Σύνδεση

View Full Version : Προτάσεις για μτχ moto, αποφάσισε η κόρη ....

Σελίδες : [1] 2

vaska
15/12/2018, 16:38
Η μεγάλη μου αποφάσισε να πάρει το δικό της μηχανάκι. Θα είναι το πρώτο της και μαζί μου λόγω της απόστασης που μας χωρίζει δεν έχει γράψει ώρες, οπότε θα περάσει ένα σχολείο ασφαλούς οδήγησης πριν καβαλήσει το δικό της. Είναι ψηλή (1,80) και γυμνασμένη (μου μοιάζει λέμε) που σημαίνει μπορεί να κουμαντάρει και σχετικά βαριές μοτοσυκλέτες, κοιτάει για μέχρι 650cc και για μέχρι 2,5 - 3Κ ευρώ. Της αρέσει το MT-03 αλλά αν υπάρξει άλλη σοβαρότερη πρόταση την βλέπουμε
Θεωρώ το ABS απαραίτητο αλλά στα λεφτά αυτά που διαθέτει δεν νομίζω να μπορέσω να βρω κάτι.
Είμαι ανοιχτός σε προτάσεις (ξέρω θα το μετανιώσω αλλά δεν πειράζει), επίσης αν υπάρχει μηχανάκι αξιόλογο από άτομο που γνωρίζετε το βλέπουμε κι αυτό.
Για πείτε

o_gavros
15/12/2018, 16:45
ετσι,στο ξεκούδουνο;
χωρίς καν προτίμηση κατηγορίας;
μόνο κριτηριο το μπάτζετ;
βεστρώμ να πάρει :p

karellen
15/12/2018, 16:55
Θεωρώ το ABS απαραίτητο αλλά στα λεφτά αυτά που διαθέτει δεν νομίζω να μπορέσω να βρω κάτι.

Να μπορέσεις,να μπορέσεις.Είναι σημαντικό και το γνωρίζεις καλύτερα κι εσύ.
To MT03 έχει αξιοπρεπές μοτέρ,κοίτα επίσης για κανένα Πήγασο strada ή και Versys.Το τελευταίο το βρίσκεις ΑΒΣ με 3Κ+ κάτι.

7Tolis
15/12/2018, 17:26
δώσε της το δικό σου και κάτσε να δεις πόσοι γαμπροί θα μαζευτούν.

devil's animal
15/12/2018, 18:02
ΧΤ??

vaska
15/12/2018, 18:06
ετσι,στο ξεκούδουνο;
χωρίς καν προτίμηση κατηγορίας;
μόνο κριτηριο το μπάτζετ;
βεστρώμ να πάρει :p

Αν διάβαζες πιο προσεκτικά θα έβλεπες ότι της αρέσει το ΜΤ οπότε πάμε νέικιντ ή ον οφ

Να μπορέσεις,να μπορέσεις.Είναι σημαντικό και το γνωρίζεις καλύτερα κι εσύ.
To MT03 έχει αξιοπρεπές μοτέρ,κοίτα επίσης για κανένα Πήγασο strada ή και Versys.Το τελευταίο το βρίσκεις ΑΒΣ με 3Κ+ κάτι.

το ξέρω αλλά κάνει κουμάντο μόνη της και δεν θέλει από κανέναν χρήμα. Θα δω πως θα πορευτώ

ΧΤ??

το κουβεντιάσαμε αλλά θα είναι μάλλον η τελευταία μας επιλογή. Παρ' όλο που της μίλησα με τα καλύτερα λόγια για τα ΧΤάκια μου το άφησε για την τελευταία επιλογή.

o_gavros
15/12/2018, 18:09
Δεν Είναι το βεστρομ ονοφφ;
Συγγνώμη Κύριε,Σήμερα γραφτηκατε στο Φόρουμ; :p

Υγ:Ένα ΧΤοειδες νομιζω θα είναι καλή αρχή
Αλλεως κάποιο μικρό νιτζακι

o teos
15/12/2018, 18:15
Er-650??versys??cb600f??aprilia shiver??τα πρώτα είναι πιο εύκολα στη χρήση και φθηνότερα...τα δεύτερα είναι πιο μουρατα και δυνατά και πάλι δεν ξεφεύγουν τρελά σε λεφτά..Καλώς ήρθε και πάντα ορθια:wave2:

George_Sp
15/12/2018, 18:37
er650, versys650, pegaso strada από μένα. (ακυρος ο πηγασος δεν εχει abs)

taisteal
15/12/2018, 18:40
Το μικρό 650 gs,friendly και με abs σε αυτά τα χρήματα.

gior-gos
15/12/2018, 18:44
Αν της αρεσουν τα γυμνα, της φτανουν τα λεφτα, και βρεθει καλο, vtr 250. Ξεχωριστο και καταλληλο.

Ζεύκας
15/12/2018, 19:07
Είναι ψηλή (1,80) και γυμνασμένη

Καλησπέρα.

402087

DrBig
15/12/2018, 19:12
Η μεγάλη μου αποφάσισε να πάρει το δικό της μηχανάκι. Θα είναι το πρώτο της και μαζί μου λόγω της απόστασης που μας χωρίζει δεν έχει γράψει ώρες, οπότε θα περάσει ένα σχολείο ασφαλούς οδήγησης πριν καβαλήσει το δικό της. Είναι ψηλή (1,80) και γυμνασμένη (μου μοιάζει λέμε) που σημαίνει μπορεί να κουμαντάρει και σχετικά βαριές μοτοσυκλέτες, κοιτάει για μέχρι 650cc και για μέχρι 2,5 - 3Κ ευρώ. Της αρέσει το MT-03 αλλά αν υπάρξει άλλη σοβαρότερη πρόταση την βλέπουμε
Είμαι ανοιχτός σε προτάσεις (ξέρω θα το μετανιώσω αλλά δεν πειράζει), επίσης αν υπάρχει μηχανάκι αξιόλογο από άτομο που γνωρίζετε το βλέπουμε κι αυτό.
Για πείτε

Μην της παρεις μηχανη χωρις abs, καλλιτερα να περιμενετε μεχρι να υπαρξουν τα χρηματα. Κοιτα και για κανενα cbr500r.

vaska
15/12/2018, 19:13
er650, versys650, pegaso strada από μένα. (ακυρος ο πηγασος δεν εχει abs)

Ρε συ Γιώργη κι εγώ αυτά σκέφτηκα στην αρχή αλλά βρίσκω er και versys 650 με abs σε αυτά τα χρήματα?? Θα κάνω μία ψαχτική στο car

vaska
15/12/2018, 19:14
Καλησπέρα.

402087

Είναι γνωστές χρόνια τώρα οι προθέσεις σου αγάπη μου
:p

devil's animal
15/12/2018, 19:14
Καλησπέρα.

402087

..και καλη βραδια...
:lol:

ptc
15/12/2018, 19:33
Εχω να προτεινω συγκεκριμενη περιπτωση.

https://www.car.gr/17885405-yamaha-xj-600-xj6-naked

Το ειχε αγορασει πολυ καλος φιλος (και μελος του φορουμ) καινουριο και το πουλησε στον κουμπαρο του, ο οποιος το πουλαει τωρα. Στα σερβις ολα τυπικοτατα και πολλα απο τα χιλιομετρα ειναι σε ταξιδια (επαιζε αρκετα Κερκυρα-Θεσσαλονικη το μηχανακι). Αν και βρισκεται Θεσσαλονικη, αν υπαρχει ενδιαφερον μη σε αγχωνει το θεμα αποσταση. Ο πωλητης ειναι ατομο εμπιστοσυνης (τον γνωριζω και προσωπικα), μπορουμε να το παμε σε οποιον μηχανικο θες και γενικα να βοηθησουμε. :wave2:

o teos
15/12/2018, 19:43

Το ειχε αγορασει πολυ καλος φιλος (και μελος του φορουμ) καινουριο και το πουλησε στον κουμπαρο του, ο οποιος το πουλαει τωρα. Στα σερβις ολα τυπικοτατα και πολλα απο τα χιλιομετρα ειναι σε ταξιδια (επαιζε αρκετα Κερκυρα-Θεσσαλονικη το μηχανακι). Αν και βρισκεται Θεσσαλονικη, αν υπαρχει ενδιαφερον μη σε αγχωνει το θεμα αποσταση. Ο πωλητης ειναι ατομο εμπιστοσυνης (τον γνωριζω και προσωπικα), μπορουμε να το παμε σε οποιον μηχανικο θες και γενικα να βοηθησουμε. :wave2:

Πολύ τίμια και καλά μηχανάκια..Έχω συνάδελφό που το δουλεύει όλη του τη ζωή πολη καθημερινά και κάνα ταξίδι το καλοκαίρι..Έχει πάνω από 95000χλμ και πρόβλημα κάνενα..;)

giorgos.boun
15/12/2018, 19:44
αν σε ενδιαφερει κατι τετοιο εγω ημουν ο προηγουμενος ιδιοκτητης. Μπορω να σου δωσω μερικες πληροφοριες.

George_Sp
15/12/2018, 20:34
Ρε συ Γιώργη κι εγώ αυτά σκέφτηκα στην αρχή αλλά βρίσκω er και versys 650 με abs σε αυτά τα χρήματα?? Θα κάνω μία ψαχτική στο car

παίζουν μοντέλα 2007-2010 ανάλογα χιλιόμετρα και έξτρα με αρχική τα 3000-3500 οπότε με λίγο παζάρι πέφτεις στα 2500-3000

kordix
15/12/2018, 20:37
Ενα f650 gs θα ήταν πιο κατάλληλο λόγω θέση οδήγησης + καρατιμόνας, θα εχει πιο ευκολα έλεγχο στα δυσκολα. Ασε που κανει τα παντα και ειναι και οικονομικό.

Και στη χαζοτούμπα, δεν θα σκορπίσει.

rainmike
15/12/2018, 20:40
Είναι γνωστές χρόνια τώρα οι προθέσεις σου αγάπη μου
Φίλε μου άσε το γύπα,εγώ είμαι εδώ για σένα.Είμαι καλό παιδί και πηγαίνω και σε σιδεράδικο,πρόσφατα
έκανα και γενικές εξετάσεις ,ούτε χοληστερίνη ούτε ζάχαρο φτου φτου φτου,σκυλί μαυρο μου λέει
ο γιατρός.Τώρα για μηχανάκι θα πρότεινα κάτι σε μονστερ:D

vaska
15/12/2018, 20:49
Ενα f650 gs θα ήταν πιο κατάλληλο λόγω θέση οδήγησης + καρατιμόνας, θα εχει πιο ευκολα έλεγχο στα δυσκολα. Ασε που κανει τα παντα και ειναι και οικονομικό.

Και στη χαζοτούμπα, δεν θα σκορπίσει.
Κώστα της το πρότεινα αλλά δεν της αρέσει. Κι εμένα η γνώμη μου είναι ότι τα μεγάλα τιμόνια είναι ευκολοδηγητα ειδικά από αρχάριους.

vaska
15/12/2018, 20:51

Πολύ τίμια και καλά μηχανάκια..Έχω συνάδελφό που το δουλεύει όλη του τη ζωή πολη καθημερινά και κάνα ταξίδι το καλοκαίρι..Έχει πάνω από 95000χλμ και πρόβλημα κάνενα..;)

αν σε ενδιαφερει κατι τετοιο εγω ημουν ο προηγουμενος ιδιοκτητης. Μπορω να σου δωσω μερικες πληροφοριες.

Μου αρέσει που για το μηχανάκι υπάρχουν 2-3 άτομα που εκτιμώ και εγγυούνται. Θα της το δείξω.

panavour
15/12/2018, 21:10
θα το πω για αλλη μια φορα αν και δεν περιμενω να με ακουσει κανεις,πρωτη μηχανη,μικρη ηλικια,και ειδικα μηχανη για γυναικα,θεωρω οτι μεχρι 200-250 κυβικα ειναι το οριο και τωρα πια ΜΕ ABS οπωσδηποτε.

vaska
15/12/2018, 21:35
θα το πω για αλλη μια φορα αν και δεν περιμενω να με ακουσει κανεις,πρωτη μηχανη,μικρη ηλικια,και ειδικα μηχανη για γυναικα,θεωρω οτι μεχρι 200-250 κυβικα ειναι το οριο και τωρα πια ΜΕ ABS οπωσδηποτε.

Σεβαστή η γνώμη σου αλλά διαφωνώ. Δεν είναι τα κυβικά επικίνδυνα, η φαγούρα στο δεξί γκριπ είναι και το ανύπαρκτο μυαλό.

FRAGISCOS
15/12/2018, 21:59
Σεβαστή η γνώμη σου αλλά διαφωνώ. Δεν είναι τα κυβικά επικίνδυνα, η φαγούρα στο δεξί γκριπ είναι και το ανύπαρκτο μυαλό.

Σωστα. Εγω θα προτεινα ενα Pegaso trail,και ας μην εχει abs. Αν υπαρχει ενδιαφερον,διαθετω το δικο μου για test drive!!!!
(Οχι δεν το πουλαω!!!!!!!) :beer:

KotsosDR
15/12/2018, 22:05
Καλησπερα ! Εγω θα ελεγα Sv 650 s , το dr δεν υπάρχει ;

harris_x
15/12/2018, 22:05
Για πείτε
μια χαρά μηχανάκι είναι το ΜΤ03 τι ακριβώς εννοείς "σοβαρότερη πρόταση";

mikes
15/12/2018, 22:17
define "Της αρέσει το MT-03..."

το παλιο καλο 660....

402093

η το νεο 300αρι??

402094

εγω θεωρω πιο τιμιο το πρωτο παντως...

αλλα το xj6 που λεει ο ptc ειναι ωραιο μηχανακι

agamoi-thytai
15/12/2018, 22:51
Βασίλη να επειμίνεις στο ABS, είναι σημαντικό ειδικά σε νέους οδηγούς.

TsoliasGR
16/12/2018, 04:56
Vaska σου έχω τρόπο να της δώσεις τα λεφτά και τα δεχτεί ρε φίλε μπας και πάς σε κάτι με ABS.Αν σε ενδιαφέρει ρίξε μια απάντηση με παράθεση μπας και το δώ!Αν δεν σε ενδιαφέρει....στην αρχή θα έλεγα μπεεεεε-εμ-βε αλλά σκέψου και το Wolf 250? :D :D :D :D :evil: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

vaska
16/12/2018, 06:02
Καλησπερα ! Εγω θα ελεγα Sv 650 s , το dr δεν υπάρχει ;

To Dr Βεβαίως και υπάρχει και πάει που και που κανένα βουνο αλλά είναι δικό μου και δεν το δίνω.

vaska
16/12/2018, 06:08
μια χαρά μηχανάκι είναι το ΜΤ03 τι ακριβώς εννοείς "σοβαρότερη πρόταση";

Κοιτάζει στο car όπου ο καθένας λέει ότι θέλει. Η "σοβαρότερη" πρόταση έρχεται από άτομα που γνωρίζεις και ξέρουν το μηχανακι, όπως για παράδειγμα αυτό που έβαλε ο ptc

vaska
16/12/2018, 06:11
define "Της αρέσει το MT-03..."

το παλιο καλο 660....

402093

η το νεο 300αρι??

402094

εγω θεωρω πιο τιμιο το πρωτο παντως...

αλλα το xj6 που λεει ο ptc ειναι ωραιο μηχανακι

Το παλιό καλό 600αρι. Αλλά ναι και αυτό που έβαλε ο ptc είναι από αυτά που της αρέσουν.

KotsosDR
17/12/2018, 09:21
To Dr Βεβαίως και υπάρχει και πάει που και που κανένα βουνο αλλά είναι δικό μου και δεν το δίνω.

:a20::beer:

McGyver
17/12/2018, 09:58
Βασίλη, άσε την να ψάξει και να αποφασίσει μόνη της...

Κατά πως φαίνεται είναι ψαγμένο παιδί γενικά, εμπειρίες μένει να αποκτήσει.

Απλά παρακολούθα το και βοήθησέ την να καταλάβει τι είναι αυτό που αποφασίζει να πάρει.

Άποψή μου...

sniper
17/12/2018, 10:06
Το παλιό καλό 600αρι. Αλλά ναι και αυτό που έβαλε ο ptc είναι από αυτά που της αρέσουν.

Πες της να μου μιλήσει να πάμε να ψάξουμε μαζί.

teogtp
17/12/2018, 10:16
Aprilia mana gt
Να έχεις να μαστορευεις.
Τόσα εργαλεία έχεις μαζέψει,να βγάλουν τα λεφτά τους.

buckley
17/12/2018, 10:25

O σουήπη για την ώρα σας παρακολουθεί ώστε να μιλήσει τελευταίος :smokin:
Α και για να μην το ξεχάσω :moutza::moutza:
:bawl:

MG-KTiNoS
17/12/2018, 10:27
ενφιλτ ιμαλάια

buckley
17/12/2018, 10:32
ενφιλτ ιμαλάια

Τέτοιο να πας να πάρεις εσύ ρε γεροξεκούτη :bawl:
Βασίλη το ΧΤ 660 έχει αποκλεισθεί ? γιατί υπάρχουν 360κάτι αυτή τη στιγμή υποψήφια ,ενώ μόνο 14 ΜΤ-03...

Panos76
17/12/2018, 11:02
https://www.car.gr/17296046-honda-cb-600f-hornet :a013:

vaska
17/12/2018, 12:09
Βασίλη, άσε την να ψάξει και να αποφασίσει μόνη της...

Κατά πως φαίνεται είναι ψαγμένο παιδί γενικά, εμπειρίες μένει να αποκτήσει.

Απλά παρακολούθα το και βοήθησέ την να καταλάβει τι είναι αυτό που αποφασίζει να πάρει.

Άποψή μου...

Μόνη της ψάχνει αλλά μου έδειξε κάτι χρέπια και είπα να μεσολαβήσω. Της αρέσουν τα γυμνά οπότε μάλλον καταλήξαμε στο μηχανάκι που έβαλε ο Πέτρος (PTC)

Μπαααα εσύ έχεις φίλο τον Βάντα και δεν θέλω πολλά πολλά μαζί σας είστε σκληρά αγόρια εσείς

ενφιλτ ιμαλάια

Είσαι τρελός μωρέ ??

Τέτοιο να πας να πάρεις εσύ ρε γεροξεκούτη :bawl:
Βασίλη το ΧΤ 660 έχει αποκλεισθεί ? γιατί υπάρχουν 360κάτι αυτή τη στιγμή υποψήφια ,ενώ μόνο 14 ΜΤ-03...

Ναι τα ΧΤ έχουν αποκλειστεί, αλλά οκ βρέθηκε η υποψήφια

McGyver
17/12/2018, 12:55
Μόνη της ψάχνει αλλά μου έδειξε κάτι χρέπια και είπα να μεσολαβήσω. Της αρέσουν τα γυμνά οπότε μάλλον καταλήξαμε στο μηχανάκι που έβαλε ο Πέτρος (PTC)

:beer:

OldMan
18/12/2018, 12:09
Billy, το μονο που πρεπει να προσεξεις ειναι να εχει αυτοματο ρουμπινετο βενζινης..!!

(μη γινει η δουλεια σαν το νερο στο Αγρινιο..)

giorgos.boun
18/12/2018, 17:44
Billy, το μονο που πρεπει να προσεξεις ειναι να εχει αυτοματο ρουμπινετο βενζινης..!!

Το αυτόματο ρουμπινετο βενζίνης τι είναι;
Πρώτη φορά το ακούω.

Sapadak
19/12/2018, 17:09

Να πούμε καλορίζικα, μιας και κατέβηκε η αγγελία? :smokin:

devil's animal
19/12/2018, 18:17

ακομα δεν τον ειδαμε...Γιαννη τον Εβγαλαμε...:lol:

devil's animal
19/12/2018, 18:18
Πρώτη φορά το ακούω.

μην δινεις σημασια..το λαμπακι της ρεζερβας ειναι...απλα ο παλιογερος...ειναι ...παλιος...:lol:

MG-KTiNoS
19/12/2018, 19:44
Είσαι τρελός μωρέ ??

Όχι απλά θέλω να μάθω αν τελικά σπάνε.
:cool:

vaska
19/12/2018, 21:41

Ναι. Μένει να γίνει απλά ένας τυπικός έλεγχος από διάσημο μέλος του φόρουμ και είμαστε οκ.
Στην αρχή θα κάνει παρέα στις άλλες δικές μου κούκλες μέχρι και τυπικά η "μικρή" να είναι οκ με διπλώματα και παπλώματα.
Θα ενημερώσω σχετικά με φωτογραφικό υλικό όχι απαραίτητα μέσα από το γκαράζ, θα την κάνω μια γύρα έτσι να θυμηθώ τα τετρακύλινδρα.

Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια και ιδιαίτερα τον PTC, τον giorgo.boun και φυσικά το "κορμί" aka devil's animal για την πολύτιμη βοήθειά τους.

ps
θέλει λέει να έρθει στην επόμενη ετήσια του moto με την δικιά της μηχανή. Να δεις που ο Ζεύκας και από Πάτρα θα ξεκινήσει και θα την βράσει την Ιταλίδα με 40-50 που θα πηγαίνει:bawl::bawl:

vaska
19/12/2018, 21:47

Αφού η ίδια θα πληρώνει τις μπετζίνες ας έχει και καθέτου ροής, τι με κόφτει??

Πρώτη φορά το ακούω.

Μην το ψάχνεις ρε Γιώργη δεν υπάρχει κάτι τέτοιο απλά ο Αντουάν θυμάται μια ιστορία με μια φοιτήτρια του Οικονομικού στο Αγρίνιο που αποφάσισε να πλύνει όλους τους δρόμους του Αγρινίου με λάστιχο από το σπίτι της γιατί ο Δήμαρχος δεν έκανε καλή δουλειά. αααα ναι και ο λογαριασμός πήγε στον πατέρα της.

***** Η ιστορία αυτή είναι προϊόν μυθοπλασίας και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι εντελώς συμπτωματική

vaska
19/12/2018, 21:49
ακομα δεν τον ειδαμε...Γιαννη τον Εβγαλαμε...:lol:

Εσύ φρόντισε να τον δεις τον Γιάννη κάποια στιγμή αγάπη μου, με έχει πρήξει η οικονομολόγα.
;)

DeusEx
20/12/2018, 10:13
Οτι κ να διαλέξει, κοίτα να έχει abs .. γλίτσα δρόμοι κ νεα οδηγός το θεωρώ απαραίτητο.

o teos
20/12/2018, 10:15
Ελεος με την καραμελα με το ABS..Τα ειπαμε σε αλλο θρεντ..αν προσέχει εκεινη και της κανει κανα μαθημα σωστο ο μπαμπας θα ναι μια χαρα,πολυ πολυ να χάνεται και με gps και εκεινη...γονιδια γαρ...:D

teogtp
20/12/2018, 10:19
Και ο Βασίλης με την πλεμπα ρπστμ!

Πάει χάλασε ο κόσμος.....

Καλές βόλτες με την κόρη.

Ζεύκας
20/12/2018, 12:02
θέλει λέει να έρθει στην επόμενη ετήσια του moto με την δικιά της μηχανή. Να δεις που ο Ζεύκας και από Πάτρα θα ξεκινήσει και θα την βράσει την Ιταλίδα με 40-50 που θα πηγαίνει:bawl::bawl:

θα της κάνω ιδιαίτερα πσυχούλα μου θα τηνε κάνω αστέρι

harris_x
20/12/2018, 12:40

:bawl::bawl::bawl:

κρίμα το κορίτσι..... κουλό θα μείνει.... :evil:

o teos
20/12/2018, 12:54

:a014:

Bowleno
20/12/2018, 14:05
Άρχισαν να μαζεύονται σιγά σιγά οι γαμπροί η μου φαίνεται; :lol:

devil's animal
20/12/2018, 15:32
Εσύ φρόντισε να τον δεις τον Γιάννη κάποια στιγμή αγάπη μου, με έχει πρήξει η οικονομολόγα.
;)

https://www.youtube.com/watch?v=ktOBg3iMb1o
:roflmao::roflmao:

σηκωσε το τηλ. βλαμμενε...:moutza:

karateo
20/12/2018, 16:39
Ελεος με την καραμελα με το ABS..Τα ειπαμε σε αλλο θρεντ..αν προσέχει εκεινη και της κανει κανα μαθημα σωστο ο μπαμπας θα ναι μια χαρα,πολυ πολυ να χάνεται και με gps και εκεινη...γονιδια γαρ...:D

Άντε πάλι!
Τα είπαμε και αλλού
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=156150&p=2970199&viewfull=1#post2970199

Μέχρι να μάθει ας έχει το ABS (αν και πιστεύω ότι πάντα είναι χρήσιμο να υπάρχει).

Καλοτάξιδη και πάντα όρθια!
Κάνε της δώρο πολλές ώρες σε πίστες (και τις βενζίνες :D ) να μάθει σε ελεγχόμενο χώρο.

vaska
20/12/2018, 17:13

Δεν είναι βιολογική κόρη μου οπότε μάλλον το γονίδιο του "χάνεσθε" δεν το έχει, εκτός κι αν είναι κολλητική ασθένεια οπότε μάλλον θα νοσεί.

Και ο Βασίλης με την πλεμπα ρπστμ!

Πάει χάλασε ο κόσμος.....

Καλές βόλτες με την κόρη.

Να 'σαι καλά Θοδωρή

Αυτό είναι που με σκιάζει, να γλυτώσει από Αγρινιώτη και να πέσει και σε Πυργαίο και σε κουλό!!

Απαντήθηκε δεόντως Χάρη. Όχι που νόμιζε ο τραχανόβλαχος θα κάνει ιδιαίτερα στην κόρη μου χωρίς συνέπειες. Πρώτα η κουλούρα πες του και μετά ας κάνει όσα ιδιαίτερα θέλει :bawl:

:a014:

:bawl::bawl:

devil's animal
20/12/2018, 17:39
καλοριζικο και καλοταξιδο να ειναι...:smokin:

πρωτη φορα κορη (και δη αρχαρια) θα εχει πιο γρηγορο μοτοσακο απο τον μπαμπα...:bawl:

υ.γ. τα φρενα (ναι, ναι τα absατα) σκουπιδια...!!! με το καλημερα το πισω και με το καλησπερα το μπροστα...ασε που μετα την βολτα μυριζαν λες και ειχα κατεβει το Stelvio Pass με νεκρα...:yuck:

giorgos.boun
20/12/2018, 18:11
καλοριζικο και καλοταξιδο να ειναι...:smokin:

πρωτη φορα κορη (και δη αρχαρια) θα εχει πιο γρηγορο μοτοσακο απο τον μπαμπα...:bawl:

υ.γ. τα φρενα (ναι, ναι τα absατα) σκουπιδια...!!! με το καλημερα το πισω και με το καλησπερα το μπροστα...ασε που μετα την βολτα μυριζαν λες και ειχα κατεβει το Stelvio Pass με νεκρα...:yuck:

Αφού δεν είσαι καλα ρε αγόρι μου.
Παιδιά μην καθίσετε ποτέ στην πίσω σέλα με οδηγό τον κύριο αυτόν και ποσό μάλλον σε κίνηση πόλης....
Απλά δεν είναι καλα.... τέρμα γκάζι τέρμα φρένο. Δεν υπήρχε μέση κατάσταση...

BLiTzER
20/12/2018, 18:13
Αφού δεν είσαι καλα ρε αγόρι μου.
Παιδιά μην καθίσετε ποτέ στην πίσω σέλα με οδηγό τον κύριο αυτόν και ποσό μάλλον σε κίνηση πόλης....
Απλά δεν είναι καλα.... τέρμα γκάζι τέρμα φρένο. Δεν υπήρχε μέση κατάσταση...

Το κάνει σωστά κατά 50% δηλαδή. :D

buckley
20/12/2018, 18:18
Το κάνει σωστά κατά 50% δηλαδή. :D

:moutza::moutza::moutza:
402233

devil's animal
20/12/2018, 18:26
402233

και απο τετοιο ειχε το μενου...

..and someone was screaming like a little girl...:whistle:

vaska
20/12/2018, 18:27
Εδώ μαζευτήκατε ούλοι οι γλήγοροι??

Θενκς Σταυράκο για όλα.

@ giorgos.boun
ούτε στην πίσω σέλα ούτε στο ίδιο τραπέζι, δουλεύει με διακόπτες, έχει μόνο δυο καταστάσεις λειτουργίας ον και οφ.

buckley
20/12/2018, 18:54
Εδώ μαζευτήκατε ούλοι οι γλήγοροι??

Θενκς Σταυράκο για όλα.

@ giorgos.boun
ούτε στην πίσω σέλα ούτε στο ίδιο τραπέζι, δουλεύει με διακόπτες, έχει μόνο δυο καταστάσεις λειτουργίας ον και οφ.

Ούτε γράμμα με το Σταυράκο να υποθέσω ,αλήθεια όμως ρε νέος ποιον ανέβασες πίσω αφού εσύ φοβάσαι τα ευπαθή υποπλαίσια ...:p:p:p

BLiTzER
20/12/2018, 20:16
402233

ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΦΙΕΣΤΑΡΑ!

faithless
20/01/2019, 23:52
Αν της αρςσει το δικο μου...

camen
21/01/2019, 19:52
Εδω δηλώνουμε για γαμπροί της τσουπρας?

Bowleno
21/01/2019, 21:33
Εδω δηλώνουμε για γαμπροί της τσουπρας?

Όχι, εδώ δηλώνετε (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=156325) :D

vaska
24/01/2019, 10:19
Παραλάβαμε. Όλα καλά με έναν μικροτραυματισμό, το μπρος δεξί φλασάκι είναι θλιμμένο. Μάλλον δεν έσπασε αλλά βγήκε το σώμα από την βάση. Θα ασχοληθώ και με λίγα Γαλλικά πιστεύω να το φέρω στα ίσια του.

403227

403228

Για τις ανάγκες της μεταφοράς βγήκαν οι καθρέφτες. Αλήθεια ρε σεις πως οδηγείτε χωρίς καθρέφτες?? Μέχρι να την φέρω μαγαζί στραβολαιμιάστηκα να κοιτάω τον /την κάθε άμπαλο/η με αυτοκίνητο πίσω μου. Άσε δε στα φανάρια που μέχρι να έρθει κάποιος από πίσω και να σταματήσει ήμουν σαν αυτούς που είναι πιασμένοι στον σβέρκο τους.

Καλορίζικη κοριτσάρα μου, καλόβολτη, καλοτάξιδη, άπεφτη και αγρατζούνιστη να είναι. Κι εσύ πάντα με εξοπλισμό και πάντα όρθια.
Εύχομαι τα χιλιόμετρα που θα γράψεις μαζί της να σε γεμίσουν όμορφες εικόνες και ανμνήσεις.

ptc
24/01/2019, 10:27
Τελος καλο, ολα καλα. Καλοταξιδη λοιπον.
Πολυ κυμπαρικο για πρωτο μηχανακι, ζηλευω μπορω να πω...

Ενα καλο πλυσιμο θελει μονο. ;)

sapila racing
24/01/2019, 10:27
Καλά χιλιόμετρα να έχει η κόρη! :beer:

katsar
24/01/2019, 10:30
Καλοτάξιδη,ωραία μοτοσυκλέτα,τυχερή η θυγατέρα!Τελικά δεν την γλίτωσε ούτε το δικό σου φλας βλέπω :mad:
Τώρα για τους καθρέφτες που λες,όταν ήταν να μου στείλει το tdm ο αδερφός μου από Καβάλα με ρωτάει : ''Έχω και τους καθρέφτες του,θέλεις μήπως να τους βάλω και αυτους απάνω;'' Εγώ ήμουν σε φάση πλάκα με κάνεις;Τι ερώτηση είναι αυτή δηλαδή,γιατί να μην τους θέλω :D

vaska
24/01/2019, 10:30
Κλασσικό Yamaha, με τα κλειδιά σου νιώθεις κλέφτης. Προσευχή και ψυχική ηρεμία απαιτεί το γύρισμα του διακόπτη από το κλειστό στα ανοιχτό.

Ευχαριστούμε παίδες!

katsar
24/01/2019, 10:34
Η εμπειρία μου με διακόπτες Yamaha σε 3 διαφορετικά μοντέλα 600κυβικά και άνω λέει ότι αν μαγκώνει θέλει όπως γυρνάς το κλειδί ταυτόχρονα να το πιέζεις ελαφρά προς τα κάτω,όχι μέσα ,ελαφριά προς την κάτω πλευρά του διακόπτη.Ειδικά του ΧΤ νόμιζα ότι θα σπάσει μέχρι να βρω για πρώτη φορά το κόλπο του.Ο πατέρας μου να φανταστείς είχε σταματήσει να μου το ζητάει για αυτό το λόγο χαχα!

VANDA
24/01/2019, 10:35

giorgos.boun
24/01/2019, 10:43
Ω ρε η πρώτη μου μηχανή τώρα είναι στην άλλη άκρη τις Ελλάδας... Να την χαρείτε και αν με βγάλει ποτέ ο δρόμος προς τα κάτω ελπίζω να με αφήσεις να την δω για λίγο...

vaska
24/01/2019, 10:44
Η εμπειρία μου με διακόπτες Yamaha σε 3 διαφορετικά μοντέλα 600κυβικά και άνω λέει ότι αν μαγκώνει θέλει όπως γυρνάς το κλειδί ταυτόχρονα να το πιέζεις ελαφρά προς τα κάτω,όχι μέσα ,ελαφριά προς την κάτω πλευρά του διακόπτη.Ειδικά του ΧΤ νόμιζα ότι θα σπάσει μέχρι να βρω για πρώτη φορά το κόλπο του.

Είναι φτιαγμένοι για όσους νοσούν από Πάρκινσον. Αυτοί μια χαρά τους ανοίγουν.
:D

vaska
24/01/2019, 10:49
Ω ρε η πρώτη μου μηχανή τώρα είναι στην άλλη άκρη τις Ελλάδας... Να την χαρείτε και αν με βγάλει ποτέ ο δρόμος προς τα κάτω ελπίζω να με αφήσεις να την δω για λίγο...

Και ματιά και βόλτα. Το δικαιούσαι.

harris_x
24/01/2019, 10:51
Παραλάβαμε. Όλα καλά με έναν μικροτραυματισμό, το μπρος δεξί φλασάκι είναι θλιμμένο. Μάλλον δεν έσπασε αλλά βγήκε το σώμα από την βάση. Θα ασχοληθώ και με λίγα Γαλλικά πιστεύω να το φέρω στα ίσια του.

403227

403228

Για τις ανάγκες της μεταφοράς βγήκαν οι καθρέφτες. Αλήθεια ρε σεις πως οδηγείτε χωρίς καθρέφτες?? Μέχρι να την φέρω μαγαζί στραβολαιμιάστηκα να κοιτάω τον /την κάθε άμπαλο/η με αυτοκίνητο πίσω μου. Άσε δε στα φανάρια που μέχρι να έρθει κάποιος από πίσω και να σταματήσει ήμουν σαν αυτούς που είναι πιασμένοι στον σβέρκο τους.

Καλορίζικη κοριτσάρα μου, καλόβολτη, καλοτάξιδη, άπεφτη και αγρατζούνιστη να είναι. Κι εσύ πάντα με εξοπλισμό και πάντα όρθια.
Εύχομαι τα χιλιόμετρα που θα γράψεις μαζί της να σε γεμίσουν όμορφες εικόνες και ανμνήσεις.

Καλά χλμ να έχει Βασίλη!

:vroum:

harris_x
24/01/2019, 10:53
Και ματιά και βόλτα. Το δικαιούσαι.

μη ψαρώνεις, την κόρη θέλει να γνωρίσει...

Τίποτα δεν δικαιούται, πάει τώρα, την πούλησε.

BLiTzER
24/01/2019, 10:55
Καλοτάξιδο!

Η οδήγηση χωρίς καθρέφτες χρειάζεται μπόλικη εξάσκηση για να γίνεται με ασφάλεια. Είναι λογικό να νιώθεις άβολα.

vaska
24/01/2019, 11:17
μη ψαρώνεις, την κόρη θέλει να γνωρίσει...

Τίποτα δεν δικαιούται, πάει τώρα, την πούλησε.

Μη γίνεσαι κακός Χαρούλη, ο Γιώργος έτρεξε και δεν είχε καμία υποχρέωση. Και βεβαίως το δικαιούται. Τώρα για το άλλο θέμα ας μιλήσει με Ζευκα και αν τα βρουν εμένα δεν μου πέφτει λόγος :lol:

Bowleno
24/01/2019, 11:47
Καλά χιλιόμετρα και πάντα όρθια να είναι, ωραίο το εργαλείο:beer:

giorgos.boun
24/01/2019, 11:49
Για την κόρη είμαι μακριά....
Δεν την πούλησα εγώ. Την είχα πουλήσει 2 χρόνια πριν περιπου....

vaska
24/01/2019, 12:14
Για την κόρη είμαι μακριά....
Δεν την πούλησα εγώ. Την είχα πουλήσει 2 χρόνια πριν περιπου....

Ναι αλλά έτρεξες σαν να την πούλησες εσύ. Και μόνο που κάθισες πίσω στην σέλα με οδηγό το "κορμί", νομίζω σου αξίζει κέρασμα

giorgos.boun
24/01/2019, 12:25
Ναι αλλά έτρεξες σαν να την πούλησες εσύ. Και μόνο που κάθισες πίσω στην σέλα με οδηγό το "κορμί", νομίζω σου αξίζει κέρασμα
Άσε αυτό Μετριέται στις μαλακιες που έχω κάνει στην ζωή μου... Δεν ήξερα. Τώρα ξερω.

vaska
24/01/2019, 12:50
Άσε αυτό Μετριέται στις μαλακιες που έχω κάνει στην ζωή μου... Δεν ήξερα. Τώρα ξερω.

Ο πατέρας μου συνήθιζε να μου λέει όταν του κόλλαγα και του έλεγα να τον πάω εγώ όπου ήθελε να μην πάρει ΜΜΜ, "με σένα ούτε διαβασμένο γράμμα δεν στέλνω". Αλλά μια φορά τον πέτυχα σε ανάγκη και αφού κάναμε όλες τις δουλειές του στο 1/10 του χρόνου που ήθελε με το αυτοκίνητο τον στρίμωξα να ανέβουμε μαζί στο πιστάκι που έχουμε στην Πάτρα να μου βγάλει μερικές φωτό.
Ήταν και η τελευταία φορά που ανέβηκε στην μηχανή μου.

GiorgosLa
24/01/2019, 12:57

Εγώ που "ήξερα" και ΔΕΝ ανέβηκα σε... άλλο γνωστό κορμί εδώ μέσα, (και μάλιστα σε παπί) τα άκουσα κανονικά και δημόσια. Ούτε έτσι ούτε αλλιώς είναι... ;)

Βασίλη, καλοτάξιδο. :beer:

bulmont
24/01/2019, 15:57
Μπράβο ρε Βασίλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Καλοτάξιδο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πιστεύω αυτή την μηχανή τουλάχιστον να την κυκλοφοράτε όχι σαν την ''χοντρή''
που βγαίνει χριστού-πάσχα στον δρόμο......
:beer::beer::beer:

FRAGISCOS
24/01/2019, 15:58
Ομορφο μηχανακι,και σε πολυ ωραιο χρωμα!!! Καλοβολτη να ειναι,και ΠΑΝΤΑ ορθια!!!!

zannisvel
24/01/2019, 16:09
Κουκλα!!
Παντα όρθια και καλά χιλιόμετρα στη κόρη!!

buckley
24/01/2019, 16:13
Εγώ που "ήξερα" και ΔΕΝ ανέβηκα σε... άλλο γνωστό κορμί εδώ μέσα, (και μάλιστα σε παπί) τα άκουσα κανονικά και δημόσια. Ούτε έτσι ούτε αλλιώς είναι... ;)

Βασίλη, καλοτάξιδο. :beer:

Μπα έφαγε κι άλλος τη χυλόπιτα, γιατί εγώ ούτε κορμί αλλά ούτε και παπί πια :bawl:

vaska
24/01/2019, 17:20
Μπράβο ρε Βασίλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Καλοτάξιδο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πιστεύω αυτή την μηχανή τουλάχιστον να την κυκλοφοράτε όχι σαν την ''χοντρή''
που βγαίνει χριστού-πάσχα στον δρόμο......
:beer::beer::beer:

Βγαίνει και των Φώτων που αγιάζουν τα νερά