PDA

View Full Version : Παλιο 600+ η μηπως ολοκαινουριο 300???

Σελίδες : [1] 2

mikes
20/05/2018, 12:33
Καλως εχοντων των πραγματων το φθινοπωρο θα ειμαι για αγορα αλλης μηχανης οποτε λεω σιγα σιγα να αρχισω να ψαχνομαι και να κανω τα κουμαντα μου..

μεχρι στιγμης ολοι ξερετε οτι "ταξιδευω" στη σελα ενως ταπεινου πλην ομως ηρωικου ybr250 το οποιο εχει γραψει 93000 χλμ τα 82 εξ αυτων στα χερια μου με τα μισα απο αυτα να δουλευει λιγο πριν το κοφτη για αρκετη ωρα, ωστε να εχω ταχυτητες κοντα στα 120-130, ενω το μηχανακι ειναι ακουραστο και δεν εχει ζητησει ποτε τιποτα πλην του γνωστου θεματος σε αυτα τα μοντελα με τον ψεκασμο..
κατι φεγγαρια ειχα και ενα triumph tt600 που το εφαγε η κριση και το οποιο οσο ηταν στα χερια μου δεν ξεπερασε τα 150 χαω..

θελω ενα μηχανακι οικονομικο, μανιτζεβελο στη πολη και να μπορει να με ταξιδευει στην εθνικη με ταχυτητες των 140-150 χαω

εν το μεταξυ επεσε το βλεμμα μου στο benelli bn 302 με 38 αλογα και στησιμο μεγαλυτερης μοτοσυκλετας, ενω ολα τα τεστ εκθειαζουν τα προσοντα του...

και σκεφτομαι τωρα εγω και λεω: γιατι να παρω ενα 600 all arround 10-15 χρονων που ποιος ξερει πως εχει δουλεψει, και να μη κανω την υπερβαση οικονομικα αμα μπορεσω να βγαλω δανειο τη μιση αξια του, να παρω ολοκαινουριο το benelli που και χαμηλοτερα παγια εξοδα θα εχει και με καλυπτει σε οσα θελω να κανω και στα 4750€ που κοστιζει αγοραζεις πολυ περισσοτερο μηχανακι απο οποιοδηποτε αλλο της κατηγοριας του?

ggs
20/05/2018, 12:40
Μικε , την έχεις δώσει την απάντηση.
Το Benelli..

Καινούργιο μηχανάκι. Peace of mind..

kordix
20/05/2018, 12:40
Το 500ρι benneli παρε, πιο κοντα σε αυτα που ζητάς.

foogr01
20/05/2018, 12:53
Verys 650 ή ER-6N 2008+ κοντά στα 3 χιλιάρικα; Αρκετά μανιτζέβελα στην πόλη και πάνε και εθνική όσο θες.
Στα λεφτά αυτά παίζει και το Bandit, αλλά δεν είναι τόσο μανιτζέβελο.
Το Benelli δεν το ξέρω για να σου πω τη γνώμη μου αν θα άξιζε σε σχέση με όσα αναφέρω. Βέβαια θα το πάρεις κούτα, που μετράει.
Χμμμ... αν δε σε καλύψει όμως τελικά θα είναι πεταμένα λεφτά.

taisteal
20/05/2018, 13:01

+1 για το benelli

SAVVAS62
20/05/2018, 13:07
Το BENELLI Μικέ από μένα.
Ο αντιπρόσωπος στην Αλίμου είναι πολύ καλό παιδί και θέλει να πετύχει οπότε η στήριξη θάναι αμέριστη.
Προσωπικά θα κοιτούσα το TRK 500 που κάνει τα πάντα και έχει τα πάντα στα 6,5 χιλιάρικα περίπου.
Δες το ξανά και από σύντροχο να θυμηθείς από την τελευταία βόλτα που πήγαμε παρέα στον Παύλο :
https://lh3.googleusercontent.com/2THWmle4v_1_xLPg7UfSDz_9WNlygkqnM8LtwR1DjEM_ZYWl5ogTpjMQO6Lz9EOfQSAs-1sghJP-Hcsg0M7Cdtv1i4DyDNhVYWK11xBtpdYjwu9UQYeV9gUQKH75gVWxoz3XC8LJ5yokX8_Oql3FTbeMi6j7d8Pq_baI_Z8hov0vvAq-GbInPcb6XKTjoD1UioNorsftovhSdnoK-SwDr6udO0LIJojXk6nFN2Js7d3oJNJMT3kFVsDb-IbAWin0d27cIJLh48rGfDvxwk2mCAwZ_siv0ZL6vj_IPp-KLgNPOMgeNU9l4axB1bGvHhp9V7fIW0znTJdrd1aWRaVnSFOvQJKPrpS0MYQq8ISHOHqJfe_gtSMkdBcrzt-sTEVaT0_o30mykd1zkVCeNMXVhQd7apu5uvHnMyNxwXMlVhIes-v28ce_g7HWfXZ6y4j2vFEFc6RYTtPvh9UDeCqMFMsgXJp0tCU4L2kscUtQg3675wTkO1DbOGOGz7C_pMHPm3_EVc5Q6q97o5LMSQ anM1Q2Iq_XLLdwbLlYEVE1340-EcMlQNQ6sLd-AEvy0GDUNo3tr6baEOhv3RQKhx979HaoBXFE9WDI7uTwxM9mVfhzCQpdM2y5Ud7AKVCwkJR665ODmkh9a4UrUOsNzNLkfce60Sab H2rG=w850-h637-no

Obilivion
20/05/2018, 13:10
Ninja 400 και τα μυαλα στα μπλεντερ!!!

volde27
20/05/2018, 13:15
Καλως εχοντων των πραγματων το φθινοπωρο θα ειμαι για αγορα αλλης μηχανης οποτε λεω σιγα σιγα να αρχισω να ψαχνομαι και να κανω τα κουμαντα μου..

μεχρι στιγμης ολοι ξερετε οτι "ταξιδευω" στη σελα ενως ταπεινου πλην ομως ηρωικου ybr250 το οποιο εχει γραψει 93000 χλμ τα 82 εξ αυτων στα χερια μου με τα μισα απο αυτα να δουλευει λιγο πριν το κοφτη για αρκετη ωρα, ωστε να εχω ταχυτητες κοντα στα 120-130, ενω το μηχανακι ειναι ακουραστο και δεν εχει ζητησει ποτε τιποτα πλην του γνωστου θεματος σε αυτα τα μοντελα με τον ψεκασμο..
κατι φεγγαρια ειχα και ενα triumph tt600 που το εφαγε η κριση και το οποιο οσο ηταν στα χερια μου δεν ξεπερασε τα 150 χαω..

θελω ενα μηχανακι οικονομικο, μανιτζεβελο στη πολη και να μπορει να με ταξιδευει στην εθνικη με ταχυτητες των 140-150 χαω

εν το μεταξυ επεσε το βλεμμα μου στο benelli bn 302 με 38 αλογα και στησιμο μεγαλυτερης μοτοσυκλετας, ενω ολα τα τεστ εκθειαζουν τα προσοντα του...

και σκεφτομαι τωρα εγω και λεω: γιατι να παρω ενα 600 all arround 10-15 χρονων που ποιος ξερει πως εχει δουλεψει, και να μη κανω την υπερβαση οικονομικα αμα μπορεσω να βγαλω δανειο τη μιση αξια του, να παρω ολοκαινουριο το benelli που και χαμηλοτερα παγια εξοδα θα εχει και με καλυπτει σε οσα θελω να κανω και στα 4750€ που κοστιζει αγοραζεις πολυ περισσοτερο μηχανακι απο οποιοδηποτε αλλο της κατηγοριας του?

Φιλε mikes μην ξεχνας τον βασικο κανονα: "τα κυβικα δεν αντικαθιστουνται"
Τα 300cc ειναι λιγα εκ των πραγματων, και η ροπη πολυ λιγη.. Ολοι ξερουμε οτι το καινουργιο μηχανακι, θα εχει χασει την μιση του
αξια επειτα απο 3-4 χρονια (αναλογως τα χιλιομετρα που εχει κανει βεβαια).

Δες τις αναγκες σου αναλογως με το ποσοστο χρησης εντος-εκτος πολης, και αποφασισε ποιο μοντελο θελεις.
Υπαρχουν αρκετα καθαρα μηχανακια εξω, βρες ενα αξιοπιστο συνεργειο, και πηγαινε στα περισσοτερα κυβικα...

lleonidas
20/05/2018, 13:20
Σίγουρα το καινούριο έχει τη δική του χάρη και προσφέρει σιγουριά/ξενοιασιά αλλά καλώς ή κακώς υπάρχουν ευκαιρίες ποιοτικών μεταχειρισμένων που είναι πειρασμοί,αρκεί να γίνει καλός έλεγχος.Έτσι όπως περιγράφεις τη χρήση που κάνεις και εστιάζοντας λίγο στα ''με τα μισα απο αυτα να δουλευει λιγο πριν το κοφτη για αρκετη ωρα, ωστε να εχω ταχυτητες κοντα στα 120-130'' και στο ''θελω ενα μηχανακι οικονομικο, μανιτζεβελο στη πολη και να μπορει να με ταξιδευει στην εθνικη με ταχυτητες των 140-150 χαω'' , και εγώ πιστεύω ότι μια μοτοσυκλέτα κοντά στα 500cc θα είναι καταλληλότερη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το Benellάκι ή κάποιο άλλο 300άρι δε θα κάνει τη δουλειά του.
Μερικές προτάσεις αν μπορείς/θέλεις να φτάσεις ένα ποσό κοντά στα 4.500-5.000€ για κάποιο άλλο καινούριο ή ελαφρώς μεταχειρισμένο.
Honda CB5000X (https://www.car.gr/12562963-honda-cb-500-x-abs) (υπάρχει και το γυμνό cb500)
KTM 390 Duke (https://www.car.gr/13548682-ktm-390-duke) σχεδόν καινούριο
ΒΜW G310R (https://www.car.gr/10056685-bmw-g-310-r) σχεδόν καινούριο
Kawasaki Z300 (https://www.car.gr/9948471-kawasaki-z-300-abs) Καινούριο, υπάρχει και μεταχειρισμένο από 3.800€
CF MOTO 400NK (https://www.car.gr/13630327-cfmoto-400-abs) Καινούριο
Στα ίδια περίπου μ'αυτό που ψάχνεις αλλά φτηνότερο το Bajaj Dominar (https://www.car.gr/12740309-bajaj-bajaj-dominar-400-2018) .

teogtp
20/05/2018, 13:22
Μικέ, έχεις υπόψιν σού ότι ότι και να αγοράσεις φαγητό σε βόλτα δεν θα δεις έτσι;
:p

+1 στο Benelli και από εμένα.

mikes
20/05/2018, 13:23
κωστα το 500αρι ξεφευγει σε μπατζετ και ηδη με το 300αρι θα κανω αρκετα μεγαλη υπερβαση.. αλλωστε το 300αρι με σχεδον τα διπλα αλογα απο το γιαμαχακι μου και με ενα κυλινδρο και 30 χαω τελικης παραπανω μια χαρα θα μου ερθει

Verys 650 ή ER-6N 2008+ κοντά στα 3 χιλιάρικα; Αρκετά μανιτζέβελα στην πόλη και πάνε και εθνική όσο θες.
Στα λεφτά αυτά παίζει και το Bandit, αλλά δεν είναι τόσο μανιτζέβελο.
Το Benelli δεν το ξέρω για να σου πω τη γνώμη μου αν θα άξιζε σε σχέση με όσα αναφέρω. Βέβαια θα το πάρεις κούτα, που μετράει.
Χμμμ... αν δε σε καλύψει όμως τελικά θα είναι πεταμένα λεφτά. δεν υπαρχει περιπτωση να μη με καλυψει το benelli για τους λογους που ανεφερα πιο πανω.. εδω με καλυπτει το ybr250, αλλα θελω να ανανεωθω κι εγω μετα απο 9 χρονια συμβιωσης.. απο την αλλη το er-6 ειναι απο τις πρωτες μου επιλογες αν τελικα δε μπορεσω να κανω την υπερβαση και καταληξω σε παλιο..

Το BENELLI Μικέ από μένα.
Ο αντιπρόσωπος στην Αλίμου είναι πολύ καλό παιδί και θέλει να πετύχει οπότε η στήριξη θάναι αμέριστη.
Προσωπικά θα κοιτούσα το TRK 500 που κάνει τα πάντα και έχει τα πάντα στα 6,5 χιλιάρικα περίπου.
Δες το ξανά και από σύντροχο να θυμηθείς από την τελευταία βόλτα που πήγαμε παρέα στον Παύλο :
σαββα το trk οπωςε ειπα στον κωστα ξεφευγει σε μπατζετ.. τον ενα εκ των αντιπροσωπων οπως ελεγα και στον μποκαρο στον παυλο τον γνωριζω προσωπικα, εχουμε δουλεψει και μαζι καποια φεγγαρια οποτε μια χαρα θα ειμαστε στην συναλλαγη μας..

SAVVAS62
20/05/2018, 13:26
ΟΚ Μικέ οπότε προσθέτω και εγώ το CB 500/2016 που εκτιμώ πως θα βρεθεί σε καλή τιμή, είναι σκύλος μαύρος, τα κάνει όλα και συμφέρει.
Αυτά από σύντροχο που βλέπω συνεχώς σε βόλτες, συνταξιδεύουμε, είναι δικάβαλος συνέχεια και είναι συνεχώς σε κίνηση.
Κάθε μέρα στη δουλειά και Σ/Κ 500άρες+ βόλτες δικάβαλο συνέχεια.

taisteal
20/05/2018, 13:29
Μια χαρά θα σε καλύψει και το μικρό benelli, ωραία τα κυβικά αλλά μια χαρά
κάνεις τη δουλειά σου και με λιγότερα.
Και το βασικό,καινουργέλα.

mikes
20/05/2018, 13:40
Φιλε mikes μην ξεχνας τον βασικο κανονα: "τα κυβικα δεν αντικαθιστουνται"
Τα 300cc ειναι λιγα εκ των πραγματων, και η ροπη πολυ λιγη.. Ολοι ξερουμε οτι το καινουργιο μηχανακι, θα εχει χασει την μιση του
αξια επειτα απο 3-4 χρονια (αναλογως τα χιλιομετρα που εχει κανει βεβαια).

Δες τις αναγκες σου αναλογως με το ποσοστο χρησης εντος-εκτος πολης, και αποφασισε ποιο μοντελο θελεις.
Υπαρχουν αρκετα καθαρα μηχανακια εξω, βρες ενα αξιοπιστο συνεργειο, και πηγαινε στα περισσοτερα κυβικα... δεν αντιλεγω... αλλα εδω μιλας με καποιον που καλυπτει μια χαρα τις αναγκες του με ενα ταπεινο μονοκυλινδρο αεροελαιοψυκτο 250αρι...

Σίγουρα το καινούριο έχει τη δική του χάρη και προσφέρει σιγουριά/ξενοιασιά αλλά καλώς ή κακώς υπάρχουν ευκαιρίες ποιοτικών μεταχειρισμένων που είναι πειρασμοί,αρκεί να γίνει καλός έλεγχος.Έτσι όπως περιγράφεις τη χρήση που κάνεις και εστιάζοντας λίγο στα ''με τα μισα απο αυτα να δουλευει λιγο πριν το κοφτη για αρκετη ωρα, ωστε να εχω ταχυτητες κοντα στα 120-130'' και στο ''θελω ενα μηχανακι οικονομικο, μανιτζεβελο στη πολη και να μπορει να με ταξιδευει στην εθνικη με ταχυτητες των 140-150 χαω'' , και εγώ πιστεύω ότι μια μοτοσυκλέτα κοντά στα 500cc θα είναι καταλληλότερη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το Benellάκι ή κάποιο άλλο 300άρι δε θα κάνει τη δουλειά του.
Μερικές προτάσεις αν μπορείς/θέλεις να φτάσεις ένα ποσό κοντά στα 4.500-5.000€ για κάποιο άλλο καινούριο ή ελαφρώς μεταχειρισμένο.
Honda CB5000X (https://www.car.gr/12562963-honda-cb-500-x-abs) (υπάρχει και το γυμνό cb500)
KTM 390 Duke (https://www.car.gr/13548682-ktm-390-duke) σχεδόν καινούριο
ΒΜW G310R (https://www.car.gr/10056685-bmw-g-310-r) σχεδόν καινούριο
Kawasaki Z300 (https://www.car.gr/9948471-kawasaki-z-300-abs) Καινούριο, υπάρχει και μεταχειρισμένο από 3.800€
CF MOTO 400NK (https://www.car.gr/13630327-cfmoto-400-abs) Καινούριο
Στα ίδια περίπου μ'αυτό που ψάχνεις αλλά φτηνότερο το Bajaj Dominar (https://www.car.gr/12740309-bajaj-bajaj-dominar-400-2018) . το G310 το καλοβλεπα πριν παρω γραμμη το benelli... ειναι και πολυ κοντα στη τιμη αλλα οπως και να το κανουμε το benelli ειναι καλυτερο value for money σε αυτη τη κατηγορια.. τα kawa ktm και cf δε μου πολυαρεσει η σελα τους, θελω κατι πιο ανετο ειδικα για τον συνεπιβατη γιατι καποιες αρκετες φορες κανω βολτουλες δικαβαλος με το γερο μου η μια φιλη μου και θελω να ειναι ανετοι.. το χοντα επισης καλη επιλογη αλλα αμα το 300αρι εχει λιγοτερα παγια, θα το προτιμησω ως καινουριο.. βασικα η σκεψη μου ειναι η καινουριο benelli και μονο, η μεταχειρισμενο οτι καλο 600+ βρω που να με καλυπτει μεχρι 3 χιλιαρικα..

toyar
20/05/2018, 15:04
αν σε καλυπτει αυτο που εχεις ηδη κρατα το και μην παρεις κατι λιιιγο καλυτερο
αν δωσεις λεφτα παρε κατι που να σου κανει αισθητη διαφορα
το made in japan για μενα ειναι το πρωταρχικο κριτηριο

ΤάκηςΜπ
20/05/2018, 15:29
Vstrom; nc; versys; Σκέφτεσαι τέτοια όρθια, on off μηχανάκια ή προσανατολίζεσαι πιο πολύ στα μεσαία γυμνά;

mikes
20/05/2018, 15:34
αν σε καλυπτει αυτο που εχεις ηδη κρατα το και μην παρεις κατι λιιιγο καλυτερο
αν δωσεις λεφτα παρε κατι που να σου κανει αισθητη διαφορα
το made in japan για μενα ειναι το πρωταρχικο κριτηριοτο γιαμαχακι (που ειναι μπραζιλ και οχι τζαπαν :D ) δεν προκειται να το δωσω.. θα το κρατησω για εργατη.. ασε που δε πιανει και πολλα λεφτα οποτε δεν αξιζει το κοπο... αλλα απο την αλλη εχω αναγκη απο μια ανανεωση, και αν ολα μου κατσουν οπως δειχνουν τοτε θα ειμαι σε θεση να τη κανω.. γιατι να μη τη κανω λοιπον? τωρα αυτο που λες για τζαπαν μη βαζεις και το χερι σου στη φωτια... δεν ειναι απολυτο οτι τζαπαν = ποιοτητα και αξιοπιστια, τοσα και τοσα ακουγονται.. βεβαια θα που πεις γιατι για ευρωπη δεν ακουγονται? σαφως, οποτε πλεον επιλεγεις με value for money.. και δεν υπαρχει κανενα γιαπωνεζικο 300αρι που να εχει αυτα που εχει το benelli σε αυτα τα λεφτα..

mikes
20/05/2018, 15:39
Vstrom; nc; versys; Σκέφτεσαι τέτοια όρθια, on off μηχανάκια ή προσανατολίζεσαι πιο πολύ στα μεσαία γυμνά; v-strom το θεωρω μαουνα για τα γουστα μου, το nc θεωρω απαραδεκτα τα φρενα του καθως δε μου καθεται με τη καμια μηχανακι 700+ κυβικα και 200+ κιλα ποσα ειναι συν τους επιβατες να εχει μονο δισκοφρενο μπροστα, ενω για το 500 ειναι καλη προταση, αλλα αμα το επιλεξω θα ειναι μεγαλη παραχωρηση απο μερους μου.. το versys μου αρεσει, αλλα προτιμω το χαμηλοτερο αδερφακι του er-6..

bocaros
20/05/2018, 16:13
αν δεν το κρατήσεις το δικό σου και το δώσεις συν αυτά που θα έχεις δεν βγαίνει για το 500αρι?

toyar
20/05/2018, 16:44
δε με καταλαβες
κανενα απο τα ιαπωνικα μηχανακια που σκεφτεσαι δεν ειναι made in japan
ανανεωση θα κανεις αν παρεις κατι πολυ καλυτερο απο αυτο που εχεις ηδη
οχι απο 250 στα 300

jim
20/05/2018, 16:48
cb500x Honda νομίζω το ιδανικο για αυτά που θες ! και χονδα δεν σπάει δεν χαλάει!:D

ΤάκηςΜπ
20/05/2018, 17:07
v-strom το θεωρω μαουνα για τα γουστα μου, το nc θεωρω απαραδεκτα τα φρενα του καθως δε μου καθεται με τη καμια μηχανακι 700+ κυβικα και 200+ κιλα ποσα ειναι συν τους επιβατες να εχει μονο δισκοφρενο μπροστα, ενω για το 500 ειναι καλη προταση, αλλα αμα το επιλεξω θα ειναι μεγαλη παραχωρηση απο μερους μου.. το versys μου αρεσει, αλλα προτιμω το χαμηλοτερο αδερφακι του er-6..

Βάσει της περιγραφής σου πραγματικά έκανα εικόνα μόνο το vstrom και το nc.Αλλά εννοείται το er6n,αν εξαιρεθεί λίγο η ανεμοκάλυψη και η ελάχιστα αυξημένη κατανάλωση,είναι μια πάρα πολύ vfm και σωστή επιλογή κατά την γνώμη μου.Δικίλυνδρο,70 αλογάκια,2 δισκόπλακες μπροστά,τα τελευταία μοντέλα έχουν και abs.

mikes
20/05/2018, 17:12
αν δεν το κρατήσεις το δικό σου και το δώσεις συν αυτά που θα έχεις δεν βγαίνει για το 500αρι?οχι.. ακομα και για το 300αρι θα κανω μεγαλη υπερβαση αν καταφερω να βγαλω δανειο το οποιο θα ειναι καπου στα 2-2μισυ χιλιαρικα.. για το 500αρι θελω αλλα 2 χιλιαρικα τα οποια ακομα και με δανειο δεν δυναμαι να διαθεσω.. το δικο μου ετσι οπως ειναι αυτη τη στιγμη με τιποτα δε πιανει χιλιαρικο καθως μεν το φροντιζω μηχανικα, αλλα εμφανισιακα η κατασταση του δεν ειναι αριστη, για καποιους εχει υπερβολικα πολλα χιλιομετρα για 250αρι συν οτι ειναι 11 χρονων μηχανακι το 300αρι παντως μια χαρα με καλυπτει με αυτα που προσφερει..

δε με καταλαβες
κανενα απο τα ιαπωνικα μηχανακια που σκεφτεσαι δεν ειναι made in japan
ανανεωση θα κανεις αν παρεις κατι πολυ καλυτερο απο αυτο που εχεις ηδη
οχι απο 250 στα 300
μα ηδη το 300 με σχεδον τα διπλα αλογα απο το δικο μου και με αυτα που προσφερει ειναι ΠΟΟΟΟΟΛΥ καλυτερο απο το δικο μου μη πεφτεις στη παγιδα του οτι ΔΕΝ ειναι τζαπαν η ειναι μονο 50 κυβικα παραπανω.. επισης οσον αφορα στα επωνυμα προϊοντα, το made in για εμενα δεν εχει καμια σημασια.. αφου φερει σφραγιδα μιας μεγαλης εταιρειας εχει φτιαχτει με συγκεκριμενα στανταρντς που εχει θεσει αυτη η εταιρεια ασχετως το που φτιαχτηκε.. αν το προϊον δε βγει τοσο καλο ΔΕΝ ευθυνεται η χωρα κατασκευης του αλλα η εταιρεια του με τα χαμηλα στανταρντς που εθεσε και σου πουλησε φυκια για μεταξωτες κορδελες..

mikes
20/05/2018, 17:18
Βάσει της περιγραφής σου πραγματικά έκανα εικόνα μόνο το vstrom και το nc.Αλλά εννοείται το er6n,αν εξαιρεθεί λίγο η ανεμοκάλυψη και η ελάχιστα αυξημένη κατανάλωση,είναι μια πάρα πολύ vfm και σωστή επιλογή κατά την γνώμη μου.Δικίλυνδρο,70 αλογάκια,2 δισκόπλακες μπροστά,τα τελευταία μοντέλα έχουν και abs.
με την ανεμοκαλυψη δεν εχω ιδιεταιρο προβλημα.. δοξα το θεο εχω αρκετα αεροδυναμικο σχημα.. :lol: τα μοντελα με abs ειναι εκτος μπατζετ αμα παω σε μεταχειρισμενο

διευκρινηση που παρελειψα να σας δωσω:

το μπατζετ που θα εχω για να παω σε αλλο μηχανακι ειναι γυρο στα 2μισυ χιλιαρικα και με λιγο ακομα ζορι στα 3
αν μου πανε λιγο ακομα καλυτερα τα πραγματα θα κανω την υπερβαση και θα επιδιωξω χρηματοδοτηση ΟΧΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 2 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ωστε να παω στο ολοκαινουριο benelli.. συνεπως μεταχειρισμενες προτασεις με παραπανω απο 3 χιλιαρικα απορριπτονται καθως δε θελω (και δεν εχω) να διαθεσω παραπανω.. και γι αυτο σκεφτομαι να κανω αυτη την υπερβαση ΜΟΝΟ για το καινουριο 300αρι.. για οτιδηποτε αλλο ακριβοτερο και παλι δεν δυναμαι.. οποτε αυτο που ρωταω στην ουσια ειναι αν κατα τη γνωμη σας αξιζει το κοπο να τη κανω απο τη στιγμη που το benelli με καλυπτει πληρως, η οχι?

ΤάκηςΜπ
20/05/2018, 17:36
οποτε αυτο που ρωταω στην ουσια ειναι αν κατα τη γνωμη σας αξιζει το κοπο να τη κανω απο τη στιγμη που το benelli με καλυπτει πληρως, η οχι?

Για μένα δεν αξίζει, καλύτερα να φας τα 2 χιλιάρικα σε βενζίνες με το er

kordix
20/05/2018, 17:48
Το νου σου με τα πρωτης γενιας ΕR και Versys, μπες λιγο σε γνψστό καβασακικο σαΐτ να διαβάσεις.

ptc
20/05/2018, 18:17
ΚΤΜ 390 (duke ή rc), το προηγουμενο μοντελο που πουλιεται καινουριο σε προσφορα. Νομιζω πως σε αυτα τα κυβικα ειναι το νουμερο ενα υποψηφιο να σου προσφερει καποιες οδηγικες συγκινησεις.

basilis_k6
20/05/2018, 18:43
το βάζω επειδη ειναι ευκαιρία αν ενδιαφερεται κανένας. ισως εχει φυγει ηδη βεβαια https://www.car.gr/13495633-benelli-trk-502

εγω μικε τα γουσταρω τα μικρά αλλα το καινουργιο κοστιζει πολλα. παιζουν Ninja 250-300, er6, cb500 και πολλά ακομη σε πολύ καλές τιμες μετοχειρα.

bros 650
20/05/2018, 18:57
εφοσον θελεις ανανεωση προτεινω και γω το μπενελι που θα το παρεις καινουργιο και σου προσφερει ανετα αυτα που θελεις και ειναι στα λεφτα σου.δεν εχει ψυχολογικα καμια σχεση η αγορα ενος καινουργιου με ενος μεταχειρισμενου εστω και καλοδιατηρημενου.προσωπικα εγω θα επαιρνα μεταχειρισμενο μονο αν το μοντελο που θελω δεν βγαινει πλεον και ειναι κατι που γουσταρω η ενα μοντελο που το γουσταρω αλλα ειναι τοσο ακριβο σαν καινουργιο που δεν εχω την δυνατοτητα να το αγορασω οταν σκεφτομαι λογικα και αντικειμενικα προτιμω καινουργιο.θα εισαι ο πρωτος που θα το βαλει μπροστα θα το στρωσεις κτλπ.ολοι πεφτουμε στην λουμπα να παρω αυτο που ειναι μεγαλυτερο πιο.... πιο..... πιο...... ενω οι πραγματικες μας αναγκες καλυπτονται με πολυ λιγοτερα.ο καθενας ξοδευει τα λεφτα του οπως θελει και κανεις δεν μπορει να τον κρινει.μπενελι λοιπον :)

doctoras
20/05/2018, 20:26
Δυο λογια για το benelli 302 ειναι πολυ ομορφο, εχει: το μακρυτερο μεταξόνιο,πιο ανετη σελα συνεπιβατη, πλαίσιο χωροδικτυωμα, usd μπροστινο, αμορτισερ με ρυθμιση επαναφορας,μαργαρίτες δισκους(οχι καλης αποδοσης μαμα τακάκια), χρονισμο 270 με πολυ ωραιο.και μεστό ηχο.
Ομως εχει το πιο βαρετο ανεβασμα στροφών πιθανόν λογο επιλογής βαρύτερου στροφαλου με αποτελεσμα να μην βγαζει ευστροφια παρα τα 35 άλογα του.
Αναλογως με την εμπειρία του καθενός νομιζω οτι παλι στα 120km/h ειναι η ταχυτητα ταξιδιου αλλα με περισσοτερη ανεση και σταθεροτητα που προσδιδει ο βαρύτερος στροφαλος.
Ενα μειων ακομη ειναι τα συχνοτερα απο το αναμενόμενο μεγαλα σέρβις(ρύθμισης βαλβιδων), που εαν πιανουν τα χερια σου θα μαθεις γρηγορα να τα κάνεις μονος σου.

SAVVAS62
20/05/2018, 20:33
v-strom το θεωρω μαουνα για τα γουστα μου, το nc θεωρω απαραδεκτα τα φρενα του καθως δε μου καθεται με τη καμια μηχανακι 700+ κυβικα και 200+ κιλα ποσα ειναι συν τους επιβατες να εχει μονο δισκοφρενο μπροστα, ενω για το 500 ειναι καλη προταση, αλλα αμα το επιλεξω θα ειναι μεγαλη παραχωρηση απο μερους μου.. το versys μου αρεσει, αλλα προτιμω το χαμηλοτερο αδερφακι του er-6..

Εδώ ως κάτοχος σου λέω ότι κάνεις τεράστιο λάθος όχι απλά λάθος.
Τα φρένα του και όχι μόνο είναι εξαιρετικά !
Το τι κάθεται με το μάτι και το τι συμβαίνει στην πράξη δεν έχει καμία απολύτως σχέση.
Δεν επιθυμώ αντιπαράθεση απλά διαβάζω κάτι που δεν ισχύει σε καμία περίπτωση και ως κάτοχος το επισημαίνω.

o_gavros
20/05/2018, 20:39
Νομίζω πως αν δεν πας για τη χαρά του καινούριου, τότε κάποια βερζιόν του ΕR είσαι να κοιτάζεις.
Επειδή με αυτο,θα ανοίξεις και πόρτες που μέχρι τώρα ίσως μέναν κλειστές.
Με το καλό ότι και να'ναι!

mikes
20/05/2018, 20:48
Εδώ ως κάτοχος σου λέω ότι κάνεις τεράστιο λάθος όχι απλά λάθος.
Τα φρένα του και όχι μόνο είναι εξαιρετικά !
Το τι κάθεται με το μάτι και το τι συμβαίνει στην πράξη δεν έχει καμία απολύτως σχέση.
Δεν επιθυμώ αντιπαράθεση απλά διαβάζω κάτι που δεν ισχύει σε καμία περίπτωση και ως κάτοχος το επισημαίνω.
οχι! θα αντιπαρατεθουμε και θα πλακωθουμε στις φαπες.. :lol: (και μετα θα παμ στο παυλο για κοψιδια και στη μαλακασα για πορτοκαλοπιτα)
σαββα σαφως και δε γνωριζω τι γινεται στη πραξη και φυσικα μιλαω οσον αφορα το ψυχολογικο κομματι.. εννοειται οτι εσυ σαν πιο εμπειρος που εχεις αλαξει πιο πολλα μηχανακια και εισαι και κατοχος του εν λογο ξερεις καλυτερα, και να πω εδω οτι μαλλον αυτο που ηθελα να πω το διατυπωσα λαθος.. ηθελα να πω οτι θεωρω απαραδεκτο σε μηχανακι 700+ κυβικων και τετοιου βαρους να εχει μονο δισκοφρενο μπροστα.. δλδ ολοκληρη χοντα τσιγκουνευτηκε μια δισκοπλακα και μια δαγκανα παραπανω? εν παση περιπτωση οπως και να εχει το 700 και 750 ξεφευγει καμποσο απο το μπατζετ μου οποτε.....

mikes
20/05/2018, 20:51
Νομίζω πως αν δεν πας για τη χαρά του καινούριου, τότε κάποια βερζιόν του ΕR είσαι να κοιτάζεις.
Επειδή με αυτο,θα ανοίξεις και πόρτες που μέχρι τώρα ίσως μέναν κλειστές.
Με το καλό ότι και να'ναι;

πορτες κλειστες δεν υπαρχουν, οπως ανεφερα και στο αρχικο ποστ καποια φεγγαρια ειχα και 4κυλινδρο υπερτουμπανο ( :lol: ) 600αρι και εχω μια εικονα του πως ειναι...

SAVVAS62
20/05/2018, 21:05
οχι! θα αντιπαρατεθουμε και θα πλακωθουμε στις φαπες.. :lol: (και μετα θα παμ στο παυλο για κοψιδια και στη μαλακασα για πορτοκαλοπιτα)
σαββα σαφως και δε γνωριζω τι γινεται στη πραξη και φυσικα μιλαω οσον αφορα το ψυχολογικο κομματι.. εννοειται οτι εσυ σαν πιο εμπειρος που εχεις αλαξει πιο πολλα μηχανακια και εισαι και κατοχος του εν λογο ξερεις καλυτερα, και να πω εδω οτι μαλλον αυτο που ηθελα να πω το διατυπωσα λαθος.. ηθελα να πω οτι θεωρω απαραδεκτο σε μηχανακι 700+ κυβικων και τετοιου βαρους να εχει μονο δισκοφρενο μπροστα.. δλδ ολοκληρη χοντα τσιγκουνευτηκε μια δισκοπλακα και μια δαγκανα παραπανω? εν παση περιπτωση οπως και να εχει το 700 και 750 ξεφευγει καμποσο απο το μπατζετ μου οποτε.....

Α χα χα και μια προβατίνα ρε φίλε ξέχασες !
Τι μου κάνεις τώρα...

Σιγά μην αντιπαρατεθώ για σίδερα φίλε μου.
Απλά το επισημαίνω μιας και δεν ισχύει. Μπορώ να δώσω παραδείγματα διπλών σούπερ ντούπερ δισκοπλακών μπροστά που κλαίγανε μανούλες όταν ήθελες να σταματήσεις οπότε λέω μόνο ότι έχει γίνει εξαιρετική δουλειά παντού από την Χόντα και αυτός ο μονός δίσκος ο ταπεινός στο μάτι φρενάρει σε πολύ σβέλτο ρυθμό άριστα τα 230 κιλά παρακαλώ.
Είναι δε (επειδή τάχω πληρώσει τα άλλα και ξέρω την γλύκα) ωραίο πράμα να πληρώνεις μόνο ένα σετ τακάκια και να συντηρείς (μόνος σου) μια δαγκάνα αντί για δύο. Προσωπικά είπα μπράβο ρε Χόντα μαγκιά και απορώ μέχρι τώρα πως σκ@τά το κατάφερε τόσο καλά !
Και καλά πες ότι εγώ είμαι γέρος και είμαι ικανοποιημένος με σβέλτο ρυθμό γέροντα, υπάρχουν και νέοι αναβάτες με πολύ βαριά πιστοποιητικά πούχουν την ίδια άποψη οπότε δεν λαθεύω σύντροχε.

Εν πάση περιπτώση για να βοηθήσω όσο μπορώ επί της ουσίας θα σου πω πως τα πάγια έξοδα είναι τα ίδια είτε για 300 είτε για 500 είτε για 650-750.
55 ευρώ τέλη κυκλοφορίας και 120-130 ευρώ τον χρόνο η ασφάλεια οπότε πας για ότι γουστάρεις να πάρεις και όταν το βλέπεις - καβαλάς φτερουγάει η ψυχή σου. Μέχρι και στα φέρυ το όριο είναι τα 250 κυβικά. Από κει και πάνω δε πα νάχεις 300 δεν πα νάχεις ζούζουρα 1.400 τα ίδια είναι.

Προσωπικά ψηφίζω καινούργιο αν και ξέρω ότι πιάνουν τα χέρια σου και αν πάρεις κάποιο μεταχείρο θα το φέρεις σιγά σιγά.
Από την άλλη το budget είναι μικρό για μεταχείρο οπότε καλύτερα καινούργιο αφού τόσο καιρό έχεις την υπομονή με το 250αράκι το μονοκύλινδρο.
Αν τυχόν μπορείς ρίξε μια ματιά και στο αντίστοιχο Γιαμάχα το 300άρι ή στο Καβασάκι το Βέρσυς. Δεν θυμάμαι τώρα από τιμές τι λένε αλλά για ρίξε μια ματιά και εκεί γιατί νομίζω πως αξίζουν πολύ τον κόπο που θα κάνεις. Κάτι σε δικύλινδρο που να μπορεί να πηγαίνει σταθερά εθνική ξεκούραστα με 130-140 και αν χρειαστεί με 150 και θάσαι άρχοντας !

noodles
20/05/2018, 21:18

οι σχεδιαστες της honda κρινανε πως η δαγκανα και ο δισκος του επαρκει για το βαρος και τη δυναμη που εχει το μηχανακι (εδω που τα λεμε σιγα το βαρυ πυραυλο, 38 αλογα 220 κιλα. το z750 που ειναι αρκετα δυνατοτερο, εχει καλυτερα φρενα νομιζεις γιατι εχει 2 δισκους? οχι). το κοστος με καλυτερο φρενο θα ανεβαινε αρκετα, οπως και πχ με usd αναρτηση. δε θα χρειαστουνε αυτα.
οποιος το παρει για να γυρισει 1.10 στα μεγαρα η τα βελτιωνει η αγοραζει καταλληλοτερο μηχανακι.

ψηφιζω nc700, cb500x, ισως και mt 07 (ιδιες τιμες παιζουν μετεχειρα).
αν δεν εχεις το budget για την αγορα η παγια εξοδα τους, παρε το benelli. ομορφο ειναι, καλη τιμη εχει, ελπιζω να ειναι και αξιοπιστο.

BLiTzER
20/05/2018, 21:23
Καινούριο μηχανάκι, με ανύπαρκτη μεταπωλητική αξία, σημαίνει ότι με το που βγεις από το μαγαζί, έχεις πετάξει το 70% των χρημάτων σου στα σκουπίδια. ΕΚΤΟΣ αν σκοπεύεις να το κρατήσεις 10-15 χρόνια, μέχρι να το λιώσεις (αν αντέξει).

Εφόσον το μπάτζετ είναι περιορισμένο, εγώ θα κοιτούσα αυστηρά μεταχειρισμένο, μετά από πολύ καλό έλεγχο.

SAVVAS62
20/05/2018, 21:28
Χωρίς νάχει ιδιαίτερη σημασία απλά για να το γνωρίζουμε το NC έχει 55 PS, 68Nm ροπή και 230 κιλά βάρος ( http://www.honda-motorcycles.gr/model.php?model=NC750X-DCT )

mikes
20/05/2018, 22:02
Καινούριο μηχανάκι, με ανύπαρκτη μεταπωλητική αξία, σημαίνει ότι με το που βγεις από το μαγαζί, έχεις πετάξει το 70% των χρημάτων σου στα σκουπίδια. ΕΚΤΟΣ αν σκοπεύεις να το κρατήσεις 10-15 χρόνια, μέχρι να το λιώσεις (αν αντέξει).

Εφόσον το μπάτζετ είναι περιορισμένο, εγώ θα κοιτούσα αυστηρά μεταχειρισμένο, μετά από πολύ καλό έλεγχο. ποτε δεν εχω αγορασει και ουτε προκειται ποτε να αγορασω οποιοδηποτε οχημα νε γνωμονα το τι θα πιασει αμα καποια στιγμη το πουλησω.. βασικα ποτε δεν αγοραζω κατι με σκοπο καποια στιγμη να το πουλησω.. θεωρω πως αυτη η λογικη χαντακωνει και υποβαθμιζει πολυ αξιολογα οχηματα που για καποιο λογο εχουν παρεξηγηθει (οπως το bmw scraver για παραδειγμα.. :lol: ) αγοραζω παντα με βαση τι αρεσει σε μενα με βαση το μπατζετ και τις προδιαγραφες που εχω θεσει... οσα κι αν πιασει αμα καποια στιγμη το δωσω, συνηθως αυτο που ηθελα να παρω απο αυτο το πηρα αρα για μενα τα λεφτα που εγω εχω δωσει εχουν πιασει τοπο οποτε οτι παρω κερδος θα ειναι για μενα... αυτη ειναι η θεωρια μου οσον αφορα τη μεταπωληση..

εννοειται φυσικα οτι η θεωρια αυτη ΔΕν ισχυει για μηχανακια οπως το katana και το b-king οπου θα πρεπει να πληρωσεις τον αγοραστη για να τα παρει... :p :lol:

BLiTzER
20/05/2018, 22:13
Θα συμφωνούσα σε κάθε άλλη περίπτωση, αλλά όταν το μπάτζετ σου είναι 2 χιλιάρικα, βλέπεις το όχημα που θα αγοράσεις και ως "επένδυση". Αν "πετάξεις" αυτά τα 2 χιλιάρικα, τότε όταν σε 2, 3, 5 χρόνια, θα θες να αλλάξεις μηχανάκι, δε θα μπορείς. Εσύ ξέρεις, βέβαια. Εγώ σου λέω απλά τι θα έκανα στη θέση σου. Μη χρεώνεσαι λεφτά που δεν έχεις.

basilis_k6
20/05/2018, 22:40
ποτε δεν εχω αγορασει και ουτε προκειται ποτε να αγορασω οποιοδηποτε οχημα νε γνωμονα το τι θα πιασει αμα καποια στιγμη το πουλησω.. βασικα ποτε δεν αγοραζω κατι με σκοπο καποια στιγμη να το πουλησω.. θεωρω πως αυτη η λογικη χαντακωνει και υποβαθμιζει πολυ αξιολογα οχηματα που για καποιο λογο εχουν παρεξηγηθει (οπως το bmw scraver για παραδειγμα.. :lol: ) αγοραζω παντα με βαση τι αρεσει σε μενα με βαση το μπατζετ και τις προδιαγραφες που εχω θεσει... οσα κι αν πιασει αμα καποια στιγμη το δωσω, συνηθως αυτο που ηθελα να παρω απο αυτο το πηρα αρα για μενα τα λεφτα που εγω εχω δωσει εχουν πιασει τοπο οποτε οτι παρω κερδος θα ειναι για μενα... αυτη ειναι η θεωρια μου οσον αφορα τη μεταπωληση..

εννοειται φυσικα οτι η θεωρια αυτη ΔΕν ισχυει για μηχανακια οπως το katana και το b-king οπου θα πρεπει να πληρωσεις τον αγοραστη για να τα παρει... :p :lol:

με σωστές κινησεις, υπομονή και χρήμα στα χέρια μπορεις να οδηγας μηχανάκια (οχι 1-2, πολλά..) τσάμπα. Η αγορά μεταχειρισμένου ειναι δυσκολη αλλα αν την μάθεις αξίζει να αλλάζεις συχνα.

7Tolis
20/05/2018, 22:44
Μικέ,θες ενα 1000 σε καλή τιμή;Μόνο λάδια θα αλλάξεις ;)

Μικe777
20/05/2018, 23:00
πορτες κλειστες δεν υπαρχουν, οπως ανεφερα και στο αρχικο ποστ καποια φεγγαρια ειχα και 4κυλινδρο υπερτουμπανο ( :lol: ) 600αρι και εχω μια εικονα του πως ειναι...

παρε αυτο δυσκολο να βρεις καλοσυντηριμενο αλλα ειναι απο τα καλλυτερα
https://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/13639151/
εγω παλι το ιδιο θα επερνα!!:D

Nostradamus
21/05/2018, 07:34
Παρε το Benelli Μικέ. Καινούργιο, αρκετά όμορφο, ιδιαίτερο, δύο χρόνια δεν θα σκέφτεσαι πιθανές βλάβες κτλ κτλ και θα είσαι από τους πρώτους να μας πεις εντυπώσεις σε βάθος χρόνου. :)

devil's animal
21/05/2018, 08:24
Μικέ εγώ δεν έχω ακούσει καλα πράγματα για τα benelli...βασικά για τα 502 έχω ακούσει διάφορες χαζομαλακιτσες που βγάζουν και κάτι ψιλοανακλησεις...
Επίσης το είδα από κοντά και είναι πολύ ψεύτικο το πράγμα...σκελετός, πλαστικά κλπ...
Επίσης η benelli είναι κινεζικη εταιρεία...άσχετα με το όνομα...πλέον είναι φουλ Κίνα...
Γιατί τα λέω όλα αυτά?
Γιατί υπάρχει λόγος που είναι φτηνά...και ο λόγος είναι η ποιότητα και η αξιοπιστία...
Το δίλημμα σου και το ερώτημα που θέτεις είναι σχεδόν ίδιο με αυτό που έχουμε δει πολλάκις εδώ μέσα με τιτλο:"καινούργιο κινέζικο παπάκι ή μεταχειρο Ιάπωνα?"
Οι 9 στις 10 απαντήσεις είναι μεταχειρισμένο Ιάπωνα...
Επίσης όταν λες ότι ταξιδεύεις με το μονοκυλινδρο 2,5 τα πιο πολλά χλμ λίγο πριν τον κόφτη μην νομίζεις ότι σου καίει λιγότερο από ένα 500αρι ή 600αρι δικυλινδρο δουλεύοντας το στις μεσαίες...και στη δεύτερη περίπτωση έχεις και το γκάζι για ενεργητική ασφάλεια...
Όπως είπαν και παραπάνω τα πάγια έξοδα για ένα 300αρι και για ένα 600αρι είναι τα ίδια...μόνο η κατανάλωση διαφέρει και αυτό μονο μέσα σε αστικό κλοιό..
Για να μην μακρυγορω...
Η γνώμη μου είναι cb500 ή er6 μεταχειρισμένα...

Panos76
21/05/2018, 09:25
Δεν περιμένεις ένα χρόνο, να μαζέψεις και άλλο κασέρι να πάμε μαζί να πάρουμε 2 cbX; :D

Καίει σαν 250 και η συντήρησή του είναι νορμάλ για τα cc του. Με αυτά τα δεδομένα, μπορείς να το χρησιμοποιείς σαν παπί, οπότε δεν υπάρχει λόγος να κρατάς το μικρό. Το πουλάς και τα χώνεις και αυτά (ότι πάρεις κέρδος είναι) στο μπάτζετ του Cb.

Μαζεύεις ότι μπορείς μέσα σε ένα έτος, οπότε το τσιμπάς μτχ στα 4 - 4,5 K και είσαι κομπλέ.

Το ότι δεν θα τρέχεις σε συνεργεία, εκνευρισμούς και χαμένο χρόνο και χρήμα, είναι κάτι που πιστεύω θα σε (με) κάνει να ξεχαστεί το υψηλό τίμημα κτήσης.

Μόλις τα πάρουμε κερνάω Τρίγωνο :D (όχι το γλυκό).

virus
21/05/2018, 13:47
Βερμουδων;

Μικε μπενελι θες τελος.

telegonos
21/05/2018, 13:55
ΕΓΩ, φίλος, λεφτά από την τσέπη μου, να πάρω κινέζικο μοτό, για να λέω ότι πήρα ''καινούριο'' , δεν έβγαζα. Και πολλά δίνεις και ΟΛΑ θα τα χάσεις.

Μικe777
21/05/2018, 14:00
μεγαλη υπερβαση θα κανεις απο τα 250 στα 300:lol:
παρε οτι σου αρεσει βασικα αλλα το πιο λογικο ειναι να κρατησεις οτι εχεις
η πας στο μπάτζετ του Cb. :beer:

buckley
21/05/2018, 14:07
Δεν περιμένεις ένα χρόνο, να μαζέψεις και άλλο κασέρι να πάμε μαζί να πάρουμε 2 cbX; :D

Καίει σαν 250 και η συντήρησή του είναι νορμάλ για τα cc του. Με αυτά τα δεδομένα, μπορείς να το χρησιμοποιείς σαν παπί, οπότε δεν υπάρχει λόγος να κρατάς το μικρό. Το πουλάς και τα χώνεις και αυτά (ότι πάρεις κέρδος είναι) στο μπάτζετ του Cb.

Μαζεύεις ότι μπορείς μέσα σε ένα έτος, οπότε το τσιμπάς μτχ στα 4 - 4,5 K και είσαι κομπλέ.

Το ότι δεν θα τρέχεις σε συνεργεία, εκνευρισμούς και χαμένο χρόνο και χρήμα, είναι κάτι που πιστεύω θα σε (με) κάνει να ξεχαστεί το υψηλό τίμημα κτήσης.

Μόλις τα πάρουμε κερνάω Τρίγωνο :D (όχι το γλυκό).

Τελικά εσείς οι Χονταίοι έχετε γίνει χειρότεροι από κάτι άλλους που ενοχλητικά υπερεκτιμούν τα μηχανάκια τους ρε...

Panos76
21/05/2018, 14:09
Βερμουδων;

Καλυβίων :D

buckley
21/05/2018, 14:12
Καλυβίων :D

Και που σαι γιατί το ξέχασα, ένα ήταν το cbx ok...

Panos76
21/05/2018, 14:12
Τελικά εσείς οι Χονταίοι έχετε γίνει χειρότεροι από κάτι άλλους που ενοχλητικά υπερεκτιμούν τα μηχανάκια τους ρε...

Οι καταναίοι η αλήθεια είναι πως είναι λόου προφάϊλ αλλά λέμε και αλήθειες (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=154129&page=5&p=2935372&viewfull=1#post2935372) :p

virus
21/05/2018, 14:18
Οι καταναίοι η αλήθεια είναι πως είναι λόου προφάϊλ αλλά λέμε και αλήθειες (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=154129&page=5&p=2935372&viewfull=1#post2935372) :p
Οι καταναιοι εχουν μπερδεμενη προσωπικοτητα.

Βλεπε λημμα laverda.

Panos76
21/05/2018, 14:18
Και που σαι γιατί το ξέχασα, ένα ήταν το cbx ok...

Ένα ήταν και το μπενέΛι

395812

αλλά ο εκφυλισμός ξεκίνησε πλέον στα πάντα.

Bowleno
21/05/2018, 14:21
Αφου κατάνα θα πάρεις, τι μας μπερδεύεις τώρα......:p

buckley
21/05/2018, 14:57
Οι καταναιοι εχουν μπερδεμενη προσωπικοτητα.

Βλεπε λημμα laverda.

Τι θε ρε φίλος, αφού δύο τρεις μάρκες αξίζουν λέμε.
Πστ και που σαι και σκαθάρι έχουμε και όχι σαν μ&νί που το χεις εσύ καταντήσει...
Αχαχαχα ρε.

buckley
21/05/2018, 16:00
Ένα ήταν και το μπενέΛι

395812

αλλά ο εκφυλισμός ξεκίνησε πλέον στα πάντα.

Βασικά το πιο collectable είναι σταθερά το 750 με την εξάδα.

395813

Το μονόχρωμο 900 με το μασκάκι που έβαλες ήταν το μοναδικό όμορφο της σειράς ,μετά χάσανε τη μπάλα.
Πάντως τα φτιαγμένα είναι ΠΟΡΩΣΗ...

https://www.youtube.com/watch?v=nonFUmQQlTY

Ότι άλλο θέλετε ρωτήστε ρε ...

buckley
21/05/2018, 16:27
Στο θέμα του Μικέ πάντως είμαι της άποψης πώληση του 250 και αγορά καλομεταχειρισμένου Γιαπωνέζικου 500-600 2κύλινδρου.
ΥΓ Αν Μπενέλλι ντε και καλά, υπομονή και του χρόνου το 500ρι.

sapila racing
21/05/2018, 16:29
Μηπως εχετε ξεφύγει πάλι?

Λεω εγω τωρα... αν δεν εχετε να πείτε κατι για το θέμα μπορείτε και να μην γραφετε, το σκεφτήκατε ποτέ?

mikes
21/05/2018, 19:47
παμε αλλη μια...
το διλημα μου ΔΕΝ ειναι ΤΙ να παρω..
ξαναλεω ΑΝ ολα πανε καλα το φθηνοπωρο θα παιζει ενα μπατζετ γυρω στα 2μισυ χιλιαρικα και ισως με λιγο ζορι 3 για να παρω ενα μεταχειρισμενο 600-650 10-15ετιας..
το μπατζετ αυτο θα παραμεινει σταθερο και δεν θα αυξηθει αμα κανω υπομονη αλλον ενα χρονο..
σε τι μηχανακια θα προσανατολιστω αν παιξει αυτη η περιπτωση το ξερω και το εχω αποφασισει ηδη οποτε δε χρειαζομαι βοηθεια στο τι να παρω...

ΑΑΑΝ κανω την (οικονομικη) υπερβαση να βγαλω αλλα 2μιση χιλιαρικα δανειο αυτο θα ειναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για το benelli bn 302 και για κανενα απολυτως αλλο απο τη στιγμη που αυτο καλυπτει τις αναγκες μου σε οτι θελω να κανω.. το οτι ενα 300αρι με 38 αλογα που ταξιδευει μια χαρα με 140 δεν καλυπτει εσας δε σημαινει οτι δε καλυπτει κανεναν..
ΔΕΝ προκειται να διαθεσω αυτα τα λεφτα για καλυτερο μεταχειρισμενο.. αν παω σε μεταχειρισμενο το μπατζετ θα ειναι αυτο που ανεφερα παραπανω και μονο αυτο!
τωρα οσον αφορα τα παγια, με τα τελη κυκλοφοριας στα 22 ευρω (300 cc το δηλωνει στα specs η benelli) εναντι των 55 της 600αρας και την ασφαλεια πολυ λιγοτερη απο του 600 (ειχα και 600 και θυμαμαι τι πληρωνα) με συγχωρειτε αλλα δε νομιζω να ειναι τα ιδια... επισης οσον αφορα τη καταναλωση εκει ειμαι σιγουρος οτι παλι το benelli κερδιζει.. εδω κερδιζει το δικο μου που σχεδον σπασμενο στο ταξιδι εχει μεση 4-4,5 μαξ στα 100 δε θα κερδιζει το μπενελι που θα ειναι και πιο χαλαρο? τελος, το οτι βρεθηκε μια κινεζικη εταιρεια να αναστησει τη μπενελι δε σημαινει οτι ποιοτικα θα ειναι στα ταρταρα η οτι τα μηχανακια ειναι κινεζικα.. ολα τα τεστς το εκθειαζουν πως εισαστε σιγουροι ολοι οτι απο ποιοτητα και αξιοπιστια ειναι αστα να πανε? και τα ΚΤΜ τα πηραν ινδοι τι σημαινει αυτο? οτι ειναι ινδικα? δε νομιζω ο κινεζος να ρισκαρει να καταστρεψει τη φημη ενος ιστορικου ονοματος πανω στο οποιο επενδυσε.. το οτι το παπι χομακατσου χψυ110 που το συναρμολογουσε με σφυροκαλεμο και σελοτειπ ο λι μαν τσουν σε μια αποθηκη στα περιχωρα της τενγκσαν και το εδινε δωρο το αλεξπακ μαζι με μια τραπεζαρια ηταν για τον πεο καβαλα δε σημαινει κατ'αναγκη οτι ολοι οι κινεζοι κατασκευαστες ειναι ιδιοι... μην εισαστε απολυτοι και προκατειλημενοι...

οποτε το ερωτημα που τειθεται ειναι γιατι μεταχειρισμενο 600-650 10-15ετιας και οχι ολοκαινουριο 300 με μια υπερβαση οικονομικα εφ'οσον καλυπτει τις απαιτησεις μου?

foogr01
21/05/2018, 20:29
παμε αλλη μια...
το διλημα μου ΔΕΝ ειναι ΤΙ να παρω..
ξαναλεω ΑΝ ολα πανε καλα το φθηνοπωρο θα παιζει ενα μπατζετ γυρω στα 2μισυ χιλιαρικα και ισως με λιγο ζορι 3 για να παρω ενα μεταχειρισμενο 600-650 10-15ετιας..
το μπατζετ αυτο θα παραμεινει σταθερο και δεν θα αυξηθει αμα κανω υπομονη αλλον ενα χρονο..
σε τι μηχανακια θα προσανατολιστω αν παιξει αυτη η περιπτωση το ξερω και το εχω αποφασισει ηδη οποτε δε χρειαζομαι βοηθεια στο τι να παρω...

ΑΑΑΝ κανω την (οικονομικη) υπερβαση να βγαλω αλλα 2μιση χιλιαρικα δανειο αυτο θα ειναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για το benelli bn 302 και για κανενα απολυτως αλλο απο τη στιγμη που αυτο καλυπτει τις αναγκες μου σε οτι θελω να κανω.. το οτι ενα 300αρι με 38 αλογα που ταξιδευει μια χαρα με 140 δεν καλυπτει εσας δε σημαινει οτι δε καλυπτει κανεναν..
ΔΕΝ προκειται να διαθεσω αυτα τα λεφτα για καλυτερο μεταχειρισμενο.. αν παω σε μεταχειρισμενο το μπατζετ θα ειναι αυτο που ανεφερα παραπανω και μονο αυτο!
τωρα οσον αφορα τα παγια, με τα τελη κυκλοφοριας στα 22 ευρω (300 cc το δηλωνει στα specs η benelli) εναντι των 55 της 600αρας και την ασφαλεια πολυ λιγοτερη απο του 600 (ειχα και 600 και θυμαμαι τι πληρωνα) με συγχωρειτε αλλα δε νομιζω να ειναι τα ιδια... επισης οσον αφορα τη καταναλωση εκει ειμαι σιγουρος οτι παλι το benelli κερδιζει.. εδω κερδιζει το δικο μου που σχεδον σπασμενο στο ταξιδι εχει μεση 4-4,5 μαξ στα 100 δε θα κερδιζει το μπενελι που θα ειναι και πιο χαλαρο? τελος, το οτι βρεθηκε μια κινεζικη εταιρεια να αναστησει τη μπενελι δε σημαινει οτι ποιοτικα θα ειναι στα ταρταρα η οτι τα μηχανακια ειναι κινεζικα.. ολα τα τεστς το εκθειαζουν πως εισαστε σιγουροι ολοι οτι απο ποιοτητα και αξιοπιστια ειναι αστα να πανε? και τα ΚΤΜ τα πηραν ινδοι τι σημαινει αυτο? οτι ειναι ινδικα? δε νομιζω ο κινεζος να ρισκαρει να καταστρεψει τη φημη ενος ιστορικου ονοματος πανω στο οποιο επενδυσε.. το οτι το παπι χομακατσου χψυ110 που το συναρμολογουσε με σφυροκαλεμο και σελοτειπ ο λι μαν τσουν σε μια αποθηκη στα περιχωρα της τενγκσαν και το εδινε δωρο το αλεξπακ μαζι με μια τραπεζαρια ηταν για τον πεο καβαλα δε σημαινει κατ'αναγκη οτι ολοι οι κινεζοι κατασκευαστες ειναι ιδιοι... μην εισαστε απολυτοι και προκατειλημενοι...

οποτε το ερωτημα που τειθεται ειναι γιατι μεταχειρισμενο 600-650 10-15ετιας και οχι ολοκαινουριο 300 με μια υπερβαση οικονομικα εφ'οσον καλυπτει τις απαιτησεις μου?

Συμφωνώ με όλα περί κινέζων κατασκευαστών. Αν θέλουν και τα specs τηρούν και παπάδες κάνουν.

Για πες τι έχεις αποφασίσει για το 600άρι μεταχείρω να κάνουμε κι εμείς μια πιο στενή σύγκριση ;)

Αν ξέρεις αυτό που θα ψωνίσεις μτχ (δηλ. έχεις ήδη κάτι υπόψη σου και το γνωρίζεις το μηχανάκι) να πας προς τα εκεί γλιτώνοντας τα 2,5Κ δάνειο. Αν πάλι δεν είσαι σίγουρος και θες να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο όντας καλυπτόμενος από την εγγύηση ΣΥΝ το ότι θα είναι καινούριο και θα το καβαλήσεις πρώτος εσύ, θα το στρώσεις, θα το περιποιείσαι όπως εσύ ξέρεις κλπ. κλπ. κλπ. πας για το Benelli.

Συν και πλην υπάρχουν και στα δύο, οπότε βασικά κοίτα τι θα ήθελες εσύ, τι θα σε έκανε περισσότερο χαρούμενο, αφού όπως καταλαβαίνω και τα δύο θα σε καλύψουν, και κάνε το πράξη. Μια ζωή την έχουμε ;)

alex14
21/05/2018, 20:43
Μεταχειρο ιαπωνα 500-600 και ασε τον κινεζο να δειξει πρωτα τι αξιζει απο αποψη αξιοπιστιας. Το οτι θα ειναι κουτα εμενα δεν μου λεει κατι.

toyar
21/05/2018, 20:45
αφου εχεις αποφασισει γιατι ρωτας;
εγω βρεθηκα στη θεση σου πριν 11 χρονια
θελοντας να μεινω αυστηρα στα 250 για δικους μου λογους αντικατεστησα ρημαδι 250 τελειωμενο με ολοκαινουριο 250
η διαφορα ηταν οτι πηρα honda οχι benelli made in china και οτι δεν εκανα οικονομικη υπερβαση
με λιγοτερα λεφτα επαιρνα τοτε xt600 αριστο απο χερι αλλα στο εξαμηνο θα μου το ειχαν κλεψει

mikes
21/05/2018, 21:12
Για πες τι έχεις αποφασίσει για το 600άρι μεταχείρω να κάνουμε κι εμείς μια πιο στενή σύγκριση ;)

cbf500 er-6 sv650 αλλα καλοβλεπω και το moto guzzi breva 750 αμα βρεθει κανενα σε αυτα τα λεφτα.. (ναι ειμαι μαζοχα το ξερω.. :lol: )

αφου εχεις αποφασισει γιατι ρωτας;.....

....αλλα στο εξαμηνο θα μου το ειχαν κλεψει ΔΕΝ εχω αποφασισει ακομα γιατι δεν ξερω ποσο θα με ευνοησουν οι συνθηκες... τωρα για το δευτερο που λες ειναι κατι που απασχολει και εμενα οποτε θελω ενα μηχανακι που δεν αποτελει στοχο...

ptc
21/05/2018, 21:14
Εγω ειχα καταλαβει λαθος την ερωτηση, συγγνωμη.

Αν σκεφτεσαι το Benelli ως λυση για το piece of mind λοιπον, προσωπικα θα πηγαινα σε μτχ. Γιατι το piece of mind μπορει να ληξει μαζι με την εγγυηση κι εσυ να μεινεις να πληρωνεις δοσεις χωρις λογο. Αν μπεις λιγο σε forum για benelli απο περιεργεια θα δεις πως παρουσιαζονται αρκετα προβληματα. Εγω μια φορα μπηκα απο περιεργεια και μου εκανε πολυ κακη εντυπωση. Οπως ηδη αναφερθηκε ψαξου λιγο και με το προγραμμα συντηρησης του κινεζου, θα δεις πως θα εχεις κι εκει αυξημενο κοστος.

basilis_k6
21/05/2018, 21:29
Το er6n 09 ειναι απο τα πιο vfm και μοντερνα φθηνα μηχανακια

panos_zip
21/05/2018, 22:08
Δεν μπορω να βοηθήσω στο «προβλημα» αλλά ειχα δει απο κοντά το μπενελλι στην αντιπροσωπεία (μπενελι/ζενονε) για σερβις με βγαλεμένο τεπόζιτο. Ποιοτικά μου άρεσε πάρα πολυ. Αρκετά προσεγμένο και φαινεται στιβαρό. Μεγαλα φρενα, χοντρες μπουκάλες, τακτοποιημένα καλωδια, ποιοτικό βαψιμο σε σκελετο και λοιπά μερη.
Δεν ξερω τι θα επελεγα στη θεση σου αλλά μου άφησε παρα πολύ καλη εντύπωση.

Το εχεις κανει καμια βολτα; Αν δεν κανω λαθος, υπαρχει διαθεσιμο για τεστ ραιντ.

Τα περι προέλευσης κλπ εμενα δεν μου λενε κατι
Αντιπρόσωπος υπάρχει, με πολύ καλό σερβις, εγγυηση εχει
Ότι πουλάνε και οι υπόλοιποι δηλαδη, σε χαμηλότερη τιμή και με πολύ σοβαρο σερβις κατα την αποψη μου.

kordix
22/05/2018, 08:26
Με 2000 βρίσκεις άριστο ΚLE 500, δοκιμασμένο μηχανακι, γερό και πολυτάλαντο.

Και παιρνει τους εκκεντροφόρους του gpz 500 για να γίνει κομματακι πιο γκαζερό.

Nitse3
22/05/2018, 09:40
Αφού είσαι τόσο στενά οικονομικά γνώμη μου είναι να μην μπλέξεις με δάνεια. Μετρητά για μεταχειρισμένο 600 και απολαμβάνεις το μηχανάκι σου χωρίς την έγνοια των δόσεων.

devil's animal
22/05/2018, 09:53
Αφού είσαι τόσο στενά οικονομικά γνώμη μου είναι να μην μπλέξεις με δάνεια. Μετρητά για μεταχειρισμένο 600 και απολαμβάνεις το μηχανάκι σου χωρίς την έγνοια των δόσεων.

+ σε αυτο...

δεν υπαρχει λογος να βαλεις στο μυαλο σου μπελαδες...ειδικα για ενα καινουργιο, μικρο, κινεζικο μηχανακι...

πας και παιρνεις με οσα εχει η τσεπη σου εναν μεταχειρισμενο ιαπωνα που θα τον ευχαριστηθεις πολυ περισσοτερο και θα ξερεις και οτι θα εχει περασει και ολες τις "παιδικες" ασθενειες...
η λυση του kle500 που εδωσε ο Κωστας ειναι επισης πολυ καλη...
γενικα τα δικυλινδρα μεσαιου κυβισμου ειναι η ιδανικη κατασταση για σενα...
:beer:

foogr01
22/05/2018, 10:46
Τείνω να συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες. Και το er6 και το sv έιναι σούπερ επιλογή.

turrican
22/05/2018, 13:54
Ένα ακόμα + στο μεταχειρισμένο 600ρι.
Έχω την αμυδρή εντύπωση ότι η πενταετία 2000-2005 έβγαλε καλά ποιοτικά χρηστικά μηχανάκια, μπορείς να βρεις πχ fzs 600 me 2000.
Σίγουρα σε αυτή την επιλογή ίσως θα πρέπει να υπολογίσεις ένα υψηλότερο μέσο κόστος συντήρησης, αλλά σε σχέση με το δάνειο κερδισμένος θα βγεις.

mikes
22/05/2018, 14:25

+ σε αυτο...

δεν υπαρχει λογος να βαλεις στο μυαλο σου μπελαδες...ειδικα για ενα καινουργιο, μικρο, κινεζικο μηχανακι...

πας και παιρνεις με οσα εχει η τσεπη σου εναν μεταχειρισμενο ιαπωνα που θα τον ευχαριστηθεις πολυ περισσοτερο και θα ξερεις και οτι θα εχει περασει και ολες τις "παιδικες" ασθενειες...
η λυση του kle500 που εδωσε ο Κωστας ειναι επισης πολυ καλη...
γενικα τα δικυλινδρα μεσαιου κυβισμου ειναι η ιδανικη κατασταση για σενα...
:beer:

δεν ειμαι τοσο στενα οικονομικα ωστε να μη μπορω να βαλω μια δοση 60 ευρω το μηνα για 3-4 χρονια.. μεχρι εκει ομως, αλλα απο την αλλη δε γουσταρω με τη καμια να δωσω και πανω απο 3 χιλιαρικα για μεταχειρισμενο μηχανακι που του εχει πιει αλλος το αιμα και δε μπορω να ξερω πως εχει χρησιμοποιηθει..και στα σχεδον 5 χιλιαρικα (2μιση-3 μετρητα και τα υπολοιπα δανειο) καινουρια που να καλυπτουν τις αναγκες μου αυτη τη στιγμη ειναι μονο τα 300αρια benelli bn και bmw g310r που και τα δυο ειναι "κινεζικα" οπως επιμενετε να λετε μερικοι (εμενα δε με χαλαει παντως) με το benelli να ειναι πολυ καλυτερο value for money απο τα δυο..

το kle δε μου αρεσει σαν μηχανακι, το βρισκω πολυ αχαρο, ομως σιγουρα ειναι αξιοπρεπεστατο και γι αυτο θα προτιμουσα το er-5 που εχει το ιδιο μοτερ.. αλλα στο μπατζετ μου βρισκω αρκετα 6αρια που ειναι καμποσα κλικ καλυτερα.. 4 κυλινδρο ΔΕΝ θα ηθελα αλλα αν θα την εκανα αυτη τη παραχωρηση θα την εκανα μονο για το zr7..

SONone
22/05/2018, 14:27

2000 για kle? βρε κωστα κωστα!!! 4700 εκανε καινουργιο το 2004.

SONone
22/05/2018, 14:33
τα cbf δεν ειναι στις επιλογες? εναλλακτικά πωλείται cbr 600 2700€ φιλική τιμή. (αφου φτιάξω και το καρμπ να το πάρεις άψογο)

mikes
22/05/2018, 14:51
τα cbf δεν ειναι στις επιλογες? εναλλακτικά πωλείται cbr 600 2700€ φιλική τιμή. (αφου φτιάξω και το καρμπ να το πάρεις άψογο)το cbf ειναι στις επιλογες, αλλα το 500.. :D το δικο σου καλο, αλλα δεν με βολευει...

toyar
22/05/2018, 14:54
φαντασου το εξης.....
βαζεις τις δοσεις σου και παιρνεις το benelli...
τον τριτο μηνα που θα εχουν φυγει οι ζελατινες η καινουργιλα και η κ@υλα του στρωσιματος τελειως τυχαια καβαλας ενα er η ενα sv σε συμπαθητικη κατασταση τα οποια βεβαιως θα σου φανουν αεροπλανα μπροστα στο μικρο.....
και η αξια τους θα ειναι οσο η προκαταβολη του μικρου.....
για πες.....:D

skylaros
22/05/2018, 14:58
το cbf ειναι στις επιλογες, αλλα το 500.. :D .

Εγώ αυτό θα έπαιρνα με μέχρι 2000. Τα υπόλοιπα βόλτες και πιτόγυρα. Αν πας στα 3000 μπορείς να κοιτάξεις και άλλα μηχανάκια.

harris_x
22/05/2018, 15:26
Παλιο 600+ η μηπως ολοκαινουριο 300???
Γνωρίζοντας το στυλ οδήγησής σου, θα σου πρότεινα καινούριο 300.
Θα σε καλύψει απόλυτα, θα έχεις την ηρεμία σου, αλλα δεν θα πρότεινα το Benelli.

Μια ακόμα καλύτερη λύση είναι μτχ 300 όπως πχ το παρακάτω:
https://www.car.gr/13653957-ktm-390-duke-duke-390-abs-2016

Δεν ξέρω ποια είναι η γνώμη σου αλλά το 390 είναι απίστευτο μηχανάκι.

Nitse3
22/05/2018, 15:31
Τα οικονομικά σου μόνο εσύ τα ξέρεις. Απλά ζυγισε αν με αυτά τα "μονο" 60 Ευρώ το μήνα θα μπορεις και να πας όλες τις εκδρομες που θέλεις, να αγοράσεις ολα τα αξεσουαρ που θελεις αν πχ. λήξει το Shoei κράνος σου αν θα μπορείς να το αντικαταστησεις με κατι ισάξιο και να μην πεις γαμησε τα εχω και δόση ας πάρω ενα ΜΤ (λίγο υπερβολικό το παράδειγμα αλλά καταλαβαίνεις τι θέλω να πω). Γενικά αυτή δόση να μην καταλήξει να σε περιορίζει στο να απολαύσεις το ιδιο το μηχανάκι.

zizou
22/05/2018, 15:33
To CBF 500 το είχα πάρει μεταχειρισμένο σε πολύ καλή κατάσταση,με περίπου 20000 χλμ,έκανα κ καμμιά
40αρια,με χρήση αστική,ταξιδιωτική,φορτωμένο με σαμάρια κ δικάβαλο,μέχρι CSS έκανα ,εύκολο,αξιόπιστο, οικονομικό.
Νομίζω ότι για αυτά που ζητάς είναι μια καλή επιλογή.

mikes
22/05/2018, 15:45
To CBF 500 το είχα πάρει μεταχειρισμένο σε πολύ καλή κατάσταση,με περίπου 20000 χλμ,έκανα κ καμμιά
40αρια,με χρήση αστική,ταξιδιωτική,φορτωμένο με σαμάρια κ δικάβαλο,μέχρι CSS έκανα ,εύκολο,αξιόπιστο, οικονομικό.
Νομίζω ότι για αυτά που ζητάς είναι μια καλή επιλογή. εγω απο την αλλη δε πιστευω οτι ειναι μια καλη επιλογη.. πιστευω οτι για μενα ειναι Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ επιλογη σε μεταχειρισμενο στα λεφτα που διαθετω και με τα ρεστα του βαζω και κανα καλουδι, αλλα με τσιγκλαει και το καινουριο ρε γμτ..

noodles
22/05/2018, 15:47
πολυ καλη επιλογη το duke 390 για μεταχειρισμενο, αλλα δε ξερω πως θα σε βολεψει απο ογκο, ειναι πολυ μικρο και αν εισαι ψηλος και λιγο βαρυς δε θα εισαι ανετα πανω του.

ετσι οπως τα περιγραφεις cbr και er6n ειναι τα καταλληλοτερα.
δανειο για να παρεις το benelli πιστευω δεν αξιζει.
να μιλαγαμε για κανενα ss, η duke 1290 θα ημουν ο τροπος που εβαζε γραμματια τη μιση τιμη, αλλα για ενα μηχανακι το οποιο δε γνωριζεις τιποτα για την αξιοπιστια του?

mikes
22/05/2018, 15:54
το 390 ειναι οντως καλο αλλα ετσι οπως το βλεπω ειναι περισσοτερο παιχνιδι παρα πρακτικο.. εγω ειμαι 1,67 120 κιλα και επισης το σελακι του πισω ειναι ανυπαρκτο και θελω ανετη σελα για συνεπιβατη.. οποτε δε μου κανει οσον αφορα το πρακτικο κομματι

DoctoR_k6
22/05/2018, 16:05
https://www.car.gr/13502940-honda-cbf-500

Κανε μια υπερβασουλα...ριξτο κ ενα 200αρι κ τσιμπα το.

BLiTzER
22/05/2018, 16:07
https://www.car.gr/13502940-honda-cbf-500

Κανε μια υπερβασουλα...ριξτο κ ενα 200αρι κ τσιμπα το.

4 χιλιάρικα για cbf 500 5ετίας; Σου ξέφυγε ένα μηδενικό από το "200άρι" μάλλον.

pektis
22/05/2018, 16:19
Εγω θα σου προτεινα μεταχειρισμενο 600.
Θα εχεις ροπη εκει που την χρειαζεσαι...ενω με το μικρο θα πηγαινεις κοντα στην τελικη...
Ποτέ δεν με προβληματισε η αγορα μεταχειρισμενου...Εννοειται πως θα το τσεκαρεις καλα πριν την αγορα...;)

alex14
22/05/2018, 16:29
Μαικ, αμα σου αρεσει το zr7 οπως λες γιατι δεν το χτυπας ;
Πολυ μηχανη για τα λεφτα που θα δωσεις. Και λογικα θα βρεις και σε αρκετα καλη κατασταση γιατι δεν τα αγοραζαν καγκουρες.
Ασπαστο εργαλειο.

DoctoR_k6
22/05/2018, 16:31
4 χιλιάρικα για cbf 500 5ετίας; Σου ξέφυγε ένα μηδενικό από το "200άρι" μάλλον.

Καλα 2 χιλιαρικα δεν θα το εδινε αν αληθευουν τα χλμ κ ειναι σε καλη κατασταση.
3 χιλιαρικα εχουν με 40Κ κ πανω(μεσο ορο).

Honda δεν σπαει δεν χαλαει...δεν λενε?

kordix
22/05/2018, 16:39
2000 για kle? βρε κωστα κωστα!!! 4700 εκανε καινουργιο το 2004.

Έγραψα ΑΡΙΣΤΟ !!!!

πυξιδας990
22/05/2018, 16:57
καπου ανεφερες το breva 750...
τιμιο μηχανακι για μεταχειρω και φθηνη συντηρηση..

andreastwin
22/05/2018, 19:35
δες και αυτο
Σύνδεσμος: www.car.gr/7879279

ΤάκηςΜπ
23/05/2018, 08:33
δες και αυτο
Σύνδεσμος: www.car.gr/7879279

απλά όχι

p@nos
23/05/2018, 13:20
παρε μια κανονικη μοτοσυκλετα απο 500κε και πανω και ασε τα παπακια των 250-300 κυβικων...αυτες οι μοτοσυκλετες εχουν φτιαχτει για πιτσιρικαδες ωστε να τους καλυπτει το διπλωμα και για υπαναπτυκτες χωρες οπως ινδια κλπ...

με τα λεφτα που εχεις αγοραζεις αξιολογες μηχανες

doctoras
23/05/2018, 16:44
Παντα υπήρχαν μοτοσυκλέτες 125-250 και φυσικα απευθύνονταν σε ευρύ κοινο, το κακο της ανυπαρξιας και απουσίας ξεκίνησε απο το '98-08 που ηταν καταστροφικό στις συνειδήσεις των ενδιαφερομένων, λογο της πρόκλησης καταναλωτικής μανίας, έρμαιο οι κατηγορίες αυτες αλλοτριωθηκαν αφήνοντας χωρο μονο σε σκουτερ

Οταν λέμε αγορα μιας φθηνής ως προς το κόστος κτήσης μοτοσυκλέτας εννοούμε αυτη την κατηγορία που λογο στροφής των οικονομικών δεδομένων επανασυσταθηκε.

Επειδή υπάρχουν πια οι αδειες οδήγησης α1 α2 α5 δεν παει να πει οτι προωθούν και τον ώριμο υποψήφιο να υπερπηδησει τις κατηγοριες αυτες.
Αντιθέτως ολα κρινονται απο τις αναγκες του υποψηφίου εαν αυτος κρίνει οτι ειναι επαρκες απο ενα δυκικλο 50cc αυτο θα πάρει.
Την βολτα με μοτο ο καθένας την εχει διαφορετικα στο μυαλο του η γοητεία της βολτας των μικρότερων σε κυβικα δυκικλων δεν πρεπει να υποτιμάτε.

Και απο την αλλη δυκιλινδρος 300ρης που τελικιαζει160 δεν τον λες μικρό

toyar
23/05/2018, 17:20
επισης δεν τον λες ουτε αξιοπιστο ουτε οικονομικο
αν θες 160 τελικη δεν θα παρεις 300αρι
οπως αν θες 100 τελικη δεν θα παρεις παπι

p@nos
23/05/2018, 19:14
Παντα υπήρχαν μοτοσυκλέτες 125-250 και φυσικα απευθύνονταν σε ευρύ κοινο, το κακο της ανυπαρξιας και απουσίας ξεκίνησε απο το '98-08 που ηταν καταστροφικό στις συνειδήσεις των ενδιαφερομένων, λογο της πρόκλησης καταναλωτικής μανίας, έρμαιο οι κατηγορίες αυτες αλλοτριωθηκαν αφήνοντας χωρο μονο σε σκουτερ

Οταν λέμε αγορα μιας φθηνής ως προς το κόστος κτήσης μοτοσυκλέτας εννοούμε αυτη την κατηγορία που λογο στροφής των οικονομικών δεδομένων επανασυσταθηκε.

Επειδή υπάρχουν πια οι αδειες οδήγησης α1 α2 α5 δεν παει να πει οτι προωθούν και τον ώριμο υποψήφιο να υπερπηδησει τις κατηγοριες αυτες.
Αντιθέτως ολα κρινονται απο τις αναγκες του υποψηφίου εαν αυτος κρίνει οτι ειναι επαρκες απο ενα δυκικλο 50cc αυτο θα πάρει.
Την βολτα με μοτο ο καθένας την εχει διαφορετικα στο μυαλο του η γοητεία της βολτας των μικρότερων σε κυβικα δυκικλων δεν πρεπει να υποτιμάτε.

Και απο την αλλη δυκιλινδρος 300ρης που τελικιαζει160 δεν τον λες μικρό

το να παρεις μια μηχανη υψηλοτερου κυβισμου δεν ειναι καταναλωτικη συνηθεια, ειναι αναγκαιοτητα...το 80 ζουσαν και βασιλευαν τα 200αρια και τα 250αρια, αλλα αυτο ηταν το 80. Δεν υπηρχε η εθνικη οδος, δεν υπηρχε η αττικη οδος, δεν υπηρχε το ποταμι, η εγνατια, η ιωνια κλπ...οι δρομοι ταχειας κυκλοφοριας μεσα στις μεγαλες πολεις το 2018 εχουν υψηλοτερο οριο ταχυτητας απο μερη του εθνικου δικτυου πριν 30 χρονια...οποτε το οτι τα γκαζια ανεβηκαν εγινε απο αναγκαιοτητα, οχι απο καβλαντα ουτε απο παθος για τα γκαζια

ο ανθρωπος ψαχνει να παρει μια μηχανουλα να κανει τη δουλεια του, ζυγιζει σε βαρος οσο ενα σχετικα ελαφρυ δικαβαλο και γινεται συζητηση αν εχει νοημα να παρει μικροτερο μηχανακι. Η απαντηση ειναι ξεκαθαρα ΟΧΙ. Για απειρους λογους.

Αν ηταν το οικονομικο στη μεση, δηλαδη 1000ε 200αρι η 3000ε το 500αρι τοτε πασο, πας παντα μεχρι εκει που φτανει η τσεπη σου. Απο τη στιγμη που δεν ειναι οικονομικο μονο η ιδιοσυγκρασια και η προσωπικη λοξα του αγοραστη (που ειναι απολυτως κατανοητη αν υπαρχει) θα τον οδηγησει στη λαθος επιλογη της μικροτερης μοτο. Αν το γουσταρει να ταλαιπωριεται με τα κλαστηρια , πασο, αμα ομως δεν ειναι θεμα γουστου, η λογικη, η καρδια και η τσεπη υποδεικνυουν τον μεγαλυτερο σε κυβισμο και ιπποδυναμη δρομο.

doctoras
23/05/2018, 20:08
Φυσικα και ειναι με 4800 αγοραζει καινούργιο μοτο με ζελατινες στην σελα και 2 χρόνια εγγύηση
Με 3000 οπως ελεγε αγοραζε er6n ψαχνοντας το γενεαλογικό δεντρο των προηγούμενων ιδιοκτητών εαν ηταν καλα παιδια, προκομμενα και ντερβισια.
Αλλο το ενα, αλλο το αλλο. Τωρα εαν καποιοι προτείμουν 1000 χρονια ιαπωνα ακομη και χρεπη εναντι υπολοιπων ("αμβιβολων") κατασκευαστων αυτο ειναι γουστο και καπελο. Ολοι ομως δε σκέφτονται ετσι(και ευτυχώς κιόλας).

Toyar αφου καταλαβες τι εννοώ γιατι να το πλατιασουμε..εννοώ λοιπον ενα μοτερ που μπορεί να αναπτύξει τελική μεχρι 160km/h και του αναβατη του ειναι υπεραρκετα για την χρηση του.
Επισης για την οικονομια ολα αυτα στους κοφτες δε καινε πανω απο 4,5 οπωτε σιγουρα ειναι και οικονονικα για τα δεδομένα.

Προσωπικα μικρους κινητηρες θεωρω 50-80cc, 125-250 ειναι μια χαρα μοτοσυκλετες για να σημβιωσεις μαζι τους για παντα.
Αλλα εγω δεν επιζητω ουτε ταχύτητα ουτε "γουστα" ουτε πιστα ουτε λελουδια
Καταλήγουμε οτι υπαρχουν λογιο-λογιο αποψεις και κοσμοθεωρίες αποδεκτές πρεπει να ειναι ολες

buckley
23/05/2018, 20:37
Φυσικα και ειναι με 4800 αγοραζει καινούργιο μοτο με ζελατινες στην σελα και 2 χρόνια εγγύηση
Με 3000 οπως ελεγε αγοραζε er6n ψαχνοντας το γενεαλογικό δεντρο των προηγούμενων ιδιοκτητών εαν ηταν καλα παιδια, προκομμενα και ντερβισια.
Αλλο το ενα, αλλο το αλλο. Τωρα εαν καποιοι προτείμουν 1000 χρονια ιαπωνα ακομη και χρεπη εναντι υπολοιπων ("αμβιβολων") κατασκευαστων αυτο ειναι γουστο και καπελο. Ολοι ομως δε σκέφτονται ετσι(και ευτυχώς κιόλας).

Toyar αφου καταλαβες τι εννοώ γιατι να το πλατιασουμε..εννοώ λοιπον ενα μοτερ που μπορεί να αναπτύξει τελική μεχρι 160km/h και του αναβατη του ειναι υπεραρκετα για την χρηση του.
Επισης για την οικονομια ολα αυτα στους κοφτες δε καινε πανω απο 4,5 οπωτε σιγουρα ειναι και οικονονικα για τα δεδομένα.

Προσωπικα μικρους κινητηρες θεωρω 50-80cc, 125-250 ειναι μια χαρα μοτοσυκλετες για να σημβιωσεις μαζι τους για παντα.
Αλλα εγω δεν επιζητω ουτε ταχύτητα ουτε "γουστα" ουτε πιστα ουτε λελουδια
Καταλήγουμε οτι υπαρχουν λογιο-λογιο αποψεις και κοσμοθεωρίες αποδεκτές πρεπει να ειναι ολες

Ρε γιατρέ μη τα παραλέμε όμως.Είσαι ας πούμε κάτω από 70 κιλά ντυμένος και καβαλάς 125ρι 2χρονο στη συμπρωτεύουσα οκ μια χαρά και καλά χλμ.
Μην κρίνεις εξ ιδίων, δεν είναι όλοι έτσι.Μιλάμε για το φίλο Μικέ που θέλει κάτι 4χρονο οικονομικό που να ανεβάζει πίσω και δεύτερο άτομο και να έχει μια αξιοπρεπή ενεργητική αφάλεια.
Οπότε άσε τα 125 - 250 για κανά πιτσιρικά που δεν μπορεί από δίπλωμα.Γνώμη μου ε...