PDA

View Full Version : Μηχανάκι ξάπλα,ανάβατης όρθιος = τούμπα;

7Tolis
31/08/2018, 14:17
Μιας και σήμερα είχα μια ατυχή στιγμή,αναρωτήθηκα το εξής.Αν εσυ σταθείς όρθιος αφότου φύγει το μηχανάκι κάτω απο τα πόδια σου,μετράει για τούμπα ή όχι;Τις σημειώνω όπως όλοι μας υποθέτω (τις τούμπες) και αμφιβάλλω πως πρέπει να καταγραφεί ως τούμπα.

OldMan
31/08/2018, 14:22
Αν σου ριξει παρκαρισμενο μηχανακι ο σεισμός, μετραει..??

7Tolis
31/08/2018, 14:23
αν εισαι πάνω στο μηχανάκι μάλλον ναι.Αν όχι,μάλλον όχι.

mike_4
31/08/2018, 14:24
Καταρχην ποτε ξανα. Αλλα μιας και η στατιστικη ειναι εναντιον μας, καλυτερα να την επιβεβαιωνουμε με τετοιες τουμπες.... Μετρα την :)

yes-u
31/08/2018, 14:50
..πάντως, μη το κάνεις θέμα εκεί στο λιμάνι ότι έμεινες όρθιος με το ζόρι, χωρίς να ζητήσεις πέναλτι...

taisteal
31/08/2018, 15:01
Μετράει κανονικά.

:lol:

Dimos35
31/08/2018, 15:09
Σωστός ο προβληματισμός.

Είναι σαν να σου τον ακούμπησε ο βιαστής χωρίς να γίνει διείσδυση. Μετράει ως βιασμός;

Είναι σαν να πάθεις ανακοπή, αλλά με τον απινιδωτή να σε επαναφέρουν. Μετράει ως θάνατος;

Είναι σαν να πάει η γυναίκα σου σε ξενοδοχείο με γκόμενο αλλά πριν ξεκινήσει, την πιάνουν οι τύψεις και φεύγει. Μετράει ως κέρατο;

Πολλά τα αναπάντητα ερωτήματα. :lol:

(Πάντα όρθιος)

bulmont
31/08/2018, 15:20
Είναι σαν να πάει η γυναίκα σου σε ξενοδοχείο με γκόμενο αλλά πριν ξεκινήσει, την πιάνουν οι τύψεις και φεύγει. Μετράει ως κέρατο;

Αν έχει τσεπώσει το πενηντάρικο, ναι.......

telegonos
31/08/2018, 15:27

Ναι, σαφέστατα. Και για να φτάσει μέχρι εκεί, έχει σαφέστατα τελειώσει στο μυαλό της η ερωτική σχέση με τον άντρα της. Θέμα χρόνου η τυπική διαδικασία ανακοίνωσης-συνειδητοποίησης-χωρισμού.

Για την τούμπα τώρα, πάλι σαφέστατα πληρώνεις σπασμένα. Αν είχες και θεατές, πιάνεται και ως κασκάντα.

SONone
31/08/2018, 16:26
αν εσπασε κατι και πρεπει να το αντικαταστησεις, πληρωσεις ναι μετραει για τουμπα. αν οχι τοτε σσσσσσσ κανεις δεν ειδε δεν εμαθε τπτ...

basilis_k6
31/08/2018, 17:54
εγω ειχα παντα την απορια τι να απαντησω οταν με ρωτάνε αν εχω πέσει.
εχω σπασει ποδι αλλα δεν έπεσα ουτε εγω ουτε η μηχανη σε επαφη με αυτοκίνητο. Μετράει η όχι...?

παντως αν δεν σε ειδε κανέις μην τη μετράς. θα το ξέρουμε μονο οσοι ειμαστε εδω....

Bowleno
31/08/2018, 19:07
Μιας και σήμερα είχα μια ατυχή στιγμή,αναρωτήθηκα το εξής.Αν εσυ σταθείς όρθιος αφότου φύγει το μηχανάκι κάτω απο τα πόδια σου,μετράει για τούμπα ή όχι;Τις σημειώνω όπως όλοι μας υποθέτω (τις τούμπες) και αμφιβάλλω πως πρέπει να καταγραφεί ως τούμπα.

Γιατί; τις μαζεύεις ωσάν παράσημα ας ούμε; :D

εγω ειχα παντα την απορια τι να απαντησω οταν με ρωτάνε αν εχω πέσει.
εχω σπασει ποδι αλλα δεν έπεσα ουτε εγω ουτε η μηχανη σε επαφη με αυτοκίνητο. Μετράει η όχι...?

παντως αν δεν σε ειδε κανέις μην τη μετράς. θα το ξέρουμε μονο οσοι ειμαστε εδω....

Μόνο η μισή Ελλάδα δηλαδή :lol:

BLiTzER
31/08/2018, 19:11
Αν σου πέσει το μηχανάκι, αλλά εσύ μείνεις όρθιος, είναι ακόμα χειρότερο από πτώση, γιατί σίγουρα συνέβη από ΜΑΛΑΚΙΑ.

Ξέρω, το'χω κάνει. :lol:

gior-gos
31/08/2018, 20:02
Μπορεις να το λογισεις ως μιση τουμπα. Εχεις πεσει ας πουμε δεκα φορες· σε ρωταει καποιος: "Ποσες φορες εχεις πεσει;" του απαντας: "Ε, δεκα~εντεκα".

Πιστευω παντως οτι στις τουμπες δεν θα πρεπει να συμπεριλαμβανονται οι στουκοι.

:lol:

7Tolis
01/09/2018, 03:18
Εμένα μου πάει η σκέψη πως δε πρέπει να τη προσμετρήσω πάντως.Εφόσον την έκανα ως νίντζας και έμεινα όρθιος.

vaska
01/09/2018, 09:05
μην την μετράς καρντιά μο, μία πάνω μία κάτω τι σημασία έχει??

Live2ride
01/09/2018, 10:14
Τούμπα χωρίς σωματικές βλάβες.

devil's animal
01/09/2018, 10:53
Εμένα μου πάει η σκέψη πως δε πρέπει να τη προσμετρήσω πάντως.Εφόσον την έκανα ως νίντζας και έμεινα όρθιος.

κουλατζονιντζας ομως...:lol:

γιατι για να εμεινες ορθιος παει να πει οτι ειχες αστεια χλμ...:evil:

αμα δεν την φας την τουμπα με πανω απο 80-90χλμ να κουτρουβαλησεις 2-3 φορες, αν σηκωσεις μπουχο, να την ευχαριστηθεις ρε παιδι μου...τι να την κανεις?..μην την μετρας...:bawl:

caesarsk
01/09/2018, 11:01
Να την ακούτε την εμπειρία...Επίσης ο Trooper, τι έχει να μας πεί;

κουλατζονιντζας ομως...:lol:

γιατι για να εμεινες ορθιος παει να πει οτι ειχες αστεια χλμ...:evil:

αμα δεν την φας την τουμπα με πανω απο 80-90χλμ να κουτρουβαλησεις 2-3 φορες, αν σηκωσεις μπουχο, να την ευχαριστηθεις ρε παιδι μου...τι να την κανεις?..μην την μετρας...:bawl:

THEOD
01/09/2018, 11:04
Εγώ από μικρός που παίζαμε μπακότερμα ξέρω ότι πέναλτι + γκολ = γκολ.... :D