PDA

View Full Version : Που τρωμε? Τι? (τα καλυτερα "πιατα" με σχεση ποσότητας/ποιότητας/τιμής)

Σελίδες : 1 [2]

devil's animal
29/12/2018, 11:19
μας εχεις ζαλισει με τις σβουρες του avatar

θα γραψεις κανα τοπ πιατο σε καποιο μαγαζι ή τσαμπα σβουριζεις?

Έγραψα παραπάνω για την μοσχαροκεφαλη (μάγουλα) που έφαγα και μου άρεσε... Χωρίς σάλτσες, χωρίς αλατοπίπερο, τίποτα... Σκέτη.. Πολύ καλή..
Αλλά τα πιάτα, σε εστιατόρια που σέβονται τον εαυτό τους, αλλάζουν με την σεζον και μπορεί νωρίτερα...δεν μιλάμε για πιάτα ημέρας αλλά για τα πιάτα trademark...
Έφαγα εξαιρετικό φιλέτο λαβρακι στο "B restaurant" στην Θεσσαλονίκη πριν κάνα χρόνο... Αλλά τώρα δεν ξέρω αν ακόμα το έχουν ή έχει αλλάξει... Αλλά ακόμα και να το έχουν δεν ξέρω αν θα είναι το ίδιο επειδή μπορεί να έφυγε ο παλιός σεφ και ο καινούργιος να μην το κανει τόσο καλο...όπως καταλαβαίνεις στο θέμα φαγητού είναι όλα ρευστα...
Εκτός και μιλάμε για καντινες που δεν χάνουν αυτό το "κάτι" που έχουν...
Έχω χτίσει κυριολεκτικά και μεταφορικά τους κοτοπουλαδες που είναι στην Αιόλου στο Περιστέρι καθότι είναι 100 μέτρα από το πατρικό μου...Με θυμάμαι να πηγαίνω εκεί απο 14-15..και είμαι 37..ίδια ποιότητα όπως τότε...εννοείται αυξημένη τιμή (σε σχέση και με τις δραχμές τότε, χεστα :lol:) αλλά και τώρα οποτε βρεθω χτυπάω ένα dirty "με απ'ολα και πολλά" έτσι να θυμηθώ τα παλια...

andgeo
29/12/2018, 11:28
Avocado...

Ή καλύτερη σαλάτα με κινοα, σπόρους τσια και ρίζες μοσχολεμονου

αυτό πρέπει ν ανεβάζει και τα τσάκρα σου !

SONone
29/12/2018, 11:46
Οταν μπαινει στο φορουμ καποιος και λεει οτι σκεφτομαι να αγορασω το Daytona R310 επειδη εχει τα x,y ηλεκτρονικα μπιχλιμπιδια πανω, USD μπροστινο, ταμπλετ οθονη και ολα αυτα μονο με 3000€ τι του λεμε ολοι; Το ιδιο πραγμα λεω κι εγω.

Το να επιλεγεις χωρο εστιασης με βαση την ποσοτητα ειναι πολυ κακη ιδεα. Εχω δουλεψει απο ταβερνα στην πλατεια ορεινου χωριου και all inclusive ξενοδοχειο στην αρχη της καριερας μου, μεχρι μισελενατο εστιατοριο στο εξωτερικο. Το κοστολογιο ειναι κοινη σταθερα παντου και δεν υπαρχει τροπος να το παρακαμψεις. Απλα πραγματα. Σε καμια περιπτωση δε θιχτηκα, δε νομιζω να ειπε κανεις κατι για μενα προσωπικα. Μια συμβουλη δινω κι οποιος θελει την ακουει.

Μια τελευταια παρατηρηση για πολλα μαγαζια της επαρχιας που μπορει να πουλανε καλη ποιοτητα σε πολυ χαμηλη τιμη. Τις περισσοτερες φορες σε τετοια μαγαζια ο λογαριασμος ερχεται χειρογραφος σε μπλοκακι. Κοινως τα 12€ ανα ατομο ειναι ουσιαστικα 15€. Αυτο μονο προσθετοντας το ΦΠΑ και χωρις να συνυπολογισουμε μικροτερα λειτουργικα εξοδα και μαυρη εργασια που ειναι επισης πολυ συνηθες φαινομενο στην επαρχια.

Για να προτεινω και καποιο μαγαζι, στη Θεσσαλονικη πολυ καλο φαγητο σε λογικες τιμες (κανονικες μεριδες ομως :p ) εχει το εστιατοριο Το Αρχοντικο, στα Βασιλικα. Γνωριζω προσωπικα τον ιδιοκτητη, εχει σπουδασει το αντικειμενο (σχολη μαγειρικης, σχολη κρεοπωλων) και εχοντας δει και την κουζινα του μπορω να το προτεινω ανεπιφυλακτα. Αν παει κανεις ας δοκιμασει κατα προτιμηση κατι απο τα μαγειρευτα του, ειδικα τον τζιγεροσαρμα. Κυριακες καλο ειναι να κανετε κρατηση πριν πατε.

ναι ομως. οταν ψωνίζω απο τον ιδιο χασάπη με το μαγαζί που τρώω και εχει την μεριδα 7€ και ειναι και μεγάλη αυτο το προϊόν σε αυτο το μαγαζί αξίζει να το αναφέρω (εμένα θα μου στοίχιζε 3,10€ + η κουραση). ειπα και ποιο πανω και στην αρχη του ποστ οτι δεν ειναι ολα τα πιατα στο καθε μαγαζί στο τρίπτυχο (που δεν εχει συγκεκριμένη σειρά μπορει να ειναι ποιότητα/τιμή/ποσότητα). ετσι λοιπόν ξεκίνησα να γραφω και να λεω εκει αξίζει να φας αυτο. εκει αυτο εκει αυτό. το χάσαμε αρκετα. ας το επαναφέρουμε

AristidisZ
29/12/2018, 11:53
Ρε σεις μου πιάσατε τη Νίτσα και τον Μπατζαβάλη, αφού οι μισοί και πλέον Αθήνα κινούμαστε...

Ένας διαχωρισμός που πρέπει να γίνει είναι για τι φαγητό μιλάμε

Κοψίδια ;

Ψάρι ;

Μεζεδοπωλείο ;

Διεθνή κουζίνα ;

Μετά το συζητάμε πιο αναλυτικά για που και τι :P :P

Bowleno
29/12/2018, 12:00
Ρε σεις μου πιάσατε τη Νίτσα και τον Μπατζαβάλη, αφού οι μισοί και πλέον Αθήνα κινούμαστε...

Κοψίδια ;

Ψάρι ;

Μεζεδοπωλείο ;

Διεθνή κουζίνα ;

Εσύ φάε την γλαροσουπα σου και μην μιλάς :lol:

SONone
29/12/2018, 12:05

Κοψίδια ;

Ψάρι ;

Μεζεδοπωλείο ;

Διεθνή κουζίνα ;

ειπαμε!!!

ποιο πιατο τρώμε που??

ξερεις κανα μερος για μπακαλιαρακι? αμα στο ιδιο μερος αξιζει να φαω και πριζολα γραψε , εκει φαε μπακαλιαρακια και πριζολα χοιρινη, μην φας καλαμαρακια, για καλαμαρακια πηγενε διπλα στον Χ.

BLiTzER
29/12/2018, 12:11
29 Superb Burgers & Buns Καλλιθεα. μια χαρα συμβαδίζουν!

Ε δεν έχει 5€. :p

AristidisZ
29/12/2018, 12:12
ειπαμε!!!

ποιο πιατο τρώμε που??

ξερεις κανα μερος για μπακαλιαρακι? αμα στο ιδιο μερος αξιζει να φαω και πριζολα γραψε , εκει φαε μπακαλιαρακια και πριζολα χοιρινη, μην φας καλαμαρακια, για καλαμαρακια πηγενε διπλα στον Χ.

Ρε συ δε πάει έτσι, δε θα πάω σε ένα μαγαζί για να φάω ένα πιάτο...

Για μένα εξαιρετική ψαροταβέρνα π.χ. είναι ο Γιάννης (https://www.google.com/search?q=%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%BD%CE%B7%CF%83+%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B1%CE%B9%CE%B1%CF%83&oq=%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%BD%CE%B7%CF%82+%CF%80&aqs=chrome.2.69i57j0j35i39j0l3.2441j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8)στο Χατζηκυριάκειο, δε πάω με τη λογική να φάω όμως κάτι συγκεκριμένο, πάω γιατί ξέρω πως ότι κι αν πάρω, κατά 90% θα με ικανοποιήσει...

Σκοπός του thread φαντάζομαι είναι να προτείνουμε 5-10-20 μαγαζιά που αξίζουν το 20αρικο που θα δώσεις, αν πάμε σε πιο low budget σίγουρα ξεκινάμε τις εκπτώσεις...

SONone
29/12/2018, 12:20
Ε δεν έχει 5€. :p

ποιος ειπε για 5€? αλλα ειναι μια χαρα στο ποιοτητα/ποσοτητα/τιμη

Ρε συ δε πάει έτσι, δε θα πάω σε ένα μαγαζί για να φάω ένα πιάτο...

Για μένα εξαιρετική ψαροταβέρνα π.χ. είναι ο Γιάννης (https://www.google.com/search?q=%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%BD%CE%B7%CF%83+%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B1%CE%B9%CE%B1%CF%83&oq=%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%BD%CE%B7%CF%82+%CF%80&aqs=chrome.2.69i57j0j35i39j0l3.2441j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8)στο Χατζηκυριάκειο, δε πάω με τη λογική να φάω όμως κάτι συγκεκριμένο, πάω γιατί ξέρω πως ότι κι αν πάρω, κατά 90% θα με ικανοποιήσει...

Σκοπός του thread φαντάζομαι είναι να προτείνουμε 5-10-20 μαγαζιά που αξίζουν το 20αρικο που θα δώσεις, αν πάμε σε πιο low budget σίγουρα ξεκινάμε τις εκπτώσεις...

οχι δεν αξιζουν ολα τα πιατα σε ενα μαγαζι , εχω να σου πω παραδειγμα μαγαζιων με 3 στενα διαφορα που εχουν ακριβως την ιδια ποιοτητα σε ενα πολυ σιγκεκριμενο πιατο, αλλα ειναι 5€ ποιο ακριβο και μικροτερη η μεριδα. ισως γιατι ο μαγειρας του βαριετε να το φτιαχνει και το κοστολογει ακριβα.

ετσι λοιπον αν θες να φας ενα πολυ καλο πιατο καπου ναι θα πας και δεν θα φας τιποτα αλλο.

να προτείνουμε 5-10-20 μαγαζιά που αξιζουν παμε σε αλλο καπελο και οχι δεν ηταν αυτη η αρχικη προθεση μου

buckley
29/12/2018, 13:06
...είπε ο άνθρωπος. που τρώει σε τουριστική ψαροταβέρνα, 15 κιλά τηγανιτά καλαμάρια, μαζεμένα από 15 διαφορετικά πιάτα. (Καλά τα νούμερα είναι κατά προσέγγιση.) :D

Γιατί τον εκθέτεις ρε αφού πασχίζει να χτίσει προφίλ εκλεπτυσμένου καλοφαγά, τρομάρα του :moutza:
5 ήταν τα ξένα πιάτα ,αν θέτε βάζω και ονόματα :bawl:
I :heartpound: Stavros :tooth:

daz
29/12/2018, 13:13
:lol:

devil's animal
29/12/2018, 13:18
Γιατί τον εκθέτεις ρε αφού πασχίζει να χτίσει προφίλ εκλεπτυσμένου καλοφαγά, τρομάρα του :moutza:
5 ήταν τα ξένα πιάτα ,αν θέτε βάζω και ονόματα :bawl:
I :heartpound: Stavros :tooth:

Ναι ρε συ...όταν παραγγελνω χοιρινή μπριζόλα και μου φέρνουν το τελευταίο παΐδι από 20κιλο γουρουνάκι λογικό είναι να πειναω μετά...
Επίσης είχαμε πει ότι θα φαμε...εσεις κατσατε και τσιμπησατε 2-3 πραγματάκια αριστερά δεξιά λες και είσαστε μοντέλα και τρεφεστε με μαρουλια.. Η πλάκα είναι ότι εμφανισιακά εγώ είμαι το μοντέλο που τρώω σαν π0υστης και εσείς που δεν τρώτε είστε κοιλαραδες... :tooth:
Ε, έκατσα και έκανα μια εκκαθάριση πιάτων ως οφείλα σαν σωστός tazmanian devil...κυριλέ πράγματα...:cool:

buckley
29/12/2018, 14:23
Ναι ρε συ...όταν παραγγελνω χοιρινή μπριζόλα και μου φέρνουν το τελευταίο παΐδι από 20κιλο γουρουνάκι λογικό είναι να πειναω μετά...
Επίσης είχαμε πει ότι θα φαμε...εσεις κατσατε και τσιμπησατε 2-3 πραγματάκια αριστερά δεξιά λες και είσαστε μοντέλα και τρεφεστε με μαρουλια.. Η πλάκα είναι ότι εμφανισιακά εγώ είμαι το μοντέλο που τρώω σαν π0υστης και εσείς που δεν τρώτε είστε κοιλαραδες... :tooth:
Ε, έκατσα και έκανα μια εκκαθάριση πιάτων ως οφείλα σαν σωστός tazmanian devil...κυριλέ πράγματα...:cool:

Γι αυτό σου βαλα καρδούλα :p:bawl:

devil's animal
29/12/2018, 14:42
Γι αυτό σου βαλα καρδούλα :p:bawl:

Aχ, αγαπη μου...:pink::kiss:

Bowleno
29/12/2018, 15:10
Περίεργο που δεν έχει πάρει θέση ο Βασίλης (vaska) ακόμα..... :lol:

Nostradamus
29/12/2018, 17:40
Περίεργο που δεν έχει πάρει θέση ο Βασίλης (vaska) ακόμα..... :lol:

Λογικά αυτός και ο Mikes θα γράψουν όταν θα είναι να έχουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να κλείσει το θρεντακι..:lol: :lol:

mikes
29/12/2018, 19:04
Λογικά αυτός και ο Mikes θα γράψουν όταν θα είναι να έχουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να κλείσει το θρεντακι..:lol: :lol:

ο μικες τελευταια εχει παρατηρησει οτι τα περισσοτερα μαγαζια ξεκιναν δειλα δειλα με πολυ καλη ποιοτητα, και μολις κανουν ονομα και ανεβει καμποσο η δουλεια, ξαφνικα η ποιοτητα παει περιπατο και οτι και να παραγγειλει ειναι σα να τρωει τηγανιτη σαμπρελα.. συνεπως προκειμενου να συνεχισει να τρωει σχετικα καλα στο μπατζετ που διαθετει, ΔΕΝ θα προτεινει καποιο μαγαζι..

SONone
29/12/2018, 19:17
ο μικες τελευταια εχει παρατηρησει οτι τα περισσοτερα μαγαζια ξεκιναν δειλα δειλα με πολυ καλη ποιοτητα, και μολις κανουν ονομα και ανεβει καμποσο η δουλεια, ξαφνικα η ποιοτητα παει περιπατο και οτι και να παραγγειλει ειναι σα να τρωει τηγανιτη σαμπρελα.. συνεπως προκειμενου να συνεχισει να τρωει σχετικα καλα στο μπατζετ που διαθετει, ΔΕΝ θα προτεινει καποιο μαγαζι..

σωστος ο mikes αλλα εχω λυση παλικαρι μου.!! ειναι 35 χρονια εκει και ειναι αγεροχος και ποιοτητα και τιμες οποτε θες πμ. (προσωπικό μήνυμα ή πάμε μαζί)

GiorgosLa
29/12/2018, 19:27

Μοναχοφαη... :)

kouk
29/12/2018, 19:30
Αγρίνιο Μιχαλακοπούλου. Βέβαια παλιότερα ήταν πολύ καλύτερο αλλά και τώρα το επισκέπτομαι κάθε φορά που κατεβαίνω Αθήνα.

kouk
29/12/2018, 19:34
Για θεσσαλονικη αίγλη..... έμεινα εντυπωσιασμένος....

rainmike
29/12/2018, 22:47
Ψησταριά ο Ανέστης στους νεους επιβάτες.Εχει τις μεγαλύτερες μοσχαρίσιες μπριζόλες που
έχω φάει.Στο τέλος δίνει και ένα σφηνάκι απο χυμό ακτινίδιο που τα σπάει.

lykourgi
29/12/2018, 22:55
Το "Ρόδι" στα Σεπόλια, για τα κεμπάπ του.

Όσον αφορά στην ποιότητα, όταν γνωρίζεις τον μάγειρα, από που ψωνίζει κλπ, όλα καλά.
Δεν μπορείς όμως να πηγαίνεις πάντα "συστημένος" για φαγητό. Το ζήτημα είναι τι κάνεις σε περίπτωση που πας σε άγνωστο περιβάλλον. Τότε πρέπει να εμπιστευτείς το κριτήριό σου. Ουσιαστικά κάνεις αυτό που περιγράφει ο Toyar παραπάνω. Αν μείνεις ικανοποιημένος, ξαναπηγαίνει
Η δε ποσότητα μπορεί να μην είναι το Α και το Ω, αλλά μην φτάνουμε και στο άλλο άκρο. Υπάρχουν μαγαζιά από τα οποία φεύγεις πεινασμένος, έχοντας παραγγείλει και πληρώσει κανονικό γεύμα.

devil's animal
30/12/2018, 00:52
Ψησταριά ο Ανέστης στους νεους επιβάτες.Εχει τις μεγαλύτερες μοσχαρίσιες μπριζόλες που

καλα...πηγαινε μια διπλα στον Μανωλη, να αναθεωρησεις τις αποψεις σου περι καλου φαγητου και καλης εξυπηρετησης...
δεν στα λεω τυχαια...διπλα μενω...

καλος και ο Νικος που ειναι στον δρομο που ειναι το α.τ. νεων επιβατων, αλλα ο Ανεστης, απλα μετριος προς το κακος....2 φορες πηγα και δεν ξαναπατησα...

DoctoR_k6
30/12/2018, 00:55

+1000

Φετινή δοκιμή...περασε με άριστα.

rainmike
30/12/2018, 00:56
καλα...πηγαινε μια διπλα στον Μανωλη, να αναθεωρησεις τις αποψεις σου περι καλου φαγητου και καλης εξυπηρετησης...
δεν στα λεω τυχαια...διπλα μενω...

καλος και ο Νικος που ειναι στον δρομο που ειναι το α.τ. νεων επιβατων, αλλα ο Ανεστης, απλα μετριος προς το κακος....2 φορες πηγα και δεν ξαναπατησα...

Μανώλης ε?Καπου είχα ακούσει ότι αυτοί κάποτε ήταν μαζί και τα σπάσανε,τέσπα εγώ χωνέυω ακόμα και πέτρες δεν είμαι και πολυ γκουρμεδιάρης:D
Αν πρόκειται για κρέας στα καρβουνα τα τρώω όλα

devil's animal
30/12/2018, 01:19
Μανώλης ε?Καπου είχα ακούσει ότι αυτοί κάποτε ήταν μαζί και τα σπάσανε,τέσπα εγώ χωνέυω ακόμα και πέτρες δεν είμαι και πολυ γκουρμεδιάρης:D
Αν πρόκειται για κρέας στα καρβουνα τα τρώω όλα

καλα εχεις ακουσει...
απλα ο ενας (Μανωλης) διατηρει πιο μικρο μαγαζι και κραταει ψηλα την εξυπηρετηση του, χωρις να εχει χασει ποιοτητα...

ο αλλος ειναι για τις μαζες που ερχονται σωρηδον καθε σ/κ απο το κεντρο, νομιζοντας οτι δινει αμβροσια τσαμπα...

rainmike
30/12/2018, 01:23
καλα εχεις ακουσει...
απλα ο ενας (Μανωλης) διατηρει πιο μικρο μαγαζι και κραταει ψηλα την εξυπηρετηση του, χωρις να εχει χασει ποιοτητα...

ο αλλος ειναι για τις μαζες που ερχονται σωρηδον καθε σ/κ απο το κεντρο, νομιζοντας οτι δινει αμβροσια τσαμπα...
Ωραία ρε φίλε αφού μένεις εκέι κοντά,εγώ δουλεύω μετά το αεροδρόμιο πάμε καμιά μέρα να χτυπήσουμε
τίποτα μπριζόλια:beer:

buckley
30/12/2018, 08:07
Ωραία ρε φίλε αφού μένεις εκέι κοντά,εγώ δουλεύω μετά το αεροδρόμιο πάμε καμιά μέρα να χτυπήσουμε

Να χεις φάει πρώτα γιατί μάλλον δεν κατάλαβες τι εστί Σταύρος :bawl:

devil's animal
30/12/2018, 09:09

γιατι οχι?
:beer:

απλα να ξερεις απο τωρα πως οτιδηποτε "στην μεση" θα εξαφανιζεται με τον ρυθμο που γυρναει το avatar μου...:giggle:

:a38:

δεν τους τρομαζουμε ετσι τους νεους...
τους το λεμε με ωραιο τροπο για να μην λακισουν...
κοιτα ανωθεν...
:mad:

p@nos
30/12/2018, 10:30
Δε σ αρεζε? :eek:

Συμπαθητικο, ειχα παει μια φορα, για βιγκαν οτι πρεπει :D

o teos
30/12/2018, 11:05
Και μια και λέμε για μάσα.....τις επόμενες μέρες θα βρεθώ λίμνη πλαστήρα και δεδομένου εορτών δεν κάνω διατροφή...Ναι ναι.....ΝΑΙΙΙ....εσείς οι άνω...για ριχτε σύρμα...ξέρετε εσείς ποιοι είστε..για πείτε κάνα καλό εκεί γύρω...:D

o teos
30/12/2018, 11:08
Επίσης να δοκιμάσετε μερίδα στη λαδόκολλα με σάλτσα σπιτική δικιά του ελαφρώς καυτερή από Ροδοπολη στη Δραπετσώνα...;)

o_gavros
30/12/2018, 12:37
Επίσης να δοκιμάσετε μερίδα στη λαδόκολλα με σάλτσα σπιτική δικιά του ελαφρώς καυτερή από Ροδοπολη στη Δραπετσώνα...;)

Κάποτε Στο Τέξας...
Δυστυχώς έπεσε και αυτό το κάστρο.
Μόνο η σάλτσα κρατάει ακόμα.
Κατά τα αλλα ο ραφλας ιδιαιτέρως αχωνευτος,οι τιμές στα όρια του προσβλητικού για το μέγεθος της μερίδας και το σημαντικότερο όλων,η ποιότητα εσχάτως έχει κάνει ελεύθερη πτώση.
50χρονια μαγαζί και θα το στείλει στην ξερα ο χαλβάς...

o teos
30/12/2018, 12:39
Έλα ρε...Η αλήθεια είναι ότι παντα ήταν στραβοξυλο αλλά ήταν καλτ....χάλασε τόσο??πέρσυ φάγαμε η αλήθεια ειναι τελευταία φορά με τα παιδιά και ήταν όλα μια χαρά..η σχέση τιμή ποσότητα ειναι ένα θέμα...πάντα ήταν ακριβός αλλά άξιζε...άμα χάλασε τόσο σε 1 χρόνο τι να πω...Έχει μεγαλώσει γενιές αυτό το μαγαζί και αυτή η σαλτσα

o_gavros
30/12/2018, 12:42
Εμενα θα μου πεις;
Μέσα Στο Δεκέμβρη 3 φορές από εκεί,αυστηρά μπιφτέκι γιατί το σοφλακι του από το καλοκαίρι είναι μιτσουκο, και μετά βαρυστομαχια από όλους.
Αδιανόητα βλάκας ο τύπος γιατί παρά τα χίλια στραβά (συμπεριφορά τιμές κλπ) ο κόσμος το τιμούσε το μαγαζί

o teos
30/12/2018, 12:43
Πολύ κρίμα......έτρωγες και ήθελες κι άλλο....Όπως είπες...κάποτε στο Τέξας...φακ...:(

panavour
30/12/2018, 13:05
μονο για σουβλακι στο χερι
διαχρονικο και το καλυτερο απ οσα εχω δοκιμασει στα 58 μου χρονια.

https://www.tripadvisor.com.gr/Restaurant_Review-g189400-d6731564-Reviews-or10-Lefteris_o_Politis-Athens_Attica.html

SONone
30/12/2018, 13:23
μονο για σουβλακι στο χερι
διαχρονικο και το καλυτερο απ οσα εχω δοκιμασει σε 58 μου χρονια.

https://www.tripadvisor.com.gr/Restaurant_Review-g189400-d6731564-Reviews-or10-Lefteris_o_Politis-Athens_Attica.html

εχω πολλα χρονια να φαω δουλευα εκει κοντα και τον τιμουσα καθε φορα. αν εχει κρατησει το ιδιο στυλ μπραβο του!! αλλα ναι σουβλακι μονο χερατο

kouk
30/12/2018, 15:25
https://www.google.com/search?q=πεινερλιν+με+σουβλάκι+δραμα&oq=πεινερλιν+με+σουβλάκι+δραμα&aqs=chrome..69i57j33.8782j0j4&client=ms-android-xiaomi&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#trex=m_t:lcl_akp,rc_f:nav,rc_ludocids:8096942673360927541,rc_q:Peinilri%2520%2522Simon%2522,ru_q:P einilri%2520%2522Simon%2522

Αν πάει κανείς δράμα ονείρουπολη να το δοκιμάσει.

PaNick67
30/12/2018, 15:47
απλα να ξερεις απο τωρα πως οτιδηποτε "στην μεση" θα εξαφανιζεται με τον ρυθμο που γυρναει το avatar μου...:giggle:

:

Το οποίο μοιάζει με γύρο την ώρα που γυρίζει :lol:

Nostradamus
30/12/2018, 16:01
Σε νότια προάστια δεν έχουμε κάτι για μας τους πρόσφατα αφιχθεντες?

o teos
30/12/2018, 16:03

Burger29 με διαφορά στο Φάληρο πίσω από το Νιάρχος...γάμω τα άτομα με απίστευτο περκερ...;)

rainmike
30/12/2018, 17:49

Σιγά πόσο θα φάει?Μια δυο μεριδες?Αν τις φάει χαλάλι εδώ άλλοι παραγγέλνουν και ταφήνουν:)

teogtp
30/12/2018, 18:30
Σιγά πόσο θα φάει?Μια δυο μεριδες?Αν τις φάει χαλάλι εδώ άλλοι παραγγέλνουν και ταφήνουν:)

Βάλε με το μυαλό σου πως "τάιζαν"τους καυστήρες από τα ατμόπλοια και κάν'το εικόνα με άνθρωπο....

karateo
30/12/2018, 19:32
Φυσικά και το trip advisor κάνει δουλίτσα αν είσαι άγνωστος μεταξύ αγνωστων...

Απλά να αναφέρω ότι η 1η επιλογή σε restaurant τουριστικής περιοχής ανακυκλώνει φαγητά γνωστοποιημένο απο υπαλλήλΟΥΣ.
Το τί τρώτε αφήστε να το ξέρει καλύτερα μόνο ο μάγειρας ;)

MG-KTiNoS
30/12/2018, 22:03
ΓΥΡΟ ΓΥΡΟ ΟΛΟΙ
€Εστιατόριο
Διεύθυνση: Αργείων 4, Παλαιό Φάληρο 175 64
Ώρες: Ανοιχτά ⋅ Κλείνει στις 12:30 π.μ.
Τηλέφωνο: 21 0940 9800

Σουβλακερί ο Λάμπρος
Διεύθυνση: Νέστορος 21, Παλαιό Φάληρο 175 61
Ώρες: Ανοιχτά ⋅ Κλείνει στις 12:30 π.μ.
Τηλέφωνο: 21 0943 1187

Φανταστικά δεν τα λες αλλά τα λεφτά τους τ αξίζουν.

ΤΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΤΗΣ ΧΑΡΟΚΟΠΟΥ, Χαροκόπου 46, Καλλιθέα, Αττική

raccoon
31/12/2018, 01:35
Μαρούσι: "γαρδένια" ταβέρνα ουζερί με ωραίο περιβάλλον, κρέας και ψάρι, για παρέες- ζευγάρια- οικογένειες.

Λουτράκι: "μαιστραλι" τεράστιες ποσότητες καλού φαγητού, με τιμές κανονικές. Μιλάμε για ψάρι. Αν βρεθείς εκεί, δεν έχεις λόγο να πας αλλού.

o teos
31/12/2018, 10:44
Λουτράκι: "μαιστραλι" τεράστιες ποσότητες καλού φαγητού, με τιμές κανονικές. Μιλάμε για ψάρι. Αν βρεθείς εκεί, δεν έχεις λόγο να πας αλλού.

Προτιμώ το Γιάννη στην παραλία...Μια φορά έφαγα στο μαιστραλι..ακριβό σε σχέση με τα άλλα και τις μερίδες δε τις λες μεγάλες Αλλά οκ...γούστα είναι αυτά..στο Γιάννη μου έχει κάνει εντύπωση ότι ακόμα και μέρες που γίνεται πανικός τρως σωστά και καθαρά....Καλό είναι μέρες όπως καθαρά Δευτέρα και τίποτα αργίες να μην πάει κάνεις μεταξύ 13.00 με 17.00.....αναμονή μέχρι και 30 λεπτά...