PDA

View Full Version : Μηχανή ή σκούτερ???

Σελίδες : [1] 2

dimitris 04
01/02/2019, 15:54
Καλό μήνα σε όλους, θέλω μια γνώμη ήθελα να αγοράσω ενα σκούτερ 300 μεταχειρισμενό για την πόλη και για κοντινές αποδράσεις, και πιο πολυ βόλτα το καλοκαίρι,

το δίλημμα μου προήλθε οτι με τα ίδια χρήματα παίρνω μια Kawasaki er 6- n απλα τώρα μήπως για την πόλη δεν αξίζει η μηχανή??? αλλα σκεφτόμαι οτι σε κοντινές αποδράσεις θα υπερεχει εναντι του σκούτερ.
κάθε γνώμη δεκτή.

rainmike
01/02/2019, 16:00
Καλό μήνα σε όλους, θέλω μια γνώμη ήθελα να αγοράσω ενα σκούτερ 300 μεταχειρισμενό για την πόλη και για κοντινές αποδράσεις, και πιο πολυ βόλτα το καλοκαίρι,

το δίλημμα μου προήλθε οτι με τα ίδια χρήματα παίρνω μια Kawasaki er 6- n απλα τώρα μήπως για την πόλη δεν αξίζει η μηχανή??? αλλα σκεφτόμαι οτι σε κοντινές αποδράσεις θα υπερεχει εναντι του σκούτερ.
κάθε γνώμη δεκτή.

Πάρε σκούτερ γιατί στη διαδρομή θα κάνεις και μπάνιο:tooth:

ptc
01/02/2019, 16:12
Σκούτερ, θα σε βολέψει πιο πολύ. Αν ήθελες μηχανή θα το ήξερες ήδη και δε θα ρωτούσες.

MG-KTiNoS
01/02/2019, 16:28
403428

με βάζεις σε σκέψεις!

panavour
01/02/2019, 16:55
χοντρικα και με λιγα λογια
σκουτερ ισον πρακτικοτητα,καθαριοτητα,προστασια απο λασπες βροχη και κρυο,ασφαλεια σε πλευρικη συγκρουση,ευχρηστια στην πολη,πιο κοινωνικα και γυναικεια αποδεκτο
μηχανη ισον ενεργητικη ασφαλεια επιδοσεις
διαλεγεις και παιρνεις

BLiTzER
01/02/2019, 17:28
[...]σκουτερ ισον ασφαλεια σε πλευρικη συγκρουση[...]

lolwat.

rainmike
01/02/2019, 17:36
lolwat.

ισως επειδή κάθεσαι και δεν καβαλάς,μαλλον αυτο εννοεί μπορει να γλιτώσεις το πόδι σου ας πούμε,

MAIK72
01/02/2019, 17:39
,πιο κοινωνικα και γυναικεια αποδεκτο[/B]
μ[/B][/B][/COLOR]

Γιατί αυτό πάλι?? Πλακά με κάνετε έτσι??:lol:

panavour
01/02/2019, 17:44
ισως επειδή κάθεσαι και δεν καβαλάς,μαλλον αυτο εννοεί μπορει να γλιτώσεις το πόδι σου ας πούμε,

ακριβως αυτο:a013:

katsar
01/02/2019, 18:03
Σκουτερ=στοματικός έρωτας με προφυλακτικό.Κερδίζεις κάποια πράγματα,χάνεις σε απόλαυση και αίσθηση.
Αφού το θέλεις για την πόλη πάρε σκουτερ,να κρεμάς καμιά σακούλα,κανένα αδιάβροχο,κράνος κτλ.300ρι οκ σε πάει και τις βόλτες σου για κανα μπάνιο το καλοκαίρι,εγώ με beverly 200 φίλου έκανα Καβάλα-Θεσαλονίκη μια φορά χωρίς πρόβλημα και στάσεις.Αν το κάνεις κάθε βδομάδα βέβαια δεν ξέρω πόσο αντέχουν.

Όπως είπαν και οι προηγούμενοι αφού το σκέφτεσαι θέλεις κάτι σε εργαλείο και τα σκούτερ είναι ακριβώς αυτό.

SONone
01/02/2019, 18:32
Honda X-ADV μηχανο σκουτερ

BLiTzER
01/02/2019, 18:42
Σκουτερ=στοματικός γκέι έρωτας με προφυλακτικό.

Fixed.

νεοσσός
01/02/2019, 19:43
.. γυναικεια αποδεκτο ...
Αυτό το αντιλαμβάνομαι μόνο υπό την έννοια ότι η σύντροφός σου δε θέλει να έχεις μοτοσυκλέτα, διότι ξέρει πως με αυτή τραβάς τα γυναικεία βλέμματα και κερδίζεις τις εντυπώσεις. Ακόμα κι έτσι όμως, σε όσες γυναίκες έχω γνωρίσει αρέσουν τόσο οι μοτοσυκλέτες, όσο και οι βόλτες με αυτές. Θα πρέπει να είναι πολύ ζηλιάρα κάποια για να θέλει να πάρεις scooter ή να φοβάται μη σε χάσει, αν ξέρει ότι τρέχεις πολύ με τη μοτοσυκλέτα.

Το scooter όμως δεν παύει να είναι πρακτικό. Λογική ή έρωτας;

telegonos
01/02/2019, 19:48
Λογική ή έρωτας;

Να βάλω λεμόνιιιιι στο τσάι ή να ρίξω λίγο κονιάκ;

rainmike
01/02/2019, 19:51
Αυτό το αντιλαμβάνομαι μόνο υπό την έννοια ότι η σύντροφός σου δε θέλει να έχεις μοτοσυκλέτα, διότι ξέρει πως με αυτή τραβάς τα γυναικεία βλέμματα και κερδίζεις τις εντυπώσεις. Ακόμα κι έτσι όμως, σε όσες γυναίκες έχω γνωρίσει αρέσουν τόσο οι μοτοσυκλέτες, όσο και οι βόλτες με αυτές. Θα πρέπει να είναι πολύ ζηλιάρα κάποια για να θέλει να πάρεις scooter ή να φοβάται μη σε χάσει, αν ξέρει ότι τρέχεις πολύ με τη μοτοσυκλέτα.

Το scooter όμως δεν παύει να είναι πρακτικό. Λογική ή έρωτας;

φίλε δεν ισχύει,καμμιά γυναίκα άνω των 15 δε θα κοιτάξει τη μοτοσικλέτα σου,όποιος παίρνει μοτοσικλέτα για να τραβά τα γυναικεία βλέμματα απλά έχασε τα λεφτά του.
Οι περισσότερες γυναίκες δεν μπορούν να ξεχωρίσουν ένα ninja 250 απο ένα bmw rr μη σου πω θα σου πουν πω αυτό το πράσινο μηχανάκι φαίνεται πολύ πιο ωραίο.
Οι γυναίκες εν έτει 2019 θέλουν αμαξάκι και άνεση δύσκολα θα ανέβουν σε σκούτερ αλλά πολύ πιο δύσκολα σε μηχανή.

basilis_k6
01/02/2019, 20:11
φίλε δεν ισχύει,καμμιά γυναίκα άνω των 15 δε θα κοιτάξει τη μοτοσικλέτα σου,όποιος παίρνει μοτοσικλέτα για να τραβά τα γυναικεία βλέμματα απλά έχασε τα λεφτά του.
Οι περισσότερες γυναίκες δεν μπορούν να ξεχωρίσουν ένα ninja 250 απο ένα bmw rr μη σου πω θα σου πουν πω αυτό το πράσινο μηχανάκι φαίνεται πολύ πιο ωραίο.
Οι γυναίκες εν έτει 2019 θέλουν αμαξάκι και άνεση δύσκολα θα ανέβουν σε σκούτερ αλλά πολύ πιο δύσκολα σε μηχανή.

ακριβώς. οι γυναίκες γουσταρουν να οδηγας μηχανη και θα ανέβουν μια φορά για το "κάναμε τρέλλες απόψε" αλλα μέχρι εκει. Μετα θέλουν σκουτερ πολυθρονάτο για να πάνε βολτα. υπάρχουν και εξαιρέσεις βεβαιως.

DRAKONET
01/02/2019, 21:21
Τι εχεις τωρα ??
Σε ρωταω γιατι να ξερεις κααααποια στιγμη..ολοι οσοι εχουμε μηχανες..ζηλευουμε τα σκουτερ για την πρακτικοτητα-αποθηκευση-ζεστη τον χειμωνα με την κουβερτα η μη--καθως και καθαριοτητα απο νερα βροχης...
Απο την αλλη οσοι εχουν σκουτερ...καααποια στιγμη ηθελαν μια μηχανη γιατι εχει το κυρος του δικυκλου--- ειναι πιο γρηγορη---πλαγιαζει (εαν θες) και νιωθεις την αδρεναλινη οταν βουτας μεσα στις στροφες---την ακους να ουρλιαζει στα χερια σου....δινοντας εντολες με το αριστερο σου χερι--επισης μπορεις να βαλεις και να φτιαξεις πολλα πραγματα και να την κανεις μοναδικη ενω στο σκουτερ οτι και να βαλεις-βγαλεις--βαψεις--αλλαξεις.....σορρυ αλλαααα....παλι σκουτερ θα ειναι !
κατι τελευταιο..και πολυ μπακαλιστικο θα μου επιτρεψετε...στο ενα αγοραζεις πιο πολυ σιδρο..στο αλλο tupperwere
Στο δια ταυτα...οτι εχει 2 ροδες....πρεπει να μας αρεσει...και να το αγκαλιασουμε...o καθενας για διαφορετικους λογους !!
Αλλωστε ο ευτιχισμενος δικυκλιστης φαινεται απο ενα μονο πραγμα

ΤΑ ΜΥΓΑΚΙΑ....ΣΤΑ ΔΟΝΤΙΑ !! :p;)

SONone
02/02/2019, 11:50
Τι εχεις τωρα ??
Σε ρωταω γιατι να ξερεις κααααποια στιγμη..ολοι οσοι εχουμε μηχανες..ζηλευουμε τα σκουτερ για την πρακτικοτητα-αποθηκευση-ζεστη τον χειμωνα με την κουβερτα η μη--καθως και καθαριοτητα απο νερα βροχης...
Απο την αλλη οσοι εχουν σκουτερ...καααποια στιγμη ηθελαν μια μηχανη γιατι εχει το κυρος του δικυκλου--- ειναι πιο γρηγορη---πλαγιαζει (εαν θες) και νιωθεις την αδρεναλινη οταν βουτας μεσα στις στροφες---την ακους να ουρλιαζει στα χερια σου....δινοντας εντολες με το αριστερο σου χερι--επισης μπορεις να βαλεις και να φτιαξεις πολλα πραγματα και να την κανεις μοναδικη ενω στο σκουτερ οτι και να βαλεις-βγαλεις--βαψεις--αλλαξεις.....σορρυ αλλαααα....παλι σκουτερ θα ειναι !
κατι τελευταιο..και πολυ μπακαλιστικο θα μου επιτρεψετε...στο ενα αγοραζεις πιο πολυ σιδρο..στο αλλο tupperwere
Στο δια ταυτα...οτι εχει 2 ροδες....πρεπει να μας αρεσει...και να το αγκαλιασουμε...o καθενας για διαφορετικους λογους !!

ποιος σοβαρός ανθρωπος εχει μηχανη και ζηλευει τα σκουτερ?? :D αντε κανα παπι και μεχρι εκει για την οικονομια αλλα σκουτερ ΠΟΤΕ!!!

panavour
02/02/2019, 11:59
Τι εχεις τωρα ??

τι εγινε ρεεε βγηκαν μηχανες με αριστερο γκαζι???:sick:

Alexinhogr
02/02/2019, 12:20
Μηχανάκι χωρίς λεβιέ δεν είναι μηχανάκι. Χαχαχα α πάρε στριτ αν είσαι κοντός, versys 300 αν είσαι μακρύς χαχα

p@nos
02/02/2019, 12:37
Πλακωσαν οι βαρβατοι αντρες εδω που δεν καταδεχονται τα σκουτερ χαχαχχαχαχα

Λοιπον φιλε ολα τα οχηματα πανω απ ολα ειναι μεταφορικα μεσα, οποτε αν θες να μεταφερεσαι κυριως οπως οι περισσοτεροι ανθρωποι θα παρεις το πιο βολικο μεταφορικο μεσο, δηλαδη το σκουτερ...

Σε καθε περιπτωση μπορεις πολυ οικονομικα να παρεις και μηχανη και σκουτερ, με την μοτο για να κανεις το χαβαλε σου κανα σκ, με το σκουτερ για να πηγαινεις στη δουλεια στεγνος, να μπορεις να εχεις κατω απο τη σελα μπουφαν κουστουμι η δε ξερω και εγω τι αλλο ωστε να σου κανει τη ζωη ευκολη και οχι να σου δενει τα χερια

Τα περι ενεργητικης ασφαλειας η παθητικης τα αφηνω ασχολιαστα γιατι ειναι απλα αστεια...

Αν ωστοσο σε απασχολει η ασφαλεια, κατι που αντικειμενικα ειναι πολυ σημαντικο ειδικα οταν φορτωνεις πολλα χιλιομετρα καθημερινα, τα πιο ασφαλη μοτοσυκλετακια αυτη τη στιγμη ειναι τα τρικυκλα σκουτερ, βλεπε mp3 που ξεκινησε ολη αυτη την ιστορια και ολα τα υπολοιπα που βγηκαν μετα απο αυτο

MAIK72
02/02/2019, 13:44
Αρα θα πάρεις σφούχτερ πολυθρονάτο για το γκομενάκι :eleison:
κανα παπάκι για κάθε μέρα
αυτοκίνητο για ταξίδι
και κανά ss για το ΣΚ με τους αντικοινωνικούς κολλητούς

Κλείσαμε

rainmike
02/02/2019, 13:54
Πλακωσαν οι βαρβατοι αντρες εδω που δεν καταδεχονται τα σκουτερ χαχαχχαχαχα

Λοιπον φιλε ολα τα οχηματα πανω απ ολα ειναι μεταφορικα μεσα, οποτε αν θες να μεταφερεσαι κυριως οπως οι περισσοτεροι ανθρωποι θα παρεις το πιο βολικο μεταφορικο μεσο, δηλαδη το σκουτερ...

Σε καθε περιπτωση μπορεις πολυ οικονομικα να παρεις και μηχανη και σκουτερ, με την μοτο για να κανεις το χαβαλε σου κανα σκ, με το σκουτερ για να πηγαινεις στη δουλεια στεγνος, να μπορεις να εχεις κατω απο τη σελα μπουφαν κουστουμι η δε ξερω και εγω τι αλλο ωστε να σου κανει τη ζωη ευκολη και οχι να σου δενει τα χερια

Τα περι ενεργητικης ασφαλειας η παθητικης τα αφηνω ασχολιαστα γιατι ειναι απλα αστεια...

Αν ωστοσο σε απασχολει η ασφαλεια, κατι που αντικειμενικα ειναι πολυ σημαντικο ειδικα οταν φορτωνεις πολλα χιλιομετρα καθημερινα, τα πιο ασφαλη μοτοσυκλετακια αυτη τη στιγμη ειναι τα τρικυκλα σκουτερ, βλεπε mp3 που ξεκινησε ολη αυτη την ιστορια και ολα τα υπολοιπα που βγηκαν μετα απο αυτο

Ποιοι βαρβάτοι άντρες ρε φίλε,γράφει στο μοτό που ως επί το πλείστον είναι ένα μοτοσικλετιστικό φορουμ και ζητάει γνώμες.Λογικο δεν είναι οι περισσότεροι εδώ μέσα να γουστάρουν
μοτοσικλέτες?Αν θα έγραφε στο scooterclub θα του πρότειναν οι περισσότεροι σκούτερ.Η βαρβατίλα τι σχέση έχει με το τι καβαλάς?Κατα τη γνώμη μου αν θες να πηγαίνεις στη δουλειά σου στεγνός και με κοστούμια
και ατσαλάκωτος και ζεστός και μπλα μπλα μπλα ασε τα δίκυκλα και πάρε ένα μικρό οικονομικό αμαξάκι να κάνεις τη δουλειά σου.Τα υβρίδια σπανίως κάνουν κάτι καλά.

p@nos
02/02/2019, 14:07
Αρα θα πάρεις σφούχτερ πολυθρονάτο για το γκομενάκι :eleison:
κανα παπάκι για κάθε μέρα
αυτοκίνητο για ταξίδι
και κανά ss για το ΣΚ με τους αντικοινωνικούς κολλητούς

Κλείσαμε

καλα κρασια....ενα μετριο τιμιο σκουτερακι εχει ενα 1000αρικο....με αλλα τοσα παιρνεις και ενα ταπεινο μονοκυλιδρο η και πιο παλια μηχανακια πολυκυλιδρα, αν γουσταρεις τοσο πολυ την ''μοτοσυκλετα''
μιλαμε τωρα για κοστος βασικου εξοπλισμου...αμα δεν τα εχεις αυτα, πας και με καρτα του οαεδ με τα μεσα μαζικης μεταφορας....
ολα ειναι επιλογες και ο καθενας διαχειριζεται το μπατζετ του οπως θελει

Ποιοι βαρβάτοι άντρες ρε φίλε,γράφει στο μοτό που ως επί το πλείστον είναι ένα μοτοσικλετιστικό φορουμ και ζητάει γνώμες.Λογικο δεν είναι οι περισσότεροι εδώ μέσα να γουστάρουν
μοτοσικλέτες?Αν θα έγραφε στο scooterclub θα του πρότειναν οι περισσότεροι σκούτερ.Η βαρβατίλα τι σχέση έχει με το τι καβαλάς?Κατα τη γνώμη μου αν θες να πηγαίνεις στη δουλειά σου στεγνός και με κοστούμια
και ατσαλάκωτος και ζεστός και μπλα μπλα μπλα ασε τα δίκυκλα και πάρε ένα μικρό οικονομικό αμαξάκι να κάνεις τη δουλειά σου.Τα υβρίδια σπανίως κάνουν κάτι καλά.

φιλε μου δεν ειναι κακο να γουσταρεις τη μοτοσυκλετα, το κακο ειναι να γραφεις μπουρδες και ανυποστατα πραγματα για να στηριξεις την αποψη σου (δεν παει σε σενα προσωπικα, δε θυμαμαι ποιος εγραψε τι)

Τα σκουτερ ειναι κανονικες μοτοσυκλετες και γι αυτο απαιτουν αδεια οδηγησης μοτοσυκλετας, αλλιως θα απαιτουσαν αδεια οδηγησης τρολευ...για καποιο λογο πολλοι ανθωποι και το βλεπω και εδω μεσα στο φορουμ, προσπαθουν να στηριξουν τις επιλογες τους υποβαθμιζοντας ολα τα υπολοιπα...

το σκουτερκλαμπ ελλας και δε ξερω τι αλλο, ειναι ενα θεματικο φορουμ μοτοσυκλετας που απευθυνεται σε συγκεκριμενη κατηγορια, οπως το ντουκατι φορουμ, το καβασακι φορουμ, το advride, και λοιπα...το μοτο ειναι για ολα οποτε αν θελει καποιος μπορει να ρωτησει ΚΑΙ για σκουτερ...

το αμαξακι θα ηταν πολυ καλη φαση οπως λες αλλα μερικοι ανθρωποι εκτιμουν πιο πολυ τον χρονο τους και κατανοουν οτι το να τρως 3-4 ωρες καθημερινα για να κατεβεις απο ενα σχετικα κεντρικο προαστιο στο κεντρο της αθηνας για μια αποσταση που μπορεις να την κανεις σε 10-15 λεπτα δεν ειναι και οτι καλυτερο, οποτε θελουν να αποφυγουν την κινηση....αυτο δε σημαινει οτι πρεπει να το κανεις με hardcore τροπο, ουτε να γινεσαι μουσκεμα καθε φορα που βρεχει, ουτε να ξοδευεις ενα σωρρο χρηματα σε αναλωσιμα και να εχεις μια μοτο των 100+ αλογων για καθε μερα απο την οποια θα χρησιμοποιεις τα 10

MAIK72
02/02/2019, 14:15
καλα κρασια....ενα μετριο τιμιο σκουτερακι εχει ενα 1000αρικο....με αλλα τοσα παιρνεις και ενα ταπεινο μονοκυλιδρο η και πιο παλια μηχανακια πολυκυλιδρα, αν γουσταρεις τοσο πολυ την ''μοτοσυκλετα''
μιλαμε τωρα για κοστος βασικου εξοπλισμου...αμα δεν τα εχεις αυτα, πας και με καρτα του οαεδ με τα μεσα μαζικης μεταφορας....

για καποιο λογο πολλοι ανθωποι και το βλεπω και εδω μεσα στο φορουμ, προσπαθουν να στηριξουν τις επιλογες τους υποβαθμιζοντας ολα τα υπολοιπα...

Ξέρεις δεν μίλησα για κόστος ούτε για διαχείριση μπάτζετ αλλά ακριβώς για αυτές τις απόψεις. Απλά με επιβεβαίωνεις.Καλή συνέχεια:wave2: ,γιατί δεν βλέπω το νόημα να συνεχίσω την συζήτηση

p@nos
02/02/2019, 14:19
Ξέρεις δεν μίλησα για κόστος ούτε για διαχείριση μπάτζετ αλλά ακριβώς για αυτές τις απόψεις. Απλά με επιβεβαίωνεις.Καλή συνέχεια:wave2: ,γιατί δεν βλέπω το νόημα να συνεχίσω την συζήτηση

καλη συνεχεια μανιτο μου :beer:

o_gavros
02/02/2019, 14:37
...ολοι οσοι εχουμε μηχανες..ζηλευουμε τα σκουτερ...

Απο την αλλη οσοι εχουν σκουτερ...καααποια στιγμη ηθελαν μια μηχανη γιατι ...

Σφάλεις όταν μιλάς εξ ονόματος άλλων.
Ειδικά αυτό το πρώτο "όλοι" μου ήρθε κεραμίδα.

Για τον φιλο τωρα που ψάχνει, μάλλον ένα σκουτερ θα σε καλύψει.
Και στην τελική αν δεις ότι δεν σου αρκεί, δεν το παντρεύεσαι. Αγγελία και το καρ να ναι καλα.

rainmike
02/02/2019, 14:39

φιλε μου δεν ειναι κακο να γουσταρεις τη μοτοσυκλετα, το κακο ειναι να γραφεις μπουρδες και ανυποστατα πραγματα για να στηριξεις την αποψη σου (δεν παει σε σενα προσωπικα, δε θυμαμαι ποιος εγραψε τι)

Τα σκουτερ ειναι κανονικες μοτοσυκλετες και γι αυτο απαιτουν αδεια οδηγησης μοτοσυκλετας, αλλιως θα απαιτουσαν αδεια οδηγησης τρολευ...για καποιο λογο πολλοι ανθωποι και το βλεπω και εδω μεσα στο φορουμ, προσπαθουν να στηριξουν τις επιλογες τους υποβαθμιζοντας ολα τα υπολοιπα...

το σκουτερκλαμπ ελλας και δε ξερω τι αλλο, ειναι ενα θεματικο φορουμ μοτοσυκλετας που απευθυνεται σε συγκεκριμενη κατηγορια, οπως το ντουκατι φορουμ, το καβασακι φορουμ, το advride, και λοιπα...το μοτο ειναι για ολα οποτε αν θελει καποιος μπορει να ρωτησει ΚΑΙ για σκουτερ...

το αμαξακι θα ηταν πολυ καλη φαση οπως λες αλλα μερικοι ανθρωποι εκτιμουν πιο πολυ τον χρονο τους και κατανοουν οτι το να τρως 3-4 ωρες καθημερινα για να κατεβεις απο ενα σχετικα κεντρικο προαστιο στο κεντρο της αθηνας για μια αποσταση που μπορεις να την κανεις σε 10-15 λεπτα δεν ειναι και οτι καλυτερο, οποτε θελουν να αποφυγουν την κινηση....αυτο δε σημαινει οτι πρεπει να το κανεις με hardcore τροπο, ουτε να γινεσαι μουσκεμα καθε φορα που βρεχει, ουτε να ξοδευεις ενα σωρρο χρηματα σε αναλωσιμα και να εχεις μια μοτο των 100+ αλογων για καθε μερα απο την οποια θα χρησιμοποιεις τα 10

Δεν θεωρώ πάντως ότι έγραψε κανένας κάτι υποτιμητικό για τα σκούτερ.Οσο για το αν είναι μοτοσικλέτες η όχι είναι τόσο μοτοσικλέτες όσο αυτοκίνητα είναι και οι γουρούνες που οδηγούνται με άδεια οδήγησης αυτοκινήτου.

p@nos
02/02/2019, 14:41
Δεν θεωρώ πάντως ότι έγραψε κανένας κάτι υποτιμητικό για τα σκούτερ.Οσο για το αν είναι μοτοσικλέτες η όχι είναι τόσο μοτοσικλέτες όσο αυτοκίνητα είναι και οι γουρούνες που οδηγούνται με άδεια οδήγησης αυτοκινήτου.

θα ηθελα πολυ να διαβασω τον ορισμο σου για το τι οριζεις ως μοτοσυκλετα...

rainmike
02/02/2019, 14:44
θα ηθελα πολυ να διαβασω τον ορισμο σου για το τι οριζεις ως μοτοσυκλετα...
Δεν υπάρχει ορισμός ,δεν ονόμασα εγω τα σκουτερ σκουτερ ουτε τα atv atv ουτε τις μοτοσικλέτες μοτοσικλετες.
Ο ιδιος o author του thread έκανε δόκιμα τον διαχωρισμό σκούτερ η μηχανή?

p@nos
02/02/2019, 14:49
Δεν υπάρχει ορισμός ,δεν ονόμασα εγω τα σκουτερ σκουτερ ουτε τα atv atv ουτε τις μοτοσικλέτες μοτοσικλετες.
Ο ιδιος o author του thread έκανε δόκιμα τον διαχωρισμό σκούτερ η μηχανή?

εγω ρωτησα εσενα, και εξακολουθεις να θεωρεις αν κρινω σωστα το σκουτερ ενα διαφορετικο ειδος μεταφορικου μεσου απο τις ''μοτοσυκλετες''...καταλαβαινω σωστα η οχι?

rainmike
02/02/2019, 14:50
εγω ρωτησα εσενα, και εξακολουθεις να θεωρεις αν κρινω σωστα το σκουτερ ενα διαφορετικο ειδος μεταφορικου μεσου απο τις ''μοτοσυκλετες''...καταλαβαινω σωστα η οχι?

φαντάζομαι και εσύ το ίδιο για να γράφεις ακόμα σε ενα νήμα όπου ο διαχωρισμός είναι εξαρχής δεδομένος.

p@nos
02/02/2019, 14:54
φαντάζομαι και εσύ το ίδιο για να γράφεις ακόμα σε ενα νήμα όπου ο διαχωρισμός είναι εξαρχής δεδομένος.

κανεις λαθος και προφανως δε θεωρω κατι τετοιο, ο διαχωρισμος δεν ειναι δεδομενος γιατι πολυ απλα δεν υφισταται κατι τετοιο. Τα σκουτερ ειναι υποκατηγορια μοτοσυκλετων, οπως ειναι τα on-off, enduro, superbikes, κλπ

rainmike
02/02/2019, 14:55
κανεις λαθος και προφανως δε θεωρω κατι τετοιο, ο διαχωρισμος δεν ειναι δεδομενος γιατι πολυ απλα δεν υφισταται κατι τετοιο. Τα σκουτερ ειναι υποκατηγορια μοτοσυκλετων, οπως ειναι τα on-off, enduro, superbikes, κλπ

Εντάξει έχω λάθος:beer:

p@nos
02/02/2019, 14:56
Εντάξει έχω λάθος:beer:

ξεκαθαρα :beer:

telegonos
02/02/2019, 15:00
Τα σκουτερ ειναι υποκατηγορια μοτοσυκλετων, οπως ειναι τα on-off, enduro, superbikes, κλπ

Λάθος.

Διαφορετική δομή. Ο κινητήρας είναι πάνω στο ψαλίδι, μη-αναρτώμενη μάζα, και η κατανομή βάρους-μαζών-σχεδίασης πλαισίου είναι εντελώς άλλο πράγμα.

Όλα τα άλλα που λες ΕΙΝΑΙ κατηγορία μηχανής, γιατί έχουν ίδια βασική δομή, κινητήρας στο κέντρο, τοποθετημένος σε σταθερό πλαίσιο κ.ο.κ.

Όσο τα σκούτερ είναι κατηγορία μηχανής, άλλο τόσο είναι οι σπαστές μπουλντόζες κατηγορία αυτοκινήτου.

*Εξαίρεση τα σκούτερ τύπου integra 750 που δεν είναι ...σκούτερ, στην πραγματικότητα, μόνο στο απέξω σχήμα, μια και η δομή τους είναι μοτοσυκλέτας (κινητήρας στο κέντρο, δεμένος στο πλαίσιο κ.ο.κ.)

p@nos
02/02/2019, 15:25
Λάθος.

Διαφορετική δομή. Ο κινητήρας είναι πάνω στο ψαλίδι, μη-αναρτώμενη μάζα, και η κατανομή βάρους-μαζών-σχεδίασης πλαισίου είναι εντελώς άλλο πράγμα.

Όλα τα άλλα που λες ΕΙΝΑΙ κατηγορία μηχανής, γιατί έχουν ίδια βασική δομή, κινητήρας στο κέντρο, τοποθετημένος σε σταθερό πλαίσιο κ.ο.κ.

Όσο τα σκούτερ είναι κατηγορία μηχανής, άλλο τόσο είναι οι σπαστές μπουλντόζες κατηγορία αυτοκινήτου.

*Εξαίρεση τα σκούτερ τύπου integra 750 που δεν είναι ...σκούτερ, στην πραγματικότητα, μόνο στο απέξω σχήμα, μια και η δομή τους είναι μοτοσυκλέτας (κινητήρας στο κέντρο, δεμένος στο πλαίσιο κ.ο.κ.)

ναι και τι παει να πει διαφορετικη δομη? και ποιος σου ειπε οτι η θεση του κινητηρα ειναι αρκετη για να το κανει να μην θεωρειται μοτοσυκλετα?

εντελως αλλη κατανομη βαρους εχουν και τα τσοπερ...ουτε αυτα ειναι μοτοσυκλετες?τωρα που το σκεφτομαι πολλα απο αυτα δεν ειχαν καν πισω αναρτηση...τα μποξερ μπεμβε εχουν ενα μοτερ να πεταει δεξια αριστερα, οτι πιο χαζο για κατι με δυο τροχους...επισς εχει ξεχωριστο κιβώτιο και αξονα...αρα και αυτο εχει διαφορετικη δομη κινητηρα, αρα δεν ειναι μοτοσυκλετα?

και εφοσον θεωρεις ως προβλημα την θεση του μοτερ, τα περισσοτερα πλεον σκουτερ καποιων κυβικων εχουν το μοτερ μεσα στο πλαισιο, αλλα παρολα αυτα οι κατασκευαστες κανουν καταχρηση του ορου και τα λενε σκουτερ?

ο ορισμος της μοτοσυκλετας με μια γρηγορα ματια στο wikipedia...

A motorcycle, often called a bike, motorbike, or cycle, is a two- or three-wheeled motor vehicle.[1] Motorcycle design varies greatly to suit a range of different purposes: long distance travel, commuting, cruising, sport including racing, and off-road riding. Motorcycling is riding a motorcycle and related social activity such as joining a motorcycle club and attending motorcycle rallies.

δε ξερω τι εκτιμηση κανεις εσυ αλλα δε βλεπω να αναφερεται καπου οτι η θεση του κινητηρα αποτελει το κριτηριο για το αν ειναι μοτοσυκλετα η οχι ενα δικυκλο...

στο θεμα του αυτοκινητου τωρα ο αντιστοιχος ορισμος λεει

A car (or automobile) is a wheeled motor vehicle used for transportation. Most definitions of car say they run primarily on roads, seat one to eight people, have four tires, and mainly transport people rather than goods.

οι μπουλντόζες δεν χρησιμοποιουνται ως μεσα μεταφορας...ειναι επαγγελματικα εργαλεια και η χρηση τους δεν εχει σχεση με την μετακινηση....επισης δεν εχουν αδεια κυκλοφοριας...

rainmike
02/02/2019, 15:42
ναι και τι παει να πει διαφορετικη δομη? και ποιος σου ειπε οτι η θεση του κινητηρα ειναι αρκετη για να το κανει να μην θεωρειται μοτοσυκλετα?

εντελως αλλη κατανομη βαρους εχουν και τα τσοπερ...ουτε αυτα ειναι μοτοσυκλετες?τωρα που το σκεφτομαι πολλα απο αυτα δεν ειχαν καν πισω αναρτηση...τα μποξερ μπεμβε εχουν ενα μοτερ να πεταει δεξια αριστερα, οτι πιο χαζο για κατι με δυο τροχους...επισς εχει ξεχωριστο κιβώτιο και αξονα...αρα και αυτο εχει διαφορετικη δομη κινητηρα, αρα δεν ειναι μοτοσυκλετα?

και εφοσον θεωρεις ως προβλημα την θεση του μοτερ, τα περισσοτερα πλεον σκουτερ καποιων κυβικων εχουν το μοτερ μεσα στο πλαισιο, αλλα παρολα αυτα οι κατασκευαστες κανουν καταχρηση του ορου και τα λενε σκουτερ?

δε ξερω τι εκτιμηση κανεις εσυ αλλα δε βλεπω να αναφερεται καπου οτι η θεση του κινητηρα αποτελει το κριτηριο για το αν ειναι μοτοσυκλετα η οχι ενα δικυκλο...

οι μπουλντόζες δεν χρησιμοποιουνται ως μεσα μεταφορας...ειναι επαγγελματικα εργαλεια και η χρηση τους δεν εχει σχεση με την μετακινηση....επισης δεν εχουν αδεια κυκλοφοριας...

A car (or automobile) is a wheeled motor vehicle used for transportation. Most definitions of car say they run primarily on roads, seat one to eight people, have four tires, and mainly transport people rather than goods.
Ορισμός του αυτοκινήτου:αυτοκίνητο ειναι ένα μηχανοκίνητο όχημα με τροχούς που χρησιμοποείται για μεταφορά.Οι περισσότεροι ορισμοί του αυτοκινήτου λένε ότι κυκλοφορεί κυριώς στους δρόμους ,έχει θέσεις απο μια εως 8
έχει 4 λάστιχα και χρησιμοποιείται κυριως για μεταφορά ανθρώπων και όχι αγαθών.
Με βάση αυτο τον ορισμο αυτοκινητα είναι και τα cart αυτοκίνητα είναι και τα buggy αυτοκίνητα είναι και οι γουρούνες και τα τρακτερ.
Γραφει πουθενα για αδεια κυκλοφορίας? οχι γραφει πουθενα για δημόσιους δρόμους όχι.
Σταματα να προσπαθείς να αποδείξεις ότι ο γαιδαρος πετάει γιατι δεν.

p@nos
02/02/2019, 15:52
Ορισμός του αυτοκινήτου:αυτοκίνητο ειναι ένα μηχανοκίνητο όχημα με τροχούς που χρησιμοποείται για μεταφορά.Οι περισσότεροι ορισμοί του αυτοκινήτου λένε ότι κυκλοφορεί κυριώς στους δρόμους ,έχει θέσεις απο μια εως 8
έχει 4 λάστιχα και χρησιμοποιείται κυριως για μεταφορά ανθρώπων και όχι αγαθών.
Με βάση αυτο τον ορισμο αυτοκινητα είναι και τα cart αυτοκίνητα είναι και τα buggy αυτοκίνητα είναι και οι γουρούνες και τα τρακτερ.
Γραφει πουθενα για αδεια κυκλοφορίας? οχι γραφει πουθενα για δημόσιους δρόμους όχι.
Σταματα να προσπαθείς να αποδείξεις ότι ο γαιδαρος πετάει γιατι δεν.

αρα και το αεροπλανο επειδη εχει ροδες ειναι αυτοκινητο :lol:

ο μαϊ κοτ

παντως το οτι υπαρχουν ανθρωποι που βρησκουν οτι οι μπουλντοζες εχουν με τα αυτοκινητα οσα κοινα εχει το σκουτερ με μια ''μοτοσυκλετα'' ενδεχομενως να εξηγει γιατι ειναι και ο τσιπρας πρωθυπουργός :lol:

rainmike
02/02/2019, 15:54
αρα και το αεροπλανο επειδη εχει ροδες ειναι αυτοκινητο :lol:

ο μαϊ κοτ

Εσύ έβαλες ρε τους όρισμους ελεος

Ζεύκας
02/02/2019, 15:54
Έτσι και έρθει κανένα και μου πει έχω μηχανή και τον ρωτήσω τι μηχανή
και μου πει honda pcx θα φάει σφαλιάρα στο σβέρκο μα τη Παναγία.

p@nos
02/02/2019, 16:03
αμα σου πει glx μετραει γιατι εχει το μοτερ σε σταθερο σημειο να υποθεσω :lol:

Ζεύκας
02/02/2019, 16:07
αυτό θα φάει κλωτσιά στο πάτο

ΓΙΝΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΡΕ

viper1
02/02/2019, 16:08

Εντύπωση μου κάνει πως και το wikipedia δεν γράφει ότι τεντυμποιδες τσαντάκηδες κλπ είναι μερικοί από τους χρήστες της μοτοσυκλέτας

TONYBANDIT
02/02/2019, 16:20
Εαν ειναι να ανατρεχουμε στο wikipedia για το τι θεωρειται μοτοσικλετα και τι αυτοκινητο αυριο μπορει να μας κυβερναει και ο mr bean.

Alexinhogr
02/02/2019, 16:24
Ούτως ή άλλως ο μρ μπιν Μητσοτάκης μας έρχεται χαχαχα, 100 χρόνια μνημόνια στην μπανανιασταν χαχα

o teos
02/02/2019, 17:08
Όλα είναι μηχανάκια...Όλα τα υπόλοιπα είναι για τόνωση του εγώ του εκάστοτε χρήστη και πουλ μουρ σε κορασια άνευ γνώσης..:wave2:

Τουλάχιστον εγώ πάντα έτσι τα έλεγα....με εξαίρεση το σκούτερ που το λέω βαρκα:bawl:

BLiTzER
02/02/2019, 17:15
Έτσι και έρθει κανένα και μου πει έχω μηχανή και τον ρωτήσω τι μηχανή
και μου πει honda pcx θα φάει σφαλιάρα στο σβέρκο μα τη Παναγία.

Στο "έχω μηχανή" τρώει σφαλιάρα ό,τι και να'χει. Μετά παίζεις απλά με το πόσο δυνατή.

rainmike
02/02/2019, 17:15
Όλα είναι μηχανάκια...Όλα τα υπόλοιπα είναι για τόνωση του εγώ του εκάστοτε χρήστη και πουλ μουρ σε κορασια άνευ γνώσης..:wave2:

Τουλάχιστον εγώ πάντα έτσι τα έλεγα....με εξαίρεση το σκούτερ που το λέω βαρκα:bawl:

ολα μηχανάκια είναι εκτος απο τα ducati που είναι έργα τέχνης:lol:

Alexinhogr
02/02/2019, 17:23
Παίρνεις σκούτερ για τις αγγαρείες, δουλειά, να πεταχτείς κάπου κ για να πίνεις καφέ, θες κάτι για καμιά βολτούλα παίρνεις να γουστάρεις κοντά-μακριά μηχανή. Είχα 2 scooter και όλη μέρα οδηγαω παπί λόγο δουλειάς, τώρα δεν βλέπω την ώρα να ανεβαίνω την παλιοκλαρα έστω και μετά από δέκα ώρες δουλειάς, χαχα

TsoliasGR
02/02/2019, 17:35
Ότι έχει 2 ρόδες ΔΕΝ είναι μοτοσυκλέτα.
Τα σκούτερ είναι μηχανοκίνητες μπανιέρες με μοτέρ και πολυθρόνα (και ας έχω ζηλέψει κάποια στιγμή το Integra S).
Δεν είναι όλα τα τετράτροχα αυτοκίνητα.
Πχ το μπροστινό μέρος με την καμπίνα μιας νταλίκας 4 έχει ρόδες αλλά δεν είναι αμάξι,ομοίως και τα τρακτέρ...
Οι Ducatti είναι έργα τέχνης με χαρακτήρα μιας και μαρκάρουν την περιοχή τους αλλά εμπίπτουν στην κατηγορία της μοτοσυκλέτας.
Και τα ποδήλατα 2 έχουν ρόδες αλλά δεν είναι μοτοσυκλέτες.
Και πολλά γκομενάκια γουστάρουν μοτοσυκλέτες και άνω των 25 και 30.Και όχι στο πάμε μια βόλτα μόνο ε...
Και μια μοτοσυκλέτα είναι πιο φτηνή από ένα αντίστοιχο σκούτερ...και σε πάγια έξοδα και σε κόστος κτήσης...η πλειοψηφία τουλάχιστον.

gior-gos
02/02/2019, 17:48
Οι μοτοσικλετες που ζυγιζουν πανω απο 200 κιλα, ειναι μοτοσικλετες;
Συμφωνα με το ρητο "η ζωη ξεκινα μετα τα 200", οσες μοτοσικλετες δεν πιανουν 200+ ειναι μοτοσικλετες;
Οι μοτοσικλετες που εχουν ενα καρο ηλεκτρονικα, ειναι μοτοσικλετες;
Τα σκουτερ ειναι μοτοσικλετες;
Ποιες ειναι πιο μοτοσικλετες; Οι σημερινες ή του '80;
:hmm:

Panos76
02/02/2019, 18:06
Μήπως κάτι ξέρει ο μπακλευς τελικά ? :D

rainmike
02/02/2019, 18:09
Μήπως κάτι ξέρει ο μπακλευς τελικά ? :D

+675 περιμένουμε comment μπακλίκου:tooth:

karateo
02/02/2019, 18:11
Μέχρι τη 1η σελίδα έφτασα και θα ήθελα να προσθέσω στα σχόλια για τα προφυλακτικά κλπ
ότι η μηχανή σε πόλη είναι σαν να την έχεις 20 εκατοστά και να χωράνε μόνο τα 5

Για πόλη μόνο σκούτερ απο εμένα.
Αλλά αφού το σκέφτεσαι κάποια στιγμή θα πάρεις και μηχανή.
Ας είναι όταν έχεις μπόλικη εμπειρία και δε θα σκέφτεσαι τα χρήματα το ίδιο ή να "αντέχεις" μία ενδεχόμενη λάθος επιλογή.

Είχα παπάκι μετά σκούτερ και τώρα μηχανή.
Δε το έχω μετανιώσει παρόλο που η μηχανή για τις ανάγκες μου είναι άκυρη επιλογή!

katsar
02/02/2019, 18:28
Ας την έχω 20 και ας χωράνε και 2.5.Θα βρεθεί χώρος για παρκάρισμα.Συνεχίζω τις παρομοιώσεις,δεν είναι σεξιστικό ή οτιδήποτε.
Ο dude πήρε μτ07 και λέει στους άλλους να πάρουν σκούτερ :facepalm:
Ξέρεις πόλη ΔΕΝ είναι μόνο η Αθήνα και το κέντρο της.Στο κέντρο της Πάτρας,της τρίτης μεγαλύτερης πόλης,δεν νομίζω ότι θα έκανα με σκούτερ κάτι καλύτερα από το 850ρι μου εκτός από οικονομία σε βενζίνη.

basilis_k6
02/02/2019, 18:39
scooter τα ονομάσαμε γιατι θυμίζουν scooter δηλαδη πατίνι. Μοτοσυκλέτες ειναι με πάτωμα ίσιο χωρίς δηλαδή να κάθεσε πανω με τα ποδια ανοιχτα σε πατητήρια. Στο πέρασμα των χρόνων συνηθίσαμε να λέμε σκουτερ ολα τα μηχανάκια που μοιάζουν σαν βεσπα και έχουν κιβωτιο cvt. Ειναι ξεκάθαρα παραλλαγη μοτοσυκλέτας.

karateo
02/02/2019, 18:40
Ας την έχω 20 και ας χωράνε και 2.5.Θα βρεθεί χώρος για παρκάρισμα.Συνεχίζω τις παρομοιώσεις,δεν είναι σεξιστικό ή οτιδήποτε.
Ξέρεις πόλη ΔΕΝ είναι μόνο η Αθήνα και το κέντρο της.Στο κέντρο της Πάτρας,της τρίτης μεγαλύτερης πόλης,δεν νομίζω ότι θα έκανα με σκούτερ κάτι καλύτερα από το 850ρι μου εκτός από οικονομία σε βενζίνη.

Μας δουλεύεις?
Πάρε ένα SH300 να δείς άσπρη μέρα μέσα στην πόλη.

Φεύγεις πιο γρήγορα απο τις μηχανές, τρυπώνεις καλύτερα και στο σπίτι ανοίγεις γκαραζόπορτα χωρίς να κάνεις τον κασκαντέρ με νεκρά/συμπλέκτη/τσέπη/τηλεκοντρόλ!

Για τα 20 εκατοστά το παρέκαμψες. Είπα χωράνε μόνο τα 2.5.

ΥΓ. Δε μένω Αθήνα. Εμπειρία έχω απο Αθήνα και Ηράκλειο Κρήτης.
Αυτό που πρέπει να ξανα-ανακαλύπτουμε τον τροχό δε το καταλαβαίνω!
Πόλη με κίνηση = σκούτερ ή παπάκι

ΥΓ2.
Άσε με να γνωρίζω καλύτερα αφού τα έχω οδηγήσει και τα δύο.
Το λέω γιατί είπες "δε νομίζω".

ΥΓ3. SH300 θα ξανα-αγοράσω στο μέλλον όταν βγάλουν μία νέα έκδοση κινητήρα και δεν αλλάζουν το περιτύλιγμα στον κινητήρα του 2008/2009
Ή κάποιο με ίδια/καλύτερη οδηγική συμπεριφορά.

p@nos
02/02/2019, 18:43

ναι ειναι σιγουρα το ιδιο να πλατσουριζεις στη μαιζωνος με το 850 σε σχεση με την προστασια ενος σκουτερ τη μια φορα το χρονο που βρεχει στην πατρα απο τον νοεμβρη μεχρι τον απριλη :lol:

katsar
02/02/2019, 18:44
Αυτά που λέτε, :beer:
Αυτό με το sh300 που φεύγει πιο γρήγορα από το Tdm με έβαλε σε σκέψεις,τι τυραννιέμαι με τον γεροδεινόσαυρο και δεν παίρνω μια σκουτεράκλα.Να μην βρέχονται και τα ποδαράκια μου :p

p@nos
02/02/2019, 18:45
ε ναι, πανω απ ολα οι κωλιες στη γεωργιου, αυτο μετραει ως γνωστον :lol:

katsar
02/02/2019, 18:50
Και να φανταστείς ότι του είπα φίλε πάρε σκούτερ στο #10 :beer:

karateo
02/02/2019, 18:51
ναι ειναι σιγουρα το ιδιο να πλατσουριζεις στη μαιζωνος με το 850 σε σχεση με την προστασια ενος σκουτερ τη μια φορα το χρονο που βρεχει στην πατρα απο τον νοεμβρη μεχρι τον απριλη :lol:

Και να ήταν μόνο αυτό!
Απορώ που το συζητάμε κιόλας!

Alexinhogr
02/02/2019, 18:54
Το kawa athletic πως το λεν, σε πια κατηγορία εντάσσεται; το χω απορία πραγματικά!

katsar
02/02/2019, 18:55
Τότε μην το συζητάς ρε φίλε αφού απορείς και απορείς,πες την άποψη σου και τέλος.Λες και εμείς δεν είχαμε σκουτερ και παπάκι και χιλιάρι και και και και ,μόνο εσύ είχες και τα έμαθες όλα.

''ΥΓ2.
ΥΓ3. SH300 θα ξανα-αγοράσω στο μέλλον όταν βγάλουν μία νέα έκδοση κινητήρα και δεν αλλάζουν το περιτύλιγμα στον κινητήρα του 2008/2009
Ή κάποιο με ίδια/καλύτερη οδηγική συμπεριφορά. ''

Να το πάρεις και να το χαρείς και να κερνάς τσάι στα χιλιάρια.

Κάνετε λες και έγραψα κάπου μην πάρεις σκουτερ,είναι για φλώρους,για γκόμενες κτλ.Οτί χάνεις σε αίσθηση έγραψα και ότι κερδίζεις κάποια άλλα πράγματα.

DRAKONET
02/02/2019, 19:07
τι εγινε ρεεε βγηκαν μηχανες με αριστερο γκαζι???:sick:

ΣΥΜΠΛΕΚΤΗς you now !
:wave2:

karateo
02/02/2019, 19:10
Τότε μην το συζητάς ρε φίλε αφού απορείς και απορείς,πες την άποψη σου και τέλος.Λες και εμείς δεν είχαμε σκουτερ και παπάκι και χιλιάρι και και και και ,μόνο εσύ είχες και τα έμαθες όλα.

''ΥΓ2.
Ή κάποιο με ίδια/καλύτερη οδηγική συμπεριφορά. ''

Να το πάρεις και να το χαρείς και να κερνάς τσάι στα χιλιάρια.

Κάνετε λες και έγραψα κάπου μην πάρεις σκουτερ,είναι για φλώρους,για γκόμενες κτλ.Οτί χάνεις σε αίσθηση έγραψα και ότι κερδίζεις κάποια άλλα πράγματα.

Μπήκα με φόρα δε λέω αλλά το τι αγοράζω δεν έχει σχέση με το θέμα μας!
Ξαναδιάβασε πώς μου απάντησες και τί έγραψες.

Προσωπικά και στα δύο σε βρίσκω άκυρο και στο πρώτο με προσβάλλεις

DRAKONET
02/02/2019, 19:13
Σφάλεις όταν μιλάς εξ ονόματος άλλων.
Ειδικά αυτό το πρώτο "όλοι" μου ήρθε κεραμίδα.

Για τον φιλο τωρα που ψάχνει, μάλλον ένα σκουτερ θα σε καλύψει.
Και στην τελική αν δεις ότι δεν σου αρκεί, δεν το παντρεύεσαι. Αγγελία και το καρ να ναι καλα.
================================
Δεν εισαι ενταξει !!
αιτιολογω....αυτο που λεω....και απλα δεν το αναφερεις...
δεν θες να το παραδεχθεις πως σε καμια 5ετια...θα παρεις σκουτερ

katsar
02/02/2019, 19:26
Εντάξει φίλος ας σταματήσουμε αυτή την κουβέντα που πήγε σε προσωπικό επίπεδο και ξεκατινιαζόμαστε ονλαιν.Δεν με πειράζει που με βρίσκεις άκυρο,άποψη σου ,από εκεί και πέρα νομίζω δεν ενδιαφέρει κανέναν εδώ μέσα ποιος την έχει πιο μεγάλη.Την εμπειρία με μηχανές.Άντε καλά χιλιόμετρα να έχεις. :a56:

karateo
02/02/2019, 19:30
Εντάξει φίλος ας σταματήσουμε αυτή την κουβέντα που πήγε σε προσωπικό επίπεδο και ξεκατινιαζόμαστε ονλαιν.Δεν με πειράζει που με βρίσκεις άκυρο,άποψη σου ,από εκεί και πέρα νομίζω δεν ενδιαφέρει κανέναν εδώ μέσα ποιος την έχει πιο μεγάλη.Την εμπειρία με μηχανές.Άντε καλά χιλιόμετρα να έχεις. :a56:

Επίσης @ στον dude που πήρε tdm και λέει στους άλλους να πάρουν σκούτερ ;)

ΤάκηςΜπ
02/02/2019, 20:19
Δεν νομίζω πως το σκούτερ έχει πάνω από 2 προτερήματα σε σχέση με την μηχανή.Αυτά είναι imho το ότι δεν βρέχονται τα πόδια σου και ο χώρος κάτω από την σέλα.Κρίνεις αν αυτά τα 2 είναι dealbreakers για σένα και την μοτοσυκλετιστική σου φιλοσοφία και πράττεις αναλόγως.

Προσωπικά το 2ο δεν το σκέφτομαι καν,ποτέ δεν με απασχόλησε,έχω κουβαλήσει είτε με σακίδιο είτε μέσα απ'το μπουφάν τα πάντα.Το 1ο είναι ο μόνος λόγος που υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού μου η αγορά σκούτερ κάποια στιγμή,όταν εννοείται πάρω μια μεγαλύτερη μηχανή.

viper1
02/02/2019, 22:18
Προσωπικά δεν θα με χάλαγε να είχα και ένα tmax στο γκαράζ μου .

TsoliasGR
03/02/2019, 01:12
Όταν βρέχει και είσαι στο σκούτερ δεν βρέχονται τα ποδαράκια σου.Αλλα αν δεν φοράς αδιάβροχο γίνεσαι μούσκεμα ο υπόλοιπος.Και αν φορέσεις αδιάβροχο για να μην γίνεις μούσκεμα πάνω πόσος κόπος είναι να φορέσεις και το κάτω;
Αν θές χώρο κάτω από την σέλα...πάρε Honda wave,honda supraX που εντάσονται στα παπιά ακα μοτοσυκλέτες junior.
Το kawasaki athlete είναι στην κατηγορία μοτοσυκλέτα ακρίδα ειδικά αν είναι πράσινο.(Πιο άσχημο μηχανάκι είναι μόνο το καινούριο στρογγυλοφάναρο)
Τα σκούτερ ΔΕΝ είναι μοτοσυκλέτες διότι δεν έχουν ΚΑΜΙΑ σχέση με την φιλοσοφία της μοτοσυκλέτας.Τουλάχιστον όπως ήταν.Σαν να ονομάζεις μοτοσυκλέτες τις βέσπες;Γίνεται;Δεν γίνεται.Είναι άλλο πράγμα τα σκούτερ.Όχι πως είναι άχρηστα απλά μην τα μπερδεύουμε.Οτι η τάση της εποχής επιβάλλει σκούτερ και μάλιστα έχουν βελτιωθεί πολύ από τότε που είχα εγώ (βλέπε piaggio fly 125) είναι αναμενόμενο γεγονός.Απλά είναι άλλο πραγμα.Και έχει άλλη αίσθηση.
Το γεγονός πως τα μηχανοκίνητα οδεύουν όλο και περισσότερο στους αυτοματισμούς σε καμία περίπτωση δεν αναιρεί αυτό που προορίζονται να κάνουν.Να σου δώσουν αυτή την αίσθηση μοναδικότητας και ελευθερίας που μόνο οι μοτοσυκλέτες μπορούν και να μην τις βλέπεις ως ένα μέσο μετακίνησης αλλά σαν την αγαπημένη σου που κάθε φορά όταν είσαι μακρυά της αδημονείς πότε θα την δείς.Πότε θα πιάσεις τα γκριπ και θα γυρίσεις το κλειδί στην κλειδαριά να πάρει εμπρός,μαζί να κατακτήσετε τον δρόμο.Τα ατέλειωτα χιλιόμετρα δρόμου η και χώματος που θα σας οδηγήσουν στο τέλος της επόμενης μέρας κάπου αλλού...σε άλλα μέρη...αυτή να ξεκουράζεται στο σταντ και εσύ στην σέλα της παρέα με μια μπύρα και φόντο το φεγγάρι.
όχι κύριοι...η άνεση του σκούτερ δεν σου δίνει το δέσιμο αυτό που τρώς με το σκληρό τρόπο πάνω στην άβολη για πολύωρες διαδρομές σέλα της μοτοσυκλέτας.

Και μιας και μου λές για αυτοματισμούς θα σου πώ εγω μια μοτοσυκλέτα που δεν έχει καν λευγέ ταχυτήτων.Και έχει και αυτόματο και χειροκίνητο κιβώτιο.Σαν σκούτερ.Αλλα είναι μοτοσυκλέτα.
Africa Twin 2018mod
Αλλά είναι μοτοσυκλέτα και όχι σκούτερ και ας απέχει τόσο απο τα πρότυπα που έχουμε μέχρι τώρα στο μυαλό μας.Ναι προχωράμε μπροστά αλλά κάποια πράγματα δεν αλλάζουν.

panavour
03/02/2019, 01:26
Όταν βρέχει και είσαι στο σκούτερ δεν βρέχονται τα ποδαράκια σου.Αλλα αν δεν φοράς αδιάβροχο γίνεσαι μούσκεμα ο υπόλοιπος.Και αν φορέσεις αδιάβροχο για να μην γίνεις μούσκεμα πάνω πόσος κόπος είναι να φορέσεις και το κάτω;
Αν θές χώρο κάτω από την σέλα...πάρε Honda wave,honda supraX που εντάσονται στα παπιά ακα μοτοσυκλέτες junior.
Το kawasaki athlete είναι στην κατηγορία μοτοσυκλέτα ακρίδα ειδικά αν είναι πράσινο.(Πιο άσχημο μηχανάκι είναι μόνο το καινούριο στρογγυλοφάναρο)
Τα σκούτερ ΔΕΝ είναι μοτοσυκλέτες διότι δεν έχουν ΚΑΜΙΑ σχέση με την φιλοσοφία της μοτοσυκλέτας.Τουλάχιστον όπως ήταν.Σαν να ονομάζεις μοτοσυκλέτες τις βέσπες;Γίνεται;Δεν γίνεται.Είναι άλλο πράγμα τα σκούτερ.Όχι πως είναι άχρηστα απλά μην τα μπερδεύουμε.Οτι η τάση της εποχής επιβάλλει σκούτερ και μάλιστα έχουν βελτιωθεί πολύ από τότε που είχα εγώ (βλέπε piaggio fly 125) είναι αναμενόμενο γεγονός.Απλά είναι άλλο πραγμα.Και έχει άλλη αίσθηση.
Το γεγονός πως τα μηχανοκίνητα οδεύουν όλο και περισσότερο στους αυτοματισμούς σε καμία περίπτωση δεν αναιρεί αυτό που προορίζονται να κάνουν.Να σου δώσουν αυτή την αίσθηση μοναδικότητας και ελευθερίας που μόνο οι μοτοσυκλέτες μπορούν και να μην τις βλέπεις ως ένα μέσο μετακίνησης αλλά σαν την αγαπημένη σου που κάθε φορά όταν είσαι μακρυά της αδημονείς πότε θα την δείς.Πότε θα πιάσεις τα γκριπ και θα γυρίσεις το κλειδί στην κλειδαριά να πάρει εμπρός,μαζί να κατακτήσετε τον δρόμο.Τα ατέλειωτα χιλιόμετρα δρόμου η και χώματος που θα σας οδηγήσουν στο τέλος της επόμενης μέρας κάπου αλλού...σε άλλα μέρη...αυτή να ξεκουράζεται στο σταντ και εσύ στην σέλα της παρέα με μια μπύρα και φόντο το φεγγάρι.
όχι κύριοι...η άνεση του σκούτερ δεν σου δίνει το δέσιμο αυτό που τρώς με το σκληρό τρόπο πάνω στην άβολη για πολύωρες διαδρομές σέλα της μοτοσυκλέτας.

Και μιας και μου λές για αυτοματισμούς θα σου πώ εγω μια μοτοσυκλέτα που δεν έχει καν λευγέ ταχυτήτων.Και έχει και αυτόματο και χειροκίνητο κιβώτιο.Σαν σκούτερ.Αλλα είναι μοτοσυκλέτα.
Africa Twin 2018mod
Αλλά είναι μοτοσυκλέτα και όχι σκούτερ και ας απέχει τόσο απο τα πρότυπα που έχουμε μέχρι τώρα στο μυαλό μας.Ναι προχωράμε μπροστά αλλά κάποια πράγματα δεν αλλάζουν.

Σεβαστη η γνωμη σου, αλλα ολα αυτα που περιγραφεις τα εχω νοιωσει και με σκουτερ και με μηχανη και με ποδηλατο οταν ημουν νεος και ταξιδευα με ποδηλατο. Παντως τα σκουτερ εχουν βελτιωθει και δεν εχουν πλεον να ζηλεψουν τιποτα σχεδον απο τις μηχανες και για την πολη υπερτερουν σαφως.

Pew
03/02/2019, 03:25
Να σου δώσουν αυτή την αίσθηση μοναδικότητας και ελευθερίας που μόνο οι μοτοσυκλέτες μπορούν και να μην τις βλέπεις ως ένα μέσο μετακίνησης αλλά σαν την αγαπημένη σου που κάθε φορά όταν είσαι μακρυά της αδημονείς πότε θα την δείς.Πότε θα πιάσεις τα γκριπ και θα γυρίσεις το κλειδί στην κλειδαριά να πάρει εμπρός,μαζί να κατακτήσετε τον δρόμο.Τα ατέλειωτα χιλιόμετρα δρόμου η και χώματος που θα σας οδηγήσουν στο τέλος της επόμενης μέρας κάπου αλλού...σε άλλα μέρη...αυτή να ξεκουράζεται στο σταντ και εσύ στην σέλα της παρέα με μια μπύρα και φόντο το φεγγάρι.

:lol:

οσο παει και χειροτερα...

TsoliasGR
03/02/2019, 07:25
:lol:

οσο παει και χειροτερα...

Nα φανταστώ οτι είσαι από αυτούς που βλέπουν την μοτό ως ένα μέσο μετακίνησης;
Δεν είσαι απο εμάς τους λίγους τρελούς ρομαντικούς...
Όχι πως είναι κακό...ξέρεις σε άλλοι προτιμούν τον μουσακά και άλλοι το σπανακόρυζο, γούστα είναι.

ΤάκηςΜπ
03/02/2019, 07:26

Στις μηχανές δεν βρέχεσαι μόνο από την βροχή.Βρέχεσαι και από τον δρόμο και τις λακκούβες.

Αν φοράς τον ελάχιστο εξοπλισμό σου(κράνος,γάντια,μπουφάν) στο σκούτερ δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο,αφού τα περισσότερα χειμερινά μπουφάν και γάντια είναι και αδιάβροχα,ενώ στην μηχανή χρειάζεσαι αδιάβροχο παντελόνι και αδιάβροχα παπούτσια/γκέτες.Καταλαβαίνεις,ελπίζω,ότι δεν είναι καθόλου το ίδιο.Πόσο μάλλον αν έχεις και ανεμοθώρακα στο σκούτερ,που εκεί δεν σε ακουμπάει σταγόνα.

TsoliasGR
03/02/2019, 07:44
Στις μηχανές δεν βρέχεσαι μόνο από την βροχή.Βρέχεσαι και από τον δρόμο και τις λακκούβες.

Αν φοράς τον ελάχιστο εξοπλισμό σου(κράνος,γάντια,μπουφάν) στο σκούτερ δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο,αφού τα περισσότερα χειμερινά μπουφάν και γάντια είναι και αδιάβροχα,ενώ στην μηχανή χρειάζεσαι αδιάβροχο παντελόνι και αδιάβροχα παπούτσια/γκέτες.Καταλαβαίνεις,ελπίζω,ότι δεν είναι καθόλου το ίδιο.Πόσο μάλλον αν έχεις και ανεμοθώρακα στο σκούτερ,που εκεί δεν σε ακουμπάει σταγόνα.

Κ'ατσε να ρίχνει καρέκλες και να σε πιάσει φανάρι.Δεν πα να χεις ανεμοθώρακα;απο πάνω έρχεται τι να σου κάνει;

viper1
03/02/2019, 08:08
Ένας Donald Trump μας χρειάζεται. Να μπει μέσα στο φόρουμ και να το καθαρίσει στο λεπτό. Βενεζουέλα και μ@λακιες:smokin:

cornell
03/02/2019, 08:26
Έχω και μηχανή(cbr 954) και σκούτερ(Sr max 300). Το πρώτο for pleasure και το δεύτερο για μετακινήσεις εντός Αθηνών.
Το σκούτερ το εκτιμάω για πολλούς λόγους, τους περισσότερους τους έχετε ήδη γράψει, αλλά για μένα ο βασικός είναι ότι φορτώνεται με χμ, κάνει τον καθημερινό εργάτη και έτσι το 954 περιμένει στωικά για την βόλτα που της αξίζει και μου αξίζει.

Bowleno
03/02/2019, 09:01
Ένας Donald Trump μας χρειάζεται. Να μπει μέσα στο φόρουμ και να το καθαρίσει στο λεπτό. Βενεζουέλα και μ@λακιες:smokin:

Γιατί ρε συ; άσε τα παιδιά να μαλιοτραβηχτουν, παλιό καλό μότο. Γρ :lol:

doctoras
03/02/2019, 09:41
Και εγω ειχα την εντύπωση οτι ειχαμε ξεπερασει καποιες ταμπελες αλλα ακομη παιδευομαστε.
Δεν υπαρχει ορος μοτοσυκλετα που αφαιρει τα σκουτερ.
Και στην προσπαθεια σας να ορίσετε κατηγορίες υποβιβαζετε καποιες αλλες. Ειναι κριμα γιατι δεν το αξιζουν θα ελεγα διοτι ολα τα δυκιλα προσδίδουν ελευθερια, ειναι ολα μια χαρα για τις χρησεις που προορίζονται, ομως ουτε αυτο ειναι θέσφατο.
Υπαρχει το υποκειμενικότητα η προσωπική αισθητικη κλπ, υπαρχουν αναβατες σκουτερ που εχουν κανει round the world.

panavour
03/02/2019, 10:02
Και εγω ειχα την εντύπωση οτι ειχαμε ξεπερασει καποιες ταμπελες αλλα ακομη παιδευομαστε.
Και στην προσπαθεια σας να ορίσετε κατηγορίες υποβιβαζετε καποιες αλλες. Ειναι κριμα γιατι δεν το αξιζουν θα ελεγα διοτι ολα τα δυκιλα προσδίδουν ελευθερια, ειναι ολα μια χαρα για τις χρησεις που προορίζονται, ομως ουτε αυτο ειναι θέσφατο.
Υπαρχει το υποκειμενικότητα η προσωπική αισθητικη κλπ, υπαρχουν αναβατες σκουτερ που εχουν κανει round the world.

:beer::beer:

Ζεύκας
03/02/2019, 10:19
δυκιλα προσδίδουν ελευθερια.

αλλο ενα μεγαλο ψεμα που ακουω 15 χρονια τωρα.

viper1
03/02/2019, 10:31
Μηχανή ή σκούτερ είμαστε όλοι μοτοσυκλετιστές. Ξεφύγετε λίγο από (τις ταμπέλες) και διαβάστε παρακάτω ένα ωραίο άρθρο. Κυριακή είναι τα σπαμ συγχωρούνται

https://www.google.com/amp/s/www.newsbeast.gr/weekend/arthro/2601404/telika-echoun-dikeoma-i-motosikletistes-na-pernoun-anamesa-apo-ta-aftokinita%3famp

harris_x
03/02/2019, 10:47
Μηχανή ή σκούτερ είμαστε όλοι μοτοσυκλετιστές. Ξεφύγετε λίγο από (τις ταμπέλες) και διαβάστε παρακάτω ένα ωραίο άρθρο. Κυριακή είναι τα σπαμ συγχωρούνται

https://www.google.com/amp/s/www.newsbeast.gr/weekend/arthro/2601404/telika-echoun-dikeoma-i-motosikletistes-na-pernoun-anamesa-apo-ta-aftokinita%3famp αυτός που κατά ανάγκη παίρνει δίκυκλο που στη μεγάλη πλειοψηφία είναι σκούτερ δεν μπορεί να θεωρηθεί μοτοσικλετιστής γιατί το κάνει μόνο και μόνο για την ευκολία της μετακίνησης και τα χαμηλότερα έξοδα.
κατά τη γνώμη μου μοτοσικλετιστής μπορεί να θεωρηθεί Αυτός που έχει και την αντίστοιχη φιλοσοφία

Και μη με ρωτήσετε τι εννοώ "την αντίστοιχη φιλοσοφία", οσοι είστε μοτοσυκλετιστές θα καταλάβετε...

viper1
03/02/2019, 10:58
αυτός που κατά ανάγκη παίρνει δίκυκλο που στη μεγάλη πλειοψηφία είναι σκούτερ δεν μπορεί να θεωρηθεί μοτοσικλετιστής γιατί το κάνει μόνο και μόνο για την ευκολία της μετακίνησης και τα χαμηλότερα έξοδα.
κατά τη γνώμη μου μοτοσικλετιστής μπορεί να θεωρηθεί Αυτός που έχει και την αντίστοιχη φιλοσοφία

Και μη με ρωτήσετε τι εννοώ "την αντίστοιχη φιλοσοφία", οσοι είστε μοτοσυκλετιστές θα καταλάβετε...

https://youtu.be/-qM0a71xrLU

Υπάρχουν και σκουτεραδες όμως. Μπορεί να είναι λίγοι αλλά υπάρχουν. Μην τους βάζουμε όλους στον ίδιο κουβά

νεοσσός
03/02/2019, 10:59
:a012:

harris_x
03/02/2019, 11:03
https://youtu.be/-qM0a71xrLU

Υπάρχουν και σκουτεραδες όμως. Μπορεί να είναι λίγοι αλλά υπάρχουν. Μην τους βάζουμε όλους στον ίδιο κουβά

Σαφως και θα υπάρχουν, δεν μιλάω για αυτους ;)

Μιλάω για την πλειοψηφία...

Και το ιδιο ισχυει και για τους παπακιδες ;)

viper1
03/02/2019, 11:07
Σαφως και θα υπάρχουν, δεν μιλάω για αυτους ;)

Μιλάω για την πλειοψηφία...

Και το ιδιο ισχυει και για τους παπακιδες ;)

Ναου γουι αρ τοκινκ

p@nos
03/02/2019, 12:30
Ναι φιλοσοφια ζεν και τσι και τσιν... Να οργανώσουμε και ενα ταξιδιώτικο στο θιβετ να δουμε κανα σαολιν μονκ να μοιραστουμε τις φιλοσοφιες μας στο ηλιοβασιλεμα :lol:
μερικοι ανθρωποι προσπαθουν να πεισουν τους εαυτους τους οτι κανουν κατι ιδιαιτερο μαλλον, δε ξερω τι να πω

Εγω προσπαθω να κρατηθω παντως σαν γνησιος φλωρος μη μοτοσυκλετιστης που δεν εχει συναισθηματα για οδηγηση στο ηλιοβασίλεμα, παροτι μου εκαναν μια πολυ καλη προσφορα στην εκθεση :cry:

403446

αμα μου ελεγαν πριν απο 10 χρονια οτι η χοντα θα εβγαζε μηχανακι, και μαλιστα τετοιου ειδους, που θα με εκανε να μου τρεχουν τα σαλια, παιζει να γελουσα ακομα :cry:

harris_x
03/02/2019, 13:00
Ναι φιλοσοφια ζεν και τσι και τσιν... Να οργανώσουμε και ενα ταξιδιώτικο στο θιβετ να δουμε κανα σαολιν μονκ να μοιραστουμε τις φιλοσοφιες μας στο ηλιοβασιλεμα :lol:
μερικοι ανθρωποι προσπαθουν να πεισουν τους εαυτους τους οτι κανουν κατι ιδιαιτερο μαλλον, δε ξερω τι να πω

Εγω προσπαθω να κρατηθω παντως σαν γνησιος φλωρος μη μοτοσυκλετιστης που δεν εχει συναισθηματα για οδηγηση στο ηλιοβασίλεμα, παροτι μου εκαναν μια πολυ καλη προσφορα στην εκθεση :cry:

403446

αμα μου ελεγαν πριν απο 10 χρονια οτι η χοντα θα εβγαζε μηχανακι, και μαλιστα τετοιου ειδους, που θα με εκανε να μου τρεχουν τα σαλια, παιζει να γελουσα ακομα :cry:

Ο,τι καταλαβαινει ο καθενας :rolleyes:

rainmike
03/02/2019, 14:06

Δεν είναι κακό να υπάρχουν ταμπέλες ,δεν είναι κακό να λες τα σκουτερ σκουτερ ουτε τις μοτοσικλέτες μοτοσικλέτες,τα σκούτερ δεν είναι μοτοσικλέτες και αυτό δεν τα υποβιβάζει ισα
ισα τα κάνει κάτι ξεχωριστό.Ενα διαφορετικό είδος δικύκλου που φτιάχτηκε για ναεκπληρώνει καποιο σκοπό και κάποιες ανάγκες.Τα υπόλοιπα όλα είναι υποκειμενικά και στις προτιμήσεις του καθενός.Μπορείς
κάλλιστα με σκούτερ να κάνεις διηπειρωτικά ταξίδια όπως μπορείς και με superbike να πηγαίνεις στον μανάβη.

o teos
03/02/2019, 14:39
Έχει μοτέρ??έχει 2 ρόδες??είναι μηχανάκι....Εντ οφ στορυ:smokin:

alex14
03/02/2019, 14:53
Οι ηλεκτρικες μοτο που ερχονται ειναι μοτοσυκλετες? Η επειδηΣ εχουν καλωδιο για φορτιση και ηλεκτρικο μοτερ ειναι ηλεκτρικες σκουπες ? :cool:

p@nos
03/02/2019, 14:55
Ε ναι, αλλη δομη, εχουν πιο πολλα κοινα με ηλεκτρικες σκουπες :uplate:

alex14
03/02/2019, 14:56
Ξεκολατε ρε, ολα μοτο ειναι, το καθενα για την χρηση που προοριζεται

BLiTzER
03/02/2019, 14:59

Εντελώς τυχαίο, φυσικά, το γεγονός ότι μόνο άνθρωποι με σκούτερ γράφουν τέτοια πράγματα. :lol: Δεν είναι ντροπή, παιδιά. Δεν πειράζει, μην αμύνεστε έτσι. Εντάξει, καβαλάτε σκούτερ, τι να κάνουμε τώρα.

TsoliasGR
03/02/2019, 15:07

Άρα και αυτό είναι μηχανάκι.Αλλά όχι μοτοσυκλέτα. :D

403450

Και πάρε και λίγο υλικό ακόμα να μου πείς τι από αυτά είναι μοτοσυκλέτα;
Γιατί μηχανάκια είναι...(αν είναι μηχανάκια του διαβόλου η όχι δεν θα το πώ εγώ :bawl: )
403451

Kαι μιας και μιλάμε για σκούτερ και μπήκε και η ηλεκτροκίνηση στην μέση πές μου αν θεωρείς εσύ αυτό το πράμα μοτοσυκλέτα...Και είναι και SYM που είναι μανούλα στα σκούτερ....
403452
Και εδώ διπλωμένο να χωράει στο μετρό ένα πράμα...
403453

Και για να κάνω το κέφι μου βασισμένος σε γεγονότα...
Ενώ η SYM φτιάχνει ομολογουμένως καλά σκούτερ, στα παπιά τα έχει κάνει μαντάρα.Αυτό αποδεικνύει οτι όχι μόνο σαν τελικός χρήστης αλλά και σαν κατασκευαστής ακόμα...οτι τα σκούτερ είναι άλλο πράμα με τις μοτοσυκλέτες.
Εξαίρεση το wolf 250 αν και έχει τα γνωστά θέματα με την μίζα και το σασμάν που λύνονται αν βάλεις απο honda cbf250 :beer:

rainmike
03/02/2019, 15:12
Άρα και αυτό είναι μηχανάκι.Αλλά όχι μοτοσυκλέτα. :D

403450

Και πάρε και λίγο υλικό ακόμα να μου πείς τι από αυτά είναι μοτοσυκλέτα;
Γιατί μηχανάκια είναι...(αν είναι μηχανάκια του διαβόλου η όχι δεν θα το πώ εγώ :bawl: )
403451

Μπράβο ρε τσόλιά,πες του τα ρε αγόρι του σκουτεράκια με το αγγλικό το χαρχάλι:tooth: