View Full Version : Καρπενησι-Περασμα απο Αγραφα-Μουζακι-Τρικαλα και πισω 29/07 (οποιος θελει ακολουθει)
Εχοντας σωας τα φρενας (οσο μπορω δηλαδη) και γνωριζοντας πολυ καλα τι προτεινω, που, και ποια χρονικη στιγμη.
Θα ξεκινησω λεγοντας οτι η βολτα ειναι αυτη λιγο πολυ μονο που θα ειναι ημερησια και με επιστροφη απο τρικαλα,εκτος και αν μιλαμε πια για ΤΟΣΟ σιδεροκωλους.
http://on2wheels.efault.net/2011/06/blog-post.html
Ειναι μια διαδρομη που μου ειχε καρφωθει απο την πρωτη μερα που την εκανε ο Νικος και την δημοσιευσε.
Μεσα στο τρεχον ετος,υστερα απο πολλα χρονια την πραγματοποιησα δυο φορες με καποια τουιστ,μια το πασχα και μια αρχες ιουλη εχοντας τον στο νου και τις δυο (εγω πιστευω σε μεταφυσικα πραγματακια που και που).
Την κατεγραψα στο fb μου ελπιζοντας (μεταξυ αλλων) οτι θα αντιδρασει αλλα δεν.
Παρ'αυτα ηλπιζα οτι η τριτη θα ηταν με τον Νικο,καπως με καποιο τροπο, παρότι ειχαμε χασει επαφη εδω και πολυ καιρο (πριν απο μια εβδομαδα περιπου πληροφορηθηκα την κατασταση του εντελως τυχαια οτι νοσηλευοταν για μηνες οποτε τι να δει και τι να πει, και παρ'ολα αυτα σαν ηλιθιος περιμενα πως και πως τα καλα μαντατα που δεν ηρθαν ποτε) .
Το τεραστιο λογικο αλμα του πως θα περνουσαμε απο την ενδεχομενη αναρρωση και θα φταναμε εστω και για μια φορα να ξαναβολταρουμε παρεα,μετα απο 4 χρονια σχεδον διακοπης της αμεσης επικοινωνιας μας, μαλλον δειχνει οτι κατι μου ελειπε πολυ περισσοτερο απ'οσο νομιζα.
Δεν θελω να πω πολλα (δηλαδη τι αλλο να πω πια) αλλα κατι μεσα μου μου λεει οτι αυτη την βολτα θα επρεπε να την δημοσιοποιησω στο μοναδικο μερος που θα εβγαζε καποιο νοημα.
Ειναι αυτες οι ηλιθιες φαντασιωσεις μου για τον κοσμο που παραδοξως μου εχουν φερθει πολυ ευγενικα.
Εγω προσωπικα θα την κανω αυτη την βολτα μια τελευταια φορα ειτε μονος ειτε με αλλους την ημερομηνια που εγραψα.
Δεν με ενδιαφερει ουτε να κινητοποιησω,ουτε να συγκινησω,ουτε να κανω καποιο revival,ουτε να αποθεσω φορο τιμης
ουτε θελω να γινει αυτο ενα tribute ενας επικηδειος η κατι τετοιο τελος παντων.
Μονο ετσι θα μπορεσω εγω να ηρεμησω, αλλα απο την αλλη δεν μου παει με τιποτα να το κρατησω αυτο μεσα μου η απλα να το μοιραστω με μια χουφτα ανθρωπων στον κλειστο μου κυκλο.
Θελω να πιστευω οτι αυτο το τελευταιο ηταν και το πνευμα του Νικου, και αν εστω και με αυτον τον αθλιο και αμφιλεγομενο τροπο πηρα κατι λιγο απο αυτο,τοτε μου φτανει για δυο ζωες.
Οποτε ναι, αναχωρηση στις 7 απο MacDonalds Αθηνων Λαμιας και επιστροφη αργα το βραδυ.
Ειλικρινα.
Update:Βλεπω οτι υπαρχουν συμμετοχες.τα ρησπεκτ μου,μερσι μποκου και ΤετΧοια.
Εχετε κατα νου οτι η διαδρομη ειναι μεσης προς υψηλης δυσκολιας, και λογω χιλιομετρων, και λογω κλειστων και δυσκολων δρομων με πολυ χαμηλες μοτ.
Επισης τα 7 χλμ χωμα στην πλειοψηφια τους βγαινουν και με σουπερσπορτ με δευτερα κουμπωμενη αλλα καποια σημεια ειναι πολυ ασχημα.
Παντως αφου περναω εγω περνανε σχεδον ολοι,οποτε οκ.
Την διαδρομη την γνωριζω πολυ καλα αλλα καλο θα ηταν να την ξερετε και σεις (χαρτη θα εχω).
Με αυτονομιες δεν θα εχουμε θεμα αλλα θα γεμισουμε περα απο την Λαμια και στο καρπενησι (εγω σιγουρα) και ολοι ανεξαιρετως καπου στα Αγραφα στο ενα και μοναδικο βενζιναδικο (μετα το Κρεντη) μεσολαβουν περιπου 170 χλμ μεχρι το επομενο στο Μουζακι.
Πρωτη σταση συντομη για καφε Καρπενησι και δευτερη σταση για καφε η/και φαι στις Πηγες ακριβως μετα την δευτερη γεφυρα που περναει τον Αχελωο.
Απο Τρικαλα και μετα η επιστροφη θα ειναι ελευθερη.Και το πηγαινε δηλαδη εδω που τα λεμε.
Ραντεβου στο περιπτερο (πουτανα συνηθεια ρε στα mac παιδια στα mac.. ) :rolleyes:
Ο χαρτης της διαδρομης ειναι ο παρακατω.
https://www.google.gr/maps/dir/McDonald's,+%CE%A0%CE%BF%CE%BB%CF%85%CE%B4%CE%AD%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%B9+190+14/39.1049286,21.4089152/%CE%A4%CF%81%CE%AF%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%B1/%CE%91%CE%B8%CE%AE%CE%BD%CE%B1/@39.3443405,21.8586934,10z/data=!4m41!4m40!1m10!1m1!1s0x14a173fc35a8b88f:0x534d2b7c3aeaf6fe!2m2!1d23.8552106!2d38.2125007!3m4!1 m2!1d21.7947333!2d38.913872!3s0x135edef0d022d2ad:0x36ff01c76173aa8d!1m5!3m4!1m2!1d21.2861163!2d39.26 89014!3s0x135eb2a1711868b7:0x390d4b8e612d094f!1m15!1m1!1s0x1359193322772e5f:0x400bd2ce2b99fc0!2m2!1d 21.7678951!2d39.5557317!3m4!1m2!1d21.9907549!2d39.4159374!3s0x1358dc50582883b5:0x8f59ec93bf45086a!3m 4!1m2!1d22.2664018!2d39.2413488!3s0x1358b78d77a929a1:0x8803fb2c023a5780!1m5!1m1!1s0x14a1bd1f067043f1 :0x2736354576668ddd!2m2!1d23.7275388!2d37.9838096!3e0
Επαναλαμβανω οτι η διαδρομη δεν ειναι ευκολη ειναι πανω απο 700 ΗΜΕΡΗΣΙΑ χλμ και δεν ειναι για αρχαριους η μικρα μηχανακια που δεν μπορουν να κινηθουν οπου χρειαστει με σχετικα υψηλες ταχυτητες με ασφαλεια.
Δεν ειμαι πλοηγος και διοργανωτης με την αυστηρη εννοια του ορου και η ευθυνη βαραινει τους συμμετεχοντες.
Θεωρω οτι ολοι θα ξερουν πανω κατω την διαδρομη και θα εχουν μηχανακια με λογικη αυτονομια, τουλαχιστον 170χλμ.
Απευθυνεστε στον spyro για λεπτομερειες αυτον ξερετε αυτον εμπιστευεστε.
μέσα
μέσα για όλες τις στιγμές που πέρασα είτε το δρόμο είτε στο πληκτρολόγιο μαζί του. Μέσα γιατι παρ΄ ότι με τσάντιζε επανειλημμένα τον είχα πάντα μέσα μου.
μέσα γιατι το χρειάζομαι εγώ περισσότερο παρ η μνήμη του.
τα λεμε στα Mc Donalds στις 6:30
argy_kap
25/07/2018, 11:01
Τι ώρα υπολογίζετε να είστε Λαμία?
Τι ώρα υπολογίζετε να είστε Λαμία?
Aν ερχομουν μονος μου (μιας και δεν σκοπευω να το παω ταπα μεχρι Λαμια)
λογικα κατα τις 8:30-9:00 θα ελεγα αν και ενδεχεται να παιξουν καθυστερησεις στο σημειο συγκροτησης.
argy_kap
25/07/2018, 13:06
Εκτός απροόπτου μέσα
αμα ειναι να δω κι εσένα....!
argy_kap
25/07/2018, 13:08
Aν ερχομουν μονος μου (μιας και δεν σκοπευω να το παω ταπα μεχρι Λαμια)
λογικα κατα τις 8:30-9:00 θα ελεγα αν και ενδεχεται να παιξουν καθυστερησεις στο σημειο συγκροτησης.
εγώ θέλω βαριά μια ώρα για Λαμία.... θα το δω και θα σου πω αν και με ψήνει.... θα μιλήσουμε πάλι μέχρι κυριακή
εγώ θέλω βαριά μια ώρα για Λαμία.... θα το δω και θα σου πω αν και με ψήνει.... θα μιλήσουμε πάλι μέχρι κυριακή
Οτι θες.
Επειδη αποφευγω την εθνικη τα τελευταια χρονια οπως ο διαβολος το λιβανι δεν μπορω να υπολογισω ευκολα χρονους.
Το πιο λογικο μαλλον απο τα mac ειναι η μια αντε μιαμιση ωρα.
Θα εξαρτηθει απο τις συμμετοχες και τις διαθεσεις στην τελικη μπορει ο καθ΄ενας να παει και μονος του η να συναντιομαστε σε φιξ σημεια
αλλα αυτα θα τα ξερουμε συντομα.
Το μονο σιγουρο, η επιστροφη θα ειναι ελευθερη εκτος και αν καποιοι θελησουν να πανε παρεα
οπως και επισης οτι το κομματι απο καρπενησι μεχρι πυλη θα μας φαει την μιση μερα και πλεον με μια σταση για καφε της μιας ωρας στα αγραφα και κανα δυο για τσιγαρο (συντομες σχετικα) .
Εγω εχω διαθεσεις για πιο πολλες στασεις αλλα πλεον δεν εξαρταται μονο απο μενα.
καπου στα Αγραφα στο ενα και μοναδικο βενζιναδικο (τωρα η κερασοχωρι η καπου προς Τοπολιανα δεν θυμαμαι που)
Λογικά μιλάς για το βενζινάδικο στο Κρέντη και υπάρχει και ένα μετά τη γέφυρα του Αγραφιώτη
Λογικά μιλάς για το βενζινάδικο στο Κρέντη
Α γεια σου.
Για καποιο λογο ειχα την εντυπωση οτι ειναι περνωντας τον Αγραφιωτη (που δεν εβγαζε και νοημα εδω που τα λεμε) .
edit Λες ε;Μονο ενα ανοιχτο θυμομουν.
Το 2ο είναι αυτό https://goo.gl/maps/GSKWevgVEJt
μάλλον έγραφες την ώρα που έκανα edit και το πρόσθεσα..
Λοιπον ναι αυτο ειναι και απορω με το σκαλωμα μου.
Παντως για αλλο βενζιναδικο στα μερη τουλαχιστον μεχρι και το Αστροχωρι εγω δεν γνωριζα.
Σορυ για την παρενθεση αλλα κοιτα να δεις τι βρισκει κανεις.
Ειχα ξεχασει εντελως οτι υπηρχε και εδω μεσα....
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=118633
o_gavros
25/07/2018, 16:19
Μιλάς για βολτα με επιστροφή αυθημερόν,σωστά;
Θα ήταν τεράστιος κόπος,αν ζητούσα ένα λινκ απο γκουγκλμαπ με την διαδρομή στο περίπου; (δεν προλαβαίνω να κάτσω να διαβασω το μπλογκ)
Πόσα, χοντρικά, χιλιόμετρα το βλέπεις να βγαίνει;
Μιλάς για βολτα με επιστροφή αυθημερόν,σωστά;
Θα ήταν τεράστιος κόπος,αν ζητούσα ένα λινκ απο γκουγκλμαπ με την διαδρομή στο περίπου; (δεν προλαβαίνω να κάτσω να διαβασω το μπλογκ)
Πόσα, χοντρικά, χιλιόμετρα το βλέπεις να βγαίνει;
Ναι αυθημερον με ελευθερη επιστροφη μιας και πριν το σουρουπο δυσκολα να επιστρεψει καποιος εκτος και αν πλακωθει απο τα τρικαλα και μετα.
Θα κανω εναν σωστο υπολογισμο μολις επιστρεψω,σχεδον στην πορτα με πετυχες.
Θα ελεγα οτι ειναι καμια 700αρια το λιγοτερο αλλα τα 100-150και (καρπενησι μουζακι) ειναι σχετικα ζορικα.
Σορυ, αργοτερα πληρης χαρτης.
gior-gos
25/07/2018, 17:04
Στο περιπου αυτο πρεπει να ειναι Γιαννη
https://goo.gl/maps/4dQWMy9HVSt
Αποριες:D. Το ανεβασμα μεχρι την Λαμια θα γινει απο Νεα ή Παλια εθνικη; Αν γινει απο Νεα, με ποιες περιπου ταχυτητες θα κινειστε; (το μπρικι μου στην εθνικη το παω μεχρι 120 - 130 γιατι απο κει και πανω μου σπαει τ αρχιδια με κραδασμους, συντονισμους κτλ :p). Αν πατε πιο γρηγορα :eek::lol:, να ξεκινησω πιο νωρις και να βρεθουμε Λαμια.
Δεν εχω ιδεα αν θα ρθω. Θα ενημερωσω το Σαββατο.
Στο περιπου αυτο πρεπει να ειναι Γιαννη
https://goo.gl/maps/4dQWMy9HVSt
Αποριες:D. Το ανεβασμα μεχρι την Λαμια θα γινει απο Νεα ή Παλια εθνικη; Αν γινει απο Νεα, με ποιες περιπου ταχυτητες θα κινειστε; (το μπρικι μου στην εθνικη το παω μεχρι 120 - 130 γιατι απο κει και πανω μου σπαει τ αρχιδια με κραδασμους, συντονισμους κτλ :p). Αν πατε πιο γρηγορα :eek::lol:, να ξεκινησω πιο νωρις και να βρεθουμε Λαμια.
Δεν εχω ιδεα αν θα ρθω. Θα ενημερωσω το Σαββατο.
O χαρτης ειναι σε γενικες γραμμες οκ στα γρηγορα οδικα κομματια μονο που απο τον Κρεντη και μετα δεν ανεβαινουμε βορεια προς Αγραφα-Επινιανα
αλλα συνεχιζουμε βορειοδυτικα με κατευθυνση Τοπολιανα-Βρουβιανα-Μεσοπυργο-Αστροχωρι και εκει πηγαινουμε προς Πηγες με κατευθυνση το Μουζακι και τα Τρικαλα.
Αυτος ειναι ο διορθωμενος χαρτης (αν εχει παρει τις αλλαγες) και η βολτα ειναι πραγματι πολυ ζορικη, βγαινουν περιπου 800 χλμ συμφωνα με τον γκουγκλη.
https://www.google.gr/maps/dir/McDonald's,+%CE%A0%CE%BF%CE%BB%CF%85%CE%B4%CE%AD%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%B9+190+14/39.1049286,21.4089152/%CE%A4%CF%81%CE%AF%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%B1/%CE%91%CE%B8%CE%AE%CE%BD%CE%B1/@39.3443405,21.8586934,10z/data=!4m41!4m40!1m10!1m1!1s0x14a173fc35a8b88f:0x534d2b7c3aeaf6fe!2m2!1d23.8552106!2d38.2125007!3m4!1 m2!1d21.7947333!2d38.913872!3s0x135edef0d022d2ad:0x36ff01c76173aa8d!1m5!3m4!1m2!1d21.2861163!2d39.26 89014!3s0x135eb2a1711868b7:0x390d4b8e612d094f!1m15!1m1!1s0x1359193322772e5f:0x400bd2ce2b99fc0!2m2!1d 21.7678951!2d39.5557317!3m4!1m2!1d21.9907549!2d39.4159374!3s0x1358dc50582883b5:0x8f59ec93bf45086a!3m 4!1m2!1d22.2664018!2d39.2413488!3s0x1358b78d77a929a1:0x8803fb2c023a5780!1m5!1m1!1s0x14a1bd1f067043f1 :0x2736354576668ddd!2m2!1d23.7275388!2d37.9838096!3e0
Αυτο σημαινει οτι απο την στιγμη που ειναι μονοημερη και δεν προκειται να παιξει διανυκτερευση, δεν υπαρχει καμια απολυτως πιθανοτητα το κομματι αθηνα λαμια να γινει απο επαρχιακο απλα δεν βγαινουν τα χιλιομετρα.
Ηδη ειμαστε στην υπερβολη χωρις εξτρα επαρχιακους.
Αρα θα πρεπει να θεωρησουμε ως αφετηρια την Λαμια και το να φτασουμε εκει απο αθηνα θα πρεπει να γινει γρηγορα τοσο ωστε να κερδισουμε χρονο αλλα οχι ετσι ωστε να μας φυγει ο κωλος.
θα ελεγα οτι τα 120-130 ειναι λιγα (μαλλον οριακα) και μικρα μηχανακια απλα δεν θα μπορεσουν να βγαλουν την βολτα.
Υπαρχει χρονος μεχρι τοτε το λιγοτερο που μπορειτε να κανετε ειναι να μελετησετε την διαδρομη και να διαβασετε το σχετικο θρεντ που ποσταρα.
Αν καποιος νιωθει οτι το μηχανακι του ειναι πολυ λιγο για αυτη την διαδρομη η δεν εχει επιχειρησει τετοια βολτα και δεν εχει εμπειρια απο πολλα χλμ με σχετικα υψηλες μεσες ταχυτητες (επαναλαμβανω οτι ολη η βολτα αλλα ειδικα το κομματι καρπενησι-τρικαλα ειναι ζορικο και υπαρχει και μια μεγαλη επιστροφη για μετα) τοτε καλυτερα να το ξανασκεφτει.
Απο την στιγμη που δεν ειμαι μονος μου πια και δεν ξερω ποιοι και ποσοι θα ερθουν θα πρεπει να επιβαλλω αυτους τους κανονες.
Φερω την ευθυνη που μου αναλογει για την βολτα αλλα περιμενω και συνεση απο την πλευρα των συμμετεχοντων.
Περιμενω το input και των υπολοιπων (οσοι και οποιοι και αν ειναι αυτοι) .
Αν την κάνατε Σάββατο θα ήμουνα εύκολα κι εγώ μέσα.
Κυριακή μου είναι αδύνατο... αν για κάποιο λόγο σας προκύψει let me know..
Να πω και το εξης τελευταιο για να μην παρεξηγουμαστε.
Η βολτα αυτη απο την φυση της μπορει να γινει με 2 τροπους.
1) Ο καθ΄ενας παει οπως θελει,απ'οπου θελει, η/και με οποιον θελει γνωριζοντας την διαδρομη και τις δυναμεις του και φεροντας την πληρη ευθυνη των πραξεων του.
Μπορει να συναντιομαστε σε καποια σημεια (θα δουμε στην συνεχεια ποια θα ειναι αυτα η μπορουμε και στο σημειο συγκροτησης) η μπορει και οχι,οτι κατσει, solo jazz ξερω γω.
2)Καποιοι θα με ακολουθησουν (στην οποια περιπτωση μπραβο τους ψωνισαν απο σβερκο, ας προσεχαν) επειδη δεν θα ξερουν την διαδρομη η επειδη ξερω γω ετσι γουσταρουν ρε αδερφε.
Στην οποια περιπτωση απλα θα πρεπει να αποδεχτουν καποιους κανονες για να περασουμε ολοι καλα χωρις δραματα.
Θελω να πιστευω οτι οσοι θελουν να συμμετασχουν ειδικα στην δευτερη περιπτωση εχουν πληρη επιγνωση των δυναμεων τους και εχουν καταλαβει σε ΤΙ βολτα πανε.
Δεν μιλαω για τον σκοπο η το πνευμα της βολτας δεν με αφορα αυτο, μιλαω για τον βαθμο δυσκολιας της.
Αυτα.
Θα ειμαι ουτως η αλλως με βροχες η καταιγιδες στο προκαθορισμενο σημειο συναντησης.
(Οπως και να΄χει τα αδιαβροχα ειναι must)
Αν τα πραγματα αποδειχτουν πραγματικα πολυ ασχημα απο θεμα καιρου εγω προσωπικα ενα καφε στα Αγραφα (η "σχεδον Αγραφα" γιατι υπαρχει ακομα ενα debate βλεπω) θα τον πιω και θα επιστρεψω απο Καρπενησι.
Απο την στιγμη που θα ξυπνησω νωρις την Κυριακη να καβαλησω, ακομα και αν δεν ολοκληρωσω τον προορισμο μου θα ειμαι χαρουμενος.
Αν την κάνατε Σάββατο θα ήμουνα εύκολα κι εγώ μέσα.
Κυριακή μου είναι αδύνατο... αν για κάποιο λόγο σας προκύψει let me know..
Ε δε Μπαιζεσαι ρε.
Αμα τολμησει και πει κανας spyros η καποιος που την εχει την βολτα σιγουρη οτι δεν χαλιεται για Σαββατο
κανονισε μονο αυτο σου λεω.
(εγω προσωπικα μπορω και τις 2 μερες την κυριακη την θεωρησα πιο λογικη μερα)
Ε δε Μπαιζεσαι ρε.
Αμα τολμησει και πει κανας spyros η καποιος που την εχει την βολτα σιγουρη οτι δεν χαλιεται για Σαββατο
:D ρε θα έρθω λέμε αν πάτε Σάββατο.. Κυριακή δεν μπορώ έχω κι ένα παιδάκι..
:D ρε θα έρθω λέμε αν πάτε Σάββατο.. Κυριακή δεν μπορώ έχω κι ένα παιδάκι..
Ναι το καταλαβα (να το χαιρεσαι ρε)
Απλα εχουμε πει για Κυριακη δε λεει τωρα τετοιες αλλαγες εκτος δεν ξερω και γω τι και πως.
Θα ξερουμε την παρασκευη υποθετω (και ο καιρος θα ειναι σκατα και τις 2 μερες οπως δειχνει).
Ε δε Μπαιζεσαι ρε.
δύσκολο για μένα χωρίς να το αποκλείω όμως
your call Γιώργο
Οχι spyro Κυριακη κανονικα.
Ερχεται να πουμε το αλλο το D.I.L.F απο το πουθενα να μας ξεσηκωσει βραδυατικα.
Οξωωωωω:D:D
Οχι spyro Κυριακη κανονικα.
Ερχεται να πουμε το αλλο το D.I.L.F απο το πουθενα να μας ξεσηκωσει βραδυατικα.
Οξωωωωω:D:D
xaxaxa εντάξειιιι...
xaxaxa εντάξειιιι...
Απο Σεπτεμβρη εσυ, που θα'χει και δροσΧια και θα αεριζεσαι καλυτερα, το τηλεφωνο μου το'χεις θα χω και γω το liposan μου μη μας βρει κανα κακο σε τιποτα μορνους.:pink:
(παει και αυτο το θρεντ)
Μακάρι να μπορούσα..
Σε πιστευω μαικ,καπου θα τα πουμε, του πουστη δηλαδη.
Παρακολουθώ τον καιρό, αν δεν γ@μηθεί θα σας δω στα Mac. Για την ώρα πάντως δείχνει εντάξει. ;)
Άντε γιατί έχει περάσει καιρός από την τελευταία χαρντΚορ βόλτα :smokin:
Χρηστος FZR
26/07/2018, 09:37
επειδη εχω κανει με την παρεα μου παρομοια βολτα που εβγαινε 500 χλμ περιπου, ισα ισα που μας εφτασε η μερα (ιουλιος ηταν). συνολικα οι στασεις για καφε και φαγητο ηταν 2 ωρες και στο δρομο απο παλια εθνικη πηγαιναμε σβελτα. απο μακρακωμη και πανω πεφτουν πολυ οι ταχυτητες λογω του δρομου, οποτε υπολογιστε καλα το χρονο. και δεν ξεκινησαμε απο Αθηνα αλλα απο Αλιαρτο 100 χλμ χοντρικα πιο κοντα στη Λαμια.
επειδη οι γονεις μου ειναι απο Αγραφα, απεχουν απο το βενζιναδικο της Κρεντης 30χλμ.
επειδη εχω κανει με την παρεα μου παρομοια βολτα που εβγαινε 500 χλμ περιπου, ισα ισα που μας εφτασε η μερα (ιουλιος ηταν). συνολικα οι στασεις για καφε και φαγητο ηταν 2 ωρες και στο δρομο απο παλια εθνικη πηγαιναμε σβελτα. απο μακρακωμη και πανω πεφτουν πολυ οι ταχυτητες λογω του δρομου, οποτε υπολογιστε καλα το χρονο. και δεν ξεκινησαμε απο Αθηνα αλλα απο Αλιαρτο 100 χλμ χοντρικα πιο κοντα στη Λαμια.
επειδη οι γονεις μου ειναι απο Αγραφα, απεχουν απο το βενζιναδικο της Κρεντης 30χλμ.
Aν πηγαίνεις περίπου μαλλιά στην Εθνική Αθηνών Λαμιάς νομίζω βγαίνει οριακά. Μακάρι να μπορούσα να ακολουθήσω κυρίως στο μομμάτι μετά τα Τρίκαλα ...και ας καιω σαν 1000άρι :D
Καλό δρόμο να έχετε:beer:
Ναι ετσι ειναι.
Ειπαμε-επιστροφη solo ΑΡΓΑ το βραδυ.:)
Vstrommer71
26/07/2018, 13:05
Αν φύγετε ΠΟΛΥ πρωϊ,ειναι εφικτο να γυρίσετε αργά αρκετά το βράδυ.
Καλό δρόμο να έχετε.
(Πάλι καλά που δεν έχω το τιμημένο 690 να ακολουθήσω,με max ταχύτητα εθνικής 130 και υπέροχη άνετη σέλλα για να δείτε πως βγαίνει ενα 800άρι χλμ άνετα και χωρίς 200άρες στην εθνική.Πιάστε απλά μια αρκετά χαλαρή ταχύτητα για να διατηρηθειτε ξεκουραστοι)
ΥΓ Πιό μετά θα δω την διαδρομή και θα κάνω τις προτάσεις μου.Stay Tuned
Aν πηγαίνεις περίπου μαλλιά στην Εθνική Αθηνών Λαμιάς νομίζω βγαίνει οριακά. Μακάρι να μπορούσα να ακολουθήσω κυρίως στο μομμάτι μετά τα Τρίκαλα ...και ας καιω σαν 1000άρι :D
Καλό δρόμο να έχετε:beer:
Αθηνα Λαμια ειτε πας 150 ειτε 220 δεν κερδιζεις και πολλα 150 χλμ αποσταση ειναι απο τα μακ.
Το θεμα ειναι αν μπορεις να κινηθεις γρηγορα και αν αντεχεις στο επαρχιακο κομματι Λαμια-Μουζακι εκει θα παιχτουν ολα γιατι μαζευονται πολλες ωρες στο δρομο και πολλη κουραση (κυριως αυτο).
Αν φύγετε ΠΟΛΥ πρωϊ,ειναι εφικτο να γυρίσετε αργά αρκετά το βράδυ.
Καλό δρόμο να έχετε.
(Πάλι καλά που δεν έχω το τιμημένο 690 να ακολουθήσω,με max ταχύτητα εθνικής 130 και υπέροχη άνετη σέλλα για να δείτε πως βγαίνει ενα 800άρι χλμ άνετα και χωρίς 200άρες στην εθνική.Πιάστε απλά μια αρκετά χαλαρή ταχύτητα για να διατηρηθειτε ξεκουραστοι)
ΥΓ Πιό μετά θα δω την διαδρομή και θα κάνω τις προτάσεις μου.Stay Tuned
Εχεις δικιο βγαινει και ετσι ωραια ομορφα και "σχετικα" χαλαρα.
Το κολλημα μου με την ταχυτητα στους εθνικους δεν εχει να κανει με την ταχυτητα των μοτοσυκλετων των συμμετεχοντων αλλα με τις αντοχες τους,κατι που γνωριζουν μονο οι ιδιοι.
Αλλα να μην μαθουμε και εμεις ποιες ειναι αυτες στην μεση του πουθενα,αυτο λεω.
Η διαδρομη έχει πραγματοποιηθεί κατ επανάλειψη.
προφανώς και βγαίνει και με επιστροφή μέρα.
Και δε μιλάω μόνο για εμένα αλλά και τον Μαρινο και τον Γιώργο
Η διαδρομη έχει πραγματοποιηθεί κατ επανάλειψη.
προφανώς και βγαίνει και με επιστροφή μέρα.
Και δε μιλάω μόνο για εμένα αλλά και τον Μαρινο και τον Γιώργο
Πιστευω πως ναι σπυρο αλλα εχει να κανει και με τις ταχυτητες στην εθνικη γι αυτο και την αφησα ανοιχτη.βεβαια αφου γνωριζεις τους συμμετεχοντες δεν μου πεφτει λογος.
Εγω οπως προειπα δεν πιανω εθνικη και οταν πιανω τις 200αρες τις εχω κοψει μαχαιρι.
Αυτο το μακ λαμια του μαρινερ σε μια ωρα η και λιγοτερο δεν το ξανακανω εγω προσωπικα με το μηχανακι μου, δεν μου αρεσει να ταξιδευω ετσι πια.
Το λαμια τρικαλα απο την αλλη το παω "τουριστικα" το λιγοτερο.:D
Επισης εχω αφησει πολυ μποσικο γιατι δεν ξερουμε τι ωρα θα φυγουμε (το 7 αναχωρηση ειναι βαρβαρο επιτηδες για να γινει πχ 7:30 που θα γινει για πλακα η και 8 )
ποσο θα κατσουμε για καφε και φαι (εγω λεω οτι μπορει να μην ειναι τοσο αυστηρο το προγραμμα και δεν θελω να ειναι) και ποσες στασεις θα κανουμε χια χαζεμα και τσιγαρακι (εχω προσωπικα εχω ορεξη για πολλες) ,
Αν βαλεις και βροχες κλαφτα χαραλαμπε.
Τις διαδρομες τις εχω κανει οπως ειπα απο επαρχιακους αποκλειστικα με απειρες στασεις και αραλικια και εξτρα διαδρομες συνδυαστικα με ευρυτανιες κτλ και βγαινει και καραβγαινει αλλα χαλαρη και ξεκουραστη ΔΕΝ τη λες
αν οχι εσυ εγω με το κομπρεσερ τουλαχιστον.
Πρεπει ομως και να προειδοποιησω.
Οποιος νιωθει οτι τον κραταω πισω (γενικα απευθυνομαι) και μπορει να την βγαλει την διαδρομη αερα πατερα και την ξερει,ε δεν με χρειαζεται εδω που τα λεμε γιατι να του τη χαλασω.:)
Αυτο το μακ λαμια του μαρινερ σε μια ωρα η και λιγοτερο
Με έμπλεξες με τον ΜΑΙΚ :p εγώ μια σκουνα bmw έχω ρε, όχι Vstrom να διακτινιστώ :D
H Διαδρομή προφανώς και βγαίνει απο εκεί και πέρα το πόσο θα μας πάρει εξαρτάται απο τον καιρό και τις στάσεις, ξεκινάμε κι όπως μας βγει :)
Με έμπλεξες με τον ΜΑΙΚ :p εγώ μια σκουνα bmw έχω ρε, όχι Vstrom να διακτινιστώ :D
H Διαδρομή προφανώς και βγαίνει απο εκεί και πέρα το πόσο θα μας πάρει εξαρτάται απο τον καιρό και τις στάσεις, ξεκινάμε κι όπως μας βγει :)
Α σορυ ρε μαν τοτε κατι θα παρερμηνευσα.
Απο την αλλη βεστρομοειδες εχω γω οποτε κατσε πισω μου και παρακολουθα να μαθαινεις μπαλιτσα.:smokin::a08::cool::D
Απο την αλλη βεστρομοειδες εχω γω οποτε κατσε πισω μου και παρακολουθα να μαθαινεις μπαλιτσα.:smokin::a08::cool::D
Aκόμα με την πιρόγα είσαι;
No worries, πιο πολυ το έγραψα για να μην περιμένεις καναν υπερηχητικό και σε απογοητεύσω.. :lol:
Εγώ απλά θα κάθομαι μπροστά απο τον Σπύρο να απλώσω τον boxer να μην χωράει να περάσει γιατί αλλιώς θα εξαφανιστεί.. :cry:
Aκόμα με την πιρόγα είσαι;
Δυστυχως αλλα με κουπια της matris (και κατι αλλα ψιλολογια) :D
Δυστυχως αλλα με κουπια της matris (και κατι αλλα ψιλολογια) :D
Βελτιώθηκε κατά 70% δλδ, ΟΚ :tooth:
Βελτιώθηκε κατά 70% δλδ, ΟΚ :tooth:
Μη σου πω κατα 99% μιας και το μπροστινο με ελατηρια αφτερμαρκετ λαδια γεωμετριες πανω κατω η οτιδηποτε αλλο ηταν υπερσκουπιδι.
Με το cartridge της matris ειναι πλεον αλλο μηχανακι δεν ξερω τι παντως αλλο.
Βοηθησε και το ohlins πισω λιγο (καλο ηταν και το emc αλλα.. )
Μη σου πω κατα 99% μιας και το μπροστινο με ελατηρια αφτερμαρκετ λαδια γεωμετριες πανω κατω η οτιδηποτε αλλο ηταν υπερσκουπιδι.
Με το cartridge της matris ειναι πλεον αλλο μηχανακι δεν ξερω τι παντως αλλο.
Βοηθησε και το ohlins πισω λιγο (καλο ηταν και το emc αλλα.. )
A μόνο το χρώμα άφησες ιδιο ή διαβάζεις εδώ μέσα και το έκανες κι εσύ κίτρινο Κατανί;
A μόνο το χρώμα άφησες ιδιο ή διαβάζεις εδώ μέσα και το έκανες κι εσύ κίτρινο Κατανί;
Το πηγα ενα δυο τονους πιο κατω για να προλαβω τη φυσικη φθορα.
Τι ειναι το "κιτρινο κατανι" και ποιος το εκανε ετσι;
Το πηγα ενα δυο τονους πιο κατω για να προλαβω τη φυσικη φθορα.
Τι ειναι το "κιτρινο κατανι" και ποιος το εκανε ετσι;
Μας έλλειψες. :pink::heartpound::hug:
Μας έλλειψες.
Γαμα τους ρε τους αλλους (ποιοι ειναι οι αλλοι) εσενα σου ελειψα μαναρι μου ναι η ου;
Επισης τι ειναι το κιτρινο κατανι το γκουγκλ μου βγαζει κατι φορολογικα για προστιμα για αδικαιολογητο πλουτισμο και σκιαζομαι να ψαξω περαιτερω.
Γαμα τους ρε τους αλλους (ποιοι ειναι οι αλλοι) εσενα σου ελειψα μαναρι μου ναι η ου;
Επισης τι ειναι το κιτρινο κατανι το γκουγκλ μου βγαζει κατι φορολογικα για προστιμα για αδικαιολογητο πλουτισμο και σκιαζομαι να ψαξω περαιτερω.
Στείλε ΠΜ στον Buckley ή στον Blitzer.
Eμένα σίγουρα.
Στείλε ΠΜ στον Buckley ή στον Blitzer.
Eμένα σίγουρα.
Ε αμα ειναι ετσι μεσα και γω τι να πω.:uplate::pink:
(κατι δεν παει καλα πια εδω περα)
Μηνυμα δεν τολμαω να στειλω σε αγνωστους για συμβουλες αποφευγω τις κακοτοπιες.
Η βόλτα θα ακουληθησει τους τουριστικούς ΠΣΚ ρυθμούς του συγχωρεμένου, οι οποίοι προέβλεπαν λίγες στάσεις καλό (όχι κυνηγημένο) και ένα τελεί τον πιο ξεκούραστο ρυθμό για μακρινές βόλτες
Προτείνω καφέ στα Μακ και επόμενο στο Καρπενήσι. Επόμενη στάση πιθανών Ανθηρό ή κάπου εκεί τριγύρω
Φαγητό πολύωρο εγώ θα το προσπεράσω πάντως
Αυτά όλα σε περίπτωση που δεν έχουμε βροχές. Αν βρέχει τότε προτείνω αναβολή :( κρίμα να μην γλεντήσουμε τον Νίκο όπως του αρμόζει
Η βόλτα θα ακουληθησει τους τουριστικούς ΠΣΚ ρυθμούς του συγχωρεμένου, οι οποίοι προέβλεπαν λίγες στάσεις καλό (όχι κυνηγημένο) και ένα τελεί τον πιο ξεκούραστο ρυθμό για μακρινές βόλτες
Προτείνω καφέ στα Μακ και επόμενο στο Καρπενήσι. Επόμενη στάση πιθανών Ανθηρό ή κάπου εκεί τριγύρω
Φαγητό πολύωρο εγώ θα το προσπεράσω πάντως
Αυτά όλα σε περίπτωση που δεν έχουμε βροχές. Αν βρέχει τότε προτείνω αναβολή :( κρίμα να μην γλεντήσουμε τον Νίκο όπως του αρμόζει
Συμφωνω και αντιλαμβανομαι το πνευμα σου, ναι να το φχαριστηθουμε να βγει σβελτα ομορφα και αβιαστα το πραμα.
Φαγητο πολυωρο και να θελαμε δεν θα παιξει ουτε εγω θελω αλλα για τον καφε/φαι να προτεινω και εκεινο το πανεμορφο καφε μετα την γεφυρα που περναει τον αχελωο για δευτερη φορα φτιαχνει κατι σαντουιτς ποιημα
και θα ειναι στη μεση σχεδον της διαδρομης μας.Περαν του καφε στο Καρπενησι.
Ενημερωνω το αρχικο ποστ γα καρπενησι κτλ.
Τωρα αμα παιζουν καταιγιδες εγω προσωπικα θα ηθελα να τσουλησω μεχρι Αγραφα αλλα νομιζω οτι μονος μου δεν αξιζει να το κανω αυτο σωνει και καλα ψυχαναγκαστικα επειδη ετσι.
Τσεκαρε και τα πμ σου γεμισαν (γεμιζουν πλεον η εχει λυθει αυτο; ) .
....
Εγώ απλά θα κάθομαι μπροστά απο τον Σπύρο να απλώσω τον boxer να μην χωράει να περάσει γιατί αλλιώς θα εξαφανιστεί.. :cry:
Δε με χαλάει καθόλου το proposition. Η πλοήγηση σου σε συνδυασμό με το ρυθμό σου είναι ότι καλύτερο!
:beer:
Μας έλλειψες. :pink::heartpound::hug:
αυτά είναι, ένας παλιός έρωτας ξαναφουντώνει
;)
argy_kap
26/07/2018, 17:16
εγώ 95% μέσα,θα σας βρω Λαμία. Υποθέτω θα ξέρουμε σχετική ώρα όταν κλείσει το πρόγραμα. Αν έρθει ο antosoar που έχω να τον δω και καιρό να μου στείλει μήνυμα οταν ξεκινάτε, αλλιώς στέλνω το κινητό στον Μαρίνο... Ρυθμοί , στάσεις, φαγητο και καιρός μου είναι αδιάφορα.....There for the ride... ;)
argy_kap
26/07/2018, 17:17
αυτά είναι, ένας παλιός έρωτας ξαναφουντώνει
;)
Έλα ρε καριολάκι να πάμε βόλτα να χαθούμε μαζί..... μπορείς!
Οτι θελετε παιδια για πιο συγκεκριμενα ρωτατε τον Σπυρο ξερει καλυτερα καταστασεις ανθρωπους και ρυθμους εδω μεσα και γνωριζει την διαδρομη (αλλωστε και αυτος την σχεδιασε).
Εγω θα κανω την βολτα μου και θα χαρω να ακολουθησω η να με ακολουθησουν.
Δεν ειναι κτημα μου το θρεντ ουτε η βολτα (ειδικα τωρα πλεον) ουτε εχω δικαιωμα να πω ποιος μπορει και οχι, αν παρερμηνευτηκα συγνωμη, προσωρινος επισκεπτης ειμαι με μια προταση (ανηθικη μοτοσυκλετιστικα).
Αν καποιοι εχουν αποριες σχετικα με το αν και πως, ειπαμε στον spyro.
Τα λεμε την Κυριακη.:):wave2:
....αλλα για τον καφε/φαι να προτεινω και εκεινο το πανεμορφο καφε μετα την γεφυρα που περναει τον αχελωο για δευτερη φορα φτιαχνει κατι σαντουιτς ποιημα
και θα ειναι στη μεση σχεδον της διαδρομης μας
Συμφωνώ
Έλα ρε καριολάκι να πάμε βόλτα να χαθούμε μαζί..... μπορείς!
Σου μιλάω εν τιμή το θέλω όσο δεν μπορείς να φανταστείς και γιατί τότε με τον Νικόλα δεν μπόρεσα να ακολουθήσω σε καμία βόλτα και γιατί θα είναι και Κρούκης και Σπύρος και Αντώνης και Αργύρης και λοιποί συμπαρατρεχάμενοι και γιατί τα Άγραφα είναι αγαπημένος προορισμός αλλά με έχει πηδήξει το εξοχικό στα εξωτικά Νιφορέικα που ανοίγει για 3 μήνες τον χρόνο και βγάζει ότι είναι να βγάλει μαζεμένο. Αλλάξαμε όλη την κεραμοσκεπή λόγω τρωκτικών. Το προηγούμενο ΣΚ όλοι έκαναν βουτιές στην θάλασσα κι εγώ έβαζα προβολάκια και πέρναγα ηλεκτρολογικές γραμμές. Αυτό το ΣΚ θα κάνω τον υδραυλικό θα αλλάξω όλα τα μονοσωλήνια που έβαλε πριν 10 χρόνια ένας καριόλης τοπικός υδραυλικός και έχουν αρχίσει και σπάνε όλα. Θα κάνω αλλαγές λοιπόν πριν γίνει πισίνα το σπίτι.
Μακάρι να μπορούσα ρε Αργύρη. Αν για κάποιο λόγο μετακινηθεί η ημερομηνία της βόλτας πιθανότατα θα έρθω.
Vstrommer71
26/07/2018, 18:53
Ολιγα σκόρπια:
1)Βαρετα κομματια τα Αθηνα-Λαμια απο εθνικη και Τρικαλα-Λαμια μεσω Δομοκου(εξαιρειται το στροφιλικι ερχομενος να μπεις Δομοκο και κατεβαινοντας προς τον καμπο της Λαμιας)
2)Ανεφοδιασμοι Λαμια-Γεφυρα Αγραφιωτη(στου Μακκα,εχει και προχειρο βουλκανιζατερ σε περιπτωση λαστιχοπροβληματος)-Μουζακι και μετα Δομοκο ή Λαμια ξανα,
3)Παρτε μαζι και μαγιο(μη γελατε ρε!),στον δρομο σας στο γεφυρι της Τεμπλας ή και του Κορακου λειτουργει εγκατασταση μπανιου στο ποταμι σουπερ ντουπερ με "δροσερα" νερα εννοειται!Αλλα δροσια εγγυημενη.
https://youtu.be/OzOpkx0xhsU?t=32
(εννοειται μην ξεχασετε να παρετε μαζι το ροζ φλαμιγκο σας,δεμενο στην σχαρα)
4)Η διαδρομη κατα μηκος του Αχελωου σφικτη αλλα πανεμορφη,εχει καποιο κομματι χωμα αλλα πολυ βατο.Περνανε τα παντα.
5)Ετοιμαστειτε γενικα για πολυ ζεστη στα χαμηλα,καμπους κλπ.Ειδικα το κομματι Τρικαλα-Δομοκος απο Ξυνιαδα θα ειναι μια ευχαριστη εμπειρια σαουνας.
Αυτα.Εγω αν εκανα αυτην την διαδρομη,το μπανιο στον Αχελωο δεν θα το εχανα.Με το φλαμινγκο μου εννοειται!
Ολιγα σκόρπια:
3)Παρτε μαζι και μαγιο(μη γελατε ρε!),στον δρομο σας στο γεφυρι της Τεμπλας ή και του Κορακου λειτουργει εγκατασταση μπανιου στο ποταμι σουπερ ντουπερ με "δροσερα" νερα εννοειται!Αλλα δροσια εγγυημενη.
https://youtu.be/OzOpkx0xhsU?t=32
(εννοειται μην ξεχασετε να παρετε μαζι το ροζ φλαμιγκο σας,δεμενο στην σχαρα)
Αν δεν παμε και ερθουμε βρωμικοι ιδρωμενοι αχτενιστοι και αξυριστοι τι νοημα εχει;
argy_kap
26/07/2018, 19:27
Σου μιλάω εν τιμή το θέλω όσο δεν μπορείς να φανταστείς και γιατί τότε με τον Νικόλα δεν μπόρεσα να ακολουθήσω σε καμία βόλτα και γιατί θα είναι και Κρούκης και Σπύρος και Αντώνης και Αργύρης και λοιποί συμπαρατρεχάμενοι και γιατί τα Άγραφα είναι αγαπημένος προορισμός αλλά με έχει πηδήξει το εξοχικό στα εξωτικά Νιφορέικα που ανοίγει για 3 μήνες τον χρόνο και βγάζει ότι είναι να βγάλει μαζεμένο. Αλλάξαμε όλη την κεραμοσκεπή λόγω τρωκτικών. Το προηγούμενο ΣΚ όλοι έκαναν βουτιές στην θάλασσα κι εγώ έβαζα προβολάκια και πέρναγα ηλεκτρολογικές γραμμές. Αυτό το ΣΚ θα κάνω τον υδραυλικό θα αλλάξω όλα τα μονοσωλήνια που έβαλε πριν 10 χρόνια ένας καριόλης τοπικός υδραυλικός και έχουν αρχίσει και σπάνε όλα. Θα κάνω αλλαγές λοιπόν πριν γίνει πισίνα το σπίτι.
Μακάρι να μπορούσα ρε Αργύρη. Αν για κάποιο λόγο μετακινηθεί η ημερομηνία της βόλτας πιθανότατα θα έρθω.
Αμα δεν ήθελα να πάω την βόλτα θα ερχόμουνα δω την χαράδρα του υδραυλικού και να βοηθήσω....
Θα σας περιμένω στην shell στην Λαμία, αμέσως μετα την εξοδο της εθνικής. Κατα τις 9 θα ειμαι εκεί.
argy_kap
27/07/2018, 08:25
Θα σας περιμένω στην shell στην Λαμία, αμέσως μετα την εξοδο της εθνικής. Κατα τις 9 θα ειμαι εκεί.
Κι εγω? μήπως 9 είναι αργά?
Κι εγω? μήπως 9 είναι αργά?
Μπορω και πιο νωρίς εννοείται, αλλα αν υποθέσουμε πως θα φύγουν 7.30 απο Μακ Ντοναλτς δε θέλουν 1,5 ωρα δηλαδή κατα τις 9 θα ναι Λαμία. Εκτος αν ανέβουν τάπα.
Τι ώρα να μαστε στη shell στη Λαμία ρε παιδια?
9:00 στη shell είναι μια καλή ώρα.
See you there Κωστή και Αργύρη
Vstrommer71
27/07/2018, 11:25
Καλή βόλτα.Θα είναι κουραστικά αλλά απολαυστικά χιλιόμετρα.Το αγαπημένο μου κομμάτι είναι το ανεβοκατέβασμα απο Καρπενήσι στο Μέγδοβα κι απο εκέι μέχρι γέφυρα Αγραφιώτη.Κανονικό roller coaster με μηχανακι.Νοσταλγω το 690 μου που πηγαινε τεζα εκει και το ιδιο τεζα συνεχιζε οταν εμπαινε στο φυσικο του χωματινο στοιχειο στα χωρια των Αγραφων.
Προσοχή ιδιαίτερη σε γελάδια-γίδια-σκυλιά στα σκιερά κομμάτια κατά μήκος του δρόμου(και εννοείται μεγάλη προσοχή στα αγροτικά τα οποία είναι στα χωριά τους κι έχουν διασυμπαντική υπεράνω όλων προτεραιότητα στον δρόμο)
ΥΓ Στο βεζινάδικο στου Κρέντη αν σταματήσετε συνήθως αυτός κερνάει και τους ταλαιπωρημένους διτρόχους και τσιπουράκι.Πιείτε κι ένα στην υγειά του Μάνου του χωμάτινου,το αξίζει.Η περιοχή ήταν απο τίς αγαπημένες του.
Καλή βόλτα.Θα είναι κουραστικά αλλά απολαυστικά χιλιόμετρα.Το αγαπημένο μου κομμάτι είναι το ανεβοκατέβασμα απο Καρπενήσι στο Μέγδοβα κι απο εκέι μέχρι γέφυρα Αγραφιώτη.Κανονικό roller coaster με μηχανακι.Νοσταλγω το 690 μου που πηγαινε τεζα εκει και το ιδιο τεζα συνεχιζε οταν εμπαινε στο φυσικο του χωματινο στοιχειο στα χωρια των Αγραφων.
Υπαρχει ενα φοβερο, κλειστο ασφαλτινο πιστακι (οκ δεν ειναι ακριβως ενιαιο) με απανωτες στροφες και ορατοτητα 2 στροφες μπροστα σε μεγαλο κομματι του, που το ανακαλυψα το καλοκαιρι.
Ασχημο τοπιο και αγονο (συγκριτικα με τα υπολοιπα) αλλα η χαρα των sm και ισως το πιο κλειστο και παιχνιδιαρικο στροφιλικι εκει τριγυρω.
Πριν τη Βουλπη κοβεις για Οχτια και περνας απο εκει για να πας Τοπολιανα.
Δεν συνεχιζεις δηλαδη για Γρανιτσα για να πας απο κατω Ποταμια και μετα περασμα για Αχελωο κοκ.
Ημουν φορτωμενος καργα με σαμαρια και λοιπα κερατα αλλα οπως ελεγε και ο Γεροντας "θα εχεις μπαγκαζια αλλα θα ειναι σαν να μην εχεις".
Απο φαπα σε φαπα τα κλιπον, μου εμεινε αυτο το καμματι πολυ εντονα.
Να πατε οσοι θελετε να δειτε, δεν το λες καν παρακαμψη.
Vstrommer71
27/07/2018, 12:24
Υπαρχει ενα φοβερο, κλειστο ασφαλτινο πιστακι (οκ δεν ειναι ακριβως ενιαιο) με απανωτες στροφες και ορατοτητα 2 στροφες μπροστα σε μεγαλο κομματι του, που το ανακαλυψα το καλοκαιρι.
Ασχημο τοπιο και αγονο (συγκριτικα με τα υπολοιπα) αλλα η χαρα των sm και ισως το πιο κλειστο και παιχνιδιαρικο στροφιλικι εκει τριγυρω.
Πριν τη Βουλπη κοβεις για Οχτια και περνας απο εκει για να πας Τοπολιανα.
Δεν συνεχιζεις δηλαδη για Γρανιτσα για να πας απο κατω Ποταμια και μετα περασμα για Αχελωου.
Ημουν φορτωμενος καργα με σαμαρια και λοιπα κερατα αλλα οπως ελεγε και ο Γεροντας "θα εχεις μπαγκαζια αλλα θα ειναι σαν να μην εχεις".
Απο φαπα σε φαπα τα κλιπον, μου εμεινε αυτο το καμματι πολυ εντονα.
Να πατε οσοι θελετε να δειτε, δεν το λες καν παρακαμψη.
Το έχω κάνει.
Προς έχοντες χωμάτινο μηχανάκι ένα ακόμη κρυμμένο διαμαντάκι στην διαδρομή:
Άν είστε στον δρόμο κοντά στην γέφυρα του Αγραφιώτη ερχόμενοι προς Καρπενήσι με προορισμό τα Αγραφοχώρια λίγο μετά την γέφυρα μπείτε αριστερά στο δρομάκι που συνήθως είναι μια καντίνα παρκαρισμένη στην διασταύρωση.Είναι ο "κάτω" δρόμος που ανεβαίνει παράλληλα με την κοίτη του Αγραφιώτη και συναντιέται μετά από κανά τεσσάρι χλμ με τον "κεντρικό" που κατεβαίνει στην Βαρβαριάδα.
Άν πληρουνται οι παρακατω προϋποθέσεις:
1)Έχει βρέξει πρόσφατα,
2)Έχετε καλές μπότες,
3)Έχετε καλά χωμάτινα λάστιχα,
Τότε σηκωθείτε στα μαρσπιέ,ανοίχτε το γκάζι και κάντε σβέλτα το κομμάτι αυτο μέσα απο τις λασπολούμπες.Στο τέλος έχει και ένα ωραίο ανηφορικό που με λασπουριά γίνεται εξαιρετικά απολαυστικό.
Credits για την εύρεση το κομματιού αυτού στον crs-k(aka Μονόλυκος),θρυλική μορφή του παρόντος forum.
Όποτε ανεβαίνω Άγραφα εννοείται απο εκεί ανεβαίνω το ποτάμι,για γούστα.
Παντως μάλλον ο καιρός καθαρίζει σιγά σιγά
Η συμμετοχή μου είναι αμφίβολη.
Κατέβηκα κάτω να τσεκάρω τη μηχανή και είδα ότι ενώ στην αριστερή δισκόπλακα τα τακάκια έχουν ψωμί, στην δεξιά είναι πιο φθαρμένα. Το πιο φαγωμένο απ' όλα είναι το εξωτερικό δεξιά όπου έχει ελάχιστο περιθώριο και έχουν χαθεί οι εγκοπές.
Θα το κοιτάξω και αύριο με πιο ηρεμία και θα ενημερώσω.
Η συμμετοχή μου είναι αμφίβολη.
Κατέβηκα κάτω να τσεκάρω τη μηχανή και είδα ότι ενώ στην αριστερή δισκόπλακα τα τακάκια έχουν ψωμί, στην δεξιά είναι πιο φθαρμένα. Το πιο φαγωμένο απ' όλα είναι το εξωτερικό δεξιά όπου έχει ελάχιστο περιθώριο και έχουν χαθεί οι εγκοπές.
Θα το κοιτάξω και αύριο με πιο ηρεμία και θα ενημερώσω.
Αχρείαστα ανταλλακτικά είναι αυτά, ακόμα δεν καταλαβαίνω γιατί οι κατασκευαστές επιμένουν να φορτώνουν τις μοτο με παραπανίσιο βάρος!
Μυστηριος ο καιρος ,παντως -εκτος και αν γινεται χαλασμος κυριου- εγω θα το αποτολμησω αυριο.
Γμτ.. Δίχνει να ξεκινάει καλά αλλά απο τις 11 και μετά δινει μπόλικες βροχές στα μέρη που θα είμαστε :/
https://www.windy.com/?rain,2018-07-29-12,39.130,22.514,9
Ναι και η επιστροφη θα ειναι μουρλια επισης.
Παρτε αδιαβροχα οπως-και-δηποτε οσοι σκοπευετε.
Παντως ενα καφε καπου διπλα στον Αχελωο τον προφταινουμε με καλο καιρο ως εκει κατα πασα πιθανοτητα.
(Μην με πιασει καμια ομιχλη λεω γω απο λαμια και μετα και νοσταλγησω ποικιλοτροπως μερες που ειναι)
Vstrommer71
28/07/2018, 14:47
Ναι και η επιστροφη θα ειναι μουρλια επισης.
Παρτε αδιαβροχα οπως-και-δηποτε οσοι σκοπευετε.
Παντως ενα καφε καπου διπλα στον Αχελωο τον προφταινουμε με καλο καιρο ως εκει κατα πασα πιθανοτητα.
(Μην με πιασει καμια ομιχλη λεω γω απο λαμια και μετα και νοσταλγησω ποικιλοτροπως μερες που ειναι)
Μια χαρα θα ειναι ο καιρος.Πηγαιντε ωρε κι ας βρεξει.Πηξαμε στην σιγουρια και περιμενουμε να μην εχει ουτε ενα συννεφο στον ουρανο για μια βδομαδα για να παμε βολτα.
Και μετα την βροχη εχει παντα τα καλυτερα καδρα για φωτογραφηση.
Κι αν ειναι τοοοοση πολλη η βροχη αραξτε σε κανα ξωκλησι ή καμμια ταβερνα.
Αυτες οι στιγμες αξιζουν,τα ευχαριστα απροοπτα,οι παρεες,τα γελια,οι συντροφιες,η υγρασια μετα την βροχη στο βουνο.
Απολαυστε αυτην την υπεροχη φυση που εχουμε ακομη,πριν την καψουν ολοκληρωτικα κι αυτη.
Μια χαρα θα ειναι ο καιρος.Πηγαιντε ωρε κι ας βρεξει.Πηξαμε στην σιγουρια και περιμενουμε να μην εχει ουτε ενα συννεφο στον ουρανο για μια βδομαδα για να παμε βολτα.
Και μετα την βροχη εχει παντα τα καλυτερα καδρα για φωτογραφηση.
Κι αν ειναι τοοοοση πολλη η βροχη αραξτε σε κανα ξωκλησι ή καμμια ταβερνα.
Αυτες οι στιγμες αξιζουν,τα ευχαριστα απροοπτα,οι παρεες,τα γελια,οι συντροφιες,η υγρασια μετα την βροχη στο βουνο.
Απολαυστε αυτην την υπεροχη φυση που εχουμε ακομη,πριν την καψουν ολοκληρωτικα κι αυτη.
Ειπα εγω μωρε μην παμε; :)
Βεβαια αλλο να τρως βροχη σερι και αλλο να κατεβαζει ποταμια και να σερνεσαι.
Λεω σε περιπτωση που.
Καλησπέρα,
αν χρειαστεί κάποιος οτιδήποτε μετά χαράς να βοηθήσω.Βρίσκομαι στη Καρδίτσα.
Και εγώ προς το παρόν θετικός είμαι
Κρίμα για Mike vaska και antsoar, είναι παιδιά που πραγματικα θα θελαν να ρθουν και για τον συγχωρεμένο αλλά και για τη παρέα
Vstrommer71
28/07/2018, 16:47
Καλησπέρα,
αν χρειαστεί κάποιος οτιδήποτε μετά χαράς να βοηθήσω.Βρίσκομαι στη Καρδίτσα.
Τσίπουρο θέλουνε(χωρίς γλυκάνισο)
Για εντριβές πάντα,πήγε πουθενά αλλού ο νους σας?:rolleyes:
Τσίπουρο θέλουνε(χωρίς γλυκάνισο)
Για εντριβές πάντα,πήγε πουθενά αλλού ο νους σας?:rolleyes:
και με γλυκάνισο μπορεί να εντριφθεί κάποιος πάντως :giggle:
argy_kap
28/07/2018, 18:46
Επιβεβαιώνω, 9 θα ειμαι Shell Λαμία
Τσεκ.
4 ως τωρα; (gcrook,spyro,mariner,argy kap)
Yeap, 7 παρά θα είμαι Μακ
argy_kap
28/07/2018, 19:57
398334
Μόνο 6 χρόνια έχω να σε δω....
Μόνο 6 χρόνια έχω να σε δω....
θα μπορούσε και χειρότερα.. :lol:
:beer: :beer: :beer:
Εγώ παίρνω υπόψη μου το πιο αισιόδοξο απο όλα —-> freemeteo
Άστα να λένε ο,τι θέλουν μωρέ.. Δεν μασάμε :)
Thanks ρε Μike, κρίμα που δεν θα είσαι και εσύ μαζί.. :( Πρέπει κάποια στιγμή να στήσουμε καμια καλή κάπου..
Καλή βόλτα ρε αδέρφια.
Θα με συγκινησει τωρα ο πουστης.
Vstrommer71
28/07/2018, 21:18
Θα με συγκινησει τωρα ο πουστης.
Ούτε φαντάροι στον πόλεμο να φεύγατε τέτοια υποστήριξη.Να το διάβαζε κανάς άσχετος θα έλεγε τα παλλικάρια πάνε για μαστίγωμα:lol:
gior-gos
28/07/2018, 21:22
Ειχα αποφασισει να ρθω αλλά λογω καιρου δεν..
Καλη βολτα και μακαρι οι προβλεψεις να πεσουν εξω :beer:
argy_kap
28/07/2018, 21:32
o kordix?
o kordix?
9 θα είμαι στη shell στη Λαμία. Τα λέμε αύριο με το καλό.
Δεν πρόλαβα να λύσω το θέμα με τα φρένα, οπότε δεν θα ακολουθήσω. Κρίμα γιατί το παρεάκι είναι πολύ καλό, λιτό και δυνατό. όπως πρέπει να είναι σε κάθε τέτοια βόλτα.
Καλά να περάσετε μάγκες, τα λέμε στην επόμενη. :wave2::beer:
Επειδη δεν με πιανει υπνος να ξερετε οτι αν τυχον δεν ειμαι στην βολτα
θα εχω αναβιωσει ενα παλιο κλασσικο τρεντ εδω μεσα, και με αυτο τον τροπο
θα εχω ολοκληρωθει σαν μελος κανοντας πληρη κυκλο.
Ουσιαστικα -φορουμικα μιλωντας παντα- θα εχω επιτυχει αποτυγχανοντας.
argy_kap
29/07/2018, 00:59
Αντε ρε τραβα για υπνο και ασε τα ψόφια!
Αντε ρε τραβα για υπνο και ασε τα ψόφια!
Καλημερα.
Θα ερθω.
Fail..
harris_x
29/07/2018, 10:49
Καλα να περάσετε ρεεεεεεε