View Full Version : Μηχανή ή σκούτερ???
TsoliasGR
03/02/2019, 15:18
Μπράβο ρε τσόλιά,πες του τα ρε αγόρι του σκουτεράκια με το αγγλικό το χαρχάλι:tooth:
Φήμες λένε οτι η νέα μπούσα θα είναι ηλεκτροκίνητη και θα διπλώνει στην μέση.... να μπαίνει στο κτελ αμα σε πιάσει λάστιχο... :bawl:
έλα να σε τσιγκλίσω λίγο ακόμα...
Μηχανάκι με 2 ρόδες και 1 ιππου (ενίωτε γαιδάρου η μουλαριού αναλόγως τι διαθέτουμε)
άγνωστη ημερομηνία κατασκευής του προτότυπου αλλά στα χρόνια του ομήρου κυκλοφορούσε ευρέως στην Ελλαδικό χώρο...
Εδώ σε μια ελαφρά πιο σύνχρονη έκδοση του.
403454
Και βγαίνει το ηθηκό δίδαγμα....ότι έχει μοτέρ και 2 ρόδες ΔΕΝ είναι απαραίτητα μοτοσυκλέτα (και ας είναι μηχανάκι) :beer:
Ρε τσολια ετσι απο περιεργεια... Εισαι πανω απο 15 χρονων;:lol:
Έχει μοτέρ??έχει 2 ρόδες??είναι μηχανάκι....Εντ οφ στορυ:smokin:
για τα τρίκυκλα ούτε λόγος έτσι?? oh wait...
τ΄ακούσαμε κι αυτό.
:bawl:
rainmike
03/02/2019, 15:55
403455
Για αυτό το στολίδι ούτε κουβέντα ρε παλιορατσιστές
Nα φανταστώ οτι είσαι από αυτούς που βλέπουν την μοτό ως ένα μέσο μετακίνησης;
Δεν είσαι απο εμάς τους λίγους τρελούς ρομαντικούς...
Όχι πως είναι κακό...ξέρεις σε άλλοι προτιμούν τον μουσακά και άλλοι το σπανακόρυζο, γούστα είναι.
Το προβλημα δεν ειναι οτι ο κοσμος εχει αποψη...
Το προβλημα ερχεται οταν ο καθενας εχει αποψη για οτιδηποτε, ΧΩΡΙΣ να εχει δοκιμασει.
Το να μας λες οτι μονο μια μοτοσυκλετα μπορει να σε κανει βολτα, ταξιδι, να προσφερει συγκινησεις και λοιπες twilight ιστοριες γι'αγριους... ειναι μια μπαρουφα και μιση. Ξανακανω παραθεση τα γραπτα σου:
Να σου δώσουν αυτή την αίσθηση μοναδικότητας και ελευθερίας που μόνο οι μοτοσυκλέτες μπορούν και να μην τις βλέπεις ως ένα μέσο μετακίνησης αλλά σαν την αγαπημένη σου που κάθε φορά όταν είσαι μακρυά της αδημονείς πότε θα την δείς.Πότε θα πιάσεις τα γκριπ και θα γυρίσεις το κλειδί στην κλειδαριά να πάρει εμπρός,μαζί να κατακτήσετε τον δρόμο.Τα ατέλειωτα χιλιόμετρα δρόμου η και χώματος που θα σας οδηγήσουν στο τέλος της επόμενης μέρας κάπου αλλού...σε άλλα μέρη...αυτή να ξεκουράζεται στο σταντ και εσύ στην σέλα της παρέα με μια μπύρα και φόντο το φεγγάρι.
Να σου πω λοιπον, πως τοσο με το σκουτερ, οσο και με τη μηχανη και το κοριτσι μου συνεπιβατη, εχω την ΙΔΙΑ αισθηση ελευθεριας και μοναδικοτητας.
Ειτε τη μηχανη, ειτε το σκουτερ, ειτε το αυτοκινητο... τα εχω δει σαν μεσο μετακινησης αλλα και διασκεδασης. ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΑ ΚΕΦΙΑ!
Εχω κανει και με μηχανες ταξιδι και με το σκουτερ και με το αμαξι ξεχωριζοντας σε καθε περιπτωση τα καλα του ταξιδιου. Απο την προετοιμασια, μεχρι τη διαδρομη μεχρι και τις στασεις και ολο γενικα το πακετο.
Οσο για τα ατελειωτα χιλιομετρα, περισσοτερα εχω κανει με αμαξι, ΜΕΤΑ με σκουτερ και στο τελος με μηχανη. Ξερεις γιατι;
Γιατι με το σκουτερ (βγαζω εκτος τα αυτοκινητα που εκανα χλμ μαζι τους, στο Moto ειμαστε) ... φορτωσα σαμαρια, μπαγαζιερα, κουβα κατω απο τη σελα, το κοριτσι με σακιδιο πλατης και λαπτοπ και φυγαμε μεχρι Καβαλα, Ξανθη, Κομοτηνη, Αλεξ/πολη, Ορεστιαδα, Τουρκια απο Θεσ/νικη .... πηγαμε και γυρισαμε ατσαλακωτοι και δεν μας ελειψε ΤΙΠΟΤΑ.
Γιατι με το σκουτερ οταν δεν υπηρχε αμαξι, πηγαιναμε καθε Σαββατοκυριακο Χαλκιδικη 2ο ποδι στο εξοχικο και κουβαλαγαμε μαζι μας την προικα μας και τα λαπτοπ μας. Ακομα και σε καταιγιδες δεν ψαχναμε που θα κρυφτουμε....
100+100 χιλιομετρακια καθε Σαββατοκυριακο με ΜΟΛΙΣ 10€. Ουτε η κινηση και το πηξιμο στην επιστροφη ουτε ζορια με το να καθαριζω καθε τρεις και λιγο το μπουφαν και το κρανος... Εαν παιζοταν και barbeque παιρναμε και ταπερακια πισω στη Θεσ/νικη μαζι μας για να εχουμε το κολατσιο την αλλη μερα στη δουλεια.
Με τη μηχανη, το κοριτσι εφευγε με τη μανα της και τον πεθερο και εγω πηγαινα solo σε 2η φαση, με ενα σακιδιο στην πλατη με τα απαραιτητα ρουχα, το φορτιστη και το πορτοφολι. ΑΥΤΑ... τιποτα παραπανω.
Και για το ρομαντικο της υποθεσης, δεν ειναι λιγες οι φορες που αντι μηχανης, ανεβηκα Χορτιατη με το σκουτερ, φορτωμενο απο κατω με σουβλακια και μπυρες, θεα θερμαικος απο τις κεραιες, διπλο stand, το μηχανακι παγκακι και μασαμπουκωμα.
2-3 ωρες μετα, Νεα παραλια με τα κρανη στη μπαγαζιερα και κατω απο τη σελα, σουλατσαρισμα με τα χερια ΕΛΕΥΘΕΡΑ, χωρις καμια καζουρα παρε αυτο, ασε εκεινο καπου, με τα μπουφαν τι κανουμε κλπ....
Ξαναλεω, εαν δεν εχεις δοκιμασει, απλα να μην εκφερεις αποψη και να μην εισαι τοσο δυσκοιλιος ή τουλαχιστον να μην θες να επιβαλλεις το δικο σου, γιατι ΕΤΣΙ λεει η προκαταληψη σου.
Καλυτερα να ποσταρεις για το πως θα παρει το παπακι σου μισο αλογο για να κοντράρεις τα Crypton X στο πιο γρηγορο delivery. Τσουρεκια μας τα 'κανες...
Η αγορα ειναι ελευθερη, η αγορα ειναι μεγαλη και οι επιλογες ΠΟΛΛΕΣ.
Ο καθενας παιρνει αυτο που του αρεσει και νομιζει οτι τον καλυπτει.
telegonos
03/02/2019, 16:33
Ο καθενας παιρνει αυτο που του αρεσει και νομιζει οτι τον καλυπτει.
Σαν τα αγόρια εδώ ας πούμε
403458
Ποιοί είμαστε εμείς να κρίνουμε;
(για σκουτεράκηδες τους βλέπω πάντως... στην μηχανή δεν χωράνε τα ohmibod κάτω από την σέλα, ε όχι και να χάσουν την χαρά τους)
Αφιερωμένο σε όλους
https://youtu.be/KQlThjhdGVw
Σαν τα αγόρια εδώ ας πούμε
403458
Ποιοί είμαστε εμείς να κρίνουμε;
(για σκουτεράκηδες τους βλέπω πάντως... στην μηχανή δεν χωράνε τα ohmibod κάτω από την σέλα, ε όχι και να χάσουν την χαρά τους)
Για Fiat Multipla τους κοβω με τον 3ο να καθεται πανω απο το λεβιε! :eek:
Γράψατε τόσα και τόσα για ανέσεις,για ταξίδια,για μπύρες,για οικονομία,για βροχές,για την κίνηση,για την ΓΚΑΥΛΑ της οδήγησης τίποτα.
Αυτά.
TsoliasGR
03/02/2019, 17:44
Αν στα κάνα τσουρέκια μην με διαβαζεις. Πότε δεν είπα ότι δεν γίνεται ταξίδι με τα σκούτερ η ότι δεν είναι άνετο. Κάθε άλλο, είναι πιο άνετο από μια οποιαδήποτε μοτοσυκλέτα. Αλλά δεν είναι το ίδιο. Αλλιώς δεν θα κάναμε αυτή την κουβέντα. Και σε προκαλώ να διαβάσεις και πιο πίσω τι έχω γράψει. Δεν είναι άχρηστα τα σκούτερ.Απλά δεν είναι μοτοσυκλέτες. Είναι κάτι σαν τα πατίνια πάγου με αυτά με ρόδες. Αδέρφια αλλά δεν είναι το ίδιο. Τωρα σε ότι αφορά ταξίδια έχω κάνει ταξίδια από στρογγυλοφαναρο 50ρι και Κινέζο 125 στριτοειδες μέχρι xv750 και custom c harley. Και ταξίδια και εντός και εκτός.
Αλλα τα χιλιόμετρα που έχω με τα σκούτερ που δεν υπερβαίνουν τις 15000 σύνολο με διάφορα μοντέλα μου επιτρέπουν να έχω γνώμη στο στυλ οδήγησης. Εν πάση περίπτωση επειδή το να κάτσω να σε πείσω ότι συμφωνούμε δεν έχει νόημα σε προσπερνάω με την ελπίδα να κατανοήσεις πλήρως τα γραφόμενα μου.
Και αν σε βγάλει ο δρόμος σου στα μέρη μου κερνάω και μπύρα.
Ρε παικτη, ΝΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ.
Καθε φορα το ιδιο σκηνικο.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ολοι το ξερουμε, δεν ειμαστε γκασμαδες.
Το ολο σκηνικο ξεκινησε απο τα ρομαντικα σου, περι κλειδιου, περι χαδιων, περι ροματζαδας, αισθησης, καβλας, δονησεων και λοιπα γλυκαναλατα... συναισθηματα δηλαδη που ΜΟΝΟ μια μοτοσυκλετα, απο αυτες με το τεποζιτο αναμεσα στα ποδια και τον κινητηρα ως δομικο στοιχειο του πλαισιου... Μη βαζεις τοση σαλτσα, γινεσαι γραφικος.
Οχι, 15000χλμ με σκουτερ αν διαβασα καλα FLY125 της πουτσας, δεν σου επιτρεπουν να εχεις ολοκληρωμενη αποψη.
Υπαρχουν μηχανες και μηχανες, οπως επισης σκουτερ και σκουτερ... 15 χιλιαδες χιλιομετρα δεν ειναι εμπειρια, ποσο μαλλον οταν εισαι προκατειλημενος για να μας αραδιαζεις ολα αυτα τα ρομαντικα "που μονο μια μοτοσυκλετα μπορει να προσφερει".
rainmike
03/02/2019, 17:58
Ρε παικτη, ΝΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ.
Καθε φορα το ιδιο σκηνικο.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ολοι το ξερουμε, δεν ειμαστε γκασμαδες.
Το ολο σκηνικο ξεκινησε απο τα ρομαντικα σου, περι κλειδιου, περι χαδιων, περι ροματζαδας, αισθησης, καβλας, δονησεων και λοιπα γλυκαναλατα... συναισθηματα δηλαδη που ΜΟΝΟ μια μοτοσυκλετα, απο αυτες με το τεποζιτο αναμεσα στα ποδια και τον κινητηρα ως δομικο στοιχειο του πλαισιου... Μη βαζεις τοση σαλτσα, γινεσαι γραφικος.
Οχι, 15000χλμ με σκουτερ αν διαβασα καλα FLY125 της πουτσας, δεν σου επιτρεπουν να εχεις ολοκληρωμενη αποψη.
Υπαρχουν μηχανες και μηχανες, οπως επισης σκουτερ και σκουτερ... 15 χιλιαδες χιλιομετρα δεν ειναι εμπειρια, ποσο μαλλον οταν εισαι προκατειλημενος για να μας αραδιαζεις ολα αυτα τα ρομαντικα "που μονο μια μοτοσυκλετα μπορει να προσφερει".
Αυτή τη στιγμή λογοκρίνεις και μαλιστα κακως .Δεν σε χαρακτήρισε άρα μην το κάνεις.Επίσης με το να λες ότι το fly 125 ειναι σκούτερ της πούτσας αναιρείς τα λεγόμενα σου.Δηλαδή για να έχει κάπoιος εμπειρία απο σκούτερ τι πρέπει να οδηγεί gp800?
Αυτή τη στιγμή λογοκρίνεις και μαλιστα κακως .Δεν σε χαρακτήρισε άρα μην το κάνεις.Επίσης με το να λες ότι το fly 125 ειναι σκούτερ της πούτσας αναιρείς τα λεγόμενα σου.Δηλαδή για να έχει κάπoιος εμπειρία απο σκούτερ τι πρέπει να οδηγεί gp800?
Τώρα με τα 125cc αυτόματου τί ζητάς και εσύ!
Τα αυτονόητα?
TsoliasGR
03/02/2019, 18:28
Είσαι και εριστικός και ΔΕΝ διαβάζεις σωστά. Εν πάση περίπτωση επειδή βλέπω ότι ξυνεσαι για καυγά δεν θα σε ακολουθήσω. Δεν πρόκειται να ξαναδιαβάσω δικό σου post ούτε να μπω στο τρυπακι να απαντήσω σε σένα ότι και να γράψεις. Καλή σου συνεχεια και πάντα όρθιος.
gior-gos
03/02/2019, 18:33
Ρε παιδια,
Οταν καβαλας μοτοσικλετα, το πουλι σου μεγαλωνει αυτοματως 10 ποντους· και μόνο τοτε λεγεσαι μηχανοβιος. Οταν καβαλας μοτοσικλετα χωρις abs, το πουλι σου μεγαλωνει αλλους 10 ποντους· και τοτε λεγεσαι Μηχανοβιος. Οταν καβαλας μοτοσικλετα 20-30 χρονων με ταμπουρο και καρμπυρατερ, το πουλι σου μεγαλωνει κι αλλο και τοτε λεγεσαι ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΣ. Αν δε, ολ αυτα συνδυαστουν με μεγαλη ταλαιπώρια, κουραση, βρεξιμο και καθε ειδους κακουχια, τοτε μιλαμε οτι χρησιμοποιεις το πουλι σου για πλαϊνο σταντ και εισαι πολυ σκληρος καργι μηχανοβιος.
Αντε με τους φλωρους μικροτσουτσουνους σκουτερακηδες.
TsoliasGR
03/02/2019, 18:47
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορείτε να κρατήσετε την διαφωνία σε κόσμια επίπεδα...
Ρε παιδια,
Οταν καβαλας μοτοσικλετα, το πουλι σου μεγαλωνει αυτοματως 10 ποντους· και μόνο τοτε λεγεσαι μηχανοβιος. Οταν καβαλας μοτοσικλετα χωρις abs, το πουλι σου μεγαλωνει αλλους 10 ποντους· και τοτε λεγεσαι Μηχανοβιος. Οταν καβαλας μοτοσικλετα 20-30 χρονων με ταμπουρο και καρμπυρατερ, το πουλι σου μεγαλωνει κι αλλο και τοτε λεγεσαι ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΣ. Αν δε, ολ αυτα συνδυαστουν με μεγαλη ταλαιπώρια, κουραση, βρεξιμο και καθε ειδους κακουχια, τοτε μιλαμε οτι χρησιμοποιεις το πουλι σου για πλαϊνο σταντ και εισαι πολυ σκληρος καργι μηχανοβιος.
Αντε με τους φλωρους μικροτσουτσουνους σκουτερακηδες.
Δηλαδή ο bullmont τι έχει;
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=129777
Έχετε 200 άλογα και σας γλεντάνε τα σκουτερακια στον δρόμο...
rainmike
03/02/2019, 18:59
+1371 Ασε φίλε μην παίζεις με τον πόνο μου έχω πιει τσαγάκι απο σκουτεράκια μπόλικο.Κράνος μπουφάν εγώ και με περνάει ο σκουτεράκιας
ακράνωτος με σταράκι παπούτσι και γκομενάκι πίσω σα σταματημένο.Θα τα πουλήσω τα ρημάδια να πάρω κάνα αυτόματο της προκοπής ο κουλός μπας
και δω άσπρη μέρα:)
+1371 Ασε φίλε μην παίζεις με τον πόνο μου έχω πιει τσαγάκι απο σκουτεράκια μπόλικο.Κράνος μπουφάν εγώ και με περνάει ο σκουτεράκιας
ακράνωτος με σταράκι παπούτσι και γκομενάκι πίσω σα σταματημένο.Θα τα πουλήσω τα ρημάδια να πάρω κάνα αυτόματο της προκοπής ο κουλός μπας
και δω άσπρη μέρα:)
Έτσι...
Και μην πιάσουμε το θέμα κομενακια... Όλα τα σκουτερ δικαβαλα με κομενακια και οι μοτοσυκλετιστΑΙ μπακουροι σαν περιπολο στον Έβρο..
basilis_k6
03/02/2019, 19:07
Έτσι...
Και μην πιάσουμε το θέμα κομενακια... Όλα τα σκουτερ δικαβαλα με κομενακια και οι μοτοσυκλετιστΑΙ μπακουροι σαν περιπολο στον Έβρο..
νταξ δεν βρισκεις ακρη με τις γυναικες. Οταν τις γνωρισεις πρεπει να εχεις μηχανη, στην πρωτη σας βολτα πρεπει να πας με αμάξι και μετά απο ενα μήνα σχέσης πρεπει να έχεις σκουτερ γιατί βολέυει.
Alexinhogr
03/02/2019, 21:31
Εγώ μόνο σε scooterades βλέπω σαγιονάρα τατου στο πόδι σορτσάκι, φανελάκι γυαλί κ ζελέ, για μένα είναι καγκουρες κ όχι μηχανοβιοι αχαχαχα
Εγώ μόνο σε scooterades βλέπω σαγιονάρα τατου στο πόδι σορτσάκι, φανελάκι γυαλί κ ζελέ, για μένα είναι καγκουρες κ όχι μηχανοβιοι αχαχαχα
Αν "σκουτεράδες" εννοείς και όσους καβαλάνε μπούσα, τιντιέμ και τζίξερ, ναι, έτσι ακριβώς είναι.
Αν "σκουτεράδες" εννοείς και όσους καβαλάνε μπούσα, τιντιέμ και τζίξερ, ναι, έτσι ακριβώς είναι.
TO MT07 ξεχασες
TO MT07 ξεχασες
Αυτοί είναι οι Χειρότεροι γιατί νομίζουν ότι έχουν και μηχανή.. :tooth:
Alexinhogr
03/02/2019, 23:18
Μτ07 και τέτοια δεν έχουμε τα Σερρας, ον οφ σκούτερ πάπιες και μια κατηγορία tmaxιδων που οδηγούν σαν ελικοπτεραδες, αχαχαχ εδώ είδα βέσπα ιμιτασιον china με akrapovic, axaxax
Και η ακραποβιτς μάλλον αν δει μπανάνα ορμάει να την φάει,ένας τύπος μου πρότεινε να πάρω απο τον alibaba τελικά ''ακραποβιτς'' με 50ε το ένα lol
Bladerunner
04/02/2019, 08:58
Τι τυχεροί που είμαστε κάποιοι. Που γνωρίσαμε τι σημαίνει μοτοσυκλέτα και δε χρειάζεται να το ψάχνουμε στη google και wikipedia...
Alexinhogr
04/02/2019, 10:02
https://www.car.gr/6202877-tcb εδώ απολαμβάνεις μηχανή ή αυτοκίνητο; αχαχα
Τώρα εμένα που μ'αρέσει αυτό το πράσινο είμαι ανώμαλος;;
Με λίγη δουλειά και (αρκετή) φαντασία γίνεται 403486
..του φτωχου :smokin:
Εντελώς τυχαίο, φυσικά, το γεγονός ότι μόνο άνθρωποι με σκούτερ γράφουν τέτοια πράγματα. :lol: Δεν είναι ντροπή, παιδιά. Δεν πειράζει, μην αμύνεστε έτσι. Εντάξει, καβαλάτε σκούτερ, τι να κάνουμε τώρα.
:ninja::a22::pink:
o_gavros
04/02/2019, 17:52
ρε σεις; ακόμα και για αυτό,μανούρες;;;;
ημαρτον ρε! (https://www.youtube.com/watch?v=HVhDRtzwRF8)
================================
Δεν εισαι ενταξει !!
αιτιολογω....αυτο που λεω....και απλα δεν το αναφερεις...
δεν θες να το παραδεχθεις πως σε καμια 5ετια...θα παρεις σκουτερ
έσβησα τα λοιπά μέρη του ποστ σου για να δώσω έμφαση στα σημεία που διαφωνούσα,όχι για να σε μειώσω φυσικά.
Βλέπω όμως ότι συνεχίζεις να σφάλεις.
Ξέρεις ΕΣΥ τι ΘΑ πάρω/θέλω/γουστάρω ΕΓΩ σε χ χρόνια.
Αν δεν βλέπεις κάτι λάθος στο παραπάνω τότε δεν έχει νόημα να συνεχάμε.
Να μου έλεγες "όλοι στα ον/οφφ θα καταλήξετε" όπως μου λέει ένα πλάσμα του δάσους που κάνω παρέα(:D),να φανώ πιο διαλλακτικός στην τελική.
έσβησα τα λοιπά μέρη του ποστ σου για να δώσω έμφαση στα σημεία που διαφωνούσα,όχι για να σε μειώσω φυσικά.
Να μου έλεγες "όλοι στα ον/οφφ θα καταλήξετε" όπως μου λέει ένα πλάσμα του δάσους που κάνω παρέα(:D),να φανώ πιο διαλλακτικός στην τελική.
Όλοι στα on-off
Scooter θα καταλήξουμε :lol:
Δηλαδή ο bullmont τι έχει;
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=129777
Αυτός είναι μια κατηγορία μόνος του. Την έχει δε τόσο μεγάλη που την στέλνει s/m για ψώνια.
:bawl:
DRAKONET
04/02/2019, 19:58
=======================================
Επρεπε να βαλω φατσουλα...για να σου δειξω οτι δεν με πειραξε...
αλλωστε το οτι σου λεω οτι θα παρεις σκουτερ..πιστευα οτι αρκουσε...λαθος μου...επρεπε να την βαλω !!
:lol::D
rainmike
04/02/2019, 20:13
Τώρα εμένα που μ'αρέσει αυτό το πράσινο είμαι ανώμαλος;;
Με λίγη δουλειά και (αρκετή) φαντασία γίνεται 403486
..του φτωχου :smokin:
Είσαι:lol:
Πρότεινα στην γυναίκα να πάρουμε ένα τέτοιο,να βγάλουμε την καρότσα,να βάλουμε κάθισμα αυτοκινήτου πίσω να αράζει,μίνι τραπεζάκι,λαπτοπ,όλα τα comforts ,είσαι τρελός με είπε θα μας κοροιδεύουν.How demotivational που λένε και στο χωριό ..
o_gavros
05/02/2019, 13:07
=======================================
Επρεπε να βαλω φατσουλα...για να σου δειξω οτι δεν με πειραξε...
αλλωστε το οτι σου λεω οτι θα παρεις σκουτερ..πιστευα οτι αρκουσε...λαθος μου...επρεπε να την βαλω !!
:lol::D
Α με το μπαρδον, δεν αντεληφθειν οτι ηταν χουμορ.
Οταν δεν ξεραινομαστε (ωστε να εχουμε λιγο εικονα του τρόπου του πλησιον) νομίζω οτι δεν μπορούμε να περιμένουμε απο τους αλλους να μαντευουν.
Βάλτε φατσούλες,για αυτο προορίζονται.
Α με το μπαρδον, δεν αντεληφθειν οτι ηταν χουμορ.
Οταν δεν ξεραινομαστε (ωστε να εχουμε λιγο εικονα του τρόπου του πλησιον) νομίζω οτι δεν μπορούμε να περιμένουμε απο τους αλλους να μαντευουν.
Βάλτε φατσούλες,για αυτο προορίζονται.
E, ρε, Blitz που σου χρειάζεται εσένα.....:D
stookerman
27/02/2019, 14:14
Καλό μήνα σε όλους, θέλω μια γνώμη ήθελα να αγοράσω ενα σκούτερ 300 μεταχειρισμενό για την πόλη και για κοντινές αποδράσεις, και πιο πολυ βόλτα το καλοκαίρι,
το δίλημμα μου προήλθε οτι με τα ίδια χρήματα παίρνω μια Kawasaki er 6- n απλα τώρα μήπως για την πόλη δεν αξίζει η μηχανή??? αλλα σκεφτόμαι οτι σε κοντινές αποδράσεις θα υπερεχει εναντι του σκούτερ.
κάθε γνώμη δεκτή.
O άνθρωπος έκανε μία ερώτηση και απ' ότι διάβασε σε όλο το υπόλοιπο θέμα δεν ξανασχολήθηκε..............
telegonos
27/02/2019, 14:44
O άνθρωπος έκανε μία ερώτηση και απ' ότι διάβασε σε όλο το υπόλοιπο θέμα δεν ξανασχολήθηκε..............
Να υποθέσω δεν είσαι ο ΓΝΩΣΤΟΣ Στούκερμαν...
stookerman
27/02/2019, 16:06
;;;;;;;;ς
harris_x
27/02/2019, 16:07
ναι, και;
telegonos
27/02/2019, 16:39
;;;;;;;;ς
ΟΚ, δεν είσαι.
harris_x
27/02/2019, 20:32
ΟΚ, δεν είσαι.
:lol:
με 200 άλογα πιο πολύ ανησυχείς μην εκτοξευθείς στην στρατόσφαιρα από κανένα απότομα άνοιγμα παρά για τον σκουτεράκια.
stookerman
02/03/2019, 16:29
Πληροφοριακα πήγα να δω απο κοντά το medley 150 (την τριτη θα το κάνω test drive).
Ποιοτικά δεν τρελάθηκα (δεν πρεπει να υπάρχει ποιο αισχος διακόπτης stop idle)
O χώρος στην πόδια μικρός σε αντίθεση του χώρου κάτω απο τη σέλα αλλά το πορτακι του πολύ πλαστικουρα.
Τη τριτη θα δω και συμπεριφορα ...........γιατί κατα τ'αλλα με 3070 με πινακίδες και δωρεάν το μαμά συναγερμό δεν το λες και άσχημη λύση......(άμα θες +2 χρόνια εγγύηση βάλε και +120€)
(Αλλά με Honda με βλέπω στο τέλος......:lol:)
Πληροφοριακα πήγα να δω απο κοντά το medley 150 (την τριτη θα το κάνω test drive).
Ποιοτικά δεν τρελάθηκα (δεν πρεπει να υπάρχει ποιο αισχος διακόπτης stop idle)
O χώρος στην πόδια μικρός σε αντίθεση του χώρου κάτω απο τη σέλα αλλά το πορτακι του πολύ πλαστικουρα.
Τη τριτη θα δω και συμπεριφορα ...........γιατί κατα τ'αλλα με 3070 με πινακίδες και δωρεάν το μαμά συναγερμό δεν το λες και άσχημη λύση......(άμα θες +2 χρόνια εγγύηση βάλε και +120€)
(Αλλά με Honda με βλέπω στο τέλος......:lol:)
αξιζει το χιλιαρικο παραπανω το χοντα 150 αλλα να ξερεις ότι καινε λαδια όταν τα τερματιζεις, πρεπει να συμπληρωνεις που και που..το Yamaha nexter το ειδες;
Commander
12/04/2020, 19:06
Καλησπέρα παιδιά εν μέσω καραντίνας λόγω κορονοιού σχεδόν ένα χρόνο μετά την τελευταία παράθεση!
Δεν θέλω να λάβω μέρος στην αντιπαράθεση για το τι είναι μοτοσυκλέτα και αν τα scooters ανήκουν στην κατηγορία αυτή.
Η ουσία είναι πως όλα είναι δίτροχα και βολεύουν μέσα στην κίνηση λόγω έκπτωσης σημαντικού χρόνου σε μια μετακίνηση ειδικά στο κέντρο μιας πόλης με σύνηθες μποτιλιάρισμα.
Το αν άλλα σου προσθέτουν κύρος, άλλα είναι έργα τέχνης και γκομενοπαγίδες", άλλα σε κρατάνε ζεστό και στεγνό και άλλα σου προκαλούν ρεύση και ρίγη συγκίνησης όταν τα καβαλάς και άλλα πολλά που μπορεί να σκαρφιστεί ο ποιητής, το αποτέλεσμα είναι ένα, ευχρηστία, ταχύτητα και γιατί όχι φυχοθεραπεία ή αν προτιμάτε ψυχαγωγία.
Πάρτε ό,τι σας αρέσει στο μάτι, στο χέρι και στον καβάλο ή γιατί όχι και ό,τι αρέσει στο έτερο ήμισυ.
ΟΜΩΣ όταν κάποιος ρωτάει αρχικά για το άν θα πάρει scooter ενώ με τα ίδια χρήματα μπορεί να πάρει μοτό στα ίδια κυβικά, σίγουρα ο άνθρωπος κοιτάει και το οικονομικό κομμάτι αλλιώς θα έπαιρνε ό,τι γούσταρε ή ένα απ' όλα για να τα καβαλάει με βάση την όρεξή του.
Σκεφτείτε λοιπόν αυτό που θα σας ακολουθεί πάντα μετά την απόκτηση του οτιδήποτε, την συντήρηση.
Τα χρήματα που θα δίνετε εφόρου ζωής της κτίσης του κάθε δίτροχου που θα καταβάλετε μια και μόνο φορά το ποσό της αξίας του.
Πόσα όμως θα δίνετε σε μόνιμη βάση για να κινείται αξιοπρεπώς η "καλή σας" στον δρόμο;
Τι θέλουν οι λεγόμενες μοτοσυκλέτες που δεν είναι scooters ή αλλιώς τι θέλει ό,τι έχει σασμάν και όχι φυγοκεντρικό;
Λαδάκι, φίλτρα λαδιού και αέρα, μπουζάκι ή μπουζάκια και τακάκια φρένων.
Τι θέλει ό,τι έχει φυγοκεντρικό;
Όλα τα παραπάνω συν βαλβολίνες μετάδοσης, σιαγόνες φυγοκεντρικού, ράουλα φυγοκεντρικού και ιμάντα κίνησης.
Όλα τα επιπλέον κοστίζουν ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό δεδομένου ότι τα διαστήματα συντήρησης ενός scooter είναι σχεδόν πάντα πιό πυκνά απ' ότι σε μία μοτοσυκλέτα αλλά είναι φυσικό αντίτιμο της ευκολίας που προσδίδουν.
Γυρνάς μόνο τον δεξί καρπό και με τα χέρια φρενάρεις εμπρός και πίσω. Τα πόδια αραχτά και ξεκούραστα χωρίς λάσπες και νερά.
Άρα λοιπόν πρέπει να μπουν στην ζυγαριά εκτός από το prestige και την κ@υλ@ και ο οικονομικός παράγοντας ούτως ώστε όχι μόνο να έχετε ό,τι σας αρέσει και σας διευκολύνει αλλά καί να μπορεί να κινείται και όχι να μένει παρκαρισμένο γιατί το service του είναι συχνό και είναι φωτιά και λαύρα.
Αυτά από εμένα που έχω ένα Agility 16+ 200i abs και μου κάνει μια χαρά την δουλειά μου ΑΛΛΑ σκέφτομαι μιας και είμαι στα 50 και έχω αλλάξει τουλάχιστον 30 μοτοσυκλέτες και scooters άλλοτε από ανάγκη και άλλοτε από επιλογή, να κάνω την τελευταία μου επιλογή και να κλείσω με αυτήν και λόγω οικονομικού παράγοντα (δεν υπάρχει η πολυτέλεια αυτήν την εποχή να αλλάζεις μοτοσυκλέτες σαν πουκάμισα) αλλά και λόγω ηλικίας (50+ γαρ!), να είναι μια μοτοσυκλέτα της οποίας το όνομα θα αποκαλύψω αφού την αποκτήσω, για να χαίρεται το πνεύμα μου, το στέρνο μου και ο καβάλος μου διότι όπως λέει και ο σοφός λαός, "περί ορέξεως.....κολοκυθόπιτα!!!"
panavour
12/04/2020, 19:27
Καλησπέρα παιδιά εν μέσω καραντίνας λόγω κορονοιού σχεδόν ένα χρόνο μετά την τελευταία παράθεση!
Δεν θέλω να λάβω μέρος στην αντιπαράθεση για το τι είναι μοτοσυκλέτα και αν τα scooters ανήκουν στην κατηγορία αυτή.
Η ουσία είναι πως όλα είναι δίτροχα και βολεύουν μέσα στην κίνηση λόγω έκπτωσης σημαντικού χρόνου σε μια μετακίνηση ειδικά στο κέντρο μιας πόλης με σύνηθες μποτιλιάρισμα.
Το αν άλλα σου προσθέτουν κύρος, άλλα είναι έργα τέχνης και γκομενοπαγίδες", άλλα σε κρατάνε ζεστό και στεγνό και άλλα σου προκαλούν ρεύση και ρίγη συγκίνησης όταν τα καβαλάς και άλλα πολλά που μπορεί να σκαρφιστεί ο ποιητής, το αποτέλεσμα είναι ένα, ευχρηστία, ταχύτητα και γιατί όχι φυχοθεραπεία ή αν προτιμάτε ψυχαγωγία.
Πάρτε ό,τι σας αρέσει στο μάτι, στο χέρι και στον καβάλο ή γιατί όχι και ό,τι αρέσει στο έτερο ήμισυ.
ΟΜΩΣ όταν κάποιος ρωτάει αρχικά για το άν θα πάρει scooter ενώ με τα ίδια χρήματα μπορεί να πάρει μοτό στα ίδια κυβικά, σίγουρα ο άνθρωπος κοιτάει και το οικονομικό κομμάτι αλλιώς θα έπαιρνε ό,τι γούσταρε ή ένα απ' όλα για να τα καβαλάει με βάση την όρεξή του.
Σκεφτείτε λοιπόν αυτό που θα σας ακολουθεί πάντα μετά την απόκτηση του οτιδήποτε, την συντήρηση.
Τα χρήματα που θα δίνετε εφόρου ζωής της κτίσης του κάθε δίτροχου που θα καταβάλετε μια και μόνο φορά το ποσό της αξίας του.
Πόσα όμως θα δίνετε σε μόνιμη βάση για να κινείται αξιοπρεπώς η "καλή σας" στον δρόμο;
Τι θέλουν οι λεγόμενες μοτοσυκλέτες που δεν είναι scooters ή αλλιώς τι θέλει ό,τι έχει σασμάν και όχι φυγοκεντρικό;
Λαδάκι, φίλτρα λαδιού και αέρα, μπουζάκι ή μπουζάκια και τακάκια φρένων.
Τι θέλει ό,τι έχει φυγοκεντρικό;
Όλα τα παραπάνω συν βαλβολίνες μετάδοσης, σιαγόνες φυγοκεντρικού, ράουλα φυγοκεντρικού και ιμάντα κίνησης.
Όλα τα επιπλέον κοστίζουν ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό δεδομένου ότι τα διαστήματα συντήρησης ενός scooter είναι σχεδόν πάντα πιό πυκνά απ' ότι σε μία μοτοσυκλέτα αλλά είναι φυσικό αντίτιμο της ευκολίας που προσδίδουν.
Γυρνάς μόνο τον δεξί καρπό και με τα χέρια φρενάρεις εμπρός και πίσω. Τα πόδια αραχτά και ξεκούραστα χωρίς λάσπες και νερά.
Άρα λοιπόν πρέπει να μπουν στην ζυγαριά εκτός από το prestige και την κ@υλ@ και ο οικονομικός παράγοντας ούτως ώστε όχι μόνο να έχετε ό,τι σας αρέσει και σας διευκολύνει αλλά καί να μπορεί να κινείται και όχι να μένει παρκαρισμένο γιατί το service του είναι συχνό και είναι φωτιά και λαύρα.
Αυτά από εμένα που έχω ένα Agility 16+ 200i abs και μου κάνει μια χαρά την δουλειά μου ΑΛΛΑ σκέφτομαι μιας και είμαι στα 50 και έχω αλλάξει τουλάχιστον 30 μοτοσυκλέτες και scooters άλλοτε από ανάγκη και άλλοτε από επιλογή, να κάνω την τελευταία μου επιλογή και να κλείσω με αυτήν και λόγω οικονομικού παράγοντα (δεν υπάρχει η πολυτέλεια αυτήν την εποχή να αλλάζεις μοτοσυκλέτες σαν πουκάμισα) αλλά και λόγω ηλικίας (50+ γαρ!), να είναι μια μοτοσυκλέτα της οποίας το όνομα θα αποκαλύψω αφού την αποκτήσω, για να χαίρεται το πνεύμα μου, το στέρνο μου και ο καβάλος μου διότι όπως λέει και ο σοφός λαός, "περί ορέξεως.....κολοκυθόπιτα!!!"
φιλε καλως ηρθες,αλλα αν θες να τα παμε καλα μην μου κλεβεις τις ατακες:lol:
o_gavros
12/04/2020, 22:18
Δεν θέλω να λάβω μέρος στην αντιπαράθεση για το τι είναι μοτοσυκλέτα ...ακολουθεί σεντόνι
δηλαδή ρε αδερφέ έτσι και ήθελες να πάρεις μέρος στην αντιπαράθεση, πόσες σελίδες θα έγραφες;;; :D
Commander
13/04/2020, 09:40
φιλε καλως ηρθες,αλλα αν θες να τα παμε καλα μην μου κλεβεις τις ατακες:lol:
Χα χα χα!!!! Καλώς σας βρήκα!
Συγνώμη, δεν θα επαναληφθεί!!!
300σαρ ισκουτερ κανει τα παντα σε ασφαλτο, πας δουλεια σβελτα, ταξιδακια, βολτες, νησια...ειναι οικονομικα σε κτηση και συντηρηση σε σχεση με μηχανες...η ΣΥΜ εχει σε τιμη ευκαιριας το HD300, παρε το με κλειστα τα ματια και ασε τις φιλοσοφιες γιατι οι καιροι δυσκολοι...
panavour
13/04/2020, 12:29
300σαρ ισκουτερ κανει τα παντα σε ασφαλτο, πας δουλεια σβελτα, ταξιδακια, βολτες, νησια...ειναι οικονομικα σε κτηση και συντηρηση σε σχεση με μηχανες...η ΣΥΜ εχει σε τιμη ευκαιριας το HD300, παρε το με κλειστα τα ματια και ασε τις φιλοσοφιες γιατι οι καιροι δυσκολοι...
Α πα πα ,τι του λες του παιδιου να παρει σκουτερ???
Αυτα δεν στριβουν ,θα σκοτωθει.:smokin:
https://www.youtube.com/watch?v=gb58jKFW76U
Nikospiaggio
17/05/2020, 07:20
Μια ακομη αποψη δεν βλαπτει.
Μοτοσυκλετστης ειναι αυτος πιυ χρησιμοποιη το δικυκλο καθημερινα ( καποιοι εχουν 1.200κε στο γκαραζ για βολτα την Κυριακή και αν).
Το ειδος μοτοσυκλετας εχει να κανει με το τι τεριαζει στον καθενα.
Η χρηση εχει σημασια
Την ιδια αισθηση με το αερα πιυ σε χτυπα και την ελευθερια πιυ νοιωθεις εχεις με καθε ειδος.
Το δικυκλο ειναι ψυχοθεραπεια.
Ποιο γιατρο θα διαλεξει ο καθενας ειναι χημεια .
Αυτα....
kynodontas
26/10/2020, 00:18
Όλο αυτό το θέμα 11 σελίδες αν τα σκουτερ ειναι μηχανές.. μου θυμίζει τη σχολή μου.. είναι οι οδοντίατροι γιατροί; είναι μια συζήτηση που δεν καταλήγει πουθενά :P είναι και δεν είναι ταυτόχρονα.. ίσως και τα σκούτερ είναι και δεν είναι μηχανές τι να πω :P