View Full Version : Daytona remix 125
Chrispsa82
18/01/2019, 20:52
Oβυνιος ειναι εμπορος!
Δεν θα εξυπηρετηθει εκει....θα τον παραπεμψει στο επισημο σερβις που πηγε και εκανε και τους πρωτους ελενχους και αλλαγες λαδιων
Πετροσιαν στο κερατσίνι.εκει πήγα για το σερβις των 1000 αλλά αν δεν βρω άκρη θα πάω γκοργκολη
Chrispsa82
18/01/2019, 20:55
Γι'αυτό το λόγο υπάρχει η εγγύηση φίλε. Εννοείται ότι θα το πας πισω στο Βινιο για να σου διορθώσει τις διαρροές. Φυσικά θα ζητήσεις και να γίνει αντικατάσταση σε όλες τις σκουριασμένες βίδες.
Στο δικό μου σκουριασαν μόνο οι βίδες που κρατάνε το προστατευτικό κάλυμμα της εξάτμισης δεξιά.
Εγώ έχω 2580 χιλιόμετρα πάνω τώρα. Το έχω πάει και 9500 στροφές για λίγο. Μετά τις 7000 ψιλοζοριζεται, δηλαδή 80 χιλιόμετρα την ώρα αλλά ακόμη δεν έχει ανοίξει ο κινητήρας του γιατί είναι καινούργιο.
Μην στεναχωριέσαι όλα θα διορθωθούν.
Αν δεις ότι σου κάνουν το βαρύ πεπόνι εκεί στο Βινιο για τις βίδες(που δεν νομίζω),βγάλε μία για δείγμα και αγόρασε 20 ίδιες ανοξείδωτες. Τις βάζεις και τέλος.
Καταλαβαίνω,λες -ρε φίλε καινούργιο μηχανάκι πήρα, γιατί να συμβαίνουν αυτά.
Τι να σου πω;. Έκαναν οικονομία οι Κινέζοι στις ανοξείδωτες.
Εύχομαι να βγάλεις γρήγορα άκρη.
Γράψε μετά να μας πεις τι έγινε.
Όχι μόνο αυτό....λέω ότι αν συμβαίνουν αυτά στο 4μηνο και στα 3100 χλμ....είναι για γέλια και για κλάματα τι θα συμβαίνει σε μια διετία τριετία με τα αντίστοιχα τότε χλμ...
Chrispsa82
18/01/2019, 21:00
Παιδιά τέλος εβδομάδας θα πάω για το σερβις στα 3500 χλμ.κανονικα είναι στα 4000 αλλά πάντα το κάνω νωρίτερα.τοτε θα σας πω τι θα αντιμετωπίσω κυρίως από συμπεριφορά και αποτέλεσμα για την εγγύηση.παντως δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος.και φανταστείτε ότι πριν από αυτό είχα το daytona hercules και το μοτερακι του ήταν απλά θεϊκό.ουτε σταγόνα από πουθενά.και σκισημο όλη μέρα.μεχρι και ταξίδι πήγα με αυτό αυθημερόν στη Λευκάδα από αθηνα (παιδιά δεν είμαι τρελός,πηγα από ανάγκη καθαρά) και δεν έκανε κιχ που έγραψε 940χλμ σε μια μέρα.
Sebastian1980
19/01/2019, 12:29
Φίλε κάποιο λάθος κάνεις.Το δεύτερο σέρβις του remix μετά τα 1000 είναι στα 3000 χιλιόμετρα. Έχω μπροστά μου το δελτίο συντήρησης από το βιβλιαράκι ενεργοποίησης εγγύησης και μου έχουν σημειώσει επόμενο service 3000.
Έπρεπε ήδη να έχεις κάνει το σέρβις του.
Μην το αργείς αφού όπως λες από τα καπάκια έχεις κάτι σαν μικροδιαρροή.
Sebastian1980
19/01/2019, 12:47
Δεν ξέρω πως είναι τα δικά σου λάδια. Τα δικά μου στα 2610 χιλιόμετρα όπως τα είδα από το ματάκι που έχει ο κινητήρας δεξιά μοιάζουν με την γνωστή σε όλους Μερέντα.
Γι'αυτό θα κάνω το σέρβις τον 3000 χιλιομέτρων πιο νωρίς.
Θα έχει πλάκα απλά να αλλάξεις λάδια και οι μικροδιαρροες σου να σταματήσουν.
Το εύχομαι δηλαδή.
Chrispsa82
19/01/2019, 15:24
Δεν ξέρω πως είναι τα δικά σου λάδια. Τα δικά μου στα 2610 χιλιόμετρα όπως τα είδα από το ματάκι που έχει ο κινητήρας δεξιά μοιάζουν με την γνωστή σε όλους Μερέντα.
Γι'αυτό θα κάνω το σέρβις τον 3000 χιλιομέτρων πιο νωρίς.
Θα έχει πλάκα απλά να αλλάξεις λάδια και οι μικροδιαρροες σου να σταματήσουν.
Το εύχομαι δηλαδή.
Φίλε μου καλησπέρα.οπως ξαναεγραψα το πρώτο σερβις είναι στα 1000χλμ που το έκανα κανονικά.το επόμενο είναι στα 4000χλμ (3000χλμ μετά δηλαδή).τώρα έχω 3100χλμ και υπολογίζω να το κάνω νωρίτερα (από τα 4000) γιατί πάντα κάνω νωρίτερα τα σέρβις.μαλλον δεν το διατύπωσα καλα και σε μπερδεψα.την συντήρηση την προσέχω πάρα πολύ και για αυτό κάνω νωρίτερα τα σέρβις.σημερα πήγα και στο συνεργείο.την άλλη βδομάδα μπαίνει για αλλαγή στις φλατζες με χρήση εγγύησης και....ο Θεός βοηθός....
Chrispsa82
19/01/2019, 15:28
Πάντως σε μια γρήγορη βόλτα σε κάποιον αντιπρόσωπο που θα αγοράσει σκούτερ ο κουμπάρος μου και πήγα παρέα μαζί του.μου είπε ότι γενικά με ρεμίξ και λεοπαρ έχουν ταλαιπωρηθεί στο θέμα ζημιων,γι'αυτό δεν κυκλοφόρησαν και πολύ (σχεδόν καθόλου) και επίσης γι'αυτό δεν τα ξαναφέρνουν.μαυρισε η καρδιά μου ....επίσης εξαφανίστηκαν και σαν μοντέλα από τη σελίδα του γκοργκολη.
Riko1234
19/01/2019, 16:46
ρε μαγκες καποιος που το εχει και του εχει βγαλει προβληματα ας μας απαντησει στο κατα ποσο τον καλυπτει η εγγυηση (διορθωστε με αν κανω λαθος αλλα νομιζω οτι ειναι 2 χρονια γενικη εγγυηση)
Sebastian1980
19/01/2019, 16:50
Φίλε μου καλησπέρα.οπως ξαναεγραψα το πρώτο σερβις είναι στα 1000χλμ που το έκανα κανονικά.το επόμενο είναι στα 4000χλμ (3000χλμ μετά δηλαδή).τώρα έχω 3100χλμ και υπολογίζω να το κάνω νωρίτερα (από τα 4000) γιατί πάντα κάνω νωρίτερα τα σέρβις.μαλλον δεν το διατύπωσα καλα και σε μπερδεψα.την συντήρηση την προσέχω πάρα πολύ και για αυτό κάνω νωρίτερα τα σέρβις.σημερα πήγα και στο συνεργείο.την άλλη βδομάδα μπαίνει για αλλαγή στις φλατζες με χρήση εγγύησης και....ο Θεός βοηθός....
Φίλε κάπου έχεις μπερδευτεί.
Επειδή το διατυπωσες έτσι γι'αυτό και εγώ σου απάντησα. Λοιπόν το ξαναγράφω.
1) Σέρβις πρώτο στο remix στα 1000 χιλιόμετρα.
2) Σέρβις δεύτερο στα 3000 χιλιόμετρα και όχι στα 4000 που γράφεις.
Το δεύτερο σέρβις γίνεται μετά από 2000 χιλιόμετρα από το πρώτο 1000+2000=3000 και όχι στα 4000 χιλιόμετρα. Δηλαδή μετά από 3000 που γράφεις.
Sebastian1980
19/01/2019, 16:59
ρε μαγκες καποιος που το εχει και του εχει βγαλει προβληματα ας μας απαντησει στο κατα ποσο τον καλυπτει η εγγυηση (διορθωστε με αν κανω λαθος αλλα νομιζω οτι ειναι 2 χρονια γενικη εγγυηση)
Φίλε Riko1234 μια φορά που χρειάστηκα την εγγύηση,μου επισκεύασαν το remix χωρίς δεύτερη κουβέντα.
Ελπίζω να μην την ξαναχρειαστω.
Riko1234
19/01/2019, 17:25
Ευχαριστω πολυ.Αν επιτρεπεται,τι βλαβη ειχες και που την αποδιδεις (αστοχια υλικου,αργοπορημενα service,κακη ποιοτητα κλπ κλπ);;;
Chrispsa82
19/01/2019, 17:45
Φίλε κάπου έχεις μπερδευτεί.
Επειδή το διατυπωσες έτσι γι'αυτό και εγώ σου απάντησα. Λοιπόν το ξαναγράφω.
1) Σέρβις πρώτο στο remix στα 1000 χιλιόμετρα.
2) Σέρβις δεύτερο στα 3000 χιλιόμετρα και όχι στα 4000 που γράφεις.
Το δεύτερο σέρβις γίνεται μετά από 2000 χιλιόμετρα από το πρώτο 1000+2000=3000 και όχι στα 4000 χιλιόμετρα. Δηλαδή μετά από 3000 που γράφεις.
Και όμως φίλε μου ο επίσημος αντιπρόσωπος ο πετροσιαν στο Κερατσίνι μου είπε ότι το πρώτο είναι στα 1000 όπως και το έκανα και το δεύτερο στα 4000.δεν κάνω κάποιο λάθος είναι ανά 3000 και μου το είπε και ο γκοργκολη στην Καλλιθέα.
Chrispsa82
19/01/2019, 17:48
Αδελφέ μου πάντως ούτε σε εμένα μου δημιούργησαν κάποιο θέμα.αμεσως κλείσαμε ραντεβού για να μπει μέσα το ρεμίξ και να γίνει χρήση εγγύησης ώστε να αλλαχτούν οι φλάντζες.
Sebastian1980
19/01/2019, 17:49
Ευχαριστω πολυ.Αν επιτρεπεται,τι βλαβη ειχες και που την αποδιδεις (αστοχια υλικου,αργοπορημενα service,κακη ποιοτητα κλπ κλπ);;;
Στο φόρτωμα της μηχανής σε φορτηγάκι τραβήξαμε άθελά μας,εγώ και το αφεντικό μου την πλεξούδα από καλώδια. Μετά το remix άρχισε να κάνει τρέλες. Πρώτη,2,3 έπεφταν οι στροφές, ξανά 1,2,3 ξανά έπεφταν οι στροφές.
Φόρτωμα με οδική.Τους λέω τι συμβαίνει.
Το έβαλαν στο διαγνωστικό.
Άλλαξαν κάποια καλώδια από την πλεξούδα που έκαναν επαφή (γι'αυτό έπεφταν οι στροφές),με πήραν τηλέφωνο, πήγα το πήρα,όλα καλά από τότε.
Επειδή εμείς τραβήξαμε τα καλωδια δεν μπορώ να σου πω τι έφταιξε.
Εντάξει,η πλεξούδα δεν έπρεπε να είναι τόσο ευαίσθητη.
Sebastian1980
19/01/2019, 17:57
Και όμως φίλε μου ο επίσημος αντιπρόσωπος ο πετροσιαν στο Κερατσίνι μου είπε ότι το πρώτο είναι στα 1000 όπως και το έκανα και το δεύτερο στα 4000.δεν κάνω κάποιο λάθος είναι ανά 3000 και μου το είπε και ο γκοργκολη στην Καλλιθέα.
Μπορεί να έχεις και δίκιο.Απλα σε μένα έγραψαν στο βιβλιαράκι (επόμενο service 3000) γι'αυτό και μου φάνηκε παράξενο.
masterone
20/01/2019, 14:49
Φιλε μου εγω βλεπω οτι ειναι στην τυχη του καθενος εχω το μηχανακι απο τον αυγουστο με 930χλμ(αστρωτο ακόμα) τις πρωτες μερες με το που το πηρα ειχε προβλημα με το kill switch το εβγαλε εκτος λειτουργίας ο μηχανικός και ακομα περιμένουμε το ανταλλακτικο. Τον Οκτώβρη νομιζω με 400 χλμτρα το μηχανακι μ χαλασε το κοντερ εδειχνει αλλα νταλων. Και για αυτο ακομα περιμενω ανταλλακτικο με πανε απο μηνα σε μηνα. Τωρα που βρισκομαι αθηνα θα παω στα κεντρικα να δω τι γίνεται γτ δεν παει αλλο. Το μηχανακι βρισκεται στην λημνο.
Υ.Γ τα χιλιόμετρα του τα ξερω επειδη εχω τοποθετησει κοντερ απο ποδηλατο πανω γτ δεν γινοταν να μεινω στο στρωσιμο χωρις να μετραω χιλιόμετρα
Απίστευτα τραγικό σε καινούριο μηχάνημα να έχει βγει οφ το κιλ σουιτς, να σκουριαζουν βιδες, να τρεχουν λαδια, να έχει μπει κοντέρ ποδηλάτου κλπ...!
Κυρίως για την ψυχολογία σου!
Κουράγιο!
Τουλάχιστον κάνε όσα πιο πολλά χλμ μπορεις οσο ειναι εντος εγγυησης, να χαλάσει ότι ειναι, να βγουν τα προβληματα, να αντικατασταθουν, με την ελπιδα οτι τα νεα ανταλλακτικα θα κρατησουν περισσοτερο απο τα νυν.
Chrispsa82
21/01/2019, 07:08
Απίστευτα τραγικό σε καινούριο μηχάνημα να έχει βγει οφ το κιλ σουιτς, να σκουριαζουν βιδες, να τρεχουν λαδια, να έχει μπει κοντέρ ποδηλάτου κλπ...!
Κυρίως για την ψυχολογία σου!
Κουράγιο!
Τουλάχιστον κάνε όσα πιο πολλά χλμ μπορεις οσο ειναι εντος εγγυησης, να χαλάσει ότι ειναι, να βγουν τα προβληματα, να αντικατασταθουν, με την ελπιδα οτι τα νεα ανταλλακτικα θα κρατησουν περισσοτερο απο τα νυν.
Και το χειρότερο αδελφέ είναι ότι ενώ εσκασες 2300 και πήρες κούτα μηχανάκι μπαίνεις μετά από όλα αυτά σε ένα τρυπάκι να ξαναψαχνεις μηχανάκι μόλις 4 μήνες μετά από την αγορά του,γιατί είτε θα πάει για πούλημα,είτε θα είναι σύντομη η ζωή του αν από την αρχή ζητάει.εγω προσωπικά την πάτησα χοντρά,είδα ένα μηχανάκι που δεν κυκλοφόρησε.δεν πούλησε καθολου.τπτ δεν είναι τυχαίο.
masterone
27/01/2019, 12:21
Προκειται να κανω το πρωτο σερβις στα λαδια. Τι λαδακι προτείνεται 10-40 ή 20-50
DRAKONET
27/01/2019, 12:35
τι εχει ο επισημος αντιπροσωπος ?
εκει θα το πας φανταζομαι....σου ειπε αυτος τι να σου βαλει??
σε ρωτησε δλδ ?
Chrispsa82
27/01/2019, 15:29
Προκειται να κανω το πρωτο σερβις στα λαδια. Τι λαδακι προτείνεται 10-40 ή 20-50
Εμένα πάντως φίλε μου,μου έβαλε 20/50 στο πρώτο σερβις
masterone
27/01/2019, 16:04
Οποτε να το αφησω να μ βαλει οτι θελει ο αντιπρόσωπος να μην του ζητησω συγκεκριμενα λαδια (μαρκα)?
DRAKONET
27/01/2019, 20:03
εαν θες να βαλεις καποια συγκεκριμενη μαρκα...μπορεις να του το πεις..με το αναλογο κοστος ομως φανταζομαι
Riko1234
27/01/2019, 20:24
μαγκες καλησπερα.Μπηκα στο σάιτ του γκοργκολη και το ρεμιξ πια δεν υπαρχει.Να υποθεσω οτι καταργήθηκε σαν μοντέλο?
Sebastian1980
28/01/2019, 19:01
Ναι, έχεις δίκιο,έχει καταργηθεί σαν μοντέλο μιας και η μόδα είναι περισσότερο ρετρό μηχανές. Όποιος πρόλαβε πρόλαβε.(χιούμορ)
Κρίμα που σε λίγο θα πρέπει να το αποχαιρετήσω και εγώ.Παντως σαν εκπαιδευτική πρώτη μοτοσυκλέτα (άσχετα με κάποια προβλήματα που παρουσιάστηκαν σε μερικούς κατόχους) εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος. Γλύτωσε η μέση μου από τις λακούβες και εκπαιδευτικα στην χρήση συμπλέκτη.
Τώρα ότι δεν είναι και το πιο ποιοτικό μηχανάκι,αυτό το ήξερα και πριν το αγοράσω.
doctoras
28/01/2019, 19:47
Sebastian εφόσον σου ελυσε το πρόβλημα με την μεση, γιατι να το αλλαξεις?
Sebastian1980
29/01/2019, 19:04
Φίλε doctoras το σχέδιο ήταν : Παίρνω μικρή μοτοσυκλέτα, μαθαίνω χρήση συμπλέκτη, παίρνω μεγάλη.
Το remix αγοράστηκε καθαρά για εκπαιδευτικό, με σκοπό να πάρω μετά το honda 500x ή το Kawasaki versys x 300 που πιστεύω είναι οι μηχανές που τα κάνουν σχεδόν όλα.
Τώρα να κρατήσω το remix και να πάρω και καινούρια μεγάλη δεν γίνεται.
doctoras
30/01/2019, 20:51
Φίλε doctoras το σχέδιο ήταν : Παίρνω μικρή μοτοσυκλέτα, μαθαίνω χρήση συμπλέκτη, παίρνω μεγάλη.
Το remix αγοράστηκε καθαρά για εκπαιδευτικό, με σκοπό να πάρω μετά το honda 500x ή το Kawasaki versys x 300 που πιστεύω είναι οι μηχανές που τα κάνουν σχεδόν όλα.
Τώρα να κρατήσω το remix και να πάρω και καινούρια μεγάλη δεν γίνεται.
Ωραιος και ορθοτατη λογικη! Με το καλο το επόμενο
Riko1234
02/02/2019, 10:41
Ναι, έχεις δίκιο,έχει καταργηθεί σαν μοντέλο μιας και η μόδα είναι περισσότερο ρετρό μηχανές. Όποιος πρόλαβε πρόλαβε.(χιούμορ)
Κρίμα που σε λίγο θα πρέπει να το αποχαιρετήσω και εγώ.Παντως σαν εκπαιδευτική πρώτη μοτοσυκλέτα (άσχετα με κάποια προβλήματα που παρουσιάστηκαν σε μερικούς κατόχους) εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος. Γλύτωσε η μέση μου από τις λακούβες και εκπαιδευτικα στην χρήση συμπλέκτη.
Τώρα ότι δεν είναι και το πιο ποιοτικό μηχανάκι,αυτό το ήξερα και πριν το αγοράσω.
το efi cbs εχεις ή το καρμπυρατερ?
Sebastian1980
02/02/2019, 12:26
Το remix EFI cbs έχω.
Riko1234
02/02/2019, 15:43
Το remix EFI cbs έχω.
σου εχει βγαλει εσενα τα προβληματα για τα οποια διαμαρτυρονται ολοι?? (ρωταω διοτι ενας μηχανικος που το εχει ψαξει πολυ το θεμα μου ειπε οτι τα ιντζεξιον ειναι πολυ πιο ποιοτικα ως προς την κατασκευη τους απ'ο,τι τα καρμπυρατερ)
Riko1234
02/02/2019, 15:46
γενικα μαγκες αν εχει καποιος το efi cbs μοντελο,ας μας πει αν του εχει βγαλει τα κλασσικα προβληματα που εβγαζε και το καρμπυρατερ (σκουριασμενες βιδες,χαλασμενο κοντερ,ξεβαμμενη σελα κλπ κλπ)
Sebastian1980
02/02/2019, 18:31
Μου έχουν σκουριάσει οι δύο βίδες που κρατάνε το προστατευτικό τις εξατμίσεις. Οι τρεις (από τις έξι) που κρατάνε τα πλαστικά στο κέντρο τους έχουν ένα δείγμα σκουριάς. Από Δευτέρα θα βγάλω μια,για αγοράσω έξι ανοξείδωτες, θα τις βάλω και τέλος.
Όλα τα υπόλοιπα, λειτουργούν μια χαρά.
Απλά οι πιέσεις που δίνει ο κατασκευαστής για τα λάστιχα είναι λάθος για τους δικούς μας δρόμους. Στην πρώτη βροχή,κάνεις πατινάζ. Θέλει πολύ πιο κάτω από τα 2,3 bar που λέει.
Riko1234
02/02/2019, 18:38
Μου έχουν σκουριάσει οι δύο βίδες που κρατάνε το προστατευτικό τις εξατμίσεις. Οι τρεις (από τις έξι) που κρατάνε τα πλαστικά στο κέντρο τους έχουν ένα δείγμα σκουριάς. Από Δευτέρα θα βγάλω μια,για αγοράσω έξι ανοξείδωτες, θα τις βάλω και τέλος.
Όλα τα υπόλοιπα, λειτουργούν μια χαρά.
Απλά οι πιέσεις που δίνει ο κατασκευαστής για τα λάστιχα είναι λάθος για τους δικούς μας δρόμους. Στην πρώτη βροχή,κάνεις πατινάζ. Θέλει πολύ πιο κάτω από τα 2,3 bar που λέει.
ευχαριστω πολυ,σε ποσο καιρο υπολογιζεις να την πουλησεις?
Sebastian1980
02/02/2019, 18:57
Κοίτα το honda 500x 2019 που θέλω να αγοράσω, λένε έρχεται τον Μάρτιο.
Άρα θα το πουλήσω αρχές Μαρτίου.
Sebastian1980
06/02/2019, 17:15
Σήμερα ήταν η μέρα του remix.
Αντί ο μπαγλαμάς να κλείσω εχθές ραντεβού για το σέρβις των 3.000 χιλιομέτρων, που στην Θεσσαλονίκη είχε μια μέρα πραγματικά να την πιεις στο ποτήρι (Ντάλα ήλιο, 0 μποφόρ) , έκλεισα για σήμερα. Να ρίχνει καρέκλες και τραπέζια, 7-8 μποφόρ και εγώ να παλεύω μέσα στο μποτιλιάρισμα με αδιάβροχα πανω-κατω να περάσω ανάμεσα από τα αμάξια, προσέχοντας να μην με ρίξει καμία ριπή αέρα σε κανένα αυτοκίνητο. Περιπέτεια.
Όχι, γιατί να πάω σαν ανθρωπος, ολοστεγνος για σέρβις,δεν έχει ουσία,είναι βαρετό,θα πάω όταν ρίχνει καρέκλες να το ευχαριστηθω.
Ηθικό δίδαγμα------ Πριν κλείσεις ραντεβού για σέρβις δες και το καιρο,δεν χάνεις κάτι.
Τέλος καλό όλα καλά.
Έγινε το σέρβις των 3.000 χιλιομέτρων στον MAKINA με κόστος 28€. Αλλαγή λαδιών,καθάρισμα φίλτρου αέρα. Μαλάκωσαν οι ταχύτητες, μπαίνουν πιο γλυκά.
Εχθές άλλαξα δύο σκουριασμένες βίδες και τέσσερις που πήγαν να σκουριάζουν με ανοξείδωτες. Κόστος 1.5€ και 10 λεπτά υπόθεση.
Αυτά.
TsoliasGR
07/02/2019, 07:25
Σήμερα ήταν η μέρα του remix.
Αντί ο μπαγλαμάς να κλείσω εχθές ραντεβού για το σέρβις των 3.000 χιλιομέτρων, που στην Θεσσαλονίκη είχε μια μέρα πραγματικά να την πιεις στο ποτήρι (Ντάλα ήλιο, 0 μποφόρ) , έκλεισα για σήμερα. Να ρίχνει καρέκλες και τραπέζια, 7-8 μποφόρ και εγώ να παλεύω μέσα στο μποτιλιάρισμα με αδιάβροχα πανω-κατω να περάσω ανάμεσα από τα αμάξια, προσέχοντας να μην με ρίξει καμία ριπή αέρα σε κανένα αυτοκίνητο. Περιπέτεια.
Όχι, γιατί να πάω σαν ανθρωπος, ολοστεγνος για σέρβις,δεν έχει ουσία,είναι βαρετό,θα πάω όταν ρίχνει καρέκλες να το ευχαριστηθω.
Ηθικό δίδαγμα------ Πριν κλείσεις ραντεβού για σέρβις δες και το καιρο,δεν χάνεις κάτι.
Τέλος καλό όλα καλά.
Έγινε το σέρβις των 3.000 χιλιομέτρων στον MAKINA με κόστος 28€. Αλλαγή λαδιών,καθάρισμα φίλτρου αέρα. Μαλάκωσαν οι ταχύτητες, μπαίνουν πιο γλυκά.
Εχθές άλλαξα δύο σκουριασμένες βίδες και τέσσερις που πήγαν να σκουριάζουν με ανοξείδωτες. Κόστος 1.5€ και 10 λεπτά υπόθεση.
Αυτά.
Γκαρντάσιμ...Έχω βρεί πάρκιν στο ίδιο τετράγωνο με το συνεργείο μου (βασικά το συνεργείο είναι στο 54 και το πάρκιν στο 58 του ίδιου δρόμου),έχω δώκει αντικλείδι στον μάστορη και όταν είναι η ώρα για σέρβις πάω απο την προηγούμενη χαμογελαστός με ένα σουβλάκι στο χέρι και του λέω... "Αύριο πρωί ξέρεις,το book service κάτω από την σέλα μαζί με τα λεφτά είναι,τηλέφωνο μόλις τελειώσεις"... :D
masterone
07/02/2019, 12:22
Παιδια σε περίπτωση που με δουλεύει ο αντιπροσωπος στην λημνο και ενω μ λεει οτι εχει παραγγείλει τα ανταλλακτικά εντος εγγυησης και δεν εχει κανει τπτ καθως μιλησα με τα κεντρικα στα Τρίκαλα και μ λενε οτι στον αριθμο πλαισιου τον δικο μ δεν αντιστοιχει καμια καταχωρηση τι μπορω να κανω οταν στο νησι δεν υπαρχει αλλος αντιπροσωπος?
DRAKONET
07/02/2019, 16:24
Γκαρντάσιμ...Έχω βρεί πάρκιν στο ίδιο τετράγωνο με το συνεργείο μου (βασικά το συνεργείο είναι στο 54 και το πάρκιν στο 58 του ίδιου δρόμου),έχω δώκει αντικλείδι στον μάστορη και όταν είναι η ώρα για σέρβις πάω απο την προηγούμενη χαμογελαστός με ένα σουβλάκι στο χέρι και του λέω... "Αύριο πρωί ξέρεις,το book service κάτω από την σέλα μαζί με τα λεφτά είναι,τηλέφωνο μόλις τελειώσεις"... :D
=========================================
ΠΩΩΩΩ :a48:
Sebastian1980
07/02/2019, 18:57
Όχι ρε φίλε, τέτοια καβαντζα (προνοητικότητα) πρώτη φορά ακούω(διαβάζω).
Αφού δεν έπιασες σπίτι πάνω από το μαγαζί του μάστορα, πάλι καλά.
Εμένα μου αρέσει η αδρεναλίνη. Να φυσάει 7-8 μποφόρ και να εκπαιδευεσαι στην ισορροπία ανάμεσα στα αμάξια ενώ ρίχνει καρεκλοποδαρα.
Sebastian1980
07/02/2019, 19:11
Παιδια σε περίπτωση που με δουλεύει ο αντιπροσωπος στην λημνο και ενω μ λεει οτι εχει παραγγείλει τα ανταλλακτικά εντος εγγυησης και δεν εχει κανει τπτ καθως μιλησα με τα κεντρικα στα Τρίκαλα και μ λενε οτι στον αριθμο πλαισιου τον δικο μ δεν αντιστοιχει καμια καταχωρηση τι μπορω να κανω οταν στο νησι δεν υπαρχει αλλος αντιπροσωπος?
Να ενημερώσεις τον επίσημο γενικό αντιπρόσωπο της daytona Γκοργκολη για την συμπεριφορά που αντιμετωπίζεις από το μαγαζί που το αγόρασες.
Θα απαιτήσεις να βρουν ένα τρόπο να σε εξυπηρετήσουν γιατί αλλιώς θα κινηθείς νομικά.
DRAKONET
07/02/2019, 20:14
=====================================
Αυτος σου ειπε οτι θα τα φερει απο τρικαλα?/
Αν δεν στο ειπε..μ[πορει να εχει παραγγηλει αλλου !
masterone
08/02/2019, 13:19
Να ενημερώσεις τον επίσημο γενικό αντιπρόσωπο της daytona Γκοργκολη για την συμπεριφορά που αντιμετωπίζεις από το μαγαζί που το αγόρασες.
Θα απαιτήσεις να βρουν ένα τρόπο να σε εξυπηρετήσουν γιατί αλλιώς θα κινηθείς νομικά.
Το θέμα είναι οτι το μηχανακι δεν το αγορασα απο εκείνον αλλα απο μαγαζί στην αθηνα που τα πουλάει κ ο οποίος οταν ειχα μιλήσει τον Σεπτέμβρη που μ βγαλε την πρωτη ζημια μ λέει εξουσιοδοτημένο και εταιρεία κ ότι δεν είναι αυτός υπεύθυνος για την εγγύηση
TsoliasGR
10/02/2019, 12:13
Όχι ρε φίλε, τέτοια καβαντζα (προνοητικότητα) πρώτη φορά ακούω(διαβάζω).
Αφού δεν έπιασες σπίτι πάνω από το μαγαζί του μάστορα, πάλι καλά.
Εμένα μου αρέσει η αδρεναλίνη. Να φυσάει 7-8 μποφόρ και να εκπαιδευεσαι στην ισορροπία ανάμεσα στα αμάξια ενώ ρίχνει καρεκλοποδαρα.
Ναι θα έπιανα σπίτι και πάνω απο το συνεργείο αλλά μένω 2 στενά πίσω.Οπότε μικρό το κακό.
Ξέρεις πόσο βολικό είναι να πάει ουσιαστικά το μηχανάκι σου μόνο του για σέρβις;Ούτε να ξυπνάς και να περιμένεις τον μάστορα,ούτε τίποτα...Το αφήνεις το βράδυ στο πάρκιν και την άλλη μέρα πας και το παίρνεις έτοιμο, κύριος.
Το θέμα είναι οτι το μηχανακι δεν το αγορασα απο εκείνον αλλα απο μαγαζί στην αθηνα που τα πουλάει κ ο οποίος οταν ειχα μιλήσει τον Σεπτέμβρη που μ βγαλε την πρωτη ζημια μ λέει εξουσιοδοτημένο και εταιρεία κ ότι δεν είναι αυτός υπεύθυνος για την εγγύηση
Αντιπρόσωπος είναι άρα είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να σε καλύψει στην εγγύηση.Να έχει παραγγείλει ανταλακτικά από αλλού ΔΕΝ παίζει διότι ουσιαστικά ΔΕΝ τα πληρώνει αλλά βάζει ΜΟΝΟ την εργασία.
Εγώ όταν αντιμετώπισα ίδιο θέμα με 2 συνεργεία στην Αθήνα με το SYM πολύ απλά πήγα στα κεντρικά στον Γκοργκόλη και έκανα καταγγελία και ΔΕΝ ξαναπάτησα σε αυτούς.Τώρα υπάρχει και νόμος που σε καλύπτει ΑΝ πας σε άλλο ΜΗ αξουσιοδοτημένο ΑΛΛΑ νομιμο και εγγεγραμμένο συνεργείο στα μητρώα τους και φυσικά σφραγιστεί το book service.Πρέπει να το ψάξεις λίγο.Και να βρείς μάστορα.
Βέβαια υπάρχουν νομίζω κάποια που είναι εξουσιοδοτημένα ΑΛΛΑ μόνο για μηχανάκια που έχουν πουλήσει οι ίδιοι.Μου έχει τύχει σε 2 στην Αθήνα.Θέλει ψάξιμο.
Μπορείς απο την άλλη να πας και ζητήσεις να δεις την καταχώρηση στο σύστημα,να του πεις ευθέως ΔΕΝ έκανες καταχωρηση και να μιλήσεις με τα κεντρικά μπροστά του και πάει λέγοντας.
DRAKONET
10/02/2019, 14:42
Ναι θα έπιανα σπίτι και πάνω απο το συνεργείο αλλά μένω 2 στενά πίσω.Οπότε μικρό το κακό.
Ξέρεις πόσο βολικό είναι να πάει ουσιαστικά το μηχανάκι σου μόνο του για σέρβις;Ούτε να ξυπνάς και να περιμένεις τον μάστορα,ούτε τίποτα...Το αφήνεις το βράδυ στο πάρκιν και την άλλη μέρα πας και το παίρνεις έτοιμο, κύριος.
Αντιπρόσωπος είναι άρα είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να σε καλύψει στην εγγύηση.Να έχει παραγγείλει ανταλακτικά από αλλού ΔΕΝ παίζει διότι ουσιαστικά ΔΕΝ τα πληρώνει αλλά βάζει ΜΟΝΟ την εργασία.
Εγώ όταν αντιμετώπισα ίδιο θέμα με 2 συνεργεία στην Αθήνα με το SYM πολύ απλά πήγα στα κεντρικά στον Γκοργκόλη και έκανα καταγγελία και ΔΕΝ ξαναπάτησα σε αυτούς.Τώρα υπάρχει και νόμος που σε καλύπτει ΑΝ πας σε άλλο ΜΗ αξουσιοδοτημένο ΑΛΛΑ νομιμο και εγγεγραμμένο συνεργείο στα μητρώα τους και φυσικά σφραγιστεί το book service.Πρέπει να το ψάξεις λίγο.Και να βρείς μάστορα.
Βέβαια υπάρχουν νομίζω κάποια που είναι εξουσιοδοτημένα ΑΛΛΑ μόνο για μηχανάκια που έχουν πουλήσει οι ίδιοι.Μου έχει τύχει σε 2 στην Αθήνα.Θέλει ψάξιμο.
Μπορείς απο την άλλη να πας και ζητήσεις να δεις την καταχώρηση στο σύστημα,να του πεις ευθέως ΔΕΝ έκανες καταχωρηση και να μιλήσεις με τα κεντρικά μπροστά του και πάει λέγοντας.
============================================
Μπορει να ειναι απλα εμπορος...οπως ο βυνιος...που απλα πουλαει...
δεν κανει επισημα σερβις και εγγυησεις !
Riko1234
19/02/2019, 21:35
αν υπαρχει καποιος στην αθηνα που να πουλαει ή που να ενδιαφερεται να πουλησει σε 2-3 μηνες το remix (cbs efi) σας παρακαλω ας μου στειλει μηνυμα (να ειναι σε κόσμια κατασταση,δεν με ενοχλουν οι μικροφθορες και οποιαδηποτε βλαβη επισκευαζεται ευκολα,γρηγορα και χωρις τεραστιο κοστος)
Sebastian1980
18/03/2019, 20:28
Μετά από 8+ μήνες συμβίωσης με το remix ήρθε η ώρα να το χαιρετήσω.(Μπήκε αγγελία στο γνωστό σάιτ).
Πραγματικά αν ήταν 250cc θα το κρατούσα ακόμη.
Έμαθα να χειρίζομαι συμπλέκτη και γλύτωσε η μέση μου από τις λακούβες.
Thank you Remix.
masterone
26/03/2019, 09:24
Μετα απο τόσο ταλαιπωρία επιτελους τα πραγματα ηρθαν αλλα δουλεψε μονο ο διακόπτης εκτακτης αναγκης καθως ο μάστορας ανακαλυψε οτι τελικα φταιει ο αισθητήρας για το κοντερ και τωρα θα παραγγελει αισθητηρα ελπίζω να μην περιμενω παλι 6 μηνες μεχρι να ερθει το ανταλλακτικό. Μου εκανε σερβις λαδια φιλτρο μπουζι ρυθμισμα βαλβιδων καθαρισμό αλυσιδας και οτι αλλο χρειαζοταν και αλλαξα και μια μπαταρια καθως το ειχα αφήσει 2 μηνες σε ακινησια αλλα δεν εβγαλα τον πόλο καθως δεν θεωρησα οτι ενα ρολοι στο κοντερ θα μ φαει την μπαταρια. Η μπαταρια που ειχε πανω ηταν βεβαια της πλακας οποτε είναι λογικο π με αφησε. Να πω οτι εχω στο κοντερ ποδηλατου που τ εχω βαλει για να μην χασω τα χλμτρα 920 κατι π αντιστοιχει στο κοντερ του σε 980χλμτρα περιπου καθως μετραει ποιο σωστα το κοντέρ ποδηλάτου Ενα WD40 πρεπει να παρω τωρα για να καθαρίσω την σκουρια γτ παρολο που τ ειχα κουκουλα ολο τον χειμωνα εχει βγαλει σε αρκετα σημεία
Sebastian1980
26/03/2019, 20:29
Μακάρι να τελειώσουν τα προβλήματα σου σύντομα.
Το WD-40 κάνει καλή δουλειά.
ΠΡΟΣΟΧΗ στην δισκοπλακα (σκέπασε τα τακάκια με πανί πριν ρίξεις ) και πολύ καλό σκούπισμα.
Για τις βίδες βγάλε μία για δείγμα και αγόρασε καινούριες ανοξείδωτες. Κόστος 2.5€ αν θυμάμαι καλά.Εγω έβαλα αλεν (πιο όμορφες εμφανισιακά) και πρώτα μια ανοξείδωτη ροδέλα μικρή για να χωρά στις τρύπες των πλαστικών.
Οι πιο μαπα βίδες είναι οι δύο από το προστατευτικό της εξάτμισης.Τις άλλες τις άλλαξα προληπτικά.
Στα πλαστικά από πίσω δεν έχουν παξιμάδι συγκράτησης.
Γράψε μετά να μας πεις το αποτέλεσμα.
masterone
27/03/2019, 05:22
Ναι εννοείται πως θα καλυψω ττα τακακια μην παρουν λαδι επισης να ρωτησω εσυ τις βιδες τις παρηγγειλες ή πηγεςσε μαγαζι με βιδες κ πηρες?
Sebastian1980
27/03/2019, 20:11
Απλά έβγαλα μια βίδα από το remix για δείγμα και πήγα σε ένα μαγαζί με υδραυλικά,χρώματα, εργαλεία κ.τ.λ.,από τα πολλά που υπάρχουν παντού. Αυτό που του τόνισα όμως αρκετά είναι ότι δεν θέλω τις απλές αλλά τις ανοξείδωτες βίδες,ροδελες.
Βγάλε και μια από το προστατευτικό της εξάτμισης ,αυτή είναι αλεν. Πάλι για δείγμα γιατί διαφέρει από τις άλλες, είναι πιο κοντή, σχεδόν μισή σε μήκος και νομίζω και πιο μικρή σε μέγεθος.
Πραγματικά οταν τις αλλάξεις (10 λεπτά υπόθεση) θα δεις ότι το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό.
Γενικά ότι δεις από βίδα και δεν σου αρέσει ( σκουριασμένη ή είναι καμία κακής ποιότητας ) παίρνεις δείγμα,το αλλάζεις και αναβαθμίζεις την εικόνα του remix. Και με πολύ μικρό κόστος.
Εννοείται βίδες σε κινητήρα δεν πειράζεις.
masterone
28/03/2019, 05:56
Οκ ευχαριστώ πολύ θα παω να δω γτ ακομα και αυτες των πλαστικων εχουν πιασει σκουριά και θα βαλω και κανενα χρωματακι αμα γινεται κοκκινες ή μαυρες
Edit: Του καθαρισα σημε4α τις σκουριες βεβαια σε 2 3 σημεια φαινεται σαν να εχει καταστραφει και να μην βγαινει οπως και καποιες βιδες που οσο wd40 κ να ριχνα δεν ξεακουριαζαν. Ελπιζω μονο να μην εξαπλωθει αλλα θα το παρακολουθω συχνά ωστε να το καθαριζω μολις βγαινει. Έπρεπε να το κανω νωρίτερα. Τωρα για βιδες μεσα στην εβδομαδα θα βγαλω οσες ειναι και θα παω να βρω ανοξειδωτες
Edit2: ειχα και την πρώτη στατικη πτωση σημερα απο τα 9 μποφόρ του αερα π έχει το νησι κ μ γδαρθηκε μανετα φρενου χειρολαβη λιγο το πλαστικο και ο καθρέπτης αλλα δεν εσπασε κατι ευτυχως
masterone
30/03/2019, 18:14
Περα απο τα παραπανω εχω ενα αλλο θεματακι μου τριζει η αλυσιδα ενω εχω κανει μολις 100 χλμτρα σαν να θέλει λιπαντικο παλι και μ το κανε και ποιο πριν αυτο απλα δεν έδινα σημασια καθως ερχοταν χειμωνας και δεν την κινουσα πολυ. Το θεμα ειναι πως ηταν σαν καινουρι αφού την πηρα απο το προσφατο σερβις και μετα απο 100 χλμτρα φαινεται να θέλει παλι λιπανση ισως και τεντωμα. Είναι φυσιολογικό αυτο ή να την αλλαξω? Ο μονος λογος π μπορω να το ριξω ειναι οτι περναω απο πολλους πλακόστρωτους δρομους εδω στο νησί και τρανταζεται παρα πολυ ολο το μηχανάκι
doctoras
30/03/2019, 18:55
Πάρε 100 ml από το φαρμακείο παραφινελαιο ριξε το πανω ως καθαριστικό, μετά καθάρισε με ένα μαλακό βουρτσακι η πανι, ζεστανε την αλυσίδα(βόλτα 2 km) και ριξε το ειδικό σπρέι λίπανσης αλυσίδας
Τυχαίο βίντεο
https://youtu.be/E9QorkPdVkw
masterone
30/03/2019, 19:02
Την ξέρω την διαδικασια απλα δεν έχω διπλο σταντ ή καποια βαση ωστε να το σηκώσω και να το γυριζω αλλα ειναι φυσιολογικό καθε 100 χλμτρα να χρειαζεται καθάρισμα χωρις να εχει βρεξει,ουτε να εχω μπει σε χωματόδρομο?
doctoras
30/03/2019, 20:23
Βάλε τελάρο ή κάτι που θα σου δώσει απόσταση από το έδαφος στον πίσω τροχό.
Μπορεί να συμβεί και εξαρτάτε από το αν καθαριστηκε καλα η αλυσιδα πριν μπει το λιπαντικό, από το πόσο λιπαντικό μπήκε μπήκε πάνω στην αλυσίδα και απο το πόσο ποιοτικο είναι το λιπαντικό.
Αν είσαι βέβαιος για όλα τα παραπάνω και συνεχίζει να βγάζει κραδασμούς τοτε πας για αλλαγή και καλά θα ήταν πάει σετ με τα γρανάζια
masterone
30/03/2019, 20:50
Οκ ευχαριστώ πολύ παρολο π εχω 1000χλμτρα να αλλαξω κ γρανάζια αν χρειαστεί?
doctoras
30/03/2019, 20:53
Ε ναι, αν βάλεις επώνυμη αλυσίδα για να είσαι σίγουρος βάζεις ανάλογης ποιότητας γρανάζια
masterone
03/04/2019, 14:42
Λοιπον παιδια καθαρισα την αλυσιδα με παραφινέλαιο και εβαλα και γράσο αφου πρωτα εκανα μια βολτα και την ζεστανα στο τελος και αφού εκανα 30 χλμτρα και ολα πηγαιναν καλα αρχισε παλι να τριζει. Δεν φαινεται να θελει σφυξιμο η αλυσίδα αλλα θα δοκιμασω να την σφιξω λιγο μηπως σταματησει.
Θελω να κάνω κατι αλλα δεν ξερω αν γίνετε δεν το εχω κανει να βαλω αφου κατσει το γρασσο καλα πανω στην αλυσιδα μετα απο το καθάρισμα να την περασω με το πινελο με παραφινελαιο μια φορα ή δεν κανει να μεινει λαδι πανω στην αλυσιδα?
DRAKONET
03/04/2019, 14:51
Λοιπον παιδια καθαρισα την αλυσιδα με παραφινέλαιο και εβαλα και γράσο αφου πρωτα εκανα μια βολτα και την ζεστανα στο τελος και αφού εκανα 30 χλμτρα και ολα πηγαιναν καλα αρχισε παλι να τριζει. Δεν φαινεται να θελει σφυξιμο η αλυσίδα αλλα θα δοκιμασω να την σφιξω λιγο μηπως σταματησει.
Θελω να κάνω κατι αλλα δεν ξερω αν γίνετε δεν το εχω κανει να βαλω αφου κατσει το γρασσο καλα πανω στην αλυσιδα μετα απο το καθάρισμα να την περασω με το πινελο με παραφινελαιο μια φορα ή δεν κανει να μεινει λαδι πανω στην αλυσιδα?
===========================
Το παραφινελειο θα διωξει το γρασο παλι...το βαζουμε για καθαρισμο...
Εγω δεν μπορω να καταλαβω οταν λες τριζει τι εννοεις...μηπως εννοεις κανει καποιο θορυβο/
ενας θορυβος ειναι φυσιολογικος το τριξιμο ειναι κατι αλλο...ειναι σαν να μην υπαρχει καθολου λιπανση
επισης ποσο πρεπει να την σφιξεις??? ενας τζογος απο το σταματημενο σημειοπρος τα πανω 2 περιπου ποντους ειναι φυσιολογικο
masterone
03/04/2019, 15:04
Κανει τριξιμο αυτο ακριβως σαν να ειναι ξερη τελειως αλλα πως μπορει να συμβαίνει αυτο μεσα σε 30 χλμτρα αποστασης αφου την λιπανα και της εριξα και γρασσο? Δεν ξερω να της περασω τοτε αλλη μια γρασσο χωρις να την καθαρισω και να την σφιξω κ λιγο?
sapila racing
03/04/2019, 15:09
Κανει τριξιμο αυτο ακριβως σαν να ειναι ξερη τελειως αλλα πως μπορει να συμβαίνει αυτο μεσα σε 30 χλμτρα αποστασης αφου την λιπανα και της εριξα και γρασσο?
Μηπως είναι παρατεντωμένη?
Δες το manual για το πόσο τζόγο πρέπει να έχει, αν την έχεις παρατεντωσει ειναι αρκετά επικίνδυνο και για σενα και για το μοτέρ σου.
Τα 2cm που σου εγραψαν παραπάνω είναι πολύ λίγα, ειδικά για moto με μεγαλες διαδρομέςε αναρτήσεων σαν το δικό σου.
Ισως απλά βρίσκει πάνω στην γλύστρα και ακούγεται χωρίς να υπάρχει θέμα.
masterone
03/04/2019, 15:15
Η αλυσιδα εχει 130 χλμτρα απο το σερβις που ηταν σφυγμενη και λαδωμενη απο το συνεργειο και στα 100 αρχισε να τριζει και την καθαρισα και την γρασαρα.10-20 mm πρέπει να ειναι ο τζογος βαση manual. Επισης δεν νομιζω πως ειναι φυσιολογικό καθώς κανει το ασχημο τριξιμο π γυρναει και κοιταει ολος ο κοσμος τι ακουγεται ετσι π ακούγεται ποιο πολυ το τριξιμο απο οτι η εξάτμιση
masterone
03/04/2019, 16:36
Μα ειναι γρασσο για την αλυσιδα
DRAKONET
03/04/2019, 17:35
υπαρχει περιπτωση να εχει στραβωσει το πισω γραναζι..και μια να τεντωνει..μια να χαλαρωρει...
με ελευθερο τον πισω τροχο..κοιτα το γραναζι...
masterone
03/04/2019, 18:55
υπαρχει περιπτωση να εχει στραβωσει το πισω γραναζι..και μια να τεντωνει..μια να χαλαρωρει...
με ελευθερο τον πισω τροχο..κοιτα το γραναζι...
Εννοεις να λύσω την αλυσιδα και να δω αν είναι στραβό το γραναζι?
Υ.γ Σρρυ που ρωταω συνεχεια απλα δεν έχω μεγαλη εμπειρία ειχα ενα modenas kriss 115 κυβικα σαν πιτσιρικας και το μονο που του κανα αρχές καλοκαιριου το πηγαινα συνεργειο για σερβις και μετα μεσα στο καλοκαιρι του αλλαζα μια φορα λαδια και μπουζι αν χρειαζόταν καποια στιγμη και ούτε αλυσιδες λυπαινα οτι τπτ και ουτε ετριζε ούτε τπτ και πήγαινα και σε χωματόδρομους συνέχεια (μεσα στην σκονη και στην λάσπη ηταν ολη την ώρα)
Sebastian1980
03/04/2019, 19:57
Ο DRAKONET εννοεί να σηκώσεις με κάτι το μηχανάκι έτσι ώστε η πίσω ρόδα να είναι στον αέρα. Να πας από πίσω να δεις όταν γυρίζεις με το χέρι την ρόδα, πως συμπεριφέρεται η αλυσίδα. Αν μια τεντώνει και μια χαλαρώνει απότομα τότε το γρανάζι σου μάλλον είναι στραβό.
Αν είναι στραβό το γρανάζι φαίνεται και με το μάτι από πίσω γυρνώντας την ρόδα.
masterone
03/04/2019, 20:09
Α οκ ευχαριστώ ναι θα το κανω αυριο αυτο που θα εχει φως
masterone
04/04/2019, 18:56
Τσεκαρα σημερα μην τυχον ειναι κανενα γραναζακι στραβωμενο αλλα τπτ ολα φαινονται μια χαρα και η λειτουργία της αλυσιδας σωστή δεν εχει αποτομα τεντωματα ξετεντωματα πέρα απο τα φυσιολογικά το πολυ 5mm πανω κατω. Της εριξα και σημερα μετα την βολτα γρασσο και σταματησε να τριζει. Θα δω πως θα παει μετα απο ποσα χλμτρα θα ξαναρχισει να τριζει και το επομενο π θα κάνω να αλλαξω μαρκα γρασσου γτ εχω ενα της feral που πηρα απο βενζιναδικο εδω του νησιού καθως δεν έβρισκα κατι καλύτερο
Sebastian1980
04/04/2019, 20:06
Αφού το γρανάζι είναι εντάξει τότε μάλλον έπεσες σε ιδιότροπη αλυσίδα.
Ρίξε της και κάνα δυο μπινελικια και θα δεις, που θα πάει, θα στρώσει, θέλει δεν θέλει.
DRAKONET
04/04/2019, 21:19
το πολυ να την αλλαξεις
;)
Riko1234
05/04/2019, 09:53
μετα απο πολυ καιρο ψαξιματος και επειτα απο απειρες προσπαθειες να βρω ενα remix euro4 μεταχειρισμενο αποφασισα να αλλαξω επιλογη και να παω σε κατι πιο φθηνο (αφου δεν μπορω να εχω αυτο που θελω,τουλαχιστον ας μην πληρωσω πολλα)...εχει κανεις καποια αποψη για το daytona monster 125???
masterone
05/04/2019, 12:10
Το εψαχνα και εγω στην αρχη το συγκεκριμένο μηχανακι γτ μου αρεσε πολυ αλλα δεν το εβρισκα διαθεσιμο πουθενα αν και για εμενα καλυτερα μεινε μακρια απο daytona μοτοσυκλετακια καθως δεν έχουν κυκλοφορήσει πολυ και εχουν προβλημα με τα ανταλλακτικά. Περιμενα για το remix 2 εξαρτήματα 6 μηνες που μου χαλασαν τον πρωτο μηνα χρησης και τελικα το ενα εξαρτημα (κοντερ) δεν ηταν χαλασμενο και εφταιγε ο αισθητήρας και δεν ξερω ποσο ακομα θα περιμενω. Τι να την κανω την εγγυηση αν δεν εχω σωστο μηχανακι στα χερια μου. Αν ηταν να ξανακανω παρομοια αγορα θα πηγαινα σε honda cbf 125 μεταχειρισμένο
Riko1234
05/04/2019, 18:52
Το εψαχνα και εγω στην αρχη το συγκεκριμένο μηχανακι γτ μου αρεσε πολυ αλλα δεν το εβρισκα διαθεσιμο πουθενα αν και για εμενα καλυτερα μεινε μακρια απο daytona μοτοσυκλετακια καθως δεν έχουν κυκλοφορήσει πολυ και εχουν προβλημα με τα ανταλλακτικά. Περιμενα για το remix 2 εξαρτήματα 6 μηνες που μου χαλασαν τον πρωτο μηνα χρησης και τελικα το ενα εξαρτημα (κοντερ) δεν ηταν χαλασμενο και εφταιγε ο αισθητήρας και δεν ξερω ποσο ακομα θα περιμενω. Τι να την κανω την εγγυηση αν δεν εχω σωστο μηχανακι στα χερια μου. Αν ηταν να ξανακανω παρομοια αγορα θα πηγαινα σε honda cbf 125 μεταχειρισμένο
Δηλαδη εσυ δεν εισαι ικανοποιημενος με την εγγυηση της daytona;παντως σε αντιθεση με το ρεμιξ που το απεσυραν ως προβληματικο,το monster 125 συνεχιζει να το φερνει ο γκοργκολης
masterone
05/04/2019, 19:07
Εγω δεν είμαι προσωπικά ισως γιατι εχω το remix και εχω προβληματα απο την αρχή βλακειες μεν αλλα αδικαιολόγητα για καινουριο μηχανακι και αδικαιολόγητη και η τοσο μεγαλη καθυστερηση σε ανταλλακτικά (6μηνες)για αυτο daytona μονο σε παπι θα ξαναπηγαινα που εχουν πουλησει αρκετα και υπαρχει ανταλλακτικά. Αν δεν μπορει να υποστηρίξει ενα μηχανάκι ας μην το βγαλει ή ας το δωσει φθηνότερα και να πει οτι δεν καλυβει εγγύηση
masterone
10/04/2019, 12:54
Επανερχομαι στο θεμα της αλυσιδας μετα απο 20 χλμτρα μεσα στην πολη αρχισε παλι να τριζει βεβαια το ειχα σε ακινησια 4-5 μερες και ηταν έξω στην βροχή γτ δεν εχω εσωτερικο χωρο να το βαλω οποτε μπορει να το επηρέασε και αυτο. Τωρα το επομενο που θα κανω ειναι να παρω καλυτερο γρασσο και να την καθαρισω παλι με παραφινέλαιο απο την αρχή και να ριξω το νεο γρασσο και αν συνεχίσει τα ιδια παλι θα την αλλαξω μετα γιατι και το να ριχνω καθε 20 χλμτρα γρασσο θα ειναι περισσότερο κοστοβορο καθως θα μ τελειώνει το γρασσο και θα πρέπει να παιρνω καινουριο συνεχεια. Ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο http://www.trade-wind.gr/chemical/maintenance/torco-power-slide-chain-lube-5-5-oz-1467.html. https://www.skroutz.gr/c/1257/moto_cleaning.html?keyphrase=bel-ray+super+clean&order_by=pricevat&order_dir=asc. που διαβασα οτι ειναι καλα. Ποιο απο τα 2 λετε να προτιμησω?
masterone
10/04/2019, 15:03
Δοκίμασε βαλβολινη
https://www.skroutz.gr/s/13713652/Avin-Multigear-80W-90-1lt.html κανει τέτοια βαλβολινη? Επηρεαζει αν εχει λαστιχακια η αλυσιδα ή κανει για ολες? Επισης νομιζω οτι λερωνει πολυ ζαντες και τα σχετικα ή δεν ισχυει?
masterone
11/04/2019, 19:35
http://www.rs200.gr/product/mgl-2-sae-90-4/ βρηκα αυτη την βαλβολινη ελπιζω να κανει και να μην παιζει ρολο η μαρκα
Edit: Εκανα καθαρισμο με παραφινελαιο και λιπανση με βαλβολινη. Φυσιολογικά θα πρέπει να μ βγαλει τουλάχιστον 200 χιλιομετρα χωρις τριγμους. Επίσης ανοιξα και καθαρισα και το μπροστα γραναζι καθως ειχε γεμίσει μακα απο τα γρασσα οπως είδα. Θα επανελθω οταν αρχισει να ξανατριζει(ελπιζω οχι συντομα) ειδάλλως αν δεν τριζει καθε 200-300 χλμτρα θα την περναω με βαλβολινη και καθε 1000-1500 θα την καθαρίζω
Edit2: Μετα απο καθαρισμο με το παραφινέλαιο και λιπανση με βαλβολινη δεν προλαβα να κανω ουτε 5 χλμτρα και αρχισε να τριζει παλι
masterone
23/04/2019, 23:15
http://pioneermotorcycle.en.hisupplier.com/product-2293457-off-road-dirt-bike.html Νομιζω ότι βρηκα απο ποιο μηχανάκι ειναι αντιγραφη το remix. Αν οντως ισχυει η αντιγραφη απο suzuki gn 125 στο μοτερ τοτε πιστευω οτι έχουμε ενα καλο μοτερ τουλαχιστον. Μπορουμε να βρουμε ανταλλακτικά ψαχνοντας στο ίντερνετ για pulse adrenline 125
Η αλυσίδα είναι της μάνας του;Πολλές φορές τέτοια αναλώσιμα ,έχει τύχει και σε επώνυμα λάστιχα,είναι για τον διάολο.
masterone
24/04/2019, 09:42
Ναι απο την μανα του είναι θα την αλλαξω τελικα αλλα σκετη καθώς δεν μ το καλυβει η εγγυηση και δεν μπορω να δωσω 100 ευρω για αλυσιδογραναζα την συγκεκριμένη χρονικη στιγμη
Sebastian1980
24/04/2019, 19:43
http://pioneermotorcycle.en.hisupplier.com/product-2293457-off-road-dirt-bike.html Νομιζω ότι βρηκα απο ποιο μηχανάκι ειναι αντιγραφη το remix. Αν οντως ισχυει η αντιγραφη απο suzuki gn 125 στο μοτερ τοτε πιστευω οτι έχουμε ενα καλο μοτερ τουλαχιστον. Μπορουμε να βρουμε ανταλλακτικά ψαχνοντας στο ίντερνετ για pulse adrenline 125
Μπράβο ρε θηρίο, που το ξετρυπωσες;. Και εμένα μου φαίνεται ίδιο το μοτέρ με του remix.
Αν όντως είναι αντιγραφή Suzuki τότε έχεις δίκιο,έχουμε καλό μοτέρ.
Εμένα, τώρα που πάτησα της 4.000 χιλιόμετρα μου φαίνεται ότι άρχισε να ανοίγει το μοτερ.
Γεμίζουν ποιο γρήγορα οι ταχύτητες.
Έχει καταλάβει το remix ότι πάει για πούλημα και προσπαθεί να με καλοπιάσει μάλλον.
Μέχρι τώρα 0 προβλήματα. Αν εξαιρέσουμε 6 σκουριασμένες βίδες.
masterone
25/04/2019, 10:06
Μπράβο ρε θηρίο, που το ξετρυπωσες;. Και εμένα μου φαίνεται ίδιο το μοτέρ με του remix.
Αν όντως είναι αντιγραφή Suzuki τότε έχεις δίκιο,έχουμε καλό μοτέρ.
Εμένα, τώρα που πάτησα της 4.000 χιλιόμετρα μου φαίνεται ότι άρχισε να ανοίγει το μοτερ.
Γεμίζουν ποιο γρήγορα οι ταχύτητες.
Έχει καταλάβει το remix ότι πάει για πούλημα και προσπαθεί να με καλοπιάσει μάλλον.
Μέχρι τώρα 0 προβλήματα. Αν εξαιρέσουμε 6 σκουριασμένες βίδες.
Έπρεπε να ψαξω γιατι εχω σκοπο να το κρατησω μια 5ετια τουλάχιστον (ο μόνος λόγος να το αλλαξω θα είναι ανταλλαγη με γιαπωνεζικο παπι οταν παρω μεγάλη μηχανη) και για αυτό πρέπει να βρω ανταλλακτικά που δεν βρίσκονται ευκολα ελλαδα. Σκουρια κ εμένα έχουν ολες οι βιδες και το π προσπαθω να καταπολεμησω με wd40 αλλα δυστυχώς το νησί είναι δυνατός αντίπαλος.Επισης βρηκα κ βαση μπαγκαζιερας απο ebay agglias αλλα στοιχιζει 75 ευρω μόνο η βαση και μου φαίνονται πολλα την οποία απο Ελλάδα δεν βρισκω πουθενά
Επισης εγω δεν εχω αποψη για τα γκαζια γτ το παω μεχρι 70 και ανεβαινω σταδιακα με τα ντεποζιτα στο επομενο θα παω 75 στο μεθεπομενο 80 και στο επομενο 85 ε και μετα π θα ειναι κοντα στα 1700 χλμτρα θα το παω οπως θελω αλλα δεν τις εχω γεμίσει ακομη τις ταχυτητες ολες να δω τι κανει το μονο μια φορα σε ευθεια που χρειαστηκε να προσπερασω απο 70 με πηγε με σχετικη ανεση μπορω να πω μεχρι τα 87 χλμτρα χωρις τερμα γκαζι. Ενα πραγμα που δεν μ αρεσει καθολου βεβαια ειναι ότι σε ταχυτητες πανω απο 65 χλμτρα εχει πολλους κραδασμούς στο τιμονι απο το μοτερ γτ μολις παταω συμπλέκτη σταματανε ολα. Θα δοκιμασω νεες χειρολαβες με αντιβαρα και ελπίζω να λυθει
Sebastian απο καταναλωση πως παει το δικο σου γιατι εγω ειμαι στα 3.2-3.4/100 χλμτρα με αρκετο δικαβαλο και μου φαινονται ψιλοαρκετα για 125 αν σκεφτεις οτι τοσο καινε 250αρια. Βεβαια το καρμπυρατέρ νομιζω ειναι 26αρι οποτε μαλλον ειναι φυσιολογικα
Sebastian1980
25/04/2019, 18:24
Κατανάλωση έχω σταθερά 3 λίτρα/100. Με ταχύτητες σταθερά max 90, πάει και παραπάνω αλλά δεν θέλω να το δουλεύω πάνω από 8.000 στροφές. Αν και περισσότερο τώρα που το σκέφτομαι είμαι 7-8 χιλιάδες στροφές γιατί μέσα στην πόλη,πόσο να πας, και γιατί;.
Κραδασμούς τους νιώθω μονο σαν γαργαλητω στης πατούσες των ποδιών μετά τις 7.000 στροφές.
Βάση μπαγκαζιερας, αν εννοείς την σιδερένια βάση πίσω για να μπει το πιάτο (πλαστική βάση) εγώ την παρήγγειλα στο μαγαζί που το αγόρασα. Περνει την βάση από το ξαδερφάκι του leopard. Σε μια βδομάδα την είχαν.Αν θυμάμαι καλά ήταν αρκετά φθηνή (Βάση σιδερένια , βάση πλαστική,top case 29 λίτρων όχι κανένα γνωστής μάρκας, συνολο 65€).
Μαγαζί MAKINA (Θεσσαλονίκη).
masterone
25/04/2019, 19:17
Αν εχεις εσύ 3 με ιντζεκσιον τοτε και η δικη μου καταναλωση είναι φυσιολογική και ελοιζω να μην γίνει αλλα λογικα θα ανεβει οταν το παω οπως θελω. Μου ειχες στειλει τα στοιχεια απο το μαγαζι τους ειχα παρει τηλέφωνο αλλα δεν ειχε ουτε να παρεγγειλει μου ειπε μπορουσε και δεν ήξερε ποτε θα ξαναφερει. Κοιτα για τους κραδασμούς τους νιωθω οταν παω να χαλαρωσω λιγο τα χερια μου (ειναι πολυ ενοχλητικοι) ή αν παω να οδηγησω με ενα χερι δεν μπορω να το κανω αυτο γτ τρεμει τοσο το χερι μ λες και βαραω κομπρεσερ. Αμα το κραταω σφικτά το τιμονι με τα δυο χερια δεν ειναι κατι ενοχλητικό ειναι φυσιολογικος κραδασμος απλα μ κανει εντυπωση γτ παλιομερα με ενα modenas kriss που ειχα (ειχε αντιβαρα στο τιμόνι) οδηγουσα τερμα με ενα χερι κ δεν ενιωθα τπτ
Sebastian1980
26/04/2019, 17:51
Κάτι μου λέει ότι οι κραδασμοί σου είναι λόγο καρμπυρατέρ. Πρέπει μάλλον να συντονίζει το τιμόνι με τους κραδασμούς του κινητήρα. Δεν μπορώ να το εξηγήσω διαφορετικά.
Το δικό μου ούτε κραδασμούς ούτε τίποτα στο τιμόνι,ακόμη και όταν είναι σταματημένο.
Τόσοι διαφορά EFI με καρμπυρατέρ δεν μπορώ να καταλάβω.
Πάντως έχει ωραίο ζύγισμα,δεύτερο άτομο πίσω ούτε τον νιώθεις στην οδήγηση,καμιά σχέσει με παπί που είχα πολλά χρόνια.
masterone
26/04/2019, 22:52
Δεν το ξέρω αυτο αλλα πιστευω με αντιβαρα να ειναι καλυτερα τα πραγματα αλλιως θα δοκιμασω και μπανανα στο τιμόνι και πιστευω να λυθει το πρόβλημα με τους κραδασμους.Τωρα οσο αφορα το 2ο ατομο μαρεσει που σε φρεναρισμα με το πίσω φρενο δεν κανω τόσο ευκολα τον πίσω τροχό πραγμα που συμβαινει συνεχως οταν οδηγαω μονος μου με αποτέλεσμα να φρεναρω κυριως με μπροστινο φρενο. Στις στροφες και εγω το ιδιο μπαινω ειτε μονος ειτε διπλος αλλα δεν το εχω πιεσει αρκετα ακομη γιατι φοβαμαι και τα ελαστικά που εχει πανω απο την μανα του
Sebastian1980
28/04/2019, 19:44
ΧΡΙΣΤΌΣ ΑΝΈΣΤΗ!!! Χρόνια πολλά σε όλους.
Πιστεύω ότι όντως πρώτα να δοκιμάσεις την μπανάνα τιμονιού και μετά να ψάχνεις λύση με αντίβαρα. Πιο οικονομικός και εύκολος τρόπος.
Τώρα όσον αφορά τα φρένα, δεν συμφωνώ μαζί σου. Το CBS κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά. Πατάς το πίσω φρένο και ενεργοποιηται και το μπροστά.
Όταν το πηρα, το είχα ξεχάσει αυτό και συνηθισμένος από το σκούτερ πάτησα περισσότερο το μπροστινό και έκανα τσουλήθρα για δύο μέτρα με το μπροστά μπλοκαρισμένο. Θέλει να πατάς σχετικά δυνατά το πίσω και να χαϊδεύεις το μπροστά.
Δεν νομίζω να κάνω λάθος και το remix καρμπυρατέρ εχει CBS , έτσι δεν είναι;
Να αποφεύγεις να φρενάρεις μονο με το μπροστινό, πάντα χρησιμοποιούμε τον συνδιασμό και των δύο φρένων. Ποτέ μόνο το ένα.
masterone
28/04/2019, 23:16
Χρονια πολλά!!Όχι δεν εχει CBS αλλα να σ πω την αληθεια μεσα στην πολη δουλεύω συνδιασμό και των δυο φρένων απλα οταν ειμαι μονος δεν κανει ιδιαιτερη δουλεια καθως χανω πολυ εύκολα τον πίσω τροχο(ελεγχομενα αλλα σπινιαρει) και παταω μπροστινό φρενο. Οταν ειμαι διπλος θελει αρκετο ζορισμα για να χαθει ο πισω τροχος. Αν ειχε cbs ισως να ηταν αλλιως τα πράγματα
masterone
07/05/2019, 09:04
Παιδια αντικατεσησα την αλυσιδα τελικα με μια απλη της RK ελπιζω να μην με ταλαιπωρησει αλλο. Επισης αυτο π δεν πιστευ ηταν οτι ειχε oring αλυσίδα και ετριζε ετσι
Edit: Τελικα μετα απο την πρωτη βολτα το τριξιμο συνεχισε και το ξαναπηγα συνεργείο και τελικα δεν εφταιγε η αλυσιδα αλλα ο αξονας του μπροστινου τροχου μαλλον θελει γρασαρισμα του εριξε λιγο σπρει επιτοπου εξωτερικα αλλα δεν σταματησε το τριξιμο και θα παω αυριο ή μεθαυριο να μ τον βγαλει και να του ριξει σπρει εσωτερικα
Υ.γ Ενα πραγμα δεν μπορώ να καταλάβω πως γινεται να λαδωνω αλυσιδα και να σταματαει το τριξιμο απο τον μπροστα τροχό
doctoras
07/05/2019, 12:21
Παιδια αντικατεσησα την αλυσιδα τελικα με μια απλη της RK ελπιζω να μην με ταλαιπωρησει αλλο. Επισης αυτο π δεν πιστευ ηταν οτι ειχε oring αλυσίδα και ετριζε ετσι
Edit: Τελικα μετα απο την πρωτη βολτα το τριξιμο συνεχισε και το ξαναπηγα συνεργείο και τελικα δεν εφταιγε η αλυσιδα αλλα ο αξονας του μπροστινου τροχου μαλλον θελει γρασαρισμα του εριξε λιγο σπρει επιτοπου εξωτερικα αλλα δεν σταματησε το τριξιμο και θα παω αυριο ή μεθαυριο να μ τον βγαλει και να του ριξει σπρει εσωτερικα
Υ.γ Ενα πραγμα δεν μπορώ να καταλάβω πως γινεται να λαδωνω αλυσιδα και να σταματαει το τριξιμο απο τον μπροστα τροχό
πες του να βάλει γράσο όχι σπρέι
Chrispsa82
16/05/2019, 20:01
Παιδιά πολύ καλησπέρα σε ολους σας και πάλι.μετα από 8 μήνες και 5500 χλμ μόνο καλά λόγια έχω να πω για το ρεμιξακι μου.σιγουρα δεν είναι και το πιο δυνατό μηχανάκι αφού ακόμη και τώρα το νιώθω πολύ σφιχτό αλλά οκ 125 είναι μην είμαστε και υπερβολικοί.το μόνο θετικό είναι ότι σταμάτησαν οι διαρροές στον κινητήρα αφού ταλαιπωρήθηκα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ με τους διάφορους αντιπροσώπους που πήγα και με τις κόντρες που έχουν μεταξύ τους και με τον γκοργκολη,αλλά τέλος καλό όλα καλά!
Sebastian1980
17/05/2019, 20:18
Μπράβο φίλε που ξεμπερδεψες. Ώρα να το χαρείς λίγο.
Εγώ είμαι στα 4400 χιλιόμετρα και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ειδικά οι αναρτήσεις του πολύ super. Και εμένα πολύ σφιχτός ακόμη ο κινητήρας του.
Το έχω βάλει αγγελία για πούλημα γιατί θέλω να πάρω μεγαλύτερη μηχανή αλλά πραγματικά αρχίζω να σκέφτομαι να το κρατήσω για δεύτερο.
Έχω τρεις ώρες που γύρισα από τον MAKINA για ένα πρόβλημα που είχε η μιζα. Πατούσα μιζα και έκανε μόνο ένα τακ τακ. Τελικά δεν ήταν τίποτα σοβαρό, από τους καροδρομους που έχουμε ξεβιδωθηκε ο ένας πόλος της μπαταρίας. Τρόμαξα και εγώ, λέω - Να η πρώτη βλάβη.
Καταλαβαίνω ότι εδώ στο φόρουμ δεν κάνει να κάνουμε διαφήμιση μαγαζιά αντιπροσώπων αλλά θα πάρω το ρίσκο.
Η μέχρι τώρα αντιμετώπιση από το κατάστημα Makina στην Θεσσαλονίκη είναι πολύ καλή. Ο Γιάννης ιδιοκτήτης του καταστήματος μου έχει φερθεί πολύ καλά.
Και τις δύο φορές που αντιμετώπισα πρόβλημα ( η πρώτη από δικό μου λάθος στην μεταφορά της μοτό) μου το έφτιαξε χωρίς πολλά πολλά και με χαμόγελο.
Chrispsa82
17/05/2019, 23:26
Μπράβο κι έτσι πρέπει να είναι γενικά η συμπεριφορά...εμένα το θέμα τελικά με τις διαρροές ήταν ότι στην πρώτη αλλαγή λαδιών μου είχε βάλει 20w50 και μου τα πέταγε από παντού....όταν έβαλα 15w50 όλα έστρωσαν και σταμάτησε και η παραμικρή διαρροή.το κακο βέβαια ήταν ότι (το έμαθα βέβαια κατόπιν εορτής) στην αθηνα 7 καταστήματα στο δίκτυο γκοργκολη αναλαμβάνουν ζημιά εντός εγγύησης....(!!!) Τα υπόλοιπα μαγαζιά (οι υπόλοιποι επίσημοι συνεργάτες εννοώ) αναλαμβάνουν ΜΟΝΟ αν έχεις αγοράσει από αυτούς το daytona σου.φυσικα όταν το άκουσα να μου το λένε τρελάθηκα και παραπονέθηκαν και στον γκοργκολη αλλά ως συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις....μια τρύπα στο νερό.
alexis72
18/05/2019, 11:06
λογικά αυτή ειναι η απάντηση τής sym στο remix τής daytona ?
https://mototriti.gr/data/news/preview_news/SYM-Ta-nea-NH-X-kai-NH-T-einai-edw_125258.asp
masterone
18/05/2019, 11:53
Επανερχομαι και εγω στο θεμα με το τριξιμο μετα την αντικατάσταση της αλυσιδας δεν εφταιγε αυτη τελικα αλλα το πλαστικο που εχει μεσα στον ατερμονα επειδη εχω προβλημα με το κοντερ ηταν κολλημενο και ετριζε( αλλα έπρεπε πρωτα να αλλαξω αλυσίδα και μετα να το κοιταξει εκτενεστερα ο μηχανικός). Τεσπα ενα 15αρι εφυγε οποτε οκ δεν εγινε κατι αλλα εμαθα αρκετα πραγματα για την αλυσιδα που θα με βοηθησουν και στην πορεια. Τωρα εμεινε να φτιαχτει το κοντέρ και δεν μετα απο αυτο ισως παιχτει και αγγελια για να παω σε cbf 125 ή σε κατι μεγαλύτερο καθως το συγκεκριμενο καιει αρκετα για 125 χωρίς τερμα γκαζια φτανει και 3.7 με νορμαλ οδήγηση
Chrispsa82
18/05/2019, 21:32
Το κοντέρ πόσο κοστίζει σου έχουν πει;θα στο καλύψει η εγγύηση;το cbf που λες είναι ΠΑΡΑ πολύ καλό μηχανάκι αλλά αν είναι να αλλάξεις καλύτερα να ανέβεις και κυβικά κατά τη γνώμη μου.
masterone
18/05/2019, 21:38
Το κοντερ θα το καλυψει η εγγύηση αλλα περιμενω ανταλλακτικά απο τον Οκτώβρη ειχε ερθει καποια στιγμη αλλα τελικα δεν εφταιγε το κοντερ κ εφταιγε ο αισθητηρας αλλα μετα απο λιγο χαλασε και εντελως το κοντερ κ θα μ τα αλλάξουν ολα. Οσο για τον αν το αλλαξω ισως παω κ σε παπι καθως σε 2 χρονια θα πάρω μεγαλύτερη μηχανη μπορει κι νωριτερα οποτε θα χρειαζομαι ενα μηχανάκι με χαμηλη καταναλωση το οποιο πίστευα πως θα ηταν το remix