View Full Version : Μηχανάκι ξάπλα,ανάβατης όρθιος = τούμπα;
Μιας και σήμερα είχα μια ατυχή στιγμή,αναρωτήθηκα το εξής.Αν εσυ σταθείς όρθιος αφότου φύγει το μηχανάκι κάτω απο τα πόδια σου,μετράει για τούμπα ή όχι;Τις σημειώνω όπως όλοι μας υποθέτω (τις τούμπες) και αμφιβάλλω πως πρέπει να καταγραφεί ως τούμπα.
Αν σου ριξει παρκαρισμενο μηχανακι ο σεισμός, μετραει..??
αν εισαι πάνω στο μηχανάκι μάλλον ναι.Αν όχι,μάλλον όχι.
Καταρχην ποτε ξανα. Αλλα μιας και η στατιστικη ειναι εναντιον μας, καλυτερα να την επιβεβαιωνουμε με τετοιες τουμπες.... Μετρα την :)
..πάντως, μη το κάνεις θέμα εκεί στο λιμάνι ότι έμεινες όρθιος με το ζόρι, χωρίς να ζητήσεις πέναλτι...
taisteal
31/08/2018, 15:01
Μετράει κανονικά.
:lol:
Σωστός ο προβληματισμός.
Είναι σαν να σου τον ακούμπησε ο βιαστής χωρίς να γίνει διείσδυση. Μετράει ως βιασμός;
Είναι σαν να πάθεις ανακοπή, αλλά με τον απινιδωτή να σε επαναφέρουν. Μετράει ως θάνατος;
Είναι σαν να πάει η γυναίκα σου σε ξενοδοχείο με γκόμενο αλλά πριν ξεκινήσει, την πιάνουν οι τύψεις και φεύγει. Μετράει ως κέρατο;
Πολλά τα αναπάντητα ερωτήματα. :lol:
(Πάντα όρθιος)
Είναι σαν να πάει η γυναίκα σου σε ξενοδοχείο με γκόμενο αλλά πριν ξεκινήσει, την πιάνουν οι τύψεις και φεύγει. Μετράει ως κέρατο;
Αν έχει τσεπώσει το πενηντάρικο, ναι.......
telegonos
31/08/2018, 15:27
Ναι, σαφέστατα. Και για να φτάσει μέχρι εκεί, έχει σαφέστατα τελειώσει στο μυαλό της η ερωτική σχέση με τον άντρα της. Θέμα χρόνου η τυπική διαδικασία ανακοίνωσης-συνειδητοποίησης-χωρισμού.
Για την τούμπα τώρα, πάλι σαφέστατα πληρώνεις σπασμένα. Αν είχες και θεατές, πιάνεται και ως κασκάντα.
αν εσπασε κατι και πρεπει να το αντικαταστησεις, πληρωσεις ναι μετραει για τουμπα. αν οχι τοτε σσσσσσσ κανεις δεν ειδε δεν εμαθε τπτ...
basilis_k6
31/08/2018, 17:54
εγω ειχα παντα την απορια τι να απαντησω οταν με ρωτάνε αν εχω πέσει.
εχω σπασει ποδι αλλα δεν έπεσα ουτε εγω ουτε η μηχανη σε επαφη με αυτοκίνητο. Μετράει η όχι...?
παντως αν δεν σε ειδε κανέις μην τη μετράς. θα το ξέρουμε μονο οσοι ειμαστε εδω....
Μιας και σήμερα είχα μια ατυχή στιγμή,αναρωτήθηκα το εξής.Αν εσυ σταθείς όρθιος αφότου φύγει το μηχανάκι κάτω απο τα πόδια σου,μετράει για τούμπα ή όχι;Τις σημειώνω όπως όλοι μας υποθέτω (τις τούμπες) και αμφιβάλλω πως πρέπει να καταγραφεί ως τούμπα.
Γιατί; τις μαζεύεις ωσάν παράσημα ας ούμε; :D
εγω ειχα παντα την απορια τι να απαντησω οταν με ρωτάνε αν εχω πέσει.
εχω σπασει ποδι αλλα δεν έπεσα ουτε εγω ουτε η μηχανη σε επαφη με αυτοκίνητο. Μετράει η όχι...?
παντως αν δεν σε ειδε κανέις μην τη μετράς. θα το ξέρουμε μονο οσοι ειμαστε εδω....
Μόνο η μισή Ελλάδα δηλαδή :lol:
Αν σου πέσει το μηχανάκι, αλλά εσύ μείνεις όρθιος, είναι ακόμα χειρότερο από πτώση, γιατί σίγουρα συνέβη από ΜΑΛΑΚΙΑ.
Ξέρω, το'χω κάνει. :lol:
gior-gos
31/08/2018, 20:02
Μπορεις να το λογισεις ως μιση τουμπα. Εχεις πεσει ας πουμε δεκα φορες· σε ρωταει καποιος: "Ποσες φορες εχεις πεσει;" του απαντας: "Ε, δεκα~εντεκα".
Πιστευω παντως οτι στις τουμπες δεν θα πρεπει να συμπεριλαμβανονται οι στουκοι.
:lol:
Εμένα μου πάει η σκέψη πως δε πρέπει να τη προσμετρήσω πάντως.Εφόσον την έκανα ως νίντζας και έμεινα όρθιος.
μην την μετράς καρντιά μο, μία πάνω μία κάτω τι σημασία έχει??
Live2ride
01/09/2018, 10:14
Τούμπα χωρίς σωματικές βλάβες.
devil's animal
01/09/2018, 10:53
Εμένα μου πάει η σκέψη πως δε πρέπει να τη προσμετρήσω πάντως.Εφόσον την έκανα ως νίντζας και έμεινα όρθιος.
κουλατζονιντζας ομως...:lol:
γιατι για να εμεινες ορθιος παει να πει οτι ειχες αστεια χλμ...:evil:
αμα δεν την φας την τουμπα με πανω απο 80-90χλμ να κουτρουβαλησεις 2-3 φορες, αν σηκωσεις μπουχο, να την ευχαριστηθεις ρε παιδι μου...τι να την κανεις?..μην την μετρας...:bawl:
caesarsk
01/09/2018, 11:01
Να την ακούτε την εμπειρία...Επίσης ο Trooper, τι έχει να μας πεί;
κουλατζονιντζας ομως...:lol:
γιατι για να εμεινες ορθιος παει να πει οτι ειχες αστεια χλμ...:evil:
αμα δεν την φας την τουμπα με πανω απο 80-90χλμ να κουτρουβαλησεις 2-3 φορες, αν σηκωσεις μπουχο, να την ευχαριστηθεις ρε παιδι μου...τι να την κανεις?..μην την μετρας...:bawl:
Εγώ από μικρός που παίζαμε μπακότερμα ξέρω ότι πέναλτι + γκολ = γκολ.... :D