Σύνδεση

View Full Version : που παει το φορουμ????

Σελίδες : [1] 2

panavour
04/09/2018, 17:34
Τον τελευταιο χρονο παρατηρω τα εξης στο φορουμ¨
1)Πολλα ιστορικα στελεχη που συμμετειχαν στις συζητησεις ,δεν συμμετεχουν πια
2)Πολλοι κοινωνικοι προβληματισμοι που εκφραζοντουσαν παλαιοτερα δεν εκφραζονται πια
3)Σχεδον τα 18 απο τα 20 καινουργια μηνυματα αναφερονται στο τι παπι να παρω για ντελιβερι ,μου χαλασε αυτο ,μου χαλασε το αλλο, τι εξατμιση να βαλω για να πηγαινει καλυτερα
και να πηγαινει απο 80 στα 100...
4)Εχει μειωθει ο μεσος ορος της ηλικιας των συμμετεχοντων (αυτο γινεται αντιληπτο απο την φυση των ερωτησεων που αγγιζουν τα ορια της αγνοιας λογω μη επαρκους η πρωιμης ενασχολησης με την μοτοσυκλεττα)

Για ολα αυτα, και μερικα αλλα που εχουν να κανουν με την διαχειρηση του φορουμ, θα ηθελα την γνωμη σας και αν ειναι δυνατον τον παραγωγικο προβληματισμο σας μεσω ενος ηρεμου και χωρις εμπαθεια διαλογου, για το που παει αυτο το φορουμ ,αν ειναι καλυτερο η χειροτερο απο παλια,
και τι μπορει να γινει για να ξαναεχει την παλια του αιγλη.

OldMan
04/09/2018, 17:45
Ιστορικα στελέχη νομιζα οτι ειχε μονο η Αριστερα..

@panavour: Παραγωγικο προβληματισμο μεσω ενος ηρεμου και χωρις εμπαθεια διαλόγου νομιζω οτι μπορείς να βρεις μονο σε πτερυγα βαριας καταστολής Ψυχιατρείου..

Dennis-
04/09/2018, 18:37
Τα φορουμ πλεον αργοσβηνουν γιατι ολα εχουν μεταφερθει στο φειςμπουκ.

Προσωπικα ειμαι σε ομαδα με 200 ατομα και ατομα που συμμετείχαν εδω παλια και τα λεμε ολα εκει χωρις να χρειαστεί να παρεις απαντήσεις για κατι μετα απο.μερες και αμα το δει καποιος.

Κατα τα αλλα το φορουμ αυτο προσφερει παιδία σε οτι αφορα το πως πρεπει να συμπεριφερομαστε στον δρομο, για τον εξοπλισμο γενικα για καποιον που ξεκιναει τωρα εχει να διαβασει πολλα.χωρια κατι ιστοριες διαμαντια και ταξιδιωτικα. Αν δεν ειχα μπει πιτσιρικας εδω το 2003? Που γραφτηκα ισως να ειχα παθει πολλα αλλα πηρα καλο δρομο και διαβαζα εδω πραγματακια..

(Ζητω η καγκουραδα αλλα χονολαμουν!!)

Cpt. Haddock
04/09/2018, 19:20
Υπάρχει το φέισμπουκ υπάρχει η αλλαγη στις ζωες πολλών (αλλοι εκαναν παιδια, άλλοι ξενιτευτηκαν κλπ), υπάρχει κουραση απο τις δυσκολιες.

Οι κοινωνικοπολιτικοι προβληματισμοι ορθως απφαιρεθηκαν γιατι σε εποχες δυσκολες με οικονομικη κριση τα νευρα ηταν τεντωμενα και οι καυγαδες συνεχεις.

Τώρα που με ΑλεΚΣη βγηκαμε απο τα μνημονια και ο ηλιος του πασοκ ξανανατελει :lol: μπορουμε να ξαναεχουμε θεματα πολιτικα.

BLiTzER
04/09/2018, 19:31
αν ειναι καλυτερο η χειροτερο απο παλια,

:lol:

νεοσσός
04/09/2018, 19:38
Μπορεί το Facebook να έχει τραβήξει κόσμο, αλλά η αξία του forum παραμένει υψηλή με την οργάνωση των μηνυμάτων και το ιστορικό.

Οι αιτίες αποχής μπορεί να είναι πολλές. Ακόμα και ο δημιουργός του νήματος έχει σε 12 χρόνια 829 μηνύματα, ήτοι 6 μηνύματα το μήνα κατά μέσο όρο, που δε θεωρώ πολλά (έχω ακόμα μικρότερο μέσο όρο, αλλά δε θεωρώ τον εαυτό μου ενεργό μέλος στο συγκεκριμένο forum). Ενεργά μέλη σε άλλα forum αριθμούν πάνω από δέκα χιλιάδες μηνύματα για το ίδιο χρονικό διάστημα. Γενικά τα forum τείνουν να χάνουν κόσμο και να τον κερδίζουν τα κοινωνικά δίκτυα ή εφαρμογές ομαδικής επικοινωνίας.

Θεωρώ ότι σε περίοδο κρίσης οι μοτοσυκλέτες γίνονται λιγότερο προσιτές. Γνωστοί μου το 2006 είχαν αμάξι, μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού και συντηρούσαν σπίτι. Με την κρίση έκοψαν ό,τι δεν ήταν απολύτως απαραίτητο, συμπεριλαμβανομένων των μοτοσυκλετών. Άλλοι πήραν scooter, που έχει γίνει μόδα (ή ευκολία), οπότε συμμετέχουν σε γειτονικό forum.

Οι μεγάλοι, όπως γράφτηκε, μπορεί να απέκτησαν υποχρεώσεις ή να τους έφυγε η αρχική σπίθα και δεν αντικαταστάθηκαν από ισάριθμους νέους, για τους παραπάνω λόγους. Τα μέλη των forum δεν είναι συνέχεια τα ίδια, υπάρχει εναλλαγή στους ρόλους και στο βαθμό συμμετοχής. Αν συντρέχουν λόγοι μη ανανέωσης, τότε το ενεργό πλήθος μοιραία μειώνεται.

Ως προς το (4). η φύση των ερωτήσεων δηλώνει άγνοια, αλλά αυτό δεν πάει παρέα με την ηλικία. Στο δικό μου κύκλο πολλά άτομα απέκτησαν μοτοσυκλέτα σε ηλικίες άνω των 35 και μερικοί άνω των 40. Οι λίγοι που είχαν μικροί, το γύρισαν σε αμάξι εδώ και πολλά χρόνια. Άνεση, ασφάλεια, άλλες προτεραιότητες; Δεν ξέρω. Πάντως στους δρόμους παρατηρώ ότι οι μοτοσυκλέτες (από παπιά, scooter, μέχρι τουρισμού) είναι συντριπτική μειοψηφία σε σχέση με τα αμάξια, αλλά η αλήθεια είναι ότι δε θυμάμαι πώς ήταν πριν από 12 χρόνια.

buckley
04/09/2018, 20:05
Τον τελευταιο χρονο παρατηρω τα εξης στο φορουμ¨
1)Πολλα ιστορικα στελεχη που συμμετειχαν στις συζητησεις ,δεν συμμετεχουν πια
2)Πολλοι κοινωνικοι προβληματισμοι που εκφραζοντουσαν παλαιοτερα δεν εκφραζονται πια
3)Σχεδον τα 18 απο τα 20 καινουργια μηνυματα αναφερονται στο τι παπι να παρω για ντελιβερι ,μου χαλασε αυτο ,μου χαλασε το αλλο, τι εξατμιση να βαλω για να πηγαινει καλυτερα
και να πηγαινει απο 80 στα 100...
4)Εχει μειωθει ο μεσος ορος της ηλικιας των συμμετεχοντων (αυτο γινεται αντιληπτο απο την φυση των ερωτησεων που αγγιζουν τα ορια της αγνοιας λογω μη επαρκους η πρωιμης ενασχολησης με την μοτοσυκλεττα)

Για ολα αυτα, και μερικα αλλα που εχουν να κανουν με την διαχειρηση του φορουμ, θα ηθελα την γνωμη σας και αν ειναι δυνατον τον παραγωγικο προβληματισμο σας μεσω ενος ηρεμου και χωρις εμπαθεια διαλογου, για το που παει αυτο το φορουμ ,αν ειναι καλυτερο η χειροτερο απο παλια,

Μετά από μισή ωρίτσα, τυχαίο ?
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=155632&p=2952773&viewfull=1#post2952773
Εδώ δεν ξέρουμε που πάει η χώρα ρε ,ποιο φόρουμ ...

vstrider
04/09/2018, 20:12
https://www.youtube.com/watch?v=yRIMlBoMJXE

Δε ξέρω που πάει το φόρουμ αλλά εμείς δεν πάμε πουθενά. Βαριόμαστε να γράφουμε και απλά διαβάζουμε.

doctoras
04/09/2018, 22:02
Την δεκαετία 2000 θα μας παρει πολλα χρονια να μπορεσουμε να αξιολογήσουμε σε τι ζωραρα βρισκόμασταν..!

Οσο αναφορα την διαπίστωση για μενα καλυτερα το φεισμπουκ παιρνει την πλεμπα και τα φορουμ (οσα αντέξουν) μπαινουν σε αυτοκάθαρση ενω αυτοί που μένουν και συμμετάσχουν ειναι τα "πετσια" μέλη.

basilis_k6
04/09/2018, 22:03
δεν ειναι το φβ ουτε τα παιδια. ειναι η κριση που δεν εχουμε λεφτα για βενζινη την κυριακη και απο ενα ss και ενα motard (που έιχαμε) τωρα κοιτάμε τον πινακα συντηρησης του pcx125 και μετράμε τα ψιλα στην τσέπη μας.

mia_zoi_kawa
05/09/2018, 06:12
Panavour

Tι σε νοιάζει για αέρα που δεν μπαίνει στα πανιά σου;

Υγ. Καλά κάνει ο κόσμος και γράφει για πάπια. Αυτά μπορεί να αγοράσει για αυτά γράφει.

PortisHead
05/09/2018, 07:57
Α ρε 2-3 20χρονες Κατερινες, Χριστινες που σας χρειάζονται,
να ρωτανε ποιο μηχανακι να επιλεξουν για πρωτη αγορα ως απειρες,
να δεις πως θα ζωντανεψει το φορουμ.

Nostradamus
05/09/2018, 08:50
Δεν έχουμε όλοι fb... :)

panavour
05/09/2018, 10:08
Panavour

Tι σε νοιάζει για αέρα που δεν μπαίνει στα πανιά σου;

Υγ. Καλά κάνει ο κόσμος και γράφει για πάπια. Αυτά μπορεί να αγοράσει για αυτά γράφει.

ευχαριστω για την εμπεριστατωμενη και πληρη επιχειρηματων απαντηση.ευγε νεε μου παντα τετοια

YianPep
05/09/2018, 10:29
Απο το 2013 που έκανα εγγραφή μπαίνω σε καθημερινή βάση μέχρι σήμερα.
Δε γνωρίζω τι γινόταν παλιότερα αλλά προσωπική μου γνώμη είναι οτι δε χρειάζεται να μπούμε στη λογική αν ήταν καλύτερο παλιά και χειρότερο τώρα.Όλα αλλάζουν και πάνε παρακάτω το ίδιο κι εμείς.Κάποιοι αποχωρούν κάποιοι έρχονται κι η ζωή συνεχίζει.
Κρατάω δύο πολύ θετικά απ τα 5 χρόνια που παρακολουθώ το φόρουμ:
1.Σε 4-5 βόλτες και συναντήσεις που αξιώθηκα να ακολουθήσω γνώρισα ΜΟΝΟ καλά παιδια ,κάτι που που δε μπορείς να το ζήσεις πίσω απ το πληκτρολόγιο παρα μόνο απ τη προσωπική επαφή με τον άλλο.Ετσι δημιουργούνται και καλές παρέες.
2.Το φόρουμ δε ξέρω απο πότε λειτουργεί αλλά είναι πλέον μια τεράστια βάση δεδομένων με πληροφορίες για ταξίδια,προορισμούς,ανακατασκευές,πληροφορίες για σωστό εξοπλισμό,πατέντες,τιπς,τρικς,κλίκς κλπ και θα είναι κρίμα να χαθούν καποια στιγμή όλα αυτά.Πολλοί έχουμε βοηθηθεί απ αυτές τις πληροφορίες σε θέματα γύρω απ το μοτοσυκλετισμό.

Για να πάει καλά ένας "οργανισμός" φόρουμ-λέσχη-παρέα πρέπει να συμετέχουν τα μέλη του ενεργά και να συνεργάζονται ,όχι σαν εμένα που μόλις έσπασα το φράγμα των 100 μυνημάτων σε 5 χρόνια:p.Επίσης σεβασμός στη διαφορετική άποψη και ο καθένας να βάζει τα όρια μόνος του,χωρίς να χρειάζεται να παρεμβαίνει διαχειρηστής και να λέει τα ίδια καθε φορά.

Μια χαρά είναι το φόρουμ :beer:
Θα βάλω και άβαταρ τωρα

o teos
05/09/2018, 10:32
https://www.youtube.com/watch?v=yRIMlBoMJXE εεε μαααα:D

Ρε αφήστε τους προβληματισμούς και ελατε σε περισσότερες βόλτες να δουμε ολοι τις μαπες ο ενας του αλλου και να γουστάρουμε οταν κραζομαστε εδω μεσα:a22: αυτη ειναι η λυση σας,ολοι εχουμε προβλήματα εχουμε οικονομικές δυσκολίες αλλα οπως λεει ο φιλος απο πανω οταν βρισκόμαστε παντα περναμε καλα και αυτο βγαινει προς τα εξω...:bawl:

harris_x
05/09/2018, 10:34
https://www.youtube.com/watch?v=yRIMlBoMJXE εεε μαααα:D

Ρε αφήστε τους προβληματισμούς και ελατε σε περισσότερες βόλτες να δουμε ολοι τις μαπες ο ενας του αλλου και να γουστάρουμε οταν κραζομαστε εδω μεσα:a22: αυτη ειναι η λυση σας,ολοι εχουμε προβλήματα εχουμε οικονομικές δυσκολίες αλλα οπως λεει ο φιλος απο πανω οταν βρισκόμαστε παντα περναμε καλα και αυτο βγαινει προς τα εξω...:bawl:

+675

o teos
05/09/2018, 10:35
+675

+337,5:touched::tooth:

teogtp
05/09/2018, 10:49
+337,5:touched::tooth:

Πήρες εξωλέμβιο;

ptc
05/09/2018, 11:06
@panavour→ Δυο κοκοροι μαλωνανε σε ξενο αχυρωνα. :lol:

GiorgosLa
05/09/2018, 11:30
Ίσως φταίει ο Χατζιπετρής, αλλά μάλλον το θέμα είναι απλό.
Γράφεις στο ΦΒ μια μαλακία και παίρνεις 200+ Like. Γράφεις εδώ ολόκληρη ιστορία και παίρνεις 3 βρουμ. Η μόνη φορά που πήρα καμιά 20ριά βρουμ είναι όταν έβαλα φωτογραφία με τον Θοδωρή!!!
Αν έβαζε ο Βαγγέλης την περιβόητη "Πιπα" στο ΦΒ θα γινόταν διάσημος. Εδώ πίρε 26 βρουμ. Σιγά τα ωά! Ξανάγραψε από τότε? ;)
Άρα λοιπόν, δεν φταίει ο Χατζιπετρής. Η αναλογία βρούμ προς Like φταίει. :D

el_hymador
05/09/2018, 14:31
Θα έχουμε να το λέμε όμως ότι ζησαμε τις καλές εποχές, που έμπαινε ο ντελιβεράς ο 17χρονος και ρώταγε για Χαγιαμπούσα με καταναλωτικό δάνειο. Και η πλάκα ήταν ότι δεν τρόλαρε!

arisrodolivos
05/09/2018, 15:07
Που ειναι ο urian heep ,που ειναι ο Νταλτον ,που ειναι ο ego o idios,ο terens,ο ktinos εεε??:confused:

Vice
05/09/2018, 15:25
έμπαινε ο ντελιβεράς ο 17χρονος και ρώταγε για Χαγιαμπούσα με καταναλωτικό δάνειο. Και η πλάκα ήταν ότι δεν τρόλαρε!

Δεν άλλαξαν και πολλά, απλά τώρα το παίρνει με στεγαστικό. :lol:

o_gavros
05/09/2018, 16:38
...που είναι ο Βάγκνερ; που είν' ο Πουτσίνι;; που έχουνε πάει, όλοι εκείνοι;
αριροδολιβε μην παρεξηγηθείς, πλακίτσα κάνω.
Διαβάζω πολλά χρόνια το φόρουμ τούτο και αυτό το αναμάσημα παύλα προβληματισμός, έρχεται συχνά πυκνά στην επιφάνεια.
Εγω θα δεχτώ ότι πάντα ο θρεντ οπενερ, γράφει με τις αγνότερες των προθέσεων (πιστέψτε με,δεν συμβαίνει πάντα).
Τι ακριβώς περιμένετε να διαβάσετε πια;
κάποια εμπεριστατωμένη και μεστωμένα αποδοθείσα,μακροσκελή ανάλυση του τις πταίει, για να καλύψει προβολικά τα απομονωμένα απωθημένα του συλλογικού σας ασυνειδήτου;
Τα πράγματα είναι απλά και χιλιοειπωμένα.
Χωρίς βενζίνα κανένα όχημα δεν τσουλά.
Και αυτό στην περιπτωση μας ισχύει και μεταφορικά και κυριολεκτικά.
Οι παλιές οι δόξες είναι παλιές για κάποιο λόγο.
Αν είμαστε τυχεροί, ίσως έρθουν νέες.
Ίσως και όχι.
Οι γιάνκηδες έχουνε μια έκφραση που όποτε ανακύπτει τέτοιο θέμα, μου ταιριάζει γάντι: don't cry over spilled milk.
Εξάλλου καλύτερο παράδειγμα περασμένων μεγαλείων απο το ΠΑΣΟΚ δεν θα βρεθει.
Μια χωρα ζούσε σε (μπουζουκο)τρανς και ξαφνικά κάποιος έσκασε τη φούσκα.
Ας κάνει ο καθείς ότι νομίζει ότι μπορεί να βοηθήσει το μέσο, και ας το ρίξει στο γυαλό.
Θα ήθελα να κλείσω με στιχους των πυξ λαξ,αλλα μετά δεν θα με ξεπλένει ούτε ο Δούναβης :lol:

o teos
05/09/2018, 16:43
Θα ήθελα να κλείσω με στιχους των πυξ λαξ,αλλα μετά δεν θα με ξεπλένει ούτε ο Δούναβης :lol:

ΚΟΤΑ...:a22::tooth:

teogtp
05/09/2018, 17:16
"Μη με κοιτάς με μάτια που κλαίνε
Μη με φιλάς με χείλη που καίνε
Μη μου μιλάς με λόγια θλιμμένα
Μη μου ζητάς να φύγω από σένα."

Μαργαρίτης.

:p

o teos
05/09/2018, 17:29
"Μη με κοιτάς με μάτια που κλαίνε
Μη με φιλάς με χείλη που καίνε
Μη μου μιλάς με λόγια θλιμμένα
Μη μου ζητάς να φύγω από σένα."

Μαργαρίτης.

Σκληρος........:smokin:

devil's animal
05/09/2018, 18:17
...που είναι ο Βάγκνερ; που είν' ο Πουτσίνι;; που έχουνε πάει, όλοι εκείνοι;
αριροδολιβε μην παρεξηγηθείς, πλακίτσα κάνω.
Διαβάζω πολλά χρόνια το φόρουμ τούτο και αυτό το αναμάσημα παύλα προβληματισμός, έρχεται συχνά πυκνά στην επιφάνεια.
Εγω θα δεχτώ ότι πάντα ο θρεντ οπενερ, γράφει με τις αγνότερες των προθέσεων (πιστέψτε με,δεν συμβαίνει πάντα).
Τι ακριβώς περιμένετε να διαβάσετε πια;
κάποια εμπεριστατωμένη και μεστωμένα αποδοθείσα,μακροσκελή ανάλυση του τις πταίει, για να καλύψει προβολικά τα απομονωμένα απωθημένα του συλλογικού σας ασυνειδήτου;
Τα πράγματα είναι απλά και χιλιοειπωμένα.
Χωρίς βενζίνα κανένα όχημα δεν τσουλά.
Και αυτό στην περιπτωση μας ισχύει και μεταφορικά και κυριολεκτικά.
Οι παλιές οι δόξες είναι παλιές για κάποιο λόγο.
Αν είμαστε τυχεροί, ίσως έρθουν νέες.
Ίσως και όχι.
Οι γιάνκηδες έχουνε μια έκφραση που όποτε ανακύπτει τέτοιο θέμα, μου ταιριάζει γάντι: don't cry over spilled milk.
Μια χωρα ζούσε σε (μπουζουκο)τρανς και ξαφνικά κάποιος έσκασε τη φούσκα.
Ας κάνει ο καθείς ότι νομίζει ότι μπορεί να βοηθήσει το μέσο, και ας το ρίξει στο γυαλό.

μ'αρεσει που πολλοι εχετε την εντυπωση οτι δεν γραφουν καποιοι που εγραφαν παλιοτερα λογω της βενζινης και της οικονομικης κρισης...:facepalm:
δλδ εκτος απο βενζινη που δεν εχουν να βαλουν στο μοτοσακο τους δεν εχουν να πληρωσουν και το ιντερνετ στα σπιτια τους?:confused:

γαυρε δεν απαντω σε εσενα (μονο) προσωπικα...απλα δραττομαι της ευκαιριας του ποστ σου και απανταω γενικα...

για το πρωτο ερωτημα στο αρχικο thread του panavour, δλδ τις πταιει και δεν γραφουν πλεον πολλα αξιολογα ατομα που εγραφαν παλια, πιστευω ξεκαθαρα οτι δεν φταιει η οικονομικη κριση...ισα ισα...αν εφταιγε η οικονομικη δυσπραγια θα εγραφαν ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ εδω μεσα, λογω χρονου, απουσιας βολτων και απραξιας...
πολλοι εξ αυτων δεν εχουν τετοια θεματα... εχουν τις δουλειες τους, τις μηχανες τους, συνεχιζουν και πηγαινουν τις βολτες και τα ταξιδια τους κλπ...μπορει ισως με περισσοτερη φειδω απο παλιοτερα αλλα συνεχιζουν και ειναι μοτοσυκλετιστες....

δεν γραφουν εδω επειδη σπαστηκαν με τον τροπο διαχειρισης του φορουμ...
και αυτο εβγαινε συνεχως σε οποια αντιπαραθεση υπηρχε με mod/admin κλπ και μετα απο λιγο παπαλα...
και αυτο δεν ειναι καινουργιο...γιατι συνεχως η απαντηση ηταν "εμεις εχουμε το μαχαιρι, εμεις και το καρμπουζι...το μαγαζι ειναι ιδιωτικο και σε οποιον δεν αρεσει απλα φευγει"...και εφυγαν...simple as that...

συνεχιστε...αλλα μην παραμυθιαζεστε...
:wave2:

granazi
05/09/2018, 18:22
σερσε λα φαμ :D

basilis_k6
05/09/2018, 18:36
μ'αρεσει που πολλοι εχετε την εντυπωση οτι δεν γραφουν καποιοι που εγραφαν παλιοτερα λογω της βενζινης και της οικονομικης κρισης...:facepalm:
δλδ εκτος απο βενζινη που δεν εχουν να βαλουν στο μοτοσακο τους δεν εχουν να πληρωσουν και το ιντερνετ στα σπιτια τους?:confused:

γαυρε δεν απαντω σε εσενα (μονο) προσωπικα...απλα δραττομαι της ευκαιριας του ποστ σου και απανταω γενικα...

για το πρωτο ερωτημα στο αρχικο thread του panavour, δλδ τις πταιει και δεν γραφουν πλεον πολλα αξιολογα ατομα που εγραφαν παλια, πιστευω ξεκαθαρα οτι δεν φταιει η οικονομικη κριση...ισα ισα...αν εφταιγε η οικονομικη δυσπραγια θα εγραφαν ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ εδω μεσα, λογω χρονου, απουσιας βολτων και απραξιας...
πολλοι εξ αυτων δεν εχουν τετοια θεματα... εχουν τις δουλειες τους, τις μηχανες τους, συνεχιζουν και πηγαινουν τις βολτες και τα ταξιδια τους κλπ...μπορει ισως με περισσοτερη φειδω απο παλιοτερα αλλα συνεχιζουν και ειναι μοτοσυκλετιστες....

και αυτο εβγαινε συνεχως σε οποια αντιπαραθεση υπηρχε με mod/admin κλπ και μετα απο λιγο παπαλα...
και αυτο δεν ειναι καινουργιο...γιατι συνεχως η απαντηση ηταν "εμεις εχουμε το μαχαιρι, εμεις και το καρμπουζι...το μαγαζι ειναι ιδιωτικο και σε οποιον δεν αρεσει απλα φευγει"...και εφυγαν...simple as that...

Εγω παντως σχολιασα γενικα για τα φόρουμ που ψοφάνε το ενα μετα το αλλο. Σε ολα τα σπορ, σε ολα τα χομπυ.

Τωρα για τα αξιολογα ατομα και τα θρυλικα μελη δεν σχολιαζω. Μου προκαλει γελιο καθε φορα που το βλεπω και παιζει σε ολες τις κοινοτητες.

AUFGEBRACHT
05/09/2018, 18:40

Η Άννα Βίσση...

o_gavros
05/09/2018, 18:53
Το 2ο πληθυντικό σε ποιους ακριβώς αναφέρεται;
Στους εκάστοτε διαχειριστές;
Δεν μύρισες τίποτα από το νόημα του ποστ μου.
Καλη καρδιά.

σερσε λα φαμ :D
Εξζακλεμαν]

bulmont
05/09/2018, 18:58
......Αν έβαζε ο Βαγγέλης την περιβόητη "Πιπα" στο ΦΒ θα γινόταν διάσημος. Εδώ πίρε 26 βρουμ. Σιγά τα ωά! Ξανάγραψε από τότε?

Χέστηκα γιά το φέισμπουκ, χέστηκα γιά το άν πάρω 5 ή 500 λάικ ή βρούμ χέστηκα για το άν γίνω φίρμα......
Αν έχω να γράψω κάτι, θα το γράψω....

Σας αγαπώ όλους πολύ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

devil's animal
05/09/2018, 19:01
Το 2ο πληθυντικό σε ποιους ακριβώς αναφέρεται;
Στους εκάστοτε διαχειριστές;
Δεν μύρισες τίποτα από το νόημα του ποστ μου.
Καλη καρδιά.

το 2ο πληθυντικο παει σε οσους πιστευουν οτι λογω οικονομικης κρισης δεν γραφουν πλεον συγκεκριμενα ατομα...

μυριζε κατι το ποστ σου?σοκ και δεος, ισως??:confused:

οντως εχω καλη καρδια...ελεγχθηκα προσφατα...

karellen
05/09/2018, 19:04
Όσοι αναρωτιεστε που πήγαν ο τάδε και ο τάδε και ο δείνα απλώς δεν παρατηρείτε τη φυσιολογική ροή ενός φόρουμ: Είναι σύνηθες να φεύγουν άτομα για δικούς τους λόγους άσχετους με το φόρουμ και ειδικά στους παλιούς να λείπουν άλλοι παλιοι γιατί "περπατήσανε" παρέα αυτά τα χρόνια.
Αντιθέτως καποιος που γράφτηκε πέρσυ-προπερσυ δεν του λείπει ο παλιός γιατί απλά δεν τον ήξερε.Κατα τον ίδιο τρόπο σε 4-5 χρόνια ο παπασουζας θα αναρωτιέται που χάθηκε ο ptc και τούμπαλιν! :lol:

mikes
05/09/2018, 19:11
εγω ειμαι ακομα εδω, σας το λεω να το ξερετε παντως... :lol:

Leon67
05/09/2018, 19:13

Ακριβώς έτσι!!!

granazi
05/09/2018, 19:24

:a18::a20::a10::a23::a33::tooth:

teogtp
05/09/2018, 19:35
Τελικα βολτα θα παμε;
Η ετησια θα γινει;
Ο παπασουζας εφτιαξε τον κινεζο του πεθερου;
Ο Ροσσι κατεστρεψε το αθλημα;
Πιτα με σουβλακι ή καλαμακι;
Τοσα ερωτηματα.........

o teos
05/09/2018, 20:38
Τελικα βολτα θα παμε;
Η ετησια θα γινει;
Ο παπασουζας εφτιαξε τον κινεζο του πεθερου;
Ο Ροσσι κατεστρεψε το αθλημα;
Πιτα με σουβλακι ή καλαμακι;
Τοσα ερωτηματα.........

Ο Τεος θα έρθει με εξωλεμβιο στην ετήσια?
Το τσάι πίνεται παγωμένο η ζεστό καλύτερα Τελικά?
Βρήκαμε που πάμε η ακολούθουμε όλοι το βασκα ακόμα??
Θα το πάρει και φέτος ο Μαρκ η θα το πάρει ο μαρκεζ??......oh wait......:D

mikes
05/09/2018, 20:50
https://www.youtube.com/watch?v=FArW7LyJ1-I

granazi
05/09/2018, 20:57
https://www.youtube.com/watch?v=FArW7LyJ1-I

https://www.youtube.com/watch?v=LUghgzxdrMM Στο 2:36

mia_zoi_kawa
05/09/2018, 22:23
ευχαριστω για την εμπεριστατωμενη και πληρη επιχειρηματων απαντηση.ευγε νεε μου παντα τετοια

panavour Θα σου απαντήσω διαφορετικά.

Ο χρόνος ειτε μας άρεσει είται δεν μας αρέσει είναι εχθρός της αθωότητας και του ρομαντισμού. Είναι κατι σαν νόμος της φυσικής. Εγώ προσωπικά προσπαθω να το αποδεχόμαι και να το αντιμετωπίζω καλοπροαίρετα αυτό.... Μερικές φορές είναι σοφό το να μην κάνεις τίποτα για να το αλλάξεις. Δεν υπάρχει λόγος να προσπαθεις να σπειρεις σε ένα κομμάτι άγονης γης.
Όμως για να μην σε στεναχωρώ θα σου θυμίσω ένα ρητό του Γκάντι: Η υγιής δυσαρέσκεια σου είναι προάγγελος προόδου..

Για να αφήσουμε τον Γκάντι στην άκρη τωρα δεν είμαι νέος ουτε ηλικιακά ούτε νέος στο φόρουμ . Πρωτογραφτηκα το 2004. Την επόμενη φορά θα φας μπινελικια...

o teos
05/09/2018, 22:55
Ρε....πάτε καλά??τι μπινελικια και μαλακιες τώρα??όντως??θέλετε να δείτε γιατί δε γουστάρει άνθρωπος να γράφει??μα ένας απ τους λόγους..Μήπως να αποκτήσουμε λίγο χιούμορ μερικοί μερικοί σιγά σιγά Και να κάνουμε λίγο χαβαλέ παραπάνω??σιγά και τι είπε δηλαδή..είναι λέει απ το 2004..Και??γαλόνια και ετς??κλασσικό σύμπλεγμα παλιόυρα στο στρατό και ετς..αααα τώρα το δα...καβασακι εεε....Οκ....

Υγ:ας θεωρηθεί μινι μοντινγκ,μινι μποντινγκ,μποντατζ αλλα θα έσκαγα...αμέσως ρε φίλε μπινελίκι και κοκορεμα..ΟΒΕΡ εντ αουτ:wave2:

Jimmu
05/09/2018, 23:45
Χέστηκα γιά το φέισμπουκ, χέστηκα γιά το άν πάρω 5 ή 500 λάικ ή βρούμ χέστηκα για το άν γίνω φίρμα......
Αν έχω να γράψω κάτι, θα το γράψω....

Σας αγαπώ όλους πολύ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kι εμείς σας αγαπάμε πολύ να ξέτε....
Και σας ευχαριστούμε πολύ που με το τρόπο σας στηρίξατε το φόρουμ απ'τα σκαριά και μας δώσατε δικαίωμα πρόσβασης σ'όλο αυτό τον όγκο πληροφορίας που υπάρχει σήμερα στο φόρουμ.
Δεν έχει ιδιαίτερη σημασία αν γράφουν πια μερικοί ή έχουν σταματήσει.Τα γραπτά μένουν κι έτσι και τα νέα μέλη μπορούν να διαβάσουν και να καταλάβουν πολλά για το τι έχει προηγηθεί.Oldman,Sapila Racing,Cpt. Haddock,bulmont,buckley,sniper,Dimchios,devil's animal,georgio,ptc,daz,mikes,trooper,amyrou,telegonos....o κατάλογος είναι ΠΟΛΎ μεγάλος κι ο καθένας (νέος) έχει τους δικούς του αγαπημένους "ήρωες" εδώ μέσα,για τους δικούς του λόγους.

Thanx και πάλι ρε παλικάρια!!!

(...τι feelings είν' αυτά ρε παιδάκι μου βραδιάτικα..???)

Μπύρες σ' όλους από μένα
:beer::beer::beer:

daz
06/09/2018, 00:11
Μίνι μοντινγκ διαβάζω, για μπινελικια διαβαζω.. Να το βάλω αντιπαραθέσεις ρε σεις; :lol:

Δεν έχει και πολύ αξία να συζητάμε κάθε λίγο τα ίδια πράγματα, αλλά δεν υπάρχει και λόγος να το οδηγήσουμε σε κλείδωμα.

Το φόρουμ πάει όπου το πάμε εμείς (τα μέλη). Ο κόσμος φεύγει γιατί βαρέθηκε, μπαναριστηκε, κουράστηκε, παντρεύτηκε, έχασε το ενδιαφέρον για τα δίτροχα κ.α. καινούριος κόσμος έρχεται, παλιός κόσμος υπάρχει, υλικό υπάρχει.

Συζητηστε ώριμα τι θέλετε να γίνει, τι μπορείτε να κάνετε εσείς για να αλλαξει προς το καλυτερο, τι θέλετε απ την ομάδα που το διαχειρίζεται χωρίς τοξικά σχόλια..

Ή κλειδώσετε το μόνοι σας.

PortisHead
06/09/2018, 07:53
Εγω πάντως δεν φευγω.
Μελος...κοντα 13 χρονια εδω...που αλλου θα βρω αμεσα και εμπεριστατωμενες απόψεις
για το αν με συμφερει να βαλω τελικά φετος το χειμώνα ηλεκτρικό λεβητα ή πανελ υπερυθρων
για θερμανση στο σπιτι.

Zid
06/09/2018, 08:07
Εγω πάντως δεν φευγω.
Μελος...κοντα 13 χρονια εδω...που αλλου θα βρω αμεσα και εμπεριστατωμενες απόψεις
για το αν με συμφερει να βαλω τελικά φετος το χειμώνα ηλεκτρικό λεβητα ή πανελ υπερυθρων
για θερμανση στο σπιτι.

:lol: Κοροιδεύετε αλλα εγώ μέσα απο συζητηση του φόρουμ έκανα τη καλύτερη αγορά αφυγραντήρα πριν μερικά χρόνια :lol::bawl:

tools
06/09/2018, 10:39
Κοροιδεύετε αλλα εγώ μέσα απο συζητηση του φόρουμ έκανα τη καλύτερη αγορά αφυγραντήρα πριν μερικά χρόνια :lol::bawl:
ειμαστε 2!

VANDA
06/09/2018, 10:44
ειμαστε 2!

είμαστε 3

o teos
06/09/2018, 10:49
Eιμαστε 1013 :a33:

Το φορουμ μπορει επιτελούς να παρει την πραγματική μορφη του.........Αφυγραντήρες - tips και tricks,νεα μοντελα,συναντήσεις και εντυπώσεις.....:lol:

FotisFz1
06/09/2018, 10:53
Για τους παλιους υπαρχει παντα και η λυση του καφενειου..Να μαζευεστε να λετε ιστοριες απο τον πολεμο
Η τα οικογενειακα τραπεζωματα να λετε
"εγω θα κατσω εδω με την νεολαια"

AUFGEBRACHT
06/09/2018, 11:00
Κοροιδεύετε αλλα εγώ μέσα απο συζητηση του φόρουμ έκανα τη καλύτερη αγορά αφυγραντήρα πριν μερικά χρόνια :lol::bawl:

Εδώ βρήκε laptop ο Αμυρού πριν κάποια χρόνια, αυτό που το πας;

KotsosDR
06/09/2018, 11:01
είμαστε 3

Δεν μου λέτε και εμένα να γίνουμε 4 ;

nikos_abel
06/09/2018, 11:04

Και εγώ...

calmen
06/09/2018, 11:07
ειμαι και εγω...αλλλα στα ...@@σας :D:D:beer:

sniper
06/09/2018, 11:15
είμαστε 3

Οι προτάσεις ξεκινούν με κεφαλαία.

RaGe_Raptor
06/09/2018, 11:17
Άλλοι είναι εδώ, άλλοι δεν είναι. Άλλοι είναι και δεν φαίνονται, άλλοι φαίνονται και δεν είναι. Άλλοι έμειναν για διαφορετικούς λόγους από άλλους. Άλλοι έφυγαν για διαφορετικούς λόγους από άλλους. Άλλοι θα έρθουν για δικούς τους λόγους ο καθένας.

Ελπίζω να σας κάλυψα. :D

yannis24
06/09/2018, 11:35
Εγω πάντως δεν φευγω.

Ουτε εγω........

:D

o teos
06/09/2018, 11:38
399177:D:beer:

buckley
06/09/2018, 11:41
Οι προτάσεις ξεκινούν με κεφαλαία.

Άλλος Μπλίτζερ μας βρήκε...

sniper
06/09/2018, 11:45
Άλλος Μπλίτζερ μας βρήκε...

399178

teogtp
06/09/2018, 11:47
Άλλοι είναι εδώ, άλλοι δεν είναι. Άλλοι είναι και δεν φαίνονται, άλλοι φαίνονται και δεν είναι. Άλλοι έμειναν για διαφορετικούς λόγους από άλλους. Άλλοι έφυγαν για διαφορετικούς λόγους από άλλους. Άλλοι θα έρθουν για δικούς τους λόγους ο καθένας.

Ελπίζω να σας κάλυψα. :D

399179

sniper
06/09/2018, 11:51
399179

Είσαι και αμόρφωτος. Ο παπαραπάνω έχει πει: " Όποιος δεν είναι εδώ, έχει φύγει".

o teos
06/09/2018, 11:59
Είσαι και αμόρφωτος. Ο παπαραπάνω έχει πει: " Όποιος δεν είναι εδώ, έχει φύγει".

:bawl:

karellen
06/09/2018, 12:12
399179

399180

RaGe_Raptor
06/09/2018, 12:33
399180

Ολ τάιμ κλάσσικ
399181

Red Rider
06/09/2018, 12:54
Εγώ πάντως θυμάμαι έναν καιρό που δεν προλαβαίναμε να διαβάζουμε αγγελίες από μηχανάκια.
Τωρα μπαίνει ένα μηχανάκι στη χάση και στη φέξη.

nikos_abel
06/09/2018, 13:11

Γιατί, που καλύτερα για επισκευή θερμοσίφωνα;

RaGe_Raptor
06/09/2018, 13:46
399178

από πίσω,καλύτερα.-

399182

sniper
06/09/2018, 14:21
από πίσω,καλύτερα.-

399182

Ό,τι αρέσει στον καθένα.

buckley
06/09/2018, 14:33
Ό,τι αρέσει στον καθένα.

Σεμνά ρε.

sniper
06/09/2018, 14:38
Σεμνά ρε.

399183

vaska
06/09/2018, 17:03
Λύστε μου μια απορία, ο Νταλτον είναι ακόμα εδώ ή έφυγε?? Κάποτε υπήρχε και ο μπανάνας o hammock, αυτόν καταφέρατε και τον διώξατε, ελπίζω ο ντάλτον να μην είχε την ίδια τύχη!

OldMan
06/09/2018, 18:00
Κορίτσια...

Από την χρονικη στιγμη/φαση που καποιος(καποιοι) αναρωτουνται τι εγινε ο Α ή ο Β (ο Γ ξερουμε οτι εχει παει να αγαπηθεί..) και "χρεώνουν" την απουσία αυτών στην όποια "κατάντια" του forum (όπως και αν την εννοούν..), μαλλον έχουν μπλέξει τα σώβρακα με τις γραβατες..

Υ.Γ.
Φιλιά στο αγόρι..!!:beer:

buckley
06/09/2018, 18:45
Κορίτσια...

Από την χρονικη στιγμη/φαση που καποιος(καποιοι) αναρωτουνται τι εγινε ο Α ή ο Β (ο Γ ξερουμε οτι εχει παει να αγαπηθεί..) και "χρεώνουν" την απουσία αυτών στην όποια "κατάντια" του forum (όπως και αν την εννοούν..), μαλλον έχουν μπλέξει τα σώβρακα με τις γραβατες..

Υ.Γ.
Φιλιά στο αγόρι..!!:beer:

Εμένα τώρα γιατί μου ρθε το παρακάτω ρε ?
http://www.mixanitouxronou.gr/i-kota-ekane-to-avgo-i-to-avgo-tin-kota-pos-tekmirioni-enas-epistimonas-tin-apantisi-ke-lini-oristika-to-grifo/

Coyote.V
06/09/2018, 19:11
Η κρίση έχει κάνει πολλούς να μαζευτούν με τον ένα ή άλλο τρόπο. Το βρακαντέρο φόρουμ ήταν μόνο για βόλτες και ποιος είναι το καλύτερο συνεργείο και πως θα κάνουμε το μηχανάκι μας χριστουγεννιάτικο δέντρο (προβόλια καθρέφτες κλπ), πλέον έχει 1 με 2 μηνύματα την εβδομάδα και μια βόλτα τον χρόνο.... αν είναι δυνατόν!

caesarsk
06/09/2018, 19:19
Εγώ δεν πάω κανέναν σας φτωχοί λαϊκάτζες.

Θα θυμίσω μόνο όταν είχε πέσει το μοτο το 2008 που και πάλι γκρινιάζαμε για την κατάντια του Moto.gr τρωγομασταν στο group στο fb γιατί το forum ήταν πεσμένο.

Όποτε κουφάλες γράφουμε/δεν γράφουμε, συμμετέχουμε/δεν συμμετέχουμε, ή ότι άλλο, από την εξάρτηση μας στο ναρκωτικό μας δεν ξεφεύγουμε.

Rehab ρεεεε

Red Rider
06/09/2018, 19:55
Η κρίση έχει κάνει πολλούς να μαζευτούν με τον ένα ή άλλο τρόπο. Το βρακαντέρο φόρουμ ήταν μόνο για βόλτες και ποιος είναι το καλύτερο συνεργείο και πως θα κάνουμε το μηχανάκι μας χριστουγεννιάτικο δέντρο (προβόλια καθρέφτες κλπ), πλέον έχει 1 με 2 μηνύματα την εβδομάδα και μια βόλτα τον χρόνο.... αν είναι δυνατόν!

Εδώ που τα λέμε,το να φτιάχνεις ένα φόρουμ - κλαμπ κλπ, με ταμπέλα 1 μοντελο είναι από μόνο του αυτοκαταστροφικο...
Πάνε οι παλιές εποχές που για κάθε μοντέλο οχήματος υπήρχε ένα κλαμπ..

7Tolis
06/09/2018, 22:17
Οι καιροί και τα στέκια αλλάζουν. Έτσι πάει. Βόλτες γίνονται απλά πλέον δε γράφονται. Γινόντουσαν με λίγα χλμ και έπεφταν γελάκια ότι δε πρόλαβαν να γυρίσουν τα λάδια πχ. Μια δυο τρεις, χαιρέτησε και αυτός όπως και άλλοι.
Ο, τι λιμναζει, μολύνεται.Εξέλιξη με παλιές βάσεις δεν υπάρχει. Εβίβα.

George_M.
07/09/2018, 12:30
Οι καιροί και τα στέκια αλλάζουν. Έτσι πάει. Βόλτες γίνονται απλά πλέον δε γράφονται. Γινόντουσαν με λίγα χλμ και έπεφταν γελάκια ότι δε πρόλαβαν να γυρίσουν τα λάδια πχ. Μια δυο τρεις, χαιρέτησε και αυτός όπως και άλλοι.

:beer:

harris_x
07/09/2018, 16:32

να του πεις να ξανάρθει ή να στέλνει πμ ;)

zopas
07/09/2018, 19:49

το βαραντερο φορουμ ηταν μια κλικα κολλητων που χλευαζε την οποια αντιθετη γνωμη, ετσι την κοπανησαμε σιγα σιγα ολοι...προσωπικα ειχα δεχτει μεχρι και προσωπικες απειλες επειδή καποιοι βαραντεροψωναρες που γουσταραν ξαφνικα gs και δεν μπορουσαν να την αποκτησουν, σταυρωναν οποιον ειχε αντιθετη γνωμη με αυτους...εδώ είναι πολύ πιο χαλαρα τα πραγματα αλλα με κοκκινες και κιτρινες καρτες οδηγείτε και αυτό το φορουμ σε παρακμη..Ο αγαπητος τερενς εφαγε κοκκινη καρτα επειδή εθετε με το δικο του τροπο τις αποψεις του και μας λειπει τοσο πολύ σε ολους γιατι ηταν μια διαφορετικη φωνη και λογικη που εδινε χρωμα στο φορουμ ασχετα αν συμφωνούσες η διαφωνούσες μαζι του...προσωπικα εφαγα και εγω κιτρινη καρτα επειδή καποιου εδώ μεσα δεν του αρεσε που εβρισα δημοσια τον μ@λ@κα τον Ερντογαν, το μεγαλυτερο εχθρο της Ελλαδας..ετσι με αυτές τις λογικες της χαζο-πυγμης οντως δεν πας πουθενα.. λοιπον, επιλογή πιστονιού σε glx και πολύ μας είναι πλεον..

Coyote.V
07/09/2018, 19:57
το βαραντερο φορουμ ηταν μια κλικα κολλητων που χλευαζε την οποια αντιθετη γνωμη, ετσι την κοπανησαμε σιγα σιγα ολοι...προσωπικα ειχα δεχτει μεχρι και προσωπικες απειλες επειδή καποιοι βαραντεροψωναρες που γουσταραν ξαφνικα gs και δεν μπορουσαν να την αποκτησουν, σταυρωναν οποιον ειχε αντιθετη γνωμη με αυτους...εδώ είναι πολύ πιο χαλαρα τα πραγματα αλλα με κοκκινες και κιτρινες καρτες οδηγείτε και αυτό το φορουμ σε παρακμη..Ο αγαπητος τερενς εφαγε κοκκινη καρτα επειδή εθετε με το δικο του τροπο τις αποψεις του και μας λειπει τοσο πολύ σε ολους γιατι ηταν μια διαφορετικη φωνη και λογικη που εδινε χρωμα στο φορουμ ασχετα αν συμφωνούσες η διαφωνούσες μαζι του...προσωπικα εφαγα και εγω κιτρινη καρτα επειδή καποιου εδώ μεσα δεν του αρεσε που εβρισα δημοσια τον μ@λ@κα τον Ερντογαν, το μεγαλυτερο εχθρο της Ελλαδας..ετσι με αυτές τις λογικες της χαζο-πυγμης οντως δεν πας πουθενα.. λοιπον, επιλογή πιστονιού σε glx και πολύ μας είναι πλεον..

Εγώ θα πουλήσω το αυτοκίνητο και θα μείνω μόνο με την χοντρή και φυσικά θα ασχολούμαι μόνο μαζί της, την ζήτησα σε γάμο τελικά δεν θα αλλαξοπιστήσω για τρία δισκόφρενα σετ με τακάκια για ένα glx που κοστίζει όσο αυτά. Χαλάλι της.

telegonos
07/09/2018, 20:00
να του πεις να ξανάρθει ή να στέλνει πμ ;)

''γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα'' η φάση;

granazi
07/09/2018, 20:37
Σε κάποια δεδομένη χρονική περίοδο της ζωής του κάποιος έχει Χ ανάγκες (ή τέλος πάντων θεωρεί πως αυτές είναι ιεραρχικά πιο σημαντικές).
Μπορεί για παράδειγμα στα 20 να πηγαίνεις γήπεδο και να λυσάς στην τάδε θύρα όπου αν κάτσεις κάτω δεν βλέπεις γιατί όλοι είναι όρθιοι, ενώ μετά από κάποια χρόνια να πηγαίνεις στο ίδιο γήπεδο αλλά σε θύρα που αν σηκωθείς σου φωνάζουν κάτσε κάτω ρε δεν βλέπουμε.
Φάσεις περνάμε στη ζωή, κύκλοι ανοίγουν και κλείνουν.
Ο παρονομαστής που παραμένει είναι η αγάπη σου για κάτι, βλέπε μπάλα η μηχανάκια η ότι άλλο. Αρκεί κατά τη γνώμη μου να υπάρχουν δύο βασικοί κανόνες.
α) Αυτές οι φάσεις είναι για να διαθέτει κάποιος το περίσσευμα χρόνου, ενέργειας, χρημάτων κτλ..., τα οποία και αυτά με τη σειρά τους περνάνε τις φάσεις τους.
β) και πιο σημαντικό, Όσοι λείπουν, να λείπουν για οποιοδήποτε λόγο που αυτοί ξέρουν, να περνάνε καλά στις επιλογές τους ΚΑΙ να παραμένουμε όλοι όρθιοι ;)

harris_x
07/09/2018, 21:27
''γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα'' η φάση;

E ναι :lol:

ggs
07/09/2018, 21:28

Πείτε ότι θέλετε για αυτό το φόρουμ.
αρνητικές αναφορές και χαρακτηρισμοί για άλλα φόρουμ δεν είναι αποδεκτά εδώ.

bulmont
07/09/2018, 22:08
Πείτε ότι θέλετε για αυτό το φόρουμ.
αρνητικές αναφορές και χαρακτηρισμοί για άλλα φόρουμ δεν είναι αποδεκτά εδώ.

Kαι που θα πούμε τον πόνο μας;;;;;;

Στην Ανίτα Πανιά ή στον μικρούτσικο;;;;;;;;;;;;;

ggs
07/09/2018, 22:15
Kαι που θα πούμε τον πόνο μας;;;;;;

Στην Ανίτα Πανιά ή στον μικρούτσικο;;;;;;;;;;;;;

Ο Άγιος Ζουκεμπεργκ έχει φτιασει το φεισμπουκ για ξεκατινιασμα...:lol:

mia_zoi_kawa
07/09/2018, 22:21
Ρε παιδιά εγω δεν ξέρω πού πάει το φόρουμ....κάποια στιγμή είχα δει στατιστικά της alexa και έβλεπα ότι ενώ είχε αξιολόγη επισκεψιμότητα αυτή ήταν πτωτική....αλλά και αυτό δεν λέει κατι ουσιαστικό. Αυτό που με πείραζει προσωπικά εμένα σε αυτο το φόρουμ ειναι ότι ενώ παρατηρώ ότι αυτη η κοινότητα αποτελείται κατά κύριο λογω από νεους δυναμικούς ανθρώπους οι ουσιαστικές δράσεις της γύρω από την μοτοσυκλέτα είναι ανύπαρκτες... Και όταν εννοώ δράσεις δεν εννοώ πίτες και ετήσιες (που και αυτές φυσικά έχουν την χρησιμότητα τους)αλλά μιλάω για δράσεις και παρεμβάσεις προς τα έξω. Δηλαδή στους ντελιβεραδες, στις κακοτεχνίες των δρόμων στην τεχνικη μας εκπαίδευση ή ένα tourist trophy 125cc και άλλα πολλά.

Μπορεί να σας φαίνονται υπέρβολικα όλα αυτά αλλά έχω υπάρξει μέλος σε διαδικτυακές κοινότητες βιβλίοαναγνωστων που αποτελούνταν από ανεραστες γεροντοκόρες και εκαναν πραγματικά τρέλα πράγματα.

Εδώ οι μισοί γράφουν σαν να είναι εισαγωγείς μοτοσυκλετών ή αξεσουάρ. Το βάρος του μοτοσυκλέτιστη μετριέται με το πόσα ξοδεύει και όχι με τα ποσά χιλιόμετρα γραφει. Ακόμα και στο αρχικό ποστ του panavour γίνεται κριτική γιατί έχουμε τόσα ποστ για πάπια. Δεν είναι δυνατόν να είσαι φόρουμ μοτοσυκλέτας και μάλιστα το πρώτο στην χώρα και να έχεις ολοκληρα θέματα για ηλεκτρονικά τσιγάρα και για ρολόγια και να μην έχεις πλήρη θέματα για ντελιβεραδες. Απο τεχνικά θέματα μέχρι νομικές συμβουλές. Και δεν είναι δυνατόν να σε ενοχλεί ο κάθε irinia και να μην σε ενοχλούν όλοι οι double agents που μπαίνουν εδώ μέσα με σκοπό να πουλήσουν κάτι.

andgeo
07/09/2018, 23:35
Ναι ρε φίλε , είναι πασίγνωστο ότι οι ανέραστες γεροντοκόρες βιβλιοαναγνώστριες κάνουν "τρελά πράγματα ..."!!!

Nostradamus
07/09/2018, 23:54
Αν γίνει συγχώνευση με τα αντίστοιχα θέματα που ανοιγουν τουλάχιστον μία φορα κάθε χρόνο θα φανεί πόσο πολύ επαναλαμβανομαστε...

Κλασικά, μ@νοπανα αντμιν, παράγκα, κόσμος εφυγε, άλλοι "έφυγαν", άλλοι ήρθαν, κάποιους μπαναρανε, κάποιοι μας λείπουν, ήρθε το fb, αύριο θα έρθει κάτι άλλο.. that's life...

P.S. εσύ ο παραπάνω, έχεις τηλέφωνα από τις αγ@μητες γεροντοκόρες που διαβάζουν και κάνουν τρελά πράγματα??

mia_zoi_kawa
08/09/2018, 00:22
Οι σαραντάρες ίσον με δύο εικοσαρες...ενα ψέμα που πιστέψαμε όλοι όταν ήμασταν νεοι....

bulmont
08/09/2018, 02:53
.......... Το βάρος του μοτοσυκλέτιστη μετριέται με το πόσα ξοδεύει και όχι με τα ποσά χιλιόμετρα γραφει.......

:bawl::bawl::bawl::bawl:

Μεγαλύτερη παπαριά ούτε ο Κοέλιος δεν θα 'γραφε...........

Το λάθος του ΜΟΤΟ.gr ειναι που αφήνει να γράφονται τέτοια αποφθέγματα εδώ μέσα, ασύστολα
και κατα κόρον............που δίνει βήμα στον κάθε αμπελοφιλόσοφο......

taisteal
08/09/2018, 03:29
:bawl::bawl::bawl::bawl:

Μεγαλύτερη παπαριά ούτε ο Κοέλιος δεν θα 'γραφε...........

Το λάθος του ΜΟΤΟ.gr ειναι που αφήνει να γράφονται τέτοια αποφθέγματα εδώ μέσα, ασύστολα
και κατα κόρον............που δίνει βήμα στον κάθε αμπελοφιλόσοφο......

Με κάθε επιφύλαξη νομίζω ότι ο kawa το ανέφερε ως παράδειγμα για την κακή λογική που επικρατεί,
όχι ως απόφθεγμα.
Μάλλον κακώς τον άρπαξες.

buckley
08/09/2018, 08:11
Με κάθε επιφύλαξη νομίζω ότι ο kawa το ανέφερε ως παράδειγμα για την κακή λογική που επικρατεί,
όχι ως απόφθεγμα.
Μάλλον κακώς τον άρπαξες.

Όντως, αλλά παίζει να ζήλεψε τις γεροντοκόρες ο Βαγγελάκης.

bulmont
08/09/2018, 08:44
Πέστα ρε Πάνο.......

Πρός Γιώργο τώρα τον Λαμιώτη :....
Αν και από τα γραφόμενα του ''μιαζωητηνεχουμεκαβανατηνκανουμε'' δεν διακρίνω παραδειγματική - σκωπτική διάθεση, αλλά προτροπές, για να ασχοληθεί το φόρουμ με διάφορες κατηγορίες δικυκλιστών, τεχνικές οδήγησης και άλλα, από τα οποία απορρέει μιά σύγχυση μεταξύ φόρουμ και λέσχης μοτοσυκλέττας......

AUFGEBRACHT
08/09/2018, 09:13
Ρε παιδιά εγω δεν ξέρω πού πάει το φόρουμ....κάποια στιγμή είχα δει στατιστικά της alexa και έβλεπα ότι ενώ είχε αξιολόγη επισκεψιμότητα αυτή ήταν πτωτική....αλλά και αυτό δεν λέει κατι ουσιαστικό. Αυτό που με πείραζει προσωπικά εμένα σε αυτο το φόρουμ ειναι ότι ενώ παρατηρώ ότι αυτη η κοινότητα αποτελείται κατά κύριο λογω από νεους δυναμικούς ανθρώπους οι ουσιαστικές δράσεις της γύρω από την μοτοσυκλέτα είναι ανύπαρκτες... Και όταν εννοώ δράσεις δεν εννοώ πίτες και ετήσιες (που και αυτές φυσικά έχουν την χρησιμότητα τους)αλλά μιλάω για δράσεις και παρεμβάσεις προς τα έξω. Δηλαδή στους ντελιβεραδες, στις κακοτεχνίες των δρόμων στην τεχνικη μας εκπαίδευση ή ένα tourist trophy 125cc και άλλα πολλά.

Curiosity killed the cat, αλλά... τι δράση και παρέμβαση θα μπορούσε να κάνει το φόρουμ σχετικά με τις κακοτεχνίες των δρόμων πχ; Να πάει μια αντιπροσωπεία και να παραδώσει ψήφισμα διαμαρτυρίας στη Βουλή; Να μηνύσει τον αρμόδιο υπουργό; Να μαζευτούμε και να μπαλώσουμε λακούβες; Να κάνουμε ασφαλτόστρωση;