View Full Version : Σε είδα 0% vol.
Χαχαχα αυτό λες?
407961
Μπορεί, πέρναγα με το αμάξι και δεν είχα πάρα 2-3 δευτερόλεπτα να το δω.
Άλλο θα ήταν.Η μισή Καλαμάτα έχει από έναν μπόλντορα όταν πάει για φράπα :tooth:
Πως και δεν το έχω πετύχει ποτέ;; :pink:
Χαχαχα αυτό λες?
407961
Μπα, βγαίνει για βόλτα και μόνο του ? :bawl:
PaNick67
09/07/2019, 12:08
Άλλο θα ήταν.Η μισή Καλαμάτα έχει από έναν μπόλντορα όταν πάει για φράπα :tooth:
Πως και δεν το έχω πετύχει ποτέ;; :pink:
Δεν θα περνας απο την πλατεια Οθωνος μαλλον καθημερινες ;)
@ karellen, του φουρναρη η του καφετζη ειναι;
karellen
09/07/2019, 12:17
Δεν θα περνας απο την πλατεια Οθωνος μαλλον καθημερινες ;)
@ karellen, του φουρναρη η του καφετζη ειναι;
Όχι,στο δήμο Καλαμάτας δουλεύει ο Νίκος.
Τι θα γίνει δόκτωρ κέξι; Δε μας έφθαναν τα απογεύματα, τώρα θα σε βλέπω και τα πρωινά; :p
Θεϊκός καιρός σήμερα για μηχανόβολτα. Έφθασα στη δουλειά και ήθελα να κάνω αναστροφή για Υμηττό.
DoctoR_k6
12/07/2019, 09:51
Τι θα γίνει δόκτωρ κέξι; Δε μας έφθαναν τα απογεύματα, τώρα θα σε βλέπω και τα πρωινά; :p
Θεϊκός καιρός σήμερα για μηχανόβολτα. Έφθασα στη δουλειά και ήθελα να κάνω αναστροφή για Υμηττό.
Εαν δεν αργω το πρωι με την μικρη θα με βλεπεις...:lol:
Καλα κ παραλια να συνεχιζες καλα θα ηταν παντως...Κανα Σουνιο/Λαυριο!
Εαν δεν αργω το πρωι με την μικρη θα με βλεπεις...:lol:
Αργείς με την μικρή εεε? :lipssealed::giggle:
Και πολύ καλά κάνεις...
DoctoR_k6
12/07/2019, 10:47
Αργείς με την μικρή εεε? :lipssealed::giggle:
Και πολύ καλά κάνεις...
Ειναι κ βαρυ το σεντονι πλεον...(να τα λεμε ολα) :bawl:
Αλλα ενα 3χρονο το πρωι σε συνδυασμο με το αποπανω ειναι ενα θεμα.
Ειναι κ βαρυ το σεντονι πλεον...(να τα λεμε ολα) :bawl:
Αλλα ενα 3χρονο το πρωι σε συνδυασμο με το αποπανω ειναι ενα θεμα.
Αααα είπα και γω. ;)
Να είναι καλά η κοριτσάρα σου !
DoctoR_k6
12/07/2019, 11:10
Αααα είπα και γω. ;)
Να είναι καλά η κοριτσάρα σου !
Ευχαριστω να σαι καλα.
Υγεια σε ολα τα παιδακια.
Υ.Γ1 Παντα το παιδι ειναι καλη δικαιολογια...για πολλα θεματα. :lol:
Υ.Γ2 Φαντασου σε κανα μηνα που ερχεται κ ο διεκδικητης της γριας μου...παει το πρωινο. :bawl:
Υ.Γ2 Φαντασου σε κανα μηνα που ερχεται κ ο διεκδικητης της γριας μου...παει το πρωινο. :bawl:
Τι και δεύτερο?
Πάει τώρα εσύ τελείωσες!
Δεν ρώταγες και κανέναν με εμπειρία στα δύο.....:D
Με το καλό και να τα χαίρεσαι και τα δυο
DoctoR_k6
12/07/2019, 13:56
Τι και δεύτερο?
Πάει τώρα εσύ τελείωσες!
Δεν ρώταγες και κανέναν με εμπειρία στα δύο.....:D
Με το καλό και να τα χαίρεσαι και τα δυο
Αφου ολοι λενε τα καλυτερα...
Το κανουν για να σε δουν κ σενα στην ιδια κατασταση. :lol:
Να σαι καλα.
Να τα χαιρεσαι κ εσυ τα δικα σου.
sapila racing
12/07/2019, 15:45
Αφου ολοι λενε τα καλυτερα...
Το κανουν για να σε δουν κ σενα στην ιδια κατασταση. :lol:
Να σαι καλα.
Να τα χαιρεσαι κ εσυ τα δικα σου.
Τώρα θα καταλάβεις αυτό που λένε 'Ενα ίσον κανένα'!
Ετσι το κατάλαβα κι εγώ πριν χρόνια!
Με το καλό! :beer:
Να τα χαίρεσαι!
Σε ξανάδα το απόγευμα, στο φανάρι που αφήνεις τον περιφερειακό. Φώναζα, αλλά βιαζόσουν να πας στην οικογένεια. :p
Αυτο που ξεκινάω νωρίτερα από εσένα, με προσπερνάς μια ζωη και φθάνεις δουλειά/σπίτι πρώτος, πρέπει κάπως να το αλλάξουμε, γιατί δε μου κάθεται καλά. :lol:
Σε είδα δόκτωρ στον περιφερειακό να μου γνέφεις "Τι ώρα είναι αυτή!;". Πράγματι, ξεκίνησα πιο αργά σήμερα. Με έκανες να γελάσω.
Λίγα λεπτά νωρίτερα, σε είδα μοτοσυκλετιστή με το CBR 125, πίσω μου στο φανάρι, να γκαζώνεις και να κορνάρεις για να πατήσω πάνω στη διάβαση των πεζών, ώστε να σου κάνω χώρο για να περάσεις μπροστά. Χρειάστηκε να σου απαντήσω δύο φορές ότι δε σταματάμε πάνω στη διάβαση των πεζών, ενώ εσύ επέμενες ότι είναι σημαντικότερο να μην "κλείνουμε" τα μηχανάκια στεκόμενοι πίσω από τη διάβαση. Τελικά έκανες πίσω, πέρασες ανάμεσα στα σταματημένα αμάξια και έκλεισες τη διάβαση, ενώ περνούσε πεζός. Δεν ελπίζω να καταλάβεις...
DoctoR_k6
29/07/2019, 10:37
Σε είδα δόκτωρ στον περιφερειακό να μου γνέφεις "Τι ώρα είναι αυτή!;". Πράγματι, ξεκίνησα πιο αργά σήμερα. Με έκανες να γελάσω.
Αργησαμε κ οι 2 σημερα...:D
Σας είδα μέσα σε 10 λεπτά 3 μαύρα Tracer 900 να με περνάτε στη Μποσιδώνος στο ρεύμα προς νότο. Πόσα έχουν πουληθεί πια;
Πρέπει ν' rχίσω να γράφω τις μέρες που δε σε βλέπω DoctoR_k6. :p
DoctoR_k6
05/08/2019, 09:00
Πρέπει ν' rχίσω να γράφω τις μέρες που δε σε βλέπω DoctoR_k6. :p
Που θα παει, πλησιαζει η αδεια...
Θα κανεις να με δεις κανα 3βδομαδο μετα. :D
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
05/08/2019, 12:14
Που θα παει, πλησιαζει η αδεια...
Θα κανεις να με δεις κανα 3βδομαδο μετα. :D
Παντρευεσαι?
Παντρευεσαι?
Δεν είπε "τα λέμε στην άλλη ζωή"
DoctoR_k6
05/08/2019, 12:56
Παντρευεσαι?
Εχει γινει αυτο...
Ερχεται ο γιος τωρα.
Δεν είπε "τα λέμε στην άλλη ζωή"
:lol:
Επίσης, έγραψε "άδεια", δηλαδή το ακριβώς αντίθετο του γάμου.
Εκτός αν εννοούσε να πάρει άδεια από τη γυναίκα. :lol:
DoctoR_k6
05/08/2019, 13:02
Εκει καταληγουμε ολοι...:lol:
Επίσης, έγραψε "άδεια", δηλαδή το ακριβώς αντίθετο του γάμου.
Αυτά τα κάνετε εσείς οι ερωτύλοι.
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
05/08/2019, 17:07
Εχει γινει αυτο...
Ερχεται ο γιος τωρα.
Ναι αλλα 3 βδομαδες αδεια????
DoctoR_k6
06/08/2019, 11:04
Ναι αλλα 3 βδομαδες αδεια????
Αφου μπορω...;)
Αφου μπορω...;)
Πού ήσανε σήμερα το πρωί; Πάλι άργησες; Εεεεεεε; :p
Μπα πήρε νωρίς την άδεια...:bawl:
DoctoR_k6
06/08/2019, 11:28
Τα καλα του να ειναι το παιδι με τους παππουδες στο χωριο.
Ξυπνας οποτε θελεις...:lol:
Τη μία μας λες ότι φταίει η μικρή που σε καθυστέρησε να φύγεις από το σπίτι. Την άλλη φταίει η απουσία της μικρής από το σπίτι που άργησες να ξυπνήσεις. Έλα, παραδέξου το: Σου αρέσει να αργείς και να τρέχεις στο δρόμο για να προλάβεις. :p
DoctoR_k6
06/08/2019, 12:02
Τη μία μας λες ότι φταίει η μικρή που σε καθυστέρησε να φύγεις από το σπίτι. Την άλλη φταίει η απουσία της μικρής από το σπίτι που άργησες να ξυπνήσεις. Έλα, παραδέξου το: Σου αρέσει να αργείς και να τρέχεις στο δρόμο για να προλάβεις. :p
Καπως ετσι...:lol:
Θα καταλαβεις εν καιρω!!
Σε είδα να μου ζητάς ευγενικά και πραγματικά μετανιωμένος χίλια συγνώμη για το κλείσιμο που μου έκανες. Δαγκωνοσουν γιατί κατάλαβες το λάθος σου.
Σου είπα καλημέρα και έφυγα.
ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΆΝΟΥΝ ΌΛΟΙ ΑΥΤΌ????
Σε είδα να μην είσαι στο δρόμο. Κι εσένα και το Σάκη, το Νίκο, το Μάκη, τον Αντώνη, τη Μαρία, την Ειρήνη, τη Σούλα, την Αφροξυλάνθη. Σας είδα που δεν ήσασταν στην Αθήνα, αλλά κάπου διακοπές, αφήνοντας πίσω μία πόλη όνειρο. Ο Αύγουστος είναι για να ζεις και να εργάζεσαι στην Αθήνα, οι αποστάσεις εκμηδενίζονται χρονικά, η κίνηση είναι έννοια ανύπαρκτη για μερικές εβδομάδες. :)
Α, σε είδα κι εσένα με το Yamaha VMAX και σε χάρηκα. Τέλεια μοτοσυκλέτα (για τον Αύγουστο, ε! :p).
Σε είδα σκουτεράκια κι εσένα εσγιουβάκια να σταματάτε στη διασταύρωση και να επιμένετε να περάσω πρώτος, ενώ είχα πάει για τρέξιμο. Ευχαριστώ! :)
Δόκτωρ, τελείωσε η άδεια; Πέρασαν οι 3 εβδομάδες, ελπίζω τη Δευτέρα να σε πετύχω. Μέχρι και το κορίτσι με το MT-07 εξαφανίστηκε και ανεβοκατεβαίνω μοναχός το μπεριφερειακό. :p
Σε είδα με το Husqvarna Vitpilen 701 και σε χάρηκα. Πάρα πολύ όμορφη μοτοσυκλέτα!
Σε είδα σήμερα στο Κηφισό, καβαλούσες το εργαλείο των ονείρων μου. Σε κάποια στιγμή βγήκες στο παράδρομο και σε ακολούθησα για να έχω μερικές στιγμές οπτικής απόλαυσης ακόμη. Στο τέλος δεν άντεξα και σου μίλησα φίλε...
Καλοτάξιδο να είναι και να το προσέχεις το NUDA σου!
Σε είδα με το Husqvarna Vitpilen 701 και σε χάρηκα. Πάρα πολύ όμορφη μοτοσυκλέτα!
Οφθαλμίατρο πότε είδες τελευταία φορά? ;)
panavour
10/09/2019, 18:02
Εγω την καβαλουσα γι αυτο σου φανηκε ομορφη
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
17/09/2019, 14:53
Σε είδα σήμερα στην εθνική Ηρακλείου Ρεθύμνου με τη μπεμβεδαρα σου φουλ τουμπανο αλλά και εση φουλ εξοπλισμό.Σε ευχαρηστω που με χερετησες.ειμουν με τη μηχανή και τη γυναικα.Ανταποδωσα και εγώ και εσθανθηκα πολύ ομορφα
telegonos
17/09/2019, 15:51
Κοριτσοπουλο, γυμνασμενο, σβελτο αλλα συστηματικα προσεκτικο, με λευκο cbr500r, στην Βαρης Κορωπιου, σημερα, κατα τις 1 παρα. Πολυ τις χαιρομαι οταν τις βλεπω :)
Κοριτσοπουλο, γυμνασμενο, σβελτο αλλα συστηματικα προσεκτικο, με λευκο cbr500r, στην Βαρης Κορωπιου, σημερα, κατα τις 1 παρα. Πολυ τις χαιρομαι οταν τις βλεπω :)
Κι εμείς, κι εμείς.....:a03::lol:
Αγ. Ανάργυροι το σκηνικο, φοράω το κράνος κι ετοιμαζομαι να φυγω. Δίπλα μου ενα λαχανί στρογγυλοφάναρο.
Σκάει μύτη ενας παππούς, ανεβαίνει πάνω, προσπαθεί να το βαλει μπροστα, αρχίζει να βαράει μανιβελιες, τιποτα
"Καμια φορα μουλαρωνει και δεν θελει να ξεκινησει με τιποτα!" μου λεει γελώντας ευθυμα και το χαμογελο του αποκαλυπτει τα 4-5 δοντια που του ειχαν απομεινει.
"Ανταλλάζουμε;;" με ρωτάει με πολύ σοβαρο υφος ξαφνικα.
Κατεβαίνω και του δινω το κλειδι.
"Ασε, μαλλον δεν φτανω να πατησω καλα κατω, θα πρεπει να εχω και το μπαστουνακι μαζι μου. Σε λίγα χρονια που θα ψηλώσω μου το δινεις"
"Το δικο μου σε 15 χρονια δεν θα υπάρχει", του λεω, "το δικο σου θα δουλευει ακομα ομως"
"44 ετη το εχω, κουβαλαει εμενα και την κυρα μου αδιαμαρτυρητα!" μου λέει λίγο ψιλοταπεινα, λίγο κρυφοπερηφανα.
Με τα πολλά πήρε μπρος, ο τετραπερατος παππους φόρεσε το κρανακι του, με καλημερισε και εφυγε.
Μακάρι να σε κουβαλάει εσένα και την κυρά σου για αλλα τοσα μπαγασα παππου!!
petros1479
30/09/2019, 11:40
Σταματάω στη Ζαχάρω να κατεβάσω λιγο πιεσεις. Ερχεσαι πιτσιρικα με το όμορφο glx να με ρωτήσεις αν χρειάζομαι Βοήθεια. Να εισαι καλα και ελπιζω να ακουσες τη συμβουλη μου για κρανος!
Σταματάω στη Ζαχάρω να κατεβάσω λιγο πιεσεις. Ερχεσαι πιτσιρικα με το όμορφο glx να με ρωτήσεις αν χρειάζομαι Βοήθεια. Να εισαι καλα και ελπιζω να ακουσες τη συμβουλη μου για κρανος!
Έρχεσαι πιτσιρικά ή πιτσιρίκα; Άμα είναι να κατεβάζω κι εγώ τις πιέσεις στη Ζαχάρω.... :D
doctor_john
30/09/2019, 22:48
Σε είδα στην Καραγιώργη Σερβίας με το φρεσκο GS, τίγκα βαλιτσωμένο, με φράχτες, προβόλια, κάμερες
και 'συ στολή μαμάς για το γύρο του πλανήτη...
Πάνω που λέω τι ξεφτιλίκι ξεσκονισμένο είναι αυτό, κάτσε να βγάλω μία για τα παιδιά, ανοίγεις τη ζελατίνα
του Schuberth και βλέπω μόνο τα μάτια σου μέσα από την μπαλακλάβα...
και εγώ που νόμιζα πως δεν έχουν τόσο όμορφες στην ιαπωνία...
petros1479
30/09/2019, 23:31
Έρχεσαι πιτσιρικά ή πιτσιρίκα; Άμα είναι να κατεβάζω κι εγώ τις πιέσεις στη Ζαχάρω.... :D
Οχι φιλε δυστυχως. Μονο σε ταινιες αυτα!!!! Αλλιως θα ειχα ανεβάσει " πιεσεις"!!!!
Σε είδα να με περνάς δύο φορές στη Λεωφόρο Κηφισίας (κάπου σταμάτησες λογικά) με την πράσινη Triumph Speed Triple. Απίστευτοι ελιγμοί μέσα στην κίνηση, τρελό γκάζι, ωραίος ήχος.
Σε είδα κι εσένα με το scooter, ξεκράνωτο μπροστά μου, να σταματάς ενώ κάνεις διήθηση, να ξεκαβαλάς, να σηκώνεις τη σέλα και να βγάζεις το κινητό σου για να απαντήσεις στο τηλεφώνημα. Μετά από αυτό, νομίζω ότι τα έχω δει όλα. :lol:
Σε είδα να με περνάς δύο φορές στη Λεωφόρο Κηφισίας (κάπου σταμάτησες λογικά) με την πράσινη Triumph Speed Triple. Απίστευτοι ελιγμοί μέσα στην κίνηση, τρελό γκάζι, ωραίος ήχος.
Τον είδα και εγώ σήμερα το πρωί αρχές Κατεχάκη και σκέφτηκα τι ωραίο μηχανάκι (πόσα πράσινα να υπάρχουν; ) .
Σε είδα που με είδες DoctoR_k6 στο μπεριφερειακό. Αν δεν κορνάριζες, ούτε που θα σε καταλάβαινα τόσο γρήγορα που πέρασες. Πλάκα-πλάκα, είχα να σε πετύχω από τον Ιούλιο.
DoctoR_k6
03/10/2019, 10:50
Ηταν που ειχε αναψει το πρασινο κ δεν ειχες αποσυμπλεξει...:lol:
Που να με ξαναπετυχεις τωρα...αλλαξανε τα ωραρια με τα μικρα (τα δικα μου). :zzz:
sapila racing
03/10/2019, 11:45
Που να με ξαναπετυχεις τωρα...αλλαξανε τα ωραρια με τα μικρα (τα δικα μου). :zzz:
Οταν του ρίχνεις γύρο! :bawl:
Σε είδα με το Δούκα390 στην Αλεξάνδρας να σταματάς δίπλα μου στο φανάρι και να ξεκινάς τα μπράου-μπράου.
Με το που άναψε πράσινο τα έδωσες όλα και έφυγες σφεντόνα!
Αλλά ξαφνιάστηκες, σχεδόν τρόμαξες, όταν σου κόρναρα για να κάνεις στην άκρη να περάσω.. σα να μην περίμενες να με δεις εκεί.
Συγγνώμη, δεν ήθελα να σε τρομάξω.. απλά κατουριόμουνα..
:evil:
doctor_john
04/10/2019, 15:20
:roflmao:
βρε τρομάζεις τα μικρά και τους πέφτει η μουαγιέν; τσ, τσ, τσ..
Σε είδα μόλις τώρα να ανεβαίνεις την Αργυρουπόλεως ή ήταν ιδέα μου;
Σε είδα μόλις τώρα να ανεβαίνεις την Αργυρουπόλρεως ή ήταν ιδέα μου;
410914
:p
:p
Άντε να βρει κανα παράνομο, τον έκαψε. :lol:
DoctoR_k6
07/10/2019, 11:56
Σε είδα μόλις τώρα να ανεβαίνεις την Αργυρουπόλεως ή ήταν ιδέα μου;
Η ιδεα σου...μετα τις 5.
Η ιδεα σου...μετα τις 5.
Τον περνάνε κι άλλοι από πάνω;
DoctoR_k6
07/10/2019, 12:53
Κυκλοφορουν πολλοι τρελοι οξω...
Κυκλοφορουν πολλοι τρελοι οξω...
Και γυναίκες.
Με περνάνε τα περισσότερα οχήματα άνω των 125cc στις ανηφόρες. Στα οριζόντια και τα κατηφορικά τμήματα με περνάνε όλα τα τροχοφόρα. Εξαιρούντα μερικά ζωήλατα οχήματα με ηλικιωμένα βοοειδή.
Σε είδα μπροστά μου με το Toyota Auris να σταματάς σε μία διασταύρωση ενώ είχαμε προτεραιότητα σε κεντρικό δρόμο. Δεν έτρεχες, δεν έτρεχα, απλά απόρησα και σταμάτησα πίσω σου. Βλέπω ένα μαθητή να διασχίζει μπροστά σου το δρόμο, αφού σε είδε να σταματάς.
200 μέτρα πιο μετά σε βλέπω πάλι να σταματάς, αυτή τη φορά για να περάσει ένας πεζός σε διασταύρωση. Στην επόμενη διασταύρωση, παρόλο που είχαμε προτεραιότητα, έκοψες ταχύτητας, σχεδόν σταμάτησες, για να περάσει αμάξι που είχε STOP.
Ένιωσα μία προμνησία, σαν να είχα επιστρέψει στη Γερμανία. Σε πιάνει το επόμενο φανάρι, έρχομαι δίπλα σου να σε συγχαρώ και αντικρίζω έναν Κινέζο που μου χαμογελάει. Προσπαθώ να σου μιλήσω, αλλά συνεχίζεις να χαμογελάς και να χαιρετάς. Ίσως φοβήθηκες ότι θα σου την έλεγα. Με τα πολλά άνοιξες το παράθυρο. Εύγε! :)
Σε είδα κοπελιά στην Κηφισίας στο Μαρούσι με το... το... δεν κατάλαβα ποιο ψηλό street/on-off. Μου κορνάρεις μία, μου κορνάρεις δύο, ενώ έκανα διήθηση, αλλά δεν είχα χώρο να σε αφήσω να περάσεις. Κορνάρεις τρεις, ανοίγεις γκάζι και προσπερνάς στο πρώτο μικρό κενό. 2 μέτρα κοπέλα με κοτσίδα να προεξέχει κάτω από το κράνος και άλλη μία κολλημένη στο πάνω μέρος του κράνους. Μοτοσυκλέτα πολύ πιο φαρδιά από τη δικιά μου, να ελίσσεται μανιωδώς ανάμεσα στα αμάξια.
2 μέτρα κοπέλα με κοτσίδα να προεξέχει κάτω από το κράνος και άλλη μία κολλημένη στο πάνω μέρος του κράνους. Μοτοσυκλέτα πολύ πιο φαρδιά από τη δικιά μου, να ελίσσεται μανιωδώς ανάμεσα στα αμάξια.
O Παπασούζας θα ήταν με το νέο του κράνος
411375 :bawl:
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
18/10/2019, 15:48
Σε είδα κοπελιά στην Κηφισίας στο Μαρούσι με το... το... δεν κατάλαβα ποιο ψηλό street/on-off. Μου κορνάρεις μία, μου κορνάρεις δύο, ενώ έκανα διήθηση, αλλά δεν είχα χώρο να σε αφήσω να περάσεις. Κορνάρεις τρεις, ανοίγεις γκάζι και προσπερνάς στο πρώτο μικρό κενό. 2 μέτρα κοπέλα με κοτσίδα να προεξέχει κάτω από το κράνος και άλλη μία κολλημένη στο πάνω μέρος του κράνους. Μοτοσυκλέτα πολύ πιο φαρδιά από τη δικιά μου, να ελίσσεται μανιωδώς ανάμεσα στα αμάξια.
Γλυγορος γλυγοροτερος :D
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
18/10/2019, 15:48
O Παπασούζας θα ήταν με το νέο του κράνος
411375 :bawl:
Όχι. Απλά της το είχα δανησει ;)
doctor_john
18/10/2019, 15:53
το φύλο πως το κατάλαβες;
lykourgi
18/10/2019, 16:58
Θέλεις λεπτομέρειες;
Σίγουρος δεν είμαι διότι ήταν ψηλός αναβάτης. Αλλά τώρα με δύο κοτσίδες, μία κανονική και μία στο κράνος, έχει σημαντική πιθανότητα να είναι γυναίκα.
Σε είδα με το παπί να κουβαλάς 2 μέτρα αλουμινένια σκάλα...
giorgosv
18/10/2019, 18:43
Σε είδα Αττική οδό 8:15 το πρωί με κόκκινο 999 να ανοίγεις στην ευθεία πριν την έξοδο προς κορωπί. Σ ακολούθησα στους ελιγμούς πριν συνεχίσεις προς Μαρκόπουλο κ εγώ κορωπί για δουλειά. Να σαι καλά μου φτιαξες τη μέρα!
doctor_john
19/10/2019, 02:19
Σε είδα στυλάτε να σε παρακαλάνε να αλλάξεις τακάκια πριν 9 μήνες και να το καταφέρνεις σήμερα.
Μη ξοδεύεσαι, έχουν μεριμνήσει στο εργοστάσιο και έχουν βάλει χοντρά πιστονια στην δαγκάνα.
411442
telegonos
19/10/2019, 02:29
Σε είδα Αττική οδό 8:15 το πρωί με κόκκινο 999 να ανοίγεις στην ευθεία πριν την έξοδο προς κορωπί. Σ ακολούθησα στους ελιγμούς πριν συνεχίσεις προς Μαρκόπουλο κ εγώ κορωπί για δουλειά. Να σαι καλά μου φτιαξες τη μέρα!
Χμμμ και κατά τις 13:00 της ίδιας μέρας (Πέμπτη 17 Οκτ 2019), κόκκινο 1098 στην ίδια διαδρομή, εγώ μπήκα Μαρκόπουλο βέβαια, αυτός συνέχισε προς Κερατέα. Το είχε η μέρα φαίνεται με τα Ντουκάτια.
petros1479
23/10/2019, 12:32
Σε ειδα να σταματάς στην Πατησιων και να μαζεύεις το περιστερι μεσα στο αμαξι σου!! Ητανε ελαφρώς χτυπημενο μαλλον αλλα αν δεν το μαζευες θα το είχε πατησει σίγουρα καποιος! Υπαρχουν και αυτοι οι Ανθρωποι!!!
doctor_john
23/10/2019, 14:12
411666
andreaspetr
24/10/2019, 00:54
Μπορει να το πηγε δωρο...
411751
Σε είδα στο Μαρούσι, χωρίς κράνος, με το ξανθό μαλλί σου να ανεμίζει και ψηλοτάκουνες γόβες, να οδηγείς μία Ducati Hypermotard.
Εις ματην φώναζα "Στάσου μύγδαλα". Εξαφανίστηκες στην Κηφισίας.
Με πέρασες χθες πάλι από πάνω δόκτορα και γελούσα. Φαντάζομαι όμως το βλέμμα απορίας των υπολοίπων να βλέπουν ένα scooter να κινείται σαν GSXR ανάμεσα στα αμάξια και να κορνάρει πανηγυρικά. :lol:
DoctoR_k6
12/11/2019, 09:16
Με πέρασες χθες πάλι από πάνω δόκτορα και γελούσα. Φαντάζομαι όμως το βλέμμα απορίας των υπολοίπων να βλέπει ένα scooter να κινείται σαν GSXR ανάμεσα στα αμάξια και να κορνάρει πανηγυρικά. :lol:
Ε μην πεσει κ κανεις απανω μου... :lol:
Σε είδα ολοκαίνουριο στρώμα κιτρινόμαυρο με γκρι φτερό να πηγαίνουμε μαζί προς τη δουλειά σήμερα το πρωί και τελικά να μπαίνουμε μαζί στην είσοδο.
Πήγες να παρκάρεις προς άλλη κατεύθυνση και δεν σε πρόλαβα να πούμε μια κουβέντα. Πανέμορφο και μπάνικο :a013:
Σε είδα ξανθό κορίτσι με το καινούριο V-Strom της αστυνομίας, να αναλαμβάνεις υπηρεσία στο φανάρι του 401.
Σε είδα υγρή πάχνη να χαϊδεύεις τα αγριόχορτα των λιβαδιών κάτω από το κρυφτό του πρωϊνού ήλιου ενώ λίγο παραπέρα οι εργάτες είχαν ξεκινήσει το μάζεμα των ελιών.
Τι χρειάζεται ένας άνθρωπος για να είναι καλά; Ένα μηχανάκι, ένα μονοπάτι, λίγα δέντρα και έναν ήλιο.
Όλα του κόσμου τα πρωινά λάμπουν στο κάτοπτρό σου...
Τι χρώματα, τι μουσικές μες στο γουργούρητό σου! :a49:
Σε είδα υγρή πάχνη να χαϊδεύεις τα αγριόχορτα των λιβαδιών κάτω από το κρυφτό του πρωϊνού ήλιου ενώ λίγο παραπέρα οι εργάτες είχαν ξεκινήσει το μάζεμα των ελιών.
Τι χρειάζεται ένας άνθρωπος για να είναι καλά; Ένα μηχανάκι, ένα μονοπάτι, λίγα δέντρα και έναν ήλιο.
Όλα του κόσμου τα πρωινά λάμπουν στο κάτοπτρό σου...
Τι χρώματα, τι μουσικές μες στο γουργούρητό σου! :a49:
Ρε μπαγασα.
Με τέτοια λόγια και εγώ σου κάθομαι.
:tooth:
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
20/11/2019, 09:14
Σε είδα ξανθό κορίτσι με το καινούριο V-Strom της αστυνομίας, να αναλαμβάνεις υπηρεσία στο φανάρι του 401.
Αυτές βέβαια εξαιρούνται από το διπλανό νήμα με τούς κακούς τσεους ε???:lol:
DoctoR_k6
20/11/2019, 09:27
...κοπελια με το ΜΤ-7 κ το κρανος του ΜΜ να το πατας στην ευθεια της Κατεχακη προς Καρεα αλλα στις στροφες εχουμε ενα μικρο θεμα.
Νεοσσε αυτη ειναι που σε βατευει στον περοφερειακο?
Αν ναι...να ξερεις ξηγηθηκα για σενα. :lol:
...κοπελια με το ΜΤ-7 κ το κρανος του ΜΜ να το πατας στην ευθεια της Κατεχακη προς Καρεα αλλα στις στροφες εχουμε ενα μικρο θεμα.
Νεοσσε αυτη ειναι που σε βατευει στον περοφερειακο?
Αν ναι...να ξερεις ξηγηθηκα για σενα. :lol:
Αυτή, ναι. Με περνάει και στις στροφές. :lol:
DoctoR_k6
20/11/2019, 10:16
Αυτή, ναι. Με περνάει και στις στροφές. :lol:
Ετσι οπως την ειδα εχεις αρκετα ψωμια να φας ακομα για να την φτασεις. :lol:
Σε είδα φίλε με το xt στην παραλιακή δικαβαλο με τον πιτσιρικά γιό σου, με κράνος και γαντια. Σε χαιρέτησα και συνέχεια. Και εγώ έτσι κυκλοφορώ με την κοράκλα μου.
Nik0s_Dk
20/11/2019, 13:13
Κατεβαίνω τσουλώντας με το παπί την Μαρασλή, έχω μείνει, κανείς δε ξέρει από τι. Νεύρα θυμός και τα λοιπά μπινελικια που έρχονται μετά από απρόοπτο. Ασφαλιστική "δεν έχετε μεταφορά από βλάβη". Μάλιστα. το παιρνω από τα νευρα μου να φτασω Ηλιούπολη. Εκεί που τσουλάω στη Β. Σοφίας σταματά δίπλα μου ο (κυριολεκτικά) απομηχανής θεός.. Μου λεει θα με βοηθήσει να φτάσουμε μέχρι ένα συνεργείο στη Μιχαλακοπούλου (βλαμένος εγώ θα το πήγαινα Ηλιουπολη :moutza: μου..). Στο Χίλτον του λέω, οτι και μέχρι εκει καλά είναι θα το ανεβάσω εγω μέχρι το συνεργείο, μην τον βγάζω απο το δρόμο του. Δική μου δουλειά αυτό λέει.. Πάμε μέχρι πάνω.. Φτάνουμε του λέω όσα ευχαριστώ μπορώ. Αλεξ, από τη Χιλή, ερωτεύτηκε ελληνίδα έμεινε Ελλάδα.. Πόσα χρόνια στην Ελλάδα μιλά καλύτερα από μενα.. Και βοηθά όποτε μπορεί χωρίς να περιμένει ανταπόδωση. Ετσι μου ειπε.. Ετσι μου πρότεινε να κάνω και γω. Δε γράφω συχνά αλλά κάποια πράγματα αξίζει να ακούγονται.. Αλεξ σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ξανά.. Κι ας μη το δεις..
Σε είδα ψες αργά DoctoR_κέξι να κατηφορίζεις στριφογυριστός και μανιωδώς την Κατεχάκαινα, λίγο πριν στρίψεις αριστερά για Κοκκινοπούλου.
DoctoR_k6
04/12/2019, 08:50
Δε σε ειδα ρε Νεοσσε...να κορναριστουμε.
Να κορνάρω δεν έχει νόημα, διότι κινείσαι υπερηχητικά και δε θα ακούσεις. :p
Wile E coyote vs beep beep.....
Πού ήσουν δόκτορα το πρωί να με καμαρώσεις να παρελαύνω στον περιφερειακό μαζί με 14 άτομα της ΔΙΑΣ; Λες και με συνόδευαν σαν VIP. :)
Σε είδα κυρία με το μαύρο Ninja 300 να με περνάς και να κάνεις κατόπιν μουντζοδιήθηση. Έσκαγες από ένα φάκελο σε κάθε αμάξι που δε σου άφηνε αρκετό χώρο για να περάσεις. :lol:
DoctoR_k6
06/12/2019, 10:30
Σε είδα κυρία με το μαύρο Ninja 300 να με περνάς και να κάνεις κατόπιν μουντζοδιήθηση. Έσκαγες από ένα φάκελο σε κάθε αμάξι που δε σου άφηνε αρκετό χώρο για να περάσεις. :lol:
Δε λες για μια που καθεται στο τελειωμα της σελας ε?
Τυπισσα οδηγει το ninja το 300 κ καθεται λιγο πριν το σελακι του συνεπιβατη.
Θελω να την ρωτησω γιατι το κανει αυτο... :lol:
Δε λες για μια που καθεται στο τελειωμα της σελας ε?
Τυπισσα οδηγει το ninja το 300 κ καθεται λιγο πριν το σελακι του συνεπιβατη.
Θελω να την ρωτησω γιατι το κανει αυτο... :lol:
Ναι, αυτή. Μάλλον θέλει να σκύβει περισσότερο. Όλο το καλοκαίρι κυκλοφορεί με αμάνικη μπλούζα. Στην επιστροφή αφήνει την Κατεχάκη στο φανάρι που πάει προς Βύρωνα.
Μια οικογένεια είμαστε οι commuters του περιφερειακού.
telegonos
06/12/2019, 11:17
Λέει τίποτα τουλάχιστον ή τζάμπα το τούρλωμα;
Κι εσείς, βρε τζαμπατζήδες, βάλτε μια action cam στο κράνος βρε, 40 ευρώ έχουνε πια, να δούμε κι εμείς...
Λέει τίποτα τουλάχιστον ή τζάμπα το τούρλωμα;
Κι εσείς, βρε τζαμπατζήδες, βάλτε μια action cam στο κράνος βρε, 40 ευρώ έχουνε πια, να δούμε κι εμείς...
Φαντάζομαι το βίντεο, οι ταινίες του Αγγελόπουλου θα μοιάζουν Action movies.