View Full Version : Τρακάρισμα
tzimidis
13/01/2019, 23:12
γιατι σου πηρε πινακιδες? "στάθμευση σε λάθος νομό?"
Επειδή ο ντόπιος έχει πάντα δίκιο.
βέβαια μια επίσκεψη στο διοικητή της αρμοδίας τροχαίας με την καταγγελία στο χέρι,
τους έκανε και αλλάξανε γνώμη.
taisteal
13/01/2019, 23:21
Εδώ Λαμία που γίνονται 10 τροχαία τη μέρα(:lol:),πάνε σε όλα οι τσέοι και χωρίς να υπάρχει
τραυματισμός.
Εγώ έπεσα μόνος μου και κάποιος τους ειδοποίησε και ήρθαν,και μου έκαναν και αλκοτεστ.
Παίζει όμως το σενάριο σε μεγαλύτερες πόλεις να μην τρέχουν σε κάθε κλήση για απλά
τρακαρίσματα λόγω φόρτου(?)εργασίας ξερωγω
Παω κατευθειαν στο τερμα.
3 φορες με εχουν τρακαρει.
Την μια ηρθανε σφαιρα τα παντα... (Τροχαια, Εκαβ, Αστυνομια)... Αλλα ισως οφειλοταν στο σημειο που ηταν το Χιλτον.
Τη 2η στην Νικαια παλι ηρθανε γρηγορα.
Δεν δηλωσα εγω τραυματισμο στο 2ο αλλα στην 1η φορα χτυπησε αλλος και ηρθανε γρηγορα.
Μια 3η φορα χωρις τραυματισμο... Δεν ηρθανε ποτε.
Και δηλωσα συναδελφος για οποιους λενε οτι ακουνε συναδλφο και τρεχουνε.
Στο διαταυτα... Αν υπαρχει τραυματισμος και δεν ερθουν σχετικα γρήγορα υπάρχει θεμα.
Πρεπει πχ να γινει αλκοτεστ στους εμπλεκομενους οταν υπαρχει και αντιδικια.
Οποτε και σεις απο τη μερια σας εχετε δικαιωμα να καταγγειλετε ολιγωρια.
Θα μου πειτε... Σε ποιον πλανητη γινονται αυτα...???... Αλλα γνωριζοντας μαθαινεις.
Απο κει και μετα για να τελειωνει το ποστ...
Αδερφε μην ζητας τετοιες απαντησεις εδω γιατι απλα θα σου πω οτι ασφαλιστική βρηκε μεσω αντιστοιχου φορουμ 2 τυπαδες που κανανε σικε δηκωση με υλικες και το διαφημιζανε κιολας. Οποτε τελειωνε και με συγχωρεις κιολας αλλα πολυ το μελετας για την Μαλακια που εκανες
rainmike
14/01/2019, 06:40
Παω κατευθειαν στο τερμα.
3 φορες με εχουν τρακαρει.
Την μια ηρθανε σφαιρα τα παντα... (Τροχαια, Εκαβ, Αστυνομια)... Αλλα ισως οφειλοταν στο σημειο που ηταν το Χιλτον.
Τη 2η στην Νικαια παλι ηρθανε γρηγορα.
Δεν δηλωσα εγω τραυματισμο στο 2ο αλλα στην 1η φορα χτυπησε αλλος και ηρθανε γρηγορα.
Μια 3η φορα χωρις τραυματισμο... Δεν ηρθανε ποτε.
Και δηλωσα συναδελφος για οποιους λενε οτι ακουνε συναδλφο και τρεχουνε.
Στο διαταυτα... Αν υπαρχει τραυματισμος και δεν ερθουν σχετικα γρήγορα υπάρχει θεμα.
Πρεπει πχ να γινει αλκοτεστ στους εμπλεκομενους οταν υπαρχει και αντιδικια.
Οποτε και σεις απο τη μερια σας εχετε δικαιωμα να καταγγειλετε ολιγωρια.
Θα μου πειτε... Σε ποιον πλανητη γινονται αυτα...???... Αλλα γνωριζοντας μαθαινεις.
Απο κει και μετα για να τελειωνει το ποστ...
Αδερφε μην ζητας τετοιες απαντησεις εδω γιατι απλα θα σου πω οτι ασφαλιστική βρηκε μεσω αντιστοιχου φορουμ 2 τυπαδες που κανανε σικε δηκωση με υλικες και το διαφημιζανε κιολας. Οποτε τελειωνε και με συγχωρεις κιολας αλλα πολυ το μελετας για την Μαλακια που εκανες
Αν τους πρήξεις στα τηλέφωνα και τους φωναξεις και λιγο και τραυματισμός να μην υπάρχει,έρχονται.Απλα θελει να επιμένεις αργά η γρήγορα θα έρθουν
nikosmec
14/01/2019, 23:16
Για την ιστορία μόνο πριν κάνα μήνα που τράκαρα με αμάξι που μου βγήκε από στοπ και έφυγε, κάλεσα τροχαία ήρθε. Βέβαια τους πήρα τρεις φορές τηλέφωνο και τις τρεις με ρώτησαν έντονα αν θέλω να δηλώσω τραυματισμό και να έρθει ασθενοφόρο και τους είπα όχι δεν έχω χτυπήσει τόσο ώστε να χρειάζομαι ασθενοφόρο θέλω να έρθετε να κάνετε καταγραφή και με κάνα δίωρο καθυστέρηση ήρθαν. Δήλωση τραυματισμού πήγα και ένα την επόμενη μέρα αφού όλο το βράδυ το πέρασα στα επείγοντα που πήγα μόνος μου για εξετάσεις για κάποιες κακώσεις. Για την απορία που μπορεί να έχει κάποιος στο γιατί δεν δήλωσα τραυματισμό θεωρώ πως είναι βλακεία για να έρθουν να πρέπει αναγκαστικά να καλεστεί και ασθενοφόρο ενώ δεν το χρειάζομαι και μπορώ να πάω μόνος μου στο νοσοκομείο. Αλλά αυτό είναι δική μου λόξα στο να μην θέλω να τραβολογάω ασθενοφόρα όταν δεν πάνε καλά καλά σε περιπτώσεις που κάποιος πεθαίνει. Άρα δεν παίζει η απάντηση στο δεν ερχόμαστε να κάνουμε καταγραφή, δεν αμφισβητώ το ότι το είπαν αλλά τυπικά δεν ισχύει αυτό. Για τον Ttrakias ενώ καταλαβαίνω την ανάγκη του να δουλέψει και εγώ αυτό το βάζω σε διαφορετική κατηγορία από το οδηγάω χωρίς δίπλωμα για την πλάκα μου οι νόμοι όμως δεν έχουν διαφορετικές κατηγορίες. Ευτυχώς που δεν είχες κάποιο ατύχημα που να φταις και να έχεις χτυπήσει εσύ κάποιον χωρίς δίπλωμα γιατί εκεί αντί να βοηθήσεις βιοποριστικά την οικογένειά σου θα κατάφερνες το αντίθετο. Άρα από αύριο με δίπλωμα και σε άλλη δουλειά. Όσο καλό και αν σου φαίνεται το αφεντικό σου που σε πήρε στην δουλειά δεν το έκανε για την ψυχή της μάνας του. θεώρησε πως θα βγάλει κέρδος, δεν μπαίνω καν στον κόπο να ρωτήσω τη μεροκάματο σου έδινε, δεν είναι εξάλλου και θέμα της παρούσας ανάρτησης. Το καλύτερο που μπορεί να σου πει κάποιος από εδώ είναι ρώτα δικηγόρο. Αν και η δική μου γνώμη χωρίς να είμαι νομικός είναι πως για να τα ζητάει μουλωχτά ο παππούς μάλλον δεν θα το τραβήξει απλά είναι σκατόμυαλος και κοιτάει να βγάλει κιόλας από την μαλακία που έκανε. Για το φρικάρισμα με την οδήγηση χωρίς δίπλωμα τι να πω, αλίμονο αν έμπαινες σε μοτοσυκλετιστικό φόρουμ και σου λέγαμε ότι είναι κομπλέ να οδηγάς χωρίς δίπλωμα, θα ήταν όλοι για πνίξιμο εδώ.