View Full Version : Επόμενη μηχανή: Επιχείρηση Orange Trellis Frame.
BabisStinson
22/02/2019, 21:18
Πέτρο για μένα χτύπα το RC390, αφού σου άρεσε και κούμπωσες καλά. Κι εμένα μου αρέσει πολύ, αλλά είναι αρκετά μικρό για τις διαστάσεις μου. Στο test ride του πάντως μου άρεσε πολύ.Απλά θα ήθελα να είναι μεγαλύτερο σε όγκο.
Με μεταχειρισμένο KTM SM δεκαετίας δεν θα έμπλεκα εκτός αν ήταν του κολλητού μου.
@billy84
Βασιλη σορι αλλα δεν καταλαβα ποια ειναι η προταση σου. Κουρτινα 1 ή 2; (καινουριο ή μτχ πολιτικο; )
Τα χιλιομετρα θα ειναι πολυ λιγοτερα απο 10Κ το χρονο παντως. Τωρα που εχω και το μικρο υπολογιζω οτι θα μιλαμε για λιγοτερα απο τα μισα.
Δεν πρότεινα καινούργιο η μεταχειρισμένο γιατί δεν έχω παρακολουθήσει τις τιμές καθόλου.Δεν ξέρω τι παίζει.Γλιτώνεις σπουδαίο ποσό αν βρεις κάποιο 2τιας-3τιας?Αν ναι τότε βουρ για μεταχειρισμένο και τα ρέστα βενζίνες.
Για τα Km που αναφέρεις δεν έχεις να φοβηθείς κάτι πιστεύω(και ελπίζω)!
johnstef33
02/07/2021, 21:20
:bawl::bawl::bawl:
Κάτσε να δω ημερομηνία για να θυμηθώ για ποια φάση μιλάμε. :lol:
Λογικά πρέπει να είναι τότε που αγόρασα ένα 636 και το έκανα σταντ. Το πούλησα στο χρόνο και πήρα το gsx250r καινούριο με την προσφορά στα 2800, το οποίο πούλησα στο εξάμηνο και πήρα ένα Ζ250SL (αυτό έχω τώρα). Πάντως σ'αυτό που έψαχνα τότε το Ζ είναι πολύ κοντά.
Κάτσε να δω ημερομηνία για να θυμηθώ για ποια φάση μιλάμε. :lol:
Λογικά πρέπει να είναι τότε που αγόρασα ένα 636 και το έκανα σταντ. Το πούλησα στο χρόνο και πήρα το gsx250r καινούριο με την προσφορά στα 2800, το οποίο πούλησα στο εξάμηνο και πήρα ένα Ζ250SL (αυτό έχω τώρα). Πάντως σ'αυτό που έψαχνα τότε το Ζ είναι πολύ κοντά.
Όντως ρε φίλε?Εγώ είχα μείνει στο ότι είχες το σουζούκι ακόμα!:lol: Είσαι πολυβόλο στις αλλαγές μοτοσυκλετών!:a016:
Εν τω μεταξύ το googlaρα για να δω τι είναι!Ωραιό!
Όντως ρε φίλε?Εγώ είχα μείνει στο ότι είχες το σουζούκι ακόμα!:lol: Είσαι πολυβόλο στις αλλαγές μοτοσυκλετών!:a016:
Άλλος κάνει 300.000 km με μία μοτοσυκλέτα κι άλλος 3.000 km.
Και πού να δεις τον lospsi, πόσο συχνά αλλάζει μοτοσακά. Όταν πηγαίνουμε Επίδαυρο, επιστρέφει με διαφορετική μοτοσυκλέτα από εκείνη που οδηγούσε πηγαίνοντας. :p
Ωραίος!
Ευχαριστώ πάντως,το θρεντ με βοήθησε να Μη καταλήξω στο rc390.
Και πού να δεις τον lospsi, πόσο συχνά αλλάζει μοτοσακά. Όταν πηγαίνουμε Επίδαυρο, επιστρέφει με διαφορετική μοτοσυκλέτα από εκείνη που οδηγούσε πηγαίνοντας. :p
Είναι καμουφλάζ για να μην τον βρίσκουν!:lol:
Μη νομίζεις,εγώ για κανα δύο χρόνια μαξ υπολόγιζα να κρατήσω το NC αλλά δεν ξέρω τι συνέβη!:D
Ωραίος!
Ευχαριστώ πάντως,το θρεντ με βοήθησε να Μη καταλήξω στο rc390.
Ναι, για μενα ειχα καταληξει οτι το αγχος για το τι θα μου βγει με το συγκεκριμενο μοτερ ηταν επαρκης λογος για να με κρατησει μακρια απο το κατα τ'αλλα εξαιρετικο rc. Ειχα κανει μια σοβαρη αναζητηση, μιλωντας προσωπικα με κατοχους απο αγγελιες και απο φορουμ.
Τωρα αλλος θα πει φημες / καφενειακες συζητησεις / το δικο μου -του φιλου μου δεν εχει βγαλει τιποτα, κοκ. Δεκτο κι αυτο, ο καθενας αποφασιζει με αλλα κριτηρια.
Χαχαχαχαχχαχα
Νομίζω ότι και ο Πέτρος είναι κρυφό ταλέντο, εξάλλου εγώ πλέον βρήκα το λιμάνι μου....
Πεντεμιση χρονια μετα ηρθε η ωρα να κλεισει σωστα αυτο το νημα. Ανοιξα ενα αλλο νημα για μικροτερο σκουτερ/παπι λιγες μερες πριν, και η λογικη εξελιξη ηταν... να αγορασω ενα RC390 MY22. :lol:
Χωρις να σας ζαλιζω πολυ, αυτο το σχολιο μαζι με το ενδιαφερον του Nostradamus για το Integra εκανε τη δουλεια.
Πανο ευχαριστω πολυ για το σχολιο, μεγαλη βοηθεια!
Να κανω μια ακομα παρεμβαση μονο. Σε αρκετα σχολια υπερ του να κρατησω το Integra βλεπω τη λογικη "κρατα το μηχανακι που αγαπας ακομα κι αν ειναι μονο να το βλεπεις/ απλα για να υπαρχει". Εδω θα ηθελα να πω οτι το Integra αν και ειναι πραγματικα φανταστικο εργαλειο, για μενα ηταν απο την αρχη αυτο ακριβως: ενα εργαλειο.... Το Integra ηταν το υπερτατο "σκουτερ" που με πηγαινε καθε μερα στη δουλεια & σχολη, αξιοπιστα, οικονομικα, ανετα και χωρις να με προδωσει ποτε. Δεν ηταν ποτε μηχανη που την ειχα ως ονειρο, ουτε ειχα καμια αφισα του κρεμασμενη στον τοιχο μου προφανως.
Με αυτη τη λογικη -του εχω μια μηχανη να με περιμενει για οποτε εχω λιγο χρονο να κανω την καυλα μου- θα εστεκε πιο πολυ να παω να το κανω μια ανταλλαγη πχ με ενα RC390 που παντα το γουσταρα αλλα το φοβομουν απο πλευρας αξιοπιστιας.
Βρεθηκε το μοναδικο μτχ RC390 τελευταιας γενιας απο ιδιωτη που υπηρχε στο car και με τη βοηθεια του Χαρη και του Ακη ηρθε στα χερια μου με συνοπτικες διαδικασιες.
453150
Απο το λιγο που το εχω οδηγησει εχω να πω οτι εχω εντυπωσιαστει απο την τεχνολογια που κουβαλαει, τις αναρτησεις, τα φρενα και τα φωτα του. Αμα θυμηθω και πώς δουλευει ο συμπλεκτης θα ειμαι αρχηγος. :p
harris_x
21/05/2024, 20:50
Κοβολτο και καλοστριφτο να είναι :D
:beer::beer::beer:
ratamahatta
21/05/2024, 20:51
Κατά την γνώμη μου έκανες την καλύτερη επιλογή και θα το δεις και εσυ το επόμενο χρονικό διαστημα.
Καλοτάξιδο λοιπόν κ άγρατζουνιστο
RaGe_Raptor
21/05/2024, 20:53
Καλόστριφτο!
Θα έρθω να κάνουμε κανα Λιβάδι κάποια στιγμή :D
Nostradamus
21/05/2024, 21:24
Γι αυτά τα 340 χιλιόμετρα θα μου χρωστάς μέχρι να πάει γιος σου φαντάρος!!! :lol:
Καλοβολτο και καλοστριφτο ναα είναι Πέτρο!!
Μπιμπελό,καλές βόλτες !!!
motojojo
21/05/2024, 23:29
Μεγειες μεγειες! Έκανες κινηση ματ!
Καλές βόλτες!
Tallyban
22/05/2024, 07:47
Μη χαλιεσαι,και στου χάρη το 1290 το αμορτισέρ κατευθείαν στο ψαλίδι πιάνει.
Καλοταξιδο.
doctoras
22/05/2024, 08:13
Καλορίζικο Πέτρο να το χαρείς! Φαντάζομαι πρέπει να είναι πένα με ελάχιστη χρήση!
Προσωπικά θεωρώ (αν είναι χορτασμένο το μάτι και οι αισθήσεις) ιδανικό πακέτο διασκέδασης χωρίς να σου λείπει μεγαλύτερο.
Και κυρίως θεωρώ καλό βήμα στην παρούσα φάση, γιατί και οι νέοι μπαμπάδες πρέπει να έχουν το δικαίωμα (πέραν των υποχρεώσεων)της «αποσυμπίεσης»!
karellen
22/05/2024, 08:45
Καλορίζικο και καλόστριφτο Πετράν,με όμορφα χιλιόμετρα! :beer:
Ευχαριστώ για τις ευχές!
Χρήστο η άδεια είναι 12/22 και είχε 4600 χλμ. Καινούριο μηχανάκι βασικά.
Μεγειά το πορτοκαλί Πέτρο μου!
Καλορίζικο, καλόστριφτο και να το χαρείς με την ψυχή σου φίλε μου :beer:
Καλόβολτο Πέτρο!! Να το χαρείς και να το ξεζουμίσεις!
rainmike
22/05/2024, 10:20
Καλοριζικο και καλοταξιδο
SeniorCanardo
22/05/2024, 10:43
Σε ποιο "διαστροφικό" Generative AI, βάζεις ως ...
Data Input:
- Μόλις απέκτησα παιδί...
- Δηλώνω χαρούμενος που θα κυκλοφορώ καθημερινά με (εταιρικό) κουτί...
- Δεν έχω χρόνο για πίστες και βόλτες, θέλω να περνάω χρόνο με την οικογένεια...
- Κυκλοφορώ με non-binary "μπανιέρογόνδολα" με κόκκινα στις 6500 rpm...
- Θέλω μικρό σκούτερ να πηγαίνω για κάνα καφέ...
- Σκέφτομαι ακόμα και παπί...:eyepop:
- Πουλάω δέρματα και ξύστρες...
και βγάζει ...
Data Output
Πάρε πυρ(κ)αυλάκι και μάλιστα πορτοκαλί.:eyepop:
Fucking robots, you'll never win.:roflmao:
Τα παραπάνω ήταν χιούμορ, το διευκρινίζω γιατί τελευταία διακρίνω short fuse
:beer:
Με το καλό να το χαρείς, να το λιώσεις, να το στ(ρ)ίψεις, να το σουζάρεις, να το ευχαριστηθείς στα τέρματα! (Μόνο σε αυτά τα "πλυντήρια", που προσπαθούν να σκοτώσουν το μηχανάκι με το πιεστικό, μην το πας).
FWIW νομίζω ότι αυτά είναι τα μηχανάκια που σου πάνε.
Η μοτοσυκλέτα όταν έχεις λίγο χρόνο για καβάλημα, πρέπει να σε ευχαριστεί σε κάθε δευτερόλεπτο.
:beer::beer:
harris_x
29/05/2024, 14:25
Κάτι μου θυμησε το στόρι...
453457
Το rc έχει το μπροστά δισκόφρενο και τις ζάντες που μπήκαν στο καινούργιο duke του 2024 από πιο παλιά;;;;
Το rc έχει το μπροστά δισκόφρενο και τις ζάντες που μπήκαν στο καινούργιο duke του 2024 από πιο παλιά;;;;
Χωρις να το γνωριζω 100%, εξ οψεως φαινονται ιδια Νικο. Και λογικο μου φαινεται -μιας και το 2022 ειχε γινει αλλαγη γενιας στο RC- να μεταφερθηκαν καποια στοιχεια στην επομενη γενια του Duke.