή από πολύ χαμηλά, για να μην σε κουράζει στο ταξίδι και για να σε διευκολύνει άμα πετύχεις χώμα, ένα πλαίσιο που να φορτώνεται γαϊδούρινα, θέσεις για να κάθονται άνετα δύο κανονικοί άνθρωποι κι όχι χόμπιτ και ένα χαμηλό κέντρο βάρους για να μπορείς να κουμαντάρεις το καράβι , είναι αρκετά.
Η BMW το είχε προσφέρει πριν 30 χρόνια..
ΟΚ, νόμιζα ότι το ΗΡ2 ήταν κάτι εξωπραγματικό, όχι τουριστικό ον οφφ. Αν συναγωνίζεται το ΤDM, OK πάσο
Η "τεχνολογία" ακόμα το ψάχνει
Ναι, μόλις έστειλα mail στην ΚΤΜ να την ενημερώσω.. :tooth:
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
30/03/2018, 20:45
Ο boxer κινητηρας(ελαχιστοι κραδασμοι)σε συνδιασμο με 3 αναρτησεις μπροστα(πιρουνια και κεντρικη μπροστινη αναρτηση)με τη πισω αναρτηση και το διαφορικο(σε σχεση με την αλυσιδα 0 κραδασμοι)το καθιστανε ΤΡΕΝΟ στο ταξιδι.Πολυ απλα για να σνομπαρεις τετοια μοτοσυκλετα στο ταξιδι πρεπει να ζηλευεις.
Εχει λαστιχα ασαμπρελα με ακτινα (κατι που καθιερωσε πρωτη η γερμανικη ετερια)το οποιο συμβαλει και αυτο στην ομαλη οδηγηση καθοτι ειναι γνωστο οτι αποροφανε κραδασμους οι ακτινες.
Να σημηωθει οτι στη μαχη μπεμπας με κτμ ψηφιζω κτμ με τα χιλια.Αλλα μη λεμε οτι θελουμε ρε παιδια....
Ειναι μηχαναρος το ατιμο.
taisteal
30/03/2018, 21:31
Παπασούζα τα είπες όλα.
Ζήλεια και φθόνος ξεκάθαρα,όσα δεν φτάνει η αλεπού και τέτοια
:beer::beer::beer:
o_gavros
30/03/2018, 22:04
@ceasarsk
καίσαρα ο τροπος σου είναι φάουλ.σε παρακαλώ διόρθωσε το.
δεν βγάζει χαβαλέ το να αποκαλείς τον άλλον μαλακιστήρι επειδή κράζει το δηθενιλίκι, είναι κάτι που δεν σε χαρακτηρίζει απο όσο μπορω να κρίνω απο τα γραπτά σου.
@όλους
Και τέλος πάντων, αφού έχετε δει ότι ψοφάμε εδώ μέσα να κράζουμε το κάθε μπουρδελάκι ανεξαρτήτως τι ταμπελακι έχει στο ντεπόζιτο, γιατί συνεχάτε ορισμένοι και μπαίνετε σε θέση άμυνας και βγάζετε νύχια ενίοτε;
Ο boxer κινητηρας(ελαχιστοι κραδασμοι)σε συνδιασμο με 3 αναρτησεις μπροστα
Κοψε και καμια αναρτηση ρε παπ, ειπαμε να τα λεμε μπολικα αλλα οχι κι ετσι!
@ceasarsk
δεν βγάζει χαβαλέ το να αποκαλείς τον άλλον μαλακιστήρι επειδή κράζει το δηθενιλίκι, είναι κάτι που δεν σε χαρακτηρίζει απο όσο μπορω να κρίνω απο τα γραπτά σου.
@όλους
Και τέλος πάντων, αφού έχετε δει ότι ψοφάμε εδώ μέσα να κράζουμε το κάθε μπουρδελάκι ανεξαρτήτως τι ταμπελακι έχει στο ντεπόζιτο, γιατί συνεχάτε ορισμένοι και μπαίνετε σε θέση άμυνας και βγάζετε νύχια ενίοτε;
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=154728&p=2927386&viewfull=1#post2927386
xaxaxaxa re
karellen
31/03/2018, 08:43
Κοψε και καμια αναρτηση ρε παπ, ειπαμε να τα λεμε μπολικα αλλα οχι κι ετσι!
Χαχαχαχα άμα βάλεις και τα riding modes που σου δίνει τότε πάμε στις 9!
@ceasarsk
@όλους
Ρε ,συ ήρεμα μιλάμε... πολιτισμένα και με επιχειρήματα..
ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΆΝΕΙ Η BMW 20 ΧΡΌΝΙΑ!!
394494
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!
GiorgosLa
31/03/2018, 10:09
Ρε ,συ ήρεμα μιλάμε... πολιτισμένα και... !
Εισαι σίγουρος ? Εγώ δεν θα του πρότεινα ποτέ να... μιλήσουμε "πιο" πολιτισμένα.
Ακουστικαν διάφορα...
:) :nono: :D
stefanos
31/03/2018, 11:58
Εχει λαστιχα ασαμπρελα με ακτινα (κατι που καθιερωσε πρωτη η γερμανικη ετερια)
.
Honda :D
caesarsk
31/03/2018, 12:20
+1.
Επίσης διαγραφή όσων δεν εκτιμούν τα μπεμβέ. Γιατί αν δεν εκτιμάς τα μπεμβέ είσαι είτε μικρός, είτε άσχετος. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Μιλάμε για ΤΑ εργαλεία. Τεχνολογία, επιδόσεις, καινοτομία, παγκόσμια πρωταθλήματα, όλο το πακέτο.
Καλη η πλακα αλλα εδω κανεις τεραστιο λαθος. Δεν εκτιμω τα BMW μονο...εκτιμώ οτι εχει δυο ρόδες και καθε φορα που στριβω το δεξι μου καρπο και με κανει να χαμογελαω....Οποτε δεν θα κραξω την BMW δεν θα κραξω την Yamaha τους Ιταλους τους Ιαπωνες...Απλα να καβαλαω και να χαμογελαω...Οταν εσεις οι υπολοιπο το καταλαβετε αυτο και σταματησετε να πινετε νερο στο ονομα της εταιρειας που καβαλατε, τοτε θα ξανακανουμε πλακιτσα.
Το εχω οδηγησει το HP. ΠΟΛΥ...Δεν θα το αγοραζα λογω κόστους, δεν θα το αγοραζα για να βγαινω βολτα στο βουνο καθε Κυριακη. Οπως δεν θα αγοραζα και το 950 το ΚΤΜ. Θελω κατι πιο χειρισιμο σε δυναμη και βαρος. Θα το αγοραζα αν ειχα λεφτα για να παιζω οποτε νιωθω χεράς. Θα αγοραζα και ενα Desmo Ducati οποτε θα ειχα ορεξη για γκαζια. Και το Fazer το 1000 του αδερφου μου θα αγοραζα γιατι εβγαζε γουστα. Οπως και πολλα αλλα
Παντως δεν ειμαι εγω αυτος που οταν βλεπει τα 3 γραμματα απο την Γερμανια βγαζει σπυρακια χωρις ποτε να εχει δοκιμασει κατι απο αυτα
Και ειμαι ο μονος απο οσους εχεις γνωρισει η θα γνωρισει ποτε...που εχει βαλει αυτοκολλητα Honda στο BMW στην θεση των σηματων για να κανει πλακα στους υπολοιπους BMWδακηδες...κανε και εσυ το ιδιο μικρε
Honda :D
Αυτή είναι η μεγάλη μαγκιά της Αυστριακής, να έχει παρωχημένους κινητήρες και να τους πουλάει ως μέγα επιστημονικό και μηχανολογικό επίτευγμα και να πιστώνεται τις πρωτοπορίες άλλον κατασκευαστών. Όποιον να ρωτήσεις για λάστιχο με ακτίνες και σαμπρέλα θα σου πει BMW άσχετα αν άλλοι τα έβαλαν πρώτοι σε μοντέλα παραγωγής.
Φτιάνει κακομούτσουνα μηχανάκια που όλοι τα κράζουν και μετά από 2-3 χρόνια όλοι τα αντιγράφουν, δίνει κίνηση με άξονα που σπάει και πείθει τους πάντες ότι φταίει ο αναβάτης.
Φτιάχνει 200σάκιλα μηχανάκια για χρήση σε χώμα και όλοι τα λένε μπαλαρίνες.
Αν δεν είναι αυτά επιτεύγματα, τότε ποια είναι??
Έτσι λίγο λαδάκι στην φωτιά από εμένα ίσα ίσα για να μην πέσουν οι τόνοι της κουβέντας και βαρεθούμε.
Χάθηκε κι αυτός ο Τέρενς,εδώ και οκτώ σελίδες τον περιμένω αλλά τίποτα !
stefanos
31/03/2018, 13:03
Αυτή είναι η μεγάλη μαγκιά της Αυστριακής, να έχει παρωχημένους κινητήρες και να τους πουλάει ως μέγα επιστημονικό και μηχανολογικό επίτευγμα και να πιστώνεται τις πρωτοπορίες άλλον κατασκευαστών. Όποιον να ρωτήσεις για λάστιχο με ακτίνες και σαμπρέλα θα σου πει BMW άσχετα αν άλλοι τα έβαλαν πρώτοι σε μοντέλα παραγωγής.
Φτιάνει κακομούτσουνα μηχανάκια που όλοι τα κράζουν και μετά από 2-3 χρόνια όλοι τα αντιγράφουν, δίνει κίνηση με άξονα που σπάει και πείθει τους πάντες ότι φταίει ο αναβάτης.
Φτιάχνει 200σάκιλα μηχανάκια για χρήση σε χώμα και όλοι τα λένε μπαλαρίνες.
Αν δεν είναι αυτά επιτεύγματα, τότε ποια είναι??
Έτσι λίγο λαδάκι στην φωτιά από εμένα ίσα ίσα για να μην πέσουν οι τόνοι της κουβέντας και βαρεθούμε.
Εάν οι αναβάτες είναι άσχετοι και δεν αντιλαμβάνονται την χρήση της κάθε μοτοσυκλέτας καλά να πάθουν και δεν φταίνε γι αυτό οι εταιρείες.
Προσωπικά θεωρώ θαυμάσιο που υπάρχουν boxer και v2 90 και αερόψυκτα και μακάρι να συνεχίσουν να βγαίνουν να μπορεί να διαλέγει ο καθένας
ότι γουστάρει (ακόμα και οι "άσχετοι" και οι "δήθεν").
Οι επιλογές μας μας χαρακτηρίζουν.
Δεν είναι κακό.
Κακό είναι να μην έχουμε επιλογές.:)
sanctusan
31/03/2018, 13:17
Είμαι καινούργιος στο forum.
Όταν μπήκα να διαβασω το θέμα με τίτλο BMW HP2 Enduro περίμενα να βρω πληροφορίες για μία μότο που δεν έχω ξαναδεί και να δω τι είναι αυτο το μηχανάκι τελοσπάντων.
Τίποτα από όλα αυτά δεν βρήκα, ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑ.
Μπορείτε απλα να συνεχήσετε εδώ(https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=115438) και να διαγράψετε όλο το θέμα.
Μου θημήζει κουβεντα σε παρακμιακό καφενείο για κομματικά θέματα μετά από μπήρες.
Όταν μπήκα να διαβασω το θέμα με τίτλο BMW HP2 Enduro περίμενα να βρω πληροφορίες για μία μότο που δεν έχω ξαναδεί και να δω τι είναι αυτο το μηχανάκι τελοσπάντων.
Μπορείτε απλα να συνεχήσετε εδώ(https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=115438) και να διαγράψετε όλο το θέμα.
Μου θημήζει κουβεντα σε παρακμιακό καφενείο για κομματικά θέματα μετά από μπήρες.
Εντάξει.. είπαμε και για την μηχανή..
Αλλά ένα δίκιο το έχεις.
Όμως, θρεντ με την λέξη BMW στον τίτλο του πάντα έτσι καταλήγει. ..
Άνοιξε, ας πουμε, ένα θρεντ
"Τι προβολακια προτείνετε για BMW 1200gs"
200 σελίδες εύκολα..:lol:
Καλη η πλακα αλλα εδω κανεις τεραστιο λαθος. Δεν εκτιμω τα BMW μονο...εκτιμώ οτι εχει δυο ρόδες και καθε φορα που στριβω το δεξι μου καρπο και με κανει να χαμογελαω....Οποτε δεν θα κραξω την BMW δεν θα κραξω την Yamaha τους Ιταλους τους Ιαπωνες...Απλα να καβαλαω και να χαμογελαω...Οταν εσεις οι υπολοιπο το καταλαβετε αυτο και σταματησετε να πινετε νερο στο ονομα της εταιρειας που καβαλατε, τοτε θα ξανακανουμε πλακιτσα.
Το εχω οδηγησει το HP. ΠΟΛΥ...Δεν θα το αγοραζα λογω κόστους, δεν θα το αγοραζα για να βγαινω βολτα στο βουνο καθε Κυριακη. Οπως δεν θα αγοραζα και το 950 το ΚΤΜ. Θελω κατι πιο χειρισιμο σε δυναμη και βαρος. Θα το αγοραζα αν ειχα λεφτα για να παιζω οποτε νιωθω χεράς. Θα αγοραζα και ενα Desmo Ducati οποτε θα ειχα ορεξη για γκαζια. Και το Fazer το 1000 του αδερφου μου θα αγοραζα γιατι εβγαζε γουστα. Οπως και πολλα αλλα
Παντως δεν ειμαι εγω αυτος που οταν βλεπει τα 3 γραμματα απο την Γερμανια βγαζει σπυρακια χωρις ποτε να εχει δοκιμασει κατι απο αυτα
Και ειμαι ο μονος απο οσους εχεις γνωρισει η θα γνωρισει ποτε...που εχει βαλει αυτοκολλητα Honda στο BMW στην θεση των σηματων για να κανει πλακα στους υπολοιπους BMWδακηδες...κανε και εσυ το ιδιο μικρε
Ναι, αλλά εγώ κάνω πλάκα. :p
Κοίτα, όμως, πού κάνεις λάθος εσύ. Δεν πίνω νερό στο όνομα καμίας εταιρείας. Γραμμένες τις έχω όλες, δε βγάζω κέρδος από καμία. Έχω μηχανάκι της Yamaha, για την οποία δεν τρέφω καμία ιδιαίτερη συμπάθεια, αν και έχει κάνει εκπληκτικές κινήσεις τελευταία και έχει κερδίσει σημαντικό μερίδιο της αγοράς (γι'αυτό και έγινα "πελάτης"... μέχρι το επόμενο μηχανάκι μου). Εκτιμώ πχ τη Honda, θεωρώ ότι έχει τεχνογνωσία όση όλος ο υπόλοιπος πλανήτης μαζί, αλλά τα μηχανάκια που βγάζει την τελευταία 20ετία, κατά κανόνα, δε θα τα καβαλούσα ούτε για να πηγαίνω στο περίπτερο. Εκτιμώ την ΚΤΜ γιατί βγάζει ΜΠΙΣΤΟΛΙΑ κι ας είμαι γιαπωνεζόφιλος. Αντιπαθώ τα Καβασάκια και δε θα αγόραζα ποτέ κι ας είναι ιαπωνικά. Όπως βλέπεις, δεν κάνω διακρίσεις σε μάρκες ή χώρες. Αλλά κάνω διακρίσεις σε μαλακίες.
Όχι, δεν εκτιμώ οτιδήποτε έχει 2 ρόδες. Η εκτίμηση κερδίζεται. Όταν βγάζεις υπερτιμημένες μαλακίες, θα ακούσεις κράξιμο. Όταν βγάζεις άχρηστα μηχανάκια με λάθος όνομα, θα ακούσεις κράξιμο. Δε με νοιάζει αν λέγεσαι μπεμβέ, γιαμάχα ή φεράρι. Κανείς δεν είναι εκτός τραπεζιού. Όλοι κρίνονται.
Και, φυσικά, δεν είναι απαραίτητο να έχεις οδηγήσει ένα μηχανάκι των 200 κιλών με μπόξερ, για να καταλάβεις ότι δεν κάνει για ENDURO, όπως δηλώνει ευθαρσώς. Ένα μάτι και μισός εγκέφαλος αρκούν.
Α και υπάρχει λόγος που δεν έχω καβαλήσει ποτέ μπεμβέ, και ούτε πρόκειται. Επειδή καβαλάω μηχανάκια ΜΟΝΟ για την καύλα. Ούτε για τον τουρισμό, ούτε για την πρακτικότητα, ούτε για τη δουλειά. Μόνο για 100% οδηγική ευχαρίστηση. Όταν εσείς οι υπόλοιποι το καταλάβετε αυτό, τότε θα ξανακάνουμε πλακίτσα.
See what I did there? :p
Μην ψαρώνεις. :beer:
Άσε μας ρε φίλε, που θα ενδιαφερθεί κάποιος να βρει πληροφορίες για το HP2 ENDURO. Αν δεν το έβλεπες στον τίτλο, θα νόμιζες ότι πρόκειται για εκτυπωτή. :lol:
Να είσαι καλά να μας θημήζεις τι σου θημήζουμε και να πίνουμε και τπτ μπήρες έτσι για να θημηθούμε
Άσε μας ρε φίλε, που θα ενδιαφερθεί κάποιος να βρει πληροφορίες για το HP2 ENDURO. Αν δεν το έβλεπες στον τίτλο, θα νόμιζες ότι πρόκειται για εκτυπωτή. :lol:
Ναι αλλά τι εκτυπωτής???Με βαριά χωμάτινη κεφαλή για να ζωγραφίζει στο χώμα
:p
αν η bmw ηθελε να φτιαξει ενα καλο enduro προφανως θα ηξερε να το κανει
θα σχεδιαζε απο την αρχη ενα σκελετο και εναν καλο μονοκυλιδρο θα ψωνιζε καλα πακετα αναρτησεων και φρενων απο επωνυμους προμηθευτες και ετοιμη....
στην πραγματικοτητα δεν εχει τα απαραιτητα κεφαλαια για να σχεδιασει και να εξελιξει απο την αρχη ενα νεο ανταγωνιστικο μοτερ οποτε βαζει τον ιδιο μποξερ παντου και πουλαει αυτοκολλητα super enduro
ειναι καθαρα θεμα μεγεθους
οι ευρωπαικες βιομηχανιες μοτο μπροστα στις ιαπωνικες ειναι οπως ο παγκος με το βρωμικο εξω απ το γηπεδο μπροστα στα everest
οι ανθρωποι καλοι μηχανικοι ειναι....λεφτα δεν εχουν
sanctusan
31/03/2018, 18:50
Εχω κλάψει, για πολλές γυναίκες εχω κλαψει.
Μα με τη καφρήλα του μπλιτσερ πιο πολυ...
Ναι, αλλά εγώ κάνω πλάκα. :p
Κοίτα, όμως, πού κάνεις λάθος εσύ. Δεν πίνω νερό στο όνομα καμίας εταιρείας. Γραμμένες τις έχω όλες, δε βγάζω κέρδος από καμία. Έχω μηχανάκι της Yamaha, για την οποία δεν τρέφω καμία ιδιαίτερη συμπάθεια, αν και έχει κάνει εκπληκτικές κινήσεις τελευταία και έχει κερδίσει σημαντικό μερίδιο της αγοράς (γι'αυτό και έγινα "πελάτης"... μέχρι το επόμενο μηχανάκι μου). Εκτιμώ πχ τη Honda, θεωρώ ότι έχει τεχνογνωσία όση όλος ο υπόλοιπος πλανήτης μαζί, αλλά τα μηχανάκια που βγάζει την τελευταία 20ετία, κατά κανόνα, δε θα τα καβαλούσα ούτε για να πηγαίνω στο περίπτερο. Εκτιμώ την ΚΤΜ γιατί βγάζει ΜΠΙΣΤΟΛΙΑ κι ας είμαι γιαπωνεζόφιλος. Αντιπαθώ τα Καβασάκια και δε θα αγόραζα ποτέ κι ας είναι ιαπωνικά. Όπως βλέπεις, δεν κάνω διακρίσεις σε μάρκες ή χώρες. Αλλά κάνω διακρίσεις σε μαλακίες.
Όχι, δεν εκτιμώ οτιδήποτε έχει 2 ρόδες. Η εκτίμηση κερδίζεται. Όταν βγάζεις υπερτιμημένες μαλακίες, θα ακούσεις κράξιμο. Όταν βγάζεις άχρηστα μηχανάκια με λάθος όνομα, θα ακούσεις κράξιμο. Δε με νοιάζει αν λέγεσαι μπεμβέ, γιαμάχα ή φεράρι. Κανείς δεν είναι εκτός τραπεζιού. Όλοι κρίνονται.
Και, φυσικά, δεν είναι απαραίτητο να έχεις οδηγήσει ένα μηχανάκι των 200 κιλών με μπόξερ, για να καταλάβεις ότι δεν κάνει για ENDURO, όπως δηλώνει ευθαρσώς. Ένα μάτι και μισός εγκέφαλος αρκούν.
Α και υπάρχει λόγος που δεν έχω καβαλήσει ποτέ μπεμβέ, και ούτε πρόκειται. Επειδή καβαλάω μηχανάκια ΜΟΝΟ για την καύλα. Ούτε για τον τουρισμό, ούτε για την πρακτικότητα, ούτε για τη δουλειά. Μόνο για 100% οδηγική ευχαρίστηση. Όταν εσείς οι υπόλοιποι το καταλάβετε αυτό, τότε θα ξανακάνουμε πλακίτσα.
See what I did there? :p
Μην ψαρώνεις. :beer:
Επίτηδες το κάνεις ε ...
Εχω κλάψει, για πολλές γυναίκες εχω κλαψει.
Μα με τη καφρήλα του μπλιτσερ πιο πολυ...
Ρε φιλαράκο εντάξει με το χιούμορ μάλλον είσαι τσακωμένος ,τίποτα πιο έξυπνο δεν σκέφτηκες να γράψεις για να του την πεις ...
sanctusan
31/03/2018, 19:15
Ρε φιλαράκο εντάξει με το χιούμορ μάλλον είσαι τσακωμένος ,τίποτα πιο έξυπνο δεν σκέφτηκες να γράψεις για να του την πεις ...
Μα δεν του τη λέω.
Ο τύπος λιώνει στο κράξημο και κάνει χαβαλέ.
Κλαιω απ'τα γέλια........
stefanos
31/03/2018, 19:58
θα σχεδιαζε απο την αρχη ενα σκελετο και εναν καλο μονοκυλιδρο θα ψωνιζε καλα πακετα αναρτησεων και φρενων απο επωνυμους προμηθευτες και ετοιμη....
στην πραγματικοτητα δεν εχει τα απαραιτητα κεφαλαια για να σχεδιασει και να εξελιξει απο την αρχη ενα νεο ανταγωνιστικο μοτερ οποτε βαζει τον ιδιο μποξερ παντου και πουλαει αυτοκολλητα super enduro
ειναι καθαρα θεμα μεγεθους
οι ευρωπαικες βιομηχανιες μοτο μπροστα στις ιαπωνικες ειναι οπως ο παγκος με το βρωμικο εξω απ το γηπεδο μπροστα στα everest
οι ανθρωποι καλοι μηχανικοι ειναι....λεφτα δεν εχουν
Μιά χαρά κεφάλαια έχει.
Πρόθεση δεν υπάρχει και πολύ σωστά κάνει.
Παλαιότερα όταν είχαν βγάλει τα τρικύλινδρα και τετρακύλινδρα είχαν ανακοινώσει το τέλος του boxer
και οι πελάτες έπεσαν να τους φάνε.
Και κατά την γνώμη μου καλά κάναν.
Είναι χαζό μετά από τόσα χρόνια επένδυση και marketing σε μια αγορά που έχει αποδεχτεί το προϊόν και την τιμή του
και είσαι ουσιαστικά μονοπώλιο
να αρχίσεις να βγάζεις μηχανάκια για φτωχοκάγκουρες και να μπεις σε κατηγορίες με έντονο ανταγωνισμό με
κίνδυνο να πας άπατος.
Μιά χαρά κεφάλαια έχει.
Πρόθεση δεν υπάρχει και πολύ σωστά κάνει.
Παλαιότερα όταν είχαν βγάλει τα τρικύλινδρα και τετρακύλινδρα είχαν ανακοινώσει το τέλος του boxer
και οι πελάτες έπεσαν να τους φάνε.
Και κατά την γνώμη μου καλά κάναν.
Είναι χαζό μετά από τόσα χρόνια επένδυση και marketing σε μια αγορά που έχει αποδεχτεί το προϊόν και την τιμή του
και είσαι ουσιαστικά μονοπώλιο
να αρχίσεις να βγάζεις μηχανάκια για φτωχοκάγκουρες και να μπεις σε κατηγορίες με έντονο ανταγωνισμό με
κίνδυνο να πας άπατος.
Επειδή δε σε κόβω για πιτσιρικά θυμάσαι πόσα μύρια είχαν τα Κ που λες ?
AUFGEBRACHT
31/03/2018, 20:18
394498
δηλαδη αν παραγεις ενα προιον στοιχειωδως σοβαρο και αξιοπιστο σε προσιτη τιμη απευθυνεσαι σε φτωχοκαγκουρες;
κι αν φτιαξεις κατι πανακριβο και με σωρεια προβληματων πως λεγονται οι πελατες σου;
Επίτηδες το κάνεις ε ...
Χαχα τα σουζούκια δεν τα ανέφερα, επειδή μου είναι αδιάφορα, όπως και τα γιαμάχα. Έχουν βγάλει καλά μηχανάκια (είχα DRZ, μην ξεχνάς), έχουν βγάλει και μαλακίες. :p
Μα δεν του τη λέω.
Ο τύπος λιώνει στο κράξημο και κάνει χαβαλέ.
Κλαιω απ'τα γέλια........
Γι'αυτό είμαστε εδώ, φίλος. Για να λέμε μαλακίες και να γελάμε πού και πού.
Και να κράζουμε τους μπεμβεδάκηδες.
Χαχα τα σουζούκια δεν τα ανέφερα, επειδή μου είναι αδιάφορα, όπως και τα γιαμάχα. Έχουν βγάλει καλά μηχανάκια (είχα DRZ, μην ξεχνάς), έχουν βγάλει και μαλακίες. :p
Γι'αυτό είμαστε εδώ, φίλος. Για να λέμε μαλακίες και να γελάμε πού και πού.
Και να κράζουμε τους μπεμβεδάκηδες.
Τους μπεμβεδακηδες δεν θα τους ξαναπιασεις στο στόμα σου, τους μπεμβεδακηδες!
......
Και ειμαι ο μονος απο οσους εχεις γνωρισει η θα γνωρισει ποτε...που εχει βαλει αυτοκολλητα Honda στο BMW στην θεση των σηματων.....
Γατάκι.......................
394500
Αν δεν κάνω λάθος το 'κανε αυτό η Μπεμβέ με το G (450-650) X
και πήρε το μακρύτερο από πωλήσεις..............................
stefanos
01/04/2018, 01:20
Επειδή δε σε κόβω για πιτσιρικά θυμάσαι πόσα μύρια είχαν τα Κ που λες ?
Πολλά για το 83, 84 και αν θυμάμαι είχαν και ψεκασμό και ABS και μια χαρά κόλλαγαν στην φιλοσοφία της εταιρείας.
Και εδώ που τα λέμε μια χαρά πουλήσαν και δεν ήταν και άσχημα μηχανάκια ,ακόμα κυκλοφοράνε...
Όχι βέβαια ότι τα boxer της εποχής ήταν φτηνά.
Αναμφίβολα κακή διατύπωση, σίγουρα λόγω ηλικίας:)
Το φτωχοκάγκουρες πήγαινε στο καλό μονοκύλινδρο...
Πόσο μπορεί να κάνει ένα καινούργιο μπουζοκαλώδιο για r 1150 GS στην επίσημη αντιπροσωπεία ?
Για πείτε ...
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
01/04/2018, 07:04
40????
Κανα 100-ρικο
Και που να δεις ματι στροφαλου.....καπου εκει καταλαβα πως δεν ειμαι για προπελα.
Κανα 100-ρικο
Και που να δεις ματι στροφαλου.....καπου εκει καταλαβα πως δεν ειμαι για προπελα.
Tόσο έχει, σχεδόν κατοστάρικο, παράνοια εντελώς.
Ευτυχώς τώρα πια υπάρχουν aftermarket και μεταχειρισμένα πολλά ανταλλακτικά αλλά και πάλι ακριβά είναι. Το ζεύγος beru μπουζοκαλώδια έχει 80 ευρώ. Και δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο. :cry:
Καλό μήνα
devil's animal
01/04/2018, 07:55
Φτάνει ρε το κράξιμο στους μπεμβεδακηδες. . .
Δεν κουραστηκατε?
Αφήστε τους στον πόνο τους...:lol:
Αγοράζουν υπερκοστολογημενα δίτροχα σχεδόν από την γέννηση της φίρμας...
Βέβαια για να τα λέμε και όλα, τα μηχανάκια δεν είναι τοοοοσο κακά...απλά είναι ακριβά γι'αυτα που προσφέρουν...
Δλδ αν είχαν 20-30% κάτω στις λιανικές τιμές τους (μηχανάκια και ανταλλακτικά), νομιζω, θα ήταν μια καλη πρόταση..
Εγώ ένα xr 1000s με 14-15 χιλιάρικα αρχική θα το γλυκοκοιτούσα...
Γατάκι.......................
394500
Είσαι ο θεός
Του φώτοσοπ
Έλα πλάκα κάνω...
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
01/04/2018, 08:10
Είσαι ο θεός
Του φώτοσοπ
Έλα πλάκα κάνω...
σ
ωραιος!!!!
Πολλά για το 83, 84 και αν θυμάμαι είχαν και ψεκασμό και ABS και μια χαρά κόλλαγαν στην φιλοσοφία της εταιρείας.
Και εδώ που τα λέμε μια χαρά πουλήσαν και δεν ήταν και άσχημα μηχανάκια ,ακόμα κυκλοφοράνε...
Όχι βέβαια ότι τα boxer της εποχής ήταν φτηνά.
Αναμφίβολα κακή διατύπωση, σίγουρα λόγω ηλικίας:)
Το φτωχοκάγκουρες πήγαινε στο καλό μονοκύλινδρο...
Γερμανίδα έτυχε να μην έχω ακόμα αλλά πάντα γούσταρα τις γραμμές του k 100 rs.
Πριν πιάστε το φτυαράκι οι αγέννητοι ακόμα το 83 αναλογιστείτε ότι μιλάμε για τότε που ψεκασμοί και υδροψύξεις δεν παίζανε σε μαζικής παραγωγής δίκυκλα παρέα τουλάχιστον.
Σύντομα δε ακολούθησαν και πολυβάλβιδα καπάκια και ABS.
Φίλε Στέφανε όμως καθώς everything comes with a cost ,τα μηχανάκια πια αυτά έχουν φάει πιθανόν την μεγαλύτερη απαξίωση που έχει φάει δίκυκλο σε σχέση με την αρχική του τιμή...
Στο τιμοκατάλογο του 85 αν εξαιρέσεις την κωμικοτραγική τιμή του honda vf 1000r, τα bmw ήταν τα πιο ακριβά μηχανάκια 800+ χιλιάρικα.
394514
394515
394516
Πέρα από τις τιμές ο τιμοκατάλογος δείχνει και το τι κυκλοφορούσε εκείνη την εποχή.
Από 30 μοντέλα κάθε κατηγορίας και βαλαντίου οι Ιάπωνες και μόλις 5 η BMW με 2 κινητήρες.
Για τους ανθρώπους που μεγάλωσαν εκείνη την εποχή η BMW στις μηχανές υπήρχε μόνο στις φωτογραφίες . Για να δεις καμιά στον δρόμο έπρεπε να πετύχεις κάποιον Γερμανό τουρίστα
ή να ψάξεις καμιά παρατημένη από τις δυνάμεις κατοχής.
Το σήμερα είναι αρκετά διαφορετικό. Η BMW έχει αρκετά μοντέλα (πάντα με λίγο τσιμπημένες τιμές). Όμως το σημαντικότερο είναι η ευελιξία στο μηχανάκι που παραγγέλνεις.
Τα καινούργια 800άρια απλά τα προσαρμόζεις στην τσέπη σου και εάν ψάξεις τους συνδυασμούς απλά χάνεσαι (τώρα εάν κάνουν 4 μήνες από την στιγμή της παραγγελίας αυτό είναι άλλο θέμα)
Κανένας Ιάπωνας δεν το προσφέρει αυτό. Επίσης έχει ξεφύγει από την εμμονή της διαφορετικότητας. Τα ρεζερβουάρ στο 800 επέστρεψε στην φυσιολογική του θέση όπως και
η αλυσίδα είναι αριστερά (πρωτάκουστο) και τα τετρακύλινδρα δεν έχουν καμιά σχέση με την (πολύ άσχημη για μένα) σειρά Κ του τότε.
Η δύναμη της προπέλας πάντως στην σύγχρονη ελληνική κοινωνία είναι αντικείμενο έρευνας από την εποχή του 80 που οι νεόπλουτοι τρέχαν να αγοράσουν 315 με 70 ολόκληρους ίππους
Τα G310 ήδη από την 1η χρονιά είναι πρώτα σε πωλήσεις στην κατηγορία τους. Ούτε Boxer είναι ούτε 1200cc και made in India και υπάρχουν αρκετοί ανταγωνιστές. Αλλά η προπέλα είναι εκεί που πρέπει.
Η σχεδιαστικη τάση της εποχής με τον προβολέα χωμένο στο ρύγχος,ίδιο μούτρο με το Katana στο πιο φαρδύ ,δεν το είχα προσέξει τόσα χρόνια,άραγε ποιός αντάγραψε ποιόν!
stefanos
01/04/2018, 23:41
Η σχεδιαστικη τάση της εποχής με τον προβολέα χωμένο στο ρύγχος,ίδιο μούτρο με το Katana στο πιο φαρδύ ,δεν το είχα προσέξει τόσα χρόνια,άραγε ποιός αντάγραψε ποιόν!
Δεν είναι καθόλου σχεδιαστική τάση της εποχής εκείνης.
Ουσιαστική εκείνη την εποχή αυτά ήταν εξωγήινα πράγματα.
Η έμπνευση είναι του Hans Muth που σχεδίασε τα κατάνα
και δούλευε και στην bmw.
σχεδίασε τα κατάνα
Έτσι εξηγούνται όλα.
Δεν είναι καθόλου σχεδιαστική τάση της εποχής εκείνης.
Ουσιαστική εκείνη την εποχή αυτά ήταν εξωγήινα πράγματα.
Η έμπνευση είναι του Hans Muth που σχεδίασε τα κατάνα
Target desing.
394523
sanctusan
02/04/2018, 08:48
Παρόμοια εμφάνηση
Yamaha XJR750 '86 seca TURBO!!!!!!!
394524
Και τα 3 είναι πανεμορφα και πολύ μπροστά για τν εποχή τους.
Έτσι εξηγούνται όλα.
Μέρος κουστουμιού target-egli ,από συνολική παραγωγή τριών(3), ένα Ελλάδα μάγκες.
394525
Πρέπει να μαζευτούν κάπου αλλού αυτά για τα Katana νομίζω.*
*Μικρέ μην γράψεις στο καλάθι τώρα...
Μέρος κουστουμιού target-egli ,από συνολική παραγωγή τριών(3), ένα Ελλάδα μάγκες.
394525
Πρέπει να μαζευτούν κάπου αλλού αυτά για τα Katana νομίζω.*
*Μικρέ μην γράψεις στο καλάθι τώρα...
To target δεν χρειαζόταν να το βάλουν από μόνοι τους. :tooth:
Tι είναι αυτό; Κάποια εξέλιξη; Εβγαλαν το κουρδιστήρι κι έβαλαν αυτόματο;
To target δεν χρειαζόταν να το βάλουν από μόνοι τους. :tooth:
Tι είναι αυτό; Κάποια εξέλιξη; Εβγαλαν το κουρδιστήρι κι έβαλαν αυτόματο;
Και έλεγα, ποιος μας έλειπε...
Πάντως λες και μερικά πετυχημένα ρε "νέος".
Έτσι εξηγούνται όλα.
Το αποφάσισες (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=154760); Καλολάσπωτο το HP2.
Το αποφάσισες (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=154760); Καλολάσπωτο το HP2.
Όταν είδα αυτό το θαύμα της Μηχανικής, ήξερα ότι είμαστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον!
Νομίζω πάει για τράμπα με άλλο μηχανάκι επιφανούς μέλους του φόρουμ. :lol:
Όταν είδα αυτό το θαύμα της Μηχανικής, ήξερα ότι είμαστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον!
Πωλείται 954 ή ανταλλαγή με Κatana.
Πωλείται 954 ή ανταλλαγή με Κatana.
Κουρδιστήρι να βρεις πρώτα γιατί έχω χάσει το μαμά.