View Full Version : Μπρουκληδες και Πλέμπα...
Φυσικά. Ποιος δίνει 9,5 χιλιάρικα σήμερα για μεταχειρισμένο μηχανάκι (ακόμα κι αν τα αξίζει); .
devil's animal
18/12/2018, 13:31
Φυσικά. Ποιος δίνει 9,5 χιλιάρικα σήμερα για μεταχειρισμένο μηχανάκι (ακόμα κι αν τα αξίζει); .
ευκολο.αυτοι που τα εχουν και δεν ειναι πλεμπα.
ευκολο.αυτοι που τα εχουν και δεν ειναι πλεμπα.
Αυτοί που τα έχουν και δεν είναι πλέμπα θα πάρουν καινούριο. Μεταχειρισμένα παίρνει η πλέμπα. ;)
rainmike
18/12/2018, 13:38
Αυτοί που τα έχουν και δεν είναι πλέμπα θα πάρουν καινούριο. Μεταχειρισμένα παίρνει η πλέμπα. ;)
+1371
devil's animal
18/12/2018, 13:42
δλδ θα παει να παρει mt07 καινουργιο με 7χιλιαρικα και δεν ειναι πλεμπα αλλα ειναι πλεμπα αν παει να δωσει 9,5 για μεταχειρο street triple...καλο...:lol::lol:
δλδ θα παει να παρει mt07 καινουργιο με 7χιλιαρικα και δεν ειναι πλεμπα αλλα ειναι πλεμπα αν παει να δωσει 9,5 για μεταχειρο street triple...καλο...:lol::lol:
Οχι, θα πάει να πάρει καινούριο το street triple.
To MT07 είτε καινουριο είτε μτχ, πλέμπα το παίρνει.
GogosLux
18/12/2018, 13:45
+1000
Δεν έχω ιδέα από πού ξεφύτρωσε αυτός ο συνειρμός και δε βγάζει απολύτως κανένα νόημα, οπότε απλά θα το προσπεράσω.
Η συζήτηση είναι για το Street Triple. Κάποιος που έχει λεφτά, θα αγοράσει το Street Triple καινούριο.
rainmike
18/12/2018, 13:48
Πλέμπα σιχαίνομαι τη λέξη.Αυτός που θα πάρει mt07 δε σημαίνει ότι του τρέχουν τα λεφτά από τα μπατζάκια απλά παίρνει ένα value for money μηχανάκι
να κάνει τη δουλειά του.Αυτός που σκοπεύει να πάρει rs γιατί να μη βάλει ένα χιλιάρικο παραπάνω να το πάρει κούτα από το να σκάσει 9500 για κάτι
χρησιμοποιημένο?
devil's animal
18/12/2018, 13:51
μισο δικιο το εχεις...στην δευτερη προταση...
οσον αφορα την πρωτη προταση, μην εισαι μηδενιστης...
αν καποιος εχει να δωσει τα 9,5 σε ιδιωτη (δλδ κασερατα) κατα 90% εχει να δωσει και τα 12 που κανει καινουργιο...και ακομα και να μην εχει, βαζει 5-6 δοσεις και το παιρνει πανευκολα...
προφανως ομως, υπαρχουν εξαιρετικες ευκαιριες μεταχειρισμενων πλεον, που δεν αξιζει να πας για καινουργιο...
δλδ οταν εχει 6χιλ. χλμ το μηχανακι, ειναι αστρωτο ακομα...οποτε γιατι να μην γλιτωσεις τα 2,5?
Πλέμπα σιχαίνομαι τη λέξη....
Κακώς. Πληβείοι -> Πλέμπα.
Τι είμαστε δλδ; Εφοπλισταί ή βιομήχανοι και συζητάμε αν θα πάρουμε yaris καινούριο ή μεταχερισμένο;
αν καποιος εχει να δωσει τα 9,5 σε ιδιωτη (δλδ κασερατα) κατα 90% εχει να δωσει και τα 12 που κανει καινουργιο...και ακομα και να μην εχει, βαζει 5-6 δοσεις και το παιρνει πανευκολα...
προφανως ομως, υπαρχουν εξαιρετικες ευκαιριες μεταχειρισμενων πλεον, που δεν αξιζει να πας για καινουργιο...
δλδ οταν εχει 6χιλ. χλμ το μηχανακι, ειναι αστρωτο ακομα...οποτε γιατι να μην γλιτωσεις τα 2,5?
Εύκολο. Επειδή τα έχεις και δεν είσαι πλέμπα.
μισο δικιο το εχεις...στην δευτερη προταση...
οσον αφορα την πρωτη προταση, μην εισαι μηδενιστης...
Γιατί μπορεί να θέλει καινουριο μηχανάκι, με 0 χλμ, με πλήρη εγγύηση κλπ Ή δεν είναι πλέμπα.
GogosLux
18/12/2018, 13:54
Πλέμπα σιχαίνομαι τη λέξη.Αυτός που θα πάρει mt07 δε σημαίνει ότι του τρέχουν τα λεφτά από τα μπατζάκια απλά παίρνει ένα value for money μηχανάκι
να κάνει τη δουλειά του.Αυτός που σκοπεύει να πάρει rs γιατί να μη βάλει ένα χιλιάρικο παραπάνω να το πάρει κούτα από το να σκάσει 9500 για κάτι
χρησιμοποιημένο?
Εγω το αντελήφθηκα Πλέμπα οδηγικά και οχι Κοινωνιο-οικονομικά !
Οποτε ΝΑΙ η οδηγικά Πλέμπα θα παρει καινουργιο το ΜΤ αντι για μεταχείρο ενα μηχανακι που αξίζει.
Οπως αγόραζε παλαια το Hyundai καινούργιο (τωρα βεβαια εχει βελτιωθεί αλλα λέμε) και οχι Skoda ή VW μεταχείρο
nopattern
18/12/2018, 13:55
χρησιμοποιημένο?
Από τα 9450 στα 12 που κάνει κούτα είναι 2500 διαφορά, διόλου ευκαταφρόνητο ποσό για κάποιον που και την όρεξη του ικανοποιεί αλλά και την αδυναμία του να φτάσει τα 12. Κάποιος που μπορεί να πάρει το απλό αλλά ονειρεύεται RS? Etc etc...
Οποτε ΝΑΙ η οδηγικά Πλέμπα θα παρει καινουργιο το ΜΤ αντι για μεταχείρο ενα μηχανακι που αξίζει.
Οπως αγόραζε παλαια το Hyundai καινούργιο (τωρα βεβαια εχει βελτιωθεί αλλα λέμε) και οχι Skoda ή VW μεταχείρο
Εσύ δεν είσαι που αγοράζεις μηχανάκια των 18 χιλιάρικων και τα πετάς στα χαντάκια;
Από τα 9450 στα 12 που κάνει κούτα είναι 2500 διαφορά, διόλου ευκαταφρόνητο ποσό για κάποιον που και την όρεξη του ικανοποιεί αλλά και την αδυναμία του να φτάσει τα 12. Κάποιος που μπορεί να πάρει το απλό αλλά ονειρεύεται RS? Etc etc...
Αυτό ακριβώς. Απλά ο ντέβιλς και οι λοιποί λεφτάδες ήθελαν να πουν την εξυπνάδα τους περί πλέμπας κτλ. Φυσικά, όποιος έχει άνεση, δε θα πάρει το μεταχειρισμένο. Κι αυτός που δεν έχει άνεση, δύσκολα θα δώσει 9,5 για μεταχειρισμένο. Ό,τι είπα από την αρχή δηλαδή, απλά έπρεπε να γίνει θέμα, να περάσει η ώρα.
devil's animal
18/12/2018, 13:56
Δεν έχω ιδέα από πού ξεφύτρωσε αυτός ο συνειρμός και δε βγάζει απολύτως κανένα νόημα, οπότε απλά θα το προσπεράσω.
Η συζήτηση είναι για το Street Triple. Κάποιος που έχει λεφτά, θα αγοράσει το Street Triple καινούριο.
θελει λιγο συνδυαστικη σκεψη, που πιστευα οτι την ειχες...οκ..my bad...
απανταω απο κατω....γλιτωνεις 2,5 και παιρνεις ουσιαστικα αστρωτο μηχανακι...γιατι οχι?
Αυτός που σκοπεύει να πάρει rs γιατί να μη βάλει ένα χιλιάρικο παραπάνω να το πάρει κούτα από το να σκάσει 9500 για κάτι
χρησιμοποιημένο?
δεν κανει ενα χιλιαρικο παραπανω...κανει 2,5 και με λιγο παζαρι μπορει να το παρεις και 9..που σημαινει 3 παραπανω..
αυτα μεταφραζονται σε εξατμιση ολΑκερη και 2-3 ζευγαρια λαστιχα...οποτε γιατι οχι?
rainmike
18/12/2018, 13:57
Κακώς. Πληβείοι -> Πλέμπα.
Τι είμαστε δλδ; Εφοπλισταί ή βιομήχανοι και συζητάμε αν θα πάρουμε yaris καινούριο ή μεταχερισμένο;
Είναι υποτιμητική λέξη για τον λαο τη φτωχολογια που λέμε και εγώ στα ίδια είμαι αλλά η πλέμπα οπως και το αφεντικά μου ανάβουν τα λαμπάκια:)
devil's animal
18/12/2018, 13:58
Γιατί μπορεί να θέλει καινουριο μηχανάκι, με 0 χλμ, με πλήρη εγγύηση κλπ Ή δεν είναι πλέμπα.
και αυτο που θα παρει θα εχει εγγυηση, αλλα θα ειναι 1 χρονου και οχι 2...και?
το βαζει κατω, το σκιζει και οτι ειναι να βγαλει θα το βγαλει...
για μενα καινουργιο αγοραζουν οι μη γνωστες ή αυτοι που εχουν αηδιαστικα πολλα λεφτα, οποτε ναι εκει δεν τους νοιαζει καθολου...
Εντωμταξύ μιλάμε εδώ αυτοί που έχουν μηχανάκια 8ετίας+ χωρίς ορίζοντα αλλαγης τους, ο αυτοκινητάκης και ο απόδημος Ελληνισμός.
GogosLux
18/12/2018, 13:59
Εσύ δεν είσαι που αγοράζεις μηχανάκια των 18 χιλιάρικων και τα πετάς στα χαντάκια;
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: εμ να μην είμαι :D
Εις ΔΙΠΛΟΥΝ :p!
Και γιατι το V4 το πήρα μεταχείρο 7Κ (ενεκα 37Κ χιλ) και γιατι οδηγικά πηγα να το αυτοκτονήσω ;)
Και by the way, το 18Κ ειναι πολυ μακρυα απο το οσο κανει το 1290 :p
rainmike
18/12/2018, 14:00
απανταω απο κατω....γλιτωνεις 2,5 και παιρνεις ουσιαστικα αστρωτο μηχανακι...γιατι οχι?
δεν κανει ενα χιλιαρικο παραπανω...κανει 2,5 και με λιγο παζαρι μπορει να το παρεις και 9..που σημαινει 3 παραπανω..
αυτα μεταφραζονται σε εξατμιση ολΑκερη και 2-3 ζευγαρια λαστιχα...οποτε γιατι οχι?
Προσωπικά μιλώντας αν είχα να δώσω 9500 θα δανειζόμουν και θα το έπαιρνα παρθενο:evil:
devil's animal
18/12/2018, 14:01
exactly my point..
:a013:
Είναι υποτιμητική λέξη για τον λαο τη φτωχολογια που λέμε και εγώ στα ίδια είμαι αλλά η πλέμπα οπως και το αφεντικά μου ανάβουν τα λαμπάκια:)
Κακώς. Εκτός αν θεωρείς το ότι είσαι απλός λαϊκός και χωρίς λεφτά είναι κάτι υποτιμητικό.
Και όπως μου είπε και ο Byron
O φτωχός δεν έχει λεφτά.
Που τα διαβάζει....
rainmike
18/12/2018, 14:04
Κακώς. Εκτός αν θεωρείς το ότι είσαι απλός λαϊκός και χωρίς λεφτά είναι κάτι υποτιμητικό.
Και όπως μου είπε και ο Byron
Που τα διαβάζει....
Η λέξη δε μαρεσει οχι το απλός -λαικός αφού μια απο τα ιδια ειμαι ;)
GogosLux
18/12/2018, 14:04
Προσωπικά μιλώντας αν είχα να δώσω 9500 θα δανειζόμουν και θα το έπαιρνα παρθενο:evil:
Εξαρτάται, δεν υπαρχει σωστο και λαθος αλλα επιλογες.
Το 2014 αγορασα Multi με λιγα χιλιομετρα στα 10,2Κ και το πουλησα το 2015 στα 11,5Κ
Εχασα? ΟΧΙ,
Κέρδισα, στην ουσια το κοστος συντηρησης και να το κανω παλι μηχανακι :lol: μιας και ο ταλαιπωρος που το ειχε αγορασει με δοσεις το ειχε αφησει στην μοίρα του (οπως και το 2λιτρο SUV στο γκαραζ του με κατατεθημένες πινακίδες).
devil's animal
18/12/2018, 14:05
να, κατι που δεν με βρισκει συμφωνο...
γιατι ουσιαστικα το δανειο ή οι δοσεις ειναι περα απο το παπλωμα που δεν μπορεις να βγαλεις τα ποδια σου...
και αν εσυ το παρεις με δανεικα...ή δοσεις (το ιδιο ειναι), δεν θα μπορεις με την ιδια ευκολια να το σπασεις, να το καψεις ή να στο κλεψουν γιατι δεν θα ειναι δικο σου...και μετα θα ποναει πολυ...
η φραση "σιγουλια, σιγουλια γιατι ακομα το χρωσταω" εχει καψει τον Ελληνα...
η προσωπικη μου γνωμη παντα...
:wave2:
Όχι, δεν κατάλαβα πού θες να το πας και ΠΡΟΦΑΝΩΣ το ΜΤ07 και όλα τα οχήματα κάτω των 10 χιλιάρικων τα αγοράζει "η πλέμπα". Είναι αυτονόητο, οπότε ούτε αυτό κατάλαβα γιατί έπρεπε να γραφτεί.
Αν το νόημα ήταν "καλύτερα μεταχειρισμένο γαμάτο μηχανάκι των 9,5, παρά καινούριο ΜΤ των 6", ναι, χαίρω πολύ, αλλά 3,5 χιλιάρικα διαφορά.
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: εμ να μην είμαι :D
Εις ΔΙΠΛΟΥΝ :p!
Και γιατι το V4 το πήρα μεταχείρο 7Κ (ενεκα 37Κ χιλ) και γιατι οδηγικά πηγα να το αυτοκτονήσω ;)
Και by the way, το 18Κ ειναι πολυ μακρυα απο το οσο κανει το 1290 :p
Whatever. Όσο κάνουν αυτά που αγοράζεις. Για το Απρίλια το έγραψα, κάπου εκεί έχει καινούριο. Έτσι κι αλλιώς δεν ήταν ο ακριβής αριθμός το πόιντ.
GogosLux
18/12/2018, 14:10
Α και να μην ξεχάσω, εγω δεν θέλω 25+ σελιδες να ψαχνω μηχανακι ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ :p :lol:
Α και να μην ξεχάσω, εγω δεν θέλω 25+ σελιδες να ψαχνω μηχανακι ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ :p :lol:
Κάτσε, δεν έχει τελειώσει ακόμα. :lol:
Εγώ ξεκαθάρισα από την αρχή ότι είναι φανταστικό σενάριο πάντως, απλά για συζήτηση.
GogosLux
18/12/2018, 14:13
Whatever. Όσο κάνουν αυτά που αγοράζεις. Για το Απρίλια το έγραψα, κάπου εκεί έχει καινούριο. Έτσι κι αλλιώς δεν ήταν ο ακριβής αριθμός το πόιντ.
Ποιο ηταν το point, μιας και δεν το έπιασα :smokin:
το μηχανακι αυτο ειναι παιχνιδι
δεν ειναι για μουλαρι πολης
δεν ειναι ταξιδιαρικο
δεν ειναι οικονομικο σε χρηση και συντηρηση
εναι μονο γουστο
οποιος δινει για γουστο 9,5 μετρητα θα δωσει λιγα ακομα για την παρθενια του πραγματος
rainmike
18/12/2018, 14:35
Ποιο ηταν το point, μιας και δεν το έπιασα :smokin:
Παιδιά τι συζητάμε ,τι θα έκανε ο καθένας με τα λεφτά του.Εγώ ότι μηχανάκι έχω πάρει μέχρι τώρα ήταν μετάχειρο.
Αν ξαναπάρω θα πάρω καινούριο.
RaGe_Raptor
18/12/2018, 14:40
το μηχανακι αυτο ειναι παιχνιδι
δεν ειναι για μουλαρι πολης
δεν ειναι ταξιδιαρικο
δεν ειναι οικονομικο σε χρηση και συντηρηση
εναι μονο γουστο
οποιος δινει για γουστο 9,5 μετρητα θα δωσει λιγα ακομα για την παρθενια του πραγματος
θα μπορούσε να το "ποθεί" κάποιος πλεμπαίος που με αρχικό budget 7 ,θα έδινε 9 αλλά όχι 12. και θα κάνει κι όλα τα παραπάνω. δεν υπάρχει μηχανάκι που δεν τα κάνει,αντιθέτως υπάρχει αναβάτης που δεν τα κάνει.
rainmike
18/12/2018, 14:48
θα μπορούσε να το "ποθεί" κάποιος πλεμπαίος που με αρχικό budget 7 ,θα έδινε 9 αλλά όχι 12. και θα κάνει κι όλα τα παραπάνω. δεν υπάρχει μηχανάκι που δεν τα κάνει,αντιθέτως υπάρχει αναβάτης που δεν τα κάνει.
Συμφωνώ εν μέρει.Αν πάρεις το rs για να κάνεις κάθε μέρα 2 χιλόμετρα μεσα στην πόλη με πατημένο συμπλέκτη όλη την ώρα μέση ταχύτητα 30 χιλόμετρα την ώρα και μετά
το αφήνεις 8 ώρες στη βροχή ε η πλάτη σου μπορεί να το αντέξει αλλά σύντομα δε θα το αντέχει η τσέπη σου;)
RaGe_Raptor
18/12/2018, 14:56
Συμφωνώ εν μέρει.Αν πάρεις το rs για να κάνεις κάθε μέρα 2 χιλόμετρα μεσα στην πόλη με πατημένο συμπλέκτη όλη την ώρα μέση ταχύτητα 30 χιλόμετρα την ώρα και μετά
το αφήνεις 8 ώρες στη βροχή ε η πλάτη σου μπορεί να το αντέξει αλλά σύντομα δε θα το αντέχει η τσέπη σου;)
2 χλμ πας με τα πόδια :D
εννοείται πως one size doesn't fit all κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. είναι το πόσο πολύ "το" θέλεις.
εγώ πχ,θα δούλευα και 2η δουλειά για να μπορώ να βγάζω μια βόλτα το ss every other Sunday.κάθε ομοιότης με πρόσωπα και καταστάσεις ,είναι εντελώς συμπτωματική και καμία σχέση δεν έχει με την πραγματικότητα:)
rainmike
18/12/2018, 15:06
φίλε μου σε μένα θα πεις με τρύπια παπούτσια μπορεί να είμαι αλλά τα μηχανάκια τα χω πένα .Να
ακούνε κάτι κύριοι που με φωνάζουνε αχαίρευτο:tooth:
Define πλεμπα καποιος ρε καρντασια.
Μπερδευτηκα.
Μπερδευτηκα.
Μην ασχολείσαι με την πλέμπα εσύ, εκεί που είσαι δεν έχουν τέτοιο πράγμα :lol:
Μπερδευτηκα.
Οι λαϊκές τάξεις, η μάζα, με πενιχρή οικονομική και κοινωνική δύναμη.
:a35:
402179
για μενα καινουργιο αγοραζουν οι μη γνωστες ή αυτοι που εχουν αηδιαστικα πολλα λεφτα, οποτε ναι εκει δεν τους νοιαζει καθολου...
και αυτοί που δεν έχουν όρεξη να ψάχνουν στα μεταχειρισμένα και να κάνουν τον ντετέκτιβ για τα ακριβή χλμ με τα όποια προβλήματα έχει
αυτοί που δε θέλουν για ~1000€ να ρισκάρουν να τρέχουν στο συνεργείο γιατί ο χρόνος τους είναι πολύ πιο πολύτιμος
με €6400 το mt με το κλειδί στο χέρι του 2018 με τις όποιες βελτιώσεις πόσο να δώσει κάποιος για μεταχειρισμένο για να πεί ότι είναι κερδισμένος?
GogosLux
19/12/2018, 10:09
και αυτοί που δεν έχουν όρεξη να ψάχνουν στα μεταχειρισμένα και να κάνουν τον ντετέκτιβ για τα ακριβή χλμ με τα όποια προβλήματα έχει
αυτοί που δε θέλουν για ~1000€ να ρισκάρουν να τρέχουν στο συνεργείο γιατί ο χρόνος τους είναι πολύ πιο πολύτιμος
με €6400 το mt με το κλειδί στο χέρι του 2018 με τις όποιες βελτιώσεις πόσο να δώσει κάποιος για μεταχειρισμένο για να πεί ότι είναι κερδισμένος?
Δεν θελω να σε ταράξω αλλα τα ΜΤ δεν ειναι η πεμπτουσία των μοτοσυκλετών ;)
Τωρα για καινουργιο και μεταχείρο πραγματατικα/προσωπικα εξαρτάται τις περιπτώσεις και τις μοτο.
Προσωπικά εχω αγοράσει μολις 2 κουτα (η 2η τώρα και η 1η το 2004) και καμια 10ρια μεταχείρω.
Οπότε οπως για τα περισσότερα πράγματα, καπου στην μέση βρίσκεται η αλήθεια :D
και αυτο που θα παρει θα εχει εγγυηση, αλλα θα ειναι 1 χρονου και οχι 2...και?
το βαζει κατω, το σκιζει και οτι ειναι να βγαλει θα το βγαλει...
402184
Δεν θελω να σε ταράξω αλλα τα ΜΤ δεν ειναι η πεμπτουσία των μοτοσυκλετών ;)
Για πρότεινε καινούργιο πεμπτουσία μοτοσυκλετών με €6400 ταξινομημένο :)
Δε τα λες καλα....για να γινει πεμπτουσία το mt θελει αλλα 3000€ μη σου πω 4000€ σε εξτρα...αρα 9400 με 10400........για παμε παλι μια λοιπον...:rolleyes:
Ρε μη λέτε στον κόσμο να μην αγοράζει καινούρια. Εμείς από ποιους θα αγοράζουμε μετά;
Δε τα λες καλα....για να γινει πεμπτουσία το mt θελει αλλα 3000€ μη σου πω 4000€ σε εξτρα...αρα 9400 με 10400........για παμε παλι μια λοιπον...:rolleyes:
εγώ δεν είπα ότι είναι το καλύτερο
ο GogosLux το ανέφερε και τον ρώτησα στα χρήματα του ποιό είναι καλύτερο
το MT το θεωρώ entry level αξιόπιστο μηχανάκι
Ρε μη λέτε στον κόσμο να μην αγοράζει καινούρια. Εμείς από ποιους θα αγοράζουμε μετά;
πάρτε να δουλεύουν οι μηχανικοί :p
GogosLux
19/12/2018, 10:28
μα δεν υπάρχει, ουτε κατα διάνεια.
Οποτε ειτε παίρνεις με αυτα τα λεφτα το ΜΤ και ξερεις τι εχεις παρεις (ΟΚ τις περισσότερες φορες δεν ξέρεις αλλα δεν πειράζει) είτε παιρνεις ενα μεταχείρο σε αυτα τα λεφτα που ειναι κλάσεις ανωτερο :)
εγώ δεν είπα ότι είναι το καλύτερο
ο GogosLux το ανέφερε και τον ρώτησα στα χρήματα του ποιό είναι καλύτερο
Καλύτερο στα χρήματά του είναι το μεταχειρισμένο ST RS με 9,5 χιλιάρικα.
Oh wait.
μα δεν υπάρχει, ουτε κατα διάνεια.
Οποτε ειτε παίρνεις με αυτα τα λεφτα το ΜΤ και ξερεις τι εχεις παρεις (ΟΚ τις περισσότερες φορες δεν ξέρεις αλλα δεν πειράζει) είτε παιρνεις ενα μεταχείρο σε αυτα τα λεφτα που ειναι κλάσεις ανωτερο :)
ΚΑΛΥΤΕΡΟ μηχανάκι από το ΜΤ, μεταχειρισμένο στα 6 χιλιάρικα, θα είναι 10ετίας. Κάποιοι δεν ψήνονται να αγοράζουν χρέπια.
Γενικά, πάντως, συμφωνώ ότι το μεταχειρισμένο είναι, στις περισσότερες περιπτώσεις, η καλύτερη επιλογή. Αλλά θέλει γνώσεις ΚΑΙ τύχη. Δεν είναι για όλους.
GogosLux
19/12/2018, 10:30
Αν παρεις καινουργιο entry level τοτε 2 τινα μπορεί να συμβούν, είτε θα μεινεις για πολλα χρόνια στο entry είτε εχεις φράγκα και θα το αλλαξεις χωρίς να σε νοιάζει το τι θα χασεις.
Συνηθως για entry πας σε μεταχείρω μιας και ειναι μια προσωρινή κατάσταση - φυσικά όχι για ολους.
devil's animal
19/12/2018, 10:33
ΚΑΛΥΤΕΡΟ μηχανάκι από το ΜΤ, μεταχειρισμένο στα 6 χιλιάρικα, θα είναι 10ετίας. Κάποιοι δεν ψήνονται να αγοράζουν χρέπια.
ειναι εκπληκτικο πως μεσα σε μια προταση αυτοαναιρεισαι, τοσο ευκολα...:lol:
ΚΑΛΥΤΕΡΟ απο το mt, αλλα παραλληλα και χρεπι...:D
:beer::beer:
ΚΑΙ τύχη.[/SIZE] Δεν είναι για όλους.
Το αυτό. Μαζί με πολύ χρόνο. Πρίν την αγορά και μπορεί και μετά.
Άλλος τη βρίσκει και άλλος όχι.
Άλλος έχει χρόνο και άλλος όχι.
Για αυτούς τα καινούργια είναι μονόδρομος.
ειναι εκπληκτικο πως μεσα σε μια προταση αυτοαναιρεισαι, τοσο ευκολα...:lol:
ΚΑΛΥΤΕΡΟ απο το mt, αλλα παραλληλα και χρεπι...:D
:beer::beer:
Χρέπι = παλιό. Ποτέ δεν αυτοαναιρούμαι, εκτός όταν θέλω.
devil's animal
19/12/2018, 10:44
Χρέπι = παλιό.
στο λεξικο blitzer?
γιατι χρεπι = μπουρδελο με προβληματα
https://www.slang.gr/lemma/1600-xrepi
https://el.wiktionary.org/wiki/%CF%87%CF%81%CE%AD%CF%80%CE%B9
https://www.lexigram.gr/lex/enni/%CF%87%CF%81%CE%AD%CF%80%CE%B9
402186
:lol:
Αυτή την έννοια είχε στη δική μου πρόταση. CONTEXT, devils. :p Αν είναι παλιό, πολύ πιθανό να έχει και προβλήματα. Αλλά όταν ήταν καινούριο, ήταν καλύτερο από το MT. Ένα Tuono πχ είναι σαφώς ανώτερη μοτοσικλέτα από το ΜΤ. Αλλά αγοράζεις Tuono του 2007-8 στα ίδια λεφτά με καινούριο ΜΤ; ;)
Μην ασχολείσαι με την πλέμπα εσύ, εκεί που είσαι δεν έχουν τέτοιο πράγμα :lol:
Νομιζεις.
Βρε ναι.
Τα παιδια που το χρησιμοποιησανε πως το εχουνε στο μυαλο τους ρωταω.
Βρε ναι.
Θα τους ρωτήσω το καλοκαίρι που θέλω να δώσω (να 'μαστε καλά) 7.200 για καινούριο cbx τι με θεωρούν (εκτός από μλκα) :bawl:
Θα τους ρωτήσω το καλοκαίρι που θέλω να δώσω (να 'μαστε καλά) 7.200 για καινούριο cbx τι με θεωρούν (εκτός από μλκα) :bawl:
Εγώ πατάω το κουμπί του ignore από τώρα.....
devil's animal
19/12/2018, 10:59
αμα βρηκες καινουργιο cbx 1050 εξακυλινδρο με 7200, πες μου που το βρηκες να παω να δωσω 8000, να μην προλαβεις να το δεις το καλοκαιρι...:lol::lol:
Εσυ καλα θα κανεις Πανο που θα παρεις καινουριο. Οταν αγοραζεις μηχανη για να την κρατησεις για δεκαετια+ η αγορα καινουριου νομιζω ειναι η σωστη κινηση. Το καπελο του καινουριου που θα πληρωσεις (η αξια που χανει η μηχανη δηλαδη με το που βγει απο την αντιπροσωπεια) θα αντισταθμιστει απο τη σιγουρια που θα εχεις σε βαθος χρονου για την υγεια του μοτερ.
Για μενα που αλλαζω μια μηχανη το χρονο η αγορα καινουριου θα ηταν βεβαιο χασιμο χρηματων.
Δεν υπαρχει μονο ενα σωστο, ειμαι σιγουρος πως ουτε ο devil's το πιστευει αυτο κι ας τα ισοπεδωνει ολα καμια φορα μεταξυ σοβαρου κι αστειου.
....
Βρε ναι.
Τι δεν καταλαβαίνεις; Υπάρχουν οι πλούσιοι και οι φτωχοί. Όχι, ενδιάμεσο δεν υπάρχει σε χώρο που μιλάμε για αγορές μηχανών. Υποθέτω οι πολύ φτωχοί δεν έχουν ούτε για κουλούρι, οπότε δεν μπάινουμε σ' αυτή τη διαδικασία εδώ.
Οι πλουσιοι λοιπόν είναι οι μπρουκληδες και οι φτωχοί οι πληβείοι. Δεν ξέρω αν στο μυαλό σας έρχονται σκηνές από το μεσαίωνα αλλά δεν ισχύουν.
Όχι, ενδιάμεσο δεν υπάρχει σε χώρο που μιλάμε για αγορές μηχανών.
Απο τη μία τα μεταχειρισμένα.
Απο την άλλη τα >8.000€
Το ΜΤ των €6400 πού το βάζεις?
devil's animal
19/12/2018, 12:07
δεν θες να σου πει, γιατι μαλλον θα το παρεις κατακαρδα...
rainmike
19/12/2018, 12:08
Απο τη μία τα μεταχειρισμένα.
Απο την άλλη τα >8.000€
Υπάρχουν μεταχειρισμένα ακριβότερα απο το mt:rolleyes:
Αρα τα mt είναι το οπιο του λαου:lol:
pipe_smoker
19/12/2018, 12:14
Κάποιοι άνθρωποι γουστάρουνε να πάρουν ένα μηχανάκι.
Δε διαβάζουν φόρουμ, δεν είναι "γνώσταις", δεν έχουν φίλους μηχανικούς/μηχανόβιους/χεράδες γουατέβερ, και θέλουν να πάρουν ένα μηχανάκι.
Δεν είναι απαραίτητο ότι έχουν λεφτάρες ούτε ότι πεινάνε.
Έχουν κάποιες οικονομίες, βλέπουν ένα μηχανάκι που παίζει καινούριο στα 6,5 χιλιάρικα, τους αρέσει, το παίρνουν, εντ οφ στόρυ.
Δεν κάνουν όλοι τις αγορές τους αφού το σκεφτούν 2 χρόνια ή φτιάξουν αλγόριθμο για να δουν αν το ΜΤ (ή το κάθε ΜΤ) είναι πιο γρήγορο από το ΧΤ, πιο στριφτερό από το GT, πιο άνετο από το ΤΤ, και πιο όμορφο από τον ΕΤ.
Δε λέω ότι είναι απαραίτητα καλό αυτό, ούτε απαραίτητα κακό.
Είναι αυτό που είναι.
Το ότι κάποιοι μπορεί να συγκρίνουμε 20 μηχανάκια, ανοίγουμε θρεντ να ρωτήσουμε, μιλάμε με γνωστούς και φίλους, κάνουμε και δημοσκόπηση για να καταλήξουμε σε ένα (και τελικά παίρνουμε άλλο) δε σημαίνει ότι το κάνουν όλοι.
Αυτοί λοιπόν που ανήκουν σε αυτή την κατηγορία, συνήθως θα προτιμήσουν κάτι καινούριο γιατί η εγγύηση παίζει γι'αυτούς μεγάλο ρόλο.
Το ότι στα 6,5 χιλιάρικα υπάρχει και CBR, και tuono, και ΚΤΜ και ό,τι διάολο θες, δε σημαίνει απαραίτητα κάτι γι'αυτούς.
Οι αντίστοιχοι τύποι που θέλουν να αγοράσουν ένα μηχανάκι και δεν έχουν/θέλουν να δώσουν 6,5 χιλιάρικα, μπορεί να δούνε κάτι σε μτχ, να τους αρέσει και να το πάρουν. Πάλι χωρίς να μπουν απαραίτητα σε ένα σκασμό συγκρίσεις για το αν με αυτά τα λεφτά παίρνεις πιο γρήγορο αλλά πιο παλιό, μικρότερο αλλά πιο καινούριο, και δεν ξέρω γω τί άλλο.
Δεν το ψάχνουν όλοι τόσο πολύ.
Από κει και πέρα για κάποιους από εμάς που το ψάχνουμε (άλλοι περισσότερο άλλοι λιγότερο), ναι κάποια μτχ συμφέρουν, κάποια δε συμφέρουν, κάποια τα προτιμάς καινούρια, κάποια το προτιμάς μτχ. Αλλά και πάλι έχει να κάνει με την οπτική εκάστου.
Προσωπικά, μηχανάκι για το ρόλο του εργάτη θα το έπαιρνα μτχ.
Άλλος σου λέει "τον εργάτη θα καβαλάω κάθε μέρα, άρα ο εργάτης με νοιάζει να είναι πένα. Το ss του Σαββατοκύριακου ας είναι και μτχ".
Το να βγει πόρισμα για το τί αξίζει και τί όχι (αν εξαιρέσουμε ακραία παραδείγματα), είναι πρακτικά αδύνατο γιατί ο καθένας από εμάς έχει διαφορετικές ανάγκες και το βλέπει το όλο πράγμα διαφορετικά.
devil's animal
19/12/2018, 12:21
....
402189
doctoras
19/12/2018, 12:34
Κάποιοι άνθρωποι γουστάρουνε να πάρουν ένα μηχανάκι.
Δε διαβάζουν φόρουμ, δεν είναι "γνώσταις", δεν έχουν φίλους μηχανικούς/μηχανόβιους/χεράδες γουατέβερ, και θέλουν να πάρουν ένα μηχανάκι.
Δεν είναι απαραίτητο ότι έχουν λεφτάρες ούτε ότι πεινάνε.
Έχουν κάποιες οικονομίες, βλέπουν ένα μηχανάκι που παίζει καινούριο στα 6,5 χιλιάρικα, τους αρέσει, το παίρνουν, εντ οφ στόρυ.
Δεν κάνουν όλοι τις αγορές τους αφού το σκεφτούν 2 χρόνια ή φτιάξουν αλγόριθμο για να δουν αν το ΜΤ (ή το κάθε ΜΤ) είναι πιο γρήγορο από το ΧΤ, πιο στριφτερό από το GT, πιο άνετο από το ΤΤ, και πιο όμορφο από τον ΕΤ.
Δε λέω ότι είναι απαραίτητα καλό αυτό, ούτε απαραίτητα κακό.
Είναι αυτό που είναι.
Το ότι κάποιοι μπορεί να συγκρίνουμε 20 μηχανάκια, ανοίγουμε θρεντ να ρωτήσουμε, μιλάμε με γνωστούς και φίλους, κάνουμε και δημοσκόπηση για να καταλήξουμε σε ένα (και τελικά παίρνουμε άλλο) δε σημαίνει ότι το κάνουν όλοι.
Αυτοί λοιπόν που ανήκουν σε αυτή την κατηγορία, συνήθως θα προτιμήσουν κάτι καινούριο γιατί η εγγύηση παίζει γι'αυτούς μεγάλο ρόλο.
Το ότι στα 6,5 χιλιάρικα υπάρχει και CBR, και tuono, και ΚΤΜ και ό,τι διάολο θες, δε σημαίνει απαραίτητα κάτι γι'αυτούς.
Οι αντίστοιχοι τύποι που θέλουν να αγοράσουν ένα μηχανάκι και δεν έχουν/θέλουν να δώσουν 6,5 χιλιάρικα, μπορεί να δούνε κάτι σε μτχ, να τους αρέσει και να το πάρουν. Πάλι χωρίς να μπουν απαραίτητα σε ένα σκασμό συγκρίσεις για το αν με αυτά τα λεφτά παίρνεις πιο γρήγορο αλλά πιο παλιό, μικρότερο αλλά πιο καινούριο, και δεν ξέρω γω τί άλλο.
Δεν το ψάχνουν όλοι τόσο πολύ.
Από κει και πέρα για κάποιους από εμάς που το ψάχνουμε (άλλοι περισσότερο άλλοι λιγότερο), ναι κάποια μτχ συμφέρουν, κάποια δε συμφέρουν, κάποια τα προτιμάς καινούρια, κάποια το προτιμάς μτχ. Αλλά και πάλι έχει να κάνει με την οπτική εκάστου.
Προσωπικά, μηχανάκι για το ρόλο του εργάτη θα το έπαιρνα μτχ.
Άλλος σου λέει "τον εργάτη θα καβαλάω κάθε μέρα, άρα ο εργάτης με νοιάζει να είναι πένα. Το ss του Σαββατοκύριακου ας είναι και μτχ".
Το να βγει πόρισμα για το τί αξίζει και τί όχι (αν εξαιρέσουμε ακραία παραδείγματα), είναι πρακτικά αδύνατο γιατί ο καθένας από εμάς έχει διαφορετικές ανάγκες και το βλέπει το όλο πράγμα διαφορετικά.
να προσθέσω σε αυτό που λες, δε υπάρχει καλύτερο επιχείρημα απο το: αγοράζω "αυτό" επειδή μ'αρέσει.
είτε γνωστης είτε αναγνώστης
RaGe_Raptor
19/12/2018, 12:43
402189
Από την τελευταία συνεδρία με τον ψυχολόγο μου ,τον οποίο επισκέφτηκα μετά από παρότρυνση συναδέλφου μοτοσυκλετιστή. :D
Illusion of Choice: The Myth of Free Will (https://www.psychologytoday.com/intl/blog/neuraptitude/201608/illusion-choice-the-myth-free-will)
devil's animal
19/12/2018, 12:56
Από την τελευταία συνεδρία με τον ψυχολόγο μου ,τον οποίο επισκέφτηκα μετά από παρότρυνση συναδέλφου μοτοσυκλετιστή. :D
Illusion of Choice: The Myth of Free Will (https://www.psychologytoday.com/intl/blog/neuraptitude/201608/illusion-choice-the-myth-free-will)
προφανως και ηταν σαρκαστικο το ποστ με τον Coelho....:D
RaGe_Raptor
19/12/2018, 13:22
Α,δεν ξερω, το δικό μου ξεχειλίζει σοβαρότητα :bawl:
devil's animal
19/12/2018, 13:26
Α,δεν ξερω, το δικό μου ξεχειλίζει σοβαρότητα :bawl:
τι? δεν ειναι δλδ ψυχολογος σου αυτος ο τυπος??:lol:
Παιδιά, με συγχωρείτε, αλλά γιατί φαίνομαι εγώ αυτός που ξεκίνησε νήμα με τη λέξη "πλέμπα" στον τίτλο; Δε θα χρησιμοποιούσα αυτή τη λέξη ούτε αν παίζαμε κρεμάλα και είχα να λύσω το "πλ_μπα".
rainmike
19/12/2018, 13:36
Παιδιά, με συγχωρείτε, αλλά γιατί φαίνομαι εγώ αυτός που ξεκίνησε νήμα με τη λέξη "πλέμπα" στον τίτλο; Δε θα χρησιμοποιούσα αυτή τη λέξη ούτε αν παίζαμε κρεμάλα και είχα να λύσω το "πλ_μπα".
https://www.youtube.com/watch?v=cEQ9N5f1NXo
Σε συγχωρούμε :tooth:
pipe_smoker
19/12/2018, 13:37
Αν θες εξήγησέ το λίγο γιατί δεν κατάλαβα τί σχέση είχε με όσα έγραψα.
Το να μπορεί κάποιος να διαθέσει 10 και 15Κ ευρώ μετρητά αλλά να μην γουστάρει την χασούρα του καινούργιου και να ψάχνει την ευκαιρία, δεν παίζει? Την οποία μπορεί να βρεί από τον κύριο ή κυρία που θα έχει έναν μέτριο μισθό και θα βάζει 150 δόσεις για να πάρει μηχανάκι κούτα 15 ή 20 χιλιάδων. Γιατί έτσι θέλει. Γιατί δεν έχει οικογένεια/υποχρεώσεις και άρα όσο βγάζει μπορεί να τα γαμάει για την πάρτη του και μόνο.
Νομίζω ότι αυτοί που έχουν οικονομική δυνατότητα ψωνίζουν ακριβά μτχ όχι οι μέτριας δυνατότητας
Καλά...αφού δεν έβαλες περισπωμένη εκεί στη μέση της πρότασης ,έχεις δρόμο μπροστά σου :smokin:
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=156159&p=2970608&viewfull=1#post2970608
devil's animal
19/12/2018, 13:57
Αν θες εξήγησέ το λίγο γιατί δεν κατάλαβα τί σχέση είχε με όσα έγραψα.
δεν ηταν σαρκαστικο προς εσενα...
ηταν σαρκαστικο ως προς αυτα που λεει ο Coelho...
προφανως και ο καθενας εχει την γνωμη του και ολοι ειμαστε διαφορετικοι, οποτε διαφορετικες θα ειναι και οι επιλογες μας στις μηχανες καθως και οι αποψεις μας...
το εγραψα περισσοτερο για το οτι ολα αυτα που εγραψες ειναι προφανη...
Είδες τι κάνει η ρετσινιά;
Δεν βρίσκω δικαιολογία να μην πάρει κάποιος ένα φετινό μεταχειρισμένο με 1000-2000-5000 χιλιόμετρα σε σχέση με ένα καινούριο. Εκτός αυτου, νομίζετε οτι αυτοί που έχουν πολλά λεφτά δεν τους νοιάζει που τα δίνουν; Οι περισσότεροι λεφτάδες που γνωρίζω, στις αγορές τους είναι οι πιο τσίπηδες και ταληροφονιάδες που υπάρχουν.
GogosLux
19/12/2018, 14:43
Εκτός αυτου, νομίζετε οτι αυτοί που έχουν πολλά λεφτά δεν τους νοιάζει που τα δίνουν; Οι περισσότεροι λεφτάδες που γνωρίζω, στις αγορές τους είναι οι πιο τσίπηδες και ταληροφονιάδες που υπάρχουν.
+10000
οι φτωχοι βαζουν δόσεις και δεν τους νοιάζει η τιμή αγορας αλλα η μηνιαία δόση
devil's animal
19/12/2018, 14:48
Δεν βρίσκω δικαιολογία να μην πάρει κάποιος ένα φετινό μεταχειρισμένο με 1000-2000-5000 χιλιόμετρα σε σχέση με ένα καινούριο. Εκτός αυτου, νομίζετε οτι αυτοί που έχουν πολλά λεφτά δεν τους νοιάζει που τα δίνουν; Οι περισσότεροι λεφτάδες που γνωρίζω, στις αγορές τους είναι οι πιο τσίπηδες και ταληροφονιάδες που υπάρχουν.
402192
rainmike
19/12/2018, 14:55
Tα είπε όλα ο pipe, το που θα χώσει κάποιος τα λεφτά του είναι δικός του λογαριασμός,μπορεί να τα σκάσει για μια v4 speciale και να κάνει παζάρια για τις ντομάτες στη λαική.
Οσον αφορά τα μεταχειρισμένα πάντα θα υπάρχει ένα ρίσκο.Δεν είναι λίγοι που πήραν μετάχειρο και τραβούσαν μετά τα μαλλιά τους.
Ο καθένας ψάχνει την καλή ευκαιρία δεν υπάρχουν μαλάκες μάγκες για ένα κομμάτι ψωμί παίρνουν μηχανές και οι έμποροι.
Tα είπε όλα ο pipe, το που θα χώσει κάποιος τα λεφτά του είναι δικός του λογαριασμός,μπορεί να τα σκάσει για μια v4 speciale και να κάνει παζάρια για τις ντομάτες στη λαική.
Οσον αφορά τα μεταχειρισμένα πάντα θα υπάρχει ένα ρίσκο.Δεν είναι λίγοι που πήραν μετάχειρο και τραβούσαν μετά τα μαλλιά τους.
Ο καθένας ψάχνει την καλή ευκαιρία δεν υπάρχουν μαλάκες μάγκες για ένα κομμάτι ψωμί παίρνουν μηχανές και οι έμποροι.
" 'Έλα μλκ είμαι έτοιμος να κλείσω το V4 ,θα μου φιλοξενείς το 996 γιατί δεν έχω χώρο ? "
Σημερινή κουβέντα με φίλο πριν από καμμιά ώρα...
:moutza::moutza::moutza:
rainmike
19/12/2018, 15:02
" 'Έλα μλκ είμαι έτοιμος να κλείσω το V4 ,θα μου φιλοξενείς το 996 γιατί δεν έχω χώρο ? "
Στείλε pm οδό και αριθμό και έρχομαι :a2:
devil's animal
19/12/2018, 15:09
και εσυ μπουρζουαζιας ρε?:lol:
taisteal
19/12/2018, 15:12
402194
Eδώ Χαλάνδρι, εδώ Χαλάνδρι. Σας μιλά ο ελεύθερος ραδιοφωνικός σταθμός των ελεύθερων αγωνιζομένων δικυκλιστών.
rainmike
19/12/2018, 15:21
Eδώ Χαλάνδρι, εδώ Χαλάνδρι. Σας μιλά ο ελεύθερος ραδιοφωνικός σταθμός των ελεύθερων αγωνιζομένων δικυκλιστών.
Δώσε ακριβές στίγμα που μένει το λαμόγιο να πάμε στη γιάφκα με τα κατάνα και τα ντουκάτια ως άλλοι μπολσεβικοι
Δώσε ακριβές στίγμα που μένει το λαμόγιο να πάμε στη γιάφκα με τα κατάνα και τα ντουκάτια ως άλλοι μπολσεβικοι
Και να ξερα δεν θα σου έλεγα, θα τσακωθούμε για κανένα 916.
MG-KTiNoS
19/12/2018, 15:45
μαζί τα... βγάλτε?
:cool:
rainmike
19/12/2018, 15:53
Και να ξερα δεν θα σου έλεγα, θα τσακωθούμε για κανένα 916.
Μή μασας θα σαφήσω να διαλέξεις πρώτος,είστε φίλοι με τον μπρουκλει οποτε δικαιωματικά θα πάρω εγώ το κατάνα:sick:
Να αλλάξει ο τίτλος σε .....
"Μπακλειδες και πλεμπα"
:p
Να αλλάξει ο τίτλος σε .....
"Μπακλειδες και πλεμπα"
Ρε gamw το Λουξεμβούργο σας ,ο άλλος θα το πάρει το ακατανόμαστο , εγώ την πληρώνω ? :moutza:
Η πλάκα είναι ότι κάθε 10 χρονάκια τα στάζει οπότε τώρα θα μου φέρει το 996 και σε 10 από σήμερα που θα βγάλουν κανά υβριδικό θα μου φέρει και το 1198.
Όλα αυτά ειπώθηκαν σήμερα μεταξύ αστείου και σοβαρού ...:tooth:
Ρε gamw το Λουξεμβούργο σας ,ο άλλος θα το πάρει το ακατανόμαστο , εγώ την πληρώνω ? :moutza:
Η πλάκα είναι ότι κάθε 10 χρονάκια τα στάζει οπότε τώρα θα μου φέρει το 996 και σε 10 από σήμερα που θα βγάλουν κανά υβριδικό θα μου φέρει και το 1198.
Ναι ρε .... τώρα που το σκέφτομαι..... κάνε κουράγιο....
402196
GogosLux
19/12/2018, 18:09
.. gamw το Λουξεμβούργο σας ,................................
+1000 :lol: :lol: :lol:
Ναι ρε .... τώρα που το σκέφτομαι..... κάνε κουράγιο....
402196
Ποιο είναι το παιδί, αλεπού συμφορουμίτης ? :bawl:
rainmike
19/12/2018, 19:51
Ωραίους φίλους έχεις με 996 ,1198 ,v4 Λαουτζίκος μιλάμε:lol:
andreastwin
19/12/2018, 20:01
Ποιο είναι το παιδί, αλεπού συμφορουμίτης ? :bawl:
:roflmao::roflmao::roflmao: