View Full Version : Ετήσια 2018 - Σχόλια, κουβεντούλα κλπ...
Στην τελική αν πιασει και ριξει κανταρια για κανα 10' σταματάτε ειτε σε αυτοσχέδια τεντοπροστασια η στο πλησιέστερο βενζινάδικο - υπόστεγο
Είχες πάει στις στις ετήσιες στο Μαύρο λιθάρι και στον Αι Γιώργη στην Εύβοια...;;
Είχες πάει στις στις ετήσιες στο Μαύρο λιθάρι και στον Αι Γιώργη στην Εύβοια...;;
Ήθελε να πει να έχετε και καμμιά σχεδία μαζί ρε, λάθος κατάλαβες...
o_gavros
28/05/2018, 23:12
Ανεβάστε καμία φωτο ρε μάγκες....Και που είστε μόλις γερασετε πολυ ελατε στο γηροκομείο που δουλεύω να σας εχω πασάδες
ρε τρελέ μου, πάρε λίγο το μηδέν...:D
Δεν έγινε η εκδρομή αγορίνα.
Την περίοδο αυτη εχει τοπικες μπόρες, καταλαβαινω πως ειναι διαφορετικά να κανεις βολτα 10 μηχανακια και διαφορετική 50. Η ευθύνη πανω απο ολα ειναι προσωπική, η εμπειρία των παλιότερων βοηθαει στο να συντονιστεί η βολτα χωρις παρατράγουδα
Ομως απο το να ειναι ο καθε ενας προετοιμασμένος με αδιαβροχα φωσφόρουχα γιλέκα με σύνεση σε περίπτωση βροχοπτώσεων μεχρι να αναβληθεί η βολτα απέχει...
Στην τελική αν πιασει και ριξει κανταρια για κανα 10' σταματάτε ειτε σε αυτοσχέδια τεντοπροστασια η στο πλησιέστερο βενζινάδικο - υπόστεγο
μάλλον δεν το καταλαβαίνεις όσο καλά νομίζεις φίλος.
Ανεβάστε καμία φωτο ρε μάγκες....Και που είστε μόλις γερασετε πολυ ελατε στο γηροκομείο που δουλεύω να σας εχω πασάδες
Το 4ο γκρουπ, καθώς περνά:
395998
Σόρι στα υπόλοιπα παιδιά, αλλά δεν κατάφερα να είμαι νωρίτερα στο σημείο για να φωτογραφίσω και τα υπόλοιπα γκρουπ!
Εδώ είμαστε στο καταφύγιο της Οίτης για καφέ:
395996
Κι εδώ σε ένα ταβερνάκι στη Δεσφίνα:
395997
Γενικά περάσαμε υπέροχα. Μπράβο, παιδιά, και στην επόμενη!
ρε τρελέ μου, πάρε λίγο το μηδέν...:D
Δεν έγινε η εκδρομή αγορίνα.
μάλλον δεν το καταλαβαίνεις όσο καλά νομίζεις φίλος.
Άσε τα σάπια φίλος ,εδώ μου χουν υποσχεθεί και ριβιού αζ μπέτα*
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=154886&p=2936391&viewfull=1#post2936391
*Δυσκολεύτηκες λίγο ε ? είναι που έβαλα και προφορά ...
Πλιτσερ επικνεες λέβελ ΟΒΕΡ 9000:bawl::moutza::roflmao:
...
ενω μια χρονια που για τον ιδιο λογο την αναβαλλαμε για αρχες οκτωβρη μια χαρα την απολαυσαμε..
Τελικά δε θα οργανωθεί τίποτε για φέτος; Έστω και με το ρίσκο να ακυρωθεί πάλι λόγω αλλαγής καιρού, θα μπορούσαμε να ορίσουμε κάποια ημερομηνία.
Τελικά δε θα οργανωθεί τίποτε για φέτος; Έστω και με το ρίσκο να ακυρωθεί πάλι λόγω αλλαγής καιρού, θα μπορούσαμε να ορίσουμε κάποια ημερομηνία.
:bawl::bawl:
Έτσι από περιέργεια :a014: