View Full Version : Συνεργείο αγόρασε τη μότο που "ζαχάρωνα"!!
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
10/10/2018, 16:21
Την πήγε για έλεγχο όταν τη γνώρισε και του την έφαγε ο γυναικολόγος;
:bawl::bawl:
AUFGEBRACHT
10/10/2018, 17:29
Δε μπορώ ακόμα, γιατί δε θέλω να φανεί για ποιό συνεργείο γίνεται ο λόγος.
Καλά, μη φανταστείς ότι θα πάμε να κάνουμε απ' έξω καθιστική διαμαρτυρία ή να τον καταγγείλουμε στο Στέφανο Χίο...
stefanos
10/10/2018, 18:52
Καλά, μη φανταστείς ότι θα πάμε να κάνουμε απ' έξω καθιστική διαμαρτυρία ή να τον καταγγείλουμε στο Στέφανο Χίο...
Εγώ πάντως για να τσεκάρει μηχανάκι που σκοπεύω να αγοράσω δεν θα πάω.
Λόγω ελεύθερης αγοράς πάντα :lol:
panavour
10/10/2018, 20:39
Μην υποτιμάς τον εαυτό σου ρε ...:D
τι θες να πεις για το ερ-ρε??
https://www.youtube.com/watch?v=dFQ7OeA1nT0
τι θες να πεις για το ερ-ρε??
https://www.youtube.com/watch?v=dFQ7OeA1nT0
Καλά έλα να κάνεις μια βόλτα το πορτοκαλί 1000ρι και όταν γυρίσεις σπίτι να σου πω εγώ τι θα κάνεις το er σου ,σαν το ανέκδοτο που στο τέλος ο τύπος γυρνάει σπίτι και πλακώνει την γυναίκα του στο ξύλο :p
στρογγυλοφαναρη γρια με τα κιλακια της..
ευρωπαϊκο μηχανημα...
πασιγνωστο εξειδικευμενο συνεργειο..
σπανιο στην ελλαδα...
μια και μοναδικη αγγελεια σε καλη τιμη..
λοιπον παιδες το μηχανακι κατα πασα πιθανοτητα ειναι triumph...
τωρα η κανα speed triple 900 θα λεει, η κανα trident ξερω γω...
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
10/10/2018, 21:44
στρογγυλοφαναρη γρια με τα κιλακια της..
ευρωπαϊκο μηχανημα...
πασιγνωστο εξειδικευμενο συνεργειο..
σπανιο στην ελλαδα...
μια και μοναδικη αγγελεια σε καλη τιμη..
λοιπον παιδες το μηχανακι κατα πασα πιθανοτητα ειναι triumph...
τωρα η κανα speed triple 900 θα λεει, η κανα trident ξερω γω...
Που ξερεις οτι ειναι ευρωπαικο?Για να μη καθομαι να ψαχνω.Το ειπε πιο πριν?
taisteal
10/10/2018, 21:46
Ε τι άλλο να θέλει,αφού όλοι Ευρωπαικά ποθούν
:lol:
Ναι, είπε ότι είναι χρέπι, φθηνό και κάνει θόρυβο.
Υπάρχουν 2 κατηγορίες αναβατών, αυτοί που έχουν BMW και αυτοί που θέλουν να αποκτήσουν BMW αλλά δεν το ξέρουν - ή αρνούνται να το παραδεχτούν...
Πέραν του r65ls & r90s όλα τα άλλα στα χαρίζω.
Ναι, είπε ότι είναι χρέπι, φθηνό και κάνει θόρυβο.
.....κι' έχει κι' ένα νάνο μεσα στο μοτερ που κοπανάει μ' ένα σφυρί....!!!!!!!!!!!!!
.....κι' έχει κι' ένα νάνο μεσα στο μοτερ που κοπανάει μ' ένα σφυρί....!!!!!!!!!!!!!
Νάνος νάνος αλλά έχει μια π____@ να... είχε πει ο Τοτός στη δασκάλα θυμάμαι.
ΥΓ τελικά πιστεύω ότι πρέπει να βρούμε ένα ευρωπαικό μηχανάκι στον άνθρωπο που έχει χάσει τον ύπνο του :D
ΥΓ τελικά πιστεύω ότι πρέπει να βρούμε ένα ευρωπαικό μηχανάκι στον άνθρωπο που έχει χάσει τον ύπνο του :D
Χαχα, όχι οκ, τα είπα και στάνιαρα :)
er5 εγγύηση :)
Το είχε ο δάσκαλος οδήγησης και κάποια χρόνια μετά είχα πάρει ένα KLE που έχει το ίδιο μοτέρ (ένα μήνα το άντεξα τότε, αλλά ήμουν μικρός & ανόητος :D ) οπότε "γνωριζόμαστε".
Χαχα, όχι οκ, τα είπα και στάνιαρα :)
er5 εγγύηση :)
Το είχε ο δάσκαλος οδήγησης και κάποια χρόνια μετά είχα πάρει ένα KLE που έχει το ίδιο μοτέρ (ένα μήνα το άντεξα τότε, αλλά ήμουν μικρός & ανόητος :D ) οπότε "γνωριζόμαστε".
Πσστ.... ξέρω kle ευκαιρία......
:p
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
11/10/2018, 14:44
Ρε μπας και ειναι κανα μπολντορι?Τουμπανο λεει,παλιο λεει,στρογγυλοφαναρο λεει.
GogosLux
11/10/2018, 14:45
MZ είναι :D
Ρε μπας και ειναι κανα μπολντορι?Τουμπανο λεει,παλιο λεει,στρογγυλοφαναρο λεει.
Μπολντόρι μοναδικό κομμάτι βέβαια, πέσαν να το προλάβουν.
Μπολντόρι μοναδικό κομμάτι βέβαια, πέσαν να το προλάβουν.
θα ήταν με 0 χλμ.
GogosLux
11/10/2018, 15:20
Εγω λέω να βάλουμε στοιχήματα:
- Μπολντόρι
- ΒΜW
- Triumph
- MZ
Εγώ έχω ήδη ψηφίσει :)
Tη ducati άφησες στην απέξω και είναι κρίμα :P
Cagiva raptor
Ρε νέοι από ποια χρόνια και μετά θεωρούνται γριές γιατί αυτό δα είναι σύγχρονο για μένα :D
Ρε νέοι από ποια χρόνια και μετά θεωρούνται γριές γιατί αυτό δα είναι σύγχρονο για μένα :D
Φτάνει το στρογγυλό φανάρι.
Αφού σου τα έχει εξηγήσει κι ο Blitzer ρε συ, δεν προσέχεις.
Φτάνει το στρογγυλό φανάρι.
Αφού σου τα έχει εξηγήσει κι ο Blitzer ρε συ, δεν προσέχεις.
Ποιος Μπλίτζερ αυτός με το φιέστα ,σε παρακαλώ τώρα :giggle:
Αυτό που μένει συνέχεια και κουβαλάει τα καλώδια τροφοδοσίας;
GogosLux
11/10/2018, 16:42
Διχρονη λαδιέρα ειναι σας λέω αλλα βλέπω οτι δεν σας πείθω :winka:
Και με το λαδιέρα μην πάει ο νου σας στο .................... ducati :lol:
:a014:
karellen
11/10/2018, 17:44
Ο kachious εν τω μεταξύ έχει φάει ένα κουβά φουντουνια μέχρι τωρα.
Δεν έχω μείνει ποτέ στη ζωή μου, ούτε μια φορά, ούτε με αυτοκίνητο, ούτε με μηχανάκι. Αλλά και σβηστός, πιο γρήγορα από κοπελίτσες στην περιφερειακή θα πήγαινα.
Ποιος Μπλίτζερ αυτός με το φιέστα ,σε παρακαλώ τώρα :giggle:
Το Fiesta μου έχει περισσότερη ροπή από όλο το γκαράζ σου και των γειτόνων σου μαζί. :lol:
Ο kachious εν τω μεταξύ έχει φάει ένα κουβά κάσιους μέχρι τωρα.
Έλα σειρά μην μπερδεύεσαι.
Δεν έχω μείνει ποτέ στη ζωή μου, ούτε μια φορά, ούτε με αυτοκίνητο, ούτε με μηχανάκι. Αλλά και σβηστός, πιο γρήγορα από κοπελίτσες στην περιφερειακή θα πήγαινα.
Το Fiesta μου έχει περισσότερη ροπή από όλο το γκαράζ σου και των γειτόνων σου μαζί. :lol:
Ετοιμάζομαι για Χάρλευ φίλος ,έχε το νου σου :bawl:
Η κφλ ο Κάσιους παίζει να το χει πάρει και να κάνει την πάπια τώρα...Έτσι κι αλλιώς από Πεντέλης περνάει θα τον στριμώξω λέμε .
Μπορεί να πήρε το επόμενο που βρήκε πεταμένο σε κάποιο κάδο. Μόνο εσύ θα το εκτιμήσεις. :lol:
telegonos
11/10/2018, 19:27
Η κφλ ο Κάσιους παίζει να το χει πάρει και να κάνει την πάπια τώρα...
O ποιός;;;;;
400131
Κάσσιους Σέιβς Πάρτυ!
https://youtu.be/RrU2DThhsZI
Η κφλ ο Κάσιους παίζει να το χει πάρει και να κάνει την πάπια τώρα...Έτσι κι αλλιώς από Πεντέλης περνάει θα τον στριμώξω λέμε .
Χαχαχα
Λοιπόν υπάρχει ένα πράγμα στο οποίο συμφωνούσαμε όλοι από την αρχή και αυτό είναι οτι τ'αυγά δε βαφονται με εεε.. Οχι αυτό,
Είναι οτι στα λόγια και χωρίς λεφτά δεν κλείνεις μηχανάκι.
Κερδίσαμε πέναλτι σε πολύ πλεονεκτική θέση :D και το γυρίσαμε το ματσάκι :smokin:
Αύριο το απόγευμα ραντεβού σε συνεργείο (άλλο :D ) και αν όλα είναι καλά και προλάβουμε κιόλας στο καπάκι πάμε ΚΕΠ!
:vroum: :rockon:
taisteal
11/10/2018, 19:34
Τι μηχανάκι βρήκες;;
Στείλε λινκ να πούμε γνώμες
:smokin: :lol:
Για το ίδιο μιλάμε πάντα!
Ο εν λόγο κύριος το είχε καπαρώσει με τα λόγια και μετακυλούσε την ημέρα που θα έδινε το κάτι τις
Τι μηχανάκι βρήκες;;
Στείλε λινκ να πούμε γνώμες
:smokin: :lol:
Να τον ακούτε τον παλιό ρεεεεε.
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=155822&p=2957967&viewfull=1#post2957967
Ο εν λόγο κύριος το είχε καπαρώσει με τα λόγια και μετακυλούσε την ημέρα που θα έδινε το κάτι τις
Από κοντά τα καλορίζικα λέμε.;)
karellen
11/10/2018, 20:15
Cagiva raptor
Άμα σου πω ότι το ίδιο σκεφτηκα,κοίταγα μάλιστα αυτό το αστέρι το 1000 που είναι πόσο καιρό στο καρ.
Αύριο το απόγευμα ραντεβού σε συνεργείο (άλλο :D ) και αν όλα είναι καλά και προλάβουμε κιόλας στο καπάκι πάμε ΚΕΠ!
Κανόνισε να στη φάει το άλλο συνεργείο... :p Ανάλογα με τις εξελίξεις, θα πρέπει να αλλάξει ο τίτλος του νήματος σε:
1) "Έφαγα τη μότο που πήγε να αγοράσει συνεργείο, ενώ την είχα ζαχαρώσει πρώτος"
2) "Συνεργείο αγόρασε τη μότο που πήγε να μου πάρει ένα άλλο συνεργείο, ενώ τη ζαχάρωνα πρώτος από όλους"
3) "Ζαχαροπλαστείο πασπάλισε τον κουραμπιέ που ζαχάρωνα, ενώ ήθελα να τον φάω πρώτος."
Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να την αγοράσεις. Α και να μην είναι το KLE, ούτε το Katana.
Κανόνισε να στη φάει το άλλο συνεργείο... :p Ανάλογα με τις εξελίξεις, θα πρέπει να αλλάξει ο τίτλος του νήματος σε:
1) "Έφαγα τη μότο που πήγε να αγοράσει συνεργείο, ενώ την είχα ζαχαρώσει πρώτος"
2) "Συνεργείο αγόρασε τη μότο που πήγε να μου πάρει ένα άλλο συνεργείο, ενώ τη ζαχάρωνα πρώτος από όλους"
3) "Ζαχαροπλαστείο πασπάλισε τον κουραμπιέ που ζαχάρωνα, ενώ ήθελα να τον φάω πρώτος."
Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να την αγοράσεις. Α και να μην είναι το KLE, ούτε το Katana.
Δεν μου χαλάνε εμένα την ζαχαρένια μου ρε αυτά :smokin::smokin::smokin:
AUFGEBRACHT
11/10/2018, 20:37
400137
Βλέπω αύριο να σκάει thread "Απάτη σε γνωστό συνεργείο, έδωσαν αλλού τη μηχανή -δε μπορώ να σας πω τύπο και μάρκα- που είχα κλείσει στα λόγια".
400137
Βλέπω αύριο να σκάει thread "Απάτη σε γνωστό συνεργείο, έδωσαν αλλού τη μηχανή -δε μπορώ να σας πω τύπο και μάρκα- που είχα κλείσει στα λόγια".
Καλά ο δικός μας μέχρι να δει την άδεια να γράφει τ' όνομά του δεν πρόκειται να κλείσει μάτι...
AUFGEBRACHT
11/10/2018, 20:42
Να (ξανα)αλλάξει και ο τίτλος του thread: Μου έκαναν τεράστια μαγκιά σε γνωστό συνεργείο, μου απέδωσαν πίσω μοτοσυκλέτα που ηθικά ανήκε σε εμένα!!!
(Εναλλακτικός τίτλος: Συνταρακτικές και συνεχείς αλλαξοκ@λιές σε συνεργείο).
Καλά ο δικός μας μέχρι να δει την άδεια να γράφει τ' όνομά του δεν πρόκειται να κλείσει μάτι...
...άσε που θα πάθει ζάχαρο, από το πολύ ζαχάρωμα.
AUFGEBRACHT
11/10/2018, 20:43
Ωχ, υπάρχει δηλαδή περίπτωση να δούμε thread "απάτη σε γνωστό ΚΕΠ, ο υπάλληλος ζαχάρωσε τη συγκεκριμένη μηχανή και την έγραψε στο όνομά του";
Γι'αυτό δε μας έλεγε τι μηχανάκι είναι. Μην την πατήσει από αλλού.
Να τον ακούτε τον παλιό ρεεεεε.
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=155822&p=2957967&viewfull=1#post2957967
Το πιο διορατικό post είχε προηγηθεί του δικού σου:
ίσως υπάρχουν ελπίδες τα κατάστηματα αγοροπωλησίες μοτο με cash δύσκολα κάνουν επειδή είναι "μέσα" οι περισσότεροι, να τον ξαναενοχλήσεις για να μάθεις έαν ολοκληρώθηκε η πώληση, απο την άλλη εφόσον είσαι ξαναμμένος θα μπορούσες να του αντι-προτείνες με δελεαστικότερη προσφορά για την αγορά της μοτό του
AUFGEBRACHT
11/10/2018, 20:47
...άσε που θα πάθει ζάχαρο, από το πολύ ζαχάρωμα.
Οι τύποι στο συνεργείο είναι ξηγημένα παιδιά, του έκαναν ήδη δώρο για την ταλαιπωρία μετρητή σακχάρου με Bluetooth, συμβατό με Android και iOS, έχει και mode που από μετρητής σακχάρου γίνεται gear shift indicator.
Ωχ, υπάρχει δηλαδή περίπτωση να δούμε thread "απάτη σε γνωστό ΚΕΠ, ο υπάλληλος ζαχάρωσε τη συγκεκριμένη μηχανή και την έγραψε στο όνομά του";
Τον κόβω να μη μαθαίνει ούτε η γυναίκα του τι αγόρασε, για να μην του τη φάει μετά. Εμείς εδώ πέρα, εννοείται ότι δε θα μάθουμε ποτέ, εκτός αν τον στριμώξει κανένας σε μπακάλικο στην Πεντέλης, όταν θα πάει για ζάχαρη.
basilis_k6
11/10/2018, 20:52
στο τέλος θα το πάρει και για να μην το ματιάσουμε πάλι δεν θα μας πει τι ειναι :lol:
Το πιο διορατικό post είχε προηγηθεί του δικού σου:
Καλά το είχε ξεκινήσει ο γιατρός αλλά στο τέλος εκεί με τον ερεθισμό τα χάλασε.:tooth:
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=155822&p=2957565&viewfull=1#post2957565
AUFGEBRACHT
11/10/2018, 20:53
Τον κόβω να μη μαθαίνει ούτε η γυναίκα του τι αγόρασε, για να μην του τη φάει μετά. Εμείς εδώ πέρα, εννοείται ότι δε θα μάθουμε ποτέ, εκτός αν τον στριμώξει κανένας σε μπακάλικο στην Πεντέλης, όταν θα πάει για ζάχαρη.
Δύο πράγματα δεν θα μάθουμε ποτέ: Τι μηχανάκι ήταν και ποιο ήταν το πιο αστείο ανέκδοτο του κόσμου...
https://www.youtube.com/watch?v=YeMnPyusuBE
στο τέλος θα το πάρει και για να μην το ματιάσουμε πάλι δεν θα μας πει τι ειναι :lol:
Ρε μην τον γκαντεμιάζετε τον καψερό :)
Χαχαχα, αντε ρε μορτη βαλε καμια φωτο για τα καλοριζικα, μας εχει φαει η αγωνια να δουμε τι μοτο ηταν :)
telegonos
11/10/2018, 21:08
Κάσσιους Σέιβς Πάρτυ!
Κερδίσαμε πέναλτι σε πολύ πλεονεκτική θέση :D και το γυρίσαμε το ματσάκι
Ωρε, τι ΤΑΧΥΟΝΙΟ είμαι!
Άιντε να το δούμε κι εμείς αυτό το 955 πια...
devil's animal
11/10/2018, 21:12
Χαχαχα
Λοιπόν υπάρχει ένα πράγμα στο οποίο συμφωνούσαμε όλοι από την αρχή και αυτό είναι οτι τ'αυγά δε βαφονται με εεε.. Οχι αυτό,
Είναι οτι στα λόγια και χωρίς λεφτά δεν κλείνεις μηχανάκι.
Κερδίσαμε πέναλτι σε πολύ πλεονεκτική θέση :D και το γυρίσαμε το ματσάκι :smokin:
:vroum: :rockon:
με το καλο Παναγιωτη...
:beer::beer:
ελπιζω να πας στο συνεργειο που σου ειπα...(ειδα οτι πηγες αν μου στειλεις π.μ. αλλα ειχα γεμισει...τωρα αδειασα):p
και ναι κουφαλες ξερω...αλλα δεν λεω..:a22:
Ναι, σε αυτό θα πάω :)
Τους πήρα να κλείσουμε ραντεβού αλλά κατόπιν προτροπής συμφορουμιτη τους έβαλα ρητρες πριν τους πω το μοντέλο :D
Ρε σεις, θα σας είχα πει από καιρό, αλλά φαίνεται το όνομα του συνεργειου και δεν προβλέπεται :)
Μια-δυο μερούλες ακόμα να κατέβει η αγγελία :cool:
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
11/10/2018, 21:50
Ναι, σε αυτό θα πάω :)
Τους πήρα να κλείσουμε ραντεβού αλλά κατόπιν προτροπής συμφορουμιτη τους έβαλα ρητρες πριν τους πω το μοντέλο :D
Ρε σεις, θα σας είχα πει από καιρό, αλλά φαίνεται το όνομα του συνεργειου και δεν προβλέπεται :)
Μια-δυο μερούλες ακόμα να κατέβει η αγγελία :cool:
Τουλαχιστον το εχει βρει κανεις?:tooth:
Πλάκα-πλάκα σήμερα με πέρασε μία στην μεγάλη ανηφόρα στο τέρμα της Ηλιούπολης, στην αρχή του περιφερειακού και προσπαθούσα να καταλάβω αν το scooter της ήταν 125cc ή μεγαλύτερο. Έχω δικαιολογία όμως, διότι δεν είχα ακόμα καλή θερμοκρασία στο λάδι και δεν ήθελα να το πιέσω. :p
devil's animal
11/10/2018, 21:58
στο κουτσομπολιο και στην κατινια ειμαστε χειροτεροι απο κομμωτηριο...
"και για πες μωρη τρελη, σε ποιον πηγε και της εκανε αυτο το χρωμα του σαπιου μηλου στο μαλλι? οχι οτι μ'αρεσει...να ετσι απο ενδιαφερον... να ξερω να μην παω ποτε ουτε εγω ουτε οι αλλες οι προκομενες":bawl::bawl:
taisteal
11/10/2018, 21:59
"και για πες μωρη τρελη, σε ποιον πηγε και της εκανε αυτο το χρωμα του σαπιου μηλου στο μαλλι? οχι οτι μ'αρεσει...να ετσι απο ενδιαφερον... να ξερω να μην παω ποτε ουτε εγω ουτε οι αλλες οι προκομενες":bawl::bawl:
400138
https://www.car.gr/parts/view/9661138-caf-bar-machines-frappe-makers
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
11/10/2018, 22:13
Ελα τωρα.Εσυ το ξερεις και το παιζεις υπερανω.Ρωτα ομως και μας που μας εχει φαι η αγωνια:a014:
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
11/10/2018, 22:14
https://www.car.gr/parts/view/9661138-caf-bar-machines-frappe-makers
Ποπο αδερφε.Πρεπει να εισαι αααργοσχοοολος ε:lol:
KotsosDR
11/10/2018, 22:43
Εγω πιστεύω οτι μιλάμε για 900αρι κοκκινο (με μασκάκι)
devil's animal
12/10/2018, 08:06
Ελα τωρα.Εσυ το ξερεις και το παιζεις υπερανω.Ρωτα ομως και μας που μας εχει φαι η αγωνια:a014:
μα, εβαλα το "ειμαστε" οποτε συμπεριελαβα και τον εαυτο μου μεσα ....αλλα εγω κινηθηκα υπογεια (ως οφειλα)...:lol: ελπιζω τουλαχιστον να τον ωφελησαν αυτα που του ειπα και να κλεισει η δουλιτσα συντομα...
να βγαλει φωτο να να τις βαλει εδω και να τελειωσει το "σιριαλ" με καλοριζικα...
:beer::beer:
GogosLux
12/10/2018, 09:17
:D αλλα δεν με πιστεύει κανείς :lol::lol::lol:
Εγω πιστεύω οτι μιλάμε για 900αρι κοκκινο (με μασκάκι)
Τα προλάβαν άλλοι αυτά :tooth:
400143
telegonos
12/10/2018, 10:22
Η μαγεία της μανιβέλας σε πολυκύλινδρο.
(είναι να απορείς γιατί τα εργοστάσια δεν βάζουν)
Εν τω μεταξύ, η κλασσική ιταλική σχεδίαση: Το πλαστικό κάνει ολόκληρο τόξο κομψοτέχνημα κάτω από την ουρά που έφτιαξε ο παθιάρης ο καλλιτέχνης, αλλά το καπάκι του γραναζιού κίνησης, δεν ταιριάζει πουθενά στις γραμμές με το πλαίσιο, σαν να είναι για άλλο μοτό με άλλο πλαίσιο.
Νέος μόνο το 750 είχε όχι αυτό και σε πληροφορώ κατεβαίνει και με το χέρι.
Τα εργοστάσια κόψαν μανιβέλες - κεντρικά σταντ λόγω οικονομίας.
Εν τω μεταξύ, η κλασσική ιταλική σχεδίαση: Το πλαστικό κάνει ολόκληρο τόξο κομψοτέχνημα κάτω από την ουρά που έφτιαξε ο παθιάρης ο καλλιτέχνης, αλλά το καπάκι του γραναζιού κίνησης, δεν ταιριάζει πουθενά στις γραμμές με το πλαίσιο, σαν να είναι για άλλο μοτό με άλλο πλαίσιο.
Είναι κάποιες στιγμές που σου λείπει ένα Μ2.
Δεν φτάνανε τα φράγκα ρε αχαίρευτοι, εδώ τα περιφερειακά ήταν δανεισμένα από άλλες μοτό - αυτοκίνητα :a54:
Αλλά που να εκτιμήσετε εσείς ρε νεολαίοι ...
telegonos
12/10/2018, 10:42
Αχα, μάθαμε και κάτι σήμερα, νόμιζα είχε και το 900 μανιβέλα. Το ξέρω ότι κατέβαινε εύκολα, είχες το 1/4 του κυβισμού να νικήσεις σε συμπίεση ανά στιγμή.
Μακάρι να είχαν και τα σημερινά τετρακύλινδρα μια μανιβέλα , και σιγά το εξτρά βάρος, σε πολλές περιπτώσεις θα σε ξελάσπωνε (πεσμένη μπαταρία, κολλημένη μίζα κ.ο.κ.).
sapila racing
12/10/2018, 10:58
Δεν φτάνανε τα φράγκα ρε αχαίρευτοι, εδώ τα περιφερειακά ήταν δανεισμένα από άλλες μοτό - αυτοκίνητα :a54:
Αλλά που να εκτιμήσετε εσείς ρε νεολαίοι ...
Εδώ σχεδόν δανειστηκαν πιστόνια μπιέλες κλπ, στα περιφεριεκά θα κολλήσουν?
brw εξακύλινδρο είναι, καποιοι δεν το κατάλαβαν...
Εδώ σχεδόν δανειστηκαν πιστόνια μπιέλες κλπ, στα περιφεριεκά θα κολλήσουν?
brw εξακύλινδρο είναι, καποιοι δεν το κατάλαβαν...
Παρακαλώ δώστε σημασία στο "σχεδόν" του Σαπίλα ε...
Όπως και να το κάνεις εξέχει τι κάνουμε.
400147
στη φωτό το 750.
telegonos
12/10/2018, 12:18
Το 900 που έφτανε δλδ;
Το 900 που έφτανε δλδ;
Τι θα πει που έφτανε ρε ,το μοτέρ εξωτερικά το ίδιο ήταν.Ο σκελετός είχε κάποιες διαφορές όχι όμως σε πλάτος .Το 900 είχε μονοκόκ κουστουμάκι με πλαστικό τεπόζιτο.
Το 900 είναι υπό συναρμολόγηση γι αυτό δεν βάζω φωτό.
Γ@μήσ@με το θρεντ του ανθρώπου όμως, σόρρυ.
telegonos
12/10/2018, 12:42
Τα 900 κυβικά βγαίναν με αύξηση διαδρομής του 750 και μόνο; Αν είχε και αύξηση διαμέτρου, θα ήταν πιο φαρδύ, αυτό ρωτάω.
Ναι τέτοιο ορθολογικό και δεμένο σενάριο θρεντ, τι κρίμα :P
Τα 900 κυβικά βγαίναν με αύξηση διαδρομής του 750 και μόνο; Αν είχε και αύξηση διαμέτρου, θα ήταν πιο φαρδύ, αυτό ρωτάω.
Ναι τέτοιο ορθολογικό και δεμένο σενάριο θρεντ, τι κρίμα :P
Ρε μπαγάσα τι λες ? αν είναι δυνατόν σκέψου το οικονομοτεχνικά και μόνο.
Βαριέμαι να κατέβω να φωτογραφίσω κιόλας...
Μακάρι να είχαν και τα σημερινά τετρακύλινδρα μια μανιβέλα , και σιγά το εξτρά βάρος, σε πολλές περιπτώσεις θα σε ξελάσπωνε (πεσμένη μπαταρία, κολλημένη μίζα κ.ο.κ.).
Δε θα κουβαλούσε ο κόσμος και καλώδια τροφοδοσίας. :whistle:
Δε θα κουβαλούσε ο κόσμος και καλώδια τροφοδοσίας. :whistle:
Δεν κουβαλάμε έτσι κι αλλιώς. Μόνο σε κάνα αμάξι, που κι αυτά παλιά είχαν μανιβέλα...
Γ@μήσ@με το θρεντ του ανθρώπου όμως, σόρρυ.
No worries, μια χαρά πάει το θρεντ και σήμερα είναι μια υπέροχη μέρα :D :D
Καλοτάξιδη!
Φωτογραφίες θέμε!
Γι' αυτό μαύρισε ο ουρανός;
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
12/10/2018, 14:30
Πριν ανακοινωσης τη μαρκα και το μοντελο της μηχανης καλο θα ηταν να εδινες στοιχεια και οπιως το εβρισκε πρωτος.Ετσι σαν παιχνιδακη.Αν παλι δε θες ε τοτε στα φριδια του ολντμαν:lol:
Τη πηρες ρε μαν?
Γι' αυτό μαύρισε ο ουρανός;
Παρά τη μαυρίλα :)
Πριν ανακοινωσης τη μαρκα και το μοντελο της μηχανης καλο θα ηταν να εδινες στοιχεια και οπιως το εβρισκε πρωτος.Ετσι σαν παιχνιδακη.Αν παλι δε θες ε τοτε στα φριδια του ολντμαν:lol:
Τη πηρες ρε μαν?
Σε λίγες ώρες θα έχουν όλα τελειώσει ελπίζω.
Θα του ζητήσω να κατεβάσει και την αγγελία και ξεκινάμε το παιχνίδι :)
GogosLux
12/10/2018, 14:45
Θα του ζητήσω να κατεβάσει και την αγγελία και ξεκινάμε το παιχνίδι :)
Και εγω που νόμιζα οτι έχω κερδίσει σελίδες τώρα :lol::lol::lol::lol::lol:
telegonos
12/10/2018, 14:48
Σε λίγες ώρες θα έχουν όλα τελειώσει
OST >>> https://youtu.be/EhcP9YU4BAc
maniatiakos
12/10/2018, 19:39
monster 900?
στο "σωστό" χρώμα?
Αντε με το καλό!
Τέλος καλό, όλα καλά!
Ο κάχιους και πάλι 2τροχος!!!
Ευχαριστώ για την υπομονή και τη συμπαράσταση!
:beer: :beer: :beer:
:vroum: :vroum: :vroum:
:rockon: :rockon:
Η αγγελία έχει κατέβει, οπότε το παίζουμε όπως θέλετε :D :P
Το παίρνει το ποτάμι;
Δίνω στοιχεία; ( Λεκτικά; φωτογραφικά; )
Να πω να κάποιος το έχει πετύχει ή οχι;
taisteal
12/10/2018, 19:59
400169
filipp0s
12/10/2018, 20:05
Triumph Trident?
κακως δεν βαζεις το συνεργειο γιατι πιθανότατα να γλιτωνες αλλους φιλους εδώ μεσα ..γιατι αν φερθηκε τοσο ατιμα σε σενα ποιος θα τον εμπιστευτεί για σερβις για την δικια του μηχανή; εγω δεν θα πηγαινα σε ένα τετοιο ευκαιριατζη..ουτε ποινικες ευθύνες θα εχεις ανακοινώνοντας το για να ξερουν και οι υπολοιποι...η πληροφορια είναι δυναμη και συναμα διαφημιση η τιμωρια και θα επαιρνε το συγκεκριμενο συνεργειο αυτό που του αξιζει αλλα όταν εμεις δεν κανουμε κατι θα την πληρωσουν και επομενοι και είναι κριμα..γνωμη μου παντα..
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
12/10/2018, 20:08
Δινε στοιχεια.Ο ντεβιλς ανιμαλ ενοειτε οτι δε παιζει ε?:lol:
Χμμμ...Μεγάλη, χοντρή, στρογγυλοφαναρη που αμα πεις την μάρκα θα καταλαβαίναμε αμέσως το συνεργείο. ...
Γιαπωνέζα δεν πρέπει να είναι γιατί υπάρχουν πολλά συνεργεία που τις πασπατευουν...
Από ευρωπαϊκά στρογγυλόφαναρα, triumph , Ducati και BMW μου έρχονται..
Απ' αυτά , δεν ξέρω ποιο έχει πολύ συγκεκριμένα συνεργεία...
Κάνα BMW r1150R θα πω έτσι για την πλάκα
basilis_k6
12/10/2018, 20:21
το μαγαζι μάλλον ειχε στην πινακιδα το ονομα του γιαυτο δεν μας λεει την αγγελια.