PDA

View Full Version : που παει το φορουμ????

Σελίδες : 1 [2]

daz
08/09/2018, 09:49
Με κάθε επιφύλαξη νομίζω ότι ο kawa το ανέφερε ως παράδειγμα για την κακή λογική που επικρατεί,
όχι ως απόφθεγμα.
Μάλλον κακώς τον άρπαξες.

Βάγγο σωστά τα λέει ο Γιώργος ρε συ. Μια χαρά τα έγραψε ο ανθρωπος, εσύ δεν κατάλαβες.

Cpt. Haddock
08/09/2018, 10:40
Ρε δε πα να λετε ο,τι θετε

Τετοια θρεντς ειναι που κανουν το moto.gr να γαμει σα φορουμ. Για τετοια ζουμε.

Αλοιμονο αν δεν εσκαγε κι ενας τετοιος προβληματισμος καθε 2-3 χρονια, τοτε θα το κλειναμε το μαγαζι

:D:beer:

o teos
08/09/2018, 10:43
Ρε δε πα να λετε ο,τι θετε

Τετοια θρεντς ειναι που κανουν το moto.gr να γαμει σα φορουμ. Για τετοια ζουμε.

Αλοιμονο αν δεν εσκαγε κι ενας τετοιος προβληματισμος καθε 2-3 χρονια, τοτε θα το κλειναμε το μαγαζι

:D:beer:

:beer::D

vaska
08/09/2018, 11:29
:bawl::bawl::bawl::bawl:

Μεγαλύτερη παπαριά ούτε ο Κοέλιος δεν θα 'γραφε...........

Το λάθος του ΜΟΤΟ.gr ειναι που αφήνει να γράφονται τέτοια αποφθέγματα εδώ μέσα, ασύστολα
και κατα κόρον............που δίνει βήμα στον κάθε αμπελοφιλόσοφο......

Κλιμακτήριος στα 42 σου ε?? Δύσκολα τα πράγματα

:lol::p

bulmont
08/09/2018, 12:06
... στα 42 σου ε?? .....

:bawl::bawl::bawl:

harris_x
08/09/2018, 15:19
Ναι ρε φίλε , είναι πασίγνωστο ότι οι ανέραστες γεροντοκόρες βιβλιοαναγνώστριες κάνουν "τρελά πράγματα ..."!!!

OMG...:eek:

He's alive.... :beer:

telegonos
08/09/2018, 15:27
Κάτι βιβλιοαναγνώστριες (σκέτες-απλές) που έχω γνωρίσει πάντως, μια χαρά τρελλά πράγματα κάνουν.

Για τις SP εκδόσεις τους (γεροντοκόρες-ανέραστες) δεν γνωρίζω.

patsavour
08/09/2018, 15:31
panavour Θα σου απαντήσω διαφορετικά.

Την επόμενη φορά θα φας μπινελικια...

https://www.youtube.com/watch?v=dFQ7OeA1nT0

:a9::a9::a9::a9:

mia_zoi_kawa
08/09/2018, 16:23
Curiosity killed the cat, αλλά... τι δράση και παρέμβαση θα μπορούσε να κάνει το φόρουμ σχετικά με τις κακοτεχνίες των δρόμων πχ; Να πάει μια αντιπροσωπεία και να παραδώσει ψήφισμα διαμαρτυρίας στη Βουλή; Να μηνύσει τον αρμόδιο υπουργό; Να μαζευτούμε και να μπαλώσουμε λακούβες; Να κάνουμε ασφαλτόστρωση;

Aufgebracht η άποψη μου είναι ότι πολλά μπορεί να κάνει μια δυναμική κοινότητα ανθρώπων. Οσον αφορά τις κακοτεχνίες που έπιασες και που είναι ένα από τα ποιο δύσκολα θέματα (και προσοχη λιγότερο διασκεδαστικά) που μπορούμε να ασχοληθούμε μπορεί να γίνει πχ μια μοτοπορεια, μια συνέντευξη τύπου, μια ενημέρωση στις ασφαλιστικές να πιέσουν καταστάσεις και ότι άλλο χωράει ο νους του ανθρώπου. Υπαρχουν πράγματα που μπορεί να μην έχουν γίνει ποτέ αλλά που μια δυναμική ομάδα ανθρώπων μπορεί να κάνει και να ανεβάσει εντέλει τον πήχη και να γράφτει στην ιστορία για αυτό.

Βέβαια αυτά είναι πολυ υψηλοί στόχοι για μια κοινότητα που βρίσκεται σε φάση ημιδιαλυσης (ετσι την αντιλαμβάνομαι) . Από την στιγμή που δεν συναντιομαστε δεν υπάρχει βάση για όλα αυτά και απλά οι μέρες χάνονται. Να μου πεις εσύ ερχοσουνα στις συναντήσεις; Ήρθα σε κάνα δυο το 2005. Μετά έλειπα από Αθήνα καιρό ,ήρθε ένα ατύχημα, τσακώθηκα στον κρίκο (όχι με δικούς μας), έβλεπα και εδώ την ερημιά και δεν ήρθα...Αν αλλάξει κάτι υπόσχομαι ότι θα είμαι παρών.

AUFGEBRACHT
08/09/2018, 16:48
Aufgebracht η άποψη μου είναι ότι πολλά μπορεί να κάνει μια δυναμική κοινότητα ανθρώπων. Οσον αφορά τις κακοτεχνίες που έπιασες και που είναι ένα από τα ποιο δύσκολα θέματα (και προσοχη λιγότερο διασκεδαστικά) που μπορούμε να ασχοληθούμε μπορεί να γίνει πχ μια μοτοπορεια, μια συνέντευξη τύπου, μια ενημέρωση στις ασφαλιστικές να πιέσουν καταστάσεις και ότι άλλο χωράει ο νους του ανθρώπου. Υπαρχουν πράγματα που μπορεί να μην έχουν γίνει ποτέ αλλά που μια δυναμική ομάδα ανθρώπων μπορεί να κάνει και να ανεβάσει εντέλει τον πήχη και να γράφτει στην ιστορία για αυτό.

Βέβαια αυτά είναι πολυ υψηλοί στόχοι για μια κοινότητα που βρίσκεται σε φάση ημιδιαλυσης (ετσι την αντιλαμβάνομαι) . Από την στιγμή που δεν συναντιομαστε δεν υπάρχει βάση για όλα αυτά και απλά οι μέρες χάνονται. Να μου πεις εσύ ερχοσουνα στις συναντήσεις; Ήρθα σε κάνα δυο το 2005. Μετά έλειπα από Αθήνα καιρό ,ήρθε ένα ατύχημα, τσακώθηκα στον κρίκο (όχι με δικούς μας), έβλεπα και εδώ την ερημιά και δεν ήρθα...Αν αλλάξει κάτι υπόσχομαι ότι θα είμαι παρών.

Να είμαι ειλικρινής περίμενα μια τέτοια απάντηση, ή παρόμοιου ύφους... Δεν ξέρω αν εγώ είμαι κυνικός ή εσύ αθεράπευτα ρομαντικός, νομίζω πως αυτό που λες είναι ουτοπικό, αλλά πρωτίστως το θέμα είναι πως αυτό εδώ είναι απλά ένα φόρουμ κι όχι κάτι "θεσμικό" να υποκαθιστά ή να αντικαθιστά τη ΜΟΤΟΕ... Το θέμα δηλ νομίζεις είναι ότι το φόρουμ είναι σε φάση ημι-διάλυσης (sic) και οι μέρες περνάνε άπραγες; Εκτός κι αν ασπάζεσαι τη φράση του Τσε "είμαστε ρεαλιστές, ζητάμε το ανέφικτο"...

Μου θυμίζει λίγο αυτό ένα καθηγητή που είχαμε στο πανεπιστήμιο και μια μέρα είχε πει "ποιος ενδιαφέρεται να φτιάξουμε μια ομάδα η οποία θα λύσει το Κυπριακό;" :lol:

mia_zoi_kawa
08/09/2018, 17:42
Να είμαι ειλικρινής περίμενα μια τέτοια απάντηση, ή παρόμοιου ύφους... Δεν ξέρω αν εγώ είμαι κυνικός ή εσύ αθεράπευτα ρομαντικός, νομίζω πως αυτό που λες είναι ουτοπικό, αλλά πρωτίστως το θέμα είναι πως αυτό εδώ είναι απλά ένα φόρουμ κι όχι κάτι "θεσμικό" να υποκαθιστά ή να αντικαθιστά τη ΜΟΤΟΕ... Το θέμα δηλ νομίζεις είναι ότι το φόρουμ είναι σε φάση ημι-διάλυσης (sic) και οι μέρες περνάνε άπραγες; Εκτός κι αν ασπάζεσαι τη φράση του Τσε "είμαστε ρεαλιστές, ζητάμε το ανέφικτο"...

Μου θυμίζει λίγο αυτό ένα καθηγητή που είχαμε στο πανεπιστήμιο και μια μέρα είχε πει "ποιος ενδιαφέρεται να φτιάξουμε μια ομάδα η οποία θα λύσει το Κυπριακό;" :lol:

Aufegebracht Ίσως και να έχεις δίκιο. Βέβαια το θέμα των κακοτεχνιών που έπιασες είναι από τα ποιο δύσκολα για να ασχοληθεί μια κοινότητα σαν αυτή του moto.gr..

Αλήθεια εσένα ποια είναι η γνώμη σου για το φόρουμ; Για να συμμετέχεις σε αυτό το θρεντ σίγουρα νοιάζεσαι για αυτό.

doctoras
08/09/2018, 19:00
moto καφενεία είναι τα φόρουμ φίλε, εκεί που την δεκαετία '80 έβγαινες στην καφετερία για να πεις τον πονο σου, ή να κοινωνικοποιηθείς γύρω απο το κοινό ενδιαφέρον σου με το αντικείμενο απο το '00 το κάνεις μπροστά σε ένα pc και και απο 2010 και μετά αραχτός απο το σμαρτφον σου.
Η ανάγκη να επικοινωνήσεις είναι δεδομένη τώρα υπάρχουν λογιό-λογιο καφενεία: καφενεία σουργελα καφενεία με τραβηγμένα τα λουριά, αλτρουιστικά, ταξιδιωτικά, κλπ κλπ. Τα μελη και το "καφενείο" διαμορφώνουν το επίπεδο εσύ επιλέγεις και μπαίνεις.

τα γενικά θέματα(πολλά εκτός μοτοσυκλετιστικού ενδιαφέροντος) εδώ στο μοτο.γρ είναι όλα τα λεφτά και φαίνεται και απο την συμμετοχή και είναι καλή βάση για όλα

Οσο αναφορά παπιά μοτοσυκλέτες σκούτερ δεν έχω κανένα κλισε πια και δεν τα διαχωρίζω με την έννοια της υποβάθμισης το καθένα κάνει την δουλειά του , προσωπικά μου αρκεί οποιοδήποτε δίτροχο να καβαλήσω και να γευτώ την αίσθηση της ελευθερίας που σου προσδίδει το συγκεκριμένο μέσο έναντι των υπολοίπων οχημάτων. Και το λέω επηρεασμένος από ένα ταξιδιωτικό που διάβασα ένα βιβλίο ενός τύπου που διάνυσε 5000χλμ σε ταξίδι αντοχής στην ευρώπη πάνω σε ένα ταπεινό 50cc. Η βασική ιδέα μετακίνησης με δίτροχο παραμένει ίδια.

Triathlon 7
08/09/2018, 19:33
moto καφενεία είναι τα φόρουμ φίλε, εκεί που έβγαινες στην καφετερία για να πεις τον πονο σου, ή να κοινωνικοποιηθείς γύρω απο το κοινό ενδιαφέρον σου με το αντικείμενο απο το '00 το κάνεις μπροστά σε ένα pc και και απο 2010 και μετά αραχτός απο το σμαρτφον σου.
Η ανάγκη να επικοινωνήσεις είναι δεδομένη τώρα υπάρχουν λογιό-λογιο καφενεία: καφενεία σουργελα καφενεία με τραβηγμένα τα λουριά, αλτρουιστικά, ταξιδιωτικά, κλπ κλπ. Τα μελη και το "καφενείο" διαμορφώνουν το επίπεδο εσύ επιλέγεις και μπαίνεις.

:beer:

AUFGEBRACHT
13/09/2018, 22:53
Aufegebracht Ίσως και να έχεις δίκιο. Βέβαια το θέμα των κακοτεχνιών που έπιασες είναι από τα ποιο δύσκολα για να ασχοληθεί μια κοινότητα σαν αυτή του moto.gr..

Αλήθεια εσένα ποια είναι η γνώμη σου για το φόρουμ; Για να συμμετέχεις σε αυτό το θρεντ σίγουρα νοιάζεσαι για αυτό.

Καθυστερημένη απάντηση στο ερώτημά σου... Δεν ξέρω πως εννοείς αυτό που έγραψες, το ότι "νοιάζομαι για αυτό", εγώ προσωπικά από το παρόν φόρουμ σαν μοτοσικλετιστής έμαθα πάρα πολλά, με βοήθησε -και βοηθά ακόμα κάποιες φορές- σε πολλά θέματα (κι όχι αμιγώς μοτοσικλετιστικά), γενικά νιώθω ότι "χρωστώ" πολλά στο moto.gr.

Αν με ρωτήσεις τη γνώμη μου για το πως ήταν το φόρουμ πριν 6-8-10 χρόνια, θα σου πω αυθόρμητα πως ναι, θεωρώ πως ποιοτικά ήταν καλύτερο, τόσο από άποψης ατόμων, όσο και από άποψης περιεχομένου των νημάτων και των συζητήσεων. Είχα πρόσφατα ανάλογη κι ενδιαφέρουσα κουβέντα με "ιδρυτικό" μέλος του φόρουμ, το οποίο για τους δικούς του σεβαστούς λόγους έχει αποσυρθεί και πλέον δεν παρακολουθεί το moto.gr και οι διαπιστώσεις μας ήταν κοινές σε μεγάλο βαθμό για το πως ήταν και πως είναι πλέον το φόρουμ. Δεν έχει νόημα να αναφερθώ στην κουβέντα μας, θα σταθώ όμως σε μια διαπίστωση που κάναμε...

Αν το καλοσκεφτείς, τι είναι αυτό το φόρουμ; Μια μικρογραφία της κοινωνίας μας και τίποτε άλλο. Όπως και στην πραγματική κοινωνία, έτσι κι εδώ υπάρχει ο εξυπνάκιας, ο βλάκας, ο κάφρος, ο γελοίος, ο σοβαρός, ο μετρημένος, ο γνώστης, ο καλόψυχος, ο σκατόψυχος. Όπως υπάρχουν καλοί μάστορες και κακοί μάστορες, καλοί γιατροί και κακοί γιατροί, καλοί άνθρωποι και κακοί άνθρωποι, έτσι υπάρχουν καλοί και κακοί μοτοσικλετιστές, καλά και κακά μέλη ενός φόρουμ. Κι είναι λογικό, πως αλλιώς είναι όταν ένα φόρουμ έχει 50-100-150 μέλη και άλλο όταν γιγαντώνεται και ο καθένας γράφει το μακρύ του και το κοντό του... Ναι, αναμφισβήτητα διαβάζεις περισσότερες βλακείες ή απόψεις που μοναδικό σκοπό μερικές φορές έχουν μόνο να προκαλέσουν ή να δώσουν διέξοδο στα φαλλικά σύνδρομα και ποικίλες ψυχοσυναισθηματικές διαταραχές ορισμένων, αλλά αναντίρρητα υπάρχουν ακόμα -ή έχουν εμφανιστεί νέα μέλη- με μετρημένο λόγο, μεστό, που χαίρεσαι να διαβάζεις τα γραφόμενά τους ή τα επιχειρήματά τους, ακόμα κι αν διαφωνείς κάθετα μαζί τους.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ όταν γράφτηκα εδώ μέσα και μετά από λίγο καιρό ζήτησα κάποιο εξάρτημα που δεν μπορούσα να βρω, και ένα μέλος -που γράφει σπάνια αλλά παρακολουθεί το φόρουμ- το αγόρασε και μου το έστειλε χωρίς να ζητήσει χρήματα για να με εξυπηρετήσει. Αυτό κρατάω από το moto.gr, αυτό θέλω να είναι το moto.gr, είναι καθημερινή συνήθεια, πολλές φορές είναι κι ένα είδος αγχολυτικού, δεν θα ακυρώσω όσα έχω πάρει από εδώ για 5-6 γελοίους... Σίγουρα τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι λίγο καλύτερα, δεν επεκτείνομαι όμως, γτ μια φορά που το έκανα (εν αγνοία μου με αγαθές προθέσεις) πήρα κίτρινη για mini modding (μετά έμαθα τι είναι αυτό...).

Ελπίζω να σε κάλυψα, θα ήταν ευχής έργον να έχουμε πάντα στην άκρη του μυαλού μας όταν μπαίνουμε εδώ ότι υποτίθεται πως μοιραζόμαστε κάτι κοινό και πως δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι, και πως αυτό εδώ είναι ένα ψηφιακό μέρος ανταλλαγής απόψεων και όχι μέρος να ξεσπάμε κόμπλεξ, εντάσεις ή προβλήματα της καθημερινότητας. Αυτά...

sas
14/09/2018, 17:20
εγώ σταμάτησα να μπαίνω γιατί ο monolykos crs-k έκοψε το τσίπουρο και δεν είχαμε πλέον κοινά ενδιαφέροντα, γιατί η μικρή λΟΥλΟΥ σταμάτησε να μου διατηρεί καθαρό τον κΑτΙμΑ και γιατί μου ειπαν ότι ασφαλτροστρώθηκαν τα άγρΑφΑ.

Όμορφα παρεάκια υπήρχαν και θα υπάρχουν πάντα και άντε να βλέπουμε και κανά καλό ταξιδιωτικό (άντε γιατί σε λίγο θα αρχίσουν να βγαίνουν τα φαντάσματα)

Vstrommer71
14/09/2018, 18:42
εγώ σταμάτησα να μπαίνω γιατί ο monolykos crs-k έκοψε το τσίπουρο και δεν είχαμε πλέον κοινά ενδιαφέροντα, γιατί η μικρή λΟΥλΟΥ σταμάτησε να μου διατηρεί καθαρό τον κΑτΙμΑ και γιατί μου ειπαν ότι ασφαλτροστρώθηκαν τα άγρΑφΑ.

Όμορφα παρεάκια υπήρχαν και θα υπάρχουν πάντα και άντε να βλέπουμε και κανά καλό ταξιδιωτικό (άντε γιατί σε λίγο θα αρχίσουν να βγαίνουν τα φαντάσματα)

The revival:lol:
399308

(Πότε ασφαλτοστρώθηκαν τα Άγραφα,μας δουλεύετε ωρέ?)

azar41
14/09/2018, 19:43
Μην ανησυχείς,η Νιάλα δεν θα ασφαλτοστρωθεί,μόνο θα γεμίσει ανεμογεννήτριες.

Γαμώτο,έχω να πάω απ το 13,λές να ασφαλτοστρώθηκαν;

Μιά χαρά είναι το φόρουμ !:)

o teos
14/09/2018, 20:39
Που παει το φορουμ....χμμμ μουμπλε μουμπλε.....ετησια φέτος??το βρήκα??τι κερδίζω???:D

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
14/09/2018, 21:41
Δε βγανετε κανα αυτουκολιτου να κολισουμ στα μηχανακια μας και να τα αφησετε αυτα???:D

teogtp
14/09/2018, 22:19
Δε βγανετε κανα αυτουκολιτου να κολισουμ στα μηχανακια μας και να τα αφησετε αυτα???:D

399309

:tooth:

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
15/09/2018, 06:09
:bawl:

MG-KTiNoS
15/09/2018, 14:48
...που είναι ο Βάγκνερ; που είν' ο Πουτσίνι;; που έχουνε πάει, όλοι εκείνοι;
αριροδολιβε μην παρεξηγηθείς, πλακίτσα κάνω.
Διαβάζω πολλά χρόνια το φόρουμ τούτο και αυτό το αναμάσημα παύλα προβληματισμός, έρχεται συχνά πυκνά στην επιφάνεια.
Εγω θα δεχτώ ότι πάντα ο θρεντ οπενερ, γράφει με τις αγνότερες των προθέσεων (πιστέψτε με,δεν συμβαίνει πάντα).
Τι ακριβώς περιμένετε να διαβάσετε πια;
κάποια εμπεριστατωμένη και μεστωμένα αποδοθείσα,μακροσκελή ανάλυση του τις πταίει, για να καλύψει προβολικά τα απομονωμένα απωθημένα του συλλογικού σας ασυνειδήτου;
Τα πράγματα είναι απλά και χιλιοειπωμένα.
Χωρίς βενζίνα κανένα όχημα δεν τσουλά.
:

Μια και αναφέρθηκα στο θρετ θα ήθελα να πω ότι εγώ διαβάζω, όχι πολύ συχνά είναι η αλήθεια, ότι πιστεύω πως με ενδιαφέρει. Δεν γράφω όμως.
Ο λόγος που δεν γράφω είναι ότι αυτά που έγραφα ήταν οι εμπειρίες μου. Τα βιώματα μου. Για αυτά μιλούσα και αυτά φωτογράφιζα. Όταν επιλέγεις λοιπόν αυτό το δρόμο (αντί του ηρωικού πχ δοξάστε με κλπ) υποχρεωτικά απευθύνεσαι σε κάποιους που εκτιμάς και όχι στην συμπαντική ιντερνετική κοινότητα.
Αν σπάσει αυτό ο δεσμός συγγραφέα-αναγνώστη το βιωματικό γράψιμο τελειώνει, τουλάχιστον για μένα.
Βόλτες κάνω ακόμα
Πριν λίγες μέρες πήγα Πίνδο πχ κι έκανα κάτι σαν 2000χλμ
Έστειλα και κάποιες προσκλήσεις εδώ, καμιά 10αριά αν θυμάμαι καλά. Ένας μπήκε στο κόπο να μου απαντήσει (έστω και αρνητικά). Ο Γαύρος.
Οι άλλοι καθόλου άσχετα αν είχαμε πάει βόλτες μαζί στο παρελθών.
Κοντολογίς δεν υπάρχει πια το φίλινγκ.
Εγώ πάντως, τους ανθρώπους που γνώρισα από κοντά εδώ και τους εκτίμησα δεν τους ξέχασα ποτέ και πιστεύω ότι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα ξαναβρεθούμε κάποτε.

Αυτά

bulmont
15/09/2018, 16:05
...... πιστεύω ότι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα ξαναβρεθούμε κάποτε......

Εχω κάτι γεμιστά, μούρλια ρε, τα φυλάω από πέρισυ γιά πάρτη σου.........

xristos x
17/09/2018, 00:46
Μια και αναφέρθηκα στο θρετ θα ήθελα να πω ότι εγώ διαβάζω, όχι πολύ συχνά είναι η αλήθεια, ότι πιστεύω πως με ενδιαφέρει. Δεν γράφω όμως.
Ο λόγος που δεν γράφω είναι ότι αυτά που έγραφα ήταν οι εμπειρίες μου. Τα βιώματα μου. Για αυτά μιλούσα και αυτά φωτογράφιζα. Όταν επιλέγεις λοιπόν αυτό το δρόμο (αντί του ηρωικού πχ δοξάστε με κλπ) υποχρεωτικά απευθύνεσαι σε κάποιους που εκτιμάς και όχι στην συμπαντική ιντερνετική κοινότητα.
Αν σπάσει αυτό ο δεσμός συγγραφέα-αναγνώστη το βιωματικό γράψιμο τελειώνει, τουλάχιστον για μένα.
Βόλτες κάνω ακόμα
Πριν λίγες μέρες πήγα Πίνδο πχ κι έκανα κάτι σαν 2000χλμ
Έστειλα και κάποιες προσκλήσεις εδώ, καμιά 10αριά αν θυμάμαι καλά. Ένας μπήκε στο κόπο να μου απαντήσει (έστω και αρνητικά). Ο Γαύρος.
Οι άλλοι καθόλου άσχετα αν είχαμε πάει βόλτες μαζί στο παρελθών.
Κοντολογίς δεν υπάρχει πια το φίλινγκ.
Εγώ πάντως, τους ανθρώπους που γνώρισα από κοντά εδώ και τους εκτίμησα δεν τους ξέχασα ποτέ και πιστεύω ότι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα ξαναβρεθούμε κάποτε.

Αυτά

Δεν γράφω συχνά στο φόρουμ αλλά διαβάζω πολύ, πολλές φορές και τα ίδια θέματα ξανά. Ο λόγος είναι ότι θεωρώ ότι δεν έχω κάτι να προσφέρω κυρίως. Ίσως να έπρεπε σε κάποιες περιπτώσεις όπως αξιοθαυμαστων κειμένων ή ανακατασκευών να έχω πει ένα μπράβο ώστε να ενθαρρύνω να συνεχίσουν. Δεν το έχω κάνει απλά θέλω να καταλήξω ότι η ιστορίες έχουν γραφτεί και θα μείνουν, ωραία θα είναι να συνεχίσουν να γράφονται και νέες.
Απαντώ τυχαία κάτω από το δικό σου κείμενο καθώς είναι και πολλοί άλλοι που απολαμβάνω να διαβάζω.

camen
21/09/2018, 07:37
Το moto ειναι ο «καφες κ το τσιγαρο μου».
Εδω μεσα μυηθηκα στις μηχανες,εδω μεσα βολταρα,εδω μεσα εγραψα κ διαβασα παπριες μου με εκαναν να κλαψω
απο τα γελια,εδω μεσα αποχαιρετησα συνδελφους μοτοσυκλετιστες.
Οσο παταω refresh κ η σελιδα ανανεωνει θα ειμαι εδω !

OldMan
21/09/2018, 12:12
μου ειπαν ότι ασφαλτροστρώθηκαν τα άγρΑφΑ.
Προσφατως επιβεβαιωμενο, Γιαννακη.. :(

sas
21/09/2018, 14:35
εγώ για πλάκα το είπα :look: ρε αντΩνη, έλα όμως που η ανάπτυξη έχει αρχίσει να εμφανίζεται :eyepop:

vaska
21/09/2018, 15:06
Το moto ειναι ο «καφες κ το τσιγαρο μου».
Εδω μεσα μυηθηκα στις μηχανες,εδω μεσα βολταρα,εδω μεσα εγραψα κ διαβασα παπριες μου με εκαναν να κλαψω
απο τα γελια,εδω μεσα αποχαιρετησα συνδελφους μοτοσυκλετιστες.
Οσο παταω refresh κ η σελιδα ανανεωνει θα ειμαι εδω !

Ωραίος ο Θωμάς (κι ας κάνει να μας πάρει τηλ 6-7 μήνες). Σε πεθύμησα τσογλάνι να ξέρεις.

Πες ότι κάνεις πλάκα. Κι έχω καιρό τώρα που τρώγομαι ν' ανέβω κι έλεγα να πάρω το DR να παίξω λίγο στο χώμα.
@ρχίδι@, με το παπί με βλέπω να πηγαίνω.

Λευκάδιος
21/09/2018, 15:06
εγώ για πλάκα το είπα :look: ρε αντΩνη, έλα όμως που η ανάπτυξη έχει αρχίσει να εμφανίζεται :eyepop:

Οργασμός ανάπτυξης http://www.efsyn.gr/arthro/spernoyn-anemogennitries-sta-apatita-agrafa

dimitris777
21/09/2018, 16:39
Προσωπικα οταν υπαρχει χρονος για forum το moto ειναι μια σταθερη αξια. Απο πολλα ατομα που δεν γραφουν πολυ πλεον ακουω το ιδιο πραγμα, Ειναι το καλυτερο forum με μια σταθερη αξια ισως και ενα σημειο αναφορας στο πως λειτουργει κατι χωρις τις γνωστες φαγωμαρες που γινεται δεξια και αριστερα.
Ταξιδια, Μογγολια, Βιετναμ, Βορειο Ακρωτηριο Nordkapp, (Αγγλια Σκωτια Ουαλια Ιρλανδια εγω με τη γυναικα μου και το 14αρι φετος, 8000κμ) γινονται πολλα. Τα τρεξιματα της Καθημερινοτητας, λιγο το facebook...και διαφορα αλλα κρατανε τον κοσμο προς το παρων ισως λιγο στην αφανεια αλλα ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ, ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΖΕΥΟΥΜΕ ΤΟ moto.gr.

Γαματο αφυγραντηρα πηρα και ΄γω!!!!

KotsosDR
21/09/2018, 17:52
Θα μου πει κανείς ποιός είναι ο αφυγραντηρας που λέτε ?:confused:

teogtp
21/09/2018, 17:54
Για το καναρινί κατανα μιλάτε;

:tooth:

taxydromos
21/09/2018, 18:19

δλδ άσφαλτος από Βαρβαριάδα έως Άγραφα?

https://youtu.be/afoHYUQYeIo

Vstrommer71
21/09/2018, 18:19

Aν εννοΑτε από την πάνω μεριά από Βραγγιανά,ναι είχε φτάσει μέχρι κάποιο σημείο.
Από Βαρβαριάδα βάλανε άσφαλτο?Εκπλήσσομαι.
(Αλλά και αν βάλανε,δεν ανησυχώ.Στην πρώτη καλή μπόρα,θα πάει στον Αγραφιώτη η άσφαλτος.Είναι γνωστό ότι η μαμά φύση απεχθάνεται τους ανθρώπους που γεμίζουν ασφάλτινες χαρακιές την πλάτη της και στην πρώτη ευκαιρία τις στέλνει αδιάβαστες :lol:
Κι άμα δεν σας αρέσει ωρέ θα πάμε Άγραφα από τον παλιό του Κερασοχωρίου,από Μαράθο και Πλατάνους.Εκεί θα κολλήσουμε?)

Βρήκαμε τουλάχιστον απάντηση πού πάει το φόρουμ,στα Άγραφα:bawl:

sanctusan
21/09/2018, 19:06
Δε ξέρω που ήταν το φόρουμ, ούτε που πάει, είμαι καινούργιος εδώ.
Αλλά το παρεάκι είναι πολύ καλό.
Έχω κάνει εκδρομές, έχω πάρει συμβουλές, έχω ανταλλάξει γνώμες.
Όλα έχουν ακμή και παρακμή με το δικό τους τρόπο.
Το θέμα είναι ότι μένει ζωντανό από αυτούς που πραγματικά το γουστάρουν.

chillipf
21/09/2018, 19:54
"Μη με κοιτάς με μάτια που κλαίνε
Μη με φιλάς με χείλη που καίνε
Μη μου μιλάς με λόγια θλιμμένα
Μη μου ζητάς να φύγω από σένα."

Μαργαρίτης.

:p

Μη με κοιτάς στη μούρη,
που μοιάζω σα γαίδούρι.
Να με κοιτάς στα μάτια,
που μοιάζω σαν σκυλί...

(δεν ξέρω ποιανού είναι, αλλά με άρεσε)

νεοσσός
14/10/2018, 20:44
Πρόσφατα διάβαζα το νήμα "Δυσκολια επιλογης μεταξυ z1000,gsxr1000,r1,cb1000r" (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=154937) και εκτίμησα για μία ακόμη φορά την αξία του forum, όπως εκφράζεται από μερικά συνετά μέλη του. Αντί να πωρώνουν αλόγιστα τον κόσμο και να τον βάζουν στη διαδικασία της κόντρας, ακούγονται πολλές ώριμες απόψεις που προσγειώνουν όσους έχουν τα μυαλά στον αέρα και τους προστατεύουν, ώστε να αποκτήσουν σταδιακά εμπειρία και να απολαμβάνουν για χρόνια το μοτοσυκλετισμό.

Όπως έγραψε ένας πιο πριν, για εκείνους που έχουν κολλήσει το μικρόβιο του μοτοσυκλετιστή, όλες οι μοτοσυκλέτες μπορούν να προσφέρουν ευχαρίστηση, καθεμία στο βαθμό της. Εδώ έρχεται το forum, σαν χώρος έκφρασης των εμπειριών και σαν εφαλτήριο για την απόκτηση νέων, με συμβουλές και ιδέες από τρίτους.

Όσον αφορά στην ακμή και στην παρακμή, όπως επίσης γράφτηκε πιο πάνω, αυτές υπάρχουν παντού. Ο κόσμος τείνει να βαριέται πράγματα και να στρέφεται αλλού. Έχω συμμετάσχει σε πολλά forum, με δεκάδες χιλιάδες μηνύματα και σε κάποια ως συντονιστής και διαχειριστής. Μέσα από ένα forum μαθαίνεις, ωριμάζεις σε κάποιο πεδίο και σίγουρα γνωρίζεις κόσμο. Η άγνοια, γίνεται μερική γνώση, η γνώση εμπειρία. Από εκεί που ρωτάς, μετά από καιρό και τριβή, καταλήγεις να γίνεσαι δημιουργός περιεχομένου και φορέας της συλλογικής γνώσης. Η εμπειρία όμως μετά από χρόνια φέρνει τον κορεσμό που σε στρέφει σε νέα αντικείμενα ανεξερεύνητα. Εκεί λοιπόν που ξεθωριάζει ο δικός σου ενθουσιασμός, καταφθάνει ένας νέος στο χώρο να ακολουθήσει τα χνάρια σου και να δώσει ζωή στο χώρο με το ενδιαφέρον του. Είναι φορές που η απειρία είναι μαγεία για όλους μας.

Τέλος, είναι σημαντικό να φιλτράρουμε την καταιγιστική πληροφορία που φθάνει από παντού και να ασχολούμαστε μόνο με εκείνη που χρειαζόμαστε τη δεδομένη στιγμή. Ο χρόνος είναι πολύτιμος και είναι εύκολο να σπαταληθεί ανούσια, αν δεν είμαστε αυστηροί στα κριτήρια επιλογής μας. Σίγουρα δε, να προσπερνάμε σχόλια που δε μας αρέσουν, αντί να αναλωνόμαστε σε αντιπαραθέσεις.

Anritsu
14/10/2018, 21:06
Παρακολουθώντας το φόρουμ από το 2006 , εποχές Δέλεαρ κλπ , νομίζω πως το βασικό πρόβλημα είναι η φτωχιά που έπεσε , και μετά όλα τα άλλα social . Θυμάμαι εποχές με καθημερινά "καλορίζικα , εκδρομές , ταξίδια , ψώνια εξοπλισμού κλπ , μέχρι που έσκασε η φούσκα και κάτσαμε στα κυβικά μας . Και όταν χάσεις το μέσο , χάνεις και την όρεξη . Και εγώ με ένα παπί πλέον από το 2009 περισσότερο παρακολουθώ παρά γράφω . Μέσα υπάρχουν νήματα χρόνια αραχνιασμένα . Αγγελίες honda πχ 5-6 καταχωρήσεις που παλία έβλεπες σελίδες .
Όσοι μείνουμε . Λίγοι και καλοί .

kostas_1100gs
16/10/2018, 07:55
Θα συμφωνήσω με τον από πάνω. Η όλη κρίση βγαίνει σε ``ανορεξία`` για βόλτα, ομιλία, σκέψεις. Πασχίζουμε να τελειώσει ο μήνας, φυσικά με κομμένα τα πάντα, μέχρι κ 1 καφεδάκι του 1ε. Όλα τα forum το περνάνε και όχι μόνο, σύλλογοι γενικότερα, κοινωνίες και οικογένειες. Από το 2011 έμεινα με ένα παπί, τώρα το εκτίμησα που κάνω καμιά τοπική βόλτα 50-60 κλμ με 2ε.

andgeo
16/10/2018, 19:56
Από Κολιάτσου ξέρετε αν περνάει ;

TROOPER
28/10/2018, 11:41
απο που να ξεκινησω...
την μια μερα μπηκα, την επομενη πηγα ετησια και την 3η το πρωι τσκωθηκα με τον μαλακα τον σναιπερ και το βραδυ πιναμε μπυρες!!!

το λες και καλη αρχη!!!

ο παπ ειχε ερθει την 1η μερα που μπηκε για να πλακωθει με τον αφρο και τελικα...πινανε μπυρες.

τα πατρινα ερχοτανε μονορουφι μετα τη δουλεια αθηνα και γυρναγανε πατρα καπακι αφοτου πινανε μπυρες.

το σπαμαρισμα πηγαινε γονατο. οπως και το πειραγμα. και οποιος δεν το αντεχε εφευγε.

μπαινανε γκομενες να βρουνε σελα και ΠΑΝΤΑ θα βρισκοτανε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ενας καλοθελητης να την φερει το βραδυ να πιει μπυρες.

νεος κοσμος εμπαινε με ορεξη να γνωρισει κοσμο και (εννιοτε) να πιει μπυρες.

στις ετησιες το δικο μου γκρουπ παντα χανοτανε εξ αιτιας μου και δεν ακουγα καντηλια για την ''κακη οργανωση'' λες και πηρε ο μπαμπας τα παιδια του να τα κανει ατα αλλα επειδη θα χε φτασει το γκρουπ του μπαρτ στη ταβερνα και θα μας πινανε ολες τις μπυρες!!!

υπηρχαν κατι ορεξατοι τυπο (ωρα καλη) που δεν ξεκολαγε ο κωλος απο τη σελα και καθιερωσανε τις σιδεροκολες (με αποτερο στοχο φυσικα να πιουνε μπυρες).

κατι αλλοι φυγανε 10ημερα στα αγραφα (καλα αυτοι ειναι αλλο καπελο...πινανε τσιπουρα!)

αλλοι τρχανε χροοοονια να στησουνε πιτες και να βρουνε δωρακια για την κληρωση.

γενικα παντα υπηρχανε καποιοι που τρεχανε αφιλοκερδως. βαζανε λεφτα απο τη τσεπη τους, φτιαχνανε μπλουζακια, αυτοκολλητα, μπρελοκ, μαζωξεις, οργανωναε βολτες, αναλαμβανανε την ευθυνη του να παρουνε γκρουπ στις ετησιες, διαθετανε χρονο να κανουν μοντερεσιον κλπ.

ε οοολοι αυτοι καπου κουραστηκαν. κρεμασανε. βαρεθηκαν. περασαν χρονια. αλλαξανε τα κοζια και οι υποχρεωσεις. και παλι εδω τριγυρνανε. αλλοι λιγοτερο,αλλοι περισσοτερο. και να στε σιγουροι οτι αν το φορουμ εκπεμψει sos καποια στιγμοι ΑΥΤΟΙ θα το γλιτωσουνε.

φιλια σε ολους. παλαιοτερους και νεοτερους.

(και για να μη ξεχνιομαστε...σναιπερ εισαι γιδι!!! :bawl:)

o_gavros
28/10/2018, 13:16
σε καλό σου, παλιόπαιδο

400590

LOUKILOUK
28/10/2018, 13:37
απο που να ξεκινησω...
την μια μερα μπηκα, την επομενη πηγα ετησια και την 3η το πρωι τσκωθηκα με τον μαλακα τον σναιπερ και το βραδυ πιναμε μπυρες!!!

το λες και καλη αρχη!!!

ο παπ ειχε ερθει την 1η μερα που μπηκε για να πλακωθει με τον αφρο και τελικα...πινανε μπυρες.

τα πατρινα ερχοτανε μονορουφι μετα τη δουλεια αθηνα και γυρναγανε πατρα καπακι αφοτου πινανε μπυρες.

το σπαμαρισμα πηγαινε γονατο. οπως και το πειραγμα. και οποιος δεν το αντεχε εφευγε.

μπαινανε γκομενες να βρουνε σελα και ΠΑΝΤΑ θα βρισκοτανε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ενας καλοθελητης να την φερει το βραδυ να πιει μπυρες.

στις ετησιες το δικο μου γκρουπ παντα χανοτανε εξ αιτιας μου και δεν ακουγα καντηλια για την ''κακη οργανωση'' λες και πηρε ο μπαμπας τα παιδια του να τα κανει ατα αλλα επειδη θα χε φτασει το γκρουπ του μπαρτ στη ταβερνα και θα μας πινανε ολες τις μπυρες!!!

υπηρχαν κατι ορεξατοι τυπο (ωρα καλη) που δεν ξεκολαγε ο κωλος απο τη σελα και καθιερωσανε τις σιδεροκολες (με αποτερο στοχο φυσικα να πιουνε μπυρες).

κατι αλλοι φυγανε 10ημερα στα αγραφα (καλα αυτοι ειναι αλλο καπελο...πινανε τσιπουρα!)

γενικα παντα υπηρχανε καποιοι που τρεχανε αφιλοκερδως. βαζανε λεφτα απο τη τσεπη τους, φτιαχνανε μπλουζακια, αυτοκολλητα, μπρελοκ, μαζωξεις, οργανωναε βολτες, αναλαμβανανε την ευθυνη του να παρουνε γκρουπ στις ετησιες, διαθετανε χρονο να κανουν μοντερεσιον κλπ.

ε οοολοι αυτοι καπου κουραστηκαν. κρεμασανε. βαρεθηκαν. περασαν χρονια. αλλαξανε τα κοζια και οι υποχρεωσεις. και παλι εδω τριγυρνανε. αλλοι λιγοτερο,αλλοι περισσοτερο. και να στε σιγουροι οτι αν το φορουμ εκπεμψει sos καποια στιγμοι ΑΥΤΟΙ θα το γλιτωσουνε.

Τελικά δεν κοπήκαν οι βόλτες, οι μπύρες κόπηκαν...
πίνω και οδηγώ, οδηγώ και πίνω...:beer::beer::D:wave2:

buckley
28/10/2018, 14:18
Τελικά δεν κοπήκαν οι βόλτες, οι μπύρες κόπηκαν...
πίνω και οδηγώ, οδηγώ και πίνω...:beer::beer::D:wave2:

Ε καλά εσύ πια στο Εδιμβούργο ρε καψερέ, που να βρεις να πιεις...:bawl:

McGyver
28/10/2018, 17:54
απο που να ξεκινησω...

το λες και καλη αρχη!!!

Βρήκες μέρα κι εσύ να γράψεις...

Σ' ωραίος ρε αιδοιόπανο!

:beer: :beer: :beer:

TROOPER
28/10/2018, 18:48
Βρήκες μέρα κι εσύ να γράψεις...

Σ' ωραίος ρε αιδοιόπανο!

:beer: :beer: :beer:

Αποφασισε. Η ωραιος η αιδιοπανο! :lol:

Vrasidas
28/10/2018, 19:15
.... έχω την αίσθηση πως πρέπει να πάω καμιά βόλτα με την πάπια ... ή ίσως με το εντουράκι ...
Πριν πλακώσουν τα πολλά κρύα, πριν πέσει ο ουρανός στο κεφάλι μας, πριν το μετανιώσει η Σούλα και γυρίσει νυχτιάτικα και βαράει κουδούνια, όσο υπάρχουν ακόμα κιτρινισμένα φύλλα στα δέντρα, όσο η σκηνή αντέχει την υγρασία, όσο οι "σύμμαχοί" μας μας επιτρέπουν να ανασαίνουμε χωρίς ανασάμετρο ...
Ίσως πω και καμιά πυρηνική αμπελοφιλοσοφία που να θίξω δίτροχα δόγματα και υπολήψεις ... ίσως ...

karellen
28/10/2018, 19:49

)
Μπα,όλοι είναι μέσα,από αλκοτέστ :bawl:

teogtp
28/10/2018, 20:22
Τελικά αυτό που δεν άλλαξε είναι ότι ο σναηπερ είναι γίδι;

:lol:
:p

Να μαθαινουμε εμείς οι νέοι.....

mikes
28/10/2018, 21:45
γραφτηκα στο φορουμ τετοια εποχη πριν 9 χρονια, οταν ειχα βαλει στο ματι να αγορασω το γιαμαχακι μου, και η αναζητηση για πληροφοριες στο διαδικτυο με πεταξε εδω μεσα..
εκεινη την εποχη ημουν ενας απλος μηχανοχρηστης που ηθελε απλα ενα καλυτερο μηχανακι για κανει τη δουλιτσα του πιο ανετα.. ουτε καν μου ειχαν περασει απ'το μυαλο οσα εχω
κανει μεχρι στιγμης με αυτο το 250αρακι... (και με το 600 κατι φεγγαρια λιγο αργοτερα..)

αυτο το φορουμ με εκανε μηχανοβιο..
αυτο το φορουμ μου εμαθε την αξια του εξοπλισμου και απο εκει που φοραγα ενα απλο κρανακι του 50ρικου επενδυσα (και επενδυω) στην ασφαλεια μου..
αυτο το φορουμ με εκανε καλυτερο οδηγο..
γενικα σε αυτο το φορουμ χρωσταω πολλα οσον αφορα την εμπειρια μου ως μοτοσυκλετιστης...

το οτι φυσικα εχω κανει και καλους φιλους απο εδω μεσα, δε νομιζω να χρειαζεται να το πω... :beer:

εν το μεταξυ αυτο που μου αρεσει και δε προκειται να το βαρεθω ποτε ειναι η ποικιλια της θεματολογιας του.. ειναι ενα πραμα οπως στης συναντησεις μας.. μαζευομαστε ενα τσουρμο
μηχανοβιοι και συζηταμε για ενα σκασμο θεματα... τελευταια παρακολουθω και ενα ακομα φορουμ μοτοσυκλετας... πιστεψτε με μου φαινεται εντελως βαρετο ακριβως επειδη δε συζτανε απολυτως τιποτα αλλο που δεν εχει σχεση με μοτοσυκλετα.. οποτε ο μονος λογος που το παρακολουθω ειναι για οταν θελω καμια πληροφορια μοτοσυκλετικη η για καμια βολτουλα..

το φορουμ ηταν και θα ειναι παντα στη καρδια μου.. με τα τωρινα δεδομενα ο μονος λογος να σταματησω να το παρακολουθω ειναι αμα κλεισει (φτου φτου σκορδα) η αμα πεσει το ιντερνετ..

τα οσα λεγονται για παραγκες για λανθασμενη διαχειρηση και αλλα τετοια ωραια, τα ακουω βερεσε καθως θεωρω πως εφ'οσον ΔΕΝ πληρωνω συνδρομη για να ειμαι εδω μεσα,
δε δικαιουμαι να εχω και απαιτησεις ως προς το τροπο διαχειρησης.. οποτε το φορουμ ας παει οπου θελει..

αυτα τα ολιγα απο μενα... και εις αλλα με υγεια.. :beer:

LOUKILOUK
28/10/2018, 22:54
Ε καλά εσύ πια στο Εδιμβούργο ρε καψερέ, που να βρεις να πιεις...:bawl:

Κώλοι υπάρχουν, λεφτά δεν υπάρχουν που λέει και το γνωστό ανεκδοτάκι...;):beer::wave2:

κατά τα άλλα κάνε ξανά κανένα αφιέρωμα να γουστάρουμε και άσε τις τεμπελιές, χειμώνας έρχεται...ουίσκι πήραμε...

sniper
29/10/2018, 10:24
....

Γίδι ήσουν πάντα εσύ. Εγώ έχω άλλα όμορφα που με ακολουθούν. :a9:

buckley
29/10/2018, 10:43

Πως είπες ? :bawl:

Panos76
29/10/2018, 10:59
Πως είπες ? :bawl:

κοσμητικά επίθετα εννοεί, όχι μωρά :D

buckley
29/10/2018, 11:06
κοσμητικά επίθετα εννοεί, όχι μωρά :D

Το καταλάβαμε ρε πατριώτ ,γι αυτό έγραψα γιατί τα πιο πολλά εγώ του τα κόλλησα του δυστυχή :p
Όχι ότι δεν θα μπορούσε βέβαια να ακολουθείται και από "μωράκια".:cool:

sniper
29/10/2018, 11:16
Το καταλάβαμε ρε πατριώτ ,γι αυτό έγραψα γιατί τα πιο πολλά εγώ του τα κόλλησα του δυστυχή :p
Όχι ότι δεν θα μπορούσε βέβαια να ακολουθείται και από "μωράκια".:cool:

Αμφιβάλλω... όταν μου τα έδωσαν, δεν ήξερες ότι υπάρχει ιντερνετ. :tooth:

To 2o ισχύει. :tooth: :tooth:

buckley
29/10/2018, 11:21

Εννοείται ότι το γραψα για να τσιμπήσεις ρε μλκουρη ,άσχετα αν ισχύει :p

sniper
29/10/2018, 15:44
Εννοείται ότι το γραψα για να τσιμπήσεις ρε μλκουρη ,άσχετα αν ισχύει :p

Μπορεί να μπάινεις από το ΚΑΠΗ net αλλά είσαι νεαρός εδώ..

400712

buckley
29/10/2018, 16:05

400712

Θα μπορούσες να έβαζες μία του Τζων Τίκη οι άλλοι οι άμοιροι τι σου φταίνε ? :moutza::bawl:

sniper
29/10/2018, 16:07
Θα μπορούσες να έβαζες μία του Τζων Τίκη οι άλλοι οι άμοιροι τι σου φταίνε ? :moutza::bawl:

Ποιον;

MikeG
29/10/2018, 16:44

400712

Τι είναι αυτά ρε μπάμια; Εγώ δεν έχω μπούκλες πια!

:lol: :lol:

buckley
29/10/2018, 16:45

Το διαπίστωσα σήμερα ,για την ακρίβεια το θυμήθηκα που μπήκαν κάτι παλιοί σου σύντροχοι :bawl:
Μην νομίζεις ότι δεν διάβαζα ,απλά πέρασαν χρόνια για να γραφτώ :smokin:

buckley
29/10/2018, 16:47
Τι είναι αυτά ρε μπάμια; Εγώ δεν έχω μπούκλες πια!

:lol: :lol:

Ναι ενώ τους υπόλοιπους τους πέτυχε ...:tooth:

daz
29/10/2018, 20:38

Ρε μλκ sniper!!! :bawl:

buckley
29/10/2018, 21:31

Ρε μλκ sniper!!! :bawl: aka μπάμιας, γίδι-γιδοβοσκός, αρκούδος...
Βοηθάτε ρε οι παλιότεροι:bawl:

byron
29/10/2018, 22:05
aka μπάμιας, γίδι-γιδοβοσκός, αρκούδος...
Βοηθάτε ρε οι παλιότεροι:bawl:

ΜΕΑΘΡΑΤ™ . -

Panos76
29/10/2018, 23:40
Σκληρός καρΓιοΛης;

Μνπανο admin?

:bawl:

TROOPER
30/10/2018, 04:31